Feedback
6,8

Sijben Keukens

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0475-392840 | Maasnielderweg 33, 6042 CX Roermond


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sijben Keukens
Sijben Keukens Roermond heeft een uitgebreide keuze aan kwaliteitskeukens en apparatuur van alle bekende merken. Met een prachtige showroom van 2.500 m2, is het met zijn industriƫle ambiance een echte parel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is onze uitdaging om uw wensen met deskundig advies om te zetten naar uw droomkeuken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Sijben Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Eindelijk compleet”
Door Inge op woensdag 6 sep 2017 '17
Ik kan het bijna niet geloven..... de keuken is eindelijk compleet. In oktober 2016 geplaatst, was afgesproken half oktober. Maar bij navraag of de plaatsing definitief doorging werd er gezegd: "nee wij werken in de herfstvakantie niet!"Dus mijn man had voor niets vrij genomen en een vervanger geregeld. Oude keuken al afgebroken en leidingen laten omleggen en daar zit je dan. Na veel aandringen een keukenblokje gekregen, maar: " nee dat sluiten we niet aan wij moeten alleen afleveren" Het blokje was te vies om aan te pakken. Vuile doeken van het vorige gebruik zat er nog in.
Eindelijk daar kwam de keuken. Mooi zoals verwacht. Maar helaas het verkeerde uitschuifmechanisme in de hoekkast. Kan gebeuren denk je dan. Duurde even voordat er antwoord kwam op de opmerking maar geregeld dat het vervangen zal worden en een keurige oplossing wat prijs betreft. De eerste monteur die het zou komen regelen was erg gestresst en had geen mal voor de ophanging. Dus dat ging niet werken. Op de vraag of hij de kraan wilde vastzetten bleek dat hij niet het goede imbussleuteltje bij zich had (?). Na een aantal maanden eindelijk weer een berichtje dat het geplaatst zou worden. Datum wat ons betreft niet mogelijk en verteld wanneer we weer thuis zouden zijn. Dus werd er een afspraak gemaakt in de periode dat we niet thuis waren....... Bij de tweede poging bleek dat systeem niet voor een kastje van 50 cm. maar 60 cm. breed geschikt was. Dus weer niets.
Gelukkig was toen Dhr. E. Hendriks de monteur die bij ons was. Hij heeft er voor gezorgd dat de juiste bladen uit een showroom werden gehaald en is nu eindelijk onze keuken compleet. Compliment voor hem! Wat betreft de afdeling planning zijn er zeker verbeterpunten mogelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Souplesse”
Door H.M. Don op donderdag 18 jul 2019 '19
We hebben dit voorjaar een keuken gekocht via Sijben (Son). Zowel de verkoop, levering en plaatsing zijn gelopen zoals het moest, gewoon goed! Wat de verkoop super maakte de klantvriendelijke benadering vanuit Sijben. Meerdere keren hebben wij onze voorkeuren gewijzigd. Grote souplesse vanuit Sijben.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is goed maar service is slecht”
Door Monique S. op woensdag 5 apr 2017 '17
De keuken zelf is van goede kwaliteit maar de service is om van te huilen! Wij dachten een keukenleverancier te hebben gevonden die alles in beheer had en als aannemer alles zou regelen (zo was het ons beloofd) maar niets was minder waar. We hebben met alle uitvoerende partijen zelf contact op moeten nemen, ook bij reclamatie en/of nabestellingen. Uiteindelijk zijn ze begonnen met plaatsen in oktober 2016 en nu in april 2017 zijn net de laatste manco's aangevuld. Kortom, geen aanrader, ze doen niet wat ze beloven en de enige afdeling die er echt bovenop zit is de financiële afdeling die blijft vragen waar de betaling blijft terwijl levering in gebreke blijft. Voor ons nooit geen Sijben meer!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Loes op dinsdag 20 nov 2018 '18
Koop NOOIT EN TE NIMMER uw keuken bij Sijben. Je kunt het geld beter door het toilet spoelen, daar heb je minder ellende van. Alles wat er mis kan gaan gaat mis bij deze firma. Nu een jaar later na plaatsing van de keuken moeten we nog dagelijks leven met deze gemaakte fouten. Achteraf is het logisch dat je alles moet betalen alvorens de keuken uit de vrachtwagen komt. Daarna begint namelijk de ellende maar dan hebben ze wel alle omzet al binnen. Nog niet te spreken over de kwaliteit van de geleverde apparaten, inmiddels al twee apparaten stuk. Na maanden wachten eindelijk een monteur over de vloer gehad. De kapotte afzuigkap is gemaakt maar voor hoelang is de vraag. Tevens is het geleverde kunststof blad nu al aan het opwellen. Teleurgesteld en enorm verdrietig zijn we met onze keuze voor Sijben Keukens en willen door middel van deze review andere consumenten voor deze fout behoeden.
Reactie of foto toevoegen
“Positief verlopen”
Door Morshinkhof op zaterdag 10 dec 2016 '16
Wij hebben diverse projectkeukens gekocht bij Sijben. Voorlichting, technische tekening, aflevering allemaal zeer positief verlopen. Zeer tevreden !!! Sijben heeft een ruime sortering en mooi verzorgde showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Michel Loch op vrijdag 17 feb 2017 '17
Goede ervaring met Sijbenkeukens in Eindhoven. Fijne verkoper (Frans) die goed naar ons geluisterd heeft en een goed ontwerp heeft voorgesteld. Voor een normale prijs met een normale korting. Alles keurig op tijd geleverd, goede monteurs voor keuken en later het granieten blad (allen zzp). Alles keurig afgewerkt en achtergelaten. In één van de panelen ontdekte de monteur een beschadiging. Na een week of 6 is het paneel vervangen. Er doen veel negatieve verhalen de rondte over 'keukenboeren'. Je zou er bijna bang van worden. Niet nodig: Ga naar Sijben keukens in Eindhoven!
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantvriendelijk”
Door Aniek op donderdag 22 dec 2016 '16
Doordat ze mijn keuken vergeten waren te bestellen, 10 weken langer moeten wachten en in een bouwval keuken moeten leven. Wilden me amper tegemoet komen in wat ik ook maar vroeg. Uiteindelijk na wat afdwingen lukte het toch om de schade die het mij berokkende ietwat te dekken. Maar klantvriendelijk was het zeker niet!
FOTO VAN ANIEK
Keukenonderdeel
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Bakker op maandag 10 jun 2019 '19
Wij kochten een keuken bij Sijben en achteraf hield ik, na het lezen van vele slechte recensies mijn hart vast. Ik kan zeggen dat, nu dat hij geplaatst is, niets negatiefs kan zeggen. Wij werden goed geïnformeerd en konden zo de juiste keuzes maken. Het plaatsen werd door een ander bedrijf gedaan en deze monteur was zeer kundig en de keuken werd goed opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Mark op dinsdag 18 dec 2018 '18
We hebben in oktober een keuken gekocht bij Sijben in Roermond. we zijn zeer vriendelijk geholpen door Ed en hij heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en deze perfect toegepast in onze nieuwe keuken. de montage is vlekkeloos verlopen door het eigen montageteam van Sijben. echte vakmannen!! keuken is dan ook compleet opgeleverd met alle leidingen en afvoeren netjes aangesloten. Al met al zijn we dik tevreden...
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keukenonderdeel
1 / 1
Vestiging Sijben Keukens
Website: www.sijben.nl
aRoermond , Maasnielderweg 33, 6042 CX Roermond, tel 0475 - 39 28 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.