Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
89 ervaringen (1 maand geleden)
Barneveld (Gelderland)
222 ervaringen (1 maand geleden)
Putten (Gelderland)
52 ervaringen (2 maanden geleden)
Nunspeet (Gelderland)
183 ervaringen (1 week geleden)
Wijhe (Overijssel)
44 ervaringen (1 week geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
162 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Leiderdorp (Zuid-Holland)
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5,5

Esco Vloeren

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Esco Vloeren
Esco Vloeren is de grootste leverancier in Europa van houten vloeren, vloerdelen, lamelparket, laminaat, tegels en natuursteen vloeren.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Esco Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verschillende ervaringen”
Door Camiel op donderdag 4 jan 2018 '18 | vestiging Ede
Eerste aankoop verliep prima. Door het deskundige personeel werden we prima geholpen. Er is een kleine cursus gegeven waardoor wij zelf de vloer konden leggen. Over deze geleverde vloer dan ook geen klachten. Met deze prettige ervaring in ons achterhoofd hebben we jaren later wederom bij Esco een aantal vloeren gekocht voor ons nieuwe huis. Dit verliep geheel niet naar wens. Multiplank was uiterst bol geleverd, waardoor wij nu veel holle plekken onder de vloer hebben omdat daar geen hechting heeft plaats gevonden. Deze vloer was overigens door een goede professional van Esco gelegd. Daarnaast minimaal geleverd ondanks het zeer geringe snijverlies. De massieve grenen plank vertoonde fabrieksfouten zoals maatverschillen en foutief gefreesde veren en groeven. De eiken mozaïek vloer die wij als zichtvloer hebben gelegd vertoonde enorme maatverschillen. Helaas is op geen van de drie constateringen in gegaan en is alles afgedaan als een probleem dat hoort bij een natuurproduct. Frustrerend dat er niet oprecht geluisterd werd naar onze problemen. Opmerkelijk dat ervaringen met dezelfde winkel zo uiteen kunnen lopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Planken niet goed”
Door Bjorn op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Westerhoven
Vloer gekocht bij Esco vloeren, gevraagd voor een c-klasse vloer omdat we de noesten in deze planken mooi vinden. Tijdens de verkoop is ons nooit verteld dat er ook breedte en hoogteverschil in de planken zitten. Toen de vloer werd afgeleverd zat er behoorlijk breedte verschil in de planken. Ook op diverse plaatsen zie je waar de planken zijn ingeklemd in de schuurmachine. Ook is er een geruim dikte verschil tussen de planken. Nadat we contact op genomen hebben met Esco vloeren is ons een compensatie van 250,- aangeboden. Tuurlijk fijn dat je als iets van compensatie aangeboden krijgt. Maar na ruim 3000,- te hebben betaald wil je wel een mooie vloer hebben liggen. Deze is alles behalve mooi! de vloer staat op diverse plaatsen open en heb ruim 2 m2 kunnen weggooien omdat hier niks mee te beginnen was. Esco vloeren Nee voor ons nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
Vestigingen Esco Vloeren
aEde (1 ervaring), Lorentzstraat 2-2, 6716 AD Ede, tel 040 - 203 05 00
bHouten (0 ervaringen), Vleugelboot 48, 3991 CL Houten, tel 040 - 203 05 00
cWesterhoven (1 ervaring), Leemskuilen 44, 5563 CL Westerhoven, tel 040 - 203 05 00
dZoetermeer (0 ervaringen), Kleurlaan 10, 2718 NA Zoetermeer , tel 040 - 203 05 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.