Feedback
9,2

Voortman Keukens

Website: www.voortmankeukens.nl "Uitstekend" score uit 221 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.voortmankeukens.nl | 6 vestigingen ( & Overijssel & Gelderland & Noord-Brabant & Utrecht)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 221 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren169 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Alle medewerking”
Door Dick ten Harkel op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Een nieuwe keuken gekocht met de mogelijkheid om te zitten met ons tweeën. Hebben zeer goed advies gehad vonden t beetje vreemd dat we deel zelf moesten schilderen maar hebben daar alle medewerking gehad zodat ik alles heb kunnen voorbewerken met een zeer fraai eindresultaat.
FOTO VAN DICK TEN HARKEL
Zeer fraai eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed advies”
Door Bart en Lieke op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman. Onze ervaring is goed advies, goed meedenken, goede service. Ik zou daarom Voortman aanbevelen
FOTO VAN BART EN LIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Kevin op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ze hebben mij goed geholpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken. Bij de levering kwam de monteur van Voortman Keukens erachter dat ik mijn voorwerk niet goed had geregeld. Gelukkig konden ze de volgende dag een installatiemonteur regelen om de leidingen goed te zetten. Hierna konden ze de keuken goed plaatsen. De keuken is nu iets meer dan een jaar in gebruik, het is nog steeds goed en ik ben er zeker tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keurig”
Door Fam. Lagemaat op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken bij Voortman Apeldoorn gekocht. Keurig geholpen, vakkundig personeel, vriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen en de keuken is goed gezet!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Ralf Wolthuis op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gerhard. Hij kwam met verfrissende ideeën door zijn ervaring en nog belangrijker, hij luisterde naar mij. De installatie werd perfect uitgevoerd, onvoorziene omstandigheden zijn zonder problemen opgelost. Kortom, Voortman is een aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN RALF WOLTHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer naar wens”
Door Mathias Möller op woensdag 18 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken nu een tijdje in gebruik en alles is zeer naar wens. Na wat aanloopprobleempjes qua installatie, die overigens goed zijn opgelost door Voortman, kunnen we nu genieten van onze prachtige keuken met kookschiereiland. Elk element dat vooraf was besproken, is in realiteit ook zo geworden. De 3D tekeningen die Gerhard Koster voor ons maakte aan de hand van onze gesprekken, zijn precies hetzelfde als de daadwerkelijke keuken. Dat maakt het maken van keuzes een stuk makkelijker.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hoekkeuken”
Door Loes en Marlon op zaterdag 7 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een complete hoekkeuken gekocht, en zijn hierbij goed geadviseerd door Gerhard en Ruud. Er is goed met ons meegedacht waardoor wij nu erg tevreden zijn met onze keuken. Ook de montage is netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voortman keukens echt aanbevelen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LOES EN MARLON
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Beoordeling zit tussen normaal en goed”
Door Ruitenbeek op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Eind November 2017 een keuken gekocht. Duurde vrij lang voordat wij werden geholpen. Met andere woorden: zelf eerst maar een verkoper aangesproken. Kun je wat van vinden. Ze geven je in ieder geval de tijd om rustig te kijken � Prima verkoper, alleen bij het akkoord gaan met het voorstel iets te opdringerig. Uiteindelijk de keuken gekocht. Bij vragen na aankoop - via mail - duurde het vrij lang voordat er antwoord kwam. Levering en plaatsing was goed. Na plaatsing hadden wij toch wel een paar dingetjes die opgelost moesten worden. Dat kon, maar moest zelf wel eerst de benodigde materialen aanschaffen. Vind dit niet echt service gericht. Al met al tevreden. Beoordeling zit tussen normaal en goed. Maar dat kun je niet kiezen. Zet ik dan toch op normaal, omdat de extra kosten die gemaakt moesten worden meteen naar de klant werden geschoven.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service van de zaak”
Door Piet Versloot op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht (inmiddels 9 jaar geleden) en er was een inbouwspotje defect geraakt. Ik ging naar Voortman Keukens toe om een nieuwe te kopen. Maar tot mijn verbazing was dit nog service van de zaak. Als dat geen service is... Top en dank!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtig eindresultaat”
Door D.R. op dinsdag 27 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed advies gehad in de showroom, fijne communicatie na de aankoop/tijdens het plaatsen en een een prachtig eindresultaat! Kortom een topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanraden waard”
Door P.Hoogendoorn op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Tot 2 maal toe in een periode van 2 jaar een keuken bij de locatie in Apeldoorn gekocht. Zeer goed geholpen door een ervaren verkoper die met ons meedacht. Goeie prijs kwaliteit verhouden en zeker het aanraden waard
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super gegaan”
Door Jeroen op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht. Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden! Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!
FOTO VAN JEROEN
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede keukenzaak”
Door de V op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goede verkoper, luistert goed en niet opdringerig. De prijs was ook erg goed i.c.m. de kwaliteit. keuken netjes geplaatst. kortom, Voortman Apeldoorn is een goede keukenzaak!!
FOTO VAN DE V
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“In een keer goed”
Door RKS op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed geadviseerd, levering volgens afspraak, geen onvolkomenheden tijdens montage. Dus alles in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitvoering prima gelukt”
Door Peter en Margreet Prenger op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Prima ontvangen bij Voortman in Rijssen. Samen met Ruud nagedacht over het ontwerp van de keuken. Daarna kon Maurice aan de slag om alles in detail uit te werken. Zowel de voorbereidingen als de uitvoering zijn prima gelukt. We zijn zeer tevreden over het resultaat.! Het loont zich zeker: vriendelijke ontvangst (zelfs met gebak,pizza en consumpties) een luisterend oor, en het nodige meedenkwerk.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Gerald op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn heel goed geadviseerd door Roland Besselink voor de aanschaf van een keuken voor ons nieuwbouwwoning. We hebben verschillende partijen afgewogen maar door eerdere positieve ervaringen van familie en goede reviews uiteindelijk voor Voortman gekozen. Ze denken goed mee bij de inrichting en zijn erg flexibel. Last-Minute moest de planning van de levering nog wijzigen en daar hebben ze goed aan meegewerkt. De keuken is geplaatst door ervaren monteurs die strak werk hebben geleverd. Kleine oplever puntjes meteen opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN GERALD
Strak opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door H.K. de Vries op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij werden door uw medewerker R.Besselink hartelijke ontvangen en hebben een komplete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super fijn geholpen”
Door G.K. op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
super fijn geholpen, samen met de verkoper een hele mooie keuken samen gesteld.
de verkoper kwam met goede adviezen en ideeën en ook de prijs was in 1 keer goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voortman Keukens”
Door A.S. op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Rijssen
Na veel denkwerk een prachtige keuken samengesteld. We hebben het ontwerp meerdere keren aangepast, maar dat was voor de verkoper geen probleem. Hij heeft van begin tot het eind alle tijd en rust gehad om onze wensen te realiseren. Top, bedankt!

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: De keuken is inderdaad geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Anja Schagen op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Bunnik
Wij zijn, na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben, terecht gekomen bij Voortman Keukens in Bunnik. Wij zijn tot onze volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door de heer Gerben ter Maat. Geduld, meedenken, een luisterend oor, ideeën aandragen, wijzen op prijs/kwaliteit en ga zo maar door....!
- Voor advies over hoe onze keukeneiland moest worden ingedeeld, het zou een groot eiland worden, gaf voor ons de doorslag met Voortman Keukens verder te gaan. Zie foto; het composieten aanrechtblad zou nogal zwaar worden en dit vroeg om nauwkeurige en vakkundige voorbereiding. Ook de koof, waar koelkast, vrieskast, apparatuur etc., in zou komen te vallen was een top idee. Dank je wel, Gerben!
- Het brengen van de te monteren onderdelen van de keuken was in 1 woord super! Betreft een nieuwbouw huis/straat dus veel zand voor de deur en nog geen bestrating, maar hier werk zeer netjes mee om gegaan.
- Ook de plaatsing van de keuken is erg netjes verlopen. Deze twee heren wisten waar ze mee bezig waren en werkten erg netjes. Dit gaf gedurende het monteren ons veel vertrouwen en rust; gewoon vakmensen! Kortom een echte aanrader en zijn erg tevreden!
FOTO VAN ANJA SCHAGEN
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Teruggekomen op eerdere review”
Door Dennis op woensdag 14 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Helaas moet ik toch terugkomen op mijn eerdere review. Ervaring tot de plaatsing erg goed, vanaf daar minder. Keuken is in november geplaatst en nu in februari is het nog niet helemaal naar wens. Verlichting en afstandsbediening werken nog niet zoals het hoort. Dit kan gebeuren maar de afwikkeling duurt naar mij mening te lang. Vaak zelf terug moeten bellen wanneer mij beloofd was teruggebeld te worden. Betreft de afdeling service is er zeker ruimte voor verbetering.

Eerdere ervaring van 4 december 2017: Fijn geholpen met de indeling en keuze van de keuken. Goede service en erg tevreden over de plaatsingsmonteur.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door R. Kuiper op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Steenwijk
Uitstekend geadviseerd, goed telefonisch contact en een goede levering en een perfecte plaatsing. Kan niet anders zeggen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Eline op zondag 4 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in Apeldoorn onze keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We zijn erg goed geholpen. De verkoper was aardig en nam uitgebreid de tijd voor ons. Hij had goede ideeën voor het ontwerp en gaf deskundig advies over materiaal en apparaten. Ook toen we na de tijd nog terugkwamen om toch iets te wijzigen en zelfs na plaatsing toen er (door onze eigen schuld) een spotje kapot was zijn wij zeer goed geholpen. Wij zijn heel tevreden en raden Voorman keukens zeker aan. Het is een mooie winkel met ruime keus.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte keuken”
Door Robert Bender op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Henk heeft ons echt geweldig geholpen met het kiezen van de perfecte keuken, die Gerrit Wolf vervolgens top heeft geïnstalleerd!
FOTO VAN ROBERT BENDER
Top installatie
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Familie Boomgaard op zaterdag 20 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een GE - WEL - DIG bedrijf! Klantvriendelijk en kundig personeel. Wordt goed naar je wensen geluisterd, en gekeken naar de mogelijkheden. Geen druk om direct te kopen, een bedrijf waar de tijd voor je wordt genomen en de klant hoog in het vaandel staat! Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastisch”
Door Jan-Willem Pol op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Elst GLD
De keuken is geleverd . Fantastisch. Echt 5 sterren waard. Er waren wel wat problemen met de apparatuur. Voortman heeft daarin een zeer goede rol gespeeld en er mede voor gezorgd dat alles nu naar wens werkt.

Eerdere ervaring van 18 november 2017: We hebben voor het eerst een keuken gekocht. En kwamen uit bij Voortman Elst. We werden direct hartelijk ontvangen. Daarna kregen we een erg plezierig gesprek met Roel van Ottele. Zijn adviezen werden door ons erg op prijs gesteld. Al onze wensen werden gehoord,met een prima advies op maat.Ook werd goed rekening gehouden met het financiele budget. Mede hierdoor hebben we een prachtige keuken, waar we jaren plezier van gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima”
Door H. Huizing op zondag 7 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hadden al een goede ervaring met deze zaak 18 jaar geleden, dat is de reden waarom wij hier terug kwamen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je. Prima service en men levert kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een aanrader”
Door Walvius op woensdag 3 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
In augustus een keuken uitgezocht, waarbij we uitstekend werden geadviseerd door Henk de Vries. In november werd de keuken geplaatst. Ook dit werd zeer vakkundig gedaan door Marc. Na plaatsing werden de smetplinten en vensterbank ingemeten. Deze zijn nu ook geplaatst zodat de keuken helemaal af is. Op de koop toe, een vergeten te bestellen, bestekbak gekregen van Voortman. Ook de communicatie met het bedrijf is uitstekend. Al met al een aanrader om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN HANS WALVIUS
+ Toon extra foto van Hans Walvius
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Danken Voortman”
Door Jan Tiddo en Désirée Bresters op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens liepen we binnen om te kijken welke mogelijkheden er waren met onze bestaande keuken en bijkeuken. In een gesprek met Henk de Vries kwamen meerdere opties aan bod. De eerste gedacht was om een kookeiland te plaatsen. Toen wij uiteindelijk toch het gevoel hadden dit ruimtelijk niet paste, verraste Henk ons met een geheel nieuw ontwerp. We hadden direct een goed gevoel en deze keuken is dan ook uiteindelijk geplaatst. Het eindresultaat is volledig naar onze zin. Goed advies, goede plaatsing en prima service ook toen achteraf bleek dat de gekozen kraan moest worden vervangen. Wij danken Voortman keukens voor de prettige samenwerking.
FOTO VAN JAN TIDDO EN DÉSIRÉE BRESTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Komen netjes afspraken na”
Door Familie van de Ven op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Super net bedrijf die hun afspraken netjes nakomen en meedenken met de klant !!!
Hopen nog jaren plezier van onze keuken te hebben. Erg blij mee!!
FOTO VAN FAMILIE VAN DE VEN
Hoekkeuken van Voortman
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig geplaatst”
Door Fam. Jonker op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
prettige winkel, ervaren verkoper, correcte levering en keurige plaatsing!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Pronkstuk”
Door A. Dannenberg op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen zomer bij Voortman Keuken Apeldoorn geweest.Toen ik nog maar net binnen was, had ik direct een warm gevoel. Er hing een gezellige sfeer. We zijn erg goed geholpen door een erg leuke en sympathieke medewerker. Hij wist echt heel goed waar hij het over had en dacht echt mee met ons om de keuken ze praktisch mogelijk in te richten en daarbij werd onze smaak ook helemaal toegepast. Toen de prijs op tafel werd gelegd, waren we er meteen uit want deze kwaliteit keuken, deze inrichting en deze verkoper kom je nergens meer tegen en dus hebben we direct een handtekening gezet. En misschien zijn ze dan een paar honderd euro duurder dan de ander maar hier had ik direct een fijn en warm gevoel. De keuken is inmiddels geplaatst en is voor ons echt een pronkstuk geworden. Onze aanraden, ga naar Voortman Keuken Apeldoorn toe want daar slaag je gegarandeerd.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super bedrijf”
Door M. op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Echt een super bedrijf! We werden vriendelijk ontvangen, kregen goed advies en een duidelijk beeld van de mogelijkheden in onze keukenruimte door de vrouwelijke verkoopster. Uiteindelijk ook een prachtig aanbod ontvangen! De montage verliep soepel. Goede monteur met jarenlange ervaring wat wij als erg prettig hebben ervaren. Voortman; bedankt!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Mooi geïnstalleerd”
Door Marian op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Prettig en deskundig advies bij de koop van de keuken. Goede communicatie bij de planning naar onze wensen. Mooi geïnstalleerd en service achteraf ook prima !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door H.J. Klomp op zondag 17 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht bij Voortman Apeldoorn. We zijn zeer tevreden over hoe we geholpen zijn. Ook de plaatsing was goed geregeld. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Al met al zeer tevreden. Een echte aanrader!!
FOTO VAN H.J. KLOMP
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend”
Door Zevenbergen op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht bij Voortman Keukens Apeldoorn met kundig advies van Henk de Vries. Ook de nazorg was uitstekend.
FOTO VAN ZEVENBERGEN
+ Toon extra foto van Zevenbergen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed adres”
Door Gerrit en Hanny steenberg op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zowel verkoop , uitvoering als service. Prima. Ons advies, ga naar voortman keukens, goed adres.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door J. Jansen op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Elst GLD
Wij hebben hier al twee keer een keuken gekocht en beide keren zeer tevreden. Goed geholpen, vriendelijk personeel en een prima prijs. Geen vervelende verkooptechnieken e.d.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Van Dorp op donderdag 23 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
We zijn super goed geholpen door Henk de Vries. Hij heeft goed geluisterd naar onze eisen/wensen voor een mooie scherpe prijs. We zijn er super blij mee. Als toetje kregen we nog een bos bloemen van hen cadeau, geweldig! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN VAN DORP
Keuken met bosje bloemen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zwart matte keuken”
Door A. Paalman op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Er is een prachtige zwart matte keuken bij ons geplaatst. We hebben erg goed advies gehad en de service was ook uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Staan voor je klaar”
Door Andries en Ria Dirkmaat op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij, de fam. Dirkmaat, zijn heel erg tevreden over de service van keukencentrum Voortman. Dit is onze derde keuken die we bij Voortman hebben gekocht. Ook hier werden we weer zo goed begeleid als bij de vorige keren. Zelfs bij de kleine dingen die we vergeten waren te bestellen werden wij bijzonder snel en correct geholpen. Ook het plaatsen en afwerken werd op een prettige en fijne manier geregeld en gedaan door de monteur van Voortman. Ook bij problemen staan ze zeer snel klaar met een oplossing.
FOTO VAN ANDRIES EN RIA DIRKMAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Van harte aanbeveling”
Door Tjitske L-H op zaterdag 18 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
20 jaar geleden kocht ik bij Voortman Rijssen een keuken. Nu bij Voortman Apeldoorn. Dezelfde positieve ervaring: deskundige, prettige medewerkers en een uitstekende organisatie: alle afspraken werden punctueel nagekomen. Mijn adviseur bij het maken van keuzes en nemen van beslissingen was de heer Marco Buitendijk die een voortreffelijk vakman bleek: deskundig, handig met alle moderne hulpmiddelen, goed luisterend. Ik kan dit bedrijf zeker van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Seiny Oomkens op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na 17 jaar was ik toe aan een nieuwe keuken. De eerste keuken kwam ook bij Voortman keukens vandaan. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt ben ik, erg goed geholpen en geadviseerd door Roland Besselink, 17 jaar geleden was hij ook degene die ons geholpen heeft met een nieuwe keuken. Het is prettig voor een klant om iemand te treffen die luistert en meedenkt en verstand van zaken heeft. Ik kan Roland dan ook van harte aanbevelen. Inmiddels is de keuken kompleet en na volle tevredenheid, het is echt genieten.
FOTO VAN SEINY OOMKENS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Enrico op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Bunnik
They had to deliver the kitchen on the 3rd of July (ordered 16 months before), they didn't. They tried to fix, one mistake after the other. Zero care about the customer. The kitchen has been finally done at the end of October, not even a sorry or anything.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Goede service”
Door Hakkenberg op woensdag 25 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service. Is er een probleem, dan wordt er gekeken naar een oplossing!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Annemieke van schaik op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Via via zijn hebben wij het adres van Voortman keukens in apeldoorn gekregen. Wij zijn in de showroom in Apeldoorn vakkundig geholpen door roland Besselink, met zijn hulp hebben we een mooie keuken samengesteld. Toen we later een aanpassing wilden was geen probleem. We zijn altijd goed geholpen en alle afspreken zijn goed nagekomen. De communicatie was punctueel. De keuken is door een vakman geplaatst, kortom we zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We zouden dit bedrijf zeker aanraden voor de keuze van een keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zorgen weggenomen”
Door T Poulisse op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is geweldig. Eind 2013 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman keukens. Onze privé situatie werd destijds geteisterd door de grote K-ziekte van mij echtgenote. We hadden een appartement gekocht (casco) en alles moest snel geleverd worden. Zelfs de feestdagen zaten hier tussen en in januari 2014 moest het geplaatst worden. Dhr. de Vries van Voortman heeft al onze zorgen weggenomen en alles werd uitstekend door hem gemeten en uitgewerkt. Alleen al de aandacht voor onze situatie was hartverwarmend. De plaatsing werd gedaan door Herman (monteur van Voortman) en alles was perfect. Nu 2017, en een aantal handgrepen werden minder mooi en de koelkastdeur leek een beetje krom te worden (volgens een monteur van AEG) Gebeld en geen probleem. Ze kwamen niet eens kijken. Een aantal weken later een mail voor een afspraak voor de vervanging. Nieuwe deur en nieuwe grepen. Toen bleek dat de nieuwe handgrepen mat waren ipv glimmend . Gebeld en wat bleek, de glimmende werden niet meer geleverd. Geen probleem. Nog eens 8 nieuwe matte handgrepen, zonder probleem. Voortman is top. Geen geschreeuw met van/voor prijzen maar gewoon nette prijzen en een TOP SERVICE
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Martijn van Silfhout op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries heeft ons erg goed geholpen. Begonnen met een pizza en eindigen met een erg mooi plaatje. En uiteraard dan kan je er niet meer van af haha. We hebben de keuken zelf geplaatst, alles was goed duidelijk en niet heel moeilijk zelf op te bouwen
FOTO VAN MARTIJN VAN SILFHOUT
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keuken met 7 apparaten”
Door M. Samim Azim op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken aangeschaft van 17.000 euro met 7 ingebouwde apparaten. De keuken is op 24 juli 2017 geleverd en gemonteerd. Wij hadden de volgende dag al beschadigingen aangetroffen op het werkblad. Dat hebben we direct gemeld en nu krijgen wij als reactie dat het niet binnen 24 uur is gemeld. Daarnaast hebben wij een afzuigkap geleverd gekregen waarvan de koolstoffilters nog niet op de markt zijn. Dat is toch niet te geloven. Hoe amateuristisch ben je dan bezig. Voortmans oplossing was om losse filters te gebruiken, daarvan heeft zelfs de onafhankelijke monteur van het merk afzuigkap (Bauknecht) gezegd dat het niet normaal was. Overigens zijn de koolstoffilters tot vandaag de dag nog niet geleverd (meer dan 2 maanden na montage keuken). Daarnaast hebben wij doffe plekken op een van de lades. Ook dit is veel eerder gemeld, en ook dat wordt niet vergoed door Voortman. Tevens is het ingebouwde koffiezetapparaat ook niet het model dat ons beloofd was en het kan bepaalde dingen waar wij nadrukkelijk om hadden gevraagd niet of heel slecht. Tot slot ik zou niemand adviseren om bij Voortman een keuken te kopen. Dit was onze eerste en laatste keuken. Overigens behoren wij tot een nieuwbouwproject en wij zijn verwezen door onze aannemer richting Voortman. Met als gevolg dat meerdere buren de keuze hebben gemaakt voor Voortman. Een absolute afrader en snap de positieve beoordelingen van hierboven dan ook niet.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Goed gelopen”
Door Robert op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Bunnik
We zijn uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens een passend advies gegeven. Koper dacht goed mee. Het hele proces, inclusief de uiteindelijke installatie, is voorspoedig verlopen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prettige communicatie”
Door Fam. van Dongen op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgerichte services. Zowel door adviseurs in de winkel als monteurs die de keuken kwamen plaatsen. Communicatie was prettig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service en geleverde werk was erg goed”
Door Familie Züngür op donderdag 24 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring bij Voorman Keukens is zeer goed en een hele goede service. Bij elk vraag of opmerking werden we goed geholpen. De monteur die werd aanbevolen voor ons, meneer Van Dam, was zeer creatief met bepaalde dingen en verzon voor elk probleempje wel iets. Dus we waren erg blij met zo'n nette en perfectionistische monteur. Wat de prijs betreft, was het bij Voorman Keukens prima t.o.v. van andere bedrijven. Dus kort gezegd prima service en de geleverde werk was erg goed.
FOTO VAN FAMILIE ZÜNGÜR
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gewoon goed”
Door Familie: Averesch op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Rijssen
Gewoon heel goed vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken dik tevreden.

Eerdere ervaring van 1 april 2017: Keuken gekocht in Rijssen prima ontvangst goede informatie over apparatuur en keukens. Compliment voor verkoper Gerhard Koster. Uitstekende informatie over het gebruik van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Nu het plaatsen en installeren van de keuken in juli nog.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima en klantgericht”
Door Hensen op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service van zowel verkoop als monteurs en serviceafdeling. Iedereen denkt mee over goede oplossingen om te zorgen dat het eindresultaat er dan ook mag zijn. Prima service klantgerichte hulp.
FOTO VAN HENSEN
Keuken met breed aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Groeneveld, Apeldoorn op donderdag 3 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
In zijn nieuwe huis heeft onze zoon vorig jaar een keuken door Voortman Apeldoorn laten plaatsen. Zijn ervaringen met dit bedrijf waren zo goed dat wij daar ook een keuken hebben aangeschaft ter vervanging van onze 25 jaar oude keuken. Bij ons eerste bezoek ter oriëntatie raakten we in gesprek met de verkoper Roland Besselink. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te informeren en te adviseren over de nieuwe keuken. Na enkele vervolgafspraken kreeg onze keuken steeds meer vorm waarbij wij ons graag lieten adviseren door Roland. Hij kwam met verschillende waardevolle suggesties over de apparatuur en over de plaats en de indeling van kasten en laden zodat de keuken uiteindelijk helemaal naar onze wens was. De plaatsing ervan verliep prima dankzij de vakbekwame en vriendelijke keukenmonteur Hein uit Zwolle. Alles netjes volgens planning waarvan je via de email op de hoogte wordt gehouden. Ook enkele zaken die daarna nog moesten worden geregeld voordat de keuken kon worden opgeleverd werden geheel volgens planning afgewikkeld. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Voortman.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niet tevreden met service”
Door Loes Olgers op dinsdag 25 jul 2017 '17 | vestiging Bunnik
Koop nooit een keuken bij Voortman! Service in de winkel is slecht: denk hierbij aan het geven van verkeerde voorlichting, niet willen meedenken met de klant, onvoldoende kennis van zaken en het maken van verkeerde tekeningen. Daarna de montage. Inmiddels zijn we vier monteurs en vier pogingen verder om de keuken goed aan te leggen en nog is de zaak niet orde. We hebben alweer een afspraak voor de vijfde poging. Tot slot de service: er worden monteurs op pad gestuurd zonder goede instructie en de benodigde materialen. En als er weer iets fout gaat, wordt er gezegd dat ze wel een pannenset willen aanbieden ter compensatie van het ongemak. Maar ik wil geen pannenset, ik wil dat de keuken, waar we heel veel geld voor hebben betaald, gewoon goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen +56 bedankjes
“Chapeau voor verkoop plaatsing en afhandeling”
Door Sweder Bosch op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voor ons de eerste ervaring van deze firma. Op een verjaardag een jaar geleden kregen wij de tip om eens in Apeldoorn te gaan kijken. Het moment dat wij binnen kwamen en ontvangen werden door Henk de Vries voelde direct goed. kijk maar even rond hoor, als u wat wilt weten dan zit ik daar. Een hele fijne binnenkomer. Na een half uur gelopen te hebben hadden wij inderdaad wat vragen en die werden op een ontspannen manier beantwoord. Zeer vakkundig met hele goede , en wat nu blijkt, waardevolle tips. De keuken werd volgens planning (ruim van te voren bekend) geplaatst. Door twee oude rotten in het vak, ook zeer vakkundig en afkomstig uit Deventer. Zeer attent en heel fijn werkend. Het graniet is opgemeten bij de plaatsen van de keuken en werd 3 weken later geplaatst. Eerst was het later, maar Henk de Vries heeft het via planning geregeld dat het voor mijn planning beter uitkwam om het een paar dagen eerder te plaatsen. Heel fijn dat ook in deze face met je meegedacht wordt. kortom, als ik een volgende keer weer een keuken zou kopen dan zou ik zeker weer naar Voortman keukens gaan. Al vele familieleden en vrienden is enthousiast en weet Voortman te vinden. Chapeau voor de verkoop, plaatsen en afhandeling. Sweder en Tineke Bosch uit Ermelo, zeer tevreden kopers!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A Proper van Brink op maandag 3 jul 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een Keuken gekocht, De monteur heeft de keuken netheid en zorg geplaats. Ik ben er zeer tevreden over. Mvg A.Proper.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mik Voerman op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Hele attente en pro-actieve verkoper Henk de Vries heeft samen met mij de keuken ontworpen. Door zijn inzicht en ervaring is het een hele mooie en praktische keuken geworden. Jammer was het dat de wasbak die ik uitgezocht had nog niet leverbaar bleek te zijn, maar er is een hele mooie voor in de plaats gekomen zonder enige meerkosten. Ook over de aannemer Bert van Dam, die niet alleen de nieuwe keuken installeert, maar ook de oude keuken heeft verwijderd en al het nodige leiding- en stucwerk heeft gedaan voor de installatie van de nieuwe keuken, ben ik zeer tevreden. Zou deze bedrijven zeker aanraden :-)
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Marieke Zwaneveld op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Bunnik
Voortman heeft een groot assortiment wat maakt dat er voor elke wens en portemonnee schitterende keukens leverbaar zijn. Wij zijn geweldig geholpen door Gerben, zijn kennis en kunde maar ook zijn geduld hebben ervoor gezorgd dat er nu een droomkeuken in ons nieuwbouw appartement staat waar we heel gelukkig mee zijn! De montage had in aanvang wat voeten in de aarde maar is uiteindelijk keurig uitgevoerd. Wij kunnen een ieder absoluut adviseren om met Voortman in zee te gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Meer dan geslaagd”
Door Familie R.Meeuse op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zelf ontwerp gemaakt en na wat tips van Jesse en Arno overgegaan tot bestellen . Ze denken goed mee en kijken helemaal niet raar op als je bepaalde zaken zelf wilt regelen. We wilden een granieten eiland van 316x120 uit een stuk en uiteindelijk zijn we bij Voortman meer dan geslaagd voor het keukenmeubilair! Zelf geplaatst dus vandaar dat er nog wat afwerkpuntjes zijn.
FOTO VAN FAMILIE R.MEEUSE
Keuken met granieten eiland
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door A. van Asch op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Bunnik
Wij zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Afspraken maken over plaatsing verliep soepel. Ook als we de afspraak moesten uitstellen, geen probleem. De plaatsing is in 1,5 dag gedaan en alles ziet er super mooi uit. Dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Enorm tevreden met eindresultaat”
Door Timothy Bergsma op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Rijssen
We zijn enorm goed geholpen door Arno Arends in Rijssen. Hij dacht echt met ons mee en heeft geholpen onze droom keuken waar te maken. Hij was kritisch waar dingen die wij wouden niet handig waren en gaf praktische alternatieven. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. We hadden de keuken zonder dit deskundige advies nooit zo mooi gekregen. Absoluut een aanrader om hier je keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Gewoon vakmanschap”
Door Fam Grandia op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Complimenten van begin tot en met plaatsing. Zeer kundige en klantgerichte adviseur Henk de Vries in Apeldoorn. Ook na de handtekening. Kundige bouwers. Overlegden tijdens de opbouw. Keurig afgeleverd. Gewoon vakmanschap. Dat bleek wel toen de keuken niet helemaal conform tekening was aangeleverd. Ter plekke aangepast!! Kortom aanrader!

Eerder ervaring van 9 april 2016: Vandaag keuken gekocht. Super geholpen. Henk de Vries is een uitstekend vakman. Is 100 procent thuis in zijn wereld en daarmee een breed adviseur. Alle vertrouwen in verdere afwerking en service. Begin goed eind goed :-)
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Volledige keuken”
Door Maria van den Dijk op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Rijssen
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Voortman Keukens. Arno Arends was onze adviseur en heeft heel erg goed gekeken naar de mogelijkheden in onze keuken en wist goed onze ideeën te realiseren in onze droomkeuken. Elke dag koken we met plezier en we raden het iedereen aan om hier de keuken uit te zoeken!
FOTO VAN MARIA VAN DEN DIJK
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Kwaliteit”
Door Ietze Oostinga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Kies je voor Voortman Keukens dan weet je dat je kwaliteit krijgt. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker een van de beste. Prima geadviseerd door Roland Besselink met als resultaat een stijlvolle en strakke keuken die perfect past bij mijn interieur en smaak. Een eye-catcher in mijn appartement. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet tevreden met montage”
Door j de Vries op woensdag 22 feb 2017 '17 | vestiging Steenwijk
Waardeloos nooit meer. Eindelijk is de keuken opgeleverd na deze besteld te hebben in september 2016. Slecht voorgelicht over o.a. de vaatwasser (deze valt kleiner uit dan besteld). Plaatsen van de keuken halfbakken gedaan. Zaagsplinters/ afzuigkap rammelt / bevestiging gootsteen valt eruit. Hier kom ik nooit weer wat een ellende!
Reactie of foto toevoegen +62 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door gerrie jacobs op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Bunnik
Goed en netjes geholpen door de verkopers. Ik wilde zelf niet aan een eiland maar de verkopers hebben toch een eiland getekend. Uiteindelijk blij dat we gegaan zijn voor de eiland. Monteurs zijn vakmensen en een service afspraak kan snel geregeld worden. Afspraken worden nagekomen. Geen opdringerige verkopers en eerlijke prijzen.
FOTO VAN GERRIE JACOBS
+ Toon extra foto van gerrie jacobs
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Je krijgt rustig de tijd”
Door Wilbert Pannekoek op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Geholpen met de aanschaf van een nieuwe keuken. Ook goed advies gekregen over de mogelijkheden. Roland was ook goed bereikbaar voor vragen en advies. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanraden. Wat opviel is dat je rustig de tijd krijgt om te beslissen of je wel of niet tot aanschaf over wil gaan, zonder dat er druk wordt uitgeoefend. Erg prettig gevoel bij deze zaak en verkoper.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Fijn geholpen in aankooptraject”
Door Erik IJ. op donderdag 19 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn ontzettend goed en fijn geholpen door Henk de Vries. Ondanks dat onze keuken bij een nieuwbouwproject in zat, hadden we de vrije hand om onze keuken in te richten naar onze wensen. Bij het eerste gesprek viel ons al op dat Henk verstand van zaken en de nodige ervaring heeft. Soepel en relaxed leidde hij ons door het proces heen. Prettig was onder andere het feit dat Henk niet opdringerig was, ons goed adviseerde en de keuze daarna aan ons liet. Ook over de prijs zijn wij zeer te spreken. Henk, bedankt voor je deskundige advies en we kunnen een bezoek aan jullie showroom zeker aanraden. Onze aankoop is nog niet geleverd.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg goed meegedacht”
Door fam. de Graaf op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na alle "keukens in Duitsland zijn goedkoper" verhalen hebben ook wij Kuechenland in Nordhorn bezocht. En ja, alle verhalen kloppen. Super geholpen en een hele strakke prijs voor een prachtige keuken met goede apparatuur. En ook lekker gegeten. Maar op voorhand hadden wij besloten onze offerte juist ook tegen een Nederlands bedrijf aan te houden. Zo zijn wij eind december terecht gekomen bij Voortman keukens in Apeldoorn waar wij geholpen werden door Henk de Vries. En ook in Apeldoorn soep met brood. Henk is erg ervaren en is duidelijk gepokt en gemazeld in de keukenwereld. Henk heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Henk tekende voortvarend, gaf tips en leverde ook nog eens prachtige tekeningen af. Het advies van Henk heeft uiteindelijk geleid tot aanpassingen en ook verbeteringen in onze oorspronkelijke inrichtingsplannen. Daar zijn wij achteraf erg blij om. Voor wat betreft de prijs hebben wij nu een nog "dikkere" keuken als in Duitsland voor dezelfde prijs, met gebruikmaking van gelijkwaardige materialen (overigens ook Duits) en gelijke apparatuur. Natuurlijk moet je daar zelf ook je best voor doen en ook Voortman keukens heeft de opdracht zeker niet voor niets gekregen. Maar voor een goede deal hoef je dus niet perse naar Duitsland.In januari wilden wij nog een kleine aanpassing aan de keuken doen. Deze aanpassing is direct verwerkt op kosten van Voortman keukens. Wij zijn dus uitermate tevreden en een ieder moet zelf beslissen waar hij of zij de keuken besteld. Maar het kan dus ook gewoon in Nederland. Henk, bedankt.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“bedankt”
Door Kees Zwaan op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Zestien jaar nadat we bij Voortman Apeldoorn onze prachtige landelijke blauwe Rational keuken aanschaften, zijn we nog steeds super tevreden! Om enkele kleine beschadigingen weg te werken vroegen we Voortman of ze misschien een nieuwe lakstift konden leveren (de oorspronkelijk meegeleverde stift was ingedroogd). Zonder kosten leverde Voortman wax om de beschadigingen te herstellen en gaf telefonisch uitleg over het gebruik van de wax. Ben Wessels: bedankt! Echt SUPERSERVICE!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Weet alles in keukenland”
Door IJsselstein op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Het begon met appeltaart en koffie, maar dat zegt nog niks;). Maar Henk de Vries weet alles in keukenland en dat merk je gelijk. Van A-Z begreep hij onze wensen en dat heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Henk bedankt, ook de monteur bedankt voor de strakke aflevering.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Aanbeveling”
Door George Koppert op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Via goede vrienden zijn wij in contact gekomen met Henk de Vries van Voortman Keukens in Apeldoorn. Vanaf onze eerste kennismaking met hem en dit bedrijf hadden wij een klik die heeft geresulteerd in een fantastische keuken. Zowel in de planontwikkeling, uitwerking en realisatie hebben wij Voortman leren kennen als een vakbekwame en betrouwbare partner. Bij ons heeft het gehele proces een warm gevoel achtergelaten en wij kunnen Voortman dan ook van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 18 december 2016: Op 4 december jl. heb ik het volgende bericht aan Bauknecht gemaild: Sinds kort is in onze woning een nieuwe keuken door Voortman Apeldoorn ingebouwd. In deze keuken zijn drie apparaten van Bauknecht ingebouwd te weten een oven/magnetron, een koffiemachine en een steamer type iXelium. De bedieningstableaus van alle drie apparaten zijn alleen in het centrum verlicht. De verschillende bedieningen op de tableaus zelf zijn (tot onze grote verbazing) niet verlicht en slecht zichtbaar. Is hier een verbetering mogelijk door een ander (wel volledig verlicht) display mogelijk dan wel heeft u mogelijk iets dergelijks als stickervellen? Hoor graag wat mogelijk is om dit probleem te verhelpen.

Vervolg: Op 4 december jl. heb ik aan Bauknecht een mail verstuurd waarop ik een "no reply" bericht terug heb ontvangen met aanvraagnummer 15139. Tot op heden geen enkele verdere reactie mogen ontvangen. De betekenis van het woord service is waarschijnlijk binnen uw bedrijf niet bekend. Gelukkig hebben wij onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht die wederom blijk gaven van een enorme service gerichtheid. Alle Bauknecht apparatuur wordt komende week vervangen door Siemens. Uiteraard zal ik een en ander ook via de verschillende media publiceren.
FOTO VAN GEORGE KOPPERT
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Superblij”
Door Madat Jeremian op donderdag 17 nov 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben paar maanden geleden onze keuken gekocht bij Voortman. We zijn geholpen door Gerben ter Maat | Keukenadviseur. Gerben heeft ons heel goed geholpen met uitkiezen van kleur, samen stellen van keuken onderdelen en de apparatuur. We zijn super blij. Gerben bedankt
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Joop Witkamp op donderdag 10 nov 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Zeer goede ervaring met de aankoop en plaatsing van de keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Nagekomen wensen werden ook adequaat behandeld. Na plaatsing van de keuken werden enkele restpunten snel en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfect”
Door Jeroen op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Perfect geholpen. Waar andere leveranciers onze tekeningen volgden, daagde Voortman ons uit en bleef Voortman zoeken naar de ideale opstelling. Dat maakt dat we tot een perfect resultaat zijn gekomen. Beter en mooier dan onze initiele plannen. Ze denken op alle vlakken mee: in opstelling, apparatuur en financien.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
FOTO VAN RIK BOERSMA
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
FOTO VAN FAM BOEKELDER
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“2e keuken”
Door Bosman op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Inmiddels heb ik mijn 2e keuken bij Voortman keukens gekocht. Deze keer ben ik geholpen door Henri van Veldhuizen. Hij nam rustig de tijd en gaf goede adviezen, heeft kennis van zaken en luistert goed naar wat de klant wil.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Tevreden over de service”
Door Floor van Doorn op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Tijdens onze gesprekken in de showroom zijn we prettig, goed en kundig geholpen door Henk de Vries. Hij wist onze opmerkingen, wensen en vragen om te zetten in een mooi ontwerp voor onze keuken waarbij hij goed met ons mee dacht en slimme suggesties had. Ook na plaatsing van onze keuken zijn wij tevreden over de service van Voortman keukens.
FOTO VAN FLOOR VAN DOORN
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door van den Berg op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom in Bunnik rustig en netjes geholpen! Ons nieuwbouw project was ook verbonden aan Voortmankeukens en ze waren goed op de hoogte. Ook contact verder liep soepel. Keuken is foutloos geplaatst door 2 nette en vriendelijke monteurs! echt zeer te spreken!
FOTO VAN VAN DEN BERG
Nieuwbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Exact zoals ontworpen”
Door André & Dini op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Rijssen
Recentelijk is onze keuken geplaatst, uitgezocht bij Voortman Keukens in Rijssen. Voor ons was het 20 jaar geleden dat we een nieuwe keuken kochten.Wij zijn erg goed geholpen door Jelle Seppenwoolde. Hij had goede ideeën en adviezen. Wij waren er snel uit. Het was best wel spannend of het allemaal wel zo zou worden als op de 3D tekeningen. En ja hoor........exact ! Wij zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Pluim voor de monteur”
Door Evelien op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik schrijf deze recensie voor de monteur van die onze keuken voor een deel heeft gemonteerd. Zijn naam is Peter. Helaas was er wat mis gegaan tijden de plaatsing van de keuken (door een andere monteur).Er miste onder andere een onderdeel. Hierdoor konden we een poos de keuken nog niet gebruiken. Peter heeft de keuken compleet gemaakt en aangesloten. Hij was heel vriendelijk en grappig, dacht met ons mee, gaf tips en deed er alles aan om ons tevreden te maken. Hij liet de keuken heel netjes achter. Al met al een top monteur, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“3d design”
Door R. Nieuwenhuis op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Goed advies gekregen van adviseur Henk de Vries. Avondafspraak inclusief maaltijd werd verzorgd. Keuken in 3-d getekend waardoor we een zeer goed beeld kregen van wat ons te wachten stond. Op een paar kleine details na is er niks veranderd aan het eerste ontwerp van Voortman keukens en de uitvoering. Wij hadden zelf 2 andere varianten in gedachten, maar dit ontwerp waar we zelf nog niet aan gedacht hadden bleek de mooiste en de beste oplossing.
FOTO VAN R. NIEUWENHUIS
Keuken met bar en kookeiland
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Yanick Nagtegaal op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We werden geholpen door Henk de Vries. Prima gast. Vertelde duidelijk hoe alles werkte en was er niet op uit om een mega dure keuken te verkopen. Kregen lekkere broodjes met soep tussen de middag en uiteindelijk een top keuken gekocht voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door R. Lachman op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik heb vorig jaar m'n eigen eerste woning gekocht, Voorman Keukens werd daarbij aangeraden door de bouwer van mijn woning. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Voortman Keukens om een afspraak te maken wanneer ik langs mocht komen. De dag dat ik langskwam werd ik vriendelijk begroet met een kop koffie en een lekker koekje. De verkoper stond direct bij ons en liet ons het gehele assortiment zien, vervolgens hebben wij rond de tafel gezeten met de verkoper die vrij snel door had wat wij als idee hadden voor onze keuken. Hij dacht erg pró-actief mee wat wij als zeer fijn hebben ervaren, zo is er vervolgens een zeer leuke/ creatieve keuken gemaakt. Ik kreeg gelijk te zien op z'n computer hoe de keuken er uit zou zien en kreeg dit natuurlijk uitgeprint mee zodat ik al wat mensen jaloers kon maken met mijn nieuwe keuken. Bij de oplevering van mijn huis kwam er special een inspecteur van Voortman Keukens om te inspecteren of de keuken goed was gemonteerd, we kwamen achter één klein detail puntje waar ik vervolgens direct een afspraak voor had gemaakt om dit goed te krijgen. Binnen één week was dit kleine detail direct opgelost en ziet de keuken er prima uit! Ik ben een zeer tevreden klant, Voortman heeft zelfs nog via de mail contact op genomen over of ik tevreden ben met mijn keuken. De service in het algemeen was ook erg fijn ervaren. Ik heb verder 0 negatieve punten over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Ga zo door”
Door Sven Koppens op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg tevreden op alle fronten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Roland Besselink die echt de tijd heeft genomen om een prachtig keuken ontwerp te maken. Hiermee is er echt gekeken naar de details alles is perfect uitgelijnd en we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Je merkt dat er echt wordt meegedacht. En niet onbelangrijk de prijs is ook prima! We zijn zeker niet meer kwijt dan wanneer we naar een prijsvechter zijn gegaan belangrijk om te beseffen. Tot slot is onze keuken professioneel geplaatst en zijn we heel tevreden met en het eindresultaat. Ga zo door!
FOTO VAN SVEN KOPPENS
Perfecte uitlijning
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
FOTO VAN JASPER
Open keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer goede ervaring met dit bedrijf”
Door Vincent op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman Keukens Apeldoorn en zeer goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Henk de Vries. Een keuken uitzoeken is een lastige klus, maar bij voortman kun je gemakkelijk tussentijds de keuken nog aanpassen naar je eigen wensen. Verkoper denkt goed mee je mee. Ook als er problemen zijn, heeft voortman het beste met je voor. Ik had een klein probleem met factuur/ offerte, maar dit werd netjes opgelost. De kans is groot dat mijn volgende keuken wederom van voortman komt!
FOTO VAN VINCENT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig bedrijf”
Door R.Kok op dinsdag 21 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onze keuken voor onze nieuwbouw woning is gekocht bij Voortman Keukens Bunnik! We hebben de keuken nu 3 maanden staan en genieten er vol op van! Wat een geweldig bedrijf! Uitstekend geadviseerd, en heel fijn was natuurlijk dat er geen druk op ons uitgeoefend werd bij het kopen van de keuken! prachtige showroom die helemaal up-to-date is! En als we het over de aftersales hebben.... geweldig! Als we weer een keuken nodig hebben, gaan we in 1 streep naar Voortman!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Levering naar wens”
Door Jeroen en Kim op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We zijn meerdere keren goed geholpen. Hebben uitgebreide informatie en goede technische tekeningen ontvangen (nieuwbouw). De keuken is helemaal naar wens geleverd. De verkoper kwam op eigen initiatief in tweede instantie nog met kleine verbeteringen om onze keuken nog mooier te maken. Goede service dus! En zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Naar wens verlopen”
Door Jan Post op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Eind 2015 een keuken gekocht. De verkoper, dhr. Jelle Seppenwoolde, heeft ons uitstekend geholpen. Dringt niets op, legt geen druk en geeft uitstekende adviezen. Alle afspraken worden nagekomen door Voortman Keukens. In mei 2016 is de keuken geplaatst door bijzondere prettige mensen. Alles is naar wens verlopen. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Keuken met granieten aanrechtblad”
Door Ad en Hannie Contant uit Laren NH op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
In januari dit jaar werd onze keuken uitgebouwd en zijn tijdens het googelen naar een nieuwe keuken terecht gekomen op de site van Voortman keukens. We zagen daar een keuken, die ons direct aanstond en zijn de volgende dag naar Voortman in Bunnik gereden. Bij het bekijken van deze "Novarti" landelijke keuken waren we onmiddellijk enthousiast, omdat hij precies paste bij de stijl van ons huis. De verkoopadviseur Hans Snel nam - na een lekker kopje koffie - zijn tekenblok en leefde zich vrij snel uit in een ontwerp, waarvan een ieder enthousiast zou worden, zo ook mijn echtgenoot.......maar ik helaas niet.
Ik wilde een gezellige oma keuken, maar ja, dan moest het enthousiast vervaardigde ontwerp wijken. Maar dat gaf bij Hans niet, de klant is bij hem koning, dus kwam er een nieuwe bladzijde in het tekenblok en maakte hij een indeling voor een simpel oma idee. Hiermee stemden we tenslotte in en helemaal blij gingen we naar huis met een stukje gevraagd aanrechtblad om alvast een vloertegel uit te zoeken en een gezellig zithoekje. Ook dit lukte intussen tot volle tevredenheid. Ziezo, alles was geregeld, een exacte inmeting had plaatsgevonden door de Voortman planningsafdeling en alles kon geleverd worden. Spanning alom! Totdat........het aanrechtblad naar binnen gedragen werd. Dit was een donkerdere granietsteen dan wij hadden uitgezocht. Meteen Hans gebeld en die meldde, dat het gewenste blad intussen niet meer te leveren was en dat terwijl wij daar alles op aangepast hadden. We mochten de nu geleverde zeer mooie granietaanrecht voorlopig laten leggen en gebruiken als compensatie, om daarna de tegelfabriek van Voortman te bezoeken om zelf een aanrechtblad uit te zoeken. Na twee weken was het zover. Zou er voor ons nog iets tussen zitten na deze teleurstelling? We werden ontvangen door ene Rob, die ons op zeer sympathieke manier uitlegde wat er tussen verkoop en levering per abuis aan misverstand plaatsgevonden had. Vervolgens nam hij ons mee naar de bewerkingsafdeling en toonde ons tussen de mogelijke kanshebber aan aanrechtbladen.........als verrassing, het gelijkwaardig door ons uitgezochte aanrechtblad, dat wij zo ambieerden. Dit blad zal volgende week geleverd en verwisseld worden en schetst voor ons de inzet die Keukenfirma Voortman en de tegelfabriek voor zijn/haar klanten doet. Natuurlijk heeft hierbij de verkoopadviseur Hans Snel (inmiddels adviseur bij Voortman keukens in Elst) een geweldige aanzet gegeven. Onze schitterende "Novarti" is geïnstalleerd door Harry Heuzen en door zijn inbreng is een kast voor de CV ketel omgetoverd tot een kast met nog 6 beschikbare legplanken, iets waar wij bij het zien ervan even stil werden. We genieten van een droomkeuken, helemaal zoals we die hadden voorgesteld, simpel maar chique.....Dank je wel Hans Snel bij Voortman in Elst, wij hopen, dat veel aankomende klanten de weg naar jou zullen vinden om samen met jouw sympathieke en begripvolle hulp ook hun droomkeuken te kunnen verwezenlijken.
FOTO VAN AD EN HANNIE CONTANT UIT LAREN NH
Onze Novarti keuken
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Nog steeds tevreden”
Door G.Heijda op woensdag 8 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben voor 3 jaar geleden een keuken gekocht en het werkt nog perfect. De heer J.Seppenwoolde heeft ons super behandeld en nog steeds kunnen wij op hem rekenen. Geplaatst door een prima monteur.wij zijn zeer tevreden. Als wij bij Radar waren geweest hadden jullie een hele warme douche gehad. De keuken wordt weer vergroot met een kastje met laden. En wij zijn nog steeds tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super geholpen”
Door E.C.Knevel - Blom op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Uw verkoper Gerben Termaat heeft mij super geholpen . Ben ook nog plaatselijk in Maarssen naar een keuken wezen kijken want ik kom uit Maarssen maar Gerben gaf toch de doorslag prijs en kwaliteit prima, attent en erg meedenkend mooie strakke keuken. Ook met vragen altijd netjes terug gebeld.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader voor mooie keuken”
Door Taco P op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Enige tijd geleden hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken bij geleverd zat. Wij waren niet blij met de standaard keuken en hebben gekozen om zelf wat bedrijven langs te gaan. Wij zijn bij Voortman keukens uitgekomen en direct bij het binnen lopen van de showroom kregen wij een warm huiselijk gevoel. Wij werden netjes welkom geheten en geholpen. Het advies was super, tijdens het maken van de keuken werd rekening gehouden met onze voorkeuren, maar waar nodig werd ook verteld dat iets wel of niet handig was. Het installeren van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vakkundige medewerker. Tijdens het plaatsen van de keuken werd ook advies gegeven over het gebruik en werd er weer rekening gehouden met onze wensen. Voortman keukens is een echte aanrader voor als je een mooie keuken zoekt!
FOTO VAN TACO P
Witte keuken met houten blad en grepen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (100 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (30 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cEindhoven (2 ervaringen), Dillenburgstraat 25B, Industrieterrein De Hurk, 5652 AM Eindhoven, tel 040 - 251 66 17
dElst GLD (32 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
eRijssen (30 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (5 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.