Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB Keukens. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Artic Keukens (Utrecht)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 306 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren267 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 '19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 '19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door jeannette waage-viskil op zaterdag 13 apr 2019 '19
Na op een uiterst vriendelijke en professionele manier te zijn geholpen door Dennis bij de aanschaf van een quooker combi+, werd deze geplaatst door Hugo.Dit ging niet zonder slag of stoot i.v.m. de laagte van het keukenkastje, maar Hugo deed er alles aan om het toch voor elkaar te krijgen.Helaas bleek er na 2 dagen wat water op de kastbodem te liggen en belde ik via Keur met Arma, en werd zelfs na 17 uur te woord gestaan door Colin (?) die onmiddellijk regelde dat er de volgende morgen een monteur langs zou komen. Dat werd Werner, die ALLES in die kleine kast uiteindelijk moest loskoppelen om er achter te komen waar de lekkage zat, en die verhielp. Werner had eigenlijk nog een afspraak en dreigde in tijdnood te komen, maar na telefonisch kontakt met de zaak werd hij in de gelegenheid gesteld om de klus bij mij af te maken. Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo zorgvuldig met zijn klanten omgaat en zulke fijne medewerkers heeft.De directie mag hier trots op zijn! Zelf merk ik dat ik eerder bij mijn vrienden vertel over de fantastische hulp na de lekkage dan dat ik intens blij ben en geniet van de quooker! Ik blijf voor altijd klant van Keur/Arma indien ik iets in de richting nodig heb. Chapeau, mensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Inge en Ronald Roosendaal te Spaarndam. op maandag 1 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keur keukens in Haarlem onze droomkeuken gekocht en zijn door Peter en Cornelis erg goed geholpen en is de keuken mooier dan de super mooie 3D tekeningen. Ze nemen alle tijd en aanpassing zover mogelijk is totaal geen probleem dus voorbond is het een Tien Plus! Peter en Cornelis jullie zijn toppers en een diepe kniebuiging voor Keurkeukens en al het personeel die allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn. Super professioneel bedrijf en het plaatsen daar nemen ze paar dagen tijd voor niks geen haast of afraffelen!
REACTIE VAN INGE EN RONALD ROOSENDAAL TE SPAARNDAM.
Toppers zijn het bij Keur
REACTIE VAN INGE EN RONALD ROOSENDAAL TE SPAARNDAM.
Keur keukens 10plus
REACTIE VAN RONALD ROOSENDAAL INGELAND 5
Meer dan tevreden klant
REACTIE VAN RONALD ROOSENDAAL INGELAND 5
Plaatsing ook een tien plus
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 '19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marcel Vermeulen op woensdag 27 mrt 2019 '19
Bij Keur Keukens een keuken uitgezocht en laten plaatsen. Heel tevreden over gehele proces vanaf keuken uitzoeken tot keuken plaatsing. Heel klantvriendelijk en goed met ons meegedacht. Verkoopproces was ook ongedwongen en met goed gevoel voor servicegerichtheid. Zouden zeker anderen aanraden bij Keur een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
+ Toon extra foto van Ruben Spoor
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Adam op maandag 18 feb 2019 '19
Keuken. De verkoper had veel aandacht voor onze wensen kon heel goed meedenken. Anders dan bij andere aanbieders gaf ze totaal niet het gevoel van haast. Ook na het tekenen van het contract bleef het contact heel goed. Het enige wat beter was geweest is als de verkoper ons meer van de apparaten had laten zien en ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Transparantie”
Door M. van Ochten op donderdag 7 feb 2019 '19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keur. De keuken is zeer vakkundig geplaatst en het eindresultaat is prachtig. Wat mij aanspreekt aan Keur is de transparantie. Ze werken met netto prijzen per onderdeel en doen niet aan afdingen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en krijg je niet het gevoel dat je teveel betaalt.
FOTO VAN M. VAN OCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 '19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Natasja van Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Miriam Fritschy op vrijdag 6 jul 2018 '18
We hebben een grote, complete keuken gekocht. We zijn zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen alle keuzes te maken. Er was altijd voldoende tijd en aandacht voor ons. Toen onze planning door een lekkage veranderde reageerde het bedrijf flexibel met hun planning. De monteur die de keuken kwam plaatsen was zeer professioneel en deskundig. Ook de nazorg tot nu toe is zeer goed, we zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door Gusta Vlieger op dinsdag 3 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en daar 6 jaar later nog steeds enorm veel plezier van. Ondanks een fabricagefout, die jaren na aankoop zich manifesteerde, werd ons alle medewerking gegeven op de zo eigen wijze van het bedrijf. Tot in detail en perfectie met een ongekende klantvriendelijkheid. Een top bedrijf!
FOTO VAN GUSTA VLIEGER
Keukenaanblik
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hoedemakers op maandag 18 jun 2018 '18
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft bij Keur Keukens in Haarlem en zijn daarbij zeer goed en prettig geadviseerd door Ton Stolker en Cornelis van Dalfsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 '18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. van Lente op donderdag 17 mei 2018 '18
Onlangs hebben wij een mooie nieuwe keuken bij Keur keukens gekocht. Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, geen gedoe en "what you see is what you get". Ook de plaatsing is vlot en vakkundig gedaan. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Fam. Loupatty op donderdag 17 mei 2018 '18
Onze keuze voor Keur Keukens uit Haarlem was een juiste keuze. Vanaf de eerste kennismaking met Cornelis van Dalfsen tot eindaflevering door monteur Henk een aantal maanden later. Cornelis heeft ons goed geholpen met bruikbare tips en voorstellen waar wij zelf niet aan gedacht hadden bij ons ontwerp. Het resultaat is een prachtige keuken waar wij nu elke dag met veel plezier gebruik van maken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Breng eens een bezoekje aan Keur Keukens in Haarlem. Succes verzekerd!
FOTO VAN FAM. LOUPATTY
Prachtige keuken als resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron Johannes op maandag 14 mei 2018 '18
Prettige verkoopafspraak met Dennis / duidelijke prijsafspraken en afspraken betreft andere zaken / vakkundige installatie / er moest 1 deurtje vervangen worden, dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom : TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Erik Granaat op dinsdag 8 mei 2018 '18
Volledige keuken gekocht en laten plaatsen. Bij aanschaf al direct aangenaam getroffen door de manier waarop door de verkoper werd meegedacht. Daarbij valt op dat het belang van de klant het enige is dat telt. Door omstandigheden moesten in een later stadium wijzigingen in de bestelling worden aangebracht. Ook daarbij werd goed meegedacht en konden wijzigingen in de bestelling zonder bijkomende kosten worden aangebracht. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Hier moest ter plekke een enkele creatieve oplossing bedacht worden. Bracht wel enig extra werk met zich, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. KeurKeukens is misschien soms iets duurder dan andere, maar je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart Soellaart op vrijdag 27 apr 2018 '18
Wij hebben een prachtige keuken aangeschaft bij keur keukens. Goed geholpen in de showroom tot en met de plaatsing! betrouwbaar, modern en zeer vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 '18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 '18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 '18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Nico en Hennie Willemse op vrijdag 6 apr 2018 '18
Bij de aankoop van onze nieuwe keuken zijn wij op een hele goede, kundige en geduldige wijze geadviseerd door Cornelis van Dalfsen. Toen later echter bleek dat er sprake was een productiefout bij de aflak van de frontjes, is dit op een hele fijne eh adequate manier opgelost door Henri Mulder. Hulde Hiervoor! Wij hebben nu een keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Wat ons betreft maakt Keur Keukens het motto "afspraak is afspraak" meer dan waar. Het is een eerlijk bedrijf die wij iedereen kunnen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig goed geholpen”
Door Kevin van Gaalen op donderdag 5 apr 2018 '18
Eerlijk, geduldig, professioneel en creatief. Eigenlijk vanaf de eerste kop koffie met warme gevulde koek bij Cornelis tot aan Alwin de monteur die zorgvuldig in alle rust de kleur voeg met ons heeft bepaald.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
FOTO VAN M. RODE
Reactie of foto toevoegen
“Mondelinge garantie wordt niet schriftelijk”
Door Corinne op dinsdag 27 mrt 2018 '18
We hadden een keuken besteld omdat de verkoper had ons verzekerd dat er een 20 jaar garantie was op de keukenmeubels. Na steeds schriftelijk bevestiging van de beloofde garantieregeling te vragen moesten we ontdekken dat het een verkooppraatje was. We hebben ons keuken bestelling moeten annuleren.
