Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
48 ervaringen
6 vestigingen
1926 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
41 ervaringen
6 vestigingen
257 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
3 vestigingen
25 ervaringen
8,7

Nuva Keukens

Score uit 139 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
6 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Ieder zijn smaak. Daarom hebben we speciaal voor u een breed assortiment aan keukens in diverse stijlen geselecteerd. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken bij Nuva. In onze showrooms vindt u enkel de beste keukenmerken.
Ervaringen
Er zijn 139 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren77 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicolle Schmitz op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben hier een hoogglans witte hoekkeuken gekocht. En kan alleen maar iedereen aanraden wanneer je een keuken nodig hebt hier te kopen. Super goede service. Als er iets is wordt direct naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 48 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1926 ervaringen
“Blij met eindresultaat”
Door Veronique Mari op maandag 4 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een complete keuken gekocht bij Nuva Keukens. We zijn super blij met het eindresultaat. Jolanda heeft goed begrepen wat onze wensen waren en ervoor gezorgd dat we nu onze droom keuken hebben!
REACTIE VAN VERONIQUE
De keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 257 ervaringen
“Zeker een aanrader”
Door Hoogeveen - Janssen op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht, we vinden het een goed bedrijf, goeie service en houden zich aan hun afspraken. Zijn heel tevreden over de keuken ook over de levering en montage. Service in de zaak was ook top zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken, nemen alle tijd voor je... Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
“Blij met keuken”
Door Ellie van Essen op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben in januari een keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. We zijn door de verkoper goed geholpen en ook de monteurs waren nestjes, aardig en deskundig. Al met al zijn we heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 48 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1926 ervaringen
“Niet blij met keuken”
Door schilders op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Voor de 6e maal een nieuwe complete keuken gekocht. Voor de 4e maal met inductie, oven, magnetron, afwasmachine, dubbele afzuiging en greeploos. Voor de 1e keer bij nuva. De verkoper van nuva luistert naar de wensen, maakt een tekening en geeft verder geen advies over eventuele consequenties. Er kan verandert worden en aangepast en dit is ook gebeurt, maar via tekening is moeilijk te lezen hoe de werkelijke keuken eruit ziet. De keuken is slecht geplaatst en de servicedienst komt nog langs. De inductiekookplaat heb ik ongeziens gekocht. Ik heb al 3 inductiekookplaten gehad en ben er automatisch vanuit gegaan dat het druktoetsen waren. Mijn wens was een gewone kookplaat zonder toeters en bellen. Helaas is het een kookplaat met een draaitoets. Vanwege reuma (en ouderdom) zal dit op termijn geen optie meer zijn en zal ik een nieuwe inductieplaat moeten kopen. Na telefonisch overleg met de verkoper is er geen andere optie mogelijk. Ik heb gekozen om het kookgedeelte te verlagen i.v.m. mijn lengte en reuma. Aangepast op tafelhoogte, prima maar er zit nu geen greep meteen onder de eerste lades onder de kookplaat. dat werd pas helder na plaatsing. De verkoper had de hoogte van de kastjes erbij gezet maar was uitgegaan van de hoogte van de kookplaat. Als we niet aanwezig waren geweest bij plaatsing was dit goed fout gegaan want dan hadden de kastjes boven de spoelbak op 30 cm boven de bak gehangen. Ik vind het goed dat men luistert naar de wensen van de koper en hiermee werkt. Wat ik een groot aandachtspunt vind is dat de verkoper een grote rol heeft in de eventuele consequenties van die wensen. Hij/zij heeft de verplichting om hierover in contact te gaan met de koper om hen hierop te wijzen. Nu worden de consequenties zichtbaar na plaatsing en is er niets meer mogelijk. Dit is de 6e nieuwe keuken die we kopen en bij alle vorige keukens was advies en overleg steeds aan de orde. Werd er meegedacht, was er overleg, werden consequenties duidelijk en ik ben er nu automatisch vanuit gegaan dat er binnen onze wensen geen onverwachte consequenties zouden zijn. Dit is de eerste keuken waar ik niet blij mee ben. Over hoe alles nog aangepast wordt door de servicedienst, zodat de keuken in ieder geval correct wordt afgewerkt (apparaten recht plaatsen, deuren goed afhangen, afkitten, e.d.) kan ik nog niets zeggen. Dit moet nog gebeuren. tussen plaatsing en service zitten 3 weken en we wonen al in ons huis. Aangezien er ook aan de achterwand van de bovenkastjes gebreken zijn kan ik de keuken ook niet inruimen. Al met al weinig positieve ervaringen met Nuva t.o.v. onze andere ervaringen met keukenleveranciers.
REACTIE VAN SCHILDERS
Servicedienst is intussen geweest en ben zeer tevreden over deze monteur. hij heeft alle punten netjes hersteld met de mededeling om te reageren als het nog niet goed werkt. goed werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 257 ervaringen
“Aanrader”
Door Marius op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Goede en mooie keuken, slim ontwerp en perfect geinstalleerd. En als er iets is wordt het zsm opgelost. Aanrader.
FOTO VAN MARIUS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
“Bedankt”
Door Marcel Megens op woensdag 22 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Super geholpen door Maurice Lambrichts en de service van NuVa Keukens. We hadden pech met ons nieuwe werkblad maar dit is zonder problemen prima verholpen geworden, mede door duidelijkheid vanuit Nuva. Kortom goede service meer kan men niet wensen. Bedankt Maurice
Reactie of foto toevoegen
“Goed en duidelijk”
Door Roy Theeuwen op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Deurne
Goede en duidelijke service, afspraken worden nagekomen. Keuken netjes gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over”
Door K.Faber op maandag 29 jun 2015 '15 | vestiging Deurne
Wij hebben sinds een aantal weken onze nieuwe NUVA keuken en zijN hier erg tevreden over. Na een groot aantal keukenzaken te hebben bezocht tot in Duitsland, heeft de prijs/kwaliteits verhouding bij ons de doorslag gegeven om voor NUVA keukens in Deurne te gaan. De professionele voorlichting bij de aankoop, maar ook de nazorg om een aantal kleine punten, die bij het plaatsen haast onvermijdelijk zijn, correct te verhelpen hebben ons positief verrast.
Reactie of foto toevoegen
“prima service ook naar 8 jaar”
Door Bart Stelder op donderdag 16 jan 2014 '14 | vestiging Someren
Ca 8 jaar geleden een keuken gekocht mij Nuva. Afgelopen week is de vaatwasser overleden. De nieuwe werd gisteren geleverd. Wat een service. In alle rust en met liefde voor het vak werd de oude machine verwijderd en de nieuwe geplaats. Toen de machine geplaatst was, werd de hele keuken even nagekeken. Deurtjes en laden werden opnieuw afgesteld, enkele schaniertjes werden vervangen, en er werden wat lichte beschadigingen bijgewerkt. Na afloop verliet de monteur ons met de boodschap dat dit alles bij de service van Nuva hoort. Top......
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Schmetz op donderdag 19 okt 2017 '17 | vestiging Heerlen
Bij binnenkomst in de winkel vroegen wij of we eerst even rustig mochten kijken, dat werd gerespecteerd en we konden rustig kijken. Toen we om een adviseur vroegen kwam Berry, nou, onze complimenten voor zijn kennis en met name geduld. Zelfs na verschillende keren te zijn terug gegaan bleef hij steeds geduldig en werden alle vragen beantwoord. Het allerbelangrijkste vonden wij dat er niks afgedwongen werd met gelijk tekenen enzv. Ook alle lof voor de monteur die onze keuken geplaatst heeft. Dit was een echte ouderwetse vakman die wist wat hij deed en de keuken staat er dan ook perfect bij. Alleen maar lof voor het hele traject van koop tot plaatsing. We zouden het direct weer doen. Nuva keukens Heerlen, chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Natacha Meijer-Gerritsen op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken ik zou het iedereen aanraden om bij Nova keukens te kopen.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 48 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1926 ervaringen
“Goed”
Door Kees van Wetten op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service en duidelijke communicatie! Alles op tijd geleverd en nauwkeurig geïnstalleerd!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Lars op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. De afspraken in de winkel hebben wij als prettig ervaren. De keuken is ook netjes geplaatst en wij zijn hier zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Montage vakkundig”
Door J. Dehner op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht incl. apparatuur bij Nuva keukens in Heerlen. We zijn zeer te spreken over de goede service en het prettige personeel. De montage werd vakkundig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Niet naar wens uitgeleverd”
Door Anne op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Deurne
Goed geholpen door verkoper. Vakman installeert dee keuken. Echter mondelinge afspraak over type spoelbak is verkeerd in de factuur terecht gekomen. In showroom uitgekozen. Geen idee wat de vaktermen zijn en daardoor niet door mij gesignaleerd. Bij plaatsen opgemerkt. Nuva wil niet oplossen of tegemoet komen. Jammer en teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Hopen op goede afhandeling”
Door Milou op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben op 27 juli een keuken gekocht bij nuva keukens. (Alle acties zoals gratis vaatwasser etc geld niet als je een beetje hebt onderhandelt over de prijs.. een lokkertje dus). Op 18 oktober is onze keuken geplaatst en hierbij is een hoop mis gegaan. (Schade, onjuist advies waardoor dingen in praktijk niet mogelijk zijn en onjuist ingemeten) Voor alle schade aan apparatuur word je naar de fabrikanten verwezen (quooker, aeg). Met als gevolg een hoop apaete aanspreekpunten en afspraken. Alles wat nuva keukens zelf gaat herstellen gaat 6 weken na plaatsen keuken pas gebeuren.. (nadat ik zelf na 2 weken ben gaan bellen wanneer ik herstel kan verwachten). Wat er nog gedaan moet worden? Rugwanden plaatsen, koelkastdeur plaatsen, passtuk in hoek plaatsen, koof afzuigkap plaatsen, diverse beschadigde deuren vervangen, quooker is inmiddels geweest voor vervangen beschadigde kraan, aeg komt nog voor beschadigde afzuigkap.. waarom matig en niet slecht? Wij hopen uiteindelijk op een goede afhandeling en dat we met kerst kunnen genieten van de keuken. Voor ons nooit meer nuvakeukens hierna
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lambriex op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Aankoop van een mooie keuken bij Nuva keukens te Heerlen. Zeer tevreden van aankoop tot afwerking. Prima advies door Maurice de verkoper!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 257 ervaringen
“Goed verlopen”
Door Rick van den Akker op zaterdag 2 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Nuva keukens in Tilburg onze nieuwe keuken gekocht. Tijdens het eerste gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en die zelfde avond hebben wij een prachtige keuken gekocht. In het verkoop gesprek kregen we goed advies en nieuwe ideeën aangedragen. Door dit advies kregen wij nieuwe inspiratie en hebben we een mooiere keuken gekocht. De communicatie tussen tijds is ook goed verlopen. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wanneer en hoe laat ze zouden komen. De afspraken werden goed nageleefd en bij vragen werden we dezelfde dag nog geholpen. Alles bij elkaar een goede service en verfrissende ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Fam van Laanen op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Aankoop van een greeploze keuken met kunstof keukenblad. Betreft een keuken in een hoekopstelling met hoge kastjes. Zeer goed en vakkundig geholpen bij het samenstellen van de keuken door Dhr Sanders. Kwam met goede ideeën en kon in de showroom alles laten zien wat hij bedoelde. Nadat de keuken ingemeten was, kwam er vanuit Nuva keukens een bericht dat er nog wat extra mogelijkheden waren. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie, geheel aan onze smaak en wensen voldoende keuken. De levering en plaatsing ging prima, dus niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martin Ketelaars op woensdag 22 aug 2018 '18 | vestiging Deurne
We zijn uitstekend geadviseerd door de verkoper, open en eerlijk en geen rare prijs opbouwen met rare kortingen nadien, heeft ons een goed en eerlijk vertrouwen gegeven tijden de aankoop. De monteur heeft de werkzaamheden meer als perfect uitgevoerd, en als extra service heeft hij het keukeneiland blok op een andere dag geplaatst zodat de PVC vloer eerst gelegd kon worden op de plaats van het keuken eiland. De monteur heeft hiervoor zijn geplande vakantie onderbroken, dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten”
Door wim van dinther op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Someren
goede uitleg van de mogelijkheden en vervolgens door een uitermate vakkundige installateur geïnstalleerd. Nu een maand in gebruik en geen klachten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. Philipsen op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken, prima geholpen en plaatsing geweldig verlopen, zeer tevreden.
FOTO VAN P. PHILIPSEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam. van der Vorst op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een complete keuken. De begeleiding en adviezen tot het tot stand komen van de keuken waren professioneel en aanvullend op onze wensen. Het plaatsen van de keuken en tevens nazorg hiervan zijn ook uitstekend.
FOTO VAN FAM. VAN DER VORST
Keuken kastenwand
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
“Goede begeleiding”
Door Roland Vogels op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Uitstekende en gedetailleerde uitleg tijdens verkoop. Goede advies en prettige prijs kwaliteit. Goede begeleiding en levering stipt en precies.
Reactie of foto toevoegen
“Goede naservice”
Door Notenboom op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Heerlen
Wij hebben er onze keuken gekocht. De service van Nuva is geweldig na 4 jaar is een telefoontje of mailtje genoeg en er komt meteen een monteur langs. In 2016 gratis nieuwe afvalbak vervangen en gisteren was er een monteur die de koelkast deur heeft afgesteld omdat het alarm vaker afging. Hij zag meteen dat de klepkastjes niet zo goed omhoog bleven staan en heeft dat ook meteen verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Gonnie van Griensven op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
Zeer deskundig advies en zeer vriendelijke medewerkers, nemen echt de tijd voor je goed te raadplegen.
FOTO VAN GONNIE VAN GRIENSVEN
Keuken met rode fronten
+ Toon extra foto van Gonnie van Griensven
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Jan Lammers op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Professionele service wij zouden jullie zeker aanraden bij bekende. We zijn zeer tevreden en zijn goed begeleid bij de aankoop van de keuken. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen met als resultaat een super mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kundige mensen”
Door Irene Arts op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva. Nuva ging heel secuur om met de order/bestelling, om misverstanden te voorkomen. We hebben diverse keren contact opgenomen met Nuva. Hierbij werden we iedere keer vriendelijk ontvangen en adequaat geholpen. Ongebruikelijk en eenzijdig vonden we de betaling van het hele bedrag ineens, en niet in delen van 50, 40 en 10%. JT1 Bouw heeft de installatie uitgevoerd. Beide firma's hielden zich aan de afspraken van de planning. Wijzigingen werden tijdig gecommuniceerd. De medewerkers waren kundig. Nu nog de laatste afwerking op as vrijdag afwachten, dan is de keuken hopelijk helemaal compleet.
REACTIE VAN MARIA
Ben benieuwd of nu alles compleet en naar tevredenheid is afgehandeld. Hebt u werkelijk 100% vooraf betaald zonder dat er nog maar iets geleverd was?
REACTIE VAN IRENE ARTS
Alles is naar tevredenheid afgehandeld. Alleen de lift van de afzuiging werkt nog niet soepel. Daarvoor nemen wij binnenkort contact op met NUVA.
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw goed geholpen”
Door Halders op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
6 jaar geleden kochten wij onze eerste keuken voor onze project nieuwbouwwoning bij Nuva Heerlen. We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen. Daarom besloten om nu weer terug te gaan om opnieuw een keuken te kopen voor onze nieuwbouwwoning die we in eigen beheer met keuken als middelpunt gingen bouwen. Ook nu weer heel prettig geholpen, door dezelfde verkoper, de juiste ondersteuning gekregen en vakmensen die de keuken hebben gemonteerd en geïnstalleerd. Op dit moment wordt de keuken in contact met de serviceafdeling nog geoptimaliseerd.
Dit zal vast en zeker goed komen!
FOTO VAN HALDERS
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 48 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1926 ervaringen
“Mooie keuken”
Door Monique Caris op woensdag 2 mei 2018 '18 | vestiging Someren
Bij Nuva een zeer mooie keuken gekocht. Supergoed advies gehad van de verkoper zodat we de juiste keuzes konden maken. Helemaal blij met het resultaat toen de keuken geplaatst was!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Carla op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Tilburg
Mijn keuken is 6 jaar, naar volle tevredenheid, in gebruik. De laatste tijd ging de koelkastdeur niet goed meer dicht en klemde flink. Dit is door de service dienst, kosteloos en zeer snel opgelost. Waar maak je dat nog mee. Nuva Keukens bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door A. Pels op dinsdag 24 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Nuva Keukens Tilburg. Ik werd in de showroom vriendelijk ontvangen en enorm goed geholpen. Er is genoeg keus en de verkoopster nam echt de tijd voor mij om samen een mooie keuken samen te stellen. Je wordt prima geïnformeerd over je bestelling en de klantenservice is ook goed bereikbaar voor vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam. Baens op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Someren
wij hebben een nieuw appartement gekocht en wij moesten nog een nieuwe keuken kopen. we hebben een afspraak gemaakt bij NUVA keukens in someren. een afspraak maken is normaal. wij zijn zeer correct behandeld. ze luisteren goed naar de wensen van de klant, en vertalen dat goed en duidelijke op de tekening.zij geven ook een zeer goed advies.de keuken moet nog geplaats worden ( ook door eigen vast personeel) als het appartement is op geleverd. maar wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door erwin en miranda op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Netjes en correct geholpen door de mensen van Nuva Tilburg. ook nadat wij de keuken hadden gekocht en toch nog enige wijzigingen wilden doorvoeren. ook de mensen van de montage bedankt voor de goede plaatsing van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique van Oort op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zouden iedereen aanraden om bij Nuva keukens een keuken te gaan kopen. Je wordt goed geholpen tijdens het maken van keuzes voor je nieuwe keuken. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en meegedacht om dit te kunnen realiseren. De communicatie zowel telefonisch als via de mail verloopt goed en men houdt zich aan de afspraken. De montage wordt zorgvuldig en netjes gedaan. Er waren enkele kleine puntjes die later nog verholpen moesten worden. De serviceafdeling heeft dit zorgvuldig en serieus opgepakt en alles is nu helemaal naar wens. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en raden je zeker aan om eens binnen te lopen bij Nuva Keukens. Angelique van Oort
FOTO VAN ANGELIQUE VAN OORT
Zorgvuldig gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.Smit op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk, voldoende tijd en kundig advies. Ook de beslissing bleef dit ongewijzigd. Altijd goed te woord gestaan als er nog vragen waren. Plaatsing van de keuken is vakkundig gedaan. Ook is snel gereageerd op een kleine beschadiging. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Scheurtjes in poten”
Door Christel op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Nooit meer, zeer slechte service wanneer er na een half jaar al scheurtjes in de poten komen. Volgens fabrikant slijtage door gebruik. Nuva wil alleen iets doen wanneer ik er mee akkoord ga dat de kosten voor mijn rekening komen als blijkt dat het door eigen toedoen is ontstaan. Daar kunnen ze dan alle kanten mee op, en dat na een half jaar. Schandalig! Dus nu nog steeds scheurtjes in mijn poten.
FOTO VAN CHRISTEL
Detailfoto scheuren
Reactie of foto toevoegen
“Zou weer hier kopen”
Door brouns op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
bij de aankoop een zeer vriendelijke verkoper maar het poeschen om te kopen was een beetje storend. Het plaatsen is snel en goed gegaan. het aansluiten van de waterafvoer was niet goed gegaan, maar is tot volle tevredenheid opgelost. Ik zou weer bij Nuva keukens kopen alleen de apparatuur vooraf beter bekijken of deze wel aan al mijn eisen voldoet.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Horst Arres op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Nieuwe Keuken super geholpen door Maurice. Goed beraden, zelf komen opmeten en na plaatsing komen kijken
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Wagemans Hegelsom op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Someren
Enkele maanden geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Nuva Keukens in Someren. Een op een top advies van een deskundige verkoopmedewerker. Super goed advies met een prachtig eindresultaat. De keuken is opgeleverd zonder een "opleverpunt". Alles was naar onze tevredenheid. Ook de monteur was super gemotiveerd, of het zijn eigen keuken was. Een echte aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Hendrikx - Kuppens op woensdag 2 mei 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben onze keuken met inbouwapparatuur bij Nuva Keukens gekocht. Goed begeleid bij het tekenen van de keuken. Er werd geluisterd naar onze wensen. Ook de communicatie over en weer is prima en duidelijk. Het plaatsen van de keuken verliep goed. Problemen werden meteen opgelost. Wij zouden Nuva Keukens aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Tot dusver complimenten”
Door Rob Kessels op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Eind 2017 hebben we een keuken besteld bij NUVA keukens in Heerlen. We zijn enkele malen op de zaak geweest en Ed Geraeds ( verkoper ) heeft goed met ons meegedacht en van advies gediend. We wisten in het begin maar heel globaal wat we hebben wilden. Begin 2018 is de keuken geplaatst op een zeer professionele wijze ( echte vak mensen ) Er zijn geen problemen geweest met de levering en de plaatsing. Tot dusver alleen complimenten en ik zal NUVA keukens ook aanbevelen bij anderen. Ben benieuwd hoe het zit met de nazorg als er iets stuk gaat, maar daar heb ik tot nu toe geen ervaring mee. Rob Kessels
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Ton en Diana Giebels op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van NUVA. De service is goed,telefonisch goed bereikbaar en staan je altijd te woord of je wordt terug gebeld. De montage is super, er wordt van te voren goed gecommuniceerd om eventuele misverstanden te voorkomen.(van showroom tot plaatsing) Ook het vermelden waard zijn de nette vakkundige monteurs van NUVA ! Chapeau,
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes opgelost”
Door Hans en Elly Peereboom op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Heerlen
Geweldige service. Ik kan deze keukenleverancier bij iedereen aanbevelen. Een bedrijf wat zijn afspraken zonder problemen nakomt. Een pluim voor de servicemonteur Mart. Zulke medewerkers moet je koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Methorst op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Zeer vriendelijk geholpen. Martien heeft veel kennis en denkt met de klant mee. De keuken is door een zeer nette en vriendelijke monteur geplaatst. Het was voor ons de 1e kennismaking met Nuva keukens maar zullen dit bedrijf aanraden bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Theo Swinkels op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Deurne
Deze week is het tweede deel van onze keuken geplaatst en daarmee werd de keuken compleet. De installatie was een echte klus maar werd zeer vakkundig verricht door twee nette medewerkers. Ze dachten heel goed mee over de beste oplossingen en gingen niet voor een snelle klus maar wel voor het mooiste resultaat. De communicatie over de levering en plaatsing vanuit het centrale kantoor liep ook op rolletjes. Kortom: een 10!
FOTO VAN THEO SWINKELS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bas op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Na een goed ontvangst rustig rond kunnen kijken in de ruime showroom. Daarna zijn we met Berry aan tafel gaan zitten en zijn zeer deskundig geholpen. Samen hebben we een mooie keuken samengesteld die op papier volledig aan onze wensen voldoet. Telefonisch nog enkele wijzigingen achteraf doorgevoerd, dit was totaal geen probleem. Een paar maanden later werd de keuken geleverd, helaas was dit wel de verkeerde, maar na 1,5 uur werd de verkeerde alweer opgehaald en de juiste geleverd. De installatie werd door Rick uitgevoerd, wat een vakman! Niks was hem teveel en heeft de keuken op zeer kundige manier geïnstalleerd. Uiteindelijk was de keuken precies zoals we deze hadden voorgesteld. Berry en Rick, bedankt! Ik raad iedereen Nuva keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Fam. Peters op donderdag 26 apr 2018 '18 | vestiging Someren
Na 20 jaar weer een nieuwe keuken gekocht bij nuva keukens in Someren. Super geholpen , met als actie gratis montage. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam. Heutz - Otten op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met kookeiland gekocht bij Nuva Keukens in Heerlen. Perfecte service vanaf aankoop tot installatie en nazorg. Helemaal niets op aan te merken. We kunnen Nuva Keukens daarom aan iedereen aanbevelen!!
FOTO VAN FAM. HEUTZ - OTTEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicole Peerlings op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoogglans witte hoekkeuken besteld. We hebben maar een kleine ruimte, maar door het goed luisteren naar onze wensen heeft de verkoper een mooie praktische keuken voor ons kunnen tekenen Hij heeft goed rekening gehouden met ons budget. We zijn erg blij met het resultaat. De kleine foutjes na het plaatsen van de keuken zijn goed opgelost in een redelijk tijdsbestek.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joost van den Bogaard op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze eerste kennismaking met NUVA keukens was een keuken bij mijn zoon; die zag er gelikt uit. Met de aankoop van een appartement moest er ook een nieuwe keuken komen dus de keuze voor NUVA was zo gemaakt. Daar hebben we geen spijt van gehad; prima voorlichting en info; een perfecte plaatsing van de keuken die zeer professioneel werd gedaan en een snelle e. Goede service. Ik heb NUVA keukens bij andere mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wim Wassen op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden. Complimenten voor Nuva keukens Heerlen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over service”
Door Dominique op dinsdag 7 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Keuken begin dit jaar gekocht en begin juni geleverd. Vandaag 7/11 is pas alles afgehandeld. Alleen maar problemen gehad. Bij de levering van het werkblad was de vensterbank niet meegeleverd. Monteurs hebben dit opgemeten. Toen de nieuwe vensterbank er eindelijk was, bleek dat hij te lang was en niet paste. Moest dus weer terug. Zelfde tafereel met plint onder kastenwand. Plint was te kort (niet de schuld van Nuva). Nieuwe plint werd geleverd, was helemaal beschadigd toen hij uit de folie kwam en kon dus weer terug. Vandaag zijn ze de nieuwe plint komen brengen en je raad het al.. hij was te hoog. Gelukkig kon de monteur hem wel ter plekke afzagen, want anders hadden we weer een hele tijd moeten wachten. Kortom, totaal niet tevreden over de service van Nuva Keukens Heerlen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Paul Janssen op dinsdag 16 jan 2018 '18 | vestiging Deurne
Fijne afspraken gemaakt, snelle oplossing bij vragen of problemen. Mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Loes van der Sterren op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Deurne
Zeer klantgericht, eerlijk, meedenkend, goede tips.
FOTO VAN LOES VAN DER STERREN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepele communicatie”
Door Familie Vlek op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een supermooie keuken besteld. Precies zoals wij hem willen en ook precies binnen ons budget. Onze adviseur Berry heeft goed naar ons geluisterd en alle onderdelen van onze keuken perfect afgestemd op onze smaak en voorkeur. Wij zullen Nuva keukens en specifiek de vestiging Heerlen zeer zeker aanraden aan iedereen die het maar wil weten. Communicatie met Nuva keukens verloopt heel soepel en kun je er vanuit gaan dat alle vragen juist en snel beantwoord worden.
FOTO VAN FAMILIE VLEK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig geholpen”
Door Fam. Verhappen op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Door een ongelukje aangebrachte schade aan ons aanrechtblad van Corian zijn wij voor raad, advies en mogelijkheid tot reparatie bij Nuva Keukens Bergeijk geweest. Ze hebben zeer kundig en vriendelijk geholpen naar het zoeken van een oplossing van onze schade. Dit is op een voortreffelijke wijze gebeurd. Dit alleen al was gebak waardig. CHAPEAU voor heel het team NUVA KEUKENS BERGEIJK.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door W.R. Wigboldus op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
We kochten een hele keuken en werden uitstekend geholpen. Wijzigingen waren ook geen probleem. De keuken werd prachtig geplaatst. Een servicemonteur herstelde perfect een klein euvel. Nuva keukens is aan te bevelen vanwege de uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Fam. van Rinsum op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Eind vorig jaar hebben wij een keuken bij Nuva in Heerlen gekocht. Zeer tevreden over de service, het advies en het meedenken over de juiste inrichting van de keuken. Ook de installatie is zeer goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Loosveld op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een mooie keuken gekocht met alle apparatuur voor een moderne keuken. Tevens een mooi granieten blad als eye catcher. In de winkel (Heerlen) ben ik top geholpen. Super service waar je vrijblijvend duidelijke uitleg krijgt over de mogelijkheden. Nuva keukens is het blad 2 keer komen inmeten zodat de afmeting zeker klopt en we mochten naar de leverancier van het granieten blad om te kijken hoe dat in zijn werk gaat. De plaatsing en levering van de keuken kon niet beter verlopen. Snel, kwalitatief en netjes. De hele keuken werd achteraf gepoetst! Elke dag lopen we met een smile de keuken in :) Mijn volgende keuken haal ik zeker weten bij Nuva keukens. Een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Angela Mutsaers op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn we ontzettend goed geholpen. Een jaar later werd de keuken geplaatst; nog mooier dan ik had kunnen dromen. Qua planning was het ook voortreffelijk geregeld. Alles klopte. Alles was op tijd. Supervriendelijke chauffeurs en een geweldige monteur. Kortom ik ben erg te spreken over alle service van NUVA Keukens. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geplaatste keuken”
Door Marianne Driessen op woensdag 13 jul 2016 '16 | vestiging Deurne
Na lang wachten ivm verbouwing mochten ww gisteren eindelijk de keuken ontvangen. In de showroom waren we al goed geholpen met het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. Youri heeft bij ons de keuken geplaatst en heeft dit uitstekend gedaan, wat een vakmanschap!
FOTO VAN MARIANNE DRIESSEN
Uitstekend geplaatst door Youri
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lindy van Beek op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service, wordt goed meegedacht wat de beste opties zijn voor het optimaal plaatsen van je keuken. Op het laatste moment nog een kastje uit de tekening laten halen. Zonder problemen gebeurd. Dezelfde dag nog een nieuwe tekening en geld terug!
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Janssens Willy op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken laten plaatsen. Heb zeer goede ervaring met de correctheid van uitvoering, de afwerking en de stiptheid van het nakomen van afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Voncken op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Levering is ook goed gegaan. Zeer tevreden over Nuva keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Coen Storm op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, prima service en perfecte installatie
FOTO VAN COEN STORM
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Fam. Brendel op maandag 24 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben onze keuken naar volle tevredenheid hier gekocht. Ook van te voren de reviews bekeken en in onze omgeving gevraagd naar de ervaringen. Die waren goed. Ik kan het zeker aanbevelen. Mijn dank aan verkoper Maurice. Goede informatie en ze denken met je mee, zonder je onder druk te zetten. Komen bij je langs om alles goed op te meten en door te spreken. Wat nog meer van belang is , is wel hun service. Kopen is snel gedaan, maar daarna. Bij Nuva wordt je door het hele traject begeleid. Je krijgt mailtjes waarbij ze je op de hoogte houden en je wordt een paar weken voor de installatie opgebeld om nog alles met je door te nemen. Ook tijdens de plaatsing heb ik zelf nog gebeld om een aantal zaken na te vragen. De mensen aan de telefoon nemen alle tijd voor je en nemen je vooral serieus! Mijn dank ook aan monteur Matt, ook hij denk met je mee en doet moeite om alles naar tevredenheid te plaatsen. Nogmaals, kopen is snel gedaan, maar de service, daar gaat het vooral bij mij om en dat doet Nuva gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Verschuilen achter voorwaarden”
Door Van der Velden op donderdag 29 okt 2015 '15 | vestiging Bergeijk
Nooit nooit nooit meer! Ze zijn enkel uit op dikke winst. Op correspondentie wordt eenzijdig gereageerd en verschuilen zich achter hun voorwaarden. Zelfs 2 aangetekend brieven geschreven, en waarschijnlijk wordt het rechten. Ik hou jullie op de hoogte.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de keuken”
Door P Mulder op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht goed geholpen. Goede nazorg als er iets niet in orde is wordt goed verholpen. Ben erg tevreden met mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk ontvangen”
Door Monique Winands op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij Nuva keukens in Heerlen een mooie keuken gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper nam ruim de tijd om aan al onze wensen te voldoen, alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd en de montage verliep vlekkeloos. Hebben wij ooit weer een nieuwe keuken nodig, dan gaan wij zeer zeker weer naar Nuva keukens. Maar nu nog een paar jaar genieten van deze keuken ;-)
FOTO VAN MONIQUE WINANDS
Keuken met vlekkeloze montage
+ Toon extra foto van Monique Winands
+ Toon extra foto van Monique Winands
+ Toon extra foto van Monique Winands
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door M. Wolters op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Heerlen
Ze maken reclame met allerlei gratis keukenapparaten, echter als je hier voor vraagt is er altijd een of ander excuus dat de regeling voor jou net niet geldt.

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2017: De keuken is gekocht en geleverd in augustus. De monteur was erg onvoorzichtig en had naar onze mening weinig tijd. Op verschillende plaatsen is de folie niet verwijderd.
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid gegaan”
Door Wim Pellemans op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Nuva keukens in Someren. Bij de showroom werden we zeer goed geholpen en ook alle vragen werden adequaat beantwoord. In mei is de keuken, naar alle tevredenheid, bij ons geplaatst. Een echte aanrader: Nuva Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Positieve reactie”
Door Andre van de Poel op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij het binnenlopen van de winkel zagen we direct de keuken die we wilden voor ons nieuw huis. Strak, modern maar toch houttinten erbij. Bora kookplaat, grotere koelkast en ruimere oven. Na goed advies en duidelijke offerte, hebben we besloten deze te bestellen. De tekeningen voor stroompunten, waterpunten etc werd tijdig toegestuurd waardoor er voor ons voldoende tijd was hiervoor te zorgen. De afgesproken leverweek was ook de werkelijke plaatsweek. Bij het plaatsen bleken enkele dingen niet in orde (lichte beschadiging kastdeurtje, te korte stootplint en geen doorgeboord gat in hangkastjes voor lampjes). Deze punten werden door de monteurs zelf ontdekt en genoteerd en na enige tijd zonder problemen hersteld door Nuva. Wij gebruiken de keuken nu 1,5 maand en zijn er zeer tevreden over. Enkel minpuntje was de onduidelijkheid bij mij dat het water en sifon e.d. zelf door ons aangesloten moest worden. Het stond wel in de offerte maar dat was mij ontgaan. Dat maakte dat we nog snel een loodgieter moesten regelen. Het aansluiten van de kookplaat doet in principe geen keukenleverancier (dat was mij bekend). Advies aan Nuva is dan ook een aansluitpakket van water, stroom en riolering aan te beiden die je erbij kunt bestellen. Veel mensen zouden dit m.i. wel graag erbij nemen. Hiermee lever je een goede en volledige service voor de nieuwe keuken. Al met al zijn wij tevreden klanten die nu de culinaire kookkunsten met plezier verder kunnen ontwikkelen
Reactie of foto toevoegen
“Mondelinge toezegging niet nagekomen”
Door Piet Valkier op zaterdag 25 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
Bij levering van de keuken blijkt een composiet spatwand te ontbreken. NUVA wil deze alleen bestellen tegen betaling terwijl mondeling was afgesproken dat wij deze in de bestaande order mee zouden krijgen. De dimensies stonden vanwege een nog te maken constructie-keuze niet vast. Onze NUVA verkoper in Heerlen weigert zich nu te herinneren dat hij dit heeft toegezegd. Wij zijn verbolgen over deze slechte behandeling en slechte service door NUVA en zien dit nu als een principieële zaak. Ontkennen van deze mondelinge afspraak door NUVA voelt voor ons als leugenaars worden bestempeld.
REACTIE VAN PIET VALKIER
Op verzoek van NUVA deze aanvulling op mijn recensie van 25 juli 2015: het spatwand-probleem is uiteindelijk opgelost. Helaas heb ik meerdere malen moeten bellen en ook moeten ook overwegen de Consumentenbond en de Geschillencomissie in te schakelen. De beoordeling gaat daarom voor mij van 1-ster naar maximaal 3-sterren = net voldoende. Ikzelf zou hier geen keuken meer kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E. Koers op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Wij hebben in juni dit jaar een nieuwe keuken gekocht in Someren en uiterst goed en vriendelijk geholpen. Goed advies bij de aanschaf van de keuken apparatuur, waarbij rekening werd gehouden met het te besteden budget. Afgelopen november is de keuken geplaatst in ons nieuwe huis en keurig afgeleverd. Op het moment van plaatsing was het aanrechtblad, wat zou moeten doorlopen in de vensterbank, nog niet klaar en de meedenkende monteur heeft daar een tijdelijke geplaatst zodat het geheel er toch mooi uit zag. Kortom: wij zijn erg tevreden. Misschien 1 puntje ter verbetering: bij aankoop werd de keuken uitgetekend op ruitjes papier en met een lineaal en dát is niet echt meer van deze tijd (alhoewel het ook wel weer z'n charme had).
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Kneepkens op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben een keuken gekocht.Onze ervaring met dit bedrijf was prettig. Onze eerste keuken was ook van dit bedrijf.Wij zijn zeer goed geholpen door dit bedrijf.Ze waren heel vriedelijk en behulpzaam. Ja, we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk goed geholpen”
Door B.Cramer op donderdag 7 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Ondanks dat er wat negatieve beoordelingen op internet stonden toch maar eens gaan kijken op advies van de buurman van de eigenaar. We waren van plan meerdere bedrijven te bezoeken maar we werden door de heer Mennen dermate goed geholpen met keuze en adviezen dat we besloten een offerte te laten maken en we hadden een richtprijs in ons hoofd. Tot onze verrassing viel de prijs ons erg mee, ondanks de keuze van kwaliteits- apparatuur. Hebben na een beetje handelen getekend. Geen minuut spijt van, keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, op afgesproken dag gemonteerd en in een dag klaar, perfect. Paar kleinigheidjes paar dagen later keurig opgelost. Alleen maar lof en meneer Mennen bedankt voor de goede adviezen
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak niet goed gegaan”
Door MJC Schiltmans op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Heerlen
Het kopen van een keuken staat of valt met het enthousiasme en expertise van de verkoper. Op onze tweede afspraak om 12.00 uur wilden wij de tekening bespreken (en zelfs zaken doen). Toen kwamen wij van een koude kermis thuis. Opvang geregeld voor de kids, een uur rijden en na 20 minuten zei meneer: "Ik heb om 13.00 uur een nieuwe afspraak" terwijl hij aan het tekenen was op de offerte en niet luisterde naar onze ideeën. 1 uur voor het kopen van een nieuwe keuken? De volgende opmerking was: "Het is zondag dus een drukke dag voor ons." Toen wij tenslotte aan het kijken waren naar ietwat andere kleuren kwam de opmerking: '"Als jullie niet weten wat jullie willen is het zonde van mijn en jullie tijd. Toen ik klaagde bij de receptie over de ongeïnteresseerdheid van deze verkoper was het antwoord: "Kan gebeuren". Voor de eerste keer in mijn leven kwaad weggelopen uit een winkel. NUVA keukens nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam. Jaspers op dinsdag 2 okt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Onze nieuwe keuken werd conform de offerte geleverd, alles erop en eraan zoals overeengekomen. Plaatsing geschiedde snel doch accuraat en correct, met op aanvraag de nodige uitleg en advies. Nazorg, c.q. service, is ook dik in orde, kasten worden netjes opnieuw bijgesteld, kleine mankementen opgelost. Kwaliteit van de keuken is ook zoals verwacht, ook dik in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Gijs van Zon op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Aangenaam kennismakingsgesprek gehad en tijdens het maken van keuzes en de periode naar de levering toe, erg flexibele mentaliteit, aangezien er nog iets gewijzigd moest worden. Tijdens plaatsen was het keukenblad fout, maar is binnen een dag opgepakt en opgelost.
FOTO VAN GIJS VAN ZON
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding”
Door Fam. Vereijken op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Fijne begeleiding bij de aankoop en afhandelen van de nieuwe keuken. Goede monteur voor het plaatsen van de keuken. Vriendelijk en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Werken heel efficient en goed georganiseerd”
Door M. van den Bogaard op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na veel keukenzaken bezocht te hebben, was Nuva het eerste bedrijf waar wij na 2 uur met een complete offerte, een mooi ingebonden boekje, met tekeningen en opgave van alle gekozen onderdelen, maten en specifieke prijzen de deur uit gingen. Bij andere keukenzaken zaten we soms wel 3 uur en hadden dan niet eens een prijsindicatie en niets op papier. Wij wisten wel ongeveer wat we wilden maar hebben bij Nuva erg deskundig advies gehad. En er werd meteen een afspraak voor een vervolggesprek na ongeveer een week gemaakt. Dus ruim een week om alle gekozen onderdelen goed te overwegen. Bij t 2e gesprek werd alles nog een keer bekeken in de uitgebreide showroom en besproken. Een laatste aanpassing en een definitief prijsaanbod. Deze winter was er de superaanbiedingen van een gratis vaatwasser en gratis plaatsen en nog een mooie keukenmachine of korting. Daarna kwam de verkoopadviseur zelf bij ons thuis meten. Een duidelijke afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Nette duidelijke correspondentie en afspraken en nog een laatste telefoontje ter bevestiging. De dag voor plaatsing is alles afgeleverd. In 1,5 dag is de keuken geplaatst door 2 monteurs, efficiënt, netjes en vakkundig. Alles was aanwezig. Er ontbrak niets en er was niets beschadigd. Alleen de voeg tussen de 2 delen van het composiet werkblad wipte iets omhoog. Dat wordt nog verholpen. Na alle verhalen over keukenbedrijven die hun afspraken niet nakomen en waar delen ontbreken of beschadigd zijn, kunnen wij zeggen dat Nuva erg efficiënt werkt en dat alles geweldig goed georganiseerd is. Bovendien leveren zij een kwalitatief prima product voor een scherpe, eerlijke prijs. Wij zijn blij met onze mooie keuken en erg tevreden over de service van Nuva Tilburg!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht goed opgelost”
Door Fam Kempers op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
Na bij u een keuken te hebben gekocht werd deze met een mankement aan de afzuigkap geleverd. Na nog 3 nieuwe beschadigde afzuigkappen hebben wij besloten zelf maar een afzuigkap te gaan kopen bij een ander bedrijf. Klacht ingediend waarop NUVA Keukens reageerde door direct met ons contact op te nemen, en samen met ons aan tafel deze klacht op te lossen. Dit is correct verlopen en opgelost. Ze gaven toe dat zoiets nooit had mogen gebeuren.Op keuken zelf niets dan goeds te melden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opletten”
Door wu op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Tilburg
ik heb pas een nieuw keuken gekocht bij nuva keuken tilburg. ik ben helemaal niet blij mee. ik krijg niet helemaal completen jij moet goed opletten op papier staan wat jij allemaal gekocht of elke spreken opnemen. omdat de verkoper heel erg vergeetachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. van Pelt op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze keuken besteld bij Nuva in Tilburg. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van het ontwerp en de materiaal keuzes. Je wordt niet met diverse kooptechnieken gestuurd om de duurste opties te nemen. De plaatsing is ook naar volle tevredenheid verlopen. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft met respect voor jouw woning de keuken heel netjes geplaatst. Al met al zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R.Schoenmaekers op dinsdag 26 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht bij Nuva keukens en super service! Afspraken altijd en allemaal nagekomen. Montage ook super service! Na montage kleine beschadiging ondekt maar werd meteen nieuw paneel besteld. Dus ik ben zeer tevreden!!! Zeker aan te bevelen als je een nieuwe keuken nodig hebt! mvg R.Schoenmaekers
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Salmans op donderdag 13 sep 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken gekocht, Prima geholpen verkoper had goede tips. twee deurtjes waren te groot maar dit werd probleemloos opgelost. Ook waren wij zeer tevreden over de monteur die de keuken geplaatst heeft
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Colinda op dinsdag 29 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Nuva Keukens. We zijn erg goed geholpen door de verkoopmedewerker en geen enkele aanpassing of verandering was een probleem. Ook werd er bij elke verandering weer goed naar het ontwerp gekeken. Zou alles nog wel mooi uitkomen en er netjes uitzien. Verder kregen we erg goed advies en was er helemaal geen sprake van verkooppraatjes of opdringerige adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. van der Veen op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken met apparatuur en werkeiland gekocht. Prima adviezen en vakkundige plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door m.van kils donk someren op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Someren
fijne samen werking, netjes geplaatst alle afspraken goed nagekomen dik tevreden !

Aanvulling ontvangen 29 augustus 2018: Betreft een keuken met een inductie kookplaat koelkast een combimagnetron en vaatwasser + afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden”
Door Lothmann op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Sehr gute Erfahrung mit Nuva Keukens. Die Planung war sehr gut, die Beratung war fachkundig und die Termine wurden präzise eingehalten. Das Küchenaufbauteam hat sehr sorgfältig gearbeitet und die Küche sehr sauber aufgebaut. Ich kann Nuva Keuken mit ruhigem Gewissen empfehlen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Stevense op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Bergeijk
Het duo NUVA Keukens (Berry vd Mortel, filiaal Bergeijk) en Branten Maatwerk (Werner Branten, Best) is voor ons "de" combinatie geweest voor een mooie nieuwe keuken welke binnen budget, binnen de afgesproken tijds planning, met een goede service van NUVA Keukens en met goed vakmanschap van Branten Maatwerk voor 100% keurig is opgeleverd. Zonder aarzeling kan ik beide partijen van harte aanbevelen. Familie Stevense
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne van Asten op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een Hoogglans Keuken gekocht. De hulp, houding, deskundigheid en communicatie van de verkoopster (goed advies en geen gladde verkooppraatjes), de levering, de montage, de communicatie, de aftersales en het herstellen van enkele "mankementjes" werden super opgepakt en uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de aangekochte keuken en de service die door Nuva Keukens werd geleverd en we zouden en zullen Nuva Keukens in ons netwerk dan ook zeker aanbevelen. Enige aandachtspuntje was het aanmeten van de hoogte boven de keukenkast en het plafond. Hier werd een behoorlijke meetfout gemaakt, maar we hebben dit zelf goed kunnen oplossen met degene die het plafond gemaakt heeft. Dus wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze mooie keuken. Bedankt!
FOTO VAN MARIANNE VAN ASTEN
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Maria de Bock op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva keukens. De service in de winkel zelf was zeer goed. De opvolging van de order (plaatsing op gewenste dag) is heel goed verlopen alsook de plaatsing van de keuken. Perfect, geen schades, alles zeer professioneel geinstalleerd. Geen ene negatieve opmerking of ervaring van mijn kant.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Bert Lammers op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Zéér tevreden over de adviezen vooraf, communicatie. levering keuken en het plaatsen daarvan. Aspirant kopers kan en wil ik zeker NUVA aanbevelen! Nuva, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door I Manders op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht. Zijn erg goed geholpen in de winkel. Goed advies. De plaatsing en correspondentie hierover was uitstekend. Ik heb al diverse personen op de goede service en kwaliteit van Nuva keukens geattendeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. Jonkers op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Onlangs keuken gekocht bij NUVA in Someren, afspraak maken en advies was goed en duidelijk. goede ideeën aangedragen. Overeengekomen datum plaatsing keuken is gehaald zoals afgesproken en het voorbereidende werk( verwijderen oude keuken, leidingwerk etc.) werd uitstekend en op tijd gedaan door het bedrijf dat door NUVA was voorgesteld. Een zeer goede ervaring en erg tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Marjolijn op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Bij Nuva keukens heb ik mijn ideale keuken gekocht. Je wordt super goed geholpen en ze denken goed met je mee. Het is een goede service die je krijg en een kwaliteits keuken. Ga zo door!

Aanvulling ontvangen 28 juni 2018: Mijn keuken is geleverd begin juni. Het is allemaal goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking slechte apparatuur”
Door Jac van Linden op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Veghel
Het is inmiddels ruim 5 jaar geleden. De samenwerking was prettig en zonder problemen en we zijn nog steeds hartstikke blij met onze mooie keuken. Het enige dat het laat afweten is de Bauknecht inbouwapparatuur. Jammer dat ze die goedkope rommel verkopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 34
Vestigingen Nuva Keukens
aBergeijk (8 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ, Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (10 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC, Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (50 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM, Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (28 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD, Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (39 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW, Tilburg, tel 013 - 578 44 44
fVeghel (2 ervaringen), Corridor 7, 5466 RB, Veghel, tel 0413 - 31 22 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.