Feedback
9,8

Keur Keukens

Website: www.keurkeukens.nl "Fantastisch" score uit 226 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keurkeukens.nl | tel: 023-5173180 | Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 226 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren202 ervaringen
4 sterren21 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Bijzonder goed”
Door Arianne Menken op woensdag 15 nov 2017 '17
Wij zijn bijzonder goed geholpen. Uitstekende adviezen en het plaatsen van de keuken ging zeer deskundig. Ondanks de overlast die zoiets met zich meebrengt, zijn wij toch volledig ontzorgd. Precies wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Dank voor de keuken”
Door Simon en Berta Zeeman op zaterdag 11 nov 2017 '17
Nieuwe keuken gekocht bij Keur Keuken in Haarlem. Het heeft even wat langer geduurd, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen. Met dank aan Cornelis van Dalfsen en Dirk Jan Pitlo. Deze 2 mensen die wij hebben leren kennen, hebben echt een hart voor de zaak. Afspraak is afspraak, en alles is perfect opgelost en tot in de puntjes uitgevoerd. Mede door hun inzet hebben wij een prachtige keuken gekregen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer positief”
Door Irma Sipman op woensdag 8 nov 2017 '17
Mijn ervaring met Keur Keukens is zeer positief, de keukeninstallateurs zijn vakkundig en oplossingsgericht, Mijn keuken is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden wanneer men denkt een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Tjeerd op zaterdag 4 nov 2017 '17
Keur Keukens heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schitterende keuken. In de showroom nemen ze tijd voor je en ze demonstreren duidelijk in de showroom wat er beschikbaar is. Een keuken installeren is een groot project en als zodra je keuken hebt verwijderd komen er soms onvoorziene verrassingen. Maar ook hier werden we goed geholpen. Keur Keukens dacht tijdens het gehele proces proactief met ons mee in oplossingen, zodat we nu uiteindelijk een mooie keuken hebben staan.
FOTO VAN TJEERD
Voor en na
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 '17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettig”
Door Paul van Dam op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met KEUR-keukens met zowel als de verkoopmedewerkers als de installatie monteurs, ook kleine aanpassing aan de keuken en/of mankementen werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Richard en Joyce op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met de service die Keur Keukens geboden heeft en natuurlijk met onze uiteindelijke keuken! Joanne heeft ons tijdens het proces van het kiezen van de keuken, erg goed geholpen en erg goed geadviseerd..zonder opdringerig te zijn! We kregen ook alle tijd om na te denken en de communicatie verliep ook erg vlot. Monteur Jos heeft onze keuken geplaatst en heeft dit super nauwkeurig gedaan, complimenten! Al met al zijn wij erg tevreden over Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Bas op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn van begin tot eind heel goed geholpen door Keur Keukens. Ze zijn erg kundig en ook de nazorg was heel goed. Zeker een aanrader !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundig geholpen”
Door Bertje en Rinus Doeser op woensdag 25 okt 2017 '17
Wat zijn we deskundig geholpen met de keuze voor onze keuken. We profiteren iedere dag van de inzichten en praktische adviezen van onze adviseur Joanne. De opstelling van de keuken is nogal veranderd. We kregen echter volop tijd aan de nieuwe ideeën te wennen. Stap voor stap kwamen tot een prachtig ontwerp dat paste in ons budget.
Ook over de werkvoorbereiding en uitvoering niets dan lof. Als er al eens een tegenslag was, dan werd samen met de klant naar een bevredigende oplossing gezocht. Bij de eindcontrole werden de laatste puntjes op de ingezet. De uitstekende nazorg heeft ons aangenaam verrast.
FOTO VAN BERTJE EN RINUS DOESER
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door van Pagée op woensdag 25 okt 2017 '17
Super service van alle medewerkers. Hangt een enorm goede sfeer, gastvrij en vriendelijk. Ook toen iets niet klopte , ze lossen alles zo keurig en netjes op. Ik heb al vaak reclame gemaakt omdat ik het in alle opzichten een topbedrijf vind.Soms koop je iets en zijn ze niet thuis wanneer je klachten hebt. Bij Keur willen ze dat je echt blij bent met de aankoop en doen ze er alles aan eventuele problemen te verhelpen. Iedereen die er werkt is zeer klantvriendelijk en gastvrij. Een tien krijgen ze van mij.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede keuze”
Door Petra Spaan op dinsdag 24 okt 2017 '17
In eerste instantie zijn we naar Kuchenland Ekelhoff gegaan in Nordholm Duitsland. De heer Ginten van Ekelhoff was een verademing en we zijn later gewoon vanwege de voorpret nog twee keer bij hem langs geweest. Gewoon uitstekende adviezen zonder enig gedram. Onze verbouwing was helaas ietwat ingewikkeld en duurde erg veel langer dan verwacht. We zijn op advies van een relatie naar Keur Keukens gegaan in Haarlem, voor ons om de hoek. Het is een goede keus gebleken, de indeling van het huis is niet echt eenvoudig maar de keuken is uitstekend geplaatst. De service is grandioos gebleken. De heren die de keuken geplaatst hebben maar zeker ook de heer die later voor ons een aantal technische zaken heeft aangepast krijgt van ons een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 '17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een geslaagde aankoop”
Door Familie Breeuwsma op woensdag 18 okt 2017 '17
Alweer enige tijd genieten wij van de nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen heeft Joanne Grisnich ons steeds deskundig en enthousiast geadviseerd. De monteurs waren ervaren in hun werk en heel attent op praktische aanpassingen bij het plaatsen van de keuken. Kortom: een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle lof”
Door Monique en Freek D. op maandag 18 sep 2017 '17
We hebben een volledig nieuwe keuken laten installeren door KeurKeukens. Vanaf ons eerste bezoek vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en creatieve oplossingen bedacht voor inrichting, indeling en afwerking. Zelfs de kleurkeuze kon afwijken van het aanwezige assortiment. Ook de installatie verliep goed en kon ter plekke nog aangepast worden aan onze wens. Alle lof!
FOTO VAN MONIQUE EN FREEK D.
Keuken met bijzondere kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wat een gave keuken...”
Door Vincent Blokker op vrijdag 11 aug 2017 '17
Onze keuken is staat nu ruim 3 maanden. Maar laat ik bij het begin beginnen. Voor we bij Keur Keukens in Haarlem kwamen zijn we eerst bij Brugman keukens, Grando en Eigenhuis Keukens de laatste was de projectleverancier van ons huis in het Tudorpark. Brugman keukens, wauw wat een nare ervaring, met de mes op de keel. Gelukkig wijs genoeg geweest om negens een handtekening te zetten. Grando, heel leuk en gezellig, totdat we aangaven zijn offerte boven ons budget zat en over was de vriendelijkheid. Eigenhuis Keukens, die meneer had er geen zin in. Niets kon wat wij wilde, het bestond niet of het was niet te realiseren. Terwijl bij Brugman en Grando het geen probleem was.

