Feedback
9,8

Poggenpohl Den Bosch

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
poggenpohldenbosch.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Den Bosch
Hier komt alles samen
Unieke keukenontwerpen met aandacht voor details, hoogwaardige apparatuur en originele oplossingen. Wij verbinden keuken en interieur creatief met elkaar.

Kijk
Kom naar de showroom van Poggenpohl Den Bosch en beleef het zelf!

Voel
Laat u meevoeren in het concept van Poggenpohl en ervaar leven, wonen en koken in uw stijl.

Creëer
Ga samen met onze professionele interieur-architect aan de slag en ontwerp uw droomkeuken.

Samen
In samenwerking met Poggenpohl Den Bosch wordt een totaalplan van uw stijl gecreëerd.
Ervaringen
Er zijn 75 ervaringen over Poggenpohl Den Bosch. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren67 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 74 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Schitterende keuken”
Door Ellen van Spijk op vrijdag 12 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Poggenpohl in 's-Hertogenbosch. Eerste kennismaking was heel prettig. Rob en Rene namen echt de tijd, en op basis van onze wensen werd een heel mooi ontwerp gemaakt. Met de hand geschetst. Vervolggesprekken ook erg prettig. Keuken geleverd volgens afspraak. Toen bleek dat iets verkeerd geleverd was, werd dit direct hersteld. Erg klantvriendelijk en servicegericht. En de keuken is schitterend!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Maurice en José van der Steen op donderdag 11 okt 2018 '18
Bij de eerste kennismaking was ons al duidelijk dat we hier een prachtige keuken gaan kopen. De samenwerking was uitstekend, een prachtig ontwerp en zélfs een aanpassing aan het ontwerp van onze woning bleek de enige juiste keuze te zijn. Rob en René hebben zicht verdiept in het ontwerp en onze wensen. Het resultaat mag er zijn! Een prachtige keuken waar we jaren van gaan genieten! Bijzonder bedankt voor de plezierige samenwerking en we raden iedereen aan om juist hier een keuken te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen!
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Fam Louwerens op donderdag 11 okt 2018 '18
In april om tafel met Rene en Rob letterlijk en figuurlijk om tafel met alleen de wensen nee je gaat niet over 1 nacht ijs dit was ook winkel nummer 5 na elke keer het idee te hebben niet eerlijk te zijn over prijs over ideeën en zelfs een keer dat we onder aan de stapel beland zijn nee hier neemt men geen blad voor ons zijn mond precies waar wij van houden open een eerlijk en nee we wonen niet in een land waar afdingen op de eerde plaats staat. Rob komt eerst thuis om te zien waar de keuken nu echt komt nee geen villa gewoon een huurhuis op een rijtje en dan gaat hij terug en na 1 1/2 week terug in de showroom waar de tekeningen keurig klaar liggen nou en wat voor ideeën echt alleen maar lof nou daar hebben we het gevoel een echt goed gevoel dus kom maar op met de handtekening en de datum wordt gepland 1 en 2 oktober we kunnen aan de slag en wat een ellende zijn we tegen gekomen maar een belletje of mailde richting Rene en hup weer uit het gat kruipen en doorgaan. Bedankt voor de opbeurende woorden. We zijn de klaar voor om de monteurs Lars en Jurgen te ontvangen op de 1 ste jeetje wat een toffe gasten echt alleen maar lof en wat een gezelligheid nemen ze mee naar Sleeuwijk echt 2 dagen gehad met de mannen dag 3 was het afkicken dat ze er niet meer waren en wat een keurig werk hebben ze afgeleverd een wasbak die lekte in de carriere van Rene nog nooit gebeurd dan praten we over 30 jaar maar wij treffen het maar wat we nog meer treffen is dat binnen een uur een nieuwe wasbak geleverd wordt aan huis door de fabrikant heb je het dan niet gemaakt in de keuken wereld!!!!!! Echt met het lezen denk je misschien nee dit kan niet nou dit is een waargebeurd verhaal wat uit mijn hart geschreven is en waar geen ene leugen in staat Rene Rob Lars en Jurgen BEDANKT VOOR ALLES!!!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een feest”
Door Sander van de Loo op vrijdag 5 okt 2018 '18
Vanaf het eerst moment dat je binnenkomt tot aan het einde is het een feest om zo een keuken aan te mogen schaffen. De continue begeleiding, de aandacht voor het ontwerp, niet alleen van de keuken maar ook hoe deze functioneert in de totale ruimte en het oog voor de details en de functionaliteiten, zorgen voor een schitterend eindresultaat. Rene en Rob zijn er altijd voor je en samen komt het tot een onovertroffen resultaat. Volgende keer gaan we er zeker weer heen, het nadeel van kwaliteit leveren is alleen dat dat nog wel even zul duren :)
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Dessens op dinsdag 2 okt 2018 '18
Na bezoeken aan verschillende keukenbedrijven kwamen wij als snel tot de conclusie, dat onze Poggenpohl keuken van 27 jaar oud vervangen moest worden door wederom een Poggenpohl. Na speurwerk op internet zijn wij terecht gekomen bij René en Rob in Den Bosch. Een bezoek aan de showroom en de hartelijke ontvangst gaf ons het vertrouwen om terug te komen voor een oriënterend gesprek. Voor ons was het echt belangrijk dat de service niet zou stoppen na de aankoop van de keuken. Al snel werd ons duidelijk dat de focus lag op het verwezenlijken van onze droomkeuken, het helpen bij het maken van de juiste kleurkeuze, het ontwerp, het vinden van de meest geschikte apparatuur en vooral op het ontzorgen vanaf het 1e gesprek tot aan de oplevering. Al deze facetten hebben wij als uitermate positief ervaren. Afgelopen maandag en dinsdag is onze keuken geplaatst door een fantastisch en zeer professioneel team, gefocust op kwaliteit en met oog voor detail! Dit hele avontuur is dankzij René en Rob een feestje geweest met een fantastisch eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marcel en Hanneke op vrijdag 7 sep 2018 '18
Zo blij dat we een keuken bij Rene en Rob hebben gekocht! Over het ontwerp zijn we bijzonder goed geïnformeerd en zeer tevreden. Geen kookeiland zoals anderen adviseerden, maar een ontwerp dat veel beter past in onze ruimte. De keuken is nu eenvoudig van vormgeving, maar prachtig van uitstraling en heeft een unieke kleurencombinatie. Tijdens de bouw van ons huis ontstonden er onverwachte problemen, waardoor het keukenontwerp aangepast moest worden. Een telefoontje naar Rene bleek genoeg, en dezelfde dag kregen we van Rob tekeningen met oplossingen gestuurd. Dat is service! Ook tijdens en na het plaatsen is er goede service geleverd. Een aanrader dus! Het is het geld meer dan waard.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Janneke en Willem op dinsdag 4 sep 2018 '18
Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een moderne keuken. We hebben gekozen voor een wit eiland en een mat zwarte kastenwand met apparatuur. De keuken is de eyecatcher van ons huis geworden! René en Rob hebben ons super geholpen. Niets was hen te veel en we zijn zo ontzettend blij met het resultaat! Ontzettend bedankt voor jullie service en gastvrijheid! Poggenpohl Den Bosch is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichtheid”
Door Anny Sijstermans op maandag 6 aug 2018 '18
