Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
64 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1815 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (1 maand geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
61 ervaringen (2 weken geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (1 maand geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
21 ervaringen (3 maanden geleden)
2 vestigingen (Noord-Holland)
34 ervaringen (1 maand geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
590 ervaringen (3 dagen geleden)
8,4

Top Keukens Lisse

Score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0252-221217 | Heereweg 380, 2161 DE Lisse
Gebruikersfoto: Foto van de keuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Top Keukens Lisse
Top Keukens Lisse Home en Lifestyle.
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Top Keukens Lisse. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Positieve ervaring”
Door Mrs. R. L. lang op donderdag 17 mei 2018 '18
We purchased a kitchen with appliances from TOP KEUKENS in March, 2018. The service in advising/helping us to choose the right kitchen and designing was very good. Mr. Hessel Landstra who assisted us was friendly, a good communicator and knowledgeable. He listened and took into account our wishes. In addition, there were some items which we did not think of before, but he made useful suggestions based on our (cooking) lifestyle. We made those changes/adjustments as advised.

All in all, we had a positive and pleasant experience. Our kitchen is very nice. We are happy with the assistance and advice given to us. The installation process is not totally completed yet, as there are still some minor work, additional cupboards and panels to be installed. Therefore this review is only about the service of the expert in giving advice to choose the right kitchen and designing.

In short, we are satisfied with the service of TOP so far, especially the assistance, communication, advice of the expert in the showroom. We may do another separate review on the installation work (also by Top Keukens) when the work is completed. Therefore based on the experience we had with the service of the adviser, Mr. Hessel Landstra, we would give a rating of 10 out of 10.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 209 ervaringen
8,5
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 254 ervaringen
“Zeer goed geholpen”
Door suzanne kleine deters op donderdag 14 dec 2017 '17
we hebben een geweldige keuken gevonden en zijn zeer goed geholpen. ook toen niet alles compleet was werd dit gelijk opgepakt!
FOTO VAN SUZANNE KLEINE DETERS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1815 ervaringen
9,4
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
“Uitstekend”
Door A. Lijdens op maandag 20 nov 2017 '17
Het aankoopproces was zeer prettig en in onze ogen zeer deskundig. De keuken is exact op tijd geleverd , terwijl wij tussentijds de datum nog iets hadden verschoven. De monteur was bij het inmeten en het plaatsen uiterst correct en heeft uitstekend werk geleverd . Werkelijk een Topkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 64 ervaringen
9,6
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 61 ervaringen
“Keuken 6 jaar oud”
Door P. Bakker op zaterdag 18 nov 2017 '17
Inmiddels is het al weer 6 jaar geleden dat we een nieuwe keuken hebben uitgezocht. We zijn er elke dag nog super blij mee. Super fijn geholpen door Top Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Wensen perfect vertaald”
Door Giampaolo op donderdag 9 nov 2017 '17
Alle ideeën die wij hadden hebben we samen met Top Keukens kunnen verwerken in onze keuken! Een plek in ons huis waar we veel zijn moest op-en-top passen in ons nieuwe huis. De vertaling van 'ons' idee naar het eindresultaat welke door Top Keukens Lisse is perfect gelukt. Wij genieten dagelijks van onze keuken en hebben een uiterst prettige ervaring met Top Keukens Lisse. Afspraak is afspraak en prijs kwaliteit verhouding is 'Top'. Nogmaals bedankt voor alles!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
5,5
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 76 ervaringen
9,1
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 34 ervaringen
“Complete keuken”
Door C.K. op zaterdag 30 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken compleet met alle apparatuur aangeschaft. Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht om al onze wensen te kunnen realiseren, door de beperkte ruimte was dat best een uitdaging. Er was veel keuze in materialen. Heel blij met de adviezen (het dekton aanrechtblad is mooi, hygiënisch en onderhoudsvrij). Kortom: communicatie, koop en installatie verliep zoals wij wensten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 160 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Uitstekend”
Door Joris op woensdag 20 sep 2017 '17
Na uitstekend advies en keuze uit heel veel mooie en luxe keukens heb ik afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij Top Keukens Lisse. De 3D tekening in combinatie met een aantal goede gesprekken hebben de doorslag gegeven. Levering was keurig op tijd en de keuken kon zelfs nog even worden opgeslagen, totdat de verbouwing gereed was. Volgend jaar gaan we de badkamer verbouwen, hiervoor ga ik zeker terug!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Hans op woensdag 20 sep 2017 '17
Twee keukens gekocht voor woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Goed meegedacht met de indeling en over geschikte apparatuur, goed voorbereid en op tijd en degelijk afgeleverd. Vriendeljke, flexibele adviseurs met ervaring die je uitstekend helpen met een niet alledaagse aanschaf. Mooie prijs en mooi resultaat waar we nog elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettig”
Door Etienne en Ellen op woensdag 20 sep 2017 '17
Prettige sfeer en personeel met de juiste expertise . Zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mooie ruime showroom, met veel keus! Ook de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Van Iterson op dinsdag 19 sep 2017 '17
Vreselijk slechte klantenservice. Onvriendelijk, grote mond en verwijten maken naar de afnemer. Waarom ga je zo met je klanten om? Zulke slechte publiciteit. De keuken in prachtig, alleen komen wij er nooit meer.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jachthaven Jonkman op dinsdag 12 sep 2017 '17
zowel zakelijk als prive al jaren Lang. Klant .vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook na aflevering nog steeds de zelfde goeie service .
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Top zaak”
Door Rob Verhoogt op dinsdag 12 sep 2017 '17
Super geholpen en geadviseerd. Keuken compleet met alle apparatuur aangeschaft. Op tijd geleverd en bij het plaatsen bleek er een kast verkeerd te zijn gemaakt. Dit is binnen een dag opgelost en daardoor de keuken geheel klaar binnen zeer korte tijd. Tevens een badkamer meubel aangeschaft en uitstekende kwaliteit, lekker zwaar en degelijk uitgevoerd. Top zaak!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 21 ervaringen
“Hoekkeuken met bar”
Door Edwin op dinsdag 12 sep 2017 '17
Hoekkeuken met bargedeelte gekocht. Met name de kennis van het toepassen van echt hout in combinatie met wit hoogglans sprak ons erg aan en is heel goed uitgepakt. Verder alles correct en professioneel geleverd en geïnstalleerd. En direct een scherpe prijs zonder alle onderhandelingen zoals bij andere leveranciers het geval was.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niet aan beloftes gehouden”
Door lelieveld op dinsdag 4 jul 2017 '17
Keuken gekocht, toen de koop eenmaal getekend was werd het drama...niet terugbellen bij vragen etc. Keuken geleverd: verkeerde kleur (roze ipv wit), kasten te kort, aanrecht niet te gebruiken omdat het niet tegen water kon, afzuigkap verkeerd. Onvriendelijk te woord gestaan en niet goed naar oplossingen gezocht. Niet aan beloftes gehouden en dat voor 16.000 euro: 1 groot drama!

Aanvulling 18 september 2017: De keuken is in zijn geheel teruggenomen door het bedrijf en het geld is teruggestort aan de klant.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Uiteindelijk niet gekocht”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Twee keer bij Top Keukens geweest en uiteindelijk niet de keuken gekocht. De adviseur had zich de tweede keer niet zo goed voorbereid, en wij voelden dat wij alleen maar de concessies moesten doen. Onze voorkeuren leken niet naar wens verwerkt te kunnen worden in de offerte. Verder prettige zaak met vriendelijke mensen. Gelukkig zijn er veel bedrijven, dus wij hebben verder gekeken.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“2 badkamers gekocht”
Door Reinoud hagen op woensdag 4 feb 2015 '15
Wij hebben 2 badkamers gekocht bij top keukens in Lisse en onze ervaring was zeer positief. Super service uitstekend advies. Klant vriendelijke service en erg probleem oplossend ook de installatie is prima verlopen en klachten werden snel en keurig opgelost. Wij zouden dit bedrijf zeker aan raden en zouden in de toekomst weer bij hun kopen.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
Vestiging Top Keukens Lisse
aLisse , Heereweg 380, 2161 DE Lisse, tel 0252 - 22 12 17
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.