Feedback
9,8

Kuechenland Ekelhoff (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kuechenland Ekelhoff (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team


Ervaringen
Er zijn 468 ervaringen over Kuechenland Ekelhoff (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren437 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Blij”
Door Marco op zondag 4 mrt 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe keuken
FOTO VAN MARCO
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blijven ontzettend blij”
Door Fam van Paassen op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Ook wij hebben een kleine drie jaar geleden hier ee. keuken gekocht waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn! Iedere dag nog plezier ervan en nog steeds prachtig! Wat een mooie kwaliteit ook! Keurige afwerking en ze werken zo netjes! Nu gaan we verhuizen en gaan natuurlijk weer terug! En wederom geweldig advies van Ole Stränghoner! Ik kan echt met een gerust hart en overtuiging iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen. De service, adviezen, prijs is echt goed! Oprecht meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Twee keer een keuken”
Door Hetty op woensdag 18 okt 2017 '17
Voor de tweede keer hebben wij nu een keuken bij Ekelhoff gekocht. Voor het eerst in 2012 en nu weer in 2017 (ander huis). Wij hebben ons vorige huis verkocht mede door de kwaliteitskeuken die er in zat! We zijn wederom prima geholpen door Nadja Hollmann. Een vakvrouw met passie. Goede adviezen voor de keukenindeling. Zeer vlot met het inschatten van haar klanten. Fijne showroom, maar maak een afspraak - het is er altijd druk en zeker op zaterdag!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2017: De keuken is geleverd en dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
FOTO VAN HETTY
Keuken met goede indeling
REACTIE VAN INA GROENEVELD
Ziet er prachtig uit! Wij zijn ook toe aan een nieuwe keuken en willen hier ook es kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Service na garantie”
Door Mariet van Schijndel op vrijdag 30 dec 2016 '16
Wij zijn naar vijf jaar nog uiterst tevreden over de service van kuchenland.
In de garanti met de vaatwasser van Siemens veel problemen gehad. Garantie afgelopen en kuchenland heeft een monteur gestuurd en de vaatwasser gratis gerepareerd
Reactie of foto toevoegen
“Geen toneelstukjes”
Door Rene en Karin, Amersfoort (NL) op donderdag 27 okt 2016 '16
Alweer een jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Ekelhoff. Mooie showroom met op zaterdag live cooking. Eerste keer georiënteerd en voor tweede bezoek een afspraak gepland met Nederlandstalige verkoopadviseur. Veel keuze in apparatuur en voor goede prijzen. In NL ook gekeken maar prijsonderhandelingen leken daar wel toneelstukjes. Raar dat er steeds wat vanaf kan als je daar de deur uit loopt. Nee, bij Ekelhoff gewoon direct een goede prijs en geen toneelstukjes. Sterker nog, door de hoeveelheden die men daar besteld was bijvoorbeeld onze high-end vaatwasser goedkoper dan het middenklasse model. Bij 3e bezoek koop gesloten. Inmeten gebeurd door professional van Ekelhoff. Plaatsen van de keuken ook. In ons geval 2 man. Allen praten NL. Laat dat vooral geen reden zijn om niet voor Ekelhoff te kiezen want de taal is geen probleem. Later is men nog teruggekomen om probleempje gratis te herstellen (plaatsen van een vergeten te bestellen plancet, onze fout) en zelf na bijna een jaar een belletje of alles nog steeds goed werkt, laden lopen, deurtjes gesteld moeten worden. Kortom tevreden klant. Heb al diverse bekenden naar Ekelhoff doorverwezen.
FOTO VAN RENE EN KARIN, AMERSFOORT (NL)
Keuken van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Deutsche Gründlichkeit”
Door Bärbel Wolf op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij gingen naar Küchenland Ekelhoff op aanraden van vrienden van ons. We waren in NL bij Kvik en Siematic geweest. Omdat we duidelijk op de bril hadden wat we wilden, konden wij na een dag in Nordhorn onze keuken bestellen. Onze verkoper - de heer Frank Marx - nam uitgebreid de tijd voor ons ( wat een keuzes moeten er gemaakt worden en het aanbod is bijna overweldigend), luisterde goed naar onze wensen, kwam met alternatieven, dacht goed mee. In de aanloop naar de plaatsing van de keuken, konden we nog wat aanpassingen doen. Dat was geen enkel probleem. Communicatie was snel, duidelijk en aangenaam, tijdslijnen overzichtelijk. De heren die de keuken kwamen plaatsen waren professioneel, toegankelijk en snel. Onze koelkast paste niet, kast werd meteen mee genomen en aangepast zodat het perfect paste. Een jaar na plaatsing kreeg ik een telefoontje of er nog dingen waren in de keuken die bijgesteld moesten worden: lades, deurtjes etc. Ik had een lade die iets lager was hangen en een deurtje dat een stop nodig had ivm slaan tegen ander kastje. Diezelfde week stond de monteur op de stoep, deed zijn klusjes en extra en ik was blij. Ik als half Duitse ben zeer tevreden over deze Deutsche Gründlichkeit, Alles ist einwandfrei!!
FOTO VAN BÄRBEL WOLF
Witte keukenfronten met donker keukenblad
REACTIE VAN RIK
goedendag. Na uw review gelezen te hebben en uw keuken te hebben gezien op de foto heb ik een vraag. Kunt u een indicatie geven wat uw keuken gekost heeft. Ik wil namelijk dezelfde stijl en ben even benieuwd in welke prijscategorie Ekelhoff zit. Alvast bedankt.
REACTIE VAN BÄRBEL WOLF
Dat is afhankelijk van merk inbouwapparaten, welk materiaal werkblad etc.
Het is geen weggegooide tijd om een afspraak te maken en een dag naar Nordhorn te gaan. Meerdere vrienden van ons hebben op aanraden van ons hun keuken bij Ekelhoff gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“Met veel plezier in gebruik”
Door Henk Jan de Kat op zaterdag 8 aug 2015 '15
Eind september zijn we bij diverse keukenboulevards wezen orienteren m.b.t. de aanschaf van een nieuwe keuken. Uiteindelijk zijn we dankzij een tip van vrienden bij Kuchenland Eckelhoff terecht gekomen, waar we in 2 uur tijd onze droomkeuken kregen voorgetekend. Het feit dat de adviseur goed Nederlands kon, hij luisterde naar onze wensen en, niet onbelangrijk, meedacht binnen ons budget gaf ons een zeer goed gevoel. Mochten we al twijfelen over de te maken keuzen, werden we naar een andere keuken geleidt om daar de verschillen te tonen. Door de hoeveelheid van keukenopstellingen in diverse stijlen, smaken en kwaliteiten kregen we zeer snel mogelijkheid tot vergelijken wat het beslissingsproces vergemakkelijkte. Doorslaggevende factoren voor deze positieve beoordeling;
- Door luisterende houding adviseur passend advies
- Maatwerk is geen enkel probleem voor de monteurs
- Tekening met alle afmetingen en specificaties was binnen 1 week aanwezig
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Snelle montage en service

Kortom; deze keuken hebben we nu al weer 7 maanden met veel plezier in gebruik, alles zit binnen handbereik en de opbergruimte in de laden is zeer ruim. Mocht het ervan komen dat we, vanwege verhuizen of anderszins, een nieuwe keuken nodig hebben bestaat er een grote kans dat deze opnieuw bij Kuchenland wordt besteld.
FOTO VAN HENK JAN DE KAT
Reactie of foto toevoegen
“Wederom super”
Door Familie Ophof op dinsdag 15 mrt 2016 '16
In ons vorige huis hadden wij al een keuken van Ekelhoff en nu, 10 jaar later, besloten wij weer naar Ekelhoff te gaan. We konden net als de vorige keer terecht bij Uwe Brama. Wederom was de service super. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en met je meegedacht. Het draait hier echt om de klant en zijn droomkeuken en niet, zoals in Nederland, alleen maar om het budget. Er wordt net zoveel tijd besteed tot alles naar wens is, niets is ze teveel. De monteurs zijn ook zeer kundig. Ze zijn vriendelijk en werken netjes. Overigens spreken alle verkopers en (bijna alle) monteurs Nederlands. Onze volgende keuken zouden wij zo weer bij Ekelhoff kopen: het is het ritje naar Duitsland zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door ten Bolscher op dinsdag 20 dec 2016 '16
Vorig jaar hebben we een nieuwe keuken bij kuechenland Ekelhoff uitgezocht. We zijn over alles super tevreden. Hoe we zijn geholpen, het advies, de tijd die ze voor je nemen, maar ook de montage. Dit is echt een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe keuken wil. Toen de keuken was gemonteerd door 2 vakkundige mensen. Zagen ze aan het eind toen ze alles nakeken een piepkleine beschadiging aan 1 deurtje. Zelf zag je het niet eens, maar er werd gelijk een nieuw kastdeurtje besteld. Ook werden we na anderhalf jaar gebeld met de vraag hoe de keuken bevalt en of er een monteur nog langs moest komen om kastjes bij te stellen. Echt een super service wat wij erg waarderen. Heb je een nieuwe keuken nodig ga dan naar Kuechenland Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen
“Kijk en overtuig jezelf”
Door Saskia Wyers op vrijdag 23 dec 2016 '16
Anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij Ekelhoff na ongeveer alle Nederlandse keukenboeren uitgespeeld te hebben. We waren zeer aangenaam verrast over de mogelijkheden, service, kwaliteit en uitgebreide assortiment van Ekelhoff. Kijk vooral ook in de uitverkoop hoek, hier hebben wij nieuwe modellen van het jaar daarvoor uitgekozen van Siemens voor een zachter prijsje dan het allernieuwste model. De prijs was uiteindelijk 1000euro onder ons genoemde budget, en dat vond ik echt een eye-opener. Niet eindeloos onderhandelen en smoesjes van de verkoper dat ze "even met hun manager moeten overleggen" en "dit doen we normaal echt nooit hoor", "niet verder vertellen". Heerlijk bedrijf, en ik raad het oprecht aan iedereen aan! Kijk en overtuig jezelf ;)
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Jacqueline Kasius op donderdag 16 nov 2017 '17
Prettig geholpen, nette monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Eerlijk advies.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken! Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Wendy op donderdag 12 nov 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Ekelhoff. We werden in de winkel heel vriendelijk geholpen. Kopje koffie en koekjes tijdens het maken van een schets. De prijs/kwaliteit is ook super. Ekelhoff Nordhorn is echt een aanrader.
FOTO VAN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardige kwaliteit”
Door Eline Langemeijer op vrijdag 26 jan 2018 '18
Wij zijn na ander half jaar nog steeds heel erg blij met de keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht. Van de hoogwaardige kwaliteit heb je iedere dag plezier. En de service tijdens het plaatsen was ook erg goed. Er waren een paar kleine misverstanden, waar ze niet moeilijk over deden. Ook al betekende dat dat de halve keuken opnieuw geplaatst moest worden. Opleverpuntjes werden keurig één of twee weken na het plaatsten in orde gemaakt.
FOTO VAN ELINE LANGEMEIJER
Keuken goed geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Peter en Monique op dinsdag 29 jul 2014 '14
Samen met Sven Wensink van Kuechenland een prachtige keuken ontworpen. Prima adviezen en ideeen. Keuken is zeer nauwkeurig en binnen afgesproken tijd geplaatst. De service is buitengewoon ! Nadat door onze eigen schuld 8 maanden later de inductiekookplaat was gebarsten, heeft Sven, tegen reparatiekosten een nieuwe (en ook nog verbeterd en nieuw model !) geregeld. Wij kunnen alleen maar Kuechenland bij iedereen aanbevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten er elke dag van”
Door Albert en Wilma Bol op woensdag 15 jun 2016 '16
Vorig jaar kochten wij onze keuken bij Ekelhoff. Na een zeer prettig gesprek met de sympathieke verkoper, van wie wij heel goede adviezen kregen,namen wij een besluit. Er werd goed met ons meegedacht, zaken waar je niet altijd bij stil staat. Wij hadden meteen vertrouwen in dit bedrijf. Na een aantal weken werd de keuken op zeer vakkundige wijze geplaatst, door de medewerkers, die ook zeker een compliment verdienen, om de manier waarop ze met mensen omgaan. Alles werd nadien keurig opgeruimd, en In minder dan 2 dagen was alles helemaal klaar. Het waren leuke dagen met een heel prettige sfeer! Ook de service is prima. Kortgeleden hebben wij nog een extra kast besteld, alles telefonisch. Ook nu wist de verkoper meteen wat onze wensen waren. Alles is prima verlopen, en wij zouden dit bedrijf ook zeker aanbevelen. Wij zijn nog elke dag blij, dat wij deze beslissing hebben genomen om bij Ekelhoff onze keuken te kopen, en genieten er elke dag van!
FOTO VAN ALBERT EN WILMA BOL
Foto van onze keuken geplaatst door Ekelhoff
REACTIE VAN DANA
Vraagje, is het een pre om Duits te praten? Of zijn er ook Nederlands sprekende mensen?
REACTIE VAN WILMABOL
De medewerkers van dit bedrijf spreken uitstekend Nederlands
REACTIE VAN DANA
Bedankt voor u snelle reactie! Merkt u ook dat het prijsverschil verschilt met Nederland? Of valt het mee?
REACTIE VAN WILMA BOL
De prijs is prima. Tegen ons werd gezegd : Er is een keuken voor elk budget, en dat is ook zo. Wij waren tevreden over de prijs, en de geweldige kwaliteit. Wij zouden iedereen aanraden naar Ekenhoff te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Staken overal bovenuit”
Door Ravensbergen op zondag 15 jan 2017 '17
Wij hebben een grote verbouwing achter de rug , maar het keukenbedrijf was wel het bedrijf, die met service en afleveren en nazorg overal boven uit stak. nooit zelf hoeven te bellen voor iets , dat is toch een goed gevoel ,kom je jammer genoeg nog weinig tegen. Maar Kuechenland Ekelhoff is nog zo
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk bedankt dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Met vriendelijke groet, Miriam van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Dhr. mevr. Warntjes op woensdag 25 mrt 2015 '15
Grote klasse heer Brama! Probleem opgelost, Miscommunicatie werd op een prima manier door dhr. Brama toegelicht en opgelost. Hartelijk dank voor de genomen moeite. We komen graag terug. Vriendelijke groet,

Oorspronkelijke ervaring naar aanleiding van bezoek op 4 februari 2015:
Wij wilden een nieuwe keuken,de referenties lezend van Ekelhoff afspraak gemaakt, vanuit Almere naar Duitsland gereden, netjes ontvangen en met de adviseur een keuze gemaakt. Offerte zou na een week worden opgestuurd met een 3-d uitdraai van de keuken. Na weken wachten, niets ontvangen, een mail gestuurd en als antwoord binnen een week heeft u eea thuis. Ja u raadt het al ..... niets meer gehoord of gezien. Men wil kennelijk geen keuken verkopen. Zelden zo iets slechts meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!!!!!!!”
Door Hans en Agnes op donderdag 18 okt 2012 '12
Na slechte ervaringen in eigen land, zijn ook wij naar Nordhorn afgereist en zijn erg goed geholpen.
Gister en vandaag is de keuken geïnstaleerd en ook het dressoir geplaatst. Echt alles geweldig!!!! Wat een vaklui en alles keurig opgeruimd achter gelaten. Echt een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Theo en Elly”
Door Theo nr 4 op dinsdag 2 jul 2013 '13
Belofte maakt schuld. Na plaatsing van onze nieuwe keuken in week 12 had ik de mannen van Ekelhoff beloofd, dat ik mijn ervaringen nog even op Qasa zou plaatsen. Ten eerste hebben wij geen andere offertes aangevraagd. Het voelde gewoon goed en alles klopte. Ontwerp, planning en plaatsing en aftersales alles verliep zonder problemen. Je denkt dat dit overal zo is, maar je hoort in je omgeving wel andere verhalen.Top dus. Wij zijn dus dik tevreden in de toekomst kunnen we niet kijken,maar onze oude keuken heeft het ruim 30 jaar uitgehouden en we hopen ook met deze keuken een hele tijd te kunnen doen. Nadja Hollmann ontwerp, Frank Hans en Dethlef Swen van de installatie(een top team) en ook de mannen van het transport bedankt. Wij kijken iedere dag met plezier naar onze mooie nieuwe keuken van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door B.P.J. Snaphaan op maandag 10 aug 2015 '15
een zeer goed bedrijf alles is naar wens verlopen de klant is koning bij Kuechenland Ekelhoff mijn partner vind het ook heel erg mooi, en we geven dit door aan fam. vrienden en kennissenen we hopen dat u nog heel veel klanten er bij krijgen dat het bedrijf nog jaren kan bestaan. het is een super bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Plate op maandag 19 okt 2015 '15
Vorig jaar hebben wij via Kuechenland een keuken aangeschaft. Voor de prijs kregen wij veel meer dan uiteindelijk in NL. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop ze ons geholpen hebben van begin tot eind en zouden dan ook zeker een volgende keuken bij hun aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Spithoven op dinsdag 30 dec 2014 '14
Na enkele verkoopgesprekken te hebben gehad bij Nederlandse leveranciers, besloten we bij Kuechenland langs te gaan. Ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt werd er een verkoopadviseur vrij gemaakt waarmee we een prettig gesprek hebben gehad. Er werd direct een aanbieding gedaan waarin veel kwaliteit werd aangeboden voor een in vergelijking tot de Nederlandse leveranciers zeer concurrerende prijs. De plaatsing van de keuken is netjes uitgevoerd. Ook de nazorg is prettig, voor het verhelpen van de restpuntjes wordt direct actie ondernomen.
FOTO VAN SPITHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door D.R. op woensdag 29 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN RICK
Compliment voor de keuze qua keuken; erg mooi. Precies de keuken die wij zoeken. Korte vraag: wat kostte de keuken ?
REACTIE VAN D.R.
Beste Rick, De keuken kostte 27.400,-
Reactie of foto toevoegen
“geweldige keuken geplaatst”
Door Heemstede Hofzijde op dinsdag 18 feb 2014 '14
Prachtige keuken en alles perfect gemonteerd en afgewerkt. Goede service en alles stipt volgens afspraak. Veel dank. Via ons project en de reviews op Qasa Ekelhoff gevonden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete woonkeuken”
Door Marco Ruitenbeek op donderdag 15 nov 2018 '18
Nieuwe complete woonkeuken gekocht. Uitstekende service en aanbieding door Sven Wensing. Montage prima uitgevoerd door 2 nette Nederlands sprekende monteurs.
FOTO VAN MARCO RUITENBEEK
Keukencombinatie met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Enorme keuze”
Door Norbert en Debby Hameeteman op vrijdag 7 apr 2017 '17
De zoektocht naar een nieuwe keuken begon in Nederland bij twee bedrijven. Na positieve ervaringen van familie te hebben gehoord, besloten wij toch ook naar Ekelhoff te gaan om te kijken wat zij te bieden hadden. Wat een enorme keuze en mogelijkheden maar door goede hulp van de verkoper hadden we snel onze droomkeuken compleet. Bij de twee bedrijven in Nederland was dit niet op deze manier gelukt. Het contact na de aankoop was prima, levering zoals afgesproken en het plaatsen ging vakkundig en netjes. Ook de service erna was uitstekend. Jaar na levering de vraag of alles in orde was, op een kitnaad na is dat zeker het geval. Deze naad zal nog worden hersteld, zonder problemen. Al met al zijn wij zeer te spreken en tevreden over Ekelhoff. We genieten dagelijks van de fantastische keuken en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Zeker de moeite waard om naar Duitsland af te reizen!
FOTO VAN NORBERT EN DEBBY HAMEETEMAN
Fantastische keuken
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
+ Toon extra foto van Norbert en Debby Hameeteman
Reactie of foto toevoegen
“Top keukens in in heel veel prijsklassen”
Door Saskia Nekkers op woensdag 21 jun 2017 '17
Wij zijn heel blij met de keukenervaring van Ekelhoff. Mensen die daar werken zijn heel betrokken bij hun werk, en ze denken met je mee. Bij het kiezen van de kastindeling hebben ze ons heel goed advies gegeven. Ook kwamen ze met verschillende opties wat keukenapparatuur betreft. Dit is onze 2e keuken die we via Ekelhoff hebben gekocht, hij staat nu een jaar, en het is nog steeds iedere dag genieten. Van het gemak en de comfort. Dank daarvoor. Mochten we in de toekomst gaan verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben, weten wij waar we naar toe moeten. En ze hebben in heel veel prijsklassen top keukens.
Reactie of foto toevoegen
“After sale verdient een pluim”
Door HJE Muller op maandag 14 apr 2014 '14
In 2001 kochten wij bij Ekelhoff een Bulthaup keuken met alles erop en eraan. Montage verliep uitstekend, niets dan lof ervoor. Na zo'n 8 jaar begonnen een paar laden wat stroever te lopen. Eén telefoontje naar Ekelhoff en binnen een paar dagen stond een monteur voor de deur, die alles naliep, kitvoegen van de granieten aanrecht repareerde en dit alles deed binnen de garantie, dus gratis! Onlangs bewonderde ik de keuken van kennissen, die een soortgelijke apothekerskast hadden als in onze keuken, maar waar het bovenste deel geheel open ging. Wat raar, bij ons niet. Dus na 13 jaar maar eens Ekelhoff gemaild. Reactie uiteraard van hun: garantie verlopen, maar we sturen toch een monteur langs. Een paar dagen later stond de heer Holtkamp op de stoep, had dit "probleem" vaker gehad en repareerde onze apothekerskast binnen 10 minuten. Vroeg of er nog meer wensen waren. Ons antwoord nee en voor wij onze portemonnee konden trekken voor een beloning was hij alweer weg. Voor Ekelhoff een dikke pluim (of warme douche)!
Reactie of foto toevoegen
“Top top top”
Door Familie Alic op woensdag 14 jun 2017 '17
Bij heel veel keuken leveranciers geweest in Nederland. Wat mij opvalt is dat je in Nederland minder waar voor je geld krijgt dan in Duitsland. Daarbij komen de meeste merken van de aparaturen toch uit Duitsland!! Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Ekelhof. Super service van begin tot eind!!!! Er wordt beloofd wat gezegd wordt. Ze bellen je altijd heel netjes op om alles te overleggen. Communicatie per e-mail en telefoon is topp!!!! Zeker de moeite waard om hier je keuken te kopen!!!! Je krijgt zelfs vaatwastabletten cadeau! Daarnaast kregen we zelfs een pannenset twv &850 cadeau terwijl de actie al was verlopen. Kortom TOP TOP TOP
FOTO VAN FAMILIE ALIC
Keuken met topservice
REACTIE VAN HENDRIKSEN
Beste Familie Alic, Zou ik mogen weten wat u ongeveer voor u keuken heb betaald. En wat de afmeting is.. Wij willen exact de zelfde opstelling zoals het bij u is. Wij hebben zelf al het inbouwapparatuur al weet u toevallig of dat iets uitmaakt. Ik wil graag weten of het de moeite waard is om een kijkje te gaan nemen! Bij voorbaat dank.
REACTIE VAN MARTIN
Wij willen graag ongeveer dezelfde keuken en il vraag me af of het de moeite is om naar Duitsland te rijden. Zou ik mogen vragen wat u voor de keuken betaald heeft
REACTIE VAN ADNA
Beste Martin, Wij zijn in Nederland in 8 keukenzaken geweest. Wij hebben een enorm verschil gezien qua professionaliteit en gastvrijheid. In Duitsland wordt er echt tijd voor je genomen en houden ze niet een standaard commercieel "verkooppraatje". Ze luisteren echt naar je behoefte. In Duitsland krijg je ook meer waar voor je geld. Deze keuken kost ongeveer €15.000
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed”
Door Fam. Renkema op vrijdag 6 nov 2015 '15
Wij hebben een uitstekende ervaring met Küchenland Ekelhoff. Eind vorig jaar hebben we daar een keuken aangeschaft en zijn bijzonder goed geadviseerd. Het aanbod is groot, maar de medewerkers van Ekelhoff denken met je mee en hebben veel ervaring. Na aanschaf is alles volgens afspraak geleverd en bijzonder fraai gemonteerd. Op de kleinste details wordt gelet. Ook maanden daarna is men bereikbaar voor vragen etc. Wij zouden dit bedrijf bijzonder aanraden als u een nieuwe keuken wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en plezierig”
Door W van Dorland op zondag 15 jul 2018 '18
Küchenland Ekelhoff heeft ons vakkundig en plezierig geholpen met de de keuken voor ons nieuwbouwhuis. De medewerkers zijn deskundig en denken mee over de indeling, de apparatuur en de plaatsing. Het bedrijf is flexibel, bouw- en apparatuurveranderingen werden in de planfase zonder problemen aangepast. Over het eindresultaat zijn wij super tevreden, alles is volgens plan verlopen. De keuken is perfect geplaatst en het is een plezier om in de keuken te koken. Bij het bouwen van een huis is het toch wel heel fijn als je op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Küchenland Ekelhoff kunt bouwen.
FOTO VAN W VAN DORLAND
Supertevreden met dit eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Reele benadering”
Door familie uit Gelderland op dinsdag 15 dec 2015 '15
Wij zijn heel blij dat wij de keuken bij Ekelhoff hebben gekocht. Zij hebben goede adviseurs die met je meedenken. Ze werken met reële prijzen. Geen onderhandelingsrituelen, zoals bij veel bedrijven in Nederland. De medewerkers die de keuken hebben geplaatst waren echte vakmensen. Heel zorgvuldig en secuur werd de keuken geplaatst. Ook de service achteraf is heel goed. Als er iets is of er moet iets worden afgesteld, hoef je alleen maar te bellen en het wordt kosteloos geregeld. De communicatie vond in het Nederlands plaats. Wij kunnen deze firma bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een firma waar de Klant nog Klant is”
Door Nel en Peter op zondag 29 sep 2013 '13
Ivm een verhuizing besloten wij een nieuwe keuken aan te schaffen en kregen wij van kennissen een tip om ook eens bij Küchenland te gaan kijken. Na een telefoontje met de receptioniste voor het maken van een afspraak werden wij keurig in het Nederlands te woord gestaan en op advies een afspraak ingepland zodat wij niet hoefden te wachten bij aankomst. Zeer correct ontvingen wij een uur later een mail met de bevestiging van de afspraak plus een uitstekende routebeschrijving. Na aankomst voelden wij ons meteen Klant. Wij hebben om velerlei redenen een uitstekende ervaring opgedaan met het verkoopadvies van de heer Henning Reineke bij Küchenland Ekelhoff: Reineke is er niet op uit zoveel mogelijk keukenonderdelen te verkopen aan zijn klanten. Aangezien wij op een usb stick foto’s hadden staan van onze oude keuken plus een plattegrond gebruikte de heer Reineke deze om met een uitstekend advies te komen en heeft hiermee onze wens meer dan uitstekende invulling gegeven. Na dit eerste gesprek kregen wij van hem oa. een 3 dimensionale tekening mee van zijn uitstekende advies plus een tekening van de indeling van de geadviseerde keuken. Verder een prijsindicatie die na enkele dagen werd gevolgd door een uitstekende gedetailleerde offerte. De heer Reineke komt uitermate vakkundig over en houdt werkelijk met allerlei dingen rekening die je heel gemakkelijk zou vergeten. De verkopers en monteurs bij Küchenland Ekelhoff spreken uitstekend Nederlands en wij hebben dan ook geen enkele hinder ondervonden van enige taalbarrière noch tijdens het verkooptraject noch tijdens de montage. - Bij Küchenland Ekelhoff voel je je als klant heel snel op je gemak. Ook viel ons op dat veel keukenonderdelen (die in Nederland niet als vanzelfsprekend zijn inbegrepen) door Küchenland Ekelhoff als vanzelfsprekend wel zijn inbegrepen (zonder meerprijs). Exact alle onderdelen die in de offerte waren opgenomen zijn ook daadwerkelijk afgeleverd (geen enkele afwijking bij aflevering). Elk afgeleverde onderdeel wordt door de monteurs op evt. minste geringste beschadiging gecontroleerd. De monteurs raffelen de bouw van de keuken niet af. 1 volle dag (bijna 11 uur) hebben zij besteed aan het inbouwen van onze keuken (inclusief heel veel maatwerk). Beide monteurs hebben wij ervaren als uitermate perfectionistisch en vakkundig. Alles staat daadwerkelijk perfect waterpas. Het opmeten van de keuken een aantal weken nadat wij de keuken hadden gekocht werd uitermate zorgvuldig gedaan. Voordat alle keukenonderdelen werden besteld werd er contact opgenomen door de heer Reineke waarin hij nog de mogelijkheid bood om wijzigingen in de afmeting van een ladekast aan te geven. Op basis van de opmeetresultaten, werd ons door Reineke geadviseerd om een ladekast van 60cm te veranderen in 80cm zonder meerprijs, hetgeen een zeer waardevol advies bleek.

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Küchenland Ekelhoff. De keuken is zodanig perfect ingebouwd dat wij bijna het idee hebben alsof wij een klein gedeelte van de showroom van Küchenland Ekelhoff in ons huis hebben gekregen. Een keuken van Küchenland Ekelhoff is perfectie ten top en van uitstekende kwaliteit. Wij raden een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken Küchenland Ekelhoff van harte aan gezien hun enorme sortering van alles wat nodig is voor de aanschaf van een geweldige keuken. Wij zijn ervan overtuigd dat er vrijwel geen enkele keukenleverancier een betere prijskwaliteit verhouding kan bieden dan Küchenland Ekelhoff. Nel en Peter
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Gras op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer tevreden over het gehele proces van aankoop,plaatsing en service. Goede adviezen bij ontwerp tijdens bezoek aan showroom. Feitelijk binnen een dag rond. Prijs-kwalteit zeer goed. Heldere afspraken. Opbouw keuken binnen een dag! Zeer goede monteurs. Kortom: zeer tevreden
FOTO VAN BEN GRAS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marieke Schnoing-Gels op zaterdag 7 nov 2015 '15
Wij hebben onze keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en zijn meer dan tevreden klanten. Ondanks dat het bijna standaard is dat een keuken nooit in 1 keer goed wordt opgeleverd, was de service, de informatie vooraf, de informatie tijdens en de informatie na het plaatsen echt goed. We voelden ons klant en konden ook altijd voor vragen bij een medewerker terecht. De planning past goed in ons eigen schema en daar kregen we ook nog ruimte in. De keuken zelf bevalt onvoorstelbaar goed. We krijgen zeer lovende kritieken van familie, vrienden en bekenden. Ik zou Kuechenland Ekelhoff zonder enige twijfel aanraden bij zelfs mijn beste vrienden. Vriendelijke medewerkers, goede service, 'klant is koning' principe. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ondanks dat het voor ons niet nodig was omdat wij de Duitse taal goed machtig zijn wordt er goed Nederlands gesproken. Kortom, absoluut de moeite waard!
FOTO VAN MARIEKE SCHNOING-GELS
Reactie of foto toevoegen
“Gematigd enthousiast”
Door Renate op woensdag 12 apr 2017 '17
Na aanbeveling van kennissen naar Duitsland gereden. Het aankoop proces was uitstekend. Goed advies, mooie keukens tegen een schappelijke prijs. Helaas bij levering van de keuken diverse problemen ( verkeerde kleur kastjes, geen barblad geleverd, vuilnisbakken pasten niet, quooker kon niet op de afgesproken plek gemonteerd). Het bedrijf probeert alles vriendelijk op te lossen maar we zitten na 3 weken nog steeds met een niet volledig gemonteerde keuken en alleen de oprechte excuses van de bedrijfsleider. Er zijn naar mijn mening teveel zaken die fout zijn gegegaan om het een uitstekende referentie te geven. Ik ben dan ook gematigd enthousiast. Nogmaals men is vriendelijk maar uiteindelijk telt het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Transparant”
Door Simone op dinsdag 22 sep 2015 '15
Vorig jaar (2014) hebben we na diverse offertes in Nederland contact opgenomen met Ekelhoff. Na een eerst digitale offerte zijn we naar Duitsland gereden. Zonder moeite hebben we een 'Siemens' keuken kunnen samenstellen wat in Nederland veel lastiger (en prijziger was). Waar er in Nederland met kortingen worden gestrooid en je door de bomen het bos niet meer ziet, zijn de prijzen hier transparanter. Naast de kwaliteit vind ik de Service echt een pre! Is er na de montage iets niet in orde, dan wordt dat meteen vervangen. Een jaar naar aankoop wordt je tevens gebeld voor een evaluatie, super! Als we in de toekomst weer een keuken aanschaffen komen we zeker naar Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen
“van Wolferen”
Door Armand op vrijdag 6 sep 2013 '13
- Prijs / Kwaliteit verhouding volgens mij wel in orde
- Vooral de service achteraf is goed
- Aangename sfeer/omgeving om de keuken uit te zoeken
- Reacties op klachten zeer goed
- Ik zou Ekelhoff aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader van standaard keukens”
Door cornelis spelt op maandag 9 feb 2015 '15
Dit is mijn 2e keuken van Ekelhoff binnen enkele jaren, nu voor een 2e woning. Offerte was goed concurrerend, verkoper klantgericht en duidelijk, levering op tijd, na dagen van voorbereiding door o.a. electr.,stucadoor, schilder en loodgieter, nette levering en montage van Ekelhof medewerkers, waarvan 1 Ned. sprekend. Door fabrikant verkeerd geleverde kast en afwerking van op maat gemaakte spatranden volgde spoedig en compleet. Prijs kwaliteit verhouding is goed, een aanrader dus voor standaard keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Ronald Eijgenhuijsen op woensdag 28 jun 2017 '17
Was voor ons de tweede keuken die we hier gekocht hebben. In de advies fase (op afspraak) word ruim de tijd (2 uur) genomen en word er bijzonder goed meegedacht in oplossingen. Keuken in 1 dag gemonteerd, zaken die aangepast moeten worden worden ter plekke aangepast. PERFECT opgeleverd en ALLE rommel word meegenomen. Zonder meer een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Leo Hooghart op vrijdag 13 okt 2017 '17
Perfect geholpen door de verkoper. Deze mensen luisteren naar de wensen van de klant, spelen daar prima op in en geven je de ruimte om over dingen na te denken.
Hier kunnen Nederlandse keukenverkopers nog heel van van leren. De plaatsing van de keuken:
1. Vakmensen
2. Net werken
3. Rommel opruimen
4. Zijn op tijd en communiceren duidelijk
5. Zijn flexibel en denken mee. Niet blind opdracht uitvoeren en keuken
afleveren.
Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring met Kuechenland Ekelhoff”
Door Hans de Cocq van Delwijnen op zondag 7 mei 2017 '17
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Ter plekke van de showroom hebben wij met een verkoper van Ekelhoff de keuken ontworpen, aan de hand van de bouwtekening van ons nieuwe, nog te bouwen huis. We kwamen uit op een Siemens-keuken, met als grootste onderdelen een kook- en werk eiland en een achterwand met kasten en keukenapparatuur. Het staat er nu precies zoals we het hebben ontworpen! Een ronduit fantastische keuken. Wat ik over Ekelhoff te melden heb is louter positief. Zeer professioneel in benadering en afhandeling van de koopvraag. Om een voorbeeld te geven: toen ons huis in aanbouw was, is er een installateur van Ekelhoff gekomen om alles na te meten, zodat de te leveren keuken nauwkeurig zou passen in het nieuwbouwhuis. Op de dag van de levering heeft het installatieteam hier overnacht om de keuken in twee dagen te plaatsten. Perfect opgeleverd. Ik heb maanden later nog eens iemand uit Duitsland van Ekelhoff hier gehad om een bepaald onderdeel beter te bevestigen. We genieten elke dag van deze investering, en ik kan zonder aarzelen u Ekelhoff aanbevelen!
FOTO VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Reactie of foto toevoegen
“Goede zorgen”
Door Paul de Boeck op vrijdag 19 jan 2018 '18
Bij onze bezoeken aan Keuchenland Ekelhoff zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. De behandelende medewerker(s) luisterde goed naar onze wensen en gaf de (on)mogelijkheden goed aan. Ook de keuze was ruimschoots aanwezig. Bij het plaatsen van de keuken werd er netjes gewerkt. Ook nadat de keuken gereed was nam Keuchenland Ekelhoff contact met ons op om te vragen of alles naar wens was. Wij willen Keuchenland Ekelhoff bedanken voor de goede zorgen en wij genieten nog steeds van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Niels Ravensbergen op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij hebben een super mooie keuken gekocht en we werden super goed geholpen. De verkoper dacht goed mee en dacht ook mee. Wij wilden dingen maar dat was niet verstandig om te doen en vertelde en tekende toen wat beter was om te doen. Keuken plaatsen ze super netjes en de service daarna os ook Goed want dat is vaak bij heel bedrijven minder de service daarna maar bij hun absoluut niet. Goeie ervaring en ik zal iedereen doorsturen naar jullie doe onze keuken mooi vinden
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk en service”
Door Maarten Box op maandag 9 dec 2013 '13
Enige weken voor de oplevering kwamen de werknemers van Kuechenland Ekelhoff onze keuken installeren. Helemaal uit Duitsland naar een dorpje (Moordrecht) in de Randstad. Gelukkig stond het toilet er net, zodat de werknemers in ons huis konden overnachten. 's Avonds kwam ik nog even in het huis kijken en het tweetal was nog bezig met het bouwen. De rust, het plezier en bovenal de vakkennis waarmee zij de keuken plaatsten deed mij veel genoegen. Aan het eind van de volgende dag stond de keuken er. Ze liepen alles nauwkeurig na en wisten exact te beschrijven wat verschillende leveranciers vergeten waren te leveren. Geen probleem, de keuken was prima te gebruiken en na een paar weken werd alles keurig compleet gemaakt. Een paar maanden later bleken de deuren van onze Sie Matic keuken gevoelig voor waterdruppels. Als ze enige tijd onder de deur bleven hangen, begon het spaanplaat te bobbelen. Binnen een maand kwam Kuechenland naar ons adres en verving de deuren. Ze verhielpen meteen een probleempje met de afvalbakken en de draaiplateau's. Heerlijk een keuken vrij van zorgen en dat dankzij een betrouwbare bedrijf uit Duitsland met de nodige vakkennis. Maarten Box
Reactie of foto toevoegen
“De mannen van Ekelhoff”
Door Surber op zondag 28 jun 2015 '15
Voor het bespreken van de samenstelling van de keuken en apparatuur werd uitgebreid de tijd genomen, het resultaat was zeer geslaagd! De montage was professioneel, men ging voorzichtig en met kennis van zaken te werk. De installatie van de afzuiging was niet makkelijk, maar ook dit onderdeel is uitstekend verzorgd door de mannen van Ekelhoff. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN SURBER
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Mulders op maandag 15 mei 2017 '17
Kuchenland Ekelhof heeft ons op een prettige manier geadviseerd en geholpen. Op dezelfde dag van ons bezoek waren we geinfomeerd ten aanzien van het ontwerp en de kosten. De keuken was scherper geprijsd dan dezelfde keuken in Nederland. Als gevolg van de materiaalkeuze - marmer en designkranen - bestond er in het begin wat onduidelijkheid over het ontwerp. Uiteindelijk is deze onduidelijkheid tijdens een extra bezoek weggenomen. De keuken is in drie dagen geplaatst door vriendelijke en vakkundige werklieden.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken van uw prachtige keuken! Mvg, het Ekelhoff team
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door T.Schiirman op dinsdag 14 apr 2015 '15
Voor het eerst een nieuwe keuken aangeschaft. Eerst in Nederland gezocht maar uiteindelijk geslaagd bij Ekelhoff. Goede informatie en uitgebreide toelichting bij de aankoop.de monteurs die de keuken plaatsen werkten zeer netjes. Als er iets stuk is word er snel gereageerd op de mails en word het probleem zeer snel opgelost ,dus goede service achteraf. Al met al zeer blij dat we de keuken hier hebben gekocht
FOTO VAN T.SCHIIRMAN
Reactie of foto toevoegen
“perfectionisme”
Door E. Blaauw op woensdag 16 jul 2014 '14
In 2011 een complete keuken, met alle wensen die wij hadden, gekocht en geplaatst gekregen precies op de data die wij in de planning hadden.
1. verkoop uitstekend je bent klant en wordt als zodanig behandeld met een perfecte voorlichting over al je wensen, de verkoper(s) spreekt Nederlands en weet zich goed in te leven in de wensen van de klant.
2. inmeten, de uitvoerend monteur spreekt Nederlands en ook deze weet zich goed in te leven in de wensen van de klant.
3. Plaatsing in een dag door 3 personen waarvan er 2 Nederlands spreken, tijdens de plaatsing werden door ons zaken opgemerkt, loze ruimten die niet benut zouden worden, in samen spraak met monteurs een oplossing ervoor gevonden, benutte ruimte +/- 10cm breed geschikt gemaakt om een huishoudtrapje in op te bergen, omdat mijn vrouw opmerkte dat de kastjes zo hoog waren dat zij er normaal niet goed bij zou kunnen.
3. na een half jaar ongevraagde controle van hang en sluitwerk door monteur.
4. twee jaar later een probleem opgemerkt met de kraan, alsnog verwisseld zonder extra kosten.
Deze Firma is een voorbeeld van klantvriendelijkheid en service.
FOTO VAN E. BLAAUW
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Ham op dinsdag 4 dec 2018 '18
Goede verkoper, prachtige showroom en wordt gewoon Nederlandse gesproken. Verder hebben ze perfecte service. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mauritz Uleman op maandag 20 mei 2019 '19
Ik heb een complete keuken gekocht. Van het begin tot het einde was het een feest. Zowel bij het uitzoeken als het plaatsen werd er alle aandacht besteed aan het werken aan een top eind product. Ook de heren die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst secuur en georganiseerd. Kortom top bedrijf. Zou er zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Samengevat een aanrader”
Door Ben van der Heijden op zaterdag 8 aug 2015 '15
Na bezoeken aan diverse keukenleveranciers zijn we uiteindelijk teruggekeerd naar de eerste die wij bezochten, de firma Ekelhoff in Nordhorn. Naar onze mening staan hier de mooiste keukens in diverse opstellingen en prijsklassen. Wij werden zeer goed en volledig geïnformeerd over de vóór- en nadelen van de diverse opties. Ook nadat de keuken gekocht is verloopt het inmeten en plaatsen voortreffelijk door zeer vakbekwame monteurs. Ook de aftersales van deze firma is prima. Kortom een aanrader voor wie een mooie goedgeplaatste keuken wil!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door J.C de Goeij op maandag 24 jul 2017 '17
Een jaar terug een keuken gekocht en in 1 woord TOP! er werd met ons mee gedacht en waar wij niet aan dachten kwam de verkoper mee, een hele fijne niet opdringende manier van verkopen. De keuken werd uiterst netjes geplaatst en de kleine dingen waar wij eerst niet aan hadden gedacht zoals een opening naast een kastje dat werd gezien door de monteur, is tijdens het plaatsen direct doorgegeven aan de werkplaats en zonder extra kosten werd het geregeld. Nu een jaar later kwamen ze langs om alles nog een keer af te stellen en kregen we goede tip m.b.t. het onderhoud van het werkblad. Ik zou iedereen Keuchenland Ekelhoff aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Mirjam Vreezen op donderdag 26 jun 2014 '14
In januari 2014 heeft de firma Ekelhoff een keuken voor ons geïnstalleerd in ons huis in Frankrijk. Kundig van begin tot eind heeft men met ons meegedacht. Men heeft speciaal iemand ingevlogen om te meten en alles is keurig en secure op de afgesproken tijd geplaatst. Onze ervaring is daarom in één woord GEWELDIG. We kunnen de firma Ekelhoff aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zo maak je het maar zelden mee”
Door Petra Spee op zaterdag 3 okt 2015 '15
In de showroom van Kuchenland Ekelhoff is ruime keuze, de winkel ziet er verzorgd uit. De klantvriendelijkheid van de verkopers valt op en ze nemen de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant. Van het samenstellen van onze keuken tot aan de montage is alles perfect gegaan. Zeer professioneel. Zo maak je het maar zelden mee.....
FOTO VAN PETRA SPEE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick en Evelien Boerman op vrijdag 12 jun 2015 '15
Wij hebben de Next 125 Bij Kuchenland Ekelhoff gekocht en zijn zeer tevreden over de keuken,benadering van personeel naar klant en de service.Als je plannen hebt voor een nieuwe keuken ga dan als eerste naar Kuchenland Ekelhoff.Het bedrijf hebben wij ervaren als zeer deskundig en vriendelijk!Voorbeeld: Bij het installeren van de keuken ontdekte de monteur een heel klein plekje in de lak wat wij nog niet hadden gezien. Werd direct medegedeeld en actie op ondernomen:Er is een heel nieuw deurtje geplaatst en op korte termijn. Prima!
FOTO VAN DICK EN EVELIEN BOERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Der Kunde soll zufrieden sein”
Door Rob Verhart op vrijdag 11 sep 2015 '15
Zeer uitgebreide, geduldige en vakkundige infomatie van de verkoper. Kwaliteit van de keuken en apparatuur is uitstekend, wij zijn daar zeer tevreden over. De monteurs werken zeer nauwgezet en correct. Het verhelpen van zaken die niet goed zijn gegaan (bijv. door eigen fout verkeerde bestelling) wordt correct opgelost. "Der Kunde soll zufrieden sein". Kortom, wij bevelen Kuechenland Ekelhoff graag aan.
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken bij Ekelhoff”
Door fam. Geerlinks op maandag 10 apr 2017 '17
Wij hebben opnieuw een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff, sinds 1988 is dat onze derde. Opnieuw zijn we positief verrast door de hoge mate van service tijdens de aankoop, de levering en montage van onze nieuwe keuken. Het proces is opnieuw super goed verlopen, alle onderdelen waren gewoon aanwezig en de montage is is in 1 dag professioneel uitgevoerd door de mannen. Wij genieten nu iedere dag weer van deze superkeuken. Danke Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en geweldige service”
Door Yvette Huizer op dinsdag 3 jun 2014 '14
De prijs/kwaliteit verhouding is bij Kuchenland een stuk beter dan bij de meeste keukenwinkels in Nederland. De kwaliteit die geleverd wordt is zeer goed. Je kan altijd terecht met vragen en je wordt in de winkel goed geadviseerd. Dit kunnen ze ook heel goed doen omdat de showroom ongeevenaard is. Alles is aanwezig en alles kan gedemonstreerd worden. De service in de winkel is fantasitisch en er wordt ruim voldoende tijd uitgetrokken voor de aanschaf. Wij hebben nu onze 2e keuken gekocht bij Kuchenland en ik zou iedereen aanraden om daar eens te gaan kijken als je op zoek bent. In het weekend wordt er zelfs voor heerlijk eten gezorgd. Ook de mensen van de montage zijn ontzettend vriendelijk en maken alles ter plekke af. Als je nog kleine dingen wilt wijzigen dan kan dit zover dat mogelijk is. De mensen werken heel hard en maken lange dagen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader dit bedrijf”
Door Ton Jansen op woensdag 11 mrt 2015 '15
Na diverse leveranciers te hebben bezocht zijn wij bij Ekelhoff terechtgekomen voor onze nieuwe keuken. Ondanks dat we de indeling helder hadden werden we bij het opstellen van de offerte aangenaam verrast door de slimme adviezen en het vakmanschap. Aangezien een hoge service werd aangeboden en ook de prijsstelling scherp was zijn wij tot koop overgegaan. Ook de montage is door vaklieden gedaan, snel, schoon werk en keurige vaklieden. Ook de nazorg was top.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door T van Dijk op maandag 11 feb 2013 '13
Wat een geweldig bedrijf is Ekelhoff. Wij hebben een keuken daar gekocht en alles is perfect verlopen. netjes geplaatst en alle rommel weer meegenomen. Er was nog een probleem en ook dat is perfect opgelost zonder probleem terwijl toch de hele kastenwand verplaatst moest worden. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig in overleg gegaan”
Door René en Chantal Roelofsen op maandag 2 nov 2015 '15
Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit, de montage en de service van Küchenland Ekelhoff. Alles is keurig in overleg en volgens afspraak verlopen. Een defect is keurig verholpen en de hele keuken werd gelijk nog even nagelopen op eventuele andere mankementjes. Er bleef wat ruimte over en de verkoper adviseerde ons daar een mooie vitrine kast te maken. Top idee! Deze hebben zij ook gemaakt en geleverd. Ook waren wij blij verrast met het telefoontje na één jaar hoe het nu allemaal ging en of er nog vragen of dingetjes waren. Nee dus, wij zijn super blij met onze keuken!
FOTO VAN RENÉ EN CHANTAL ROELOFSEN
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen spreekt Nederland”
Door E. Overwijk- Joustra op zondag 20 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken bij Kuechenland Ekelhoff gekocht. Wij waren een jaar voor deze aankoop ook al bij ze geweest, maar wij besloten op laatste moment toch eerst uit te bouwen. Daar wij de eerste keer zo'n goed gevoel hadden zijn we later weer bij hun beland. Wij zijn zeer tevreden. Men is zeer vriendelijk, gastvrij en geduldig. Je wordt niet onderdruk gezet om een aankoop te doen. De service is geweldig. Ook het plaatsen ging super, en de monteurs zijn zeer netjes en voorzichtig. Voor de niet Duits sprekenden; iedereen spreekt Nederlands . Ook de winkel beleving is prachtig. Wat een showroom! Als wij weer een keuken zouden moeten kopen dan gingen wij weer hier naar toe.
FOTO VAN E. OVERWIJK- JOUSTRA
REACTIE VAN MIRIAM
Mooi keuken, mag ik vragen welke apparatuur uw heeft genomen en wat was u in totaal kwijt. Wij zoeken zoiets. Alvast bedankt voor uw reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg is buitengewoon”
Door Reginald, Amstelveen op woensdag 21 dec 2016 '16
Begin 2015 hebben we een keuken aangeschaft bij Ekelhoff, na eerdere oriëntatie bij verschillende keukenleveranciers in Nederland. Een zeer prettige ontvangst en heel adequate advisering door Herr Norbert Hundertmark. Duidelijk gevoel aan overgehouden van iemand die meedenkt en niet op een opdringerige wijze keuzen of beslissingen afdwingt. De keuze blijft aan jou en dat werkt (bij ons althans) het best. Los van het feit dat er een duidelijk prijsverschil is met Nederlandse leveranciers, waardoor je een "dief van eigen portemonnee" bent wanneer je niet tenminste de moeite neemt een vergelijking te maken. Vergelijking leidt er al snel toe dat de prijs-/kwaliteitverhouding van keukens van Duitse eindleveranciers beduidend gunstiger is dan van hun Nederlandse concurrenten. Je krijgt er gewoon méér waar voor je geld. Ekelhoff is daar geen uitzondering op, en bovendien is het keuze-assortiment zoveel meer uitgebreid dan de gemiddelde Nederlandse keukenleverancier dat er voor iedereen en voor ieder budget wel iets te vinden is. Op de levering en montage was werkelijk niets aan te merken: volledig alles volgens afspraak en naar tevredenheid. Klein puntje van feedback: omdat montage wél en aansluiting van apparatuur niet in de koop is opgenomen, wordt de keuken volledig afgemonteerd (en dus optisch "klaar" opgeleverd, maar moet deze vervolgens bij aansluiting van de apparatuur toch weer deels gedemonteerd worden. Ik begrijp dat het logistiek moeilijk is, maar handiger zou toch zijn geweest de afmontage pas ná het aansluiten te laten plaatsvinden. Nog beter (tip!) is wellicht de aansluiting van de keuken in de verkoopovereenkomst tegen meerbetaling mee te nemen en ook door Ekelhoff medewerkers of onder verantwoordelijkheid van Ekelhoff te laten uitvoeren, zodat je als klant slechts met één partij te maken hebt. Nazorg en service tenslotte zijn buitengewoon en (ten opzichte van wat je verwacht) verrassend goed. Onlangs, anderhalf jaar na oplevering werden wij spontaan opgebeld met de vraag of alles nog naar tevredenheid werkt en is een afspraak gemaakt om de deurtjes na te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Lydia Klaver op woensdag 18 mei 2016 '16
Onwijs goede service in de showroom bij het uitzoeken van de keuken. Ruime keuze en we werden erg goed geholpen voelde ons echt op ons gemak. Ook tijdens het plaatsen zeer vriendelijke VAK mensen, waar bij we bij het eind resultaat goede uitleg kregen hoe alles werkte
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk geholpen”
Door Anne de Bruin op maandag 18 sep 2017 '17
Via vrienden zijn we bij de heer J. Piesche van Küchenland Eckelhoff terecht gekomen. Hij heeft ons voortreffelijke geholpen. Ons wensenlijstje was heel duidelijk we wilden een U-keuken o.a. geen bovenkastjes, laden, apothekerskast, afzuigkap zo plat mogelijk, geen pannen carrousel, 3 bestekladen, koelkast, vaatwasser, oven/magnetron/grill, lampen en twee kleuren fronten. Zeer vlot werd er een tekening gemaakt die voldeed aan onze wensen. Tot in de details werden diverse suggesties/mogelijkheden besproken zoals het aanrecht uit 2 delen aansluiten op de bestaande vensterbank, de spatplaat bij het kookgedeelte, kraan, aanrechtblad, gootsteen, pannenkast en de apparatuur. De keus is enorm en overal zijn voorbeelden daadwerkelijk te zien.

De definitieve maatvoering wordt ter plaatse gemeten en op de tekeningen staat duidelijk aangegeven waar de elektra en de aansluitingen voor het water moeten komen. Dit moet je laten regelen. De levering vindt plaats op de afgesproken datum en tijdstip. Er wordt zeer netjes gewerkt en alles wordt zeer zorgvuldig gecontroleerd op oneffenheden. Is het niet goed dan wordt dit zonder problemen opnieuw besteld en later gemonteerd, alles binnen 4 weken. Uiteindelijk is men 3x terug geweest om onderdelen te vervangen c.q. aan te passen omdat het verkeerd was geleverd/vergeten. Deze service zit in de prijs inbegrepen en zelfs na 1 jaar werden we nog benaderd of de keuken nog steeds voldeed. Kortom een keuken kopen en laten plaatsen door Küchenland Eckelhoff is absoluut een aanrader.
FOTO VAN ANNE DE BRUIN
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Sergio en Wai op woensdag 24 okt 2012 '12
Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen, was ik verkocht! De greeploze keuken met granieten werkblad viel iets duurder uit dan dat we wilden uitgeven aan een keuken. Gelukkig konden we hierin enigszins in onderhandelen. We hebben alle tijd en uitleg gekregen van Sven Wensing en daarna Geert-Heinz, een aantal keren zelfs zo lang dat ze anderhalf uur na sluitingstijd nog bezig waren met ons. Echt geweldig. Ze hebben goed meegedacht en er is duidelijk uitleg gegeven in het Nederlands. Zowel bereikbaarheid (telefonisch, via de mail) en service (meedenken in oplossingen of alternatieven bij problemen tijdens het plaatsen) zijn we erg tevreden over geweest! Ze bellen je ook een half uur van te voren op als ze komen. De jongens die gekomen zijn, om de keuken te monteren zijn erg professioneel en meedenkend. We kunnen echt iedereen aanraden om Ekelhoff te bezoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Kuechenland Ekelhoff (D)”
Door K.W.Bothoff op zaterdag 17 dec 2016 '16
De keuze, de dienstverlening, het product en de service; fantastisch! Problemen die soms bij levering van keukens horen, is hier totaal niet aanwezig. Ik heb een gehele nieuwe keuken met apparatuur van Siemens gekocht. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan. Duitsers zijn op dit gebied perfectionisten.
FOTO VAN K.W.BOTHOFF
REACTIE VAN NOËLLE
Hallo, wat een prachtige keukeneiland als ik dit zo zie. Ik twijfel of ik ook naar Duitsland moet gaan voor een keuken. Ben in NL diverse keukenboeren afgegaan die mij een keukeneiland incl siemensapp. en een wandkast van 4 kasten aansmeren vanaf 16000 euro. Vraag mij af of ik in Duitsland goedkoper uitkom. Wat zijn uw ervaringen mbt verschil van prijzen tussen NL en DE?
Reactie of foto toevoegen
“Volledig advies gehad”
Door Xander Appeldoorn op zondag 8 okt 2017 '17
Wij zijn in een gesprek volledig geadviseerd, en de voor en tegens van onze keuzes zijn allen besproken. Na opdracht zijn wij op de hoogte gehouden wanneer er gemonteerd kon worden. Er was begrip voor de nog niet duidelijke afleverdatum ivm het opleveren van onze woning. Na oplevering kon er snel worden gemonteerd door kundige monteurs die hun vak volstaan. Na een jaar zijn wij benaderd of alles nog naar wens is. Voor ons een goede keus!
FOTO VAN XANDER APPELDOORN
Strakke keuken
REACTIE VAN INEKE MULDER
Wat een mooie keuken. Mag ik vragen uit welke lijn deze is? En welke prijs jullie hiervoor moesten betalen? Ineke
REACTIE VAN ROOS
Prachtige keuken! Mag ik vragen hoeveel deze uitvoering ongeveer gekost heeft?
REACTIE VAN EVELIEN
Mooie keuken! zou ook graag weten wat jullie hiervoor betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan geweldig”
Door Familie Janssen op dinsdag 19 nov 2013 '13
Via een kennis zijn wij destijds afgereisd naar Nordhorn om daar het keukencentrum van de firma Ekelhoff te bezoeken. Wij zijn eerst in de zaak in het centrum van Nordhorn geweest en daarna naar de zaak even buiten Nordhorn. Wij werden keurig door de heer G.H. Zielmann ontvangen met 2 broodjes en koffie. Daarna hebben wij zaken gedaan en een keuken gekocht. Alles werd tot in detail geregeld. Vragen per e-mail werden direct beantwoord en uitgevoerd. Daarnaast verdienen de 2 monteurs, de heren Jan Schlagelambers en Ludger Pohland alle lof voor de wijze waarop zij de keuken hebben geïnstalleerd. Kortom, chapeau voor de 3 genoemde personen, de verkoper en de monteurs. Dat geldt uiteraard ook voor het gehele bedrijf Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Eddie Walhout op dinsdag 17 jun 2014 '14
Na wat omzwervingen langs keukenzaken in Nederland zijn we bij Kuechenland Ekelhoff (KE)terecht gekomen. Wat voor ons nieuw was, dat niet meteen onze wensen vertaald werden in een keuken, maar dat eerst onze wensen eens kritisch bekeken werden. Daardoor zijn we ook tot betere oplossingen gekomen bij de uiteindellijke realisatie van de keuken. Opvallend was ook dat elk onderdeel uitvoerig bekenen kon worden. Dat kan ook daar het aanbod reusachtig is. Dus als er een kraan gekozen moest worden, eerst veel kranen bekijken, proberen etc. Voor de aflevering is KE driemaal langs geweest om in te meten. Wat dat betreft werd niets aan het toeval over gelaten. De aflevering is een verhaal apart. Eigen professionele installateurs. Op mijn vraag wanneer de keuken klaar zou zijn, was het antwoord: morgen om 4 uur. En ja, om half vier de volgende dag werd de boel aangeveegd en was alles klaar.
Opvallend is verder de betrokkenheid van KE. Ook naderhand bellen of alles naar wens verlopen was etc.
Kortom: een goed, vertrouwd en betrouwbaar bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Familie T op zaterdag 2 nov 2013 '13
Wat in Nederland niet mogelijk leek, of alleen tegen exhorbitante bedragen, bleek in de ontwerpfase en bij het uitzoeken van de apparatuur bij Ekelhoff wel tegen keurige prijzen mogelijk. Het is helemaal naar wens geworden zoals we ons hebben voorgesteld. Zo leuk en netjes als de eerste ontvangst, is ook de realisatie en nazorg van de keuken uitstekend. Er is bij ons in een grote leefkeuken veel aangepast, maar met de goede tekeningen en specificaties was dat voor de loodgieter en electricien geen enkel probleem. We kunnen Ekelhoff aan iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door E Verbeeten op donderdag 25 sep 2014 '14
Voor de tweede keer hebben wij een keuken van kuchenland afgenomen. Bij het gesprek wordt er veel tijd besteed aan de klant en alles wordt goed doorgenomen.Het leveren en plaatsen is altijd met grote zorgvuldigheid gedaan. Ik kan iedereen aanraden om in elk geval eens te gaan praten met kuchenland. Ook heeft een familielid van mij daar de keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Kevin Wittekoek op zondag 16 dec 2018 '18
Wederom geslaagd voor een top keuken. Inmiddels onze 3e keuken die we hebben gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zeer mooie showroom, perfecte service en wij zijn echt heel erg blij dat wij alle keren geholpen zijn door Sven Wensing. Sven is een echte professional die echt tijd neemt voor je als koper en zeer goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent apparatuur maar ook zeker omtrent alle mogelijkheden binnen de keukenkastjes.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door Martin op vrijdag 8 mei 2015 '15
Na alle goede recensies die hier staan een afspraak gemaakt en vertrokken naar Duitsland. Zijn daar ook keurig geholpen. De offerte zouden ze ons binnen een week opsturen. De beloofde offerte kwam echter niet. Na twee weken een email gestuurd met het vriendelijk verzoek om ons de offerte te sturen. Geen enkele reactie op gekregen. Blijven niet vragen en hebben daarom een punt achter Ekelhoff gezet.

Reactie van Ekelhoff van 12 juni 2015: Geachte Martin, Wij betreuren het dat u geen offerte heeft gekregen. Omdat uw adviseur nog vragen had, heeft hij geprobeerd u te bereiken. Uw mail heeft u naar de receptie gestuurd en niet rechtstreeks naar uw verkoper, jammer genoeg is die niet bij hem aangekomen. U bent door ons prettig ontvangen in onze mooie showroom, heeft een aangenaam gesprek gehad en bent door ons gespijsd en gelaafd. Het spijt ons dat bij u niet alles optimaal gelopen is, maar wij vinden dat een beoordeling van een ster niet proportioneel is. Met vriendelijke groet, T. Luedtke Verkoopleiding
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Murray Coetzee op maandag 19 jun 2017 '17
Great experience, got very good advise and kitchen was even more beautiful and functional than we expected - a definite "aanrader" The placing and finishing went without a problem and the after service was very good.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door wgroos op maandag 8 jan 2018 '18
Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. Zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na)op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat onze fotograaf langs mocht komen om uw prachtige keuken te fotograferen:) Het team van Ekelhoff
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Niets anders dan lof”
Door Roland Alphenaar op donderdag 26 feb 2015 '15
In 2014 een nieuwe keuken gekocht, niets anders dan lof van advies tot aflevering en daarna. Aardige en behulpzame verkopers die alle tijd voor ons namen om echt een goed advies (in begrijpelijk Nederlands) te geven bij de wensen en keuze voor onze keuken. Wat ons aansprak was de duidelijke offerte, de goede prijs voor de kwaliteit keuken, en de extra`s om de keuken compleet te maken. Met regelmatig zijn we gebeld om afspraken te bevestigen, navraag te doen of de zelf aan te brengen voorbereidingen (Gas/Electra/Water/Afvoer) wilden lukken o.b.v. de meegeleverde installatietekening, dus zoveel zorg voor het plaatsen als tijdens en daarna. Voor het inmeten van het aanrechtblad kwam nog iemand voor de zekerheid inmeten, voor de keuken hadden we de juiste maten meegenomen (wel zo handig) Tijdens de montage kwamen ze erachter dat de speciale afvoerslang te kort was, en meteen werd er actie ondernomen door een collega die elders in Nederland op een klus bezig was die een extra slang in de bus had. Ook met het montageteam was goed te communiceren in het Nederlands, en hebben de keuken keurig en klantvriendelijk geplaatst. Het enige wat Kuchenland Ekelmann niet in Nederland mag is Gas/Electra/Water/Afvoer aansluiten, maar dat wordt vtv duideljk verteld, en is door diegene die de voorbereidingen doet eenvoudig ook de afmontage te doen. Bij elkaar genomen zou ik iedereen een keuken van Kuchenland Ekelmann aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Samenwerking boven verwachting”
Door Carla Strikkers op donderdag 17 mrt 2016 '16
De eerste afspraak verliep wat stroef en toen eenmaal wij eenmaal aan elkaar waren gewend verliep de samenwerking boven verwachting. Wij hadden een zeer deskundige adviseur (Dhr. Stenberg) een zeer verrassend ontwerp gemaakt met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De keuken is zeer vakkundig geplaatst, grote kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J. Greer op maandag 23 jan 2017 '17
2 jaar geleden een mooie keuken uitgezocht bij Ekelhoff in Nordhorn. Een erg mooie en grote zaak. Vriendelijk personeel. Ze geven goed advies en tips wat wel en niet te doen tijdens het ontwerpen/indelen van je keuken. De keuken is zeer netjes en goed geïnstalleerd. Na ongeveer anderhalf jaar werd ik opgebeld door Ekelhoff met de vraag of ik tevreden ben over de keuken, of alles naar wens is en of de deurtjes nog alleemaal recht hangen etc. Dat is een prima service! De keuken ziet er nog uit als nieuw en hangen de deurtjes nog mooi recht. Ik zou dit bedrijf zeker willen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Hoogst mogelijke waardering”
Door A. Melse op donderdag 16 apr 2015 '15
Kuechenland Ekelhoff krijgt van ons de hoogst mogelijke waardering. Op alle vlakken zijn wij ontzettend tevreden. Recent zijn we verhuisd en hebben we met geen enkele twijfel voor een tweede keer een keuken genomen bij Kuechenland. De belangrijkste redenen dat wij zo positief zijn:

Vakmanschap: Kuechenland levert op alle fronten zeer hoogwaardig vakmanschap af van het ontwerp tot aan de plaatsing. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwerp van de keuken en hoe deze in de ruimte staat. Wij hebben meermalen overleg gehad over de afmetingen en onze wensen en alles is tot op de centimeter geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Het inmeten wordt zeer zorgvuldig gedaan en de keukens worden PERFECT geplaatst. In alle stadia straalt het vakmanschap er vanaf en er is een duidelijke trots in het professioneel plaatsen van de keuken. Men neemt hiervoor de tijd en gaat voor een perfect resultaat.

(Prijs)kwaliteit van de keuken: de kwaliteit van de apparatuur (Siemens) en de kasten, panelen, werkblad, laklagen zijn allemaal zeer hoog. Qua prijs kwamen wij bij meerdere NL aanbieders veel hoger uit en vonden we de keukens kwalitatief er veel minder goed uitzien.

Service: de service is misschien wel een van de meest onderscheidende kwaliteiten. Zelfs na de plaatsing van de keuken komen monteurs terug om na te meten en als nodig bij te stellen. Bij problemen heb je binnen no-time een afspraak en wordt alles verholpen wat vaak binnen de service valt van de keuken.

De showroom: groot, mooi, veel aanbod en ook voorzien van een bar/terras binnen waar je even kan bijkomen van de reis en lekker wat kan drinken en eten. Op sommige dagen is een kok aan het koken in de showkeuken dan is het helemaal genieten.

Concluderend heeft Kuechenland onze verwachtingen vanaf het begin tot het eind overtroffen. Ook bij onze tweede keuken waarbij wij een wat exotischere keuze aan materialen voor ogen hadden heeft Kuechenland alles voor ons kunnen realiseren. Iedereen van Kuechenland waar wij mee in contact hebben gestaan was zeer vriendelijk en vakkundig waardoor we zorgeloos en met alle vertrouwen een keuken hebben gekocht waar we nu elke dag weer van genieten.
FOTO VAN A. MELSE
Keuken met design
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door D. de Haas van Dorsser op woensdag 17 aug 2016 '16
Na slechte en opdringerige ervaringen bij keukenleveranciers in Nederland zijn wij In Nordhorn zeer vakkundig geholpen. We kregen goed advies over de mogelijkheden van de indeling van onze keuken. Daarna hebben wij een keuken uitgezocht die uiterst secuur is geplaatst. De service is uitstekend en gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Had je maar hier moeten kopen”
Door Siegna Lochem op vrijdag 18 dec 2015 '15
Ik heb in 2014 mijn keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhof in Nordhorn. Ik geniet nu dus al anderhalfjaar van een geweldige keuken.
Vanaf de eerste dag dat ik in de showroom kwam vond ik het kopen van de keuken een hele fijne ervaring. Er moesten wat aanpassingen plaatsvinden en dat was voor de verkoper dhr Hartmut Vennegerts geen probleem om meerdere malen dit even door te nemen met mijn aannemer. De dag dat mijn keuken werd geplaatst was ik al doodmoe van alle werklui in de woning maar wat mij nu gebeurde was een werkelijk feest. De mensen van Kuchenland kwamen ,zetten de keuken op en toen ik aan het einde van de dag kwam stond alles netjes op zijn plaats en was er niets maar dan ook niets aan rommel in de woning,alles was al door hun opgeruimd en in hun bus geplaatst.
Dat was even wat anders dan wat ik met de andere bedrijven gewend was. Ik was ook nog ruim 3000 EUR minder kwijt voor mijn prachtige keuken vergeleken met de prijsopgaven die ik bij andere bedrijven had gekregen. Na het plaatsen van de keuken heb ik nog twee keer gebeld met Kuchenland omdat ik iets niet begreep. Beide keren ben ik heel behulpzaam te woord gestaan en kreeg ik de uitleg nogmaals per mail. Ik ben dus vol lof over Kuchenland en heb al meerdere mensen dit bedrijf aangeraden. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehoord van Kuchenland bij geen van de mensen die ik heb gesproken en die daar hun keuken hebben gekocht. Wanneer ik nu bij iemand kom die problemen heeft met zijn of haar keuken dan zeg ik: ja dan had je maar naar Kuchenland moeten gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Top service en kwaliteit”
Door Ingrid, Lochem op woensdag 24 sep 2014 '14
Ik ben bij het maken van een keuze voor de keuken die ik heb, zeer deskundig en vriendelijk bijgestaan door de verkoper van Küchenland Ekelhoff die mij met name hielp door vele praktische tips. Een keuken koop je niet zo vaak en het was voor mij van groot belang dat ik zeer op mijn gemak werd gesteld en door iedereen in het bedrijf vriendelijk benaderd werd. Ook aan de telefoon kreeg ik altijd vriendelijke mensen die mij verder hielpen en dat alles in perfect Nederlands, hoewel ik redelijk goed Duits spreek was het niet nodig. Nederlands was en bleef de voertaal. Ook bij de levering van de keuken en de installatie in mijn woning kan ik alleen maar spreken van vriendelijke medewerkers, ook onderling gingen de heren goed met elkaar om, wat voor een klant prettig is. Over het algemeen waren ze heel rustig en werkten heel hard door waardoor de montage van de keuken korter duurde dan ik verwachtte. Ik was verder zeer onder de indruk van de minutieuze werkwijze met als gevolg, perfect resultaat. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding buitengewoon. Ik ben zeer tevreden met mijn mooie, kwalitatief hoogwaardige keuken voor een zeer redelijke prijs.
FOTO VAN INGRID, LOCHEM
Keuken Kuechenland
REACTIE VAN THERESE
Hoi ingrid, wat leuk om jullie keuken te zien! Jullie sitautie lijkt precies op de onze. Is het misschien mogelijk om wat meer fotos te mailen van de overgang van keuken naar tv meubel? Alvast enorm bedankt! Therese hoppenbrouwer, woerden
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de keuken”
Door R . de Langen op zondag 16 dec 2018 '18
Wij hebben in 2017 een keuken gekocht bij de firma Kuechenland Ekelhoff , wij zijn bij het kiezen van de keuken geholpen door Dhr Ralf Averbeck , hij heeft goed met ons mee gedacht om de door ons gekozen keuken tot een voor ons droom keuken te maken, wij zijn hier nog steeds 12-2018 heel erg blij mee. Ook het plaatsen van de keuken door het personeel van de firma is zeer professioneel gedaan. Tot nog toe werkt alle nog tot volle tevredenheid en kunnen wij niets anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn.
FOTO VAN R . DE LANGEN
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Paul & Eline op maandag 26 mei 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden met onze Siematic keuken van Ekelhoff. Nadat wij de ervaringen over Ekelhoff op qasa hadden gelezen zij wij 2x op bezoek geweest in Nordhorn. De communicatie ging goed, de werknemers verstaan Nederlands en de meesten spreken de taal ook vrij aardig. Geen gezeik en discussies over prijzen, gewoon duidelijkheid waarvoor je betaalt.

De service is ook zeer goed. De keuken werd op een vrijdag geleverd en de maandag daarna geplaatst. De monteurs bleven doorwerken totdat het af was. Enkele dagen na plaatsing werden we al gebeld om te vragen of alles goed verlopen was. Aangegeven dat er wat was gebeurd met het blad, waarop gelijk een afspraak werd geregeld zodat er een monteur kon komen kijken. Ook hadden wij aanvullende materialen besteld voor de afvoer die deze monteur ook gelijk mee nam. Hier was echter een klein foutje gemaakt in de berekening, maar alles wat we over hadden konden we retourneren en werd keurig netjes gecrediteerd, daar deden ze absoluut niet moeilijk over.

Al met al super tevreden! Wij kunnen Ekelhoff iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring en een geode service/kwaliteit”
Door Henk Jan op maandag 28 jul 2014 '14
De kwaliteit van de keuken is uitstekend ik heb tot nu toe niks geen problemen en alles werkt prima. De service bij het kopen en het monteren was ook uitstekend. Ik raad zeker mensen aan om een keuken bij Ekelhoff te kopen.
FOTO VAN HENK JAN
de keuken by night
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Wim Meijerink op vrijdag 15 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken gekocht in december 2015 en deze is in maart 2016 geïnstalleerd. Wij zijn zeer prettig geholpen bij Kuechenland Ekelhoff en de showroom is enorm dus overal voorbeelden van aanwezig! De installatie van de keuken is zeer professioneel en snel uitgevoerd. Na 18 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden, werkt alle apparatuur naar behoren en zien de kastjes er als nieuw uit. Een erg fijn bedrijf om een keuken uit te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Fam. Snellink op zondag 3 mei 2015 '15
Eind 2013 hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff. Wij zijn een aantal keren geweest, eerst om de grote showroom met veel modellen te bekijken en onze wensen kenbaar te maken en vervolgens op basis van het daarop gemaakte ontwerp de nadere details te bespreken. Daarbij werden wij vakkundig geadviseerd door de verkoper, de heer Uwe Brama. Hij had een aantal zeer goede adviezen om het ontwerp nog beter op onze wensen te laten aansluiten. De tekening is daar nog op aangepast. Vervolgens wordt alles tot in detail uitgewerkt, zoals kleur, handgrepen, soort blad, inbouwapparatuur etc. De keuken werd al vrij snel nadien vakkundig geïnstalleerd door eigen personeel van Küchenland. Nadat dit in twee dagen gebeurd was wordt door Küchenland nog geïnformeerd, meteen na afloop maar ook zelfs weer na enige maanden, of de keuken voldoet of dat er wellicht nog wat moet gebeuren. Een goede service. En mocht er toch een onderdeel ontbreken dan wordt dat omgaand besteld en zeer snel geleverd. Kortom, het is een uitstekende keuze geweest onze keuken bij Küchenland Ekelhoff te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal goed”
Door Gerard Kraaijeveld op woensdag 23 mei 2018 '18
uitstekende service die je maar zelden meemaakt. Kan deze zaak aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend en klantgericht”
Door J. Palstra op maandag 3 sep 2018 '18
Ik heb in het verleden reeds twee keukens gekocht bij Ekelhoff. Beide keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hierbij enkele foto's die onze fotograaf bij u maakte. Complimenten voor de prachtige inrichting! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Ine en Kees op vrijdag 20 feb 2015 '15
Na in de showroom veel voorbeelden te hebben bekeken, zijn we met aandacht en tijd geholpen om tot een voorlopig ontwerp en productkeuze te komen. Hierbij werd er uitgebreid met ons meegedacht in materiaalkeuze, budget en zelfs in zelf uit te voeren werkzaamheden. De voorkeuren en smaak van de verkoopadviseur werden ons niet opgedrongen, maar tegelijkertijd werd ons wel op een prettige manier een spiegel voorgehouden waar het onze keuzes betrof. Zo kwamen we tot een weloverwogen besluit.

In de uitvoering vielen ons de grote nauwkeurigheid op in het opmeten en de montage zelf, in de afwerking en het opruimen (verpakkingsmateriaal ging weer mee de bus in), in de communicatie over data, tijden en werkzaamheden, ook met de betrokken aannemer. De monteurs waren zeer beleefd en correct.

Ook is er sprake van heel zorgvuldige nazorg. Wij zijn zeer tevreden met het werk en het eindresultaat.
FOTO VAN INE EN KEES
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sebastian op maandag 24 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden met onze keuken die wij in 2016 bij Kuechenland hebben gekocht. Een ontzettend mooie showroom zoals die je in Nederland niet vindt met deskundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding. De keuken werd netjes ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Ook de after sales is top! Kortom, een echte aanrader.
FOTO VAN SEBASTIAN
Keuken met spoeleiland
REACTIE VAN VINCENT
Hi Sebastiaan, we zijn benieuwd naar jou keuken maatvoering. We kijken ook naar een eiland en hebben een breedte van 3,1 meter beschikbaar. Jullie keuken lijkt eigenlijk precies op wat we voor ogen hadden. Hoeveel ruimte heb je tussen de kasten en dan de muur? Kan je een orde grootte de kostprijs aangeven?
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit kwantiteit zeer goed”
Door Mieke op maandag 31 okt 2016 '16
Op aandringen van onze oudste zoon, die zelf zijn keuken incl apparatuur ook gekocht heeft bij Ekelhof, zijn wij na een aantal bezoeken aan diverse merkkeukens in Nederland naar Duitsland gereden. Er is goed naar ons geluisterd en onze wensen zijn allemaal 3dimensionaal in kaart gebracht. Prijs kwaliteit kwantiteit zeer goed. Zeer vlot en efficiënt is de keuken geleverd en geplaatst. Een zeeppompje dat met plaatsing van het blad niet meegeleved is, werd tot onze verbazing apart nageleverd en geplaatst. Service tot nu toe is prima!
FOTO VAN MIEKE
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Euser op dinsdag 17 jan 2017 '17
Prima! Vakmensen die de keuken hebben geplaatst, heel aardige mensen en werken heel netjes volgende keuken weer naar kuchenland prima service en eerlijke prijzen
Reactie of foto toevoegen
“Ik zal Kuechenland Ekelhoff met enthousiasme aanbevelen bij anderen”
Door J.Groenendijk op donderdag 25 sep 2014 '14
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Meteen viel de klantvriendelijkheid, maar zeer zeker ook de deskundigheid van de verkoopster op. Er werd goed meegedacht en we werden op ideeën gebracht, waar we zelf niet opgekomen waren.Offerte was duidelijk. Ondanks dat de levering niet helemaal klopte (o.a. verkeerde oven/magnetron) werd dit keurig opgelost. Daarmee kom ik gelijk bij mijn volgende pluspunt. De montage van de keuken duurde langer dan gedacht. Ondanks dat de twee monteurs tot 's avonds laat doorwerkten waren twee dagen te kort.Desondanks werd er niets 'afgeraffeld' en werd er nog een nieuwe afspraak gepland.Beide monteurs waren zeer deskundig, werkten precies, met respect voor de klant.Ik vind het een grote kracht van een bedrijf/organisatie dat ze goed omgaan met de dingen die mislopen en niet zodra de offerte binnen is de boel de boel laten als er iets misgaat. Dus kort samengevat: Kuechenland Ekelhoff is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Jan Kamp op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht (u opstelling ) de verkoper heeft goed met ons mee gedacht , waarin wij wel onze eigen wensen in hebben kunnen waar maken. Hebben later nog een wijzeging in de kastjes door gegeven .en dat is helemaal goed gekomen . Zijn heel blij met de keuken !
FOTO VAN JAN KAMP
Keuken in U opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel bedrijf”
Door Jorn V. op zaterdag 21 feb 2015 '15
Op basis van aanraders van vrienden vanuit Hilversum afspraak gemaakt bij Ekelhoff. We hadden toen al NL keukenbedrijven bezocht en ook al offertes laten maken. In Kuechenland Ekelhoff waren we na enkele aangename en leerzame uren een keuken rijker. Binnen budget, en zonder ook maar ergens een compromis te hebben hoeven maken. Belangrijkste hierbij was dat goed uitgelegd werd welke kenmerken/keuzes waarom van belang waren (materialen, lichtval, symmetrie, rechtshandig). Op basis van onze NL ervaringen een makkelijke keuze uiteindelijk. Geen gekke kortingen waar ik persoonlijk altijd onrustig van werd (moet ik misschien op een volgende korting wachten, is die dan 'gunstiger'?), maar een keuken geheel naar wens binnen budget. Volgens afgesproken termijn geleverd en professioneel in elkaar gezet. Nu een jaar later nergens spijt van, geen mankementen of het gevoel verkeerde keuzes gemaakt te hebben. Kan het alleen maar aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke taal”
Door Bnr 12 op zondag 8 sep 2013 '13
Bij Eckelhof in Duitsland geweest nadat we eerst bij Eigen Huis Keukens waren geweest. Professioneel, duidelijke taal en juiste prijs voor kwaliteit. We hebben nu meer keuken, betere apparatuur voor een betere prijs. Je achteraf wel goed voelen na een gesprek!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Erik en Debbie op donderdag 12 nov 2015 '15
Wij raden Kuechenland zeer zeker aan. Alles van de verkoop, het samenstellen van de keuken tot en met de oplevering is zeer professioneel verlopen. Alles is tot in de puntjes opgeleverd. Kort om een kwalitatief hoge keuken met topmerk apparatuur geplaatst met Duits vakmanschap. Wij komen zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kuechenland Ekelhoff (D)
aNordhorn , Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.