Met de wanhoop nabij hebben we toch nog een afspraak gemaakt bij Keur Keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews hier op Qasa. De iets wat (te) amicale verkoper, die er net een week werkte, deed echt zijn best om onze wensen aan te horen en dat te vertalen naar onze droomkeuken. Die ook nog eens netjes binnen ons budget bleek te kunnen. Aan het einde van ons gesprek kregen we een gespecificeerde offerte mee. De we een dag later getekend hebben.

Door uitloop van het bouwproject zijn we een jaar laten teruggekomen om de wensen definitief te maken. Tot dat ogenbink hadden we niet niets hoeven te betalen. Door nieuwe bevindingen hadden we toch wat andere wensen. Waardoor de keuken toch een stuk duurder werd, maar ja dat wisten we zelf van te voren ook al. We wilde luxere inbouwapparatuur en plintboiler.

Na weer een fijn gesprek kregen we nu de definitieve opdracht bevestiging. Maar dit ging fout en goed ook. Verkeerde kleuren, handgrepen, boiler. Uiteindelijk zijn we er met een vergrootglas doorheen gegaan om alles glad te strijken. En toch hadden we nog wat gemist die 3 maanden laten bij de definitieve 3d tekening(render) naar voren kwam.

De dag van de levering was de volgende schok voor ons. Het aanrechtblad zat vol met grote vlekken die niet op de samples zaten in de showroom. Het punt voor electra in het blad zat er niet in(bleek ook niet te kunnen). Na een kleine discussie met de vriendelijke installateurs van Keur is het aanrechtblad weer terug naar de auto gegaan. Meteen gaan bellen met Keur en die wilde ons doorverbinden met de verkoopadviseur. Maar daar hadden we niet zo een vertrouwen meer in. Totaal niet eigenlijk, amicaal is niet erg als je je werk goed doet! Na dit relaas over de telefoon met de telefoniste, hebben we contact gekregen met iemand anders die echt zijn best is gaan doen voor ons. Het bleek dat inderdaad in de samples geen vlekken zatten, niet in de showroom maar ook niet op het hoofdkantoor.

Intern waren ze bij Keur zo geschrokken dat we opgebeld werden door de bedrijfsleider en die was geschrokken van de situatie. Met het verzoek of naar kantoor wilde komen. Alles is toen zo netjes opgelost en snel ook. We hebben een ander blad uitgezocht en stroom aansluitpunt wat wel kon. Voor we gingen verhuizen was de keuken toch nog klaar gekomen. En voor ik het vergeet de installateurs... wauw daar kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen hoe je met klanten omgaat.

Dus ja met ups en downs. Had ik 3 maanden geleden 5 sterren gegeven nee 2, maar alles is echt zo goed opgepakt dat ik het nu wel geef! 5 sterren als we de verkoper er buiten laten.
REACTIE VAN VINCENT BLOKKER
Wel eigen design, Keur heeft mijn schets uitgewerkt.
REACTIE VAN VINCENT BLOKKER
Wel eigen design, Keur heeft mijn schets uitgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“In één woord fantastisch”
Door Fam. M. Guichard op dinsdag 18 jul 2017 '17
Hier onze review na aflevering van een Keur Keuken na een half jaar. In één woord fantastisch! Nadat we een huis hadden gekocht en wij graag o.a. een nieuwe keuken wilde, zijn we naar Haarlem gegaan na al die geweldige reviews hier op deze site. Zonder afspraak binnen een uur een keuken gekocht en nog meer belangrijk, op tijd en goed geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen, goed op de hoogte gehouden en toen ook nog bleek dat de installatie meer tijd zou gaan kosten, hebben ze meer installateurs ingeschakeld om toch op tijd af te leveren. Chapeau! Nadat wij zoveel slechte ervaringen hadden met andere bedrijven voor onze verbouwing in onze huis, is het een ware verademing om gewoon als mens te worden behandeld. Ook toen bleek dat we na een paar maanden een klein probleem hadden, heeft Keur Keukens meteen werk van gemaakt en opgelost, zonder van te voren te mekkeren of het uberhaupt hun probleem was. Woorden van dank voor de verkoper Peter en het hele team van Keur Keukens.
FOTO VAN FAM. M. GUICHARD
Chapeau voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Heel tevreden klant”
Door J.Rijkhoff op dinsdag 27 jun 2017 '17
Ook wij hebben bij Keur Haarlem een keuken aangeschaft. Vanaf het eerste orienterend gesprek tot en met de oplevering in een woord fantastisch geregeld. Planning,levering,betalingsschema,inmeten,voorbereiding en eindmontage allemaal keurig en volgens afspraak verlopen. Ook even en pluim voor Fred Bune welke voor de bouwbegeleiding zorgde en goede vakmensen op ons afstuurde als Stanley (loodgieters en elektra werk) en de stucadoors van fa J. Ording. Van Arma kregen wij Werner toebedeeld voor de eindmontage en ook hij leverde keurig werk af. Alles bij elkaar een bedankje van een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 '17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig mooie keuken”
Door Jorne op vrijdag 9 jun 2017 '17
Een geweldig mooie keuken uitgezocht en gekregen! Vakkundig geholpen van begin tot eind. Geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets niet in de haak was of dat er iets niet volgens afspraak is gegaan. Ik kan Keur keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer prettig geholpen”
Door Saskia op dinsdag 6 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken bij Keur gekocht en zijn in de showroom zeer prettig geholpen. Tevens werd er goed meegedacht met onze wensen. Wat ons betreft zijn er twee redenen om Keur aan te bevelen, nl. er wordt niet gepusht om een offerte te tekenen en de keuken wordt zeer zorgvuldig en netjes geplaatst (in twee dagen). Ook tijdens de bezorging werd er zeer voorzichtig met de keukenkastjes en apparatuur omgegaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
FOTO VAN MARCEL DOKTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 '17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
FOTO VAN M. OLIVEIRA
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door sandra op woensdag 12 apr 2017 '17
via de site bij keurkeukens terecht gekomen. prima service, goed overleg, goede contacten voor tijdens en na de levering van de keuken. alles wat wij wilden werd besproken en goed uitgedacht. en de werkmannen waren helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Teun en Janine op woensdag 12 apr 2017 '17
Ongekende service en vakmanschap! Wij hebben onze nieuwe keuken nu alweer twee maanden! Vanaf het moment van de aanschaf in de showroom in Haarlem tot de plaatsing is alles prima verlopen. Er is helemaal niets mis gegaan en wij zijn super tevreden. Dat horen we van andere keukenzaken wel anders van vrienden.Wij genieten volop van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
FOTO VAN ROZEMARIJN STOKKEL
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 '17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door r.ruis op woensdag 29 mrt 2017 '17
Bij ons is onlangs een keuken geïnstalleerd via de firma "Keur Keukens" te Haarlem. Over het geheel kunnen wij zeggen dat wij bijzonder tevreden zijn over de gang van zaken. Bij het kiezen van de keuken zijn we diverse malen op professionele en zeer behulpzame manier geholpen door verkoopadviseur dhr. Dennis Tesselaar. Voor al onze wensen was er een oplossing. Ook bij het installeren van de keuken niets dan lof over de professionele wijze waarop de keuken is geïnstalleerd door de monteurs. Kortom niets dan lof over de werkwijze van "Keur Keukens " die hun slogan "Afspraak is Afspraak " volledig zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Margot Niesthoven op woensdag 29 mrt 2017 '17
Juli 2016 is de keuken bij me geplaatst. Zeer tevreden. Over het advies bij de aankoop, de installatie, de installateurs en over de service. Als er iets is; een la die niet goed sluit of een kraan waar iets mee is; de service is, ik kan niet anders zeggen; uitmuntend. Complimenten. Als ik ga verhuizen, dan weer een keuken van Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
FOTO VAN JANNIE VERVOORN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden”
Door R. Faas op maandag 20 mrt 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop we werden ontvangen en geholpen. De verkoper dacht heel goed met ons mee. We hadden een beperkt budget, de verkoper nam stap voor stap de keuzemogelijkheden door en maakte zo onze mogelijkheden inzichtelijk. Het resultaat was een keukenindeling waar we, ook nu deze staat, heel erg blij mee zijn. Er gingen een paar dingetjes mis met de facturen, maar dat werd direct hersteld, zonder gedoe. De installatie van de keuken verliep ook prima, door vriendelijke mensen. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super blij met de keuken”
Door Remco op zondag 26 feb 2017 '17
Een keuken uitzoeken is niet de meest makkelijke opdracht, je doet dit dan ook eens in de paar jaar. Je hebt hierbij iemand nodig die begrijpt hoe jij wilt hebben en je gedachten kan lezen. Joanne van Keur Keukens Haarlem heeft voor mij mogelijk gemaakt wat ik in gedachten had qua keuken. We hadden een paar uitdagingen met de beperkte ruimte. Het was puzzelen maar alles zit erin en past perfect. Super blij mee.
FOTO VAN REMCO
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 '17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tien met een griffel”
Door Leon en Anneke Schelvis op zondag 12 feb 2017 '17
Na een bezoek aan het bedrijf in Haarlem hadden we direct een "goed gevoel".
Geen opgedrongen verkoop, maar wel een luisterend oor naar onze wensen.
Na nog twee bezoeken waren we eruit. Dank aan Cornelis! We hadden afgesproken dat we de voorbereidingswerkzaamheden zoals , elektra, loodgieterswerk en de wanden vlakken, zelf zouden doen. We kregen keurig een tekening van de keuken en een aansluitschema met de aansluitingspunten toegestuurd. Natuurlijk kwamen we wel eens voor "verassingen" te staan en moest er raad gevraagd worden. Dat werd d.m.v. e-mail verzorgd door Marieke uit Nunspeet. Dank! Prima zo'n steun op de achtergrond. Dan de monteurs! Freek en Mariano. Heel goed werk geleverd. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Maria van Veen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Ik ben onder de indruk van de zeer hoge klantgerichtheid zowel telefonisch, per mail als in de zaak. De verkoper denkt met je mee, is deskundig en zorgvuldig. Afspraken worden nagekomen. De monteurs leveren vakwerk af en werken netjes. Kritiek wordt serieus genomen en leidt tot verbetering van het werkproces. Ik ben zeer enthousiast over Keur Keukens en beveel dit bedrijf heel graag aan!
FOTO VAN MARIA VAN VEEN
Keur keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
FOTO VAN LILLY EN HANS STASSE
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Gerarda Kruijver op donderdag 19 jan 2017 '17
Geweldig fijn geholpen door Joanne Grisnich....gekozen voor een basiclijn maar alle service gekregen die je als klant graag wenst.De afspraken/beloften door keurkeukens zijn allemaal nagekomen. No nonsens en eerlijk zaken doen...ik kom hier zeker terug voor een keuken voor mijn dochter...bedankt nogmaals
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 '17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hulp bij ontwerp”
Door M. Carbaat op vrijdag 23 dec 2016 '16
Keur Keukens heeft voor ons de keuken ontworpen, van welke we zelf niet wisten dat we die wilden hebben. Wij hadden geen idee wat we wilden toen we een aantal maanden geleden in de Haarlemse vestiging binnenliepen. Dankzij de enthousiaste eerste opvang door Joanne Grisnich en haar eerste tekeningen en het fantastische vervolg daarop verzorgd door Cornelis van Dalfsen hebben we nu een geweldige keuken. De installatie van de keuken werd prima gedaan door de monteurs Johan en Gert, de uiteindelijke voltooiing liet wat op zich wachten door een administratief foutje, maar uiteindelijk is onze keuken nu echt helemaal af en we zijn er erg blij mee. Dank, Cornelis en alle anderen.
FOTO VAN M. CARBAAT
Door Keur ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 '16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 '16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Keur is de beste keuze”
Door Tilly Bottelier en Eelco Hessling op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben maar één boodschap: voor Keur kiezen is de beste keuze. Vanaf de eerste dag dat wij de showroom in Haarlem binnenliepen tot vandaag, een monteur heeft net het laatste kitwerk verricht, hebben wij niets dan positieve ervaringen met Keurkeukens. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, maar vooral willen we benadrukken dat het hele proces probleemloos, zelfs heel plezierig en vakkundig is verlopen. De samenwerking met Keukenwerk, alle vakmensen die hierbij betrokken zijn geweest, de stiptheid en vriendelijkheid van eenieder, afspraak is afspraak.... Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Chapeau”
Door De Vissers op dinsdag 29 nov 2016 '16
Na vele omzwervingen te hebben gemaakt in de wereld van de aanschaf van een keuken (waar we niet vrolijk van werden), zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Het werd ons al snel duidelijk dat we nu wel in goede handen waren. De heer Tesselaar heeft ons op een hele plezierige, geïnteresseerde en vakkundige manier begeleid. Hij aarzelde ook niet om te zeggen "zou u dat wel doen? Lijkt me niet verstandig". We hebben naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd met als resultaat een keuken die perfect is: de juiste hoogte en dikte van de smetplint om maar eens iets te noemen of de dikte van het aanrechtblad. De offerte die de heer Tesselaar heeft uitgebracht was transparant, zodat we wisten waar we aan toe waren. Veranderingen aanbrengen in de offerte was totaal geen probleem. De heer Tesselaar nam alle tijd voor ons, hetgeen heel plezierig was. Voordat de keuken geplaatst kon worden, moest er wel het een en ander worden verbouwd. Via de heer Tesselaar kwamen we in contact met de firma Keuken Werk van de heer Bune ( met een streepje op de e) en ook dat bleek een gouden greep te zijn. Het is onvoorstelbaar zo voorspoedig als de verbouwing is verlopen. De heer Bune en zijn team hebben vakwerk verricht, zoals je maar weinig meer tegenkomt. De heer Bune was het aanspreekpunt en communiceerde ook met Keur Keukens, zodat ook de logistieke kant van het geheel vlekkeloos verliep. De mensen die hier hun werk hebben verricht zijn stuk voor stuk heel prettig in de omgang en hebben zichtbaar plezier in hun werk en bovendien heel flexibel: nog 2 extra stopcontacten, geen probleem. En ook nu weer waardevolle adviezen, waar we naar hebben geluisterd. Kortom onze dank aan de heer Tesselaar en de heer Bune en zijn team is heel groot. We genieten volop van de keuken en niet in de laatste omdat er geen nare herinnering aan ten grondslag ligt. Integendeel het hele proces van begin tot het eind is meer dan voorspoedig verlopen. Chapeau.
REACTIE VAN HANS EN RINEKE VAN DER LANDE
Deze reactie is exact ook onze ervaring en ook wij zeggen Chapeau voor de heer Tesselaar en dhr Bune en hun teams. SUPER!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
REACTIE VAN MIEKE
Ons kookpaleis!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
FOTO VAN TON EN TREES SCHOUTEN
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen zorgen”
Door Long Huynh op dinsdag 15 nov 2016 '16
Geholpen door Cornelis Dalfsen, zeer tevreden over de informatie en transparantie. Geen verborgen kosten en zeer goede advies gekregen. DB Keukens gaan niet voor winst, maar willen het beste voor jou. Montage liep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en het waren twee vriendelijke mannen. Alles is netjes achtergelaten. bij DB Keukens heb je geen zorgen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 '16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
FOTO VAN NOORTJE EN THIJS THISSEN
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Vaklui”
Door edith op maandag 31 okt 2016 '16
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop ik ben geadviseerd met mijn nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor genomen en door de logische opbouw ontrolde zich de keuken die ik graag wilde. Nu de keuken is geplaatst, kan ik niet anders zeggen dan dat jullie echt vaklui zijn! Keurig gewerkt en helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“De keuken staat!”
Door Tessel&Eric op zaterdag 29 okt 2016 '16
Afgelopen week Reinier met een hartelijke handdruk uitgezwaaid. Onze keuken staat! En hoe! Maar het begon allemaal met Dennis in Haarlem. In alle rust, daar werden een aantal weken voor uitgetrokken, kwam het keukenplan tot stand. Dennis schetste alle mogelijkheden zodat wij de juiste keuze konden maken. Bij een twijfel over de ingemeten maten kwam Colin direct voorrijden om de zaak opnieuw te bekijken. Zo goed dat er dan direct daadwerkelijke actie wordt ondernomen. Het plaatsen van de keuken werd echt door vakmensen als Reinier en Cor gedaan. In drie dagen tijd is onze keuken met alle zorgvuldigheid geplaatst. Wat een in-, door-, over- en vooruitzicht hebben deze mensen. Wij zijn super tevreden. Echt een bedrijf die zijn slogan echt waarmaakt: Afspraak is afspraak. Onze hulde aan Dennis, Colin, Reinier en Cor. Tessel&Eric.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Hulde”
Door M. van der Voorn op vrijdag 28 okt 2016 '16
Een jaar na plaatsing van de keuken werden de bovenkastjes en de afzuigkap er gratis afgehaald en weer gemonteerd als service, omdat het stucwerk erachter opnieuw moest worden aangebracht. Aan dat laatste had de firma Keur natuurlijk part noch deel. Hulde!

Eerdere ervaring van 2 oktober 2015: Goede service en communicatie voorafgaand aan de plaatsing van de keuken. Vragen worden soepel beantwoord. Rustige en beschaafde vakmensen doen de installatie. Enkele onverwachte dingen bij de installatie worden soepel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Ingrid en Rien Rijling op maandag 24 okt 2016 '16
Na 28 jaar een nieuwe keuken. Via internet bij Keur Keukens terecht gekomen. Zonder afspraak werden we binnen vriendelijk en deskundig benaderd. De afspraken erna idem ditto. Ook het internetverkeer en telefonisch alles perfect. In combinatie met Keukenwerk hebben wij nu een droomkeuken. Een extra woord van dank voor Peter Thyssens.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door C.P.Koopman op woensdag 19 okt 2016 '16
Inmiddels heb ik al heerlijk gekookt in mijn nieuwe keuken. De keuken is perfect geplaatst door zeer ervaren monteurs. Ze werkte heel rustig en relaxt,wat voor de koper erg fijn is. Model wat getekend is klopt exact. Alle apparatuur is van Neff. De vaatwasser is wel luidruchtig. De afzuigkap en combi oven plus koel/vrieskast zijn helemaal goed.tevreden klant Keur keukens Haarlem.
FOTO VAN C.P.KOOPMAN
Keuken met Neff apparatuur
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 '16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
FOTO VAN FAMILIE VERVAAT IN SANTPOORT NOORD
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuze waar we erg blij mee zijn”
Door susanne op dinsdag 4 okt 2016 '16
we hebben een nieuwe keuken gekocht, waren al een tijdje op zoek en verschillende keukenbedrijven bezocht. bij Keur keukens (cornelis) werden we snel geholpen op een manier die bij ons past. verschillende opties besproken, meteen een 3-D foto meegekregen van een mogelijke opstelling. werd goed meegedacht over onze wensen, uiteindelijke keuze waar we erg blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Lossen het meteen op”
Door Liz op maandag 3 okt 2016 '16
Super goede service, denken goed mee en altijd bereikbaar (of snelle reactie) Helemaal tevreden! Keuken is helemaal naar wens en erg netjes afgewerkt.Ze gaan verder dan alleen een keuken plaatsen. Ook prettig dat je maar 1 iemand hoeft te bellen als er iets niet werkt, zij lossen het meteen voor je op.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door C .Kruijsen op zondag 2 okt 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het maken voor een plan voor de nieuwe keuken. Afspraken worden nagekomen t.a.v. inmeten planning, plaatsen. Prettig personeel wat kwam inmeten voor de keuken en later het personeel wat de keuken kwam installeren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 '16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 '16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 19 sep 2016 '16
Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prachtige keuken dankzij Keur Keukens Haarlem”
Door J. Zwaan op zondag 18 sep 2016 '16
Na bij verschillende keukenzaken te zijn geweest kwamen we terecht bij Keurkeukens in Haarlem. Daar werden we vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Samen met verkoper Wim van Dijkhuizen, die goed naar onze wensen luisterde maar zelf ook met praktische adviezen kwam, hebben we nu een prachtige keuken. De keuken is perfect geplaatst door de monteurs, alles klopt tot op de millimeter. Kortom: als u een keuken zoekt, Keurkeukens Haarlem is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Fam. Triest op vrijdag 16 sep 2016 '16
Met een beperkt budget hebben we, met behulp van Jochem, toch onze droomkeuken kunnen realiseren. De mooie showroom had ons voldoende te bieden om een keuze te maken voor wat het beste bij ons past. Een klein probleem na de levering werd snel en adequaat en zonder enig gedoe opgelost. Erg netjes. Toen bleek dat we toch nog een aanvulling op onze keuken konden uitvoeren hebben we zonder enige twijfel opnieuw een afspraak gemaakt om dit te laten uitvoeren door Keur Keukens. Wij zouden iedereen aanraden om hier eens langs te gaan en/ of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op zaterdag 10 sep 2016 '16
Goede zaak, waar meegedacht wordt door de verkopers. We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Bij vragen naderhand konden we direct contact opnemen met 'onze' verkoper en zijn we steeds netjes en snel geholpen. De montage verliep ook prima. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Natasja van Dwingelen op woensdag 7 sep 2016 '16
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom werden we door Cornelis van Dalfsen erg goed geholpen. Hij vertelde ons over de mogelijkheden die Keur Keukens biedt, en maakte een eerste schets van de keuken. Ook gaf hij duidelijk aan dat als we een gespecificeerde offerte wilde laten maken hij graag een afspraak wilde plannen zodat hij alle tijd voor ons zou hebben. Bij deze afspraak had hij al een impressie tekening van onze wensen gemaakt, hij luisterde goed naar de specifieke eisen die wij stelden aan apparatuur, en dacht actief mee om toch de kosten van de keuken binnen ons budget te kunnen houden. Bij het inmeten van de keuken dacht de monteur ook mee over mogelijkheden voor de boiler/quooker. Toen bij de verbouwing van de keuken bleek dat we nog een koof ik de keuken moesten opnemen, was dat geen probleem, de tekeningen en de offerte werd daar op aangepast. Over de monteurs ook niets dan lof, ze hebben actief mee gedacht aan oplossingen voor de afzuigkap waarvan het gat helaas niet op de juiste plaats kon komen. Ze werken heel netjes, en de keuken is echt heel mooi en strak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, en zullen Keur Keukens zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super verlopen”
Door A. Bode op vrijdag 2 sep 2016 '16
We hebben een zeer positieve ervaring met Keur Keukens en de keuken zelf. De voorbereidende gesprekken waren intensief, maar daardoor verliep de hele plaatsing van de keuken erg goed. Voor het voorwerk waren er duidelijke tekeningen door de planning aan ons gestuurd, waardoor er geen verassingen waren tijdens het plaatsen van de keuken. De keuken is nu 3 maanden geleden geplaatst en is naar onze smaak fantastisch en ik verbaas me erover hoe recht alle kastdeuren hangen, echt kaarsrecht (is mij nog nooit gelukt met kasten in elkaar zetten zeg maar). Alle apparatuur is goed aangesloten en werkt 100%. De kastdeur van de vaatwasser kreeg 2 kleine haarscheurtjes naast de greep. Nadat ik dit melde aan de planning werd gelijk een bevestiging gestuurd met de vraag wat ik wilde; een nieuwe kastdeur of de kastdeur omdraaien. Wij kozen voor een nieuwe kastdeur en ik kreeg weer direct antwoord met bevestiging en leverweek. Echt super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gouden keuze”
Door Syl van Zoen op vrijdag 19 aug 2016 '16
Een nieuwe keuken, daar hebben we eerst goed over nagedacht. Een lijst gemaakt met punten over wat een nieuwe keuken zou moeten hebben. De afspraak was dat we zo min mogelijk concessies gingen doen bij de aanschaf van de keuken.

De hoogte. Die moest rond de 1 meter worden, maar niet door een verhoogde plint, we wilden de ruimte echt benutten!

De diepte. Aan 1 kant wilden we i.p.v. 60 een 70 cm diep blad, en ook hierbij de nadruk op ruimte; de lades moesten doorlopen en niet stoppen bij de standaardmaat.

Lades. We wilden zo veel mogelijk lades, het liefste van Blum. En in de bovenste lade aan de 'ondiepe' kant wilde we 2 binnen- lades i.p.v. de standaard 1 omdat we veel bestek hebben.

De kleur. De oude keuken was Ral bordeauxrood en die beviel zo goed, geen andere kleur dus.

Greeploos. Geen obstakels, we gingen nu voor het makkelijk onderhouden van de keuken.
Verder een groot fornuis met afzuigkap, een hoge koelkast met Biofresh en een vriezer met 4 lades.

Met ons lijstje op zak hebben we een paar weekenden besteed met een nutteloos 'rondje keukencentra', veel verhalen en poeha maar uiteindelijk haakten ze allemaal af. Op het einde van een zaterdagmiddag bij Keur keukens terecht gekomen; we hadden geen afspraak gemaakt, maar zijn gewoon in de showroom gaan kijken. Een vriendelijke meneer vertelde ons – nadat we onze wensen hadden voorgelegd- dat in principe alles kon. Nieuwsgierig een afspraak gemaakt voor de week daarna, waar we aan tafel bij Cornelis beland zijn. Dit verhaal kan nu nog wel 10 pagina's langer worden dan het al is maar op deze plek is het resultaat hetgeen wat telt: Geen concessies (zelfs plaats voor een stoomoven), wat onmogelijk leek. Onze keuken, waarbij de ideeën van Cornelis onmisbaar bleken te zijn, is met recht onze droomkeuken geworden. De oplevering van de keuken bleek ook een verrassing: zowel de bezorgers als de keukenbouwers bleken vakmensen te zijn. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, een verademing. Er werd echt vakwerk geleverd. En na afloop was er geen rommel te zien, alles was netjes achter gelaten. Nu staat onze keuken er. Nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij kunnen echt iedereen aan bevelen om met Keur keukens in zee te gaan, wat ons betreft is dit een gouden keuze geweest! Langs deze onpersoonlijke weg willen we nog graag iedereen bedanken.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Bordeauxrode keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 '16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keur Keukens is aanrader”
Door Wiebe & Indra op zaterdag 9 jul 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Wim was erg flexibel, we konden zelfs buiten kantoortijden een afspraak maken en hij kwam met goede suggesties voor de indeling. Ook de plaatsing van de keuken verliep soepel. Wij raden Keur Keukens (en Wim het bijzonder) zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hele goede ervaring gehad”
Door bos-bloemendal op vrijdag 1 jul 2016 '16
Onze dochter heeft ons Keur aangeraden. We werden in Haarlem zeer goed geholpen. Vriendelijk, behulpzaam, voorkomend. Helemaal tevreden. Vervolgens verliep ook de plaatsing door het serviceteam uit Nunspeet vlekkeloos. Keurige mannen, precies en pas terug naar huis als ze zelf tevreden zijn over het resultaat. De keuken is prachtig en alles werkt naar behoren. Wij raden iedereen in onze vriendenkring inmiddels KEUR aan. Een hele goeie ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 '16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door lia Groeneveld op donderdag 23 jun 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. De advisering in de winkel was top. Wij hebben ons geen enkele keer opgejaagd gevoeld. Cornelis dacht met ons mee en kwam met precies de goede adviezen. Verder ging alles volgens afspraak. Het bezorgen de voorbereiding en de montage perfect geregeld. Lift stuk, geen probleem, de bezorging gaat gewoon door.
FOTO VAN LIA GROENEVELD
Keuk keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Petra & Ron op woensdag 22 jun 2016 '16
We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen in de showroom in Haarlem van Keur Keukens. Geen probleem om de order nog te wijzigen bij ons tweede bezoek. Ook de levering en plaatsing verliep keurig! En dat ze voor alles is een snelle en flexibele oplossing hebben, bleek wel toen we er vlak voor levering achter kwamen dat de afzuigkap niet met een pijp naar buiten kon... Hup koolstoffilters erin en het probleem was opgelost zonder extra kosten. De keuken is helemaal af als de hoge plint geplaatst is onder het fornuis. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, die voorzien is van lades ipv kastjes (overzichtelijk wat er in staat), een vaatwasser, koelkast & vriezer, Berling Classic fornuis met 5 gaskookzones + 3 ovens en voor alle pannen een hoekkast met 2 uitzwenkplateaus.
Aan het eiland is de mogelijkheid gecreëerd om gezellig te zitten en voor de extra opbergruimte zijn er nog 2 halve kastjes toegevoegd. Voor ons een super functionele keuken die er ook nog eens heel mooi uitziet!
FOTO VAN PETRA & RON
Functionele keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 '16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
FOTO VAN H.PLETTING
