Feedback
9,8

George van Dijke

Website: www.georgevandijkemontage.nl "Fantastisch" score uit 206 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.georgevandijkemontage.nl | tel: 0186-662123 | Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal
1 / 135
135 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Wij doen geen nieuwbouwprojecten. Onze planning voor montage is nu eind oktober 2018. Na deze tijd zijn wij graag beschikbaar voor u.
Ervaringen
Er zijn 206 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren191 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 202 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Je wordt er stil van”
Door D.P.Goedhart op maandag 21 aug 2017 '17
Hier wordt je stil van. Wat een service. In 2009 zijn wij via mond op mond reclame in contact gekomen met George van Dijke. Na een prettig gesprek heeft George van Dijke een van onze slaapkamers omgetoverd tot een prachtige badkamer. Verder heeft hij boven een 2e toilet geinstalleerd. Wij waren hierover zo tevreden dat wij in 2010 George van Dijke gevraagd hebben een nieuwe keuken te plaatsen. Ook van deze hebben wij nog dagelijks plezier. Nu, na resp.8 en 7 jaar kijken wij nog steeds terug op de deskundige wijze van installeren. Wij gaven George van Dijke toen al een 10 maar het kan nog gekker. Een paar maanden geleden hadden wij een ongelukje met de spiegel die gemonteerd was op een toiletkastdeurtje. De spiegel was dusdanig beschadigt dat deze vervangen moest worden. Goede raad was duur. Wij hebben George van Dijke gebeld met de vraag of hier iets aan te doen was. Bijkomend probleem was dat de spiegel geen standaardmaten had maar speciaal gemaakt moest worden. Dit had een langere levering tot gevolg. Wie schetst onze verbazing toen wij afgelopen zaterdag een mailtje kregen met de mededeling dat vandaag, maandag, 21 augustus 2017, het deurtje met de nieuwe spiegel gemonteerd zal worden en ........................dat dit gezien de lange levertijd GRATIS zal gebeuren. Dit was het laatste wat wij verwacht hadden temeer omdat het probleem onze eigen schuld was. Wat een service. Wij zijn er stil van. Grote klasse.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Mijnheer Goedhart, Dank voor uw mooie reactie. Wij worden er stil van. Vaak geven zaken niet thuis als het om service gaat. Wij zijn een uitzondering. Mensen geven je het vertrouwen en het gaat om een behoorlijk bedrag voor badkamer en sanitair. De mensen verwachten zeker 15 jaar gemak te hebben. Wij bestaan vanaf 1983 juist dankzij dit vertrouwen van de klant. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niets was te veel”
Door Arie en Anke Boeter op zaterdag 29 okt 2016 '16
Alweer ruim een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd door George van Dijke en zijn team. Niets was te veel, er werd telkens met ons overlegd en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Al met al was het een flinke klus maar de werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team.
FOTO VAN ARIE EN ANKE BOETER
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Pieter en Mariet de Mol, Dordrecht op maandag 4 jul 2016 '16
Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geld dubbel en dwars waard”
Door J. Dirks op vrijdag 22 dec 2017 '17
George van Dijke heeft een badkamer en twee toiletten gerealiseerd in mijn nieuwe woning te Heinenoord. De communicatie was al vanaf het eerste contact goed, helder en duidelijk. De uitvoering van het werk is 100% volgens planning en afspraak verlopen. De medewerkers zijn beleefd, hulpvaardig en werken schoon en netjes. De badkamer zelf is nog mooier geworden dan vooraf verwacht, de afwerking is perfect; de mannen stoppen niet voordat jij en zijzelf tevreden zijn. Wanneer e.e.a. volledig ingericht is plaats ik foto's van het werk. Ik kan iedereen George van Dijke aanbevelen, ze zijn niet de goedkoopste (volgens mij ook niet de duurste) maar hun geld dubbel en dwars waard
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte mijnheer Dirks, dank voor uw mooie review en vertrouwen. Wij werken voor mensen die ons vakmanschap waarderen. Wij zijn trots op iedere badkamer die wij plaatsen, onze monteurs hebben liefde voor het vak. Het project was een uitdaging met stoomcabine en sunshower. Voor wat betreft de prijs, vaak is goedkoop duurkoop, vooral in onze branche, mensen hebben vaak geen idee hoeveel werk het is. Wij zijn niet voor niets 34 jaar vaak met hetzelfde bezig en op de technische problemen ingesteld. Wij wensen u heel veel woongenot in uw nieuwe woning in Heinenoord. Met vriendelijke groet, George en Rob van Dijke en ons team
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal naar onze wensen”
Door Fam. Kerklaan op woensdag 13 feb 2013 '13
Voor de tweede keer in onze "wooncarrière" hebben we het geluk gehad om een nieuwe keuken in onze woning te mogen laten plaatsen. Omdat de Fa. van Dijke in 2005 prachtig werk had geleverd was ook nu weer de keuze snel gemaakt. En wederom zijn we erg tevreden met het resultaat; De keuken in onze nieuwe woning is een echte "eye-catcher". Mooi, strak gemonteerd en helemaal naar onze wensen ingericht. We komen graag nog eens bij de Fa. van Dijke terug! Vriendelijke groet, Fam. Kerklaan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. van Muijlwijk op zaterdag 11 nov 2017 '17
In 1 woord: Fantastisch! Zeer kundige monteurs, denken mee en werken zeer netjes. Wij raden het iedereen aan!
FOTO VAN FAM. VAN MUIJLWIJK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer”
Door Familie Herweijer op woensdag 10 sep 2014 '14
De firma George van Dijke heeft topvaklui in dienst werken netjes, vakkundig en snel. De badkamer was precies in de geplande tijd gereed, werkelijk top. Bij de firma Plieger hebben we het sanitair gekocht is boven verwachting. Plieger heeft een prima service, een prachtige showroom met vakkundig personeel. Al met al een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met eindresultaat”
Door fam. v. Nieuwenhuijzen op donderdag 20 okt 2016 '16
Wegens een grote scheur in het waterreservoir van het toilet, waren wij genoodzaakt om dit te laten herstellen. Aangezien deze niet meer leverbaar was , besloten wij om heel het toilet te renoveren. Wij contact gezocht met George van Dijke, gezien de resultaten en ervaringen die wij hadden met de renovatie van douche en keuken in het verleden. In 1e instantie kregen wij te horen dat ze voorlopig geen tijd hadden. De situatie uitgelegd, en de volgende morgen kwam er iemand om een offerte te maken. Het balletje ging toen rollen, tegels uit zoeken en na 3 a 4 weken was deze klus geklaard. Er werd snel en netjes gewerkt. Goed op elkaar ingesteld. Goed overleg met ons. Zeker een aanrader! Wij zijn dan ook heel blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tempo erin”
Door Fam. Heijman op woensdag 23 mrt 2016 '16
George van Dijke houdt het tempo er in en werkt heel netjes en secuur. De afwerking is perfect. De samenwerking met Plieger verloopt soepel. Het resultaat overtreft onze verwachting. Wij kunnen George van Dijke van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een 10”
Door Fam. Westdijk op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij hebben van Dijke genomen omdat ze 20 jaar geleden onze keuken op een geweldige manier verbouwd hebben. Nu hebben ze onze badkamer en toilet verbouwd. Wij kunnen niet anders zeggen als dat ze weer uitstekend werk geleverd hebben. Prima vak werk en alles keurig volgens afspraak.Wij wonen in een appartementen complex. Iedereen staat er versteld van hoe geweldig netjes er gewerkt werd. Ieder avond werd alles keurig netjes opgeruimd zodat je niet elke avond in de rommel zat.Het resultaat van het werk is in een woord geweldig. Van Dijke zelf en de monteurs waren uiterst prettig in de omgang. Kortom: Uitstekend werk en voor iedereen is dit bedrijf een aanrader! Rapporcijfer: 10
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam Feenstra op woensdag 4 jan 2017 '17
Een heel prettig oriëntatie gesprek gehad met George va Dijke. Bij Plieger vriendelijk behandeld, deskundig advies. Tijdens de uitvoering keurig en zorgvuldig gewerkt. Alles netjes afgeplakt. Resultaat boven verwachting. Wij vinden George van Dijke een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 '15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Twee badkamers vakkundig en mooi verbouwd”
Door Fam van Selm, Rotterdam op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben in aug/sep 2017 onze twee badkamers laten herinrichten door George van Dijke, die wij niet kenden maar hadden uitgekozen obv de hoge beoordeling op qasa.nl (goede materialen kun je immers bij iedereen kopen, maar een goede installatie krijg je niet bij iedereen). En dat was een uitstekende beslissing van ons, het personeel van George van Dijke heeft in 3,5 week prima werk geleverd en ook op de manier zoals die was beschreven in de beoordelingen die wij hadden gelezen, namelijk door heel netjes te werken. Meteen op dag 1 wordt er zoveel mogelijk afgeplakt en in plastic gewikkeld en wordt de snelste weg naar buiten voor de stofafzuiging verkend, alles om maar zo min mogelijk rommel in de woning te maken als er gesloopt of gefreesd moet worden. Ook het voorbereiden van het leidingwerk, het tegelzetten en de eigenlijke installatie en afwerking waren uitstekend.
Twee puntjes van kritiek:
* van Dijke werkt samen met groothandel Plieger, toen wij bij laatstgenoemde aankwamen om de inrichting van onze 2 badkamers te bespreken, hadden ze maar de maten van 1 badkamer; dit werd geen probleem omdat we zelf ook de maten hadden opgenomen en hadden meegenomen op papier, maar het had vervelender kunnen uitpakken; we weten ook niet of dit een fout van Plieger of van van Dijke was (maar we zijn geneigd van Dijke het voordeel van de twijfel te geven, dat zegt ook wel iets)
* van Dijke werkt samen met tegelhandel Numansdorp, daar bleek ons dat zij niet de maten van onze badkamers hadden doorgekregen van van Dijke en dat dat blijkbaar ook nooit zo was, wederom geen probleem omdat wij zelf de maten hadden meegenomen maar dat was wel een beetje gek.
Desalniettemin een uitstekende aannemer die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Ook het contact voor en na de werkzaamheden (eerste bezoek, tijdige beantwoording van mails, communicatie over offertes en facturen) was prettig en correct, dat wil bij aannemers nog weleens anders zijn.
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte fam Selm, wij waarderen de feedback die u heeft gestuurd, omdat dit ons helpt de kwaliteit van de diensten die wij aanbieden te verbeteren. Wij krijgen soms de opmerking er staat niets negatiefs in de reviews, zoals u meldt gebeurt er bij ons ook wel eens wat. Tevens zijn wij blij dat u alsnog ons een hoog cijfer heeft gegeven. Als u ons nodig heeft, dan staan we altijd voor u klaar.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hij heeft ons uit de brand geholpen”
Door Robin & Eline op donderdag 4 aug 2016 '16
Nadat onze eerste aannemer ons in de kou had laten staan werd George van Dijke ons aangeraden. Wij namen contact met hem op en legden de situatie uit. Wij zaten al twee maanden met een half afgemaakte badkamer en hoopten op een wonder. Ondanks dat George van Dijke het erg druk had en eigenlijk geen tijd meer had voor nieuwe klussen op zeer korte termijn heeft hij ons uit de brand geholpen. Binnen een week heeft Raymond onze badkamer tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig! Over afspraken werd duidelijk gecommuniceerd en er is prachtig werk geleverd. Hartelijk dank voor deze super service! Wij genieten nu iedere dag van onze mooie badkamer met dank aan George van Dijke en de zijnen.

Reactie ontvangen 5 augustus 2016 van George van Dijke: Beste Robin & Eline, Bedankt voor jullie aardige bericht, het is inderdaad niet de gewoonte om de rommel van een ander op te ruimen, Wij beginnen er ook niet meer aan, de situatie was te triest voor jullie je eerste huis, daarom hebben wij het opgepakt, het is voor ons het bewijs goedkoop duurkoop is , voor de mensen is het een doolhof in deze branche dat blijkt weer .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer secuur”
Door Fam. van Rossum op donderdag 9 jun 2016 '16
Na veel twijfels bij andere aanbieders zijn we bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via internet. Na alle reviews gelezen te hebben, hebben we een afspraak gemaakt.
Rob kwam bij ons thuis en hebben onze wensen verteld. Vanaf het eerste moment hadden we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel bij ons thuis, telefonisch en via de mail. Verder zijn de werkzaamheden netjes en vlot achter elkaar uitgevoerd. Ze werken zeer secuur, van het slopen tot de afwerking. Ieder onverwachte situatie wordt direct aangepakt en naar tevredenheid opgelost. De totaalprijs van de badkamer viel lager uit dan bij alle andere offerte die we hebben gehad en daarnaast heb je ook echte vakmensen in huis. Alles wordt ook netjes afgeplakt en geveegd als ze weggaan. Je hebt zo weinig tot geen overlast van stof en je spulletjes blijven netjes. Bij Plieger en Tegelhal Numansdorp zijn wij zeer goed geadviseerd. Ze nemen daar echt de tijd voor je met als resultaat een badkamer die naar je zin wordt. Deze zijn zeer vakkundig en netjes geïnstalleerd. Ook hebben wij een nooddouchecabine laten plaatsen via Doucherent zodat we thuis konden blijven douchen. Dit is echt een uitkomst. Het resultaat voldoet helemaal aan onze hoge verwachtingen. De badkamer is mooier dan we hadden durven dromen. George, Rob, Raymond (& andere collega's) bedankt voor onze prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Brussaard op maandag 30 dec 2013 '13
2 weken geleden begonnen aan nieuwe badkamer, hij is prachtig geworden! Wat ons opviel was het personeel erg vriendelijk en vakkundig maar ook adviserend waardoor we een hoop rompslomp hebben voorkomen met onze badkamer! Eerlijk advies heeft ons met paar dingen goed geholpen! Kortom we zijn ontzettend blij met de badkamer, alles is volgens afspraak verlopen en wat wij persoonlijk erg fijn vonden was het vertrouwen in elkaar!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Badkamer vakbekwaam gerenoveerd”
Door Ruud Koers op donderdag 2 okt 2014 '14
Renovatie van badkamer en toilet ruimte volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Alle werkzaamheden door vriendelijke en meedenkende vak bekwamen mensen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles is schoon en netjes opgeruimd opgeleverd. Een aanrader voor een ieder die soort gelijke wil laten uitvoeren.
FOTO VAN RUUD KOERS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 '17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Fam.Bravenboer-Westmaas op maandag 6 jul 2015 '15
Onze badkamer was toe aan vervanging. Bij vrienden een toilet gezien die was geplaatst door George van Dijke. Afspraak met George was snel gemaakt en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt en met ideeën en tips van George kwamen we tot een mooi geheel. Voor het sanitair zijn we bij Plieger geweest en voor de tegels bij Tegelhandel Numansdorp , bij beide zaken zijn we goed geadviseerd. Een tijdelijke douche hebben we bij Doucherent gehuurd. Vanaf het begin waren de planning en afspraken goed en ook tijdens de renovatie was de communicatie ,met de vakmensen van George , goed. Alles bij elkaar hebben wij een badkamer naar onze wens gekregen en zijn zeer tevreden. George van Dijke is zeker aanrader als je een nieuwe badkamer wil.
FOTO VAN FAM.BRAVENBOER-WESTMAAS
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede reparatie”
Door M. Dijkshoorn op maandag 19 mrt 2018 '18
Nadat ons inbouwtoillet lekkage had veroorzaakt tussen kerst en oudjaar, stond op de 1e werkdag na de kerstvakantie een monteur op de stoep, terwijl wij eigenlijk helemaal niet ingepland stonden. Die hele week is er bij ons keurig gewerkt door de medewerkers om ons toilet weer zo spoedig mogelijk, met behoud van de tegels te repareren. Ook in het contact met de verzekering werd goed geholpen met offerte en foto. Snel, netjes en praktisch. Aan iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 '17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Op een schaal van 1 tot 10 een 11”
Door Corrie en Willem op dinsdag 5 apr 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons de slaapverdieping verbouwd. Alles eruit tot alleen de buiten muren er nog stonden. Zonder te veel stof en elke dag alles netjes opgeruimd. De badkamer is groter geworden en 2 slaapkamers en en inloopkast. Alles van a tot z. George van Dijke is een bedrijf dat in oplossingen denkt. Maar mijn helden zijn toch ook Joop en Rob top vakmensen. Flexcibel secuur netjes en echt heel vriendelijk alsof je vrienden aan het werk zijn. Als ik een beoordeling van 1 tot 10 moet geven wordt het toch een 11. Bedankt namens Corrie en Willem
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 '14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg positief”
Door Fam. De Ridder op zondag 3 mei 2015 '15
Ook wij hebben zeer goede ervaringen met George van Dijke, tegelhandel Numansdorp en Plieger. Na een wat teleurstellende offerte van een grote badkamerketen zijn we een andere weg ingeslagen en George van Dijke gevraagd. Een zeer fijne en rustige man die een mooi ontwerp heeft gemaakt. Het is heel goed om één aanspreekpunt te hebben voor de hele verbouwing. De mensen die langs zijn geweest voor het slopen en weer opbouwen zijn echte vakmensen. Vooral het tegelwerk is fantastisch, maar ook het netjes plaatsen van de kasten en het loodgieterswerk is heel erg mooi gedaan. Wat ook heel positief is dat ze er zorg voor dragen dat het niet een al te groot ‘ zooitje’ wordt in je huis. Alles wordt netjes afgeplakt en beschermd. We zijn heel erg blij met onze verbouwing en hadden achteraf ook wel onze keuken willen laten doen door George. In de toekomst zullen we zeker weer aan George van Dijke denken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A.J. Schutter op donderdag 5 okt 2017 '17
Zeer tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat. We hebben alleen maar vakmensen gezien, die ook nog meedenken! Niet twijfelen, gewoon bellen en een afspraak maken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Hoozemans op woensdag 14 jun 2017 '17
Ook onze badkamer was aan vernieuwing toe ! Na een bezoekje aan de achterburen waar een badkamer renovatie was gedaan, waren we snel overtuigd dat een verbouwing in goede handen was bij fa. van Dijke. Het alternatief, stad en land afrijden en zoeken naar badkamerinrichting en aannemer sprak ons niet aan.
We hebben een afspraak gemaakt met George, er is gemeten en geadviseerd en daarna zijn we bij Plieger langs geweest voor een tekening en uitzoeken van meubilair en sanitair. Ook wij hadden maanden bedenktijd vanwege de drukte. Tussentijdse wijzigingen in inrichting waren geen probleem voor Plieger en van Dijke. De renovatie zelf verliep zeer soepel en volgens planning. Alles werd keurig afgeplakt en dagelijks gestofzuigd. Raymond was alleen werkzaam, en hierdoor kon er dagelijks afstemming plaatsvinden en kon hij advies geven. Het resultaat is fantastisch ! Netjes afgewerkt en heel mooi. Wij zijn heel gelukkig met onze nieuwe badkamer. Bedankt !
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Een prachtig resultaat !”
Door Jaap Kouwenhoven/Jan van Oosterhout op maandag 31 mrt 2014 '14
Na drie offertes besloten om met George van Dijke in zee te gaan. Dit was een goede keuze, want het resultaat is prachtig geworden. Een nieuwe badkamer is veel geld,maar als je al het werk ziet heb je hier begrip voor. Via Plieger en tegelhandel Numansdorp allemaal kwaliteitsproducten uitgezocht (zeer prettig geholpen !) Alles in één hand dus niet eindeloos bellen met div. mensen. Er wordt meegedacht en bij problemen gelijk en vakkundig opgelost. Een formaat tegels was niet goed, volgende dag gelijk de goede geleverd. Tip : koop goede, gecalibreerde tegels, dan is het eindresultaat verbluffend. George van Dijke en zijn team daar kan je rustig mee in zee gaan.
FOTO VAN JAAP KOUWENHOVEN/JAN VAN OOSTERHOUT
vakmanschap
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ontzorgen!”
Door Debbie op dinsdag 15 jan 2013 '13
Vanaf het eerste contact merk je dat George met zorg zijn bedrijf op heeft gebouwd en met zorg je badkamer voor je wilt regelen. Mannen die verstand van zaken hebben, niets teveel vinden en je helpen de juiste keuzes te maken. In alle hectiek wordt alles voor je geregeld, er wordt meegedacht en alles wordt ingezet om er iets heel moois van te maken. Wij zijn zeer tevreden en indien we weer voor de keuze zouden staan, zouden we direct met George in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 '16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg service gericht”
Door A.C. Meijer op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer 3 jaar geleden laten inrichten met een inloop douche en wastafelmeubel ; ook het toilet is veranderd in een hangend exemplaar. Alles aangepast voor als we ouder zijn. Dit is tot tevredenheid verricht. Recent kregen wij te maken met een thermostaat die warmte verloor tijdens het douchen. Wij hebben dit voorgelegd aan de firma. De heer Van Dijke vond dit veel te snel gebeuren en bood ons uit service aan de thermostaat gratis te vervangen. Wij vinden dit erg service gericht. Vandaar een pluim voor deze firma. Wij kunnen deze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 '17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 '17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect resultaat”
Door C.J. Goedhart - s-Gravendeel op woensdag 16 sep 2015 '15
Een badkamer renoveren en opnieuw indelen is geen gemakkelijke opgave. George van Dijke heeft hier duidelijk ervaring mee. De adviezen zijn perfekt; dit geldt ook voor het geleverde resultaat. Hulde voor deze mannen. Mijn dank is groot.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. Kerskes te Rotterdam op donderdag 4 aug 2016 '16
In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Het begon al met binnenkomst. Alles afplakken e.d. Zoveel mogelijk stofvrij werken. Het was best wel een ingrijpende klus. Er moest van twee ruimten 1 badkamer gemaakt worden. Maar het resultaat mag er zijn. Iedereen die aan deze klus gewerkt heeft nogmaals onze dank voor het uitstekende werk dat jullie afgeleverd hebben. Joop de tegelzetter, Jaap de all-rounder, Rien de stukadoor etc. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakmanschap is meesterschap”
Door Fam Koese Oud Beijerland op dinsdag 3 mei 2016 '16
Badkamer en 2 toiletten compleet opnieuw gezet. We zijn er erg tevreden over, alle opties worden besproken en er is oog voor detail. Wordt netjes gewerkt zonder stress. George-Rob-Rob-Raymond-Joop-Jaap-Mitchel bedankt ! Vakmanschap is meesterschap !
FOTO VAN FAM KOESE OUD BEIJERLAND
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nog mooier dan gedacht”
Door Betsy Rook op woensdag 23 nov 2016 '16
Ik ben door qasa bij de Firma George en van Dijke uitgekomen. Vond het best moeilijk om goede vakmensen te vinden en een plan te maken voor de badkamer verbouwing. Maar al bij het eerste contact voelde het al gelijk goed, en werd meegedacht, en was tegen mij nl ooit verteld dat het niet mogelijk was om mijn wasmachine boven op zolder te plaatsen, omdat daar geen goede afvoer zat, maar George vertelde dat dat geen probleem was en kon ook gelukkig de wasmachine uit de badkamer. Ook bij Plieger werden we fijn geholpen en werd er meegedacht. Tegels uitzoeken was wat moeilijker, want 2 keuze`s die ik had gemaakt, waren niet meer leverbaar, maar door meedenken van dhr Arie bakker van tegelhandel Numandsdorp zeer blij met de 3de keus tegels. Maar alle lof naar werkman Raymond die in 2 en een halve week mijn oude vervallen badkamer heeft omgebouwd tot een waar badkamer paleisje. Het is nog mooier geworden dan ik het had bedacht. ik kan dan ook iedereen George van Dijke aanbevelen.
FOTO VAN BETSY ROOK
Badkamerpaleis
REACTIE VAN BETSY ROOK
badkamer voor de verbouwing
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 '17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keukeninbouw”
Door C en M op donderdag 24 mrt 2016 '16
Onze keuken van Keukenathome is geinstalleerd Door George van Dijke, zijn mannen dan :-) m.n. Rob en zijn mannen. We zijn uitermate tevreden. Leidingwerk netjes weggewerkt en keuken zelf mooi geplaatst. Jongens grote klasse, ik zou graag werken voor dit bedrijf maar ja George doet zelf de boeken. Zoekt u een keuken inbouwer niet verder zoeken en van dijke contacten !!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Wat een service”
Door J.M. de Bokx op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam.Roso op zaterdag 5 dec 2015 '15
Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren.
Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Willen George van Dijke van harte aanbevelen”
Door Petra Ouwerkerk op zondag 15 jan 2017 '17
Bijna 4 jaar na een uitgebreide renovatie van onze badkamer ging het lampje in de spiegel kapot. Het vervangen hiervan bleek net zo ingewikkeld als het vervangen van een koplamp in de auto, maar voor de monteur van fa. Van Dijke geen punt; spiegel losgemaakt en opengeschroefd, naar bouwmarkt gereden voor een nieuwe lamp en alles weer teruggeplaatst, en dat alles zonder arbeidskosten te rekenen! Geweldig wat een service!

Oorspronkelijke ervaring van 13 juni 2013: Jarenlang hikten we tegen de renovatie van onze jaren-70 badkamer en toilet aan. Begin dit jaar hebben we enige offertes aangevraagd en George van Dijke was de enige installateur, die eerst ter plekke kwam kijken wat er mogelijk was van onze wensen, waarna wij een nauwkeurig omschreven offerte kregen. Op 23 april werd gestart, wij wisten dat de verbouwing minimaal 15 werkdagen zou duren, het werden er 17. Wij hadden de mogelijkheid om gedurende die tijd niet in ons huis te hoeven verblijven, maar als we af en toe langs kwamen, troffen we een geveegd en gestofzuigd huis aan. Als Jaap, de allround vakman, een probleem tegenkwam, belde hij pas als hij al een oplossing had, zodat we niet in de stress hoefden te schieten. Ook tegelzetter Bas en de stukadoor en de kitter hebben prachtig werk verricht. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en wc en willen George van Dijke van harte aanbevelen! Mijnsheerenland
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Iedereen bedankt”
Door Rian Hoek en Anthony Pors op dinsdag 10 mei 2016 '16
Als je geen ervaring hebt met verbouwingen van een keuken of badkamer is het bedrijf van George van Dijke echt een ongelooflijke aanrader. Wij hebben in onze woning de keuken, toilet en badkamer laten verbouwen en een oude (tweede, kleinere) badkamer laten verwijderen en laten afwerken. Van begin af aan voelt het prettig en vertrouwd om met de heren Van Dijke in gesprek te zijn. Zowel vader George als zoon Rob weten precies waar ze het over hebben als het gaat om de planning, materiaalkeuze en (on)mogelijkheden binnen een ruimte. Hun offerte is gedetailleerd en duidelijk en wordt goed doorgesproken. Het bedrijf heeft het razenddruk maar toch werd al vrij snel gestart (bij ons werd verbouwd in een nog niet bewoonde, bestaande woning). Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel telefonisch als via de speciaal aangemaakte groepsapp. Een aanrader!! Wij hebben de materialen voor zowel de keuken als de badkamer gekocht bij de partnerbedrijven van George: KeukenatHome, Plieger en de Tegelhal in Numansdorp. Dit zijn overigens ook heel fijne bedrijven om te kopen, met snelle levertijden en vriendelijke ontvangst en het meedenken is geweldig.

Tijdens de verbouwing werd er keurig gewerkt en omdat we zowel de badkamer als de keuken door hen hebben laten verbouwen (alles in één hand, ook een echte aanrader) werd er steeds goed gepland en bleef de voortgang er in. Ook complimenten omdat wij zelf tijdens de verbouwing nogal eens een idee kregen voor dit of dat, hier werd altijd goed naar geluisterd en, voor zover mogelijk, in de planning inbegrepen. Ook hield het bedrijf goed rekening met de andere vaklui die over de vloer kwamen. Het resultaat is helemaal naar ons zin en we zijn er nog elke dag blij mee!! Dus: George, Rob, Jaap, Joop (de tegelzetter:top!!!!!), andere Rob, o ja en ook MItchel (en mochten we nog iemand zijn vergeten: ook): Bedankt voor de prettig verlopen verbouwing. Eigenlijk bijna jammer dat het voorbij is en succes met de volgende klussen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 '16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door Brord van Westing op dinsdag 19 jan 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons een prachtig badkamertje ingericht. Alles klopte logistiek, afspraken en de mannen leverden vakwerk. Aan te bevelen dus, waarbij ook de adviseur van Plieger mag worden genoemd die no-nonsense advies gaf en goed meedacht met ons.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service”
Door Jaap Schutt op dinsdag 17 jun 2014 '14
Hier even een berichtje mbt de uitstekende service van George van Dijke.
Bij ons thuis is 10 jaar geleden een nieuwe badkamer geinstalleerd door George van Dijke. Onlangs in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen in het "natte" gedeelte en alles opnieuw laten kitten, uiteraard door George van Dijke laten uitvoeren vanwege de uitstekende service die wij gedurende de afgelopen 10 jaar hebben mogen ontvangen.
Wij waren zeer aangenaam verrast dat dit kostenloos door George van Dijke is uitgevoerd (Service, zei George).
Als men spreekt over uitstekende service en klantgerichtheid, dan is dit het wel.
Dit is pure klasse, George. Wij zullen altijd bij je terugkomen.
Jaap en Astrid Schutt, Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“plaatsing badkamer en toilet”
Door fam. van Steenwijk op woensdag 20 jun 2012 '12
Op 30 mei zijn de mannen van Van Dijke begonnen aan de sloop van de oude en later de montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Vrijdag 15 juni kwam de kitter om alles af te maken. In de tussentijd hebben wij niets dan goeds te melden over firma Van Dijke. Zeer professionele en klantvriendelijke vaklui. Geen klachten en niets dan lof. De mannen zijn keurig elke ochtend stipt op tijd en hebben geen 'andere klussen' erbij. In de middag wordt alles keurig opgeruimd voor de volgende dag. Alles afgeplakt tegen beschadiging en iedere dag konden we gebruik blijven maken van een van de toiletten. Alles gaat in goed overleg en wij werden niet voor verrassingen gezet. Er kwamen achteraf geen extra kosten bij, ondanks het feit dat er wat extra werkzaamheden verricht moesten worden (sommige zaken zaten best wat tegen, maar zijn echt perfect opgelost). De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, uitstekend te noemen. Wij raden iedereen aan dit bedrijf in te huren voor installatie van sanitair.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Henny vd star, 's-Gravendeel op dinsdag 4 aug 2015 '15
In onze vakantie de hele badkamer onder handen laten nemen door de mannen van George van Dijke, toch wel spannend als je er niet bij bent. Ons vertrouwen is echter niet beschaamd. Helemaal volgens afspraak gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt en opgeleverd. Wij hebben nu weer een prachtige badkamer en zijn zeer te sprken over George van Dijke.

Aanvulling ontvangen op 16 juli 2016: Vorig jaar de badkamer helemaal gerenoveerd door George van Dijke ( en zijn mannen). Prima gegaan in onze vakantie, prachtige badkamer gekregen. Helaas een paar maanden geleden doken er wat problemen op. Ook toen was George van Dijke aanspreekbaar en is alles tot grote tevredenheid en zonde ook maar enig gezeur opgelost. Dus niet alleen voor een mooie badkamer, maar ook voor prima service moet je bij George van Dijke zijn.
FOTO VAN HENNY VD STAR, 'S-GRAVENDEEL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“badkamer / wc”
Door R.A. van Dusschoten op dinsdag 14 jan 2014 '14
Zeer tevreden over de kwaliteit, klantvriendelijkheid en de service. Klachten hebben wij tot nu toe niet, maar als die er zouden zijn worden deze zeker opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, deze service en begeleiding van een verbouwing vind je niet snel meer. Ik ben via de recencies op Qasa met George zaken gaan doen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klasse”
Door Martin van der Does de Bye op woensdag 23 nov 2016 '16
Al bij de voorbereiding een heel goed gevoel. Duidelijke focus op kwaliteit. Badkamer en toilet ontworpen bij Plieger. Tegels uitgezocht. De verbouwing start op de afgesproken datum. Roland werkt heel precies. Niet gehaast. Meerwerk geen verrassing. De grootste verrassing was de melding na oplevering dat er schade aan de douchebak was geconstateerd en dat reparatie al in gang was gezet. Schade? Echt niet te zien. Heeeeeel klein plekje. Klasse om alles zo netjes af te wikkelen. Warm aanbevolen dus! Dank Roland, Cor, Rob en George
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Wat moet je nog meer zeggen”
Door J.Hartensveld Rotterdam op zondag 7 feb 2016 '16
Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke ? Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui,die kwaliteit leveren en afspraken nakomen,dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen. Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN J.HARTENSVELD ROTTERDAM
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een aanrader”
Door d m melissant op donderdag 21 dec 2017 '17
Vaklui en bijzonder correcte werkwijze en vriendelijke contacten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Plaatsen toilet”
Door Fam. Ligtenberg op maandag 21 jul 2014 '14
George van Dijke is een man van weinig woorden maar wel veel daden. Meedenkend, behulpzaam en rondom hem heen zeer vakbekwaam personeel. Alle afspraken zonder meer nagekomen. Kom je helaas niet overal meer tegen. Zonde dat ik hem niet eerder tegen het lijf ben gelopen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 '18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 '17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met het resultaat”
Door R.D. op zondag 13 dec 2015 '15
We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren. Vooraf kwam George zelf langs en had een goed voorstel voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we bij Plieger het sanitair uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp, alwaar bij beide goede service. De mensen van George van Dijke hebben vervolgens netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 '18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 '14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij”
Door Fam den Rooijen op dinsdag 2 jun 2015 '15
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en toilet .De mannen van George hebben vakwerk geleverd. Alles gaat in overleg en is volgens plan verlopen. Deze mannen werken super netjes en verstaan hun vak uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte badkamer opgeleverd”
Door J.J. Doornbosch op donderdag 8 feb 2018 '18
Prettig contact met deze leverancier en zijn medewerkers. George van Dijke komt na wat hij beloofd. Heeft uitstekend personeel in dienst, kundig en ze werken netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Prachtige badkamer waar we met plezier in douchen.
FOTO VAN J.J. DOORNBOSCH
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 '17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“De beste”
Door Familie van Efferen op maandag 19 feb 2018 '18
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets dan lof”
Door Harte Oud-Beijerland op vrijdag 6 sep 2013 '13
Niets dan lof voor het werk dat George van Dijke en zoon gedaan hebben. Er is echt zeer goed werk geleverd, en als iets opgelost moest worden dan werd er meegedacht. Wij hadden een renovatieproject en dat is gerealiseerd binnen de tijd zoals we die hadden afgesproken. En het afval en oud materiaal is keurig meegenomen. We gaan zeker terug naar George van Dijke en Zoon als we weer iets hebben.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Aad en José van der Hoeven op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. We hebben wat informatie ingewonnen bij die en gene ,en kwamen daardoor in contact met v Dijke. Nadat George bij ons is geweest en ons informatie had gegeven over de mogenlijk heden voor onze badkamer en hun werk wijze, was het voor duidelijk wij gaan met van Dijke in zee. Daar hebben we geen spijt van. Want wat hebben ze goed werk geleverd en wat een vakmannen zeg. Daarom willen wij deze mensen even benoemen. Rob, Mitchel,jaap,cor,Joop en de stukadoor heel erg bedankt !! Wij zullen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden
FOTO VAN AAD EN JOSÉ VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van José van der Hoeven
+ Toon extra foto van Josevanderhoeven
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“We kunnen kort zijn”
Door Gerard en Michelle op vrijdag 28 apr 2017 '17
We kunnen kort zijn: het werk wat Jaap, Cor (en Rob) van de firma George van Dijke bij ons geleverd hebben was in één woord fantastisch. Een moeilijke situatie, door een onvoorzien slechte ondergrond die tevoorschijn kwam, is met flexibiliteit, veel doorzettingsvermogen en zeer goed vakmanschap omgetoverd tot een pracht badkamer. Ook toen de laatste afwerking die door onszelf gedaan zou worden in de knel kwam door een gipspootje kwam George met een prachtoplossing. Wij zijn heel heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service is top”
Door Herman op dinsdag 27 dec 2011 '11
George van Dijke heeft bij ons 5 jaar geleden tot volle tevredenheid een badkamer geplaatst. Vakwerk en vriendelijk personeel. Onlangs begon de kraan te lekken. De nieuwe kraan is door George van Dijke kosteloos gemonteerd en zijn tevens de kitranden bijgewerkt. Ook hiervoor werd geen rekening gestuurd. Echt een top service. Nogmaals willen we het George van Dijke team bedanken voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Begeleiding is erg goed”
Door Jaap en Marie de Ruiter op donderdag 27 apr 2017 '17
Wat zijn wij blij dat we de verbouwing van onze relatief kleine badkamer door de Firma George van Dijke hebben laten doen. De begeleiding is erg goed van begin tot het einde, er wordt meegedacht van sanitair tot tegels enz En als ze éénmaal beginnen dan is alles perfect op elkaar afgestemd en in overleg wordt overal aan gedacht om het zo mooi mogelijk te maken .Ook dank aan Cobi van Plieger en Arjan van de tegel handel voor advies en dat hij de tegels zelfs naar boven bracht waar vindt je dat nog?, en dan de mannen van George Jaap de sloper Cor de tegelzetter en dan Rob de alles kenner wat een vakmensen wat hebben jullie vakwerk geleverd in een kleine ruimte was het een gepriegel maar er was altijd een oplossing en aan het eind van de dag was alles weer keurig opgeruimd.na dat het klaar was was er nog een klein probleempje ook dat werd snel opgelost .De Firma van Dijke een ware aanrader voor iedereen die een badkamer wil verbouwen heel hartelijk dank. Ook dank aan Koos van Douchcerent voor het plaatsen en ophalen van de mobiele douche cabine ook een aan rader.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2017: wat een geweldig bedrijf is de Firma van Dijke 2 weken na onze verbouwing hadden we lekkage van ons nieuwe toilet in weekend dat gemeld zelfs op zaterdag nog antwoordt dat er volgende week iemand langs komt , en wat bleek een fabricage foutje in een afvoer slang de leverancier wilde dat zelf komen oplossen maar dan ging dat weken duren George greep in en Rob kwam het binnen 4 dagen oplossen geweldig wat een service bedankt gr jaap en Marie
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Genieten ervan”
Door André en Astrid op maandag 28 sep 2015 '15
Onze badkamer en toilet zijn gerenoveerd door Van Dijke. We hebben nu een moderne en tijdloze badkamer en toilet met mooi sanitair en goede tegels. Probeempjes door ons oudere huis werden snel en met service opgelost. Bedankt daarvoor Rob en George en medewerkers! Er is netjes getegeld met dunne voegen en zeer mooi stucwerk geleverd. De tegels via tegelhandel Numansdorp gekocht en thuisbezorgd met zeer veel service. Extra muurtegels werden snel geleverd. Tijdelijke douche via Doucherent gehuurd, beviel erg goed. Prima nooddouche! Wij genieten van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat een service”
Door Eduard op dinsdag 15 mrt 2016 '16
George van Dijke heeft 4 jaar geleden onze badkamer tot volle tevredenheid gerenoveerd. We hebben er dagelijks zeer veel plezier van. Nu na 4 jaar was er een probleem met de thermostatische douchekraan. Ook nu nog tot volle tevredenheid opgelost. Wat een service. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer en gastentoilet”
Door Dirk op maandag 18 sep 2017 '17
Nadat we vorig jaar een volledig nieuwe badkamer hadden laten plaatsen was nu het gastentoilet aan de beurt. Over de badkamer waren we al meer dan tevreden en nu opnieuw een top ervaring met de mensen van George van Dijke! Men levert vakwerk, denkt mee en adviseert en zoekt de juiste oplossing, óók als dat betekent dat de klus wat lastiger wordt. Omdat we allebei werken is het voor ons belangrijk dat we elke dag ons huis in vertrouwde handen achter konden laten. Nou, dat kan gerust. En ... elke dag was alles opgeruimd. Ik zou dit bedrijf direct opnieuw kiezen en zeker aan iedereen aanbevelen.

Eerder ervaring van 25 oktober 2016: Wat moet ik toevoegen aan alle lovende woorden op de site. Inderdaad prima vaklui die vakwerk leveren. Alles zeer zorgvuldig afgeplakt en elke dag rommel opgeruimd. Dat is tekenend voor hoe die vaklui willen werken. Complimenten. Ik zou het bedrijf zéker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service”
Door Matthijs Bootsma op dinsdag 11 aug 2015 '15
George heeft drie jaar geleden een groot gedeelte van mijn badkamer onder handen genomen. Het resultaat was perfect, alles was zeer netjes betegeld en afgewerkt. Een paar tegels die na een aantal jaar los lieten, zijn vorige week weer keurig vastgezet. Een top service van een top bedrijf. Groeten, Matthijs
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettige ervaring”
Door Christiaan Naaktgeboren op maandag 9 okt 2017 '17
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Doen niet een standaard truukje maar blijven nadenken om uiteindelijk het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ook als hiervoor extra technische uitdagingen op het pad komen welke door de zeer kundige monteur werden uitgevoerd. Na de keuken nu ook de badkamer en toilet gerenoveerd. De combinatie met Plieger is ook ideaal omdat zo de beste materiaal combinatie gekozen kan worden. Overigens ook goed om te melden dat de relatie met de monteur Aad zeer makkelijk verliep. Een binnenhuis verbouwing is altijd lastig en wordt een stuk makkelijker met zo'n klasse monteur.
FOTO VAN CHRISTIAAN NAAKTGEBOREN
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Christiaan Naaktgeboren
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Overtreffen van de verwachtingen”
Door Ton en Coby Waterreus op maandag 26 jun 2017 '17
Na langdurig zoeken kwamen wij terecht bij George van Dijke. Rob kwam bij ons thuis om de maten te nemen en onze wensen te bespreken. Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel, zodat wij opdracht gaven tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het uitzoeken van alle benodigdheden bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp kon het werk beginnen. Inmiddels genieten wij alweer een aantal weken, van de nieuwe badkamer en het toilet, hetgeen mogelijk werd gemaakt door de medewerkers van Van Dijke. Hun inzet en vakmanschap hebben ervoor gezorgd, dat onze
verwachtingen zijn overtroffen, waarvoor onze dank.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 '16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Leon Wassenaar op maandag 12 mrt 2018 '18
Prima bedrijf! Duidelijke offerte en afspraken. Werknemers netjes en bekwaam. Badkamer en toilet keurig gemaakt en opgeleverd. Ook netjes elke dag zoveel mogelijk opgeruimd voor vertrek. Ben zelf kritisch en perfectionistisch en kan weinig negatiefs vermelden. Hoop geld maar waar voor je geld. George is een aimabele man die afspraken nakomt en je ook het gevoel geeft "Het komt goed". Alles wordt in goed overleg geïnstalleerd en het meedenken voor een perfect resultaat is wat je van professionals verwachten mag. Geen poespas maar transparantheid. Wij zijn trots op het resultaat en dankbaar. Van tevoren zorgen of het allemaal wel goed zou gaan maar het waren tevergeefse zorgen. Wat beloofd is, is uitgekomen en waar nodig een perfecte oplossing bedacht door iedere werknemer die zeer betrokken en deskundig zijn. Ik schrijf niet snel een dergelijke recensie maar dit bedrijf is aan een ieder aan te raden als je een mooie verbouwing wil.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Badkamer laten monteren”
Door Robert Tunzi op vrijdag 19 jan 2018 '18
Wij hebben een badkamer laten monteren door George van Dijke, zij hebben in twee weken de oude badkamer gestript en een complete nieuwe geinstalleerd inclusief alle tegel werk,we zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de monteurs en zullen dit bedrijf ook zeker aanbevelen aan ieder die van plan is een nieuwe badkamer te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Opknappen toilet”
Door Fam. In't Veld op woensdag 20 aug 2014 '14
Toilet is vakkundig opgeknapt, de aanpak is in goed overleg gegaan, waarbij we ook nuttige tips kregen, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd, conform de offerte. Op vragen daarna wordt serieus ingegaan en opgepakt. George van Dijke staat voor kwaliteit, deze ervaring hebben we eerder opgedaan bij het opknappen van onze keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Vicky Chittenden / Edwin vd Grift op maandag 12 okt 2015 '15
In 2012 heeft de firma van Dijke onze nieuwe badkamer geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de weg er naartoe. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering was er partnerschap waarbij wij als klant koning waren! na een aantal eerste dagen veelvuldig te hebben afgestemd en samenwerking, durfden wij de stap te wagen om op vakantie te gaan - met de afspraak dat men ons zou bellen indien nodig. Dit is 1x gebeurd en dat was ook nog eens iets wat op eigen initiatief werd voorgelegd. wij zouden dit bedrijf aan eenieder aanbevelen - prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend in orde!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super goede service”
Door Fam Koenders op zaterdag 17 okt 2015 '15
Een paar maanden geleden een badkamer verbouwing gehad, nu kwam er een klein probleem naar boven, opgebeld en gelijk dezelfde dag probleem verholpen. Dus ook na een paar maanden super goede service waar vind je dit nog in deze tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakmensen”
Door Fam. Braams op donderdag 26 mrt 2015 '15
George van Dijke heeft via Plieger de badkamermeubelen besteld die wij wilden en tegen een goede prijs. Onze badkamer verbouwen bleek groter en lastiger dan verwacht maar alles is door vakmensen keurig opgelost. Bij het afmonteren bleek dat er een onderdeel van de douchewand miste, maar door de uitstekende service van Plieger was dit snel opgelost. Ook een beschadiging in het stucwerk is zonder enig probleem snel verholpen door de stucadoor. George van Dijke en zijn team hebben kwaliteit afgeleverd, de badkamer ziet er uit zoals gehoopt en verwacht.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“renovatie badkamer”
Door Barbara Krul-Frank op maandag 28 jul 2014 '14
Na het lezen van alle positieve verhalen van tevreden klanten en het bezichtigen van een paar door George van Dijke Montage gerealiseerde badkamers in onze buurt hebben ook wij de renovatie van onze badkamer aan George van Dijke Montage overgelaten. Doorslaggevend bij het nemen van ons besluit was vooral het feit, dat het team van George van Dijke Montage louter uit vakmannen bestaat, iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie. Bent u benieuwd naar onze ervaring ? Nou, dat wordt dan eentonig, want het is een bevestiging van alle goede recensies die al op de website staan. Kijk naar onze foto, dan ziet u een prachtig staaltje vakmanschap! Familie Krul
FOTO VAN BARBARA KRUL-FRANK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 '17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 '16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 '16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top service na plaatsing badkamer”
Door fam. Thijm op donderdag 22 mrt 2018 '18
3 jaar geleden een Schneider spiegel gekocht via en geplaatst door George van Dijke. Er ontstonden roestvlekken onder de rand van de spiegel die steeds groter werden.
George van Dijke een mail gestuurd met foto's. Binnen enkele weken had hij een nieuwe spiegel voor ons. Er zat geen garantie meer op en toch kregen wij uit coulance een nieuwe spiegel. Top service! Geen dag spijt gehad dat ik mijn badkamer door George van Dijke heb laten plaatsen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 '17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geweldig”
Door Fam. Verschelden op zondag 16 feb 2014 '14
Nadat wij 3 jaar gelden door George van Dijke de keuken hebben laten plaatsen hoefden wij niet na te denken toen een nieuwe badkamer en toilet gepland werd. Zeer vakkundige mensen, en heel netjes. Wat wij ook erg prettig vonden was de samenwerking tussen George van Dijke en Plieger in Capelle a/d IJssel, wij konden daar van tevoren de showroom bezoeken en alles via George van Dijke bestellen, zelf heb je er geen omkijken naar en het is voordeliger. Als het bezorgd wordt kijken zij of de bestelling klopt. Het is al met al prachtig geworden, wij zijn heel erg tevreden en kunnen George van Dijke iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Badkamer vernieuwing”
Door Fam. Bakker Oostvoorne op maandag 21 mrt 2016 '16
Badkamer vernieuwd door George van Dijke. Wij kunnen alleen maar zeggen perfect gedaan. Vakmensen. Goede samen werking. Ook goed geregeld met de leveranciers Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Elke dag genieten”
Door David en Bea Cox op dinsdag 5 sep 2017 '17
We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de drie weken daarvoor zagen we hoe de mannen van George van Dijke onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een doucheparadijs. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. Een speciaal compliment voor Aad, die zorgde dat overal de puntjes op de i werden gezet. Ook heel blij waren we met de tijdelijke douchecabine van DoucheRent. Een uitkomst! We zijn tevreden en kunnen George van Dijke zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: We zijn onder de indruk van de service van George van Dijke. Binnen de kortste keren na ons mailtje kwam iemand langs om enkele kleine gebreken te herstellen. Bovendien een spiegeldeurtje dat door onze eigen schuld beschadigd was, helemaal gratis opnieuw geleverd! We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.