Feedback
9,3

Poggenpohl Rotterdam

Website: www.poggenpohl-keukens.nl "Uitstekend" score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.poggenpohl-keukens.nl | tel: 010-2374861 | Gordelweg 154, 3038 GE Rotterdam
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.poggenpohl-keukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Rotterdam
Denken buiten de traditionele kaders. Uitgaan van de onbeperkte mogelijkheden van bestaande ruimten. Creatief aansluiten op de architectuur van nieuwbouw. Grondige verdieping in úw filosofie en manier van leven. Design, kwaliteit en praktische oplossingen verenigen. De kwaliteiten van Poggenpohl zijn onze kwaliteiten. Daarom zijn wij exclusief dealer van Poggenpohl.

U vindt onze studio aan de Gordelweg in Rotterdam. Een permanente bron van inspiratie, opgebouwd volgens het concept van Poggenpohl: ruimte voor het nieuwe denken.

De Poggenpohlstudio wordt geleid door Ronald Schot. Deze ervaren keukenontwerper werkt al meer dan 25 jaar samen met Duitse en Italiaanse topmerken. Zijn devies: weg met het gestandaardiseerde denken. Laat conventies los en geef verrassende ontwerpen de ruimte. Dat levert onderscheidend design en meer ergonomie op.

Laat u verrassen en inspireren in de studio. Ronald Schot ontvangt u graag voor een vrijblijvende afspraak. We beloven u, dat er een wereld voor u opengaat. De wereld van Poggenpohl. Uw beste kennismaking met keukens.
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Poggenpohl Rotterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 19 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, planning, prijs, service
“Nemen de tijd”
Door Peter van Veldhoven op vrijdag 20 okt 2017 '17
Prettige ervaring tijdens de oriëntatie en het ontwerp. Creatief meedenken en vooral geen druk om maar snel een handtekening te zetten, wat bij de meeste keukenwinkels wel anders is. Er wordt de tijd genomen voor de klant en ook een thuisbezoek was geen probleem, wat wij erg prettig vonden. De montage verliep ook zeer gedegen door een ervaren monteur; alles tot op de millimeter zeg maar gemonteerd en waterpas gemaakt. Niet alles was in 1 keer goed geleverd. Dat kan gebeuren, maar in ieder geval werden deze problemen snel en zonder morren opgelost. Dat is ook belangrijk om te weten, dat alles eraan wordt gedaan om het in ieder te krijgen zoals de bedoeling is.
FOTO VAN PETER VAN VELDHOVEN
Keuken tot op de millimeter
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen gladde praatjes”
Door Aat van Zijl op zaterdag 10 jun 2017 '17
Leuk om te lezen dat andere recensies aansluiten bij onze ervaringen. Een keukenspecialist die de klant het woord laat doen en niet andersom. Geen gladde praatjes. Aangeven dat je wat anders wilt als wat je hebt maar wel passend bij de sfeer en andere meubels in je huis en dan ook inderdaad een keukenopstelling krijgen die hier volledig aan voldoet met mooie materialen en apparatuur. Onze keuken is geplaatst in december 2016 en nu zijn wij 6 maanden verder en hij voldoet nog steeds dagelijks aan de verwachtingen. Ook complimenten aan de vaklui die de kueken hebben geplaatst. Ook heel fijn dat Ronald ook zelf vooraf is wezen komen kijken om datgene wat hij voor ogen had bevestigd te krijgen. Kortom, wij raden hem graag aan.
FOTO VAN AAT VAN ZIJL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer veel positieve reacties gehad”
Door Moniek Twisk op woensdag 22 feb 2017 '17
Wij zijn terecht gekomen bij Ronald Schot vanwege de goede recensies die hij heeft op internet. Eerder waren wij reeds bij diverse andere keukenaanbieders geweest met slechte ervaringen. Bij de andere aanbieders werd er niet goed geluisterd en werd er niet meegedacht. Omdat wij zelf een huis zouden laten bouwen wilden we graag iemand die met ons meedacht omdat er de mogelijkheid bestond nog aanpassingen aan het huis te doen. Ronald heeft goed naar ons geluisterd, alles wat wij belangrijk vonden is gerealiseerd. Daarnaast heeft hij goed meegedacht en dankzij hem is de keuken anders geworden dan eerst bedacht (veel leuker) en hebben we een extra raam laten plaatsen. We hebben een echte leefkeuken: veel ruimte om te koken, met aan het kookeiland vast een grote tafel waar al vele etentjes zijn geweest. We hebben zeer veel positieve reacties gehad op onze keuken. Als ik ooit weer een keuken moet kopen zou ik zeker weer een afspraak maken bij Ronald Schot, Poggenpohl.
FOTO VAN MONIEK
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Rust en vertrouwen”
Door Dave op donderdag 26 jan 2017 '17
We hadden het er al lang over...die nieuwe keuken moest er een keer komen. Na vele websites, keukenboeken en evenzoveel aarzelingen, mede gevoed door ervaringen online, stuitten we op de reviews over het bedrijf van Ronald Schot. Het persoonlijke karakter van de benadering en de ervaring waarover daarin werd gesproken spraken ons aan en we trokken onze stoute schoenen aan. We voelden ons bij Ronald en David op ons gemak. Er werd goed en rustig geluisterd naar onze wirwar aan ideeën en er kwam een ontwerp dat onze wens om een gezellige en strakke woonkeuken te realiseren, prachtig vorm gaf. Er moest echter een grotere verbouwing plaatsvinden dan we aanvankelijk hadden ingeschat en dat vonden we spannend. De rust en het vertrouwen die Ronald uitstraalde, maar ook de grondig voorbereide werkzaamheden waarmee Arie en Remco, het "montage team", vervolgens van start gingen, gaven ons een goed gevoel. Na ruim 2 weken stond er een heerlijke keuken. Minimale schade aan de keuken die wij tijdens de grote schoonmaak na de verbouwing constateerden, werd zonder discussie opgelost. We zijn erg blij met zowel het eindresultaat als onze keuze om met dit bedrijf in zee te gaan!
FOTO VAN DAVE
Heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastische keuken”
Door Roy de Bruijn op donderdag 1 dec 2016 '16
Ronald Schot heeft een fantastische keuken ontworpen, een keuken zoals een keuken hoort te zijn; functioneel, goed doordacht maar vooral schitterend om te zien. Wij gaven Ronald de ruimte om iets bijzonders voor ons te creëren, en dat is ruimschoots gelukt! Het ontwerp is zeer geslaagd. Dan was daar het moment van de montage. Remco en Arie zijn twee geweldige vaklieden. De keuken is met klasse en met de grootste nauwkeurigheid gemonteerd. Het vakmanschap wat de monteurs lieten zien is werkelijk onvoorstelbaar. Liefde voor hun vak, en liefde voor het product. Niets was hun teveel, en alles wat ze deden was in het belang van de klant, de keuken, en het Poggenpohl gevoel. Erg fijn om te zien was, dat de keuken voor 100% in orde was, geen manco's of mankementen of beschadigingen die later weer verholpen moeten worden(men hoort wel eens andere verhalen). Ik durf te stellen dat Poggenpohl Rotterdam DE keukenspecialist is, wanneer een Poggenpohl keuken op uw verlanglijstje staat.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Veel succes gewenst”
Door Femke & Joel op donderdag 21 jul 2016 '16
Ik moet eerlijk zeggen dat ik als de dood was om een keuken te kopen. Je hoort alleen maar dramatische verhalen. Daarom op de reviews afgegaan en een afspraak gemaakt met Poggenpohl, toevallig bijna om de hoek bij ons. We zijn heerlijk rustig geholpen, met een mooi design die meteen bij ons leek te passen. Innovatief ontwerp, passend bij onze verschillende persoonlijkheden en smaak. Een "Apple" keuken.
De installatie vond ik erg spannend, maar uiteindelijk hebben Remco en Arie dit voortvarend opgelost, zelfs sneller dan ze zelf hadden gedacht. Nu na een week zijn we steeds blijer met de keuken, alles klopt. De wandelroutes om het eiland heen, de ruimte, het barretje, de algehele kwaliteit ... en vast show element voor visite: de ingebouwde afzuigkap. Dank voor de hulp! En we wensen jullie veel succes en nog veel meer mooie keukens in de toekomst.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Job well done”
Door John op woensdag 8 jun 2016 '16
We are new to the Netherlands and Ronald has been very helpful in getting us the kitchen for what we needed and has budgeted, with his extensive knowledge in all aspects. His kitchen installer has more than 20 years of experience, and is so organised and meticulous, every piece is only installed once and perfect. Our kitchen is now like the cover of kitchen magazine. Big thumbs up for a good job well done!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Jeroen de Jonge op donderdag 24 mrt 2016 '16
Wij zijn enorm tevreden over de afhandeling en service! Uitstekende monteur (vakkundig en bovenal vriendelijk)! Er is goed meegedacht tijdens het plaatsen van de keuken ten aanzien onverwachte obstakels.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Ad en José Ravestein op zaterdag 30 jan 2016 '16
Begin 2015 zijn wij gestart met de keuze voor een nieuwe keuken. We waren al een aantal keren bij Poggenpohl in Poortvliet gaan kijken en dat design sprak ons aan (zij zijn nu verhuisd naar Rotterdam). We hebben heel veel keukenstudio's bezocht, maar kwamen toch steeds weer terug bij Poggenpohl. Ronald Schot heeft met veel geduld, rust en aandacht geluisterd naar onze wensen en dit vertaalt in een prachtig concept. Het totaal is geweldig geworden. We moeten ook wel eerlijk zijn: op een enkel punt zijn we gevallen voor design in plaats van praktisch (kleinigheidje). Het advies over de apparatuur, indeling van de keuken en de kastjes/laden: in een woord prima! We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. De planning verliep geheel conform afspraak: alle spullen waren er op tijd, maar zeker ook de mannen die het uitgevoerd hebben. Het succes hebben we ook te danken aan Arie Levering: hij heeft in september/oktober de verbouwing (niet alleen van de keuken, want van het een kwam het ander...) uitgevoerd samen met zijn ploeg (waaronder Remco: ook een vakman!!). Arie heeft samen met Remco ook de keuken geplaatst zodat het allemaal in één hand was en er dus ook nergens discussie over was. Tijdens de verbouwing werden we elke dag ('s morgens om 07.15 uur, stipt elke dag) op de hoogte gehouden van de stand van zaken en we hebben niet één detail kunnen ontdekken wat niet goed uitgevoerd is.
FOTO VAN AD EN JOSÉ RAVESTEIN
Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Enorm blij”
Door Richard en Ester op zondag 15 mrt 2015 '15
Enorm blij dat we dit bedrijf hebben gevonden! Een schitterende keuken gevonden, uitgevoerd in zwart en walnoothout, met marmeren blad. Heel Nederland afgereisd en uiteindelijk om de hoek gevonden! De eigenaar, Ronald, heeft ons fantastisch geholpen en meegedacht: niet alleen met de keuken maar ook met de verlichting (top gedaan!) en technische support. Het plaatsen ging vlot, met een echte vakman ter plaatse die de puntjes op de i heeft gezet. Wonderbaarlijke was dat ook alles in één keer goed was: het paste, was compleet en perfect afgewerkt. We hebben de keuken nu een paar maanden en zijn er nog steeds ongelooflijk blij mee - dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Topniveau Ontwerp en Uitvoering”
Door DJJ op vrijdag 23 jan 2015 '15
Studio Poortvliet ligt flink uit de richting als je in Arnhem woont. Toen we voor de eerste keer in de ruime showroom in Poortvliet kwamen nadat we foto's, plattegronden en wensenlijst voor de nieuwe keuken gestuurd hadden, werden we door de heer Schot direct verrast met een geweldig ontwerp en draaglijke richtbegroting. Alle bezoekjes daarna aan keukenstudio's in Amsterdam, Roermond, Hilversum, Maastricht, Oosterbeek en lokkende Küchenländern leidde niet tot betere (prijs/kwaliteit) of originelere ontwerpen. De uitvoering is verlopen volgens planning door een fantastische monteur. Resultaat een geweldige leefkeuken waar we dagelijks enorm veel plezier aan beleven. De in elk project optredende second thoughts of 'dat is zo niet bedoeld' situaties zijn soepel en fair opgelost. Al met al helemaal tevreden en elke dag blij het project met Poortvliet uit gevoerd te hebben.
FOTO VAN DJJ
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“geweldige service en kwaliteit”
Door peter en els brekelmans op zondag 27 apr 2014 '14
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij bij Poggenpohl Poortvliet terecht. Wij "vielen" voor het gezellige plusmodo model wat in de showroom stond. De manier waarop Ronald Schot met ons meedacht was zeer klant vriendelijk. Met genoegen kwam hij naar Eersel Brabant om zich op de hoogte te stellen of de keuken in ons huis zou passen en jawel hoor na een paar weken werd de keuken door een zeer bekwame monteur geplaatst. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om bij Poggenpohl Poortvliet een keuken te kopen. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Een verademing!”
Door Els & Hans Møller op zondag 6 apr 2014 '14
Onze schitterende Poggenpohl keuken is het resultaat gebleken van een realistisch logistieke planning, een uiterst creatief ontwerp, het gebruik van kwalitatief hoogstaand materiaal en dito apparatuur en niet in het minst een vakkundige installatie. Dank daarvoor! Ronald Schot hebben wij als een aimabele en deskundige keukenontwerper ervaren die niet slechts hielp met de samenstelling van ons wensenpakket, maar ook bijstuurde daar waar en waarom hij dat nodig achtte. Nooit hebben wij hierbij enige druk ervaren. Zijn origineel ontwerp kreeg nog meer gestalte toen Arie Levering aan de slag ging. Eerst, onder meer met assistentie van Remco en Cor, de voorbereidende werkzaamheden, daarna de installatie van de keuken. In ruim twee weken tijd heeft Arie deze klus uiterst professioneel geklaard. Dagelijks begon hij stipt om 07.00 uur altijd goedgehumeurd aan zijn werkzaamheden, zoals hij die de vorige dag met ons had doorgenomen. Samengevat:
Poggenpohl Studio Poortvliet: Een verademing en een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Uit de kunst”
Door H. Hoefnagels op dinsdag 12 nov 2013 '13
Omdat wij graag een Duitse keuken wilden zijn we ook bij Poggenpohl op het meubelplein wezen kijken. We werden er prima geadviseerd en er is een prachtig ontwerp voor ons gemaakt waar we als een blok voor gevallen zijn. Over de klantvriendelijkheid en de service kunnen we kort zijn: uit de kunst.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Klantvriendelijke benadering”
Door F. Deelen op woensdag 30 okt 2013 '13
Voor onze nieuwe keuken zijn we zowel bij Poggenpohl als Bulthaup wezen kijken. In de showroom in Poortvliet werden we op een heel prettige manier ontvangen en geadviseerd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en toen er tijdens de montage een klein probleempje ontstond, werd dat direct en adequaat opgelost. Over de service en de kwaliteit zijn we danook tevreden. De klantvriendelijke benadering in de showroom en tijdens alle contacten vonden mijn vrouw en ik een groot pluspunt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Voogt op vrijdag 25 okt 2013 '13
We hebben ons op Internet georienteerd voor onze keuken en toen we op de site van Poggenpohl kwamen vonden we daar een opstelling die ons gelijk erg aansprak. We zijn naar de showroom in Poortvliet gegaan en werden daar plezierig en vakkundig geholpen door Ronald Schot. Hij heeft alle tijd genomen om al onze wensen op een rijtje te zetten en heeft, samen met ons, een prachtige keuken ontworpen waar we erg blij me zijn.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“100 % tevreden”
Door Krielen op vrijdag 11 okt 2013 '13
Onze oude Poggenpohl keuken was in de loop der jaren wat gedateerd en omdat dit merk ons uitstekend beviel kwamen we via de website bij Poggenpohl Poortvliet. Over onze nieuwe keuken van Poggenpohl Poortvliet zijn wij 100 % tevreden, met name over de persoonlijke aandacht van Ronald Schot in combinatie met zijn creativiteit, de kwaliteit van Poggenpohl en de installatie door Arie Levering.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Verbouwing niet nodig”
Door Mylius op donderdag 10 okt 2013 '13
Omdat de dealer van Poggenpohl waar we oorspronkelijk wilden kopen naar een ander merk overging zijn wij bij verschillende andere keukenleveranciers wezen kijken. Poggenpohl Poortvliet, Ronald Schot, heeft een ons aansprekend ontwerp gemaakt waarbij de constructieve aanpassingen aan het huis zich beperkten tot een aanvaardbaar niveau en een zeer ingrijpende verbouwing niet nodig was. De oplevering is inmiddels achter de rug en de montage is prima verlopen. We zitten nu alleen nog te wachten op een flessenrek voor de NEF koelkast, het flessenrek was apart besteld en verkeerd geleverd en dat geeft altijd wel mogelijkheden tot verwarring. Verder zijn wij heel tevreden met een naast moderne kwaliteitskeuken, ook een zeer praktisch en efficiënt ingedeelde keuken.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Ontwerp was prachtig”
Door Kaijser op woensdag 3 jul 2013 '13
We hebben voor ons appartement de keuken laten ontwerpen door Ronald. Het ontwerp was prachtig en sprak ons gelijk aan. We hadden al bij meerdere andere zaken gekeken maar daar hadden we dit ontwerp nooit gekregen. De keuken is heel mooi afgewerkt, dit is niet vergelijkbaar met andere keukens. De kwaliteit is heel erg goed, de prijs staat daarmee in verhouding. De installatie is verder heel goed gegaan. Er was nog een probleem met de koelkast maar Ronald is dezelfde dag langs geweest om het op te lossen. Dus service en klantvriendelijkheid was top. Een aanrader zeker weten! We krijgen ook heel leuke reacties op onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Adresgegevens Poggenpohl Rotterdam
aRotterdam, Gordelweg 154, 3038 GE Rotterdam, tel 010 - 237 48 61
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland