Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1979 ervaringen
3 vestigingen
24 ervaringen
8,7

Nuva Keukens

Score uit 152 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
6 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Ieder zijn smaak. Daarom hebben we speciaal voor u een breed assortiment aan keukens in diverse stijlen geselecteerd. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken bij Nuva. In onze showrooms vindt u enkel de beste keukenmerken.
Ervaringen
Er zijn 152 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren83 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Per vestiging:
“Mooie keuken”
Door Martens op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Nieuwe keuken gekocht, super advies gehad en goed geholpen. Plaatsen duurde langer dan verwacht doordat monteur nog in opleiding was. Verder probleem wat was ontstaan bij plaatsing correct verholpen. Mooie keuken ben er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Rob op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Wij hebben diverse bedrijven bezocht voor onze moderne nieuwe keuken. Uiteindelijk voor NUVA in Someren gekozen. Werden goed geadviseerd, men had kennis van zaken én de afwerking zag er goed uit. Er kon worden voldaan aan persoonlijke wensen en uiteindelijk gingen we akkoord met de prijs. De plaatsing ging goed, ordelijk en netjes! Wij zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door van Item op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht en we zijn zeer goed ontvangen en geadviseerd zodat we de keuken gekocht hebben de voorbereidingen zijn goed afgewerkt en de keuken is volledig en in goede staat geleverd door vriendelijke chauffeurs. de keuken is gemonteerd door een echte vakman en heeft zeer goede kwaliteit geleverd. we zijn zeer tevreden over de keuken ik raad dus iedereen aan om zeker naar NUVA keukens te gaan
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Mooie keuken”
Door yvonne versteijnen op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Ik heb een mooie keuken gekocht precies in de kleur die ik voor ogen had. Goed advies gekregen bij het kopen. De installatie is vakkundig gedaan. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Het enige minpuntje vind ik dat je zelf de dozen en zo moet afvoeren. Maar voor de rest super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Zeker aanraden”
Door Nicole van Keulen-Essers op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super tevreden. Jolanda Trespers heeft ons geweldig geholpen en al onze wensen zijn in de keuken gerealiseerd . Het plaatsen was ook geen probleem 1 kastje was niet meegeleverd en de wasmachine en vaatwasser stonden nog niet vast maar dat is in tweede instantie prima opgelost. Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel goed verlopen is, zou deze keukenzaak ook zeker aanraden bij familie en bekende.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Vakmensen”
Door J. Konings op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een super mooie strakke keuken gekocht. Goede service, goed advies, en prima na service. Vakmensen
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Tevreden”
Door Erna v Buggenum op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mooie keuken, fijne apparatuur, prachtige kleur. Super geholpen alles bij alles zeer fijne zaak en fijn PERSONEEL. Zeer vakkundig geplaatst.
FOTO VAN ERNA V BUGGENUM
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Krijgen veel complimenten”
Door Francois en Monique Lutgens op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
We hebben bij Nuva Keukens in Heerlen in mooie strakke greeploze designkeuken gekocht. De showroom is heel mooi en overzichtelijk ingericht. De verkopers laten je heerlijk je gang gaan en rustig rondkijken. Zo gauw je dan vragen hebt, of je een gesprek over een keuken wilt aan gaan, dan staan ze voor je klaar. Het adviesgesprek verliep heel prettig en de verkoper heeft goed meegedacht over hoe we onze keuken zo efficient mogelijk konden indelen. Er zijn geen lokkertjes met 'speciale' kortingen. Er wordt heel transparant een op maat gemaakte offerte voor je opgesteld. Samen met de verkoper hebben we dan in de zaak de specifieke apparatuur bekeken en geselecteerd. Ook de kennis op dat vlak is zeer goed. Nuva heeft ons een aannemer aangeraden welke bij ons alle voorbereidingen (water, electra) heeft gedaan incl. aanpassingen zoals koven, nissen, tegel en stucwerk. Alles conform tekening en planning. De keuken is uiteindelijk op 1 dag geplaatst zonder verdere problemen, alles compleet en onbeschadigd. Uiteindelijk heeft de monteur zelf een kleine onvolkomenheid gezien in een afwerk lijst bij de oven. Heel eerlijk hadden wij het niet gezien. Deze is 2 a 3 weken later uitgewisseld samen met een scharnier waar geen begrenzer op zat. Elke dag zijn we nog blij met onze nieuwe keuken en krijgen ook veel complimenten van anderen. We kunnen Nuva bij iedereen aanraden en zouden de keuken weer opnieuw daar kopen.
FOTO VAN FRANCOIS EN MONIQUE LUTGENS
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door Sacha en Renate Franssen op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Nuva keukens een keuken gekocht. De begeleiding bij de aankoop was top, niet opdringerig, luisterend naar ons als klant en dan ook met concrete ideeen komen die passen bij onze wensen als klant zijnde. Correcte afhandeling met de aannemer en steeds bereikbaar voor kritiek en of vragen. De montage was goeden netjes. Geen half werk. Wij kunnen en zullen iedereen Nuva keukens aanraden voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN SACHA EN RENATE FRANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sven Woudstra op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Deurne
We hebben hier een keuken aangeschaft voor onze nieuwe woning. Tijdens het uitzoeken zijn we erg goed geadviseerd en zijn alle producten uitgebreid toegelicht en onderbouwd waarom juist wel/juist niet hiervoor te kiezen. Na de aanschaf van de keuken zijn we netjes op de hoogte gehouden over de status, het uitzoeken van het blad en de levering/montage van de keuken. Na het monteren van de keuken zijn we nog benadert door de service afdeling om de laatste puntjes op de i te zetten. Kortom erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Frans en Wilhelmien van Meijl op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben bij Nuva een landelijke keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen en voorgelicht bij de aanschaf. Alle afspraken nagekomen bij de plaatsing van de keuken. Zou dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door N.Soyuguzel op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Deurne
Ik heb keuken gekocht na het montage was ik verbaasd dat ik zelf de kookplaat, vaatwasser en kraan zelf moet aansluiten ik had inclusief montage afgesproken maar helaas zit aansluiten hier niet bij volgens hun zij schrijven iets in koopcontract die zij begrijpen niet de klant als ik had begrepen dan had ik nooit voor deze prijs gekocht nu moet ik 350 euro extra betalen dit is voor mij teleurstelling nuva nooit meer telefonische informatie wat betreft ook slecht en niet behulpzaam blijkbaar kan nuva 350 euro goed gebruiken zij hebben ook geen oplossing gezocht jammer jammer
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Uitstekend”
Door Rob Bierlee op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Heb mijn keuken hier gekocht ,de begeleiding en advies bij het uitzoeken van de materialen en opstelling was vanaf het begin tot het kopen ,uitstekend. De uiteindelijke plaatsing van de keuken in huis en voorbereiding, electro etc zijn ook uitstekend uitgevoerd. Ik zal Nuva keukens aanbevelen bij anderen die interesse hebben in een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve reactie”
Door Andre van de Poel op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij het binnenlopen van de winkel zagen we direct de keuken die we wilden voor ons nieuw huis. Strak, modern maar toch houttinten erbij. Bora kookplaat, grotere koelkast en ruimere oven. Na goed advies en duidelijke offerte, hebben we besloten deze te bestellen. De tekeningen voor stroompunten, waterpunten etc werd tijdig toegestuurd waardoor er voor ons voldoende tijd was hiervoor te zorgen. De afgesproken leverweek was ook de werkelijke plaatsweek. Bij het plaatsen bleken enkele dingen niet in orde (lichte beschadiging kastdeurtje, te korte stootplint en geen doorgeboord gat in hangkastjes voor lampjes). Deze punten werden door de monteurs zelf ontdekt en genoteerd en na enige tijd zonder problemen hersteld door Nuva. Wij gebruiken de keuken nu 1,5 maand en zijn er zeer tevreden over. Enkel minpuntje was de onduidelijkheid bij mij dat het water en sifon e.d. zelf door ons aangesloten moest worden. Het stond wel in de offerte maar dat was mij ontgaan. Dat maakte dat we nog snel een loodgieter moesten regelen. Het aansluiten van de kookplaat doet in principe geen keukenleverancier (dat was mij bekend). Advies aan Nuva is dan ook een aansluitpakket van water, stroom en riolering aan te beiden die je erbij kunt bestellen. Veel mensen zouden dit m.i. wel graag erbij nemen. Hiermee lever je een goede en volledige service voor de nieuwe keuken. Al met al zijn wij tevreden klanten die nu de culinaire kookkunsten met plezier verder kunnen ontwikkelen
Reactie of foto toevoegen
“Hopen op goede afhandeling”
Door Milou op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben op 27 juli een keuken gekocht bij nuva keukens. (Alle acties zoals gratis vaatwasser etc geld niet als je een beetje hebt onderhandelt over de prijs.. een lokkertje dus). Op 18 oktober is onze keuken geplaatst en hierbij is een hoop mis gegaan. (Schade, onjuist advies waardoor dingen in praktijk niet mogelijk zijn en onjuist ingemeten) Voor alle schade aan apparatuur word je naar de fabrikanten verwezen (quooker, aeg). Met als gevolg een hoop apaete aanspreekpunten en afspraken. Alles wat nuva keukens zelf gaat herstellen gaat 6 weken na plaatsen keuken pas gebeuren.. (nadat ik zelf na 2 weken ben gaan bellen wanneer ik herstel kan verwachten). Wat er nog gedaan moet worden? Rugwanden plaatsen, koelkastdeur plaatsen, passtuk in hoek plaatsen, koof afzuigkap plaatsen, diverse beschadigde deuren vervangen, quooker is inmiddels geweest voor vervangen beschadigde kraan, aeg komt nog voor beschadigde afzuigkap.. waarom matig en niet slecht? Wij hopen uiteindelijk op een goede afhandeling en dat we met kerst kunnen genieten van de keuken. Voor ons nooit meer nuvakeukens hierna
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam. Jaspers op dinsdag 2 okt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Onze nieuwe keuken werd conform de offerte geleverd, alles erop en eraan zoals overeengekomen. Plaatsing geschiedde snel doch accuraat en correct, met op aanvraag de nodige uitleg en advies. Nazorg, c.q. service, is ook dik in orde, kasten worden netjes opnieuw bijgesteld, kleine mankementen opgelost. Kwaliteit van de keuken is ook zoals verwacht, ook dik in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg gehad”
Door Broeders op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben bij Nuva twee keukens gekocht. Goede uitleg over apparatuur. Vriendelijk personeel! Alle tijd! De levering en het plaatsen van de keukens zeer correct! Echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Maria de Bock op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva keukens. De service in de winkel zelf was zeer goed. De opvolging van de order (plaatsing op gewenste dag) is heel goed verlopen alsook de plaatsing van de keuken. Perfect, geen schades, alles zeer professioneel geinstalleerd. Geen ene negatieve opmerking of ervaring van mijn kant.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Gewoon goed”
Door Fam. Brendel op maandag 24 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben onze keuken naar volle tevredenheid hier gekocht. Ook van te voren de reviews bekeken en in onze omgeving gevraagd naar de ervaringen. Die waren goed. Ik kan het zeker aanbevelen. Mijn dank aan verkoper Maurice. Goede informatie en ze denken met je mee, zonder je onder druk te zetten. Komen bij je langs om alles goed op te meten en door te spreken. Wat nog meer van belang is , is wel hun service. Kopen is snel gedaan, maar daarna. Bij Nuva wordt je door het hele traject begeleid. Je krijgt mailtjes waarbij ze je op de hoogte houden en je wordt een paar weken voor de installatie opgebeld om nog alles met je door te nemen. Ook tijdens de plaatsing heb ik zelf nog gebeld om een aantal zaken na te vragen. De mensen aan de telefoon nemen alle tijd voor je en nemen je vooral serieus! Mijn dank ook aan monteur Matt, ook hij denk met je mee en doet moeite om alles naar tevredenheid te plaatsen. Nogmaals, kopen is snel gedaan, maar de service, daar gaat het vooral bij mij om en dat doet Nuva gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Hans en Carry Beerends op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Het gehele proces van aankoop ging in een zeer ongedwongen en open sfeer, waarbij een goed advies, door de verkoper, tot een geweldig eindresultaat heeft geleid. een keuken waar we nu naar plaatsing nog verliefd op zijn. Verder was er na de aankoop ruimte voor vragen, of aanpassingen onzerzijds, etc. alles werd netjes en vlot afgehandeld. We willen dit omschrijven als: Het kopen van een keuken moet een feestje zijn. Nou dat was het bij NUVA in Someren!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Wim de Brouwer op zaterdag 15 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij de verbouwing van onze vorige woning in 2013/2014, hebben we onze eerste NUVA keuken aangeschaft bij NUVA keukens in Deurne, op advies en goede ervaringen van familie, die al langer een NUVA keuken hadden. In 2017 hebben we een andere woning gekocht en in 2018 besloten om opnieuw een NUVA keuken aan te schaffen, ditmaal bij hun filiaal in Heerlen. Dit was, gezien de eerdere ervaring met NUVA keukens, een logische keuze, want ook nu was er weer ruime keuze en werden we prima geholpen en de service was als vanouds. Zelfs toen na het verwijderen van de oude keuken, plotseling onverwachte problemen ontstonden, die vooraf niet zichtbaar waren, heeft men op zeer korte termijn de nodige aanpassingen gerealiseerd waardoor alles, alsnog binnen de termijn kon worden geplaatst en geïnstalleerd. Opnieuw verhuizen zal niet snel meer gebeuren, wij gaan nu genieten in onze nieuwe woning en van onze NUVA keuken.
FOTO VAN WIM DE BROUWER
Ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Salmans op donderdag 13 sep 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken gekocht, Prima geholpen verkoper had goede tips. twee deurtjes waren te groot maar dit werd probleemloos opgelost. Ook waren wij zeer tevreden over de monteur die de keuken geplaatst heeft
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam. Heutz - Otten op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met kookeiland gekocht bij Nuva Keukens in Heerlen. Perfecte service vanaf aankoop tot installatie en nazorg. Helemaal niets op aan te merken. We kunnen Nuva Keukens daarom aan iedereen aanbevelen!!
FOTO VAN FAM. HEUTZ - OTTEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Precies naar wens”
Door Huub en Marij Verkoelen op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben onze nieuwe keuken bij Nuva keukens gekocht.We werden zeer goed geholpen in de showroom. De verkoper had meteen door dat we al veel informatie hadden en dat we wel wisten wat we wilden. Hij speelde hier ook meteen op in. Meteen een prima plan en plattegrond gemaakt. Voor de plaatsing hadden we enkele keren contact, daar waar nodig was. De afspraken omtrent plaatsing verliepen probleemloos. De mensen die de keuken geplaatst hebben waren vaklieden!! Een klein mankement aan de verlichting werd na een telefonische afspraak meteen verholpen. De keuken is precies zoals we die wensten.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Fijn”
Door m.van kils donk someren op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Someren
fijne samen werking, netjes geplaatst alle afspraken goed nagekomen dik tevreden !

Aanvulling ontvangen 29 augustus 2018: Betreft een keuken met een inductie kookplaat koelkast een combimagnetron en vaatwasser + afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid gegaan”
Door Wim Pellemans op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Nuva keukens in Someren. Bij de showroom werden we zeer goed geholpen en ook alle vragen werden adequaat beantwoord. In mei is de keuken, naar alle tevredenheid, bij ons geplaatst. Een echte aanrader: Nuva Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martin Ketelaars op woensdag 22 aug 2018 '18 | vestiging Deurne
We zijn uitstekend geadviseerd door de verkoper, open en eerlijk en geen rare prijs opbouwen met rare kortingen nadien, heeft ons een goed en eerlijk vertrouwen gegeven tijden de aankoop. De monteur heeft de werkzaamheden meer als perfect uitgevoerd, en als extra service heeft hij het keukeneiland blok op een andere dag geplaatst zodat de PVC vloer eerst gelegd kon worden op de plaats van het keuken eiland. De monteur heeft hiervoor zijn geplande vakantie onderbroken, dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Natacha Meijer-Gerritsen op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken ik zou het iedereen aanraden om bij Nova keukens te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Bas de Bruin op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben nu voor de tweede keer een keuken gekocht en laten plaatsen door Nuva Keukens. Wederom zijn wij zeer tevreden over alles. Prijs/kwaliteit en een zeer goede monteur die ook nog eens meedenkt. Het stukje after sales dat ze bieden is ook erg fijn, waardoor je eventuele opmerkingen meteen kunt aangeven. Dankjewel Nuva!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. Philipsen op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken, prima geholpen en plaatsing geweldig verlopen, zeer tevreden.
FOTO VAN P. PHILIPSEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Mooie keuken”
Door Paul van berkel op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een mooie landelijke keuken gekocht. Eenmaal in de winkel aangekomen, Goed en degelijk te woord gestaan. Prima service, netjes per mail alles toegestuurd. Dit was de 2 de keuken van hun voor mij. En voor de 3 de gaan we zeker terug
FOTO VAN PAUL VAN BERKEL
Landelijke keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Wagemans Hegelsom op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Someren
Enkele maanden geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Nuva Keukens in Someren. Een op een top advies van een deskundige verkoopmedewerker. Super goed advies met een prachtig eindresultaat. De keuken is opgeleverd zonder een "opleverpunt". Alles was naar onze tevredenheid. Ook de monteur was super gemotiveerd, of het zijn eigen keuken was. Een echte aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Niet blij met keuken”
Door schilders op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Voor de 6e maal een nieuwe complete keuken gekocht. Voor de 4e maal met inductie, oven, magnetron, afwasmachine, dubbele afzuiging en greeploos. Voor de 1e keer bij nuva. De verkoper van nuva luistert naar de wensen, maakt een tekening en geeft verder geen advies over eventuele consequenties. Er kan verandert worden en aangepast en dit is ook gebeurt, maar via tekening is moeilijk te lezen hoe de werkelijke keuken eruit ziet. De keuken is slecht geplaatst en de servicedienst komt nog langs. De inductiekookplaat heb ik ongeziens gekocht. Ik heb al 3 inductiekookplaten gehad en ben er automatisch vanuit gegaan dat het druktoetsen waren. Mijn wens was een gewone kookplaat zonder toeters en bellen. Helaas is het een kookplaat met een draaitoets. Vanwege reuma (en ouderdom) zal dit op termijn geen optie meer zijn en zal ik een nieuwe inductieplaat moeten kopen. Na telefonisch overleg met de verkoper is er geen andere optie mogelijk. Ik heb gekozen om het kookgedeelte te verlagen i.v.m. mijn lengte en reuma. Aangepast op tafelhoogte, prima maar er zit nu geen greep meteen onder de eerste lades onder de kookplaat. dat werd pas helder na plaatsing. De verkoper had de hoogte van de kastjes erbij gezet maar was uitgegaan van de hoogte van de kookplaat. Als we niet aanwezig waren geweest bij plaatsing was dit goed fout gegaan want dan hadden de kastjes boven de spoelbak op 30 cm boven de bak gehangen. Ik vind het goed dat men luistert naar de wensen van de koper en hiermee werkt. Wat ik een groot aandachtspunt vind is dat de verkoper een grote rol heeft in de eventuele consequenties van die wensen. Hij/zij heeft de verplichting om hierover in contact te gaan met de koper om hen hierop te wijzen. Nu worden de consequenties zichtbaar na plaatsing en is er niets meer mogelijk. Dit is de 6e nieuwe keuken die we kopen en bij alle vorige keukens was advies en overleg steeds aan de orde. Werd er meegedacht, was er overleg, werden consequenties duidelijk en ik ben er nu automatisch vanuit gegaan dat er binnen onze wensen geen onverwachte consequenties zouden zijn. Dit is de eerste keuken waar ik niet blij mee ben. Over hoe alles nog aangepast wordt door de servicedienst, zodat de keuken in ieder geval correct wordt afgewerkt (apparaten recht plaatsen, deuren goed afhangen, afkitten, e.d.) kan ik nog niets zeggen. Dit moet nog gebeuren. tussen plaatsing en service zitten 3 weken en we wonen al in ons huis. Aangezien er ook aan de achterwand van de bovenkastjes gebreken zijn kan ik de keuken ook niet inruimen. Al met al weinig positieve ervaringen met Nuva t.o.v. onze andere ervaringen met keukenleveranciers.
REACTIE VAN SCHILDERS
Servicedienst is intussen geweest en ben zeer tevreden over deze monteur. hij heeft alle punten netjes hersteld met de mededeling om te reageren als het nog niet goed werkt. goed werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Marjolijn op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Bij Nuva keukens heb ik mijn ideale keuken gekocht. Je wordt super goed geholpen en ze denken goed met je mee. Het is een goede service die je krijg en een kwaliteits keuken. Ga zo door!

Aanvulling ontvangen 28 juni 2018: Mijn keuken is geleverd begin juni. Het is allemaal goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door F. Megens op woensdag 27 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zijn heel tevreden over de keuken die wij bij Nuva Tilburg gekocht hebben. Dit is onze 3e keuken die we bij Nuva gekocht hebben. Kundig personeel en goede monteurs.
FOTO VAN F. MEGENS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door Phm Joris op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Someren
complete keuken super goede uitleg over het complete plaatje. 10 plus. zeer goede uitleg, over keukens en apparaten
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. van der Veen op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken met apparatuur en werkeiland gekocht. Prima adviezen en vakkundige plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Kees en Jeannette Bertens op vrijdag 22 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. We zijn in de winkel heel goed geholpen. De verkoper was zeer deskundig en meedenkend. Nadat de keuken was geplaatst zijn we door de servicedienst snel en vriendelijk geholpen en werden onze vragen snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Scheres op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Someren
Complete nieuwe keuken gekocht. Goeie service! Door een goeie vakman de keuken geplaatst. Zeer tevreden.
FOTO VAN FAM. SCHERES
Vrijstaande keukenhoekkast
+ Toon extra foto van Fam. Scheres
REACTIE VAN FAM. SCHERES
Hier nog de andere kant van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Jan Lammers op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Professionele service wij zouden jullie zeker aanraden bij bekende. We zijn zeer tevreden en zijn goed begeleid bij de aankoop van de keuken. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen met als resultaat een super mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Susanne Vrijens op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Zeer positieve ervaring, wordt rekening gehouden met budget en wensen en echt meegedacht. Informatie over levering en afspraken prima in orde. Idem voor het plaatsen. Kortom: zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door M. op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Mijn keuken is gekocht in Tilburg. Ik kreeg goede uitleg over de opties welke mogelijk waren. Uiteindelijk kwamen ze met een offerte welke een duidelijke opbouw had en waarbij de prijzen per item stonden vermeld. De communicatie met Nuva keukens verliep goed. De keuken werd ingemeten en er werd een afspraak gemaakt om de keuken te plaatsen. Deze afspraken werden allemaal nagekomen! Als je een keuken nodig hebt, dan raad ik NUVA Keukens zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met eindresultaat”
Door Veronique Mari op maandag 4 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een complete keuken gekocht bij Nuva Keukens. We zijn super blij met het eindresultaat. Jolanda heeft goed begrepen wat onze wensen waren en ervoor gezorgd dat we nu onze droom keuken hebben!
REACTIE VAN VERONIQUE
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Rick van den Akker op zaterdag 2 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Nuva keukens in Tilburg onze nieuwe keuken gekocht. Tijdens het eerste gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en die zelfde avond hebben wij een prachtige keuken gekocht. In het verkoop gesprek kregen we goed advies en nieuwe ideeën aangedragen. Door dit advies kregen wij nieuwe inspiratie en hebben we een mooiere keuken gekocht. De communicatie tussen tijds is ook goed verlopen. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wanneer en hoe laat ze zouden komen. De afspraken werden goed nageleefd en bij vragen werden we dezelfde dag nog geholpen. Alles bij elkaar een goede service en verfrissende ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Colinda op dinsdag 29 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Nuva Keukens. We zijn erg goed geholpen door de verkoopmedewerker en geen enkele aanpassing of verandering was een probleem. Ook werd er bij elke verandering weer goed naar het ontwerp gekeken. Zou alles nog wel mooi uitkomen en er netjes uitzien. Verder kregen we erg goed advies en was er helemaal geen sprake van verkooppraatjes of opdringerige adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Ricardo Vedder op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een hele mooie landelijke keuken bij nuva keukens gekocht. We zijn top geholpen, en het contact met Nuva was zeer goed. Het enige minpunt was dat we een verkeerde keukendeur was geleverd, maar dat is gelijk verholpen. Super gedaan Nuva keukens en jullie zijn zeker aan te raden.
FOTO VAN RICARDO VEDDER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wim Wassen op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden. Complimenten voor Nuva keukens Heerlen.
Reactie of foto toevoegen
“Kundige mensen”
Door Irene Arts op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva. Nuva ging heel secuur om met de order/bestelling, om misverstanden te voorkomen. We hebben diverse keren contact opgenomen met Nuva. Hierbij werden we iedere keer vriendelijk ontvangen en adequaat geholpen. Ongebruikelijk en eenzijdig vonden we de betaling van het hele bedrag ineens, en niet in delen van 50, 40 en 10%. JT1 Bouw heeft de installatie uitgevoerd. Beide firma's hielden zich aan de afspraken van de planning. Wijzigingen werden tijdig gecommuniceerd. De medewerkers waren kundig. Nu nog de laatste afwerking op as vrijdag afwachten, dan is de keuken hopelijk helemaal compleet.
REACTIE VAN MARIA
Ben benieuwd of nu alles compleet en naar tevredenheid is afgehandeld. Hebt u werkelijk 100% vooraf betaald zonder dat er nog maar iets geleverd was?
REACTIE VAN IRENE ARTS
Alles is naar tevredenheid afgehandeld. Alleen de lift van de afzuiging werkt nog niet soepel. Daarvoor nemen wij binnenkort contact op met NUVA.
Reactie of foto toevoegen
“Tot dusver complimenten”
Door Rob Kessels op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Eind 2017 hebben we een keuken besteld bij NUVA keukens in Heerlen. We zijn enkele malen op de zaak geweest en Ed Geraeds ( verkoper ) heeft goed met ons meegedacht en van advies gediend. We wisten in het begin maar heel globaal wat we hebben wilden. Begin 2018 is de keuken geplaatst op een zeer professionele wijze ( echte vak mensen ) Er zijn geen problemen geweest met de levering en de plaatsing. Tot dusver alleen complimenten en ik zal NUVA keukens ook aanbevelen bij anderen. Ben benieuwd hoe het zit met de nazorg als er iets stuk gaat, maar daar heb ik tot nu toe geen ervaring mee. Rob Kessels
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Hendrikx - Kuppens op woensdag 2 mei 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben onze keuken met inbouwapparatuur bij Nuva Keukens gekocht. Goed begeleid bij het tekenen van de keuken. Er werd geluisterd naar onze wensen. Ook de communicatie over en weer is prima en duidelijk. Het plaatsen van de keuken verliep goed. Problemen werden meteen opgelost. Wij zouden Nuva Keukens aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Monique Caris op woensdag 2 mei 2018 '18 | vestiging Someren
Bij Nuva een zeer mooie keuken gekocht. Supergoed advies gehad van de verkoper zodat we de juiste keuzes konden maken. Helemaal blij met het resultaat toen de keuken geplaatst was!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken”
Door Fam van Keulen op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn zeer blij met onze keuken. We hadden een plan in ons hoofd en daar is bij het ontwerp goed naar geluisterd. Daarbij kregen wij nog enkele goede adviezen. Afspraken rondom levering zijn prima nagekomen. Bij de plaatsing ging niet alles in 1 keer goed, maar ook toen werd goed naar ons geluisterd en uiteindelijk hebben wij een keuken, waar we zeer tevreden over zijn en waar we met veel plezier gebruik van maken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Fam. Peters op donderdag 26 apr 2018 '18 | vestiging Someren
Na 20 jaar weer een nieuwe keuken gekocht bij nuva keukens in Someren. Super geholpen , met als actie gratis montage. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door A. Pels op dinsdag 24 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Nuva Keukens Tilburg. Ik werd in de showroom vriendelijk ontvangen en enorm goed geholpen. Er is genoeg keus en de verkoopster nam echt de tijd voor mij om samen een mooie keuken samen te stellen. Je wordt prima geïnformeerd over je bestelling en de klantenservice is ook goed bereikbaar voor vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. van Pelt op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze keuken besteld bij Nuva in Tilburg. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van het ontwerp en de materiaal keuzes. Je wordt niet met diverse kooptechnieken gestuurd om de duurste opties te nemen. De plaatsing is ook naar volle tevredenheid verlopen. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft met respect voor jouw woning de keuken heel netjes geplaatst. Al met al zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw goed geholpen”
Door Halders op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
6 jaar geleden kochten wij onze eerste keuken voor onze project nieuwbouwwoning bij Nuva Heerlen. We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen. Daarom besloten om nu weer terug te gaan om opnieuw een keuken te kopen voor onze nieuwbouwwoning die we in eigen beheer met keuken als middelpunt gingen bouwen. Ook nu weer heel prettig geholpen, door dezelfde verkoper, de juiste ondersteuning gekregen en vakmensen die de keuken hebben gemonteerd en geïnstalleerd. Op dit moment wordt de keuken in contact met de serviceafdeling nog geoptimaliseerd.
Dit zal vast en zeker goed komen!
FOTO VAN HALDERS
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ramon Cals op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
Standaard keuken gekocht, goed geholpen. Er zat een kras op een kastdeurtjes en lade was stuk. Is na een week gelijk vervangen
FOTO VAN RAMON CALS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is goed maar problemen met vaatwasser”
Door Herma de Lange op maandag 16 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
De keuken is goed, maar helaas direct problemen met de vaatwasser. Contact hierover ging moeizaam. Monteur kon vaatwasser niet uit keukenblok krijgen, snapte niet hoe de vaatwasser gemonteerd was. Dit moet nog uitgevonden worden, want probleem met vaatwasser (hard geluid uit pomp) is er niet meer. W.s. startprobleem
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.Smit op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk, voldoende tijd en kundig advies. Ook de beslissing bleef dit ongewijzigd. Altijd goed te woord gestaan als er nog vragen waren. Plaatsing van de keuken is vakkundig gedaan. Ook is snel gereageerd op een kleine beschadiging. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Nijsten op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht met kookeiland, ik vind de service heel goed als ik bel dan wordt er meteen een afspraak gemaakt, en een datum geprikt die voor blijde partijen uit komt , ik geniet elke dag van mijn keuken , kortom goede kwaliteit en service, een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicolle Schmitz op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben hier een hoogglans witte hoekkeuken gekocht. En kan alleen maar iedereen aanraden wanneer je een keuken nodig hebt hier te kopen. Super goede service. Als er iets is wordt direct naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Soepele communicatie”
Door Familie Vlek op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een supermooie keuken besteld. Precies zoals wij hem willen en ook precies binnen ons budget. Onze adviseur Berry heeft goed naar ons geluisterd en alle onderdelen van onze keuken perfect afgestemd op onze smaak en voorkeur. Wij zullen Nuva keukens en specifiek de vestiging Heerlen zeer zeker aanraden aan iedereen die het maar wil weten. Communicatie met Nuva keukens verloopt heel soepel en kun je er vanuit gaan dat alle vragen juist en snel beantwoord worden.
FOTO VAN FAMILIE VLEK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door Ellie van Essen op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben in januari een keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. We zijn door de verkoper goed geholpen en ook de monteurs waren nestjes, aardig en deskundig. Al met al zijn we heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicole Peerlings op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoogglans witte hoekkeuken besteld. We hebben maar een kleine ruimte, maar door het goed luisteren naar onze wensen heeft de verkoper een mooie praktische keuken voor ons kunnen tekenen Hij heeft goed rekening gehouden met ons budget. We zijn erg blij met het resultaat. De kleine foutjes na het plaatsen van de keuken zijn goed opgelost in een redelijk tijdsbestek.
Reactie of foto toevoegen
“Montage vakkundig”
Door J. Dehner op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht incl. apparatuur bij Nuva keukens in Heerlen. We zijn zeer te spreken over de goede service en het prettige personeel. De montage werd vakkundig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Loosveld op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een mooie keuken gekocht met alle apparatuur voor een moderne keuken. Tevens een mooi granieten blad als eye catcher. In de winkel (Heerlen) ben ik top geholpen. Super service waar je vrijblijvend duidelijke uitleg krijgt over de mogelijkheden. Nuva keukens is het blad 2 keer komen inmeten zodat de afmeting zeker klopt en we mochten naar de leverancier van het granieten blad om te kijken hoe dat in zijn werk gaat. De plaatsing en levering van de keuken kon niet beter verlopen. Snel, kwalitatief en netjes. De hele keuken werd achteraf gepoetst! Elke dag lopen we met een smile de keuken in :) Mijn volgende keuken haal ik zeker weten bij Nuva keukens. Een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Kneepkens op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben een keuken gekocht.Onze ervaring met dit bedrijf was prettig. Onze eerste keuken was ook van dit bedrijf.Wij zijn zeer goed geholpen door dit bedrijf.Ze waren heel vriedelijk en behulpzaam. Ja, we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk ontvangen”
Door Monique Winands op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij Nuva keukens in Heerlen een mooie keuken gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper nam ruim de tijd om aan al onze wensen te voldoen, alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd en de montage verliep vlekkeloos. Hebben wij ooit weer een nieuwe keuken nodig, dan gaan wij zeer zeker weer naar Nuva keukens. Maar nu nog een paar jaar genieten van deze keuken ;-)
FOTO VAN MONIQUE WINANDS
Keuken met vlekkeloze montage
+ Toon extra foto van Monique Winands
+ Toon extra foto van Monique Winands
+ Toon extra foto van Monique Winands
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lambriex op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Aankoop van een mooie keuken bij Nuva keukens te Heerlen. Zeer tevreden van aankoop tot afwerking. Prima advies door Maurice de verkoper!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Marijke op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken met kookeiland. Zijn zeker goed geholpen en ik zou NUVA zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Janssens Willy op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken laten plaatsen. Heb zeer goede ervaring met de correctheid van uitvoering, de afwerking en de stiptheid van het nakomen van afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Lars op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. De afspraken in de winkel hebben wij als prettig ervaren. De keuken is ook netjes geplaatst en wij zijn hier zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Fam. van Rinsum op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Eind vorig jaar hebben wij een keuken bij Nuva in Heerlen gekocht. Zeer tevreden over de service, het advies en het meedenken over de juiste inrichting van de keuken. Ook de installatie is zeer goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique van Oort op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zouden iedereen aanraden om bij Nuva keukens een keuken te gaan kopen. Je wordt goed geholpen tijdens het maken van keuzes voor je nieuwe keuken. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en meegedacht om dit te kunnen realiseren. De communicatie zowel telefonisch als via de mail verloopt goed en men houdt zich aan de afspraken. De montage wordt zorgvuldig en netjes gedaan. Er waren enkele kleine puntjes die later nog verholpen moesten worden. De serviceafdeling heeft dit zorgvuldig en serieus opgepakt en alles is nu helemaal naar wens. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en raden je zeker aan om eens binnen te lopen bij Nuva Keukens. Angelique van Oort
FOTO VAN ANGELIQUE VAN OORT
Zorgvuldig gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Heeffer, W op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zijn uitermate tevreden over de behandeling en afhandeling van onze keuken. We genieten er dagelijks van en hebben geen nare bijsmaak over gehouden aan foute levering, knullige montage of anders zins. Heldere afspraken en voorafgaand aan werkbezoek monteur even een telefoontje is voor de klant erg prettig. We hebben Uw bedrijf al meerdere keren aanbevolen en zullen dit blijven doen. Complimenten van ons aan jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Angela Mutsaers op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn we ontzettend goed geholpen. Een jaar later werd de keuken geplaatst; nog mooier dan ik had kunnen dromen. Qua planning was het ook voortreffelijk geregeld. Alles klopte. Alles was op tijd. Supervriendelijke chauffeurs en een geweldige monteur. Kortom ik ben erg te spreken over alle service van NUVA Keukens. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam. van der Vorst op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een complete keuken. De begeleiding en adviezen tot het tot stand komen van de keuken waren professioneel en aanvullend op onze wensen. Het plaatsen van de keuken en tevens nazorg hiervan zijn ook uitstekend.
FOTO VAN FAM. VAN DER VORST
Keuken kastenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig geholpen”
Door Fam. Verhappen op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Door een ongelukje aangebrachte schade aan ons aanrechtblad van Corian zijn wij voor raad, advies en mogelijkheid tot reparatie bij Nuva Keukens Bergeijk geweest. Ze hebben zeer kundig en vriendelijk geholpen naar het zoeken van een oplossing van onze schade. Dit is op een voortreffelijke wijze gebeurd. Dit alleen al was gebak waardig. CHAPEAU voor heel het team NUVA KEUKENS BERGEIJK.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door I Manders op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht. Zijn erg goed geholpen in de winkel. Goed advies. De plaatsing en correspondentie hierover was uitstekend. Ik heb al diverse personen op de goede service en kwaliteit van Nuva keukens geattendeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst naar tevredenheid”
Door Huijbregts op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Deurne
Super geholpen in de vestiging te Deurne, klant gericht en er wordt goed meegedacht in oplossingen.

Aanvulling ontvangen 16 maart 2018: Ja, keuken is gekocht en geplaatst naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Fam van Laanen op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Aankoop van een greeploze keuken met kunstof keukenblad. Betreft een keuken in een hoekopstelling met hoge kastjes. Zeer goed en vakkundig geholpen bij het samenstellen van de keuken door Dhr Sanders. Kwam met goede ideeën en kon in de showroom alles laten zien wat hij bedoelde. Nadat de keuken ingemeten was, kwam er vanuit Nuva keukens een bericht dat er nog wat extra mogelijkheden waren. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie, geheel aan onze smaak en wensen voldoende keuken. De levering en plaatsing ging prima, dus niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Hannie van de Ven op zondag 4 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Bij Nuva keukens in Bergeyk hebben wij een keuken gekocht. Wij zijn prima geholpen door Berry. Goede afspraken gemaakt en deze werden ook keurig nagekomen. Bij oplevering van de keuken werd alles goed nagekeken. Ze hebben een goede servicedienst. Na mijn telefoontje werd direct actie ondernomen. Ben later nog teruggebeld of alles nu goed was. Prima service. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Werken heel efficient en goed georganiseerd”
Door M. van den Bogaard op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na veel keukenzaken bezocht te hebben, was Nuva het eerste bedrijf waar wij na 2 uur met een complete offerte, een mooi ingebonden boekje, met tekeningen en opgave van alle gekozen onderdelen, maten en specifieke prijzen de deur uit gingen. Bij andere keukenzaken zaten we soms wel 3 uur en hadden dan niet eens een prijsindicatie en niets op papier. Wij wisten wel ongeveer wat we wilden maar hebben bij Nuva erg deskundig advies gehad. En er werd meteen een afspraak voor een vervolggesprek na ongeveer een week gemaakt. Dus ruim een week om alle gekozen onderdelen goed te overwegen. Bij t 2e gesprek werd alles nog een keer bekeken in de uitgebreide showroom en besproken. Een laatste aanpassing en een definitief prijsaanbod. Deze winter was er de superaanbiedingen van een gratis vaatwasser en gratis plaatsen en nog een mooie keukenmachine of korting. Daarna kwam de verkoopadviseur zelf bij ons thuis meten. Een duidelijke afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Nette duidelijke correspondentie en afspraken en nog een laatste telefoontje ter bevestiging. De dag voor plaatsing is alles afgeleverd. In 1,5 dag is de keuken geplaatst door 2 monteurs, efficiënt, netjes en vakkundig. Alles was aanwezig. Er ontbrak niets en er was niets beschadigd. Alleen de voeg tussen de 2 delen van het composiet werkblad wipte iets omhoog. Dat wordt nog verholpen. Na alle verhalen over keukenbedrijven die hun afspraken niet nakomen en waar delen ontbreken of beschadigd zijn, kunnen wij zeggen dat Nuva erg efficiënt werkt en dat alles geweldig goed georganiseerd is. Bovendien leveren zij een kwalitatief prima product voor een scherpe, eerlijke prijs. Wij zijn blij met onze mooie keuken en erg tevreden over de service van Nuva Tilburg!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joost van den Bogaard op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze eerste kennismaking met NUVA keukens was een keuken bij mijn zoon; die zag er gelikt uit. Met de aankoop van een appartement moest er ook een nieuwe keuken komen dus de keuze voor NUVA was zo gemaakt. Daar hebben we geen spijt van gehad; prima voorlichting en info; een perfecte plaatsing van de keuken die zeer professioneel werd gedaan en een snelle e. Goede service. Ik heb NUVA keukens bij andere mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Hoogeveen - Janssen op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht, we vinden het een goed bedrijf, goeie service en houden zich aan hun afspraken. Zijn heel tevreden over de keuken ook over de levering en montage. Service in de zaak was ook top zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken, nemen alle tijd voor je... Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door aj van der plas op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze ervaring over nuva keukens is geweldig .we hebben voor de tweede maal in 6jaar gekozen voor een nuva keuken .en wel hieromheen de service aanacht die ze je geven bij aankoop plaatsing en service is perfect daarom onze keuze voor de tweede maal een nuva keuken
FOTO VAN AJ VAN DER PLAS
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Gonnie van Griensven op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
Zeer deskundig advies en zeer vriendelijke medewerkers, nemen echt de tijd voor je goed te raadplegen.
FOTO VAN GONNIE VAN GRIENSVEN
Keuken met rode fronten
+ Toon extra foto van Gonnie van Griensven
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Belinda Houben op donderdag 15 feb 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Ondanks dat wij "slechts " een showroom keuken kochten, waar de winstmarge toch klein Is, werden we echt geweldig geholpen ! Vriendelijkheid, vakkennis en natuurlijk de prachtigste keukens, dáár staat Nuva voor ! De keuken werd voor ons afgebroken, thuis gebracht en netjes verpakt in bubbelfolie. Later heeft Nuva nog contact opgenomen om te kijken of alles lukte met montage. Geweldig bedrijf!!
FOTO VAN BELINDA HOUBEN
Keuken geplaatst in huis
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Gijs van Zon op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Aangenaam kennismakingsgesprek gehad en tijdens het maken van keuzes en de periode naar de levering toe, erg flexibele mentaliteit, aangezien er nog iets gewijzigd moest worden. Tijdens plaatsen was het keukenblad fout, maar is binnen een dag opgepakt en opgelost.
FOTO VAN GIJS VAN ZON
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marius op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Goede en mooie keuken, slim ontwerp en perfect geinstalleerd. En als er iets is wordt het zsm opgelost. Aanrader.
FOTO VAN MARIUS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Bert Lammers op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Zéér tevreden over de adviezen vooraf, communicatie. levering keuken en het plaatsen daarvan. Aspirant kopers kan en wil ik zeker NUVA aanbevelen! Nuva, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne van Asten op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een Hoogglans Keuken gekocht. De hulp, houding, deskundigheid en communicatie van de verkoopster (goed advies en geen gladde verkooppraatjes), de levering, de montage, de communicatie, de aftersales en het herstellen van enkele "mankementjes" werden super opgepakt en uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de aangekochte keuken en de service die door Nuva Keukens werd geleverd en we zouden en zullen Nuva Keukens in ons netwerk dan ook zeker aanbevelen. Enige aandachtspuntje was het aanmeten van de hoogte boven de keukenkast en het plafond. Hier werd een behoorlijke meetfout gemaakt, maar we hebben dit zelf goed kunnen oplossen met degene die het plafond gemaakt heeft. Dus wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze mooie keuken. Bedankt!
FOTO VAN MARIANNE VAN ASTEN
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Max van dalm op dinsdag 23 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Binnen 3 uur een keuken uitgezocht/uitgetekend en gekocht, wederom zeer tevreden het is onze 2de keuken die we bij nuva keukens hebben gekocht en mochten we weer gaan verhuizen dan word onze 3de keuken ook weer bij nuva gekocht.

Aanvulling ontvangen 23 januari 2018: Mijn aankoop is +- 2 maanden geleden geleverd, is allemaal goed gegaan in het begin wat problemen gehad met mijn vaatwasser maar dit is door whirlpool opgelost.
FOTO VAN MAX VAN DALM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door W.R. Wigboldus op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
We kochten een hele keuken en werden uitstekend geholpen. Wijzigingen waren ook geen probleem. De keuken werd prachtig geplaatst. Een servicemonteur herstelde perfect een klein euvel. Nuva keukens is aan te bevelen vanwege de uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Kees van Wetten op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service en duidelijke communicatie! Alles op tijd geleverd en nauwkeurig geïnstalleerd!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en duidelijk”
Door Roy Theeuwen op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Deurne
Goede en duidelijke service, afspraken worden nagekomen. Keuken netjes gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Roland Vogels op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Uitstekende en gedetailleerde uitleg tijdens verkoop. Goede advies en prettige prijs kwaliteit. Goede begeleiding en levering stipt en precies.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Wagener op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Zeer goede verkoop service van John, nette plaatsing en goede aftersales. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lindy van Beek op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service, wordt goed meegedacht wat de beste opties zijn voor het optimaal plaatsen van je keuken. Op het laatste moment nog een kastje uit de tekening laten halen. Zonder problemen gebeurd. Dezelfde dag nog een nieuwe tekening en geld terug!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Gerard van loon op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze ervaring:daar wij bij diverse keuken bedrijven zijn geweest voelde het bij nuva keukens toch anders. De verkoper:namelijk olaf was direct maar op een prettige manier gaf ons een goed gevoel,goede uitleg over de mogelijkheden van soort keuken en apperatuur zijn ook die dag ook geslaagd. Afspraak omtrend leveren en plaatsen van de keuken is vlot verlopen zelfs bij het leveren van de keuken gaf de chauffeur aan dat er met een boven kastje een beschadiging was de chauffeur had dit al gemeld aan nuva en er was al actie ondernomen voor een nieuw kastje. Plaatsen van de keuken monteur heledag bezig geweest prima werk geleverd. dus wat ons betreft is nuva een echte aanrader super bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Mooie keuken
1 / 37
Vestigingen Nuva Keukens
aBergeijk (8 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ, Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (12 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC, Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (56 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM, Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (32 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD, Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (40 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW, Tilburg, tel 013 - 578 44 44
fVeghel (2 ervaringen), Corridor 7, 5466 RB, Veghel, tel 0413 - 31 22 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.