Feedback
9,8

Kuechenland Ekelhoff (D)

Website: www.keuken-ekelhoff.nl "Fantastisch" score uit 411 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keuken-ekelhoff.nl | tel: +49592180210 | Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland
1 / 111
111 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenland Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Ervaringen
Er zijn 411 ervaringen over Kuechenland Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren383 ervaringen
4 sterren21 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Alles klopt”
Door JvdG op woensdag 14 feb 2018 '18
Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, ... het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Really good”
Door Mark Sage op vrijdag 9 feb 2018 '18
We're very happy with our kitchen and its value. From design concept to execution is all well done, reliable and nice quality. There was some (small) problems caused by them between concept and execution but they also fixed them well. Nice people, and reliable.
FOTO VAN MARK SAGE
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zekere aanbeveling”
Door Arie den Boon op woensdag 7 feb 2018 '18
We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff zeker aanbevelen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Geachte Familie den Boon, nogmaals hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen om uw prachtige keukens te fotograferen. Met vriendelijke groet van het Ekelhoff team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ekelhoff is een echte aanrader”
Door C. Westenberg op maandag 29 jan 2018 '18
Anderhalf jaar geleden kwamen wij via vrienden in contact met Kuechenland Ekelhoff. Wij wilden onze huidige keuken vervangen door een nieuwe, maar wilden eerst de huidige ruimte verbouwen. Wij maakten een afspraak met Ekelhoff en tijdens deze afspraak werden we fantastisch geholpen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de keukens die in de winkel stonden te bekijken en we kregen goede adviezen. Na de verbouwing werd het tijd om onze droomkeuken te laten plaatsen. Best wel spannend! De plaatsing van de keuken verliep geheel zonder problemen. Wat een vakmannen!! Rustig en met precisie gingen zij te werk en binnen twee dagen stond onze keuken te glanzen. Ook de service na plaatsing is perfect. Met vragen kun je altijd terecht en mochten er problemen zijn, komen ze gewoon langs om deze op te lossen. Kortom: Kuechenland Ekelhoff is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hoogwaardige kwaliteit”
Door Eline Langemeijer op vrijdag 26 jan 2018 '18
Wij zijn na ander half jaar nog steeds heel erg blij met de keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht. Van de hoogwaardige kwaliteit heb je iedere dag plezier. En de service tijdens het plaatsen was ook erg goed. Er waren een paar kleine misverstanden, waar ze niet moeilijk over deden. Ook al betekende dat dat de halve keuken opnieuw geplaatst moest worden. Opleverpuntjes werden keurig één of twee weken na het plaatsten in orde gemaakt.
FOTO VAN ELINE LANGEMEIJER
Keuken goed geplaatst
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede zorgen”
Door Paul de Boeck op vrijdag 19 jan 2018 '18
Bij onze bezoeken aan Keuchenland Ekelhoff zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. De behandelende medewerker(s) luisterde goed naar onze wensen en gaf de (on)mogelijkheden goed aan. Ook de keuze was ruimschoots aanwezig. Bij het plaatsen van de keuken werd er netjes gewerkt. Ook nadat de keuken gereed was nam Keuchenland Ekelhoff contact met ons op om te vragen of alles naar wens was. Wij willen Keuchenland Ekelhoff bedanken voor de goede zorgen en wij genieten nog steeds van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Grote keuken”
Door wgroos op maandag 8 jan 2018 '18
Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. Zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na)op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat onze fotograaf langs mocht komen om uw prachtige keuken te fotograferen:) Het team van Ekelhoff
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Strakke planning”
Door H. Van Dijk op woensdag 3 jan 2018 '18
De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Dank voor uw positieve beoordeling! Hierbij enkele van de foto's die onze fotograaf bij u maken mocht van uw fantastische Zampieri-keuken! Uw team van Ekelhoff:)
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Best mogelijke beoordeling”
Door Alrik op donderdag 21 dec 2017 '17
Twee jaar terug hebben we bij Kuechenland Ekelhoff een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning, welke vorig jaar is opgeleverd. Tijdens het gesprek werd uitgebreid de tijd genomen ons alles te laten zien en onze wensen te horen. De verkoper heeft ons hier goed in begeleid. Uiteindelijk de prijs was direct een goede prijs en zijn we snel uitgekomen. In onze nieuwbouw woning wilde we de keuken op een andere plek dan waar deze volgens tekeningen geplaatst zou moeten worden. Kuechenland heeft hiervoor tekeningen bij ons aangeleverd waar de bouw op aangepast is. Vonden wij wel spannend, en dit is volledig probleemloos verlopen. De plaatsing was door zeer gekwalificeerde mannen en vriendelijke mannen, wie uiterst netjes werkten. Het resultaat zijn we nu een jaar later nog steeds ontzettend blij mee. Alles werkt super en is nog steeds ontzettend mooi! Ook belangrijk: de service is compleet. We zijn altijd goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Na plaatsing kregen we een belletje, of we tevreden waren. Hierna volgde pas de laatste rekening. Met name de communicatie en aftersales vonden we erg goed. Hier kunnen echt veel bedrijven van leren. Kuechenland heeft ons een ontzettend goed en betrouwbaar gevoel gegeven. Afgelopen week belden zij dat zij in de buurt zijn over 2 weken en of er nog op of aanmerkingen zijn op de keuken, dan kunnen zij langskomen. (gratis, om te kijken of het onder garantie valt). Wat een service, dus hierom absoluut de best mogelijke beoordeling voor Kuechenland.
FOTO VAN ALRIK
Heel blij met dit resultaat
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw charmante keuken te fotograferen:).Het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfectie”
Door M. Kuipers op maandag 11 dec 2017 '17
Super goede service en nazorg. Perfectie in afwerking
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en heel fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service & garantie tot het gaatje. Top”
Door Elly & Guus Schrover op zondag 10 dec 2017 '17
Wij hebben in september 2015 een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff.
Prima begeleiding gehad en het inbouwen van de keuken duurde 2 dagen door zeer gemotiveerde monteurs. Na een jaar (2016) bellen we Kuchenland voor een jaarlijkse controle van de geleverde keuken en tijdens het maken van de afspraak melden we dat er twee donker kleurige banden dwars door het aanrechtblad zich begint af te tekenen. De monteur komt na 4 weken en loopt de keuken op alle punten na en bekijkt de donkere banden. Hij besluit het granieten aanrechtblad te ontvetten en opnieuw te impregneren. Het donkere effect verdwijnt redelijk maar is niet geheel weg. De afspraak is om opnieuw weer contact op te nemen als het granieten aanrechtblad zich niet heeft hersteld. Dit doen we in augustus 2017. Er komt weer naar twee weken een monteur die het gehele natuurstenen aanrechtblad opnieuw onderhanden neemt. Weer geheel ontvetten en opnieuw impregneren. Na ongeveer 2 uur is hij klaar maar concludeert dat de donkere band niet geheel is verdwenen. Hij verteld ons dat de leverancier van de natuurstenen bladen aan Kuchenland Ekelhoff dit jaar een rondje komt maken in Duitsland,. Hij stelt voor om ons in deze afspraken Inspectielijst te zetten om naar ons probleem met het natuurstenen aanrechtblad te komen kijken. Op 25 oktober jl. komen twee Italiaanse medewerkers van de leverancier en een monteur van Kuchenland Ekelhoff op bezoek en bekijken het natuurstenen aanrechtblad. Een medewerker van de Italiaanse leverancier ontvet het aanrechtblad en impregneert het opnieuw met een nieuw middel. De monteur van Kuchenland Ekelhoff spreekt met mij af om daags hierna te bellen of de donkere banden zijn verdwenen. In zijn telefoontje moet ik bekennen dat dat niet het geval is. Hij besluit het gesprek met een prettig weekend en zegt dat we binnenkort wat horen over hoe verder te gaan. Half november komt er een telefoontje van Kuchenland dat ze op 6 december a.s. een geheel nieuw natuurstenen aanrecht blad komen leveren. Die dag wordt het aanrecht blad vervangen door twee gemotiveerde monteurs van Kuchenland Ekelhoff en op het einde van de dag lopen ze ook nog eens de gehele keuken na of alles nog goed functioneert. Onze keuken is weer als nieuw en het natuurstenen aanrechtblad is zoals het moet zijn. Mooi en strak egaal van kleur. Alles valt onder garantie. Zelden hebben wij van een leverancier zo'n service en garantie tot het gaatje gekregen. Kuchenland Ekelhoff snapt hoe je een klant ook na aankoop als klant moet blijven behandelen. Echt TOP.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super tevreden”
Door Bert Tukker op vrijdag 24 nov 2017 '17
Goed advies, montage volgens afspraak, uitstekende kwaliteit! Na ruime een jaar nog steeds super tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BERT TUKKER
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken”
Door Jacqueline Kasius op donderdag 16 nov 2017 '17
Prettig geholpen, nette monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Eerlijk advies.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken! Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Op alle terreinen super”
Door Margareth en Arend Jan ten Bergen op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en het mag geschreven worden: het was op alle terreinen super!! We werden geholpen door Jeanin Oude Wolbers, die ons perfect en uitgebreid informeerde; een hele plezierige en kundige vrouw! Maar het gehele traject verliep zeer professioneel. Een ieder die hierbij betrokken was verstond zijn vak: de mensen die kwamen meten, de planners, zij die de keuken brachten en ook de monteurs die de keuken plaatsen waren zeer correct, aardig, op tijd, behulpzaam en flexibel. Toen bijvoorbeeld bleek dat de kookplaat net niet goed was uitgesneden in het aanrechtblad kwamen ze zelf met deze constatering en kregen wij probleemloos een nieuwe! Alle afspraken werden correct nagekomen en wij bevelen Küchenland Ekelhoff zonder reserve bij iedereen aan. Echt een voortreffelijk adres voor wie een nieuwe keuken wil. Hier krijg je geen moment spijt van als je deze koopt bij Küchenland Ekelhoff.
FOTO VAN MARGARETH EN AREND JAN TEN BERGEN
Super keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Twee keer een keuken”
Door Hetty op woensdag 18 okt 2017 '17
Voor de tweede keer hebben wij nu een keuken bij Ekelhoff gekocht. Voor het eerst in 2012 en nu weer in 2017 (ander huis). Wij hebben ons vorige huis verkocht mede door de kwaliteitskeuken die er in zat! We zijn wederom prima geholpen door Nadja Hollmann. Een vakvrouw met passie. Goede adviezen voor de keukenindeling. Zeer vlot met het inschatten van haar klanten. Fijne showroom, maar maak een afspraak - het is er altijd druk en zeker op zaterdag!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2017: De keuken is geleverd en dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
FOTO VAN HETTY
Keuken met goede indeling
REACTIE VAN INA GROENEVELD
Ziet er prachtig uit! Wij zijn ook toe aan een nieuwe keuken en willen hier ook es kijken!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Perfect”
Door Leo Hooghart op vrijdag 13 okt 2017 '17
Perfect geholpen door de verkoper. Deze mensen luisteren naar de wensen van de klant, spelen daar prima op in en geven je de ruimte om over dingen na te denken.
