Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
28 ervaringen (5 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (eergisteren)
6 vestigingen
1624 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
172 ervaringen (eergisteren)
Numansdorp (Zuid-Holland)
54 ervaringen (5 dagen geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
19 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
530 ervaringen (4 dagen geleden)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
133 ervaringen (2 weken geleden)
7,8

Budgetplan Keukens

Score uit 37 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0180-442322 | Tinstraat 10 c t/m f, 2984 AN Ridderkerk
Gebruikersfoto: Hoogglans hoekkeuken
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Budgetplan Keukens
Wij leveren uw complete keuken direct voor een eerlijke prijs.
Ervaringen
Er zijn 37 ervaringen over Budgetplan Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren23 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Late levering”
Door Buitendijk op donderdag 29 dec 2016 '16
Keuken besteld in juli, levering gepland in september. Door fouten van budgetplan pas in december geleverd, na heel veel erachteraan bellen. Eigen initiatief neemt men niet, ook niet als ze zelf in gebreke blijven... Het op advies van budgetplan meebestelde plasma made filter bleek niet te passen. Inmiddels opgehaald door monteur, nog geen bevestiging en ook nog geen geld retour. Het blijft opnieuw net zo stil als toen we moesten wachten vanaf september, de overeengekomen levertijd.... Service naar ons toe is ver beneden peil, schandalig! Enig positieve punt: de keuken is echt super netjes geplaatst ...door een externe monteur die via budgetplan geregeld was...
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Nolte hoekkeuken”
Door Ingrid op maandag 13 feb 2017 '17
Hoekkeuken van Nolte gekocht met inbouwapparatuur van Bosch. Goed advies en prettig geholpen door Eric van Rijnsoever. Geleverd volgens afspraak en leidingwerk en plaatsing door JV Montage keurig verzorgd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 172 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 54 ervaringen
“2x keuken gekocht”
Door Marlon op maandag 12 dec 2016 '16
Wij hebben 1 ½ jaar geleden een prachtige keuken gekocht bij budgetplan Ridderkerk. Onze adviseur, Ron, gaf het deskundig advies tot en met plaatsing en alles is voortreffelijk gelopen. Belangrijk voor ons waren de service en de eerlijke NETTO prijs waar je van weet dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Peter W., een vakman, heeft destijds onze keuken geplaatst. Mijn dochter krijgt haar huis over 10 maanden opgeleverd en wilde in haar nieuw stulpje haar droomkeuken realiseren. Wij kwamen bij Fred, verkoper, terecht en wat een rust en kennis straalde hij uit. Hij nam de tijd en het voelde direct vertrouwd aan, dacht mee en gaf diversen opties, zodat mijn dochter tot een gedegen keus kon komen. Mn dochter heeft uiteindelijk de offerte getekend, incl. alle apparatuur van AEG, en is met een zeer positief gevoel richting huis gekeerd. Wij hebben er thuis op getoast. Een dank is op zijn plaats voor Fred en budgetplan keukens! En natuurlijk zal ik, na plaatsing van de keuken, een review, achterlaten. Marlon
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne zaak”
Door Linda op woensdag 1 jun 2016 '16
Wat een fijne zaak is Budgetplan in Ridderkerk. Wij zijn geholpen door Erik van Rijnsoever en wat is dat fijn zaken doen met deze meneer! Een hele, naar onze mening, eerlijke en transparante verkoper die weet waar hij over praat. Heb je hem nodig om nog wat dingen door te bespreken? Binnen 1 dag heb je antwoord terug. Het verkoop gesprek was echt ontzettend fijn, er werd totaal geen druk op je gelegd in tegenstelling tot andere keuken zaken. Ook is er nog nooit naar ons budget gevraagd 'zodat hun weten waar ze een beetje moeten zoeken' wat je dus bij vele bedrijven hoort. Onze keuken is inmiddels geplaatst en het ziet er prachtig uit. Kortom, een hele fijne zaak en zeker een dikke pluim voor Erik!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Budgetplan klinkt goedkoop maar is top”
Door Jan van Yperen op zondag 31 jan 2016 '16
Om een beetje beeld en gevoel te krijgen voor de aankoop van onze nieuwe keuken een week lang op internet gezocht en hadden we op een zondag in september een "keukenbekijkronderoute" gepland. Zaterdagochtend vielen de laatste folders in de brievenbus en daar viel ons oog op een foto in de advertentie van budgetplan. Een keuken zoals wij voor ogen hadden en voor een redelijke prijs. Even kijken of ze in de "keukenbekijkronderoute" route konden voor zondag maar Budgetplan is op zondag gesloten. Dus op stel en sprong om 14:45 uur nog richting Ridderkerk gereden alwaar we om 15:15 arriveerde en gelijk in de prijzen vielen omdat snacks werden uitgedeeld onder de aanwezige klanten en personeel. Even rondgelopen en de advertentie keuken bekeken toen verkoper Eric van Rijnsoever ons vroeg of hij iets voor ons kon betekenen. Misschien was ons antwoord. Nou dat misschien is voor ons alles geworden om 18:00 uur ( de zaak sluit om 17:00 ) liepen we de zaak uit met een mooie offerte en keukentekening. Eric wist dat wij de volgende dag de "keukenbekijkronderoute" nog zouden gaan doen en zei nog gekscherend: let op, ik denk dat je me maandag belt voor een vervolg afspraak. Nou het was niet maandag maar woensdag dat we belden of we zaterdag lang konden komen. Eric nam weer alle tijd ( ja ook nu werden er weer hapjes aan klanten en personeel uitgedeeld) en heeft met onze ervaringen van de "keukenbekijkronderoute" en zijn inzicht voor ons een nieuwe betaalbare keukenopstelling getekend.
Toen naar beneden om de apparatuur van de advertentiekeuken te upgraden, want we wilden (iets) meer als in de advertentiekeuken geleverd zou worden. Dit ging heel transparant, overal staan de prijzen bij. Je ziet de prijs van het "in te ruilen" apparaat en de prijs van het uitgezochte apparaat. Het verschil komt bij de voorlopige keuken prijs. Dan weer naar boven om met koffie, thee en limonade de definitieve prijs af te spreken. We wisten al dat we een aardige prijs hadden en deze hebben we na heel leuke soms harde onderhandelingen nog (een klein beetje) naar beneden kunnen krijgen. Eric bracht ons op de hoogte van het vervolgtraject en over 8 weken zou de keuken komen. Voor het plaatsen (de prijs voor alleen het plaatsen werd ook vastgesteld) konden we eventueel gebruik maken van het door Budgetplan ingehuurde bedrijf wat de juiste keukenmaten zou komen opmeten bij ons thuis. Dan kon ook gelijk het eventuele meerwerk besproken worden. We hebben er voor gekozen geen gebruik te maken van de aannemer omdat we aardig wat meerwerk hadden en het door een bevriende ZZP-er uit te laten voeren. Op 9 december is de keuken afgeleverd. Volgens afspraak rond 10:00 uur gebeld hoe laat ze zouden komen. Op de afgesproken tijd waren ze er en werd de keuken netjes naar binnen gebracht.
Helaas kwamen we erbij het uitpakken achter dat een front niet het juiste bestelde front was direct Eric v Rijnsoever gebeld die direct stappen heeft ondernomen om het op te lossen jammer genoeg door de feestdagen het juiste front pas 2e week januari geleverd worden. In de 2e week netjes het juiste front gekregen en nu is de keuken af met de nadruk op AF. Zo een heel lang en gedetailleerd verhaal maar met een korte eindconclusie: De naam budgetplan klinkt wat goedkoop maar geeft zeker niet weer wat ik heb ervaren, het is een TOP zaak met een TOP verkoper en een TOP service.
FOTO VAN JAN VAN YPEREN
Hoogglans hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Positief over hele proces”
Door A.vd Linden op donderdag 7 jan 2016 '16
Zeer ruime keuze In alle prijsklasses. Verkoper uitermate transparant en nam alle tijd ,geen vage onderhandelingen over de prijs en afspraken worden nagekomen . Levering was prima in orde ,ook toen de hoge kast niet door het trapgat kon,werd er onmiddellijk gebeld en kwam er versterking zonder enig gemopper . Keuken in goede staat en geniet er nog dagelijks van! Erg blij met deze zaak!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Jan Blaauw op donderdag 7 jan 2016 '16
Na een vriendelijke ontvangst een meedenkende verkoper die ons allerlei tips gaf .De afgesproken planning tot op de dag behaald. Het plaatsen door Jacco and son was ronduit perfect ! Zeer tevreden ,echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verleggen leidingen”
Door de Groot op vrijdag 4 sep 2015 '15
Via via van dit bedrijf gehoord van anderen welke goede ervaringen hadden met deze leverancier. Er zit een lange levertijd op, maar dat op de koop toegenomen. Is wel wat goedkoper dan anderen maar zodra ik getekend had en het inmeten had plaatsgevonden. Bleek dat alle leidingen verlegd moesten worden. Ik was daar wel verbaasd over want ik had de tekening van de keuken meegenomen en de verkoper verzekerde mij dat er geen leidingen verlegd hoefden te worden. Er is niet gezegd nou dat moet nog maar duidelijk worden met het inmeten. Hierover contact gezocht via de email maar daar wordt niet op gereageerd. Ik krijg alleen per post een gecorrigeerde duurdere orderbevestiging. Ik zou het nog maar eens goed overwegen alvorens hier wat te kopen.

Aanvulling ontvangen 14 oktober 2015: Keuken gekocht, om onduidelijke redenen ineens een tweede orderbevestiging gekregen. Per email vragen gesteld daarover wordt je dan onder kantoortijden teruggebeld, sorry dan werk ik het lijkt mij een kleine moeite om een vraag per email ook per email te beantwoorden, de keuken is nog niet geplaatst maar ik heb er totaal geen vertrouwen meer in
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
8,9
ASWA Keukens
4 vestigingen (o.a. Noord-Brabant)
“Prima” score uit 34 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 530 ervaringen
“Heel klantvriendelijk”
Door RoyC op vrijdag 8 jan 2016 '16
Om in één woord te mogen zeggen (Fantastisch)! heel klantvriendelijk ontvangen en zoals de naam al zegt zeer mooie keukens voor elk budget! Ik ben bij meerdere keuken bedrijven langs geweest, maar het was daar totaal niet wat ik verwacht had! Daarom raad ik U Budgetplan in Ridderkerk 100% aan, respect voor de verkoper die mij geholpen heeft! En een bedankje aan de monteurs die al binnen een dag een "dijk" van een keuken hebben neergezet! Hierbij sluit ik lekker af en ga genieten van mijn mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door Fred Nuisker op woensdag 13 sep 2017 '17
Een keuken gekocht bij dit bedrijf en is nu opgeleverd en moet zeggen alles is perfect gegaan zoals beloofd we zijn super vriendelijk en professioneel geholpen door Hans en er werd ook met ons meegedacht we hadden hier ook de beste prijs voor onze Nolte keuken en we hadden 4 offertes liggen maar buiten de prijs zou ik weer voor dit bedrijf gaan omdat ze toch alle tijd voor je nemen en we zijn toch 3 keer terug geweest voor enkele aanpassingen zonder afspraak, maar er werd toch wat tijd vrijgemaakt dat vindt je niet meer overal tussen het plaatsen en de oplevering van de keuken zaten wel enkele weken omdat de spatrand besteld moest worden ivm hoogte jammer genoeg zat daar ook de vakantie tussen maar het was het wachten waard ik weet wel als ik weer een keuken zou moeten aanschaffen wordt het zeker weer dit bedrijf (bedankt)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaring”
Door W Sintemaartensdijk op maandag 18 jan 2016 '16
Hele goede ervaring met Budget plan goede service en perfect geholpen bij het kiezen van de keuken. moet wel ontzettend wennen aan de nieuwe apparatuur, maar dat zal ook wel lukken om dat onder de knie te krijgen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden”
Door Jeannette Tammerijn op dinsdag 15 dec 2015 '15
Wij zijn geweldig geholpen door Richard. We wisten welke keuken we wilde hebben, tegen een zeer mooie prijs. Alle onderdelen geleverd. Na wat probleempjes met de keukenbladen, werd het op een zeer goede manier opgelost. Zeer blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Eerste keuken”
Door Carlijn Francisca op woensdag 6 jan 2016 '16
Onze eerste keuken bij budgetplan gekocht. Goede service met een goede prijs! Installatie en plaatsing vlekkeloos verlopen. We gaan nu voor onze tweede keuken wederom naar budgetplan zodat we zeker weten dat het goed zit. Een aanrader!
