Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (5 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
229 ervaringen (gisteren)
6 vestigingen
1636 ervaringen (vandaag)
Middelharnis (Zuid-Holland)
173 ervaringen (gisteren)
Numansdorp (Zuid-Holland)
55 ervaringen (1 week geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
19 ervaringen (1 maand geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
530 ervaringen (1 week geleden)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
133 ervaringen (2 weken geleden)
8,1

Koel Keukens

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 075-6214122 | Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koel Keukens
Koel Keukens is al meer dan 30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daar buiten
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Koel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ervaring”
Door Marcel Yigit op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Het meedenken mbt ontwerpen van de keuken is goed, prima tips meegekregen. De plaatsing liep niet vlekkeloos. De monteur wilde in eerste instantie niet afkorten.Alleen de aftersales service is erg matig. Na de plaatsing van de keuken wilde uk nog enkele aanpassingen en uitbreidingen. De verkoper is thuis lang geweest, maar na te hebben gebeld en gemaild nooit meer iets vernomen ondanks de belofte een offerte te sturen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Denken met je mee”
Door Toos en Jur uit Jisp op donderdag 6 apr 2017 '17
Koelkeuken is echt een topbedrijf je wordt behandeld als klant denken mee tijdens het ontwerp. En denken mee tijdens de plaatsing zijn hele mooie dingen uit gekomen geven goed advies. Je komt bij het zoeken van een keuken heel veel zaken tegen sommige zitten je op je hielen anderel laten je los met een briefje waar je op kan kliederen . Maar bij Koel niet wij hebben een super ervaring kan het iedereen aanraden. Wij hadden Ruud als monteur super vent harde werker heeft bijna alles zelf gedaan ongelofelijk. Bob,Christien,Mirella en onze Ruud goed gedaan super super blij mee . Gr Toos en Jur
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
7,6
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
9,3
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 19 ervaringen
“Bedankje”
Door Gerrit + Judith, Zaandam op donderdag 6 jul 2017 '17
Ik wil graag even mijn petje af nemen voor dhr ruud die ik 2dagen meegemaakt heb in ons huis om dat kleine keukentje tot een topper te maken wat een serieuse man wees dankbaar dat hij jullie team versterkt een super mario dank jullie voor de mooie keuken en er is altijd een oplossing positief denken thanks
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keukenaanpassingen”
Door j.bouwens op zondag 25 okt 2015 '15
Div aanpassingen gedaan op bestaande keuken en nieuwe boven kasten gemonteerd tevens gas omgebouwd naar elektra alles vlot en snel geregeld bob heeft alles prima verzorgd top. een aanrader als je een nieuwe keuken wil aanschaffen dan is koel keukens een hele goede keuzen .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitvoering slecht”
Door J.k. op dinsdag 28 jan 2014 '14
Het ontwerp van onze keuken en het contact met de verkoper is uitstekend verlopen. De keuken en apparatuur hebben we ook via koel keukens laten regelen. Probleem begon toen wel de keuken maar niet de apparatuur geleverd werd. De monteur kon niet verder met zijn werk en wij zaten met een keuken zonder apparatuur. Afspraken werden keer op keer niet nagekomen door de eigenaar van de zaak. Het heeft ons veel vrije dagen gekost. De keuken is in 2010 geplaatst. De problemen en geschillen zijn nu, 3,5 jaar later nog niet opgelost. Er wordt zelfs niet op aangetekende brieven gereageerd. De afwikkeling is ronduit slecht.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Grandioos”
Door Trudy de Vries op vrijdag 7 feb 2014 '14
Vijftien jaar geleden heb ik bij Koel Keukens een keuken gekocht, echter de kastjes begonnen af te bladeren. Alleen de deurtjes wilde ik vervangen en heb aan Koel Keukens raad gevraagd. Ik heb mooie deurtjes uitgezocht en de keuken is als nieuw, dus als de binnen kastjes nog goed zijn is dit een mooie oplossing. Bob heeft het in twee dagen gered en het was een klus hoor. Bob wil je koffie, ja straks, wil je een cola, ook ja straks.Ik ben zeer tevreden en....krijg je na afloop nog een geweldige bos bloemen van Lente weelde.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Goede service , komen afspraken na”
Door Willem op zaterdag 25 mei 2013 '13
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Naar tevredenheid geholpen, erg klantvriendelijk personeel, er wordt de tijd voor je genomen om tot een goeie keuze te komen. Levering goed verlopen, bij plaatsen van keuken was alles aanwezig en konden we de keuken direct na plaatsing in gebruik nemen. Wij zouden Koel Keukens zeker aanraden. Klein bedrijf waar nog passie is voor het vak en de klant begrepen wordt.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Prima keukenzaak”
Door Kees op zondag 9 jun 2013 '13
Goed advies op maat , vriendelijk en kundig personeel. Afspraken worden na gekomen, wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Vestiging Koel Keukens
aZaandijk, Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk, tel 075 - 621 41 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland