Feedback
9,8

George van Dijke

Website: georgevandijkemontage.nl "Fantastisch" score uit 191 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
georgevandijkemontage.nl | tel: 0186-662123 | Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal
1 / 127
127 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Maassluis, Moordrecht, Oostvoorne en Dordrecht.

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.


Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.
Ervaringen
Er zijn 191 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren179 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 189 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Overtreffen van de verwachtingen”
Door Ton en Coby Waterreus op maandag 26 jun 2017 '17
Na langdurig zoeken kwamen wij terecht bij George van Dijke. Rob kwam bij ons thuis om de maten te nemen en onze wensen te bespreken. Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel, zodat wij opdracht gaven tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het uitzoeken van alle benodigdheden bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp kon het werk beginnen. Inmiddels genieten wij alweer een aantal weken, van de nieuwe badkamer en het toilet, hetgeen mogelijk werd gemaakt door de medewerkers van Van Dijke. Hun inzet en vakmanschap hebben ervoor gezorgd, dat onze
verwachtingen zijn overtroffen, waarvoor onze dank.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Familie Brands op donderdag 6 apr 2017 '17
In januari 2017 hebben wij onze badkamer en twee wc's geheel laten verbouwen door firma George van Dijke en zn. Het zelfvertrouwen dat George uitstraalde tijdens het eerste gesprek gaf ons een goed gevoel. Op aanraden van George hebben wij een afspraak gemaakt bij Plieger en zijn daar uitstekend geholpen. Daarna hebben wij tegels uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp. De levering van de afvalcontainer, materialen en tegels was prima op elkaar afgestemd. Bij DoucheRent hebben wij een verplaatsbare douchecabine met boiler gehuurd. Deze werd keurig geplaatst door Koos, een aanrader. De overloop, trap en hal werden keurig afgeplakt. Er werd regelmatig met ons overlegd door Jaap en Rob. Zij gaven prima advies, dit alles ingegeven door hun vakmanschap. Het eindresultaat is prachtig geworden. George van Dijke en zn. beschikt over een groep prima (én gezellige) vakmensen. In het bijzonder wilde ik Jaap, Rob en Joop noemen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 '17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 '17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastische badkamer”
Door Hans en Diana Kleij op woensdag 5 aug 2015 '15
Spijkenisse, Inmiddels zijn wij al maanden aan het genieten van onze nieuwe badkamer op onze bovenverdieping. Deze is compleet nieuw aangelegd ( waterleiding, volwaardig toilet, afvoeren, electra, verlaagd plafond, muren, stucwerk, tegels, radiators) in een voormalige slaapkamer. Ook werd het toilet beneden geheel gerenoveerd. Dankzij de geweldige ervaring, het vakmanschap en het meedenken van alle vakmensen die bij firma George v Dijke werken hebben we echt zonder zorgen de hele verbouwing meegemaakt. Alle afspraken, en zelfs wat extra werkzaamheden die er tijdens het project bij kwamen zijn zo heel goed geregeld. Alles wordt besproken en gebeurd in goed overleg. Er wordt iedere dag opgeruimd en echt keihard gewerkt door allemaal, de werkzaamheden sluiten geweldig op elkaar aan zodat de grote klus in 3 1/2 week klaar was. Rob, Joop, Cor, Rien, Jaap , KLASSE !! Wij zijn enorm blij dat we door kennisen en reviews bij George v Dijke zijn terecht gekomen en geven met het grootste vertrouwen de firma door als mensen een goede aannemer zoeken!
FOTO VAN HANS EN DIANA KLEIJ
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 '16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Absolute vakmensen”
Door J. vd Touw op dinsdag 3 feb 2015 '15
De volledige badkamer laten renoveren bij George van Dijke. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast hebben wij jullie manier van werken als zeer prettig en vakkundig ervaren. Van de voorbereidingen, het leidingwerk en elektra tot de afwerking, jullie hebben op alle gebieden hoge kwaliteit geleverd. Ik heb begrepen dat vooral het betegelen nogal een lastige klus is geweest. Daarom een groot compliment voor uw tegelzetter, die alle uitdagingen prima heeft opgelost. Het is duidelijk dat jullie absolute vakmensen zijn bij wie het resultaat voorop staat. Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen wanneer de gelegenheid zich voordoet!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 '16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed Werk”
Door Gonny & Willem Versluis op maandag 29 sep 2014 '14
Na lang aarzelen besloten de badkamer grondig te renoveren, in contact gekomen met George van Dijke. Eindelijk een bedrijf wat goede adviezen geeft en nakomt wat er beloofd wordt. Ook de sanitair leverancier Plieger verdiend een compliment voor hun uiterste inspanning. De medewerker die de renovatie uitvoerde is zeer deskundig en heeft prima werk, zonder overlast, geleverd. Een bedrijf wat een aanbeveling verdiend voor mensen die een badkamer,keuken of toilet willen laten renoveren.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tempo erin”
Door Fam. Heijman op woensdag 23 mrt 2016 '16
George van Dijke houdt het tempo er in en werkt heel netjes en secuur. De afwerking is perfect. De samenwerking met Plieger verloopt soepel. Het resultaat overtreft onze verwachting. Wij kunnen George van Dijke van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service”
Door Pieter Schwartz op woensdag 3 jan 2018 '18
Onze badkamer is 4,5 jaar geleden door George van Dijke gerenoveerd. Een paar weken geleden ontdekten we scheurtjes in onze wastafel en de thermostaatkraan van de douche werkte niet zoals het hoorde. We hebben na korte tijd een nieuwe wastafel gekregen en de kraan is gerepareerd. Geweldig, snel en wat een service ook na 4,5 jaar. Iedereen die denkt aan een nieuwe badkamer moet zeker naar de firma George van Dijke gaan. Ze werken super netjes en de service is geweldig.

Eerdere ervaring van 24 oktober 2013: Vakmanschap, netheid, bereidwilligheid, alles kon. Wij zijn 100% tevreden over de renovatie van onze badkamer. Stof hebben we haast niet gehad vanwege een goed werkend afzuigsysteem. De weinige klachten zijn tot in de puntjes opgelost. We zullen de verbouwing nog missen wat betreft de gesprekken en het overleg wat altijd mogelijk was. Een cijfer? Dat wordt een 10! We raden iedereen George en zijn team van harte bij u aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service”
Door Annemieke Dekking op vrijdag 26 mei 2017 '17
Vijf jaar na het plaatsen van onze nieuwe badkamer hadden we een nieuwe douchekraan nodig. Door onze geweldige ervaring firma van Dijke gebeld met verzoek nieuwe kraan te plaatsen. Dit is na vijf jaar gratis en accuraat gedaan. Service is geweldig!!

