Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
35 ervaringen (eergisteren)
Den Bosch (Noord-Brabant)
61 ervaringen (2 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
299 ervaringen (1 week geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
278 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1789 ervaringen (vandaag)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (5 dagen geleden)
Poortvliet (Zeeland)
120 ervaringen (1 week geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (gisteren)
8,4

Nuva Keukens

Score uit 99 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
6 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Gebruikersfoto: Eindresultaat van de keuken
1 / 24
24 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Ieder zijn smaak. Daarom hebben we speciaal voor u een breed assortiment aan keukens in diverse stijlen geselecteerd. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken bij Nuva. In onze showrooms vindt u enkel de beste keukenmerken.
Ervaringen
Er zijn 99 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren51 ervaringen
4 sterren34 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. van Pelt op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze keuken besteld bij Nuva in Tilburg. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van het ontwerp en de materiaal keuzes. Je wordt niet met diverse kooptechnieken gestuurd om de duurste opties te nemen. De plaatsing is ook naar volle tevredenheid verlopen. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft met respect voor jouw woning de keuken heel netjes geplaatst. Al met al zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1083 ervaringen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
“Opnieuw goed geholpen”
Door Halders op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
6 jaar geleden kochten wij onze eerste keuken voor onze project nieuwbouwwoning bij Nuva Heerlen. We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen. Daarom besloten om nu weer terug te gaan om opnieuw een keuken te kopen voor onze nieuwbouwwoning die we in eigen beheer met keuken als middelpunt gingen bouwen. Ook nu weer heel prettig geholpen, door dezelfde verkoper, de juiste ondersteuning gekregen en vakmensen die de keuken hebben gemonteerd en geïnstalleerd. Op dit moment wordt de keuken in contact met de serviceafdeling nog geoptimaliseerd.
Dit zal vast en zeker goed komen!
FOTO VAN HALDERS
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,7
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 299 ervaringen
8,6
I-Kook
19 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 251 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Ramon Cals op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
Standaard keuken gekocht, goed geholpen. Er zat een kras op een kastdeurtjes en lade was stuk. Is na een week gelijk vervangen
FOTO VAN RAMON CALS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 246 ervaringen
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 19 ervaringen
“Keuken is goed maar problemen met vaatwasser”
Door Herma de Lange op maandag 16 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
De keuken is goed, maar helaas direct problemen met de vaatwasser. Contact hierover ging moeizaam. Monteur kon vaatwasser niet uit keukenblok krijgen, snapte niet hoe de vaatwasser gemonteerd was. Dit moet nog uitgevonden worden, want probleem met vaatwasser (hard geluid uit pomp) is er niet meer. W.s. startprobleem
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Complete keuken”
Door J.Smit op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk, voldoende tijd en kundig advies. Ook de beslissing bleef dit ongewijzigd. Altijd goed te woord gestaan als er nog vragen waren. Plaatsing van de keuken is vakkundig gedaan. Ook is snel gereageerd op een kleine beschadiging. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 61 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1789 ervaringen
“Keuken met kookeiland”
Door Nijsten op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht met kookeiland, ik vind de service heel goed als ik bel dan wordt er meteen een afspraak gemaakt, en een datum geprikt die voor blijde partijen uit komt , ik geniet elke dag van mijn keuken , kortom goede kwaliteit en service, een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 278 ervaringen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicolle Schmitz op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben hier een hoogglans witte hoekkeuken gekocht. En kan alleen maar iedereen aanraden wanneer je een keuken nodig hebt hier te kopen. Super goede service. Als er iets is wordt direct naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Soepele communicatie”
Door Familie Vlek op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een supermooie keuken besteld. Precies zoals wij hem willen en ook precies binnen ons budget. Onze adviseur Berry heeft goed naar ons geluisterd en alle onderdelen van onze keuken perfect afgestemd op onze smaak en voorkeur. Wij zullen Nuva keukens en specifiek de vestiging Heerlen zeer zeker aanraden aan iedereen die het maar wil weten. Communicatie met Nuva keukens verloopt heel soepel en kun je er vanuit gaan dat alle vragen juist en snel beantwoord worden.
FOTO VAN FAMILIE VLEK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met keuken”
Door Ellie van Essen op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben in januari een keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. We zijn door de verkoper goed geholpen en ook de monteurs waren nestjes, aardig en deskundig. Al met al zijn we heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicole Peerlings op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoogglans witte hoekkeuken besteld. We hebben maar een kleine ruimte, maar door het goed luisteren naar onze wensen heeft de verkoper een mooie praktische keuken voor ons kunnen tekenen Hij heeft goed rekening gehouden met ons budget. We zijn erg blij met het resultaat. De kleine foutjes na het plaatsen van de keuken zijn goed opgelost in een redelijk tijdsbestek.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Montage vakkundig”
Door J. Dehner op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht incl. apparatuur bij Nuva keukens in Heerlen. We zijn zeer te spreken over de goede service en het prettige personeel. De montage werd vakkundig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooie keuken”
Door Familie Loosveld op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een mooie keuken gekocht met alle apparatuur voor een moderne keuken. Tevens een mooi granieten blad als eye catcher. In de winkel (Heerlen) ben ik top geholpen. Super service waar je vrijblijvend duidelijke uitleg krijgt over de mogelijkheden. Nuva keukens is het blad 2 keer komen inmeten zodat de afmeting zeker klopt en we mochten naar de leverancier van het granieten blad om te kijken hoe dat in zijn werk gaat. De plaatsing en levering van de keuken kon niet beter verlopen. Snel, kwalitatief en netjes. De hele keuken werd achteraf gepoetst! Elke dag lopen we met een smile de keuken in :) Mijn volgende keuken haal ik zeker weten bij Nuva keukens. Een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 120 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 218 ervaringen
“Prettige ervaring”
Door Kneepkens op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben een keuken gekocht.Onze ervaring met dit bedrijf was prettig. Onze eerste keuken was ook van dit bedrijf.Wij zijn zeer goed geholpen door dit bedrijf.Ze waren heel vriedelijk en behulpzaam. Ja, we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk ontvangen”
Door Monique Winands op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij Nuva keukens in Heerlen een mooie keuken gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper nam ruim de tijd om aan al onze wensen te voldoen, alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd en de montage verliep vlekkeloos. Hebben wij ooit weer een nieuwe keuken nodig, dan gaan wij zeer zeker weer naar Nuva keukens. Maar nu nog een paar jaar genieten van deze keuken ;-)
FOTO VAN MONIQUE WINANDS
Keuken met vlekkeloze montage
+ Toon extra foto van Monique Winands
+ Toon extra foto van Monique Winands
+ Toon extra foto van Monique Winands
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lambriex op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Aankoop van een mooie keuken bij Nuva keukens te Heerlen. Zeer tevreden van aankoop tot afwerking. Prima advies door Maurice de verkoper!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken met kookeiland”
Door Marijke op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken met kookeiland. Zijn zeker goed geholpen en ik zou NUVA zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Correct”
Door Janssens Willy op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken laten plaatsen. Heb zeer goede ervaring met de correctheid van uitvoering, de afwerking en de stiptheid van het nakomen van afspraken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Lars op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. De afspraken in de winkel hebben wij als prettig ervaren. De keuken is ook netjes geplaatst en wij zijn hier zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1083 ervaringen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
“Goed verlopen”
Door Fam. van Rinsum op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Eind vorig jaar hebben wij een keuken bij Nuva in Heerlen gekocht. Zeer tevreden over de service, het advies en het meedenken over de juiste inrichting van de keuken. Ook de installatie is zeer goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanraden”
Door Angelique van Oort op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zouden iedereen aanraden om bij Nuva keukens een keuken te gaan kopen. Je wordt goed geholpen tijdens het maken van keuzes voor je nieuwe keuken. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en meegedacht om dit te kunnen realiseren. De communicatie zowel telefonisch als via de mail verloopt goed en men houdt zich aan de afspraken. De montage wordt zorgvuldig en netjes gedaan. Er waren enkele kleine puntjes die later nog verholpen moesten worden. De serviceafdeling heeft dit zorgvuldig en serieus opgepakt en alles is nu helemaal naar wens. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en raden je zeker aan om eens binnen te lopen bij Nuva Keukens. Angelique van Oort
FOTO VAN ANGELIQUE VAN OORT
Zorgvuldig gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Heeffer, W op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zijn uitermate tevreden over de behandeling en afhandeling van onze keuken. We genieten er dagelijks van en hebben geen nare bijsmaak over gehouden aan foute levering, knullige montage of anders zins. Heldere afspraken en voorafgaand aan werkbezoek monteur even een telefoontje is voor de klant erg prettig. We hebben Uw bedrijf al meerdere keren aanbevolen en zullen dit blijven doen. Complimenten van ons aan jullie.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Echt een aanrader”
Door Angela Mutsaers op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn we ontzettend goed geholpen. Een jaar later werd de keuken geplaatst; nog mooier dan ik had kunnen dromen. Qua planning was het ook voortreffelijk geregeld. Alles klopte. Alles was op tijd. Supervriendelijke chauffeurs en een geweldige monteur. Kortom ik ben erg te spreken over alle service van NUVA Keukens. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complete keuken”
Door Fam. van der Vorst op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een complete keuken. De begeleiding en adviezen tot het tot stand komen van de keuken waren professioneel en aanvullend op onze wensen. Het plaatsen van de keuken en tevens nazorg hiervan zijn ook uitstekend.
FOTO VAN FAM. VAN DER VORST
Keuken kastenwand
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer kundig geholpen”
Door Fam. Verhappen op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Door een ongelukje aangebrachte schade aan ons aanrechtblad van Corian zijn wij voor raad, advies en mogelijkheid tot reparatie bij Nuva Keukens Bergeijk geweest. Ze hebben zeer kundig en vriendelijk geholpen naar het zoeken van een oplossing van onze schade. Dit is op een voortreffelijke wijze gebeurd. Dit alleen al was gebak waardig. CHAPEAU voor heel het team NUVA KEUKENS BERGEIJK.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 299 ervaringen
8,6
I-Kook
19 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 251 ervaringen
“Goed geholpen”
Door I Manders op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht. Zijn erg goed geholpen in de winkel. Goed advies. De plaatsing en correspondentie hierover was uitstekend. Ik heb al diverse personen op de goede service en kwaliteit van Nuva keukens geattendeerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geplaatst naar tevredenheid”
Door Huijbregts op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Deurne
Super geholpen in de vestiging te Deurne, klant gericht en er wordt goed meegedacht in oplossingen.

Aanvulling ontvangen 16 maart 2018: Ja, keuken is gekocht en geplaatst naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Greeploze keuken”
Door Fam van Laanen op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Aankoop van een greeploze keuken met kunstof keukenblad. Betreft een keuken in een hoekopstelling met hoge kastjes. Zeer goed en vakkundig geholpen bij het samenstellen van de keuken door Dhr Sanders. Kwam met goede ideeën en kon in de showroom alles laten zien wat hij bedoelde. Nadat de keuken ingemeten was, kwam er vanuit Nuva keukens een bericht dat er nog wat extra mogelijkheden waren. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie, geheel aan onze smaak en wensen voldoende keuken. De levering en plaatsing ging prima, dus niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Hannie van de Ven op zondag 4 mrt 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Bij Nuva keukens in Bergeyk hebben wij een keuken gekocht. Wij zijn prima geholpen door Berry. Goede afspraken gemaakt en deze werden ook keurig nagekomen. Bij oplevering van de keuken werd alles goed nagekeken. Ze hebben een goede servicedienst. Na mijn telefoontje werd direct actie ondernomen. Ben later nog teruggebeld of alles nu goed was. Prima service. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Werken heel efficient en goed georganiseerd”
Door M. van den Bogaard op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na veel keukenzaken bezocht te hebben, was Nuva het eerste bedrijf waar wij na 2 uur met een complete offerte, een mooi ingebonden boekje, met tekeningen en opgave van alle gekozen onderdelen, maten en specifieke prijzen de deur uit gingen. Bij andere keukenzaken zaten we soms wel 3 uur en hadden dan niet eens een prijsindicatie en niets op papier. Wij wisten wel ongeveer wat we wilden maar hebben bij Nuva erg deskundig advies gehad. En er werd meteen een afspraak voor een vervolggesprek na ongeveer een week gemaakt. Dus ruim een week om alle gekozen onderdelen goed te overwegen. Bij t 2e gesprek werd alles nog een keer bekeken in de uitgebreide showroom en besproken. Een laatste aanpassing en een definitief prijsaanbod. Deze winter was er de superaanbiedingen van een gratis vaatwasser en gratis plaatsen en nog een mooie keukenmachine of korting. Daarna kwam de verkoopadviseur zelf bij ons thuis meten. Een duidelijke afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Nette duidelijke correspondentie en afspraken en nog een laatste telefoontje ter bevestiging. De dag voor plaatsing is alles afgeleverd. In 1,5 dag is de keuken geplaatst door 2 monteurs, efficiënt, netjes en vakkundig. Alles was aanwezig. Er ontbrak niets en er was niets beschadigd. Alleen de voeg tussen de 2 delen van het composiet werkblad wipte iets omhoog. Dat wordt nog verholpen. Na alle verhalen over keukenbedrijven die hun afspraken niet nakomen en waar delen ontbreken of beschadigd zijn, kunnen wij zeggen dat Nuva erg efficiënt werkt en dat alles geweldig goed georganiseerd is. Bovendien leveren zij een kwalitatief prima product voor een scherpe, eerlijke prijs. Wij zijn blij met onze mooie keuken en erg tevreden over de service van Nuva Tilburg!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Joost van den Bogaard op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze eerste kennismaking met NUVA keukens was een keuken bij mijn zoon; die zag er gelikt uit. Met de aankoop van een appartement moest er ook een nieuwe keuken komen dus de keuze voor NUVA was zo gemaakt. Daar hebben we geen spijt van gehad; prima voorlichting en info; een perfecte plaatsing van de keuken die zeer professioneel werd gedaan en een snelle e. Goede service. Ik heb NUVA keukens bij andere mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 246 ervaringen
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 19 ervaringen
“Zeker een aanrader”
Door Hoogeveen - Janssen op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht, we vinden het een goed bedrijf, goeie service en houden zich aan hun afspraken. Zijn heel tevreden over de keuken ook over de levering en montage. Service in de zaak was ook top zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken, nemen alle tijd voor je... Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door aj van der plas op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze ervaring over nuva keukens is geweldig .we hebben voor de tweede maal in 6jaar gekozen voor een nuva keuken .en wel hieromheen de service aanacht die ze je geven bij aankoop plaatsing en service is perfect daarom onze keuze voor de tweede maal een nuva keuken
FOTO VAN AJ VAN DER PLAS
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Deskundig advies”
Door Gonnie van Griensven op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
Zeer deskundig advies en zeer vriendelijke medewerkers, nemen echt de tijd voor je goed te raadplegen.
FOTO VAN GONNIE VAN GRIENSVEN
Keuken met rode fronten
+ Toon extra foto van Gonnie van Griensven
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Belinda Houben op donderdag 15 feb 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Ondanks dat wij "slechts " een showroom keuken kochten, waar de winstmarge toch klein Is, werden we echt geweldig geholpen ! Vriendelijkheid, vakkennis en natuurlijk de prachtigste keukens, dáár staat Nuva voor ! De keuken werd voor ons afgebroken, thuis gebracht en netjes verpakt in bubbelfolie. Later heeft Nuva nog contact opgenomen om te kijken of alles lukte met montage. Geweldig bedrijf!!
FOTO VAN BELINDA HOUBEN
Keuken geplaatst in huis
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aangenaam contact”
Door Gijs van Zon op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Aangenaam kennismakingsgesprek gehad en tijdens het maken van keuzes en de periode naar de levering toe, erg flexibele mentaliteit, aangezien er nog iets gewijzigd moest worden. Tijdens plaatsen was het keukenblad fout, maar is binnen een dag opgepakt en opgelost.
FOTO VAN GIJS VAN ZON
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Marius op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Goede en mooie keuken, slim ontwerp en perfect geinstalleerd. En als er iets is wordt het zsm opgelost. Aanrader.
FOTO VAN MARIUS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ga zo door”
Door Bert Lammers op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Zéér tevreden over de adviezen vooraf, communicatie. levering keuken en het plaatsen daarvan. Aspirant kopers kan en wil ik zeker NUVA aanbevelen! Nuva, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Marianne van Asten op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een Hoogglans Keuken gekocht. De hulp, houding, deskundigheid en communicatie van de verkoopster (goed advies en geen gladde verkooppraatjes), de levering, de montage, de communicatie, de aftersales en het herstellen van enkele "mankementjes" werden super opgepakt en uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de aangekochte keuken en de service die door Nuva Keukens werd geleverd en we zouden en zullen Nuva Keukens in ons netwerk dan ook zeker aanbevelen. Enige aandachtspuntje was het aanmeten van de hoogte boven de keukenkast en het plafond. Hier werd een behoorlijke meetfout gemaakt, maar we hebben dit zelf goed kunnen oplossen met degene die het plafond gemaakt heeft. Dus wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze mooie keuken. Bedankt!
FOTO VAN MARIANNE VAN ASTEN
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Max van dalm op dinsdag 23 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Binnen 3 uur een keuken uitgezocht/uitgetekend en gekocht, wederom zeer tevreden het is onze 2de keuken die we bij nuva keukens hebben gekocht en mochten we weer gaan verhuizen dan word onze 3de keuken ook weer bij nuva gekocht.

Aanvulling ontvangen 23 januari 2018: Mijn aankoop is +- 2 maanden geleden geleverd, is allemaal goed gegaan in het begin wat problemen gehad met mijn vaatwasser maar dit is door whirlpool opgelost.
FOTO VAN MAX VAN DALM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door W.R. Wigboldus op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
We kochten een hele keuken en werden uitstekend geholpen. Wijzigingen waren ook geen probleem. De keuken werd prachtig geplaatst. Een servicemonteur herstelde perfect een klein euvel. Nuva keukens is aan te bevelen vanwege de uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door Kees van Wetten op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service en duidelijke communicatie! Alles op tijd geleverd en nauwkeurig geïnstalleerd!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed en duidelijk”
Door Roy Theeuwen op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Deurne
Goede en duidelijke service, afspraken worden nagekomen. Keuken netjes gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door Roland Vogels op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Uitstekende en gedetailleerde uitleg tijdens verkoop. Goede advies en prettige prijs kwaliteit. Goede begeleiding en levering stipt en precies.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Hans Wagener op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Zeer goede verkoop service van John, nette plaatsing en goede aftersales. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door Lindy van Beek op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service, wordt goed meegedacht wat de beste opties zijn voor het optimaal plaatsen van je keuken. Op het laatste moment nog een kastje uit de tekening laten halen. Zonder problemen gebeurd. Dezelfde dag nog een nieuwe tekening en geld terug!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Gerard van loon op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze ervaring:daar wij bij diverse keuken bedrijven zijn geweest voelde het bij nuva keukens toch anders. De verkoper:namelijk olaf was direct maar op een prettige manier gaf ons een goed gevoel,goede uitleg over de mogelijkheden van soort keuken en apperatuur zijn ook die dag ook geslaagd. Afspraak omtrend leveren en plaatsen van de keuken is vlot verlopen zelfs bij het leveren van de keuken gaf de chauffeur aan dat er met een boven kastje een beschadiging was de chauffeur had dit al gemeld aan nuva en er was al actie ondernomen voor een nieuw kastje. Plaatsen van de keuken monteur heledag bezig geweest prima werk geleverd. dus wat ons betreft is nuva een echte aanrader super bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Veel lof”
Door Vandermuhlen op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Heb alleen maar lof over de afhandeling van het kopen en monteren van de keuken met zeer goeie kennis van de verkoper Renee Uben.
FOTO VAN VANDERMUHLEN
Keuken met witte fronen en donker blad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Voncken op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Levering is ook goed gegaan. Zeer tevreden over Nuva keukens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Paul Janssen op dinsdag 16 jan 2018 '18 | vestiging Deurne
Fijne afspraken gemaakt, snelle oplossing bij vragen of problemen. Mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets was teveel”
Door Biemans op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij Yolanda en Jos. Door twijfels van onze kant weer wat aanpassingen laten maken. Niets was teveel voor ze. Uiteindelijk staat de keuken nu en zijn er een paar dingetjes geweest waarvoor de servicemonteur is ingeschakeld. Een verademing! Wat een goede service! Aardige en kundige mensen. Wanneer je belt word je ook altijd heel correct geholpen. Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Nuva keukens. Hier staat nazorg en meedenken ook nog hoog in het vaandel. Super!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden met de keuken”
Door P Mulder op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht goed geholpen. Goede nazorg als er iets niet in orde is wordt goed verholpen. Ben erg tevreden met mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R.Schoenmaekers op dinsdag 26 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht bij Nuva keukens en super service! Afspraken altijd en allemaal nagekomen. Montage ook super service! Na montage kleine beschadiging ondekt maar werd meteen nieuw paneel besteld. Dus ik ben zeer tevreden!!! Zeker aan te bevelen als je een nieuwe keuken nodig hebt! mvg R.Schoenmaekers
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zou weer hier kopen”
Door brouns op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
bij de aankoop een zeer vriendelijke verkoper maar het poeschen om te kopen was een beetje storend. Het plaatsen is snel en goed gegaan. het aansluiten van de waterafvoer was niet goed gegaan, maar is tot volle tevredenheid opgelost. Ik zou weer bij Nuva keukens kopen alleen de apparatuur vooraf beter bekijken of deze wel aan al mijn eisen voldoet.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klacht goed opgelost”
Door Fam Kempers op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Heerlen
Na bij u een keuken te hebben gekocht werd deze met een mankement aan de afzuigkap geleverd. Na nog 3 nieuwe beschadigde afzuigkappen hebben wij besloten zelf maar een afzuigkap te gaan kopen bij een ander bedrijf. Klacht ingediend waarop NUVA Keukens reageerde door direct met ons contact op te nemen, en samen met ons aan tafel deze klacht op te lossen. Dit is correct verlopen en opgelost. Ze gaven toe dat zoiets nooit had mogen gebeuren.Op keuken zelf niets dan goeds te melden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blij met de keuken”
Door Ton en Diana Giebels op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van NUVA. De service is goed,telefonisch goed bereikbaar en staan je altijd te woord of je wordt terug gebeld. De montage is super, er wordt van te voren goed gecommuniceerd om eventuele misverstanden te voorkomen.(van showroom tot plaatsing) Ook het vermelden waard zijn de nette vakkundige monteurs van NUVA ! Chapeau,
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gelijk goed geholpen”
Door B.Cramer op donderdag 7 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Ondanks dat er wat negatieve beoordelingen op internet stonden toch maar eens gaan kijken op advies van de buurman van de eigenaar. We waren van plan meerdere bedrijven te bezoeken maar we werden door de heer Mennen dermate goed geholpen met keuze en adviezen dat we besloten een offerte te laten maken en we hadden een richtprijs in ons hoofd. Tot onze verrassing viel de prijs ons erg mee, ondanks de keuze van kwaliteits- apparatuur. Hebben na een beetje handelen getekend. Geen minuut spijt van, keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, op afgesproken dag gemonteerd en in een dag klaar, perfect. Paar kleinigheidjes paar dagen later keurig opgelost. Alleen maar lof en meneer Mennen bedankt voor de goede adviezen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door E. Koers op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Someren
Wij hebben in juni dit jaar een nieuwe keuken gekocht in Someren en uiterst goed en vriendelijk geholpen. Goed advies bij de aanschaf van de keuken apparatuur, waarbij rekening werd gehouden met het te besteden budget. Afgelopen november is de keuken geplaatst in ons nieuwe huis en keurig afgeleverd. Op het moment van plaatsing was het aanrechtblad, wat zou moeten doorlopen in de vensterbank, nog niet klaar en de meedenkende monteur heeft daar een tijdelijke geplaatst zodat het geheel er toch mooi uit zag. Kortom: wij zijn erg tevreden. Misschien 1 puntje ter verbetering: bij aankoop werd de keuken uitgetekend op ruitjes papier en met een lineaal en dát is niet echt meer van deze tijd (alhoewel het ook wel weer z'n charme had).
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door Methorst op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Zeer vriendelijk geholpen. Martien heeft veel kennis en denkt met de klant mee. De keuken is door een zeer nette en vriendelijke monteur geplaatst. Het was voor ons de 1e kennismaking met Nuva keukens maar zullen dit bedrijf aanraden bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaring”
Door JMH Houtappels op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Ik heb bij Nuva in Someren mijn keuken gekocht omdat dit Bedrijf mij werd aanbevolen door Familie en kennissen die ook bij Nuva hun keuken hadden gekocht en daar zeer over te spreken waren. Dat heb ik ook zo ervaren. Afspraken werden nagekomen, levering verliep goed, montage goed, goede service, enzovoort. Dus voor nieuwe cliënten aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen klachten”
Door wim van dinther op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Someren
goede uitleg van de mogelijkheden en vervolgens door een uitermate vakkundige installateur geïnstalleerd. Nu een maand in gebruik en geen klachten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Netjes en correct”
Door erwin en miranda op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Netjes en correct geholpen door de mensen van Nuva Tilburg. ook nadat wij de keuken hadden gekocht en toch nog enige wijzigingen wilden doorvoeren. ook de mensen van de montage bedankt voor de goede plaatsing van onze keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed gegaan”
Door Pieters op maandag 27 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Keuken+ Koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser, cooker, kookplaat met bora afzuiger. Op prettige manier geholpen en zeker aan te raden om hier te kopen.

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: De keuken is geplaatst eind oktober goed gegaan allemaal.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt”
Door Marcel Megens op woensdag 22 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Super geholpen door Maurice Lambrichts en de service van NuVa Keukens. We hadden pech met ons nieuwe werkblad maar dit is zonder problemen prima verholpen geworden, mede door duidelijkheid vanuit Nuva. Kortom goede service meer kan men niet wensen. Bedankt Maurice
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Bas op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Na een goed ontvangst rustig rond kunnen kijken in de ruime showroom. Daarna zijn we met Berry aan tafel gaan zitten en zijn zeer deskundig geholpen. Samen hebben we een mooie keuken samengesteld die op papier volledig aan onze wensen voldoet. Telefonisch nog enkele wijzigingen achteraf doorgevoerd, dit was totaal geen probleem. Een paar maanden later werd de keuken geleverd, helaas was dit wel de verkeerde, maar na 1,5 uur werd de verkeerde alweer opgehaald en de juiste geleverd. De installatie werd door Rick uitgevoerd, wat een vakman! Niks was hem teveel en heeft de keuken op zeer kundige manier geïnstalleerd. Uiteindelijk was de keuken precies zoals we deze hadden voorgesteld. Berry en Rick, bedankt! Ik raad iedereen Nuva keukens aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevredenheid alom”
Door P. Claus op zondag 19 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Gekocht een geheel nieuwe keuken, met gewenst apparatuur. Na het bezoeken van een aantal keukenspecialisten is onze keuze op NUVA keukens Heerlen gevallen. Waarom? Duidelijke informatie, ruimte om onze wensen kenbaar te maken, geen pushen mbt wat kan wel, wat kan niet, vakkundige begeleiding in de mogelijkheden van de keukensamenstelling, ruimte en tijd voor de bezoeken en gesprekken.
De afspraken zijn allemaal nagekomen. Was de contactpersoon op het moment niet te bereiken, er werd altijd teruggebeld om de vraag af te handelen. Het tijdschema van aankoop t/m plaatsing, met in ons geval een kleine aanpassing na montage, verliep volgens afspraak. Montage prima verlopen door vakkundig en secuur personeel. Tevredenheid alom.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Scheurtjes in poten”
Door Christel op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Nooit meer, zeer slechte service wanneer er na een half jaar al scheurtjes in de poten komen. Volgens fabrikant slijtage door gebruik. Nuva wil alleen iets doen wanneer ik er mee akkoord ga dat de kosten voor mijn rekening komen als blijkt dat het door eigen toedoen is ontstaan. Daar kunnen ze dan alle kanten mee op, en dat na een half jaar. Schandalig! Dus nu nog steeds scheurtjes in mijn poten.
FOTO VAN CHRISTEL
Detailfoto scheuren
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Fijne begeleiding”
Door Fam. Vereijken op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Fijne begeleiding bij de aankoop en afhandelen van de nieuwe keuken. Goede monteur voor het plaatsen van de keuken. Vriendelijk en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door A. Jonkers op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Onlangs keuken gekocht bij NUVA in Someren, afspraak maken en advies was goed en duidelijk. goede ideeën aangedragen. Overeengekomen datum plaatsing keuken is gehaald zoals afgesproken en het voorbereidende werk( verwijderen oude keuken, leidingwerk etc.) werd uitstekend en op tijd gedaan door het bedrijf dat door NUVA was voorgesteld. Een zeer goede ervaring en erg tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles netjes”
Door J. Poels op zaterdag 11 nov 2017 '17 | vestiging Someren
Zeer tevreden alles netjes gemonteerd een deur met zeer kleine beschadiging werd vervangen en ook de beschadiging die ik zelf aan een lade had aangebracht werd vervangen zonder extra kosten. Monteur nam tijd om apparaten goed uit te legen perfect. Dit is onze tweede keuken bij Nuva ook over de eerste keuken waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Coen Storm op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, prima service en perfecte installatie
FOTO VAN COEN STORM
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niet tevreden over service”
Door Dominique op dinsdag 7 nov 2017 '17 | vestiging Heerlen
Keuken begin dit jaar gekocht en begin juni geleverd. Vandaag 7/11 is pas alles afgehandeld. Alleen maar problemen gehad. Bij de levering van het werkblad was de vensterbank niet meegeleverd. Monteurs hebben dit opgemeten. Toen de nieuwe vensterbank er eindelijk was, bleek dat hij te lang was en niet paste. Moest dus weer terug. Zelfde tafereel met plint onder kastenwand. Plint was te kort (niet de schuld van Nuva). Nieuwe plint werd geleverd, was helemaal beschadigd toen hij uit de folie kwam en kon dus weer terug. Vandaag zijn ze de nieuwe plint komen brengen en je raad het al.. hij was te hoog. Gelukkig kon de monteur hem wel ter plekke afzagen, want anders hadden we weer een hele tijd moeten wachten. Kortom, totaal niet tevreden over de service van Nuva Keukens Heerlen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle lof”
Door Schmetz op donderdag 19 okt 2017 '17 | vestiging Heerlen
Bij binnenkomst in de winkel vroegen wij of we eerst even rustig mochten kijken, dat werd gerespecteerd en we konden rustig kijken. Toen we om een adviseur vroegen kwam Berry, nou, onze complimenten voor zijn kennis en met name geduld. Zelfs na verschillende keren te zijn terug gegaan bleef hij steeds geduldig en werden alle vragen beantwoord. Het allerbelangrijkste vonden wij dat er niks afgedwongen werd met gelijk tekenen enzv. Ook alle lof voor de monteur die onze keuken geplaatst heeft. Dit was een echte ouderwetse vakman die wist wat hij deed en de keuken staat er dan ook perfect bij. Alleen maar lof voor het hele traject van koop tot plaatsing. We zouden het direct weer doen. Nuva keukens Heerlen, chapeau.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verstand van zaken”
Door netty vinken op woensdag 18 okt 2017 '17 | vestiging Deurne
Heel goed fijne verkoper die verstand heeft van zaken top.

Aanvulling ontvangen op 19 oktober 2017: We hebben gekocht en we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keukenaankoop”
Door M. Wolters op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Heerlen
Ze maken reclame met allerlei gratis keukenapparaten, echter als je hier voor vraagt is er altijd een of ander excuus dat de regeling voor jou net niet geldt.

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2017: De keuken is gekocht en geleverd in augustus. De monteur was erg onvoorzichtig en had naar onze mening weinig tijd. Op verschillende plaatsen is de folie niet verwijderd.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede tips”
Door Loes van der Sterren op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Deurne
Zeer klantgericht, eerlijk, meedenkend, goede tips.
FOTO VAN LOES VAN DER STERREN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Horst Arres op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Nieuwe Keuken super geholpen door Maurice. Goed beraden, zelf komen opmeten en na plaatsing komen kijken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Complete keuken”
Door Theo Swinkels op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Deurne
Deze week is het tweede deel van onze keuken geplaatst en daarmee werd de keuken compleet. De installatie was een echte klus maar werd zeer vakkundig verricht door twee nette medewerkers. Ze dachten heel goed mee over de beste oplossingen en gingen niet voor een snelle klus maar wel voor het mooiste resultaat. De communicatie over de levering en plaatsing vanuit het centrale kantoor liep ook op rolletjes. Kortom: een 10!
FOTO VAN THEO SWINKELS
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Stevense op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Bergeijk
Het duo NUVA Keukens (Berry vd Mortel, filiaal Bergeijk) en Branten Maatwerk (Werner Branten, Best) is voor ons "de" combinatie geweest voor een mooie nieuwe keuken welke binnen budget, binnen de afgesproken tijds planning, met een goede service van NUVA Keukens en met goed vakmanschap van Branten Maatwerk voor 100% keurig is opgeleverd. Zonder aarzeling kan ik beide partijen van harte aanbevelen. Familie Stevense
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aangeraden”
Door Lothmann op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Sehr gute Erfahrung mit Nuva Keukens. Die Planung war sehr gut, die Beratung war fachkundig und die Termine wurden präzise eingehalten. Das Küchenaufbauteam hat sehr sorgfältig gearbeitet und die Küche sehr sauber aufgebaut. Ich kann Nuva Keuken mit ruhigem Gewissen empfehlen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel netjes opgelost”
Door Hans en Elly Peereboom op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Heerlen
Geweldige service. Ik kan deze keukenleverancier bij iedereen aanbevelen. Een bedrijf wat zijn afspraken zonder problemen nakomt. Een pluim voor de servicemonteur Mart. Zulke medewerkers moet je koesteren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door fam. Baens op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Someren
wij hebben een nieuw appartement gekocht en wij moesten nog een nieuwe keuken kopen. we hebben een afspraak gemaakt bij NUVA keukens in someren. een afspraak maken is normaal. wij zijn zeer correct behandeld. ze luisteren goed naar de wensen van de klant, en vertalen dat goed en duidelijke op de tekening.zij geven ook een zeer goed advies.de keuken moet nog geplaats worden ( ook door eigen vast personeel) als het appartement is op geleverd. maar wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed opletten”
Door wu op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Tilburg
ik heb pas een nieuw keuken gekocht bij nuva keuken tilburg. ik ben helemaal niet blij mee. ik krijg niet helemaal completen jij moet goed opletten op papier staan wat jij allemaal gekocht of elke spreken opnemen. omdat de verkoper heel erg vergeetachtig.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Niet naar wens uitgeleverd”
Door Anne op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Deurne
Goed geholpen door verkoper. Vakman installeert dee keuken. Echter mondelinge afspraak over type spoelbak is verkeerd in de factuur terecht gekomen. In showroom uitgekozen. Geen idee wat de vaktermen zijn en daardoor niet door mij gesignaleerd. Bij plaatsen opgemerkt. Nuva wil niet oplossen of tegemoet komen. Jammer en teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Grote prijsverschillen”
Door Jos Maas op woensdag 25 jan 2017 '17 | vestiging Tilburg
In 2004 een Siematic keuken gekocht bij NUVA Oisterwijk. Deze is na al die jaren nog steeds goed. Alleen de gasveren van de klepkast waren aan vervanging toen. Na informatie bij NUVA bleken deze €175 per 2 te kosten. In totaal maar liefst €350. Enorm veel geld en een alternatief was er niet zo zei men. Echter via internet, vervangingsmarkt.nl de originele veren gevonden voor....... €35 per stuk. Absurd gewoon. Dit noem ik geen service maar je reinste afzetterij.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede naservice”
Door Notenboom op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Heerlen
Wij hebben er onze keuken gekocht. De service van Nuva is geweldig na 4 jaar is een telefoontje of mailtje genoeg en er komt meteen een monteur langs. In 2016 gratis nieuwe afvalbak vervangen en gisteren was er een monteur die de koelkast deur heeft afgesteld omdat het alarm vaker afging. Hij zag meteen dat de klepkastjes niet zo goed omhoog bleven staan en heeft dat ook meteen verholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keuken hier bestellen montage elders doen”
Door Marco Brekelmans op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Tilburg
In april 2016 contact met deze zaak gelegd, n.a.v. een via-via contact. Vriendelijke verkoopster die vertelde wat er mogelijk was (catalogi ten overvloede! die je mee naar huis kon krijgen). Had gezegd dat het pas september zou worden. Niets meer gehoord; geen gedram zoals andere keukenondernemingen! Pluspunt. Kom je voor keukens of voor kortingen was de vraag van de verkoopster: ik had moeten zeggen; beide. Maar uiteindelijk heb ik (tevens na bemiddeling van de manager) een schitterende keuken geleverd gekregen (alles was aanwezig, niets ontbrak (zoals je zo vaak mag lezen op deze site). Montage echter (gezien grootte van het bedrag) elders ondergebracht. Dat scheelde aanzienlijk! Dus montage elders bekijken zou ik zeggen.
FOTO VAN MARCO BREKELMANS
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geplaatste keuken”
Door Marianne Driessen op woensdag 13 jul 2016 '16 | vestiging Deurne
Na lang wachten ivm verbouwing mochten ww gisteren eindelijk de keuken ontvangen. In de showroom waren we al goed geholpen met het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. Youri heeft bij ons de keuken geplaatst en heeft dit uitstekend gedaan, wat een vakmanschap!
FOTO VAN MARIANNE DRIESSEN
Uitstekend geplaatst door Youri
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Afspraak niet goed gegaan”
Door MJC Schiltmans op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Heerlen
Het kopen van een keuken staat of valt met het enthousiasme en expertise van de verkoper. Op onze tweede afspraak om 12.00 uur wilden wij de tekening bespreken (en zelfs zaken doen). Toen kwamen wij van een koude kermis thuis. Opvang geregeld voor de kids, een uur rijden en na 20 minuten zei meneer: "Ik heb om 13.00 uur een nieuwe afspraak" terwijl hij aan het tekenen was op de offerte en niet luisterde naar onze ideeën. 1 uur voor het kopen van een nieuwe keuken? De volgende opmerking was: "Het is zondag dus een drukke dag voor ons." Toen wij tenslotte aan het kijken waren naar ietwat andere kleuren kwam de opmerking: '"Als jullie niet weten wat jullie willen is het zonde van mijn en jullie tijd. Toen ik klaagde bij de receptie over de ongeïnteresseerdheid van deze verkoper was het antwoord: "Kan gebeuren". Voor de eerste keer in mijn leven kwaad weggelopen uit een winkel. NUVA keukens nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +48 bedankjes
“Nette keuken”
Door E maas op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Someren
Keuken een jaar in bezit, goede prijs kwaliteit, goede kwaliteit apparaten. Keuken is netjes geïnstalleerd. Minpunt: vooraf besproken bij adviseur over slecht recensie van onderbouw halogeen verlichting, was totaal geen probleem meer omdat men alleen nog maar led verlichting leverde. Uiteindelijk na installatie bleek het toch halogeen te zijn. Op de aankoop bon stond onderbouw verlichting ( geen halogeen of led erbij) Ontevreden contact gezocht maar was eigen fout volgens verkoper omdat anders 'led' voor 'verlichting ' zou staan op de bon, hier waren we erg teleurgesteld in. Geen passende oplossing geboden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prettige samenwerking slechte apparatuur”
Door Jac van Linden op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Veghel
Het is inmiddels ruim 5 jaar geleden. De samenwerking was prettig en zonder problemen en we zijn nog steeds hartstikke blij met onze mooie keuken. Het enige dat het laat afweten is de Bauknecht inbouwapparatuur. Jammer dat ze die goedkope rommel verkopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verschuilen achter voorwaarden”
Door Van der Velden op donderdag 29 okt 2015 '15 | vestiging Bergeijk
Nooit nooit nooit meer! Ze zijn enkel uit op dikke winst. Op correspondentie wordt eenzijdig gereageerd en verschuilen zich achter hun voorwaarden. Zelfs 2 aangetekend brieven geschreven, en waarschijnlijk wordt het rechten. Ik hou jullie op de hoogte.
Reactie of foto toevoegen +60 bedankjes
“Mondelinge toezegging niet nagekomen”
Door Piet Valkier op zaterdag 25 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
Bij levering van de keuken blijkt een composiet spatwand te ontbreken. NUVA wil deze alleen bestellen tegen betaling terwijl mondeling was afgesproken dat wij deze in de bestaande order mee zouden krijgen. De dimensies stonden vanwege een nog te maken constructie-keuze niet vast. Onze NUVA verkoper in Heerlen weigert zich nu te herinneren dat hij dit heeft toegezegd. Wij zijn verbolgen over deze slechte behandeling en slechte service door NUVA en zien dit nu als een principieële zaak. Ontkennen van deze mondelinge afspraak door NUVA voelt voor ons als leugenaars worden bestempeld.
REACTIE VAN PIET VALKIER
Op verzoek van NUVA deze aanvulling op mijn recensie van 25 juli 2015: het spatwand-probleem is uiteindelijk opgelost. Helaas heb ik meerdere malen moeten bellen en ook moeten ook overwegen de Consumentenbond en de Geschillencomissie in te schakelen. De beoordeling gaat daarom voor mij van 1-ster naar maximaal 3-sterren = net voldoende. Ikzelf zou hier geen keuken meer kopen.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Erg tevreden over”
Door K.Faber op maandag 29 jun 2015 '15 | vestiging Deurne
Wij hebben sinds een aantal weken onze nieuwe NUVA keuken en zijN hier erg tevreden over. Na een groot aantal keukenzaken te hebben bezocht tot in Duitsland, heeft de prijs/kwaliteits verhouding bij ons de doorslag gegeven om voor NUVA keukens in Deurne te gaan. De professionele voorlichting bij de aankoop, maar ook de nazorg om een aantal kleine punten, die bij het plaatsen haast onvermijdelijk zijn, correct te verhelpen hebben ons positief verrast.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Heel goede service”
Door Carla op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Tilburg
Mijn keuken is 6 jaar, naar volle tevredenheid, in gebruik. De laatste tijd ging de koelkastdeur niet goed meer dicht en klemde flink. Dit is door de service dienst, kosteloos en zeer snel opgelost. Waar maak je dat nog mee. Nuva Keukens bedankt!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“prima service ook naar 8 jaar”
Door Bart Stelder op donderdag 16 jan 2014 '14 | vestiging Someren
Ca 8 jaar geleden een keuken gekocht mij Nuva. Afgelopen week is de vaatwasser overleden. De nieuwe werd gisteren geleverd. Wat een service. In alle rust en met liefde voor het vak werd de oude machine verwijderd en de nieuwe geplaats. Toen de machine geplaatst was, werd de hele keuken even nagekeken. Deurtjes en laden werden opnieuw afgesteld, enkele schaniertjes werden vervangen, en er werden wat lichte beschadigingen bijgewerkt. Na afloop verliet de monteur ons met de boodschap dat dit alles bij de service van Nuva hoort. Top......
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
“Na 12 jaar weer”
Door Franklin op dinsdag 29 okt 2013 '13
Vorig jaar na een verbouwing ook de keuken van 12 jaar oud aangevuld en voorzien van nieuwe kastjes. De keuken was na 12 jaar nog steeds perfect in orde. Perfect geholpen door NUVA keukens, goed meegedacht, alternatieven aangedragen en uiteindelijk ook een scherpe prijs (vonden wij, maar niet verder gekeken). Installatie top (hele dag meegewerkt en veel geleerd van monteur). Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“excellent”
Door Jack op zaterdag 16 feb 2013 '13
Wij hebben in 1999 een keuken gekocht, nu was onlangs het deurtje boven afzuigerkap kapot, na een grondig advies omdat de keuken niet meer te leveren was + dat er kleur verschil zou ontstaan hebben we een keuze kunnen maken. Onze vaatwasser was ook aan vervanging toe. Nu tijdends het plaatsen heeft de monteur alles perfect opgelost. hij heeft alle deuren bij gesteld laden nagekeken. Alles is perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“zeer goede aftersales”
Door Yvonne op maandag 27 feb 2012 '12 | vestiging Veghel
We hebben samen met Nuva alles tot in de puntjes uitgedacht. We hadden wel al veel voorwerk gedaan, maar ze denken heel erg mee (NUVA Veghel)en nemen alle tijd. Waar ik vooral heel erg tevreden over ben is de aftersales: bij een installatie van een keuken gaat er altijd wel iets mis. ze staan binnen no time voor de deur en over de kosten geen discussie, nu ook na bijna 2 jaar nog toen bij een deurtje een randje los ging laten. Dat een goede aftersales belangrijk is hebben we ondervonden bij het plaatsen van een badkamer bij Baderie Piels: overal achteraan gaan en discussie. Rampzalig. Heb vaak NUVA aangehaald, dat het dus ook anders kan. Superbelangrijk die aftersales, een grote pluim voor NUVA.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“meedenken”
Door brigitte op zondag 4 sep 2011 '11
zeer tevreden, kwamen met oplossingen waar andere keukenzaken niet aan gedacht hadden, of niet wilden denken.., plaatsing prima!!
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
Vestigingen Nuva Keukens
aBergeijk (7 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ, Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (9 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC, Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (33 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM, Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (16 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD, Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (29 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW, Tilburg, tel 013 - 578 44 44
fVeghel (2 ervaringen), Corridor 7, 5466 RB, Veghel, tel 0413 - 31 22 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.