FOTO VAN CARLIJN FRANCISCA
Complete keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Jan Dorchain op zondag 6 nov 2016 '16
Wat een verademing is een keukenkopen bij budgetplan ,wij komen hier inmiddels al jaren voor onze keukenapparatuur maar hebben onze nieuwe keuken ook bij budgetplan gekocht en het kan niet anders gezegd worden het is een absolute topzaak , met divers assortiment in kwaliteitapparatuur en keukens voor zeer normale redelijke prijzen wij zijn geholpen door Eric van rijnsoever en zonder de andere mensen van budgetplan achter te stellen kunnen wij zeggen ,als je een vakkundige klantvriendelijke en meedenkende keukenadviseur zoekt vraag naar Eric ,toen wij na diverse bezoeken aan Eric en metingen bij ons thuis onze keuze gemaakt hadden ,is onze keuken in juli besteld en volgens afspraak op 3 november geplaatst. wat ook belangrijk is wie komt hem plaatsen! Nou dat is ook via budgetplan gebeurd en wederom top Jacco Verweij met zijn zoon mike hebben hem in 2 dagen gemonteerd en wat een vakmensen alles ziet er netjes en op en top uit ,we zijn blij dat we bij budgetplan onze keuken hebben gekoch. Dus mensen vergeet al die zogenaamde andere keukenboeren met hun reclames van keukens half geld en gratis montage etc,etc maar ga gewoon naar budgetplan vraag naar Eric van rijnsoever, laat je door Eric adviseren en laat je keuken door jacco Verweij en mike monteren en alles komt voor elkaar Dus voor mij nooit meer gezeur wij willen alleen maar de spullen en mensen van budgetplan aan de de deur.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Slechte ervaring met de service”
Door Astrid op donderdag 23 feb 2017 '17
Zeer slechte ervaring met de service. Na het plaatsen van de keuken bleek de sifon niet goed geplaatst waardoor er lekkage is ontstaan. Ook zijn de smetplinten geplaats met ruimte tussen de plint en muur. Na bellen met de monteur geeft deze man aan dat hij het inderdaad niet zo netjes had afgewerkt. Erg bijzonder. De smetplinten zijn verwijderd en opnieuw geplaatst waarna een stuk nieuw gestucte muur is meegekomen bij het verwijderen. Dit zou volgens de monteur liggen aan het stucwerk. Daarbij vergeet hij even dat het losrukken van een vastgekitte smetplint misschien sowieso niet zo'n goed idee was, hij had het beter in één keer goed kunnen plaatsen. Wij hebben aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de betreffende monteur voor oplossen van de problemen die hij zelf door onzorgvuldigheid heeft veroorzaakt. Het gevolg is dat we nu de schade van de lekkage en de kapotte muur zelf mogen oplossen, zonder compensatie. Wat een ontzettend slechte service.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Prima service”
Door Johan op zaterdag 7 jan 2017 '17
In november heb ik bij Budgetplan een AEG Fusion wok voor inductie gekocht. Na 10 minuten op onze Siemens inductieplaat werd de pan niet meer "gezien" en dus stopte de plaat, en werd de pan niet meer warm. Hierover gecorrespondeerd met Budgetplan en ik kon de pan terugsturen. Binnen een week had ik het geld + verzendkosten weer op mijn rekening staan. Prima service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
5,5
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 71 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1624 ervaringen
“Goed gevoel over verkooptraject”
Door herman op maandag 21 sep 2015 '15
Verkoper nam alle tijd voor ons en begon niet over het bedrag te zeuren wat we wilde uitgeven. Dacht ook met ons over de apparatuur en smeerde niet Zomaar wat aan. Al met al goed gevoel er aan over gehouden en kan niet wachten dat hij geplaatst wordt
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig geplaatste keuken”
Door Janny van Elk op dinsdag 4 apr 2017 '17
Onze keuken was aan vernieuwing toe. Door een kennis werd ons Budgetplan keukens aangeraden. Wat later bleek een geweldig bedrijf te zijn. Wij werden geholpen door dhr. Eric van Rijnsoever. Wat een verkoper, niets werd ons opgedrongen, maar wel kregen wij goed advies. Een uur na sluitingstijd vertrokken wij blij met de aankoop van een nieuwe keuken. Jacco en zijn zoon Mike zouden bij ons de keuken plaatsen, binnen een dag hadden wij een prachtig geplaatste keuken. Wij raden het bedrijf en de keukenzetters ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aangeraden”
Door Hans Kooiman op dinsdag 21 jul 2015 '15
Uitermate scherp geprijsd, vakkundig ( ouder ) personeel, prima service en advies tijdens aankoop en plaatsing en ook perfecte after sales. Oftwel een echte aanrader voor zowel een complete keuken als vervanging van inbouw apparaten
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Fijn adres”
Door Van Zoest op vrijdag 8 jan 2016 '16
Keurig geholpen door een eerlijke heldere verkoper. Keuken is in oktober 2015 geinstalleerd en we zijn er erg blij mee. Fijn adres voor een goede keuken voor een nette prijs!! Inmiddels heeft een vriend van ons hem ook daar gekocht.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keukenachterwand”
Door Dominique van Vugt op zaterdag 21 okt 2017 '17
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht bij Budgetplan in Ridderkerk. Voor dat we betaald hadden werden wij goed geholpen, helaas was dit later niet meer het geval. We wilde ons keukenblad bij nader inzien toch ook als achterwand laten plaatsen. Hierover gebeld met Budgetplan, die ons vervolgens terug zouden bellen. Na 4 keer gebeld te hebben en geen reactie terug toch maar besloten om zelf naar de winkel toe te gaan. Hier werden we opnieuw geholpen door Martin die ons vertelde dat het keukenblad al een jaar niet meer leverbaar was...bij een keuken van een jaar oud.. Het enige wat hij voor ons kon doen was de leverancier e-mailen of er nog een restpartij was en zou dit ons aan het eind van de week laten weten. Zoals jullie al wel begrijpen zijn wij weer niet terug gebeld en is Martin natuurlijk niet aanwezig en zullen wij ook niet terug gebeld worden... Ik zou niemand aanraden hier een keuken te kopen, de service is super slecht en de verkopers snappen er volgens mij zelf ook niets van. Mijn advies, geef iets meer uit aan uw keuken en besteld hem bij een goed bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Totaalervaring”
Door Sander op vrijdag 15 apr 2016 '16
Verkoop:
Goede ervaring in de winkel gehad. We zijn heel goed geholpen door meneer Fred. Al onze wensen zijn goed vertaald en nu de keuken af is, is hij precies zoals we hem wilden hebben.

Planning / Communicatie:
De keuken inmeten 1x ging geheel volgens planning. Technische tekening kwam netjes en keuken is ook precies volgens tekening geleverd. De meting van het blad kwamen ze later voor terug. Na het stucwerk waar dit wellicht nog gevolgen had voor de afmetingen van het werkblad. Blad zou een levertijd hebben van een 2 weken en dit is na veelvuldig contact ook gehaald waarvoor mijn absolute complimenten. Door een kleine storing in de communicatie van onze kant had dit ook anders kunnen lopen. Zeer netjes opgelost door Budgetplan.

Het geleverde blad past echter niet vanzelf in de keuken. Doordat het blad wel haaks geleverd is. We hebben de muur hier en daar een aantal millimeter moeten inzagen om het blad passend te krijgen. Dit had eigenlijk niet nodig moeten zijn maar door de smetplint is hier niks van te zien en dus ook niet rampzalig. Het blad wat bovenop een kast van 40 moest komen was 40,2 breed en had beter 39,8 kunnen zijn. Nu zit hij geklemd tussen koelkast en fornuis en was dus door persing lastig te leggen zonder beschadiging. Maar is uiteindelijk ook gelukt.

