Feedback
9,7

Keur Keukens

Website: www.keurkeukens.nl "Fantastisch" score uit 260 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keurkeukens.nl | tel: 023-5173180 | Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem
1 / 107
107 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 260 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren229 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Top”
Door Ron Johannes op maandag 14 mei 2018 '18
Prettige verkoopafspraak met Dennis / duidelijke prijsafspraken en afspraken betreft andere zaken / vakkundige installatie / er moest 1 deurtje vervangen worden, dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom : TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een aanrader”
Door Erik Granaat op dinsdag 8 mei 2018 '18
Volledige keuken gekocht en laten plaatsen. Bij aanschaf al direct aangenaam getroffen door de manier waarop door de verkoper werd meegedacht. Daarbij valt op dat het belang van de klant het enige is dat telt. Door omstandigheden moesten in een later stadium wijzigingen in de bestelling worden aangebracht. Ook daarbij werd goed meegedacht en konden wijzigingen in de bestelling zonder bijkomende kosten worden aangebracht. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Hier moest ter plekke een enkele creatieve oplossing bedacht worden. Bracht wel enig extra werk met zich, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. KeurKeukens is misschien soms iets duurder dan andere, maar je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Bart Soellaart op vrijdag 27 apr 2018 '18
Wij hebben een prachtige keuken aangeschaft bij keur keukens. Goed geholpen in de showroom tot en met de plaatsing! betrouwbaar, modern en zeer vriendelijk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 '18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel gegaan”
Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 '18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 '18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Nico en Hennie Willemse op vrijdag 6 apr 2018 '18
Bij de aankoop van onze nieuwe keuken zijn wij op een hele goede, kundige en geduldige wijze geadviseerd door Cornelis van Dalfsen. Toen later echter bleek dat er sprake was een productiefout bij de aflak van de frontjes, is dit op een hele fijne eh adequate manier opgelost door Henri Mulder. Hulde Hiervoor! Wij hebben nu een keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Wat ons betreft maakt Keur Keukens het motto "afspraak is afspraak" meer dan waar. Het is een eerlijk bedrijf die wij iedereen kunnen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig goed geholpen”
Door Kevin van Gaalen op donderdag 5 apr 2018 '18
Eerlijk, geduldig, professioneel en creatief. Eigenlijk vanaf de eerste kop koffie met warme gevulde koek bij Cornelis tot aan Alwin de monteur die zorgvuldig in alle rust de kleur voeg met ons heeft bepaald.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
FOTO VAN M. RODE
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mondelinge garantie wordt niet schriftelijk”
Door Corinne op dinsdag 27 mrt 2018 '18
We hadden een keuken besteld omdat de verkoper had ons verzekerd dat er een 20 jaar garantie was op de keukenmeubels. Na steeds schriftelijk bevestiging van de beloofde garantieregeling te vragen moesten we ontdekken dat het een verkooppraatje was. We hebben ons keuken bestelling moeten annuleren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel oog voor detail”
Door Jack en Gré Spaansen op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij zijn bij Keur Keukens zeer professioneel geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen, vakkundig man die ook technisch goed op de hoogte is. Hij had zeer veel oog voor detail, alles werd gewikt en gewogen. Het resultaat is 'n prachtig mooie keuken. Wij zijn echt super tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ouderwetse service en fatsoen”
Door Doortje van Overbeek op donderdag 22 mrt 2018 '18
Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Via internet zagen we heel veel goede recensies over Keur Keukens. Of die allemaal eerlijk en waar zijn, weet je natuurlijk niet en dus gingen we op pad om te kijken bij Keur Keukens Haarlem. Vanaf het eerste moment werden wij keurig te woord gestaan en viel ons op dat hier geen 'keukenverkopers' rondliepen maar mensen met hart voor het bedrijf. We maakten een afspraak voor de week erop en werden op tijd, met veel aandacht en tot volle tevredenheid geholpen. Ook de daarop volgende afspraak verliep alles zonder problemen en Joanne was bijzonder geduldig terwijl wij onze keuzes tegen elkaar afwogen. Ook dacht zij steeds mee in oplossingen die binnen ons budget zouden passen. Wij hebben geen seconde het gevoel gehad iets duurders te moeten kopen dan wij wilden, ook werden wij nooit gehaast in het nemen van onze beslissingen. We kregen uitgebreide informatie mee naar huis