Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
405 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
56 ervaringen (2 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
283 ervaringen (2 weken geleden)
6 vestigingen
1691 ervaringen (1 week geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (1 maand geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
273 ervaringen (1 week geleden)
Poortvliet (Zeeland)
107 ervaringen (1 week geleden)
7,3

Nuva Keukens

Score uit 52 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
6 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Gebruikersfoto: Resultaat van de keuken
1 / 6
6 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Ieder zijn smaak. Daarom hebben we speciaal voor u een breed assortiment aan keukens in diverse stijlen geselecteerd. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken bij Nuva. In onze showrooms vindt u enkel de beste keukenmerken.
Ervaringen
Er zijn 52 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren15 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Keukenaankoop”
Door M. Wolters op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Heerlen
Ze maken reclame met allerlei gratis keukenapparaten, echter als je hier voor vraagt is er altijd een of ander excuus dat de regeling voor jou net niet geldt.

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2017: De keuken is gekocht en geleverd in augustus. De monteur was erg onvoorzichtig en had naar onze mening weinig tijd. Op verschillende plaatsen is de folie niet verwijderd.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alle lof”
Door Schmetz op donderdag 19 okt 2017 '17 | vestiging Heerlen
Bij binnenkomst in de winkel vroegen wij of we eerst even rustig mochten kijken, dat werd gerespecteerd en we konden rustig kijken. Toen we om een adviseur vroegen kwam Berry, nou, onze complimenten voor zijn kennis en met name geduld. Zelfs na verschillende keren te zijn terug gegaan bleef hij steeds geduldig en werden alle vragen beantwoord. Het allerbelangrijkste vonden wij dat er niks afgedwongen werd met gelijk tekenen enzv. Ook alle lof voor de monteur die onze keuken geplaatst heeft. Dit was een echte ouderwetse vakman die wist wat hij deed en de keuken staat er dan ook perfect bij. Alleen maar lof voor het hele traject van koop tot plaatsing. We zouden het direct weer doen. Nuva keukens Heerlen, chapeau.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 283 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 273 ervaringen
“Goede naservice”
Door Notenboom op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Heerlen
Wij hebben er onze keuken gekocht. De service van Nuva is geweldig na 4 jaar is een telefoontje of mailtje genoeg en er komt meteen een monteur langs. In 2016 gratis nieuwe afvalbak vervangen en gisteren was er een monteur die de koelkast deur heeft afgesteld omdat het alarm vaker afging. Hij zag meteen dat de klepkastjes niet zo goed omhoog bleven staan en heeft dat ook meteen verholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prettige samenwerking slechte apparatuur”
Door Jac van Linden op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Veghel
Het is inmiddels ruim 5 jaar geleden. De samenwerking was prettig en zonder problemen en we zijn nog steeds hartstikke blij met onze mooie keuken. Het enige dat het laat afweten is de Bauknecht inbouwapparatuur. Jammer dat ze die goedkope rommel verkopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Voncken op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Levering is ook goed gegaan. Zeer tevreden over Nuva keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede tips”
Door Loes van der Sterren op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Deurne
Zeer klantgericht, eerlijk, meedenkend, goede tips.
FOTO VAN LOES VAN DER STERREN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door E. Koers op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Wij hebben in juni dit jaar een nieuwe keuken gekocht in Someren en uiterst goed en vriendelijk geholpen. Goed advies bij de aanschaf van de keuken apparatuur, waarbij rekening werd gehouden met het te besteden budget. Afgelopen november is de keuken geplaatst in ons nieuwe huis en keurig afgeleverd. Op het moment van plaatsing was het aanrechtblad, wat zou moeten doorlopen in de vensterbank, nog niet klaar en de meedenkende monteur heeft daar een tijdelijke geplaatst zodat het geheel er toch mooi uit zag. Kortom: wij zijn erg tevreden. Misschien 1 puntje ter verbetering: bij aankoop werd de keuken uitgetekend op ruitjes papier en met een lineaal en dát is niet echt meer van deze tijd (alhoewel het ook wel weer z'n charme had).
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nette keuken”
Door E maas op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Someren
Keuken een jaar in bezit, goede prijs kwaliteit, goede kwaliteit apparaten. Keuken is netjes geïnstalleerd. Minpunt: vooraf besproken bij adviseur over slecht recensie van onderbouw halogeen verlichting, was totaal geen probleem meer omdat men alleen nog maar led verlichting leverde. Uiteindelijk na installatie bleek het toch halogeen te zijn. Op de aankoop bon stond onderbouw verlichting ( geen halogeen of led erbij) Ontevreden contact gezocht maar was eigen fout volgens verkoper omdat anders 'led' voor 'verlichting ' zou staan op de bon, hier waren we erg teleurgesteld in. Geen passende oplossing geboden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 405 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 174 ervaringen
“Uitstekend geplaatste keuken”
Door Marianne Driessen op woensdag 13 jul 2016 '16 | vestiging Deurne
Na lang wachten ivm verbouwing mochten ww gisteren eindelijk de keuken ontvangen. In de showroom waren we al goed geholpen met het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. Youri heeft bij ons de keuken geplaatst en heeft dit uitstekend gedaan, wat een vakmanschap!
FOTO VAN MARIANNE DRIESSEN
Uitstekend geplaatst door Youri
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel netjes opgelost”
Door Hans en Elly Peereboom op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Heerlen
Geweldige service. Ik kan deze keukenleverancier bij iedereen aanbevelen. Een bedrijf wat zijn afspraken zonder problemen nakomt. Een pluim voor de servicemonteur Mart. Zulke medewerkers moet je koesteren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Scheurtjes in poten”
Door Christel op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Nooit meer, zeer slechte service wanneer er na een half jaar al scheurtjes in de poten komen. Volgens fabrikant slijtage door gebruik. Nuva wil alleen iets doen wanneer ik er mee akkoord ga dat de kosten voor mijn rekening komen als blijkt dat het door eigen toedoen is ontstaan. Daar kunnen ze dan alle kanten mee op, en dat na een half jaar. Schandalig! Dus nu nog steeds scheurtjes in mijn poten.
FOTO VAN CHRISTEL
Detailfoto scheuren
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden over”
Door K.Faber op maandag 29 jun 2015 '15 | vestiging Deurne
Wij hebben sinds een aantal weken onze nieuwe NUVA keuken en zijN hier erg tevreden over. Na een groot aantal keukenzaken te hebben bezocht tot in Duitsland, heeft de prijs/kwaliteits verhouding bij ons de doorslag gegeven om voor NUVA keukens in Deurne te gaan. De professionele voorlichting bij de aankoop, maar ook de nazorg om een aantal kleine punten, die bij het plaatsen haast onvermijdelijk zijn, correct te verhelpen hebben ons positief verrast.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Verschuilen achter voorwaarden”
Door Van der Velden op donderdag 29 okt 2015 '15 | vestiging Bergeijk
Nooit nooit nooit meer! Ze zijn enkel uit op dikke winst. Op correspondentie wordt eenzijdig gereageerd en verschuilen zich achter hun voorwaarden. Zelfs 2 aangetekend brieven geschreven, en waarschijnlijk wordt het rechten. Ik hou jullie op de hoogte.
Reactie of foto toevoegen +54 bedankjes
“Verstand van zaken”
Door netty vinken op woensdag 18 okt 2017 '17 | vestiging Deurne
Heel goed fijne verkoper die verstand heeft van zaken top.

