Feedback
9,4

Poggenpohl Rotterdam

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.poggenpohl-keukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Rotterdam
Denken buiten de traditionele kaders. Uitgaan van de onbeperkte mogelijkheden van bestaande ruimten. Creatief aansluiten op de architectuur van nieuwbouw. Grondige verdieping in úw filosofie en manier van leven. Design, kwaliteit en praktische oplossingen verenigen. De kwaliteiten van Poggenpohl zijn onze kwaliteiten. Daarom zijn wij exclusief dealer van Poggenpohl.

U vindt onze studio aan de Gordelweg in Rotterdam. Een permanente bron van inspiratie, opgebouwd volgens het concept van Poggenpohl: ruimte voor het nieuwe denken.

De Poggenpohlstudio wordt geleid door Ronald Schot. Deze ervaren keukenontwerper werkt al meer dan 25 jaar samen met Duitse en Italiaanse topmerken. Zijn devies: weg met het gestandaardiseerde denken. Laat conventies los en geef verrassende ontwerpen de ruimte. Dat levert onderscheidend design en meer ergonomie op.

Laat u verrassen en inspireren in de studio. Ronald Schot ontvangt u graag voor een vrijblijvende afspraak. We beloven u, dat er een wereld voor u opengaat. De wereld van Poggenpohl. Uw beste kennismaking met keukens.
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Poggenpohl Rotterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren30 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 33 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Zoek niet verder”
Door Marja Beck op woensdag 13 nov 2019 '19
Wij waren al 2 jaar aan het twijfelen of wij een nieuwe keuken zouden nemen en dan gelijk het huis te gaan verbouwen of dat we de oude keuken apparatuur zouden gaan vervangen. De keuken was immers nog goed, maar niet meer van deze tijd en we zagen op tegen de verbouwing. We hadden al vaker wat keukencentra bekeken, maar er zat niks bijzonders tussen. Totdat we in het inspiratiehuis in Vianen waren. Daar waren 3 keukens opgesteld waarvan 1 een Poggenpohl keuken was. Op dat moment besloten we dat we eens een keer langs een Poggenpohl studio zouden gaan. We kwamen aanrijden en we zagen al gelijk het aanrechtblok staan wat we prachtig vonden. Eenmaal binnen werden we gelijk goed ontvangen en ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt maakte Ronald Schot tijd voor ons en mochten wij onze verbouwingstekeningen laten zien. De opstelling van het keukenblok was al bekend, maar verder hebben we samen de rest van de indeling en kasten besproken. Het was fijn dat hij zijn mening of ideeën gaf hoe de keuken nog mooier kon worden. Ook alle lof voor Arie, Wouter en Remco. Dit zijn echte vakmensen en gaan zorgvuldig met de omgeving en spullen om. Onze keuken is een plaatje geworden en we genieten er elke dag van. Dus zoek je een keuken? Zoek niet verder!
FOTO VAN MARJA BECK
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Niet verder zoeken”
Door Herman de Wit op maandag 16 sep 2019 '19
Na wat keuken omzwervingen uiteindelijk terecht gekomen bij Poggenpohl Rotterdam. Wat een verademing. perfecte begeleiding van begin tot eind. Serieus advies van Ronald (het grappige was dat hij ook tegengas kan geven, niet het gebruikelijke meepraten) Onze originele plannen werden in goed overleg aangepast en de uitkomst is ronduit schitterend. Het gehele proces zijn we vakkundig bijgestaan. Met veel dank aan de vakmensen die de oude keuken hebben verwijderd en vakkundig de nieuwe keuken hebben geplaatst (bedankt Arie, Remco en Wouter).
Via Ronald contact gelegd met benodigde stucer en parketvloer reparateur, wederom vakmensen met super geleverd werk. Beste lezer, mocht uw budget het toelaten dan zou ik niet verder zoeken !!!!!
