Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rijssen (Overijssel)
253 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
255 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
50 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
28 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
197 ervaringen
8,0

De Lange Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0529-462500 | Eskampweg 4a, 7731 TA Ommen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Lange Keukens
De Lange Keukens heeft een concept weten te ontwikkelen waarmee de nostalgische, oud-Hollandse keuken beschikbaar is voor elke woning en ieders budget
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over De Lange Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitstekend geholpen”
Door frans bolier op maandag 27 nov 2017 '17
We hebben een keuken gekocht bij De Lange Keukens en zijn uitstekend geholpen, de keus in keukens is ruim voldoende. de eigenaar is thuis de keuken komen uittekenen en eigen wensen werden hier in meegenomen. De keuken is geplaatst en het is geweldig mooi geworden. Ook tijdens het plaatsen zijn de keuken monteurs erg flexibel en een wijziging aanbrengen is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 253 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 255 ervaringen
“Prima oplossingen door keukenwinkel”
Door L.A. van Dorp op woensdag 15 nov 2017 '17
Keuken gekocht in Juli 2017, 3 maanden levertijd ok. Zelf de keuken geplaatst en daarbij de volgende problemen :
* Nieuwe kraan bleef lekken, in no time een nieuwe opgestuurd, geregeld door "De Lange Keukens". ( konden zij niets aan doen, komt zelden voor )
* Problemen met de levering van greepjes, ook snel en naar alle tevredenheid opgelost.
* Bij het installeren van de kookplaat overdag niets opgemerkt, echter onder het lamplicht van de afzuigkap zagen we allemaal ondiepe lange krassen op de vangplaat van het kookstel.
De Lange Keukens heeft het mijns inziens prima opgelost, maar de leverancier van de kookplaat ( Inventum) is listig bezig geweest in de voorlichting, houdt zich niet aan de wettelijke voorschriften en levert uiteindelijk zogenaamd een nieuwe kookplaat, maar laat bij nader inzien De Lange keukens daarvoor toch betalen. Schande voor Inventum en een pluim voor De Lange Keukens. Zou ik weer een keuken kopen bij de Lange ? jazeker wel, maar dan zonder het woord Inventum !
Reactie of foto toevoegen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 50 ervaringen
8,8
Budget Select Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Prima” score uit 28 ervaringen
“Heel tevreden”
Door Fam Stigter op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Na onze aankoop met perfecte begeleiding,is onze keuken geplaatst vakmanschap pur sang niets anders dan lof een aanrader voor we een nieuwe keuken wil kopen menig keukenbedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbetaling”
Door Van den Broek op maandag 17 aug 2015 '15
Grote aanbetaling vereist en dat is niet van deze tijd. Zou kiezen voor een ander bedrijf, zoals wij gedaan hebben, niets aanbetalen, betalen bij afleveren. De Lange heeft zo alle zekerheid en als De Lange failliet gaat staat u met lege handen.

Reactie van De Lange Keukens van 7 januari 2016: Deze mevrouw is bij ons niet geslaagd. Wij hebben bepaalde betalingsvoorwaarden waar ze het niet mee eens waren. Hier zouden we nog over in overleg treden, maar dezelfde avond kregen we al een mail gestuurd dat het niet meer nodig was. Prima lijkt mij dan. Soms kun je het niet eens worden met elkaar.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging De Lange Keukens
aOmmen , Eskampweg 4a, 7731 TA Ommen, tel 0529 - 46 25 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.