Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 407 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren325 ervaringen
4 sterren62 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Mooi opgezette winkel”
Door Thomas op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Lijnden
Uitermate tevreden over het hele proces en het eindresultaat! Zeer deskundig advies van Ricardo en erg goed meegedacht over de beste oplossing binnen het budget en de beschikbare ruimte. Ook erg geduldig, nam rustig de tijd ook al was het inmiddels zaterdag na sluitingstijd. Goede en snelle 3D tekeningen. Een heel verschil met de keukenzaak (Kvik) hiervoor! De winkel is mooi ruim opgezet met genoeg voorbeelden van materialen en apparatuur. Installatie is perfect gegaan ondanks wat uitdagingen (scheve muren, inbouw afzuigkap). Eindresultaat zijn we ook uitermate blij mee, ook erg blij dat we voor de Bauknecht apparatuur zijn gegaan.
FOTO VAN THOMAS
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door J Drissen op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het contact met Voortman en met name Henk de Vries, was vanaf het begin prettig. Hij dacht actief mee en zijn voorstellen waren een eye-opener. Vragen die ik had werden adequaat en snel beantwoord. Het hele proces van het eerste bezoek t/m het plaatsen van de keuken is tot volle tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Antonie van Ginkel op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Van het begin tot het einde zijn we fantastisch geholpen. We kregen nieuwe ideeën van de verkoper die goed luisterde naar onze wensen! Levering zeer netjes verlopen! Er kwamen een paar probleempjes met apparatuur. Dit heb ik gemeld en dit werd erg snel opgelost en nu hebben we een geweldige keuken waar we elke dag veel plezier van hebben. Een echte aanrader!
FOTO VAN ANTONIE VAN GINKEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Familie Minkman op vrijdag 20 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ricardo heeft ons super geholpen met het uitzoeken van een mooie keuken en apparatuur. Niets was hem te veel om ons van dienst te zijn. Hij gaf goede tips en dacht goed met ons mee. Wij hebben hem als een topper ervaren. Hij was ook zeer vriendelijk, correct, en toegankelijk. Een grote pluim voor Ricardo.
FOTO VAN FAMILIE MINKMAN
Genieten van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Arjan van Wijnbergen op zondag 8 mrt 2020 20 | vestiging Lijnden
Wij hebben onze nieuwe keuken uitgezocht bij Voortman Keukens in Lijnden. We zijn daarbij zeer prettig geholpen door Ricardo. In alle rust alle mogelijkheden door kunnen nemen en het meendenken in de keuzes qua opstelling, indeling en materialen hebben we zeer gewaardeerd. Afgelopen week is de keuken geplaatst. Ook hier zijn we zeer positief over. Montage verliep snel en vakkundig. En al het afval is netjes op de laatse montagedag opgehaald door Voortman. Wij zijn super blij met het eindresultaat!
FOTO VAN ARJAN VAN WIJNBERGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Marloes Wolters op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn goed geholpen door Roland Besselink, er is goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de opties! Ook de plaatsing en service was meer dan goed. We hebben een keuken kopen als zeer prettig ervaren door de fijne samenwerking!
REACTIE VAN MARLOES WOLTERS
Hierbij nog een foto van de keuken, tussen de planken staan nog kartonnen ivm het drogen.... Maar dit was het resultaat na levering :)
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door van der Zande op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Rijssen
Bij Voortman keukens onze royale nieuwe keuken voor nieuwbouwwoning uitgezocht.
Door vriendelijk en kundig personeel voorzien van vakkundig advies,op basis waarvan wij een uitstekende keus hebben kunnen maken. We genieten iedere dag!
FOTO VAN VAN DER ZANDE
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Ilya op zondag 1 mrt 2020 20 | vestiging Bunnik
Onze ervaring met Voortman Bunnik is op meerdere vlakken geweldig. Na veel vooronderzoek wilden wij bij onze nieuwbouwwoning afwijken van de standaardpositie van de keukenzone. Voortman was in staat snel en gedegen een technische tekening aan de bouwer op te leveren. Over de keuken, materialen waren we vrij snel uit, maar ook dat we met onze wensen alle apparatuur beter zelf konden regelen. Dit bleek prima mogelijk, zolang we maar ruim vooraf de exacte typenummers (met vaste maten) zouden doorgeven zodat ze dit in de definitieve bestelling konden opnemen. Niet zo heel gebruikelijk, wel mogelijk en achteraf prima om zo te doen. Dit gaf ons de mogelijkheid rustig na te denken over het soort apparatuur (en de prijs) want de woning zou nog zeker een jaar in aanbouw zijn. De oplevering verliep helaas niet vlekkeloos met een gat in het werkblad tbv een stroompunt dat we er op een eerder moment al uit hadden gelaten. Heel jammer en vooral zonde van het schitterende Fenix werkblad. Met pijn toch besloten het werkblad te laten vervangen en dit werd dan ook binnen enkele weken gedaan. Hier kwam de hele prettige service van Voortman mooi naar voren. Het Fenix werkblad zelf bestelden we destijds met een duidelijke waarschuwing dat het nog vrij nieuw was (het materiaal) en dat het mogelijk vrij kwetsbaar kon zijn. We hebben het blad nu bijna een jaar in gebruik en het is werkelijk fantastisch. Nog geen problemen en de kleine krasjes die we tegenkomen wrijven we er zo uit. Verder zie je er na een dag vrij veel vlekken op (na koken etc), maar dat is met 1 veeg met een lauwe doek helemaal verdwenen. Het is een prachtig mat zwart blad geworden, waar we achteraf heel blij mee zijn (en toffe reacties over krijgen). De spoelbak is ook zwart en van een soort kunststof. Ook hier vooraf een disclaimer van Voortman dat dit kwetsbaar kon zijn, maar vanaf dag 1 hebben we op de bodem een speciale insert ter bescherming gelegd. De spoelbak is nog puntgaaf na bijna een jaar in gebruik te zijn. Vooral de zwarte versie staat prachtig bij het werkblad. Ook de nazorg is erg fijn. Tijdens de installatie van de apparatuur (door een externe partij, nadat de keuken geplaatst was) kwam de installateur erachter dat de bouwer de verkeerde Perilex had opgeleverd. Dit werd door de bouwer rechtgezet maar daarvoor moest men wel bij de keuken. Hiervoor moesten de plinten eraf en die kregen we nadien niet netjes geplaatst. Een mailtje met Voortman en er kwam iemand van hun servicedienst langs om de plinten weer helemaal netjes te plaatsen. We kwamen destijds bij Voortman uit na het lezen van veel ervaringen bij andere keukenleveranciers. Voortman kwam over als een kleine, betrouwbare partij en dit is achteraf ook een goede keuze geweest. We zijn elke dag blij met onze keuken!
FOTO VAN ILYA
Fenix werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Linda op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Lijnden
Bij Ricardo van Voortman een nieuwe keuken uitgezocht voor ons appartement in Amsterdam. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen, heeft ons goed geadviseerd en was erg prettig in het contact. Ook de service afdeling van Voortman was netjes in de communicatie. Al met al helemaal blij met de zwarte keuken, wit marmeren blad en met koperen kraan, spannende keuze, maar heel tevreden!!
FOTO VAN LINDA
Zwarte keuken met wit blad
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam slooten op zondag 23 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Wij hebben onze nieuwe keuken laten ontwerpen door Willard ter Keurst van de vestiging rijssen. Hij heeft onze wensen perfect verwerkt naar het uiteindelijke ontwerp. De montage is gedaan door Abel van ten Velde interieur bouw uit grootegast waar Voortman een contract mee heeft voor de plaatsing van keukens. Dat kan niet beter, erg precies en netjes opgebouwd. Ook de afterservice is erg goed. Kortom, voortman is een aanrader en wij zullen zeker deze vestiging aanbevelen
FOTO VAN FAM SLOOTEN
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk geholpen”
Door I. Sar op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik ben netjes en klantvriendelijk geholpen door de verkoper. Keuken is op tijd geleverd en nazorg en service was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Appetito keuken”
Door Bertus Beukens op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Een super mooie Appetito keuken Premiumwit structuurlak met een Jetstone Belgium Blue composite werkblad! Helemaal naar wens op ons gemak kunnen uitkiezen in een royale showroom met zeer prettig en zeer vakkundig personeel! Voortman Keukens Apeldoorn daar moet je zijn voor een totale keuken beleving!
FOTO VAN BERTUS BEUKENS
Groenblauwe achterwand bij de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Weijman-Breunissen op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Super mooie zwarte keuken gekocht en iedere dag zijn we daar weer zeer tevreden mee. Zijn door de heer de Vries erg goed geholpen
FOTO VAN WEIJMAN-BREUNISSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Koos Bosch op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Arno Arends ging voortvarend te werk met het designen van een keuken in een bestaande woning. De door hem gekozen stijlen paste precies bij onze wensen. Nadat de keuken werd geplaatst (montage werd 1 een dag gedaan door 2 zeer ervaren en vriendelijke vakmannen) is de ervaring in de praktijk ook echt top. Voortman heeft alles perfekt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Tien met een griffel”
Door Harry Boogh op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Volledige keuken. Keukeneiland, koelkast, vriezer, stoom oven, combimagnetron, recirculatie afzuigkap, koof met spotjes, tafel met blad conform kasten en lades. Alles perfect geadviseerd en geplaatst. Een tien en een griffel!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Fam Bakker op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht bij Voortman in Rijssen. Wat hebben ze ons goed geholpen en meegedacht! Er was altijd tijd voor ons, ze namen alle tijd om iets fantastisch neer te zetten. Voor het leveren is alles nog een keer gecheckt, we konden zelf nog wat details wijzigen. En het plaatsen ging professioneel en super snel! Niets dan lof en komen zeker terug als het weer tijd is voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM BAKKER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Hendrik-Jan Kamphuis op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Super geholpen door de verkoper Ricardo v Schuppen, hij heeft ons erg goed geholpen alle tijd goed advies heeft uiteindelijk geleid naar onze droomkeuken.
FOTO VAN HENDRIK-JAN KAMPHUIS
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Marjan Sanderman op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Wij waren op zoek naar een keuken. We zijn bij verschillende bedrijven geweest, elke keer was de tekening niet wat wij zochten. Uiteindelijk bij Voortman keuken uitgekomen. Daar kregen we een fantastische schets ( verkoper Arno Arends). We zijn erg vriendelijk en fijn geholpen door Arno.
FOTO VAN MARJAN SANDERMAN
Keuken met hoge stoelen
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door R. Holterman op maandag 3 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn. De adviseur Dhr Henk heeft mij super goed geholpen en meegedacht met mijn wensen. Ze hadden ook diverse showroom modellen staan en daar is het er één van geworden. Het betekende niet dat er niks aan de opstelling gedaan kon worden want dankzij het goede advies staat er nu een speelse chique keuken bij mij thuis en binnen een mnd geplaatst. En Dhr Tempert welke de keuken heeft geplaatst verstaat zijn vak ook, tot in de puntjes toe keurig afgewerkt en zeer vriendelijk! Boven verwachting tevreden over het bedrijf.
FOTO VAN R. HOLTERMAN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door M. op zaterdag 1 feb 2020 20 | vestiging Elst GLD
Keuken gekocht. Kleine problemen zijn snel, deskundig en heel vriendelijk opgelost door Marco Buitendijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Scheerder op donderdag 30 jan 2020 20 | vestiging Elst GLD
Prima bedrijf erg behulpzaam komen ook alle afspraken prima na, ben zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 3 februari 2020: Wij hebben een keuken gekocht, deze is inmiddels ontvangen en geplaatst wij zijn er zeer tevreden mee, zowel met keuken als service.
Reactie of foto toevoegen
“Kookeiland en kastenwand”
Door Henry Bronkhorst op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Eind vorig jaar een kookeiland en mooie kastenwand via Voortman Keukens laten plaatsen. Naar volle tevredenheid, zowel in de advisering voorafgaand (waarbij wij deel van onze schuur tot woonkeuken hebben laten verbouwen), de snelle en vakkundige plaatsing als de aftersales! We hebben na de koop van onze woning veel leveranciers in Apeldoorn en omgeving bezocht en Voortman gaf ons in het meedenken en uittekenen gewoon het beste gevoel! Niet de goedkoopste, maar wel heel goede keuze in zowel maatwerk als materiaal. Van harte aanbevolen!
FOTO VAN HENRY BRONKHORST
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ard op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Rijssen
In 2019 op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Terecht gekomen bij Voortman keukens in Rijssen. Wat zijn we hier fantastisch geholpen. Dhr van Mourik (Ruud) is zelfs bij ons thuis geweest om een goed beeld te krijgen van de ruimte waar de keuken geplaatst zou worden. Daarna is hij aan de slag gegaan met een ontwerp dat we geheel naar eigen wensen konden aanpassen. De klant is duidelijk koning bij dit bedrijf!!. Bij een tweede bezoek aan de showroom hebben we gekeken naar diverse apparatuur. Dhr Arends (Arno) heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Prijs/ kwaliteit is bij dit bedrijf in een prima verhouding. De keuken werd prima op tijd geleverd en monteur Peter heeft de keuken perfect geplaatst. Het was ons al snel duidelijk dat dit bedrijf louter met professionals werkt. Het eind resultaat is boven onze verwachting.
FOTO VAN ARD
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Dijkstra op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben een complete keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Samen met Henk de Vries (verkoper) hebben we onze ideeën èn zijn ervaring gecombineerd tot een keuken die wij met trots aan familie en vrienden laten zien. Het materiaal, de stijl en het kleurgebruik is helemaal naar onze wensen. De indeling van de keuken is op advies van Henk. Wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Grote smile”
Door André Steketee op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Rijssen
Onderstaande mail heb ik verstuurd aan het Filiaal in Rijssen, de inhoud zegt genoeg.

Beste Ruud, Naar aanleiding naar onze geplaatste keuken afgelopen maandag kan en wil ik je het volgende melden. Het was natuurlijk al ruime tijd geleden dat wij de keuken bij jullie hebben besteld dus hoe het er nou precies uit zou gaan zien , dat waren we wel een beetje kwijt. Toen deze maandag de keuken geleverd werd en Gerrit samen met Toon aankwam was ik zeer benieuwd en best een beetje sceptisch omdat heel veel dingen in onze nieuwe mooie woning mis gaan omdat er gewoonweg geen vakmanschap meer is en omdat bedrijven je gewoon laten zitten. Naarmate de dag vorderde kreeg ik een grote smile op mijn gezicht omdat deze mannen (zoon en VADER van 76) een topprestatie hebben geleverd. Om 16.45 stond de keuken kant en klaar. Ook ons contact tijdens de bestelprocedure, het ontwerp en het contact na deze procedure hebben wij als erg positief ervaren. De keuken is nog niet in gebruik, maar ik verwacht dat wij daar heel veel plezier aan gaan beleven. Voortman heeft ons blij verrast met een fantastische keuken, een goede service en heel goed contact! Op 28 Januari gaan wij verhuizen naar het nieuwe adres, wanneer je na deze datum in de buurt bent, dan ben je van harte welkom, Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bas van der Meij op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Lijnden
Heel erg blij met mijn nieuwe keuken. Voortman is een prettig bedrijf met goede service! En ik was heel blij met de hulp en het advies van Ricardo.
FOTO VAN BAS VAN DER MEIJ
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jeroen op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens blinkt uit in zowel kwaliteit als service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Bogdan op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Lijnden
We hebben een nieuwe keuken besteld in de nieuwe showroom van Voortman Keukens in Lijnden. De eerste indruk was echt geweldig, salesmanager Ricardo was erg vriendelijk en flexibel, met begrip voor al onze vragen en wensen. De prijs was een beetje hoger dan we hadden verwacht, maar na enkele discussies werd de aanvaardbare oplossing gevonden. Uiteindelijk kunnen goede dingen niet goedkoop zijn. Ook was de levertijd de kortste van alle keukenwinkels die we eerder bezochten. De keuken werd precies op tijd geleverd en gemonteerd. De kwaliteit is goed en de nieuwe keuken ziet er echt mooi uit.

Er was een onverwacht probleem (heeft niets te maken met de kwaliteit van de keuken of het installatiewerk), maar Riccardo was open en flexibel om de oplossing te vinden die ons bevredigde. Het was dus echte klantvriendelijkheid, die we zeer op prijs hebben gesteld. Dus de conclusie is: uitstekende kwaliteit, snelle levering en echte klantvriendelijkheid evenals voor en na de verkoop. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN BOGDAN
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Jan & Ingrid Simons op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
In samenspraak met dhr H.de Vries een showroomkeuken aangeschaft. Zeer goed advies, dhr luisterde heel goed naar onze wensen en reageerde adequaat op ons verhaal. Hij nam alle tijd waardoor wij het prettig vonden op deze wijze een keuken te kopen. Dhr de Vries is een zeer attente man met veel ervaring waar je een goed gevoel bij krijgt.

Aanvulling ontvangen 18 december 2019: De keuken is intussen geleverd, gemonteerd. Hetgeen wat nog geregeld moest worden is intussen ook al opgelost. Wij zijn erg tevreden over Voortman keuken Apeldoorn.
FOTO VAN JAN & INGRID SIMONS
Geplaatste showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen Voortman Keukens Rijssen aan”
Door Michael Smit op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Rijssen
Wij hebben onze droomkeuken bij Voortman Rijssen gekocht. We zijn geholpen door een jonge, maar zeer deskundige verkoper. Hij had oog voor alle details en wist goed onze wensen te vertalen naar een ontwerp. De keuken is geplaatst door een ervaren monteur die ook de tijd nam om te luisteren naar een kleine aanpassing die wij graag wilden. Hij kwam meteen met oplossingen. Wij bevelen Voortman keukens Rijssen bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor vakantiewoning”
Door R.B. Franken op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Keuken voor in een vakantiewoning gekocht. Goed geadviseerd en geïnformeerd tijdens het aankoopproces. Mooie showroom, levering zonder (noemenswaardige) problemen.
FOTO VAN R.B. FRANKEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Ruud Liebrechts op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
In februari 2019 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn voor ons op te leveren nieuwe appartement in Apeldoorn. We werden te woord gestaan door een verkoopadvisuer. Na een inleidend gesprek constateerden wij dat we te maken hadden met een bevlogen verkoper. Henk de Vries heeft ons op een uitstekende wijze geadviseerd en zijn dik tevreden. Ook over de uitstekende nazorg.Wij hadden ons verkeken op de nieuwe stoomoven. Henk heeft dit prima in overleg met ons opgelost. Onze stoomoven kon worden omgewisseld voor een combi-magnetron. Nogmaals prima service en een gepassioneerde verkoopadviseur. Onze contacten waren heel open.
FOTO VAN RUUD LIEBRECHTS
Keuken met apparatenpanelle
+ Toon extra foto van Ruud Liebrechts
+ Toon extra foto van Ruud Liebrechts
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Ton van Dijck op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben daar een nieuwe keuken gekocht. Dhr Besseling heeft ons daarbij begeleid en wij zijn daar uitermate tevreden over. Goede tips gegeven en uiteindelijk is het een mooie keuken geworden. Precies zoals wij hem wilden. Bezoek is zeker de moeite waard!
FOTO VAN TON VAN DIJCK
Nieuwe keuken met bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Rick en roxana op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Elst GLD
We hebben een bijna complete keuken gekocht bij voortman keukens in Elst gld.. eerlijk gezegd wisten wij niet goed wat we moesten verwachten de eerste ontmoeting ging heel relaxed en vanuit daar.. hebben we nu in eens zo'n gave keuken waar wij ontzettend blij mee zijn..!! Bedankt..!!
REACTIE VAN RICK EN ROXANA
Wij zijn geholpen door Marco buitendijk
Reactie of foto toevoegen
“Tien met een griffel”
Door A. D. Brak-Uijttenboogaard op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Van het begin tot het eind prima service. Bij de aankoop zijn we vriendelijk, deskundig en geduldig geadviseerd door Ronald Besselink. Heel plezierig! Na de plaatsing waren enkele kleine puntjes die nog verholpen moesten worden. Dat is keurig opgepakt en die zijn inmiddels ook tot volle tevredenheid opgelost. Een tien met een griffel voor Voortmans en alle medewerkers en zzp'ers!
FOTO VAN A. D. BRAK-UIJTTENBOOGAARD
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van A. D. Brak-Uijttenboogaard
Reactie of foto toevoegen
“De nieuwe keuken”
Door Geert Mulder op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Het voorjaar van 2019 stond voor mij in het teken van een nieuwe keuken. Toen ik dit huis kocht zat er een donkerbruine zwaar eiken keuken in, schatting: een jaar of veertig oud. Ik heb vervolgens verschillende keukenzaken in de regio bezocht voor een offerte met steeds dezelfde opstelling + apparatuur (want je moet tenslotte appels met appels kunnen vergelijken). Een van deze zaken was Voortman Keukens en eerlijk is eerlijk, ze waren niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Me verder verdiept door bijvoorbeeld reviews over de keukenzaken lezen, eens een tijdje afstand te nemen, offertes naast elkaar leggen. En dan gaan er ook andere dingen spelen. Ik heb namelijk vroeger, iets van twintig jaar geleden in mijn vorige huis, ook al een keuken bij Voortman Keukens aangeschaft. Deze keuken heeft zich, tot aan de verkoop van dat huis in 2015, prima gehouden. Nou ja, na zo'n twaalf jaren moest Voortman Keukens de inbouwoven vervangen omdat we die gewoon echt helemaal opgebruikt hadden. Tja, was gewoon een goede keuken.
Dus een beetje bevooroordeeld maar weer het gesprek met de adviseurs van Voortman Keukens aangegaan. Ontwerp gemaakt, apparatuur bepaald, frontjes en granieten werkblad uitgezocht en een prijs afgesproken. De tijd gekregen om er over na te denken, wat aan te passen, nog even over nadenken, praktisch probleem oplossen, weer een beetje aanpassen en uiteindelijk wast'ie daar: het definitief ontwerp waar ik voor getekend had! Een technicus van Voortman Keukens kwam vervolgens de keukenruimte opmeten voor de juiste maten, ik kreeg een op schaal getekend ontwerp met aansluitingen, leidingwerk, etc zodat ik alles kon voorbereiden. En in de eerste week van november kwam de monteur om hem te plaatsen: alles paste naadloos en doet wat het moet doen. Dus, ja, deze zomer voor de tweede keer een nieuwe keuken bij Voortman Keukens gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Foka op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Het prettige overleg met en deskundig advies van Roland Besselink resulteerde in een mooie keuken met ingebouwde kookplaat en oven. Woensdag 13 november jl. hebben de monteurs de keuken geplaatst. Besselink en de monteurs hebben wat ons betreft een 10 plus verdiend. Het traject van koop tot installatie is perfect gelopen. De vragen die we na de koop via de mail stelden, werden door Besselink vlot beantwoord. Als alle klanten van keukenzaken zo tevreden zouden zijn als wij zijn over Voortman en de medewerkers, dan zijn er geen boze of ontevreden klanten meer. Onze ervaring met Voortman is uitstekend: 5 sterren!
REACTIE VAN FOKA
Een blik op onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Peter Willems op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Elst GLD
Ik heb een schitterende complete keuken gekocht, die netjes en vakkundig is geplaatst. Ik heb het plaatsen helaas een paar keer moeten verplaatsen, maar dor voortman werd dit netjes herpland. Adviseur Marco Buitendijk heeft prima meegedacht en gezorgd voor oplossingen en adviezen.
FOTO VAN PETER WILLEMS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Rudi op donderdag 14 nov 2019 19 | vestiging Bunnik
IK heb een keuken gekcht. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Voortman is ook flexibel bij latere wijzigingen in de keuken of in de planning. Installatie ook door prettige monteurs gebeurd en alles ook in orde. Kortom: we zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annemarie Diender op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn heel goed geholpen door Manon, die echt met ons meedacht en met leuke en handige tips kwam. Het was gewoon een feestje. (met koffie en iets lekkers erbij) Toen we ons, na een paar maanden, bedachten dat de indeling misschien toch anders moest, dacht Manon weer met ons mee en deed haar best om dat te realiseren. Daarna is onze keuken geplaatst door goede en ervaren monteurs, wat ook prettig was, gezien de opstelling. Er waren een paar kleine onvoorziene problemen en daar werd direct actief op gehandeld. Een goede nazorg en een goede service. Voortman gaat voor kwaliteit, en dat hebben we gemerkt. TOP! met vriendelijke groeten..
FOTO VAN ANNEMARIE DIENDER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mariska op vrijdag 8 nov 2019 19 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een Hacker Systemat keuken gekocht en laten plaatsen door Voortman Keukens Elst. Vanaf het eerste moment dat we onze eerste ideeën bespraken t/m de plaatsing en serviceafhandeling zijn wij erg tevreden over de service van Voortman. Frank Volleberg en Marco Buitendijk namen echt de tijd, dachten mee en gaven handige tips over de indeling van de keuken en de apparatuur. We hadden best veel specifieke 'maatwerk' wensen en hebben gedurende het proces nog verschillende aanpassingen gedaan in het ontwerp. Dit was geen probleem en leidde ook niet ineens tot ontransparante hogere kosten. De monteurs zijn vakmensen en hebben de keuken netjes en strak geplaatst. Bij levering van de keuken waren verkeerde besteklades geleverd. De monteurs hebben ervoor gezorgd dat we desondanks de keuken direct goed konden gebruiken. De serviceafdeling heeft dit onmiddellijk opgepakt en het was binnen korte tijd hersteld. Kortom: wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN MARISKA
Hacker Systemat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Natasja op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht voor in mijn appartement. Wist niet goed wat ik wilde, maar door de adviezen en goede hulp heb ik uiteindelijk een mooie keuken gekocht! Klantvriendelijk en zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Frank en Mirjam Schuurman op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Deze zomer hebben we een keuken uitgezocht bij Voortman keukens in Apeldoorn. Henk de Vries was onze adviseur. De eerste gesprekken waren direct al heel prettig. Henk gaf altijd eerlijk advies, goede uitleg en dacht altijd goed mee. Uiteindelijk bracht het ons al snel naar ons uiteindelijke ontwerp. Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we zeer regelmatig contact met Henk gehad door onze vragen per mail te stellen. Henk gaf altijd direct of binnen een paar dagen antwoord. Geen vraag was te veel. Ook tijdens de oplevering en plaatsing van de keuken was er contact en ook na het plaatsen door een zeer ervaren monteur heeft henk nog contact met ons gezocht over het eindresultaat. Voortman afdeling planning heeft ook heel goed mee gedacht om alles uiteindelijk goed in te plannen nadat een aantal onderdelen naderhand nog geplaatst moesten worden. Wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN FRANK EN MIRJAM SCHUURMAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door C. WIERSMA op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een vakkundig advies. Een aanral weken later werd de keuken geplaatst. We zijn heel tevreden met het resultaat. Het is heerlijk werken in onze ruime, van alle gemakken voorziene keuken. Bedankt Voortman.
FOTO VAN VOORTMAN KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Hans Wijnveen op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben goede ervaringen met Voortman, zowel tijdens het voortraject als bij de montage en service. Roland Besselink denkt goed mee en heeft mooie oplossingen gevonden voor onze specifieke wensen. In een aantal ontwerpsessies zijn we zo tot een mooi plan gekomen. Hij heef duidelijk de voors en tegens toegelicht van allerlei beslissingen die we moesten nemen. Over inmeten en montage worden duidelijke afspraken gemaakt en bevestigd. De montage ging vakkundig, waarbij professioneel is omgegaan met de uitdagingen van een afwijkend ontwerp. De monteurs werkten zeer netjes en lieten geen rommel achter. Restpuntjes werden duidelijk vastgelegd en ook zonder gedoe opgelost. Het resultaat is een mooie keuken van hoge kwaliteit, waar wij nog vele jaren plezier van zullen hebben!
FOTO VAN HANS WIJNVEEN
Mooie keuken van hoge kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Froukje van Dooren op zaterdag 26 okt 2019 19 | vestiging Elst GLD
Marco Buitendijk heeft ons geweldig geholpen bij het uitdenken en kiezen van onze keuken. Hij antwoordde altijd snel en maakte verschillende tekeningen waarop we goed konden zien hoe het resultaat zou worden. Levering volgens afspraak en montage snel en netjes door een prettige monteur. We zouden Voortman Keukens en adviseur Marco zeker aan anderen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Krijgen een tien”
Door Brouwer op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Voortman keukens is heel erg positief. We werden heel prettig en vakkundig geholpen door verkoper Henk de Vries waarbij van zijn zijde goede suggesties werden gedaan voor de indeling van de keuken. De service na afloop van het plaatsen van de keuken is erg goed. We werden gebeld door Henk of alles goed was verlopen . Dit was zeker het geval, maar wij hadden nog de wens om de bar onder het kookeiland af te werken. Dit heeft Voortman zonder extra kosten voor ons gedaan. Ook het maken van de afspraken voor service gaat heel correct en soepel. De keuken is erg mooi geworden. Van ons krijgt Voortman een tien. 
FOTO VAN BROUWER
Erg mooie keuken
REACTIE VAN RIK
Wat is de afmeting van jullie mooie keuken?
REACTIE VAN BROUWER
Rik. Ongeveer 3 bij 3.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door Poleij op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Elst GLD
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen door Roel, hij nam de tijd voor ons en dacht mee waar nodig. De keuken is ook naar alle tevredenheid geplaatst en de kleine restpuntjes die er waren zijn gelijk opgepakt en vrij snel opgelost. Kortom wij raden iedereen Voortman keukens aan!
FOTO VAN POLEIJ
Kookplaat met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Adriaan en Annet Kroon op zaterdag 12 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
In oktober vorig jaar binnen gekomen zonder enige verwachting bij de showroom. Geen afspraak en ons doel was gewoon even kijken. Uiteindelijk een paar uur later een hele mooie keuken rijker! Naar alle wensen is geluisterd en ook wat dingen die ik nadien nog wilde veranderen was geen enkel probleem. Inmiddels een jaar later en is onze keuken vorige maand geleverd. We zijn er echt heel erg blij mee en ook de aftersales is goed. Een kast is helaas niet correct geleverd maar Voortman denkt mee in oplossingen en houden ons goed op de hoogte van de voortgang. Voor ons is het echt onze droomkeuken waar we hopelijk nog heel veel jaren van gaan genieten. Bedankt Roland!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door fam. Slump op zaterdag 5 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn in de winkel op bijzonder prettige wijze begeleid bij de keuze van een keuken en bijbehorende apparatuur. De heer Besselink deed de stap voor stap benadering bijzonder aangenaam. We werden niet in een bepaalde richting geduwd, maar steeds qua keuze door hem voorzien van voor- en nadelen, van consequenties, etc. Nogmaals: op bijzonder plezierige wijze. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Stephanie en Jan op zaterdag 5 okt 2019 19 | vestiging Elst GLD
Complete keuken, door meet fout paste de keuken niet, en bij transport keukenblad gebroken, door voortman direct opgepakt en met de hoogste prioriteit opgelost, geen discussie, super after service. Speciale dank aan Marco Buitendijk van filiaal in Elst
FOTO VAN STEPHANIE EN JAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Zonnenberg op dinsdag 24 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Goed geholpen in vestiging Apeldoorn door Henk de Vries met het uitzoeken van onze keuken. Daarna de begeleiding en het afstemmen en leveren super geregeld. Blij met onze keuken en voldoet volledig aan onze wensen.
FOTO VAN ZONNENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Gwendolyne Lammersen op maandag 23 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Na een prettig gesprek met de verkoper hebben we onze keuken bij Voortman gekocht. Na aanschaf wordt er prima contact onderhouden door de planning over de plaatsingsdatum. Ook de levering vooraf wordt door de vervoerder netjes gecommuniceerd. De monteur heeft de gehele dag zeer netjes gewerkt. Helaas kon niet alles volledig gemonteerd worden, maar door de planning is er binnen een paar dagen een nieuwe datum gecommuniceerd om alles af te ronden.
FOTO VAN GWENDOLYNE LAMMERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Onvermoeibaar”
Door Boeschoten op zaterdag 21 sep 2019 19 | vestiging Bunnik
Bij het uitzoeken, tekenen en vragen stellen zijn we goed geholpen door de medewerkster (Coreline Griffioen). Plezierig, ter zake, onvermoeibaar. Ook degene die de keuken kwam plaatsen was kundig en ter zake.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ugur Özcan op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb keuken gekocht bij voortman keukens. Vanaf het moment dat we binnen liepen om keuken uit te kiezen en de plaatsing van de keuken hebben geen enkele op of aanmerking. Maar dan ook geen 1. De medewerker Henk dacht van moment 1 met ons mee, op een ontspannen manier. Ook geen vertraging opgelopen bij het afleveren en plaatsen van de keuken. Super thanks Henk!
FOTO VAN UGUR ÖZCAN
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door JJH Nijhof op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht naar tevredenheid geholpen en geplaatst. We kunnen en zullen ook anderen mensen adviseren bij Voortman even een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Sabrina Huisman op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning inclusief spoeleiland. Geholpen in Apeldoorn door dhr. De Vries. Perfect geholpen met het uitkiezen van onze keukenonderdelen, daarbij ook deskundig advies gekregen wat we beter niet konden doen. Monteurs werken tevens super netjes en snel! De keuken was binnen een dag geplaatst. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Kosten noch moeite gespaard”
Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en bijkeuken”
Door AW Kienhuis op donderdag 12 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Complete keuken en bij-keuken. Voortreffelijke adviezen,zeer behulpzaam personeel, goede nazorg. Installatie: uitmuntend. Ik kan Voortman bij iedereen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Bos op woensdag 11 sep 2019 19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een keuken gekocht.We zijn heel goed geadviseerd en prettig geholpen.Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T.G.M. Dijkhof op maandag 9 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de keukens en de plaatsing is ook prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Ravelli op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken gekocht en goed begeleid. Wel wat duur, maar kwaliteit. Snel antwoord op vragen en alle ruimte voor aanpassingen. Uitstekende monteur Geurt van Lagen. Rustig, prettig in de omgang en perfect geplaatst. Mooi dat het inpakkingsmateriaal opgehaald wordt.
FOTO VAN RAVELLI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maaike op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Begin dit jaar een keuken besteld bij Henk de Vries. We zijn op een prettige manier geholpen. We hadden vrij specifieke wensen, maar dan nog was er een enorme keuze aan mogelijkheden die allemaal op tafel werden gelegd. Fijn was dat Henk elke keer de ruimte gaf om te twijfelen (en te wisselen) tussen verschillende keuzes, bijvoorbeeld 2700K of 3000K voor de led-verlichting, mat of glanzende frontjes en alle mogelijke apparatuur, waarbij hij de verschillen duidelijk aangaf maar ons de keuze liet. Na een paar weken gebruik te hebben gemaakt van de keuken, werden de laatste dingetjes opgelost/aanpassingen gemaakt. We zijn erg blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A visscher op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Elst GLD
Ja goed en corect geholpen. Mooie keuken zeer prof geplaatst. Aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Heidy Berenschot op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Onze inieminie keuken was aan vervanging toe en na een aantal oriënterende bezoeken bij verschillende bedrijven was ons gevoel het best bijj Voortman keukens ... wij zijn super geholpen door Roland Besselink en hij heeft voor ons een prachtige keuken getekend en ontworpen met al onze wensen erin verwerkt ... ook het bezorgen en plaatsen ging boven verwachting .. Geurt die ons heeft helpen plaatsen heeft alles keurig afgewerkt en supernetjes achtergelaten .. wij zijn superblij met het eindresultaat ..
FOTO VAN HEIDY BERENSCHOT
Superblij met het eindresultaat
+ Toon extra foto van Heidy Berenschot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Sietse Butterhof op zondag 1 sep 2019 19 | vestiging Rijssen
Onze keuken hebben we bij Voortman in Rijssen gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om een mooie keuken uit te zoeken. Na montage hadden we een paar issues. Deze werden goed en adequaat opgepakt. Zeer kundige service monteurs.
FOTO VAN SIETSE BUTTERHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam Dijkgraaf. epe op zondag 1 sep 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur bij Voortman gekocht.Ronald Besselink heeft ons heel fijn geholpen en aan al onze wensen voldaan.We zijn ook zeer tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Familie Brinkhof op dinsdag 27 aug 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een keuken leverancier. Bij Voortman Keukens in Apeldoorn zijn wij geholpen door Roland Besselink. Na een inventarisatie gesprek met onze wensen/eisen zijn we begonnen met tekenen, bijstellen, heroverwegen, aanpassingen etc. Gedurende dit process werd er constant meegedacht met een juiste balans tussen praktische haalbaarheid, budget en functionaliteit. Met als resultaat een keuken naar onze wensen en eisen. Kortom onze ervaring is zeer positief. Gedegen en betrouwbaar en meedenkend.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Jasper van der Haar op dinsdag 13 aug 2019 19 | vestiging Elst GLD
Na een gedegen voortraject een mooie keuken gekocht bij Voortman keukens in Elst. Onze adviseur, Marco Buitendijk, heeft goed meegedacht. Tijdens het plaatsen waren er wat aandachtspunten en ook dit pakte Marco direct op! Dus een mooie keuken, en een goede communicatie!
FOTO VAN JASPER VAN DER HAAR
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Agnes en Bob van Vlooten op zaterdag 10 aug 2019 19 | vestiging Elst GLD
In verband met ons nieuwe huis in Bennekom zijn wij op bezoek gegaan bij firma Voortman te Elst. De aankoop moest snel plaatsvinden in verband met voortgang bouw. Daar werden we ontvangen door Roel van Otterlo. Roel was rustig, aandachtig en vakbekwaam. Het was prettig om door hem geholpen te worden. Tijdens het koopproces nam hij ons bij de hand zonder keukens op te dringen. Tijdens het proces van oplevering konden we makkelijk bij hem terecht voor vragen. Na een paar maanden stond Roel voor de deur met een grote bos bloemen en hielp hij ons nog de garantie te regelen voor onze inbouwapparatuur.
FOTO VAN AGNES EN BOB VAN VLOOTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Kloezeman op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd. Dit geldt voor zowel het inrichten en aankopen van de keuken. Toen we enkele maanden later nog wat wijzigingen wilden aanbrengen was dat mogelijk en werden we wederom erg prettig geholpen. We kunnen Voortman van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KLOEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Familie Tanate op donderdag 1 aug 2019 19 | vestiging Rijssen
We hebben bij Voortman Rijssen onze nieuwe keuken besteld. De begeleiding en het meedenken was zeer correct en ook de nalevering van enkele elementen ging erg vlot.
Communicatie tussen adviseur en ons verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop kookplaat”
Door Bram Gort op zondag 28 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Super geholpen door Roland met het vinden van een nieuwe inductie kookplaat. Heel rustig, met duidelijke uitleg en geruime tijd! Mooi verzorgde zaak ook!
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Dick Buter op maandag 22 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Tijdens het hele proces van kopen/advies, levering en plaatsing was de advisering en service van met name Henk de Vries top !
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Gwen Dodemont op maandag 22 jul 2019 19 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn vriendelijk geholpen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer klantgericht en gaf goed advies. De keuken werd volgens afspraak op tijd geleverd en uiterst deskundig en met de nodige precisie gemonteerd. Een mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Louendra Capriles op zondag 21 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Via een nieuwbouwproject in 2016 kwam ik bij Voortman Keukens Apeldoorn. Vanaf dag 1 tot de oplevering verliep de communicatie heel soepel. Door zoveel mooie keukens die daar stonden vond ik het heel lastig een keuze te maken. Na heel goed te zijn geadviseerd door een hele geduldige medewerker(Henk) wist ik uiteindelijk een keuze te maken. Henk heeft me tijdens de hele bouw van het huis bijgestaan met alle vragen die ik had. Geen enkele mail of telefoontje was teveel. Na de oplevering in 2017 werd mijn keuken vakkundig gemonteerd en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Een dikke 10. Vorig jaar wilde ik mijn keuken uitbreiden en natuurlijk werd het mijn bekende adres. Na een bezoekje aan Henk en heel wat mailtjes weer kreeg ik mijn tweede gedeelte juni jl. gemonteerd. En weer een dikke 10. Ik kan geen enkel minpunt over dit bedrijf bedenken. Niet tijdens de bouw en zelfs niet eens 2 jaar later, terwijl ik heel kritisch en zeker niet de makkelijkste ben. Ik kan iedereen met een gerust hart Voortman Keukens Apeldoorn aanbevelen. En nee ik heb geen aanwinst in het bedrijf, ik ben een zeer tevreden klant. Jammer dat ik geen foto kon plaatsen zodat iedereen het zelf kan zien.
Louendra Capriles
FOTO VAN LOUENDRA CAPRILES
Keuken met gaskookplaat
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marlissa Tissingh op woensdag 17 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken bij Voortman keukens gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is goed. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Onze keuken is geleverd en gemonteerd! De levering was prima. De montage ook. Erg blij met hoe het gemonteerd is. Door een aardige man.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Bos, Apeldoorn op maandag 15 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Keukens in Apeldoorn hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Na een orientatieronde kwamen zij met een plan wat het beste aansloot bij onze wensen. Het is geen copy-keuken geworden van wat er in de showroom stond, maar echt onze eigen wensen in kleuren en uitvoering zoals wij dat wilden. Bij de oplevering van de keuken bleken er 3 kleine zaken die achteraf verholpen moesten worden, dat werd zonder discussie of extra kosten gedaan. Voortman Keukens bedankt!
FOTO VAN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Femy op zondag 14 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een mooie keuken uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. De verkopers namen uitgebreid de tijd om tot een juiste keuze te komen. Het inmeten en leveren is geheel volgens afspraak verlopen. Ook de nazorg en aanvullende vragen omtrent het plaatsen van de keuken (zelf gedaan) waren uitstekend. Ik ben dan ook zeer tevreden over het gehele verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg secuur”
Door Maarten de Vries op dinsdag 9 jul 2019 19 | vestiging Elst GLD
Op basis van positieve recensies kozen wij voor Voortman keukens omdat we niet bij een te commerciële/gehaaide zaak terecht wilden. De recensies kloppen bij het beeld dat online bestaat: Een prima zaak met kennis van zaken, geduld en met persoonlijk advies. Fijn advies ontvangen van Roel van Ottele. We werden uitgebreid geholpen bij het bepalen van onze wensen en het ontwerpen van de keuken. De keuken is nu geïnstalleerd en zijn ook te spreken over de installateurs die erg secuur werk hebben geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Veltkamp op vrijdag 5 jul 2019 19 | vestiging Elst GLD
Voor onze nieuwbouwwoning bij Voortman Elst een keuken uitgezocht. Geholpen door Roel van Ottele. Hele fijne ervaring, goed advies. Roel dacht met ons mee en was wanneer nodig erg geduldig. Goede kennis van zaken, en geholpen met uitzoeken van de voor ons juiste apparatuur. In verder verloop van proces bleken er wat wijzigingen noodzakelijk te zijn. Bijvoorbeeld aanpassing lengte aanrechtblad en daardoor 1 keukenkastje. Ook hier erg goed meegedacht. Ook plaatsen van een koof met onze aangepaste wensen was geen probleem. Levering was keurig op tijd en plaatsing werd na ziekmelding monteur direct opgepakt. Dezelfde dag (uur later dan originele monteur zou komen) was hij al vervangen door een zeer ervaren monteur welke de keuken nog binnen de gestelde tijd grotendeels wist te plaatsen. Ook hier erg flexibel ivm onze planning met vloeregalisatie, later teruggekomen om plint te monteren. Al met al dus uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door R. Kuiper op donderdag 4 jul 2019 19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur gekocht. Bij het samenstellen van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Ook het plaatsen werd netjes gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pieter op donderdag 4 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Een complete keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door Roland Besselink. Mankementen die er waren zijn netjes opgelost.
FOTO VAN PIETER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Joop Holtslag op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Apeldoorn
De deskundige verkoopster heeft goed meegedacht in het maken van onze keuze. Het is dan ook een hele mooie parallel keuken geworden die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook over de montage en nazorg zijn we zeer tevreden.
REACTIE VAN JOOP HOLTSLAG
Mooie parallel keuken met smetranden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken perfect geleverd”
Door Robbert Bijwaard op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben hier een keuken gekocht. Zijn goed geholpen door Manon.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Adje ter Horst op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
En complete keuken gekocht, plezierig overleg geweest vanaf voorbereiding tot en met plaatsing. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook goed overleg met monteur die plaatste. Alles is naar wens verlopen. Ook binnen de afgesproken termijnen. Anderen raad ik aan naar Voortman te gaan.
FOTO VAN ADJE TER HORST
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Henk en Ria de Ruiter op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Elst GLD
Een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Voortman keukens. Wij zijn zeer deskundig voorgelicht. Zij hebben ons nuttige ideeën voorgelegd, waar wij nog niet aan gedacht hebben. Na enkele maanden de keuken in gebruik hebben we nog wat kleine wijzigingen aangebracht. Hiervan werden wij per e-mail keurig op de hoogte gehouden m.b.t. levering en montage. Ook bij een kleine storing werden wij keurig geholpen en ook weer per e-mail op de hoogte gehouden. Afspraken werden correct nagekomen en de service is perfect. Kortom wij raden een ieder aan hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rubingh op woensdag 19 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
De keuken is prachtig geworden! Mede dankzij de goede voorlichting en keuzes die we samen met Roland hebben gemaakt. Ook een compliment voor de monteur, deze was erg nauwkeurig en heeft nog wat praktische details met ons overlegd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de algehele uitvoering!
FOTO VAN RUBINGH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. van Someren op zaterdag 15 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht. We werden fijn geholpen en de afleverdatum van 1 jaar na bestelling was geen probleem. Konden wij in de tussentijd onze woning laten bouwen. Voor de afgesproken levertijd contact gehad en de keuken is keurig op tijd geleverd. Een paar weken na levering werd er ook nog even nagebeld of alles naar wens was. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door G Springer op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Voortman en waren verrast door de grote keuze.Gelukkig werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen in onze keuze door de verkoper.De plaatsing ging vakkundig en snel en wij zijn erg blij met het resultaat.Wij raden toekomstige kopers dan ook aan om bij Voortman te gaan kijken als ze een perfecte keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huib Mojet op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht. Bij aankoop werden we uitstekend geholpen en geadviseerd. Er werd voldoende tijd genomen om een mooie keuken samen te stellen. Verkoper was prettig, rustig en deskundig in zijn adviesrol. Verder waren prijs en communicatie prima in orde. Flexibele opstelling van Voortman Keukens. Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Inbouwproces en afterservice dik in orde. Hier spreekt een tevreden klant. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
FOTO VAN HUIB MOJET
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ronner op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Fantastisch geholpen! Mooi ontwerp gemaakt. Altijd goed bereikbaar voor vragen en of tips. Fijn dat er mee wordt gedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Gé Stuiver op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van een uitstekende adviseur van Voortman is mijn keuken precies zo geworden als ik had gehoopt. Planning, het nakomen van afspraken, de levering en de montage verliepen allemaal bijzonder zorgvuldig. Voortman is een aanrader.
FOTO VAN GÉ STUIVER
Keuken met gele fronten
+ Toon extra foto van Gé Stuiver
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door W.a.Ahoud op woensdag 12 jun 2019 19 | vestiging Elst GLD
Hoekkeuken met vaatwasser, combimagnatron, Kolkast en diepvriezer,inductie kook plat,afzuigkap. De afzuigkap functioneert niet. Dit is reeds doorgegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit voor een mooie prijs”
Door Lutske Knol op woensdag 29 mei 2019 19 | vestiging Elst GLD
In december 2017 een nieuwe keuken gekocht bij Voortman in Elst voor ons nog nieuw te bouwen huis. We zijn geholpen door Roel van Ottele en die heeft goed geholpen om voor ons een droomkeuken te realiseren. We hebben een erg goede begeleiding gehad van moment van aankoop t/m de plaatsing. Alles is zeer vakkundig afgewerkt. We zijn super blij met onze prachtige keuken. Top kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN LUTSKE KNOL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Nieuwenhuizen op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht en zijn heel fijn geholpen door Manon Nijkamp! Ook ander personeel was heel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Peter K. op dinsdag 30 apr 2019 19 | vestiging Steenwijk
Wij gingen voor een complete keuken, maar wel binnen ons budget. Werden we elders van de ene naar de andere keuken gesleept, hier werd de keuken teruggebracht tot een aantal stuk voor stuk te maken duidelijke keuzes : kleur en vorm van a:kasten en laden b:handgrepen c:aanrechtbladen alsmede gewenste apparatuur. Een verademing !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (217 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (35 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (58 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dLijnden (5 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden , tel 085 - 07 73 399
eRijssen (62 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.