Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rijssen (Overijssel)
254 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
261 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
29 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
516 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
325 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
41 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
286 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
669 ervaringen
8,3

Moebel Faber Keukenstudio

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +4959217290916 | Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Moebel Faber Keukenstudio
Als zelfstandige keukenstudio hebben we meer dan 23 jaar ervaring met de fascinerende wereld van keukens en meubilair. Op meer dan 700 vierkante meter bieden wij keukens en apparatuur van bekende fabrikanten in alle prijsklassen aan. Wij maken elke keuken op maat op basis van uw smaak en wensen.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Moebel Faber Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitermate tevreden”
Door F. Van Lonkhuijsen op vrijdag 16 nov 2018 '18
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Moebel Faber. Uitermate tevreden over de manier waarop we zijn geholpen door Uwe Faber. Zowel de kwaliteit alsmede de prijs zeer concurrerend met de Nederlandse keukenbedrijven. Het prijsverschil inclusief montage gemiddeld 25% goedkoper en de levering en montage datum op het juiste moment. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 254 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 261 ervaringen
“Spreken goed Nederlands”
Door Henriette op maandag 1 okt 2018 '18
Op aanraden van mijn zus een keuken gekocht bij Moebel Faber. Marcel Piesche spreekt goed nederlands en geeft geweldig advies. Het is een droomkeuken geworden die vorige week zeer vakkundig en binnen een dag is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
8,9
Budget Select Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Prima” score uit 29 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 516 ervaringen
“Top”
Door Axel op zondag 30 sep 2018 '18
Bij Moebel Faber hebben wij een keuken gekocht. Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Marcel Piesche, die vlekkeloos Nederlands spreekt! Een fijne kerel die praktisch meedenkt en servicegericht is. Faber is zeer scherp in zijn prijs, ook in vergelijking tot een van zijn concurrenten in de buurt. De keuken is inmiddels geleverd waarbij de levertijd aanzienlijk korter is dan de Nederlandse leveranciers Monteur Heinrich heeft een week van te voren alles nogeens opgemeten en daarna heel net gemonteerd. Enige minpuntje, maar dat zal te maken hebben garantie, moet het aansluiten van bijv. De Qooker zelf gebeuren. Dat was van te voren ook aangegeven. Verder dus top!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 325 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Is het waard”
Door Randy op zaterdag 8 sep 2018 '18
De ritjes naar Möbel Faber zijn het waard geweest: we hebben nu een erg mooie keuken voor een hele scherpe prijs. Verkoper Marcel nam de tijd voor ons, maar we voelden ons niet onder druk gezet en konden nog rustig thuis over alles nadenken. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 14 september 2018: De aankoop is geleverd (op 8 augustus) en is goed gegaan. Helaas was het werkblad door een fabricagefout niet in orde, maar dit is later tot tevredenheid hersteld.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 286 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 669 ervaringen
“Erg blij”
Door Lourine op maandag 3 sep 2018 '18
Onlangs hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Moebel Faber. Uiteraard vanwege de eerste goede ervaringen die we met Uwe Faber hebben gehad. Ditmaal werden we geholpen door een collega, Marcel Piesche. Ook hij heeft ons uitstekend geholpen. Wij wonen in de noord holland, dus voor ons is het twee uur rijden om Nordhorn te bezoeken. Op voorhand hadden we al voorbeelden toegestuurd van hoe we wilden dat onze keuken zou worden. Toen we aankwamen bij Moebel Faber had Marcel alvast het een en ander bij elkaar gezocht, wat precies hetgeen was wat wij in ons hoofd hadden. Een scherpe offerte en goede service deed ons besluiten om de keuken opnieuw bij Moebel Faber te kopen. De keuken is inmiddels geplaatst. Opnieuw heel goed en een goede service. Het was een fijn contact met Marcel Piesche. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
7,3
Keukenvision
Bunnik (Utrecht)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 178 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Christian op woensdag 13 jul 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Wij wonen aan de Duitse grens en hebben in de zoektocht ook drie bekende Nederlandse keukenleveranciers bezocht. Wij hebben bij ons bezoek geen prijsindicatie gegeven nog de prijzen van de concurrerende leveranciers genoemd, alleen de voorkeur van merken voor de apparatuur aangegeven. Bij alle keukenleverancier hebben wij exact hetzelfde geëist, dus geen appels met peren vergeleken. De kwaliteit bij twee keukenleveranciers, was in onze beleving, stukken minder, veel te duur en er was geen maatwerk mogelijk. De derde leverancier in Oldenzaal had (slechts) een te groot prijsverschil (meerdere duizenden euro's), voor exact dezelfde keuken, merk keuken en apparatuur. Ondanks onze gunfactor, hebben wij uiteindelijk gekozen voor Faber Küche in Nordhorn. Wat ons aansprak bij Faber is het korte tijdsbestek waarin alles was geregeld. Waar bij de Nederlandse keukenleveranciers uren van onze tijd in beslag werd genomen met als resultaat een potloodtekening, niets ten nadele van een goede werktekening, kregen wij hier binnen een uur een 3D tekening, en een plattegrond. Geen opdringerig gedoe. Wij waren er al uit, maar de heer Faber adviseerde ons om thuis nog een week alles rustig te bekijken en eventueel met andere keukenleveranciers te vergelijken. Tot twee weken van te voren was het nog mogelijk om kleur, keukenblad e.d. aan te passen en slechts een levertijd van 4 weken. De communicatie verliep goed, de heer Faber en de monteur spraken zeer goed Nederlands! De nazorg verliep goed.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Moebel Faber Keukenstudio
aNordhorn , Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 72 90 916
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.