Feedback
Adee Keukens
Rijssen
Score 9,6 (253)
Voortman Keukens
Rijssen
Score 9,3 (255)
Budget Select Keukens
Rijssen
Score 8,8 (28)
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet
Score 9,7 (504)
Avanti Keukens
Kesteren
Score 9,8 (321)
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son
Score 9,7 (41)
Keur Keukens
Haarlem
Score 9,7 (282)
Bemmel & Kroon
Cruquius
Score 9,0 (652)
Keukenvision
Bunnik
Score 7,3 (25)
Keukenwarenhuis
Ter Aar
Score 8,8 (177)
Keuken at Home
Numansdorp
Score 9,5 (68)
Tieleman Keukens
Middelharnis
Score 9,7 (197)
Ardi Keukens en Sanitair
Sint Annaland
Score 9,7 (297)
6,3

Akzent Kuechen

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +495921722112 | Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Akzent Kuechen
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte keuken, laat u zich dan door onze ideeën verrassen. Ons aanbod biedt een optimaal skala aan mogelijkheden. Uiteenlopend van klassiek tot modern, tot een stijl die tijdloos is.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Akzent Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Superbedrijf!”
Door Lizet en Jos op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij waren op zoek naar een voor ons perfecte keuken. Na wat bedrijven bezocht te hebben in Nederland kwamen in in Duitsland (Nordhorn)uit, waar de prijzen toch echt een stuk lager liggen dan in Nederland. Bij Akzent zijn we perfect geholpen door een perfekt Nederlands sprekende verkoper. We kregen bij Akzent alle ruimte voor onze eigen ideeën. Uiteraard wil Akzent ook verkopen, maar wij kregen het gevoel dat er geluisterd werd naar onze ideeën. In onze keuze werden we ondersteund door zeer deskundige adviezen van de verkoper, Stefan Haverland. Kortom een superbedrijf waar u zeker moet gaan kijken als u van plan bent om een keuken in Nordhorn te kopen!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 253 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 255 ervaringen
“Alle lof”
Door De Haan op zondag 12 aug 2018 '18
Wij hebben in mei een keuken besteld en zijn perfect geholpen door een nederlandse verkoper. Hij dacht goed mee en als hij twijfelde of de dingen die wij wilden wel kon dan belde hij daar achter aan. Uiteindelijk is afgelopen week onze keuken in ander halve dag geplaatst en er ontbrak werkelijk niets aan. Alles werd keurig afgewerkt. Alle lof voor Akzent kuchen in Nordhorn
FOTO VAN DE HAAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
8,8
Budget Select Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Prima” score uit 28 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 504 ervaringen
“Loslatende folie”
Door Rookmaker op donderdag 1 dec 2016 '16
Na twee jaar is de folie van de vaatwasser losgelaten. We hebben dit proberen op te lossen. Echter zonder resultaat. 0,0 garantie. 0,0 coulance. 0,0 medewerking. Ik moest maar met een strijkijzer de folie er weer op lijmen. Toen ik vroeg of zei dat wilden doen werd gezegd dat ze er geen ervaring mee hadden. En vervanging was ook niet aan de orde. Onze panelen werden niet meer gemaakt. Bedankt Aczent Kueche.
Reactie of foto toevoegen
“Prima maar lang geduurd”
Door Postema op vrijdag 3 jan 2014 '14
Prima kwaliteit en voor de betaling zijn ze behulpzaam. Niet alle onderdelen waren goed geleverd en heeft uiteindelijk erg lang geduurd voor de keuken af was, ca. 3 mnd. We waren niet tevreden over de apparatuur. Deze konden we vervangen, maar dan wel tegen nieuwprijs. Omdat de bedrijfsleider niet wilde meewerken hebben we de apparatuur zelf op marktplaats verkocht en elders opnieuw gekocht. (dit was vééél goedkoper dan bij Akzent omruilen....) Hierdoor zijn we diep teleurgesteld in Akzent en zullen hier NOOIT meer iets kopen. De monteurs waren trouwens echt kanjers! Keihard werken en niet eten. Alleen koffie!
Reactie of foto toevoegen
“Heeft lang geduurd”
Door Jm Goselink op dinsdag 17 jul 2018 '18
Wij hebben de keuken gekocht bij Akzent. Er werd nogal opdringerig gedaan door de Nederlandse verkoper. Hij kraakte keukens van andere zaken af en toen de keuken geleverd was en ik hem mailde, kreeg ik geen bericht meer terug van hem en nam een vrouw het over. De keuken is geleverd in februari en was pas af in juni. Ze konden ook geen termijn geven wanneer die af zou zijn! Al die tijd kon ik tegen een spaanplaat schouw aankijken, die later passend is gemaakt door er een stuk tegen aan te plakken, wat zo slordig gedaan is dat ik er zelf een vakman bij heb gehaald, omdat er ook nog happen uit waren. Uiteindelijk heb ik nu een mooie keuken, maar ik raad het niemand aan.
FOTO VAN JM GOSELINK
Deel keuken niet afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 2
Vestiging Akzent Kuechen
aNordhorn , Walther-Bothe-Straße 10, D-48529 Nordhorn, Deutschland, tel +49 59 21 72 21 12
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.