Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (5 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (5 dagen geleden)
6 vestigingen
1721 ervaringen (vandaag)
Genemuiden (Overijssel)
28 ervaringen (1 week geleden)
Rijssen (Overijssel)
229 ervaringen (vandaag)
Apeldoorn (Gelderland)
202 ervaringen (3 dagen geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
24 ervaringen (2 weken geleden)
9,4

Brouwer keuken en bad

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0570-622102 | Schonenvaardersstraat 8d, 7418 CC Deventer
Gebruikersfoto: De nieuwe keuken
1 / 6
6 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Brouwer keuken en bad
Brouwer Keukens & Bad onderscheid zich van anderen door de ongedwongen sfeer en de tijd die we voor de mensen uittrekken.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Brouwer keuken en bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Helemaal goed”
Door preuter op woensdag 14 feb 2018 '18
zeer goed geholpen . alles was heel goed geregeld van sloop , nieuw leiding en stucwerk tot plaatsen keuken.
FOTO VAN PREUTER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keurige vakmensen”
Door Benno Hattink op maandag 5 feb 2018 '18
in onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Brouwer keuken en bad. Wat een verademing! Het voelde gewoon als een feestje om een keuken uit te zoeken.Goed advies en goede raad. En de afspraken die gemaakt zijn perfect nagekomen door Eric Brouwer. Ook het installatie bedrijf heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Keurige vakmensen. De keuken voldoet aan al onze wensen en wij staan dan ook met plezier in onze keuken .Wij bevelen Brouwer keukens van harte aan. Eric en team hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Met vriendelijke groeten Benno en Ina Hattink.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,6
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 28 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 58 ervaringen
“Prettig bedrijf”
Door P. Beumkes op dinsdag 16 jan 2018 '18
Een zeer prettig bedrijf waar je op je gemak gesteld wordt. Het kennisniveau is hoog, wat prettig is bij lastige oplossingen. Ook over het installatie bedrijf waarmee ze samenwerken zijn we zeer te spreken. Ze hebben een mooie badkamer opgeleverd!
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Wij wensen jullie veel plezier met de badkamer!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer renovatie”
Door fam. Slof op vrijdag 29 dec 2017 '17
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Brouwer. De voorbereiding, de uitvoering en de afhandeling zijn allemaal perfect verlopen. Ten aanzien van de voorbereiding waren we zeer te spreken over het meedenken met ons als klant. Ten aanzien van de uitvoering waren we helemaal blij met netheid en vakkundigheid waarmee de badkamer is gerenoveerd. Na afloop is er vanuit Brouwer telefonisch contact met ons geweest om na te vragen hoe een en ander verlopen is. Ook dit waarderen wij zeer. Kortom: Wij raden Brouwer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bevelen aan”
Door Frank van Haarlem op dinsdag 21 nov 2017 '17
Afgelopen zomer (2017) zijn wij verhuisd en hebben we een nieuwe keuken laten plaatsen door Brouwer Keuken en bad. Niet al te groot bedrijf, goede service en lokaal gevestigd. Dit sprak ons erg aan. De bezoeken aan de showroom waren erg nuttig en alle afspraken zijn nagekomen! Ook werd er goed meegedacht met onze situatie en met onze ideeen. Ook de aftersales is perfect. Eric Brouwer komt vaak zelf kijken hoe het is gegaan en of alles naar wens is. Wij bevelen Brouwer Keuken en Bad van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voor elk probleem een oplossing”
Door Dirk en Wilma Prins op zondag 19 nov 2017 '17
In 2013 wilden we een nieuwe keuken en kochten deze bij Eric Brouwer. We waren zeer tevreden met wat wij hadden aangeschaft. We wilden in de toekomst een keer naar een appartement verhuizen, zo werd ons huis wat aantrekkelijker voor een eventuele koper. En als dit wat langer op zich liet wachten zouden we zelf nog veel plezier hebben van de nieuwe keuken. Omdat de verhuizing wat sneller ging gebeuren omdat we ons oude koophuis konden ruilen voor een fijn koopappartement niet ver van ons oude huis wilden we weer een nieuwe keuken. In het appartement zat nog de oude keuken van 1999 en deze was ons te klein. We wilden een wat grotere keuken, maar wel van hetzelfde model als in ons oude huis. Eric kwam aan huis om de situatie te bekijken er raadde ons aan om een u-vormige keuken te nemen. Maar omdat één hoek van onze keuken onder de 90 graden is werd het een hele klus om de keuken pas te maken. De door Eric ingehuurde keukenmonteur heeft dit prima opgelost. Zodoende hebben we nu een ruime keuken met veel werkruimte en veel kasten. Ook hebben we prima inbouwapparatuur. Ook hebben we onze badkamer en toilet gedeeltelijk laten opknappen. Daarmee zijn we ook heel tevreden. Voor elk 'probleem' heeft Eric wel een oplossing.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Gerda grave op woensdag 8 nov 2017 '17
Goed geadviseerd Door erik voor een keuken ,vakkundig geplaatst ,zeer tevreden zeker aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Albert op donderdag 2 nov 2017 '17
We zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken. Na een selectiefase tussen drie leveranciers kwam Eric Brouwer er goed uit. Het volledige proces van het uithalen en afvoeren van de oude keuken, het aanbrengen van vloerverwarming, het stucen, het installatiewerk en het monteren van de keuken is tijdens onze vakantie verzorgd door Eric Brouwer. Hij werkt met ervaren vaste leveranciers en een vaste kern van zzp'ers. Kortom een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 229 ervaringen
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
“Voorbeeld”
Door D.M. Hameete op donderdag 24 aug 2017 '17
Via een positieve referentie belandden wij bij Westerbeek. Westerbeek adviseerde ons eens een kijkje in de showroom bij Brouwer in Deventer te nemen. Uiteindelijk zijn wij zowel door Brouwer als Westerbeek uitstekend geholpen! Afspraak is bij hen afspraak. Van aanschaf tot en met plaatsing zijn wij volledig ontzorgt. Een voorbeeld voor de branche en een aanbeveling voor iedereen die denkt over een andere keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blij met de keuze”
Door Ellen Lont op zaterdag 29 jul 2017 '17
Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Brouwer keuken en bad. Dit goede gevoel werd nog meer bevestigd nadat wij andere keukenzaken hadden bezocht. Eric Brouwer neemt alle tijd voor je, geeft goede adviezen en maakt een duidelijke en overzichtelijke offerte. De door Eric Brouwer ingehuurde installateurs, stukadoor en keukenmonteur waren zeer vakbekwaam. Heel fijn dat iedereen zich precies aan de gemaakte afspraken hield! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en ook heel blij dat we voor Brouwer keuken en bad hebben gekozen.
FOTO VAN ELLEN LONT
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Groot Koerkamp op zaterdag 8 apr 2017 '17
We hebben bij drie bedrijven ideeën opgedaan en ons laten adviseren. Brouwer Keuken en Bad gaf ons het beste gevoel; het contact was persoonlijk, ongedwongen en.....................een afspraak aan huis om onze wensen nog verder te verduidelijken was zeer zinvol. Ook de montage verliep prima, een echte vakman. Wij kunnen Brouwer dan ook zeker aanbevelen!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekende keuken”
Door Mevr. A.H.Zandbergen op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Erik Brouwer luistert goed, adviseert goed en is flexibel,maakt betrouwbare indruk zodat er een keuken is zoals ik hem wens. De ervaring met een andere leverancier, een grote landelijke keten, was al in de advies- en offertefase veel minder. Prijzen vergelijkbaar. Keuze viel dus op Brouwer, die ook als voordeel heeft dat hij op vrij korte afstand zijn bedrijf heeft. Brouwer werkt samen met een uitstekende installateur Philip en stucadoor. We hadden na installatie wel eens een vraag. Erik Brouwer was direct aanspreekbaar of kwam wel even langs. We raden Brouwer Keukens aan.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Mooi geworden”
Door Mirjam Verwijk op dinsdag 21 feb 2017 '17
Met een beeld in ons hoofd stapten we bij Brouwer keuken en bad binnen! Na wat vragen stond al snel ons idee op papier getekend en na een aantal weken werd dit idee geplaatst! Wat is het mooi geworden! We zijn super geholpen door Eric en collega Philip
FOTO VAN MIRJAM VERWIJK
Keuken is mooi geworden
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Graag gedaan hoor!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“3e keuken”
Door Sandra op vrijdag 16 dec 2016 '16
Voor de 3e keer een keuken gekocht en laten plaatsen door Eric Brouwer. En het eindresultaat is prachtig. Eric heeft het project goed en geduldig begeleid en alles goed geregeld. Met Eric hebben we een heel eigen keuken kunnen bedenken zoals wij hem wilden hebben. En de opbouw van het totaalbedrag is helder en inzichtelijk.
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Het is erg mooi geworden! Veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Wim. op dinsdag 13 dec 2016 '16
Wij zijn bij diverse keukenzaken geweest om ons te orienteren.Bij Brouwer
keuken en bad werd er, door Erik Brouwer, goed naar onze wensen geluisterd en geadviseerd. Hier verkopen ze geen keuken, maar helpen de klant een keuken kopen!!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door fam. zuidgeest op zondag 11 dec 2016 '16
We hebben een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij eric brouwer. Wij hebben kort geleden een nieuwe vaatwasser gekocht bij brouwer keukens. We zijn goed geadviseerd door eric brouwer, hij heeft ook naar ons budget gekeken, waardoor we weer een nieuwe konden aanschaffen. Mede door de snelle levering en goeie service van een goeie en erkende monteur konden wij weer snel gebruik maken van onze vaatwasser.
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Graag gedaan, veel plezier met jullie nieuwe vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 202 ervaringen
“Nieuwe keuken”
Door Ingrid en René op dinsdag 29 nov 2016 '16
We hadden een nieuwe keuken nodig, na lang zoeken en showrooms bezocht te hebben kwamen we uit bij Eric Brouwer keuken en bad te Deventer. Na goede ontvangst ( koffie en koek) en uitleg over keukens en de prijs hebben we besloten om bij Eric Brouwer een keuken te bestellen. Alles in goed overleg, ik zou namelijk zelf Electra, Gas, uitgang afzuigkap aanleggen. Eric Brouwer heeft mij de technische tekening gegeven en ik kon aan de slag, Eric Brouwer is zelf een keer langs gekomen om te controleren of alles goed op de plaats zat en na kleine correctie was het perfect. De levering en plaatsing: Alles keurig geleverd door Eric Brouwer en geplaatst door Philip de installateur een echte vakman, alles in heel goed overleg heb zelfs met medewerking van Philip en Eric kleine aanpassingen kunnen doen, niets geen gehaast of opdringerigheid. Conclusie: Wij zijn dik en dik tevreden en staan lachend en met trots in de keuken. We zouden een ieder, Eric Brouwer Keuken en Bad aanbevelen.
FOTO VAN INGRID EN RENÉ
Foto van nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Als cijfers een 10”
Door Anneke en Henk op zaterdag 6 aug 2016 '16
In maart hadden we besloten om een andere keuken te kopen. Bij firma Brouwer werden we prettig onthaald met koffie en een goed gesprek (wat later bleek met Bert Westerbeek, de monteur). Eric Brouwer kwam even later bij ons en nam het gesprek moeiteloos over. Liet ons veel zien en we gingen met 'n afspraak dat hij komt kijken en vol goede ideeën het pand weer uit. We hebben nog meer bedrijven bezocht, maar hier was het gevoel gelijk goed. Na het thuis bezoek van Eric onze ideeen bijgesteld en akkoord gegeven. Alles verliep volgens afspraak, we zijn dan ook heel tevreden over de planning van Eric die prima uitgevoerd werd door de monteurs. Zoals het weghalen van de keuken die werd uitgevoerd door Bert Westerbeek ,die ook de montage van de keuken voor zijn rekening nam. Bert bleek een fijne en deskundige monteur met humor. Wij zijn ook zeer tevreden over de eerlijke en hardwerkende elektricien/loodgieter (echt twee in een) Bjorn Riemeijer van Beltman Smid en stukadoor Owen Kornet die met hun vakmanschap van onze keuken een plaatje hebben gemaakt. Dit alles onder de bezielende leiding van Eric Brouwer die regelmatig met ons contact onderhield. Als cijfer 'n 10. Problemen als ze waren werden goed opgelost. Dit bedrijf is wat ons betreft een grote aanrader en als je hele organisatie van plaatsen aan Eric overlaat verloopt alles naar wens.
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Het is heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Ontevreden met oplevering”
Door Norbert op zondag 1 mei 2016 '16
Wij zijn zeer ontevreden! Het laten adviseren en uiteindelijke eindresultaat is een onvoldoende. Ook is de keuken zeer slecht geplaatst. Brouwer keuken heeft het einresultaat zelf niet aanschouwd laat dit aan onderaannemer over. Ook ruim de tijd gegeven voor herstel/vervanging maar Eric Brouwer geeft niet meer thuis.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Na 8 jaar nog steeds als nieuw”
Door M.P. de Keijzer op vrijdag 20 feb 2015 '15
Hier hebben we onze keuken gekocht voor een nieuwbouwwoning. Prettig geholpen, Eric Brouwer heeft alle tijd genomen, goed advies gegeven en alles wordt aangestuurd door 1 persoon zelfs ook electra en stucwerk. Alles op tijd geregeld en geen gekke dingen bij montage meegemaakt! Netjes schadevrij en schoon opgeleverd. Lakstift en schoonmaakmiddelen zijn meegeleverd. Prijs/kwaliteit prima voor elkaar door de keuze uit meerdere merken, waardoor je de kwaliteit kan kiezen die bij je portemonnee past.

Inmiddels zit de keuken er ruim 8 jaar in en is nog steeds als nieuw. Vaatwasser, ovens, koffiezetter, koel- en vrieskast, inductie kookplaat en afzuigkap werken zonder probleem. Alleen af en toe een lamp vervangen en de filters van de afzuigkap schoonmaken, meer niet. Geen merkbare speling op deuren, lades of scharnieren.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
Vestiging Brouwer keuken en bad
aDeventer, Schonenvaardersstraat 8d, 7418 CC Deventer, tel 0570 - 62 21 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.