en via de mail ontvingen we o.a. de tekeningen (voor de aannemer). Ook het maken van de afspraak voor het afleveren en plaatsen van de keuken verliep in overleg en werd meerdere keren gecheckt. Over het uiteindelijke leveren en plaatsen van de keuken kan ik oprecht niet anders dan 100 procent tevreden zijn. Ondanks dat de monteurs nog tegen een paar probleempjes in het huis op opliepen, wisten zij die ter plekke keurig op te lossen en maakten onze keuken in twee dagen tot een paleisje! Alle lof voor Peter en Michiel, die onze keuken er niet zomaar inzetten maar met respect voor de materialen. Dit alles gebeurde zonder een onvertogen woord of gemopper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Keur keukens inderdaad de prachtige recensies heeft verdiend: hun motto 'afspraak is afspraak' zijn ze zeker nagekomen, maar nog veel meer hebben wij een bedrijf leren kennen met ouderwetse service en fatsoen. Een bedrijf als dit is met een lantaarntje te zoeken maar wij hebben het gevonden! Nog een tip: bij vragen was Keur Keukens weliswaar goed te bereiken maar het duurde wel iets te lang voor wij terug werden gebeld. Dat is misschien nog voor verbetering vatbaar.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 '18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Waar voor je geld”
Door Fam Paardenkooper op zondag 4 mrt 2018 '18
We hebben de helft van onze keuken grondig laten renoveren en zijn daarvoor bij Keur Keukens Haarlem geweest. We kwamen daar terecht vanwege de goede recensies op deze site. Je hoort zo veel gekke dingen over "keuken boeren". Cornelis van Dalfsen heeft ons grondig uitgehoord over de wensen en ons van vakkundig advies voorzien. De levering liep geheel volgens de planning en de monteurs (Peter en Henk; top gedaan mannen!) hebben de keuken tot in de puntjes verzorgd geplaatst. Er mankeerde op twee plekken wat aan (kleine dingen hou je toch) maar die hebben ze zelf geconstateerd en opgegeven ter vervanging. We zijn heel gelukkig met onze nieuwe keuken en gaan hier de komende jaren enorm van genieten! Keur Keukens is een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettige samenwerking”
Door Twan op zondag 4 mrt 2018 '18
Via Qasa kwamen we bij Keur Keukens terecht. Op een donderdag gebeld voor een eerste afspraak liefst de eerstvolgende zaterdag. De telefoniste puzzelde wat maar ze kon nog wel een adviseur regelen. Anders dan bij andere bedrijven waar we zijn geweest duurde de eerste afspraak hier 3 uur. Allereerst werd er een beeld geschapen wat we mochten verwachten, en werd een eerste schets gemaakt van de keuken. De tweede afspraak, 2 weken later, werden pas de daadwerkelijke materialen en apparaten gekozen. Het concept waarbij alles in eigen hand is en Keur eigenlijk voor alles rondom de keuken contactpersoon blijft (dus geen kastje-naar-de-deur) sprak ons heel erg aan. Dat, de garantie van 10 jaar op de keuken en dat een vergelijkbare keuken bij de concurrent duurder was maakte dat wij de keuze voor Keur definitief maakten. Het inmeten van de keuken was heel prettig, de meter/monteur was heel alert op zaken waar we met de ontwerper nog niet over na hadden gedacht waardoor we toch nog tijd hadden om een paar wijzigingen aan te brengen. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat 1 lampje van de afzuigkap niet werkte. De monteurs hebben direct bepaald waar het probleem lag en, aangezien het om een fabrieksfout ging, werd er direct melding van gemaakt bij de leverancier. De volgende ochtend om 9.10 werd er al contact opgenomen door de leverancier om het op te lossen. Tijdens het hele proces, van eerste ontmoeting tot de keuken geïnstalleerd was, werden we begeleid door de ontwerper, die ook meteen contactpersoon is. Een hele prettige samenwerking, wij zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Richard Kuijt op vrijdag 23 feb 2018 '18
Samenvattend prima geholpen door Cornelis. Kwam met voor ons uitstekende ideeën wat betreft indeling van de keuken waar we zelf nooit op hadden gekomen. Ook qua producten goed meegedacht (zoals een extra stille vaatwasser i.v.m. de te realiseren open keuken, simpel detail maar we kochten voor de eerste keer een keuken en zouden hier nooit over nadenken). De adviseur verkoper was verder ook niet pusherig. Hoewel het vast vervelend was dat we in zijn lunchpauze kwamen zonder afspraak, was dit absoluut niet te merken, erg ontspannen en prettige sfeer en nam nog steeds rustig de tijd voor ons. Ook zijn we binnen ons budget gebleven. Kortom al met al prima geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RICHARD KUIJT
Keuken met bijzondere indeling
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door L. Kamphuis op donderdag 22 feb 2018 '18
Prima geholpen bij de indeling van de keuken. Goede adviezen van onze adviseuse, met praktische kanttekeningen. Niets dan lof voor de installateurs: vriendelijk en goede uitleg. Uitstekende vakmensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Eljee op woensdag 21 feb 2018 '18
alles is vanaf het eerste moment prima verlopen, van budget en je daar aan houden tot de best haalbare opties en een fantastisch keuken, tot en met oplevering is iets waar menig bedrijf jaloers op kan zijn. Een enkele afwijking tijdens het proces werd subliem aangepakt en opgelost. Best value for money in goed Nederlands? Ja beslist! Aan te bevelen? Ja van harte en al een paar maal gedaan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Martijn op woensdag 14 feb 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een nieuwe keuken nodig. Mede vanwege hoge waardering op Qasa uitgekomen bij Keur. Jochem Spier heeft ons goed geholpen, en ondanks diverse vertraging in de bouw, steeds weer de tijd voor ons genomen. Plaatsing keuken ging goed en prettig. Al met al heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 '18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door P. van Huit op donderdag 8 feb 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken gekocht in Haarlem. We zijn zeer te spreken over de verkoopster, die uitgebreid ons voorlichte over types, varianten in modellen. Met het intekenen bleek zij heel vaardig te reageren op onze wensen, die we soms ter plekke veranderde, soms op haar aanraden. Bijpassende kleuren kiezen voor de vloer en wanden gaf ze ons steeds een aantal varianten. Toen we in een veel latere fase toch nog twijfels hadden, kregen we een paneeltje mee om een keus te maken bij een stoffeerderij. We vertelden onze kinderen over onze nieuwe keuken, maar zij vroegen ons of we ook een vaatwasser hadden genomen. Dat hadden we niet, maar zij overtuigden ons om het alsnog te doen. Dat hebben we gedaan, maar alles moest opnieuw ingetekend worden. Dat was helemaal geen punt. Bij het nameten van onze oude keuken door een vakman, bleek er nog wat ruimte over, waardoor een smal kastje breder kon worden. Voor de derde keer, even vrolijk, een nieuwe gemaakte tekening. Bij de uitvoering was alles aanwezig, maar helaas bleek de composietplaat achter de kookplaat niet de juiste maat te zijn. Zonder problemen werd deze vervangen, wel was dat enkele weken later, mede veroorzaakt door de feesten rond de jaarwisseling. Afspraak is afspraak en het kwam dik in orde. Nu we de keuken al een paar maanden in gebruik hebben, bevalt ze ons buitengewoon. Ook de elektrische kookplaat en combi-oven is na een korte gewenningsperiode fantastisch. Hartelijk bedankt, verkoopster, technisch personeel en servicedienst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 '18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 '18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 '17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles in het werk voor een tevreden klant”
Door C. Piets op maandag 20 nov 2017 '17
Voordat we binnen stapten bij dit keukenbedrijf in Haarlem hadden we op internet gezocht naar beoordelingen door klanten op vergelijkingssites. Omdat Keurkeukens er als beste bedrijf in Nederland uitkwam hebben we hier onze keuken gekocht. De medewerker die ons hielp met het ontwerp (Jochem) nam veel tijd voor ons en probeerde al onze wensen in te passen. In de afgesproken week werd de keuken geplaatst en was het resultaat schitterend. Er waren wel een paar kleine tekortkomingen, maar deze werden binnen afzienbare tijd verholpen. Na verloop van tijd kwamen er in het kunststof werkblad van het kookeiland een aantal vlekken te zitten. We konden de oorzaak niet achterhalen en wat we ook probeerden, we kregen de vlekken er niet meer uit. Toen ik via de mail Jochem op de hoogte bracht hiervan nam hij telefonisch met me op. Hij verzekerde me dat hij het hoe dan ook voor ons op ging lossen. Uiteindelijk bood hij aan het blad te vervangen en alle kosten die daarmee samen hingen kwamen voor rekening van Keurkeukens. Dat vonden wij een prachtige oplossing. We kozen nu voor een blad van graniet en wij hoefden slechts de meerprijs van het materiaal te betalen. Afgelopen week kwamen er twee monteurs het oude werkblad demonteren en het granieten blad monteren. Toen bleek zelfs nog dat er een nieuwe spoelbak in het blad werd gezet omdat de oude vermoedelijk niet onbeschadigd overgezet kon worden. In het werkblad zit een verhoogde houten balk (lessenaar) waar we aan kunnen eten. Deze raakte licht beschadigd bij het loshalen van het oude blad. Daar is onmiddellijk kosteloos een nieuwe voor besteld door de monteurs. Ik heb geen idee wat de winstmarge is op een keuken als de onze en eigenlijk wil ik dat ook liever niet weten. Maar als ik zie wat er nu allemaal aan kosten zijn gemaakt om ons helemaal tevreden te stellen dan denk ik dat er weinig winst overblijft voor Keurkeukens. Zonder getouwtrek wordt alles in het werk gesteld om ons tevreden te stellen. En dat vind ik toch wel heel bijzonder. Bij deze dus een groot compliment voor en veel dank aan alle medewerkers van dit vriendelijke bedrijf.
FOTO VAN C. PIETS
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Bijzonder goed”
Door Arianne Menken op woensdag 15 nov 2017 '17
Wij zijn bijzonder goed geholpen. Uitstekende adviezen en het plaatsen van de keuken ging zeer deskundig. Ondanks de overlast die zoiets met zich meebrengt, zijn wij toch volledig ontzorgd. Precies wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Dank voor de keuken”
Door Simon en Berta Zeeman op zaterdag 11 nov 2017 '17
Nieuwe keuken gekocht bij Keur Keuken in Haarlem. Het heeft even wat langer geduurd, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen. Met dank aan Cornelis van Dalfsen en Dirk Jan Pitlo. Deze 2 mensen die wij hebben leren kennen, hebben echt een hart voor de zaak. Afspraak is afspraak, en alles is perfect opgelost en tot in de puntjes uitgevoerd. Mede door hun inzet hebben wij een prachtige keuken gekregen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer positief”
Door Irma Sipman op woensdag 8 nov 2017 '17
Mijn ervaring met Keur Keukens is zeer positief, de keukeninstallateurs zijn vakkundig en oplossingsgericht, Mijn keuken is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden wanneer men denkt een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Tjeerd op zaterdag 4 nov 2017 '17
Keur Keukens heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schitterende keuken. In de showroom nemen ze tijd voor je en ze demonstreren duidelijk in de showroom wat er beschikbaar is. Een keuken installeren is een groot project en als zodra je keuken hebt verwijderd komen er soms onvoorziene verrassingen. Maar ook hier werden we goed geholpen. Keur Keukens dacht tijdens het gehele proces proactief met ons mee in oplossingen, zodat we nu uiteindelijk een mooie keuken hebben staan.
FOTO VAN TJEERD
Voor en na
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 '17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Paul van Dam op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met KEUR-keukens met zowel als de verkoopmedewerkers als de installatie monteurs, ook kleine aanpassing aan de keuken en/of mankementen werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Richard en Joyce op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met de service die Keur Keukens geboden heeft en natuurlijk met onze uiteindelijke keuken! Joanne heeft ons tijdens het proces van het kiezen van de keuken, erg goed geholpen en erg goed geadviseerd..zonder opdringerig te zijn! We kregen ook alle tijd om na te denken en de communicatie verliep ook erg vlot. Monteur Jos heeft onze keuken geplaatst en heeft dit super nauwkeurig gedaan, complimenten! Al met al zijn wij erg tevreden over Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Bas op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn van begin tot eind heel goed geholpen door Keur Keukens. Ze zijn erg kundig en ook de nazorg was heel goed. Zeker een aanrader !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Deskundig geholpen”
Door Bertje en Rinus Doeser op woensdag 25 okt 2017 '17
Wat zijn we deskundig geholpen met de keuze voor onze keuken. We profiteren iedere dag van de inzichten en praktische adviezen van onze adviseur Joanne. De opstelling van de keuken is nogal veranderd. We kregen echter volop tijd aan de nieuwe ideeën te wennen. Stap voor stap kwamen tot een prachtig ontwerp dat paste in ons budget.
Ook over de werkvoorbereiding en uitvoering niets dan lof. Als er al eens een tegenslag was, dan werd samen met de klant naar een bevredigende oplossing gezocht. Bij de eindcontrole werden de laatste puntjes op de ingezet. De uitstekende nazorg heeft ons aangenaam verrast.
FOTO VAN BERTJE EN RINUS DOESER
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door van Pagée op woensdag 25 okt 2017 '17
Super service van alle medewerkers. Hangt een enorm goede sfeer, gastvrij en vriendelijk. Ook toen iets niet klopte , ze lossen alles zo keurig en netjes op. Ik heb al vaak reclame gemaakt omdat ik het in alle opzichten een topbedrijf vind.Soms koop je iets en zijn ze niet thuis wanneer je klachten hebt. Bij Keur willen ze dat je echt blij bent met de aankoop en doen ze er alles aan eventuele problemen te verhelpen. Iedereen die er werkt is zeer klantvriendelijk en gastvrij. Een tien krijgen ze van mij.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede keuze”
Door Petra Spaan op dinsdag 24 okt 2017 '17
In eerste instantie zijn we naar Kuchenland Ekelhoff gegaan in Nordholm Duitsland. De heer Ginten van Ekelhoff was een verademing en we zijn later gewoon vanwege de voorpret nog twee keer bij hem langs geweest. Gewoon uitstekende adviezen zonder enig gedram. Onze verbouwing was helaas ietwat ingewikkeld en duurde erg veel langer dan verwacht. We zijn op advies van een relatie naar Keur Keukens gegaan in Haarlem, voor ons om de hoek. Het is een goede keus gebleken, de indeling van het huis is niet echt eenvoudig maar de keuken is uitstekend geplaatst. De service is grandioos gebleken. De heren die de keuken geplaatst hebben maar zeker ook de heer die later voor ons een aantal technische zaken heeft aangepast krijgt van ons een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 '17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Een geslaagde aankoop”
Door Familie Breeuwsma op woensdag 18 okt 2017 '17
Alweer enige tijd genieten wij van de nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen heeft Joanne Grisnich ons steeds deskundig en enthousiast geadviseerd. De monteurs waren ervaren in hun werk en heel attent op praktische aanpassingen bij het plaatsen van de keuken. Kortom: een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle lof”
Door Monique en Freek D. op maandag 18 sep 2017 '17
We hebben een volledig nieuwe keuken laten installeren door KeurKeukens. Vanaf ons eerste bezoek vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en creatieve oplossingen bedacht voor inrichting, indeling en afwerking. Zelfs de kleurkeuze kon afwijken van het aanwezige assortiment. Ook de installatie verliep goed en kon ter plekke nog aangepast worden aan onze wens. Alle lof!
FOTO VAN MONIQUE EN FREEK D.
Keuken met bijzondere kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wat een gave keuken...”
Door Vincent Blokker op vrijdag 11 aug 2017 '17
Onze keuken is staat nu ruim 3 maanden. Maar laat ik bij het begin beginnen. Voor we bij Keur Keukens in Haarlem kwamen zijn we eerst bij Brugman keukens, Grando en Eigenhuis Keukens de laatste was de projectleverancier van ons huis in het Tudorpark. Brugman keukens, wauw wat een nare ervaring, met de mes op de keel. Gelukkig wijs genoeg geweest om negens een handtekening te zetten. Grando, heel leuk en gezellig, totdat we aangaven zijn offerte boven ons budget zat en over was de vriendelijkheid. Eigenhuis Keukens, die meneer had er geen zin in. Niets kon wat wij wilde, het bestond niet of het was niet te realiseren. Terwijl bij Brugman en Grando het geen probleem was.

Met de wanhoop nabij hebben we toch nog een afspraak gemaakt bij Keur Keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews hier op Qasa. De iets wat (te) amicale verkoper, die er net een week werkte, deed echt zijn best om onze wensen aan te horen en dat te vertalen naar onze droomkeuken. Die ook nog eens netjes binnen ons budget bleek te kunnen. Aan het einde van ons gesprek kregen we een gespecificeerde offerte mee. De we een dag later getekend hebben.

Door uitloop van het bouwproject zijn we een jaar laten teruggekomen om de wensen definitief te maken. Tot dat ogenbink hadden we niet niets hoeven te betalen. Door nieuwe bevindingen hadden we toch wat andere wensen. Waardoor de keuken toch een stuk duurder werd, maar ja dat wisten we zelf van te voren ook al. We wilde luxere inbouwapparatuur en plintboiler.

Na weer een fijn gesprek kregen we nu de definitieve opdracht bevestiging. Maar dit ging fout en goed ook. Verkeerde kleuren, handgrepen, boiler. Uiteindelijk zijn we er met een vergrootglas doorheen gegaan om alles glad te strijken. En toch hadden we nog wat gemist die 3 maanden laten bij de definitieve 3d tekening(render) naar voren kwam.

De dag van de levering was de volgende schok voor ons. Het aanrechtblad zat vol met grote vlekken die niet op de samples zaten in de showroom. Het punt voor electra in het blad zat er niet in(bleek ook niet te kunnen). Na een kleine discussie met de vriendelijke installateurs van Keur is het aanrechtblad weer terug naar de auto gegaan. Meteen gaan bellen met Keur en die wilde ons doorverbinden met de verkoopadviseur. Maar daar hadden we niet zo een vertrouwen meer in. Totaal niet eigenlijk, amicaal is niet erg als je je werk goed doet! Na dit relaas over de telefoon met de telefoniste, hebben we contact gekregen met iemand anders die echt zijn best is gaan doen voor ons. Het bleek dat inderdaad in de samples geen vlekken zatten, niet in de showroom maar ook niet op het hoofdkantoor.

Intern waren ze bij Keur zo geschrokken dat we opgebeld werden door de bedrijfsleider en die was geschrokken van de situatie. Met het verzoek of naar kantoor wilde komen. Alles is toen zo netjes opgelost en snel ook. We hebben een ander blad uitgezocht en stroom aansluitpunt wat wel kon. Voor we gingen verhuizen was de keuken toch nog klaar gekomen. En voor ik het vergeet de installateurs... wauw daar kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen hoe je met klanten omgaat.

Dus ja met ups en downs. Had ik 3 maanden geleden 5 sterren gegeven nee 2, maar alles is echt zo goed opgepakt dat ik het nu wel geef! 5 sterren als we de verkoper er buiten laten.
REACTIE VAN VINCENT BLOKKER
Wel eigen design, Keur heeft mijn schets uitgewerkt.
REACTIE VAN VINCENT BLOKKER
Wel eigen design, Keur heeft mijn schets uitgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“In één woord fantastisch”
Door Fam. M. Guichard op dinsdag 18 jul 2017 '17
Hier onze review na aflevering van een Keur Keuken na een half jaar. In één woord fantastisch! Nadat we een huis hadden gekocht en wij graag o.a. een nieuwe keuken wilde, zijn we naar Haarlem gegaan na al die geweldige reviews hier op deze site. Zonder afspraak binnen een uur een keuken gekocht en nog meer belangrijk, op tijd en goed geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen, goed op de hoogte gehouden en toen ook nog bleek dat de installatie meer tijd zou gaan kosten, hebben ze meer installateurs ingeschakeld om toch op tijd af te leveren. Chapeau! Nadat wij zoveel slechte ervaringen hadden met andere bedrijven voor onze verbouwing in onze huis, is het een ware verademing om gewoon als mens te worden behandeld. Ook toen bleek dat we na een paar maanden een klein probleem hadden, heeft Keur Keukens meteen werk van gemaakt en opgelost, zonder van te voren te mekkeren of het uberhaupt hun probleem was. Woorden van dank voor de verkoper Peter en het hele team van Keur Keukens.
FOTO VAN FAM. M. GUICHARD
Chapeau voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Heel tevreden klant”
Door J.Rijkhoff op dinsdag 27 jun 2017 '17
Ook wij hebben bij Keur Haarlem een keuken aangeschaft. Vanaf het eerste orienterend gesprek tot en met de oplevering in een woord fantastisch geregeld. Planning,levering,betalingsschema,inmeten,voorbereiding en eindmontage allemaal keurig en volgens afspraak verlopen. Ook even en pluim voor Fred Bune welke voor de bouwbegeleiding zorgde en goede vakmensen op ons afstuurde als Stanley (loodgieters en elektra werk) en de stucadoors van fa J. Ording. Van Arma kregen wij Werner toebedeeld voor de eindmontage en ook hij leverde keurig werk af. Alles bij elkaar een bedankje van een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 '17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig mooie keuken”
Door Jorne op vrijdag 9 jun 2017 '17
Een geweldig mooie keuken uitgezocht en gekregen! Vakkundig geholpen van begin tot eind. Geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets niet in de haak was of dat er iets niet volgens afspraak is gegaan. Ik kan Keur keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer prettig geholpen”
Door Saskia op dinsdag 6 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken bij Keur gekocht en zijn in de showroom zeer prettig geholpen. Tevens werd er goed meegedacht met onze wensen. Wat ons betreft zijn er twee redenen om Keur aan te bevelen, nl. er wordt niet gepusht om een offerte te tekenen en de keuken wordt zeer zorgvuldig en netjes geplaatst (in twee dagen). Ook tijdens de bezorging werd er zeer voorzichtig met de keukenkastjes en apparatuur omgegaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
FOTO VAN MARCEL DOKTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 '17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
FOTO VAN M. OLIVEIRA
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door sandra op woensdag 12 apr 2017 '17
via de site bij keurkeukens terecht gekomen. prima service, goed overleg, goede contacten voor tijdens en na de levering van de keuken. alles wat wij wilden werd besproken en goed uitgedacht. en de werkmannen waren helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Teun en Janine op woensdag 12 apr 2017 '17
Ongekende service en vakmanschap! Wij hebben onze nieuwe keuken nu alweer twee maanden! Vanaf het moment van de aanschaf in de showroom in Haarlem tot de plaatsing is alles prima verlopen. Er is helemaal niets mis gegaan en wij zijn super tevreden. Dat horen we van andere keukenzaken wel anders van vrienden.Wij genieten volop van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
FOTO VAN ROZEMARIJN STOKKEL
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 '17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door r.ruis op woensdag 29 mrt 2017 '17
Bij ons is onlangs een keuken geïnstalleerd via de firma "Keur Keukens" te Haarlem. Over het geheel kunnen wij zeggen dat wij bijzonder tevreden zijn over de gang van zaken. Bij het kiezen van de keuken zijn we diverse malen op professionele en zeer behulpzame manier geholpen door verkoopadviseur dhr. Dennis Tesselaar. Voor al onze wensen was er een oplossing. Ook bij het installeren van de keuken niets dan lof over de professionele wijze waarop de keuken is geïnstalleerd door de monteurs. Kortom niets dan lof over de werkwijze van "Keur Keukens " die hun slogan "Afspraak is Afspraak " volledig zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Margot Niesthoven op woensdag 29 mrt 2017 '17
Juli 2016 is de keuken bij me geplaatst. Zeer tevreden. Over het advies bij de aankoop, de installatie, de installateurs en over de service. Als er iets is; een la die niet goed sluit of een kraan waar iets mee is; de service is, ik kan niet anders zeggen; uitmuntend. Complimenten. Als ik ga verhuizen, dan weer een keuken van Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
FOTO VAN JANNIE VERVOORN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden”
Door R. Faas op maandag 20 mrt 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop we werden ontvangen en geholpen. De verkoper dacht heel goed met ons mee. We hadden een beperkt budget, de verkoper nam stap voor stap de keuzemogelijkheden door en maakte zo onze mogelijkheden inzichtelijk. Het resultaat was een keukenindeling waar we, ook nu deze staat, heel erg blij mee zijn. Er gingen een paar dingetjes mis met de facturen, maar dat werd direct hersteld, zonder gedoe. De installatie van de keuken verliep ook prima, door vriendelijke mensen. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super blij met de keuken”
Door Remco op zondag 26 feb 2017 '17
Een keuken uitzoeken is niet de meest makkelijke opdracht, je doet dit dan ook eens in de paar jaar. Je hebt hierbij iemand nodig die begrijpt hoe jij wilt hebben en je gedachten kan lezen. Joanne van Keur Keukens Haarlem heeft voor mij mogelijk gemaakt wat ik in gedachten had qua keuken. We hadden een paar uitdagingen met de beperkte ruimte. Het was puzzelen maar alles zit erin en past perfect. Super blij mee.
FOTO VAN REMCO
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 '17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tien met een griffel”
Door Leon en Anneke Schelvis op zondag 12 feb 2017 '17
Na een bezoek aan het bedrijf in Haarlem hadden we direct een "goed gevoel".
Geen opgedrongen verkoop, maar wel een luisterend oor naar onze wensen.
Na nog twee bezoeken waren we eruit. Dank aan Cornelis! We hadden afgesproken dat we de voorbereidingswerkzaamheden zoals , elektra, loodgieterswerk en de wanden vlakken, zelf zouden doen. We kregen keurig een tekening van de keuken en een aansluitschema met de aansluitingspunten toegestuurd. Natuurlijk kwamen we wel eens voor "verassingen" te staan en moest er raad gevraagd worden. Dat werd d.m.v. e-mail verzorgd door Marieke uit Nunspeet. Dank! Prima zo'n steun op de achtergrond. Dan de monteurs! Freek en Mariano. Heel goed werk geleverd. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Maria van Veen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Ik ben onder de indruk van de zeer hoge klantgerichtheid zowel telefonisch, per mail als in de zaak. De verkoper denkt met je mee, is deskundig en zorgvuldig. Afspraken worden nagekomen. De monteurs leveren vakwerk af en werken netjes. Kritiek wordt serieus genomen en leidt tot verbetering van het werkproces. Ik ben zeer enthousiast over Keur Keukens en beveel dit bedrijf heel graag aan!
FOTO VAN MARIA VAN VEEN
Keur keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
FOTO VAN LILLY EN HANS STASSE
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Gerarda Kruijver op donderdag 19 jan 2017 '17
Geweldig fijn geholpen door Joanne Grisnich....gekozen voor een basiclijn maar alle service gekregen die je als klant graag wenst.De afspraken/beloften door keurkeukens zijn allemaal nagekomen. No nonsens en eerlijk zaken doen...ik kom hier zeker terug voor een keuken voor mijn dochter...bedankt nogmaals
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 '17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hulp bij ontwerp”
Door M. Carbaat op vrijdag 23 dec 2016 '16
Keur Keukens heeft voor ons de keuken ontworpen, van welke we zelf niet wisten dat we die wilden hebben. Wij hadden geen idee wat we wilden toen we een aantal maanden geleden in de Haarlemse vestiging binnenliepen. Dankzij de enthousiaste eerste opvang door Joanne Grisnich en haar eerste tekeningen en het fantastische vervolg daarop verzorgd door Cornelis van Dalfsen hebben we nu een geweldige keuken. De installatie van de keuken werd prima gedaan door de monteurs Johan en Gert, de uiteindelijke voltooiing liet wat op zich wachten door een administratief foutje, maar uiteindelijk is onze keuken nu echt helemaal af en we zijn er erg blij mee. Dank, Cornelis en alle anderen.
FOTO VAN M. CARBAAT
Door Keur ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 '16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 '16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Keur is de beste keuze”
Door Tilly Bottelier en Eelco Hessling op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben maar één boodschap: voor Keur kiezen is de beste keuze. Vanaf de eerste dag dat wij de showroom in Haarlem binnenliepen tot vandaag, een monteur heeft net het laatste kitwerk verricht, hebben wij niets dan positieve ervaringen met Keurkeukens. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, maar vooral willen we benadrukken dat het hele proces probleemloos, zelfs heel plezierig en vakkundig is verlopen. De samenwerking met Keukenwerk, alle vakmensen die hierbij betrokken zijn geweest, de stiptheid en vriendelijkheid van eenieder, afspraak is afspraak.... Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Chapeau”
Door De Vissers op dinsdag 29 nov 2016 '16
Na vele omzwervingen te hebben gemaakt in de wereld van de aanschaf van een keuken (waar we niet vrolijk van werden), zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Het werd ons al snel duidelijk dat we nu wel in goede handen waren. De heer Tesselaar heeft ons op een hele plezierige, geïnteresseerde en vakkundige manier begeleid. Hij aarzelde ook niet om te zeggen "zou u dat wel doen? Lijkt me niet verstandig". We hebben naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd met als resultaat een keuken die perfect is: de juiste hoogte en dikte van de smetplint om maar eens iets te noemen of de dikte van het aanrechtblad. De offerte die de heer Tesselaar heeft uitgebracht was transparant, zodat we wisten waar we aan toe waren. Veranderingen aanbrengen in de offerte was totaal geen probleem. De heer Tesselaar nam alle tijd voor ons, hetgeen heel plezierig was. Voordat de keuken geplaatst kon worden, moest er wel het een en ander worden verbouwd. Via de heer Tesselaar kwamen we in contact met de firma Keuken Werk van de heer Bune ( met een streepje op de e) en ook dat bleek een gouden greep te zijn. Het is onvoorstelbaar zo voorspoedig als de verbouwing is verlopen. De heer Bune en zijn team hebben vakwerk verricht, zoals je maar weinig meer tegenkomt. De heer Bune was het aanspreekpunt en communiceerde ook met Keur Keukens, zodat ook de logistieke kant van het geheel vlekkeloos verliep. De mensen die hier hun werk hebben verricht zijn stuk voor stuk heel prettig in de omgang en hebben zichtbaar plezier in hun werk en bovendien heel flexibel: nog 2 extra stopcontacten, geen probleem. En ook nu weer waardevolle adviezen, waar we naar hebben geluisterd. Kortom onze dank aan de heer Tesselaar en de heer Bune en zijn team is heel groot. We genieten volop van de keuken en niet in de laatste omdat er geen nare herinnering aan ten grondslag ligt. Integendeel het hele proces van begin tot het eind is meer dan voorspoedig verlopen. Chapeau.
REACTIE VAN HANS EN RINEKE VAN DER LANDE
Deze reactie is exact ook onze ervaring en ook wij zeggen Chapeau voor de heer Tesselaar en dhr Bune en hun teams. SUPER!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
REACTIE VAN MIEKE
Ons kookpaleis!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
FOTO VAN TON EN TREES SCHOUTEN
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen zorgen”
Door Long Huynh op dinsdag 15 nov 2016 '16
Geholpen door Cornelis Dalfsen, zeer tevreden over de informatie en transparantie. Geen verborgen kosten en zeer goede advies gekregen. DB Keukens gaan niet voor winst, maar willen het beste voor jou. Montage liep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en het waren twee vriendelijke mannen. Alles is netjes achtergelaten. bij DB Keukens heb je geen zorgen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 '16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
FOTO VAN NOORTJE EN THIJS THISSEN
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Vaklui”
Door edith op maandag 31 okt 2016 '16
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop ik ben geadviseerd met mijn nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor genomen en door de logische opbouw ontrolde zich de keuken die ik graag wilde. Nu de keuken is geplaatst, kan ik niet anders zeggen dan dat jullie echt vaklui zijn! Keurig gewerkt en helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.