Feedback
4,5

Wolters Keukens

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wolters Keukens
Wolters Keukens in Deventer en Lochem levert kwaliteit en kiest daarom voor sterke, gerenommeerde merken
Alternatieven voor Wolters Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 352 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 571 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2168 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 54 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 268 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 84 ervaringen
• BSK Keukens
   
(2 vestigingen) score 8,9 uit 40 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,6 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Wolters Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door K.Zein op zaterdag 4 jan 2020 '20 | vestiging Deventer
Renovatie keuken, alles is uitstekend gegaan, zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Niet waargemaakt”
Door Van der Scheer op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Deventer
Beste mensen, dit is absoluut niet mijn ding en heb er lang over getwijfeld, maar ik baal als een stekker van de situatie. Wij kunnen alleen vanuit onze mening en gevoel spreken, maar wij zullen nooit meer in zee te gaan met Wolters keukens uit Deventer. Wij hebben dit jaar, 2019, een keuken, verbouwing en vloeren door Wolters keukens laten uitvoeren. Ze hebben ons binnen gehaald op een concept van totaal ontzorgen m.b.t. het hele bouw en plaatsingsproces. Dit ontzorgen ze in onze mening niet waar kunnen maken, Tevens loopt er een geschil over de visgraat vloeren en de fee voor het ontzorgen. Wij hebben geen goed gevoel meer bij onze keuken en vloeren. Waar het een beloning en feestje moest worden voor jarenlang hard werken, is dat het voor ons gevoel niet geworden. De keuken an sich is goed (ondanks problemen, maar deze zijn wel opgelost, na veel zeuren van onze zijde), maar alles erom heen, zoals communicatie, ontzorgen en contact met onderaannemers zijn wij niet tevreden over. Wij hebben uiteindelijk het vertrouwen in Wolters keukens opgezegd. Beslis voor u zelf, maar leg alles goed op mail en papier vast, zit zelf goed op het hele bouwproces en check en dubbel check alles. Ons hele verbouwing eind maart begonnen, zou midden april klaar zijn en nu medio juli is de samenwerking van onzer kant beëindigd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer”
Door J. Averink op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Lochem
Wij hebben een keuken en een vloer gekocht via de vestiging in Lochem. De keuken moet betaald worden bij aflevering, zonder dat je weet of het de goede keuken is. De keuken bleek niet de juiste kleuren te hebben. De binnen kasten waren van een kleur die niet was afgesproken ook waren er niet de juiste poten bijgeleverd en de stollen waren van een verkeerde kleur. De fouten zijn gemaakt door de fabriek maar zeker ook door Wolters' zelf. De communicatie is zeer slecht bij deze firma. Uiteindelijk is de foute keuken geplaatst en 4 weken later is de juiste keuken geïnstalleerd. Dit betekende wel dat de achterwand niet afgewerkt kon worden door de stukadoor en de het herplaatsen weer 2 dagen in beslag nam. De vloer was inmiddels wel geleverd maar niet betaald waardoor we nog een stok achter de deur hadden. Uiteindelijk hebben we na veel gedreig en gedoe wel een korting gehad, daar wij de door ons gemaakte kosten goed konden onderbouwen. Maar wij zullen Wolters' keukens absoluut niet aanraden. Het woord terugbellen kennen ze niet.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slecht”
Door Slootstra op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Deventer
Fouten gemaakt en prutswerk bij aanpassing. (bovenblad fout ingelezen/besteld kastje moest ingekort worden. Wel werd volledige betaling geëist zonder dat achteraf bleek dat keuken compleet was. Afzuigkap onjuist ingemeten bij bestelling waardoor momenteel brandgevaar kan ontstaan, aanpassing in huidige lay-out veroorzaakt vette stucwand. wachten meer dan een maand op een schriftelijke verklaring cq aanvaardbare oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken loopt niet goed”
Door Esther op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Deventer
We hebben een keuken gekocht bij Wolters Keukens in Deventer. Bij de aankoop prima geholpen, maar na de handtekening is de communicatie waardeloos. Er wordt volledige aanbetaling geëist, maar 2 maanden na plaatsing is onze keuken nog niet conform afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door H.Janssen op maandag 14 okt 2019 '19 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Wolters keukens in Deventer. Daarbij hebben wij gebruik gemaakt van de ontzorging zoals zij dit in hun totaal pakket aanbieden. Dit is een aanrader, alles wordt door hen gepland en als er iets niet goed gaat is 1 belletje voldoende om het alsnog snel voor elkaar te krijgen zo dat het proces niet verstoord wordt. Alles wordt netjes opgeruimd en meegenomen, zodat de klant niet met de rotzooi achter blijft. Ging er dan niets fout..... ja natuurlijk want dit is bijna normaal als je een keuken gaat vervangen (hoor je veel van anderen) heel jammer omdat de keuken niet in zijn geheel opgeleverd kon worden. Dit was de enige teleurstelling, maar dit wordt netjes opgelost door de firma Wolters. Ik zou Wolters wel willen aanraden. Onze ervaring was meer dan prima.
Reactie of foto toevoegen
“Perikelen met keukenblad”
Door Gijs op zaterdag 26 jan 2019 '19 | vestiging Deventer
Keukenblad gekocht via dochteronderneming realstone, ingeschreven op hetzelfde adres. Blad verkeerd ingemeten, waardoor er een ongewenste oversteek is. Daarnaast kookplaat beschadigd bij installatie, kan gebeuren, maar oplossen duurde in totaal 1 maand, terwijl n nieuwe bestellen 2 dagen levertijd had. Wacht nog steeds op financiële afwikkeling van gemaakte kosten, omdat ze in eerste instantie niet toegaven de kookplaat verkeerd aangesloten te hebben. Communicatie en opvolging is zeer slecht, moet altijd af contact leggen en mag blij zijn als ik reactie krijg.
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door E. Snetselaar op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Deventer
Keuken gekocht in 2017 . Vanaf het begin- levering in mei 2018- problemen. Verkeerde kleur geleverd, verkeerde kasten, en ontbrekende onderdelen. Slechte montage en geen behoorlijke communicatie. Wolters reageert vrijwel nooit en houdt zich niet aan de gemaakte afspraken. Tot op heden heeft Wolters niet de keuken geleverd en geplaatst, die wij hebben gekocht. We zijn nu 9 maanden verder. Zaak voorgelegd aan de Geschillencommissie Wonen en schadevergoeding gevraagd. Geen enkel vertrouwen meer in het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Wolters Keukens
aDeventer (7 ervaringen), Holterweg 85, 7429 AE Deventer, tel 0570 - 65 69 44
bLochem (1 ervaring), Larenseweg 51, 7241 CM Lochem, tel 0573 - 25 13 34
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.