Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
44 ervaringen
8,6
I-Kook
Almere (Flevoland)
269 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
17 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
279 ervaringen
De Goorn (Noord-Holland)
25 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
39 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
642 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
177 ervaringen
6,0

Zona Cucina

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-5269997 | Wetering 46, 1261 NH Blaricum
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Zona Cucina
De keuken neemt een centrale plaats in in uw huis. De aanschaf van een nieuwe keuken vraagt daarom veel aandacht. Voor Peter Michels – Zona Cucina – staan de klant en hun woonomgeving centraal. Een goed gesprek waarin uw wensen voorop staan en een creatieve invalshoek, leiden tot een uniek voorstel. Vanzelfsprekend is ook de montage goed geregeld. Zona Cucina biedt een totaalpakket. Montage! Vanzelfsprekend is ook de montage goed geregeld. Zona Cucina biedt een totaalpakket.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Zona Cucina. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen totaalpakket”
Door Patrick op vrijdag 19 mei 2017 '17
Zona Cucina is goed in helpen aan een keukenontwerp. Echter laat de uitvoering door iemand anders doen. We hebben de keuken nu 6 jaar en de lades lopen niet lekker, verfwerk laat makkelijk los. Tijdje geleden schade gehad ivm montage boiler. Hier trekt hij zijn handen vanaf en wijst naar de installateur. Die is failliet, dus prettige wedstrijd. Terwijl hij nog steeds op de website aangeeft een totaalpakket te leveren. Ook bij installatie/levering ging voldoende verkeerd dat uiteindelijk opgelost is doordat we een gedeelte niet betaald hadden. De gunfactor die er was bij het bedenken van de keuken, is volledig verdwenen. De keuken is grotendeels aan vervanging toe.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Zona Cucina
Website: zona-cucina.nl
aBlaricum (op afspraak) , Wetering 46, 1261 NH Blaricum, tel 035 - 526 99 97
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.