Hier kunnen Nederlandse keukenverkopers nog heel van van leren. De plaatsing van de keuken:
1. Vakmensen
2. Net werken
3. Rommel opruimen
4. Zijn op tijd en communiceren duidelijk
5. Zijn flexibel en denken mee. Niet blind opdracht uitvoeren en keuken
afleveren.
Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Volledig advies gehad”
Door Xander Appeldoorn op zondag 8 okt 2017 '17
Wij zijn in een gesprek volledig geadviseerd, en de voor en tegens van onze keuzes zijn allen besproken. Na opdracht zijn wij op de hoogte gehouden wanneer er gemonteerd kon worden. Er was begrip voor de nog niet duidelijke afleverdatum ivm het opleveren van onze woning. Na oplevering kon er snel worden gemonteerd door kundige monteurs die hun vak volstaan. Na een jaar zijn wij benaderd of alles nog naar wens is. Voor ons een goede keus!
FOTO VAN XANDER APPELDOORN
Strakke keuken
REACTIE VAN INEKE MULDER
Wat een mooie keuken. Mag ik vragen uit welke lijn deze is? En welke prijs jullie hiervoor moesten betalen? Ineke
REACTIE VAN ROOS
Prachtige keuken! Mag ik vragen hoeveel deze uitvoering ongeveer gekost heeft?
Reactie of foto toevoegen +166 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Jos Blom op donderdag 5 okt 2017 '17
Keuken gekocht. Uitstekende installatie, vaklui.. Na een jaar gebeld of alle in orde was. Klasse.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Kijken met veel plezier erop terug”
Door Frans en Cora op donderdag 5 okt 2017 '17
Met veel plezier en tevredenheid kijken wij terug op het gehele traject rond de aanschaf van onze keuken. Ondanks dat we heel strak onze ideeën hadden, hebben we toch de goede adviezen van Ekelhoff gelukkig overgenomen. Over de soort en plaatsing van de apparatuur en ook de indeling weten ze echt waar ze het over hebben. De plaatsing van de keuken exact volgens afspraak en 100% alles in 1 keer goed, was bijzonder om mee te maken, zeer vakkundig en erg netjes. Complimenten aan het installatie team. Een jaar na dato ongevraagd gebeld worden ' is alles nog steeds naar wens?' spreekt voor zich. Inmiddels 2 andere families richting Ekelhoff gestuurd. Het is even rijden naar Nordhorn maar meer dan de moeite waard als je bedenkt dat je weer heel veel jaren met de keuken wilt doen.
FOTO VAN FRANS EN CORA
Plaatsing exact volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door Fam. Horstman op maandag 2 okt 2017 '17
We waren op zoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en kwamen bij Ekelhoff terecht. Al direct was er een zeer persoonlijk contact wat we erg prettig vonden. De verkoper dacht erg goed mee en nam uitgebreid de tijd om ons te helpen bij de juiste keuze. Geen gedoe met enorme kortingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. De kwaliteit is uitstekend en de service net zo. Wil je het goed voor elkaar hebben koop je keuken dan bij Ekelhoff, echt super!
FOTO VAN FAM. HORSTMAN
Keuken met kastenwand
REACTIE VAN C.G
Hoi hoi, ik zou graag willen weten wat jullie voor deze keuken betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“Fijne mensen”
Door Rein Cuperus op woensdag 27 sep 2017 '17
fijne mensen en netjes gewerkt. Elke dag na werktijd alles opgeruimd. Geen moment gedoe. Super. En als verassing na 1.5 jaar nog een controle telefoontje. Dan ben je wel zeker van je product.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voortreffelijk geholpen”
Door Anne de Bruin op maandag 18 sep 2017 '17
Via vrienden zijn we bij de heer J. Piesche van Küchenland Eckelhoff terecht gekomen. Hij heeft ons voortreffelijke geholpen. Ons wensenlijstje was heel duidelijk we wilden een U-keuken o.a. geen bovenkastjes, laden, apothekerskast, afzuigkap zo plat mogelijk, geen pannen carrousel, 3 bestekladen, koelkast, vaatwasser, oven/magnetron/grill, lampen en twee kleuren fronten. Zeer vlot werd er een tekening gemaakt die voldeed aan onze wensen. Tot in de details werden diverse suggesties/mogelijkheden besproken zoals het aanrecht uit 2 delen aansluiten op de bestaande vensterbank, de spatplaat bij het kookgedeelte, kraan, aanrechtblad, gootsteen, pannenkast en de apparatuur. De keus is enorm en overal zijn voorbeelden daadwerkelijk te zien.

De definitieve maatvoering wordt ter plaatse gemeten en op de tekeningen staat duidelijk aangegeven waar de elektra en de aansluitingen voor het water moeten komen. Dit moet je laten regelen. De levering vindt plaats op de afgesproken datum en tijdstip. Er wordt zeer netjes gewerkt en alles wordt zeer zorgvuldig gecontroleerd op oneffenheden. Is het niet goed dan wordt dit zonder problemen opnieuw besteld en later gemonteerd, alles binnen 4 weken. Uiteindelijk is men 3x terug geweest om onderdelen te vervangen c.q. aan te passen omdat het verkeerd was geleverd/vergeten. Deze service zit in de prijs inbegrepen en zelfs na 1 jaar werden we nog benaderd of de keuken nog steeds voldeed. Kortom een keuken kopen en laten plaatsen door Küchenland Eckelhoff is absoluut een aanrader.
FOTO VAN ANNE DE BRUIN
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Echt top”
Door Pieter Versteijnen op zaterdag 16 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zij hebben een prachtige showroom. Ondanks dat wij op een hele drukke zondag zonder afspraak aankwamen wisten ze toch aan het einde van de middag een verkoper voor ons te reserveren. Die nam uitgebreid de tijd voor ons tot ver na sluitingstijd. Hij heeft ons alles te laten zien, zodat wij uiteindelijk onze droomkeuken konden samenstellen. Een paar weken later na een tweede bezoek hebben wij de keuken op afroep besteld. Onze keuken is in juni 2016 geplaatst. Alles was perfect geregeld en wat wij zelf erg positief hebben ervaren is dat Kuechenland Ekelhoff ons na een half jaar en na een jaar belde met de vraag of alles goed was. Dat is echt top! Wij zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben, de kwaliteit en afspraken zijn super. Enige min puntje is de hoge aanbetaling die werd gevraagd. Daar zijn wij persoonlijk principieel tegen.
FOTO VAN PIETER VERSTEIJNEN
Keuken via Ekelhoff
REACTIE VAN SHAMILA
Hallo, ik wil ook graag zo keuken. Kunt mij vertellen hoeveel jullie keuken gekost heeft. Alvast bedankt gr Shamila
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Fantastische keuken”
Door Wim Meijerink op vrijdag 15 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken gekocht in december 2015 en deze is in maart 2016 geïnstalleerd. Wij zijn zeer prettig geholpen bij Kuechenland Ekelhoff en de showroom is enorm dus overal voorbeelden van aanwezig! De installatie van de keuken is zeer professioneel en snel uitgevoerd. Na 18 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden, werkt alle apparatuur naar behoren en zien de kastjes er als nieuw uit. Een erg fijn bedrijf om een keuken uit te zoeken!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Melissa op maandag 4 sep 2017 '17
Wij hebben een groot kookeiland met kastenwand gekocht bij Küchenland en we zijn super tevreden met onze nieuwe prachtige keuken maar ook over de manier waarop alles gegaan is. De voorbereiding was grondig waardoor de installatie zonder enig probleem verliep. Monteurs die weten wat ze doen! Ook vanuit Küchenland werd er geregeld geïnformeerd of alles naar tevreden verliep. Kortom, een echte aanrader!
REACTIE VAN MARK
Hi Melissa, Wij willen daar ook gaan kijken voor een eiland (ongeveer 3 meter) en een kastenwand (5 of 6 kasten). Mag ik vragen wat jullie kwijt waren voor zo'n opstelling? Ik snap dat het afhankelijk is van merk apparatuur en materiaal van het aanrechtblad enz. Maar dan heb ik in ieder geval een indicatie! Grts Mark
Reactie of foto toevoegen +64 bedankjes
“Super geholpen”
Door M.Nijsen op maandag 14 aug 2017 '17
Sven Wensing heeft ons super geholpen. Hij had goede suggesties over de indeling en kleur stelling van de keuken. Het hele team van verkoper tot degene die de keuken kwam plaatsen zijn vakmensen. Iedereen werkt nauwkeurig en netjes. Afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met onze keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Cees en Irene Slagt op woensdag 26 jul 2017 '17
We werden fantastisch geholpen en geadviseerd door de heer Piesche en de twee monteurs die uitstekend hun werk hebben verricht, we zijn heel blij met de mooie Schuller keuken.
FOTO VAN CEES EN IRENE SLAGT
Schuller keuken
+ Toon extra foto van Cees en Irene Slagt
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super tevreden”
Door Sebastian op maandag 24 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden met onze keuken die wij in 2016 bij Kuechenland hebben gekocht. Een ontzettend mooie showroom zoals die je in Nederland niet vindt met deskundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding. De keuken werd netjes ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Ook de after sales is top! Kortom, een echte aanrader.
FOTO VAN SEBASTIAN
Keuken met spoeleiland
REACTIE VAN VINCENT
Hi Sebastiaan, we zijn benieuwd naar jou keuken maatvoering. We kijken ook naar een eiland en hebben een breedte van 3,1 meter beschikbaar. Jullie keuken lijkt eigenlijk precies op wat we voor ogen hadden. Hoeveel ruimte heb je tussen de kasten en dan de muur? Kan je een orde grootte de kostprijs aangeven?
Reactie of foto toevoegen +98 bedankjes
“Aftersales”
Door Paul Peters op maandag 24 jul 2017 '17
Goed advies bij aankoop keuken, uitstekende aftersales!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door J.C de Goeij op maandag 24 jul 2017 '17
Een jaar terug een keuken gekocht en in 1 woord TOP! er werd met ons mee gedacht en waar wij niet aan dachten kwam de verkoper mee, een hele fijne niet opdringende manier van verkopen. De keuken werd uiterst netjes geplaatst en de kleine dingen waar wij eerst niet aan hadden gedacht zoals een opening naast een kastje dat werd gezien door de monteur, is tijdens het plaatsen direct doorgegeven aan de werkplaats en zonder extra kosten werd het geregeld. Nu een jaar later kwamen ze langs om alles nog een keer af te stellen en kregen we goede tip m.b.t. het onderhoud van het werkblad. Ik zou iedereen Keuchenland Ekelhoff aanraden!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Hulde”
Door Familie Bouwmeester op maandag 24 jul 2017 '17
Zeer vriendelijke en prettige verkoper, niet opdringerig, goed luisterend naar de wensen, deskundig, neemt goed de tijd, niet gehaast. Montage/plaatsing: keurig! Alles in zijn geheel geplaatst, geen missende onderdelen. Beschadiging op onderdeel zonder discussie meteen vervangen. Alles keurig opgeruimd, professioneel. Aftersales: bij reclamatie wederom zeer vriendelijk, professioneel en direct afgehandeld . Hulde!
REACTIE VAN MIRIAM
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw mooie keuken! Hartelijke groet, uw Ekelhoff team
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfectie”
Door Ronald Eijgenhuijsen op woensdag 28 jun 2017 '17
Was voor ons de tweede keuken die we hier gekocht hebben. In de advies fase (op afspraak) word ruim de tijd (2 uur) genomen en word er bijzonder goed meegedacht in oplossingen. Keuken in 1 dag gemonteerd, zaken die aangepast moeten worden worden ter plekke aangepast. PERFECT opgeleverd en ALLE rommel word meegenomen. Zonder meer een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ervaringen zijn zeer positief”
Door R. Mulder op woensdag 28 jun 2017 '17
In 2016 een keuken gekocht. Onze ervaringen met Kuechenland zijn zeer positief. Prettig en deskundig geholpen bij het kiezen van de juiste keuken en de apparatuur. Zeer tevreden over de deskundigheid en de manier van werken bij de plaatsing van de keuken. Ook de nazorg is prima. Kuechenland is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Super mooie keuken”
Door Niels Ravensbergen op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij hebben een super mooie keuken gekocht en we werden super goed geholpen. De verkoper dacht goed mee en dacht ook mee. Wij wilden dingen maar dat was niet verstandig om te doen en vertelde en tekende toen wat beter was om te doen. Keuken plaatsen ze super netjes en de service daarna os ook Goed want dat is vaak bij heel bedrijven minder de service daarna maar bij hun absoluut niet. Goeie ervaring en ik zal iedereen doorsturen naar jullie doe onze keuken mooi vinden
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Mooie winkel”
Door René Beck op donderdag 22 jun 2017 '17
Mooie winkel, goed geholpen, op tijd geleverd, problemen netjes en profesioneel opgelost. Aftersales ook heel netjes.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top keukens in in heel veel prijsklassen”
Door Saskia Nekkers op woensdag 21 jun 2017 '17
Wij zijn heel blij met de keukenervaring van Ekelhoff. Mensen die daar werken zijn heel betrokken bij hun werk, en ze denken met je mee. Bij het kiezen van de kastindeling hebben ze ons heel goed advies gegeven. Ook kwamen ze met verschillende opties wat keukenapparatuur betreft. Dit is onze 2e keuken die we via Ekelhoff hebben gekocht, hij staat nu een jaar, en het is nog steeds iedere dag genieten. Van het gemak en de comfort. Dank daarvoor. Mochten we in de toekomst gaan verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben, weten wij waar we naar toe moeten. En ze hebben in heel veel prijsklassen top keukens.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Daniel op dinsdag 20 jun 2017 '17
Ruim 6 jaar geleden hebben wij voor het eerst een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Wij zijn destijds zeer goed geholpen door Sven. Een paar weken geleden hebben voor de 2e keer een nieuwe keuken besteld voor onze nieuwe woning, wederom super geholpen en nu door Ralf. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn super. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en mogelijkheden. Meerdere vrienden / colllega's hebben de afgelopen jaren op ons advies een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en zijn ook zeer tevreden. Een goede en betrouwbare partij om een keuken bij te bestellen!

Aanvulling ontvangen op 17 november 2017: De keuken is inmiddels geleverd en ik ben zeer tevreden over de installatie en afwerking. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uiterst professioneel”
Door Tjebbe Hansma op dinsdag 20 jun 2017 '17
De nieuwe keuken in 4 stappen gekocht:1 oriënteren 2 keuken met verkoper uitzoeken en laten tekenen 3 details wijzigen 4 keuken kopen. Daarna werd thuis de keuken zeer professioneel ingemeten. De keuken bezorgd en de keuken door 2 medewerkers van Kuchenland geplaatst. In al deze genoemde ervaringen kan ik niet anders beoordelen dan dat er uiterst professioneel, vriendelijk , uitnodigend is gereageerd op ons als koper, de verkoper was zeer deskundig , de inmeter en plaatsers vriendelijk en professioneel. Kortom wij zijn nu meer dan een jaar verder en zeer tevreden over onze aankoop van de keuken.
FOTO VAN TJEBBE HANSMA
Keuken volgens stappenplan
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader”
Door Murray Coetzee op maandag 19 jun 2017 '17
Great experience, got very good advise and kitchen was even more beautiful and functional than we expected - a definite "aanrader" The placing and finishing went without a problem and the after service was very good.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top top top”
Door Familie Alic op woensdag 14 jun 2017 '17
Bij heel veel keuken leveranciers geweest in Nederland. Wat mij opvalt is dat je in Nederland minder waar voor je geld krijgt dan in Duitsland. Daarbij komen de meeste merken van de aparaturen toch uit Duitsland!! Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Ekelhof. Super service van begin tot eind!!!! Er wordt beloofd wat gezegd wordt. Ze bellen je altijd heel netjes op om alles te overleggen. Communicatie per e-mail en telefoon is topp!!!! Zeker de moeite waard om hier je keuken te kopen!!!! Je krijgt zelfs vaatwastabletten cadeau! Daarnaast kregen we zelfs een pannenset twv &850 cadeau terwijl de actie al was verlopen. Kortom TOP TOP TOP
FOTO VAN FAMILIE ALIC
Keuken met topservice
REACTIE VAN HENDRIKSEN
Beste Familie Alic, Zou ik mogen weten wat u ongeveer voor u keuken heb betaald. En wat de afmeting is.. Wij willen exact de zelfde opstelling zoals het bij u is. Wij hebben zelf al het inbouwapparatuur al weet u toevallig of dat iets uitmaakt. Ik wil graag weten of het de moeite waard is om een kijkje te gaan nemen! Bij voorbaat dank.
REACTIE VAN MARTIN
Wij willen graag ongeveer dezelfde keuken en il vraag me af of het de moeite is om naar Duitsland te rijden. Zou ik mogen vragen wat u voor de keuken betaald heeft
REACTIE VAN ADNA
Beste Martin, Wij zijn in Nederland in 8 keukenzaken geweest. Wij hebben een enorm verschil gezien qua professionaliteit en gastvrijheid. In Duitsland wordt er echt tijd voor je genomen en houden ze niet een standaard commercieel "verkooppraatje". Ze luisteren echt naar je behoefte. In Duitsland krijg je ook meer waar voor je geld. Deze keuken kost ongeveer €15.000
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Heel vaak teruggeweest”
Door Struyk op maandag 5 jun 2017 '17
Service in de winkel is perfect. Afhandeling en plaatsing een drama. Apparatuur niet compleet, of verkeerde geleverd. Tot ZEVEN keer toe zijn ze terug geweest om het af te maken. Hopelijk is het volgende week klaar. We zijn sinds eind maart bezig! 9 van de 10 keer moesten we er zelf achteraan bellen. Geen enkele maal excuus of tegemoetkoming. Toen dit benoemd werd, kregen wij het verwijt dat wij ook twee keer niet konden op de voor hun geschikte dag. Keuken is mooi, service bedroevend (zeker na alle lovende recensies te hebben gelezen).
Reactie of foto toevoegen +59 bedankjes
“Goed geholpen”
Door M van Groningen op dinsdag 23 mei 2017 '17
Goed geholpen bij het uitkiezen van de keuken, het plaatsen was in 1 x goed. Bekwaam personeel. Zelfs na een jaar werd er geïnformeerd of alles nog naar wens was. Prijstechnisch voordeliger dan in Nederland.
FOTO VAN M VAN GRONINGEN
Resultaat van de keuken
REACTIE VAN LIEN
Hallo,
Zou u mij willen mailen wat deze keuken gekost heeft? Wij willen namelijk bijna dezelfde keuken kopen. Ben benieuwd wat voor prijs ze bij jullie gehanteerd hebben.
Reactie of foto toevoegen +132 bedankjes
“2e keuken gekocht”
Door A. Schrooten op dinsdag 23 mei 2017 '17
Dit is de 2de keuken die wij bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht.Wij zijn goed geadviseerd tijdens het kopen van de keuken en zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Ze hebben goede en nette monteurs in dienst.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer professioneel”
Door Marijn op maandag 15 mei 2017 '17
We werden erg vriendelijk ontvangen waarna we op een hele ontspannen manier geholpen werden. Er werd erg goed meegedacht in het ontwerp en bij de keuze van materialen. Er was veel keuze mogelijkheid kwa kastjes, keukenbladen en apperaruur. Gedurende het hele traject werd er zeer professioneel gewerkt, dan heb ik het over het mailcontact, het voorhand inmeten en de uiteindelijke plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prettig”
Door Mulders op maandag 15 mei 2017 '17
Kuchenland Ekelhof heeft ons op een prettige manier geadviseerd en geholpen. Op dezelfde dag van ons bezoek waren we geinfomeerd ten aanzien van het ontwerp en de kosten. De keuken was scherper geprijsd dan dezelfde keuken in Nederland. Als gevolg van de materiaalkeuze - marmer en designkranen - bestond er in het begin wat onduidelijkheid over het ontwerp. Uiteindelijk is deze onduidelijkheid tijdens een extra bezoek weggenomen. De keuken is in drie dagen geplaatst door vriendelijke en vakkundige werklieden.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw prachtige keuken! Mvg, het Ekelhoff team
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima ervaring met Kuechenland Ekelhoff”
Door Hans de Cocq van Delwijnen op zondag 7 mei 2017 '17
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Ter plekke van de showroom hebben wij met een verkoper van Ekelhoff de keuken ontworpen, aan de hand van de bouwtekening van ons nieuwe, nog te bouwen huis. We kwamen uit op een Siemens-keuken, met als grootste onderdelen een kook- en werk eiland en een achterwand met kasten en keukenapparatuur. Het staat er nu precies zoals we het hebben ontworpen! Een ronduit fantastische keuken. Wat ik over Ekelhoff te melden heb is louter positief. Zeer professioneel in benadering en afhandeling van de koopvraag. Om een voorbeeld te geven: toen ons huis in aanbouw was, is er een installateur van Ekelhoff gekomen om alles na te meten, zodat de te leveren keuken nauwkeurig zou passen in het nieuwbouwhuis. Op de dag van de levering heeft het installatieteam hier overnacht om de keuken in twee dagen te plaatsten. Perfect opgeleverd. Ik heb maanden later nog eens iemand uit Duitsland van Ekelhoff hier gehad om een bepaald onderdeel beter te bevestigen. We genieten elke dag van deze investering, en ik kan zonder aarzelen u Ekelhoff aanbevelen!
FOTO VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Zeer deskundig en prettig advies”
Door Edwin en Nanda de Vos op donderdag 4 mei 2017 '17
Wij hebben( net als 25 jaar geleden) een nieuwe keuken gekocht bij Ekelhoff en zijn daar zeer deskundig en prettig geadviseerd door Sven Wensing. Niets werd opgedrongen en alle opties werden benoemd. Afspraak was afspraak en vragen werden punctueel behandeld en/ of opgelost. Super tevreden zijn we met onze keuken en met Ekelhoff Bedankt!!!
FOTO VAN EDWIN EN NANDA DE VOS
Super tevreden met deze keuken
REACTIE VAN DAPHNE
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de keuken gekost heeft. Wij zijn op zoek naar een zelfde formaat en type keuken en zijn wel benieuwd of het zin heeft om naar Nordhorn te reizen.
REACTIE VAN NANDA
Hallo Daphne, onze keuken heeft €14000 gekost .Dit is incl een keramisch blad, quooker, en een industriële afzuigkap. Dit maakte de keuken duurder. Neem je wat meer standaard producten ben je voor €10000 klaar. De service en advies is heel goed. bezoekje is het zeker waard. Je doet er veel ideeën op omdat het een zeer grote toonzaal heeft. Er wordt niets opgedrongen.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Inge en Bert op donderdag 20 apr 2017 '17
Mooie keuken, uitstekende nazorg, en prima contacten! na de aankoop in goed overleg nog diverse zaken probleemloos kunnen aanpassen. Installatie planning en daadwerkelijke installatie goed en vakkundig uitgevoerd. Jaar na levering werden enkele kleine problemen snel en vakkundig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden.
FOTO VAN BERT BOVENS
+ Toon extra foto van Bert Bovens
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Perfect verlopen”
Door Terheggen op zaterdag 15 apr 2017 '17
Keuken geplaatst in voorjaar van 2017. Qua plaatsing is alles perfect verlopen, afspraak was afspraak. Na een half jaar zijn we benaderd of alles naar wens was verlopen en of er nog punten waren. Aangegeven dat de koelkast deur niet recht hing, gelijk werd er kosteloos een afspraak gemaakt om de laatste puntjes op te lossen.
FOTO VAN TERHEGGEN
Strakke keuken
REACTIE VAN MARA
Hoi, wat een prachtige keuken hebben jullie gekocht! Zouden jullie aub kunnen aangeven wat de keuken gekost heeft? Wij zijn bezig met de aannemers mbt het uitbouwen van ons huis en een soortgelijke keuken zou perfect passen. Alvast dank, Mara
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Gematigd enthousiast”
Door Renate op woensdag 12 apr 2017 '17
Na aanbeveling van kennissen naar Duitsland gereden. Het aankoop proces was uitstekend. Goed advies, mooie keukens tegen een schappelijke prijs. Helaas bij levering van de keuken diverse problemen ( verkeerde kleur kastjes, geen barblad geleverd, vuilnisbakken pasten niet, quooker kon niet op de afgesproken plek gemonteerd). Het bedrijf probeert alles vriendelijk op te lossen maar we zitten na 3 weken nog steeds met een niet volledig gemonteerde keuken en alleen de oprechte excuses van de bedrijfsleider. Er zijn naar mijn mening teveel zaken die fout zijn gegegaan om het een uitstekende referentie te geven. Ik ben dan ook gematigd enthousiast. Nogmaals men is vriendelijk maar uiteindelijk telt het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Loorbach op woensdag 12 apr 2017 '17
Goede ervaring, super service en nazorg. Installeren van de keuken ging met veel zorg en nauwkeurigheid. Zowel de keuken als apparatuur. Het is iedere dag weer een feestje om in de keuken te staan. Iedere eigenschap van de keuken en apparatuur vertaald zich iedere keer weer in vele voordelen. We zijn erg blij met onze keuken en kunnen het een ieder aanraden in een keuken Kuechenland Ekelhoff te investeren. Meer dan tevreden dus.
FOTO VAN LOORBACH
Keuken met vele voordelen
REACTIE VAN RICK
Wij zijn ons aan het orienteren op een keuken. Qua indeling eigenlijk precies wat jullie hebben laten installeren. Nu hoor je dat keukenwinkels in Duitsland niet alleen beter zijn qua service, maar ook scherper qua prijs. Vandaar mijn vraag: wat heeft de keuken (incl. apparatuur) gekost ? Hoor graag.
Reactie of foto toevoegen +55 bedankjes
“Derde keuken bij Ekelhoff”
Door fam. Geerlinks op maandag 10 apr 2017 '17
Wij hebben opnieuw een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff, sinds 1988 is dat onze derde. Opnieuw zijn we positief verrast door de hoge mate van service tijdens de aankoop, de levering en montage van onze nieuwe keuken. Het proces is opnieuw super goed verlopen, alle onderdelen waren gewoon aanwezig en de montage is is in 1 dag professioneel uitgevoerd door de mannen. Wij genieten nu iedere dag weer van deze superkeuken. Danke Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Enorme keuze”
Door Norbert en Debby Hameeteman op vrijdag 7 apr 2017 '17
De zoektocht naar een nieuwe keuken begon in Nederland bij twee bedrijven. Na positieve ervaringen van familie te hebben gehoord, besloten wij toch ook naar Ekelhoff te gaan om te kijken wat zij te bieden hadden. Wat een enorme keuze en mogelijkheden maar door goede hulp van de verkoper hadden we snel onze droomkeuken compleet. Bij de twee bedrijven in Nederland was dit niet op deze manier gelukt. Het contact na de aankoop was prima, levering zoals afgesproken en het plaatsen ging vakkundig en netjes. Ook de service erna was uitstekend. Jaar na levering de vraag of alles in orde was, op een kitnaad na is dat zeker het geval. Deze naad zal nog worden hersteld, zonder problemen. Al met al zijn wij zeer te spreken en tevreden over Ekelhoff. We genieten dagelijks van de fantastische keuken en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Zeker de moeite waard om naar Duitsland af te reizen!
FOTO VAN NORBERT EN DEBBY HAMEETEMAN
Fantastische keuken
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goed geadviseerd”
Door D.R. op woensdag 29 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN RICK
Compliment voor de keuze qua keuken; erg mooi. Precies de keuken die wij zoeken. Korte vraag: wat kostte de keuken ?
REACTIE VAN D.R.
Beste Rick, De keuken kostte 27.400,-
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ben Gras op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer tevreden over het gehele proces van aankoop,plaatsing en service. Goede adviezen bij ontwerp tijdens bezoek aan showroom. Feitelijk binnen een dag rond. Prijs-kwalteit zeer goed. Heldere afspraken. Opbouw keuken binnen een dag! Zeer goede monteurs. Kortom: zeer tevreden
FOTO VAN BEN GRAS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Prettig”
Door Robert op maandag 6 mrt 2017 '17
Prettige advisering van verkoper die goede alternatieven durft te geven zodat onze droomkeuken in een ongedwongen sfeer getekend en uitgezocht kon worden. De installatie ging vlekkeloos en de openstaande servicepunten werden zeer netjes afgehandeld! Al met al erg tevreden met onze keuze, in het bijzonder met het ontwerp van verkoper Sven en de technische afhandeling die Andreas voor zijn rekening nam.
REACTIE VAN HENK
Beste Henk, hebben de monteurs ook het water aangesloten? Bij ons is de aansluiting namelijk niet inbegrepen.
REACTIE VAN ROBERT
Nee, installatie moet je zelf in orde maken. Maar met een goede installateur is dat zeer eenvoudig. De tekeningen helpen daarbij.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Wauw”
Door Bijl / Benarik op maandag 20 feb 2017 '17
Na jaren te hebben gehuurd, besloten we onder invloed van de lage hypotheekrente en de goede huizenprijzen in het najaar van 2014 een huis te gaan kopen. Binnen korte tijd vonden we een ruime woning met heel veel mogelijkheden, al moest er ontzettend veel aan gebeuren omdat het een huurwoning was geweest en alles nogal gedateerd was. Zo gebeurde het dat we eind 2014 voor het eerst in ons leven o.a. een keuken gingen uitzoeken.

Na zo'n vier of vijf keukenzaken te hebben bezocht, was het ons opgevallen dat we toch telkens met een onbestemd gevoel weer naar buiten liepen. We kregen geen goed gevoel (maar eerder argwaan) bij de al te gretige verkopers, de talloze aanbiedingen met stapelkorting, een gratis TV, afspraken waarbij men zat te pushen om je handtekening of 3D tekeningen waarbij niet alle ruimte was benut of er zelfs een vriezer ontbrak. We spraken af om flink te gaan Googlen en eerst research te doen. Zodoende kwamen we op de site van Qasa terecht.We besloten al snel dat we alleen naar de beste twee zaken zouden gaan. Zo gebeurde het dat we op een zaterdagochtend een bezoek gebracht aan nr. 2 van de Qasa-lijst en 's middags in de auto zaten op weg naar Küchenland in Nordhorn (die op dat moment op nr. 1 stond).

Vanaf het moment van binnenkomst hebben we louter positieve ervaringen gehad. We hadden geen afspraak gemaakt, maar er werd achter de schermen iets in de planning aangepast waardoor we al snel in contact kwamen met dhr. Manfred Backherms. Manfred nam alle tijd voor ons en was allesbehalve pushy. Die eerste zaterdag verlieten we zelfs een uur na sluitingstijd de keukenzaak en was zijn boodschap: "Laat het eerst maar bezinken. U kunt altijd weer een afspraak met mij maken". Dit gaf een wezenlijk ander gevoel. Niet alleen had hij die middag de tijd genomen om goed naar onze wensen te luisteren, ons allerlei voorbeelden laten zien en een 3D-tekening gemaakt die ons qua ontwerp aansprak, maar hij begreep tegelijkertijd dat we niet zo maar even een keuken bestelden en dat dit voor ons een 'big-deal' was.

Kort na dit eerste bezoek, besloten we wederom naar Nordhorn te gaan en vroegen we mijn moeder om mee te gaan. Immers, drie zien er meer dan twee, mijn moeder was inmiddels behoorlijk nieuwsgierig en bovenal was het ook nog eens gezellig. Na eerst te hebben genoten van wat lekkere hapjes van de kok en ideeën te hebben opgedaan in de gigantische showroom, zaten we weldra weer bij Manfred aan tafel. Ook nu nam hij weer alle tijd en in een paar uur tijd kreeg onze keuken steeds meer vorm. Hierbij viel op dat Manfred veel oog had voor detail. Hij informeerde ons over de kleinst mogelijke aanpassingen waar in het proces aandacht voor moest zijn en noteerde ze. Daarnaast gaf hij veel tips en adviezen waardoor de ergonomie en het werkplezier in de keuken zou toenemen. Ook waren we onder de indruk van de degelijkheid en duurzaamheid van de materialen en uiteindelijk van de prijs. In relatie tot de Nederlandse keukens was de kwaliteit van deze keuken beter en de prijs zelfs wat lager. De deal werd dan ook bezegeld met een handdruk.

Kort nadat we de sleutel van onze nieuwe woning hadden gekregen, werd de keuken in februari 2015 geplaatst. Ook hierbij vielen een aantal zaken op. De keuken was nauwkeurig ingemeten en er was een duidelijk plan achtergelaten voor de loodgieter die het voorbereidende werk moest doen. Alles bleek tot op de millimeter te kloppen. De loodgieter maakte zelfs nog de opmerking dat hij nog nooit een handgemaakte koof had gezien van een dusdanig hoge kwaliteit. De keuken werd in twee dagen opgebouwd en sindsdien hebben we er eigenlijk maar een woord voor. WAUW! Elke dag weer...
FOTO VAN BIJL / BENARIK
Keuken klopt tot op de millimeter
REACTIE VAN BIJL / BENARIK
Foto2
REACTIE VAN BIJL / BENARIK
Foto3
REACTIE VAN PATRICIA
Geachte Meneer/Mevrouw, Zoals ik op de foto's zie hebben wij Nederland precies zo'n zelfde keuken in ons hoofd. Zou ik u mogen vragen wat de kostprijs was van deze keuken incl. Het plaatsen?
REACTIE VAN ALEXANDER
Dag Patricia, De kostprijs was €12.800,--. Inclusief montage. Wel exclusief voormontage (bijvoorbeeld waterleiding op de goede plek krijgen, afvoer verplaatsen etc). De voormontage was nodig omdat de oude keuken eruit gehaald werd en de nieuwe keuken groter werd. Succes bij de koop van jullie nieuwe keuken. Groeten, Alexander, Zwolle
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geen minpunten”
Door brouwer op woensdag 15 feb 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Kuechenland Ekelhoff. Wij hebben hier een afspraak gemaakt, na goede aanbevelingen van vrienden die hier ook de keuken gekocht hebben. Onze adviseur was Nadja Hollman. Zij heeft zeer veel kennis van zaken.Ze kwam met goede ideeen. We wilden graag een grote hoekkeuken met een groot eiland. De indeling waar zij mee kwam, blijkt zeer praktisch. Aan ons eiland van 1200 x 3000 kunnen we zitten met 6 barkrukken wat ideaal is. De apparatuur van Siemens is van prima kwaliteit, voor een nette prijs. De montage is in 2 dagen met 2 man gedaan. Zeer nette en vriendelijke monteurs. We zijn net na 1 jaar na montage gebeld, hoe de keuken bevalt en tevens hoe de verkoop en montage bevallen is.Alles samengevat: een super bedrijf om een keuken te kopen! We kunnen geen minpunten verzinnen.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Klasse”
Door Stefan Snijders op woensdag 15 feb 2017 '17
De keuken en de apparatuur zijn van een uitstekende kwaliteit voor zover ik dat kan bepalen. Alles werd in een keer netjes afgemonteerd. Echt vakwerk. We zijn nu ruim een jaar later. Kleine mankementen als een iets scheef deurtje na een jaar worden kosteloos en vakkundig opgelost. Ook een piepend scharnier komt Ekelhoff voor terug en wordt zonder morren kosteloos vervangen. Echt klasse!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg goed advies in het Nederlands”
Door Martin op maandag 13 feb 2017 '17
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo'n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Uitstekend geadviseerd”
Door Familie Post op woensdag 8 feb 2017 '17
Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met 'kooktafel'. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt 'onze' keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!
FOTO VAN FAMILIE POST
Echt onze keuken
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken van jullie mooie keuken! Hartelijke groet, Miriam van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prima service”
Door J. Greer op maandag 23 jan 2017 '17
2 jaar geleden een mooie keuken uitgezocht bij Ekelhoff in Nordhorn. Een erg mooie en grote zaak. Vriendelijk personeel. Ze geven goed advies en tips wat wel en niet te doen tijdens het ontwerpen/indelen van je keuken. De keuken is zeer netjes en goed geïnstalleerd. Na ongeveer anderhalf jaar werd ik opgebeld door Ekelhoff met de vraag of ik tevreden ben over de keuken, of alles naar wens is en of de deurtjes nog alleemaal recht hangen etc. Dat is een prima service! De keuken ziet er nog uit als nieuw en hangen de deurtjes nog mooi recht. Ik zou dit bedrijf zeker willen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima”
Door Euser op dinsdag 17 jan 2017 '17
Prima! Vakmensen die de keuken hebben geplaatst, heel aardige mensen en werken heel netjes volgende keuken weer naar kuchenland prima service en eerlijke prijzen
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Staken overal bovenuit”
Door Ravensbergen op zondag 15 jan 2017 '17
Wij hebben een grote verbouwing achter de rug , maar het keukenbedrijf was wel het bedrijf, die met service en afleveren en nazorg overal boven uit stak. nooit zelf hoeven te bellen voor iets , dat is toch een goed gevoel ,kom je jammer genoeg nog weinig tegen. Maar Kuechenland Ekelhoff is nog zo
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk bedankt dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Met vriendelijke groet, Miriam van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Eindscore”
Door Patrick op maandag 9 jan 2017 '17
Zoals beloofd nog onze eindscore voor Kuechenland Ekelhoff. Wij kunnen niet anders dan supertevreden zijn over de installatie en de nazorg dus wat ons betreft verdient Kuechenland Ekelhoff met recht 5 sterren.

Eerdere ervaring van 9 januari 2017: Wij hebben onze keuken gekocht eind oktober 2016 en plaatsen zal gebeuren begin maart 2017 (op ons eigen verzoek). De verkoop was zeer aangenaam en onze wensen werden allemaal goed overgenomen. Ook deskundig advies waardoor bepaalde dingen net even wat anders werden dan we in gedachten hadden maar dan puur omdat het de gebruiksvriendelijkheid ten goede zou komen. Het vervangen van apparatuur na het tekenen kan tot 2 maanden voor de plaatsing echter is het verschil tussen het bestelde en de mogelijke vervanging groter dan het verschil in adviesverkoopprijs tussen beide apparaten en dat vind ik dus echt niet kunnen. Deze verkapte service wordt dus op een andere manier alsnog doorgerekend en kan je dus bijna geen service noemen. Inmiddels zijn we begonnen met het voorbereiden van de ruimte en daarvoor hebben we de installatietekening nodig plus een aantal aanvullende vragen die we graag beantwoord willen hebben. De ervaring is dat wanneer het om het extra verkopen gaat er heel snel gereageerd wordt maar dat wanneer je op informatie zit te wachten het erg lang kan duren. Inmiddels 2 weken aan het wachten op de benodigde informatie dus hopelijk komt de info snel zodat we verder kunnen. Resumerend: verkoop super, begeleiding en ondersteuning na verkoop matig/slecht, installatie nog onbekend.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service na garantie”
Door Mariet van Schijndel op vrijdag 30 dec 2016 '16
Wij zijn naar vijf jaar nog uiterst tevreden over de service van kuchenland.
In de garanti met de vaatwasser van Siemens veel problemen gehad. Garantie afgelopen en kuchenland heeft een monteur gestuurd en de vaatwasser gratis gerepareerd
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Frits Freede op vrijdag 30 dec 2016 '16
Onze ervaring met Kuechenland Ekelhoff hebben wij als zeer prettig ervaren, na een afspraak gemaakt te hebben werden we ontvangen met een kopje koffie en werden begeleid naar de keuken adviseur. bijzonder gastvrij en zeer professioneel (anders dan de doorsnee keukenverkopert in NL) werd er geluisterd naar onze wensen en een keurige offerte opgesteld en nadien perfect begeleid en keurig gemonteerd in 1 dag de heren van de montage gaan pas weg als alles klaar is en naar wens is geïnstalleerd. Kortom daar kunnen ze in Nederland niet aantippen! Echt een aanrader om hier uw droomkeuken te kopen:) zie de foto's voor het eindresultaat
FOTO VAN FRITS FREEDE
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Tevreden”
Door Familie De Vogel op woensdag 28 dec 2016 '16
Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht zonder keuken (casco). Wij zijn eerst in Nederland wezen kijken naar een keuken. Echter kregen wij niet het idee dat we serieus werden genomen. Verkooppraatjes, niet luisteren naar de wensen van de klant, kleine of geen showrooms en prijzen welke exorbitant hoog waren.

Via de website van Qasa.nl en kennissen kwamen wij terecht bij Kuechenland Ekelhoff in Duitsland. Vanuit Noord Holland was het wel een stukje rijden, maar we waren nieuwsgiering genoeg om de reis te maken. De verwelkoming was al veel beter dan wij gewend waren. Een aardige gastvrouw vroeg ons naar onze wensen en er werd direct een verkoper aan ons voorgesteld. Omdat wij zonder afspraak langs zijn gegaan, moesten wij even wachten. Tijdens het wachten werden ons verschillende hapjes en drankjes aangeboden. Er werd wel verteld dat het beter is om een afspraak te maken, om een telleurstelling te voorkomen dat er geen verkoper beschikbaar is. Wij waren opzoek naar een keuken welke bij onze woning paste en voldeed aan onze wensen. Wij wonen in een huis met een landelijke stijl en waren daarom niet opzoek naar moderne keuken. Gelukkig had Kuechenland een ruime keus.

Nu we het type keuken wisten was het nog de vraag in welke uitvoering. Hier werden we door Kuechenland wederom prima geholpen. Er werden verschillende 3D tekeningen en ontwerpen gemaakt in samenspraak met ons. De verkoper had veel ervaring en gaf ons tips een aanwijzingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. De apparatuur hebben we zelf eerste bekeken bij het Siemens inspiratiehuis in Hoofddorp. Zij adviseren je welke apparatuur het beste bij je keuken past. Vervolgens hebben wij onze keuze aan Kuechenland doorgeven en werd de offerte gemaakt. Dit was wel even schrikken. Zou de prijs wel kloppen? Zoveel kwaliteit voor zo'n lage prijs? Zouden er verborgen kosten zijn? Of zonder BTW? Of zonder installatie? Of werd de apparatuur apart in rekening gebracht?

Dit alles bleek niet waar te zijn. De prijs op de offerte was all-in. Wij waren de prijzen in Nederland gewend en waren erg blij verrast. Wij besloten de offerte te accepteren. Kuechenland vertelde ons dat wij zelfs 2 maanden voordat de keuken werd geplaatst nog andere apparatuur van Siemens konden kiezen als er een nieuwe lijn uitkwam. Dit hebben wij ook gedaan en hebben nu het nieuwste van het nieuwste. Het plaatsen van de keuken was binnen twee dagen gereed. De installateurs vroegen of het goed was dat ze bleven slapen zodat ze snel de keuken konden plaatsen en wij er zo min mogelijk last van hadden. De plaatsing verliep vlekkeloos. Niet een kastje of laatje was scheef of liep aan. Twee weken na de plaatsing kwam de installateur nogmaals langs om alles na te lopen. Tevens gaf hij ons tips over onderhoud en gebruik. We hebben onze keuken nu bijna 1,5 jaar en periodiek worden we gebeld door Kuechenland of wij tevreden zijn en of ze iets voor ons kunnen betekenen. Wij hebben twee vrienden reeds doorwezen naar Kuechenland en zij hebben beide daar hun keuken gekocht en zijn net zo tevreden als ons.
FOTO VAN FAMILIE DE VOGEL
Tevreden over de keuken
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marco Griep op dinsdag 27 dec 2016 '16
Erg tevreden over Kuechenland! Goed meedenkend advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Keurige technische monteurs die ook alle rommel weer netjes opruimen en meenemen. Ook de nazorg en service zeer goed verzorgt
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Kijk en overtuig jezelf”
Door Saskia Wyers op vrijdag 23 dec 2016 '16
Anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff na ongeveer alle Nederlandse keukenboeren uitgespeeld te hebben. We waren zeer aangenaam verrast over de mogelijkheden, service, kwaliteit en uitgebreide assortiment van Ekelhoff. Kijk vooral ook in de uitverkoop hoek, hier hebben wij nieuwe modellen van het jaar daarvoor uitgekozen van Siemens voor een zachter prijsje dan het allernieuwste model. De prijs was uiteindelijk 1000euro onder ons genoemde budget, en dat vond ik echt een eye-opener. Niet eindeloos onderhandelen en smoesjes van de verkoper dat ze "even met hun manager moeten overleggen" en "dit doen we normaal echt nooit hoor", "niet verder vertellen". Heerlijk bedrijf, en ik raad het oprecht aan iedereen aan! Kijk en overtuig jezelf ;)
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Zeer goede service”
Door van Veldhuizen op vrijdag 23 dec 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Wij zijn erg tevreden hoe we geholpen zijn in de winkel (o.a. goed meedenken) maar ook tijdens de plaatsing van de keuken. Alle onderdelen werden met zorg behandeld tijdens de plaatsing (overal kleden onder). Daarnaast kregen we van de monteurs goede tips voor het onderhoud. Een korte tijd na de plaatsing werden we gebeld of alles naar tevredenheid was gedaan. En ook 1,5 jaar na plaatsing werden we wederom gebeld of alles nog naar wens was. Al met al een zeer goede service, een bedrijf wat we zeker aanraden en waar we in de toekomst zullen terugkomen.
FOTO VAN VAN VELDHUIZEN
Keuken van Ekelhoff
REACTIE VAN IF
Mooie keuken. Zoiets zoeken wij ook. Mag ik vragen wat deze kostte?
REACTIE VAN VAN VELDHUIZEN
De prijs van de keuken hangt ook af van het aantal apparaten en het merk van de apparaten. Je moet denken aan een prijs tussen de € 16.000 en € 19.000.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Nazorg is buitengewoon”
Door Reginald, Amstelveen op woensdag 21 dec 2016 '16
Begin 2015 hebben we een keuken aangeschaft bij Ekelhoff, na eerdere oriëntatie bij verschillende keukenleveranciers in Nederland. Een zeer prettige ontvangst en heel adequate advisering door Herr Norbert Hundertmark. Duidelijk gevoel aan overgehouden van iemand die meedenkt en niet op een opdringerige wijze keuzen of beslissingen afdwingt. De keuze blijft aan jou en dat werkt (bij ons althans) het best. Los van het feit dat er een duidelijk prijsverschil is met Nederlandse leveranciers, waardoor je een "dief van eigen portemonnee" bent wanneer je niet tenminste de moeite neemt een vergelijking te maken. Vergelijking leidt er al snel toe dat de prijs-/kwaliteitverhouding van keukens van Duitse eindleveranciers beduidend gunstiger is dan van hun Nederlandse concurrenten. Je krijgt er gewoon méér waar voor je geld. Ekelhoff is daar geen uitzondering op, en bovendien is het keuze-assortiment zoveel meer uitgebreid dan de gemiddelde Nederlandse keukenleverancier dat er voor iedereen en voor ieder budget wel iets te vinden is. Op de levering en montage was werkelijk niets aan te merken: volledig alles volgens afspraak en naar tevredenheid. Klein puntje van feedback: omdat montage wél en aansluiting van apparatuur niet in de koop is opgenomen, wordt de keuken volledig afgemonteerd (en dus optisch "klaar" opgeleverd, maar moet deze vervolgens bij aansluiting van de apparatuur toch weer deels gedemonteerd worden. Ik begrijp dat het logistiek moeilijk is, maar handiger zou toch zijn geweest de afmontage pas ná het aansluiten te laten plaatsvinden. Nog beter (tip!) is wellicht de aansluiting van de keuken in de verkoopovereenkomst tegen meerbetaling mee te nemen en ook door Ekelhoff medewerkers of onder verantwoordelijkheid van Ekelhoff te laten uitvoeren, zodat je als klant slechts met één partij te maken hebt. Nazorg en service tenslotte zijn buitengewoon en (ten opzichte van wat je verwacht) verrassend goed. Onlangs, anderhalf jaar na oplevering werden wij spontaan opgebeld met de vraag of alles nog naar tevredenheid werkt en is een afspraak gemaakt om de deurtjes na te stellen.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Superservice”
Door ten Bolscher op dinsdag 20 dec 2016 '16
Vorig jaar hebben we een nieuwe keuken bij kuechenland Ekelhoff uitgezocht. We zijn over alles super tevreden. Hoe we zijn geholpen, het advies, de tijd die ze voor je nemen, maar ook de montage. Dit is echt een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe keuken wil. Toen de keuken was gemonteerd door 2 vakkundige mensen. Zagen ze aan het eind toen ze alles nakeken een piepkleine beschadiging aan 1 deurtje. Zelf zag je het niet eens, maar er werd gelijk een nieuw kastdeurtje besteld. Ook werden we na anderhalf jaar gebeld met de vraag hoe de keuken bevalt en of er een monteur nog langs moest komen om kastjes bij te stellen. Echt een super service wat wij erg waarderen. Heb je een nieuwe keuken nodig ga dan naar Kuechenland Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nederlandse keukenboeren kunnen hier van leren”
Door Rob op dinsdag 20 dec 2016 '16
Na verschillende ''keukenboeren'' in Nederland bezocht te hebben en geen prettige ''keukenshop'' ervaren hebben aldaar hebben we op basis van internetresearch een afspraak gemaakt bij Kuechenland Ekelhoff. Onze insteek van die dag was absoluut geen keuken kopen!! maar aan het eind van de dag toch een mooie deal kunnen sluiten. vanaf moment 1 voelde de afspraak met dhr Hartmut Vennegerts goed aan en kregen we persoonlijk advies op onze situatie gebaseerd. De prijs voelde eerlijk aan en alle afspraken werden duidelijk nagekomen. 1 reparatieafspraak van een apparaat snel en correct afgehandeld. En na een jaar nog een contactmoment over hoe de keuken bevalt. Wederom komt er nog eens een monteur kosteloos langs om de keuken na te lopen. De grote nederlandse keukenboeren kunnen nog wat leren van kuchenland mbt bejegening en klantgerichtheid. 5/5 sterren voor kuechenland!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig”
Door Alwin op dinsdag 20 dec 2016 '16
De service van Kuechenland Ekelhoff is echt geweldig, je merkt dat het hele proces van kiezen, aankoop, levering en onderhoud gericht is op service. Ik kan iedereen aanraden om hier zijn keuken te kopen. Doorgaans wel iets duurder dan bij budget winkels in Nederland, maar dan heb je ook wat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Gert van der Mast op maandag 19 dec 2016 '16
De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft een zeer mooi ontwerp gemaakt. Ook de levering en installatie zijn prima verlopen. Na 1 1/2 jaar zijn we nog steeds super blij met deze keuken. Onze zoon en heeft hierdoor ook een keuken besteld bij kuechenland Ekelhoff, levering moet nog volgen.
FOTO VAN GERT VAN DER MAST
Super blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keurig”
Door D. Bakker op maandag 19 dec 2016 '16
Wij wisten precies wat we wilden,hebben alles uitgelegd en zijn de showroom rond gegaan met de verkoper. Perfect alles kunnen regelen.Goede tips gekregen er is door de verkoper echt mee gedacht. Ook de afwerking, montage keurig. Onze oven was niet leverbaar op dat moment, kregen er een duurdere voor die we ook mochten houden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Siematic keuken”
Door Fam. Bodde op maandag 19 dec 2016 '16
Goede communicatie, komen alle afspraken na. Gekocht: Siematic keuken. Goed geadviseerd, en te woord gestaan. Echt een aanrader. Een groot verschil met veel Nederlandse keukenzaken, waar we eerst ons licht hebben opgestoken. Tevens een voordeel, dat je in het Nederlands kunt communiceren bij Ekelhoff.
REACTIE VAN LISA
Was uw verkoopcontract in het Duits of in het Nederlands?
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Enorme mogelijkheden”
Door Mark Spliethof op maandag 19 dec 2016 '16
Niet alleen het gesprek was erg prettig. Ook de mogelijkheden en opties waren enorm. Hiernaast reële prijzen (zonder gekke kortingen zoals in Nederland). De levering en het monteren ging perfect volgens afspraak. Na plaatsing diverse keren service om kastjes nogmaals te controleren en telefonisch te vragen of alles nog na wens is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kuechenland Ekelhoff (D)”
Door K.W.Bothoff op zaterdag 17 dec 2016 '16
De keuze, de dienstverlening, het product en de service; fantastisch! Problemen die soms bij levering van keukens horen, is hier totaal niet aanwezig. Ik heb een gehele nieuwe keuken met apparatuur van Siemens gekocht. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan. Duitsers zijn op dit gebied perfectionisten.
FOTO VAN K.W.BOTHOFF
REACTIE VAN NOËLLE
Hallo, wat een prachtige keukeneiland als ik dit zo zie. Ik twijfel of ik ook naar Duitsland moet gaan voor een keuken. Ben in NL diverse keukenboeren afgegaan die mij een keukeneiland incl siemensapp. en een wandkast van 4 kasten aansmeren vanaf 16000 euro. Vraag mij af of ik in Duitsland goedkoper uitkom. Wat zijn uw ervaringen mbt verschil van prijzen tussen NL en DE?
Reactie of foto toevoegen +137 bedankjes
“Voor toekomstige nieuwe keukenzoekers”
Door Stevan Jurkovic op donderdag 1 dec 2016 '16
De ervaringsdeskundige op het gebied van de keukens heet Uwe Brama. Het is een grote lange meneer die ter alle tijden daar in de grote showroom van de Kuchenland ter beschikking staat. Het punt ligt hem in zijn "aanwezigheid" maar hij is er pas als je hem nodig hebt. Je kunt het rustig kijken en plannen ontwikkelen over je droomkeuken en dan pas als je wilt overleggen kom hij erbij. Hij hangt niet achter je nek als je hem niet nodig hebt. Van hem krijg je juist de ruimte tot nadenken en mits je partner hebt, samen met elkaar overleggen. Hij helpt je verder graag door de juiste keuzes te maken. Hij straalt de vriendelijkheid uit en die aandacht dat je krijgt zegt dat hij het niet doet puur om een goed product te verkopen, maar ook om je het goed gevoel te geven zodat je de juiste keuzes kunt maken. Hij is bovendien ( wat meest belangrijk is) enorm deskundig op dit gebied. Dat zie je gelijk. We zijn, mijn partner en ik nog steeds enorm gelukkig met die keuken die we samen met behulp van Uwe hebben gekozen. Geen dag spijt gehad. Het is een aanrader om tenminste even langs te gaan bij Kuchenland en zelf met eigen ogen te zien. Ik zeg niet dat er andere verkopers minder zijn, maar als je tijd hebt vraagt er even naar Uwe Brama.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nauwkeurig snel en netjes”
Door Wim op woensdag 30 nov 2016 '16
Prachtige degelijke keuken. Verkoop biedt uitgebreide alternatieven aan. Komt met veel ideeën en begeleidt het proces tot aan de installatie. Voorafgaand aan de installatie worden nauwkeurige tekeningen geleverd met maatvoeringen van de keuken zodat kabels, leidingen e.d. precies op de juiste plek aangelegd kunnen worden. Het installatie team werkt nauwkeurig, snel en erg netjes.
FOTO VAN WIM
Keuken op tegelvloer
REACTIE VAN ASTRID
Wat is een goede prijsindicatie van deze keuken?
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“Goede kwaliteit voor een scherpe prijs”
Door Karim Amenchar op dinsdag 29 nov 2016 '16
Ik heb een zeer positieve ervaring met Kuechenland Ekelhoff (Een geweldig bedrijf met een goede organisatie)waar ik mijn keuken heb gekocht. Ik ben bij Kuechenland Ekelhof gekomen via de site Qasa.nl . Ik had vanaf de binnenkomst al meteen een goed gevoel. Ik werd geholpen door meneer Manfred en dat ging super . Manfred heeft ons heel goed geadviseerd en ook alle mogelijkheden met ons doorgesproken . De keuken is vakkundig geplaatst door vakmensen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader
FOTO VAN KARIM AMENCHAR
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer positief”
Door H.J. Berends op dinsdag 29 nov 2016 '16
We hebben in een periode van 2 jaar bijna alle keukenleveranciers in Nederland bezocht, maar nergens kwam het tot aankoop om diverse redenen. Een ervan was toch wel vaak opdringerige verkopers. Na een tip van een bekende kwamen we bij Ekelhoff. Hier werden we vriendelijk ontvangen en al vrij snel wist onze verkoper Rinie wat onze wensen waren en werd het plaatje compleet. Hij deed een aantal goede suggesties waardoor het plaatje niet alleen compleet werd maar ook beter. Ook werden de voor en nadelen van de diverse onderdelen als soort blad, welke apparatuur etc. vakkundig weergegeven. Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten en een natuurstenen blad. Er volgenden geen onderhandelingen met het geven van kortingen etc. maar er werd een goede prijs afgegeven die niet onderhandelbaar was. Duidelijkheid dus en niet de vraag of je toch niet meer korting had kunnen bedingen. Het plaatsen verliep probleemloos en keurig volgens afspraak. Gelet op de moeilijke hoek in de keuken is er eerst een noodblad geplaatst en hierna exact op maat het natuurstenen blad. Perfect werk. We hebben de keuken nu ruim een jaar en we hebben geen enkel mankement of probleem gehad alles loopt perfect en doet het perfect. Wij vinden dat we perfect geholpen zijn door de verkoper, de installatie perfect is, de keuken fantastisch is om in te werken en als er dan ook nog na een jaar gebeld wordt of alles in orde is als nazorg dan verdien je van ons 5 sterren. Wij hebben ook al vrienden en kennissen op Ekelhof geattendeerd en ook die hebben daar keukens gekocht en ook van hen zijn de reacties meer dan positief.
FOTO VAN H.J. BERENDS
Keuken met natuurstenen blad
+ Toon extra foto van Henk Berends
+ Toon extra foto van Henk Berends
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader”
Door daisy op donderdag 24 nov 2016 '16
we vonden het heel fijn hoe we te woord werden gestaan in de winkel. we hadden eigenlijk geen afspraak maar werden meteen geholpen. en zijn geslaagd met een prachtige keuken. De montage werd in 1 dag geplaatst eigen in 1,5 dag. ze waren met ze 2e en ging super. ze moesten nog een paar dingetjes doen en toen zijn ze wat langer gebleven en ze zorgde dat het helemaal klaar was. En werden daarna ook gebeld of alles in orde was. heel netjes. ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Showroomafspraak”
Door Ton op dinsdag 22 nov 2016 '16
Na mondelinge recensies uit kennissenkring en na alle goede recensies die op de site staan vermeld hebben wij een afspraak gemaakt op 22-11-2016 rond 11:00 uur (door Ekelhoff bevestigd via e-mail) en dus vertrokken wij naar Duitsland, om 10:45 uur waren wij aanwezig. Zijn daar met een kopje koffie ontvangen en met de mededeling dat onze adviseur dhr. Ginten, waar wij een afspraak mee hadden, in een afrondende fase van een gesprek zat. Ok enige uitloop hebben wij geen problemen mee. Echter om 11:20 uur aan de receptie de vraag gesteld of er al enig inzicht was of onze adviseur, waar wij een afspraak mee hadden, al beschikbaar was. Nu hadden de betreffende klanten de jas al aan en het zou snel afgerond zijn! Om 11:45 uur en 11:55 uur nogmaals de vraag gesteld echter wij hebben nooit de adviseur waar wij een afspraak mee hadden ontmoet! Mede door de drukte van heen en weer lopende medewerkers die ons ook geen aandacht schonken en gewoon lieten zitten, en een antwoord van bij de dokter moet je ook wel eens wachten, kregen wij het gevoel niet serieus genomen te worden. Om 12:00 uur zijn wij zonder ook maar een adviseur te hebben gesproken weer huiswaarts gekeerd! Betere recensies van Kuchenland Ekelhoff dan slecht snap ik niet.

Reactie van Kuechenland Ekelhoff:
Geachte Ton, Wij hebben uw schrijven gelezen en intern met de medewerkers besproken. Het spijt ons zeer, dat u deze ervaring met ons moest maken. Helaas was de complete communicatie met u zeer slecht. Ieder week is onze showroom zeer goed bezocht. Wij proberen natuurlijk, de afspraken aan te houden. De vorige klant wilde alleen nog een tot twee details aangaande de aankoop bespreken, maar het gesprek bleek zich te vertragen. Hier had de collega een break moeten maken om zich persoonlijk bij u te verklaren. Dit is bij ons de gewone gang van zaken als er een vertraging optreedt, maar aan die dag is dit helaas zeer slecht verlopen. Graag nodigen wij u nog een keer uit, om kennis te maken hoe de gewone aflopen bij ons zijn en om persoonlijk over deze kwestie te spreken.
Met vriendelijke groet,
Verkoopleiding
Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Allerhartelijkst”
Door Dirk en Gerda op zaterdag 12 nov 2016 '16
We werden heel hartelijk ontvangen en er werd alle tijd genomen om rond te kijken en onze wensen te bespreken. We konden onze eigen ideeen aangeven, maar er werd ook meegedacht over verschillende mogelijkheden. Inmiddels al 1,5 jaar erg veel plezier van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Prijs kwaliteit kwantiteit zeer goed”
Door Mieke op maandag 31 okt 2016 '16
Op aandringen van onze oudste zoon, die zelf zijn keuken incl apparatuur ook gekocht heeft bij Ekelhof, zijn wij na een aantal bezoeken aan diverse merkkeukens in Nederland naar Duitsland gereden. Er is goed naar ons geluisterd en onze wensen zijn allemaal 3dimensionaal in kaart gebracht. Prijs kwaliteit kwantiteit zeer goed. Zeer vlot en efficiënt is de keuken geleverd en geplaatst. Een zeeppompje dat met plaatsing van het blad niet meegeleved is, werd tot onze verbazing apart nageleverd en geplaatst. Service tot nu toe is prima!
FOTO VAN MIEKE
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geen toneelstukjes”
Door Rene en Karin, Amersfoort (NL) op donderdag 27 okt 2016 '16
Alweer een jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Ekelhoff. Mooie showroom met op zaterdag live cooking. Eerste keer georiënteerd en voor tweede bezoek een afspraak gepland met Nederlandstalige verkoopadviseur. Veel keuze in apparatuur en voor goede prijzen. In NL ook gekeken maar prijsonderhandelingen leken daar wel toneelstukjes. Raar dat er steeds wat vanaf kan als je daar de deur uit loopt. Nee, bij Ekelhoff gewoon direct een goede prijs en geen toneelstukjes. Sterker nog, door de hoeveelheden die men daar besteld was bijvoorbeeld onze high-end vaatwasser goedkoper dan het middenklasse model. Bij 3e bezoek koop gesloten. Inmeten gebeurd door professional van Ekelhoff. Plaatsen van de keuken ook. In ons geval 2 man. Allen praten NL. Laat dat vooral geen reden zijn om niet voor Ekelhoff te kiezen want de taal is geen probleem. Later is men nog teruggekomen om probleempje gratis te herstellen (plaatsen van een vergeten te bestellen plancet, onze fout) en zelf na bijna een jaar een belletje of alles nog steeds goed werkt, laden lopen, deurtjes gesteld moeten worden. Kortom tevreden klant. Heb al diverse bekenden naar Ekelhoff doorverwezen.
FOTO VAN RENE EN KARIN, AMERSFOORT (NL)
Keuken van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Florentine op woensdag 26 okt 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Het advies en de montage waren zeer professioneel en prettig. Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding goed. Wij raden iedereen aan om hun keuken hier aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Marja op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wat een fantastische ervaring. Veel keuze in een prachtige showroom. Bijzonder vriendelijk geholpen en geadviseerd. Ook het plaatsen ging zonder problemen en heel professioneel. We genieten elke dag van onze mooie keuken. Echt een aanrader.
FOTO VAN MARJA
Nieuwe keuken
REACTIE VAN JUDITH
Beste Marja wat een prachtige keuken. Deze is geheel naar onze smaak. We vroegen ons af of de koof door u geplaatst is of door de monteurs die de keuken plaatsen. Mocht u zelf een monteur hebben geraadpleegd is het mogelijk mij met hem/haar in contact te brengen? alvast bedankt.

Vriendelijke groet Judith
REACTIE VAN MARJA
Hallo Judith, Bedankt voor het compliment. We zijn er ook heel blij mee. De koof is door de monteurs geplaatst van Kuechenland. Veel succes GroetenMarja
REACTIE VAN IF
Prachtige keuken . Wij zijn wel benieuwd of het prijstechnisch uitkan om hier te kopen ipv in nl.
REACTIE VAN MARJA
Hallo IF, het is zeker de moeite waard om naar Duitsland te rijden. Groet, Marja
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Synoniem voor kwaliteit”
Door Tileke Bos op donderdag 20 okt 2016 '16
Ekelhoff is synoniem voor kwaliteit, perfecte service en ouderwetse vriendelijkheid. Daar een keuken kopen is een feest, in plaats van een tenenkrommende exercitie zoals in veel Nederlandse keuken'paleizen'. Je wordt -op afspraak- in de oogverblindende showroom ontvangen met koffie met versgebakken taart. Jazeker. Onze verkoper, Ralf Averbeck, was het toppunt van deskundigheid, geduld, hartelijkheid, schaterlachen en meedenken. Binnen twee uur hadden we een prachtontwerp voor onze keuken. Bij een tweede afspraak -weer taart!- hebben we de puntjes op de i gezet, wederom terzijde gestaan door Ralf met zijn briljante ideeën. En twee maanden later (de zomer zat er tussen) werd onze keuken in krap twee dagen feilloos en vriendelijk gemonteerd door Thomas en Mike, wie geen moeite teveel was om het perfect af te leveren. Een nagekomen verzoek van ons werd zonder problemen gehonoreerd en daaraan herken je de echte uitblinker: ook de aftersales geheel in orde. Werkelijk iedereen bij Ekelhoff is sympathiek en klantvriendelijk. Ongelooflijk! Wij genieten elke minuut van onze prachtige keuken, met als klapstuk het aanrechtblad van graniet met labradoriet. Kortom, stuk voor stuk vakmensen met de juiste mentaliteit en meer. Nooit meer een ander!
FOTO VAN TILEKE BOS
Keuken met graniet labradoriet aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een verademing”
Door Fam.Lawant op donderdag 22 sep 2016 '16
Ja dat was het zeker, per toeval kwamen wij bij Küchenland Ekelhoff terecht in Nordhorn.
Na eerst rustig rond gekeken te hebben en te observeren bleek dat er wel erg veel Nederlanders in de mooie schone showroom rondliepen, toen hebben wij voor de volgende dag een afspraak kunnen maken met een adviseur/verkoper Jürgen Piesche en dat was een schot in de roos want het klikte meteen en na een aantal uren hadden wij een tekening en een prijs van een Next 125 keuken compleet met Miele apparatuur. Met name de nieuwe manier van koken stoomoven (zonder zout) sprak ons erg aan, kookt bakt en braad enz. en niet te vergeten het mooie aanrechtblad van geborsteld roestvrijstaal erg gemakkelijk in het onderhoud. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf en dat is helemaal uitgekomen van het begin tot het eind. Zoals al eerder beschreven is daar sluiten wij ons volledig bij aan want het is een betrouwbaar solide bedrijf en komt afspraken na die gemaakt zijn en heeft een luisteren oor naar de klant toe. Ook een vermelding waard is van vriendelijk technisch personeel. Daarom een grote pluim voor Küchenland Ekelhoff in Nordhorn.
FOTO VAN FAM.LAWANT
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Henk Oldenhof op woensdag 21 sep 2016 '16
Onze ervaring met Küchenland Ekelhoff in Nordhorn is uitstekend. Bij de eerste oriëntatie en later bij de vervolggesprekken werd volop meegedacht met onze wensen (en de bouwtechnische mogelijkheden). Het opmeten door de medewerker van Ekelhoff bleek bij installatie correct te zijn gedaan en de installatie zelf werd zeer nauwkeurig uitgevoerd. Toen vervolgens een probleem ontstond door een door een ander bedrijf uitgevoerde bouwtechnische actie is dat in overleg en met veel passen en meten keurig opgelost door de monteurs van Ekelhoff. Daarnaast kregen we nog een kookcursus aangeboden om verder bekend te raken met de apparatuur. Na een paar weken ging 1 kastje enigszins scheef hangen en dat werd snel en correct afgehandeld. Samenvattend niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Al diverse malen aangeraden”
Door Jacqueline Roelofs-Pronk op zondag 4 sep 2016 '16
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff. We zijn heel goed geholpen door een zeer deskundige medewerker, hij gaf ons hele goede adviezen waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Ook de mannen die de keuken leverden en diegene die hem geplaatst hebben waren zeer vakkundig en netjes. Alles werd opgeruimd aan het eind van de dag. Erg prettige mensen om in huis te hebben. We hebben Kuchenland Ekelhoff al diverse keren aangeraden en een collega van ons heeft vorig jaar heeft er ook een keuken gekocht en ook hij is super tevreden.
FOTO VAN JACQUELINE ROELOFS-PRONK
Prachtige keuken
REACTIE VAN RIA
Mooi! Wij zoeken ook zoiets. Mag ik vragen wat deze keuken ongeveer kost?
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“Wat een ervaring”
Door M. Breukhoven op maandag 29 aug 2016 '16
Na enige oriëntatie in onze eigen regio kwamen we bij Ekelhoff terecht. Wat een ervaring! Omdat we helemaal uit Nederland kwamen werden we ontvangen met koffie en belegde broodjes om vervolgens plaats te nemen aan de tekentafel. Al onze wensen werden eerst onder de loep genomen (we hadden elders te horen gekregen dat niet alles kon wat we wilden, dit vanwege de ruimte). Maar met wat meet- en schuifwerk stond de keuken exact hoe wij hem wilden op papier, het kon dus wel. Inmiddels is hij in de betreffende ruimte geplaatst en in gebruik. Alles is keurig en perfect volgens afspraak verlopen. Onlangs werden we zelfs gebeld hoe de keuken ons beviel, of alles nog naar wens was en of er willicht nog dingen waren waar een monteur voor moest komen. Ekelhoff, bedankt voor de keuken van onze dromen.
FOTO VAN M. BREUKHOVEN
Keuken met tegevloer en groene achterwand
REACTIE VAN ZAAN
Wij willen ook graag een soortgelijk keuken, mag ik u vragen wat u dit ongeveer heeft gekost. Dank voor uw reactie
Reactie of foto toevoegen +108 bedankjes
“Op aanraden gekocht”
Door fam. Bakker op woensdag 24 aug 2016 '16
Op aanraden van familie, een keuken gekocht bij Keuchenland Ekelhoff. Na een tweede bezoek ( altijd een afspraak maken) waren wij er snel uit. Een keuken helemaal naar onze wensen voor een passende prijs. Perfecte montage en na vier weken een monteur voor de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel blij”
Door Jan Kamp op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht (u opstelling ) de verkoper heeft goed met ons mee gedacht , waarin wij wel onze eigen wensen in hebben kunnen waar maken. Hebben later nog een wijzeging in de kastjes door gegeven .en dat is helemaal goed gekomen . Zijn heel blij met de keuken !
FOTO VAN JAN KAMP
Keuken in U opstelling
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door D. de Haas van Dorsser op woensdag 17 aug 2016 '16
Na slechte en opdringerige ervaringen bij keukenleveranciers in Nederland zijn wij In Nordhorn zeer vakkundig geholpen. We kregen goed advies over de mogelijkheden van de indeling van onze keuken. Daarna hebben wij een keuken uitgezocht die uiterst secuur is geplaatst. De service is uitstekend en gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastische nazorg”
Door C. Verburg op woensdag 6 jul 2016 '16
Na enig zoeken en een paar offertes, mede op grond van qasa.nl, hebben wij bij Ekelhoff een keuken gekocht. Vanaf het moment van tekenen tot de afwerking was dit een erg prettige ervaring. Er werd met ons meegedacht en adviezen bleken altijd een praktische en soms zelfs goedkopere oplossing voor "probleempjes". Ook met de esthetische kant van het ontwerp werd meegedacht zodat, na 2 eerdere ontwerpen, er toch nog een mooier plan kwam. Het gebruik van top-kwaliteit apparatuur en de nieuwste materialen zoals keramiek voor de werkbladen, maakte het compleet. De plaatsing van de keuken verliep vlot en de nazorg, ook na de betaling van de laatste termijn, was fantastisch. De kleinste onvolkomenheden werden gerepareerd zonder dat er een discussie aan vooraf hoefde te gaan.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
Adresgegevens Kuechenland Ekelhoff (D)
aNordhorn, Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.