Eerdere ervaring van 29 december 2013: Afgelopen maand verbouwing toilet gehad. Wij hebben evenals voor de verbouwing van onze badkamer in 1999 gebruikt gemaakt van het installatie bedrijf van George van Dijke. Een duidelijke en complete offerte gehad voor de verbouwing. De totale verbouwing is deskundig, vlot en netjes uitgevoerd. Iedere dag uitleg gehad over de uitgevoerde werkzaamheden en de planning voor de volgende dag gehad. Deskundige, vriendelijke mensen in ons huis gehad. Wij willen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen, omdat alles bespreekbaar is en alle afspraken tot in detail worden nagekomen. We zullen zeker bij een toekomstige verbouwing weer gebruik maken van de service van het installatiebedrijf George van Dijke en kunnen dit bedrijf ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Brussaard op maandag 30 dec 2013 '13
2 weken geleden begonnen aan nieuwe badkamer, hij is prachtig geworden! Wat ons opviel was het personeel erg vriendelijk en vakkundig maar ook adviserend waardoor we een hoop rompslomp hebben voorkomen met onze badkamer! Eerlijk advies heeft ons met paar dingen goed geholpen! Kortom we zijn ontzettend blij met de badkamer, alles is volgens afspraak verlopen en wat wij persoonlijk erg fijn vonden was het vertrouwen in elkaar!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Harte Oud-Beijerland op vrijdag 6 sep 2013 '13
Niets dan lof voor het werk dat George van Dijke en zoon gedaan hebben. Er is echt zeer goed werk geleverd, en als iets opgelost moest worden dan werd er meegedacht. Wij hadden een renovatieproject en dat is gerealiseerd binnen de tijd zoals we die hadden afgesproken. En het afval en oud materiaal is keurig meegenomen. We gaan zeker terug naar George van Dijke en Zoon als we weer iets hebben.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg positief”
Door Fam. De Ridder op zondag 3 mei 2015 '15
Ook wij hebben zeer goede ervaringen met George van Dijke, tegelhandel Numansdorp en Plieger. Na een wat teleurstellende offerte van een grote badkamerketen zijn we een andere weg ingeslagen en George van Dijke gevraagd. Een zeer fijne en rustige man die een mooi ontwerp heeft gemaakt. Het is heel goed om één aanspreekpunt te hebben voor de hele verbouwing. De mensen die langs zijn geweest voor het slopen en weer opbouwen zijn echte vakmensen. Vooral het tegelwerk is fantastisch, maar ook het netjes plaatsen van de kasten en het loodgieterswerk is heel erg mooi gedaan. Wat ook heel positief is dat ze er zorg voor dragen dat het niet een al te groot ‘ zooitje’ wordt in je huis. Alles wordt netjes afgeplakt en beschermd. We zijn heel erg blij met onze verbouwing en hadden achteraf ook wel onze keuken willen laten doen door George. In de toekomst zullen we zeker weer aan George van Dijke denken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door W.C.S.Meijer op maandag 15 dec 2014 '14
Dit voorjaar een offerte gesprek gehad met George van Dijke. Hij dacht mee met onze ideeën en had goede tips. Na een goed aanbod hebben wij George van Dijke de opdracht gegeven. In de herfstvakantie begon de verbouwing. De container was op tijd geleverd. Met zorg werd de badkamer gesloopt. Medewerkers waren prettig in de omgang, altijd op tijd en lieten de boel elke dag keurig achter. Tijdens de opbouwfase ging alles in overleg met ons. De spullen zijn ook via George van Dijke geleverd. Alles keurig op tijd en onbeschadigd. De badkamer is naar volledige tevredenheid opgeleverd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een 10”
Door Fam. Westdijk op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij hebben van Dijke genomen omdat ze 20 jaar geleden onze keuken op een geweldige manier verbouwd hebben. Nu hebben ze onze badkamer en toilet verbouwd. Wij kunnen niet anders zeggen als dat ze weer uitstekend werk geleverd hebben. Prima vak werk en alles keurig volgens afspraak.Wij wonen in een appartementen complex. Iedereen staat er versteld van hoe geweldig netjes er gewerkt werd. Ieder avond werd alles keurig netjes opgeruimd zodat je niet elke avond in de rommel zat.Het resultaat van het werk is in een woord geweldig. Van Dijke zelf en de monteurs waren uiterst prettig in de omgang. Kortom: Uitstekend werk en voor iedereen is dit bedrijf een aanrader! Rapporcijfer: 10
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Danny Sonneveld op donderdag 28 jul 2016 '16
Eerste ervaring op 15 februari 2015: Wij zijn lange tijd bezig geweest met ons te laten informeren en adviseren. Via internet (na goede recensies) bij George van Dijke terecht gekomen. Zeer goed geadviseerd. Nu is de verbouwing van de badkamer en het toilet net achter de rug en zijn wij erg tevreden over het resultaat. Vakkundige monteurs werken netjes en goed! Kortom een aanrader!.

Aanvulling ontvangen op 28 juli 2016: Gisterochtend mail gestuurd naar George over beginnende schimmelplekken in onze 1 jaar oude badkamer. Gistermiddag belde George dat hij het erg vervelend vind. Schilder zou contact met mij opnemen. Gisteravond belde deze al voor het maken van een afspraak. Vanmorgen is hij al langs geweest om het plafond te schilderen. Ook nog wat advies gekregen over ventileren. Wat een super snelle en goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topbedrijf met echte vakmensen”
Door Cor & Irma op dinsdag 4 mrt 2014 '14
Een paar maanden geleden besloten wij onze badkamer te laten renoveren. Na wat googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies waren vol lof en geen enkele negatieve klank. Zouden zulke bedrijven dan toch nog bestaan? We hebben George uitgenodigd en het klikte meteen. Een duidelijke en complete offerte gehad. Nadat we bij Plieger (meedenkers!) en tegelhandel Numansdorp (wát een service!) onze spullen hadden uitgezocht was alleen nog wachten op de startdatum. Via Doucherent (ook al zo'n uitstekende partner) voor drie weken een nooddouche gehuurd.
Drie weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Er is continue afstemming met ons geweest, zodat ook alle details perfect zijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige uitvoering en willen alle vaklui en met name Jaap (monteur) en Cor (tegelzetter) bedanken voor de prettige samenwerking. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Onze wens is helemaal uitgekomen. George van Dijke en zijn team, hartelijk dank! We hadden de recensies gevonden via Qasa.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. van Muijlwijk op zaterdag 11 nov 2017 '17
In 1 woord: Fantastisch! Zeer kundige monteurs, denken mee en werken zeer netjes. Wij raden het iedereen aan!
FOTO VAN FAM. VAN MUIJLWIJK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 '16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hulde”
Door Marjolein de Mars op donderdag 20 aug 2015 '15
Badkamer in huis uit 1930 geheel vernieuwd, alle leidingen vervangen en verplaatst, muren afgebikt en nieuwe douche, WC en bad geplaatst. Bovendien een goede oplossing verzonnen voor het opnieuw aansluiten fonteintje in aparte WC zonder de betegeling te beschadigen. Hulde
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helemaal top -”
Door Fam Erkens - Rotterdam op maandag 16 mrt 2015 '15
Een nieuwe badkamer en twee wc's. Dat is wat we wilden. Ja waar moet je dan naar toe. Bij een drietal grote ketens geweest maar dat gaf niet direct het goede gevoel. Dan maar even via Google. Zo bij George van Dijke uitgekomen. Wat een goede berichten op de site! Gebeld en een paar dagen later zat George bij ons aan tafel en kort daarna waren we er uit. Op aanraden van George bij Pflieger in Capelle aan den IJssel en Tegelhandel Numansdorp in Numansdorp terecht gekomen. Bij Pflieger ook alle tijd, aandacht en adviezen gekregen wat betreft het sanitair. Ook bij Tegelhandel Numansdorp goed geholpen. Alles bij genoemde bedrijven uitgezocht en George van Dijke regelde de rest. Een perfect staaltje van samenwerking!

Twee dagen voor de afgesproken aanvangsdatum kwam er een telefoontje. We beginnen een dag eerder! Op de afgesproken dag stond op 7 uur de afvalcontainer voor de deur en om 7.30 waren de mannen van George er. Super vriendelijk en beleefd. Alles werd netjes afgeplakt en het slopen begon. Uiteraard rommel en stof maar wat werken die mannen netjes en zijn ze voorzichtig voor je spullen. Helemaal top! Ze gaan de hele dag door en rond 15.00/15.30 gaan ze opruimen. Zelfs de trap wordt geveegd! Alles bij elkaar heeft de verbouwing bij ons twee weken geduurd. Iedere dag waren de mannen stipt op tijd en iedere avond was er bij thuiskomst weer iets afgerond. Aan de manier van werken en het resultaat zie je dat George TOP VAKLUI in dienst heeft. Ze denken met de klant mee en geven op basis van hun ervaring advies indien nodig. Helemaal geweldig. Wij bevelen George van Dijke met een gerust hart aan aan iedereen die z'n badkamer/wc wil verbouwen en die opziet tegen de verbouwing. Mochten we in de toekomst ooit nog een verbouwing van deze aard gaan doen dan komen we zeker terug bij George van Dijke.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 '17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“badkamer / wc”
Door R.A. van Dusschoten op dinsdag 14 jan 2014 '14
Zeer tevreden over de kwaliteit, klantvriendelijkheid en de service. Klachten hebben wij tot nu toe niet, maar als die er zouden zijn worden deze zeker opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, deze service en begeleiding van een verbouwing vind je niet snel meer. Ik ben via de recencies op Qasa met George zaken gaan doen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer en gastentoilet”
Door Dirk op maandag 18 sep 2017 '17
Nadat we vorig jaar een volledig nieuwe badkamer hadden laten plaatsen was nu het gastentoilet aan de beurt. Over de badkamer waren we al meer dan tevreden en nu opnieuw een top ervaring met de mensen van George van Dijke! Men levert vakwerk, denkt mee en adviseert en zoekt de juiste oplossing, óók als dat betekent dat de klus wat lastiger wordt. Omdat we allebei werken is het voor ons belangrijk dat we elke dag ons huis in vertrouwde handen achter konden laten. Nou, dat kan gerust. En ... elke dag was alles opgeruimd. Ik zou dit bedrijf direct opnieuw kiezen en zeker aan iedereen aanbevelen.

Eerder ervaring van 25 oktober 2016: Wat moet ik toevoegen aan alle lovende woorden op de site. Inderdaad prima vaklui die vakwerk leveren. Alles zeer zorgvuldig afgeplakt en elke dag rommel opgeruimd. Dat is tekenend voor hoe die vaklui willen werken. Complimenten. Ik zou het bedrijf zéker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam Feenstra op woensdag 4 jan 2017 '17
Een heel prettig oriëntatie gesprek gehad met George va Dijke. Bij Plieger vriendelijk behandeld, deskundig advies. Tijdens de uitvoering keurig en zorgvuldig gewerkt. Alles netjes afgeplakt. Resultaat boven verwachting. Wij vinden George van Dijke een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nog mooier dan gedacht”
Door Betsy Rook op woensdag 23 nov 2016 '16
Ik ben door qasa bij de Firma George en van Dijke uitgekomen. Vond het best moeilijk om goede vakmensen te vinden en een plan te maken voor de badkamer verbouwing. Maar al bij het eerste contact voelde het al gelijk goed, en werd meegedacht, en was tegen mij nl ooit verteld dat het niet mogelijk was om mijn wasmachine boven op zolder te plaatsen, omdat daar geen goede afvoer zat, maar George vertelde dat dat geen probleem was en kon ook gelukkig de wasmachine uit de badkamer. Ook bij Plieger werden we fijn geholpen en werd er meegedacht. Tegels uitzoeken was wat moeilijker, want 2 keuze`s die ik had gemaakt, waren niet meer leverbaar, maar door meedenken van dhr Arie bakker van tegelhandel Numandsdorp zeer blij met de 3de keus tegels. Maar alle lof naar werkman Raymond die in 2 en een halve week mijn oude vervallen badkamer heeft omgebouwd tot een waar badkamer paleisje. Het is nog mooier geworden dan ik het had bedacht. ik kan dan ook iedereen George van Dijke aanbevelen.
FOTO VAN BETSY ROOK
Badkamerpaleis
REACTIE VAN BETSY ROOK
badkamer voor de verbouwing
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets was te veel”
Door Arie en Anke Boeter op zaterdag 29 okt 2016 '16
Alweer ruim een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd door George van Dijke en zijn team. Niets was te veel, er werd telkens met ons overlegd en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Al met al was het een flinke klus maar de werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team.
FOTO VAN ARIE EN ANKE BOETER
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met eindresultaat”
Door fam. v. Nieuwenhuijzen op donderdag 20 okt 2016 '16
Wegens een grote scheur in het waterreservoir van het toilet, waren wij genoodzaakt om dit te laten herstellen. Aangezien deze niet meer leverbaar was , besloten wij om heel het toilet te renoveren. Wij contact gezocht met George van Dijke, gezien de resultaten en ervaringen die wij hadden met de renovatie van douche en keuken in het verleden. In 1e instantie kregen wij te horen dat ze voorlopig geen tijd hadden. De situatie uitgelegd, en de volgende morgen kwam er iemand om een offerte te maken. Het balletje ging toen rollen, tegels uit zoeken en na 3 a 4 weken was deze klus geklaard. Er werd snel en netjes gewerkt. Goed op elkaar ingesteld. Goed overleg met ons. Zeker een aanrader! Wij zijn dan ook heel blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hij heeft ons uit de brand geholpen”
Door Robin & Eline op donderdag 4 aug 2016 '16
Nadat onze eerste aannemer ons in de kou had laten staan werd George van Dijke ons aangeraden. Wij namen contact met hem op en legden de situatie uit. Wij zaten al twee maanden met een half afgemaakte badkamer en hoopten op een wonder. Ondanks dat George van Dijke het erg druk had en eigenlijk geen tijd meer had voor nieuwe klussen op zeer korte termijn heeft hij ons uit de brand geholpen. Binnen een week heeft Raymond onze badkamer tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig! Over afspraken werd duidelijk gecommuniceerd en er is prachtig werk geleverd. Hartelijk dank voor deze super service! Wij genieten nu iedere dag van onze mooie badkamer met dank aan George van Dijke en de zijnen.

Reactie ontvangen 5 augustus 2016 van George van Dijke: Beste Robin & Eline, Bedankt voor jullie aardige bericht, het is inderdaad niet de gewoonte om de rommel van een ander op te ruimen, Wij beginnen er ook niet meer aan, de situatie was te triest voor jullie je eerste huis, daarom hebben wij het opgepakt, het is voor ons het bewijs goedkoop duurkoop is , voor de mensen is het een doolhof in deze branche dat blijkt weer .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Hans Rohde op maandag 27 jun 2016 '16
Via George van Dijke in contact gekomen met Plieger en tegelhandel Numansdorp, perfect geholpen en alle wensen zijn omgezet in een prachtige badkamer, probleemloze oplevering en niets anders als lof, alle afspraken zijn perfect nagekomen, ze denken mee en ondersteunen met het zoeken naar goede oplossingen tijdens de bouw. Meer dan prettige samenwerking, ga zo door mannen.....
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 '16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
FOTO VAN WILL DEN ENGELSMAN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Garant voor kwaliteit”
Door Maurice - Breda op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Van Dijke staat garant voor kwaliteit. Wij zijn erg kritisch ingesteld en stellen hoge eisen in afwerking en manier van werken. George van Dijke en zijn team voldoen hier ruimschoots aan. Zij werken netjes en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dit zagen wij terug in het leidingwerk van Rob en het tegelwerk van Raymond. Vakmanschap! Minstens zo belangrijk is de opvolging van eventuele problemen. Wij ondervonden dit met de verkleuring van de voegen. George van Dijke is hier persoonlijk voor langs gekomen en heeft ons toegezegd dit op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. En ons inziens maakt dit een echte vakman, iemand die service niet uit de weg gaat en er voor zorgt dat eventuele problemen nu en in de toekomst gewoon worden opgelost. Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij”
Door Fam den Rooijen op dinsdag 2 jun 2015 '15
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en toilet .De mannen van George hebben vakwerk geleverd. Alles gaat in overleg en is volgens plan verlopen. Deze mannen werken super netjes en verstaan hun vak uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service ook na een paar jaar”
Door Familie Willemsen op vrijdag 13 mrt 2015 '15
In 2012 is onze badkamer gerenoveerd door George van Dijke & Zoon. Naar volle tevredenheid. Helaas hield dit jaar (2015) onze plafondverlichting met inbouwspotjes er mee op. George van Dijke gemaild of ze er naar wilden kijken. Gelukkig bleek alleen de dimmer defect en één van de lampjes. Dimmer en lampje zijn vervangen met de mededeling: 'service van de zaak.'
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer installatie - Alblasserdam”
Door Jaap van Leeuwen op vrijdag 25 jul 2014 '14
Wat moet ik zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke? Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de oplevering van de badkamer. De kwaliteit is dik in orde en de mensen van George en Rob zijn als vaklui te betitelen. Ze denken daarbij ook met je mee en geven suggesties om de badkamer zo optimaal mogelijk in te richten. George van Dijke en zoon staat bij mij synoniem voor kwaliteit, vakmensen, nakomen afspraken en op tijd leveren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 '14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer aan te bevelen”
Door Fam. Goldman op woensdag 4 jun 2014 '14
We zijn zeer gelukkig met de manier waarop George van Dijke de montage van onze keuken, badkamer en toilet heeft verzorgd. Van het begin af aan is er op een prettige manier overleg mogelijk geweest. De werkzaamheden zelf zijn niet alleen op een hele goede, mooie en nauwkeurige manier verricht - met oog voor detail, maar ook het contact met alle medewerkers was heel erg plezierig. Zowel bij de voorbereiding, alsook tijdens de werkzaamheden hebben we goede, eerlijke en betrouwbare adviezen gehad. En: alles op de afgesproken tijd gerealiseerd, ook al kwamen we soms laat met onze wensen, zoals bij het toilet het geval was. Wat ons betreft, zéér aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een prachtig resultaat !”
Door Jaap Kouwenhoven/Jan van Oosterhout op maandag 31 mrt 2014 '14
Na drie offertes besloten om met George van Dijke in zee te gaan. Dit was een goede keuze, want het resultaat is prachtig geworden. Een nieuwe badkamer is veel geld,maar als je al het werk ziet heb je hier begrip voor. Via Plieger en tegelhandel Numansdorp allemaal kwaliteitsproducten uitgezocht (zeer prettig geholpen !) Alles in één hand dus niet eindeloos bellen met div. mensen. Er wordt meegedacht en bij problemen gelijk en vakkundig opgelost. Een formaat tegels was niet goed, volgende dag gelijk de goede geleverd. Tip : koop goede, gecalibreerde tegels, dan is het eindresultaat verbluffend. George van Dijke en zijn team daar kan je rustig mee in zee gaan.
FOTO VAN JAAP KOUWENHOVEN/JAN VAN OOSTERHOUT
vakmanschap
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Badkamer geplaatst”
Door Victor Brussee op dinsdag 5 nov 2013 '13
Ik heb mijn badkamer laten plaatsen door George van Dijke omdat hij mij meteen beviel tijdens de eerste gespreken, no noncence, eerlijk overleg. Alles was tot in de puntjes geregeld, alles was netjes afgeplakt voordat de klus ging beginnen. Tijdens de bouw was er sprake van veranderingen van mijn kant uit, alles was mogelijk, goed overleg met de monteur, en er werd niet moeilijk gedaan over extra/veranderd werk. Ik raad iedereen aan om bij George van Dijke op zijn site te kijken. Hij heeft raad en adressen voor alles en iedereen. Als er in de toekomst weeer een klus gedaan moet worden dan is hij de eerste die ik bel. Goed werk voor een eerlijke prijs. Ik kan iedereen wel tips geven over hoe en waarom, maar deze man heeft zoveel verstand van zaken dat je na een gesprek met hem eigenlijk geen vragen meer hebt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe badkamer en toiletruimte”
Door Fam. Van der Hoek op maandag 1 apr 2013 '13
Na verwijzing door George van Dijke werd er bij groothandel Plieger een ontwerp voor een badkamer gemaakt. Het ontwerp namen we met George door. Uiteindelijk besloten we óók de toiletruimte een metamorfose te laten ondergaan. De offerte werd gemaakt en besproken, het sanitair besteld en een startdatum afgestemd. De tegels werden uitgekozen bij Tegelhandel Numansdorp. Voor ons sloopwerk stelde George een hakhamer, puinzakken en een aanhanger ter beschikking. Schoon werken en de job ook schoon opleveren had prioriteit bij George z’n team. De uitvoering begon al met bijna een halve dag afplakken van het tapijt en laminaat in de gangen, trappen en de overloop! Het sanitair en de tegels werden correct en tijdig bezorgd. De hele verbouwing werd volgens een strakke planning uitgevoerd, waarbij het prettige was dat George alles “in eigen beheer” uitvoerde; dus geen verrassingen. Vriendelijke jongens die Jaap, Joop en Rob; maar bovenal echte vakmensen! Tijdens de uitvoering wenste wij nog enkele wijzigingen t.o.v. het oorspronkelijke plan, maar ook daar werd heel flexibel mee omgegaan. Uiteindelijke werd er in korte tijd een prachtige, netjes afgewerkte badkamer en toiletruimte opgeleverd. Voor ons voorlopig geen verbouwingen meer…, maar George van Dijke is met zijn team zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Helemaal naar onze wensen”
Door Fam. Kerklaan op woensdag 13 feb 2013 '13
Voor de tweede keer in onze "wooncarrière" hebben we het geluk gehad om een nieuwe keuken in onze woning te mogen laten plaatsen. Omdat de Fa. van Dijke in 2005 prachtig werk had geleverd was ook nu weer de keuze snel gemaakt. En wederom zijn we erg tevreden met het resultaat; De keuken in onze nieuwe woning is een echte "eye-catcher". Mooi, strak gemonteerd en helemaal naar onze wensen ingericht. We komen graag nog eens bij de Fa. van Dijke terug! Vriendelijke groet, Fam. Kerklaan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door fam. von Boltog op donderdag 5 mei 2016 '16
Het is moeilijk aan deze reviews iets toe te voegen. Ook onze ervaring is van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp zouden wij een ieder aanbevelen. Alles op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking. Er wordt helder gecommuniceerd , er wordt op tijd gewerkt maar ook gelachen, kortom een plezierige periode met hooguit wat meer stof dan er normaal ligt. Onze complimenten aan alle vakmensen die aan onze nieuwe badkamer hebben meegewerkt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. Kerskes te Rotterdam op donderdag 4 aug 2016 '16
In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Het begon al met binnenkomst. Alles afplakken e.d. Zoveel mogelijk stofvrij werken. Het was best wel een ingrijpende klus. Er moest van twee ruimten 1 badkamer gemaakt worden. Maar het resultaat mag er zijn. Iedereen die aan deze klus gewerkt heeft nogmaals onze dank voor het uitstekende werk dat jullie afgeleverd hebben. Joop de tegelzetter, Jaap de all-rounder, Rien de stukadoor etc. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Fantastische ervaring”
Door Familie Majoor op maandag 11 apr 2016 '16
Onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Onze ervaring....in één woord " fantastisch"! Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal. Door verkeerde levering van het bad via Brugman liep onze verbouwing ruim 4 weken uit. Voor George en zijn mannen verliep de planning dus ook anders maar werd zonder problemen mee omgegaan en opgelost. Dat noem ik nu service!!! Dit bedrijf werkt heel secuur en netjes, van het slopen tot de afwerking. De badkamer is geheel naar onze wensen gemonteerd. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook een badkamer waar we iedere dag weer met veel trots en plezier van genieten!
Nogmaals van hartelijk dank voor alle zorgen en deze geweldige badkamer!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A.J. Schutter op donderdag 5 okt 2017 '17
Zeer tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat.
We hebben alleen maar vakmensen gezien, die ook nog meedenken!
Niet twijfelen, gewoon bellen en een afspraak maken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 '15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Marja - Oudenhoorn op donderdag 11 mei 2017 '17
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe. Er waren wat bouwkundige uitdagingen maar in goed overleg met George van Dijke is dat helemaal goed gekomen. We hadden 1 persoon die alle werkzaamheden uitvoerde, wat voor ons prima was omdat je zo alle zorgen/onzekerheden aan 1 persoon kwijt kon. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, na de werkzaamheden van die dag werd er direct opgeruimd, dus weinig overlast gehad van stof etc. Ook wij hebben de tegels bij tegelhandel Numansdorp, sanitair etc. bij plieger en een tijdelijke douche via doucherent gehuurd (over deze laatste: absoluut doen, het scheelt zo als je in je eigen huis kunt douchen, en t wordt keurig aan- en afgesloten). Over alle 3 zijn we zeer tevreden. De badkamer is mooier geworden dan we zelf hadden verwacht, mede doordat de uitvoerende persoon met ons meedacht en verbetervoorstellen aanvoerde -zonder daar te opdringerig in te zijn-. Kortom: wij zijn helemaal tevreden en kunnen iedereen aanraden met George van Dijke in zee te gaan.
FOTO VAN MARJA - OUDENHOORN
Badkamer mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer secuur”
Door Fam. van Rossum op donderdag 9 jun 2016 '16
Na veel twijfels bij andere aanbieders zijn we bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via internet. Na alle reviews gelezen te hebben, hebben we een afspraak gemaakt.
Rob kwam bij ons thuis en hebben onze wensen verteld. Vanaf het eerste moment hadden we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel bij ons thuis, telefonisch en via de mail. Verder zijn de werkzaamheden netjes en vlot achter elkaar uitgevoerd. Ze werken zeer secuur, van het slopen tot de afwerking. Ieder onverwachte situatie wordt direct aangepakt en naar tevredenheid opgelost. De totaalprijs van de badkamer viel lager uit dan bij alle andere offerte die we hebben gehad en daarnaast heb je ook echte vakmensen in huis. Alles wordt ook netjes afgeplakt en geveegd als ze weggaan. Je hebt zo weinig tot geen overlast van stof en je spulletjes blijven netjes. Bij Plieger en Tegelhal Numansdorp zijn wij zeer goed geadviseerd. Ze nemen daar echt de tijd voor je met als resultaat een badkamer die naar je zin wordt. Deze zijn zeer vakkundig en netjes geïnstalleerd. Ook hebben wij een nooddouchecabine laten plaatsen via Doucherent zodat we thuis konden blijven douchen. Dit is echt een uitkomst. Het resultaat voldoet helemaal aan onze hoge verwachtingen. De badkamer is mooier dan we hadden durven dromen. George, Rob, Raymond (& andere collega's) bedankt voor onze prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij met het resultaat”
Door R.D. op zondag 13 dec 2015 '15
We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren. Vooraf kwam George zelf langs en had een goed voorstel voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we bij Plieger het sanitair uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp, alwaar bij beide goede service. De mensen van George van Dijke hebben vervolgens netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastische goede service”
Door dhr. en mw. Arkesteijn op woensdag 25 mei 2016 '16
Fantastische goede service. Na 8 jaar ons toilet nog zonder kosten gerepareerd. Wij raden dit bedrijf van harte aan. Zijn specialist in hun branche. Wanneer je een mail stuurt met daarin je vraag krijg je binnen een dag antwoord. Dit kun je maar van weinig bedrijven zeggen. Hartelijk bedankt top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ze willen echt dat je tevreden bent”
Door René op vrijdag 29 apr 2016 '16
Zoals in eerdere review beschreven hadden we wat problemen met de installatie in de keuken. Na de review op qasa nogmaals contact gehad met George en Rob. We hebben alles met elkaar besproken en ik merkte dat ze echt flink baalde dat we niet tevreden waren. Ze hebben alles gedaan om het goed te maken. Ik moet daarom op mijn eerdere review terug komen en zeggen dat dit een heel fijn bedrijf is. Mocht je ergens mee zitten laat het ze weten, want ze willen echt dat je tevreden bent. Vakmannen die ik graag mijn badkamer zou laten doen mocht dit nodig zijn.
FOTO VAN RENÉ
Toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundig bedrijf.”
Door Wim en Els op dinsdag 29 jul 2014 '14
Met van Dijke contact gezocht en uitgenodigd voor de renovatie van onze badkamer. Daar hebben wij geen spijt van gehad. De renovatie van de badkamer is perfect uitgevoerd , door een team van bekwame vakmensen. En wat we ook een pre vonden is het correcte nette manier van werken in een bewoond huis. Verder ligt de kwaliteit / prijs verhouding goed. Dit bedrijf kunnen wij U aanraden. Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Begeleiding is erg goed”
Door Jaap en Marie de Ruiter op donderdag 27 apr 2017 '17
Wat zijn wij blij dat we de verbouwing van onze relatief kleine badkamer door de Firma George van Dijke hebben laten doen. De begeleiding is erg goed van begin tot het einde, er wordt meegedacht van sanitair tot tegels enz En als ze éénmaal beginnen dan is alles perfect op elkaar afgestemd en in overleg wordt overal aan gedacht om het zo mooi mogelijk te maken .Ook dank aan Cobi van Plieger en Arjan van de tegel handel voor advies en dat hij de tegels zelfs naar boven bracht waar vindt je dat nog?, en dan de mannen van George Jaap de sloper Cor de tegelzetter en dan Rob de alles kenner wat een vakmensen wat hebben jullie vakwerk geleverd in een kleine ruimte was het een gepriegel maar er was altijd een oplossing en aan het eind van de dag was alles weer keurig opgeruimd.na dat het klaar was was er nog een klein probleempje ook dat werd snel opgelost .De Firma van Dijke een ware aanrader voor iedereen die een badkamer wil verbouwen heel hartelijk dank. Ook dank aan Koos van Douchcerent voor het plaatsen en ophalen van de mobiele douche cabine ook een aan rader.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2017: wat een geweldig bedrijf is de Firma van Dijke 2 weken na onze verbouwing hadden we lekkage van ons nieuwe toilet in weekend dat gemeld zelfs op zaterdag nog antwoordt dat er volgende week iemand langs komt , en wat bleek een fabricage foutje in een afvoer slang de leverancier wilde dat zelf komen oplossen maar dan ging dat weken duren George greep in en Rob kwam het binnen 4 dagen oplossen geweldig wat een service bedankt gr jaap en Marie
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Reviews zijn overtroffen”
Door P.R. de Rooij op vrijdag 4 nov 2016 '16
Als verbouwingsgroentjes met een mening via qasa een bedrijf gezocht voor het plaatsen van onze badkamer. Wij hadden onze twijfels bij alle positieve reviews, maar de reviews zijn gedurende het gehele proces bevestigd en overtroffen. Wij hebben een prachtige badkamer die goed gemonteerd is. Kortom George van Dijke levert goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Twee badkamers vakkundig en mooi verbouwd”
Door Fam van Selm, Rotterdam op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben in aug/sep 2017 onze twee badkamers laten herinrichten door George van Dijke, die wij niet kenden maar hadden uitgekozen obv de hoge beoordeling op qasa.nl (goede materialen kun je immers bij iedereen kopen, maar een goede installatie krijg je niet bij iedereen). En dat was een uitstekende beslissing van ons, het personeel van George van Dijke heeft in 3,5 week prima werk geleverd en ook op de manier zoals die was beschreven in de beoordelingen die wij hadden gelezen, namelijk door heel netjes te werken. Meteen op dag 1 wordt er zoveel mogelijk afgeplakt en in plastic gewikkeld en wordt de snelste weg naar buiten voor de stofafzuiging verkend, alles om maar zo min mogelijk rommel in de woning te maken als er gesloopt of gefreesd moet worden. Ook het voorbereiden van het leidingwerk, het tegelzetten en de eigenlijke installatie en afwerking waren uitstekend.
Twee puntjes van kritiek:
* van Dijke werkt samen met groothandel Plieger, toen wij bij laatstgenoemde aankwamen om de inrichting van onze 2 badkamers te bespreken, hadden ze maar de maten van 1 badkamer; dit werd geen probleem omdat we zelf ook de maten hadden opgenomen en hadden meegenomen op papier, maar het had vervelender kunnen uitpakken; we weten ook niet of dit een fout van Plieger of van van Dijke was (maar we zijn geneigd van Dijke het voordeel van de twijfel te geven, dat zegt ook wel iets)
* van Dijke werkt samen met tegelhandel Numansdorp, daar bleek ons dat zij niet de maten van onze badkamers hadden doorgekregen van van Dijke en dat dat blijkbaar ook nooit zo was, wederom geen probleem omdat wij zelf de maten hadden meegenomen maar dat was wel een beetje gek.
Desalniettemin een uitstekende aannemer die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Ook het contact voor en na de werkzaamheden (eerste bezoek, tijdige beantwoording van mails, communicatie over offertes en facturen) was prettig en correct, dat wil bij aannemers nog weleens anders zijn.
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte fam Selm, wij waarderen de feedback die u heeft gestuurd, omdat dit ons helpt de kwaliteit van de diensten die wij aanbieden te verbeteren. Wij krijgen soms de opmerking er staat niets negatiefs in de reviews, zoals u meldt gebeurt er bij ons ook wel eens wat. Tevens zijn wij blij dat u alsnog ons een hoog cijfer heeft gegeven. Als u ons nodig heeft, dan staan we altijd voor u klaar.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Je wordt er stil van”
Door D.P.Goedhart op maandag 21 aug 2017 '17
Hier wordt je stil van. Wat een service. In 2009 zijn wij via mond op mond reclame in contact gekomen met George van Dijke. Na een prettig gesprek heeft George van Dijke een van onze slaapkamers omgetoverd tot een prachtige badkamer. Verder heeft hij boven een 2e toilet geinstalleerd. Wij waren hierover zo tevreden dat wij in 2010 George van Dijke gevraagd hebben een nieuwe keuken te plaatsen. Ook van deze hebben wij nog dagelijks plezier. Nu, na resp.8 en 7 jaar kijken wij nog steeds terug op de deskundige wijze van installeren. Wij gaven George van Dijke toen al een 10 maar het kan nog gekker. Een paar maanden geleden hadden wij een ongelukje met de spiegel die gemonteerd was op een toiletkastdeurtje. De spiegel was dusdanig beschadigt dat deze vervangen moest worden. Goede raad was duur. Wij hebben George van Dijke gebeld met de vraag of hier iets aan te doen was. Bijkomend probleem was dat de spiegel geen standaardmaten had maar speciaal gemaakt moest worden. Dit had een langere levering tot gevolg. Wie schetst onze verbazing toen wij afgelopen zaterdag een mailtje kregen met de mededeling dat vandaag, maandag, 21 augustus 2017, het deurtje met de nieuwe spiegel gemonteerd zal worden en ........................dat dit gezien de lange levertijd GRATIS zal gebeuren. Dit was het laatste wat wij verwacht hadden temeer omdat het probleem onze eigen schuld was. Wat een service. Wij zijn er stil van. Grote klasse.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Mijnheer Goedhart, Dank voor uw mooie reactie. Wij worden er stil van. Vaak geven zaken niet thuis als het om service gaat. Wij zijn een uitzondering. Mensen geven je het vertrouwen en het gaat om een behoorlijk bedrag voor badkamer en sanitair. De mensen verwachten zeker 15 jaar gemak te hebben. Wij bestaan vanaf 1983 juist dankzij dit vertrouwen van de klant. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ik beveel George van Dijke Montage aan”
Door Gerard Marinus op zaterdag 1 nov 2014 '14
De badkamer en toiletruimte waren toe aan vernieuwing. Aan de hand van reviews op internet heb ik geselecteerd op bedrijven die een uitstekende kwaliteit en vakwerk leveren tegen een scherpe prijs. Uiteindelijk gekozen George van Dijke Montage. Na vakkundige adviezen van George heb ik de sanitaire artikelen uitgekozen in de toonzaal van Plieger (zeer uitgebreid en modern en kwalitatief hoogwaardig assortiment). De installatie duurde 2,5 week en omschrijf ik als vakkundig, secuur en zelfs perfectionistisch. Het personeel denkt mee. Tijdens de installatie ben ik gewoon naar m'n werk kunnen gaan. Alle afspraken zijn nagekomen. Het is een prachtige badkamer geworden. Ik beveel George van Dijke Montage dan ook van harte aan bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 '16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service is top”
Door Herman op dinsdag 27 dec 2011 '11
George van Dijke heeft bij ons 5 jaar geleden tot volle tevredenheid een badkamer geplaatst. Vakwerk en vriendelijk personeel. Onlangs begon de kraan te lekken. De nieuwe kraan is door George van Dijke kosteloos gemonteerd en zijn tevens de kitranden bijgewerkt. Ook hiervoor werd geen rekening gestuurd. Echt een top service. Nogmaals willen we het George van Dijke team bedanken voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Fam van Dijk op woensdag 30 nov 2011 '11
Voor de totale verbouwing van onze badkamer en de twee toiletten hebben we een aantal firma's benaderd en offertes laten maken. We hebben gekozen voor George van Dijke. Argumenten waren zijn goede naam, het kwaliteitswerk wat hij met zijn mensen levert (we zijn bij twee verbouwde badkamers gaan kijken), de tevreden klanten die wij spraken en de professionele en prettige voorbereidingsgesprekken met George van Dijke zelf. George is van mening dat een werk pas klaar is als hijzelf en de klant voor de volle 100% tevreden zijn. Dit soort uitspraken worden door velen gedaan, maar George maakt ze naar onze bevinding meer dan volledig waar. Op de afgesproken dag arriveerden zijn mensen. Zij hebben de verbouwing binnen de afgesproken periode van drie weken professioneel en in constant overleg met ons uitgevoerd. Tijdens de voorbereiding en gedurende de verbouwing werden problemen met ons besproken en door George en zijn mensen opgelost onder het motto 'geen zorgen over problemen, wij zijn ervoor om die op te lossen'. George liet zelfs kitwerk in de badkamer opnieuw doen, omdat naar zijn mening de kleur van de kit niet optimaal harmonieerde met de kleur van de tegels. Kortom, wij zijn buitengewoon tevreden over de aanpak en eindresultaat geleverd door George en zijn mensen. Wij kunnen de firma George van Dijke daarom van harte aanbevelen. George, Rob, Jaap, Harrij en Kees, bedankt voor jullie inzet en het geleverde vakwerk; wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geweldig”
Door Fam. Verschelden op zondag 16 feb 2014 '14
Nadat wij 3 jaar gelden door George van Dijke de keuken hebben laten plaatsen hoefden wij niet na te denken toen een nieuwe badkamer en toilet gepland werd. Zeer vakkundige mensen, en heel netjes. Wat wij ook erg prettig vonden was de samenwerking tussen George van Dijke en Plieger in Capelle a/d IJssel, wij konden daar van tevoren de showroom bezoeken en alles via George van Dijke bestellen, zelf heb je er geen omkijken naar en het is voordeliger. Als het bezorgd wordt kijken zij of de bestelling klopt. Het is al met al prachtig geworden, wij zijn heel erg tevreden en kunnen George van Dijke iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam.Roso op zaterdag 5 dec 2015 '15
Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren.
Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super netjes”
Door Thijs Leeuwenburgh op vrijdag 20 okt 2017 '17
In één woord; geweldig. Van het resultaat wordt je blij. Ben zelf als uitvoerder ruim 30 jaar in de (nieuw)bouw werkzaam en heb vele badkamers gezien maar deze kwaliteit nog niet eerder meegemaakt. Afspraak is afspraak. Kwaliteit is het motto. Communicatie perfect. Bij twijfel over uitvoering altijd contact zowel bij installatie techniek,tegelwerk, stucwerk,over alles. Medewerkers super netjes gewerkt. Gewoon ..... een aanrader als je ontzorgt wil worden.
FOTO VAN THIJS LEEUWENBURGH
Bad en wastafel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles bij George van Dijke”
Door V de Ruiter op zaterdag 20 jun 2015 '15
Heb mijn gehele badkamer laten doen bij George van Dijke en Ze geven echt top service, hele aardige mensen met hele goeie ideeën en perfecte kwaliteit van het sanitair en de geleverde arbeid! Dus George van Dijke is Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima adres”
Door Ad van Heijst op donderdag 28 mei 2015 '15
Zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens uitvoering goede kwaliteit. Er wordt actief meegedacht aan oplossingen, tijdens de uitvoering is er keurig, zorgvuldig gewerkt en wordt er zeer netjes met de materialen en de woning om gesprongen. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor iemand met weinig ervaring in verbouwing van badkamer is dit zeker een prima adres.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitmuntend”
Door Olierhoek op zondag 22 mrt 2015 '15
Verbouwing van onze twee badkamers: Uitmuntend. Onze opzet was om onze beide badkamer te verbouwen een hele klus: Het eerste persoonlijke contact met George van Dijke en uitgebrachte offerte voelde het al als vertrouwd.. .De keurig opeenvolgend ingepland werkzaamheden zijn perfect verlopen Na elke werkdag werd keurig alles weer opgeruimd .Het team van George van Dijke Montage bestaat, uit vakmannen : de badkamermonteurs, elektriciens, loodgieters, tegelzetter en stukadoor verdienen een dikke pluim voor het vakwerk wat zij hebben afgeleverd. en de sfeer tijdens de verbouwing was rustig en vriendelijk. De badkamers zijn super strak en netjes afgewerkt .Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat,. We kunnen “ George van Dijke en Zoon” Badkamertechniek dan ook aan iedereen aanbevelen Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 '17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer vakbekwaam gerenoveerd”
Door Ruud Koers op donderdag 2 okt 2014 '14
Renovatie van badkamer en toilet ruimte volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Alle werkzaamheden door vriendelijke en meedenkende vak bekwamen mensen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles is schoon en netjes opgeruimd opgeleverd. Een aanrader voor een ieder die soort gelijke wil laten uitvoeren.
FOTO VAN RUUD KOERS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 '17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Op een schaal van 1 tot 10 een 11”
Door Corrie en Willem op dinsdag 5 apr 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons de slaapverdieping verbouwd. Alles eruit tot alleen de buiten muren er nog stonden. Zonder te veel stof en elke dag alles netjes opgeruimd. De badkamer is groter geworden en 2 slaapkamers en en inloopkast. Alles van a tot z. George van Dijke is een bedrijf dat in oplossingen denkt. Maar mijn helden zijn toch ook Joop en Rob top vakmensen. Flexcibel secuur netjes en echt heel vriendelijk alsof je vrienden aan het werk zijn. Als ik een beoordeling van 1 tot 10 moet geven wordt het toch een 11. Bedankt namens Corrie en Willem
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 '17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service”
Door Jaap Schutt op dinsdag 17 jun 2014 '14
Hier even een berichtje mbt de uitstekende service van George van Dijke.
Bij ons thuis is 10 jaar geleden een nieuwe badkamer geinstalleerd door George van Dijke. Onlangs in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen in het "natte" gedeelte en alles opnieuw laten kitten, uiteraard door George van Dijke laten uitvoeren vanwege de uitstekende service die wij gedurende de afgelopen 10 jaar hebben mogen ontvangen.
Wij waren zeer aangenaam verrast dat dit kostenloos door George van Dijke is uitgevoerd (Service, zei George).
Als men spreekt over uitstekende service en klantgerichtheid, dan is dit het wel.
Dit is pure klasse, George. Wij zullen altijd bij je terugkomen.
Jaap en Astrid Schutt, Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 '14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Wat een vakmensen”
Door B.Zoeteman op dinsdag 6 sep 2016 '16
Wij hadden een gedateerde badkamer met lichtgeel bad en toilet + wastafel! Badkamer is door firma van Dijke helemaal gestript, bij Pflieger alles uitgezocht en bij tegelhandel in Numansdorp tegels uitgezocht. Eerst hebben ze de oude troep netjes opgeruimd via container, toen begon het echte werk, het werd steeds mooier,wat een vakmensen allemaal! Plafond, toilet, wastafel en onderkast, staande kast, verwarming, toen grote inloopdouche, alles getegeld en keurig gevoegd, aparte verlichting...te veel om op te noemen en alles perfect geplaatst en verwerkt door de mannen, volgende keer vor mij weer...GEORGE VAN DIJKE!!!!
FOTO VAN B.ZOETEMAN
Perfecte plaatsing
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onze wens is helemaal uitgekomen.”
Door Ad Peijnenburg op donderdag 14 nov 2013 '13
Toen wij 6 maanden geleden besloten onze badkamer en toilet te laten renoveren, was het niet de vraag ‘ waar kopen wij de accessoires’ maar ‘met welke aannemer durven wij dit project aan’. Regelmatig waren op TV mensen te zien die dezelfde wens hadden als wij maar bedrogen uit waren gekomen. Oppassen dus!
