Feedback
8,6

Puur Keukens

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-6990363 | Oude Baan 3a, 5242 HT Rosmalen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Puur Keukens
Laten we het puur houden
Alternatieven voor Puur Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 66 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 324 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 108 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 8,8 uit 281 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2167 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,1 uit 43 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,5 uit 267 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Puur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 10 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Prachtige keuken”
Door Marij en Henri op donderdag 25 mrt 2021 21
Wat zijn wij blij dat we bij puur keukens binnen zijn gestapt. Ankie en Eric zijn heel vriendelijk en benaderbaar..absoluut niet opdringerig. Ze denken vanaf dag 1 met je mee. Zij zorgen ervoor dat je een keuken koopt die bij je past. Ankie is ontzettend creatief, Eric zeer precies...ze vormen een gouden koppel. Ze werken met zeer vakkundige monteurs. Het resultaat..een prachtige keuken waar we ons helemaal thuis in voelen. Vele malen dank Ankie en Eric...en natuurlijk ook Jeroen en William
FOTO VAN MARIJ EN HENRI
+ Toon extra foto van Marij en Henri
Reactie of foto toevoegen
“We zijn erg blij met het resultaat!”
Door Marieke Verstegen op maandag 8 mrt 2021 21
In oktober 2020 zijn we via via terecht gekomen bij Puur Keukens. We werden hartelijk ontvangen en tijdens de eerste afspraken zijn al onze wensen op een rijtje gezet. Het was super fijn dat Ankie met ons meedacht in de mogelijkheden die ons nieuwe huis te bieden had. Daarnaast had ze snel door welke smaak wij hebben en kon ons op een enthousiaste manier inspireren. Ook de technische kant is goed besproken en duidelijk op papier gezet, zodat we op een goede manier de voorbereidingen konden treffen.
We zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie producten en eerlijk advies”
Door Roeland en Diane op zondag 7 mrt 2021 21
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we bij PUUR Keukens terecht. We werden gastvrij ontvangen door Ankie en zij ging met veel enthousiasme aan de gang met de plannen die wij in ons hoofd hadden. Daarin werd goed geluisterd naar onze wensen, werden er verschillende opties qua apparatuur besproken en kregen we bovenal eerlijk advies. Dit resulteerde in een ontwerp van een keuken zoals wij hem in ons hoofd hadden, daarnaast werd de prijs eerlijk gecommuniceerd. Uiteraard gaan er waar mensen werken ook wel eens dingen niet volgens plan, maar dit werd allemaal netjes opgelost zodat we nu alweer een paar maanden van onze geweldige keuken kunnen genieten! Dus ben je op zoek naar een keuken met mooie producten, eerlijk advies dan ben je hier op het juiste adres!
FOTO VAN ROELAND EN DIANE
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Anke en Marc op dinsdag 23 feb 2021 21
Afgelopen juli zijn wij bij Puur Keukens terechtgekomen. We zijn door Ankie en Erik heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers heeft Ankie echt een prachtig ontwerp gemaakt helemaal naar onze smaak. Ze stonden altijd klaar als we vragen hadden en tussendoor een keertje extra langskomen om nog even na te meten was geen enkel probleem. Ook de installatie werd heel vakkundig uitgevoerd. Kortom, wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Puur Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne service en persoonlijk contact”
Door Erik en Nathalie op dinsdag 2 feb 2021 21
Eind vorig jaar zijn wij verhuisd van een appartement naar een redelijk nieuw huis.
Onze oude gekochte keuken was niet onze smaak. Na 2 grotere bedrijven in de keuken branche bezocht te hebben waren we er nog niet uit. Totdat we op een maandag in oktober een afspraak hadden met de energieke Ankie. Ankie was zeer enthousiast met het delen van de allernieuwste trends op keukengebied. Ook aan de allermooiste kwaliteits producten geen gebrek. Hele fijne service en persoonlijk contact tot in de fijnste details.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aandacht en goede adviezen”
Door F. Stoffels en J. Wolffensperger op maandag 18 jan 2021 21
Na lange tijd op zoek te zijn naar een keuken zijn wij via internet bij Puur Keukens terecht gekomen. Wat ons meteen opviel was het verschil met andere keuken bedrijven. Je wordt meteen vriendelijk ontvangen en je kunt rustig kijken en vergelijken naar keukens, materialen en apparaten. Na een vriendelijk gesprek met Ankie en Erik over wat de wensen zijn, nemen ze alle tijd om rustig te kijken, denken en schetsen over hoe de keuken het beste kan worden gerealiseerd. We zijn zeer tevreden met hoe we geholpen zijn en de adviezen de we hebben gekregen en raden Puur Keukens dan ook zeer aan. Bedankt Ankie en Erik voor de persoonlijke aandacht, goede adviezen en onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling waard”
Door Erik & Rachel op woensdag 16 dec 2020 20
Vandaag zijn de monteurs die voor Puur keukens werken begonnen met onze nieuwe keuken en bijpassende kast. Na een dag hard werken begint het vorm te krijgen en wat zijn we blij met het ontwerp en de inbreng van Ankie en Erik. Puur keukens een echte aanbeveling waard. Mooie producten, goed advies en je voelt je hier nog echt klant. Foto's volgen.
REACTIE VAN ERIK
vakwerk door Jeroen en William(monteurs)
REACTIE VAN ERIK
Deel 2 van een prachtkeuken van Puur
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is perfect”
Door Karlijn op dinsdag 8 dec 2020 20
Nog beter dan we hoopten! Alsof Ankie in ons hoofd heeft gekeken. De keuken is perfect! Alles is super netjes afgewerkt, alle afspraken zijn nagekomen. Het hele plaatje klopt. Wij hebben meerdere mensen geadviseerd eens bij Puur Keukens langs te gaan om ook hun droomkeuken te realiseren. Ja, wij raden het bedrijf meer dan aan. Ankie en Erik zijn lieve, fijne mensen die precies weten waar ze het over hebben.
REACTIE VAN ANKIE KARELS
Karlijn jij wist ook goed wat je wilde, het eindresultaat mag er zijn ! Heerlijk, een niet standaard keuken. Heel tof dit voor jullie te doen. Veel plezier in jullie mooie nieuwe woning !
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke manier van werken”
Door Alexander en Odile op dinsdag 24 nov 2020 20
Wij zijn spontaan een keer binnen gestapt bij Puur Keukens om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij zijn zeer enthousiast ontvangen door Ankie. Wij hebben een afspraak gemaakt om een keuken te schetsen. Wij hebben Ankie onze wensen kenbaar gemaakt en foto's van onze jaren 30 woning laten zien omdat de keuken goed bij de woning moet passen. Ankie heeft een fantastische schets voor onze nieuwe keuken gemaakt. Na een paar vervolg afspraken hebben wij de keuken besteld. De keuken is volgens afspraak zeer netjes geïnstalleerd. Wij zijn erg te spreken over Puur Keukens. De zeer persoonlijke manier van werken spreekt ons aan. Ankie en Erik, ga zo door. Wij hebben al heel veel mensen verteld over jullie mooie keukenwinkel.
FOTO VAN ALEXANDER EN ODILE
REACTIE VAN ANKIE KARELS
Alexander en Odile, was zo leuk dit met jullie te doen, door de " overkant " van de keuken erbij te betrekken is er zo veel meer bladruimte ontstaan. Keuken past perfect in jullie charmante jaren 30 huis ! Heel veel plezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door fam.Verel op donderdag 12 nov 2020 20
Na heel wat keuken speciaalzaken bezocht te hebben waar we niet de aandacht kregen die we zouden willen zijn we uiteindelijk naar Puur Keuken gegaan en ......wat een verademing hier kregen we de aandacht die we wilden hebben en wat een enthousiaste Ankie die meteen met een heel verrassend ontwerp en allerlei tips kwam wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige woonkeuken. Het contact met Ankie is geweldig en ze is al haar afspraken perfect nagekomen! Chapeau Ankie, we wensen jou veel succes en hopen dat je met jouw persoonlijke aandacht nog velen gelukkig mag maken want uiteindelijk ben je pas een aantal maanden de trotse eigenaar van Puur Keukens Rosmalen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 7
Vestiging Puur Keukens
Website: puurkeukens.nl
aRosmalen , Oude Baan 3a, 5242 HT Rosmalen, tel 073 - 699 03 63
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.