Feedback
8,7

Het Waterhuys

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0513-460960 | Leitswei 6/6, 8401 CL Gorredijk
Gebruikersfoto: Douchecel
1 / 1
1 foto's


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het Waterhuys
’t Waterhuys is een badkamerspeciaalzaak waar kwaliteit de belangrijkste norm is en het onderscheidt zich door zeer klantgericht zaken te doen
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Het Waterhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: gratis, kwaliteit, service
“Eke Beetsterzwaag”
Door Eke Beetsterzwaag op dinsdag 15 nov 2016 '16
Voor de 2e keer badkamer gekocht (niet in mijn zelfde huis, maar wel bij het zelfde (Water)huys). Goed advies van Diderik voor mijn kleine badkamertje die nu toch ruim oogt. Seniorproof. Dank Sieta voor je adviezen op het gebied van aangepaste (senior) hulpmiddelen. En last but not least: prima geïnstalleerd door Michel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Fimke Postma op vrijdag 23 jun 2017 '17
Hartelijke mensen. Goed geadviseerd met verbouw badkamer. Niet goedkoop maar zeer solide materiaal. Gegarandeerd goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen bij vervanging tegels”
Door fam. Kroeze op woensdag 12 jul 2017 '17
10 jaar geleden hebben wij naar volle tevredenheid een badkamer aangeschaft bij het Waterhuys. Nu we in december lekkage gehad hebben in de douchehoek waardoor er gesloopt en weer opgebouwd moest worden, was onze eerste gedachte dat we weer naar dit bedrijf terug wilde voor advies. We wilden het wel zo dat het nieuwe gedeelte bij het oude moest passen, maar helaas waren de wandtegels van 10 jaar geleden niet meer verkrijgbaar, dus moesten we op zoek naar een goed alternatief. zowel Diederik als Sieta dachten goed met ons mee, hadden goede ideeën en suggesties, wat wel en niet kon en hebben ons echt goed begeleidt om tot de juiste keuzes te komen. We wilde de plaatsing in eigen beheer uitvoeren, dit was ook voor hen geen enkel probleem, ze stonden ons steeds te woord als we er even niet uitkwamen, ik zou daarom dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en familie. onze douche is weer helemaal top !!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door J.H. Schut op dinsdag 22 nov 2016 '16
Door omstandigheden moest onze badkamervloer op zeer korte termijn stroef worden gemaakt. Ondanks drukke werkzaamheden wilde Het Waterhuys ons toch helpen.
Mw. Sieta Prins (Het Waterhuys) heeft e.e.a. met veel inzet geregeld en daarvoor een pluim verdient. Dit bedrijf kan ik aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vloer voor kapsalon”
Door Francien Smit op woensdag 28 sep 2016 '16
Geweldig geholpen Door Diderik en Sieta in alle fasen van het proces!! Wat begon met een heel vakkundig advies heeft geresulteerd in een prachtige vloer in onze kapsalon waar we jaren op vooruit kunnen! Prachtige showroom bij het Waterhuys in Gorredijk..vakkundige en betrokken mensen en onze ervaring met Michael van bouw_en montagebedrijf BSM is meer dan geweldig. Harde werker..Heel precies.. De mensen van t Waterhuys hebben in hem een supervakman aan t werk. Wij van kapsalon Hairunlimited in Zwolle zijn heel erg tevreden over onze nieuwe vloer. Alom lof van onze klanten ook. TOP!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Compleet”
Door Andre en Ragna op vrijdag 9 dec 2016 '16
Goed meegedacht om een badkamer 'en suite' in de slaapkamer te realiseren. Niet alleen over het sanitair maar ook over het ontwerp, de maatvoering en de plaats waar het moest komen. Compleet plaatje. Goede kwaliteit materiaal.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Mineke en Jan op zondag 22 jan 2017 '17
Door lekkage in badkamer waren wij min of meer gedwongen om badkamer een grondige renovatie te geven. Met het ontwerp van Diederik waren we direct enthousiast. Michel de monteur heeft top werk geleverd! Nog elke dag blij met onze badkamer. Zouden direct weer in zee gaan met Waterhuis . Kan het iedereen aanraden. Sieta ook jij bedankt voor meedenken en tips! Top!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Fam. Postma op zondag 12 feb 2017 '17
Het Waterhuys heeft ons prima geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer. Wij hebben de verbouwing zelf gedaan en hebben dankzij de adviezen en de juiste materialen een mooie nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet serieus genomen”
Door Rinus op maandag 9 mei 2016 '16
Zeer slechte ervaring. Het werk wordt uitgevoerd door klusjesmannen, dit hoeft op zich niet erg te zijn als men maar weet wat hij doet, dit waren dus beslist geen vakmensen, daar komt nog bij dat er een slechte communicatie is. Uit je kritiek dan wordt je niet serieus genomen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Ervaring delen”
Door fam J. Oenema op woensdag 23 nov 2016 '16
Graag wil ik mijn ervaring met 't waterhuys met jullie delen. Wij hebben een kleine verbouwing gehad in onze badkamer, zelf had ik de maten opgenomen en hiermee naar 't waterhuys. Wat ik graag wilde paste niet, te weinig ruimte. Diederik van 't waterhuys kwam met een goed alternatief wat ook paste binnen ons budget. Voor alle zekerheid kwam de monteur langs om alles goed op te meten, en op basis daarvan werd de bestelling geplaatst. Bij het monteren was het belangrijk om alles goed schoon en vetvrij te maken, hiervoor was het verstandig om 1 dag de reinigingsmiddelen uit te laten wasemen i.v.m. goede hechting van de kit op de ondergrond. Dan zie je gelijk het voordeel van een zzp-er, de vervolgafspraak werd gelijk ingepland, zonder moeilijk gedoe met "eerst overleggen met de baas" We gebruiken de badkamer nu al weer een tijdje en ik wou dat ik dit eerder had gedaan. Bedankt mensen van 't waterhuys voor jullie uitstekend advies en de correct uitgevoerde plaatsing van onze badkamer door jullie servicemonteur.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gewaardeerd”
Door Dhr. A. Klaas op zondag 16 okt 2016 '16
Goed en vakkundig geholpen door het Waterhuys. De zaken die door Het Waterhuys voor onze nieuwe badkamer geleverd zijn, zijn van goede kwaliteit en vakkundig geplaatst. Ook hielp men ons met zoeken en informeren naar de juiste materialen wanneer deze niet door het Waterhuys konden worden geleverd. Iets wat wij zeer konden waarderen. Wij komen terug!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door Cees Bosma op zondag 30 okt 2016 '16
Prima en snel geholpen bij een klein probleem aan onze wc bril soft closed die we plm. 7 jaar geleden met de renovatie van onze wc en vloeren in ons huis hadden laten doen door Waterhuys. Binnen een week kregen we bericht dat er een nieuwe gratis wc bril voor ons klaar stond en vakkundig is gemonteerd door hun monteur.Grote klasse voor deze prima service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamerrenovatie”
Door George Frankena op vrijdag 14 jul 2017 '17
Mooie zaak met een uitstekend assortiment. Vriendelijke mensen met vakkennis. Communicatie liet te wensen over. Al met al tevreden over onze gerenoveerde badkamer/inloopdouche.
FOTO VAN GEORGE FRANKENA
Douchecel
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Het Waterhuys
Website: www.waterhuys.nl
aGorredijk, Leitswei 6/6, 8401 CL Gorredijk, tel 0513 - 46 09 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Friesland