Aanvulling ontvangen op 19 oktober 2017: We hebben gekocht en we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door A. Jonkers op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Onlangs keuken gekocht bij NUVA in Someren, afspraak maken en advies was goed en duidelijk. goede ideeën aangedragen. Overeengekomen datum plaatsing keuken is gehaald zoals afgesproken en het voorbereidende werk( verwijderen oude keuken, leidingwerk etc.) werd uitstekend en op tijd gedaan door het bedrijf dat door NUVA was voorgesteld. Een zeer goede ervaring en erg tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zou weer hier kopen”
Door brouns op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
bij de aankoop een zeer vriendelijke verkoper maar het poeschen om te kopen was een beetje storend. Het plaatsen is snel en goed gegaan. het aansluiten van de waterafvoer was niet goed gegaan, maar is tot volle tevredenheid opgelost. Ik zou weer bij Nuva keukens kopen alleen de apparatuur vooraf beter bekijken of deze wel aan al mijn eisen voldoet.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,6
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 107 ervaringen
7,5
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 18 ervaringen
“Niets was teveel”
Door Biemans op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij Yolanda en Jos. Door twijfels van onze kant weer wat aanpassingen laten maken. Niets was teveel voor ze. Uiteindelijk staat de keuken nu en zijn er een paar dingetjes geweest waarvoor de servicemonteur is ingeschakeld. Een verademing! Wat een goede service! Aardige en kundige mensen. Wanneer je belt word je ook altijd heel correct geholpen. Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Nuva keukens. Hier staat nazorg en meedenken ook nog hoog in het vaandel. Super!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niet tevreden over service”
Door Dominique op dinsdag 7 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Keuken begin dit jaar gekocht en begin juni geleverd. Vandaag 7/11 is pas alles afgehandeld. Alleen maar problemen gehad. Bij de levering van het werkblad was de vensterbank niet meegeleverd. Monteurs hebben dit opgemeten. Toen de nieuwe vensterbank er eindelijk was, bleek dat hij te lang was en niet paste. Moest dus weer terug. Zelfde tafereel met plint onder kastenwand. Plint was te kort (niet de schuld van Nuva). Nieuwe plint werd geleverd, was helemaal beschadigd toen hij uit de folie kwam en kon dus weer terug. Vandaag zijn ze de nieuwe plint komen brengen en je raad het al.. hij was te hoog. Gelukkig kon de monteur hem wel ter plekke afzagen, want anders hadden we weer een hele tijd moeten wachten. Kortom, totaal niet tevreden over de service van Nuva Keukens Heerlen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R.Schoenmaekers op dinsdag 26 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht bij Nuva keukens en super service! Afspraken altijd en allemaal nagekomen. Montage ook super service! Na montage kleine beschadiging ondekt maar werd meteen nieuw paneel besteld. Dus ik ben zeer tevreden!!! Zeker aan te bevelen als je een nieuwe keuken nodig hebt! mvg R.Schoenmaekers
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Grote prijsverschillen”
Door Jos Maas op woensdag 25 jan 2017 '17 | vestiging Tilburg
In 2004 een Siematic keuken gekocht bij NUVA Oisterwijk. Deze is na al die jaren nog steeds goed. Alleen de gasveren van de klepkast waren aan vervanging toen. Na informatie bij NUVA bleken deze €175 per 2 te kosten. In totaal maar liefst €350. Enorm veel geld en een alternatief was er niet zo zei men. Echter via internet, vervangingsmarkt.nl de originele veren gevonden voor....... €35 per stuk. Absurd gewoon. Dit noem ik geen service maar je reinste afzetterij.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Niet naar wens uitgeleverd”
Door Anne op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Deurne
Goed geholpen door verkoper. Vakman installeert dee keuken. Echter mondelinge afspraak over type spoelbak is verkeerd in de factuur terecht gekomen. In showroom uitgekozen. Geen idee wat de vaktermen zijn en daardoor niet door mij gesignaleerd. Bij plaatsen opgemerkt. Nuva wil niet oplossen of tegemoet komen. Jammer en teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Goed opletten”
Door wu op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Tilburg
ik heb pas een nieuw keuken gekocht bij nuva keuken tilburg. ik ben helemaal niet blij mee. ik krijg niet helemaal completen jij moet goed opletten op papier staan wat jij allemaal gekocht of elke spreken opnemen. omdat de verkoper heel erg vergeetachtig.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Horst Arres op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Nieuwe Keuken super geholpen door Maurice. Goed beraden, zelf komen opmeten en na plaatsing komen kijken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mondelinge toezegging niet nagekomen”
Door Piet Valkier op zaterdag 25 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
Bij levering van de keuken blijkt een composiet spatwand te ontbreken. NUVA wil deze alleen bestellen tegen betaling terwijl mondeling was afgesproken dat wij deze in de bestaande order mee zouden krijgen. De dimensies stonden vanwege een nog te maken constructie-keuze niet vast. Onze NUVA verkoper in Heerlen weigert zich nu te herinneren dat hij dit heeft toegezegd. Wij zijn verbolgen over deze slechte behandeling en slechte service door NUVA en zien dit nu als een principieële zaak. Ontkennen van deze mondelinge afspraak door NUVA voelt voor ons als leugenaars worden bestempeld.
REACTIE VAN PIET VALKIER
Op verzoek van NUVA deze aanvulling op mijn recensie van 25 juli 2015: het spatwand-probleem is uiteindelijk opgelost. Helaas heb ik meerdere malen moeten bellen en ook moeten ook overwegen de Consumentenbond en de Geschillencomissie in te schakelen. De beoordeling gaat daarom voor mij van 1-ster naar maximaal 3-sterren = net voldoende. Ikzelf zou hier geen keuken meer kopen.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 30 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 56 ervaringen
“Aanbeveling”
Door Stevense op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Bergeijk
Het duo NUVA Keukens (Berry vd Mortel, filiaal Bergeijk) en Branten Maatwerk (Werner Branten, Best) is voor ons "de" combinatie geweest voor een mooie nieuwe keuken welke binnen budget, binnen de afgesproken tijds planning, met een goede service van NUVA Keukens en met goed vakmanschap van Branten Maatwerk voor 100% keurig is opgeleverd. Zonder aarzeling kan ik beide partijen van harte aanbevelen. Familie Stevense
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Coen Storm op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, prima service en perfecte installatie
FOTO VAN COEN STORM
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles netjes”
Door J. Poels op zaterdag 11 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Zeer tevreden alles netjes gemonteerd een deur met zeer kleine beschadiging werd vervangen en ook de beschadiging die ik zelf aan een lade had aangebracht werd vervangen zonder extra kosten. Monteur nam tijd om apparaten goed uit te legen perfect. Dit is onze tweede keuken bij Nuva ook over de eerste keuken waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Bas op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Na een goed ontvangst rustig rond kunnen kijken in de ruime showroom. Daarna zijn we met Berry aan tafel gaan zitten en zijn zeer deskundig geholpen. Samen hebben we een mooie keuken samengesteld die op papier volledig aan onze wensen voldoet. Telefonisch nog enkele wijzigingen achteraf doorgevoerd, dit was totaal geen probleem. Een paar maanden later werd de keuken geleverd, helaas was dit wel de verkeerde, maar na 1,5 uur werd de verkeerde alweer opgehaald en de juiste geleverd. De installatie werd door Rick uitgevoerd, wat een vakman! Niks was hem teveel en heeft de keuken op zeer kundige manier geïnstalleerd. Uiteindelijk was de keuken precies zoals we deze hadden voorgesteld. Berry en Rick, bedankt! Ik raad iedereen Nuva keukens aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed gegaan”
Door Pieters op maandag 27 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Keuken+ Koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser, cooker, kookplaat met bora afzuiger. Op prettige manier geholpen en zeker aan te raden om hier te kopen.

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: De keuken is geplaatst eind oktober goed gegaan allemaal.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen klachten”
Door wim van dinther op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Someren
goede uitleg van de mogelijkheden en vervolgens door een uitermate vakkundige installateur geïnstalleerd. Nu een maand in gebruik en geen klachten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gelijk goed geholpen”
Door B.Cramer op donderdag 7 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Ondanks dat er wat negatieve beoordelingen op internet stonden toch maar eens gaan kijken op advies van de buurman van de eigenaar. We waren van plan meerdere bedrijven te bezoeken maar we werden door de heer Mennen dermate goed geholpen met keuze en adviezen dat we besloten een offerte te laten maken en we hadden een richtprijs in ons hoofd. Tot onze verrassing viel de prijs ons erg mee, ondanks de keuze van kwaliteits- apparatuur. Hebben na een beetje handelen getekend. Geen minuut spijt van, keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, op afgesproken dag gemonteerd en in een dag klaar, perfect. Paar kleinigheidjes paar dagen later keurig opgelost. Alleen maar lof en meneer Mennen bedankt voor de goede adviezen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met de keuken”
Door Ton en Diana Giebels op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van NUVA. De service is goed,telefonisch goed bereikbaar en staan je altijd te woord of je wordt terug gebeld. De montage is super, er wordt van te voren goed gecommuniceerd om eventuele misverstanden te voorkomen.(van showroom tot plaatsing) Ook het vermelden waard zijn de nette vakkundige monteurs van NUVA ! Chapeau,
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 196 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 235 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door fam. Baens op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Someren
wij hebben een nieuw appartement gekocht en wij moesten nog een nieuwe keuken kopen. we hebben een afspraak gemaakt bij NUVA keukens in someren. een afspraak maken is normaal. wij zijn zeer correct behandeld. ze luisteren goed naar de wensen van de klant, en vertalen dat goed en duidelijke op de tekening.zij geven ook een zeer goed advies.de keuken moet nog geplaats worden ( ook door eigen vast personeel) als het appartement is op geleverd. maar wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne begeleiding”
Door Fam. Vereijken op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Fijne begeleiding bij de aankoop en afhandelen van de nieuwe keuken. Goede monteur voor het plaatsen van de keuken. Vriendelijk en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door Marcel Megens op woensdag 22 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Super geholpen door Maurice Lambrichts en de service van NuVa Keukens. We hadden pech met ons nieuwe werkblad maar dit is zonder problemen prima verholpen geworden, mede door duidelijkheid vanuit Nuva. Kortom goede service meer kan men niet wensen. Bedankt Maurice
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraak niet goed gegaan”
Door MJC Schiltmans op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Heerlen
Het kopen van een keuken staat of valt met het enthousiasme en expertise van de verkoper. Op onze tweede afspraak om 12.00 uur wilden wij de tekening bespreken (en zelfs zaken doen). Toen kwamen wij van een koude kermis thuis. Opvang geregeld voor de kids, een uur rijden en na 20 minuten zei meneer: "Ik heb om 13.00 uur een nieuwe afspraak" terwijl hij aan het tekenen was op de offerte en niet luisterde naar onze ideeën. 1 uur voor het kopen van een nieuwe keuken? De volgende opmerking was: "Het is zondag dus een drukke dag voor ons." Toen wij tenslotte aan het kijken waren naar ietwat andere kleuren kwam de opmerking: '"Als jullie niet weten wat jullie willen is het zonde van mijn en jullie tijd. Toen ik klaagde bij de receptie over de ongeïnteresseerdheid van deze verkoper was het antwoord: "Kan gebeuren". Voor de eerste keer in mijn leven kwaad weggelopen uit een winkel. NUVA keukens nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
“Aangeraden”
Door Lothmann op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Sehr gute Erfahrung mit Nuva Keukens. Die Planung war sehr gut, die Beratung war fachkundig und die Termine wurden präzise eingehalten. Das Küchenaufbauteam hat sehr sorgfältig gearbeitet und die Küche sehr sauber aufgebaut. Ich kann Nuva Keuken mit ruhigem Gewissen empfehlen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete keuken”
Door Theo Swinkels op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Deurne
Deze week is het tweede deel van onze keuken geplaatst en daarmee werd de keuken compleet. De installatie was een echte klus maar werd zeer vakkundig verricht door twee nette medewerkers. Ze dachten heel goed mee over de beste oplossingen en gingen niet voor een snelle klus maar wel voor het mooiste resultaat. De communicatie over de levering en plaatsing vanuit het centrale kantoor liep ook op rolletjes. Kortom: een 10!
