Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
279 ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
39 ervaringen
Uitgeest (Noord-Holland)
39 ervaringen
De Goorn (Noord-Holland)
23 ervaringen
8,6
I-Kook
Zaandam (Noord-Holland)
269 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
629 ervaringen
Hilversum (Noord-Holland)
36 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
175 ervaringen
8,8

Koel Keukens

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 075-6214122 | Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk
Gebruikersfoto: Rechte keuken
1 / 2
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koel Keukens
Koel Keukens is al meer dan 30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daar buiten
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Koel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Uitstekend”
Door Mark & Laura op dinsdag 14 aug 2018 '18
Onze eerste nieuwe keuken. Wat een spannende aangelegenheid. Vooral als je van anderen verhalen hoort over wat er allemaal mis kan gaan. Nou, wij zijn uitstekend begeleid in het hele proces door Daan. Altijd enthousiast, deskundig en geduldig. Gedetailleerde tekening met accurate berekeningen. De aflevering en montage ging soepel en in prima overleg. Wij zijn gelukkig!
FOTO VAN MARK & LAURA
Rechte keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 279 ervaringen
9,7
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 39 ervaringen
“Soepel verlopen”
Door Evelyn Louz op donderdag 10 mei 2018 '18
Xerva maakte het kiezen en kopen van mijn keuken een feestje. In februari plaatste Jacco van Koel Keukens mijn droomkeuken. Met heel veel zorg en geduld heeft hij ervoor gezorgd dat mijn verwachtingen werden overtroffen. Vanaf de eerste afspraak, het tekenen van de keuken, het meten, het maken van de koof tot het plaatsen van de keuken alles verliep soepel. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ik kreeg daarbij ook advies voor het beter indelen van de keuken. Ik zou zeker vrienden en familie adviseren gebruik te maken van de diensten van Koel Keukens.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Smits Keukens
Uitgeest (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 39 ervaringen
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 23 ervaringen
“Bedankt”
Door Peter Vrooland op donderdag 26 apr 2018 '18
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht, kwamen we bij Koel Keukens terecht. Bij Koel gaat het hele traject op een gezellige professionele manier. Ook eigenaar Bob werkt actief mee op de werkvloer en in de zaak. Xerva weet waar ze over praat, adviseert en neemt alle tijd om samen jouw droomkeuken te ontwerpen tegen een reële prijs. Jacco is een topmonteur; eentje waar je heel blij van wordt omdat het een vakman en perfectionist is bij het plaatsen van de keuken. Allemaal bedankt!
FOTO VAN PETER VROOLAND
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
Zaandam (Noord-Holland)
“Prima” score uit 269 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 629 ervaringen
“Eerlijke benadering”
Door Marieke Oldenburger op vrijdag 13 apr 2018 '18
De beste prijs voor een prachtige keuken, fijn advies, geplaatst door een vakman die in dienst in bij Koel. Eerlijk bedrijf dat niet loopt te goochelen met prijzen. Na uitgebreide inventarisatie van de wensen krijg je tot in detail voorgerekend wat het kost en zo kun je dan je keuzes maken. Helemaal op maat gemaakt, duurzaam hout en dan ook nog goedkoper zijn dan de grote ketens. En 20 jaar garantie! Het was een feestje om bij hun een keuken te kopen en zo hoort het. De fles bubbles maakte het helemaal af :)
Reactie of foto toevoegen
9,3
ASWA Keukens
Hilversum (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 175 ervaringen
“12 jaar oude keuken”
Door Hans Vet, Castricum op maandag 19 feb 2018 '18
Onze 12 jaar oude keuken begon wat kleine tekortkomingen te vertonen. Een afspraak met Koel Keukens Zaandijk, de leverancier destijds, was snel gemaakt en eigenaar Bob kwam op het afgesproken tijdstip op zaterdag (!) voorrijden en verhielp de probleempjes waaronder het vervangen van een tweetal scharnieren van de koelkast. Ondanks ons aandringen op betaling van de kosten werd dit resoluut geweigerd. "Dit valt onder onze service en is dus gratis"was het antwoord van Bob. Geweldig toch zo'n leverancier? (intussen ook een prachtige keuken geplaatst bij one dochter en zoon)
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 15 ervaringen
9,5
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 22 ervaringen
“Keuken gekocht en goede service”
Door Mevrouw Rekoert-Jansen op donderdag 23 nov 2017 '17
Ruim 2 jaar geleden een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Koel Keukens. Kort geleden bleek dat van de inbouw combi-magnetron het draaiplateau was beschadigd. Dit was ontstaan door slijtage van de beschermvoetjes van het ronde magnetronrooster. Gebeld met Koel keukens (Christine), zij heeft de beschadigingen dezelfde dag gemeld bij de leverancier van de combi-magnetron. De volgende dag ontvingen wij een nieuw draaiplateau en een paar extra nieuwe beschermvoetjes. Dat noem ik nou service met een grote S!
Reactie of foto toevoegen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Bedankje”
Door Gerrit + Judith, Zaandam op donderdag 6 jul 2017 '17
Ik wil graag even mijn petje af nemen voor dhr ruud die ik 2dagen meegemaakt heb in ons huis om dat kleine keukentje tot een topper te maken wat een serieuse man wees dankbaar dat hij jullie team versterkt een super mario dank jullie voor de mooie keuken en er is altijd een oplossing positief denken thanks
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Toos en Jur uit Jisp op donderdag 6 apr 2017 '17
Koelkeuken is echt een topbedrijf je wordt behandeld als klant denken mee tijdens het ontwerp. En denken mee tijdens de plaatsing zijn hele mooie dingen uit gekomen geven goed advies. Je komt bij het zoeken van een keuken heel veel zaken tegen sommige zitten je op je hielen anderel laten je los met een briefje waar je op kan kliederen . Maar bij Koel niet wij hebben een super ervaring kan het iedereen aanraden. Wij hadden Ruud als monteur super vent harde werker heeft bijna alles zelf gedaan ongelofelijk. Bob,Christien,Mirella en onze Ruud goed gedaan super super blij mee . Gr Toos en Jur
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Marcel Yigit op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Het meedenken mbt ontwerpen van de keuken is goed, prima tips meegekregen. De plaatsing liep niet vlekkeloos. De monteur wilde in eerste instantie niet afkorten.Alleen de aftersales service is erg matig. Na de plaatsing van de keuken wilde uk nog enkele aanpassingen en uitbreidingen. De verkoper is thuis lang geweest, maar na te hebben gebeld en gemaild nooit meer iets vernomen ondanks de belofte een offerte te sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaanpassingen”
Door j.bouwens op zondag 25 okt 2015 '15
Div aanpassingen gedaan op bestaande keuken en nieuwe boven kasten gemonteerd tevens gas omgebouwd naar elektra alles vlot en snel geregeld bob heeft alles prima verzorgd top. een aanrader als je een nieuwe keuken wil aanschaffen dan is koel keukens een hele goede keuzen .
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos”
Door Trudy de Vries op vrijdag 7 feb 2014 '14
Vijftien jaar geleden heb ik bij Koel Keukens een keuken gekocht, echter de kastjes begonnen af te bladeren. Alleen de deurtjes wilde ik vervangen en heb aan Koel Keukens raad gevraagd. Ik heb mooie deurtjes uitgezocht en de keuken is als nieuw, dus als de binnen kastjes nog goed zijn is dit een mooie oplossing. Bob heeft het in twee dagen gered en het was een klus hoor. Bob wil je koffie, ja straks, wil je een cola, ook ja straks.Ik ben zeer tevreden en....krijg je na afloop nog een geweldige bos bloemen van Lente weelde.
Reactie of foto toevoegen
“Uitvoering slecht”
Door J.k. op dinsdag 28 jan 2014 '14
Het ontwerp van onze keuken en het contact met de verkoper is uitstekend verlopen. De keuken en apparatuur hebben we ook via koel keukens laten regelen. Probleem begon toen wel de keuken maar niet de apparatuur geleverd werd. De monteur kon niet verder met zijn werk en wij zaten met een keuken zonder apparatuur. Afspraken werden keer op keer niet nagekomen door de eigenaar van de zaak. Het heeft ons veel vrije dagen gekost. De keuken is in 2010 geplaatst. De problemen en geschillen zijn nu, 3,5 jaar later nog niet opgelost. Er wordt zelfs niet op aangetekende brieven gereageerd. De afwikkeling is ronduit slecht.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 67 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
“Prima keukenzaak”
Door Kees op zondag 9 jun 2013 '13
Goed advies op maat , vriendelijk en kundig personeel. Afspraken worden na gekomen, wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service , komen afspraken na”
Door Willem op zaterdag 25 mei 2013 '13
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Naar tevredenheid geholpen, erg klantvriendelijk personeel, er wordt de tijd voor je genomen om tot een goeie keuze te komen. Levering goed verlopen, bij plaatsen van keuken was alles aanwezig en konden we de keuken direct na plaatsing in gebruik nemen. Wij zouden Koel Keukens zeker aanraden. Klein bedrijf waar nog passie is voor het vak en de klant begrepen wordt.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Koel Keukens
aZaandijk , Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk, tel 075 - 621 41 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.