Feedback
9,7

Tieleman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Ervaringen
Er zijn 191 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren159 ervaringen
4 sterren25 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Super”
Door Xander Keuvelaar op vrijdag 4 aug 2017 '17
Bij Tieleman namen ze ruim de tijd tijdens het uitzoeken van onze keukens. We vonden het vooral prettig dat ze zich aan de gemaakte afspraken hielden. Niet alleen voor het plaatsen, maar ook toen onze gaspit een keer haperde stond er binnen twee dagen iemand op de stoep om het probleem te verhelpen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sanne Velgersdijk op zondag 27 aug 2017 '17
Zeer goede ervaring, erg blij met onze nieuwe keuken!

Eerdere ervaring van 10 mei 2016: We zijn ontzettend leuk geholpen, vriendelijk personeel met goede adviezen. We kunnen niet wachten tot onze prachtige keuken geplaatst gaat worden half juni 2016, zo leuk. Blijf zo door gaan Tieleman!
FOTO VAN SANNE VELGERSDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. op t Hof op dinsdag 24 feb 2015 '15
Na het plaatsen van onze geweldige keuken, door vakmensen die zeer netjes en professioneel te werk gaan.
Toen eenmaal de keuken geplaatst was, kwamen wij er achter dat een kastdeur niet efficiënt geopend kon worden.
Contact opgenomen met Robert Deurloo, hij zou voor een oplossing zorgen. Na een paar telefoon contacten met Robert Deurloo gehad te hebben, door zijn inzet en Tieleman Keukens heeft Robert er toch voor gezorgd dat wij een nieuwe boven kastjes krijgen. Robert verdient een dikke pluim voor zijn goede service! Wij raden iedereen die een nieuwe keuken zoeken om eens bij Tieleman Keukens te gaan kijken, en ervaar het zelf!
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken zegt genoeg”
Door Fam van Putten op maandag 8 jun 2015 '15
We hebben een gehele witte keuken gekocht met zwarte design combistoom oven,schuine afzuigkap,gasstel en inbouw vriezer koelkast en vaatwasser,en quooker.Dit is de 2e keuken die we bij Tieleman kopen,dus dat zegt genoeg.We zijn uitstekend geholpen en de monteurs waren ook uitstekend.Ik zou het iedereen aanraden om naar Tieleman te gaan, voor iedereen is er een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gereageerd”
Door Eelco Versaevel op maandag 28 dec 2015 '15
Snelle reactie op afspraakverzoek. Voor het weekend de vaatwasser besteld, gelijk na het weekend geplaatst. Monteur werkte snel en netjes. En heeft zelfs even de kastdeurtjes nog rechtgezet. Kortom geheel tevreden over de gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Sterrenwacht op dinsdag 4 sep 2018 '18
Door Tieleman keukens is er voor sterrenwacht "Tweelingen" Spijkenisse een keuken gesponsord. En daar zijn we als leden heel erg blij mee! De oude keuken was inmiddels een jaar of 20 oud en de nieuwe keuken ziet er uit om door een ringetje te halen.
Zo kunnen we weer heel wat jaren door met deze prachtige keuken. Via deze manier willen we dan ook "Tieleman Keukens" nogmaals hartelijk danken voor onze gave keuken en hun welkom heten als donateur van sterrenwacht "tweelingen" Spijkenisse.
FOTO VAN STERRENWACHT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de keuken”
Door van Oosterbosch op zaterdag 3 jun 2017 '17
​Beste mensen, vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn erg tevreden!
Grote complimenten voor vakmensen Jan en Andre. Een prachtig stuk vakmanschap hebben zij bij ons laten zien! Dank!​
FOTO VAN P. VAN OOSTERBOSCH
+ Toon extra foto van P. van Oosterbosch
REACTIE VAN P. VAN OOSTERBOSCH
Als straks de schilder is geweest is het plaatje helemaal compleet #ergtevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaringen”
Door Jan Lankhuijzen op vrijdag 2 feb 2018 '18
Net als bij de eerste keuken, hebben wij ook bij de tweede keuken weer hele goede ervaringen met Tieleman keukens. Geen probleem maar een uitdaging zei de monteur, en het is geweldig opgelost! Geen gezeur, en een hele goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door De Man op maandag 29 jul 2013 '13
De familie de Man wil Tieleman Keukens bedanken voor de correcte wijze van het plaatsen van onze keuken. Het vakkundige personeel die alle aanpassingen met je bespreekt voor zij over gaan met het aan brengen van het onderdeel. Wij zijn er heel blij mee dat we gekozen hebben voor Tieleman keukens wat een fijne zaak! Nogmaals bedankt namens de fam de Man.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 '15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
FOTO VAN JAN BEZUIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Mevr. R., Stellendam op woensdag 9 jul 2014 '14
Mijn dochter heeft een jaar geleden bij Tieleman een keuken gekocht en ik heb alleen maar goede verhalen van haar gehoord over hoe het allemaal is verlopen. Daarom ben ik voor mijn nieuwe keuken ook naar hun gegaan. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat Tieleman zonder meer aan te raden is, ook bij mij is alles van het begin tot de eindmontage prima gegaan, ik heb geen enkele klacht gehad en ben heel tevreden over mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam van Splunter op zondag 3 mei 2015 '15
Wij hebben 7 jaar geleden een keuken laten plaatsen naar volle tevredenheid Als er daarna iets aan de hand is betreffende de keuken[voeg/kraan die lekt/demper die eraf valt van de deurtjes] wordt er niet moeilijk gedaan en gewoon gerepareerd Pas nog en dat na 7 jaar Geweldig en relax als een firma er zo mee omgaat onze volgende keuken zullen we zeker weer bij de fam Tieleman aanschaffen Waar vind je dit nog!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door fam. Vlam op donderdag 4 mei 2017 '17
Vandaag is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe keuken. We zijn dik tevreden over de plaatsing en nazorg. Met name waren we zeer gelukkig met de door u opgegeven "afbouw specialist " Johan Koert. Hij heeft alles prima op elkaar afgestemd en de werkzaamheden op tijd en zonder onderbreking uitgevoerd.(dat hoor je wel eens anders)' Ik kan niet anders zeggen dat alles met veel vakmanschap tot in de puntjes is afgewerkt. Onze dank
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roodnat op zaterdag 28 okt 2017 '17
We hebben een prachtige keuken. Helemaal gemaakt naar onze wensen. Uitstekend geadviseerd door Nico. Door vakmensen geplaatst! We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Stop met zoeken!”
Door Lau Mijnders op woensdag 6 nov 2013 '13
Op zoek naar een keuken? Allerlei keukenzaken aan het aflopen? Stop er maar mee en maak gebruik van onze ervaringen (want wij hebben dat allemaal al achter de rug). Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een keuken bij Tieleman keukens en daarvan hebben we nog geen seconde spijt gehad. Integendeel: nog elke dag prijzen we ons gelukkig met deze beslissing. Bij Tieleman is je droomkeuken misschien niet de allergoedkoopste, maar het prijsverschil met stuntbedrijven (50% korting etc.!!!) bleek uiteindelijk te verwaarlozen. Bij de aankoop kun je je dus volledig richten op dat waar het uiteindelijk om gaat: je keuken (indeling, kleuren, materialen, grepen ....genoeg om over na te denken). Daarbij werden wij door verkoper Ad voorzien van praktische adviezen, zonder dat we daarbij het gevoel kregen dat ons iets werd aangesmeerd. De keuken werd geplaatst door twee rustige, zéér vakbekwame en uiterst precies te week gaande heren (Niels en Ben: super!!). Een ladefront met een minimale beschadiging (wij hadden het niet gezien)wordt direct vervangen. Tieleman gaat voor 100% klanttevredenheid. Bij ons is dat tot op heden helemaal gelukt. Vandaag ontvingen we een mooi boeket bloemen: Veel plezier met uw Tieleman keuken. En dat hebben we nu al en ongetwijfeld nog een hele tijd hierna. Fam. Mijnders, Oudemolen.
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vaklui”
Door Familie J., Barendrecht op woensdag 12 mrt 2014 '14
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers geweest en omdat de ouwe baas een kennis van mijn moeder is zijn we ook bij Tieleman in Middelharnis wezen kijken. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed en in eerste instantie zijn alle afspraken nagekomen. Nadat we de keuken echt in gebruik hadden genomen merkten we dat de verlichting niet optimaal was. We hebben doorgegeven dat er twee lampjes bij moesten komen. Bij de montage was gebleken dat er laatjes verkeerd geleverd waren en ook dat de plint niet helemaal goed was. De bedoeling was dat dit in een keer opgelost zou worden maar dit is helaas niet goed gecommuniceerd. De afspraak is nu dat dit in mei voor elkaar gaat komen, zodat de keuken dan echt af is. De monteurs zijn overigens nette jongens die meedenken en ter plekke advies geven. Ze wijzen je op de voor- maar ook op de nadelen van een bepaalde oplossing, het zijn echte vaklui die precies weten waar ze mee bezig zijn. Volgens Hr Tieleman moet een keuken kopen een feest zijn,dat klopt ,maar het is een nog groter feest om als kookliefhebbers in onze nieuwe keuken te koken.
FOTO VAN FAMILIE J., BARENDRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Aankooptraject”
Door Jan en Petra van Gils op woensdag 27 jul 2016 '16
We hebben verschillende keukenzaken bezocht en Tieleman Keukens sprong er bovenuit voor wat betreft kennis en klantvriendelijkheid. Het ontwerp werd gemaakt door Robbert Deurloo, die ons ook steeds te woord stond en ons op ons gemak stelde. Geduldig heeft hij naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een droomkeuken. Hij stond open voor onze vragen en gaf raad waar nodig. Eigenlijk precies zoals wij als klant geholpen willen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Egas op vrijdag 21 sep 2018 '18
Hier een review van een zeer tevreden en blije familie. Na breken , boren , zagen en bouwen staat onze nieuwe keuken er dan ! Alles precies zoals we het ons het gewenst en voorgesteld hebben. Wat een vakmannen zeg... Piet en André. Het was ontzettend leuk voor hen dat gisteren op het allerlaatste moment (om 16.30) de juiste handgrepen nog bezorgd werden. Het is allemaal zo zorgeloos en soepel verlopen. Grote complimenten voor iedereen. Gistermiddag afgesloten met koffie en gebak. Vandaag keuken poetsen en inrichten. Dat is het leukste werk natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Fam. Pols op donderdag 26 okt 2017 '17
​​Wij willen iedereen die een mooie keuken zoekt Tieleman aanraden. Ten eerste is de showroom in Middelharnis van een hele andere ordere dan dan alle andere keuken leveranciers, netjes, fris, tot in de puntjes verzorgt, vol met mooie keukens die allemaal mooie details bevatten, ze staan ook allemaal op een bijpassende vloer, wat je een goed beeld geeft (tov een loods vol met pak hem beet blauw vloerbedekking). Vervolgens word er bij het ontwerp gekeken naar wensen en een estetisch optimaal ontwerp (qua lijnenspel en kleuren) , en niet naar het selecteren van producten waaroip het meest word verdient. En dit alles door een ervaren vakman, die rustig te tijd voor je neemt en als doel heeft om een mooie keuken te ontwerpen voor je. Resultaat is dan dus ook een zeer mooie keuken met kwaliteit spullen, die je het idee geeft dat ie ''af is'' en dit alles voor een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“profesioneel”
Door R Grootenboer op donderdag 4 dec 2014 '14
wij hebben (nu inmiddels) 2 jaar geleden een mooie landelijke eggersman keuken gekocht bij tieleman. We kwamen daar terecht omdat je alleen maar goede dingen hoort over tieleman keukens. We werden zeer gastvrij ontvangen en begeleid door een vriendelijke verkoper die ons al snel een goede indruk gaf van hetgeen we in ons hoofd hadden. Dus na veel puzzelen, meten en apparatuur bekijken, hebben we een prachtige keuken samengesteld. De levering van de keuken was iets later dan gepland omdat wij nog niet helemaal gereed waren met onze verbouwing, maar dit was geen probleem voor tieleman, de keuken is gewoon even in opslag gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een andere datum en is alles goed gekomen. De zeer vakbekwame monteurs, kwamen keurig op tijd en hebben in een paar dagen tijd, een stuk vakwerk neergezet. Er was een kranslijst niet helemaal in de juiste kleur, maar er werd niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe besteld. Toen alles af was stond er als het ware een heel nieuw meubelstuk in ons huis, want zo mag je het wel noemen. Het is echt een eye catcher geworden. We zijn dan ook zeer tevreden over tieleman en ook wat de prijs betreft, vinden wij dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Als u een keuken wil kopen zal ik zeggen zoek niet verder en ga gewoon naar tieleman keukens in Middelharnis en daar krijgt u zeker geen spijt van. Van ons krijgt tieleman als cijfer een 10, want er is echt niets op deze prachtige keukenzaak aan te merken. Je ziet en voelt gewoon de warmte van een keukenbedrijf die echt alles voor zijn klanten over heeft en geen nepbeloftes doet zoals je bij veel andere keukenzaken wel vaak hoort. Tieleman bedankt!!!
FOTO VAN R GROOTENBOER
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed”
Door edith op zondag 6 mrt 2016 '16
Na een vervelende ervaring elders bij Tieleman keukens terecht gekomen. Wat een verademing, wat een kennis en wat een service. Top! Een regelrechte aanrader voor iedereen die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. en M. v.d. Nieuwendijk op dinsdag 7 nov 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Tieleman gekocht, wij zij heel goed geholpen door Robbert Deurloo, goed advies gekregen, om het zo goed mogelijk in ons budget te laten passen. Ook het plaatsen is perfect verlopen nette/beleefde monteurs, als liep volgen afspraak. Het spreek woord het kopen van een keuken moet een feest zijn, gaat bij ons zeker op. Toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker aan om bij Tieleman binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het goed”
Door Jolande B. op woensdag 9 jul 2014 '14
Via de website hebben we Tieleman keukens gevonden en gelijk bij ons eerste bezoek hadden we er een goed gevoel bij. We zijn niet meer bij een andere zaak wezen kijken en vol vertrouwen met hun in zee gegaan. Dat vertrouwen hebben ze op alle fronten waargemaakt, de klantvriendelijkheid en de service, allemaal uitstekend. Ook de elektricien en de stukadoor die via hun waren ingeschakeld hebben uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door RdB op maandag 16 mrt 2015 '15
In tegenstelling tot enkele concurrenten was er bij Tieleman geen sprake van "agressieve" verkoop. Er werd goed meegedacht. Voor mij zijn dit belangrijke punten. In deze branche is overigens een prijsvergelijk vrijwel niet mogelijk. Het is een complete keuken met alle inbouwapparatuur. Drie dagen monteurs in huis gehad om de keuken te plaatsen. Deze waren bijzonder vriendelijk en vakbekwaam. De keuken ziet er gelikt uit! De woning werd eerder opgeleverd dan gepland, maar bleek voor Tieleman geen probleem. Zij zijn bijzonder flexibel met afspraken. Kortom, een aanrader.
FOTO VAN RDB
Reactie of foto toevoegen
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 '15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
FOTO VAN G VAN DER WOUDE
Reactie of foto toevoegen
“Goede klachtafhandeling”
Door Wim op dinsdag 13 aug 2013 '13
Graag wil ik Tieleman keukens complimenteren met de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Een zeer prettige en correcte servicemonteur heeft bij ons de fronten vervangen waar wij u zeer erkentelijk voor zijn.
Reactie of foto toevoegen
“in 1 woord geweldig”
Door Dennis en Petra op maandag 17 nov 2014 '14
Geweldige service en keurige montage van onze nieuwe keuken. Personeel erg klantvriendelijk en denken ook zeker met de klant mee. Dit zijn ook precies de redenen dat we voor Tieleman keukens hebben gekozen.
FOTO VAN DENNIS EN PETRA
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig ontwerp”
Door Mevr. Swildens op woensdag 26 mrt 2014 '14
Omdat mijn schoonouders een keuken van Tieleman hebben en erg tevreden zijn over de service zijn we aanvankelijk ook bij Tieleman wezen kijken. Jammer genoeg troffen we een verkoper die naar ons idee niet optimaal functioneerde en daarom zijn we bij andere keukenleveranciers gaan kijken. Maar uiteindelijk zijn we toch weer teruggegaan naar Tieleman en hebben om een andere verkoper gevraagd en dat klikte meteen heel goed. Wat ik prettig vond is dat hij zoveel aandacht aan het ontwerp heeft besteed om onze wensen voor 100 % te verwezenlijken, alle registers werden bij wijze van spreken open getrokken. Over dit ontwerp, dat goed doordacht is en met vakmanschap gemaakt, zijn we heel tevreden, met name ook over de speciaal voor ons ontworpen kast. Ook heel prettig vond ik dat je bij de plaatsing verder nergens omkijken naar hebt, de stukadoor en de elektricien worden door Tieleman geregeld en ingepland. De keuken kon niet in een keer worden geplaatst omdat het aanrechtblad te laat geleverd werd, gelukkig kon ik in die tussentijd wel gewoon koken. We wachten nu alleen nog op een nieuwe bestekbak voor de vaatwasser, maar dat zal ongetwijfeld gauw in orde komen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereldklasse”
Door Henk op woensdag 24 jul 2013 '13
Ruim vier jaar geleden hebben wij een nieuw appartement gekocht, de project ontwikkelaar promote Teileman Keukens, moet zeggen we waren niet zo blij want over het algemeen wat zo project ontwikkelaar aanbeveeld is voor hun eigen zak en niet voor de klant. Maar gezien het feit dat wij ervaring hebben met het kopen van nieuwe keukens doordat in de afgelopen jaren regelmatig zijn verhuisd en steeds een nieuwe keuken moesten kopen hebben we ervaring, dus met argwaan togen we met zijn vieren naar MIddelharnis op vrijdagmiddag. We hadden geen afspraak wilde alleen maar kijken, het begon al bij de receptie die ons uitnodigde om een heerlijk kopje koffie te nemen in het restaurant, eenmaal daar aangekomen zeiden wij tegn elkaar dit gaat ons veel geld kosten want die showroom zag er niet zo uit als bij andere keukenboeren, maar we hebben ons vergist in een heel fijn gesprek met de heer Nico Paasse kwamen we er achter dat daar een z.g. Tieleman sfeer heerste niets moet alles kan, hoef niet perse duur te kosten, op het eind vat gesprek werd er niet gedramd of we wilde tekenen nee Nico gaf de hand en zij denk er over na heb je vragen kan je mij altijd bellen. Moet helaas dit verhaal wat kort houden maar de keuken is geplaatst zoals wij dat hadden gedacht maar ook heel vriendelijk voor ons budget. Over de service afdeling die onder leiding staat van Andre en ja je heb ze af en toe nodig ook na een paar jaar, Als er wat aan de hand is je belt Andre en hij maak je weer blij, Tieleman neem je keuken zorgden weer over, en dan komt de monteur in dit geval was dat Leo lacht eens maak het stelt gelijk weer alle deurtjes af en gaat dat weg en zeg de keuken is weer op Tieleman kwaliteit. Tieleman jullie hebben een wereld zaak ga zo door, en tot slot ik vind het heel knap dat die mijnheer Tieleman het voor elkaar heeft gekregen zo goed team op poten te zetten super.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Verhoeven op maandag 30 dec 2019 '19
Het gehele traject vanaf oriëntatie voor de aankoop van de keuken voor ons nieuwe appartement hebben wij ervaren als "een feestje". Waren zeer onder de indruk van de kennis van zaken en de adviezen tijdens het ontwerp en de door ons in een later stadium gevraagde kleine aanpassingen. Levering vond plaats op het geplande tijdstip door deskundig personeel (deels met kraanassistentie), waarna een uiterst vakkundige montageploeg met toewijding de keuken heeft geplaatst en opgeleverd. Hier werd niet de regel gehanteerd dat een keuken in een dag geplaatst moet worden, zoals wij nogal een hebben gezien. Er is maar één conclusie, Tieleman maakt waar wat ze pretenderen! Wij genieten nog dagelijks van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel positieve ervaring”
Door Davidse op donderdag 10 jan 2019 '19
Onze ervaring bij Tieleman keukens is heel positief. Misschien een min puntje de levertijd en had wat meer informatie verwacht over de ingebouwde apparaten. Waarschijnlijk zelf alerter moeten zijn. Voor de rest alles prima achter elkaar gesloopt en geplaatst en keurig netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Ellis bwnr 25 op zondag 7 jul 2013 '13
Meer dan een jaar geleden heeft Michael Dollimore geholpen met onze keuken voor Abeelhof in Rotterdam. Ik ben trots en dankbaar voor onze mooie keuken. We zijn er heel blij mee en bij deze wil ik Michael bedanken voor de goede hulp en service. E. Delken
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen, complimenten aan Tieleman Keukens”
Door Fam. Bakker op dinsdag 29 jul 2014 '14
Wij willen via dit bericht onze tevredenheid overbrengen. Van de aankoop tot en met de laatste opleverpunten, is alles perfect verlopen. De adviezen over hoe de keuken in te delen zijn goed uitgepakt. De keuken is prachtig geworden. De keuken is geplaatst door Jan en Leo en Andre heeft vandaag de laatste werkzaamheden afgehandeld. Stuk voor stuk aangenaam gezelschap, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Bakker Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen
“feest”
Door peter wolff op zondag 9 nov 2014 '14
"het kopen van een keuken moet een feest zijn" Als je binnenkomt bij Tieleman weet je eigenlijk al…., dat je hier je keuken wilt gaan kopen. Echt een prachtige keukenshowroom waar alle stijlen zijn vertegenwoordigd. We zijn echt super ontvangen en hebben Tieleman de opdracht gegeven om er ook bij ons een feestje van te maken. Alles keurig volgens afspraak geplaatst. (De twee missende ladefronten zijn inmiddels ook geplaatst!) Eigenlijk weten we het nu al zeker: "Onze volgende keuken wordt weer een Tieleman".
FOTO VAN PETER WOLFF
feestkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Schepman op dinsdag 30 okt 2018 '18
Onze complete keuken via Tieleman Keukens is heel mooi geworden. Met dank en complimenten aan het hele team van Tieleman. Wij zijn ook blij dat we gebruik hebben gemaakt van de aannemer via Tieleman. Het totale resultaat is helemaal naar onze zin. Wij raden Tieleman zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Het kopen van een keuken was een feest”
Door Sander (bouwnummer 71) op dinsdag 23 apr 2013 '13
Gelukkig heb ik uiteindelijk een keukenleverancier gevonden die me rustig, gedegen en professioneel te woord stond. Niets te gek is en me op alle vragen normaal antwoord geeft en dan vergeet ik nog te melden dat creatief meedenken echt een must is. Nergens posters met oplopende kortingspercentages, schreeuwende achtervolgende verkopers, maar gewoon een grote showroom met relevante prijskaartjes én een uitgewerkte offerte! Uniek in de keukenbranche! Hun bedrijfslogan is: 'Het kopen van een keuken moet een feest zijn!' Voor mij was dat het ook zeker. Een verademing naast alle keukencowboys! Op 3 juni 2013 wordt de keuken geplaatst. Ook de aanloop om deze werkzaamheden in te plannen verlopen plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Jacob van der Spaan op zondag 27 aug 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. Wij zijn hierin heel goed geadviseerd door medewerkers met het kopen van de keuken. Wij hebben nu een hele mooie keuken die helemaal naar ons wens is. Met een goed kwaliteit keuken, en zeer netjes geplaatst door Arjan Struijk van Tieleman Keukens. Tijdens het plaatsen van de keuken word je ook goed geadviseerd voor het onderhouden van de keuken. Top!!!

Eerdere ervaring van 17 mei 2016: Wij zijn in alle rust en met veel deskundigheid geadviseerd bij tieleman. Mooie showroom, gastvrij, ruim, veel keus en alles is mogelijk. De verkoper dacht echt mee in oplossingen binnen ons budget. Onze droomkeuken wordt binnenkort (na)gemeten en daarna hopelijk snel geplaatst. Complimenten tot zover aan het personeel van tieleman, echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk en klantvriendelijk”
Door John & Wendy op woensdag 28 mei 2014 '14
Op qasa hadden wij veel positieve ervaringen gelezen over Tieleman en daarom zijn wij hier naar toe gegaan. De mensen van Tieleman staan voor vakwerk. De keuken is keurig gemonteerd, geen haastwerk, maar men neemt echt de tijd voor de klant. Wij hadden een zeer strakke planning uiteindelijk door de onverwachte vroeggeboorte van onze tweede zoon, maar ook daar werd prima en flexibel mee omgegaan, terwijl de netheid niet uit het oog verloren werd. Alles werd keurig en opgeruimd achtergelaten. Kortom: Tieleman Keukens zouden wij iedereen aanbevelen, van de verkoop tot installatie wordt alles keurig en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dekker op vrijdag 30 jun 2017 '17
Vorig jaar heel goed geholpen in de showroom van Tieleman keukens door Nico. En vorige week is eindelijk onze keuken geplaatst. De mannen die bezig zijn geweest met het plaatsen van de keuken hebben echt heel netjes gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Tieleman enorm bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie van Etten - Hellevoetsluis op zaterdag 19 aug 2017 '17
Dit was onze derde keuken van Tieleman en het was van het begin tot het eind weer klasse. Verkoper, Nico die op een prettige manier en met alle geduld heeft meegeholpen onze keuken vorm te geven en mee te denken in het samenstellen van de keuken. De montageploeg, Erik en Arjan die met zoveel passie en kennis de keuken hebben geplaatst, alsof het een keuken voor hun zelf was. Wat een perfectie en wat een professionaliteit, helemaal top! Het eindresultaat is prachtig. Wij zouden iedereen Tieleman keukens aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Positief in alle opzichten”
Door jh logger op dinsdag 29 aug 2017 '17
Positief in alle opzichten van presale tot aftersale.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Arnoud op maandag 30 nov 2015 '15
Al vanaf het eerste dag werd ik geweldig geholpen door het team van Tielemans Keukens. Ze zijn vriendelijk, vakkundig en meedenkend. Mijn nieuwe keuken is prachtig geplaatst. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Leo op zondag 13 aug 2017 '17
Wat ons is opgevallen: De verkoper weet gewoon heel veel van keukens verkopen. Alles klopt ook na de levering, het ontwerp, advies, kleurkeuzes etc. En de monteurs: netjes, beleefd, nauwkeurig, alles waterpasrecht, meedenken, behulpzaam, streven naar een perfecte oplevering. Maar ook is opgevallen dat de planner en werkvoorbereider het heel goed in de vingers hebben. En blijkbaar gaat er ook niets mis tussen bestellen, levertijden, transport, planning en logistiek. Alles klopt, anders kan je geen keuken opleveren zonder schade of missende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid en service zijn super”
Door Yoka Kreft op maandag 31 mrt 2014 '14
Op familiebezoek naar Middelharnis rijden we altijd langs de showroom van Tieleman en voor onze nieuwe keuken besloten we om daar eens naar binnen te gaan. We hadden zelf een ontwerp op papier gezet, maar uiteindelijk hebben we toch volmondig voor het ontwerp van Tieleman gekozen, dat overigens totaal anders was dan het onze. Helaas ontbrak bij de plaatsing de glazen achterwand, in de fabriek in Italië had men de opdracht hiervoor niet goed verwerkt en omdat de bouwvak er net tussen viel hebben we daar een paar maanden op moeten wachten. Een klein minpuntje is het aanrechtblad, we wilden absoluut geen glanzend blad en inmiddels zijn we gelukkig aan de nadelen van het gekozen gezoet granieten aanrechtblad gewend. Het was ons wel verteld, maar achteraf gezien hadden we het prettig gevonden als ons nog duidelijker was gezegd dat je hier echt alles op ziet, zelfs een fles water laat een kring achter. Onlangs zijn we nog even in Middelharnis langs geweest met de foto’s en we kregen weer een heerlijke lunch aangeboden, wat een verwennerij, het restaurant alleen al is een omweg waard.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit staat bij Tieleman hoog in het vaandel”
Door Marjolein op dinsdag 2 sep 2014 '14
We hebben bij Tieleman een compleet nieuwe keuken gekocht met vernieuwd plafond en vloer. Bij binnenkomst in de showroom wordt je vriendelijk ontvangen. Gedurende de 3 keer dat we de verkoper hebben gesproken zijn we heel plezierig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht om onze wensen te realiseren. De offerte was duidelijk en volledig. De levering van de keuken was compleet en onbeschadigd. Alle onderdelen werden in de verpakking geleverd en zijn ter plekke uitgepakt. De planning werd ons van tevoren toegestuurd en alle werkzaamheden (in ons geval sloop, stucwerk, vloer leggen, montage) zijn volgens planning uitgevoerd, d. w. z. voldoende tijd om een goede kwaliteit af te leveren. Na voltooiing van de verbouwing was er geen nalevering: de keuken kon direct in gebruik worden genomen. Er werd netjes gewerkt en de oude keuken en het bouwafval werden meegenomen. De samenwerking tussen Tieleman en de door hen aangedragen aannemer was goed geregeld. Je betaalt wat meer dan bij sommige andere keukenzaken, maar de kwaliteit is prima in orde en je kunt met een gerust hart alle werkzaamheden aan Tieleman overlaten.
FOTO VAN MARJOLEIN
Onze nieuwe trots
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede zaak”
Door Holleman op donderdag 8 jun 2017 '17
Fijne zaak waar je eerlijke en goede voorlichting krijg. Medewerkers denken mee, geven de voordelen en nadelen aan van de producten. Weten waar zij het over hebben. Luisteren naar de klant zijn wensen en dringen niets op. De medewerkers die de keuken zijn wezen zetten weten waar zij mee bezig zijn. Geven tijdens het installeren nog tips om het te veranderen als het beter / netter is voor het geheel.. Wat ik zeer op prijs stelde. Tieleman keukens een hele goed zaak waar alles klopte van het begin tot het eind
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9 tot 5 mentaliteit”
Door Jim op donderdag 29 nov 2018 '18
Wij kwamen bij Geerco terecht en wat zijn wij fantastisch geholpen. Geen 9 - 5 mentaliteit, maar doorgaan tot de klant tevreden is. Keukens zijn wat duurder, maar daar heb je dan ook kwaliteit voor! Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen, een echt feestje”
Door Fam.Segers op woensdag 12 jun 2019 '19
Al vanaf de eerste dag werd ik geweldig geholpen zonder tijdsdruk. Men nam de tijd. Het team van Tieleman gaf ons een goed gevoel. We hebben gekozen voor een Schullerkeuken geadviseerd door Hans Aertssen.De plaatsing was echt een feestje met Johan en Jordy echt vakmannen. De keuken is echt geweldig mooi geplaatst. Wij willen Tieleman keukens bedanken en genieten er elke dag van. Wij bevelen deze zaak aan!!
FOTO VAN FAM.SEGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken zonder zorgen”
Door Sjaak op zondag 19 okt 2014 '14
Een nieuwe keuken is een grote beslissing voor de meeste mensen. Wat wil ik precies en wat is er allemaal moet dan afgewogen worden. De ervaring die ik bij Tieleman heb, is dat de informatie en begeleiding die je krijgt juist hierbij zeer belangrijk is. Als je alles gezamenlijk heb afgewogen moet je van een offerte naar een opdracht. Ook hier heb ik het gevoel dat Tieleman de klant en service hoog heeft staan. Na een getekende opdracht ga je met een goed positief gevoel richting huis. Je oude keuken wordt ingemeten en zelfs dan wordt je meegenomen in andere mogelijkheden. Een hoekkast iets verder naar voren schuiven levert 5 cm extra aanrechtblad op. Op de afgesproken dag(en) komt Tieleman dan de keuken brengen. De monteurs werken zeer schoon en netjes. Als de keuken gereed is, moet je helaas nog even van de kit afblijven (want die is nog nat) maar kan je wel je keuken al reeds gaan gebruiken. Al met al, geef ik Tieleman van informatie tot het daadwerkelijk plaatsen van de keuken een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi opgeknapt”
Door L Koornneef op zaterdag 22 nov 2014 '14
Onze keuken was aan een opknapbeurt toe, maar het aanrechtblad en de apparatuur wilden we behouden. Verkoper langs geweest om mogelijkheden door te nemen en was geen probleem. Offerte op laten maken en even langs geweest om wat keuzes te maken en de bestelling definitief te maken. De weken daarna hadden wij nog wat vragen en opmerkingen. Er kwam weer iemand langs om de punten door te nemen en werden zonder kostenverhoging opgelost. een paar weken voor de plaatsing kwam er nog iemand langs voor de definitieve controle op maten en volledigheid. Een toen werd de keuken vervangen. Uit de kunst ! Vriendelijke en meedenkende monteurs die duidelijk lieten merken kennis van zaken te hebben. De werkzaamheden verliepen volgens plan en duurden zoals vooraf aangegeven. Ziet er heel netjes uit en wij genieten er nog elke dag van. Een aanrader hoor 'Tieleman keukens' !
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Familie Troost op donderdag 23 apr 2015 '15
Goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken gericht op onze wensen. Tevens tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. En tot slot is het plaatsen van de keuken zonder problemen verlopen. Wij zouden iedereen aanraden een nieuwe keuken te kopen bij Tieleman keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid”
Door Fam. Lax op dinsdag 26 sep 2017 '17
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom ervoeren we een klantvriendelijke, beslist geen opdringerige sfeer. We hadden al eerder andere keukenzaken bezocht en onze plannen voorgelegd, maar bij Tieleman kregen we de antwoorden en uitleg waar we wat mee konden. Adviseur Eliza Struik dacht met ons mee en kon ons ter plekke een heleboel laten zien en laten vergelijken. We hadden het prettige gevoel dat er oprecht de tijd voor ons werd genomen. Er is bovendien een hele goede communicatie en Tieleman keukens komt de afspraken na. Geen gegoochel vooraf met allerlei stuntacties, maar duidelijke en transparante prijzen. Men komt de klant op allerlei andere manieren ruimschoots tegemoet! Het plaatsen van de keuken was eveneens een prettige ervaring en werd door medewerkers Gerrit en Johan heel nauwkeurig gedaan. Ook hier was er weer ruimte voor overleg en inspraak en het door mijn man zo vurig gewenste laatje onder de kookplaat kwam er toch!
Onze keuken staat inmiddels en we genieten er volop van. Men komt over een paar weken nog een keer langs om te controleren of er nog wat afgesteld moet worden en deze nazorg is tekenend voor dit bedrijf. Wij kunnen Tieleman Keukens van harte aanbevelen. Het was voor ons een uur rijden, maar dat hadden we graag over voor deze klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Fam van der Mast op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken bij Tieleman gekocht. Mooie showroom met uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop, prima verhouding prijs kwaliteit, nette plaatsing door eigen monteurs, goede nazorg en service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 '15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen
“Maak een afspraak”
Door Ilse op vrijdag 8 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tielemans & vanaf het eerste moment hebben wij top service gehad! Na het maken van een 1e afspraak hebben wij op verzoek de bouwtekening van onze woonkamer gemaild. Bij ons eerste bezoek aan Tielemans was deze tekening al benut/bewerkt om direct aan de slag te gaan & een keuken naar wens in te tekenen. Robbert Deurloo was onze adviseur & heeft goed maar vooral ook persoonlijk advies gegeven. Er werd constant meegedacht met ons & de kennis van Robbert was compleet en up to date! Alle tips en ideeen rondom onze keuken stuurde hij ook gelijk door per email. Robbert gaat echt voor service! Ook na de aankoop van de keuken (tekenen voor offerte) staat Robbert altijd voor je klaar bij vragen. Het gehele proces - van 1e afspraak tot montage- kan je goede service van Tielemans verwachten. De heren van montage waren dan ook erg professioneel! Wij raden Tielemans zeker aan. Zorg wel dat je een afspraak maakt voordat je langs gaat..ook al heb je maar enkele vragen. De/je adviseurs zijn eigenlijk constant bezet dus zonder afspraak is het lastig vragen te stellen/iets na te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Mevr. de V. op woensdag 10 sep 2014 '14
Omdat we de wagens van Tieleman regelmatig zagen rijden zijn we voor onze nieuwe keuken ook bij hun geweest. In de showroom krijg je uitstekend advies en er wordt alle tijd voor je genomen, dat vond ik erg prettig. Alles is uitstekend verlopen, bij de plaatsing bleken er een paar kleine dingetjes, zoals een passtukje en een greepje, niet in orde te zijn, en dat werd gelijk opgelost. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Henk en Ine Beekers op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een Mereno keuken gekocht via verkoopadviseur Ad Paens met apparatuur van Siemens en Miele. Het gehele proces van aankoop, advies, afspraken, plaatsing en oplevering verdient een groot compliment.
FOTO VAN HENK EN INE BEEKERS
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M.Looijaard op vrijdag 11 dec 2015 '15
Wonend in Zoetermeer, heeft Tieleman keukens zelfs op sinterklaasdag binnen 2 uur na melding een vervangende vriezer en koelkast geleverd. was Atag apparatuur. gisteren nieuwe koelvriezer geleverd door Atag (ook heel snel en klantvriendelijk) vandaag heeft Tieleman de vervangende spullen (die verschrikkelijk in de weg staan) al weer opgehaald. Hulde aan zo'n klantvriendelijk bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en vakwerk”
Door Jack op maandag 3 nov 2014 '14
Een duidelijke offerte, de aankoop, het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, alle aanpassingen voor water/elektriciteit, het nieuwe stucwerk, het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken, plus de perfecte afwerking, werkelijk alles is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook het probleem oplossend vermogen is zeer goed. Alle medewerkers hebben veel betrokkenheid en zijn gemotiveerd om er een perfecte keuken van te maken. De Tieleman slogan "Het kopen van een keuken moet een feest zijn", is tot in de perfectie uitgevoerd. En bij ons is het ook een feest gebleven. Als geen ander weten wij dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Daarom een dikke 10 voor Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ray van Golen op zondag 17 mrt 2019 '19
Perfecte uitleg en maken van ontwerp keuken zonder enige dwang om maar gelijk te moeten tekenen. Bij de 2e afspraak met Elize word weer de tijd genomen om alles opnieuw door te nemen , en hij durft ook zijn idee over ontwerp aan ons te laten zien. Na tekenen contract is werkvoordereider 2 keer bij ons langs geweest , hij is duidelijk een vakman die weet waar hij het over heeft en heel flexibel is en meedenkt. Ook voor de monteurs van de keuken ,niets dan lof. Keuken is zeer vakkundig gemonteerd en voor alles werd de tijd en een oplossing gevonden. Ook na montage, geen probleem als er vragen zijn , en gedane beloftes worden nagekomen.
FOTO VAN RAY VAN GOLEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VD VEN
Wat heeft deze U keuken in totaal gekost en welk merk aan apparatuur is er in de keuken geplaatst( totale prijs aub inclusief montage).
REACTIE VAN RAY VAN GOLEN
alle apparatuur is van Siemens en keuken was niet goedkoop
Reactie of foto toevoegen
“kan niet beter”
Door dhr. en mw. Schepers op dinsdag 6 jan 2015 '15
We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Tieleman. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft. De keuken is nog mooier dan we dachten. We hebben een volledige, nieuwe keuken aangeschaft voor de jaren 60 bungalow die we hadden gekocht en gingen renoveren. Bij het ontwerp zijn we geduldig en vakkundig geadviseerd door een ontwerper van Tieleman. De keuken werd optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte en op de stijl van de woning. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De montage is probleemloos en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Kwaliteit is veel belangrijk dan snelheid bij Tieleman. De prijs van de keuken is correct (gelukkig niet van die onzinkortingen van 50%). De service kan niet worden overtroffen. Wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande keuken, deskundig advies, professionele begeleiding, moet bij Tieleman zijn.
FOTO VAN DHR. EN MW. SCHEPERS
keuken Bergen op Zoom
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam Koremans op donderdag 15 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn er zeer blij mee! Een compliment voor de monteurs! Zeer netjes en zeer vakkundig gemonteerd!
FOTO VAN FAM KOREMANS
Keuken met blad in vensterbank
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Stoltz op vrijdag 16 jun 2017 '17
Wij hebben er graag drie keer (retour) de afstand Brabant/Zeeland voor gereden om de keuken in Middelharnas te kopen. Vanaf het eerste bezoek een vertrouwd gevoel. De plaatsing door het eigen personeel en de familiegedachten stonden ons zeer aan. Zelfs één dag voor het plaatsen kwam ik op een idee, belde en er was al rekening mee gehouden voor wat het materiaal betreft. Al met al een zéér goede ervaring die wij graag overbrengen aan anderen die ook toe zijn aan een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al kwaliteit”
Door Peter van Dartelen op woensdag 4 apr 2018 '18
Dit is mijn derde keuken van Tieleman Keuken. De eerste gekocht in 1984. De tweede in het jaar 2000 en de derde dit jaar in 2018. Op advies van mijn toenmalige buurman ben ik in 1984 bij Tieleman Keuken terecht gekomen. In 1984 was Tieleman Keuken nog een kleine keukenleverancier in Melissant, maar toen al met een topkwaliteit qua advisering, installatie en nazorg. Met mijn tweede keuken was het weer top. Dus voor mijn derde keuken kon ik niet anders dan weer naar Tieleman Keukens in Middelharnis toe gaan. En weer is het zorgeloos. Van de advisering tot aan de installatie is het één en al kwaliteit. Alles klopt gewoon. Dit komt mijn inziens door de vakkundigheid van alle medewerkers van Tieleman, van receptionist, adviseur tot aan installateur. Ook de eigen keukenmontage-afdeling van Tieleman is een groot pluspunt. Geen discussies tussen montage en verkoop. Tieleman Keukens levert wat er verwacht wordt binnen de afgesproken planning. Voor mij was het kopen van een keuken wederom een feest !
FOTO VAN PETER VAN DARTELEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Diane op maandag 10 jun 2013 '13
Ik ben hier ook geweest. Werd er erg goed geholpen ook al hebben we onze keuken uit eindelijk ergens anders gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Fakkel op vrijdag 1 feb 2019 '19
Beste team van Tieleman, Gisteren is de servicemonteur langs geweest. Helaas even zijn naam kwijt. Maar de bedoeling was dat hij even de puntjes op de "i" zou zetten. Maar dit bleek toch wel even een flink klusje te zijn. Maar via dit bericht onze complimenten aan deze vriendelijke, rustige en vakkundige man. Onze keuken is nu helemaal geworden zoals we hoopten. Vanaf de aankoop bij Rob, richting de planning met Andre, de vriendelijke bezorgers, de plaatsing door Johan, het contact met Marielle en de receptie hebben wij het meer dan prettig ervaren. Bedankt voor jullie team-work. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 '16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Leonie Kuijvenhoven op dinsdag 18 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken bij Tieleman gekocht. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wat hebben ze de keuken keurig geplaatst! En wat zijn we blij met de goede service! Echt top! Mocht je twijfelen zeg ik gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuze”
Door Jeroen op maandag 12 okt 2015 '15
Het gesprek zelf met de verkoopadviseur (Nico) was al uitermate prettig. Qua prijs ben je misschien elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Als ik een punt van kritiek zou moeten noemen dan is het dat een probleem met de kookplaat vrijwel direct na oplevering via de fabrikant wordt opgelost. Het is een keuze, maar dit hoort naar mijn mening bij nazorg en dan wil ik met Tieleman van doen hebben en niet met de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Kort op maandag 23 okt 2017 '17
​Bij verschillende keukenwinkels geweest. Maar hier hadden we echt de klik en niet opdringerig gevoel van de verkoper/bedrijf. Aantal keren telefonisch contact gehad over de aansluitingen hier ook prima geholpen. Levering vriezer kon ook eerder dan plaatsing. Goede vaklui over de vloer die ook ter plaatse dingen adviseerde en ook maakte. En na paar weken een hele mooie bos bloemen bezorgd. Echt een top zaak totaal!
Reactie of foto toevoegen
“complimenten”
Door Kooij op donderdag 25 jul 2013 '13
Onze dank en complimenten voor Tieleman en collega's voor de snelle en professionele manier waarop het oplossen van de niet werkende vaatwasser is georganiseerd. Snelle en duidelijke antwoorden, een goed voorstel en snelle, vakkundige en service gerichte montage. Zijn we blij mee! Graag delen we onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“De klant doet ertoe”
Door Jozien de Wit op donderdag 14 feb 2019 '19
Ook nu zijn we weer voor de kwaliteit van Tieleman Keukens gegaan. Zelf ben ik opgegroeid met een Tieleman Keuken, toen wij een aantal jaar geleden voor een nieuwe keuken op pad gingen leek Tieleman een logische keuze. Tot op de dag dat we ons huis verkocht hadden, waren we ontzettend blij met deze keuze. Want ook nu stond service hoog in het vaandel, was er iets met de afzuigkap? Geen probleem, dan komt er een monteur langs. Roestige plekjes op de pandragers? Geen probleem, we zorgen voor nieuwe! Ook met andere vragen over de keuken konden we terecht.
In ons ( nu weer) nieuwe huis wilden we natuurlijk een 'droomkeuken'. We zijn dit keer nog wel bij een concurrent wezen kijken, maar waren hier na 5 minuten al afgehaakt. In onze ogen haalde dit in geen geval de kwaliteit en sfeer die we bij Tieleman gewend waren. Ook nu hadden we een fijne verkoper die met ons meedacht. We wilden graag toch net even iets anders, en dit is uiteindelijk goed uitgepakt. De keuken moest een belangrijke plaats in het huis krijgen, maar ook rust uitstralen en praktisch zijn... in onze ogen is dit gelukt! Bij Tieleman hebben wij nog steeds het gevoel dat je er als klant toe doet, en dat spreekt ons erg aan. Van de verkoper, de planning, de chauffeur tot aan de monteurs iedereen is even welwillend en meedenkend. Wat een verademing voor ons als klant!!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrevovatie”
Door fam. V. op vrijdag 20 apr 2018 '18
Wij hebben reeds 2x een nieuwe keuken bij Tieleman gekocht en nu heeft er een renovatie plaats gevonden, omdat de folie na 18 jaar los liet. Prima geholpen, prima service!
FOTO VAN FAM. V.
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door Nadia op zondag 8 feb 2015 '15
We zijn geholpen door een enthoussiaste verkoper die alle tijd voor ons heeft genomen. Ook heeft hij zelf diverse ideeen aangedragen voor de indeling van onze keuken. Bij de vervolgsafspraken is ook alle tijd genomen om wijzigingen in de tekeningen aan te brengen, dit was geen enkel probleem. De plaatsing van onze keuken is erg netjes en professioneel gedaan. Ook het later plaatsen van de plinten is geen probleem geweest. Kortom, super blij met onze mooie nieuwe keuken en de service van Tieleman keukens.
FOTO VAN NADIA
Reactie of foto toevoegen
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Eric Kleijn op woensdag 22 nov 2017 '17
Onze keuken is onlangs geplaatst en is precies de droomkeuken geworden die wij voor ogen hadden. Zowel de verkoopgesprekken als de montage en service zijn ons uitstekend bevallen. Beloftes worden nagekomen en ze doen er alles aan om de keuken te leveren die helemaal naar de wens van de klant is. Kortom onze ervaring met Tieleman keukens is zeer goed bevallen. Het kan dus nog wel in de wondere wereld van de keukenboeren.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Fam. Hoogerwerf op woensdag 11 dec 2013 '13
Onze eerste keuken hebben we rond 1970 bij Tieleman gekocht, en omdat de service toen en door de jaren heen uitstekend was zijn we voor onze nieuwe keuken weer bij Tieleman wezen kijken. We werden er vriendelijk ontvangen en de adviseur heeft een goed plan voor ons gemaakt waar we meteen voor vielen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en ook weer uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Tieleman. Kortom, het is helemaal goed.
FOTO VAN FAM. HOOGERWERF
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door Annamarie op zondag 8 sep 2013 '13
Ik heb nog nooit zo'n mooie keuken gehad. Ik vind de kwaliteit heel mooi en zowel het plaatsen van de keuken als het tegelzetten getuigen van echt vakmanschap! Mijn hartelijke dank aan Tieleman Keukens en aan de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door Daniël op dinsdag 22 jan 2013 '13
Zeer tevreden over de gang van zaken hoe het loopt met onze bestelde keuken. We worden netjes gebeld en gemaild,en hebben echt het gevoel van klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Tineke Brouwer op zondag 28 aug 2016 '16
Onze ervaring is uitstekend, hartelijk dank aan verkoper Jeroen voor zijn deskundig advies,en een groot compliment aan Martijn Remco en Ronald voor het plaatsen van de keuken,ondanks de hitte hebben ze keihard gewerkt,De keuken is fantastisch geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt er als koning behandeld”
Door Theo Voorend op woensdag 16 apr 2014 '14
We wonen in de buurt, kennen enkele medewerkers persoonlijk en onze kinderen hebben er ook al een keuken gehaald dus voor ons was de keuze voor Tieleman snel gemaakt. We zijn nog wel bij een andere keukenleverancier wezen kijken, maar dat bleef bij kijken. Het is erg prettig om zaken met ze te doen, je hebt niet alleen een ruime keuze, maar de klantvriendelijkheid is top en je krijgt er echt het gevoel dat de klant koning is, er is hun niets te veel. Bij het ontwerp van de keuken pakken ze je eigen inbreng en wensen goed op en zijn ze creatief in het bedenken van oplossingen. Over de monteurs die de keuken hebben geplaatst ook niets dan lof, we werden nauw bij de afwerking betrokken en hadden regelmatig overleg tijdens de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“After sales ook goed”
Door Den B. op woensdag 14 mei 2014 '14
Op aanraden van familie die in het verleden goede ervaringen heeft gehad met de aanschaf van een nieuwe keuken bij Tieleman zijn we ook bij hun wezen kijken. Het betere gevoel in de showroom gaf uiteindelijk de doorslag om voor Tieleman te kiezen. Over de klantvriendelijkheid, de service en de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden.
Bij de levering waren wel wat kleine dingetjes maar die werden direct opgelost, kortom, ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Astrid van Bellen-van Dijk op woensdag 15 jan 2020 '20
Een prachtige Tieleman keuken gekocht. Alle kontakten waren bijzonder goed, vanaf de verkoop via de planning tot aan bezorging en de installatie. En ook de nazorg was uitstekend (met als toegift een bloemetje). De keuken is geweldig. Ik ben dan ook erg enthousiast over Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Vishal Kallan op dinsdag 23 dec 2014 '14
Vanaf het moment dat we een keuken wilden kopen zijn we bij Tieleman Keukens goed geholpen. In de showroom was er een behulpzame verkoper die al onze vragen beantwoordde en goed naar onze wensen luisterde. Bij veel leveranciers wordt er een tekening voor je neus gemaakt, waardoor het op een geven moment een lange en saaie zit is. Bij Tieleman Keukens kregen we een gratis lunch, waarna de verkoper aan de slag ging met de tekening. Een goed moment voor de verkoper om zijn werk ongestoord te doen en voor ons als kopers om alles eens even te bespreken, zonder dat een derde persoon mee luistert. Na akkoord van de keuken is alles op tijd en netjes geplaatst in de keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, tot op heden zijn er nog geen klachten, wel hadden we na aankoop nog enkele vragen. Deze zijn allemaal snel beantwoord. Al met al zouden wij Tieleman Keukens zeker aanraden. De communicatie verliep goed en we zijn erg blij met de keuken die nu in onze woning staat.
FOTO VAN VISHAL KALLAN
Foto van geplaatste Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Feest”
Door Bosma op maandag 14 okt 2013 '13
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over het hele aankoopproces en installatie van de keuken. De keuken is vakkundig geplaatst. Er komt nog iemand van Bokwerk voor het inmeten van de achterwand. Wij waren ook blij verrast met de vandaag ontvangen bloemenbon van Tieleman Keukens. Voor ons was het kopen van deze keuken inderdaad een feest.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens verwachting”
Door Mevr. L van Dijk op dinsdag 15 aug 2017 '17
Zowel het uitzoeken onder deskundige leiding van Dhr.Paase als stipte levering en plaatsing en de nazorg geheel volgens verwachting die we na eerdere ervaring hadden met Tieleman Keukens werden na 18 jaar opnieuw bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Florentine van Geest op dinsdag 1 aug 2017 '17
Mijn ervaring bij Tieleman Keukens is zeer goed! Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Terwijl we op de offerte zaten te wachten, konden we heerlijk lunchen in het restaurant. Ze zijn zeer service gericht!
Reactie of foto toevoegen
“Een genot”
Door Fam. Roze op donderdag 3 okt 2019 '19
Wij hebben in 2018 onze droomkeuken samengesteld met de hulp van Gerwin den Beste. Het maakte niet uit of we 1x of 10x langskwamen om nog dingen aan te passen. We werden elke keer opnieuw even vriendelijk en enthousiast geholpen. Nu zijn ze afgelopen maandag begonnen met het opbouwen van de keuken. In eerste instantie denk je van ohhh einde van de dag staat de keuken. Niets in minder waar want Jasper en Roland leken wel 2 chirurgen die te werk gingen. Alles moest tot op de millimeter goed. Zelfs over het aanleggen van de Bora kookplaat en de kitrand daarom heen werd een hele discussie gestart want het moest perfect van de keukenmannen. Als klant is het een genot om naar het opbouwen van een keuken te kijken als er 2 mannen zo gedreven en minutieus een keuken opbouwen. Wij willen Gerwin, Jasper en Roland heel erg bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. En als jullie een keer in de beurt zijn de koffie of het bier staat klaar voor jullie. Groetjes Fam Roze uit Rhoon
FOTO VAN FAM. ROZE
Reactie of foto toevoegen
“Erg deskundig”
Door Dimitri op maandag 4 mei 2015 '15
Deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze Tieleman keuken. Er wordt goed met je meegedacht over het ontwerp. Zeer tevreden met onze keuken. Prima service zeker ook na het plaatsen. De after sales service is zeer goed. Kleine probleempjes worden snel en zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam D.J. Schoenmaker op vrijdag 17 nov 2017 '17
Van het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken een dikke pluim. ook met vragen tussen door erg fijn geholpen.Zal uw bedrijf bij vrienden en kennissen zeker als aan aanrader noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Een feest.”
Door J. Houtman op maandag 9 dec 2013 '13
Het kopen van een keuken bij Tieleman Keukens in Middelharnis bleek, in de ruimste zin van het woord, inderdaad een feest te zijn en daarmee overeen te komen met de slogan van haar directeur de heer Jan Tieleman. Niet alleen het kopen van de keuken maar ook het eraan uitvoering geven waren voor ons een kennismaking met het uitmuntende vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een perfecte service van Tieleman Keukens. Waarbij met betrekking tot het geven van service nog vermeld dient te worden dat Tieleman Keukens zich hierin niet beperkt zag tot het noodzakelijke. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende keuken welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Tieleman Keukens, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers, in het bijzonder vanuit hun betrokkenheid Nico, André, Eric, Niels en Jasper, en haar producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door L Visser op vrijdag 23 jun 2017 '17
Zeer tevreden over de verkoper van Tieleman.Hij dacht met ons mee. verkocht wat wij wilden kopen. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de monteurs van Tieleman keukens zijn vakmensen. Alles in eigen beheer bij Tieleman dat geeft vertrouwen .
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Kort op donderdag 29 jun 2017 '17
Een hele fijne zaak om een keuken uit te zoeken. Niet opdringerig en zeer meedenkend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige tevredenheid”
Door Wendy op maandag 15 jul 2013 '13
Hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij keukencentrum tieleman, naar volledige tevredenheid over de manier waarop wij zijn geholpen. Konden in de avonduren langskomen wat ook al heel prettig was met het oog op werk overdag en zo konden we in alle rust ons laten adviseren en rondkijken. We hadden wel een bepaald beeld van hoe dat we het wilde maar hadden helemaal geen idee wat de mogelijkheden waren, maar hadden een goede verkoper die daar precies op in speelde en goed advies gaf. En konden door de 3D tekening een heel Goed beeld kregen hoe dat het er uit kwam te zien. En doordat er genoeg staat van prachtige voorbeelden in de showroom hadden we al snel het gevoel dat we op de goede plaats zaten. Service en plaatsen word daardoor ook heel professioneel daar vertrouw ik op en verheug me op het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Blokland op dinsdag 30 jan 2018 '18
December is onze keuken geplaatst, helemaal naar wens en naar volle tevredenheid. Met de hulp van Robbert Deurloo is het een prachtige keuken geworden waar we heel blij mee zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 '16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gemonteerde Snaidero Ola 20 keuken”
Door Rinus Bol Raap op donderdag 15 mei 2014 '14
Na lang wachten (in onze beleving in elk geval) was het dan zover. De Tieleman wagen kwam voorrijden met onze nieuwe keuken. De heren Joop en Johan hadden 3 dagen nodig om deze mooie keuken te plaatsen, en het resultaat was er dan ook naar. Keuken is zeer mooi geworden en overtrof onze verwachtingen. Ook de afzuigkap afvoer naar buiten is zeer mooi weggewerkt met een perfect passende koof (hulde). Hierbij nogmaals dank aan Joop en Johan voor hun montage werk, en Tieleman verkopers voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Bijgevoegd zijn nog wat foto's van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RINUS BOL RAAP
Snaidero Ola 20
Reactie of foto toevoegen
“Tien met griffel”
Door J.Mackloet op donderdag 19 apr 2018 '18
We hadden geen afspraak gemaakt gingen zomaar even kijken. We stelden een vraag aan verkoper en hij heeft ons fantastisch geholpen, gelijk tekening gemaakt en vervolg afspraak gemaakt. Hij heeft het toen perfect uitgewerkt en de prijs erbij. Monteurs ook vakmensen, dikke tien met griffel.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis , Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.