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 '16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Frits en Carla Vermeij op donderdag 26 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Voor alles kwam een oplossing. Ook duidelijkheid over de kosten van de keuken. Aflevering van de keuken verliep prima. Ook voor de monteur alle lof over het plaatsen van de keuken. Bij vragen kan je altijd contact opnemen. Wij zijn erg tevreden en raden Keur keukens zeker aan bij vrienden en familie.
FOTO VAN FRITS EN CARLA VERMEIJ
Witte greeploze hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Mooi ontwerp”
Door Coen Vaessen op vrijdag 20 mei 2016 '16
De medewerkers van Keur namen uitgebreid en met veel geduld en creatief meedenken de tijd om met ons te komen tot een mooi ontwerp. Ook konden wij nog een keer terug komen om de laatste wijzigingen door te voeren, wederom in alle rust.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door Robert op donderdag 19 mei 2016 '16
De aanschaf van onze keuken verliep erg prettig. De adviseur lichtte ons goed voor en dacht met ons mee. De keuken werd zoals afgesproken op de verwachte tijd geleverd. De installateur werkte netjes, secuur en ongehaast, alsof de keuken van hemzelf was.
Met goede nazorg werden de puntjes op de i gezet en een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echt een aanrader”
Door Martijn van Aalst op maandag 16 mei 2016 '16
Eind december op zoektocht gegaan naar onze keuken voor plaatsing in februari. Hierbij diverse partijen bezocht maar hier voelden wij ons redelijk opgejaagd wild. Meteen offertes willen laten ondertekenen, zonder zogenaamde verplichtingen, etc. Toen viel ons oog dankzij Qasa gelukkig op Keur Keukens. Na een spontaan bezoek aan Keur bleek dat dit niet verstandig was. Door alle goede recensies is het hier altijd druk, een afspraak moet je echt van tevoren inplannen anders heeft het geen zin om te gaan. Gelukkig viel er een afspraak uit en konden wij toch nog snel met onze korte oriëntatie beginnen, waarbij de keuken voor ons volgende bezoek zou worden uitgetekend door Peter. Door de goede en snelle oriëntatie was de tekening al bijna meteen naar wens. Verder ingevuld tijdens een vervolg afpraak met apparatuur en een paar aanpassingen, binnen 1,5 bezoek was de keuken besteld tegen een voordelig prijs mede dankzij de decemberactie. Levering in de gewenste week bleek mogelijk en alles werd vakkundig binnen 2 dagen gemonteerd. Helaas was er een paneel beschadigd, een deurtje die niet helemaal waterpas was afgesteld en een deurtje in de verkeerde maat geleverd (levertijd van +/- 2 maanden), maar dit werd allemaal achteraf uitstekend opgelost. In april was de keuken helemaal af... Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verademing”
Door J.C.M. Kleijn op donderdag 12 mei 2016 '16
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte keuken. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht zijn wij bij Keur Keukens te Haarlem uitgekomen. Wat opviel was de vriendelijke, deskundige houding van de verkoper (Cornelis). Door het transparante verkoopproces en prijsstelling zijn wij perfect meegenomen in de zoektocht naar de geschikte keuken. Een verademing vergeleken met overige aanbieders. Het doorvoeren van verschillende aanpassingen aan het initiele ontwerp was geen probleem. De plaatsing is tevens positief verlopen. Ondanks de drukte was Keur flexibel in de planning zodat wij zo snel mogelijk onze woning hebben kunnen betrekken. Gert heeft gezorgd voor een vakkundige plaatsing. In het traject van onze nieuwbouwwoning hebben wij te maken gehad met verschillende aannemers en leveranciers. Keur Keukens was daarin een verademing: end-to-end service en super werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede keuze geweest”
Door Bas van Leeuwen op dinsdag 3 mei 2016 '16
Na veel recensies gelezen te hebben zijn wij ook naar Keur gegaan. Het contact met de verkoper (Wim van Dijkhuizen) verliep prettig en er werd goed duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden binnen ons budget. Na verschillende opstellingen en stijlen bekeken te hebben, hebben we samen met de verkoper onze ideale keuken in elkaar "gezet". Onze keuken hebben we nu alweer een paar maanden in gebruik en het bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Bas van Dijk op maandag 25 apr 2016 '16
Wij hebben een bij Keur Keukens een schitterende keuken voor in ons nieuwbouwhuis gekocht. Kundige en vriendelijke verkoper (Cornelis) met een transparant verkoopproces met duidelijke prijzen, geen pusherige verkoop! Omdat wij de keuken kochten voordat het huis gebouwd was hebben wij gedurende het proces nog veel veranderingen doorgevoerd. Dit was steeds geen enkel probleem en hierbij werden wij ook goed geadviseerd. Daarnaast ging het plaatsen van de keuken uitstekend, alles werd meteen vakkundig gemonteerd en aangesloten door keurige vakmensen. Wij zijn dan ook zeker een tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem, Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland