Feedback
9,2

Boer Staphorst

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.



Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

Ervaringen
Er zijn 307 ervaringen over Boer Staphorst. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren209 ervaringen
4 sterren87 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Keuken en badkamer review”
Door Rene Pluk op maandag 9 dec 2019 '19
Keuken, erg fijn geholpen met advies en de plaatsing is ook goed verlopen. Bij een volgende keuken zouden wij o.b.v. deze punten wederom een offerte aanvragen bij Boer.

Badkamer hebben wij laten plaatsen door Boer Staphorst. Montage is prima verlopen, kundige jongeman die met ons heeft meegedacht. Helaas nu na een half jaar een lelijke plek bij het bad waar de kit is losgelaten. Kit op een wand van stucwerk bij de aansluiting met het bad is toch geen succes. Helaas zijn wij hier niet voor gewaarschuwd in het ontwerpstadium. Bij de douche werd wel geadviseerd om enkel te betegelen. Afhandeling van een nieuwe kitrand duurt nu al meer dan een maand. Er is nog steeds geen afspraak ingepland voor het herstel. Bij beter advies over dit punt en een snellere afhandeling dan had Boer zeker een hogere score ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk Beertema op vrijdag 6 dec 2019 '19
Badmeubel met accessoires doucheset met regendouche; goede voorlichting en afspraken over plaatsing; al met al erg tevreden
FOTO VAN HENK BEERTEMA
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Olaf op dinsdag 26 nov 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. Het hele traject van tekenen/ontwerpen tot en met plaatsen is goed en duidelijk gegaan. Zeker het tekenen/ontwerpen zijn we heel tevreden over. Er werd goed meegedacht met wat wij wilden hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Gerdi de Boer op zaterdag 23 nov 2019 '19
Nieuwe keuken. Tevreden. Was een probleem met de afzuigkap maar dit is netjes opgelost. Geen opmerkingen. Is goed bevallen, zou het zo een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en deel keuken”
Door M.Kroon op vrijdag 22 nov 2019 '19
Gekocht zijn een badkamer met toebehoren, een nieuw werkblad en achterwand van hetzelfde materiaal en kleur voor de keuken. Ik ben zeer tevreden over het gekochte product, de wijze van installeren en het contact met de installateurs. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel kundig”
Door De wal op vrijdag 22 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht waar we erg blij mee zijn. We hebben het contact met de verkoopafdeling en de klanten service heel fijn ervaren. En niet te vergeten, de monteurs. Heel kundig en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door M.Huisman op donderdag 21 nov 2019 '19
Ik heb bij dit bedrijf een keuken gekocht en ben meer dan tevreden over de gang van zaken. Er is veel tijd en aandacht, of het nu gaat om meedenken over de indeling van de keuken tot aan het kiezen van de kleur verf die past bij de kleur van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door E. van het Hul op dinsdag 19 nov 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We zijn heel goed geholpen, in alle opzichten! Onze eigen smaak en ideeën, met goede adviezen van de keukenadviseur! Ook zeer tevreden over de monteurs! Goede service!
FOTO VAN E. VAN HET HUL
Keuken naar eigen smaak
+ Toon extra foto van E. van het Hul
+ Toon extra foto van E. van het Hul
+ Toon extra foto van E. van het Hul
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Jeroen Dolstra op woensdag 13 nov 2019 '19
Een enorm mooie keuken gekocht bij Boer Staphorst! Wij hadden al een redelijk duidelijk beeld in ons hoofd van wat we wouden. Aan de hand daarvan zijn erg fijn geholpen door Roeland. Een absolute aanrader om hier te kopen. Fijne, ongedwongen sfeer. Fijn personeel, ook op de andere afdelingen!
FOTO VAN JEROEN DOLSTRA
Heel mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Hoogeveen op maandag 11 nov 2019 '19
Prima keuken geinstalleerd,door de zeer vakkundige Klaas.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door L.van Amen op donderdag 7 nov 2019 '19
Een keuken,pvc vloer en vloerverwarming,invrezen electra,stucwerk en een verlaagd plafond.Alles liep prima,goede communicatie, goede werksfeer!
FOTO VAN L.VAN AMEN
Blik op de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door R.Kamminga op dinsdag 5 nov 2019 '19
Keuken, badkamer en toilet met toebehoren
REACTIE VAN R.KAMMINGA
Het plaatsen van de keuken is onder te verdelen in drie fasen. Het slopen van de oude keuken en het leggen van de diverse leidingen te voorbereiding van de nieuwe keuken. Het plaatsen en monteren van de keuken incl. inbouwapparatuur. Het schilderwerk. Alle drie de werkzaamheden zijn voortreffelijk verlopen en kundig verricht. Voor Boer-Staphorst niets dan lof en dat terwijl wij in 's Hertogenbosch wonen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Femke op vrijdag 1 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Boer. We zijn hierbij geholpen door Roeland. Omdat we vrij vroeg de aansluitpunten moesten aanleveren aan de aannemer hebben we bijna anderhalf jaar van tevoren de eerste opzet gemaakt. Roeland heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Boer is duidelijk in de prijzen, geen praktijken van "korting maar alleen als je vandaag tekent". We mochten er nog rustig over nadenken en daar kregen we alle ruimte voor. Wij hadden ook een offerte laten maken bij Ekelhoff en kwamen voor ongeveer dezelfde keuken ongeveer gelijk uit qua prijs. Bij Boer kregen we bij aanschaf van de keuken een jaar lang 10% korting op alle aankopen. Omdat dat er bij nieuwbouw nogal wat zijn, is de keuze op Boer gevallen.
Toen de oplevering in zicht kwam hebben we nog een keer de apparatuur doorgesproken en wat wijzigingen aangebracht. Op het moment van uitlevering was er een misverstand over de koelkast. Dit werd allemaal vlot en professioneel opgepakt door Roeland. De keuken werd geïnstalleerd door Frens. Ook hier hebben we uitmuntende ervaring mee. Een vrolijke man die prettig in de omgang is en die zijn werk serieus neemt. Hij werkt erg netjes. Na installatie werd de keuken nog schoongemaakt op kosten van Boer. De koelkast sloot niet helemaal goed. Nadat ik daarover gebeld had, stond Frens binnen een half uur weer voor de deur om het op te lossen (hij was toch in de buurt). Toen alles klaar was belde Roeland om te vragen of alles goed verlopen was. We hadden een kleur gekozen die niet echt standaard is. Er stond geen voorbeeldkeuken in de showroom dus we zochten hem uit van een frontje van 50x50 cm. Ik vond het heel spannend of het wel mooi zou worden, maar de keuken is nog mooier dan ik van tevoren had durven hopen. Onze ervaring met Boer was zo goed dat we ook de meubelen en eethoek daar gekocht hebben en voor een volgende klus gaan we zeker weer naar Boer toe.
FOTO VAN FEMKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Eric en Stephanie op dinsdag 29 okt 2019 '19
Wij hebben onze tweede keuken gekocht bij Boer in Staphorst. We zijn in een ongedwongen sfeer zeer prettig geholpen. Er is alle tijd voor ons genomen en er was op ieder moment ruimte voor aanpassingen of alternatieven. Er werd ons goed advies gegevens en goed meegedacht. ook werden de (kleine) opleverpunten snel en vakkundig opgelost.
FOTO VAN ERIC EN STEPHANIE
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door De Ruiter op maandag 21 okt 2019 '19
Volledige keuken in een nieuwbouwwoning. Installatie werd vakkundig gedaan, keukenblad paste op de millimeter! Degelijk en ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henny Woerdenbach Kruid op vrijdag 18 okt 2019 '19
Rotpunkt keuken gekocht. Ben erg tevreden. Heel mooi geworden. Monteurs hebben alles heel netjes geplaatst.
FOTO VAN HENNY WOERDENBACH KRUID
Keuken met inductieplaat
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
+ Toon extra foto van Henny Woerdenbach Kruid
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door H.J. Roze op woensdag 16 okt 2019 '19
Aanschaf complete keuken, die geheel aan onze wensen voldoet. Kwaliteit van de keuken én de installatie ervan is uitmuntend. Keurige afwerking. Vakwerk! Keukenblad was niet correct besteld, maar dat is zonder enige moeite gecorrigeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Comlimenten”
Door Egbert Elken op vrijdag 11 okt 2019 '19
Een complete keuken gekocht, inclusief slopen en verwijderen oude keuken, installatie werk en montage. Goede adviezen van Marten en eigen visie hebben gezorgd voor een perfect resultaat. Monteur Albert verdient een groot compliment voor de manier waarop hij werkt. Volgende keer weer naar Boer.
FOTO VAN EGBERT ELKEN
U keuken
+ Toon extra foto van Egbert Elken
+ Toon extra foto van Egbert Elken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marian Koopman Middelkamp op donderdag 10 okt 2019 '19
Vernieuwing van het toilet we werden eerst geholpen door een dame die een fout heeft gemaakt en zij vond bij de verbouwing dat buren of kinderen het in de gaten moest houden tijdens onze vakantie daar waren wij niet mee eens. Zin werkt niet meer bij het bedrijf haar opvolger heeft ons goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door P. Mulder op zondag 6 okt 2019 '19
Complete nieuwe badkamer aangeschaft. Bij aankoop goede adviezen ontvangen, helaas wel lange wachttijd tot installatie en plaatsing, circa 10 maanden. Gehele badkamer binnen afgesproken 4 weken geplaatst, alles naar tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door de Boer op dinsdag 17 sep 2019 '19
We hebben een prachtige keuken gekocht. We zijn heel goed geholpen bij het meedenken van een praktische keuken. Ook het plaatsen is zeer zorgvuldig gedaan. We zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten.
FOTO VAN DE BOER
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jan op dinsdag 10 sep 2019 '19
Badkamer gekocht. Netjes afgewerkt goed tegelwerk. Zullen dit bedrijf (boer Staphorst) zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Bront en Marry op dinsdag 10 sep 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn met Marten de Boer op plezierige manier geholpen. Hadden zelf al nodige denk- en voorwerk verricht. Maar kregen ook goede suggesties. En dan ruim 6 weken wachten op de installatie. Alle lof voor de mensen die vooraf de leidingen aanpasten en die de keuken installeerden. Een paar kleine manco's werden later op nette wijze verholpen. Bedankt. Onze gebruikservaringen zijn positief.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jacqueline malestein op donderdag 22 aug 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht. De inkoop was zo geregeld we zijn vlot en kundig geholpen. De monteur die de badkamer geplaatst heeft was super veel overleg en vakwerk geleverd.wij zijn dan ook super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Klaas en Jeanette op vrijdag 2 aug 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Onze adviseur was Margriet. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, ook qua kleur en extra lichtpunten en er werden daarnaast natuurlijk goede tips gegeven. Ook tijdens het inmeten is nog een verandering aangebracht: de ruimte was iets anders dan op de tekening, dus hebben we voor een groter werkblad gekozen na overleg met Jan. De plaatsing is gedaan door Theo. Zelfs een loze ruimte is ter plekke nog functioneel gemaakt. We zijn heel tevreden, met de samenwerking met het bedrijf en het resultaat: het ziet er strak uit!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Familie Heijink Meppel op woensdag 31 jul 2019 '19
Voor onze nieuwe woning in Meppel hebben wij de keuze gemaakt voor Boer Staphorst als leverancier voor de badkamers, toiletten, plavuizenvloeren voor woonkamer, hal en bijkeuken en de pvc-vloeren voor de bovenverdieping.
Het was een heel proces waarbij erg goed naar onze wensen is geluisterd en waarbij Dennis Dunnewind op een uitstekende manier de regie heeft gevoerd! Tijdens de bouw mocht er al in de woning worden gewerkt waarbij extra coördinatie en communicatie nodig was; dat verliep prima. Wat ons betreft is het resultaat fantastisch en precies dat wat we voor ogen hadden. Een dikke pluim voor Boer Staphorst, Jan Veldman die heel veel tegel- en installatiewerk heeft gedaan, de vakmensen die het pvc hebben gelegd en mannen die de zonwering hebben aangebracht!
FOTO VAN FAMILIE HEIJINK MEPPEL
Onderdeel badkamer
+ Toon extra foto van Familie Heijink Meppel
REACTIE VAN FAM HEIJINK
Het toilet in de hal
REACTIE VAN FAM HEIJINK
Het toilet in de bijkeuken
REACTIE VAN FAM HEIJINK
De prachtige plavuizen in de keuken en woonkamer
REACTIE VAN FAM HEIJINK
De warme pvc-vloer op één van de kamers boven
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met eindresultaat”
Door D.Otten op woensdag 24 jul 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht. Het eindresultaat zijn we erg tevreden mee. Garantie op het beschadigde werkblad werd naar tevredenheid afgewerkt. Alleen Grohe kon niet op tijd leveren, maar dit is Boer niet te verwijten.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door A. Dekker op dinsdag 16 jul 2019 '19
We hebben een keuken en badkamermeubels bij Boer in Staphorst gekocht. De adviseurs nemen echt de tijd voor je. Ze stellen de juiste vragen en informeren naar wat jij als klant belangrijk vindt. Ook geven ze duidelijk aan wat wel en niet in je budget past. Ook worden voor- en nadelen van geboden producten en materialen besproken. Dat maakt dat je in staat bent een goed overwogen keuze te maken. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Mariët Knippenberg op vrijdag 12 jul 2019 '19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Erg fijn geholpen door Roeland. Hij had goede ideeën en heeft ons heel goed geadviseerd over de mogelijkheden. Professioneel bedrijf. Erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN MARIËT KNIPPENBERG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Jasper 't Hooft op woensdag 10 jul 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht bij Boer Staphorst. Prima geholpen. Installatie duurde wat langer dan aangegeven (4 ipv 3 weken). Verder zijn er nog een paar zaken die moeten gebeuren (nieuwe radiator en deur van de douche zit niet goed). Verder prima.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Familie Verweij op zondag 7 jul 2019 '19
We hebben een complete keuken gekocht. We zijn heel prettig geholpen in de winkel. Er is een nabestelling en enkele dingen moeten op dit moment nog afgewerkt worden. Het personeel was bijzonder correct en professioneel. We zullen Boer Staphorst zeker aanraden bij familie en vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Sandy Bolhuis op vrijdag 5 jul 2019 '19
Een nieuwe keuken. Zeer goede service, verkoper dacht constructief mee en heeft werk op maat geleverd. En ook de plaatsing is erg netjes gebeurd. Naderhand nog gebeld door de verkoper om te vragen hoe alles is verlopen. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Hetty en Rik Zweers op woensdag 3 jul 2019 '19
Verhuizing voor de boeg en op zoek naar een nieuwe keuken. "Boer Staphorst??Nooit van gehoord!" Vrienden en familie wel en spraken er erg positief over. Wij afspraak gemaakt met Harold Timmerman. Direct goed contact, duidelijke voorlichting en goede adviezen. Ook kan Boer de vergelijking met concurrenten ruim doorstaan. Van de 3 zaken die wij bezochten stak Boer er met kop en schouders bovenuit wat ons betreft vooral dank zij Harold! Bestelling en aflevering verliepen allemaal erg vlot. Ook de installatie door Theo Lamers verliep fantastisch! Betrokken vakman die alles in samenspraak doet met de klant. Kleine aanpassingen of wensen probeert Theo desgevraagd in te vullen. Na installatie bleek er een kleine beschadiging aan een deurtje te zijn, beloofd is dat er een nieuw deurtje voor geleverd gaat worden. Ook de lichtplanken verzakken een beetje maar dat zou ook opgelost worden als de monteur komt. Dat wachten wij nog even af. Enkele dagen na plaatsing werden wij gebeld of alles goed was verlopen. Goede aftersales! Wat ons ook opviel dat alle werknemers van Boer zo positief in het leven staan maar ook positief spraken over het bedrijf. Ze stralen betrokkenheid en plezier in het werk uit! Mooi om te zien! Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN HETTY EN RIK ZWEERS
Deel van het blad
+ Toon extra foto van Hetty en Rik Zweers
+ Toon extra foto van Rik Zweers
Reactie of foto toevoegen
“Op rolletjes”
Door Frans op maandag 1 jul 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Planning liep op rolletjes alles werd zoals gepland gedaan. En alles werd uitgevoerd zoals afgesproken. Helaas waren 2 kastjes al bij transport beschadigd geraakt. Ik vertrouw dat dit verder goed wordt opgelost. Vriendelijk personeel!.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anja Beekman op vrijdag 21 jun 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht. Heel prettig geholpen door adviseur Roeland, die goed met ons meedacht. Voor een paar onderdelen (schouw om afzuigkap en een paar apothekerskastjes) moest echt maatwerk geleverd worden maar dat is prima gelukt! Je wordt gedurende het hele proces, van offerte tot plaatsing, goed op de hoogte gehouden en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ook de plaatsing zelf verliep voorspoedig, erg fijn dat Boer all-round monteurs (bedankt Mark!) in dienst heeft die ook verstand hebben van b.v. gas- en water aansluiten. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arjan en Erica Koster op donderdag 20 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Roeland gernaat. Zeer goed geholpen in de winkel tav advies. Bezorging was prima en plaatsing is gedaan door Theo, zeer ervaren en keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door vd Kamp op donderdag 20 jun 2019 '19
Wij hebben hier een keuken gekocht. Zijn goed geholpen vriendelijk personeel, en alles in één keer goed geleverd. Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN VD KAMP
Keuken aan de muur
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door John Augustus op dinsdag 28 mei 2019 '19
Een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden over het gehele traject, dus vanaf de verkoop t/m de plaatsing, een compliment voor de medewerkers van Boer Staphorst.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door A.kamstra op maandag 27 mei 2019 '19
wij zochten een vertrouwd adres voor het plaatsen van een keuken. Op aanraden van een kennis zijn we bij Boer Staphorst gaan kijken .Die zouden waarmaken wat ze afspreken. Dit klopt 100`%. Data, tijden, levering.Alles klopte bijna op de minuut. De mensen voor het afbreken en opbouwen zijn erg correct en werken zeer netjes. Ook over het uitzoeken van de keuken zijn we zeer positief.Alles ging in overleg en verschillende mogelijkheden werden onderzocht .Niets werd ons opgedrongen. Nu de keuken af is en mensen hem voor het eerst zien, zijn ze verbaasd over de praktische oplossingen die we samen met de verkoper hebben gerealiseerd. Kortom, een geweldig adres.
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door Bert van Gelder op zaterdag 25 mei 2019 '19
Een nieuwe keuken, we zijn fijn geholpen en kregen de juiste informatie en advies! Vriendelijk personeel!
FOTO VAN BERT VAN GELDER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed procesverloop”
Door Familie Bokkers op donderdag 23 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe badkamer gekocht. We zijn zeer tevreden hoe het proces is verlopen en blij met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. de Vries op donderdag 23 mei 2019 '19
wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. En zijn zeer tevreden. Prettige vakmensen die ook steeds met ons in verleg gingen. wij hadden hem in juni besteld en hij is eind maart geplaatst.En toen werd het vlot afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henriët Koornberg-Spronk op donderdag 23 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe badkamer laten plaatsen. We konden hem helemaal op basis van onze wensen laten ontwerpen. Praktisch, puristisch en rustig, dat wilden we. En dat is het ook geworden. We zijn erg blij met het eindresultaat! Enige verbeterpunt is de afhandeling van klachten achteraf. Na de werkzaamheden vielen mij vreemde vlekken op in de nisjes. Ik heb een foto opgestuurd naar Boer Staphorst. Ze zouden ermee aan de slag gaan. Het duurde echter heel lang, voordat de servicemonteur langskwam. Ik heb er zelf heel wat keren achteraan moeten bellen en mailen. Dat viel me een beetje tegen, maar voor de rest zijn we zeer tevreden over Boer Staphorst.
FOTO VAN HENRIËT KOORNBERG-SPRONK
Nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Henriët Koornberg-Spronk
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Patrick op zondag 19 mei 2019 '19
Begin 2019 hebben we een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Wij zijn enorm goed geholpen door Marten die ons vakkundig heeft geadviseerd bij alle aspecten die komen kijken bij aankoop van de keuken. Hij hield rekening met ons budget en gaf oprecht en betrouwbaar advies. De keuken is inmiddels geïnstalleerd en in alles is te zien dat we bij Boer een kwaliteitskeuken hebben aangekocht die de verwachtingen meer dan waar maakt. Met oog voor detail is de keuken geplaatst door een echte vakman van Boer.
Kortom, Boer Staphorst staat wat ons betreft voor betrouwbaar, eerlijk en 100% klantgericht!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Hans en Marja Post op zondag 19 mei 2019 '19
We kochten een keuken en bijkeuken en lieten die ook plaatsen. Het gehele traject met Boer Staphorst is ons uitstekend bevallen. Een deskundige verkoper (Marten de Boer) en een erg goede monteur (Theo Lamers). In de montage fase werden alle zaken professioneel gedaan. Met een sterk gevoel voor ons als klant. Creatieve oplossingen werden voorgesteld en in de afwerking was alles perfect. We gaan met veel plezier gebruik maken van onze keuken en bijkeuken.
FOTO VAN HANS EN MARJA POST
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door B.Zanting op vrijdag 10 mei 2019 '19
ja prima service en goede afhandeling. Badkamermeubel en een badkamerkast
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Veltman op zaterdag 4 mei 2019 '19
Afgelopen periode hebben wij een nieuwe keuken bij Boer-Staphorst gekocht. Tijdens het gesprek zijn wij uitstekend geadviseerd door Roeland. Bij levering bleek dat het keukenblad beschadigt was. Dit is snel en vakkundig opgelost. Kortom, een top bedrijf met een geweldige service. Voor iedereen aan te raden!
FOTO VAN VELTMAN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Erica Kroes op woensdag 1 mei 2019 '19
keuken gekocht. goed geholpen en goede service. Ook het plaatsen is goed verlopen en en monteur was vriendelijk en kundig.Al met al goede samenwerking en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Tieneke van der Meulen op zondag 28 apr 2019 '19
Wij hebben een nieuw toilet laten leveren en installeren door monteur Mark van Kien & Boer Multi Montage. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Bedankt Mark. Toppie!
FOTO VAN TIENEKE VAN DER MEULEN
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dorenda op woensdag 17 apr 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht bij Boer Staphorst. We zijn hier heel goed geholpen door Dennis! Hij dacht met ons mee kwam met goed alternatieven als iets boven ons budget was. Zeer prettige ervaring! De badkamer is echt fantastisch geworden dit is te danken aan Mark! Wat een topper! Werkt heel secuur en netjes. Hij heeft oog voor detail. Ipv de grote tegels gewoon te tegelen rekent hij alles uit zodat het resultaat mooi en symetrisch is geworden. Goede communicatie, vraagt hoe wij de dingen zien en willen hebben, maar geeft daarbij ook zijn mening en tips/advies hoe het misschien ook anders kan. Wij zijn echt heel erg blij met het eindresultaat!!
FOTO VAN DORENDA
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door Jan Cents op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij hebben medio 2018 een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Deze keuken is maart 2019 geplaatst. Binnen een week was de plaatsing afgerond inclusief afschilderen. De keuken bevalt uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Ronald en Jose Helbers op woensdag 10 apr 2019 '19
Wij hebben bij Boer een grote badkamer verbouwing gedaan; alles is van A tot Z , van ontwerp tot oplevering - perfect geadviseerd en excellent uitgevoerd , met speciale dank aan Clarinde en Jacco, echte toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door J.A de Wit op dinsdag 2 apr 2019 '19
Een keuken gekocht. Was een goede ervaring, en we zijn prima geholpen. We zullen het bedrijf zeker aanraden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: Onze aankoop is al geïnstalleerd. Dat is uitstekend gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige mensen”
Door Mechtild Elferink op dinsdag 2 apr 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Boer. Goede communicatie en prettige mensen die gedurende de gehele afwikkeling ( van aankoop tot plaatsing) met de klant te maken hebben
FOTO VAN MECHTILD ELFERINK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Liselotte Scholte op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Keuken. Na wikken en wegen. Plan veranderen. Uiteindelijke keuze gemaakt. Alles volgens strak schema uitgevoerd . Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevredem”
Door Niens op donderdag 28 mrt 2019 '19
Nieuwe keuken. Zeer goed geadviseerd. Levering en montage zeer goed verlopen. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Anneke Pot op maandag 25 mrt 2019 '19
De ervaring met jullie en het verbouwen van de badkamer is goed verlopen. Met alles wat er gekocht is toillet tegels spotjes douche en een badmeubeltje en een bijbehorende wasbak plus een spiegel.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door evert jan op maandag 25 mrt 2019 '19
ik super geholpen . klaas is een super kerel . wees er zuinig gewoon grote klasse.

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: Betreft complete keuken, badkamerinrichting en een nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Jubelend”
Door Rob bos op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Keuken. Zeer goed geholpen. Raadt dit bedrijf zeker aan. zowel aan de verkoopkant als aan de uitvoerende kant eerste klas medewerkers. Er is goed meegedacht. Een paar kleinigheden moeten nog worden verholpen maar daar hebben we alle vertrouwen in. We zijn enthousiast en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er goed uit”
Door H.C. Mijnders op vrijdag 8 mrt 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. We zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam begeleid bij het uitzoeken van een keuken. Ook toen bij nader inzien ons hele plan herzien moest worden, was daar alle ruimte voor. Inmiddels staat de keuken in ons huis, omdat de totale verbouwing nog niet klaar is, zit hij nog in het plastic, maar het ziet er heel goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M.Vos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Dit is niet de eerste keuken die bij hen gekocht is. Wij zijn tevreden over het vriendelijke personeel, het kundige advies. Ook de installatie verliep zonder problemen. Wij bevelen dit bedrijf zeer zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing”
Door Ans Appels-Groothedde op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Wij hebben de natte ruimtes laten verbouwen. Zijn erg tevreden met de informatie die wij bij de aankoop hebben gehad. Wij zouden Boer zeker bij anderen aanbevelen.
REACTIE VAN ANS APPELS-GROOTHEDDE
Ziet er allemaal heel goed uit, 2 badkamers en 1 toilet
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door fam Elsinga op maandag 4 mrt 2019 '19
Voor de 2e keer heeft Boer Staphorst ons een complete keuken geleverd. Een proces zonder zorgen. De adviezen zijn praktisch en niet opdringerig. Het plaatsen is vakkundig en precies. Wederom: een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door lokkers op donderdag 28 feb 2019 '19
keuken gekocht en deze laten plaatsen door Boer. Vanaf het advies over de meest ideale opstelling en de apparatuur tot het plaatsen zijn wij zeer tevreden over de vakkundigheid en vriendelijke begeleiding in dit hele proces. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M.Bakker op donderdag 28 feb 2019 '19
Keuken gekocht en gemonteerd, prima gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Karen Beijersbergen op woensdag 20 feb 2019 '19
Keuken gekocht en eettafel met acht stoelen gekocht. Super service en erg klantvriendelijk.
FOTO VAN KAREN BEIJERSBERGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder vriendelijk”
Door Floortje van den Berg op dinsdag 19 feb 2019 '19
We zijn bijzonder vriendelijk geholpen door Lammert Beens. Hij heeft alle tijd voor ons genomen met het uitzoeken en ontwerpen van onze keuken. Daarnaast is de keuken op een zeer vakkundige manier gemonteerd.
FOTO VAN FLOORTJE VAN DEN BERG
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Fam Plakmeijer op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht, en hebben de montage en plaatsing door Boer laten uitvoeren. Dit is prima verlopen. Ze hebben netjes gewerkt en alles ook netjes afgewerkt. Doordat de muren niet zo droogden, kwam de planning een beetje in gevaar. Wij raden Boer zeker wel aan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Sian op vrijdag 8 feb 2019 '19
Bij de Baderie Boer Staphorst hebben wij onze badkamer en toilet gekocht. Mooie materialen, veel te zien in de showroom en deskundig advies. We hebben hier aardig wat uurtjes doorgebracht, maar het was het meer dan waard! Grietje heeft ons perfect geholpen. We hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen week is de badkamer en toilet opgeleverd. Super mooi werk geleverd door monteur Mark. Hij heeft regelmatig met ons geschakeld en zo kwamen wij tot de badkamer zoals wij deze voor ogen hadden. We zijn super blij met het eindresultaat en wij zouden de Baderie Boer Staphorst zeker aanraden.
FOTO VAN SIAN
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er zeer mooi uit”
Door A. Tijink-Albrecht op maandag 4 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. We kwamen met een heel ander idee, maar met de juiste informatie hebben we nu een schitterende keuken. Ook de PVC vloer is goed gelegd. Al met al ziet het er zeer mooi uit.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Familie Kiewiet op vrijdag 25 jan 2019 '19
De keuken is door Boer Staphorst compleet gerenoveerd. Van begin (advies en ontwerp) tot realisatie en de nazorg is uitstekend verlopen. Snelle en adequate communicatie en actie daar waar nodig was. Super tevreden!
FOTO VAN FAMILIE KIEWIET
Gerenoveerde keuken
+ Toon extra foto van Familie Kiewiet
Reactie of foto toevoegen
“Keuken naar wens”
Door Saskia op maandag 21 jan 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. De keuken is helemaal naar onze wens. We hadden geen doorsnee ruimte; schuin plafond, deuropening in de keuken en daarnaast ook eigen ideeën die niet direct stroken met een doorsnee keuken. We zijn heel prettig, kundig en geduldig ;-) geholpen door Roeland. Het eindresultaat is prachtig en praktisch!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Boeve op vrijdag 18 jan 2019 '19
Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe badkamer. Ziet er werkelijk schitterend uit ook volgens vele anderen. Hartelijk dank voor de goede service vanaf het begin. De monteur kan trouwens trots zijn op zijn werk
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Jantien van Wageningen op dinsdag 15 jan 2019 '19
Ik heb een ProNorm keuken bij Boer Staphorst gekocht, met Simens apparatuur.
De service was prima. Bij het uitzoeken kreeg ik waardevolle adviezen van de heer Schokker. Na de eerste tekeningen kon ik per e-mail en telefonisch kon ik bij hem terecht voor aanpassingen, die direct daarna op nieuwe tekeningen en met nieuwe offertes werden vastgelegd. Voor de fasen ( demontage en montage) werden duidelijke afspraken gemaakt. Het proces zelf liep vertraging op, vanwege omstandigheden. Het stucwerk van vrijdag werd over het weekend heen getild evenals de montagewerkzaamheden. Zodoende duurde het bijna drie weken voordat de keuken klaar was. Ook moesten er nog een paar onderdelen aangevuld en vervangen worden. Maar het resultaat is ernaar! Over de monteurs, stukadoors en schilders niets dan lof: ze waren heel deskundig en degelijk in hun werk, open voor suggesties en vriendelijk in de omgang. Ik raad Boer Staphorst zeker aan: het is een integer, klantvriendelijk bedrijf, met integere vakmensen.
FOTO VAN JANTIEN VAN WAGENINGEN
Pro Norm
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig”
Door G de Jong op maandag 14 jan 2019 '19
Keuken aangeschaft. Prettig contact met de advies en verkoop afdeling, ook de latere aanpassingen waren geen probleem. Plaatsing van de keuken verliep voorspoedig, alles strak en netjes binnen de tijd-planning afgewerkt. Prettige deskundige medewerkers.
FOTO VAN G DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hulde en Lof”
Door P. van der Heijden op zondag 13 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe badkamer met toilet. En een nieuw toilet beneden. Ook de vloer in de hal is opnieuw betegeld met dezelfde tegels als badkamer en toilet.
We zijn heel tevreden met het resultaat. De mannen en vrouw hebben echt goed werk geleverd. Het heeft zo'n 4 weken geduurd. We hebben veel respect voor de vakmensen van Boer-Kin. Het tegelwerk ziet er prachtig uit. Hulde!

Eerdere ervaring van 21 oktober 2018: Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en zijn daar erg tevreden over. De mannen van Boer Staphorst hebben goed werk geleverd. De keuken ziet er prachtig uit. We hebben goede uitleg gekregen hoe een en ander werkt. Geen vraag was teveel. Er was goed met ze te overleggen. Iedere dag gedurende het verbouwen en plaatsen werd alles schoon achtergelaten en het afval meegenomen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door W. Veldhuis op donderdag 10 jan 2019 '19
Nieuwe badkamer en WC geplaatst. Zeer goed geholpen en ook de montage was perfect. Mannen werken erg netjes en de afspraken worden nagekomen, zowel qua kwaiteit als ook qua tijdsplanning.
FOTO VAN W. VELDHUIS
Douche met grote tegels
REACTIE VAN W. VELDHUIS
en de nieuwe toilet
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Henk Oostingh op zaterdag 29 dec 2018 '18
We hebben een badkamer en een toilet gekocht. Hiervoor moesten beide ruimtes volledig gesloopt worden voordat het nieuwe kon worden geïnstalleerd. De begeleiding bij de aankoop, zowel de sloop als de opbouw is geweldig verlopen. Alles volgens planning door erg gemotiveerde medewerkers. Boer Staphorst is wat ons betreft een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fan”
Door Jannie op zaterdag 29 dec 2018 '18
Boer heeft mijn kleine toiletruimte gerenoveerd. Een stank-hoeft-niet-te-stinken toilet geïnstalleerd en een fonteintje met kraan en verwarmingselement gemonteerd. Als afwerking prachtige tegels achter het toilet aangebracht en de muren perfect gestuct en geschilderd. Dank voor de fantastische tip om een stuk uit de muur naar de kelder te halen zodat de watertank in de kelder kon en de toiletruimte wat groter werd. Dank aan de voortreffelijke begeleiding van Clarinde en het geweldige werk en de inzet van Mark van Braam. Ik ben fan van Boer.
FOTO VAN JANNIE
Renovatie toilet
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Karin Boer op donderdag 27 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst, we zijn goed geholpen door de heer Beens en we vonden het prettig om daar zaken te doen. We bevelen Boer Staphorst ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Timmerman op dinsdag 25 dec 2018 '18
Een keuken. Na wat foutjes heeft het bedrijf dit keurig hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Fam de Graaf op zaterdag 22 dec 2018 '18
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Boer gekocht. Prima geadviseerd. Levering en controle op onjuistheden zijn goed verlopen. Rechthoekige wasbak valt tegen. Water loopt wel weg maar stukjes voedsel blijven achter. Schoonmaken is hierdoor niet praktisch en snel. Wij gaan kijken naar andere wasbakken, bij Boer.
FOTO VAN FAM DE GRAAF
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aanbevelen”
Door Richard op vrijdag 21 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Het advies tijdens de verkoop was prima en we zijn altijd keurig geholpen door verkoper Marten de Boer. Tijdens het uitzoeken van de keuken hebben we alle opties bekeken en er is oplossingsgericht geadviseerd waarin al onze wensen zijn verwerkt. Ook hebben we de plaatsing door Boer Staphorst laten uitvoeren en zijn er erg tevreden over. Onze nieuwe PVC vloer werd netjes afgedekt zodat deze niet kon beschadigen. Monteur Theo Lamens werkt erg netjes, professioneel, met precisie en is vakbekwaam. Hij denkt in oplossingen en is zeer vriendelijk. We kunnen hem van harte aanbevelen! Na plaatsing zijn alle afspraken goed nagekomen en zijn we erg tevreden. Ook de schoonmaakservice is prima voor elkaar en de keuken is netjes en gelijk bruikbaar (al moeten we de keuken nog in gebruik nemen omdat we nog niet verhuisd zijn). Kortom: wij kunnen Boer Staphorst absoluut aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Soesman op vrijdag 21 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij boer staphorst. Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen voelden we ons serieus genomen. We zijn vakkundig geholpen door Dave Schokker en de montage van de keuken door Klaas was ook zeer netjes. Alles was op en top geregeld. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door Jan Wijngaarden op donderdag 20 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Uitgaande van onze ervaring van het kopen van een keuken dertig jaar geleden bij Boer zijn wij weer naar Boer gegaan. En tot alle tevredenheid !

Aanvulling ontvangen 5 januari 2019: De aankoop is geleverd en geplaatst.Prima werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Jan Weber op donderdag 20 dec 2018 '18
Prachtige keuken geplaatst door Roelof Hekman van Boer Staphorst. Geweldige en uiterst aardige vakman die hart voor zijn vak heeft!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Eline op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. Goed geholpen en er werd meegedacht. Totaal niet opdringerig, gewoon erg prettig. Nadat wij de keuken hadden aangeschaft werden wij al snel gebeld voor een afspraak mbt inmeten. Daarna contact gehad over het plaatsen etc. Spullen zijn netjes geleverd, een paar dagen eerder ivm weekend, en natuurlijk in overleg met ons. Het werd super netjes neergezet zodat wij er geen last van hadden. En toen werd de keuken geplaatst! Wauw wat een werk heeft de monteur verzet. Dacht mee, alles super netjes weggewerkt en complimenten!! Wij zijn dik tevreden! Nu kunnen we fijn genieten van onze keuken, iets waar wij heel blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Marieke Nieuwenhuizen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Keuken gekocht. Erg fijn geholpen en plaatsing allemaal volgens planning. Niks op aan te merken, kan het iedereen aanraden :)
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam C Pelsma op dinsdag 11 dec 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Boer Staphorst. We zijn door Lammert prima geholpen bij het realiseren van onze wensen. Er werd goed met ons mee gedacht. De levering en het plaatsen ging precies volgens afspraak. Tijdens het plaatsen van de keuken was er een klein probleem met een ladenkastje maar dat werd prima opgelost door de monteur Eef. We zijn heel tevreden en genieten iedere dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Fam. Mul op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer en toilet bij Boer uitgezocht. Patrick heeft ons bij de verkoop uitstekend geadviseerd en ook tijdens de installatie was er een goed contact. Johan was een fijne deskundige monteur die goed meedacht. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C vd Sluis op vrijdag 7 dec 2018 '18
een nieuwe badkamer geplaatst oude gesloopt alles is netjes verlopen ,helaas lekkage van de radiator koppeling tussen plafond . monteur was er ook direct en verholpen. ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Walta op woensdag 5 dec 2018 '18
Bij Boer een keuken gekocht. Goed geholpen, duidelijk advies, heldere prijzen, goede service en vakkundige installatie. Prima voor elkaar!
FOTO VAN J. WALTA
Keuken met stenen achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Alie ter Velde op maandag 3 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken met inbouwapparatuur gekocht. De installatiewerkzaamheden als het plaatsen van de keuken zijn door medewerkers van Boer uitgevoerd. Alles is goed verlopen, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Een kop koffie hoort daar zeker bij. Wij zijn heel blij met de keuken en raden Boer in Staphorst zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door van der kamp op zaterdag 1 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken, toilet, wastafels en meubel, douche deur laten plaatsen, ik heb goed advies gekregen van Willem en Grietje, de monteurs waren kundig, allround, dachten mee en hebben problemen gelijk goed opgelost. goede service, goede planning en goed na komen van afspraken, goede telefonisch bereikbaarheid. heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mathilda op vrijdag 23 nov 2018 '18
Een keuken gekocht. Goed geholpen en goede service.

Aanvulling ontvangen 29 november 2018: De keuken is al geleverd en geplaatst.
FOTO VAN MATHILDA
Reactie of foto toevoegen
“Verbeterpunten”
Door A.Brinkman op vrijdag 23 nov 2018 '18
Tegen een uit te brengen offerte aan nog even om korting gevraagd. Alsof de keukenadviseur water zag branden in zijn reactie zijn we niet verder gekomen als een tegoedbon met een waarde van €500. te besteden bij Boer Staphorst. Gespecificeerde offerte gevraagd voor complete keuken. Ook een gespecificeerde offerte voor meerwerk. We kregen een totale prijs voor de keuken zonder inbouwapparatuur. Offerte voor meerwerk was niet mogelijk. Na heel veel gezeur toch aan verzoek voldaan. Op offerte van meerwerk twee keer rekening van €450. voor 1 apparaat. Afgesproken word dat ik zelf de keuken afbreek en bespaar ons zelf €650. Ik word een paar dagen van te voren gebeld i.v.m. aanpassen leidingwerk, stucwerk enz. Om 7.45 uur monteur op de stoep voor aanpassingen maar de oude keuken staat er nog in. We zouden een mail hebben gehad wat na enig speurwerk niet het geval was. Na het toegeven van de fout moest ik hals over kop de keuken afbreken omdat de monteur de volgende dag terugkomt. Een goede start........ Gebreken tijdens en erna van onze droomkeuken:
1) gedeelte granieten aanrecht aan zichtzijde niet gepolijst en aluminium buis zichtbaar.
2) Ingebouwde afvalbak te lang dus stuk uit achterwand gezaagd.
3) Stoves sterling R.V.S. oven kras op de deur en smeer tussen dubbel (gesloten) raam en de klok werkt niet. Zelf na tevredenheid opgelost rechtstreeks met de fabriek en nieuwe oven gekregen.In Staphorst koos men voor de lange weg en nieuwe onderdelen.
4). Nog plaatsen plint onder oven.
5). Led-verlichting stuk en nog niet opgelost.Andere monteur kan transformator niet vinden.
6). Scheur in stucwerk.
7). Granieten spatrand 1cm te kort.
8). Twee nabestelde binnenlade's geplaatst maar nog niet compleet.

Verbeterpunten? Te veel verschillende monteurs om 1 keuken af te werken. Ze werken langs elkaar heen door foute aansturing vanuit bedrijf. Monteurs zijn wel goed maar hebben het veel te druk. Te veel verschillende contacten in Staphorst waardoor je steeds weer hetzelfde verhaal moet doen. Ze houden je wekenlang aan het lijntje. De keuken verkoper is ongeïnteresseerd en reageerde niet of veel te laat op telefoon of mail. Minder verkopen of meer personeel zouden meer tevreden klanten opleveren. Wij kopen hier nooit geen keuken meer. De keuken moet nog steeds afgewerkt worden maar dat zal wel lukken toch? Voor het einde van het jaar toch?
REACTIE VAN JARNO HARINK
Beste familie Brinkman, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er zoveel dingen mis zijn gegaan bij het plaatsen van uw keuken. Een goede service en tevreden klanten vinden wij erg belangrijk. In uw geval hebben wij dit niet kunnen waarmaken, waarvoor onze excuses. Inmiddels zijn wij bij u thuis geweest. Fijn dat u ons wilde ontvangen om persoonlijk alle punten door te nemen. Wij nemen uw feedback en verbeterpunten mee om onze werkwijze en service te verbeteren. Zoals beloofd gaan wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat uw keuken goed wordt opgeleverd. Met vriendelijk groet, Jarno Harink Boer Staphorst
Reactie of foto toevoegen
“Juiste service”
Door Joke Broeders-Vlotman op maandag 19 nov 2018 '18
We hebben een keuken gekocht, zeer vriendelijk en geduldige verkoper met ervaring. Tijdens het plaatsen bleken de grepen niet te zijn welke we uitgezocht hadden en de afzuigkap gebroken en de koelkast niet geleverd. Jammer maar na contact met Boer hebben ze ons de juiste service geboden. Keuken is inmiddels afgeleverd en voldoet aan al onze eisen. Fantastische keuken.
FOTO VAN JOKE BROEDERS-VLOTMAN
Fantastische keuken
REACTIE VAN JOKE BROEDERS-VLOTMAN
Zo mooi,zwarte grepen.
Reactie of foto toevoegen
“100% een succes”
Door Paul en Marcella Cüppers op donderdag 15 nov 2018 '18
Vanmorgen (15/11/18) is onze nieuwe badkamer schoon opgeleverd. We zijn er heel blij mee. Ziet er fantastisch mooi uit. Met Dennis Dunnewind hebben we de badkamer samengesteld. Zijn begeleiding en adviezen waren helemaal top! Het bouwen van de badkamer is gedaan door Jacco de Haan. Een topvakman, die met veel plezier elke dag bij ons aan het werk was. We hebben genoten van zijn vakmanschap en z'n vriendelijkheid. Kortom, project badkamer is 100% een succes geworden.
FOTO VAN PAUL EN MARCELLA CÜPPERS
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Evert Jan op maandag 12 nov 2018 '18
Zowel zakelijk als privé meerdere keukens afgenomen. Goed advies en een nette installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Lucy Lenderink op woensdag 7 nov 2018 '18
2 badkamers een toilet en inbouwkasten met bijbehorende assesoires. Vakwerk, meedenken en super klantvriendelijk. Een top bedrijf om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.