FOTO VAN HERMAN DE WIT
Keuken met visgraatvloer
+ Toon extra foto van Herman de Wit
+ Toon extra foto van Herman de Wit
+ Toon extra foto van Herman de Wit
+ Toon extra foto van Herman de Wit
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een pluim”
Door Aart en Jannie van der Kuijl op dinsdag 10 sep 2019 '19
In Februari 2019 zijn we op advies van Arie (monteur) naar de Poggenpohl Studio Rotterdam geweest om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. We werden geholpen door Ronald Schot en dat was een prettige ervaring, er werd geluisterd naar ons en meegedacht, en niets was opdringerig. Waren dan ook direct verkocht. Ronald is daarna bij ons thuis geweest en wij nog 1 keer in de studio om het af te ronden. In week 34 zijn Arie en Wouter de hele week elke dag om 7 uur begonnen met de keuken te plaatsen. Alles tot in de puntjes geregeld. Twee super gasten die een pluim verdienen Wij zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst en kunnen de Poggenpohl Studio Rotterdam aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.A.F.Schilder-Besteman op donderdag 29 aug 2019 '19
Het is natuurlijk een beetje saai aan het worden, maar ook mijn man en ik zijn zeer tevreden klanten van Poggenpohl Studio Rotterdam. Nu gebiedt de eerlijkheid te zeggen, dat wij al 31 jaar lang naar alle tevredenheid de eigenaar waren van een Poggenpohl keuken. Maar na zo'n lange tijd oogde de (diagonaal) opstelling van de oude keuken toch wel gedateerd, evenals de betegelde achterwand en het betegelde aanrecht. Dat aanrecht vertoonde na al die tijd toch ook wel de nodige gebruikssporen. Maar, alle kasten en laden waren nog piekfijn in orde en zagen er nog keurig uit. Het kostte mijn man dan ook de nodige overredingskracht om mij te bewegen om naar een andere keuken uit te kijken. De speurtocht naar een nieuwe keuken leidde ons aanvankelijk langs een aantal concurrerende keukenmerken, maar gewend als ik was aan het kwaliteitsniveau van Poggenpohl, kon eigenlijk geen enkele keuken mij charmeren. Dan maar een bezoek gebracht aan Poggenpohl Studio in Rotterdam. Onze ervaringen met Poggenpohl Studio Rotterdam waren van het begin tot het eind een feest! Het eerste bezoek aan de showroom, met al die mooie opstellingen, de eerste en tweede afspraak met David, bij wie we de afmetingen van de ruimte en onze wensen neerlegden en die ons absoluut verraste met zijn ontwerp. De offerte zag er bovendien keurig verzorgd en heel gedetailleerd uit en de prijs viel ons echt reuze mee, in verhouding tot andere offertes. Ik heb zelf erg tegen de verbouwing en de montage van de keuken opgezien, maar dat blijkt achteraf helemaal niet nodig. De afvalcontainer kwam keurig op het afgesproken tijdstip zodat wij met breken en voorbereiden konden beginnen. En dan die montage!! De monteurs Arie en Wouter zijn hun gewicht in goud waard. Geduldig, heel voorzichtig om bestaande vloeren en meubelen niet te beschadigen, maar vooral echt uitermate nauwkeurig. "Kastje voor kastje 100% en zo hoort het", zei Arie op een bepaald moment, en dat maakten Wouter en hij meer dan waar. Alles is tot in de perfectie gemonteerd en aangesloten. Inmiddels is de nieuwe keuken nu bijna 2 weken in gebruik en wij zijn er echt heel erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door Marcel Aling op vrijdag 9 aug 2019 '19
We zijn prima begeleid bij de keuze en aanschaf in de winkel en gedurende het verdere proces ook. De installatie was feilloos er is keurig en schoon gewerkt (ook met in acht name van de parketvloer) en conform gemaakte afspraken. Eigenlijk is het precies gegaan zoals we hadden gewenst en misschien zelfs nog wel meer dan dat. Kortom: super dus!
FOTO VAN MARCEL ALING
Keuken met bovenblok
Reactie of foto toevoegen
“Via ABNAMRO-toernooi naar een POGGENPOHL-keuken”
Door Hans op donderdag 8 aug 2019 '19
In februari 2016 kwam eindelijk het verlossende telefoontje: wij kregen na een jarenlange zoektocht een appartement toegewezen in een project in Den Haag. Vol enthousiasme – we wachtten niet eens af of we financiering wel konden rond krijgen – togen we naar de projectkeukenleverancier. Nou, wat we daar aan mogelijkheden kregen voorgeschoteld viel ons niet mee. Gelukkig hadden we vrijheid om zelf een keukenleverancier te kiezen. Dus gingen we op weg naar het ABNAMRO-toernooi maar eens even via Poggenpohl Keukens op de Gordelweg 154 in Rotterdam. We vertelden de heer Ronald Schot tijdens het onaangekondigde bezoek over de onzekerheid die er nog bestond over de aankoop van het appartement en daarmee de aanschaf van een keuken. Dat weerhield hem er niet van om ons een eerste, boeiend inkijkje te geven in de diverse Poggenpohl-concepten. We moesten door naar het toernooi ........

De periode daarna concentreerden we ons op de financiering van ons appartement. Gelukkig kregen we die rond en konden we onze aandacht weer verleggen naar 'de keuken'. We vielen begin mei – wederom onaangekondigd – bij Ronald binnen. Hij moest even nadenken maar herkende ons als 'waren jullie toen niet op weg naar het ABNAMRO-toernooi?'. Het klikte met de heer Ronald Schot en er volgden een aantal zeer intensieve sessies in zijn studio. Omdat wij zelf niet helemaal op één lijn zaten voor wat betreft het model keuken – 'hij' opteerde voor het model SEGMENTO, 'zij' voor de MODO – leek er een probleem te ontstaan. Maar niet voor de heer Ronald Schot. Die beschikt namelijk over een tweetal voor zijn vak belangrijke eigenschappen: goed kunnen luisteren en uiteenlopende wensen met elkaar kunnen combineren. Het resultaat van met name die laatste eigenschap mag er dan ook zijn! Een keuken waarvan wij beiden hadden gedroomd!

De keuken is uiteindelijk het vertrekpunt geworden voor de verdere inrichting van ons appartement. Ook daarbij heeft de heer Ronald Schot zijn waarde bewezen. In de ruimte waarvan de keuken deel uit maakt is voor het woongedeelte de SIDEBOARD van POGGENPOHL gekozen waarmee een naadloze overgang tussen keuken en woongedeelte is gerealiseerd. De verdere ruimtes van het appartement 'moesten' er uiteindelijk ook aan geloven: in de logeerkamer is een kledingkast (ook 'POGGENPOHL-based') gerealiseerd. Voor de ruimte waarin het slaapgedeelte en het bureaugedeelte zijn gecreëerd gaf de heer Ronald Schot nog maar eens zijn visitekaartje af: hij voegde twee kamers samen tot één grote ruimte met daarin een schitterende combinatie van een (wand)kledingkast en een evenzo fraaie bureau-opstelling.

Voor het gehele appartement leverde hij naast de maatwerktekeningen voor de keuken ook nog eens – en eigenlijk ongevraagd – een perfect verlichtingsplan aan. 'Perfect'? Jazeker, want alle maatwerk- en installatietekeningen zijn door de aannemer zonder ook maar één enkele wijziging overgenomen. De oplevering van het appartement liep nogal wat vertraging op. Maar ook in die periode bleef er sprake van een intensief contact tussen de heer Schot en ons. Je kunt zelfs zeggen dat hij zich tot ons moreel steunpunt ontwikkelde.

Nu is het kopen van een mooie keuken één ding. Maar die ook nog eens tiptop geïnstalleerd krijgen is een compleet ander verhaal, zou je zeggen. Nou, niet bij Poggenpohl Keukens dus. Die kan een beroep doen op een team van twee zeer ervaren installateurs die worden bijgestaan door Wouter Schot (inderdaad: 'de zoon van' .....). Good old Arie Levering is een flegmatieke persoonlijkheid, niet van zijn stuk te krijgen en heeft door zijn jarenlange ervaring voor elk probleem een oplossing. Zijn collega Remco Vermeij toont zich daarbij een uitstekende sparringpartner: optimistisch, vindingrijk en ook nog eens (positief) kritisch. Je zal ze maar over de vloer krijgen .

Het uiteindelijke resultaat? Een fraaie Poggenpohl-keuken, werkelijk feilloos geïnstalleerd. Daarvoor zijn we de heren Ronald Schot, zijn zoon Wouter en de heren Arie Levering en Remco Vermeij meer dan erkentelijk voor!
FOTO VAN HANS
Reactie of foto toevoegen
“Goed ontworpen keuken en goede service”
Door Ben en Froukje op zondag 14 jul 2019 '19
Er is goed meegedacht bij het ontwerp voor de keuken, zeker niet met een commerciële inslag. Het resultaat is een prachtige keuken waar we steeds weer complimenten voor krijgen. Het ontwerp klopt helemaal met hoe we het praktisch voor ogen hadden. Met de planning is er iets mis gegaan en dat is uiteindelijk goed opgelost. Door Arie is de keuken heel professioneel in elkaar gezet. 1,5 jaar later was er een probleem met de kookplaat wat door Neff is opgelost met slecht kitwerk. Poggenpohl heeft dit toen zelf opnieuw gedaan en met Neff opgelost. Dat was een positieve verrassing en een hele goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door G.Boxem op zaterdag 29 jun 2019 '19
Een prachtige keuken met bora afzuiging, tipanyaki kookplaat, stoomoven, braadoven echt fantastisch. Fijne monteurs en deskundig die echt alle tijd nemende de keuken zo hebben geplaatst als gewenst. Ik kan echt alle vrienden en kennissen wanneer ze een paar stuivers meer over hebben voor een echte goede keuken : ga naar Poggenpohl Rotterdam.
FOTO VAN G.BOXEM
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Applaus”
Door Cinar op vrijdag 26 apr 2019 '19
Wij hebben ons eiland met wandkasten laten plaatsen door Poggenpohl Rotterdam. Het gehele traject begon bij aanvang al erg prettig! Goed geholpen door Ronald en erg goed meegedacht hoe wij onze wensen konden realiseren. De kwaliteit en prijs verhouding kloppen zodanig dat je een echt pronkstuk hebt in huis voor geld dat je sowieso uitgeeft aan een nieuwe keuken. De installateur Remco van de keuken, chapeau! Geduldig en hard gewerkt, tot in de puntjes elk element bekeken en geïnstalleerd. Zeer tevreden! Groot applaus waard!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten elke dag”
Door Ron en Petra op donderdag 7 feb 2019 '19
Wij zijn fanatieke hobby koks en zijn niet over één nacht ijs gegaan. Voor ons ging het om twee keukens of eigenlijk één keuken en een pantry. We hebben veel (heel veel!) keukenzaken bezocht. Wat een verademing was het toen we bij Poggenpohl Rotterdam terecht kwamen! Eindelijk een zaak met als 1e doel om aan de wens van de klant te voldoen! Iedere andere keukenzaak zal dat waarschijnlijk ook zeggen, maar ik krijg stellig de indruk dat de 1e prioriteit elders ligt. Wij hadden het eerste contact met David. Iemand die vooral heel goed luistert. Bij het vervaardigen van de eerste tekening bleek dat hij al onze wensen tot in de kleinste details had opgenomen. Dat was al een verademing ten opzichte van enkele andere keukenzaken waarop wij zijn afgeknapt. Na alle mogelijk- en onmogelijkheden te hebben doorgenomen hebben we tijdens de vakantie van David met Ronald (de vader van David) de puntjes op de i gezet. De afspraak is gemaakt om in een week een muurtje te verplaatsen en het leidingwerk te verleggen om vervolgens twee weken daarna de keukens te plaatsen. Wij hadden dan de tussenliggende week de tijd om het één en ander af te werken. Aanvankelijk schrokken wij een beetje van de offerte van Remco, de aannemer die in de eerste week het leidingwerk kwam verleggen. Achteraf heb ik spijt van die gedachte. Hij is de volle week bezig geweest. De wijze waarop alles is verlegd en heeft aangepakt is fantastisch en getuigd van groot vakmanschap. Ik vermoed dat zijn leermeester, die ooit het vak heeft geleerd (hij kan daar vol bewondering over praten) het er waarschijnlijk over eens zal zijn, dat hij is ingehaald. Voor ons is dat een aanname, want de man kennen wij niet en hij is naar Canada geëmigreerd. De keukens zijn in de laatste week geïnstalleerd door Remco, Arie en Wouter. Wouter is de broer van David, zoon van Ronald. Hij is zich aan het toeleggen op het installeren van keukens en loopt mee met Arie en Remco. Arie is een oude rot in het vak. De wijze waarop zij allen meedenken is fantastisch. Van de kabelgootjes in de meterkast tot de vlonder onder de amerikaanse koelkast. Wij zijn heel blij dat we terecht zijn gekomen bij Poggenpohl Rotterdam en genieten elke dag van onze keukens.
FOTO VAN RON EN PETRA
Resultaat nieuwe keuken
+ Toon extra foto van A.R. Trooster
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Nicole op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij kochten een fantastische keuken bij Poggenpohl Rotterdam. De service van het hele team is perfect, ook als er last-minute nog wat gewijzigd moet worden. David stond altijd voor ons klaar. De montage van Arie en Remco liep ook vlekkeloos. Ze denken mee met de klant, werken heel netjes en maken alles tot de kleinste details in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Professionals van het hoogste niveau”
Door Alberts op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wat een heerlijke ervaring is het om bij Poggenpohl Rotterdam een keuken te kopen.
Het gehele proces is subliem verlopen. Bij Poggenpohl Rotterdam hebben wij op het gemak met Ronald van gedachten gewisseld over de mogelijkheden, zonder daarbij enige druk te hebben ervaren. Gewoon eerlijk en oprecht advies. Ronald is iemand die goed luistert naar zijn klanten en hun behoeften weet te vertalen in een mooie keuken. Na enige tijd een aantal verschillende opzetten te hebben overwogen, hebben wij gekozen voor een kastenwand met kookeiland uit de Segmento lijn. Naast de geweldige ervaring die wij met Ronald (en tevens zijn personeel in de winkel) hebben gehad, was de zeer vakkundige montage door monteur Arie ook een zegen. Arie is een zeer ervaren vakman die met veel geduld en precisie monteert. Bij de montage van onze keuken heeft Arie proactief meegedacht en door een aantal kleine aanpassingen (exacte uitlijning van de plinten met de vloeren) de keuken nog fraaier heeft weten te monteren dan we initieel hadden voorzien. Ik kan niet anders dan Poggenpohl Rotterdam en monteur Arie van harte aanbevelen - dit zijn professionals van het hoogste niveau zoals je ze zelden tegenkomt.
FOTO VAN ALBERTS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Coert Zachariasse op zondag 4 feb 2018 '18
Vanaf het eerste moment dat we de showroom instapte was het gevoel goed. Samen met Ronald Schot hebben we een prachtig ontwerp gemaakt. De montage en uitvoering waren uitermate netjes en professioneel. Een probleem na oplevering met de filters is keurig opgelost. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Weten hoe het behoort”
Door Marja en Joop Metzelaar op zaterdag 16 dec 2017 '17
Poggenpohl Rotterdam heeft de score "super" wat ons betreft ruimschoots verdiend.
Vanaf het eerste contact in de winkel met Ronald Schot t/m het eind van het project is alles in de juiste sfeer en goed verlopen. We kunnen hier spreken over een bedrijf waar ze simpelweg "gewoon weten" hoe het behoort. De verkoop en het plaatsen inclusief de nabewerkingen e.d. zijn goed verlopen en hebben de waardering tot het eindresultaat super gebracht. Met name "Ronald" en "Arie" bedanken we hiervoor en zij hebben onze waardering ruimschoots verdiend.
FOTO VAN MARJA EN JOOP METZELAAR
Eindresultaat super
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Peter van Veldhoven op vrijdag 20 okt 2017 '17
Prettige ervaring tijdens de oriëntatie en het ontwerp. Creatief meedenken en vooral geen druk om maar snel een handtekening te zetten, wat bij de meeste keukenwinkels wel anders is. Er wordt de tijd genomen voor de klant en ook een thuisbezoek was geen probleem, wat wij erg prettig vonden. De montage verliep ook zeer gedegen door een ervaren monteur; alles tot op de millimeter zeg maar gemonteerd en waterpas gemaakt. Niet alles was in 1 keer goed geleverd. Dat kan gebeuren, maar in ieder geval werden deze problemen snel en zonder morren opgelost. Dat is ook belangrijk om te weten, dat alles eraan wordt gedaan om het in ieder te krijgen zoals de bedoeling is.
FOTO VAN PETER VAN VELDHOVEN
Keuken tot op de millimeter
Reactie of foto toevoegen
“Geen gladde praatjes”
Door Aat van Zijl op zaterdag 10 jun 2017 '17
Leuk om te lezen dat andere recensies aansluiten bij onze ervaringen. Een keukenspecialist die de klant het woord laat doen en niet andersom. Geen gladde praatjes. Aangeven dat je wat anders wilt als wat je hebt maar wel passend bij de sfeer en andere meubels in je huis en dan ook inderdaad een keukenopstelling krijgen die hier volledig aan voldoet met mooie materialen en apparatuur. Onze keuken is geplaatst in december 2016 en nu zijn wij 6 maanden verder en hij voldoet nog steeds dagelijks aan de verwachtingen. Ook complimenten aan de vaklui die de kueken hebben geplaatst. Ook heel fijn dat Ronald ook zelf vooraf is wezen komen kijken om datgene wat hij voor ogen had bevestigd te krijgen. Kortom, wij raden hem graag aan.
FOTO VAN AAT VAN ZIJL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer veel positieve reacties gehad”
Door Moniek Twisk op woensdag 22 feb 2017 '17
Wij zijn terecht gekomen bij Ronald Schot vanwege de goede recensies die hij heeft op internet. Eerder waren wij reeds bij diverse andere keukenaanbieders geweest met slechte ervaringen. Bij de andere aanbieders werd er niet goed geluisterd en werd er niet meegedacht. Omdat wij zelf een huis zouden laten bouwen wilden we graag iemand die met ons meedacht omdat er de mogelijkheid bestond nog aanpassingen aan het huis te doen. Ronald heeft goed naar ons geluisterd, alles wat wij belangrijk vonden is gerealiseerd. Daarnaast heeft hij goed meegedacht en dankzij hem is de keuken anders geworden dan eerst bedacht (veel leuker) en hebben we een extra raam laten plaatsen. We hebben een echte leefkeuken: veel ruimte om te koken, met aan het kookeiland vast een grote tafel waar al vele etentjes zijn geweest. We hebben zeer veel positieve reacties gehad op onze keuken. Als ik ooit weer een keuken moet kopen zou ik zeker weer een afspraak maken bij Ronald Schot, Poggenpohl.
FOTO VAN MONIEK
Reactie of foto toevoegen
“Rust en vertrouwen”
Door Dave op donderdag 26 jan 2017 '17
We hadden het er al lang over...die nieuwe keuken moest er een keer komen. Na vele websites, keukenboeken en evenzoveel aarzelingen, mede gevoed door ervaringen online, stuitten we op de reviews over het bedrijf van Ronald Schot. Het persoonlijke karakter van de benadering en de ervaring waarover daarin werd gesproken spraken ons aan en we trokken onze stoute schoenen aan. We voelden ons bij Ronald en David op ons gemak. Er werd goed en rustig geluisterd naar onze wirwar aan ideeën en er kwam een ontwerp dat onze wens om een gezellige en strakke woonkeuken te realiseren, prachtig vorm gaf. Er moest echter een grotere verbouwing plaatsvinden dan we aanvankelijk hadden ingeschat en dat vonden we spannend. De rust en het vertrouwen die Ronald uitstraalde, maar ook de grondig voorbereide werkzaamheden waarmee Arie en Remco, het "montage team", vervolgens van start gingen, gaven ons een goed gevoel. Na ruim 2 weken stond er een heerlijke keuken. Minimale schade aan de keuken die wij tijdens de grote schoonmaak na de verbouwing constateerden, werd zonder discussie opgelost. We zijn erg blij met zowel het eindresultaat als onze keuze om met dit bedrijf in zee te gaan!
FOTO VAN DAVE
Heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Roy de Bruijn op donderdag 1 dec 2016 '16
Ronald Schot heeft een fantastische keuken ontworpen, een keuken zoals een keuken hoort te zijn; functioneel, goed doordacht maar vooral schitterend om te zien. Wij gaven Ronald de ruimte om iets bijzonders voor ons te creëren, en dat is ruimschoots gelukt! Het ontwerp is zeer geslaagd. Dan was daar het moment van de montage. Remco en Arie zijn twee geweldige vaklieden. De keuken is met klasse en met de grootste nauwkeurigheid gemonteerd. Het vakmanschap wat de monteurs lieten zien is werkelijk onvoorstelbaar. Liefde voor hun vak, en liefde voor het product. Niets was hun teveel, en alles wat ze deden was in het belang van de klant, de keuken, en het Poggenpohl gevoel. Erg fijn om te zien was, dat de keuken voor 100% in orde was, geen manco's of mankementen of beschadigingen die later weer verholpen moeten worden(men hoort wel eens andere verhalen). Ik durf te stellen dat Poggenpohl Rotterdam DE keukenspecialist is, wanneer een Poggenpohl keuken op uw verlanglijstje staat.
Reactie of foto toevoegen
“Veel succes gewenst”
Door Femke & Joel op donderdag 21 jul 2016 '16
Ik moet eerlijk zeggen dat ik als de dood was om een keuken te kopen. Je hoort alleen maar dramatische verhalen. Daarom op de reviews afgegaan en een afspraak gemaakt met Poggenpohl, toevallig bijna om de hoek bij ons. We zijn heerlijk rustig geholpen, met een mooi design die meteen bij ons leek te passen. Innovatief ontwerp, passend bij onze verschillende persoonlijkheden en smaak. Een "Apple" keuken.
De installatie vond ik erg spannend, maar uiteindelijk hebben Remco en Arie dit voortvarend opgelost, zelfs sneller dan ze zelf hadden gedacht. Nu na een week zijn we steeds blijer met de keuken, alles klopt. De wandelroutes om het eiland heen, de ruimte, het barretje, de algehele kwaliteit ... en vast show element voor visite: de ingebouwde afzuigkap. Dank voor de hulp! En we wensen jullie veel succes en nog veel meer mooie keukens in de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Job well done”
Door John op woensdag 8 jun 2016 '16
We are new to the Netherlands and Ronald has been very helpful in getting us the kitchen for what we needed and has budgeted, with his extensive knowledge in all aspects. His kitchen installer has more than 20 years of experience, and is so organised and meticulous, every piece is only installed once and perfect. Our kitchen is now like the cover of kitchen magazine. Big thumbs up for a good job well done!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jeroen de Jonge op donderdag 24 mrt 2016 '16
Wij zijn enorm tevreden over de afhandeling en service! Uitstekende monteur (vakkundig en bovenal vriendelijk)! Er is goed meegedacht tijdens het plaatsen van de keuken ten aanzien onverwachte obstakels.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ad en José Ravestein op zaterdag 30 jan 2016 '16
Begin 2015 zijn wij gestart met de keuze voor een nieuwe keuken. We waren al een aantal keren bij Poggenpohl in Poortvliet gaan kijken en dat design sprak ons aan (zij zijn nu verhuisd naar Rotterdam). We hebben heel veel keukenstudio's bezocht, maar kwamen toch steeds weer terug bij Poggenpohl. Ronald Schot heeft met veel geduld, rust en aandacht geluisterd naar onze wensen en dit vertaalt in een prachtig concept. Het totaal is geweldig geworden. We moeten ook wel eerlijk zijn: op een enkel punt zijn we gevallen voor design in plaats van praktisch (kleinigheidje). Het advies over de apparatuur, indeling van de keuken en de kastjes/laden: in een woord prima! We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. De planning verliep geheel conform afspraak: alle spullen waren er op tijd, maar zeker ook de mannen die het uitgevoerd hebben. Het succes hebben we ook te danken aan Arie Levering: hij heeft in september/oktober de verbouwing (niet alleen van de keuken, want van het een kwam het ander...) uitgevoerd samen met zijn ploeg (waaronder Remco: ook een vakman!!). Arie heeft samen met Remco ook de keuken geplaatst zodat het allemaal in één hand was en er dus ook nergens discussie over was. Tijdens de verbouwing werden we elke dag ('s morgens om 07.15 uur, stipt elke dag) op de hoogte gehouden van de stand van zaken en we hebben niet één detail kunnen ontdekken wat niet goed uitgevoerd is.
FOTO VAN AD EN JOSÉ RAVESTEIN
Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Richard en Ester op zondag 15 mrt 2015 '15
Enorm blij dat we dit bedrijf hebben gevonden! Een schitterende keuken gevonden, uitgevoerd in zwart en walnoothout, met marmeren blad. Heel Nederland afgereisd en uiteindelijk om de hoek gevonden! De eigenaar, Ronald, heeft ons fantastisch geholpen en meegedacht: niet alleen met de keuken maar ook met de verlichting (top gedaan!) en technische support. Het plaatsen ging vlot, met een echte vakman ter plaatse die de puntjes op de i heeft gezet. Wonderbaarlijke was dat ook alles in één keer goed was: het paste, was compleet en perfect afgewerkt. We hebben de keuken nu een paar maanden en zijn er nog steeds ongelooflijk blij mee - dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Topniveau Ontwerp en Uitvoering”
Door DJJ op vrijdag 23 jan 2015 '15
Studio Poortvliet ligt flink uit de richting als je in Arnhem woont. Toen we voor de eerste keer in de ruime showroom in Poortvliet kwamen nadat we foto's, plattegronden en wensenlijst voor de nieuwe keuken gestuurd hadden, werden we door de heer Schot direct verrast met een geweldig ontwerp en draaglijke richtbegroting. Alle bezoekjes daarna aan keukenstudio's in Amsterdam, Roermond, Hilversum, Maastricht, Oosterbeek en lokkende Küchenländern leidde niet tot betere (prijs/kwaliteit) of originelere ontwerpen. De uitvoering is verlopen volgens planning door een fantastische monteur. Resultaat een geweldige leefkeuken waar we dagelijks enorm veel plezier aan beleven. De in elk project optredende second thoughts of 'dat is zo niet bedoeld' situaties zijn soepel en fair opgelost. Al met al helemaal tevreden en elke dag blij het project met Poortvliet uit gevoerd te hebben.
FOTO VAN DJJ
Reactie of foto toevoegen
“geweldige service en kwaliteit”
Door peter en els brekelmans op zondag 27 apr 2014 '14
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij bij Poggenpohl Poortvliet terecht. Wij "vielen" voor het gezellige plusmodo model wat in de showroom stond. De manier waarop Ronald Schot met ons meedacht was zeer klant vriendelijk. Met genoegen kwam hij naar Eersel Brabant om zich op de hoogte te stellen of de keuken in ons huis zou passen en jawel hoor na een paar weken werd de keuken door een zeer bekwame monteur geplaatst. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om bij Poggenpohl Poortvliet een keuken te kopen. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing!”
Door Els & Hans Møller op zondag 6 apr 2014 '14
Onze schitterende Poggenpohl keuken is het resultaat gebleken van een realistisch logistieke planning, een uiterst creatief ontwerp, het gebruik van kwalitatief hoogstaand materiaal en dito apparatuur en niet in het minst een vakkundige installatie. Dank daarvoor! Ronald Schot hebben wij als een aimabele en deskundige keukenontwerper ervaren die niet slechts hielp met de samenstelling van ons wensenpakket, maar ook bijstuurde daar waar en waarom hij dat nodig achtte. Nooit hebben wij hierbij enige druk ervaren. Zijn origineel ontwerp kreeg nog meer gestalte toen Arie Levering aan de slag ging. Eerst, onder meer met assistentie van Remco en Cor, de voorbereidende werkzaamheden, daarna de installatie van de keuken. In ruim twee weken tijd heeft Arie deze klus uiterst professioneel geklaard. Dagelijks begon hij stipt om 07.00 uur altijd goedgehumeurd aan zijn werkzaamheden, zoals hij die de vorige dag met ons had doorgenomen. Samengevat:
Poggenpohl Studio Poortvliet: Een verademing en een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uit de kunst”
Door H. Hoefnagels op dinsdag 12 nov 2013 '13
Omdat wij graag een Duitse keuken wilden zijn we ook bij Poggenpohl op het meubelplein wezen kijken. We werden er prima geadviseerd en er is een prachtig ontwerp voor ons gemaakt waar we als een blok voor gevallen zijn. Over de klantvriendelijkheid en de service kunnen we kort zijn: uit de kunst.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijke benadering”
Door F. Deelen op woensdag 30 okt 2013 '13
Voor onze nieuwe keuken zijn we zowel bij Poggenpohl als Bulthaup wezen kijken. In de showroom in Poortvliet werden we op een heel prettige manier ontvangen en geadviseerd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en toen er tijdens de montage een klein probleempje ontstond, werd dat direct en adequaat opgelost. Over de service en de kwaliteit zijn we danook tevreden. De klantvriendelijke benadering in de showroom en tijdens alle contacten vonden mijn vrouw en ik een groot pluspunt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Voogt op vrijdag 25 okt 2013 '13
We hebben ons op Internet georienteerd voor onze keuken en toen we op de site van Poggenpohl kwamen vonden we daar een opstelling die ons gelijk erg aansprak. We zijn naar de showroom in Poortvliet gegaan en werden daar plezierig en vakkundig geholpen door Ronald Schot. Hij heeft alle tijd genomen om al onze wensen op een rijtje te zetten en heeft, samen met ons, een prachtige keuken ontworpen waar we erg blij me zijn.
Reactie of foto toevoegen
“100 % tevreden”
Door Krielen op vrijdag 11 okt 2013 '13
Onze oude Poggenpohl keuken was in de loop der jaren wat gedateerd en omdat dit merk ons uitstekend beviel kwamen we via de website bij Poggenpohl Poortvliet. Over onze nieuwe keuken van Poggenpohl Poortvliet zijn wij 100 % tevreden, met name over de persoonlijke aandacht van Ronald Schot in combinatie met zijn creativiteit, de kwaliteit van Poggenpohl en de installatie door Arie Levering.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing niet nodig”
Door Mylius op donderdag 10 okt 2013 '13
Omdat de dealer van Poggenpohl waar we oorspronkelijk wilden kopen naar een ander merk overging zijn wij bij verschillende andere keukenleveranciers wezen kijken. Poggenpohl Poortvliet, Ronald Schot, heeft een ons aansprekend ontwerp gemaakt waarbij de constructieve aanpassingen aan het huis zich beperkten tot een aanvaardbaar niveau en een zeer ingrijpende verbouwing niet nodig was. De oplevering is inmiddels achter de rug en de montage is prima verlopen. We zitten nu alleen nog te wachten op een flessenrek voor de NEF koelkast, het flessenrek was apart besteld en verkeerd geleverd en dat geeft altijd wel mogelijkheden tot verwarring. Verder zijn wij heel tevreden met een naast moderne kwaliteitskeuken, ook een zeer praktisch en efficiënt ingedeelde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontwerp was prachtig”
Door Kaijser op woensdag 3 jul 2013 '13
We hebben voor ons appartement de keuken laten ontwerpen door Ronald. Het ontwerp was prachtig en sprak ons gelijk aan. We hadden al bij meerdere andere zaken gekeken maar daar hadden we dit ontwerp nooit gekregen. De keuken is heel mooi afgewerkt, dit is niet vergelijkbaar met andere keukens. De kwaliteit is heel erg goed, de prijs staat daarmee in verhouding. De installatie is verder heel goed gegaan. Er was nog een probleem met de koelkast maar Ronald is dezelfde dag langs geweest om het op te lossen. Dus service en klantvriendelijkheid was top. Een aanrader zeker weten! We krijgen ook heel leuke reacties op onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Poggenpohl Rotterdam
aRotterdam , Gordelweg 154, 3038 GE Rotterdam, tel 010 - 237 48 61
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.