Vanwege het voornemen om kleiner te gaan wonen deed zich de noodzakelijkheid voor om een nieuwe keuken te laten installeren. Via internet kwam ik terecht bij Poggenpohl in Den Bosch. Onze eerste keuken ooit was een Poggenpohl keuken, en daar was ik heel tevreden over. Reden voor mij om toch te kijken wat de mensen uit Den Bosch voor me zouden kunnen betekenen, en ik heb er geen spijt van. Gezien mijn liefde voor koken ben ik veeleisend wat mijn keuken betreft en ik ben meer dan enthousiast over de deskundigheid en creativiteit van Rene en Rob. Hun klantgerichtheid verdient een groot compliment. Rob heeft zich de moeite getroost om een heel eind te rijden om mijn oude keuken te zien, zodat hij kon "proeven" hoe ik een keuken beleef en hoe mijn nieuwe woonplek eruit zag, zodat de beschikbare ruimte zo efficient en optimaal mogelijk benut kon worden. Rene heeft stad en land afgebeld om mijn wensen ten aanzien van het fornuis te kunnen verwezenlijken. Niets was hen te veel, en we hebben toch wat over en weer gecommuniceerd over kastenindelingen, kleurstellingen etc. Het resultaat mag er zijn: een prachtige keuken, met veel gebruiksgemak en bovenal een gezellige hangplek. Dank jullie wel, heren. Maar ook de installateur verdient een compliment: voor de deskundigheid waarmee hij te werk is gegaan bij het plaatsen van de keuken en het meedenken waar dat van pas kwam. Ik ben meer dan tevreden en kan iedereen die toe is aan een (nieuwe) keuken aanraden om bij Poggenpohl Den Bosch een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel complimenten”
Door fam Pennings op maandag 23 jul 2018 '18
Ik had mijn zinnen gezet op een keuken van een ander gerenoveerd merk. Maar het gehele proces verliep traag en blijkbaar snapte men niet wat wij wilden. Vervolgens zijn we bij toeval bij Poggenpohl Den Bosch binnen gelopen. Rob en Rene durfden de uitdaging aan om met een keuken te komen zoals wij dat wilden. Vooral ik had precies in gedachten hoe het moest worden. Wij een afspraak gemaakt en binnen een paar dagen hadden de heren inderdaad de keuken getekend die wij wilden. Ze hadden echt supergoed geluisterd. Complimenten. Geen 10x aanleggen voor het allemaal klopte. De tweede afspraak was alleen nog het aanvullen van wat details. Maar niet alleen heel veel complimenten voor Rob en Rene. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen zijn echt geweldige vakmensen die nog heel veel liefde voor hun vak hebben. Het hele proces was een hele geweldige en prettige ervaring. Vol trots laat ik mensen onze mooie nieuwe keuken zien.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door van de Meulengraaf op zondag 15 jul 2018 '18
Onlangs zijn wij de gelukkige eigenaar en gebruiker mogen worden van een fantastische Poggenpohl keuken afkomstig van Poggenpohl in Den Bosch. Het is elke dag weer een genot om in deze keuken te mogen koken. De door Poggenpohl Den Bosch op hun website gehanteerde slogans kloppen exact, hierbij willen wij onze ervaring daarom delen:

+Hier komt alles samen. Bij het bezoek aan de showroom hebben we onze wensen en dromen weten over te brengen en zijn deze vakkundig en creatief door Rene & Rob verwerkt en gepresenteerd in een fantastisch ontwerp.

+Kijk. In de showroom hebben we een goede indruk gekregen van alle mogelijkheden die Poggenpohl ons kon bieden.

+Voel. Door het inlevingsvermogen van Rene & Rob en hun creatieve geest, weten zij exact welke oplossingen er mogelijk zijn binnen de gegeven grenzen.

+Creëer. Rob wist al onze wensen en mogelijkheden te vertalen in een reëel en creatief concept en vergat daarbij geen enkel detail, hoe klein ook.

+Samen. Het uiteindelijke totaalplan inclusief alle details is door Poggenpohl naar volle tevredenheid aan ons gepresenteerd. Helaas moest de plaatsingsdatum tussentijds gewijzigd worden, wat voor Rene geen enkel probleem was. Ook heeft Rene laten zien dat de klant ook daadwerkelijk koning is bij Poggenpohl Den Bosch. De door ons gekozen combi magnetron bleek in de bestelde uitvoering op het laatste moment niet meer leverbaar in Nederland. Met de nodige inspanning heeft Rene deze alsnog kunnen regelen door deze rechtstreeks uit het buitenland te laten komen zonder extra kosten of vertraging in de levertijd. De installatie en nazorg waren perfect.

Poggenpohl Den Bosch is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, creativiteit, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Judith Schrauwen op maandag 21 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Niet alleen kregen we een perfecte schets van de keuken ook de gehele woonkamer werd mee ingedeeld/ontworpen. In ons vorige huis hadden we ook een PoggenPohl keuken dus we weten uit ervaring dat het een kwaliteitsproduct is. De combinatie van kwaliteit en service maakt onze ervaring hier super.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Helma en Henrie van den Boom op zondag 20 mei 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Poggenpohl Den Bosch en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Rob 3 verschillende ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Een van deze ontwerpen is met wat kleine aanpassingen gerealiseerd en dit is uitstekend begeleid door Rene en Rob, inclusief de verlichting. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De keuken is gezellig en praktisch.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michelle en Xander op dinsdag 15 mei 2018 '18
Wij hebben Poggenpohl ervaren als een zeer professioneel bedrijf. Ze komen hun afspraken na, bespreken duidelijk de wederzijdse verwachtingen en hebben respect voor je huis. Rob en René luisteren goed naar je wensen en maken een passend ontwerp. Ook als je na de oplevering nog een aanpassing wil, helpen ze je graag. We raden dit bedrijf dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een creativiteit”
Door Jos en Willemien Cozijnsen op zondag 22 apr 2018 '18
Al geruime tijd nagedacht over de vervanging van onze keuken. Er was eigenlijk maar een bedrijf dat voor ons in aanmerking kwam en dat was Poggenpohl. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen: Wat een creatief inzicht, wat een mooie mogelijkheden, maar vooral behulpzaam en meedenken. Wij zijn uitermate tevreden en bevelen Poggenpohl graag bij potentiele klanten aan!
FOTO VAN JOS EN WILLEMIEN COZIJNSEN
Uitermate tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect team”
Door E. v. Nierop op vrijdag 6 apr 2018 '18
Rob en René zijn een perfect team om al je wensen voor een nieuwe keuken te realiseren, tevens maakt Rob hele mooie tekeningen hoe het uiteindelijke plaatje eruit komt te zien. René is duidelijk en denkt actief met je mee. De man die de keuken komt aanbrengen is een 1e klas vakman die netjes en secuur werkt. Kortom geslaagde actie
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Polder op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben bij Poggenpohl Den Bosch een keuken laten ontwerpen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, al hadden we graag wat meer bergruimte gehad. We hadden van te voren ook aangegeven dit belangrijk voor ons was. De service was prima, al kreeg ik tot twee keer een verkeerde factuur. Uiteindelijk is de keuken een eye catcher in de woning, en zijn we er heel blij mee. Wel jammer dat we naderhand nog moesten betalen voor een achterwand, waar vantevoren niets over gezegd was.
FOTO VAN FAMILIE POLDER
Keuken is eye catcher
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Kees Boef op zondag 4 mrt 2018 '18
Rob en Rene zijn een perfect duo, creatief en zakelijk gecombineerd. Werken met goede aannemers en volgen het proces op de voet. Wij zijn heel tevreden en zouden deze zaak en mannen bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Streven naar perfectie”
Door Rietje & Anton Dona op donderdag 15 feb 2018 '18
Het begon met de oven. Van meet af aan zat de oven in onze oude keuken op een verkeerde plek. Wat zullen we doen? De oude keuken is niet kapot en ziet er nog best goed uit. Renoveren en dan de oven verplaatsen naar een betere plaats, of toch maar eens gaan kijken naar een geheel nieuwe keuken. In ons vorige huis hadden we een Poggenpohl en die was ons erg goed bevallen. Nadat we een paar andere keukenzaken hadden bezocht lag het voor de hand om ook eens te gaan kijken bij Poggenpohl in Den Bosch. Dat was meteen raak. Terwijl wij vertelden over het 'wat en hoe' van onze nieuwe keuken, maakte Rob schetsen van verschillende mogelijkheden. Het proces was begonnen. Het werd ons duidelijk dat je niet zo maar even een keuken koopt en laat plaatsen, maar dat er veel meer bij komt kijken, zoals het verwijderen en opruimen van de oude keuken, een verlaagd plafond, het verleggen van leidingen, wanden laten stukadoren, de verlichting aanpassen enz. Dat alles is zeer professioneel door Rob en René begeleid. Met het resultaat zijn we erg blij. We genieten er nu elke dag van. René en Rob maken reclame met de slogan 'streven naar perfectie' en dat maken ze helemaal waar.
FOTO VAN RIETJE & ANTON DONA
Keuken met verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen
“Voelen het heel goed aan”
Door Joris op zondag 21 jan 2018 '18
René en Rob begeleiden - ieder op hun eigen manier - je oriëntatie op een nieuwe keuken, tot de definitieve keuze. Zonder aan te dringen of een richting op te sturen die je niet wilt. Ze voelen heel goed aan wat bij je past. Zijn genuanceerd in hun advies en erg prettig in de omgang. In alle fases van ons proces hebben ze ons prettig en deskundig te woord gestaan én zijn de gemaakte afspraken perfect nagekomen. Dan is de klantbeleving naar mijn oordeel terecht 5 sterren waard.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Herbert en Annette van Gent-Odijk op woensdag 3 jan 2018 '18
Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken, die als het ware een grote blikvanger is in ons nieuwe appartement. De manier waarop wij zijn geholpen is buitengewoon. Er is volop rekening gehouden met onze wensen en deze werden op creatieve wijze aangevuld met suggesties van de verkoper en de ontwerper. Gedurende de plaatsingswerkzaamheden zijn onverwachte onvolkomenheden inventief opgelost en zijn er geen vertragingen opgetreden in het planningsschema zodat de navolgende activiteiten tijdig konden worden gerealiseerd. De monteur die voor de montage verantwoordelijk was, en ook elders op het nieuwbouwcomplex aan het werk was, heeft ons met enige regelmaat nog van advies voorzien en geholpen bij het stellen van planken in de kasten. Kortom wij zijn erg tevreden en wij kunnen met een gerust hard zeggen dat Poggenpohl Den Bosch kwaliteit levert !
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Arno op dinsdag 2 jan 2018 '18
We hadden al verschillende 'keukenboeren' bezocht, maar bij Poggenpohl werden we opvallend anders ontvangen. Geen verkooppraatje, maar al pratend vertellen wat we nou eigenlijk zochten. Het is altijd moeilijk om keuzes te maken die heel rigoureus lijken; wand verwijderen, toilet kleiner maken, maar met veel geduld is ons uitgelegd dat we op deze manier het best onze wensen zouden kunnen invullen. De inbreng van Rob en René was daarbij professioneel, geduldig en getuigt een goede vertaling van ons verhaal. Het resultaat is dan ook om trots op te zijn. Dank heren!
FOTO VAN ARNO
Keuken van Poggenpohl Den Bosch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ineke van Son op vrijdag 17 nov 2017 '17
Hoi , zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Ben er heel blij mee. Goede, sterke materialen, de ontwerper Rob kwam met juist matwitte fronten en de juiste keuze (kleur) voor het aanrechtblad. Top dus. Ook bij het uit kiezen van de apparatuur is bijzonder goed meegedacht, bv een extra brede koelvries-combinatie i.p.v. een losse koelkast wat wij voor ogen hadden. Nog een voorbeeld, een oven met een inklapbare ovendeur omdat de oven in de doorloop naar de kamer staat. Dank jullie wel nogmaals! Wij hebben de weken voorafgaand wel honderd keer gebeld met allerlei grote en kleine vragen i.v.m. met voorbereiding , werden altijd goed beantwoord en ik had nooit het gevoel dat het te veel was. Iets minder te spreken was ik over de mannen die de keuken geplaatst hebben, was goed, maar we mochten niet te veel vragen terwijl wij het juist leuk vonden om mee te kijken. Het gaat per slot van rekening wel om iets heel bijzonders ... een nieuwe keuken.
FOTO VAN INEKE VAN SON
+ Toon extra foto van Ineke van Son
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Doris Laus op woensdag 15 nov 2017 '17
sinds 20.9.2017 is mijn droomkeuken werkelijkheid. Hartelijke dank aan Rene' en Rob van R-Cucine B.V. uit 's Hertogenbosch. Via Internet heb ik de juiste keuze van een goede keukenzaak gevonden. Mijn wensen zijn met vakmanschap, goede advies, planning en plaatsing tot mijn volledige tevredenheid omgezet. Hartelijk dank uit Mierlo Hout.
FOTO VAN DORIS LAUS
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Annie en Joop op vrijdag 3 nov 2017 '17
Nu, bijna 2 maanden na professionele plaatsing van onze keuken laten wij graag weten dat de keus voor Poggenpohl Den Bosch de enige juiste was. Onze complimenten gaan uit naar Rene voor zijn enorme kennis van zaken en naar Rob om zijn interieuradvies bij ons thuis. Vanzelfsprekend willen wij u dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Marcel en Marleen op donderdag 28 sep 2017 '17
Rob en Rene zijn duidelijk een zeer goed op elkaar ingespeeld team. Ze hebben in twee sessies onze droomkeuken ontworpen. Vakmannen pur sang. Ook de levering en plaatsing verliep zonder enig probleem. Top kwaliteit en service. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Alle complimenten”
Door Rian op zaterdag 23 sep 2017 '17
Toen Rob tijdens de verbouwing kwam kijken wist ik al precies hoe mijn keuken moest worden. Een hoekkeuken en beslist geen eiland. Bij de presentatie in de showroom van zijn ontwerp was er geen enkele hoek in de keuken te ontdekken maar wel een spoeleiland. En hoewel ik niet meteen overtuigd was zag het ontwerp er fantastisch uit. Nu blijkt dat ik er goed aan heb gedaan om zijn ontwerp te volgen want de keuken is heel mooi geworden. Een hoekkeuken had nooit de ruimte kunnen geven die ik nu heb. René heeft ervoor gezorgd dat het ook prijstechnisch allemaal haalbaar was en voor elkaar gekregen dat ondanks mijn verbouwingsproblemen met de stucadoor de keuken op tijd geplaatst is. De gesprekken zijn allemaal in een prettige sfeer verlopen. Ard heeft ervoor gezorgd dat de keuken netjes geplaatst is en alle apparatuur meteen geprobeerd. De quooker bleek toen niet helemaal goed te werken en hij heeft meteen geregeld dat 2 dagen later een monteur van Quooker dat is komen oplossen. Wat een vakman. Kortom: alle complimenten en ik kan ze van harte aanbevelen!
FOTO VAN RIAN
Fantastisch ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hier moet je zijn”
Door Joep van Doorn op zondag 17 sep 2017 '17
Hier moet je zijn! Na een zoektocht van enkele weken zijn wij beland bij Poggenpohl in Den Bosch. Zeer deskundig advies gekregen en geen enkel moment het gevoel gekregen dat er meer verkocht aan ons zou worden dan dat wij nodig hadden. ( in tegenstelling tot anderen). René zijn advies voornamelijk technisch en Rob zijn creatieve en esthetische inzicht heeft ons onze droomkeuken doen verwezenlijken.
Ook de plaatsing ging zeer zorgvuldig en netjes.
FOTO VAN JOEP VAN DOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Maarten en Tenny op donderdag 24 aug 2017 '17
We hebben het hele proces van aanschaf tot plaatsing van de keuken als zeer prettig ervaren. Zeker tijdens de oriëntatiefase sprak de werkwijze ons erg aan. Er is goed geluisterd naar onze wensen en uiteindelijk leverde dit een erg mooi ontwerp op, binnen ons budget! Ook het meedenken over verlichting en vloerkeuze sprak ons erg aan. Heren bedankt!
FOTO VAN MAARTEN EN TENNY
Keuken waarbij is meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Over alles heel erg tevreden”
Door Michel Wouters op dinsdag 15 aug 2017 '17
Van vraag naar idee, van uitvoering naar gebruik, in alles zijn wij enorm tevreden over de dienstverlening vanuit Poggenpohl Den Bosch. Aardige vakkundige mensen die jouw vraag centraal stellen. Een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Ad en Ria Verschure op maandag 24 jul 2017 '17
Naar aanleiding van recensies op de website zijn we bij Poggenpohl terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Er is door Rob van Berkel een prachtig, modern ontwerp gemaakt ! Dit hadden wij zelf zo niet kunnen bedenken. Ook is de samenwerking met René en Rob tijdens het hele traject heel prettig geweest. Ook willen we Art, de installateur, een compliment geven voor de nauwkeurige plaatsing en afwerking van onze mooie keuken ! Kortom : een bedrijf met deskundigheid en veel creativiteit !
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Celine en Joost op dinsdag 4 jul 2017 '17
Erg goede service tijdens hele proces gehad voor onze kerken in ons nieuwbouwhuis. We kozen voor Poggenpohl omdat we een totaal ontwerp voor de keuken kregen een niet een samenstelling van 100 losse keuzes van items in een keuken. Dat leidde tot een strak en elegant ontwerp en luxe keuken. Afwerking zeer goed! Rob en aan René, hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden het aan”
Door Anette op dinsdag 25 apr 2017 '17
Weer fantastische keuken geplaatst door R Cucine Poggenpohl. Een prachtig ontwerp voor ons huis. 9 jaar geleden ook bij hen een keuken gekocht. En we wisten nu ook meteen dat we weer bij R Cucine zouden kopen. Rob v Berkel heeft weer een mooi ontwerp getekend wat ons huis weer helemaal up to date maakt. En Rene Hoffman heeft de uitvoering perfect geleverd. Een aanrader voor iedereen die met wat meer budget een zeer goede keus wil maken. Wij raden het aan.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door P Stehmann op zondag 16 apr 2017 '17
Aanschaf een Poggenpohl keukenwand met kook eiland met inbouw apparatuur veel vernieuwing daarin verwerkt. Plezierig bedrijf om samen te werken. Oplossingsgericht en goede praktische voorstellen en ideeën. ook de samenwerking en kennis van de installateur was prima
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Marijke Venderink op donderdag 13 apr 2017 '17
Met heel veel geduld hebben René en Rob mij vakkundig geholpen bij het kiezen van de keuken. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan aan te passen. En wat heel prettig was de duidelijkheid over de prijs, geen gedoe met onderhandelen. De levering van de keuken verliep volgens planning. Het plaatsen van de keuken is gedaan door Art, een professionele monteur. Na de montage kreeg ik nog uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken en zeer tevreden over het hele proces. Het is zeker de moeite waard om bij Poggnpohl Den Bosch binnen te lopen als je op zoek bent naar een keuken. Veel deskundigheid en creativiteit.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk”
Door Familie Schilperoort op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer positief. René is heel hartelijk en professioneel en heeft ook goed meegedacht met het ontwerp. Ons zoontje van 3 was ook fan van "de Keukenmeneer". De keuken is heel mooi geworden en ook de laatste puntjes op de i werden goed opgelost. Alles is mooi afgewerkt, werkzaamheden ook goed uitgevoerd. Wij bevelen Poggenpohl Den Bosch aan!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect team”
Door Dick Bakker op donderdag 23 feb 2017 '17
De combinatie René / Rob is een perfect team wat heeft geresulteerd in een prachtige keuken. Van de eerste ontmoeting tot het laatste detail en nazorg meer dan tevreden. Ik kan iedereen Poggenpohl Den Bosch aanbevelen.
FOTO VAN DICK BAKKER
Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede keuze”
Door Paul en Laurence op zondag 12 feb 2017 '17
De keuze voor Poggenpohl Den Bosch is een hele goede geweest, ze hebben expertise, slagvaardig projectmanagement (René Hoffmann) en creatief talent (Rob van Berkel). Wij zijn erg blij met het ontwerp, de uitvoering die volgens plan verliep, goede en plezierige communicatie en afstemming met onze aannemer en er is sprake van grote zorgvuldigheid tot detailniveau. Kortom we kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
FOTO VAN PAUL EN LAURENCE
Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aanpak”
Door Sabine Gerbrands op dinsdag 7 feb 2017 '17
Op aanraden van onze buren een bezoek gebracht aan Poghenpohl in Den Bosch. De persoonlijke aanpak sprak ons zeer aan. Geen verkooppraatje maar oprechte interesse in onze wensen. Het ontwerp dat we na een bezoek van Rob gepresenteerd kregen, was echt top! Verrassende opstelling, voldeed aan al onze wensen en past perfect in de ruimte. Deze keuken heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.
FOTO VAN SABINE GERBRANDS
Keuken die de verwachtingen overtreft
Reactie of foto toevoegen
“Topniveau”
Door Arthur en Afi de Haan op dinsdag 31 jan 2017 '17
Eind juli 2016 zijn wij van Kasterlee (België) naar het centrum van Den Bosch verhuist. Middenin het centrum hebben wij een prachtig oud herenhuis gekocht. Aangezien het pand in het verleden een kantoor was, diende wij nog een volwaardige keuken te bouwen. We wilden zowel een mooie als een stevige keuken. Een keuken die tegen een stootje kan. Toen wij binnenliepen bij René Hoffmann, voelden wij ons meteen thuis. Wat een hartelijke en professionele aanpak. Nog voor we starten, wisten wij, "dit zit helemaal goed". We waren zeer aangenaam verrast over de professionaliteit van zowel René Hoffmann als Rob van Berkel (ontwerper). Het op maat ontwerpen, de afstemming, het voorbereidend werk, de afwerking, ..... allemaal topniveau. René en Rob werken met een geweldig en betrouwbaar team. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Wij raden Poggenpohl Den Bosch zekerrrrrrr aan. Een echte high End Keuken waar je elke dag in kunt genieten. Arthur en Afi
FOTO VAN ARTHUR EN AFI DE HAAN
Keuken met vrij gelegen eiland
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Okkerman op maandag 23 jan 2017 '17
Wij zochten een passende mooie doch ook zeer practische keuken in ons nieuwe geheel verbouwde huis. Wij hadden een plan en dit werd na een bezoek aan ons oude (om stijl van onze inrichting te bekijken) en nieuwe huis deskundig aangepast aan onze wensen. De plaatsing verliep vlekkeloos. Wij zijn heel blij met de keuken; maatvoering, stijl en apparatuur zijn tot onze volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Weemers op donderdag 29 dec 2016 '16
Fijne rondleiding en besprekingen in de showroom. Prachtige, praktische keuken ontworpen door Rob waarbij rekening is gehouden met al onze eisen en wensen en binnen het gegeven budget. Het meedenken gaat verder dan alleen de keuken. Duidelijke en rechttoe-rechtaan informatieverstrekking door René. Montage zonder problemen door een professionele (externe) monteur. Prima service en afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Direct prettig”
Door Besemer op vrijdag 16 dec 2016 '16
Bij binnenkomst in de winkel werden wij direct prettig ontvangen. De adviezen waren echt op ons en onze wensen gericht. Er werd een bezoek aan ons huis gebracht om goed te kunnen kijken welke oplossing het beste bij ons paste, welke kleuren en materialen we konden samenvoegen met ons interieur. Daar kwamen meerdere ideeën uit die uiteindelijk in een prachtig ontwerp werden gepast. In ons 60-er jaren huis is een fantastische keuken gemaakt, die helemaal naar onze wensen en smaak is ingedeeld. Tijdens de grote verbouwing werd er door Renee nauw contact gehouden om alles goed te kunnen regelen. Alles is perfect gemonteerd, de apparatuur is geweldig. Renee Hoffman en zijn team verdienen een groot compliment, we hadden het niet beter kunnen treffen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor Middeleeuwse woning”
Door I. Brugman op maandag 14 nov 2016 '16
In 2010 zijn wij in onze huidige Middeleeuwse woning getrokken waar we na verbouwing uiteindelijk weer voor een keuken van Poggenpohl Den Bosch kozen. We hadden al uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Het moderne design past schitterend in een oud huis. We zijn er nog steeds heel blij mee. Ook voor de aftersales kan ik op Rene Hoffmann en zijn team rekenen; recent heeft hij een probleem met een kraan nog dezelfde (zater-)dag opgelost, waardoor mijn geplande dinertje gewoon door kon gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Upgrade leidt tot metamorfose”
Door Frans van Wessel op maandag 7 nov 2016 '16
Wij hadden een bestaande Poggenpohl keuken van 16 jaar oud die we graag een upgrade wilde geven. We hadden daarbij wel vrij speciale wensen , onder andere het gebruik van een oud tafelblad, hergebruik van graniet uit bestaande keuken en het moest meer geïntegreerd worden met eet -en zitkamer etc. De zaak die destijds onze keuken geleverd had bestaat niet meer en dus kwamen we bij Poggenpohl Den Bosch terecht. Vanaf het eerste moment liep het hele proces gewoon lekker, er werd geluisterd, goede suggesties gedaan als we het niet helemaal meer zagen zitten, en stap voor stap kwam er een design wat zou leiden tot een totale metamorfose van ons huis. Keuken, eetkamer en woonkamer werden tot een geïntegreerde ruimte getransformeerd. Qua communicatie, planning en daadwerkelijke realisatie werden we absoluut niet teleurgesteld. Sterker nog, de realisatie ging sneller dan we zelf verwacht hadden. Het resultaat is zonder meer geweldig te noemen, we voelen ons alsof we in een nieuw huis wonen. Kortom, wij bevelen Poggenpohl Den Bosch zonder meer van harte aan !
FOTO VAN FRANS VAN WESSEL
Geupgrade Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jos Reubsaet en Vera van Loo op woensdag 10 aug 2016 '16
Nadat wij aanvankelijk bij Poggenpohl Den Bosch enkel een kwaliteits-combi-stoomoven van het fabrikaat V-ZUG hadden besteld, waren wij onder de indruk van de kwaliteit en vakkennis van dit bedrijf. Daarom hebben wij, ondanks de afstand Zuid-Limburg - Den Bosch, besloten om voor het ontwerp van onze nieuwe keuken ook naar Den Bosch te gaan. Hiervan hebben wij geen moment spijt gehad. Veel energie en deskundigheid werd gestoken in het ontwerp en er werd met ons meegedacht. Nu zijn wij blij met het mooie resultaat. Ook de nazorg en de service is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed verlopen”
Door Familie. Verstappen op woensdag 10 aug 2016 '16
Eerst twijfel; gaan wij bij zo'n mooie, chique winkel wel naar binnen..... Toch aangedurfd en wat een supergevoel was dat. De keukens die er opgesteld staan maken je eerlijk gezegd wel een beetje hebberig. Gelukkig brengen de heren je weer met beide benen op de grond en nemen je mee in de wereld van keukens en alle mogelijkheden die passen bij je wensen en mogelijkheden. Dit resulteerde in een werkelijk geweldig ontwerp van een hele mooie keuken die precies bij ons en ons huis past. Het gehele proces van ontwerp, afspraken, communicatie en installatie is ontzettend goed verlopen. Deze heren verstaan hun vak, zijn betrokken en funktioneren als een echt team en als bedrijf zijn zij een echte aanwinst. Kortom: ga er gerust kijken! U wordt vast en zeker aangenaam verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Klopt precies”
Door Babs op dinsdag 5 jul 2016 '16
De bedrijfsomschrijving van Poggenpohl Den Bosch klopt! "Unieke keukenontwerpen met aandacht voor details, hoogwaardige apparatuur en originele oplossingen. Wij verbinden keuken en interieur creatief met elkaar." Onze keuken geplaatst in een aanbouw aan ons jaren 30 huis is helemaal geworden zoals wij het voor ogen hadden. Een heerlijke ruime leefkeuken, modern en toch passend bij de oudere delen van het huis! Dank aan Rene, Rob en Art!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuze”
Door Frank en Wilmie op donderdag 2 jun 2016 '16
We hadden al ervaring met Poggenpohl Den Bosch (Rene & Rob) met een eerder aangekochte keuken. Dus toen we ons nieuwe huis gingen bouwen was het niet moeilijk waar we een keuken zouden gaan uitzoeken. Zoals ook nu weer bleek dit een perfecte keuze want we hebben dus voor de 2e keer een geweldig resultaat. Perfect geplaatst door monteurs die voor ons een uitzondering wilde maken om op hemelvaart te komen plaatsen. Helemaal top dus en wij kunnen deze leverancier aan iedereen aanraden. Ze zien de klant als koning en je wordt ook zo behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Verwend geraakt”
Door Frans op zaterdag 21 mei 2016 '16
We waren verwend, want in ons vorige huis hadden we een prachtige keuken, een plaatje. Dus toen we in oktober 2015 dat huis verkochten en een nieuw thuis ronde, wilden we ons weer verwennen met een keuken die opnieuw deel uit maakt van onze woon en leefruimte. Die is kleiner dan we gewend waren. In een paar gesprekken met Rob en René kwamen we daar vonden we een perfecte invulling en oplossing. De keuken is een plaatje.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi proces naar een droomkeuken”
Door Peter op dinsdag 19 apr 2016 '16
Leuker kunnen we het niet maken! Rob is de ontwerper. Hij heeft goed rekening gehouden met onze wensen en "smaak". René is de man van de cijfers en heldere afspraken. Samen vormen ze een uitstekend duo om het proces naar de droomkeuken te begeleiden. Ze begrijpen dat dat tijd vergt en dat is erg prettig. Maar daar blijft het niet bij. De monteurs verstaan hun vak. Ze zijn erg betrokken. Er wordt precies gemaakt zoals het op het plaatje is aangegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Karin & Frank op donderdag 7 apr 2016 '16
Begin 2015 startte onze zoektocht naar een nieuwe keuken. We hadden net een appartement in een oud rijksmonument gekocht dat -intern- volledig verbouwd moest worden. Half februari reden naar Den Bosch. Onaangekondigd stapten we binnen en werden we hartelijk ontvangen door Rob. Hij luisterde naar ons, naar onze (woon)wensen, liet mogelijkheden in de showroom zien en vertelde hun werkwijze. De volgende stap in die werkwijze was namelijk een bezoek aan onze woning. Als binnenhuisarchitect probeert hij op die manier een goed beeld te krijgen van de (leef)stijl zijn klanten, de sfeer van hun woning en de omgeving. Door veel vragen te stellen over onze verbouwing en mee te denken bij het indelen van de nieuwe ruimte(s), dus niet enkel de keuken, kregen we twee weken na zijn bezoek een fantastische impressietekening te zien die onze verwachtingen overtrof. René is een man van zijn woord, afspraak = afspraak. Door een aantal tegenslagen in onze verbouwing was het lange tijd onduidelijk of we de planning konden halen. René is hier zeer flexibel mee omgesprongen. Toen er begin december eindelijk groen licht was, beloofde hij dat de keuken nog voor het einde van het jaar zou worden geplaatst. Zelfs onder tijdsdruk wijkt hij niet af van het hoge kwaliteitsniveau dat hij altijd nastreeft. Hij werkt met mensen die, net hij en Rob, hun vak verstaan. De transporteur en de monteur leverden in vier dagen tijd een perfecte keuken af. Voor Kerst! Vanwege de verbouwing hebben we lang moeten wachten op onze keuken, maar dat was het dubbel en dwars waard. Wij zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van het woongenot dat Rob en René voor ons hebben gecreëerd. Dank!
FOTO VAN KARIN & FRANK
Modern kookeiland met geïntegreerd gasfornuis
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door ellen Hendricks op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Voor onze nieuwe keuken zijn wij zeer goed geholpen door Rene en Rob. Ook moeilijker ideeën werden zonder problemen door hen opgelost, ze vullen elkaar goed aan . We genieten elke dag nog van onze nieuwe keuken en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Rene en Rob nogmaals veel dank. Aan te bevelen team.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Ted en Corrie op maandag 14 mrt 2016 '16
Bij de renovatie van onze keuken zijn wij op voortreffelijke wijze geholpen door Rene en Rob. Ook moeilijker ideeën werden zonder problemen door hen opgelost. We genieten iedere dag nog van het eindresultaat. Aan te bevelen team.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn proces”
Door Peter en Wilma op dinsdag 9 feb 2016 '16
In het voorjaar van 2015 hebben we de benedenverdieping verbouwd. Dit was een grote ingreep, omdat we de keuken naar een andere plek van het huis hebben verplaatst. Met de beslissing daartoe heeft Rob ons enorm geholpen; hij heeft van alle mogelijk opties een tekening gemaakt en ons zo geholpen een keuze te maken bij de veranderingen. Toen we eenmaal besloten hadden waar de keuken moest komen, heeft Rob samen met ons de plannen verder uitgewerkt. Een heel fijn proces. Daarna heeft René ons begeleidt om al onze wensen te verwezenlijken. We genieten nu van een prachtige keuken, op een nieuwe, centrale plek in ons huis. Bedankt Rob en René.
Reactie of foto toevoegen
“14 years and still loving it”
Door Lynn and Mark op donderdag 14 jan 2016 '16
In 2002 we renovated our newly purchased home in the center of Den Bosch. Central to the redesign was a new kitchen. As the focal point of family life, worked in several times a day and the first thing you see when entering our house, the redesign was crucial to the experience of our new home. As we admire Poggenpohl design and quality we asked R-Cucine (Poggenpohl Den Bosch) to help us. It became immediately clear that we had made the right choice.

Rene and Rob could not have been more enjoyable to work with. They truly understood our needs, taste and ambition. They quickly gained our confidence and trust. From the big picture to the smallest details, Rene and Rob took us step by step through the design process, clarifying our ideas and shaping the solution. They always gave their time and energy generously, never satisfied until the right result was reached and we were entirely happy. The installation of the kitchen was realized precisely according to the design, the planning and the budget. The craftsmen of R-Cucine delivered excellent work and exceeded our expectations. While during the build taking every measure to minimize disruption in our home.

The result is delightful - without fear of exaggeration we can say every day for the past 14 years we have enjoyed our beautiful kitchen. The design, materials and build quality have stood the test of time. As has our relation with Rene and Rob who have helped us from time to time with maintaining our kitchen in pristine condition – always ready to help, no task too small. We heartily recommend R-Cucine: friendly and knowledgeable, creative and practical, supportive and discerning, clear and trustworthy. Lynn and Mark.
Reactie of foto toevoegen
“Overtuigend”
Door Femke en Melchior op dinsdag 12 jan 2016 '16
Na vele onbevredigende bezoeken bij verschillende keukenleveranciers kwamen we bij Poggenpohl in Den Bosch. We waren meteen enthousiast nadat we met Rob en Rene gesproken hadden. Rob heeft ons weten te overtuigen met een geweldig ontwerp en Rene heeft ons goed geholpen met de specifieke keuzes. Wij genieten nog elke dag van onze geweldige en mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Openn woonkeuken”
Door Jos en Marga Bakker op zondag 10 jan 2016 '16
In ons nieuwbouw appartement hebben we ruim plek voor een (open ) woonkeuken. Het was dus belangrijk het ontwerp af te stemmen met de rest van het woonkamer interieur. Onze binnenhuis architect kon uitstekend overweg met de professionals van Poggenpohl. Zowel Rob als Renee(ontwerper) zijn creatief en flexibel. Alle wensen( kookeiland,ontbijtbar,techniek etc ) zijn fraai ingevuld. De door hun ingehuurde installateurs ( ook verlaagd plafond ) leverden vakwerk. Op de service valt niets aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door Fam. Eindhoven op maandag 4 jan 2016 '16
Afgelopen zomer hebben wij een uitbouw aan de achterzijde van onze woning gerealiseerd. Dat was een goed moment om ook de keuken en woonkamer te moderniseren. Onze zoektocht naar de perfecte keuken is toen bij Poggenpohl Den Bosch uitgekomen. Waarom? Door het prachtige ontwerp en de goede service. Rob is persoonlijk naar onze woning gekomen om de sfeer van huis en tuin op te 'snuiven', om hiermee vervolgens een ontwerp neer te zetten dat uitblinkt in leefbaarheid en design. Met René hebben we daarna samen alle details piekfijn uitgewerkt en heeft hij gezorgd dat onze droomkeuken werkelijkheid is geworden. We genieten elke dag! Bedankt René en Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing bijkeuken”
Door Roland Koopman op maandag 4 jan 2016 '16
We kennen dit bedrijf nu al bijna 10 jaar en door de jaren heen hebben ze laten zien dat ze betrouwbaar, deskundig, creatief en nauwkeurig zijn. Dat past natuurlijk bij het kwaliteitsproduct waar ze voor staan, maar het is juist dat extra persoonlijke element wat ons blijft binden ( naast de goede koffie in de showroom). Recent hebben we in de bijkeuken een aanpassing laten maken, welke in onze vakantieafwezigheid perfect gerealiseerd is. toen we thuis kwamen was het werk gedaan, alles functioneerde en de boel was perfect opgeruimd. Wij hadden geen last van de breekwerkzaamheden en wisten dat ons huis in goede handen was.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch eindresultaat”
Door Lieke van Klaveren op maandag 4 jan 2016 '16
Rene en Rob zijn twee toppers die werkelijk alles uit de kast halen voor een fantastisch eindresultaat! Wij kijken dan ook terug op een prettige samenwerking en zijn uiterst tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan alleen een keuken!”
Door Sal en Claudia Samioen op zaterdag 2 jan 2016 '16
Wij zijn destijds terecht gekomen bij Rene en Rob van "Poggenpohl Den Bosch". Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en wilde eea verbouwd hebben. Een nieuwe keuken in een nieuwe woonkamer was onze wens. Na een goed gesprek te hebben gehad zijn Rene en Rob aan de gang gegaan met het ontwerp. Een drietal ontwerpen werden een aantal weken later getoond en met impressie tekeningen kregen we al heel goed een idee en gevoel hoe het zou worden. Na uiteindelijk de keuze van het ontwerp van de keuken werden ook de tekeningen voor de verbouwing gemaakt. Ook deze waren tip top in orde. De aannemer kon met de bouwtekeningen aan de gang en alles klopte tot op de millimeter. Dat keukens de core-bussines is mogen duidelijk zijn maar bij Rene en Rob is er dus duidelijk buiten een nieuwe keuken meer mogelijk. Van ontwerp en levering van een nieuwe keuken, goed luisterend naar de wensen van de klant met daarbij goed advies over apparatuur wat ook zekere van belang is. Het zijn mensen die hun vak verstaan. Het is zo veel meer dan alleen een keuken. Kortom uitermate tevreden en zal ze ook zeker adviseren naar anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet naar tevredenheid”
Door K.Bergkamp op donderdag 31 dec 2015 '15
Totaal ontwerp van ons nieuwbouwhuis gemaakt en gerealiseerd door René en Rob. We zijn super begeleid in de aanloop naar en tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis. Compleet naar tevredenheid uitgevoerd. Kleine dingen die we op het laatste moment nog aangepast wilden zien zijn zonder problemen uitgevoerd. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Strak en stijlvol”
Door Paul & Sandra Bosmans - Hendriks op donderdag 31 dec 2015 '15
Wij genieten nog iedere dag van onze prachtige Poggenpohl keuken. Praktisch, degelijk van kwaliteit en bovenal stijlvol. Rob is binnenhuis architect en dat zagen wij terug in zijn adviezen, anders dan anders , strak van vorm en absoluut stijlvol. Nog steeds krijgen wij veel complimenten op onze keuken , uiteraard geven wij daarbij direct aan wie ons daarin zo mooi geadviseerd heeft. R-cucine , dankjewel.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Brian Berkouwer op donderdag 31 dec 2015 '15
Het originele ontwerp, precies passend bij de ruimte, heeft ons doen kiezen voor Poggenpohl. We waren erg blij met de goede ideeen die zich niet beperkten tot de keuken. Het moest allemaal kloppen en Rob en Rene hebben oog voor alle details. Ook de plaatsing werd met veel aandacht begeleid. We zijn erg blij met de keuze voor Poggenpohl of eigenlijk voor Rene en Rob
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Edgar en Arthur op donderdag 31 dec 2015 '15
In 2002 en 2014 hebben we een keuken bij René en Rob aangeschaft. In beide gevallen heeft René ook de benodigde verbouwingen georganiseerd en begeleid. Vakkundig en creatief advies van Rob over kleurstellingen, verlichtingsplannen en effectief gebruik van in beide gevallen een "lastige" ruimte. René gaat in alle gevallen voor kwaliteit, afspraak=afspraak en heldere communicatie wat vooral erg fijn is bij kleine tegenvallers in bijvoorbeeld de verbouwing. Daarnaast wordt ook alleen zaken gedaan met (derde) leveranciers en vakmensen die in dezelfde geest zaken doen. De investering is het dan ook dubbel en dwars waard omdat je zaken doet met een betrouwbare partner die levert wat er afgesproken is, van een kwalitatief hoogstaand niveau en je verzekerd bent van uniek resultaat. Van onze eerste (Binova) keuken hebben we ruim tien jaar genoten en na verhuizing wederom voor Poggenpohl Den Bosch gekozen voor ons nieuwe huis waarvoor René naast de Poggenpohl keuken ook de verbouwing van badkamer en andere ruimtes heeft verzorgd en je alle zorgen uit handen neemt tijdens het project.
Reactie of foto toevoegen
“Denken echt mee”
Door Lennard&Nicole op donderdag 31 dec 2015 '15
Begin 2015 liepen wij langs Poggenpohl Den Bosch. Onze keuze lag min of meer al vast voor een ander merk keuken maar toch binnen gestapt om wat inspiratie op te doen. Zeer leuk gesprek gehad met Rene en Rob, Rob is vervolgens bij ons thuis geweest (dit is niet vanzelfsprekend bij andere leveranciers hebben wij ervaren - bijzonder want is toch een serieuze investering) en vervolgafspraak gemaakt voor presentatie van de door ons bedachte keukenopstelling. Tijdens deze presentatie werd 'onze' opstelling gepresenteerd maar aan het eind van het gesprek vroegen Rene en Rob of zij ook nog een presentatie mochten geven van de opstelling die zij zouden adviseren. Dit is uiteindelijk de opstelling geworden!;-) Poggenpohl Studio Den Bosch denkt echt mee maar men houdt ook zeker rekening met de eigen wensen. Onze ervaring met Poggenpohl Studio Den Bosch is dan ook zeer positief. Service staat hoog in het vaandel!! Wij zijn erg blij met de keuken die we nu hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Ron van Zelst op vrijdag 18 dec 2015 '15
In 2013 een mooie keuken gekocht en daar hebben we elke dag nog veel plezier van. Na een goed advies en goede tips hebben we onze droomkeuken geleverd gekregen. Onlangs wat kleine problemen met een Miele inbouw apparaat, maar hierbij hebben we nog goede service gekregen. Waardoor maar weer blijkt dat ook de service na aanschaf top is geregeld. Ander groot voordeel is de dat René en Rob echt oog hebben voor je gehele interieur. Onze keuken is onderdeel van ons woonhuis. Echte aanrader dus.
FOTO VAN RON VAN ZELST
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaringen”
Door Van H. op donderdag 17 dec 2015 '15
We hebben hele prettige ervaringen met dit bedrijf. Rob van Berkel heeft een prachtig ontwerp gemaakt, Rene Hoffman heeft de technische kant begeleid en de heer Marinus heeft gezorgd voor een prima installatie. Alles gebeurde in een prettige en vertrouwenwekkende sfeer en het bedrijf heeft dat vertrouwen volledig waargemaakt. Dat geldt ook voor de nazorg en de after sales. En last but not least: wij genieten dagelijks van onze keuken en krijgen over ontwerp en uitvoering veel positieve reacties van onze gasten.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Ronald van der Vlist op dinsdag 15 dec 2015 '15
Super geholpen met kiezen. Iets wat anderen nogal eens vergeten. Proces van intake tot ontwerp en uiteindelijke oplevering is bijzonder plezierig en goed gelopen en uiteindelijk hebben we onze droomkeuken in al zijn facetten gekregen. Wij kunnen dat iedereen aanbevelen. René en Rob bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Twee vakmensen”
Door Peter en Anja op maandag 14 dec 2015 '15
Het uitzoeken van een nieuwe keuken is moeilijk, je hoort en ziet te veel.
René en Rob hebben ons zeer goed geholpen ze dachten met ons mee, luisterde goed naar onze wens en gaven duidelijk advies. Tijdens de verbouwing kom je onverwachts voor verassingen te staan waardoor soms dingen moeten worden aangepast. Regelmatig kwamen ze kijken en stuurde waar nodig was waardoor alles volgens planning liep. Ook het plaatsen van de keuken gebeurde zeer professioneel en rustig waarbij er netjes werd gewerkt.
Kortom twee vakmensen die er voor gezorgd hebben dat wij nu een schitterende keuken hebben staan met alles naar wens zoals wij het wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk geholpen”
Door Rob & Eunice op maandag 14 dec 2015 '15
Van Concept tot en met de realisatie van onze PoggenPohl droomkeuken zijn we voortreffelijk geholpen door Rene en Rob. Aan de hand van een bezoek aan huis en goed doorvragen is er een concept neergezet door Rob wat aan al onze wensen voldoet, voor nu en in de toekomst. Daarnaast is het gehele traject van bestellen, installeren en aftercare goed door Rene verzorgt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door Pieter en Ewelina op maandag 14 dec 2015 '15
Goed team Rob en Rene. De een geeft hele goede adviezen en de andere vult deze perfect in. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Verder alles volgens afspraak, op tijd, en in 1 keer helemaal goed. Zelfs erg flexibel gereageerd op vertragingen en onvoorziene omstandigheden die tijdens de verbouwing optraden. Geen gezeur, geen meerwerk, gewoon samen gaan voor het beste resultaat! Wij zijn super tevreden en genieten elke dag van de geweldige keuken (en de andere gratis adviezen met betrekking tot materiaalgebruik, kleur en inrichting die we hebben gekregen). Bij Rene en Rob koop je meer dan alleen maar een keuken....
FOTO VAN PIETER EN EWELINA
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Erwin op zaterdag 12 dec 2015 '15
In 2008 hebben wij een keuken en bijkeuken gekocht bij R-Cucine / Poggenpohl Den Bosch. Naar onze mening zijn René en Rob het perfecte team om tot een goede opzet van een nieuwe keuken te komen. In 2015 zijn we verhuist, en natuurlijk weer onze nieuwe keuken gekocht bij Poggenpohl Den Bosch. Ook deze keer weer super tevreden. René en Rob nemen de tijd om de wensen te inventariseren en komen vervolgens met mogelijke indelingen, opzet en tekeningen. Het maakt niet uit of er 3, 4 of 5 afspraken nodig zijn om te komen tot de finale versie.
In 2008 zijn we ook nog in andere winkels geweest, maar daar was de methode steeds binnen 30 tot 60 minuten een 1e en laatste tekening en een offerte die gelijk getekend moest worden, wat wij niet prettig vinden. Dit jaar zijn we niet meer naar andere winkels geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige samenwerking”
Door Robert & Ghislaine op vrijdag 11 dec 2015 '15
Na veel rondkijken bij Poggenpohl Den Bosch tegen onze droomkeuken aangelopen. Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met René en Rob, we hebben veel baat gehad bij hun adviezen. Rob is bij ons thuis geweest en heeft ideeën voor de verbouwing aangedragen waardoor de toch al mooie keuken beter tot zijn recht komt dan wij ooit hadden kunnen bedenken. Voor een volgende keuken melden wij ons zeker weer bij Poggenpohl Den Bosch.
Reactie of foto toevoegen
“Uitwerking en vormgeving”
Door Martin van Tienhoven op donderdag 10 dec 2015 '15
In 2014 hebben wij onze keuken besteld bij René en Rob. Samen waren zij in staat om in zeer korte tijd te komen tot een voorstel waar wij met veel enthousiasme mee in hebben gestemd. Het voorstel kwam tegemoet aan ons budget en René stelde zich zeer flexibel, praktisch en behulpzaam op. De uitwerking en vormgeving van Rob waren dermate beter dan we bij een andere keukenleverancier gewend waren dat een vergelijking eigenlijk geen recht doet aan het werk van Rob. Al met al zeker een aanrader waar ik, hopelijk niet al te snel, graag een volgende keuken zou kopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Poggenpohl Den Bosch
aDen Bosch , Vughterstraat 164b 5211GN ‘s-Hertogenbosch, tel 073 – 548 22 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.