Reactie of foto toevoegen
“Veel oog voor detail”
Door Jack en Gré Spaansen op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij zijn bij Keur Keukens zeer professioneel geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen, vakkundig man die ook technisch goed op de hoogte is. Hij had zeer veel oog voor detail, alles werd gewikt en gewogen. Het resultaat is 'n prachtig mooie keuken. Wij zijn echt super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Ouderwetse service en fatsoen”
Door Doortje van Overbeek op donderdag 22 mrt 2018 '18
Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Via internet zagen we heel veel goede recensies over Keur Keukens. Of die allemaal eerlijk en waar zijn, weet je natuurlijk niet en dus gingen we op pad om te kijken bij Keur Keukens Haarlem. Vanaf het eerste moment werden wij keurig te woord gestaan en viel ons op dat hier geen 'keukenverkopers' rondliepen maar mensen met hart voor het bedrijf. We maakten een afspraak voor de week erop en werden op tijd, met veel aandacht en tot volle tevredenheid geholpen. Ook de daarop volgende afspraak verliep alles zonder problemen en Joanne was bijzonder geduldig terwijl wij onze keuzes tegen elkaar afwogen. Ook dacht zij steeds mee in oplossingen die binnen ons budget zouden passen. Wij hebben geen seconde het gevoel gehad iets duurders te moeten kopen dan wij wilden, ook werden wij nooit gehaast in het nemen van onze beslissingen. We kregen uitgebreide informatie mee naar huis en via de mail ontvingen we o.a. de tekeningen (voor de aannemer). Ook het maken van de afspraak voor het afleveren en plaatsen van de keuken verliep in overleg en werd meerdere keren gecheckt. Over het uiteindelijke leveren en plaatsen van de keuken kan ik oprecht niet anders dan 100 procent tevreden zijn. Ondanks dat de monteurs nog tegen een paar probleempjes in het huis op opliepen, wisten zij die ter plekke keurig op te lossen en maakten onze keuken in twee dagen tot een paleisje! Alle lof voor Peter en Michiel, die onze keuken er niet zomaar inzetten maar met respect voor de materialen. Dit alles gebeurde zonder een onvertogen woord of gemopper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Keur keukens inderdaad de prachtige recensies heeft verdiend: hun motto 'afspraak is afspraak' zijn ze zeker nagekomen, maar nog veel meer hebben wij een bedrijf leren kennen met ouderwetse service en fatsoen. Een bedrijf als dit is met een lantaarntje te zoeken maar wij hebben het gevonden! Nog een tip: bij vragen was Keur Keukens weliswaar goed te bereiken maar het duurde wel iets te lang voor wij terug werden gebeld. Dat is misschien nog voor verbetering vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 '18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Fam Paardenkooper op zondag 4 mrt 2018 '18
We hebben de helft van onze keuken grondig laten renoveren en zijn daarvoor bij Keur Keukens Haarlem geweest. We kwamen daar terecht vanwege de goede recensies op deze site. Je hoort zo veel gekke dingen over "keuken boeren". Cornelis van Dalfsen heeft ons grondig uitgehoord over de wensen en ons van vakkundig advies voorzien. De levering liep geheel volgens de planning en de monteurs (Peter en Henk; top gedaan mannen!) hebben de keuken tot in de puntjes verzorgd geplaatst. Er mankeerde op twee plekken wat aan (kleine dingen hou je toch) maar die hebben ze zelf geconstateerd en opgegeven ter vervanging. We zijn heel gelukkig met onze nieuwe keuken en gaan hier de komende jaren enorm van genieten! Keur Keukens is een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Twan op zondag 4 mrt 2018 '18
Via Qasa kwamen we bij Keur Keukens terecht. Op een donderdag gebeld voor een eerste afspraak liefst de eerstvolgende zaterdag. De telefoniste puzzelde wat maar ze kon nog wel een adviseur regelen. Anders dan bij andere bedrijven waar we zijn geweest duurde de eerste afspraak hier 3 uur. Allereerst werd er een beeld geschapen wat we mochten verwachten, en werd een eerste schets gemaakt van de keuken. De tweede afspraak, 2 weken later, werden pas de daadwerkelijke materialen en apparaten gekozen. Het concept waarbij alles in eigen hand is en Keur eigenlijk voor alles rondom de keuken contactpersoon blijft (dus geen kastje-naar-de-deur) sprak ons heel erg aan. Dat, de garantie van 10 jaar op de keuken en dat een vergelijkbare keuken bij de concurrent duurder was maakte dat wij de keuze voor Keur definitief maakten. Het inmeten van de keuken was heel prettig, de meter/monteur was heel alert op zaken waar we met de ontwerper nog niet over na hadden gedacht waardoor we toch nog tijd hadden om een paar wijzigingen aan te brengen. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat 1 lampje van de afzuigkap niet werkte. De monteurs hebben direct bepaald waar het probleem lag en, aangezien het om een fabrieksfout ging, werd er direct melding van gemaakt bij de leverancier. De volgende ochtend om 9.10 werd er al contact opgenomen door de leverancier om het op te lossen. Tijdens het hele proces, van eerste ontmoeting tot de keuken geïnstalleerd was, werden we begeleid door de ontwerper, die ook meteen contactpersoon is. Een hele prettige samenwerking, wij zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Richard Kuijt op vrijdag 23 feb 2018 '18
Samenvattend prima geholpen door Cornelis. Kwam met voor ons uitstekende ideeën wat betreft indeling van de keuken waar we zelf nooit op hadden gekomen. Ook qua producten goed meegedacht (zoals een extra stille vaatwasser i.v.m. de te realiseren open keuken, simpel detail maar we kochten voor de eerste keer een keuken en zouden hier nooit over nadenken). De adviseur verkoper was verder ook niet pusherig. Hoewel het vast vervelend was dat we in zijn lunchpauze kwamen zonder afspraak, was dit absoluut niet te merken, erg ontspannen en prettige sfeer en nam nog steeds rustig de tijd voor ons. Ook zijn we binnen ons budget gebleven. Kortom al met al prima geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RICHARD KUIJT
Keuken met bijzondere indeling
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door L. Kamphuis op donderdag 22 feb 2018 '18
Prima geholpen bij de indeling van de keuken. Goede adviezen van onze adviseuse, met praktische kanttekeningen. Niets dan lof voor de installateurs: vriendelijk en goede uitleg. Uitstekende vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Eljee op woensdag 21 feb 2018 '18
alles is vanaf het eerste moment prima verlopen, van budget en je daar aan houden tot de best haalbare opties en een fantastisch keuken, tot en met oplevering is iets waar menig bedrijf jaloers op kan zijn. Een enkele afwijking tijdens het proces werd subliem aangepakt en opgelost. Best value for money in goed Nederlands? Ja beslist! Aan te bevelen? Ja van harte en al een paar maal gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Martijn op woensdag 14 feb 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een nieuwe keuken nodig. Mede vanwege hoge waardering op Qasa uitgekomen bij Keur. Jochem Spier heeft ons goed geholpen, en ondanks diverse vertraging in de bouw, steeds weer de tijd voor ons genomen. Plaatsing keuken ging goed en prettig. Al met al heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 '18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door P. van Huit op donderdag 8 feb 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken gekocht in Haarlem. We zijn zeer te spreken over de verkoopster, die uitgebreid ons voorlichte over types, varianten in modellen. Met het intekenen bleek zij heel vaardig te reageren op onze wensen, die we soms ter plekke veranderde, soms op haar aanraden. Bijpassende kleuren kiezen voor de vloer en wanden gaf ze ons steeds een aantal varianten. Toen we in een veel latere fase toch nog twijfels hadden, kregen we een paneeltje mee om een keus te maken bij een stoffeerderij. We vertelden onze kinderen over onze nieuwe keuken, maar zij vroegen ons of we ook een vaatwasser hadden genomen. Dat hadden we niet, maar zij overtuigden ons om het alsnog te doen. Dat hebben we gedaan, maar alles moest opnieuw ingetekend worden. Dat was helemaal geen punt. Bij het nameten van onze oude keuken door een vakman, bleek er nog wat ruimte over, waardoor een smal kastje breder kon worden. Voor de derde keer, even vrolijk, een nieuwe gemaakte tekening. Bij de uitvoering was alles aanwezig, maar helaas bleek de composietplaat achter de kookplaat niet de juiste maat te zijn. Zonder problemen werd deze vervangen, wel was dat enkele weken later, mede veroorzaakt door de feesten rond de jaarwisseling. Afspraak is afspraak en het kwam dik in orde. Nu we de keuken al een paar maanden in gebruik hebben, bevalt ze ons buitengewoon. Ook de elektrische kookplaat en combi-oven is na een korte gewenningsperiode fantastisch. Hartelijk bedankt, verkoopster, technisch personeel en servicedienst.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 '18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 '18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 '17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Alles in het werk voor een tevreden klant”
Door C. Piets op maandag 20 nov 2017 '17
Voordat we binnen stapten bij dit keukenbedrijf in Haarlem hadden we op internet gezocht naar beoordelingen door klanten op vergelijkingssites. Omdat Keurkeukens er als beste bedrijf in Nederland uitkwam hebben we hier onze keuken gekocht. De medewerker die ons hielp met het ontwerp (Jochem) nam veel tijd voor ons en probeerde al onze wensen in te passen. In de afgesproken week werd de keuken geplaatst en was het resultaat schitterend. Er waren wel een paar kleine tekortkomingen, maar deze werden binnen afzienbare tijd verholpen. Na verloop van tijd kwamen er in het kunststof werkblad van het kookeiland een aantal vlekken te zitten. We konden de oorzaak niet achterhalen en wat we ook probeerden, we kregen de vlekken er niet meer uit. Toen ik via de mail Jochem op de hoogte bracht hiervan nam hij telefonisch met me op. Hij verzekerde me dat hij het hoe dan ook voor ons op ging lossen. Uiteindelijk bood hij aan het blad te vervangen en alle kosten die daarmee samen hingen kwamen voor rekening van Keurkeukens. Dat vonden wij een prachtige oplossing. We kozen nu voor een blad van graniet en wij hoefden slechts de meerprijs van het materiaal te betalen. Afgelopen week kwamen er twee monteurs het oude werkblad demonteren en het granieten blad monteren. Toen bleek zelfs nog dat er een nieuwe spoelbak in het blad werd gezet omdat de oude vermoedelijk niet onbeschadigd overgezet kon worden. In het werkblad zit een verhoogde houten balk (lessenaar) waar we aan kunnen eten. Deze raakte licht beschadigd bij het loshalen van het oude blad. Daar is onmiddellijk kosteloos een nieuwe voor besteld door de monteurs. Ik heb geen idee wat de winstmarge is op een keuken als de onze en eigenlijk wil ik dat ook liever niet weten. Maar als ik zie wat er nu allemaal aan kosten zijn gemaakt om ons helemaal tevreden te stellen dan denk ik dat er weinig winst overblijft voor Keurkeukens. Zonder getouwtrek wordt alles in het werk gesteld om ons tevreden te stellen. En dat vind ik toch wel heel bijzonder. Bij deze dus een groot compliment voor en veel dank aan alle medewerkers van dit vriendelijke bedrijf.
FOTO VAN C. PIETS
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed”
Door Arianne Menken op woensdag 15 nov 2017 '17
Wij zijn bijzonder goed geholpen. Uitstekende adviezen en het plaatsen van de keuken ging zeer deskundig. Ondanks de overlast die zoiets met zich meebrengt, zijn wij toch volledig ontzorgd. Precies wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de keuken”
Door Simon en Berta Zeeman op zaterdag 11 nov 2017 '17
Nieuwe keuken gekocht bij Keur Keuken in Haarlem. Het heeft even wat langer geduurd, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen. Met dank aan Cornelis van Dalfsen en Dirk Jan Pitlo. Deze 2 mensen die wij hebben leren kennen, hebben echt een hart voor de zaak. Afspraak is afspraak, en alles is perfect opgelost en tot in de puntjes uitgevoerd. Mede door hun inzet hebben wij een prachtige keuken gekregen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Irma Sipman op woensdag 8 nov 2017 '17
Mijn ervaring met Keur Keukens is zeer positief, de keukeninstallateurs zijn vakkundig en oplossingsgericht, Mijn keuken is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden wanneer men denkt een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Tjeerd op zaterdag 4 nov 2017 '17
Keur Keukens heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schitterende keuken. In de showroom nemen ze tijd voor je en ze demonstreren duidelijk in de showroom wat er beschikbaar is. Een keuken installeren is een groot project en als zodra je keuken hebt verwijderd komen er soms onvoorziene verrassingen. Maar ook hier werden we goed geholpen. Keur Keukens dacht tijdens het gehele proces proactief met ons mee in oplossingen, zodat we nu uiteindelijk een mooie keuken hebben staan.
FOTO VAN TJEERD
Voor en na
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 '17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Paul van Dam op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met KEUR-keukens met zowel als de verkoopmedewerkers als de installatie monteurs, ook kleine aanpassing aan de keuken en/of mankementen werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Richard en Joyce op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met de service die Keur Keukens geboden heeft en natuurlijk met onze uiteindelijke keuken! Joanne heeft ons tijdens het proces van het kiezen van de keuken, erg goed geholpen en erg goed geadviseerd..zonder opdringerig te zijn! We kregen ook alle tijd om na te denken en de communicatie verliep ook erg vlot. Monteur Jos heeft onze keuken geplaatst en heeft dit super nauwkeurig gedaan, complimenten! Al met al zijn wij erg tevreden over Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bas op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn van begin tot eind heel goed geholpen door Keur Keukens. Ze zijn erg kundig en ook de nazorg was heel goed. Zeker een aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Bertje en Rinus Doeser op woensdag 25 okt 2017 '17
Wat zijn we deskundig geholpen met de keuze voor onze keuken. We profiteren iedere dag van de inzichten en praktische adviezen van onze adviseur Joanne. De opstelling van de keuken is nogal veranderd. We kregen echter volop tijd aan de nieuwe ideeën te wennen. Stap voor stap kwamen tot een prachtig ontwerp dat paste in ons budget.
Ook over de werkvoorbereiding en uitvoering niets dan lof. Als er al eens een tegenslag was, dan werd samen met de klant naar een bevredigende oplossing gezocht. Bij de eindcontrole werden de laatste puntjes op de ingezet. De uitstekende nazorg heeft ons aangenaam verrast.
FOTO VAN BERTJE EN RINUS DOESER
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door van Pagée op woensdag 25 okt 2017 '17
Super service van alle medewerkers. Hangt een enorm goede sfeer, gastvrij en vriendelijk. Ook toen iets niet klopte , ze lossen alles zo keurig en netjes op. Ik heb al vaak reclame gemaakt omdat ik het in alle opzichten een topbedrijf vind.Soms koop je iets en zijn ze niet thuis wanneer je klachten hebt. Bij Keur willen ze dat je echt blij bent met de aankoop en doen ze er alles aan eventuele problemen te verhelpen. Iedereen die er werkt is zeer klantvriendelijk en gastvrij. Een tien krijgen ze van mij.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Petra Spaan op dinsdag 24 okt 2017 '17
In eerste instantie zijn we naar Kuchenland Ekelhoff gegaan in Nordholm Duitsland. De heer Ginten van Ekelhoff was een verademing en we zijn later gewoon vanwege de voorpret nog twee keer bij hem langs geweest. Gewoon uitstekende adviezen zonder enig gedram. Onze verbouwing was helaas ietwat ingewikkeld en duurde erg veel langer dan verwacht. We zijn op advies van een relatie naar Keur Keukens gegaan in Haarlem, voor ons om de hoek. Het is een goede keus gebleken, de indeling van het huis is niet echt eenvoudig maar de keuken is uitstekend geplaatst. De service is grandioos gebleken. De heren die de keuken geplaatst hebben maar zeker ook de heer die later voor ons een aantal technische zaken heeft aangepast krijgt van ons een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 '17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Een geslaagde aankoop”
Door Familie Breeuwsma op woensdag 18 okt 2017 '17
Alweer enige tijd genieten wij van de nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen heeft Joanne Grisnich ons steeds deskundig en enthousiast geadviseerd. De monteurs waren ervaren in hun werk en heel attent op praktische aanpassingen bij het plaatsen van de keuken. Kortom: een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.