Feedback
7,7

Hans te Wildt Küchen + Wohnen

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49282892101 | Klosterstr. 1-7, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hans te Wildt Küchen + Wohnen
Welkom bij Hans te Wildt Keukens en wonen in Emmerich-Elten (vlak over de grens bij Arnhem)
Alternatieven voor Hans te Wildt Küchen + Wohnen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,4 uit 361 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 280 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 8,8 uit 36 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 580 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,0 uit 39 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 331 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 789 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Hans te Wildt Küchen + Wohnen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Jan en Jacqueline”
Door jan op woensdag 22 mei 2013 '13
Via een reeds tevreden klant geattendeerd op Hans te Wildt. Een verademing eindelijk een normaal deskundig keukenbedrijf zonder verborgen agenda's of "jachtige verkopers". Zeer deskundig en plezierig advies van Jörn te Wildt. Prima afwerking en plaatsing. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Beslist een aanrader om relaxt tot een aanschaf van een nieuwe keuken te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Hans te Wildt Küchen + Wohnen”
Door H.verheijen op zondag 3 mei 2015 '15
tijdens ons eerste gesprek bij Jorn van te wildt keukens hadden wij onze ideeën mee gebracht ,helaas bleven er weinig van over toen Jorn zijn visie hier op los liet . Na diverse keukens bekeken te hebben,ook in Nederland waar iedere verkoper onze idieen prachtig vond (verkoop praat ), in praktijk na een model gemaakt te hebben bleek het inderdaad niet te staan . en had Jorn toch gelijk! kwestie van goed mee denken en vakmanschap en niet alleen een verkoop praatje uiteindelijk na een goede deal besteld ! en niet zoals in NL een belachelijke prijs en dan in 5 min 10.000 euro zakken en volgens afspraak keurig en optijd geleverd .
met de gedacht in het achterhoofd dat er altijd wat mis gaat bij een keuken ,bleek het toch anders te kunnen .goede monteurs en aardige gasten. we zijn er heel blij mee ,en kunnen de wildt keukens absoluut aanraden .je krijgt het echt niet voor weinig maar wel voor een eerlijke Prijs .
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Louis & Sylvia op zaterdag 24 mei 2014 '14
Wij hebben nu ruim een jaar een keuken van Hans te Wildt. Wij hadden zelf een aantal ideeën hoe wij de keuken in wilden richten. Bij te Wildt adviseerden zij een aantal zaken anders te doen. Wij zijn hiermee akkoord gegaan en hebben nu na 1 jaar gebruikservaring alleen maar lof voor de vakkennis bij te Wildt. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is uitstekend en de keuken is prima gemonteerd. Wat ons betreft een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Caroliene Wissenburg op zondag 6 nov 2016 '16
Een heel fijn eerlijk betrouwbaar familiebedrijf waar we met veel geduld onze keuken hebben uitgezocht. Veel goede ideeen van Jörn te Wildt, waardoor we helemaal tevreden zijn met onze keuken. Ze spreken allemaal Nederlands en ik ze leverden de keuken binnen 3 weken, ontzettend snel en netjes gemonteerd. Een aanrader om je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door combé op zondag 27 jan 2019 '19
Wij hebben een gesprek met Hans gehad, en daarna kwam Hans bij ons thuis met een schets. Hierop hebben wij aangegeven om ons te ontzorgen. Dat is gebeurd, alles keurig geplaatst en alles zoals wij het wilde. Kortom, een aanrader, goede service, echt je voelt je weer ouderwets een klant. En ook nog eens kwaliteit. Met speciale dank aan Hans en zijn medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Ga naar Hans te Wildt”
Door Annette op zaterdag 10 nov 2012 '12
Wat een verademing om uiteindelijk in Elten te belanden en daar gewoon "als klant behandelt" te worden. Met veel liefde en geduld werden wij te woord en bijgestaan bij het kopen van een keuken. Geen spook prijzen maar gewoon een optel som wat alles werkelijk moet gaan kosten. De kwaliteit is geweldig. Klantvriendelijkheid en service waar velen in Nederland van dromen. Na plaatsing ook nog eens binnen 12 uur een herlevering. TIP: ga gewoon naar Hans te Wildt in Elten. Een geweldig familie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling komt niet door”
Door Johan Geurds op zondag 13 dec 2015 '15
Ander huis gekocht met Siematic keuken erin van Hans de Wildt erin, waarmee door de vorige eigenaar niet zachtzinnig is omgegaan. Hans gebeld, meerdere malen en uiteindelijk is hij komen kijken en zou hij spullen bestellen en het komen repareren, Daarna nog wel 10x gebeld en gemaild naar Hans. Iedere keer was het is nog niet besteld, maar doe ik meteen. Helaas ruim 6 maanden later nog geen reactie. Helaas moet ik constateren dat de belofte van Hans niets waard is.
Reactie of foto toevoegen
“Missende offerte”
Door T. Borninkhof op zaterdag 21 jul 2018 '18
Wij hadden een keuken uitgezocht met kookeiland eind mei 2018. Er zou vervolgens een offerte worden opgesteld van de keuken. Na 2 weken gebeld waar de offerte bleef. Volgens de heer de Wildt jr. zou de offerte binnen week worden opgestuurd naar ons. Helaas hadden wij een week later nog steeds niet de offerte. Nogmaals gebeld en gemaild maar een reactie cq offerte bleef uit. Nog 2 weken later heeft mij vrouw gebeld met een medewerker van het bedrijf. Nogmaals de belofte van het bedrijf dat wij z.s.m. de offerte zouden ontvangen. Maar helaas tot op heden (ca. 4 weken later) nog steeds geen offerte ontvangen. Al met al zeer teleurstellend en onfatsoenlijk. Gaan met een ander keukencentrum verder die wel zaken wil doen en ons netjes behandelen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hans te Wildt Küchen + Wohnen
aElten , Klosterstr. 1-7, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland, tel +49 28 28 92 101
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.