Al met al. Prijs kwaliteit uitstekend. Levering goed opgelost. Inmeten had beter gekund. Resultaat: Fantastisch
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Adrie Stok op maandag 3 apr 2017 '17
Onze vaatwasser deed het niet meer, wij er één gekocht, in de tussen tijd kwam onze zoon even kijken en hij kreeg de vaatwasser weer aan de praat.ja nu zaten we met twee vaatwassers, ik gebeld en we mochten de gekochte vaatwasser weer retour brengen. Ik vindt dit klasse en hele goeie service. Als de vaatwasser toch weer stopt kopen we bij Budget Plan weer een nieuwe vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed bevallen”
Door M Nijman op dinsdag 5 jan 2016 '16
Afgelopen najaar een keuken gekocht en laten plaatsen via Budgetplan uit Ridderkerk. We zijn uitstekend voorgelicht, Budgetplan biedt prachtige keukens aan, echt tegen de meest scherpe prijzen, scheelt echt zo maar enkele duizenden euro's in vergelijking met andere keukenzaken. Wij vonden de verkoper eerlijk en transparant, liet middels de tekening duidelijk zien wat we konden verwachten. Daarna besloten tot de aankoop: de levering en plaatsing gingen vlot, waardoor wij binnen enkele maanden konden genieten van onze nieuwe keuken. Er was 1 enkel schoonheidsfoutje, het werkblad was in de verste hoek ongeveer anderhalve centimeter te kort gezaagd, het betrof een hoekje van anderhalf bij 4 centimeter. Dit kleine stukje werd later mooi nageleverd en gratis geplaatst waardoor onze keuken nu echt perfect is. Wij kunnen Budgetplan aan iedereen aanbevelen...!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
9,0
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 133 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 17 ervaringen
“Meerdere keukens gekocht”
Door J. van den Dool op vrijdag 8 jan 2016 '16
wij zijn een bedrijf en hebben meerdere keukens gekocht. Onze ervaring is dat er altijd goed word geleverd en geplaatst, probleempjes worden altijd in korte termijn opgelost, wij doen altijd bij meerdere bedrijven offerte en budgetplan is altijd de voordeligste.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Super tevreden”
Door Cees en Gerda Vermaas op zondag 8 okt 2017 '17
In mei jongstleden zijn wij bij deze zaak binnen gestapt on zomaar even te kijken,daar werden wij uitermate vriendelijk te woord gestaan door een van hun adviseur Eric van Rijnsoever,er werd gelijk wat te drinken aangeboden,hij vroeg of dat hij wat kan doen voor ons helemaal niet opdringerig maar gewoon normaal,waarbij je dan op je gemak gesteld wordt,dit alleen was al een fijne ervaring,op voorhands hadden al wel de maten van onze keuken bij ons dus hij kon voor ons gelijk een schetsje maken erg leuk,pratend heeft hij ons fantastisch geadviseerd en geholpen echt een top adviseur die niets opdringt maar alleen meedenkt.er is ook een hele mooie duidelijke 3D tekening gemaakt.tevens hebben wij ook een overzichtelijke lijst van materialen gekregen dit naderhand keurig zoals afgesproken via de mail,wij hadden zelf al wel via internet gelezen dat Dhr van Rijnsoever werkt met de heren Jacco en zijn zoon Mike Verweij om de keukens te installeren dit klinkt goed hier voelde wij wel wat voor dus bij de volgende afspraak bij budgetplan om voor deze offerte te tekenen wij hebben dit ook aangeven eind augustus is bij ons de keuken geplaatst door Jacco en Mike betere kan je niet treffen wat een toppers de keuken is geweldig geplaats hun doen veel meer als dat je zou verwachten,schoonmaken en opruimen komen ook hun afspraken na ( wat ook heel mooi is zij hebben service hoog in het vaandel staan )wij kunnen deze mensen zowel Eric Jacco en Mike bij een ieder aanbevelen wij zijn super tevreden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service bij deurtje”
Door Nico Heijnen op vrijdag 15 apr 2016 '16
5 jaar geleden een keuken gekocht en een deurtje was kromgetrokken. Er is netjes een nieuwe besteld en gemonteerd er werd gelijk ook alle andere frontjes netjes afgesteld. Super. IK zal Budgetplannen ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen bij verschillende producten”
Door Ina op zaterdag 31 dec 2016 '16
Wij hebben er een inbouwafzuigkap gekocht tweede kerstdag,keurig geholpen.
Vandaag,oudejaarsdag weer terug geweest en inbouw combimagnetron en een inductiekookplaat gekocht. Vandaag ontzettend goed geholpen,een eerlijk maar goed advies!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“vaatwasser defect”
Door sander op woensdag 5 nov 2014 '14
vaatwasser 2 x stuk in 3 jaar. eerst zelf bauknecht gebeld. liep complet mis. Echter na het telefoontje van budgetplan keukens geheel goed verlopen. Na de reparatie toch weer problemen met bauknecht, echter ook hier weer budgetplan keukens erin gesprongen, fantastische service en wilden ook gewoon luisteren naar het probleem. vriendelijk en goede service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bestelling bij budgetplan”
Door J. Eelman op vrijdag 16 sep 2016 '16
mijn koelkast was na 17 jaar aan vervanging toe en gekozen voor een Siemens. deze bleek bij budgetplan het goedkoopst én op voorraad. besteld waarna ik een mail kreeg dat de vervoerder contact zou opnemen voor aflevering. na twee dagen de site gecheckt van budgetplan naar de voorraadstatus en bleek de koelkast opeens €39 goedkoper. gemaild en meteen antwoord van dhr Boon dat dit een fout was, de volgende ochtend hersteld zou worden maar ik wel de koelkast voor deze foutieve prijs zou krijgen. en de vervoerder nogmaals aangespoord zou worden contact met mij op te nemen. dit gebeurde daarna ook vrij snel en twee dagen later had ik de koelkast in huis. zeer goede service voor een prima prijs (ook al zonder de extra korting van €39!)alleen de communicatie met de vervoerder zou beter kunnen waardoor een bestelling hopelijk iets sneller geleverd wordt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Budget ramp”
Door A. Geneugelijk op donderdag 16 okt 2014 '14
Onze insteek was eerst een keuken bij Ikea te kopen...maar kwamen bij Budgetplan terecht. Werden echt supergoed geholpen door de verkoper (Perry). En besloten op hun advies een lakkeuken te kopen, ipv een "foliekeuken".je kan hem ooit nog eens overspuiten als je dit zou willen. Leek ons wel handig met 3 kinderen. We hebben daarmee een grote fout gemaakt!! De lak bleek uiterst kwetsbaar een binnen drie maanden overal de stukken er vanaf. Toen begon het doorschuiven...een medewerker van Budgetplan die kwam kijken. Zijn conclusie was dat het belachelijk was dat er al zo snel schade ontstond op de meest vreemde plaatsen. Er werd een deurtje verwisseld en getest in de fabriek, let op dit "proces" duurde bijna 9!!!! maanden. Er werd door de fabrikant en Budgetplan alleen maar naar elkaar gewezen: Communicatiefoutje, vakantie en ga zo maar door. Uiteindelijk kregen we een brief met testrapport ( wat gewoon ontbrak!!). Het lag aan ons, gebruikersschade. En konden tegen gereduceerd tarief nieuwe deurtjes bestellen. Dus.....wil je een keuken waar in geleefd wordt? Vermijd Budgetplan!!
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Uitstekend!”
Door Linda op maandag 12 nov 2012 '12
Allereerst is de keuze groot genoeg bij Budgetplan. Verkopers vriendelijk en niet opdringerig. rijs kwaliteit is erg goed. Service is ook uitmuntend, bij veranderingen wordt er goed contact gehouden en flink meegedacht bij het uitvoeren van je plan. Ook de keukenzetter die Budgetplan regelt is een echte vakman! Wat wij fijn vonden was dat we beneden het apparatuur ook zelf konden uitkiezen. Je weet wat je koopt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
8,8
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 29 ervaringen
8,5
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 8 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door aad op dinsdag 22 mei 2012 '12
Over Budgetplan meer dan tevreden. In januari 2004 een keuken gekocht, in april geleverd en in augustus 2004 i.v.m. verbouwing geplaatst door monteur. Budgetplan kwam voor plaatsing nog controleren of alle aansluitingen goed waren. In oktober 2011 begon van diverse deurtjes de bovenlaag te scheuren en los te laten. Omdat de deurtjes uit de productie waren hebben we nieuwe fronten gehad voor alle kastjes en lades (26 stuks) en alles paste perfect en was geheel gratis.Zeer tevreden over Budgetplan.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Keuken nog niet af”
Door Leen op zondag 4 mrt 2012 '12
Keuken gekocht en laten plaatsen in dec. 2011, er is een afzuigkap verkocht met moter maar er was een mechanische ventilatie in huis. Er is contact geweest met de verkoper die is ook geweest om in te meten die had dat kunnen zien. De enige optie was: een gat naar buiten laten boren die moest zelf betaald worden, budget komt daar niet in tegemoet, omdat het gat naar buiten moet, moest er weer een kastje bij komen om de afzuigslang te bedekken en er zijn ook nog aanpassingen nodig aan het aanrechtblad. Maar na div. keren gebeld te hebben, belooft men veel maar komt er niets van terecht.ik ben dit echt zat.
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“service leed dat budgetplan heet”
Door wim op donderdag 29 mrt 2012 '12
op 7 juli 2011 en inbouw afzuikap en vaatwasser geplaatst. 17 januari 2012 kwam het plastiek plaatje van de verlichting naar buiten vallen,gevraagd om nieuwe toe tezenden was niet mogelijk was geen garantie, kreeg en telefooon nummer van wirlpool om het zelf teregelen,wirlpool doet geen zaken met particulieren,verwees me naar Budget terug,gelijk gebeld, zou direkt aktie ondernemen. 10 februari gebeld was nog geen aktie ondernomen 21 februari wederom gebeld na prijs opgaaf besteld 13 maart gebeld en gevraagd naar de status van de bestelling,was nog niet besteld als nog besteld. 22 maart is gebeld dat het kapje binnen was en klaar lag mijn verzoek om het op testuren moest na gevraagd worden nooit meer wat gehoord. 29 maart maar zelf van Spijkenisse naar Ridderkerk gereden om het op tehalen geen enkel sorry maar arogant we sturen nooit op dus voor ons geen budget meer. Ikea geeft nog meer service voor minder geld.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Goede kwaliteit en service”
Door Mooij op zondag 23 jan 2011 '11
Wij zijn dik te vreden ver onze keuken van butgedplan
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“lijkt aardig, maar toch niet”
Door Shaan op donderdag 27 jan 2011 '11
In eerste instantie een heel prettige indruk. Er is goed geluisterd en geadviseerd en we hebben een mooie keuken met dito prijs gekocht. Toen is ook de offerte ondertekend met daarop vermeld 'keuken zoals besproken incl.inmeten' en 'montagekstn'. Erg summier omschreven, geen boekje meegekregen met gekozen apparatuur. De keuken zou na ongeveer 9 weken geleverd worden en één week daarvoor zouden wij gebeld worden over de betaalwijze etc.En dan blijft het stil...
Na een paar dagen wilden wij wat wijzigen in de keuken en een groter blad (1,5 meter). Dan is het ineens kassa. Zonder enige inzicht in een berekening, kostenplaatje oid is de keuken ineens ruim 2d(!) duurder. In totaal dus dezelfde prijs als bij de concurrenten, alleen hier geen inzicht. Wij hebben de keuken dan ook geannuleerd. Dat kon kennelijk ook gewoon en zo is het vermoeden van vage afspraken ook bevestigd ondanks een getekende offerte. Voor professionaliteit en vooral weten waar je aan toe bent, moet je hier niet zijn.
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
Vestiging Budgetplan Keukens
aRidderkerk, Tinstraat 10 c t/m f, 2984 AN Ridderkerk, tel 0180 - 44 23 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland