Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rijssen (Overijssel)
244 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
233 ervaringen
8,5
I-Kook
Hengelo OV (Overijssel)
258 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
26 ervaringen
Hengelo OV (Overijssel)
1201 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
488 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
311 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
36 ervaringen
5,5

Akzent Kuechen

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +495921722112 | Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Akzent Kuechen
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte keuken, laat u zich dan door onze ideeën verrassen. Ons aanbod biedt een optimaal skala aan mogelijkheden. Uiteenlopend van klassiek tot modern, tot een stijl die tijdloos is.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Akzent Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima maar lang geduurd”
Door Postema op vrijdag 3 jan 2014 '14
Prima kwaliteit en voor de betaling zijn ze behulpzaam. Niet alle onderdelen waren goed geleverd en heeft uiteindelijk erg lang geduurd voor de keuken af was, ca. 3 mnd. We waren niet tevreden over de apparatuur. Deze konden we vervangen, maar dan wel tegen nieuwprijs. Omdat de bedrijfsleider niet wilde meewerken hebben we de apparatuur zelf op marktplaats verkocht en elders opnieuw gekocht. (dit was vééél goedkoper dan bij Akzent omruilen....) Hierdoor zijn we diep teleurgesteld in Akzent en zullen hier NOOIT meer iets kopen. De monteurs waren trouwens echt kanjers! Keihard werken en niet eten. Alleen koffie!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 244 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 233 ervaringen
“Loslatende folie”
Door Rookmaker op donderdag 1 dec 2016 '16
Na twee jaar is de folie van de vaatwasser losgelaten. We hebben dit proberen op te lossen. Echter zonder resultaat. 0,0 garantie. 0,0 coulance. 0,0 medewerking. Ik moest maar met een strijkijzer de folie er weer op lijmen. Toen ik vroeg of zei dat wilden doen werd gezegd dat ze er geen ervaring mee hadden. En vervanging was ook niet aan de orde. Onze panelen werden niet meer gemaakt. Bedankt Aczent Kueche.
Reactie of foto toevoegen
8,5
I-Kook
Hengelo OV (Overijssel)
“Prima” score uit 258 ervaringen
9,2
Budget Select Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 26 ervaringen
“Superbedrijf!”
Door Lizet en Jos op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij waren op zoek naar een voor ons perfecte keuken. Na wat bedrijven bezocht te hebben in Nederland kwamen in in Duitsland (Nordhorn)uit, waar de prijzen toch echt een stuk lager liggen dan in Nederland. Bij Akzent zijn we perfect geholpen door een perfekt Nederlands sprekende verkoper. We kregen bij Akzent alle ruimte voor onze eigen ideeën. Uiteraard wil Akzent ook verkopen, maar wij kregen het gevoel dat er geluisterd werd naar onze ideeën. In onze keuze werden we ondersteund door zeer deskundige adviezen van de verkoper, Stefan Haverland. Kortom een superbedrijf waar u zeker moet gaan kijken als u van plan bent om een keuken in Nordhorn te kopen!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Akzent Kuechen
aNordhorn , Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland, tel +49 59 21 72 21 12
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.