Feedback
7,0

Bulthaup Den Haag

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-3992341 | Binckhorstlaan 305, 2516 BC Den Haag
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bulthaup Den Haag
Nell en Stutterheim is leverancier voor bulthaup keukens
Alternatieven voor Bulthaup Den Haag
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,1 uit 787 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 8,0 uit 39 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,2 uit 81 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,4 uit 53 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 209 ervaringen
• Eigenhuis Keukens
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 5,8 uit 115 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 46 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Bulthaup Den Haag. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima!”
Door C. Kenter op woensdag 27 mrt 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken van Nell en Stutterheim. Vanaf de eerste gesprekken in de showroom tot aan het plaatsen toe verliep allemaal vlekkeloos. Service is prima en wij hebben onze keuken inmiddels bijna 4 jaar en zijn nog steeds enorm tevreden. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door S. v. Blitterswijk op vrijdag 8 mrt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is zeer goed. Wij hebben de keuken nu 2,5 jaar en hij bevalt ons prima. In het duurdere segment, maar dan krijg je ook waar voor je geld. De montage verliep probleemloos en vlot. De service hebben wij niets over te klagen.
Ik kan u van harte aanraden om bij Nell en Stutterheim een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Excellence”
Door HN op woensdag 14 jan 2015 '15
Excellence is exceeding customer expectations! En daar heeft N&S in ons geval aan voldaan. Ik heb -voor dochter en schoonzoon- de coördinatie gedaan van grote verbouwing en renovatie van een jaren 30 woning door een aannemer. N&S heeft keuken geleverd en geplaatst. En dat was een meer dan postieve ervaring. Op afgesproken dag, op juiste tijdstip, met alle keukenonderdelen en -apparatuur, prima verpakt en onbeschadigd. Is vervolgens vakkundig en perfect geplaatst en aangesloten, zonder jagen en jachten. En dat in een omgeving waar van 'van alles en nog wat' niet af was. Verpakkingsmateriaal -en dat was veel- is keurig weer meegenomen. Afgelopen week is ter afsluiting de achterplaat/spatplaat (4 meter lang) geplaatst en deze paste precies; kortom alle uitsparingen op de mm op de juiste plaats!
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen wat ze beloven”
Door Njr op vrijdag 9 nov 2012 '12
Nell & Sutterheim is bij ons thuis geweest en op basis daarvan prijsopgave gehad voor werkzaamheden aan onze Bulthaup keuken. Hiermee akkoord gegaan, maar tijdens werkzaamheden bleek dat men het totaal verkeerd ingeschat had. Hierdoor weigerde N&S 1 deel van de afgesproken werkzaamheden uit te voeren, ondanks dat we hier al eerder overeenstemming over hadden. Toen kwam er gesteggel van N&S over het betalen van de wel verrichte werkzaamheden, ondanks dat in de offerte/opdracht de apart gespecificeerd stond. We hebben dan natuurlijk ook dit overeengekomen bedrag netjes betaald. Al met al zeer slechte service van een erkend Bulthaup dealer, waarmee weer duidelijk is dat je beter keuken bij Ikea kunt kopen, want daar is de service zeker niet slechter (want dat kan niet) en de keuken veel goedkoper.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Bulthaup Den Haag
aDen Haag , Binckhorstlaan 305, 2516 BC Den Haag, tel 070 - 399 23 41
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.