Feedback
9,8

Ekelhoff Küchen (D)

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen (D)
Al vier generaties lang staat de Firma Ekelhoff voor kwaliteit, levenskunst en niet als laatste voor traditionele keukenbouw op het allerhoogste niveau. Dit jaar viert ons bedrijf zijn 115e verjaardag. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden! Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

Verheugt u zich bij een bezoek aan onze huizen op meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens, evenals een zeer luxueuze modelwoning! Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen meer dan 110 hooggekwalificeerde medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op

www.kuechen-ekelhoff.de

Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame wisten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 473 ervaringen over Ekelhoff Küchen (D). Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren441 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Nog steeds tevreden”
Door Jeroen Stal op donderdag 12 sep 2019 '19
We hebben vorig jaar een keuken gekocht. We zijn een dag in de winkel geweest en zijn goed geholpen. We zijn tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Next125 keuken”
Door Victor van Swinderen op woensdag 28 aug 2019 '19
Dit is onze 3e keuken en hadden een beetje genoeg van de manier waarop je bij de grote keukenboeren behandeld werd. De kleinere specialisten hebben minder keus en zijn erg duur. Daarom Duitsland geprobeerd: Ekelhoff zit vlak over de grens en dat uurtje extra was voor ons geen probleem.

De showroom is geweldig: ze hebben gewoon alles en je kan rustig een paar uur ronddwalen zonder aangeklampt te worden. Wil je een offerte, dan maak je een afspraak en nemen ze alle tijd voor je. In ons geval was dat met Ralf Averbeck: hij heeft duidelijk verstand van keukens en jaren ervaring. We wisten redelijk duidelijk wat we wilden na diverse gesprekken bij Nederlandse winkels, maar Ralf heeft daar toch een veel beter ontwerp van gemaakt. Echt tevreden over!

Wat uiteindelijk de doorslag gaf, was dat Ekelhoff eigen service-/installatiepersoneel heeft: heb je met veel moeite een keuken gekocht, dan wil je niet afhankelijk zijn van welke ZZP'er je toevallig krijgt om de boel te installeren. Want als het ergens fout gaat bij keukens is onze ervaring, dan is het bij de levering en installatie. Juist dat traject is van start tot finish geweldig gegaan: je merkt aan alles dat hier heel veel aandacht aan besteed wordt. Alles goed geleverd, alles paste, alles werkt. Geen kleine lettertjes.

Wij hebben een NEXT125 keuken gekocht met zowel het blad als de fronten van keramiek (lavazwart). Naar wij weten kan alleen NEXT dit leveren. Hoge kasten van walnoot (natuur). Apparatuur van Siemens en deels Miele. De prijs was gelijk aan de laagste in Nederland, maar met duidelijk betere apparatuur en natuurlijk de bovengenoemde service. Is er dan niets aan te merken? Nou nee, hooguit dat je net als bij elke keukenzaak moet weten dat er nog ruimte zit in de prijs die initieel genoemd wordt. Ralf deed ook dit goed en we kunnen Ekelhoff met een gerust hart aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bekwaam”
Door Petra Dunweg op woensdag 31 jul 2019 '19
We hebben een keuken gekocht in oktober 2018. Dankzij de adviezen van de heer Sven Wensing hebben we geen andere keukenwinkel meer hoeven/willen bezoeken. Bij plaatsing was personeel heel bekwaam en prettig in de omgang. Wat we heel erg op prijs stellen is dat, ook nu de keuken al geplaatst en klaar is, de heer Wensing nog reageert op vragen van ons over mogelijke plinten. Dus zowel service als afterservice zijn erg goed bij Ekelhoff. We zullen zeker het bedrijf aanraden aan anderen vanwege de service, de ruime keuze, de goede persoonsgerichte adviezen en de vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Michael Spaargaren op vrijdag 26 jul 2019 '19
Ervaring met ekelhoff is super positief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse keukenaanbieders kwamen wij bij ekelhoff uit daar zij het merk aanboden waar wij verliefd op geworden waren. Vanaf eerste moment in showroom zeer correct ontvangen en men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in te vullen en dit met groot succes uiteraard tegen een concurrerent prijsnivo. Tevens is de plaatsing, ondanks fasering vanuit onze zijde, goed verlopen en is de nazorg erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets van leren.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw mooie keuken (en huis!) te fotograferen. Het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN JUDITH LISSE
Prachtige keuken en mooie inrichting! Wij zijn van plan ook een industriële glaswand te plaatsen. Kunt u mij svp zeggen waar u deze heeft laten maken?
REACTIE VAN MICHAEL SPAARGAREN
Hi Judith, Dank voor je reactie. De wand is via Stieva / RVS Aalsmeer geleverd
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Ik ga met de info aan de slag.
REACTIE VAN ALEWIJN NICOLETTE
Goedendag, mooie witte keuken. Is het blad exact hetzelfde (spierwit) als de kasten? Ik ben namelijk op zoek naar een spierwitte keuken met exact hetzelfde blad (krasvrij etc) maar in Nederland zeer lastig. In Nederland alleen maar witte natuursteen bladen die meer creme of of white zijn of met een klein pikkeltje er in.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Inne op donderdag 25 jul 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht en was een goede ervaring. Na een vriendelijke ontvangst uitstekend geadviseerd en geholpen! Mooie ruime showroom, ideaal voor opdoen van inspiratie! Keuken goed geïnstalleerd en nette service!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen! Contur keuken met RVS werkblad en Pitt-Cooking. Groeten van het Ekelhoff-team:)
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Verliep prettig”
Door Marcel op donderdag 20 jun 2019 '19
Meer dan uitstekend geholpen door Sven Wensing, die in een tweetal lange sessies uitgebreid de tijd nam om mijn droomkeuken geheel naar mijn wensen te modelleren. Zeer prettig bedrijf ook dat haar afspraken nakomt. Plaatsing is vakkundig door eigen mensen van het Ekelhoff team gedaan en ook de after sales verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zo prettig verlopen”
Door Simone Ruijs op woensdag 12 jun 2019 '19
Na eerst door de prachtige showroom te hebben gelopen zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. we hadden al een heel duidelijk plan wat we wilden. Jeanin gaf hierbij praktische overwegingen en samen zijn we tot onze prachtige keuken gekomen. leuk was, dat er gelijk afbeeldingen gemaakt kunnen worden hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. het was een hele prettige manier van samen werken, jeanin begreep goed wat voor beeld we voor ogen hadden, er werden geen opdringerige verkooptruukjes toegepast. we kijken hier met een goed gevoel op terug. de keuken werd perfect opgeleverd. zeer professioneel en een jaar later is de keuken nog een keer opnieuw afgesteld. wat een service! het was fijn dat het proces van kopen en plaatsen van onze droomkeuken zo prettig verlopen is!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wat een vrolijke keuken! Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken. Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Experts”
Door Paul en Ellen, NL op dinsdag 11 jun 2019 '19
Wij hebben de Next 125 / NX902 gekocht in Mat glas kristalwit. Een plaatje van een keuken afgewerkt met houten delen en een betonlook keramiek blad. Heel belangrijk bij een open keuken is naast de functionaliteit ook het design. De creativiteit van de verkoper, Ralf Averbeck, heeft een ons enorm geholpen om de keuken te laten passen bij de woonkamer. Door houten elementen te gebruiken en verlichting is dit zeker geslaagd. Daarnaast is de keuken zeer vakkundig geplaatst door Jens en Torsten. Experts in hun vak en fijne mensen die pas tevreden zijn als het écht af is. Ekelhoff is een top bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Wat leuk dat onze fotograaf Franz Frieling bij u langs mocht komen! Wij zijn met z'n allen jaloers op het uitzicht op zee:) Hartelijke groet, het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Erna Krull op zondag 9 jun 2019 '19
Helemaal blij met onze keuken! Geweldig geholpen door Ole Stranghöner, hij dacht goed met ons mee en deed goede suggesties. Totaal niet opdringerig en geen rare 'verkoopfratsen'. Ontzettend aardige mannen die de keuken kwamen plaatsen en ook weer een heel aardige man die de keuken kwam afmaken (plinten). Echt een aanrader!
FOTO VAN ERNA KRULL
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Erna Krull
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit van advies”
Door Frank Muller op maandag 3 jun 2019 '19
Wij hebben bij Ekelhoff in Nordhorn onze nieuwe keuken gekocht. Je krijgt maatwerk en kwaliteit wat in Nederland in deze prijsklasse niet mogelijk is. Heeft natuurlijk met hun grote omvang te maken, maar ook met de kwaliteit van hun mensen. Adviseur Sven Wensing (spreekt goed Nederlands) heeft meerdere malen voldoende tijd uitgetrokken om al onze wensen in kaart te brengen. Geen 'ja-knikker' maar ook tegenspraak als je iets onverstandigs wilt ('ik zou echt meer dan 100cm tussen eiland en achterwand laten'). En hij brengt je op ideeën die je nog niet kende (bv een optisch zwevend kookeiland, en indirecte verlichting boven de koof met de afzuigunit). De uitvoering was ook goed, alsmede de service achteraf. We wonen er nu ruim een jaar. Onlangs kreeg ik ongevraagd een telefoontje of ze nog een keer langs zouden komen om alle kastjes en laden na te stellen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf Franz Frieling uw mooie keuken mocht komen fotograferen! Hierbij enkele van de foto's die hij maakte. Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door Harry Tuin & Anneke ten Napel op vrijdag 24 mei 2019 '19
We waren zelf al geruime tijd bezig geweest met het nadenken over de vorm die onze nieuwe keuken zou moeten krijgen, toen we binnenstapten bij Küchenland Ekelhoff. Het was prettig dat er veel tijd was om rond te lopen door de grote hoeveelheid showroomkeukens en op die manier nog weer nieuwe ideeën op te doen. Wij vielen beiden voor een maïsgeel composiet aanrechtblad - dat echter uit de collectie bleek te zijn genomen door de fabrikant. Jeanin Oude Wolbers, onze adviseuse, reserveerde echter direct het allerlaatste blad dat nog bij de fabrikant in het magazijn stond, ongeacht of we tot aankoop ervan over zouden gaan of niet! Met engelengeduld begeleidde ze onze beslissingen: als ervaren thuiskok en met ongelooflijk veel praktische kennis van keukenzaken gaf ze ons met veel enthousiasme talloze goede adviezen, waar we iedere dag nog van profiteren. De vormgeving van de keuken (zonder bovenkasten) is heel rustig dankzij een mooie vlakverdeling; prima gedaan, Jeanin! Over de plaatsing van de keuken zijn we ook tevreden. Prima monteurs, precies en vakkundig. Over de Bokmerk wand achter de kookplaat zijn we zeer enthousiast, een aanrader. We moesten er wel nog een maand op wachten, omdat de wand pas opgemeten en daarna besteld kon worden toen de keuken al geplaatst was (het ging immers om een zeer groot oppervlak), maar het is de meest praktische achterwand die we ooit achter een fornuis gehad hebben.