FOTO VAN THEO SWINKELS
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes en correct”
Door erwin en miranda op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Netjes en correct geholpen door de mensen van Nuva Tilburg. ook nadat wij de keuken hadden gekocht en toch nog enige wijzigingen wilden doorvoeren. ook de mensen van de montage bedankt voor de goede plaatsing van onze keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klacht goed opgelost”
Door Fam Kempers op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
Na bij u een keuken te hebben gekocht werd deze met een mankement aan de afzuigkap geleverd. Na nog 3 nieuwe beschadigde afzuigkappen hebben wij besloten zelf maar een afzuigkap te gaan kopen bij een ander bedrijf. Klacht ingediend waarop NUVA Keukens reageerde door direct met ons contact op te nemen, en samen met ons aan tafel deze klacht op te lossen. Dit is correct verlopen en opgelost. Ze gaven toe dat zoiets nooit had mogen gebeuren.Op keuken zelf niets dan goeds te melden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1691 ervaringen
8,6
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 9 ervaringen
“Erg tevreden met de keuken”
Door P Mulder op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht goed geholpen. Goede nazorg als er iets niet in orde is wordt goed verholpen. Ben erg tevreden met mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevredenheid alom”
Door P. Claus op zondag 19 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Gekocht een geheel nieuwe keuken, met gewenst apparatuur. Na het bezoeken van een aantal keukenspecialisten is onze keuze op NUVA keukens Heerlen gevallen. Waarom? Duidelijke informatie, ruimte om onze wensen kenbaar te maken, geen pushen mbt wat kan wel, wat kan niet, vakkundige begeleiding in de mogelijkheden van de keukensamenstelling, ruimte en tijd voor de bezoeken en gesprekken.
De afspraken zijn allemaal nagekomen. Was de contactpersoon op het moment niet te bereiken, er werd altijd teruggebeld om de vraag af te handelen. Het tijdschema van aankoop t/m plaatsing, met in ons geval een kleine aanpassing na montage, verliep volgens afspraak. Montage prima verlopen door vakkundig en secuur personeel. Tevredenheid alom.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaring”
Door JMH Houtappels op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Ik heb bij Nuva in Someren mijn keuken gekocht omdat dit Bedrijf mij werd aanbevolen door Familie en kennissen die ook bij Nuva hun keuken hadden gekocht en daar zeer over te spreken waren. Dat heb ik ook zo ervaren. Afspraken werden nagekomen, levering verliep goed, montage goed, goede service, enzovoort. Dus voor nieuwe cliënten aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer vriendelijk”
Door Methorst op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Zeer vriendelijk geholpen. Martien heeft veel kennis en denkt met de klant mee. De keuken is door een zeer nette en vriendelijke monteur geplaatst. Het was voor ons de 1e kennismaking met Nuva keukens maar zullen dit bedrijf aanraden bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooie keuken”
Door Paul Janssen op dinsdag 16 jan 2018 '18 | vestiging Deurne
Fijne afspraken gemaakt, snelle oplossing bij vragen of problemen. Mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken hier bestellen montage elders doen”
Door Marco Brekelmans op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Tilburg
In april 2016 contact met deze zaak gelegd, n.a.v. een via-via contact. Vriendelijke verkoopster die vertelde wat er mogelijk was (catalogi ten overvloede! die je mee naar huis kon krijgen). Had gezegd dat het pas september zou worden. Niets meer gehoord; geen gedram zoals andere keukenondernemingen! Pluspunt. Kom je voor keukens of voor kortingen was de vraag van de verkoopster: ik had moeten zeggen; beide. Maar uiteindelijk heb ik (tevens na bemiddeling van de manager) een schitterende keuken geleverd gekregen (alles was aanwezig, niets ontbrak (zoals je zo vaak mag lezen op deze site). Montage echter (gezien grootte van het bedrag) elders ondergebracht. Dat scheelde aanzienlijk! Dus montage elders bekijken zou ik zeggen.
FOTO VAN MARCO BREKELMANS
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goede service”
Door Carla op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Tilburg
Mijn keuken is 6 jaar, naar volle tevredenheid, in gebruik. De laatste tijd ging de koelkastdeur niet goed meer dicht en klemde flink. Dit is door de service dienst, kosteloos en zeer snel opgelost. Waar maak je dat nog mee. Nuva Keukens bedankt!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Na 12 jaar weer”
Door Franklin op dinsdag 29 okt 2013 '13
Vorig jaar na een verbouwing ook de keuken van 12 jaar oud aangevuld en voorzien van nieuwe kastjes. De keuken was na 12 jaar nog steeds perfect in orde. Perfect geholpen door NUVA keukens, goed meegedacht, alternatieven aangedragen en uiteindelijk ook een scherpe prijs (vonden wij, maar niet verder gekeken). Installatie top (hele dag meegewerkt en veel geleerd van monteur). Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“prima service ook naar 8 jaar”
Door Bart Stelder op donderdag 16 jan 2014 '14 | vestiging Someren
Ca 8 jaar geleden een keuken gekocht mij Nuva. Afgelopen week is de vaatwasser overleden. De nieuwe werd gisteren geleverd. Wat een service. In alle rust en met liefde voor het vak werd de oude machine verwijderd en de nieuwe geplaats. Toen de machine geplaatst was, werd de hele keuken even nagekeken. Deurtjes en laden werden opnieuw afgesteld, enkele schaniertjes werden vervangen, en er werden wat lichte beschadigingen bijgewerkt. Na afloop verliet de monteur ons met de boodschap dat dit alles bij de service van Nuva hoort. Top......
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
“zeer goede aftersales”
Door Yvonne op maandag 27 feb 2012 '12 | vestiging Veghel
We hebben samen met Nuva alles tot in de puntjes uitgedacht. We hadden wel al veel voorwerk gedaan, maar ze denken heel erg mee (NUVA Veghel)en nemen alle tijd. Waar ik vooral heel erg tevreden over ben is de aftersales: bij een installatie van een keuken gaat er altijd wel iets mis. ze staan binnen no time voor de deur en over de kosten geen discussie, nu ook na bijna 2 jaar nog toen bij een deurtje een randje los ging laten. Dat een goede aftersales belangrijk is hebben we ondervonden bij het plaatsen van een badkamer bij Baderie Piels: overal achteraan gaan en discussie. Rampzalig. Heb vaak NUVA aangehaald, dat het dus ook anders kan. Superbelangrijk die aftersales, een grote pluim voor NUVA.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“excellent”
Door Jack op zaterdag 16 feb 2013 '13
Wij hebben in 1999 een keuken gekocht, nu was onlangs het deurtje boven afzuigerkap kapot, na een grondig advies omdat de keuken niet meer te leveren was + dat er kleur verschil zou ontstaan hebben we een keuze kunnen maken. Onze vaatwasser was ook aan vervanging toe. Nu tijdends het plaatsen heeft de monteur alles perfect opgelost. hij heeft alle deuren bij gesteld laden nagekeken. Alles is perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“meedenken”
Door brigitte op zondag 4 sep 2011 '11
zeer tevreden, kwamen met oplossingen waar andere keukenzaken niet aan gedacht hadden, of niet wilden denken.., plaatsing prima!!
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
Vestigingen Nuva Keukens
aBergeijk (2 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ, Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (7 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC, Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (17 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM, Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (13 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD, Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (8 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW, Tilburg, tel 013 - 578 44 44
fVeghel (2 ervaringen), Corridor 7, 5466 RB, Veghel, tel 0413 - 31 22 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens