Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Ervaringen
Er zijn 231 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren215 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 227 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 '18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jerry Pronk op woensdag 5 dec 2018 '18
Na een rondreis door de commerciële badkamer wereld, uiteindelijk bij George van Dijke uitgekomen . Veel aannemers en klusbedrijven in onze woonboerderij uit 1917 gehad, maar ze moeten bij George in de leer gaan. Zelden zo'n professioneel bedrijf meegemaakt met 100% vakmannen in dienst, die wij zowaar na de monsterklus even misten ( Jasp, Rob en Raymond) badkamer bij Plieger uitgezocht, waar we ook goede adviezen kregen en schitterende tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werkt samen als een geoliede machine.
FOTO VAN JERRY PRONK
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Jerry Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 '18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Edgar en Jacqueline Choufoer, Den Haag op woensdag 21 nov 2018 '18
Vorig jaar heeft George van Dijke onze badkamer en toiletruimte vernieuwd. De toebehoren hebben we via Pflieger uitgezocht waar we uitstekend zijn geholpen. Onze smaak bleek behoorlijk prijzig te zijn en er werd goed met ons meegedacht over betaalbare alternatieven. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp, waar we ook goed zijn geadviseerd en wij een vloertegel vonden die we nergens anders konden vinden. Nog eerder dan aangegeven konden de medewerkers van George van Dijke beginnen. In tegenstelling tot de ervaringen van vrienden hebben we geen centje last gehad van het slopen van de badkamer. Alles werd netjes afgeplakt en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep sneller dan gedacht. Inmiddels genieten we alweer een jaar van onze heerlijke badkamer. Geen enkele last van bijvoorbeeld scheve tegels zoals we vaak van vrienden hoorden. Tijdens de verbouwing hebben we tevens via George van Dijke een bouwdouche gehuurd. Ook dit verliep super. De douche werd een paar dagen eerder geplaatst en ook weer netjes opgehaald. Zo hoef je niet met je toilettas bij buren of familie te douchen. Echt een aanrader. Een probleempje met de douchewand is direct de volgende dag opgelost evenals een vraag over de afvoer van de wasbak. Bij dit bedrijf zijn ze niet alleen bezig het plaatsen maar leveren ze ook geweldige en zeer snelle service als er onverhoopt iets is of als je een vraag hebt. Dit is echt een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden. Jammer dat ze geen keukens meer plaatsen anders hadden we zeker weer graag van hun diensten gebruik gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedanken”
Door Familie van de Wijngaart op dinsdag 20 nov 2018 '18
In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door L. Demper op woensdag 14 nov 2018 '18
Echt een super goed bedrijf die zijn afspraken na komt, ben echt zeer tevreden. Het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is alles keurig afgeplakt met stucloop. Personeel dacht goed mee, kwam met voorstellen hoe het beter uitgevoerd kon worden. Kortom, heel erg tevreden met de nieuwe douche. We hebben alle mooie badkamer spullen bij Plieger besteld, waar we ook met alle tevredenheid en op gemak geholpen werden. er was echt tijd voor je, De tegels hebben we bij tegelhandel in Numansdorp uitgezocht en zijn daar keurig geholpen. Ik zou zeggen ben je aan een nieuwe douche toe, ga naar George van Dijke & Zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 '18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 '18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Piet en Sylvia van der Heiden op maandag 22 okt 2018 '18
Afgelopen september hebben wij de badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Voor aanvang van het werk werd de loop van beneden tot boven aan de badkamer zorgvuldig afgeplakt. Ook erg fijn was de stofafzuiging waardoor stof in huis tot een minimum werd beperkt. Bij Plieger zijn we ook prettig geholpen en hebben daar alles voor de badkamer gekocht. Tegels hebben we bij tegelhandel Numansdorp gekocht. Het fijne van deze 2 partners is dat je zelf niets meer hoeft te regelen, van Dijke zorgt dat de badkamermeubelen, accessories en tegels er zijn wanneer zij ze nodig hebben. Helaas liep niet alles als verwacht. Door een storing bij de fabriek die de tegels leverde kregen wij maar de helft van de wandtegels geleverd en hebben wij op de andere helft anderhalve week moeten wachten. Vervelend voor ons maar ook voor van Dijke die voor onze badkamer drie weken had gerekend. Gelukkig waren ze aan de kant van waar de douchecabine moest komen begonnen met tegelen, dus die was klaar. Van Dijke besloot toen om maar eerst het plafond te stucen, de vloertegels te leggen en de douchecabine te plaatsen zodat we in iedergeval weer konden douchen. Toen het restant van de wandtegels werd geleverd is de vloer zorgvuldig afgeplakt om schade te voorkomen. Hoewel het dus allemaal in een beetje vreemde volgorde is gedaan ziet het er keurig uit en is er alles aan gedaan om de badkamer alsnog zo snel mogelijk af te maken. Niets dan lof hiervoor! De eigenaar van Tegelhandel Numansdorp is persoonlijk bij ons langs geweest om zich te verontschuldigen voor de storing bij de fabriek al hoewel hij hier niets aan kon doen. Van hem hebben wij een compensatie gehad in de vorm van een geldbedrag waar wij uiterst tevreden over waren. Ook van George van Dijke kregen wij een tegoedbon voor een etentje. TOPPIE! Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en willen ook zeker Rob, Mitchel, Aad en Cor hartelijk bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan. Wij kunnen iedereen George van Dijke aanbevelen, een Superbedrijf met echte vakmensen.
FOTO VAN PIET EN SYLVIA VAN DER HEIDEN
Keurige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door E van Duin op dinsdag 16 okt 2018 '18
Wij hebben in 2015 onze badkamer laten renoveren door George van Dijke en zoon. Toen de badkamer opgeleverd werd zei George dat we altijd een beroep op hun konden doen. Dit hebben we in het begin niet nodig gehad. De badkamer is door hun met zeer veel zorg geinstalleerd. Nu na bijna 4 jaar kleine probleempjes gehad, een mengkraan en een sifon in de douche drain. Dit is tot volledige tevredenheid opgelost en bij de vraag: "wat zijn de kosten?" is het antwoord: "dit is service". George van Dijke krijgt van ons een dikke 10 en we zullen hem bij iedereen aanbevelen die een badkamer wil vernieuwen.

Eerdere ervaring van 2 april 2015: George en Rob van Dijke installeerden voor ons een verwarming in de garage, warm en koud water in de garage. Renoveerden het toilet op de begane grond en op de verdieping de badkamer. Waarom prijzen wij hen aan? Het is gewoon een TOP bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Alles werd netjes afgeplakt waar de mensen moesten lopen. Niets is teveel, er moest onder de vloer gewerkt worden waar ong. 20 cm water stond. Niet leuk maar ze doen het wel. Er is een keurige toilet ruimte opgeleverd. De planning van 4 maart j.l. voor het starten van de badkamer , maanden van te voren al gedaan, kwam precies uit. We kunnen hele verhalen schrijven over de badkamer. Van het puin naar beneden sjouwen tot alle uitdagingen die er zich opdeden, in alles meegedacht en alles keurig geregeld. We hebben een plaatje van een badkamer. Alles opgeleverd en kleine dingen die nog voor de dag kwamen geen probleem, de service blijft gewoon doorgaan. Een AANBEVELING.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Beije op zondag 14 okt 2018 '18
Wij hebben een wc en badkamer laten installeren door George van dijk en zoon.
Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt , en eventuele problemen goed oplost.het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is de hele weg van voordeur tot de badkamer keurig afgeplakt met stucloop. Daar komt bovenop dat er door div personeel ( elektra, tegelzetter enz) goed meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! We hebben de badkamer spullen bij plieger besteld en de tegels bij tegelhandel Numansdorp en zijn daar keurig geholpen.
FOTO VAN BEIJE
Geinstalleerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 '18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hier geldt afspraak is afspraak”
Door fam. Balstra op zondag 2 sep 2018 '18
Onze oude badkamer werd door de vakmensen van George van Dijke vakkundig afgebroken. Wij zijn ten tijde van de verbouwing op vakantie gegaan. De heren ( Cor, Jaap, Mitchel en Aad) hebben binnen 4 weken tijd de badkamer vakkundig uitgebouwd met een meter en de badkamer geheel conform wens gerealiseerd. Het eindresultaat is prachtig. Gedurende de verbouwing hebben de heren zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Ze hebben geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor ons en onze omgeving. Voor hen geldt echt: "afspraak is afspraak" Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN FAM. BALSTRA
Douchehoek
+ Toon extra foto van fam. Balstra
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed werk”
Door R van Noort op zondag 2 sep 2018 '18
Wij hebben in juni 2018 ons toilet en badkamer laten verbouwen door de firma George van Dijke. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering echt heel goed werk afgeleverd. Ze werken heel netjes en ruimen alles op na een werkdag. Ze geven goede adviezen en denken met je mee, echte professionals ! Wij hebben ons sanitair via Plieger besteld, daar hebben wij in de showroom ons sanitair uitgezocht en werden daar prima geholpen. Onze tegels hebben wij besteld via Tegelhandel Numansdorp. Ze hebben een mooie collectie aan tegels en ze geven goede adviezen mbt tegel combinaties, goede service ! Kortom, wil je echt een mooi afgewerkt toilet of badkamer hebben, laat dit dan door George van Dijke uitvoeren !
FOTO VAN R VAN NOORT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Gonny & Frits van Elten op donderdag 30 aug 2018 '18
Op advies van George van Dijke onze badkamer uitgezocht bij Plieger en bij Tegelhandel Numansdorp. Prettige mensen en goede adviezen. Daarna aan de slag, alles uit de oude badkamer alles afbreken en slopen. Dagelijks door twee vakmensen van Van Dijke. Met al onze wensen werd keurig rekening gehouden. Daarna het leidingwerk, en dat was een hele klus. Vervolgens de complete betegeling incl. Vloerverwarming installeren en de volledige plaatsing en afwerking. Niets dan lof voor deze vakmensen. Alles is uitgevoerd volgens afspraak. Wij hebben even gewacht met onze ervaring om te zien of er nog kinderziektes of gebreken na oplevering kwamen maar niets van dit alles. Wel hadden wij zelf na oplevering nog aanpassingen die echter op ons verzoek werden aangepast. Conclusie is dat wij uitermate tevreden zijn over alle mensen en materialen die door dit bedrijf zijn uitgevoerd. Hulde
FOTO VAN GONNY & FRITS VAN ELTEN
Deel van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha van der Molen op zaterdag 25 aug 2018 '18
Bijna drie jaar geleden werd onze badkamer gerenoveerd door de firma van Dijke. We zijn er nog steeds heel blij mee. Over de service niets dan goeds. Onze Grohe kraan geeft problemen en ook na 3 jaar komt er via George, binnen een paar dagen een monteur van Grohe. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 '18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 '18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Rob en Anja Kuijer op donderdag 16 aug 2018 '18
Vorig jaar hebben we twee toiletruimtes laten renoveren door Fa. van Dijke. We hoefden niet na te denken toen we dit jaar de badkamer wilden laten verbouwen. In januari contact opgenomen met George en in juli was het zover. 2,5 week later was de badkamer gereed en het overtrof onze verwachtingen. Zoals in overige recensies is te lezen niets dan lof voor deze firma. Raymond (installateur) heeft gouden handjes en met hem konden flexibele afspraken worden gemaakt. Deze firma begrijpt hoe het werkt en ik zou zeker weer met deze mannen in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door c willemstein op dinsdag 14 aug 2018 '18
De reden dat we voor de badkamer en het toilet voor George van dijke kozen waren de enorm goede reviews en daar was niets van gelogen via George kwamen we bij plieger die een ruime keus heeft en waar je ook goed word geadviseerd en daarna naar tegel handel numansdorp die een grote keus aan tegels hebben en zowel plieger als de tegel handel zorgden er voor dat alles op tijd geleverd was zodat de monteur zijn werk kon afmaken wat hij overigens perfect heeft gedaan we zijn enorm tevreden over alles en raden een ieder het bedrijf van George van dijke aan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door A. van Rijssel op donderdag 2 aug 2018 '18
Kort geleden is bij ons een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd door George van Dijke & Zoon. Het sanitair met toebehoren werd via bemiddeling van George van Dijke bij Plieger en de tegels bij Tegelhuis Numansdorp uitgezocht. George van Dijke zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Verder werd de vloerbedekking in het appartementsgebouw geheel afgedekt met papier, waardoor alles schoon bleef. Ook werd een afzuiginstallatie in huis geplaatst, waardoor zo min mogelijk stof in huis kwam. De installatie en het afmonteren werd door zijn medewerkers tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn zeer content met het eindresultaat. Ik zou George van Dijke & Zoon aan iedereen aanbevelen voor de installatie van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Hans Duran op maandag 23 jul 2018 '18
Onlangs is er bij ons een nieuwe badkamer met inloopdouche en wandcloset geinstalleerd. De samenwerking met de toeleveringsbedrijven werkte feilloos. Alle materialen werden door het Tegelhuis Numansdorp & Plieger tijdig geleverd. Hier hoefden wij niets aan te doen. Het slopen van de oude badkamer ging zonder overlast. Bijna geen stof en geen schade daar alles netjes afgeplakt was. Er kwamen wat onverwachte problemen naar boven tijdens de sloop maar deze werden keurig verholpen. De installatie en het afmonteren werden door deze vakmensen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. George van Dijke & Zn is zeer aan te bevelen voor de installatie van uw badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R.Roso op vrijdag 13 jul 2018 '18
Van onze badkamer,welke 3 jaren geleden geplaatst is door de Fa.George van Dijke, bleek één van de Led verlichting spots niet meer te werken. Na overleg met de firma van Dijke, is alles naar tevredenheid opgelost. Mijn dank voor deze uitstekende service na 3 jaar.(gratis) vernieuwd!! Hulde!!

Eerdere ervaring van 5 december 2015: Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren. Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pieter de Mol, Dordrecht op woensdag 4 jul 2018 '18
Na 5 jaar was er onlangs lekkage in de afvoer van de wastafel op de zolderkamer. Daar voor moest ook het hangend toilet in de badkamer eerst gedemonteerd en later weer geïnstalleerd worden. Alles is, zonder dit in rekening te brengen als service, keurig opgelost door Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal.
Dus ook na 5 jaar levert dit bedrijf een geweldige service op hun uitgevoerde werkzaamheden.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk goed werk”
Door Jan en Klazien Preesman op dinsdag 5 jun 2018 '18
Wij hebben een badkamer boven en een toilet beneden opnieuw laten doen, wij zijn door vrienden bij George van Dijke terecht gekomen, wij hebben naar de achtergrond van het bedrijf gekeken, toen een gesprek thuis, met George gelijk de situatie besproken hoe en wat we wilde hebben, alles is heel netjes gegaan en op de datum geplaatst die wij hadden aangegeven, wij kunnen niet anders zeggen, dan dat ze goed werk hebben verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Dennis Neeleman op zaterdag 19 mei 2018 '18
Wij hadden al enige tijd last van lekkage in onze badkamer. Uiteindelijk toch een nieuwe badkamer gekocht en deze door de zeer vakkundige mensen van George van Dijke laten installeren. Vrienden hadden ze aangeraden en hun hadden ook alleen maar lof over ze, en daar was echt niks van gelogen. George heeft een keurige offerte opgemaakt waar alles helder en overzichtelijk vermeld stond. Uiteindelijk hebben Jaap en Cor fantastisch werk geleverd met de installatie, ruimde alles keurig aan het einde van de dag op, denken goed mee over hoe het evt. anders en beter kon, en nu het af is ziet alles er spik en span uit. Kortom een super ervaring met van Dijke montage!!!
FOTO VAN DENNIS NEELEMAN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Karin Alblas op donderdag 17 mei 2018 '18
George van Dijke & Zoon hebben bij ons een badkamer en wc geplaatst. Dit hebben zij bijzonder goed gedaan. Het huis is een jaren 30 huis en daarom waren er soms onverwachte zaken die zij steeds weer goed hebben opgelost. Ze hebben goed meegedacht en steeds gevraagd hoe wij iets wilden. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN KARIN ALBLAS
Goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door j.m. den heijer op zondag 13 mei 2018 '18
In ons appartement waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet maar door wie , via familie kregen wij het adres en gegevens van george van dijke,omdat het werker geweldig uit zag, namen wij ook contact op met george en kwam langs, kijken en meten.prettig gesprek en een goed gevoeler over.super materialen en geweldige vak mensen niets was teveel superschoon en opgeruimd een groot compliment george en zoon mogen trots zijn op z"n fantastisch bedrijf en vakmensen helemaal top en nogmaals bedankt wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Wat mooi”
Door Martin en Willemien op donderdag 26 apr 2018 '18
Zojuist onze nieuwe badkamer in gebruik genomen. Wat een mooie plek is dit geworden. Wij zijn heel blij met het werk van George van Dijke. Vanaf de kennismaking tot de uitvoering verliep alles goed. Wat wij erg fijn vonden, is dat je te maken hebt met 1 aannemer en dat alle zaken via hem, achter je rug om prima geregeld worden. Van het vooraf aanleveren van de bouwtekening bij de tegelzaak, tot het leveren van de spullen en het afstemmen met verschillende vakmensen. Alles liep goed. In huis werd alles netjes afgeplakt en de rommel steeds opgeruimd. Ook werd er meegedacht over handige dingen als een extra steun onder de wasbak. Kortom wij zijn ontzettend blij met hoe alles is verlopen en met het eindresultaat.
FOTO VAN MARTIN EN WILLEMIEN
Heel mooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door LG Stam op dinsdag 17 apr 2018 '18
Wij hebben nu ruim 6 jaar geleden de badkamer en toilet beneden laten renoveren. Dat was toen al uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Nu ontstond er gisteren lekkage bij het toilet. Even bellen met George v Dijke, en de VOLGENDE dag staat er een monteur op de stoep om het probleem gelijk te verhelpen zonder kosten. Dat is een geweldige service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer hoog serviceniveau”
Door Mevr. C. van Drielen op maandag 16 apr 2018 '18
Ik heb 8 jaar geleden een complete badkamer door George laten zetten. Echter er was een probleem met de douchedeur na 8 jaar. Er waren onderdelen kapot gegaan en moesten vervangen worden. George gebeld en die heeft Plieger gebeld en die heeft de douchedeur na 1 week al gemaakt. Zijn heel secuur te werk gegaan en wilden het afleveren als ook alles in orde was. Zij zien dingen die wij consumenten niet zien en daarom is het fijn als zij het ook kunnen herstellen.

Aanvulling ontvangen op 9 juli 2018: In april heeft George mijn douchedeur kosteloos en tot onze tevredenheid laten repareren. De verwarming begon na 8 jaar te roesten. Ook deze keer liet hij ons niet in de steek en regelde een nieuwe verwarming. Werd ook kosteloos door hem geplaatst. George is een top man. Service staat bij hem zeer hoog. Zijn klanten kunnen op hem rekenen. Gewoon naar George gaan als je een nieuwe keuken of badkamer wilt laten plaatsen want dan weet je dat je service krijgt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 '18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 '18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Top service na plaatsing badkamer”
Door fam. Thijm op donderdag 22 mrt 2018 '18
3 jaar geleden een Schneider spiegel gekocht via en geplaatst door George van Dijke. Er ontstonden roestvlekken onder de rand van de spiegel die steeds groter werden.
George van Dijke een mail gestuurd met foto's. Binnen enkele weken had hij een nieuwe spiegel voor ons. Er zat geen garantie meer op en toch kregen wij uit coulance een nieuwe spiegel. Top service! Geen dag spijt gehad dat ik mijn badkamer door George van Dijke heb laten plaatsen
Reactie of foto toevoegen
“Goede reparatie”
Door M. Dijkshoorn op maandag 19 mrt 2018 '18
Nadat ons inbouwtoillet lekkage had veroorzaakt tussen kerst en oudjaar, stond op de 1e werkdag na de kerstvakantie een monteur op de stoep, terwijl wij eigenlijk helemaal niet ingepland stonden. Die hele week is er bij ons keurig gewerkt door de medewerkers om ons toilet weer zo spoedig mogelijk, met behoud van de tegels te repareren. Ook in het contact met de verzekering werd goed geholpen met offerte en foto. Snel, netjes en praktisch. Aan iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Aad en José van der Hoeven op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. We hebben wat informatie ingewonnen bij die en gene ,en kwamen daardoor in contact met v Dijke. Nadat George bij ons is geweest en ons informatie had gegeven over de mogenlijk heden voor onze badkamer en hun werk wijze, was het voor duidelijk wij gaan met van Dijke in zee. Daar hebben we geen spijt van. Want wat hebben ze goed werk geleverd en wat een vakmannen zeg. Daarom willen wij deze mensen even benoemen. Rob, Mitchel,jaap,cor,Joop en de stukadoor heel erg bedankt !! Wij zullen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden
FOTO VAN AAD EN JOSÉ VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van José van der Hoeven
+ Toon extra foto van Josevanderhoeven
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Barbara Bijl op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met George over de verbouwing van de badkamer zijn wij goed geholpen en voelde het meteen vertrouwd. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon Wassenaar op maandag 12 mrt 2018 '18
Prima bedrijf! Duidelijke offerte en afspraken. Werknemers netjes en bekwaam. Badkamer en toilet keurig gemaakt en opgeleverd. Ook netjes elke dag zoveel mogelijk opgeruimd voor vertrek. Ben zelf kritisch en perfectionistisch en kan weinig negatiefs vermelden. Hoop geld maar waar voor je geld. George is een aimabele man die afspraken nakomt en je ook het gevoel geeft "Het komt goed". Alles wordt in goed overleg geïnstalleerd en het meedenken voor een perfect resultaat is wat je van professionals verwachten mag. Geen poespas maar transparantheid. Wij zijn trots op het resultaat en dankbaar. Van tevoren zorgen of het allemaal wel goed zou gaan maar het waren tevergeefse zorgen. Wat beloofd is, is uitgekomen en waar nodig een perfecte oplossing bedacht door iedere werknemer die zeer betrokken en deskundig zijn. Ik schrijf niet snel een dergelijke recensie maar dit bedrijf is aan een ieder aan te raden als je een mooie verbouwing wil.
