Feedback
8,7

Moebel Faber Keukenstudio

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +4959217290916 | Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Moebel Faber Keukenstudio
Als zelfstandige keukenstudio hebben we meer dan 23 jaar ervaring met de fascinerende wereld van keukens en meubilair. Op meer dan 700 vierkante meter bieden wij keukens en apparatuur van bekende fabrikanten in alle prijsklassen aan. Wij maken elke keuken op maat op basis van uw smaak en wensen.
Alternatieven voor Moebel Faber Keukenstudio
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 289 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 369 ervaringen
• I-Kook
   
(Hengelo OV Overijssel) score 8,7 uit 318 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 8,9 uit 39 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 583 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 363 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 49 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 333 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Moebel Faber Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 12 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Complimenten”
Door R.Klinkhamer op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij zijn bijzonder vriendelijk en goed geholpen door Marcel Piesche van Moebel Faber. Hij luistert goed naar wat je als klant wil en weet dat te vertalen naar onze wensen. Geeft het gevoel van vertrouwen en maakt dat ook geheel waar. Ook geen gedoe over meerprijs bij kleine wijzigingen van de oorspronkelijke aanbieding. Montage ook netjes en vakkundig gedaan. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Yvonne Vijlbrief op dinsdag 15 okt 2019 '19
Met een ontwerp en een offerte in Nederland waar ik niet echt tevreden over was besloten om naar dit bedrijf te gaan. Prima geholpen door Marcel Piesche waarbij ik een kwalitatief betere keuken, breder blad en betere apparatuur kreeg voor aanzienlijk minder geld. Alles goed geregeld en een snelle en prima montage. Meer dan tevreden met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te bevelen”
Door Gerrit Broers op dinsdag 24 sep 2019 '19
Wij hebben bij Faber een keuken gekocht. Wij zijn heel vakkundig geholpen door Marcel. Samen hebben we een prachtige keuken samen gesteld. Wat wij heel prettig vonden dat Marcel de tijd nam voor ons we hoefden niet overhaast beslissingen te nemen en alles was heel vrijblijvend we hoefde ook geen aanbetaling te doen. Keuken is nu geplaatst door een heel vakkundige montuur en wat nog belangrijker is alles was in een keer goed. Ik kan moebel Faber echt aan bevelen. Marcel bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Bij Faber keukens is kwaliteit geen toeval”
Door Jan Derijcke op zaterdag 17 aug 2019 '19
Kwaliteit benoem ik aan de hand van de volgende drie uitvoeringseisen:
1. Kwaliteit van het technisch handelen
2. Kwaliteit van de organisatie
3. Kwaliteit van de attitude
Ad. 1. Kwaliteit van het technisch handelen
Het eerste contact met Marcel Piesche -die evenals Uwe Faber perfect Nederlands spreekt – was uitermate prettig en professioneel van een zeer hoog niveau. Op een uitermate effectieve en efficiënte manier werden al onze wensen vormgegeven en vertaald in een prachtig 3D ontwerp.
Ad. 2. Kwaliteit van de organisatie
In een woord perfect. Inmeten van de keuken, afleveren en plaatsen, alles liep op rolletjes.
Ad. 3. Kwaliteit van de attitude
Wat een voorbeeldige grondhouding. Open, onbevangen en niet opdringerig. Kortom:
Bij Faber keukens is kwaliteit geen toeval.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over opgeleverde keuken”
Door Henri Tieke op maandag 27 mei 2019 '19
Ik ben bij Moebel Faber terecht gekomen op advies van mijn zoon. Deze had al eerder een keuken afgenomen bij Moebel Faber en opnieuw een keuken besteld voor zijn nieuwe huis. Ik heb er geen moment spijt van. Het eerste bezoek aan Moebel Faber was al direct een voltreffer. Marcel Piesche was zo duidelijk in zijn adviserende rol dat we gelijk overtuigd waren van de goede kwaliteit en service van Moebel Faber. Ik was zo overtuigd dat ik tijdens mijn eerste bezoek al de keuken heb besteld, terwijl ik eigenlijk nog bijna een jaar de tijd had om elders te zoeken. Marcel, zeer goed Nederlands sprekend, heeft mijn wensen direct omgezet in een prima keuken en met zijn hulp zijn we tot mijn droomkeuken gekomen. Alle lof, ook voor de montageploeg, ik ben zeer tevreden en kan iedereen Moebel Faber aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door H.Stegeman op vrijdag 3 mei 2019 '19
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht, zowel in Nederland als in de grensstreek van Duitsland, zijn we uiteindelijk terechtgekomen in Nordhorn bij Faber Mobel.Direct bij binnenkomst werden we al verrast door de mooie opstelling van de diverse keukensoorten.Marcel Piesche heeft ons prima geadviseerd en denkt goed mee.Uitstekende adviseur! Het bedrijf is alle afspraken correct nagekomen en de keuken is op een zeer vakkundige manier door Dieter?binnen een dag gemonteerd en we zijn er zeer blij mee.Geen enkele klacht.
FOTO VAN H.STEGEMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door F. Van Lonkhuijsen op vrijdag 16 nov 2018 '18
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Moebel Faber. Uitermate tevreden over de manier waarop we zijn geholpen door Uwe Faber. Zowel de kwaliteit alsmede de prijs zeer concurrerend met de Nederlandse keukenbedrijven. Het prijsverschil inclusief montage gemiddeld 25% goedkoper en de levering en montage datum op het juiste moment. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Spreken goed Nederlands”
Door Henriette op maandag 1 okt 2018 '18
Op aanraden van mijn zus een keuken gekocht bij Moebel Faber. Marcel Piesche spreekt goed nederlands en geeft geweldig advies. Het is een droomkeuken geworden die vorige week zeer vakkundig en binnen een dag is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Axel op zondag 30 sep 2018 '18
Bij Moebel Faber hebben wij een keuken gekocht. Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Marcel Piesche, die vlekkeloos Nederlands spreekt! Een fijne kerel die praktisch meedenkt en servicegericht is. Faber is zeer scherp in zijn prijs, ook in vergelijking tot een van zijn concurrenten in de buurt. De keuken is inmiddels geleverd waarbij de levertijd aanzienlijk korter is dan de Nederlandse leveranciers Monteur Heinrich heeft een week van te voren alles nogeens opgemeten en daarna heel net gemonteerd. Enige minpuntje, maar dat zal te maken hebben garantie, moet het aansluiten van bijv. De Qooker zelf gebeuren. Dat was van te voren ook aangegeven. Verder dus top!
Reactie of foto toevoegen
“Is het waard”
Door Randy op zaterdag 8 sep 2018 '18
De ritjes naar Möbel Faber zijn het waard geweest: we hebben nu een erg mooie keuken voor een hele scherpe prijs. Verkoper Marcel nam de tijd voor ons, maar we voelden ons niet onder druk gezet en konden nog rustig thuis over alles nadenken. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 14 september 2018: De aankoop is geleverd (op 8 augustus) en is goed gegaan. Helaas was het werkblad door een fabricagefout niet in orde, maar dit is later tot tevredenheid hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Lourine op maandag 3 sep 2018 '18
Onlangs hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Moebel Faber. Uiteraard vanwege de eerste goede ervaringen die we met Uwe Faber hebben gehad. Ditmaal werden we geholpen door een collega, Marcel Piesche. Ook hij heeft ons uitstekend geholpen. Wij wonen in de noord holland, dus voor ons is het twee uur rijden om Nordhorn te bezoeken. Op voorhand hadden we al voorbeelden toegestuurd van hoe we wilden dat onze keuken zou worden. Toen we aankwamen bij Moebel Faber had Marcel alvast het een en ander bij elkaar gezocht, wat precies hetgeen was wat wij in ons hoofd hadden. Een scherpe offerte en goede service deed ons besluiten om de keuken opnieuw bij Moebel Faber te kopen. De keuken is inmiddels geplaatst. Opnieuw heel goed en een goede service. Het was een fijn contact met Marcel Piesche. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Christian op woensdag 13 jul 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Wij wonen aan de Duitse grens en hebben in de zoektocht ook drie bekende Nederlandse keukenleveranciers bezocht. Wij hebben bij ons bezoek geen prijsindicatie gegeven nog de prijzen van de concurrerende leveranciers genoemd, alleen de voorkeur van merken voor de apparatuur aangegeven. Bij alle keukenleverancier hebben wij exact hetzelfde geëist, dus geen appels met peren vergeleken. De kwaliteit bij twee keukenleveranciers, was in onze beleving, stukken minder, veel te duur en er was geen maatwerk mogelijk. De derde leverancier in Oldenzaal had (slechts) een te groot prijsverschil (meerdere duizenden euro's), voor exact dezelfde keuken, merk keuken en apparatuur. Ondanks onze gunfactor, hebben wij uiteindelijk gekozen voor Faber Küche in Nordhorn. Wat ons aansprak bij Faber is het korte tijdsbestek waarin alles was geregeld. Waar bij de Nederlandse keukenleveranciers uren van onze tijd in beslag werd genomen met als resultaat een potloodtekening, niets ten nadele van een goede werktekening, kregen wij hier binnen een uur een 3D tekening, en een plattegrond. Geen opdringerig gedoe. Wij waren er al uit, maar de heer Faber adviseerde ons om thuis nog een week alles rustig te bekijken en eventueel met andere keukenleveranciers te vergelijken. Tot twee weken van te voren was het nog mogelijk om kleur, keukenblad e.d. aan te passen en slechts een levertijd van 4 weken. De communicatie verliep goed, de heer Faber en de monteur spraken zeer goed Nederlands! De nazorg verliep goed.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geleverde keuken
1 / 1
Vestiging Moebel Faber Keukenstudio
aNordhorn , Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 72 90 916
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.