Feedback
9,8

Kex Keuken Expert Volendam

Website: kexvolendam.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
kexvolendam.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kex Keuken Expert Volendam
Kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijs. Onze keukens laten je hart sneller kloppen.

Verbaas je over onze edele materialen, verfijnde designs, functionele finesses en buitengewoon vernuft. Val van de ene verbazing in de andere. Met honderden combinatiemogelijkheden heffen we alle beperkingen op. Je stelt je droomkeuken samen naar eigen wens en prijs.

Alles kan. Samen komen we er altijd uit.

Onze keukens komen rechtstreeks uit Duitse productie, zonder tussenpersonen. Dat merk je wanneer je ons prijsvoorstel ziet. Naast de ongelofelijk scherpe prijzen, zijn al onze keukens van gecertificeerde topkwaliteit. Bij KEX Volendam koop je daarom altijd een A-kwaliteit keuken tegen een B-prijs.

Kom eens langs in onze showroom en ontdek dat er meer mogelijk is op keukengebied voor minder geld. Wij en onze koffie staan voor je klaar.

Unieke service van Kex Keukens. Wij bieden u tijdens de periode van de werkzaamheden voor montage van uw keuken, een mobiele noodkeuken aan. Bestaande uit een koelkast, 2-pits elektrische kookplaats, een spoelbak en een kraan.

"Kex Keukenexpert Volendam omgetoverd in werkelijk een keukenparadijs’’

Wie de afgelopen maanden een bezoek heeft gebracht aan onze showroom, heeft kunnen zien dat alle showroomkeukens in de uitverkoop zijn gegaan. Na een zeer geslaagde uitverkoop zijn we overgegaan tot een complete vernieuwing van de showroom en het resultaat mag er zijn; aldus de trotse vier keukenadviseurs van Kex Keukenexpert Volendam.

Kees Kwakman
Ons streven was om een showroom te creëren voor onze klanten waarin alle nieuwe keukenstijlen te bewonderen zijn. Zo kan de klant echt kiezen voor de keukenstijl die bij hem of haar past. Mijn overtuiging is dat onze missie voor de nieuwe showroom geslaagd is.

Jur van de Kamer
Gezien mijn ruime ervaring in de keukenbranche kan ik aan u bekennen dat de nieuwe showroom een van de mooiste is die ik gezien heb. Ik kan niet wachten om de klanten te verwelkomen en al dit moois te kunnen laten zien.

Kees Koning
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle nieuwe trends op het gebied van apparatuur. Zoals diverse werkbladafzuigingsystemen, stoomovens en sfeervolle keukenverlichting. Alle trends qua werkbladen, spoelbakken en diverse Quookers vindt u ook in deze droomkeukens.

Liesbeth Verwoert
Als nieuwkomer bij Kex Volendam kijk ik mijn ogen uit bij het zien van zoveel mooie keukens. Ik sta te popelen om in deze prachtige showroom de klanten te voorzien van een persoonlijk advies.

Wij van Kex Keukenexpert Volendam nodigen u uit om geheel vrijblijvend een bezoek te komen brengen aan naar onze mening een waar ‘droomkeukenparadijs’. U vindt ons in Carré Wonen, Slapen, Badkamers & Keukens op de eerste verdieping
Ervaringen
Er zijn 45 ervaringen over Kex Keuken Expert Volendam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren41 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 45 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Alles naar wens”
Door jenny koning op woensdag 5 dec 2018 '18
wij hebben bij kexx keukens samen met kees kwakman een fantastisch mooie keuken samengesteld .alles naar wens , een hele goeie monteur.dus wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN JENNY KONING
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige geplaatste keuken”
Door Jaap en Ria Oostwouder op woensdag 10 okt 2018 '18
Een keuken die zonder problemen en vakkundig is geplaatst. Een fijne samenwerking met Liesbeth
FOTO VAN JAAP EN RIA OOSTWOUDER
Keukenkastwerk
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jacqueline op donderdag 27 sep 2018 '18
Ook wij zijn geslaagd bij Kex Keuken Expert Volendam. Wij werden goed geholpen door Kees Kwakman. Begreep precies wat wij wilden hebben. Gaf goede tips en had alle tijd voor ons! Tevreden en happy genieten wij nu van onze nieuwe mooie keuken, dankzij Kees!
FOTO VAN JACQUELINE
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Fam Leeflang op donderdag 27 sep 2018 '18
Wij kunnen een heel verhaal schrijven ,het is een superbedrijf Jur van de Kamerverkoper,en installateur Dennis ,met zijn collega's gewoon hele vakbekwame mensen. Wij zijn op vakantie gegaan sleutel afgegeven en bij thuiskomst precies zoals is afgesproken geïnstalleerd .geen enkel gezeur gehad gewoon super gr fam Leeflang uit Witmarsum en nogmaals dank jullie wel.
FOTO VAN FAM LEEFLANG
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden klanten”
Door Kees Sinnige op woensdag 26 sep 2018 '18
Vanwege onze verhuizing van Zuidlaren in Drenthe naar Heiloo in Noord Holland waren wij op zoek naar een nieuwe keuken voor onze nieuwe woning. Via mond op mond reclame kwamen wij terecht bij Kex in Volendam. Wij zijn daar door verkoper Jur van de Kamer zeer hartelijk ontvangen en uitstekend geholpen. Mede door zijn goede adviezen zijn wij erin geslaagd in een middag een prachtige keuken inclusief indeling uit te zoeken. Levering en installatie verliepen exact volgens afspraken en zeer vakkundig. Wij zijn dan ook uitermate tevreden klanten en zouden vrienden en kennissen zeker adviseren naar Kex te gaan voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arnold Wiggerts op vrijdag 7 sep 2018 '18
Na het bezoeken van meerdere winkels met veelal ondeskundige en opdringerige verkopers uiteindelijk via deze vergelijkingssite me laten verleiden om een bezoek te brengen aan Kex Keukens. Wat me in het begin tegen hield was de afstand (uurtje rijden) maar aangezien ze regelmatig op zondag open zijn toch maar een keer de gok gewaagd. Eenmaal aangekomen en in gesprek te zijn gegaan met Jur hebben we een keuken kunnen samen stellen die aan alle wensen voldoet. Dankzij het meedenken van Jur is het gelukt om een mooie functionele keuken op papier te zetten die ook nog vriendelijk was voor de portemonnee. Uiteindelijk is dat een Nolte keuken geworden met A-merk apparatuur en een afzuiginstallatie in het plafond. Mijn nieuwe keuken werd afgelopen april geleverd en de volgende dag in elkaar gezet door Nermin, een zeer nette en deskundige keukenmonteur. In het begin was ik nog een beetje sceptisch of de keuken in 1 keer compleet en zonder belemmeringen geleverd kon worden (je hoort zo vaak dat er iets ontbreekt of verkeerd is) Maar uiteindelijk blijk dit dus toch te kunnen! 1 klein minpuntje, het aansluiten van afvoer en inductiekookplaat moest ik zelf doen, dit zat niet bij de prijs inbegrepen. Gelukkig voor mij geen probleem maar voor mensen die wat meer op leeftijd zijn zou ik hier wel even op letten tijdens het onderhandelen en dit laten doen door de keukenmonteur. Al met al, blij dat ik iets verder ben gaan kijken dan alleen bij de keukenboer hier in de omgeving en als ik ooit weer eens een nieuwe nodig heb ga ik eerst eens bij Kex langs!
FOTO VAN ARNOLD WIGGERTS
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van aankoop tot plaatsing helemaal TOP”
Door Jan op zondag 17 jun 2018 '18
Om even wat ideeën op te doen belanden we op een zondagopenstelling van de meubelboulevard bij KEX te Volendam waarbij we door een getoonde keukenopstelling dusdanig enthousiast werden dat we in gesprek raakten met verkoper Kees Kwakman. Kees lichtte het e.e.a. toe waardoor we nog enthousiaster werden en een afspraak ingepland hebben. Tijdens deze afspraak speelde Kees Kwakman gelijk in op onze wensen maar kwam ook met goede adviezen en andere mogelijkheden om er zeker van te zijn dat het voor ons de meest mooie maar ook de meest praktische keuken zou worden. We hebben Kees ervaren als een deskundige adviseur die zijn vak zeer goed verstaat en goed luistert naar de klant. Na het tekenen van de order werd de keuken al snel ingemeten door collega Kees Koning. Ook dit gebeurde op een professionele wijze, er werd ook voldoende tijd voor genomen. Dit gold overigens ook voor de tussentijdse vragen die gesteld zijn. Gezien het feit dat we na het inmeten een zeer uitgebreid keukenplan met alle maatvoeringen voor het electra- en loodgieterswerk e.d. ontvingen, waren er niet veel vragen meer. Na het verstrijken van een aantal weken kwam het moment van bezorging. Deze fase in het gehele traject verliep ook perfect. Alles werd bezorgd door een professionele transporteur die de nodige voorzichtigheid in acht nam en alles ook keurig in de woning heeft neergezet. Uiteindelijk werd de keuken geplaatst, we konden het natuurlijk ook niet meer afwachten. Ook dit is perfect en op een deskundige wijze verlopen. De keukenmonteur verstaat zijn vak niet alleen zeer goed maar denkt ook mee met de klant waardoor er voor zaken die in het werk bepaald werden overleg plaatsvond, dit hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom, van begin tot eind een zeer positieve ervaring naar volle tevredenheid met als resultaat een prachtige keuken. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Steur op dinsdag 5 jun 2018 '18
Begin 2018 een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen door Kex Keuken Expert Volendam. We hadden al meerdere keukenspeciaalzaken bezocht, maar niet onze droomkeuken kunnen vinden. Tot het moment waarop we Kex Keuken Expert Volendam bezochten. Na een rondje door de uitgebreide showroom, bleken er meerdere modellen te zijn die aan onze wensen voldeden. Na een bijzonder gastvrij ontvangst en deskundige uitleg door verkoopadviseur Kees Kwakman hebben we uiteindelijk onze definitieve keuze kunnen maken. Alle afspraken en beloften zijn vervolgens nagekomen en het plaatsen van de keuken door de door Kex ingeschakelde keukenmonteurs was tot in de puntjes verzorgd. Beschadigde keukenfrontjes werden binnen twee weken vervangen. Problemen met de quooker werden meteen verholpen. Kortom, een dikke 10 voor de service ! Ik kan iedereen aanraden een kijkje in de showroom van Kex te komen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Hans Veerman op zondag 27 mei 2018 '18
Hebben een keuken gekocht bij Kex, en zijn 100% tevreden. Goede prijs en hele vakkundige montage en een hele goede service. Apothekerskast rolde niet goed, een belletje en de monteur stond dezelfde middag op de stoep. Klasse, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Caty en Ruud op zaterdag 26 mei 2018 '18
Kort geleden is de nieuwe witte matglans keuken met zwart composiet keukenblad geplaatst door NH montage. Jur van de Kamer heeft ons geholpen met het ontwerp van de keuken. Regelmatig (op afspraak) teruggeweest. Waarbij Jur ruim tijd voor ons vrij had. Erg tevreden over de persoonlijke benadering en gedegen advies. We zijn helemaal tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. De montage door NH Montage en het leiding/elektrische gedeelte door WB Installatie was echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te vinden”
Door Marco Tol op zaterdag 12 mei 2018 '18
Ook wij hebben een keuken gekocht bij KEX in Volendam en zijn zeer goed geholpen door Kees Kwakman. Goede voorlichting heeft geresulteerd in een moderne topkeuken van topkwaliteit. Plaatsing binnen de afgesproken levertijd en door vakmensen. Niet een minpuntje te vinden. Een echte aanrader.
FOTO VAN MARCO TOL
Moderne topkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door carla bond op donderdag 22 feb 2018 '18
Ik ben geholpen door Kees bij Kex in Volendam. Wij zijn zeer goed geholpen en het eindresultaat is fantastisch. Ik zou het iedereen aanbevelen ook de montage is top gedaan. Hele harde werker petje af.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ilja en Jurriaan op vrijdag 29 dec 2017 '17
Prachtige keuken gekocht bij Jur van Kex. Prima geholpen. Zeer tevreden over de gang van zaken, het meedenken, de plaatsing en het resultaat.
FOTO VAN ILJA EN JURRIAAN
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd en aandacht”
Door Jan van der Veen op vrijdag 8 dec 2017 '17
Halverwege dit jaar keuken helemaal naar onze smaak uitgezocht,met hulp van Jur. Meerdere malen geweest en altijd was er alle tijd en aandacht,top service ! Ook installatie ging naar wens, kortom we zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Ed Buters op vrijdag 24 nov 2017 '17
Na elders gekeken te hebben zijn wij bij Kex terecht gekomen. We wisten al snel wat we wilden en al snel zaten we om de tafel om de puntjes op de i te zetten. Uiteindelijk onze keuken bij Kex gekocht doordat we erg prettig geholpen waren en niet geheel onbelangrijk, een mooie scherpe prijs kregen. Gister is de keuken geplaatst door een zeer goede en vriendelijke monteur. We zijn er superblij mee! Vakwerk mannen van Kex!
FOTO VAN ED BUTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Fam. Muijsers-van der Schaaf op donderdag 28 sep 2017 '17
Omdat we opzagen tegen een grote verbouwing, maar onze keuken wel een beetje versleten was na ruim 20 jaar, zijn we ons voorzichtig gaan oriënteren op een nieuwe. Na een paar bezoekjes aan andere keukenbedrijven zijn we bij Kex heel prettig en deskundig ontvangen. Jur van de Kamer luistert goed naar de wensen van zijn klanten en daardoor was het al snel prettig kiezen en goede afspraken maken over prijs, levering en installatie. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Precies wat we wilden en monteur Nemrin heeft een mooi staaltje vakwerk geleverd. Door ongelijke hoeken was het niet eenvoudig installeren. Wij raden een nieuwe keuken van Kex van harte aan!
FOTO VAN FAM. MUIJSERS-VAN DER SCHAAF
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een bezoek hier loont”
Door Jean Wiermans op dinsdag 26 sep 2017 '17
Tja, eigenlijk ben ik wel erg laat met mijn verhaal over KEX KEUKENS in Volendam! Hoezo? Wij kochten onze nieuwe TRISTAR keuken, een puur Nederlandse, houten keuken van een keukenfirma uit Bladel in Brabant al in de lente van 2014. Een prachtige, houten keuken van het model TITAN, helemaal ( volgens onze wens! ) gespoten in de RAL kleur 9016. De keuken kwam pas in oktober 2014 op zijn plekje, omdat wij in september-oktober 2014 onze complete benedenverdieping hebben vernieuwd. Onze verkoopadviseur was Jur van de Kamer. Met veel belangstelling voor onze wensen ging hij enthousiast aan de slag en zo kwamen we in enkele sessies in de keukenwinkel te Volendam ten slotte tot de voornoemde keuze wat betreft soort en type keuken en alle keukenapparatuur en samenstelling qua kastjes en lades. Jur blonk uit in geduld, meedenken met zijn klanten en vraagjes ter overweging. Sinds eind oktober is deze prachtige keuken in gebruik, tot volle tevredenheid. Pas onlangs bleek er een passtuk boven de vaatwasser vernieuwd te moeten worden. Dit werd prompt besteld en zojuist heb ik het opgehaald. Vandaar dat onze super positieve ervaringen pas nu aangereikt kunnen worden voor belangstellenden, want ik vernam nu voor het eerst iets over deze site. Nog een adviesje voor allen die een nieuwe keuken zoeken: ga vooral uit van je eigen wensen; sta open voor de ideeën en suggesties van deskundige keukenadviseurs; maar richt je niet op wat anderen zo nodig menen dat de "ideale keuken" zou moeten zijn....Iedereen is immers anders! Het loont echt om een bezoekje te brengen aan KEX KEUKENS in Volendam Groetjes,
Jean Wiermans uit Hoorn
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Jordy Groot op vrijdag 28 jul 2017 '17
We zijn bij Kex geweest voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning en zijn bijzonder tevreden. We zijn erg prettig geholpen door Jur van de Kamer, maar in zijn afwezigheid konden we ook goed terecht bij zijn collega's. Ze weten precies waar ze het over hebben. We wisten goed wat we wilden en met de hulp en tips van Jur is het helemaal goed gekomen. We zijn over alles erg tevreden maar in het bijzonder het eerlijke verhaal en dat ze de tijd nemen om alles uit te leggen. Er werd goed geluisterd naar ons en met ons meegedacht. Je hoeft ook niet te onderhandelen over de prijs, maar krijgt meteen een goede scherpe prijs voor een kwalitatief goede keuken. Tussen aankoop en plaatsing was het geen probleem om de frontjes even op te halen zodat we een bijpassende vloer konden uitkiezen. Omdat onze keuken een jaar na aankoop pas geplaatst werd was het erg prettig dat we alles nog even konden doorspreken voordat de keuken definitief besteld werd. De levering en plaatsing vonden keurig op tijd plaats en de monteurs zijn prettige en professionele heren om over de vloer te hebben. Na levering zagen we nog twee kleine punten waar we niet helemaal tevreden over waren (niets ernstigs, licht cosmetisch) en daar is Kex direct mee aan de slag gegaan om op te lossen. Absoluut een topzaak welke ik iedereen kan aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Familie Halewijn op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben een uitgebreide keuken gekocht met veel apparatuur. Het was dan ook een aardig puzzeltje om alles bij elkaar te zoeken en al onze wensen te verwerken! Maar door het uitstekende advies van Jur paste alles zoals we het wilde hebben. Vooral de eigen inbreng van Jur om dingen anders te doen dan wat wij in gedachten hadden pakte heel goed uit ! Ook het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren en materialen is door de adviezen en voorbeelden van de adviseur Jur helemaal naar onze zin geworden. Het doorvoeren van nog een wijziging was ook na opdracht geen probleem !! Kortom, uitstekend geholpen !, Daarbij willen we ook nog de complimenten geven aan de monteur die alles prachtig heeft geplaatst en zeer klantvriendelijk was, zelfs op het moment dat het toch nog ingewikkeld werd met ons rare, niet haakse vensterbankje. Al met al is Kex keukens dus absoluut een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE HALEWIJN
Uitgebreide keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door N. Klaver op dinsdag 27 jun 2017 '17
Als je een nieuwe woning koopt moet je ook om een keuken uit. De bouw moest nog beginnen dus tijd zat. We zijn in een jaar tijd de nodige keukenzaken binnen geweest Zo ook bij KEX in Volendam, daar stond een keuken die ons direct aanstond, we raakten in gesprek met, JUR van de KAMER, wij bespraken het geheel en gingen met een goed gevoel naar huis van dit gaat het worden.

Kalm aan bekroop ons het gevoel erg mooi maar was het in onze situatie echt praktisch? Terug naar JUR. geheel ingetekend in 3D en de conclusie was duidelijk. Inmiddels was het JUR heel duidelijk welke kant wij op wilden en zijn samen tot en prachtige oplossing gekomen. Met de vakkennis en het geduld waarmee hij ons geholpen heeft zijn we tot een prachtig resultaat gekomen en genieten er alle dagen van. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor.

Ook het vervolg, de plaatsing. Daar hoor je nog we eens nare verhalen over maar bij ons niet het minst. In een dag geplaatst alles klopte geen enkele klacht. Vakmensen op en top. JUR Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ben Leenders op woensdag 21 jun 2017 '17
Heel goed geholpen bij Kex Keuken Expert in Volendam. Een schitterende keuken tegen een scherpe prijs! Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door kees en marian op donderdag 8 jun 2017 '17
Wij hebben samen met kees kwakman een keuken samengesteld , de manier waarop we geholpen zijn is werkelijk bewonderingswaardig . Niet opdringerig ,vriendelijk en heel gastvrij . Met daarbij een keurig afgewerkte keuken , precies op schema . Chapeau !!!
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Tony Janssen op maandag 15 mei 2017 '17
Onlangs is de nieuwe witte hoogglans keuken met zwart composiet keukenblad geplaatst door NH montage. Jur Kramer heeft ons geholpen met het ontwerp van de keuken. Regelmatig teruggeweest. Iedere keer maakte Jur tijd voor ons vrij. Meer dan dik tevreden over de persoonlijke benadering en gedegen advies. Helemaal top dat we een noodkeuken mochten lenen. Echt een uitkomst. We zijn helemaal tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. Ook de montage door NH montage echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Wamr bad”
Door Theo en Gré op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Na eerst elders ldeeën op te hebben gedaan, liepen we bij Kex binnen, dat voelde gelijk als een warm bad. Geen opdringerige verkopers, maar eerlijk advies. We werden door Jur van de Kamer geholpen, en die heeft voor ons een prachtige keuken ontworpen. De keuken is inmiddels geplaatst door NH montage (dikke 10), en naar alle tevredenheid in gebruik. De kwaliteit is top en ook over de prijs waren we dik tevreden. Helemaal top mannen, zo hoort het.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Simon en Marianne op zondag 19 mrt 2017 '17
Wij waren al bekend met kex keukens dus waarom zou je naar een andere keuken bedrijf gaan als je altijd netjes en supergoed word geholpen. Onze verkoper de heer Kees Kwakman is een topper die op elke vraag een antwoord en oplossing heeft . Kex Keukens Expert Volendam gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Anna op maandag 6 mrt 2017 '17
Wij zijn door kees kwakman geholpen bij kex. Heel erg gemoedelijk en er werd me niets opgedrongen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik ben erg tevreden over de goede service en mijn prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en uitstekend advies”
Door Frank en Liesbeth vd Oord op zaterdag 25 feb 2017 '17
keuken gekocht bij Jur vd Kamer heel vriendelijk en uitstekend advies neemt alle tijd. Perfect ingemeten door Kees. De installateur Dennis heeft perfect werk geleverd ziet er prachtig uit. Wij zijn heeeeeel tevreden TOP bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Kex Keuken Expert Volendam”
Door Fam. Overmars op maandag 30 jan 2017 '17
Na een bezoek aan de showroom van Kex Keukens waar we alle keukens rustig hadden bekeken hebben we een afspraak gemaakt om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Voor de afspraak uit waren de maten al opgenomen dus we konden direct plaats nemen aan tafel waar we op een groot scherm al konden zien hoe onze keuken eruit ging zien. Eerst werd in grove lijnen de keuken in beeld gezet en daarna werden alle details goed uitgewerkt. Wat hier uit kwam was echt geweldig en voor ons de perfecte keuken. Onze ervaringen met het team van Kex Keukens zijn niets dan goeds dus ze krijgen van ons een dikke 10. De keuken is al geleverd en inmiddels ook geplaatst.Een plaatje
FOTO VAN FAM. OVERMARS
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Klasse geholpen”
Door Fam butter op dinsdag 20 dec 2016 '16
Na slechte ervaring elders, zijn we naar kex gegaan, klasse geholpen!!! Tekening is voor ons getekend, en na goedkeuring opgemeten en besteld, na precies de aangegeven levertijd, een datum voor plaatsing gemaakt, en niets dan lof!!! Na anderhalve dag stond hij erin!! Zeer kundige monteur overigens, en wat een plaatje! In het echt nog mooier!! Zeer tevreden en een echte eyecatcher tot in de kleinste detail!
FOTO VAN FAM BUTTER
Keukenzijkant
Reactie of foto toevoegen
“Eerst even bij Kex kijken”
Door Jan en Astrid Molenaar op woensdag 24 aug 2016 '16
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken, haddden meteen een goed gevoel dat we bij Kex binnenkwamen. Heel vriendelijk en konden eerst eens rustig rond kijken. Nou de keuze is zeer ruim, hele mooie kwaliteitskeukens. Aan te passen naar je eigen wensen, en dat werd een schitterend eind resultaat. Met de expertise van Kees Kwakman zijn wij heel erg tevreden over onze erge mooie keuken kwa indeling en alles bijpassend. Werd door een vakman (dennis) erin gezet, helemaal top. Echt een aanrader als u besluit om een nieuwe keuken te nemen eerst even bij Kex te gaan kijken, verder hoeft u niet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door J. Veerman op donderdag 21 jul 2016 '16
Begin januari 2016 een luxe keuken besteld. Niet alleen heel fijn geholpen tijdens het ontwerpen van onze droomkeuken. Ook over de uitvoering is niets te klagen. Je hoort altijd horror-verhalen als je aan een nieuwe keuken moet. Ik wil bij deze, Kees en zijn team van Kex keukens Volendam enorm bedanken voor de hele fijne service en afhandeling. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Het is iedere dag weer genieten in onze nieuwe keuken en hebben van niets spijt gekregen. Gewoon heel fijn! Dikke 10 mannen!
FOTO VAN J. VEERMAN
Keuken met fijne service
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Laura op dinsdag 12 jul 2016 '16
Wij waren op zoek naar een bijzondere keuken met kook eiland. Ons nieuwbouw huis zorgde voor een bijzondere inrichting van de keuken, namelijk een T indeling. De kop als kastenwand en het lange gedeelte als eiland. Bij kex zijn we daarbij bijzonder goed geadviseerd en geholpen door Kees om de keuken te realiseren. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de keuken is van alle gemakken voorzien. Zo zit er een vaatwasser , quooker, groot gasfornuis, vriezer , grote koelkast, oven en in het eiland een afvalsysteem zodat alles netjes weggewerkt is. Tijdens de gesprekken wordt er een mooie impressie gemaakt van de keuken en geeft alles goed weer. Je kon rustig de tijd nemen, hoefde niet gelijk te tekenen en zelfs toen we de keuken rond hadden en nog iets wilde aanpassen, was dat mogelijk. Zeer prettig en zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Guijt op zondag 12 jun 2016 '16
In oktober 2015 hebben wij een keuken uitgezocht bij Kex. Wij zijn zeer vriendelijk en zeer goed geholpen door Kees Kwakman en hij heeft een hele goede kennis van zaken. Bij de samenstelling van de keuken heeft hij goede en praktische adviezen gegeven. Ook bij het definitieve inmeten van de keuken zijn ze meerdere keren langs geweest en meegedacht. Begin juni is de keuken vakkundig geplaatst door NH keukenmontage inclusief de aansluiting van alle apparatuur. Dit is een grandioos bedrijf. Alleen maar lof. Kortom: wij zijn heel tevreden over Kex Keuken Expert Volendam en deze zaak is zeker een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door fam. Justus op zondag 29 mei 2016 '16
Eind 2015 keuken gekocht bij KEX Keukens te Volendam. Fijne winkel, geen gladde verkopers, maar in ons geval een vriendelijke Jur die ons hielp een mooie keuken samen te stellen. In feb 2016 is de keuken geplaatst door NH Keukenmontage uit Purmerend. Een topbedrijf!! Hebben wij ook ingeschakeld voor het voorwerk. Heel tevreden over het resultaat. De keuken is zoals we hoopten. Enige dat we zouden kunnen zeggen is dat we een beetje interesse achteraf leuk hadden gevonden. Dus een telefoontje: hoe bevalt de keuken? is de koelkastdeur nu wel goed? hoe is het afgelopen met de vaatwasser die niet goed sloot? Nazorg dus. Dat zou onze goede ervaring met KEX helemaal af hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door R. Franke op dinsdag 17 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs een nieuwbouw huis gekocht en daardoor al lang daarvoor een keuken moeten aanschaffen. Op dat moment heb je nog weinig idee wat je precies wil of wat er allemaal mogelijk is. Jur vd Kamer was hierbij zeer behulpzaam, gaf goede adviezen en hielp ons zeer goed. Juist door alleen maar mogelijkheden te geven en de keus aan ons te laten. Heel prettig contact en de keuken zijn we nu zeer tevreden mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over prijs en kwaliteit”
Door Jacquelien en Niels op maandag 18 apr 2016 '16
Begin 2015 meerdere keukenzaken bezocht waar Jur van Kamer veruit het prettigst was om mee te werken. Goede en oprechte adviezen en een leuk gesprek. Keuken is inmiddels geplaatst en zijn er zeer tevreden over! Bij levering van keuken waren overeengekomen afwasmachine en koelkast niet leverbaar, waar direct op gereageerd werd door Jur. Inmiddels ook 2 storingen gehad die snel en vakkundig zijn opgelost. Al met al een hele prettige ervaring en zeer tevreden over prijs en kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Tineke op zondag 27 mrt 2016 '16
Na slechte ervaringen in toonzalen van enkele landelijke bedrijven waar ik geen antwoord kreeg op mijn vragen over materialen en merken maar direct op vrij opdringerige toon een huisbezoek werd aangeboden"was het een verademing dat bij dit bedrijf direct ruim de tijd werd genomen om alles te laten zien wat mogelijk was.Ook in latere gesprekken werd goed meegedacht en niets opgedrongen.Verdere afspraken verliepen probleemloos,ook toen Pelgrim vlak voor de levering het liet afweten.Zowel de Heer van de Kamer als zijn collega's zorgden ervoor dat ik,via een ander merk kookplaat,toch op de afgesproken tijd een goed functionnerende keuken had. Ook de door hen verzorgde monteur,Dennis Pronk,leverde puik en net werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gedaan”
Door Mevr. M. Tuijp op woensdag 27 jan 2016 '16
Ik heb een hele nieuwe keuken gekocht bij Kex Keukens. Wij zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen door Jur. De afspraken die gemaakt zijn werden keurig opgevolgd en de keuken is heel vakkundig geplaatst. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding gehad”
Door Johan en Janita Bontenbal op woensdag 23 dec 2015 '15
Medio september gingen wij voor een keuken kijken bij KEX Volendam. De ontvangst was heel vriendelijk en werden meteen goed begeleid. Nadat we verteld hadden wat we ongeveer wilden werden wij door Jur op bepaalde punten goed geadviseerd. Dit leidde tot een hele mooie keuken voor ons. Dus ons advies is koop een keuken bij KEX want het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Alles is afgeleverd binnen de afgesproken tijd en perfect geïnstalleerd en geregeld. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door H de Boer op donderdag 26 nov 2015 '15
In 2012 kochten we een supermooie keuken voor een heel gewone eengezinswoning bij Kex Volendam. De afweging voor de koop maakten we tussen een drietal keukencentra waarbij alle ervaringen werden gewogen. Vooraf hadden we bij ieder van deze drie aangegeven op grond van alle info een keuze te maken. Bij een "groot keukenwarenhuis" leidde dat tot uitspraken als "dit aanbod moet ik overleggen met mijn baas (en liet ons een kwartier wachten) en na terugkomst: dit bod geldt alleen vandaag! Nee dus! Bij Kex hielp Jur ons. Vakmanschap, goede voorlichting en prima adviezen. De gekozen keuken is perfect geplaatst en de na-service (vraagjes) beantwoordde Jur alsof we een nieuwe klant voor hem waren. En op grond van onze prijsvergelijking was Kex beslist niet duurder dan alle "keukenboeren" die zogenaamde superaanbiedingen hebben. Al met al: na drie jaren nog steeds erg lovend over Kex.
Reactie of foto toevoegen
“Niks negatiefs over kwijt”
Door Nico Sier op donderdag 12 nov 2015 '15
Heb een keuken gekocht bij Kex Keukens Volendam, waar ze met 37 model keukens meer dan genoeg keuzes hebben. Als keuken-adviseur had ik gigantische goede hulp van meneer Jur van de Kamer. Ik zag al een model keuken die zo goed als bijna klaar was om zo in men huis te plaatsen maar moest toch iets aangepast worden en daar is Jur heel handig in. Ik kan er niks slechts over kwijt, dit was een hele prettige samen werking om mijn schitterende keuken werkelijkheid te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Marcel Springorum op woensdag 28 okt 2015 '15
Eerder, op bezoek bij Carré Wonen, hadden wij al eens prettig kennisgemaakt. Toen wij ons 2e helft van 2014 oriënteerden op een nieuwe keuken, kwamen we daardoor in Volendam. We kwamen terecht bij Jur. Wij hadden toen al ideeën maar veel wisten wij ook nog niet. We wilden er de tijd voor nemen en hadden geen haast. Jur ook niet. Hij gaf prima adviezen zonder opdringerig te zijn. De prettige begeleiding maakte dat we voor Kex als leverancier kozen. Het leidde tot een weloverwogen keuze van de keuken met alles erop en eraan.
Begin 2015 was het tijd voor de montage. Die werd gedaan door NH Keukenmontage. Dit bedrijf deed eerder ook het voorwerk. Nermin van NH werkte heel erg netjes en dacht ook nog mee tijdens de montage om het hier en daar nog mooier te maken. Je hoort wel eens verhalen over wat er mis kan gaan bij de aanschaf en plaatsing van een keuken maar daar hadden wij geen last van. Alles was prima in orde, het resultaat mocht er zijn! We zijn zeer tevreden over hoe wij bij Kex tot een goede keuze konden komen (ook nog voor een plezierige prijs) en over de montage van de keuken. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over eindresultaat”
Door Mieke op vrijdag 26 jun 2015 '15
Ik heb ruim drie maanden geleden een keuken gekocht bij Kex. Uitstekende service, goede voorlichting, vriendelijk personeel en niet geheel onbelangrijk bijzonder mooie keukens. Het personeel was heel behulpzaam bij het toelichten van alle mogelijkheden en informatie over de apparatuur en uiteindelijk zijn wij heel tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft een aanrader om hier eens een kijkje te nemen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rene Ploeger op zaterdag 11 jan 2014 '14
Na diverse keuken centrums bezocht te hebben, kwamen we via een kozijnen boer terecht bij KEX keukens. Jur begreep wat wij wilde en gaf ons uitstekend advies. De sfeer was goed. Nadat de keuken was geïnstalleerd, hadden we nog een aantal kleine puntjes die opgelost moesten worden. Ik kan niet anders zeggen dat alle punten, tot aan een ander merk vriezer aan toe, geweldig werd geregeld. Alle punten worden opgelost zonder enige discussie. Topwinkel met uitstekende service, dat zie je tegenwoordig niet veel meer.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Hans van Delft op zaterdag 26 okt 2013 '13
Op aanraden van vrienden kwamen wij bij kex keukens Volendam terecht.Na rustig rondgekeken te hebben vertelden wij verkoper jur wat voor ons de ideale droomkeuken zou zijn. Ter plekke werd daar onze droom gerealiseerd. Geen moeite was te veel en nadat er voor beide partijen een goede prijs was afgesproken werd er een datum afgesproken voor de gratis plaatsing. Tussentijds werd er tot op de millimeter nauwkeurig door jur nagemeten en contact onderhouden. De keuken werd in twee dagen door een top vakman geplaatst bij wie ook geen moeite te veel was. Voor iedereen die er tegenop ziet ga naar kex en laat je overtuigen!! Voor ons is en blijft dit een top bedrijf die tot het eind garant blijft staan voor het eindproduct. Hans en Alie van Delft.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kex Keuken Expert Volendam
Website: kexvolendam.nl
aVolendam , Julianaweg 137a, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 41 21 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.