Kortom: in alle opzichten is Küchenland Ekelhoff een aanrader!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en de mooie woorden! Hierbij de foto's die Franz Frieling bij u mocht maken. Mut zur Farbe, zoals ze hier zeggen:) Het Ekelhoff team.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mauritz Uleman op maandag 20 mei 2019 '19
Ik heb een complete keuken gekocht. Van het begin tot het einde was het een feest. Zowel bij het uitzoeken als het plaatsen werd er alle aandacht besteed aan het werken aan een top eind product. Ook de heren die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst secuur en georganiseerd. Kortom top bedrijf. Zou er zo weer een keuken kopen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat we langs mochten komen om foto's te maken op uw woonboot! De keuken is van Contur in kristalgrijs hoogglans met keramiek werkblad. Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar kan beter”
Door fam. van den Hoeven op dinsdag 7 mei 2019 '19
Na een paar bezoeken waar we geholpen zijn door een uiterst behulpzame en bekwame verkoper Ralf Averbeck was het lang wachten totdat we van de keuken konden genieten omdat de bouw telkens werd uitgesteld. Vervelend voor ons en voor Ekelhoff omdat de planning een paar keer moest worden bijgesteld. Eindelijk was het einde maart zover. Bij installatie gaat er altijd wel iets niet goed en daar waren we op ingesteld. Profielgreep net te kort, natuurstenen plaat in verkeerde maat en de nette en ervaren monteurs zagen ook een putje in de Miele wasemkap. Dat zou een spoed nabestelling worden met enkele dagen levertijd. Een dikke week erna maar eens gebeld waar de kap bleef, konden die tijd niet koken i.v.m. vers stucwerk wat Ekelhoff zelf ook wel had kunnen beseffen. Enkele dagen daarna werd de wasemkap geleverd, het profiel hersteld maar de natuurstenen kon weer terug omdat deze niet gezoet was aan de onderzijde. Helaas had de monteur te weinig ervaring hoe de connectivity met de kookplaat moest worden ingericht en dat blijkt ook niet mee te vallen door een zeer matige App maar met 8 Miele apparaten verwacht je dan wel een hogere serviceniveau. Zeker toen we op 22-4 melden dat de ventilator van de inductieplaat aanloopt en bromt. We zijn een paar weken verder en nog steeds is niemand langs gekomen en de reactie "daar moet eerst de monteur naar kijken" geeft aan dat het wellicht nog langer gaat duren omdat Miele achteraf moet worden ingeschakeld. Ekelhoff wacht mogelijk op een paar panelen van de Simatic keuken die een paar lakfoutjes hadden. Dat is efficiëntie ten koste van de klant.

Conclusie: verkoop en montage is echt uitstekend maar het besef dat het niet leuk is met "problemen" te blijven zitten ook al zijn ze niet heel groot, is niet aanwezig. De de keuken is prachtig maar de probleempjes verstoren het plezier en de irritatie groeit omdat Ekelhoff sneller zou moeten kunnen handelen, volgens hen hebben ze elke dag enkele auto's rijden in Nederland, daar merken we helaas bitter weinig van.
We wachten af...

Aanvulling ontvangen 13 mei 2019: Na een net excuus kwamen de monteurs voor de 3e keer met de natuurstenen plaat aan. Helaas zijn dit keer vergeten de 8 ventilatiegaten - die uitgebreid tekstueel op de tekening zijn aangegeven- niet aangebracht. Plaat gaat weer retour.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Andrew Hagendoorn / Nanny de Beer op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben in maart 2019 een nieuwe keuken laten plaatsen door Ekelhoff/Küchenland uit Nordhorn. Dit was de 2e keer dat wij hier een keuken hebben gekocht. De eerste keer hadden wij al niets dan lof en deze tweede keer werd alles weer conform offerte/afspraken zeer vakkundig en tot super tevredenheid uitgevoerd door zeer vakkundige en vriendelijke, goed Nederlands sprekende Duitse monteurs. Voorafgaand een zeer gedegen, vakkundig en practisch advies gekregen van de keukenadviseur de heer Michael Meyer. Kortom, wij zijn weer supertevreden over Ekelhoff/Küchenland.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michel Gielens op zondag 14 apr 2019 '19
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, teven kwam de men aldaar met een heel goed voorstel voor de inrichting van de keuken, iets waar we zelf niet aan hadden gedacht. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Je zult er geen spijt van krijgen”
Door Jan en Tineke Tromp op maandag 1 apr 2019 '19
We hebben voor ons nieuwbouw appartement (opgeleverd eind 2017) een keuken met alle toebehoren en apparatuur gekocht bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn. Onze dochter had een paar jaar daarvoor ook haar keuken bij Küchenland Ekelhoff gekocht en was daar zeer tevreden over. We hadden begin 2016 een afspraak gemaakt met mw. Jeanin Oude Wolbers (ze had ook onze dochter indertijd geadviseerd). Een keuken koop je niet zomaar maar Jeanin nam alle tijd om alle details en keuzemogelijkheden door te nemen. Het mooie van Ekelhoff is dat ze zo een grote showroom hebben dat alles wat je wil ook "live "bekeken kan worden. Een half jaar later zijn we nog eens in Nordhorn geweest om de puntjes op de bekende i te zetten en definitieve afspraken te maken. Het hele traject daarna, van bestellen, inmeten, plaatsen van de keuken en de after-sale service was bijzonder professioneel, deskundig en klantgericht. Het maakte ook niet uit welke medewerker je sprak van Ekelhoff (Jeanin Oude Wolbers voor verkoopadvies, Reinhard Spitthoff en Hartmut Vrielmann voor de technische installatietekeningen, Thomas Kathorst voor het opmeteen van de nieuwe keuken, Hartmut Hollmann voor de planning van de montage), ze waren allemaal deskundig en klantgericht. Normaal gesproken ben ik niet zo van het beoordelen van geleverde diensten en/of producten maar in dit geval waren we zo tevreden dat ik dit ook wil laten weten aan eventuele nieuwe kopers: ga eens langs bij Küchenland Ekelhoff, je zult er geen spijt van krijgen !
FOTO VAN JAN EN TINEKE TROMP
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Laura Kersbergen op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht kuechenland ekelhoff. Super mooie keuken, we zijn fijn geholpen en het plaatsen verliep vlot en soepel. Bij het plaatsen werkte de mannen heel netjes. Ook zijn wij heel tevreden met de service na het plaatsen van de keuken. Welk bedrijf belt nou na anderhalf jaar om te vragen of alles nog naar wens is? Dikke vette aanrader dus!
FOTO VAN LAURA KERSBERGEN
Keuken met groene tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi ontwerp”
Door Joost Volker op donderdag 28 mrt 2019 '19
Wij hebben een complete nieuwe moderne keuken gekocht, bestaande uit een kookeiland en een achterwand. Opvallend was vooral de tijd die er voor je genomen wordt en het persoonlijke ontwerpadvies. Wij zijn door Sven Wensing echt heel goed begeleid en hij heeft een super mooi ontwerp voor ons gemaakt. Sven heeft hier heel goed in met ons meegedacht. De service is erg goed, heel professioneel en gastvrij! Dit gaat door tot na de installatie. Bijvoorbeeld zelfs nog een jaar na plaatsing door een belletje of alles nog naar wens is.
FOTO VAN JOOST VOLKER
Complete nieuwe moderne keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. overmars op maandag 25 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken aangeschaft. De adviseur Riny Vergoessen heeft ons prima geholpen en goed advies gegeven. Hij had alle tijd voor ons, Ook het plaatsen ging perfect. Alle afspraken woerden goed nagekomen en er is goed contact, Ik zou zeker anderen aanraden naar Ekelhof te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Blijven ontzettend blij”
Door Fam van Paassen op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Ook wij hebben een kleine drie jaar geleden hier ee. keuken gekocht waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn! Iedere dag nog plezier ervan en nog steeds prachtig! Wat een mooie kwaliteit ook! Keurige afwerking en ze werken zo netjes! Nu gaan we verhuizen en gaan natuurlijk weer terug! En wederom geweldig advies van Ole Stränghoner! Ik kan echt met een gerust hart en overtuiging iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen. De service, adviezen, prijs is echt goed! Oprecht meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Arina de Kraa op zaterdag 9 mrt 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en zijn hierbij prima geholpen door Sven Wensing. We zijn heel tevreden over het advies, ontwerp en uiteindelijke plaatsing van de keuken door team Küchenland. Duidelijke afspraken, goede service en kwaliteit.
FOTO VAN ARINA DE KRAA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door Christine den Hartog op maandag 18 feb 2019 '19
Wij hebben voor de tweede maal onze keuken bij Kuchenland Ekelhoff gekocht. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. Zelf hadden we het ontwerp gemaakt en Ole Stanghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd wat maakt dat het een heel fijne logisch ingedeelde keuken is geworden. Door de toevoeging van een mooi marmerlook blad is het een frisse tijdloze keuken geworden die prima past binnen de kleurrijke woning die wij hebben. De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventueel volgende keuken kopen we beslist weer bij hen. En nee, we hebben geen aandelen ;-)
FOTO VAN CHRISTINE DEN HARTOG
Fijne en logisch ingedeelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds zeer tevreden”
Door Dhr. Stoops op woensdag 13 feb 2019 '19
Fantastische service en goede kwaliteit en prijzen bij dit mooie bedrijf. We hebben onze keuken gekocht in 2016 met begeleiding van Mw Mönchen. De keuken is begin 2017 geplaatst. Alles is zeer goed verlopen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze keuken.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Een kleine correctie: uw adviseur was Jeanin Oude Wolbers.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Patrick op dinsdag 12 feb 2019 '19
Door een verhuizing hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff. Vanaf het eerste moment werden we opnieuw excellent geholpen. Er wordt meegedacht en ook kundig advies gegeven t.a.v. apparatuur. Geen verkooppraatjes om de duurste apparatuur te nemen maar datgene wat bij je situatie past. De plaatsing verliep ook vlekkeloos. In het plafond bevonden zich nog een tweetal led spotjes die niet meer mooi uitkwamen. Geen probleem voor de monteurs en die hebben ze dus ook moeiteloos verplaatst (betreft een houtskelet woning dus geen betonnen plafond). Bij de eindcontrole hadden de monteurs twee deurtjes gezien die niet helemaal netjes waren (zelf had ik dit nooit gezien) en die komen ze eerdaags vervangen. Ik kan een ieder dan ook Kuchenland Ekelhoff van harte aanraden! Direct realistische prijzen (i.t.t. de meeste keukenzaken in Nederland), kundige medewerkers in de verkoop en bij het plaatsen en afspraken worden nagekomen. Geen gezeur over een deurtje waar een onvolkomenheid in zit; sterker ze signaleren dit zelf en maken er direct werk van. Topbedrijf!
FOTO VAN PATRICK
Moderne keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Aad van der Velden op maandag 28 jan 2019 '19
Wij hebben ruim een jaar geleden een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het geleverde produkt. In het voortraject zijn wij deskundig geadviseerd door de heer Riny Vergoessen, hetgeen ons mede heeft doen besluiten om bij Keuchenland Ekelhoff onze keuken aan te schaffen. Ook de plaatsing en nazorg is erg goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN DER VELDEN
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Toon op maandag 28 jan 2019 '19
Keuken op maat, prettig en goed advies van Manfred Backherms. Aflevering en montage op tijd en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door J Magendans op maandag 28 jan 2019 '19
Aankoop van een complete keuken met inbouwapparatuur. Eerste keer in de showroom gekeken zonder afspraak. Opvallend dat niemand ons aansprak gedurende de twee uur dat we keukens bekeken. Zelf aan de receptie gevraagd of we koffie konden krijgen. Blijkt dat je dat zelf ma pakken maar was nergens aangegeven. Later afspraak gemaakt met adviseur Rini Vergoesen. Hoewel we de keukenopstelling al helemaal uitgedacht hadden koste het veel tijd voordat eea op papier stond en er de offerte meekregen. Levering en montage is keurig gegaan. Super vriendelijke en deskundige monteurs. Werken netjes en nemen de rommel mee als ze klaar zijn. Het resultaat is mooi en de nazorg mbt het bijstellen van ladekasten is prima. Plezierige zaak in de vreemde wereld van keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Melger op maandag 14 jan 2019 '19
Geheel nieuwe keuken aangeschaft als onderdeel van een woonkeuken herinrichting. Voor de plaatsing waren ze zeer behulpzaam in de afstemming met onze aannemer. Verder keurig op tijd afgeleverd en geplaatst. Na een jaar werd ik nog opgebeld of ze me nog met bepaalde zaken konden ondersteunen. Ze zijn toen nog langs geweest omdat 1 kastdeurtje niet meer goed recht hing. Ze hebben toen meteen alles netjes nagelopen van de keuken. Echt fijne ervaring met deze winkel.
FOTO VAN MELGER
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Joanna Kuijper-Rebergen op donderdag 10 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht met alles er op en er aan! Elke dag is een feest, van het uitpakken van de afwasmachine tot het koken en bakken E n braden toe!
Prima advies gekregen van Jürgen Piesche.
FOTO VAN JOANNA KUIJPER-REBERGEN
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Joanna Kuijper-Rebergen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Margot Smit op dinsdag 8 jan 2019 '19
Ik heb een prachtige, zeer ruime keuken gekocht bij Ekelhoff en was verrast over de prijs én de geweldige service! Van het ontwerp tot aan installatie, alles verliep soepel. Na installatie, maar ook nogmaals na plm een jaar werd ik gebeld met de vraag of alles nog steeds naar wens was en ik nog vragen had. Het kastdeurtje van mijn afvalbakken zat inmiddels ietsje scheef. Geen probleem, een week later stond een monteur op de stoep om het te stellen. En hij checkte meteen de andere deurtjes even als extra service. Ook viel me op dat hij zijn gereedschapskist keurig op een dekentje op mijn houten vloer plaatste, zodat de vloer niet zou beschadigen. Zo netjes, met respect voor je spullen. Al mijn vrienden hebben al jaren hun keukens van Ekelhoff en ik wil zelf ook nooit meer anders!
FOTO VAN MARGOT SMIT
Prachtige keuken
REACTIE VAN MARGOT SMIT
Was deze foto vergeten. Mijn adviseur was Hartmut Vennegerts. Was ik vergeten te vermelden. Zeer ervaren en prettig om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Erika Wortman op zondag 6 jan 2019 '19
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ekelhoff. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg is alles punctueel geregeld. De kwaliteit is super mooi en keuze uit de nieuwste apparatuur. Geen hijgerige verkopers met aanbiedingen, als je niet direct wil beslissen laten ze je zo de showroom uitlopen. Als er ooit onverhoopt iets stuk gaat aan de keukenkastjes of een deurtje gaat hangen wordt dit kosteloos gerepareerd. Personeel is goed opgeleid en spreekt goed Nederlands. Mocht ik ooit voor de derde keer een keuken nodig hebben weet ik waar ik heen ga!
Reactie of foto toevoegen
“Alle vertrouwen”
Door Rob Bak op dinsdag 18 dec 2018 '18
We zijn met de offerte die we in Nederland hadden gekregen voor een redelijk uitgebreide keuken inclusief apparatuur, naar Ekelhoff gegaan, hebben die aan Ralf Averbeck gegeven en gevraagd of hij een betere aanbieding kon maken. Niet alleen kon hij dat, maar hij kwam ook met verbeteringen, die niet meer geld kostten. Ralf weet waar hij het over heeft ! Levering ging prima, op tijd en zorgvuldig. Circa 1,5 jaar na levering werden we gebeld of de keuken nog bevalt en of er nog service nodig is zoals het bijstellen van kastdeurtjes of laden. Dat is inderdaad het geval. Ik wacht dus op een belletje voor een afspraak, maar heb er alle vertrouwen in dat deze aftersales service goed en gratis verleend wordt. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik niet zou adviseren, ook bij Ekelhoff een offerte aan te vragen. Sterker, dat heb ik al bij diverse mensen gedaan !
FOTO VAN ROB BAK
Keuken met bar
REACTIE VAN KOOPS
Beste Rob, Gefeliciteerd met uw prachtige keuken. Mag ik vragen wat de prijs van de keuken of het prijsverschil (percentage) was met de Nederlandse offerte die u had? Ik krijg eenzelfde soort opstelling en heb ook een NL offerte. Ik wil nog naar Ekelhoff, maar is het écht financieel de moeite waard om er naartoe te rijden?
REACTIE VAN ROB BAK
21% verschil voor een next125 keuken ! En dat kwam niet door de btw. Keuken was bijna 25k bij ekelhoff
REACTIE VAN MICHEL VAN DEN GOORBERGH
Beste Rob, Hoeveel jaar garantie geven zij en moest je ook een aanbetaling doen?
REACTIE VAN ROB
Hoi Michel, De garantie weet ik niet meer uit het hoofd en kan ik nu niet controleren want ik ben niet thuis. Er staat me bij op onderdelen 2 jaar en onderdelen 5 of 10 jaar. Ik heb een kleine aanbetaling gedaan van een paar procent.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en duidelijk”
Door Kitty Schuuring op maandag 17 dec 2018 '18
Van het begin (aankoop) tot het eind (nazorg) zijn wij heel tevreden over Küchenland Ekelhoff. Zij komen hun afspraken na, hebben een prettige en duidelijke communicatie. En ook al woon je ver van hen vandaan, de afstand maakt niet uit.
REACTIE VAN KITTY SCHUURING
Nog steeds blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Tim op maandag 17 dec 2018 '18
In ons vorige huis hadden wij ook een keuken uit Duitsland (we wonen vlak over de grens), maar die leverancier liet nog wel wat te wensen over. Op aanraden van familie hebben wij onze nieuwe keuken bij Ekelhof gekocht. We hadden uiteraard vergeleken met Nederlandse leveranciers, maar qua prijs maakte het niet veel uit (Ekelhof was zelfs een paar honderd euro duurder). Maar de service en uitleg vooraf gaf voor ons de doorslag. En dat blijkt achteraf ook terecht. Het hele proces is bij hun gewoon (zoals het overal zou horen) gericht op service en kwaliteit. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Kevin Wittekoek op zondag 16 dec 2018 '18
Wederom geslaagd voor een top keuken. Inmiddels onze 3e keuken die we hebben gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zeer mooie showroom, perfecte service en wij zijn echt heel erg blij dat wij alle keren geholpen zijn door Sven Wensing. Sven is een echte professional die echt tijd neemt voor je als koper en zeer goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent apparatuur maar ook zeker omtrent alle mogelijkheden binnen de keukenkastjes.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de keuken”
Door R . de Langen op zondag 16 dec 2018 '18
Wij hebben in 2017 een keuken gekocht bij de firma Kuechenland Ekelhoff , wij zijn bij het kiezen van de keuken geholpen door Dhr Ralf Averbeck , hij heeft goed met ons mee gedacht om de door ons gekozen keuken tot een voor ons droom keuken te maken, wij zijn hier nog steeds 12-2018 heel erg blij mee. Ook het plaatsen van de keuken door het personeel van de firma is zeer professioneel gedaan. Tot nog toe werkt alle nog tot volle tevredenheid en kunnen wij niets anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn.
FOTO VAN R . DE LANGEN
Reactie of foto toevoegen
“Kuechenland is zeker een aanrader”
Door NKN op donderdag 13 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken bij Kuechenland Ekelhoff gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Tijdens het gesprek zijn we goed geholpen door Ole Stranghöner. Wij hadden zelf namelijk een oude werkbank die we wilden combineren met een goede degelijke en mooie keuken. Nou en die hebben we gekregen! Tijdens het plaatsen waren de mannen zeer zorgvuldig en netjes en ruimden ze alles op. Ze waren erg beleefd en vriendelijk. De keuken op zich is hartstikke mooi. We hebben een natuurstenen blad in combinatie met een antraciet grijze keuken, wat echt prachtig staat bij ons interieur en huis. Ze belden ons afgelopen week (dus ruim een jaar na plaatsen van de keuken) of alles in orde was en of we nog vragen hadden. Goede service en goede prijs/kwaliteit, Kuechenland is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Alice Hogen Esch op dinsdag 11 dec 2018 '18
We hebben bij Kuchenland Ekelhoff een prachtige keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd. Het was prettig dat alle apparatuur in de winkel aanwezig was om met elkaar te vergelijken. Snelle en goede monteurs! We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgelost”
Door M vd Linde op maandag 10 dec 2018 '18
Na 4,5 jaar problemen met onze inbouw koffiemachine een telefoontje en het is keurig netjes opgelost gerepareerd door Siemens en de kosten voor rekening van Ekelhoff echt super.

Eerdere reactie van 31 juli 2013: Na diverse keukenzaken in Nederland bezocht te hebben op advies van de buren eens naar Duitsland gegaan naar Ekelhoff. Eerst een afspraak gemaakt met Dhr Hartmut keurig netjes ontvangen met koffie en diverse versnaperingen als je binnenkomt kijk je je ogen uit zo groot is het daar. Na bijna een halve middag daar geweest te zijn en zeer veel uitleg over de voor en nadelen van diverse keukens en app en toebehoren en heel veel geduld van Dhr hartmut hij is zeer vriendelijk en galant hebben we een prachtige keuken uit laten tekenen en besteld. Na 14 dagen netjes de offerte en weer wat later de 3D tekening met een aparte tekening voor alle aansluitpunten alles keurig zoals afgesproken. Een pluim voor Ekelhoff en Hartmut. We hebben er een zeer goed gevoel bij vandaar dat we voor Ekelhoff hebben gekozen. Word vervolgd als de keuken geplaatst is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Ham op dinsdag 4 dec 2018 '18
Goede verkoper, prachtige showroom en wordt gewoon Nederlandse gesproken. Verder hebben ze perfecte service. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door van Veen op maandag 26 nov 2018 '18
wij hebben onze gehele keuken bij u gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gerlinde op dinsdag 20 nov 2018 '18
Een nieuwe keuken, de service was top. Super goede kwaliteit. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN GERLINDE
Hoekkeuken
REACTIE VAN ANNELIES
Ziet er prachtig uit! Mag ik vragen wat de totaalprijs incl montage was?
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Bas op maandag 19 nov 2018 '18
Heb voor de tweede keer in 10 jaar een keuken gekocht bij Ekelhof. Voornamellijk in het verkooptraject maar ook met de montage en de service is Ekelhof aanzienlijk effiecienter, vriendelijker en beter dan de Nederlandse partijen die, nu ze het weer wat drukker hebben, vinden dat ze niet meer zo hard hoeven te werken voor hun klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Complete woonkeuken”
Door Marco Ruitenbeek op donderdag 15 nov 2018 '18
Nieuwe complete woonkeuken gekocht. Uitstekende service en aanbieding door Sven Wensing. Montage prima uitgevoerd door 2 nette Nederlands sprekende monteurs.
FOTO VAN MARCO RUITENBEEK
Keukencombinatie met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Voor Ekelhoff gekozen”
Door Laura Schellingerhout op dinsdag 13 nov 2018 '18
Wat een geweldig bedrijf! We hebben bij Ekelhoff een keuken gekocht. Na veel recensies van keukenbedrijven te hebben gelezen, en na meerdere bedrijven te hebben gezocht hebben we voor Ekelhoff gekozen. Wel een eindje rijden voor ons (2 uur), maar meer dan de moeite waard. Wat een goeie service en wat een goeie kwaliteit. Het begon al bij de adviseurs. Medewerkers met echte kennis van zaken die proberen je zo goed mogelijk te adviseren binnen het budget, de wensen en de ruimte die je hebt. Geen valse beloftes, geen verkooppraatjes als 'u moet vandaag beslissen, morgen geldt de aanbieding niet meer', gewoon eerlijk (onder-)handelen. De prijzen zijn lager dan in Nederland en, wat ons vooral aansprak, zij zorgen ook voor plaatsing van de keuken. Alles in 1 hand, en ook dus maar 1 aanspreekpunt en verantwoordelijke. De plaatsing ging in overleg. De communicatie hierover was goed en de mannen die plaatsten deden dat snel en vakkundig, met oog voor details. Na de plaatsing gaven ze ook nog adviezen over het onderhoud. Daarmee stopte het niet. Ook de after sales was boven verwachting. Er werd goed gereageerd op nog wat vragen die we hadden en meermaals aangeboden om nog eens langs te komen als er wat was. Verder nog goed om te melden dat alle medewerkers met wie we door de tijd heen in contact hebben gehad, erg vriendelijk waren, van receptie tot adviseur tot financiële administratie. Makkelijk was ook dat we de gesprekken en correspondentie in het Nederlands konden voeren. Kortom, mochten we ooit weer een keuken nodig hebben, dan is er voor ons maar 1 optie: Ekelhoff!
FOTO VAN LAURA SCHELLINGERHOUT
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door Ralph van der Linden op woensdag 7 nov 2018 '18
Eind 2016 heb ik mijn keuken gekocht bij Ekelhoff. Sven heeft mij toen geholpen en erg goed meegedacht met mijn wensen en het ontwerp ervan. Dit jaar, begin 2018, werd mijn nieuwbouwwoning opgeleverd en de keuken geïnstalleerd, alles verliep vlekkeloos en binnen een dag zat de nieuwe keuken er in. Na mijn goede ervaringen hebben ook mijn ouders een afspraak bij Sven gemaakt, ook zij zijn sinds vorige maand superblij met hun nieuwe keuken en van begin tot eind is ook dit traject goed verlopen. Van start tot aftersales, een dikke 10!
FOTO VAN RALPH VAN DER LINDEN
Een dikke 10
+ Toon extra foto van Ralph van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fleur uit Blaricum op woensdag 7 nov 2018 '18
Wij hebben onze droomkeuken bij jullie kunnen vinden! De keuken staat prachtig in ons huis en we zijn een zeer tevreden klant. De samenwerking met Sven verliep helemaal naar wens en we bedanken hem ook heel graag!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen!
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
REACTIE VAN JOHAN
Beste Fleur, wat een prachtige keuken, echt helemaal geweldig. ik ben ook op zoek naar zoiets moois, mag ik zo vrij zijn om te vragen wat deze keuken heeft gekost.
REACTIE VAN FLEUR
Beste Johan, Dat mag zeker. Het is natuurlijk wel helemaal afhankelijk van de apparatuur maar ga uit van 30k dan kom je er wel ;)
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door FJ Krijger op dinsdag 6 nov 2018 '18
In het voorjaar van 2017 hebben we enkele keukenbedrijven bezocht met als resultaat dat het vertrouwen snel weg was wegens agressief gedrag. Op aanraden van vrienden zijn naar Nordhorn getogen. We zijn vakkundig geholpen door Sven Wensing. Sven had al snel door dat ik linkshandig was en het ontwerp was zodanig dat het logistiek op linkshandigen was ingesteld. Vergeleken met de NL leveranciers hebben we meer kwaliteit tegen een lagere prijs gekregen . Kleine aanpassingen zijn ook plezierig doorgevoerd. De montage werd Vakkundige monteurs uitgevoerd. Nu de keuken een jaar in gebruik is kunnen we alleen maar concluderen dat we met plezier in de keuke kunnen werken en denken met plezier terug met de samenwerking met Ekelhoff en Sven in het bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Jongema op donderdag 11 okt 2018 '18
Voor de tweede keer een super mooie keuken gekocht bij küchenland Ekelhoff!!
Sven Wensing heeft beide keren een prachtig ontwerp gemaakt en waar we enorm tevreden en blij mee zijn. Na een verhuizing kwamen we wederom bij Ekelhoff voor een keuken. Ze leveren top kwaliteit en prima service voor nette prijzen. Binnen drie dagen stond onze keuken, ze nemen alle afval weer mee en zorgen dat er een zeer tevreden klant achterblijft. Bedankt Sven, we zijn erg blij met je ontwerp en de geplaatste keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Richard op woensdag 19 sep 2018 '18
In Nederland hebben we vele keukenwinkels bezocht en telkens gingen we er weg met een vreemd gevoel. Uiteindelijk bij Ekelhoff terecht gekomen en vanaf minuut 1 voelde we er ons thuis. We hebben fantastisch geholpen door Sven, die heel erg goed mee heeft gedacht en met goede tips kwam. Fijn dat iedereen Nederlands praat en verstaat, zowel de monteurs als de planners. De monteurs waren behulpzaam en zeer kritisch op hun eigen werk. Zelf gaven ze aan dat een aantal grepen waren beschadigd en dat ze hiervoor nieuwe kwamen brengen. Wij konden de beschadigingen zelf bijna niet zien, zo minimaal. Prachtig om zulke vakmensen aan het werk te zien. Als we ooit weer een nieuwe keuken gaan kopen, gaan we direct weer naar Ekelhoff terug, fantastische winkel!
FOTO VAN RICHARD
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Masja op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden! Ze zijn nog een keer geweest om het een en ander bij te stellen, de service is erg goed!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waar gemaakt”
Door Familie van Ooijen op donderdag 13 sep 2018 '18
Wij zijn naar Nordhorn gereden naar aanleiding van alle goede recensies die geschreven waren over dit bedrijf. Wel ze hebben alles waar gemaakt. Wij hebben in de prachtige showroom een goed gesprek gehad met een ervaren adviseur die precies onze wensen kon verwerken in een tekening en meedacht over oplossingen. De keuken is door zeer nette Duitse monteurs geplaatst, ze werkten heel zorgvuldig. Het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen. Alles werkt naar behoren en wij zijn nu na een half jaar nog steeds heel blij met de keuken. Wij kunnen deze zaak met alle plezier aanraden.
FOTO VAN RUUD VAN OOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Mevr. Staats op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij kuechenland Ekelhoff. Alle lof voor het bedrijf. Bij het uitzoeken kregen we deskundig advies. Later bij het plaatsen waren de mannen heel correct en werkten heel snel. Alles werd goed uitgelegd
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Boudewijn en Meta Brandon op maandag 10 sep 2018 '18
Onze ervaring met de firma Ekelhoff is zeer goed. Dit was onze 2de keuken. In de oriënterende fase zijn we zeer goed geholpen en hebben daardoor de voor ons optimale keuken kunnen samenstellen. Juist het meedenken van de verkoper om onze wensen concreet te maken was zeer professioneel. Ook het bestellen en plaatsing was fantastisch. Daar ons huis nog gebouwd moest worden, waren we afhankelijk in de planning van de bouwer. Zoals altijd liep dit enorm uit en werd ons huis ruim 1 jaar later opgeleverd dan gepland. De oplevering door de bouwer is in de laatste fase nog een keer 3 maal verschoven. De firma Ekelhoff heeft hierin de maximale souplesse getoond en heeft ons enorm geholpen om op tijd te kunnen verhuizen. Alles top is geleverd en ook de nazorg was fantastisch. En wat belangrijk is alles binnen het afgesproken budget!
FOTO VAN BOUDEWIJN EN META BRANDON
Prachtige keuken
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor de mooie woorden:) Hierbij een van de foto's die onze fotograaf bij u mocht maken. Uw team van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door e. ten brink op donderdag 6 sep 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Ekelhoff waar ik zeer tevreden mee ben. Ze nemen goed de tijd voor je. De montage verliep zeer netjes en professioneel. En als er daarna iets is wordt het gewoon opgelost.
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! met vriendelijke groet, het team van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend en klantgericht”
Door J. Palstra op maandag 3 sep 2018 '18
Ik heb in het verleden reeds twee keukens gekocht bij Ekelhoff. Beide keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!
REACTIE VAN KÜCHENLAND EKELHOFF
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hierbij enkele foto's die onze fotograaf bij u maakte. Complimenten voor de prachtige inrichting! Het team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenland Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Kirsten Steenvoort op vrijdag 31 aug 2018 '18
Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
Fijn dat we langs mochten komen om uw mooie keuken te fotograferen, en bedankt voor de mooie woorden:). Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Küchenhaus Ekelhoff
REACTIE VAN KÜCHENHAUS EKELHOFF
RVS werkblad met geïntegreerde spoelbak
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Marcel Huigen op dinsdag 7 aug 2018 '18
Op zoek naar een keuken las ik de recensies. Ik dacht dat het te mooi om waar zou zijn. Ging op bezoek bij Ekelhoff. Met mijn vrouw hebben we 5 uur door de zaak gelopen. Echt alles werd uitgelegd. Werkelijk uitstekend. Na afloop geen gezeur en alle tekeningen en offerte mee. Na twee weken een tweede bezoek. Weer uren goed geholpen en een prachtige keuken tegen een goede prijs gekocht. In juni geplaatst. Niet alles was goed. Helaas de muur beschadigd. Geen probleem. Mocht worden gemaakt door mijn aannemer. Op 6 augustus is de keuken afgemaakt. Ekelhoff krijgt van mij een dikke 10. Zeer deskundig en aardig personeel. Uitstekende service. Uitstekende kwaliteit. Tip aan de lezers: ga naar Ekelhoff voor een offerte. Je krijgt er geen spijt van. De Nederlandse keukenzaken kunnen hier nog wat van leren.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en plezierig”
Door W van Dorland op zondag 15 jul 2018 '18
Küchenland Ekelhoff heeft ons vakkundig en plezierig geholpen met de de keuken voor ons nieuwbouwhuis. De medewerkers zijn deskundig en denken mee over de indeling, de apparatuur en de plaatsing. Het bedrijf is flexibel, bouw- en apparatuurveranderingen werden in de planfase zonder problemen aangepast. Over het eindresultaat zijn wij super tevreden, alles is volgens plan verlopen. De keuken is perfect geplaatst en het is een plezier om in de keuken te koken. Bij het bouwen van een huis is het toch wel heel fijn als je op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Küchenland Ekelhoff kunt bouwen.
FOTO VAN W VAN DORLAND
Supertevreden met dit eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door D van der Z op woensdag 11 jul 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een complete keuken incl een kookeiland laten plaatsen. Wij zijn geweldig geholpen. Zowel tijdens de keuze van de keuken als tijdens het plaatsen. Men is zorgvuldig en denkt mee. Wij kunnen alleen maar zeer tevreden zijn over de kwaliteit van Kuchenland Ekelhoff
FOTO VAN D VAN DER Z
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Huong Nguyen op woensdag 11 jul 2018 '18
Ik heb voor mijn tweede huis ook weer gekozen voor een keuken van Kuchenland Ekelhoff. De service is uitstekend en alles is mogelijk! Tijdens het gesprek worden je ideeen meegenomen in de 3D tekeningen en ondertussen krijg je er ook nog een hapje en een drankje bij! Ik hem Kuchenland Ekelhoff al een aantal keren bij vrienden en familie aangeraden en ook zij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit! Ik kijk met een positief gevoel terug op de samenwerking met Kuchenland en kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN HUONG NGUYEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN SANDRA
Mag ik vragen hoeveel deze keuken heeft gekost? Wij willen een zelfde soort keuken. Alvast bedankt voor je antwoord!
REACTIE VAN HUONG
De keuken heeft ruim €20.000 gekost en is het helemaal waard! Het ligt uiteraard ook aan de spullen die je wilt. Wij hebben bv zeeppomp, warmhoudla en een 5pits fornuis. Daarnaast alle spullen van Siemens. Succes!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterste precisie”
Door Maarten Benschop op zondag 8 jul 2018 '18
We hebben een mooie keuken met kook- en spoeleiland gekocht bij Küchenland Ekelhoff. We zijn super tevreden over het plaatsen van de keuken, met uiterste precisie gerealiseerd. We zijn goed begeleid en verrast over de goede service achteraf, waar Küchenland op eigen initiatief contact met ons heeft opgenomen over onze ervaring.
FOTO VAN MAARTEN BENSCHOP
Keuekn met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk op alle fronten”
Door Peter Pieterson op vrijdag 6 jul 2018 '18
Ik heb een keuken met apparatuur gekocht. Het eerste contact verliep buitengewoon vriendelijk en deskundig. Ik had een mooie lichte kleur keuken gezien in de showroom en de verkoper kwam met een prachtig bijpassend keramisch aanrechtblad. Ik had in Nederland al meer gezien en de keuze is enorm. Dus toen dit zo"n mooi geheel was, was de keuze snel gemaakt. De zorg hierna, zoals wijzigingen indeling, apparatuur, inmeten en plaatsen was uitstekend. Ook het contact met verschillende medewerkers vond ik heel plezierig en soepel verlopen. Buitengewoon klantvriendelijk op alle fronten. Een aanrader! Geen minpunten? Eentje dan. Ik heb een plint verprutst na plaatsing en moet nu een nieuwe. Dat is wel mega duur.
FOTO VAN PETER PIETERSON
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende service”
Door Jeroen Mol op zaterdag 2 jun 2018 '18
Na onze verhuizing hebben we in 2017 door Kuechenland Ekelhoff een nieuwe keuken laten plaatsen. We hadden in Utrecht al enkele ontwerpen en offertes laten maken maar we waren nog steeds niet 100% overtuigd. Dus zijn we naar Nordhorn gereden, werden daar bijzonder gastvrij ontvangen, werden volledig geïnformeerd door een uiterst deskundig adviseur over alle mogelijkheden en kregen vervolgens een uitstekend advies (dat we ook gewoon mee naar huis konden nemen i.t.t. de Nederlandse keukenzaken waar we al waren geweest). Alle afspraken en beloften zijn vervolgens nagekomen en het plaatsen van de keuken was tot in de puntjes verzorgd. Na enkele maanden klussers in huis te hebben gehad die hun gereedschap en materialen overal maar neergooiden was het een verademing om te zien hoe de monteurs van Kuechenland te werk gingen. Ze hebben ook nog de moeite genomen om de grote zware Amerikaanse koelkast, die we zelf los hadden gekocht en die in de garage stond, voor ons in te bouwen en volledig waterpas te zetten. Zelfs het enige minpuntje wisten ze om te buigen tot iets positiefs. Er zat nl. een kleine barst in het aanrechtblad. We hadden het zelf niet gezien en konden het nog steeds nauwelijks zien toen we erop gewezen werden. Maar de monteurs melden dat ze het aanrechtblad niet vast gingen lijmen en dat ze terug zouden komen met een nieuw blad. Eerder dan verwacht zijn ze vervolgens weer langsgekomen om het nieuwe blad te plaatsen. Veel bedrijven zouden niks gezegd hebben (zeker omdat het niet te zien was) dus petje af voor de eerlijkheid van de monteurs. We zijn na enkele weken en vervolgens na een jaar nog gebeld met de vraag of alles nog naar wens was en of alle kasten en laden nog goed sloten. Kortom, een uitstekende service ! Ik kan iedereen aanraden een ritje naar Nordhorn te maken. Het is de afstand dubbel en dwars waard. Volgende keuken ? Bestellen we gelijk weer bij Kuechenland !
FOTO VAN JEROEN MOL
Lange keuken met hoekbar
REACTIE VAN JEROEN MOL
Foto 2 van de keuken
REACTIE VAN JEROEN MOL
foto 3 van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door H.B. Albers op donderdag 24 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben we een grote verbouwing gehad bij onze woning. Hierbij hebben we ook een geheel nieuwe woonkeuken gekregen. En omdat onze buren reeds ook een woonkeuken hadden gemaakt zijn we bij hen wezen kijken. Ze waren hierbij vol lof over Kuechenland Ekelhoff. Wij zijn daarom ook naar hen geweest om naar een nieuwe keuken te kijken. En dit heeft geleid tot dat ook wij bij hen een keuken hebben besteld en laten plaatsen. Belangrijke reden voor ons was de zeer prettige ontvangst in hun showroom. Zowel de vriendelijke receptioniste als de zeer vriendelijke en behulpzame Markus Raaz hebben ons super geholpen bij het maken van onze keuze. Ook bij de plaatsing van de keuken waren de monteurs zeer vakbekwaam en zeer correct in doen en laten. We hebben tijdens onze verbouwing vele diverse bedrijven aan het werk gehad, maar toch stak Kuechenland Ekelhoff ver boven de andere bedrijven uit qua netheid en communicatie. Ook hebben we het zeer op prijs gesteld dat een jaar later nog iemand belde om te horen of er nog problemen waren die zij konden oplossen. Ook deze aftersale stel ik zeer op prijs.
Graag wil ik dan ook dit bedrijf aanbevelen voor diegene die opzoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN H.B. ALBERS
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal goed”
Door Gerard Kraaijeveld op woensdag 23 mei 2018 '18
uitstekende service die je maar zelden meemaakt. Kan deze zaak aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door E.Bisschops op woensdag 23 mei 2018 '18
Wij zijn super tevreden over Kuechenland. Prima geholpen, service was ook prima. Wij raden mensen aan om ook een bezoek aan Kuechenland te brengen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Martijn Kaal op woensdag 18 apr 2018 '18
We gingen naar Ekelhoff om 1 van meerdere offertes op te vragen. We zijn dusdanig goed geholpen dat we niet verder gezocht hebben. Erg duidelijke uitleg en een heel mooi ontwerp. Nog beter dan we zelf in ons hoofd hadden. De prijs was ook goed, de laatste onderhandeling hebben we beslecht met een gratis pannenset. Die uiteindelijk ook van een uitmuntende kwaliteit bleek te zijn, leuke verrassing. Installatie ging ook erg goed. 2 dagen werk, maar helemaal tip top. de mannen werkten ook langer door om het af te krijgen. Heel erg tevreden. Goede after sales ook. We zijn na een jaar benaderd voor een evaluatie, top!
FOTO VAN MARTIJN KAAL
Keuken met eiland
REACTIE VAN JUDITH
Dag Martijn, prachtige keuken. Onze opstelling zal niet veel verschillen. In welke orde van grote moet ik denken qua prijs?
REACTIE VAN MARTIJN KAAL
Hey Judith, dank je wel.! Wij kwamen uit op € 16k en een beetje. Inclusief superluxe pannenset. Kwaliteit deuren was wel bovengemiddeld en een introductieactie/-prijs. Het ingebouwde deel had ik voor die tijd zelf getimmerd en laten stucen. Succes!
REACTIE VAN JUDITH
Dank voor de reactie. Heel veel plezier nog van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel bedrijf”
Door Timmerman op dinsdag 17 apr 2018 '18
Doen wat ze beloven en dan zelfs nog meer. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Kuechenland Ekelhoff hoog in het vaandel. DE monteurs denken mee tijdens het plaatsen en zijn zeer flexibel. Kortom wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal keurig”
Door Brigitte Korpos op vrijdag 13 apr 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht, en ben daarbij geholpen door Hennig Reineke met praktische en goede adviezen. Het installeren van de keuken word professioneel en zeer vakkundig gedaan, door Kuechenland Ekelhoff. Een jaar na dato werd ik gebeld of alles nog goed was met de keuken,dat is vakkundigheid! En een uitmuntende service. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door RA Kool op woensdag 4 apr 2018 '18
Vorig jaar een keuken gekocht. Bij de bestelling werd er goed geluisterd en werden er verrassende ideeën aangedragen. Wij zijn erg precies en zijn ook drie keer naar Ekelhoff gereden voor de bestelling. Zij bleven geduldig en behulpzaam. Bij het plaatsen van de keuken kregen we nog de ruimte om de laatste punten op de i te zetten. Zij waren ook meewerkend en nauwkeurig. De koof boven het fornuis bijvoorbeeld werd gewoon naar wens iets kleiner gezaagd. Alles op maat, perfect. Echt een aanrader.
FOTO VAN RA KOOL
Verrassende keuken
Reactie of foto toevoegen
“10+”
Door Familie van der Hoek op zondag 25 mrt 2018 '18
Wij hebben bij Kuechenland Ekelhoff de keuken gekocht. Wat een vakmannen en deskundig advies! Wij zouden iedereen aanraden om Kuchenland te bezoeken. Onze waardering een 10+ !
FOTO VAN FAMILIE VAN DER HOEK
Detailfoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Begrijpen hoe je met klanten omgaat”
Door Paul van Groen op woensdag 21 mrt 2018 '18
In 2016 is er door Kuechenland Ekelhoff een prachtige keuken in ons nieuwe huis geplaatst. Dit tot volle tevredenheid. Nu, bijna 2 jaar later was de ingebouwde zeeppomp stuk in het aanrechtblad. Zojuist een email gestuurd en nog geen half uur later bericht dat er , kosteloos, een nieuw exemplaar onderweg is! Dit is destijds de reden geweest om een in Duitsland een keuken te kopen! Zeker bij Kuechenland Ekelhoff begrijpen ze hoe je met klanten omgaat ! Service zoals service moet zijn! Ik kan iedereen dit prachtige bedrijf van harte aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd even blij”
Door Bas Kip op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Een jaar geleden is onze keuken geplaatst. Nu na een jaar nog altijd even blij mee. Goede kwaliteit, voor een even goede prijs, perfekt geplaatst. Ook erg blij met de adviezen van de adviseur van Ekelhoff.
FOTO VAN BAS KIP
Keuken via Ekelhoff
REACTIE VAN ISA
Hallo, wij hebben een nieuwbouwhuis en willen op de kosten besparen. Mag ik u vragen wat u kwijt was voor uw prachtige keuken. En waarom u voor Enkelhoff heeft gekozen.
REACTIE VAN BAS KIP
Mond-op-mond reclame; een vriend van me had er al 3 keer een keuken gekocht. Mijn zus heeft er ook een keuken vandaan. Volle tevredenheid over indelings-advies, kwaliteit kastjes, blad, en apparatuur. Vandaar dat wij er ook maar eens naar toe zijn gegaan. Op uw vraag wat we kwijt waren voor onze keuken wil ik u antwoorden dat we prijsvergelijk hebben gedaan met Nederlandse aanbieders, en dat wij de prijs die Ekelhoff vroeg als topaanbieding hebben aanvaard. Geen noodzaak tot onderhandelen zoals bij Nederlandse keukenboeren die veelal beginnen met een veel te hoge vraagprijs. Ook geen gezeur over al dan niet plaatsingskosten; dat zat er gewoon bij in. En plaatsing is uitstekend uitgevoerd. En of u er uitkomt bij Ekelhoff of niet, de showroom maakt het een interessant en leuk uitje en is zo en zo een bezoek waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Henk Jansen op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hebben in 2016 voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ekelhoff. ook deze keer was het weer perfect geregeld, zowel qua begeleiding als uitvoering. Ik heb Ekelhoff derhalve al aan meerdere personen als keukenleverancier doorgegeven.
FOTO VAN HENK JANSEN
Lange keuken
REACTIE VAN HENK JANSEN
Extra foto in afgewerkte situatie
REACTIE VAN HENK JANSEN
Foto vanaf de andere zijde
+ Toon extra foto van Henk Jansen
REACTIE VAN WERNER
Hebben ze het plafond verlaagd tijdens het plaatsen van de keuken of heb je dit zelf gedaan?
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door G. Cloudt op woensdag 7 mrt 2018 '18
Een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht. De keuken werd netjes op planning geleverd. De installatie is ook prima verlopen. Na 2 dagen was de nieuwe keuken geplaatst. De service is ook prima, de koelkast had een klein deukje. Hier werden we pro-aktief op gewezen en kregen een nieuw exemplaar.
FOTO VAN G. CLOUDT
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Marco op zondag 4 mrt 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe keuken
FOTO VAN MARCO
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door JvdG op woensdag 14 feb 2018 '18
Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, ... het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! hierbij drie van de foto's.
Uw team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Really good”
Door Mark Sage op vrijdag 9 feb 2018 '18
We're very happy with our kitchen and its value. From design concept to execution is all well done, reliable and nice quality. There was some (small) problems caused by them between concept and execution but they also fixed them well. Nice people, and reliable.
FOTO VAN MARK SAGE
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanbeveling”
Door Arie den Boon op woensdag 7 feb 2018 '18
We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff zeker aanbevelen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Geachte Familie den Boon, nogmaals hartelijk dank dat onze fotograaf bij u langs mocht komen om uw prachtige keukens te fotograferen. Met vriendelijke groet van het Ekelhoff team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Ekelhoff is een echte aanrader”
Door C. Westenberg op maandag 29 jan 2018 '18
Anderhalf jaar geleden kwamen wij via vrienden in contact met Kuechenland Ekelhoff. Wij wilden onze huidige keuken vervangen door een nieuwe, maar wilden eerst de huidige ruimte verbouwen. Wij maakten een afspraak met Ekelhoff en tijdens deze afspraak werden we fantastisch geholpen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de keukens die in de winkel stonden te bekijken en we kregen goede adviezen. Na de verbouwing werd het tijd om onze droomkeuken te laten plaatsen. Best wel spannend! De plaatsing van de keuken verliep geheel zonder problemen. Wat een vakmannen!! Rustig en met precisie gingen zij te werk en binnen twee dagen stond onze keuken te glanzen. Ook de service na plaatsing is perfect. Met vragen kun je altijd terecht en mochten er problemen zijn, komen ze gewoon langs om deze op te lossen. Kortom: Kuechenland Ekelhoff is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardige kwaliteit”
Door Eline Langemeijer op vrijdag 26 jan 2018 '18
Wij zijn na ander half jaar nog steeds heel erg blij met de keuken die we bij Kuechenland Ekelhoff hebben gekocht. Van de hoogwaardige kwaliteit heb je iedere dag plezier. En de service tijdens het plaatsen was ook erg goed. Er waren een paar kleine misverstanden, waar ze niet moeilijk over deden. Ook al betekende dat dat de halve keuken opnieuw geplaatst moest worden. Opleverpuntjes werden keurig één of twee weken na het plaatsten in orde gemaakt.
FOTO VAN ELINE LANGEMEIJER
Keuken goed geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Goede zorgen”
Door Paul de Boeck op vrijdag 19 jan 2018 '18
Bij onze bezoeken aan Keuchenland Ekelhoff zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. De behandelende medewerker(s) luisterde goed naar onze wensen en gaf de (on)mogelijkheden goed aan. Ook de keuze was ruimschoots aanwezig. Bij het plaatsen van de keuken werd er netjes gewerkt. Ook nadat de keuken gereed was nam Keuchenland Ekelhoff contact met ons op om te vragen of alles naar wens was. Wij willen Keuchenland Ekelhoff bedanken voor de goede zorgen en wij genieten nog steeds van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door wgroos op maandag 8 jan 2018 '18
Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. Zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na)op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat onze fotograaf langs mocht komen om uw prachtige keuken te fotograferen:) Het team van Ekelhoff
FOTO VAN EKELHOFF KÜCHEN
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Strakke planning”
Door H. Van Dijk op woensdag 3 jan 2018 '18
De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Dank voor uw positieve beoordeling! Hierbij enkele van de foto's die onze fotograaf bij u maken mocht van uw fantastische Zampieri-keuken! Uw team van Ekelhoff:)
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Best mogelijke beoordeling”
Door Alrik op donderdag 21 dec 2017 '17
Twee jaar terug hebben we bij Kuechenland Ekelhoff een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning, welke vorig jaar is opgeleverd. Tijdens het gesprek werd uitgebreid de tijd genomen ons alles te laten zien en onze wensen te horen. De verkoper heeft ons hier goed in begeleid. Uiteindelijk de prijs was direct een goede prijs en zijn we snel uitgekomen. In onze nieuwbouw woning wilde we de keuken op een andere plek dan waar deze volgens tekeningen geplaatst zou moeten worden. Kuechenland heeft hiervoor tekeningen bij ons aangeleverd waar de bouw op aangepast is. Vonden wij wel spannend, en dit is volledig probleemloos verlopen. De plaatsing was door zeer gekwalificeerde mannen en vriendelijke mannen, wie uiterst netjes werkten. Het resultaat zijn we nu een jaar later nog steeds ontzettend blij mee. Alles werkt super en is nog steeds ontzettend mooi! Ook belangrijk: de service is compleet. We zijn altijd goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Na plaatsing kregen we een belletje, of we tevreden waren. Hierna volgde pas de laatste rekening. Met name de communicatie en aftersales vonden we erg goed. Hier kunnen echt veel bedrijven van leren. Kuechenland heeft ons een ontzettend goed en betrouwbaar gevoel gegeven. Afgelopen week belden zij dat zij in de buurt zijn over 2 weken en of er nog op of aanmerkingen zijn op de keuken, dan kunnen zij langskomen. (gratis, om te kijken of het onder garantie valt). Wat een service, dus hierom absoluut de best mogelijke beoordeling voor Kuechenland.
FOTO VAN ALRIK
Heel blij met dit resultaat
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het feit dat we langs mochten komen om uw charmante keuken te fotograferen:).Het Ekelhoff-team
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door M. Kuipers op maandag 11 dec 2017 '17
Super goede service en nazorg. Perfectie in afwerking
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en heel fijn dat onze fotograaf bij u langs mocht komen! Uw team van Ekelhoff.
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Service & garantie tot het gaatje. Top”
Door Elly & Guus Schrover op zondag 10 dec 2017 '17
Wij hebben in september 2015 een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff.
Prima begeleiding gehad en het inbouwen van de keuken duurde 2 dagen door zeer gemotiveerde monteurs. Na een jaar (2016) bellen we Kuchenland voor een jaarlijkse controle van de geleverde keuken en tijdens het maken van de afspraak melden we dat er twee donker kleurige banden dwars door het aanrechtblad zich begint af te tekenen. De monteur komt na 4 weken en loopt de keuken op alle punten na en bekijkt de donkere banden. Hij besluit het granieten aanrechtblad te ontvetten en opnieuw te impregneren. Het donkere effect verdwijnt redelijk maar is niet geheel weg. De afspraak is om opnieuw weer contact op te nemen als het granieten aanrechtblad zich niet heeft hersteld. Dit doen we in augustus 2017. Er komt weer naar twee weken een monteur die het gehele natuurstenen aanrechtblad opnieuw onderhanden neemt. Weer geheel ontvetten en opnieuw impregneren. Na ongeveer 2 uur is hij klaar maar concludeert dat de donkere band niet geheel is verdwenen. Hij verteld ons dat de leverancier van de natuurstenen bladen aan Kuchenland Ekelhoff dit jaar een rondje komt maken in Duitsland,. Hij stelt voor om ons in deze afspraken Inspectielijst te zetten om naar ons probleem met het natuurstenen aanrechtblad te komen kijken. Op 25 oktober jl. komen twee Italiaanse medewerkers van de leverancier en een monteur van Kuchenland Ekelhoff op bezoek en bekijken het natuurstenen aanrechtblad. Een medewerker van de Italiaanse leverancier ontvet het aanrechtblad en impregneert het opnieuw met een nieuw middel. De monteur van Kuchenland Ekelhoff spreekt met mij af om daags hierna te bellen of de donkere banden zijn verdwenen. In zijn telefoontje moet ik bekennen dat dat niet het geval is. Hij besluit het gesprek met een prettig weekend en zegt dat we binnenkort wat horen over hoe verder te gaan. Half november komt er een telefoontje van Kuchenland dat ze op 6 december a.s. een geheel nieuw natuurstenen aanrecht blad komen leveren. Die dag wordt het aanrecht blad vervangen door twee gemotiveerde monteurs van Kuchenland Ekelhoff en op het einde van de dag lopen ze ook nog eens de gehele keuken na of alles nog goed functioneert. Onze keuken is weer als nieuw en het natuurstenen aanrechtblad is zoals het moet zijn. Mooi en strak egaal van kleur. Alles valt onder garantie. Zelden hebben wij van een leverancier zo'n service en garantie tot het gaatje gekregen. Kuchenland Ekelhoff snapt hoe je een klant ook na aankoop als klant moet blijven behandelen. Echt TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Bert Tukker op vrijdag 24 nov 2017 '17
Goed advies, montage volgens afspraak, uitstekende kwaliteit! Na ruime een jaar nog steeds super tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BERT TUKKER
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Jacqueline Kasius op donderdag 16 nov 2017 '17
Prettig geholpen, nette monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Eerlijk advies.
REACTIE VAN EKELHOFF KÜCHEN
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel fijn dat we langs mochten komen om foto's te maken! Het team van Ekelhoff
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
REACTIE VAN EDITH DEKKER
Erg mooie keuken. Ik zoek ook een soortgelijke keuken. Mag ik vragen in welke prijsklasse deze keuken ongeveer valt? Met vriendelijke groet, Edith
REACTIE VAN JACQUELINE KASIUS
Ongeveer € 25.000,- inclusief alle apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Op alle terreinen super”
Door Margareth en Arend Jan ten Bergen op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en het mag geschreven worden: het was op alle terreinen super!! We werden geholpen door Jeanin Oude Wolbers, die ons perfect en uitgebreid informeerde; een hele plezierige en kundige vrouw! Maar het gehele traject verliep zeer professioneel. Een ieder die hierbij betrokken was verstond zijn vak: de mensen die kwamen meten, de planners, zij die de keuken brachten en ook de monteurs die de keuken plaatsen waren zeer correct, aardig, op tijd, behulpzaam en flexibel. Toen bijvoorbeeld bleek dat de kookplaat net niet goed was uitgesneden in het aanrechtblad kwamen ze zelf met deze constatering en kregen wij probleemloos een nieuwe! Alle afspraken werden correct nagekomen en wij bevelen Küchenland Ekelhoff zonder reserve bij iedereen aan. Echt een voortreffelijk adres voor wie een nieuwe keuken wil. Hier krijg je geen moment spijt van als je deze koopt bij Küchenland Ekelhoff.
FOTO VAN MARGARETH EN AREND JAN TEN BERGEN
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Twee keer een keuken”
Door Hetty op woensdag 18 okt 2017 '17
Voor de tweede keer hebben wij nu een keuken bij Ekelhoff gekocht. Voor het eerst in 2012 en nu weer in 2017 (ander huis). Wij hebben ons vorige huis verkocht mede door de kwaliteitskeuken die er in zat! We zijn wederom prima geholpen door Nadja Hollmann. Een vakvrouw met passie. Goede adviezen voor de keukenindeling. Zeer vlot met het inschatten van haar klanten. Fijne showroom, maar maak een afspraak - het is er altijd druk en zeker op zaterdag!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2017: De keuken is geleverd en dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
FOTO VAN HETTY
Keuken met goede indeling
REACTIE VAN INA GROENEVELD
Ziet er prachtig uit! Wij zijn ook toe aan een nieuwe keuken en willen hier ook es kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Leo Hooghart op vrijdag 13 okt 2017 '17
Perfect geholpen door de verkoper. Deze mensen luisteren naar de wensen van de klant, spelen daar prima op in en geven je de ruimte om over dingen na te denken.
Hier kunnen Nederlandse keukenverkopers nog heel van van leren. De plaatsing van de keuken:
1. Vakmensen
2. Net werken
3. Rommel opruimen
4. Zijn op tijd en communiceren duidelijk
5. Zijn flexibel en denken mee. Niet blind opdracht uitvoeren en keuken
afleveren.
Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Volledig advies gehad”
Door Xander Appeldoorn op zondag 8 okt 2017 '17
Wij zijn in een gesprek volledig geadviseerd, en de voor en tegens van onze keuzes zijn allen besproken. Na opdracht zijn wij op de hoogte gehouden wanneer er gemonteerd kon worden. Er was begrip voor de nog niet duidelijke afleverdatum ivm het opleveren van onze woning. Na oplevering kon er snel worden gemonteerd door kundige monteurs die hun vak volstaan. Na een jaar zijn wij benaderd of alles nog naar wens is. Voor ons een goede keus!
FOTO VAN XANDER APPELDOORN
Strakke keuken
REACTIE VAN INEKE MULDER
Wat een mooie keuken. Mag ik vragen uit welke lijn deze is? En welke prijs jullie hiervoor moesten betalen? Ineke
REACTIE VAN ROOS
Prachtige keuken! Mag ik vragen hoeveel deze uitvoering ongeveer gekost heeft?
REACTIE VAN EVELIEN
Mooie keuken! zou ook graag weten wat jullie hiervoor betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Jos Blom op donderdag 5 okt 2017 '17
Keuken gekocht. Uitstekende installatie, vaklui.. Na een jaar gebeld of alle in orde was. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Kijken met veel plezier erop terug”
Door Frans en Cora op donderdag 5 okt 2017 '17
Met veel plezier en tevredenheid kijken wij terug op het gehele traject rond de aanschaf van onze keuken. Ondanks dat we heel strak onze ideeën hadden, hebben we toch de goede adviezen van Ekelhoff gelukkig overgenomen. Over de soort en plaatsing van de apparatuur en ook de indeling weten ze echt waar ze het over hebben. De plaatsing van de keuken exact volgens afspraak en 100% alles in 1 keer goed, was bijzonder om mee te maken, zeer vakkundig en erg netjes. Complimenten aan het installatie team. Een jaar na dato ongevraagd gebeld worden ' is alles nog steeds naar wens?' spreekt voor zich. Inmiddels 2 andere families richting Ekelhoff gestuurd. Het is even rijden naar Nordhorn maar meer dan de moeite waard als je bedenkt dat je weer heel veel jaren met de keuken wilt doen.
FOTO VAN FRANS EN CORA
Plaatsing exact volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Fam. Horstman op maandag 2 okt 2017 '17
We waren op zoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en kwamen bij Ekelhoff terecht. Al direct was er een zeer persoonlijk contact wat we erg prettig vonden. De verkoper dacht erg goed mee en nam uitgebreid de tijd om ons te helpen bij de juiste keuze. Geen gedoe met enorme kortingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. De kwaliteit is uitstekend en de service net zo. Wil je het goed voor elkaar hebben koop je keuken dan bij Ekelhoff, echt super!
FOTO VAN FAM. HORSTMAN
Keuken met kastenwand
REACTIE VAN C.G
Hoi hoi, ik zou graag willen weten wat jullie voor deze keuken betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Rein Cuperus op woensdag 27 sep 2017 '17
fijne mensen en netjes gewerkt. Elke dag na werktijd alles opgeruimd. Geen moment gedoe. Super. En als verassing na 1.5 jaar nog een controle telefoontje. Dan ben je wel zeker van je product.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk geholpen”
Door Anne de Bruin op maandag 18 sep 2017 '17
Via vrienden zijn we bij de heer J. Piesche van Küchenland Eckelhoff terecht gekomen. Hij heeft ons voortreffelijke geholpen. Ons wensenlijstje was heel duidelijk we wilden een U-keuken o.a. geen bovenkastjes, laden, apothekerskast, afzuigkap zo plat mogelijk, geen pannen carrousel, 3 bestekladen, koelkast, vaatwasser, oven/magnetron/grill, lampen en twee kleuren fronten. Zeer vlot werd er een tekening gemaakt die voldeed aan onze wensen. Tot in de details werden diverse suggesties/mogelijkheden besproken zoals het aanrecht uit 2 delen aansluiten op de bestaande vensterbank, de spatplaat bij het kookgedeelte, kraan, aanrechtblad, gootsteen, pannenkast en de apparatuur. De keus is enorm en overal zijn voorbeelden daadwerkelijk te zien.

De definitieve maatvoering wordt ter plaatse gemeten en op de tekeningen staat duidelijk aangegeven waar de elektra en de aansluitingen voor het water moeten komen. Dit moet je laten regelen. De levering vindt plaats op de afgesproken datum en tijdstip. Er wordt zeer netjes gewerkt en alles wordt zeer zorgvuldig gecontroleerd op oneffenheden. Is het niet goed dan wordt dit zonder problemen opnieuw besteld en later gemonteerd, alles binnen 4 weken. Uiteindelijk is men 3x terug geweest om onderdelen te vervangen c.q. aan te passen omdat het verkeerd was geleverd/vergeten. Deze service zit in de prijs inbegrepen en zelfs na 1 jaar werden we nog benaderd of de keuken nog steeds voldeed. Kortom een keuken kopen en laten plaatsen door Küchenland Eckelhoff is absoluut een aanrader.
FOTO VAN ANNE DE BRUIN
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
+ Toon extra foto van Anne de Bruin
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Pieter Versteijnen op zaterdag 16 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff. Zij hebben een prachtige showroom. Ondanks dat wij op een hele drukke zondag zonder afspraak aankwamen wisten ze toch aan het einde van de middag een verkoper voor ons te reserveren. Die nam uitgebreid de tijd voor ons tot ver na sluitingstijd. Hij heeft ons alles te laten zien, zodat wij uiteindelijk onze droomkeuken konden samenstellen. Een paar weken later na een tweede bezoek hebben wij de keuken op afroep besteld. Onze keuken is in juni 2016 geplaatst. Alles was perfect geregeld en wat wij zelf erg positief hebben ervaren is dat Kuechenland Ekelhoff ons na een half jaar en na een jaar belde met de vraag of alles goed was. Dat is echt top! Wij zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben, de kwaliteit en afspraken zijn super. Enige min puntje is de hoge aanbetaling die werd gevraagd. Daar zijn wij persoonlijk principieel tegen.
FOTO VAN PIETER VERSTEIJNEN
Keuken via Ekelhoff
REACTIE VAN SHAMILA
Hallo, ik wil ook graag zo keuken. Kunt mij vertellen hoeveel jullie keuken gekost heeft. Alvast bedankt gr Shamila
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen (D)
aNordhorn , Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.