Feedback
7,3

Gerwens Kuechen

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49256281630 | Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
1. 1. Voortman Keukens
9,4
Rijssen (Overijssel)
9,4 uit 314 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
8,7 uit 32 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
9,7 uit 44 ervaringen
4. 4. Keukenvision
7,7
Bunnik (Utrecht)
7,7 uit 30 ervaringen
5. 5. Bemmel & Kroon
9,1
Cruquius (Noord-Holland)
9,1 uit 747 ervaringen
6. 6. Keukenwarenhuis
8,6
Ter Aar (Zuid-Holland)
8,6 uit 196 ervaringen
7. 7. Keuken at Home
9,3
Numansdorp (Zuid-Holland)
9,3 uit 74 ervaringen
8. 8. Tieleman Keukens
9,6
Middelharnis (Zuid-Holland)
9,6 uit 205 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Gerwens Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Fantastisch geholpen”
Door RBO op zaterdag 25 jul 2015 '15
Vandaag op aanraden van een collega bij Gerwens Keukens geweest. Fantastisch geholpen, eindelijk eens echt advies in plaata van verkooppraatjes, mooie showroom en uitstekende prijs. Wij kijken uit naar de levering!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte sevice”
Door Guijt op donderdag 24 apr 2014 '14
Hebben een keuken bij hun gekocht, maar nu laat de toplaag van twee kastdeurtjes los. Heb gemaild maar krijg alsmaar de zelfde vragen wie de verkoper was. We hebben zijn naam al 7 keer gemaild maar horen niets van ze. Zeer slechte service ,zal binnenkort ze vereren met een bezoekje met de deurtjes onder mijn arm.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Piter op zondag 18 jun 2017 '17
Na een aantal keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, stak Gerwens er met kop en schouders bovenuit. Zijn, zoals alle Nederlanders, ook bij Ekelhoff in Nordhorn geweest, maar qua service en met name prijs kwam dit niet in de buurt van Gerwens. Zijn enorm goed geholpen door verkoper Nicolai, die volop met ons meedacht over de ideale keuken. Er is geen enkele druk vanuit Gerwens om je keuken na je eerste bezoek aan te schaffen. Wat een verademing vergeleken met de verkopers in Nederland. We kregen een gespecificeerde offerte én 3D-tekening mee naar huis zodat we op ons gemak alles door konden lopen. Keuken is inmiddels een maand in gebruik en voldoet uitstekend. De monteurs waren vriendelijke en kundige mannen. We wilden graag nog een extra plankje in een kast hebben en deze werd ons kosteloos toegestuurd: topservice! Onze volgende keuken komt weer van Gerwens!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hans op zaterdag 29 sep 2018 '18
We hebben een keuken gekocht na bij 4 verschillende keukenboeren te zijn langsgeweest. Waarvan 2 Duitse. Als eerst was het contact direct en makkelijk. Geholpen door Ingo. Snel en praktisch. Bij plaatsing is er altijd wel iets niet in orde, zo ook hier. Maar ze zijn netjes teruggeweest om alles netjes achter te laten. Zo komen net zo goed 4 keer langs mocht het nodig zijn. Mooie strakke keuken voor een prima prijs!
FOTO VAN HANS
Keuken met spotjes in verlaagd plafond
+ Toon extra foto van Hans Weisbeek
Reactie of foto toevoegen
“Een goede start maar uiteindelijk teleurstellend”
Door CW op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij hebben in 2010 onze keuken bij Gerwens gekocht. Tijdens de aanschaf en de montage is het heel prettig en is er goed contact maar na de installatie van de keuken laten ze het afweten. Ze negeren gewoon je vragen. Vlak na de installatie bleek dat ons natuurstenen blad niet goed geïmpregneerd was, want bij ieder contact met etenswaren zat er een vlek. Wij geïnformeerd naar welk middel was gebruikt, zodat we het dan zelf nog een keer konden impregneren. Ze verwezen ons naar de leverancier van het blad maar we zijn er nooit achter gekomen wat er gebruikt was. We hebben toen zelf maar iets gekocht. Nu twee en een half jaar later sluit de ijskastdeur niet meer goed. Verschillende mails gestuurd met de vraag of dit nog onder de garantie valt. We krijgen geen antwoord. Ik ben dus wel klaar met Gerwens. Het is wat mij betreft service tot de voordeur en dan mag je het zelf uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop zeer goed, afronding en service matig”
Door Michiel op donderdag 12 jun 2014 '14
Ik herken de wisselende verhalen.

Het aankoopproces gaat erg soepel. In NL offerte en tekeningen opvragen en de eerste onderhandeling doen, dan alles naar Gerwens mailen en de volgende dag heb je een veel scherpere prijs en betere apparatuur. Als je er dan heen gaat om het af te ronden wordt je getrakteerd op een lunch.

Dat heb ik nu 2 keer gedaan. De eerste keer (2005) was alles goed, ook de montage en service. De 2e keer ging het mis met de communicatie en service. Onze verkoper en contactpersoon was LH. Die moet je niet hebben... Die moet nodig met pensioen...Uiteindelijk zijn we wel erg tevreden over de keuken en de apparatuur zelf.

Obv mijn eerste keuken zou ik score 'uitstekend' geven (daarom kwamen we ook terug), obv de 2e keuken geef ik score 'matig'. Omdat deze ervaring overheerst, valt onze score dus lager uit voor Gerwens.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is oplosbaar”
Door Jan Koop op dinsdag 17 dec 2013 '13
Na veel zoeken ook in NL hebben we een keuken gekocht in D omwille van de prijs. Vriendelijke verkoper, maar zag ook wel eens dingen over het hoofd. Op de montage was het eea aan te merken, maar de fouten werden wel zonder lange discussies hersteld. Tot nog toe bevalt de keuken prima.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door Lies op vrijdag 12 okt 2012 '12
Na een half jaar orienteren uiteindelijk bij Gerwens uitgekomen. Zeer prettig geholpen door eigenaar zelf. Niet opdringerig, wel meedenken en ons openstellen voor wijzigingen, waar we achteraf heel blij mee zijn. De installatie ging in etappes en iets was niet helemaal naar wens, dat is later na wat aandringen van ons uitstekend hersteld. De afwerking is zeer professioneel en echt netjes. Quooker kraan hadden ze niet helemaal goed geleverd en dat hebben we met Quooker zelf uitstekend geregeld.
Nu na anderhalf jaar zijn we nog erg tevreden over kwaliteit. Wij hebben er lang over gedaan, om uit te zoeken hoe precies en bij wie, maar als we het opnieuw zouden doen zouden we weer met Gerwens in zee gaan en dezelfde keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door GB op vrijdag 17 okt 2014 '14
In 2006 en in onze nieuwe woning in 2011 een keuken gekocht. Beide keren zeer tevreden. Vriendelijk personeel, komen langs voor inmeten, denken mee en raden aantal zaken aan of af. Hebben verscheidene opties qua opstelling en materialen doorgenomen. Hebben recentelijk nog extra kasten bijbesteld. Monteur kijkt meteen hele keuken na. Betrouwbare en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met spotjes in verlaagd plafond
1 / 2
Vestiging Gerwens Kuechen
aGronau Westfalen , Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland, tel +49 25 62 81 63 0
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.