Reactie of foto toevoegen
“Erg service gericht”
Door A.C. Meijer op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer 3 jaar geleden laten inrichten met een inloop douche en wastafelmeubel ; ook het toilet is veranderd in een hangend exemplaar. Alles aangepast voor als we ouder zijn. Dit is tot tevredenheid verricht. Recent kregen wij te maken met een thermostaat die warmte verloor tijdens het douchen. Wij hebben dit voorgelegd aan de firma. De heer Van Dijke vond dit veel te snel gebeuren en bood ons uit service aan de thermostaat gratis te vervangen. Wij vinden dit erg service gericht. Vandaar een pluim voor deze firma. Wij kunnen deze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“De beste”
Door Familie van Efferen op maandag 19 feb 2018 '18
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte badkamer opgeleverd”
Door J.J. Doornbosch op donderdag 8 feb 2018 '18
Prettig contact met deze leverancier en zijn medewerkers. George van Dijke komt na wat hij beloofd. Heeft uitstekend personeel in dienst, kundig en ze werken netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Prachtige badkamer waar we met plezier in douchen.
FOTO VAN J.J. DOORNBOSCH
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk”
Door Ingram op dinsdag 6 feb 2018 '18
Professioneel bedrijf! Wij hadden een monteur met veel kennis en hij gaf goed advies. Alles keurig op tijd opgeleverd. Erg tevreden met het mooie resultaat en de tegelzetters hebben ook prachtig werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Monique Lemckert/Arthur Wiashi op maandag 5 feb 2018 '18
Bijna 4 jaar geleden heeft George van Dijke naar volle tevredenheid een geweldige badkamer bij ons geïnstalleerd. Nu begon onze thermostaatkraan kuren te krijgen en heeft meneer Van Dijke ervoor gezorgd dat er nieuwe onderdelen geleverd werden. Morgenochtend komen ze het euvel verhelpen! Is dat service of niet??
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer laten monteren”
Door Robert Tunzi op vrijdag 19 jan 2018 '18
Wij hebben een badkamer laten monteren door George van Dijke, zij hebben in twee weken de oude badkamer gestript en een complete nieuwe geinstalleerd inclusief alle tegel werk,we zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de monteurs en zullen dit bedrijf ook zeker aanbevelen aan ieder die van plan is een nieuwe badkamer te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter Schwartz op woensdag 3 jan 2018 '18
Onze badkamer is 4,5 jaar geleden door George van Dijke gerenoveerd. Een paar weken geleden ontdekten we scheurtjes in onze wastafel en de thermostaatkraan van de douche werkte niet zoals het hoorde. We hebben na korte tijd een nieuwe wastafel gekregen en de kraan is gerepareerd. Geweldig, snel en wat een service ook na 4,5 jaar. Iedereen die denkt aan een nieuwe badkamer moet zeker naar de firma George van Dijke gaan. Ze werken super netjes en de service is geweldig.

Eerdere ervaring van 24 oktober 2013: Vakmanschap, netheid, bereidwilligheid, alles kon. Wij zijn 100% tevreden over de renovatie van onze badkamer. Stof hebben we haast niet gehad vanwege een goed werkend afzuigsysteem. De weinige klachten zijn tot in de puntjes opgelost. We zullen de verbouwing nog missen wat betreft de gesprekken en het overleg wat altijd mogelijk was. Een cijfer? Dat wordt een 10! We raden iedereen George en zijn team van harte bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Janny op dinsdag 26 dec 2017 '17
Mijn ervaring met dit bedrijf is echt super! Zelfs na 6,5 jaar niet moeilijk doen, dat maak je tegenwoordig niet meer mee. Mijn transformator was stuk. Na enig speurwerk waar die zat alles netjes opgelost. En als je vraagt om de rekening....dan is dat, Nee mevrouw dit is service van de zaak. Geweldig helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Geld dubbel en dwars waard”
Door J. Dirks op vrijdag 22 dec 2017 '17
George van Dijke heeft een badkamer en twee toiletten gerealiseerd in mijn nieuwe woning te Heinenoord. De communicatie was al vanaf het eerste contact goed, helder en duidelijk. De uitvoering van het werk is 100% volgens planning en afspraak verlopen. De medewerkers zijn beleefd, hulpvaardig en werken schoon en netjes. De badkamer zelf is nog mooier geworden dan vooraf verwacht, de afwerking is perfect; de mannen stoppen niet voordat jij en zijzelf tevreden zijn. Wanneer e.e.a. volledig ingericht is plaats ik foto's van het werk. Ik kan iedereen George van Dijke aanbevelen, ze zijn niet de goedkoopste (volgens mij ook niet de duurste) maar hun geld dubbel en dwars waard
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte mijnheer Dirks, dank voor uw mooie review en vertrouwen. Wij werken voor mensen die ons vakmanschap waarderen. Wij zijn trots op iedere badkamer die wij plaatsen, onze monteurs hebben liefde voor het vak. Het project was een uitdaging met stoomcabine en sunshower. Voor wat betreft de prijs, vaak is goedkoop duurkoop, vooral in onze branche, mensen hebben vaak geen idee hoeveel werk het is. Wij zijn niet voor niets 34 jaar vaak met hetzelfde bezig en op de technische problemen ingesteld. Wij wensen u heel veel woongenot in uw nieuwe woning in Heinenoord. Met vriendelijke groet, George en Rob van Dijke en ons team
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door d m melissant op donderdag 21 dec 2017 '17
Vaklui en bijzonder correcte werkwijze en vriendelijke contacten.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Fam. van Gorkum op zondag 17 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs onze badkamer volledig laten renoveren. George van Dijke en z'n mannen hebben echt een prachtige badkamer opgeleverd. Alles was keurig verzorgd, ze werkten netjes en hebben alles mooi afgewerkt. Echt een aanrader. George van Dijke en z'n mannen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Fam. Westdijk op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij hebben van Dijke genomen omdat ze 20 jaar geleden onze keuken op een geweldige manier verbouwd hebben. Nu hebben ze onze badkamer en toilet verbouwd. Wij kunnen niet anders zeggen als dat ze weer uitstekend werk geleverd hebben. Prima vak werk en alles keurig volgens afspraak.Wij wonen in een appartementen complex. Iedereen staat er versteld van hoe geweldig netjes er gewerkt werd. Ieder avond werd alles keurig netjes opgeruimd zodat je niet elke avond in de rommel zat.Het resultaat van het werk is in een woord geweldig. Van Dijke zelf en de monteurs waren uiterst prettig in de omgang. Kortom: Uitstekend werk en voor iedereen is dit bedrijf een aanrader! Rapporcijfer: 10
Reactie of foto toevoegen
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 '17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Anneke Kooijman-Noteboom op vrijdag 24 nov 2017 '17
Zelfs na 4 jaar werd mijn kapotte badkamerkraan binnen 2 dagen vervangen. Wat een service! Anneke Kooijman
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 '17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 '17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam. van Muijlwijk op zaterdag 11 nov 2017 '17
In 1 woord: Fantastisch! Zeer kundige monteurs, denken mee en werken zeer netjes. Wij raden het iedereen aan!
FOTO VAN FAM. VAN MUIJLWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 '17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Thijs Leeuwenburgh op vrijdag 20 okt 2017 '17
In één woord; geweldig. Van het resultaat wordt je blij. Ben zelf als uitvoerder ruim 30 jaar in de (nieuw)bouw werkzaam en heb vele badkamers gezien maar deze kwaliteit nog niet eerder meegemaakt. Afspraak is afspraak. Kwaliteit is het motto. Communicatie perfect. Bij twijfel over uitvoering altijd contact zowel bij installatie techniek,tegelwerk, stucwerk,over alles. Medewerkers super netjes gewerkt. Gewoon ..... een aanrader als je ontzorgt wil worden.
FOTO VAN THIJS LEEUWENBURGH
Bad en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Beekman op donderdag 19 okt 2017 '17
Vanochtend gebeld met George van Dijke vanwege een wastafelkraan die wat los zat ( geplaatst in okt 2014 ) De monteur is meteen gekomen en heeft het weer netjes vastgezet. Ook de andere kraan is nog nagekeken. Wat een superservice!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Christiaan Naaktgeboren op maandag 9 okt 2017 '17
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Doen niet een standaard truukje maar blijven nadenken om uiteindelijk het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ook als hiervoor extra technische uitdagingen op het pad komen welke door de zeer kundige monteur werden uitgevoerd. Na de keuken nu ook de badkamer en toilet gerenoveerd. De combinatie met Plieger is ook ideaal omdat zo de beste materiaal combinatie gekozen kan worden. Overigens ook goed om te melden dat de relatie met de monteur Aad zeer makkelijk verliep. Een binnenhuis verbouwing is altijd lastig en wordt een stuk makkelijker met zo'n klasse monteur.
FOTO VAN CHRISTIAAN NAAKTGEBOREN
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Christiaan Naaktgeboren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.J. Schutter op donderdag 5 okt 2017 '17
Zeer tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat. We hebben alleen maar vakmensen gezien, die ook nog meedenken! Niet twijfelen, gewoon bellen en een afspraak maken.
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers vakkundig en mooi verbouwd”
Door Fam van Selm, Rotterdam op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben in aug/sep 2017 onze twee badkamers laten herinrichten door George van Dijke, die wij niet kenden maar hadden uitgekozen obv de hoge beoordeling op qasa.nl (goede materialen kun je immers bij iedereen kopen, maar een goede installatie krijg je niet bij iedereen). En dat was een uitstekende beslissing van ons, het personeel van George van Dijke heeft in 3,5 week prima werk geleverd en ook op de manier zoals die was beschreven in de beoordelingen die wij hadden gelezen, namelijk door heel netjes te werken. Meteen op dag 1 wordt er zoveel mogelijk afgeplakt en in plastic gewikkeld en wordt de snelste weg naar buiten voor de stofafzuiging verkend, alles om maar zo min mogelijk rommel in de woning te maken als er gesloopt of gefreesd moet worden. Ook het voorbereiden van het leidingwerk, het tegelzetten en de eigenlijke installatie en afwerking waren uitstekend.
Twee puntjes van kritiek:
* van Dijke werkt samen met groothandel Plieger, toen wij bij laatstgenoemde aankwamen om de inrichting van onze 2 badkamers te bespreken, hadden ze maar de maten van 1 badkamer; dit werd geen probleem omdat we zelf ook de maten hadden opgenomen en hadden meegenomen op papier, maar het had vervelender kunnen uitpakken; we weten ook niet of dit een fout van Plieger of van van Dijke was (maar we zijn geneigd van Dijke het voordeel van de twijfel te geven, dat zegt ook wel iets)
* van Dijke werkt samen met tegelhandel Numansdorp, daar bleek ons dat zij niet de maten van onze badkamers hadden doorgekregen van van Dijke en dat dat blijkbaar ook nooit zo was, wederom geen probleem omdat wij zelf de maten hadden meegenomen maar dat was wel een beetje gek.
Desalniettemin een uitstekende aannemer die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Ook het contact voor en na de werkzaamheden (eerste bezoek, tijdige beantwoording van mails, communicatie over offertes en facturen) was prettig en correct, dat wil bij aannemers nog weleens anders zijn.
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte fam Selm, wij waarderen de feedback die u heeft gestuurd, omdat dit ons helpt de kwaliteit van de diensten die wij aanbieden te verbeteren. Wij krijgen soms de opmerking er staat niets negatiefs in de reviews, zoals u meldt gebeurt er bij ons ook wel eens wat. Tevens zijn wij blij dat u alsnog ons een hoog cijfer heeft gegeven. Als u ons nodig heeft, dan staan we altijd voor u klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en gastentoilet”
Door Dirk op maandag 18 sep 2017 '17
Nadat we vorig jaar een volledig nieuwe badkamer hadden laten plaatsen was nu het gastentoilet aan de beurt. Over de badkamer waren we al meer dan tevreden en nu opnieuw een top ervaring met de mensen van George van Dijke! Men levert vakwerk, denkt mee en adviseert en zoekt de juiste oplossing, óók als dat betekent dat de klus wat lastiger wordt. Omdat we allebei werken is het voor ons belangrijk dat we elke dag ons huis in vertrouwde handen achter konden laten. Nou, dat kan gerust. En ... elke dag was alles opgeruimd. Ik zou dit bedrijf direct opnieuw kiezen en zeker aan iedereen aanbevelen.

Eerder ervaring van 25 oktober 2016: Wat moet ik toevoegen aan alle lovende woorden op de site. Inderdaad prima vaklui die vakwerk leveren. Alles zeer zorgvuldig afgeplakt en elke dag rommel opgeruimd. Dat is tekenend voor hoe die vaklui willen werken. Complimenten. Ik zou het bedrijf zéker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door David en Bea Cox op dinsdag 5 sep 2017 '17
We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de drie weken daarvoor zagen we hoe de mannen van George van Dijke onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een doucheparadijs. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. Een speciaal compliment voor Aad, die zorgde dat overal de puntjes op de i werden gezet. Ook heel blij waren we met de tijdelijke douchecabine van DoucheRent. Een uitkomst! We zijn tevreden en kunnen George van Dijke zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: We zijn onder de indruk van de service van George van Dijke. Binnen de kortste keren na ons mailtje kwam iemand langs om enkele kleine gebreken te herstellen. Bovendien een spiegeldeurtje dat door onze eigen schuld beschadigd was, helemaal gratis opnieuw geleverd! We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 '17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt er stil van”
Door D.P.Goedhart op maandag 21 aug 2017 '17
Hier wordt je stil van. Wat een service. In 2009 zijn wij via mond op mond reclame in contact gekomen met George van Dijke. Na een prettig gesprek heeft George van Dijke een van onze slaapkamers omgetoverd tot een prachtige badkamer. Verder heeft hij boven een 2e toilet geinstalleerd. Wij waren hierover zo tevreden dat wij in 2010 George van Dijke gevraagd hebben een nieuwe keuken te plaatsen. Ook van deze hebben wij nog dagelijks plezier. Nu, na resp.8 en 7 jaar kijken wij nog steeds terug op de deskundige wijze van installeren. Wij gaven George van Dijke toen al een 10 maar het kan nog gekker. Een paar maanden geleden hadden wij een ongelukje met de spiegel die gemonteerd was op een toiletkastdeurtje. De spiegel was dusdanig beschadigt dat deze vervangen moest worden. Goede raad was duur. Wij hebben George van Dijke gebeld met de vraag of hier iets aan te doen was. Bijkomend probleem was dat de spiegel geen standaardmaten had maar speciaal gemaakt moest worden. Dit had een langere levering tot gevolg. Wie schetst onze verbazing toen wij afgelopen zaterdag een mailtje kregen met de mededeling dat vandaag, maandag, 21 augustus 2017, het deurtje met de nieuwe spiegel gemonteerd zal worden en ........................dat dit gezien de lange levertijd GRATIS zal gebeuren. Dit was het laatste wat wij verwacht hadden temeer omdat het probleem onze eigen schuld was. Wat een service. Wij zijn er stil van. Grote klasse.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Mijnheer Goedhart, Dank voor uw mooie reactie. Wij worden er stil van. Vaak geven zaken niet thuis als het om service gaat. Wij zijn een uitzondering. Mensen geven je het vertrouwen en het gaat om een behoorlijk bedrag voor badkamer en sanitair. De mensen verwachten zeker 15 jaar gemak te hebben. Wij bestaan vanaf 1983 juist dankzij dit vertrouwen van de klant. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 '17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door Wil Bode op vrijdag 11 aug 2017 '17
Na zo'n 16 jaar tegen onze pergamon badkamer aangekeken te hebben ( wat toen in de mode was ), vonden we het tijd voor iets moderners. Ik kwam de naam George van Dijke tegen in een advertentie in onze regiokrant en kon me hen nog herinneren van onze keukeninstallatie ruim 20 jaar terug. Om niet bij een Beun de Haas te belanden, hebben we hen benaderd en Rob van Dijke kwam al spoedig voor een bezichtiging en offerte. Deze was zeer gedetailleerd opgesteld om misverstanden te voorkomen. Ondanks grote drukte, konden ze toch al in juli beginnen. Zij adviseren zelf Plieger als leverancier, maar aankoop bij een Sani***** of via internet is geen probleem. Tegels hebben we wel in Numansdorp gekocht. Fijne service, levering,- en betalingsafspraken en leuke korting. Al bleek achteraf wel dat ze behoorlijk ruim meten en we dus 3 volle pakken tegels over hebben die niet retour genomen worden. Tevens hebben we een douche gehuurd bij Koos van Doucherent en hiervan absoluut geen spijt gehad. Prima service, zeer flexibel en absoluut niet duur. Een week eerder dan gepland is van Dijke, in overleg met ons, begonnen. Alles afplakken, afzuiger aanbrengen en slopen maar. Afvoer container was door hen geregeld, materiaal werd in de loop van de dag bezorgd. Om kort te zijn; binnen 3 weken is het karwei geklaard tot onze volle tevredenheid. Je kan altijd met de mannen overleggen hoe je iets wilt en zelf geven ze ook advies. En George, als grote criticus, komt zelf altijd kijken bij de oplevering. Onze dank aan Rob, Rob, Aad, Cor, Marlon en Jaap.
REACTIE VAN WIL BODE
Oude en nieuwe situatie
REACTIE VAN WIL BODE
Dit was dus de oude situatie
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Hartelijk dank voor uw waardering, daar doen wij het iedere dag voor. Wij zeggen altijd behandel de klant zoals je zelf behandeld wilt worden. Voor wat betreft de tegels: dit is een moeilijk verhaal. Deze worden speciaal op commissie besteld. Als men tegels tekort komt stagneert het werk. Tevens heb je kans op kleurverschil bij een latere levering. Maar wij begrijpen uw reactie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. de Bokx op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar & vakkundig”
Door Mark van de Pas op donderdag 13 jul 2017 '17
"Ouderwetse" degelijkheid en betrouwbaarheid verbonden aan modern vakmanschap. Dat is wat me als eerste te binnenschiet als ik mijn ervaring met Georgevandijkemontage moet beschrijven in een zin.

Het toilet en de badkamer in mijn appartement (bouwjaar 1994) waren na 22 jaar nodig toe aan een renovatie. Maar hoe vind je een betrouwbaar montage bedrijf? Ook ik ken de 'drama'-verhalen vanuit familie, vrienden en kennissen waarbij zich na een verbouwing achteraf allerlei (verborgen) gebreken openbaren (lekkages, verstoppingen, etc). Het kiezen van een montage bedrijf lijkt één grote gok. Via qasa.nl vond ik George van Dijke. Het is bekend dat sommige bedrijven betalen voor het plaatsen van goede reviews maar deze 165 enthousiaste verhalen waren overduidelijk geen nep-reviews. Dus George van Dijke benaderd voor een offerte. Hierna verliep alles zoals in de 165 enthousiaste reviews werd beschreven.

De heer van Dijke van kwam langs om de bestaande situatie te bekijken en mijn ideeën en verbouwplannen te horen. Daarbij kreeg ik al direct tips voor de keuze van technisch goede materialen, ed. De tegels heb ik gekocht bij Tegelhandel Numansdorp. Ook daar werd ik bijzonder prettig geholpen.

De uitvoering van mijn project was in handen van dhr Kalkman. Onder zijn bevlogen en vakkundige uitvoering ontstond in 4 weken een perfect afgewerkte nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Vrijwel dagelijks werd de voortgang kort besproken en soms werd ook gevraagd welke (technische) oplossingen mijn voorkeur hadden. Nergens werd even 'snel snel' wat gefixt.
Veel aandacht kreeg het tegelplan en tegelwerk. Uitgebreid werden de opties en mogelijkheden doorgenomen voor het (bij-)snijden van de tegels en hoe de voegen en 'zichtlijnen' zouden lopen over de muren en vloer.
Hierdoor werd meteen ook duidelijk dat ik ruim in de tegels zat. Daarop stelde dhr Kalkman voor om in het douche-gedeelte een extra rij 'accent' tegels aan te brengen. Perfecte tip! Zie foto. En ook in het toilet was er een aangename verrassing. Ik vind zo'n aluminium of rvs hoekstrip op het tegelwerk van het spoelreservoir ronduit lelijk. Geen nood. De tegels werden keurig in verstek geslepen zodat er 'om de hoek' getegeld kon worden, zonder een lelijke in het oog springende metalen hoekstrip. Dat zijn nou echt dingen waar ik blij van wordt.

Ik kan Georgevandijkemontage van harte aanbevelen. Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Alles verliep bijzonder prettig en op rolletjes. Een echte 5 sterren ervaring.
FOTO VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
extra rij 'accent tegels' achter het douche gedeelte.
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen van de verwachtingen”
Door Ton en Coby Waterreus op maandag 26 jun 2017 '17
Na langdurig zoeken kwamen wij terecht bij George van Dijke. Rob kwam bij ons thuis om de maten te nemen en onze wensen te bespreken. Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel, zodat wij opdracht gaven tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het uitzoeken van alle benodigdheden bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp kon het werk beginnen. Inmiddels genieten wij alweer een aantal weken, van de nieuwe badkamer en het toilet, hetgeen mogelijk werd gemaakt door de medewerkers van Van Dijke. Hun inzet en vakmanschap hebben ervoor gezorgd, dat onze
verwachtingen zijn overtroffen, waarvoor onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Hoozemans op woensdag 14 jun 2017 '17
Ook onze badkamer was aan vernieuwing toe ! Na een bezoekje aan de achterburen waar een badkamer renovatie was gedaan, waren we snel overtuigd dat een verbouwing in goede handen was bij fa. van Dijke. Het alternatief, stad en land afrijden en zoeken naar badkamerinrichting en aannemer sprak ons niet aan.
We hebben een afspraak gemaakt met George, er is gemeten en geadviseerd en daarna zijn we bij Plieger langs geweest voor een tekening en uitzoeken van meubilair en sanitair. Ook wij hadden maanden bedenktijd vanwege de drukte. Tussentijdse wijzigingen in inrichting waren geen probleem voor Plieger en van Dijke. De renovatie zelf verliep zeer soepel en volgens planning. Alles werd keurig afgeplakt en dagelijks gestofzuigd. Raymond was alleen werkzaam, en hierdoor kon er dagelijks afstemming plaatsvinden en kon hij advies geven. Het resultaat is fantastisch ! Netjes afgewerkt en heel mooi. Wij zijn heel gelukkig met onze nieuwe badkamer. Bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Annemieke Dekking op vrijdag 26 mei 2017 '17
Vijf jaar na het plaatsen van onze nieuwe badkamer hadden we een nieuwe douchekraan nodig. Door onze geweldige ervaring firma van Dijke gebeld met verzoek nieuwe kraan te plaatsen. Dit is na vijf jaar gratis en accuraat gedaan. Service is geweldig!!

Eerdere ervaring van 29 december 2013: Afgelopen maand verbouwing toilet gehad. Wij hebben evenals voor de verbouwing van onze badkamer in 1999 gebruikt gemaakt van het installatie bedrijf van George van Dijke. Een duidelijke en complete offerte gehad voor de verbouwing. De totale verbouwing is deskundig, vlot en netjes uitgevoerd. Iedere dag uitleg gehad over de uitgevoerde werkzaamheden en de planning voor de volgende dag gehad. Deskundige, vriendelijke mensen in ons huis gehad. Wij willen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen, omdat alles bespreekbaar is en alle afspraken tot in detail worden nagekomen. We zullen zeker bij een toekomstige verbouwing weer gebruik maken van de service van het installatiebedrijf George van Dijke en kunnen dit bedrijf ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Marja - Oudenhoorn op donderdag 11 mei 2017 '17
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe. Er waren wat bouwkundige uitdagingen maar in goed overleg met George van Dijke is dat helemaal goed gekomen. We hadden 1 persoon die alle werkzaamheden uitvoerde, wat voor ons prima was omdat je zo alle zorgen/onzekerheden aan 1 persoon kwijt kon. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, na de werkzaamheden van die dag werd er direct opgeruimd, dus weinig overlast gehad van stof etc. Ook wij hebben de tegels bij tegelhandel Numansdorp, sanitair etc. bij plieger en een tijdelijke douche via doucherent gehuurd (over deze laatste: absoluut doen, het scheelt zo als je in je eigen huis kunt douchen, en t wordt keurig aan- en afgesloten). Over alle 3 zijn we zeer tevreden. De badkamer is mooier geworden dan we zelf hadden verwacht, mede doordat de uitvoerende persoon met ons meedacht en verbetervoorstellen aanvoerde -zonder daar te opdringerig in te zijn-. Kortom: wij zijn helemaal tevreden en kunnen iedereen aanraden met George van Dijke in zee te gaan.
FOTO VAN MARJA - OUDENHOORN
Badkamer mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 '17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie naar tevredenheid”
Door Familie Kooiman op zondag 30 apr 2017 '17
In een kort tijdbestek hebben de werknemers van George van Dijke zowel onze toilet als onze badkamer naar volle tevredenheid gerenoveerd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer prettig ervaren. 2x Rob, Jaap, Joop, Cor en de stukadoor, (hopelijk niemand vergeten) ze werken netjes en professioneel. Ze communiceren goed. Ook onze ervaringen met George waren heel fijn. Een man die open staat voor ideeën. Een dikke duim voor dit bedrijf en zijn werknemers.
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen kort zijn”
Door Gerard en Michelle op vrijdag 28 apr 2017 '17
We kunnen kort zijn: het werk wat Jaap, Cor (en Rob) van de firma George van Dijke bij ons geleverd hebben was in één woord fantastisch. Een moeilijke situatie, door een onvoorzien slechte ondergrond die tevoorschijn kwam, is met flexibiliteit, veel doorzettingsvermogen en zeer goed vakmanschap omgetoverd tot een pracht badkamer. Ook toen de laatste afwerking die door onszelf gedaan zou worden in de knel kwam door een gipspootje kwam George met een prachtoplossing. Wij zijn heel heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding is erg goed”
Door Jaap en Marie de Ruiter op donderdag 27 apr 2017 '17
Wat zijn wij blij dat we de verbouwing van onze relatief kleine badkamer door de Firma George van Dijke hebben laten doen. De begeleiding is erg goed van begin tot het einde, er wordt meegedacht van sanitair tot tegels enz En als ze éénmaal beginnen dan is alles perfect op elkaar afgestemd en in overleg wordt overal aan gedacht om het zo mooi mogelijk te maken .Ook dank aan Cobi van Plieger en Arjan van de tegel handel voor advies en dat hij de tegels zelfs naar boven bracht waar vindt je dat nog?, en dan de mannen van George Jaap de sloper Cor de tegelzetter en dan Rob de alles kenner wat een vakmensen wat hebben jullie vakwerk geleverd in een kleine ruimte was het een gepriegel maar er was altijd een oplossing en aan het eind van de dag was alles weer keurig opgeruimd.na dat het klaar was was er nog een klein probleempje ook dat werd snel opgelost .De Firma van Dijke een ware aanrader voor iedereen die een badkamer wil verbouwen heel hartelijk dank. Ook dank aan Koos van Douchcerent voor het plaatsen en ophalen van de mobiele douche cabine ook een aan rader.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2017: wat een geweldig bedrijf is de Firma van Dijke 2 weken na onze verbouwing hadden we lekkage van ons nieuwe toilet in weekend dat gemeld zelfs op zaterdag nog antwoordt dat er volgende week iemand langs komt , en wat bleek een fabricage foutje in een afvoer slang de leverancier wilde dat zelf komen oplossen maar dan ging dat weken duren George greep in en Rob kwam het binnen 4 dagen oplossen geweldig wat een service bedankt gr jaap en Marie
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan een 10”
Door Willemdirk van den Berg op woensdag 26 apr 2017 '17
Een tijd terug had George bij ons de badkamer verbouwd. Op een gegeven moment een kleine scheur ontdekt op de rand van de gipsplaten. Contact opgenomen. In no time was de scheur bijgewerkt en het plafond opnieuw gestukt. De samenwerking tijdens de verbouwing was al uitstekend, maar de service achteraf ook meer dan een 10.

Eerdere ervaring van 15 juni 2014: George en zijn mannen leveren absoluut kwaliteit, werken rustig, overleggen goed, denken mee en verder dan wij, anticiperen, zijn flexibel, zeer goede prijsstelling in vergelijking met anderen, goed bereikbaar voor vragen, communiceren goed bij onverwachtse zaken, onthouden ook wat afgesproken is. Kortom serieus gemeend, niet verder zoeken.. gewoon doen. U gaat er gelukkig van worden. Hadden we maar van dit soort bedrijven in Nederland.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door A.de Kramer op dinsdag 11 apr 2017 '17
Ruim drie jaar geleden is de badkamer door George van Dijke tot mijn grote tevredenheid geplaatst.Deze week werkte de drukschakelaar van het toilet niet meer.Ondanks dat de apparatuur niet via George van Dijke was geleverd. stond zijn medewerker Rob dezelfde dag voor de deur om het euvel te repareren.Wij hebben hier een uitstekend gevoel over.Wat een service na ruim drie jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Familie Brands op donderdag 6 apr 2017 '17
In januari 2017 hebben wij onze badkamer en twee wc's geheel laten verbouwen door firma George van Dijke en zn. Het zelfvertrouwen dat George uitstraalde tijdens het eerste gesprek gaf ons een goed gevoel. Op aanraden van George hebben wij een afspraak gemaakt bij Plieger en zijn daar uitstekend geholpen. Daarna hebben wij tegels uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp. De levering van de afvalcontainer, materialen en tegels was prima op elkaar afgestemd. Bij DoucheRent hebben wij een verplaatsbare douchecabine met boiler gehuurd. Deze werd keurig geplaatst door Koos, een aanrader. De overloop, trap en hal werden keurig afgeplakt. Er werd regelmatig met ons overlegd door Jaap en Rob. Zij gaven prima advies, dit alles ingegeven door hun vakmanschap. Het eindresultaat is prachtig geworden. George van Dijke en zn. beschikt over een groep prima (én gezellige) vakmensen. In het bijzonder wilde ik Jaap, Rob en Joop noemen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 '17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 '17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DAAN & NELLEKE VAN DIJK
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Gabrielle Roomeijer op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Wat een fantastische mensen. Mijn ouders, op hoge leeftijd en ziek, kregen lekkage in de badkamer. Met spoed een nieuwe nodig! George van Dijke heeft het allemaal met spoed geregeld! Super mooie badkamer en keurig netjes afgewerkt. Dankjewel!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Bas Versloot op donderdag 16 mrt 2017 '17
Ik heb mijn toilet beneden en mijn badkamer boven geheel opnieuw laten zetten bij George. Wij zijn uitermate tevreden met het plaatsen hiervan. Het zijn allemaal op en top vaklui. Prima in de communicatie. Ook de verwerking eromheen gaat prima. Zeker geen " rauwdouwers". Ik hoop dat mijn badkamer over 20 jaar er nog net zo bij staat, als mijn keuken. Want deze was ook tien jaar geleden gezet Door George, en staat nog als nieuw. George bedankt voor jullie goede zorgen en deskundige plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed vakwerk”
Door Schilthuizen op dinsdag 7 feb 2017 '17
Goed vakwerk geleverd, in goed overleg, en met grote nauwkeurigheid vanaf 3D tekening een nieuwe badkamer gerealiseerd . Wij bevelen George en zoon en zijn monteur ( waarvan ik niet weet of ik hierbij zijn naam mag noemen!) van harte aan.. Aanrader dus....
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Familie Frijters- van Rijsbergen op zaterdag 4 feb 2017 '17
In januari is bij ons een nieuwe badkamer en nieuw toilet geïnstalleerd. Eerst werd alles netjes afgeplakt en bescherming aangebracht. Er werd steeds keurig gewerkt, het puin en uitgebroken meubels werden afgevoerd, op het eind van de dag was de rommel steeds opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Zelfs nadat de badkamer was voltooid, was de fa. Van Dijk niet te beroerd om nog accessoires te komen bevestigen. Super! Prima service en klantvriendelijke benadering. Een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 '17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 '17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“Willen George van Dijke van harte aanbevelen”
Door Petra Ouwerkerk op zondag 15 jan 2017 '17
Bijna 4 jaar na een uitgebreide renovatie van onze badkamer ging het lampje in de spiegel kapot. Het vervangen hiervan bleek net zo ingewikkeld als het vervangen van een koplamp in de auto, maar voor de monteur van fa. Van Dijke geen punt; spiegel losgemaakt en opengeschroefd, naar bouwmarkt gereden voor een nieuwe lamp en alles weer teruggeplaatst, en dat alles zonder arbeidskosten te rekenen! Geweldig wat een service!

Oorspronkelijke ervaring van 13 juni 2013: Jarenlang hikten we tegen de renovatie van onze jaren-70 badkamer en toilet aan. Begin dit jaar hebben we enige offertes aangevraagd en George van Dijke was de enige installateur, die eerst ter plekke kwam kijken wat er mogelijk was van onze wensen, waarna wij een nauwkeurig omschreven offerte kregen. Op 23 april werd gestart, wij wisten dat de verbouwing minimaal 15 werkdagen zou duren, het werden er 17. Wij hadden de mogelijkheid om gedurende die tijd niet in ons huis te hoeven verblijven, maar als we af en toe langs kwamen, troffen we een geveegd en gestofzuigd huis aan. Als Jaap, de allround vakman, een probleem tegenkwam, belde hij pas als hij al een oplossing had, zodat we niet in de stress hoefden te schieten. Ook tegelzetter Bas en de stukadoor en de kitter hebben prachtig werk verricht. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en wc en willen George van Dijke van harte aanbevelen! Mijnsheerenland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.