Met googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies hadden 5 sterren en geen enkele negatieve klank. Misschien wel te mooi om waar te zijn. We hebben George uitgenodigd en niet veel later kregen wij een offerte waar we meteen mee akkoord gingen. Op donderdag 25 oktober 2013 kwamen 3 man de oude badkamer slopen. De lift en de verdieping voor de lift werden vakkundig afgeplakt. Het merendeel van de 65+ bewoners in onze flat waren zeer positief over de nette manier van werken en we moesten regelmatig de complimenten overbrengen. Ook bij ons binnen was alles grondig afgeplakt. Er kwam een container voor de deur voor het afvoeren van het puin. 3 weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Slechts 1 dag/nacht konden wij geen gebruik maken van het toilet. Alle andere dagen was ’s avonds de WC weer beschikbaar. Het waren niet alleen hele goede vakmensen die Jaap en Cor maar ook hele fijne mensen. Het klikte eigenlijk meteen. Ook het bedrijf Paul de Wit, die het aluminium plafond kwam monteren, stuurde een vakman die in 3 uurtjes het plafond in z’n eentje klaarde, incl. verlichting en afzuiging. Wij zijn erg trots op het resultaat. Daarom danken wij het team van George van Dijke en in het bijzonder Jaap en Cor. Dank jullie wel kanjers. Dankzij jullie is onze wens helemaal uitgekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch”
Door Gabrielle Roomeijer op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Wat een fantastische mensen. Mijn ouders, op hoge leeftijd en ziek, kregen lekkage in de badkamer. Met spoed een nieuwe nodig! George van Dijke heeft het allemaal met spoed geregeld! Super mooie badkamer en keurig netjes afgewerkt. Dankjewel!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Hoozemans op woensdag 14 jun 2017 '17
Ook onze badkamer was aan vernieuwing toe ! Na een bezoekje aan de achterburen waar een badkamer renovatie was gedaan, waren we snel overtuigd dat een verbouwing in goede handen was bij fa. van Dijke. Het alternatief, stad en land afrijden en zoeken naar badkamerinrichting en aannemer sprak ons niet aan.
We hebben een afspraak gemaakt met George, er is gemeten en geadviseerd en daarna zijn we bij Plieger langs geweest voor een tekening en uitzoeken van meubilair en sanitair. Ook wij hadden maanden bedenktijd vanwege de drukte. Tussentijdse wijzigingen in inrichting waren geen probleem voor Plieger en van Dijke. De renovatie zelf verliep zeer soepel en volgens planning. Alles werd keurig afgeplakt en dagelijks gestofzuigd. Raymond was alleen werkzaam, en hierdoor kon er dagelijks afstemming plaatsvinden en kon hij advies geven. Het resultaat is fantastisch ! Netjes afgewerkt en heel mooi. Wij zijn heel gelukkig met onze nieuwe badkamer. Bedankt !
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 '17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een aanrader”
Door d m melissant op donderdag 21 dec 2017 '17
Vaklui en bijzonder correcte werkwijze en vriendelijke contacten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wat een service”
Door A.de Kramer op dinsdag 11 apr 2017 '17
Ruim drie jaar geleden is de badkamer door George van Dijke tot mijn grote tevredenheid geplaatst.Deze week werkte de drukschakelaar van het toilet niet meer.Ondanks dat de apparatuur niet via George van Dijke was geleverd. stond zijn medewerker Rob dezelfde dag voor de deur om het euvel te repareren.Wij hebben hier een uitstekend gevoel over.Wat een service na ruim drie jaar.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“plaatsing badkamer en toilet”
Door fam. van Steenwijk op woensdag 20 jun 2012 '12
Op 30 mei zijn de mannen van Van Dijke begonnen aan de sloop van de oude en later de montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Vrijdag 15 juni kwam de kitter om alles af te maken. In de tussentijd hebben wij niets dan goeds te melden over firma Van Dijke. Zeer professionele en klantvriendelijke vaklui. Geen klachten en niets dan lof. De mannen zijn keurig elke ochtend stipt op tijd en hebben geen 'andere klussen' erbij. In de middag wordt alles keurig opgeruimd voor de volgende dag. Alles afgeplakt tegen beschadiging en iedere dag konden we gebruik blijven maken van een van de toiletten. Alles gaat in goed overleg en wij werden niet voor verrassingen gezet. Er kwamen achteraf geen extra kosten bij, ondanks het feit dat er wat extra werkzaamheden verricht moesten worden (sommige zaken zaten best wat tegen, maar zijn echt perfect opgelost). De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, uitstekend te noemen. Wij raden iedereen aan dit bedrijf in te huren voor installatie van sanitair.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Kies voor George”
Door Richard op maandag 1 aug 2016 '16
Op aanraden van een collega ben ik in zee gegaan met George. Geen seconde spijt van gehad. Niet alleen bij de bouw maar ook met het ontwerp heeft George geholpen, en dit was niet gemakkelijk: wastafel, toilet en douche in een badkamertje van 2 bij 1,2.
Bij Plieger werd ik bijzonder professioneel geholpen, door iemand die het ontwerp verder invulde met mooie, passende apparatuur. De medewerkers van George zij allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleverden. Zij voerden niet uit het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer, bijvoorbeeld, de kleur van het voegsel, plaatsing van accessoires. George is misschien is iets duurder dan zijn concurrenten, maar dit is het werk dat hij en zijn werknemers oplevert, meer dan waard. Wil je een mooie badkamer, die minstens 10 jaar meegaat, kies dan voor George van Dijke.
FOTO VAN RICHARD
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 '17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Fam.Bravenboer-Westmaas op maandag 6 jul 2015 '15
Onze badkamer was toe aan vervanging. Bij vrienden een toilet gezien die was geplaatst door George van Dijke. Afspraak met George was snel gemaakt en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt en met ideeën en tips van George kwamen we tot een mooi geheel. Voor het sanitair zijn we bij Plieger geweest en voor de tegels bij Tegelhandel Numansdorp , bij beide zaken zijn we goed geadviseerd. Een tijdelijke douche hebben we bij Doucherent gehuurd. Vanaf het begin waren de planning en afspraken goed en ook tijdens de renovatie was de communicatie ,met de vakmensen van George , goed. Alles bij elkaar hebben wij een badkamer naar onze wens gekregen en zijn zeer tevreden. George van Dijke is zeker aanrader als je een nieuwe badkamer wil.
FOTO VAN FAM.BRAVENBOER-WESTMAAS
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Volledige renovatie”
Door Fam. van Gorkum op zondag 17 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs onze badkamer volledig laten renoveren. George van Dijke en z'n mannen hebben echt een prachtige badkamer opgeleverd. Alles was keurig verzorgd, ze werkten netjes en hebben alles mooi afgewerkt. Echt een aanrader. George van Dijke en z'n mannen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wat een service”
Door Anneke Kooijman-Noteboom op vrijdag 24 nov 2017 '17
Zelfs na 4 jaar werd mijn kapotte badkamerkraan binnen 2 dagen vervangen. Wat een service! Anneke Kooijman
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen moment spijt”
Door Familie Van Helden op zondag 1 jan 2017 '17
Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
REACTIE VAN GORGE VAN DIJKE
Fam Helden dank voor uw lovende woorden. Wij wilden er niet aan beginnen, je weet nooit wat voor knoeiwerk achter de tegels vandaan komt , het risico hebben wij genomen, al het leidingwerk moest vernieuwd worden bovenstaand kwam uit, wij zijn trots wat wij gemaakt hebben . Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamers. Groet George Rob en de collega's
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 '17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal, Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland