Feedback
9,8

George van Dijke

Website: www.georgevandijkemontage.nl "Fantastisch" score uit 206 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.georgevandijkemontage.nl | tel: 0186-662123 | Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal
1 / 135
135 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Wij doen geen nieuwbouwprojecten. Onze planning voor montage is nu eind oktober 2018. Na deze tijd zijn wij graag beschikbaar voor u.
Ervaringen
Er zijn 206 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren191 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 202 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Badkamer laten monteren”
Door Robert Tunzi op vrijdag 19 jan 2018 '18
Wij hebben een badkamer laten monteren door George van Dijke, zij hebben in twee weken de oude badkamer gestript en een complete nieuwe geinstalleerd inclusief alle tegel werk,we zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de monteurs en zullen dit bedrijf ook zeker aanbevelen aan ieder die van plan is een nieuwe badkamer te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service na 6 jaar”
Door LG Stam op dinsdag 17 apr 2018 '18
Wij hebben nu ruim 6 jaar geleden de badkamer en toilet beneden laten renoveren. Dat was toen al uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Nu ontstond er gisteren lekkage bij het toilet. Even bellen met George v Dijke, en de VOLGENDE dag staat er een monteur op de stoep om het probleem gelijk te verhelpen zonder kosten. Dat is een geweldige service
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 '17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wat een vakmensen”
Door B.Zoeteman op dinsdag 6 sep 2016 '16
Wij hadden een gedateerde badkamer met lichtgeel bad en toilet + wastafel! Badkamer is door firma van Dijke helemaal gestript, bij Pflieger alles uitgezocht en bij tegelhandel in Numansdorp tegels uitgezocht. Eerst hebben ze de oude troep netjes opgeruimd via container, toen begon het echte werk, het werd steeds mooier,wat een vakmensen allemaal! Plafond, toilet, wastafel en onderkast, staande kast, verwarming, toen grote inloopdouche, alles getegeld en keurig gevoegd, aparte verlichting...te veel om op te noemen en alles perfect geplaatst en verwerkt door de mannen, volgende keer vor mij weer...GEORGE VAN DIJKE!!!!
FOTO VAN B.ZOETEMAN
Perfecte plaatsing
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Op een schaal van 1 tot 10 een 11”
Door Corrie en Willem op dinsdag 5 apr 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons de slaapverdieping verbouwd. Alles eruit tot alleen de buiten muren er nog stonden. Zonder te veel stof en elke dag alles netjes opgeruimd. De badkamer is groter geworden en 2 slaapkamers en en inloopkast. Alles van a tot z. George van Dijke is een bedrijf dat in oplossingen denkt. Maar mijn helden zijn toch ook Joop en Rob top vakmensen. Flexcibel secuur netjes en echt heel vriendelijk alsof je vrienden aan het werk zijn. Als ik een beoordeling van 1 tot 10 moet geven wordt het toch een 11. Bedankt namens Corrie en Willem
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 '17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niks mis met de nazorg en service”
Door Gerold de Valk Vlaardingen op vrijdag 11 nov 2011 '11
In 2007 hebben we door George van Dijke een nieuwe badkamer laten plaatsen. Geen klachten totdat enkele maanden geleden het plafond wat donkere vlekken vertoonde. Na een mailtje aan George is alles weer netjes hersteld (nieuwe schroeven geplaatst en plafond opnieuw gestuct). kortom, niks mis met de nazorg en service van George en zijn collega's.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Klasse”
Door Martin van der Does de Bye op woensdag 23 nov 2016 '16
Al bij de voorbereiding een heel goed gevoel. Duidelijke focus op kwaliteit. Badkamer en toilet ontworpen bij Plieger. Tegels uitgezocht. De verbouwing start op de afgesproken datum. Roland werkt heel precies. Niet gehaast. Meerwerk geen verrassing. De grootste verrassing was de melding na oplevering dat er schade aan de douchebak was geconstateerd en dat reparatie al in gang was gezet. Schade? Echt niet te zien. Heeeeeel klein plekje. Klasse om alles zo netjes af te wikkelen. Warm aanbevolen dus! Dank Roland, Cor, Rob en George
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Twee badkamers vakkundig en mooi verbouwd”
Door Fam van Selm, Rotterdam op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben in aug/sep 2017 onze twee badkamers laten herinrichten door George van Dijke, die wij niet kenden maar hadden uitgekozen obv de hoge beoordeling op qasa.nl (goede materialen kun je immers bij iedereen kopen, maar een goede installatie krijg je niet bij iedereen). En dat was een uitstekende beslissing van ons, het personeel van George van Dijke heeft in 3,5 week prima werk geleverd en ook op de manier zoals die was beschreven in de beoordelingen die wij hadden gelezen, namelijk door heel netjes te werken. Meteen op dag 1 wordt er zoveel mogelijk afgeplakt en in plastic gewikkeld en wordt de snelste weg naar buiten voor de stofafzuiging verkend, alles om maar zo min mogelijk rommel in de woning te maken als er gesloopt of gefreesd moet worden. Ook het voorbereiden van het leidingwerk, het tegelzetten en de eigenlijke installatie en afwerking waren uitstekend.
Twee puntjes van kritiek:
* van Dijke werkt samen met groothandel Plieger, toen wij bij laatstgenoemde aankwamen om de inrichting van onze 2 badkamers te bespreken, hadden ze maar de maten van 1 badkamer; dit werd geen probleem omdat we zelf ook de maten hadden opgenomen en hadden meegenomen op papier, maar het had vervelender kunnen uitpakken; we weten ook niet of dit een fout van Plieger of van van Dijke was (maar we zijn geneigd van Dijke het voordeel van de twijfel te geven, dat zegt ook wel iets)
* van Dijke werkt samen met tegelhandel Numansdorp, daar bleek ons dat zij niet de maten van onze badkamers hadden doorgekregen van van Dijke en dat dat blijkbaar ook nooit zo was, wederom geen probleem omdat wij zelf de maten hadden meegenomen maar dat was wel een beetje gek.
Desalniettemin een uitstekende aannemer die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Ook het contact voor en na de werkzaamheden (eerste bezoek, tijdige beantwoording van mails, communicatie over offertes en facturen) was prettig en correct, dat wil bij aannemers nog weleens anders zijn.
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte fam Selm, wij waarderen de feedback die u heeft gestuurd, omdat dit ons helpt de kwaliteit van de diensten die wij aanbieden te verbeteren. Wij krijgen soms de opmerking er staat niets negatiefs in de reviews, zoals u meldt gebeurt er bij ons ook wel eens wat. Tevens zijn wij blij dat u alsnog ons een hoog cijfer heeft gegeven. Als u ons nodig heeft, dan staan we altijd voor u klaar.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastische goede service”
Door dhr. en mw. Arkesteijn op woensdag 25 mei 2016 '16
Fantastische goede service. Na 8 jaar ons toilet nog zonder kosten gerepareerd. Wij raden dit bedrijf van harte aan. Zijn specialist in hun branche. Wanneer je een mail stuurt met daarin je vraag krijg je binnen een dag antwoord. Dit kun je maar van weinig bedrijven zeggen. Hartelijk bedankt top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“De beste”
Door Familie van Efferen op maandag 19 feb 2018 '18
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Renovatie badkamer”
Door H.F.Venema op woensdag 11 mrt 2015 '15
Vanaf het eerste persoonlijke contact en uitgebrachte offerte voelde het al als vertrouwd. Goed meedenken en geen beloftes doen die mogelijk niet waargemaakt konden worden. Waar onzekere punten zaten werd heel duidelijk gezegd dat moeten we zien als het gesloopt is en dan kunnen we zien of het mogelijk is en/of het kan. Het was vanaf het begin duidelijk wanneer men ging beginnen en hoelang het maximaal ging duren. Op de afgesproken datum is men begonnen met de looproute af te plakken, om beschadigingen aan vloer, trap etc. te voorkomen en is men begonnen met beleid te slopen . Er werd gebruik gemaakt van een stofafzuigsysteem, welke de stofoverlast beduidend minder maakte. En na elke werkdag werd keurig alles weer opgeruimd. In goed overleg zijn de vervolg werkzaamheden afgesproken en zijn de werkzaamheden van loodgieter, tegelzetter, stukadoor keurig opeenvolgend ingepland. De goed geplande werkzaamheden is het voordeel van alles uit een hand. Een ander voordeel ”van alles uit een hand” bleek bij de montage van het bad . Toen men het bad wilde monteren bleek deze een beschadiging te hebben . Van Dijke heeft direct contact opgenomen met Plieger en de volgende dag stond er een nieuw, onbeschadigd, bad. Het eindresultaat is een showroom badkamer. Super strak en netjes afgewerkt Kortom wij zijn zeer tevreden niet alleen over het eindresultaat, maar over het hele proces. Zeker het aanbevelen waard.
's Gravendeel, 11 maart 2015.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 '14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden resultaat”
Door michel djoniman op dinsdag 2 jun 2015 '15
Na gesprek en een reeds opgeleverde badkamer te hebben beoordeeld in zee gegaan met George v Dijke. Ze hebben zonder meer bijgedragen tot een badkamer en toilet die aan onze verwachtingen voldoet. Werkzaamheden geschieden zorgvuldig en goed er zijn merkbaar vakmensen bezig. Ook de firma Plieger en tegel handel Numansdorp waar onze spullen werden betrokken op advies van George, droegen bij tot dit zeer te vrede resultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Van Dijk op woensdag 13 jul 2016 '16
Wij hebben bij ons nieuwbouw huis gekozen om de badkamer en toiletten casco op te laten leveren, omdat wij bij de bouwer van ons huis beperkt waren in onze keuzes. We hebben toen George van Dijke gevonden via Qasa.nl. Wij hebben samen met George van Dijke en Plieger onze ideeën verwerkt in een ontwerp van de badkamer. Wij wilden graag een gietvloer die door een andere partij is aangebracht en dit was ook geen probleem. Na de oplevering van ons huis is George van Dijke alle gemaakte afspraken nagekomen en de badkamer en toiletten zijn keurig gemonteerd. Ook de combinatie met een gietvloer is zeer geslaagd. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. van Muijlwijk op zaterdag 11 nov 2017 '17
In 1 woord: Fantastisch! Zeer kundige monteurs, denken mee en werken zeer netjes. Wij raden het iedereen aan!
FOTO VAN FAM. VAN MUIJLWIJK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 '17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede reparatie”
Door M. Dijkshoorn op maandag 19 mrt 2018 '18
Nadat ons inbouwtoillet lekkage had veroorzaakt tussen kerst en oudjaar, stond op de 1e werkdag na de kerstvakantie een monteur op de stoep, terwijl wij eigenlijk helemaal niet ingepland stonden. Die hele week is er bij ons keurig gewerkt door de medewerkers om ons toilet weer zo spoedig mogelijk, met behoud van de tegels te repareren. Ook in het contact met de verzekering werd goed geholpen met offerte en foto. Snel, netjes en praktisch. Aan iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“renovatie badkamer”
Door Barbara Krul-Frank op maandag 28 jul 2014 '14
Na het lezen van alle positieve verhalen van tevreden klanten en het bezichtigen van een paar door George van Dijke Montage gerealiseerde badkamers in onze buurt hebben ook wij de renovatie van onze badkamer aan George van Dijke Montage overgelaten. Doorslaggevend bij het nemen van ons besluit was vooral het feit, dat het team van George van Dijke Montage louter uit vakmannen bestaat, iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie. Bent u benieuwd naar onze ervaring ? Nou, dat wordt dan eentonig, want het is een bevestiging van alle goede recensies die al op de website staan. Kijk naar onze foto, dan ziet u een prachtig staaltje vakmanschap! Familie Krul
FOTO VAN BARBARA KRUL-FRANK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Deskundig bedrijf.”
Door Wim en Els op dinsdag 29 jul 2014 '14
Met van Dijke contact gezocht en uitgenodigd voor de renovatie van onze badkamer. Daar hebben wij geen spijt van gehad. De renovatie van de badkamer is perfect uitgevoerd , door een team van bekwame vakmensen. En wat we ook een pre vonden is het correcte nette manier van werken in een bewoond huis. Verder ligt de kwaliteit / prijs verhouding goed. Dit bedrijf kunnen wij U aanraden. Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wat een service”
Door J.M. de Bokx op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tot volle tevredenheid”
Door Wil Bode op vrijdag 11 aug 2017 '17
Na zo'n 16 jaar tegen onze pergamon badkamer aangekeken te hebben ( wat toen in de mode was ), vonden we het tijd voor iets moderners. Ik kwam de naam George van Dijke tegen in een advertentie in onze regiokrant en kon me hen nog herinneren van onze keukeninstallatie ruim 20 jaar terug. Om niet bij een Beun de Haas te belanden, hebben we hen benaderd en Rob van Dijke kwam al spoedig voor een bezichtiging en offerte. Deze was zeer gedetailleerd opgesteld om misverstanden te voorkomen. Ondanks grote drukte, konden ze toch al in juli beginnen. Zij adviseren zelf Plieger als leverancier, maar aankoop bij een Sani***** of via internet is geen probleem. Tegels hebben we wel in Numansdorp gekocht. Fijne service, levering,- en betalingsafspraken en leuke korting. Al bleek achteraf wel dat ze behoorlijk ruim meten en we dus 3 volle pakken tegels over hebben die niet retour genomen worden. Tevens hebben we een douche gehuurd bij Koos van Doucherent en hiervan absoluut geen spijt gehad. Prima service, zeer flexibel en absoluut niet duur. Een week eerder dan gepland is van Dijke, in overleg met ons, begonnen. Alles afplakken, afzuiger aanbrengen en slopen maar. Afvoer container was door hen geregeld, materiaal werd in de loop van de dag bezorgd. Om kort te zijn; binnen 3 weken is het karwei geklaard tot onze volle tevredenheid. Je kan altijd met de mannen overleggen hoe je iets wilt en zelf geven ze ook advies. En George, als grote criticus, komt zelf altijd kijken bij de oplevering. Onze dank aan Rob, Rob, Aad, Cor, Marlon en Jaap.
REACTIE VAN WIL BODE
Oude en nieuwe situatie
REACTIE VAN WIL BODE
Dit was dus de oude situatie
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Hartelijk dank voor uw waardering, daar doen wij het iedere dag voor. Wij zeggen altijd behandel de klant zoals je zelf behandeld wilt worden. Voor wat betreft de tegels: dit is een moeilijk verhaal. Deze worden speciaal op commissie besteld. Als men tegels tekort komt stagneert het werk. Tevens heb je kans op kleurverschil bij een latere levering. Maar wij begrijpen uw reactie wel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer installatie - Alblasserdam”
Door Jaap van Leeuwen op vrijdag 25 jul 2014 '14
Wat moet ik zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke? Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de oplevering van de badkamer. De kwaliteit is dik in orde en de mensen van George en Rob zijn als vaklui te betitelen. Ze denken daarbij ook met je mee en geven suggesties om de badkamer zo optimaal mogelijk in te richten. George van Dijke en zoon staat bij mij synoniem voor kwaliteit, vakmensen, nakomen afspraken en op tijd leveren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meest reeel”
Door Peter van der Waals op vrijdag 25 dec 2015 '15
Na van 2 andere bedrijven een offerte gekregen te hebben was die van George van Dijke niet de laagste maar wel de meest reële. Een voordeel vond ik dat het een lokaal bedrijf betrof. Ook de positieve ervaringen van anderen speelde een rol bij de keuze. Ondanks de vertraging in de levering van diverse materialen wist George van Dijke onze douche nog voor de kerst in een paleisje te veranderen. Alles wat in de offerte vermeld stond is keurig uitgevoerd en we kwamen niet voor verrassingen te staan. Voor een volgende klus gaan we weer gebruik maken van de dienst van George van Dijke, hij is van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 '18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 '17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Henny vd star, 's-Gravendeel op dinsdag 4 aug 2015 '15
In onze vakantie de hele badkamer onder handen laten nemen door de mannen van George van Dijke, toch wel spannend als je er niet bij bent. Ons vertrouwen is echter niet beschaamd. Helemaal volgens afspraak gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt en opgeleverd. Wij hebben nu weer een prachtige badkamer en zijn zeer te sprken over George van Dijke.

Aanvulling ontvangen op 16 juli 2016: Vorig jaar de badkamer helemaal gerenoveerd door George van Dijke ( en zijn mannen). Prima gegaan in onze vakantie, prachtige badkamer gekregen. Helaas een paar maanden geleden doken er wat problemen op. Ook toen was George van Dijke aanspreekbaar en is alles tot grote tevredenheid en zonde ook maar enig gezeur opgelost. Dus niet alleen voor een mooie badkamer, maar ook voor prima service moet je bij George van Dijke zijn.
FOTO VAN HENNY VD STAR, 'S-GRAVENDEEL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe badkamer en toiletruimte”
Door Fam. Van der Hoek op maandag 1 apr 2013 '13
Na verwijzing door George van Dijke werd er bij groothandel Plieger een ontwerp voor een badkamer gemaakt. Het ontwerp namen we met George door. Uiteindelijk besloten we óók de toiletruimte een metamorfose te laten ondergaan. De offerte werd gemaakt en besproken, het sanitair besteld en een startdatum afgestemd. De tegels werden uitgekozen bij Tegelhandel Numansdorp. Voor ons sloopwerk stelde George een hakhamer, puinzakken en een aanhanger ter beschikking. Schoon werken en de job ook schoon opleveren had prioriteit bij George z’n team. De uitvoering begon al met bijna een halve dag afplakken van het tapijt en laminaat in de gangen, trappen en de overloop! Het sanitair en de tegels werden correct en tijdig bezorgd. De hele verbouwing werd volgens een strakke planning uitgevoerd, waarbij het prettige was dat George alles “in eigen beheer” uitvoerde; dus geen verrassingen. Vriendelijke jongens die Jaap, Joop en Rob; maar bovenal echte vakmensen! Tijdens de uitvoering wenste wij nog enkele wijzigingen t.o.v. het oorspronkelijke plan, maar ook daar werd heel flexibel mee omgegaan. Uiteindelijke werd er in korte tijd een prachtige, netjes afgewerkte badkamer en toiletruimte opgeleverd. Voor ons voorlopig geen verbouwingen meer…, maar George van Dijke is met zijn team zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niets was te veel”
Door Arie en Anke Boeter op zaterdag 29 okt 2016 '16
Alweer ruim een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd door George van Dijke en zijn team. Niets was te veel, er werd telkens met ons overlegd en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Al met al was het een flinke klus maar de werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team.
FOTO VAN ARIE EN ANKE BOETER
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volledige renovatie”
Door Fam. van Gorkum op zondag 17 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs onze badkamer volledig laten renoveren. George van Dijke en z'n mannen hebben echt een prachtige badkamer opgeleverd. Alles was keurig verzorgd, ze werkten netjes en hebben alles mooi afgewerkt. Echt een aanrader. George van Dijke en z'n mannen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“plaatsing badkamer en toilet”
Door fam. van Steenwijk op woensdag 20 jun 2012 '12
Op 30 mei zijn de mannen van Van Dijke begonnen aan de sloop van de oude en later de montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Vrijdag 15 juni kwam de kitter om alles af te maken. In de tussentijd hebben wij niets dan goeds te melden over firma Van Dijke. Zeer professionele en klantvriendelijke vaklui. Geen klachten en niets dan lof. De mannen zijn keurig elke ochtend stipt op tijd en hebben geen 'andere klussen' erbij. In de middag wordt alles keurig opgeruimd voor de volgende dag. Alles afgeplakt tegen beschadiging en iedere dag konden we gebruik blijven maken van een van de toiletten. Alles gaat in goed overleg en wij werden niet voor verrassingen gezet. Er kwamen achteraf geen extra kosten bij, ondanks het feit dat er wat extra werkzaamheden verricht moesten worden (sommige zaken zaten best wat tegen, maar zijn echt perfect opgelost). De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, uitstekend te noemen. Wij raden iedereen aan dit bedrijf in te huren voor installatie van sanitair.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Badkamer geplaatst”
Door Victor Brussee op dinsdag 5 nov 2013 '13
Ik heb mijn badkamer laten plaatsen door George van Dijke omdat hij mij meteen beviel tijdens de eerste gespreken, no noncence, eerlijk overleg. Alles was tot in de puntjes geregeld, alles was netjes afgeplakt voordat de klus ging beginnen. Tijdens de bouw was er sprake van veranderingen van mijn kant uit, alles was mogelijk, goed overleg met de monteur, en er werd niet moeilijk gedaan over extra/veranderd werk. Ik raad iedereen aan om bij George van Dijke op zijn site te kijken. Hij heeft raad en adressen voor alles en iedereen. Als er in de toekomst weeer een klus gedaan moet worden dan is hij de eerste die ik bel. Goed werk voor een eerlijke prijs. Ik kan iedereen wel tips geven over hoe en waarom, maar deze man heeft zoveel verstand van zaken dat je na een gesprek met hem eigenlijk geen vragen meer hebt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 '16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Garant voor kwaliteit”
Door Maurice - Breda op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Van Dijke staat garant voor kwaliteit. Wij zijn erg kritisch ingesteld en stellen hoge eisen in afwerking en manier van werken. George van Dijke en zijn team voldoen hier ruimschoots aan. Zij werken netjes en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dit zagen wij terug in het leidingwerk van Rob en het tegelwerk van Raymond. Vakmanschap! Minstens zo belangrijk is de opvolging van eventuele problemen. Wij ondervonden dit met de verkleuring van de voegen. George van Dijke is hier persoonlijk voor langs gekomen en heeft ons toegezegd dit op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. En ons inziens maakt dit een echte vakman, iemand die service niet uit de weg gaat en er voor zorgt dat eventuele problemen nu en in de toekomst gewoon worden opgelost. Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met eindresultaat”
Door fam. v. Nieuwenhuijzen op donderdag 20 okt 2016 '16
Wegens een grote scheur in het waterreservoir van het toilet, waren wij genoodzaakt om dit te laten herstellen. Aangezien deze niet meer leverbaar was , besloten wij om heel het toilet te renoveren. Wij contact gezocht met George van Dijke, gezien de resultaten en ervaringen die wij hadden met de renovatie van douche en keuken in het verleden. In 1e instantie kregen wij te horen dat ze voorlopig geen tijd hadden. De situatie uitgelegd, en de volgende morgen kwam er iemand om een offerte te maken. Het balletje ging toen rollen, tegels uit zoeken en na 3 a 4 weken was deze klus geklaard. Er werd snel en netjes gewerkt. Goed op elkaar ingesteld. Goed overleg met ons. Zeker een aanrader! Wij zijn dan ook heel blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer”
Door Familie Herweijer op woensdag 10 sep 2014 '14
De firma George van Dijke heeft topvaklui in dienst werken netjes, vakkundig en snel. De badkamer was precies in de geplande tijd gereed, werkelijk top. Bij de firma Plieger hebben we het sanitair gekocht is boven verwachting. Plieger heeft een prima service, een prachtige showroom met vakkundig personeel. Al met al een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Overtreffen van de verwachtingen”
Door Ton en Coby Waterreus op maandag 26 jun 2017 '17
Na langdurig zoeken kwamen wij terecht bij George van Dijke. Rob kwam bij ons thuis om de maten te nemen en onze wensen te bespreken. Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel, zodat wij opdracht gaven tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het uitzoeken van alle benodigdheden bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp kon het werk beginnen. Inmiddels genieten wij alweer een aantal weken, van de nieuwe badkamer en het toilet, hetgeen mogelijk werd gemaakt door de medewerkers van Van Dijke. Hun inzet en vakmanschap hebben ervoor gezorgd, dat onze
verwachtingen zijn overtroffen, waarvoor onze dank.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam Feenstra op woensdag 4 jan 2017 '17
Een heel prettig oriëntatie gesprek gehad met George va Dijke. Bij Plieger vriendelijk behandeld, deskundig advies. Tijdens de uitvoering keurig en zorgvuldig gewerkt. Alles netjes afgeplakt. Resultaat boven verwachting. Wij vinden George van Dijke een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastische badkamer”
Door Hans en Diana Kleij op woensdag 5 aug 2015 '15
Spijkenisse, Inmiddels zijn wij al maanden aan het genieten van onze nieuwe badkamer op onze bovenverdieping. Deze is compleet nieuw aangelegd ( waterleiding, volwaardig toilet, afvoeren, electra, verlaagd plafond, muren, stucwerk, tegels, radiators) in een voormalige slaapkamer. Ook werd het toilet beneden geheel gerenoveerd. Dankzij de geweldige ervaring, het vakmanschap en het meedenken van alle vakmensen die bij firma George v Dijke werken hebben we echt zonder zorgen de hele verbouwing meegemaakt. Alle afspraken, en zelfs wat extra werkzaamheden die er tijdens het project bij kwamen zijn zo heel goed geregeld. Alles wordt besproken en gebeurd in goed overleg. Er wordt iedere dag opgeruimd en echt keihard gewerkt door allemaal, de werkzaamheden sluiten geweldig op elkaar aan zodat de grote klus in 3 1/2 week klaar was. Rob, Joop, Cor, Rien, Jaap , KLASSE !! Wij zijn enorm blij dat we door kennisen en reviews bij George v Dijke zijn terecht gekomen en geven met het grootste vertrouwen de firma door als mensen een goede aannemer zoeken!
FOTO VAN HANS EN DIANA KLEIJ
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen moment spijt”
Door Familie Van Helden op zondag 1 jan 2017 '17
Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
REACTIE VAN GORGE VAN DIJKE
Fam Helden dank voor uw lovende woorden. Wij wilden er niet aan beginnen, je weet nooit wat voor knoeiwerk achter de tegels vandaan komt , het risico hebben wij genomen, al het leidingwerk moest vernieuwd worden bovenstaand kwam uit, wij zijn trots wat wij gemaakt hebben . Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamers. Groet George Rob en de collega's
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Fantastische ervaring”
Door Familie Majoor op maandag 11 apr 2016 '16
Onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Onze ervaring....in één woord " fantastisch"! Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal. Door verkeerde levering van het bad via Brugman liep onze verbouwing ruim 4 weken uit. Voor George en zijn mannen verliep de planning dus ook anders maar werd zonder problemen mee omgegaan en opgelost. Dat noem ik nu service!!! Dit bedrijf werkt heel secuur en netjes, van het slopen tot de afwerking. De badkamer is geheel naar onze wensen gemonteerd. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook een badkamer waar we iedere dag weer met veel trots en plezier van genieten!
Nogmaals van hartelijk dank voor alle zorgen en deze geweldige badkamer!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 '17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Fam van Dijk op woensdag 30 nov 2011 '11
Voor de totale verbouwing van onze badkamer en de twee toiletten hebben we een aantal firma's benaderd en offertes laten maken. We hebben gekozen voor George van Dijke. Argumenten waren zijn goede naam, het kwaliteitswerk wat hij met zijn mensen levert (we zijn bij twee verbouwde badkamers gaan kijken), de tevreden klanten die wij spraken en de professionele en prettige voorbereidingsgesprekken met George van Dijke zelf. George is van mening dat een werk pas klaar is als hijzelf en de klant voor de volle 100% tevreden zijn. Dit soort uitspraken worden door velen gedaan, maar George maakt ze naar onze bevinding meer dan volledig waar. Op de afgesproken dag arriveerden zijn mensen. Zij hebben de verbouwing binnen de afgesproken periode van drie weken professioneel en in constant overleg met ons uitgevoerd. Tijdens de voorbereiding en gedurende de verbouwing werden problemen met ons besproken en door George en zijn mensen opgelost onder het motto 'geen zorgen over problemen, wij zijn ervoor om die op te lossen'. George liet zelfs kitwerk in de badkamer opnieuw doen, omdat naar zijn mening de kleur van de kit niet optimaal harmonieerde met de kleur van de tegels. Kortom, wij zijn buitengewoon tevreden over de aanpak en eindresultaat geleverd door George en zijn mensen. Wij kunnen de firma George van Dijke daarom van harte aanbevelen. George, Rob, Jaap, Harrij en Kees, bedankt voor jullie inzet en het geleverde vakwerk; wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Je wordt er stil van”
Door D.P.Goedhart op maandag 21 aug 2017 '17
Hier wordt je stil van. Wat een service. In 2009 zijn wij via mond op mond reclame in contact gekomen met George van Dijke. Na een prettig gesprek heeft George van Dijke een van onze slaapkamers omgetoverd tot een prachtige badkamer. Verder heeft hij boven een 2e toilet geinstalleerd. Wij waren hierover zo tevreden dat wij in 2010 George van Dijke gevraagd hebben een nieuwe keuken te plaatsen. Ook van deze hebben wij nog dagelijks plezier. Nu, na resp.8 en 7 jaar kijken wij nog steeds terug op de deskundige wijze van installeren. Wij gaven George van Dijke toen al een 10 maar het kan nog gekker. Een paar maanden geleden hadden wij een ongelukje met de spiegel die gemonteerd was op een toiletkastdeurtje. De spiegel was dusdanig beschadigt dat deze vervangen moest worden. Goede raad was duur. Wij hebben George van Dijke gebeld met de vraag of hier iets aan te doen was. Bijkomend probleem was dat de spiegel geen standaardmaten had maar speciaal gemaakt moest worden. Dit had een langere levering tot gevolg. Wie schetst onze verbazing toen wij afgelopen zaterdag een mailtje kregen met de mededeling dat vandaag, maandag, 21 augustus 2017, het deurtje met de nieuwe spiegel gemonteerd zal worden en ........................dat dit gezien de lange levertijd GRATIS zal gebeuren. Dit was het laatste wat wij verwacht hadden temeer omdat het probleem onze eigen schuld was. Wat een service. Wij zijn er stil van. Grote klasse.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Mijnheer Goedhart, Dank voor uw mooie reactie. Wij worden er stil van. Vaak geven zaken niet thuis als het om service gaat. Wij zijn een uitzondering. Mensen geven je het vertrouwen en het gaat om een behoorlijk bedrag voor badkamer en sanitair. De mensen verwachten zeker 15 jaar gemak te hebben. Wij bestaan vanaf 1983 juist dankzij dit vertrouwen van de klant. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service is top”
Door Herman op dinsdag 27 dec 2011 '11
George van Dijke heeft bij ons 5 jaar geleden tot volle tevredenheid een badkamer geplaatst. Vakwerk en vriendelijk personeel. Onlangs begon de kraan te lekken. De nieuwe kraan is door George van Dijke kosteloos gemonteerd en zijn tevens de kitranden bijgewerkt. Ook hiervoor werd geen rekening gestuurd. Echt een top service. Nogmaals willen we het George van Dijke team bedanken voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Onze wens is helemaal uitgekomen.”
Door Ad Peijnenburg op donderdag 14 nov 2013 '13
Toen wij 6 maanden geleden besloten onze badkamer en toilet te laten renoveren, was het niet de vraag ‘ waar kopen wij de accessoires’ maar ‘met welke aannemer durven wij dit project aan’. Regelmatig waren op TV mensen te zien die dezelfde wens hadden als wij maar bedrogen uit waren gekomen. Oppassen dus!
Met googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies hadden 5 sterren en geen enkele negatieve klank. Misschien wel te mooi om waar te zijn. We hebben George uitgenodigd en niet veel later kregen wij een offerte waar we meteen mee akkoord gingen. Op donderdag 25 oktober 2013 kwamen 3 man de oude badkamer slopen. De lift en de verdieping voor de lift werden vakkundig afgeplakt. Het merendeel van de 65+ bewoners in onze flat waren zeer positief over de nette manier van werken en we moesten regelmatig de complimenten overbrengen. Ook bij ons binnen was alles grondig afgeplakt. Er kwam een container voor de deur voor het afvoeren van het puin. 3 weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Slechts 1 dag/nacht konden wij geen gebruik maken van het toilet. Alle andere dagen was ’s avonds de WC weer beschikbaar. Het waren niet alleen hele goede vakmensen die Jaap en Cor maar ook hele fijne mensen. Het klikte eigenlijk meteen. Ook het bedrijf Paul de Wit, die het aluminium plafond kwam monteren, stuurde een vakman die in 3 uurtjes het plafond in z’n eentje klaarde, incl. verlichting en afzuiging. Wij zijn erg trots op het resultaat. Daarom danken wij het team van George van Dijke en in het bijzonder Jaap en Cor. Dank jullie wel kanjers. Dankzij jullie is onze wens helemaal uitgekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hij heeft ons uit de brand geholpen”
Door Robin & Eline op donderdag 4 aug 2016 '16
Nadat onze eerste aannemer ons in de kou had laten staan werd George van Dijke ons aangeraden. Wij namen contact met hem op en legden de situatie uit. Wij zaten al twee maanden met een half afgemaakte badkamer en hoopten op een wonder. Ondanks dat George van Dijke het erg druk had en eigenlijk geen tijd meer had voor nieuwe klussen op zeer korte termijn heeft hij ons uit de brand geholpen. Binnen een week heeft Raymond onze badkamer tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig! Over afspraken werd duidelijk gecommuniceerd en er is prachtig werk geleverd. Hartelijk dank voor deze super service! Wij genieten nu iedere dag van onze mooie badkamer met dank aan George van Dijke en de zijnen.

Reactie ontvangen 5 augustus 2016 van George van Dijke: Beste Robin & Eline, Bedankt voor jullie aardige bericht, het is inderdaad niet de gewoonte om de rommel van een ander op te ruimen, Wij beginnen er ook niet meer aan, de situatie was te triest voor jullie je eerste huis, daarom hebben wij het opgepakt, het is voor ons het bewijs goedkoop duurkoop is , voor de mensen is het een doolhof in deze branche dat blijkt weer .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Badkamer vernieuwing”
Door Fam. Bakker Oostvoorne op maandag 21 mrt 2016 '16
Badkamer vernieuwd door George van Dijke. Wij kunnen alleen maar zeggen perfect gedaan. Vakmensen. Goede samen werking. Ook goed geregeld met de leveranciers Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch”
Door Gabrielle Roomeijer op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Wat een fantastische mensen. Mijn ouders, op hoge leeftijd en ziek, kregen lekkage in de badkamer. Met spoed een nieuwe nodig! George van Dijke heeft het allemaal met spoed geregeld! Super mooie badkamer en keurig netjes afgewerkt. Dankjewel!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Echte service”
Door James Schatz op donderdag 12 dec 2013 '13
Onze badkamer is 13 jaar geleden geplaatst. Toen het voegwerk op een enkele plek uitgesleten was, werd er snel, professioneel en kosteloos het euvel in de vloer verholpen. Echte service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Leon Wassenaar op maandag 12 mrt 2018 '18
Prima bedrijf! Duidelijke offerte en afspraken. Werknemers netjes en bekwaam. Badkamer en toilet keurig gemaakt en opgeleverd. Ook netjes elke dag zoveel mogelijk opgeruimd voor vertrek. Ben zelf kritisch en perfectionistisch en kan weinig negatiefs vermelden. Hoop geld maar waar voor je geld. George is een aimabele man die afspraken nakomt en je ook het gevoel geeft "Het komt goed". Alles wordt in goed overleg geïnstalleerd en het meedenken voor een perfect resultaat is wat je van professionals verwachten mag. Geen poespas maar transparantheid. Wij zijn trots op het resultaat en dankbaar. Van tevoren zorgen of het allemaal wel goed zou gaan maar het waren tevergeefse zorgen. Wat beloofd is, is uitgekomen en waar nodig een perfecte oplossing bedacht door iedere werknemer die zeer betrokken en deskundig zijn. Ik schrijf niet snel een dergelijke recensie maar dit bedrijf is aan een ieder aan te raden als je een mooie verbouwing wil.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Familie Frijters- van Rijsbergen op zaterdag 4 feb 2017 '17
In januari is bij ons een nieuwe badkamer en nieuw toilet geïnstalleerd. Eerst werd alles netjes afgeplakt en bescherming aangebracht. Er werd steeds keurig gewerkt, het puin en uitgebroken meubels werden afgevoerd, op het eind van de dag was de rommel steeds opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Zelfs nadat de badkamer was voltooid, was de fa. Van Dijk niet te beroerd om nog accessoires te komen bevestigen. Super! Prima service en klantvriendelijke benadering. Een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakmannen”
Door J.Kranendonk op zaterdag 1 okt 2016 '16
Via Qasa bij George van Dijke en Zoon terecht gekomen.Direkt hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf.Bij Plieger het sanitair en bij tegenhandel Numansdorp de wand en vloertegels besteld ook daar prima geholpen. De badkamer en het toilet is helemaal naar ons zin. Al het leidingwerk keurig weggewerkt,installatiewerkzaamheden,kitranden en afwerking fantastisch! Niets is teveel,overal word een oplossing voor bedacht.Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Aad heeft goed werk geleverd o.a prachtig tegelwerk. Bedankt Aad, George, Rob, Jaap, en de stukadoor. Jullie zijn vakmannen. Daarom kunnen wij dit bedrijf iedereen aanbevelen! Groetjes Fam Kranendonk uit Barendrecht
FOTO VAN J.KRANENDONK
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door fam. von Boltog op donderdag 5 mei 2016 '16
Het is moeilijk aan deze reviews iets toe te voegen. Ook onze ervaring is van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp zouden wij een ieder aanbevelen. Alles op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking. Er wordt helder gecommuniceerd , er wordt op tijd gewerkt maar ook gelachen, kortom een plezierige periode met hooguit wat meer stof dan er normaal ligt. Onze complimenten aan alle vakmensen die aan onze nieuwe badkamer hebben meegewerkt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer prettige ervaring”
Door Christiaan Naaktgeboren op maandag 9 okt 2017 '17
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Doen niet een standaard truukje maar blijven nadenken om uiteindelijk het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ook als hiervoor extra technische uitdagingen op het pad komen welke door de zeer kundige monteur werden uitgevoerd. Na de keuken nu ook de badkamer en toilet gerenoveerd. De combinatie met Plieger is ook ideaal omdat zo de beste materiaal combinatie gekozen kan worden. Overigens ook goed om te melden dat de relatie met de monteur Aad zeer makkelijk verliep. Een binnenhuis verbouwing is altijd lastig en wordt een stuk makkelijker met zo'n klasse monteur.
FOTO VAN CHRISTIAAN NAAKTGEBOREN
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Christiaan Naaktgeboren
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Renovatie naar tevredenheid”
Door Familie Kooiman op zondag 30 apr 2017 '17
In een kort tijdbestek hebben de werknemers van George van Dijke zowel onze toilet als onze badkamer naar volle tevredenheid gerenoveerd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer prettig ervaren. 2x Rob, Jaap, Joop, Cor en de stukadoor, (hopelijk niemand vergeten) ze werken netjes en professioneel. Ze communiceren goed. Ook onze ervaringen met George waren heel fijn. Een man die open staat voor ideeën. Een dikke duim voor dit bedrijf en zijn werknemers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 '17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Joke en Walter krootjes op woensdag 28 okt 2015 '15
Nadat we vorig jaar al naar alle tevredenheid een geweldige samenwerking hadden met George van Dijke, heeft hij ons dit jaar weer super verrast. Twee weken geleden een ongelukje in onze badkamer, waarbij één van de twee waskommen sneuvelde. Direct een nieuwe waskom besteld en George maakte heel snel een gaatje vrij in zijn drukke agenda. Op maandagmorgen vroeg stond Rob van Dijke voor de deur om de waskom te vervangen. Nadat hij even bezig was, riep hij me met even met een vervelende mededeling. De nieuwe waskom was toch net iets anders als de eerdere. In overleg met Rob het werk gestopt en 2 nieuwe identieke waskommen gekocht. De week erna kwam er een andere medewerker van George (die ook Rob heet) om het karwei alsnog af te maken. Deze Rob leverde net als vorig jaar weer perfect werk af en er was niets meer van onze schade te zien. We namen afscheid van Rob, met de mededeling dat we de rekening wel tegemoet zouden zien en bedankte hem. Vandaag, 2 dagen later vinden wij de verassing in onze mailbox, De verwachtte rekening wordt afgedaan met een mailtje dat het service van de zaak is. Wie verwacht er nu nog zoiets. Als dat geen vertrouwen geeft in een bedrijf, weet ik het niet meer. Van ons een dikke pluim voor de Fa. Van Dijke en al zijn enthouiaste medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg blij”
Door Fam den Rooijen op dinsdag 2 jun 2015 '15
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en toilet .De mannen van George hebben vakwerk geleverd. Alles gaat in overleg en is volgens plan verlopen. Deze mannen werken super netjes en verstaan hun vak uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect resultaat”
Door C.J. Goedhart - s-Gravendeel op woensdag 16 sep 2015 '15
Een badkamer renoveren en opnieuw indelen is geen gemakkelijke opgave. George van Dijke heeft hier duidelijk ervaring mee. De adviezen zijn perfekt; dit geldt ook voor het geleverde resultaat. Hulde voor deze mannen. Mijn dank is groot.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg service gericht”
Door A.C. Meijer op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer 3 jaar geleden laten inrichten met een inloop douche en wastafelmeubel ; ook het toilet is veranderd in een hangend exemplaar. Alles aangepast voor als we ouder zijn. Dit is tot tevredenheid verricht. Recent kregen wij te maken met een thermostaat die warmte verloor tijdens het douchen. Wij hebben dit voorgelegd aan de firma. De heer Van Dijke vond dit veel te snel gebeuren en bood ons uit service aan de thermostaat gratis te vervangen. Wij vinden dit erg service gericht. Vandaar een pluim voor deze firma. Wij kunnen deze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aan te bevelen”
Door Brord van Westing op dinsdag 19 jan 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons een prachtig badkamertje ingericht. Alles klopte logistiek, afspraken en de mannen leverden vakwerk. Aan te bevelen dus, waarbij ook de adviseur van Plieger mag worden genoemd die no-nonsense advies gaf en goed meedacht met ons.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hulde”
Door Marjolein de Mars op donderdag 20 aug 2015 '15
Badkamer in huis uit 1930 geheel vernieuwd, alle leidingen vervangen en verplaatst, muren afgebikt en nieuwe douche, WC en bad geplaatst. Bovendien een goede oplossing verzonnen voor het opnieuw aansluiten fonteintje in aparte WC zonder de betegeling te beschadigen. Hulde
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne service”
Door L den Hartog op vrijdag 10 jun 2016 '16
3,5 jaar geleden heeft de firma van Dijke bij ons een mooie en nette badkamer geplaatst. Helaas was nu onze draaiknop van de stop van het bad kapot gegaan. Hiervoor gebeld en gelijk werd er actie ondernomen. Na 2 dagen hadden we kosteloos een nieuwe stop ontvangen. Fijn dat het zo snel en zonder problemen was geregeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Tang op donderdag 2 apr 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. De communicatie, planning en levering verliep erg goed. Wij werden zelfs gebeld dat zij een week eerder dan gepland konden beginnen, wat voor ons perfect uitkwam in verband met de verhuizing. Het zijn echte vakmannen die goed hun werk doen en meedenken. Wij hebben het sanitair bij Plieger gehaald en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Daar werden wij goed geholpen en waren zij ook bekend met George van Dijke. De onderkast van de badmeubel en toiletbril waren beschadigd, George van Dijke stemt het netjes af met Plieger zodat wij daar geen zorgen over hebben. Top! Wij zijn via Casa bij George van Dijke gekomen, de reviews waren zo positief dat het onwerkelijk lijkt. Nu wij het zelf ervaren hebben, zullen wij ook net als alle anderen George van Dijke aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een 10”
Door Fam. Westdijk op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij hebben van Dijke genomen omdat ze 20 jaar geleden onze keuken op een geweldige manier verbouwd hebben. Nu hebben ze onze badkamer en toilet verbouwd. Wij kunnen niet anders zeggen als dat ze weer uitstekend werk geleverd hebben. Prima vak werk en alles keurig volgens afspraak.Wij wonen in een appartementen complex. Iedereen staat er versteld van hoe geweldig netjes er gewerkt werd. Ieder avond werd alles keurig netjes opgeruimd zodat je niet elke avond in de rommel zat.Het resultaat van het werk is in een woord geweldig. Van Dijke zelf en de monteurs waren uiterst prettig in de omgang. Kortom: Uitstekend werk en voor iedereen is dit bedrijf een aanrader! Rapporcijfer: 10
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door Egbert Wille op woensdag 28 okt 2015 '15
Ja, echt super vakwerk! Toiletrenovatie laten uitvoeren en zeer tevreden met dat wat deze professionals opgeleverd hebben!
Er wordt op alle kleine dingen gelet, zoals bv ook het netjes afplakken van dagelijks belopen route en het steeds netjes achterlaten bij het weggaan. Kwaliteitswerk!
FOTO VAN EGBERT WILLE
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Opknappen toilet”
Door Fam. In't Veld op woensdag 20 aug 2014 '14
Toilet is vakkundig opgeknapt, de aanpak is in goed overleg gegaan, waarbij we ook nuttige tips kregen, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd, conform de offerte. Op vragen daarna wordt serieus ingegaan en opgepakt. George van Dijke staat voor kwaliteit, deze ervaring hebben we eerder opgedaan bij het opknappen van onze keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service is perfect”
Door Familie Van Egmond op maandag 19 mei 2014 '14
Via reclame en familie waren we al bekend met George van Dijke en ook hadden we de reviews gelezen, maar je moet het allemaal toch zelf ervaren hoe het echt is. Bij ons is het eindresultaat een prachtige badkamer en beneden een toilet waar je echt blij van wordt. Door de monteurs wordt vakwerk afgeleverd, tijdens het werk wordt er meegedacht en alles wordt elke dag netjes opgeruimd. Ook de service is perfect, als er iets is en je belt ’s ochtends, dan staan ze bij wijze van spreken ’s middags voor je deur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vertrouwen waargemaakt”
Door A. Hoogvliet op zaterdag 26 dec 2015 '15
Via Qasa uitgekomen bij George van Dijke. In eerste instantie nog even geprobeerd om via werkspot de klus te laten doen, omdat ik dacht dat het wel goedkoper kon, maar daar kreeg ik totaal geen lekker gevoel bij. Het is tenslotte toch veel geld en dan wil je wel dat het resultaat er naar is. Toen heb ik George uitgenodigd en na zijn bezoek had ik wel het vertrouwen in een goede afloop. Eerst een afspraak gemaakt bij Plieger en toen ik het plaatje compleet had, ben ik in zee gegaan met George van Dijke en dat is toch wel een van de allerbeste keuzes geweest die ik heb gemaakt tijdens mijn verbouwing. Zoals al meerdere malen is beschreven in andere reviews, zijn het stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Daarnaast zijn het ook hele prettige mensen. Ik heb ze de sleutel gegeven van mijn huis en terwijl ik aan het werk was, hebben zij een badkamer en toilet gebouwd waar ik echt onwijs blij mee ben. Het is echt boven verwachting. Het tegelwerk is echt superstrak en je ziet dat ze goede materialen gebruiken in de afwerking. Dus de juiste kleuren voeg/kit daar waar nodig en ook mooie afwerkstrips voor een strak resultaat. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd in elk geval. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen de badkamer te laten doen, maar toen ze bezig waren had ik er zo'n goed gevoel bij dat ik George gebeld heb en hem gevraagd heb om ook mijn toilet te doen. Dit was geen probleem en George heeft heel snel alles nog geregeld met Plieger, waardoor ik nu ook een heel mooi toilet heb en in dezelfde stijl als de badkamer. Gedurende het traject verder ook weinig zorgen gehad. Ik heb bij Plieger en bij tegelhandel Numansdorp mijn spullen besteld en daarna werd het eigenlijk allemaal geregeld. Ik kan dan ook zeker aanraden om met de bedrijven in zee te gaan waar George mee samenwerkt. Zeker bij tegelhandel Numansdorp erg prettig geholpen. Nogmaals bedankt George en je team voor dit prachtige resultaat! Ik ben er echt heel blij mee! Dit bedrijf kan ik echt iedereen met een gerust hart aanraden.
FOTO VAN A. HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Familie Brands op donderdag 6 apr 2017 '17
In januari 2017 hebben wij onze badkamer en twee wc's geheel laten verbouwen door firma George van Dijke en zn. Het zelfvertrouwen dat George uitstraalde tijdens het eerste gesprek gaf ons een goed gevoel. Op aanraden van George hebben wij een afspraak gemaakt bij Plieger en zijn daar uitstekend geholpen. Daarna hebben wij tegels uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp. De levering van de afvalcontainer, materialen en tegels was prima op elkaar afgestemd. Bij DoucheRent hebben wij een verplaatsbare douchecabine met boiler gehuurd. Deze werd keurig geplaatst door Koos, een aanrader. De overloop, trap en hal werden keurig afgeplakt. Er werd regelmatig met ons overlegd door Jaap en Rob. Zij gaven prima advies, dit alles ingegeven door hun vakmanschap. Het eindresultaat is prachtig geworden. George van Dijke en zn. beschikt over een groep prima (én gezellige) vakmensen. In het bijzonder wilde ik Jaap, Rob en Joop noemen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ontzorgen!”
Door Debbie op dinsdag 15 jan 2013 '13
Vanaf het eerste contact merk je dat George met zorg zijn bedrijf op heeft gebouwd en met zorg je badkamer voor je wilt regelen. Mannen die verstand van zaken hebben, niets teveel vinden en je helpen de juiste keuzes te maken. In alle hectiek wordt alles voor je geregeld, er wordt meegedacht en alles wordt ingezet om er iets heel moois van te maken. Wij zijn zeer tevreden en indien we weer voor de keuze zouden staan, zouden we direct met George in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Puik werk”
Door Erik en Karin Romer op zaterdag 15 okt 2016 '16
Als je een badkamer en benedentoilet volledig wilt renoveren dan wil je wel dat je mooie spullen goed worden geïnstalleerd en dat je bijvoorbeeld niet tegen latere lekkages aanloopt of dat de aannemer halverwege failliet gaat of niet meer terugkomt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn via de lovende recensies op deze site terecht gekomen bij George van Dijke en Zn. We zagen een recensie van een collega van het werk en daar hebben we ook nog geïnformeerd. Die waren lyrisch over deze aannemer. Omdat ze zo goed en gewild zijn, moet je in beginsel hiermee wel rekening houden met je planning (al vroeg contact leggen). Wij hadden geluk dat we tussendoor konden worden ingepland. De werkmannen Robert, Ronald, Jaap, de stukadoor en de tegelzettergigant Cor zijn behalve echte vaklui ook gewoon supertof in de omgang! Betrouwbaar en gezellig. En ze werken in een tempo, niet gewoon. Onze badkamer en douche was vier dagen eerder klaar dan gepland, hetgeen ons prima uitkwam met de verhuizing van onze spullen. Wij vonden bij de eerste kennismaking met George dat hij nogal bravoure had, maar na afloop van de klus begrepen wij waar dat vandaan kwam...als je zulk puik werk levert en al je afspraken nakomt, dan is dat totaal niet misplaatst. Petje af en een diepe buiging voor hem en zijn crew. Bedankt! We genieten er iedere dag nog van, echt zo fijn om zo'n mooie en lekkere badkamer en toilet te hebben.
FOTO VAN ERIK EN KARIN ROMER
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Iedereen bedankt”
Door Rian Hoek en Anthony Pors op dinsdag 10 mei 2016 '16
Als je geen ervaring hebt met verbouwingen van een keuken of badkamer is het bedrijf van George van Dijke echt een ongelooflijke aanrader. Wij hebben in onze woning de keuken, toilet en badkamer laten verbouwen en een oude (tweede, kleinere) badkamer laten verwijderen en laten afwerken. Van begin af aan voelt het prettig en vertrouwd om met de heren Van Dijke in gesprek te zijn. Zowel vader George als zoon Rob weten precies waar ze het over hebben als het gaat om de planning, materiaalkeuze en (on)mogelijkheden binnen een ruimte. Hun offerte is gedetailleerd en duidelijk en wordt goed doorgesproken. Het bedrijf heeft het razenddruk maar toch werd al vrij snel gestart (bij ons werd verbouwd in een nog niet bewoonde, bestaande woning). Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel telefonisch als via de speciaal aangemaakte groepsapp. Een aanrader!! Wij hebben de materialen voor zowel de keuken als de badkamer gekocht bij de partnerbedrijven van George: KeukenatHome, Plieger en de Tegelhal in Numansdorp. Dit zijn overigens ook heel fijne bedrijven om te kopen, met snelle levertijden en vriendelijke ontvangst en het meedenken is geweldig.

Tijdens de verbouwing werd er keurig gewerkt en omdat we zowel de badkamer als de keuken door hen hebben laten verbouwen (alles in één hand, ook een echte aanrader) werd er steeds goed gepland en bleef de voortgang er in. Ook complimenten omdat wij zelf tijdens de verbouwing nogal eens een idee kregen voor dit of dat, hier werd altijd goed naar geluisterd en, voor zover mogelijk, in de planning inbegrepen. Ook hield het bedrijf goed rekening met de andere vaklui die over de vloer kwamen. Het resultaat is helemaal naar ons zin en we zijn er nog elke dag blij mee!! Dus: George, Rob, Jaap, Joop (de tegelzetter:top!!!!!), andere Rob, o ja en ook MItchel (en mochten we nog iemand zijn vergeten: ook): Bedankt voor de prettig verlopen verbouwing. Eigenlijk bijna jammer dat het voorbij is en succes met de volgende klussen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 '15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Ronald en Gerdie van Aalst op zondag 26 jun 2016 '16
Mooi resultaat! We wilden de badkamer en toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipte een collega ons over de firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Oorspronkelijk half maart ingepland tot er een kink in de kabel kwam omdat de leverancier van het badkamersanitair enkele artikelen niet op tijd kon leveren. Gelukkig was men zo flexibel om de planning om te gooien en enkele maanden later bij ons te beginnen. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van een tijdelijke douche van Doucherent, één van de bedrijven waar de firma mee samenwerkt. Ook dat is prima is bevallen. Er werd netjes gewerkt, en stof is tot een minimum beperkt. Vriendelijke mensen ook die hun vak verstaan: strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ondanks het feit dat de handleiding niet helemaal klopte, is het met de installatie van de douchecabine ook goed gekomen. Mannen, Rob, Mitchel, Ronald, Cor, Rien en Joop, allemaal bedankt, het resultaat is mooi geworden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RONALD EN GERDIE VAN AALST
Toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Paul en Marijke op woensdag 16 jul 2014 '14
George van Dijke heeft bij ons onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Hierover zijn we heel erg tevreden. Vaste prijs, duidelijke afspraken, goede adviezen en prettige medewerkers. Ze denken met je mee en hebben als doel om het zo mooi mogelijk te maken. Dat zie je aan de werkwijze en het schitterende eindresultaat. Als je met George van Dijke in zee gaat dan weet je dat het goed komt!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 '17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte badkamer opgeleverd”
Door J.J. Doornbosch op donderdag 8 feb 2018 '18
Prettig contact met deze leverancier en zijn medewerkers. George van Dijke komt na wat hij beloofd. Heeft uitstekend personeel in dienst, kundig en ze werken netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Prachtige badkamer waar we met plezier in douchen.
FOTO VAN J.J. DOORNBOSCH
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keukeninbouw”
Door C en M op donderdag 24 mrt 2016 '16
Onze keuken van Keukenathome is geinstalleerd Door George van Dijke, zijn mannen dan :-) m.n. Rob en zijn mannen. We zijn uitermate tevreden. Leidingwerk netjes weggewerkt en keuken zelf mooi geplaatst. Jongens grote klasse, ik zou graag werken voor dit bedrijf maar ja George doet zelf de boeken. Zoekt u een keuken inbouwer niet verder zoeken en van dijke contacten !!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 '17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Fam.Bravenboer-Westmaas op maandag 6 jul 2015 '15
Onze badkamer was toe aan vervanging. Bij vrienden een toilet gezien die was geplaatst door George van Dijke. Afspraak met George was snel gemaakt en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt en met ideeën en tips van George kwamen we tot een mooi geheel. Voor het sanitair zijn we bij Plieger geweest en voor de tegels bij Tegelhandel Numansdorp , bij beide zaken zijn we goed geadviseerd. Een tijdelijke douche hebben we bij Doucherent gehuurd. Vanaf het begin waren de planning en afspraken goed en ook tijdens de renovatie was de communicatie ,met de vakmensen van George , goed. Alles bij elkaar hebben wij een badkamer naar onze wens gekregen en zijn zeer tevreden. George van Dijke is zeker aanrader als je een nieuwe badkamer wil.
FOTO VAN FAM.BRAVENBOER-WESTMAAS
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Harte Oud-Beijerland op vrijdag 6 sep 2013 '13
Niets dan lof voor het werk dat George van Dijke en zoon gedaan hebben. Er is echt zeer goed werk geleverd, en als iets opgelost moest worden dan werd er meegedacht. Wij hadden een renovatieproject en dat is gerealiseerd binnen de tijd zoals we die hadden afgesproken. En het afval en oud materiaal is keurig meegenomen. We gaan zeker terug naar George van Dijke en Zoon als we weer iets hebben.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top bedrijjf”
Door E van Duin op donderdag 2 apr 2015 '15
George en Rob van Dijke installeerden voor ons een verwarming in de garage, warm en koud water in de garage. Renoveerden het toilet op de begane grond en op de verdieping de badkamer. Waarom prijzen wij hen aan? Het is gewoon een TOP bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Alles werd netjes afgeplakt waar de mensen moesten lopen. Niets is teveel, er moest onder de vloer gewerkt worden waar ong. 20 cm water stond. Niet leuk maar ze doen het wel. Er is een keurige toilet ruimte opgeleverd. De planning van 4 maart j.l. voor het starten van de badkamer , maanden van te voren al gedaan, kwam precies uit. We kunnen hele verhalen schrijven over de badkamer. Van het puin naar beneden sjouwen tot alle uitdagingen die er zich opdeden, in alles meegedacht en alles keurig geregeld. We hebben een plaatje van een badkamer. Alles opgeleverd en kleine dingen die nog voor de dag kwamen geen probleem, de service blijft gewoon doorgaan. Een AANBEVELING.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top service na plaatsing badkamer”
Door fam. Thijm op donderdag 22 mrt 2018 '18
3 jaar geleden een Schneider spiegel gekocht via en geplaatst door George van Dijke. Er ontstonden roestvlekken onder de rand van de spiegel die steeds groter werden.
George van Dijke een mail gestuurd met foto's. Binnen enkele weken had hij een nieuwe spiegel voor ons. Er zat geen garantie meer op en toch kregen wij uit coulance een nieuwe spiegel. Top service! Geen dag spijt gehad dat ik mijn badkamer door George van Dijke heb laten plaatsen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer vakbekwaam gerenoveerd”
Door Ruud Koers op donderdag 2 okt 2014 '14
Renovatie van badkamer en toilet ruimte volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Alle werkzaamheden door vriendelijke en meedenkende vak bekwamen mensen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles is schoon en netjes opgeruimd opgeleverd. Een aanrader voor een ieder die soort gelijke wil laten uitvoeren.
FOTO VAN RUUD KOERS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig werk”
Door Ingram op dinsdag 6 feb 2018 '18
Professioneel bedrijf! Wij hadden een monteur met veel kennis en hij gaf goed advies. Alles keurig op tijd opgeleverd. Erg tevreden met het mooie resultaat en de tegelzetters hebben ook prachtig werk verricht.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.