Feedback
9,7

Tieleman Keukens

Website: www.tielemankeukens.nl "Fantastisch" score uit 172 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.tielemankeukens.nl | tel: 0187-602555 | Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis
1 / 113
113 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Ervaringen
Er zijn 172 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren141 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Dikke pluim”
Door Fam D.J. Schoenmaker op vrijdag 17 nov 2017 '17
Van het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken een dikke pluim. ook met vragen tussen door erg fijn geholpen.Zal uw bedrijf bij vrienden en kennissen zeker als aan aanrader noemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klasse”
Door ​Rob en Lida Brökling op donderdag 16 nov 2017 '17
​Juni 2016 is onze keuken geplaatst. Er werd zeer goed naar ons geluisterd en meegedacht. De werkvoorbeider die ons bezocht voor de keuken uiteindelijk geplaatst werd, had ook nog tips hoe een en ander geplaatst kon worden. Klasse. De zeer aardige en deskundige mannen die de keuken plaatsten, werkten accuraat en zeer netjes. Een aantal weken geleden zijn de kastjes en lades bijgesteld. Al met al zijn we vol lof over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door H. en M. v.d. Nieuwendijk op dinsdag 7 nov 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Tieleman gekocht, wij zij heel goed geholpen door Robbert Deurloo, goed advies gekregen, om het zo goed mogelijk in ons budget te laten passen. Ook het plaatsen is perfect verlopen nette/beleefde monteurs, als liep volgen afspraak. Het spreek woord het kopen van een keuken moet een feest zijn, gaat bij ons zeker op. Toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker aan om bij Tieleman binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Enorm tevreden”
Door Menheere op maandag 30 okt 2017 '17
Wij zijn, zowel in de voorbereiding, bij de verkoop , bij de plaatsing als bij de nazorg, enorm tevreden over de manier waarop Keukencentrum Tieleman ons geholpen heeft om onze nieuwe keuken te realiseren. Kortom een top-onderneming.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Roodnat op zaterdag 28 okt 2017 '17
We hebben een prachtige keuken. Helemaal gemaakt naar onze wensen. Uitstekend geadviseerd door Nico. Door vakmensen geplaatst! We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel netjes”
Door Fam. Pols op donderdag 26 okt 2017 '17
​​Wij willen iedereen die een mooie keuken zoekt Tieleman aanraden. Ten eerste is de showroom in Middelharnis van een hele andere ordere dan dan alle andere keuken leveranciers, netjes, fris, tot in de puntjes verzorgt, vol met mooie keukens die allemaal mooie details bevatten, ze staan ook allemaal op een bijpassende vloer, wat je een goed beeld geeft (tov een loods vol met pak hem beet blauw vloerbedekking). Vervolgens word er bij het ontwerp gekeken naar wensen en een estetisch optimaal ontwerp (qua lijnenspel en kleuren) , en niet naar het selecteren van producten waaroip het meest word verdient. En dit alles door een ervaren vakman, die rustig te tijd voor je neemt en als doel heeft om een mooie keuken te ontwerpen voor je. Resultaat is dan dus ook een zeer mooie keuken met kwaliteit spullen, die je het idee geeft dat ie ''af is'' en dit alles voor een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Kort op maandag 23 okt 2017 '17
​Bij verschillende keukenwinkels geweest. Maar hier hadden we echt de klik en niet opdringerig gevoel van de verkoper/bedrijf. Aantal keren telefonisch contact gehad over de aansluitingen hier ook prima geholpen. Levering vriezer kon ook eerder dan plaatsing. Goede vaklui over de vloer die ook ter plaatse dingen adviseerde en ook maakte. En na paar weken een hele mooie bos bloemen bezorgd. Echt een top zaak totaal!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg prettig geholpen”
Door Marjolein op donderdag 19 okt 2017 '17
We zijn erg prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken.
De verkoper had veel geduld, aangezien we nogal wisselden van merk en kleur. Dit was totaal geen probleem, elke keer konden er dingen aangepast worden, totdat we helemaal zeker waren van onze zaak. Het voorwerk door de aannemer en het plaatsen van de keuken is geheel naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dank”
Door Bos op vrijdag 13 okt 2017 '17
Bij deze wil ik even mijn dank uitbrengen aan alle medewerkers die hebben geholpen met het plaatsen van de nieuwe keuken. Zag er tegenop maar het is allemaal perfect gegaan ! De bloemen die zijn bezorgd zijn erg mooi en ik vind het erg attent. Mocht er nog iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken willen hebben zal ik uw bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Klantvriendelijkheid”
Door Fam. Lax op dinsdag 26 sep 2017 '17
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom ervoeren we een klantvriendelijke, beslist geen opdringerige sfeer. We hadden al eerder andere keukenzaken bezocht en onze plannen voorgelegd, maar bij Tieleman kregen we de antwoorden en uitleg waar we wat mee konden. Adviseur Eliza Struik dacht met ons mee en kon ons ter plekke een heleboel laten zien en laten vergelijken. We hadden het prettige gevoel dat er oprecht de tijd voor ons werd genomen. Er is bovendien een hele goede communicatie en Tieleman keukens komt de afspraken na. Geen gegoochel vooraf met allerlei stuntacties, maar duidelijke en transparante prijzen. Men komt de klant op allerlei andere manieren ruimschoots tegemoet! Het plaatsen van de keuken was eveneens een prettige ervaring en werd door medewerkers Gerrit en Johan heel nauwkeurig gedaan. Ook hier was er weer ruimte voor overleg en inspraak en het door mijn man zo vurig gewenste laatje onder de kookplaat kwam er toch!
Onze keuken staat inmiddels en we genieten er volop van. Men komt over een paar weken nog een keer langs om te controleren of er nog wat afgesteld moet worden en deze nazorg is tekenend voor dit bedrijf. Wij kunnen Tieleman Keukens van harte aanbevelen. Het was voor ons een uur rijden, maar dat hadden we graag over voor deze klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig”
Door WebNL BV op donderdag 21 sep 2017 '17
Geweldig eindresultaat. Super vakmensen!
FOTO VAN WEBNL BV
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Boeve op maandag 18 sep 2017 '17
Zowel bij aanschaf V d tafel als de mogelijkheid om hout en kleur te kiezen in de fabriek. Goede service bij aflevering en plaatsing
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Positief in alle opzichten”
Door jh logger op dinsdag 29 aug 2017 '17
Positief in alle opzichten van presale tot aftersale.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed”
Door Jacob van der Spaan op zondag 27 aug 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. Wij zijn hierin heel goed geadviseerd door medewerkers met het kopen van de keuken. Wij hebben nu een hele mooie keuken die helemaal naar ons wens is. Met een goed kwaliteit keuken, en zeer netjes geplaatst door Arjan Struijk van Tieleman Keukens. Tijdens het plaatsen van de keuken word je ook goed geadviseerd voor het onderhouden van de keuken. Top!!!

Eerdere ervaring van 17 mei 2016: Wij zijn in alle rust en met veel deskundigheid geadviseerd bij tieleman. Mooie showroom, gastvrij, ruim, veel keus en alles is mogelijk. De verkoper dacht echt mee in oplossingen binnen ons budget. Onze droomkeuken wordt binnenkort (na)gemeten en daarna hopelijk snel geplaatst. Complimenten tot zover aan het personeel van tieleman, echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Sanne Velgersdijk op zondag 27 aug 2017 '17
Zeer goede ervaring, erg blij met onze nieuwe keuken!

Eerdere ervaring van 10 mei 2016: We zijn ontzettend leuk geholpen, vriendelijk personeel met goede adviezen. We kunnen niet wachten tot onze prachtige keuken geplaatst gaat worden half juni 2016, zo leuk. Blijf zo door gaan Tieleman!
FOTO VAN SANNE VELGERSDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klasse”
Door Familie van Etten - Hellevoetsluis op zaterdag 19 aug 2017 '17
Dit was onze derde keuken van Tieleman en het was van het begin tot het eind weer klasse. Verkoper, Nico die op een prettige manier en met alle geduld heeft meegeholpen onze keuken vorm te geven en mee te denken in het samenstellen van de keuken. De montageploeg, Erik en Arjan die met zoveel passie en kennis de keuken hebben geplaatst, alsof het een keuken voor hun zelf was. Wat een perfectie en wat een professionaliteit, helemaal top! Het eindresultaat is prachtig. Wij zouden iedereen Tieleman keukens aanraden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Helemaal zoals voorgesteld”
Door Betty Sabel op vrijdag 18 aug 2017 '17
Door de informatie die ons is gegeven over de mogelijkheden die er waren is de keuken helemaal geworden zoals ik mij dat had voorgesteld. Het is echt mijn droomkeuken met alles erop en eraan, ondanks de beperkte ruimte.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top service”
Door Arnold Verzijl op vrijdag 18 aug 2017 '17
Top zaak, 2e keuken gekocht en zoals 15 jaar geleden geholpen nu ook weer top service. Uiteraard bij meerdere keuken zaken geweest, maar toch bij het vertrouwde gebleven.
FOTO VAN ARNOLD VERZIJL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geheel volgens verwachting”
Door Mevr. L van Dijk op dinsdag 15 aug 2017 '17
Zowel het uitzoeken onder deskundige leiding van Dhr.Paase als stipte levering en plaatsing en de nazorg geheel volgens verwachting die we na eerdere ervaring hadden met Tieleman Keukens werden na 18 jaar opnieuw bevestigd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles klopt”
Door Leo op zondag 13 aug 2017 '17
Wat ons is opgevallen: De verkoper weet gewoon heel veel van keukens verkopen. Alles klopt ook na de levering, het ontwerp, advies, kleurkeuzes etc. En de monteurs: netjes, beleefd, nauwkeurig, alles waterpasrecht, meedenken, behulpzaam, streven naar een perfecte oplevering. Maar ook is opgevallen dat de planner en werkvoorbereider het heel goed in de vingers hebben. En blijkbaar gaat er ook niets mis tussen bestellen, levertijden, transport, planning en logistiek. Alles klopt, anders kan je geen keuken opleveren zonder schade of missende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door Xander Keuvelaar op vrijdag 4 aug 2017 '17
Bij Tieleman namen ze ruim de tijd tijdens het uitzoeken van onze keukens. We vonden het vooral prettig dat ze zich aan de gemaakte afspraken hielden. Niet alleen voor het plaatsen, maar ook toen onze gaspit een keer haperde stond er binnen twee dagen iemand op de stoep om het probleem te verhelpen. Super!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Florentine van Geest op dinsdag 1 aug 2017 '17
Mijn ervaring bij Tieleman Keukens is zeer goed! Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Terwijl we op de offerte zaten te wachten, konden we heerlijk lunchen in het restaurant. Ze zijn zeer service gericht!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Dekker op vrijdag 30 jun 2017 '17
Vorig jaar heel goed geholpen in de showroom van Tieleman keukens door Nico. En vorige week is eindelijk onze keuken geplaatst. De mannen die bezig zijn geweest met het plaatsen van de keuken hebben echt heel netjes gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Tieleman enorm bedankt!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Fijne zaak”
Door Kort op donderdag 29 jun 2017 '17
Een hele fijne zaak om een keuken uit te zoeken. Niet opdringerig en zeer meedenkend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door L Visser op vrijdag 23 jun 2017 '17
Zeer tevreden over de verkoper van Tieleman.Hij dacht met ons mee. verkocht wat wij wilden kopen. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de monteurs van Tieleman keukens zijn vakmensen. Alles in eigen beheer bij Tieleman dat geeft vertrouwen .
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Stoltz op vrijdag 16 jun 2017 '17
Wij hebben er graag drie keer (retour) de afstand Brabant/Zeeland voor gereden om de keuken in Middelharnas te kopen. Vanaf het eerste bezoek een vertrouwd gevoel. De plaatsing door het eigen personeel en de familiegedachten stonden ons zeer aan. Zelfs één dag voor het plaatsen kwam ik op een idee, belde en er was al rekening mee gehouden voor wat het materiaal betreft. Al met al een zéér goede ervaring die wij graag overbrengen aan anderen die ook toe zijn aan een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel tevreden ermee”
Door mevr Van Oostenbrugge op donderdag 15 jun 2017 '17
via Woon Goed Flakkee mocht ik een nieuwe keuken uitzoeken en zijn we uitstekend geholpen en op de geplande datum is de keuken snel en vakkundig geplaatst door Jordi Hotting en een collega ben er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel goede zaak”
Door Holleman op donderdag 8 jun 2017 '17
Fijne zaak waar je eerlijke en goede voorlichting krijg. Medewerkers denken mee, geven de voordelen en nadelen aan van de producten. Weten waar zij het over hebben. Luisteren naar de klant zijn wensen en dringen niets op. De medewerkers die de keuken zijn wezen zetten weten waar zij mee bezig zijn. Geven tijdens het installeren nog tips om het te veranderen als het beter / netter is voor het geheel.. Wat ik zeer op prijs stelde. Tieleman keukens een hele goed zaak waar alles klopte van het begin tot het eind
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer netjes”
Door De Ruiter op donderdag 8 jun 2017 '17
Ruime keuze met prachtige showroom. Zijn zeer netjes en professioneel geholpen. Ook toen er in planning wat fout dreigde te gaan is dit snel en adequaat opgelost.
tieleman keukens hartelijk bedankt! heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden over de keuken”
Door van Oosterbosch op zaterdag 3 jun 2017 '17
​Beste mensen, vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn erg tevreden!
Grote complimenten voor vakmensen Jan en Andre. Een prachtig stuk vakmanschap hebben zij bij ons laten zien! Dank!​
FOTO VAN P. VAN OOSTERBOSCH
+ Toon extra foto van P. van Oosterbosch
REACTIE VAN P. VAN OOSTERBOSCH
Als straks de schilder is geweest is het plaatje helemaal compleet #ergtevreden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Dik tevreden”
Door fam. Vlam op donderdag 4 mei 2017 '17
Vandaag is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe keuken. We zijn dik tevreden over de plaatsing en nazorg. Met name waren we zeer gelukkig met de door u opgegeven "afbouw specialist " Johan Koert. Hij heeft alles prima op elkaar afgestemd en de werkzaamheden op tijd en zonder onderbreking uitgevoerd.(dat hoor je wel eens anders)' Ik kan niet anders zeggen dat alles met veel vakmanschap tot in de puntjes is afgewerkt. Onze dank
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Helemaal super”
Door Fredriksz op vrijdag 28 apr 2017 '17
Wij zijn helemaal blij met onze vernieuwde keuken. Deskundig advies in een prachtige showroom en we willen de tieleman-monteurs complimenteren met de vakkundige afwerking. Positieve ervaring met dit mooie onderscheidende bedrijf, helemaal super!
FOTO VAN FREDRIKSZ
Vakkundig afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Jarenlang goede service”
Door H & M uit Brielle op zaterdag 11 feb 2017 '17
thema: succesformule van Tieleman
Beste tieleman, De familie VG uit Vlaardingen heeft onlangs (voor hun nog te bouwen huis) via u een keuken besteld. Toen werd door u gevraagd hoe ze zo bij Tieleman verzeild geraakt waren. In 2015 heeft de familie VG onze keuken bezichtigd. Daar zij grootse bouwplannen hadden adviseerden wij hen jullie showroom te bezoeken daar wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf. In 2008 lieten wij nl. een woonkeuken en bijkeuken aanbouwen. Vroegtijdig zijn we gaan oriënteren en belanden in de Tielemanfilialen in Spijkenisse en Melissant. We waren al snel overtuigd dat de keuze op een Tielemankeuken zou vallen. Inmiddels was in Middelharnis het nieuwe filiaal geopend en daar hebben we toen onze keuken besteld. Het maakte niet uit op welke locatie Tieleman ook zat wij hebben ervaren dat het personeel altijd klantvriendelijk was. Verkoop-ontwerpers hadden bij ons veel creatieve vrijheid omdat we zelf de afmetingen van de aanbouw nog konden bepalen. Opvallend was dat de meeste verkopers van de goedkopere keukenzaken deze vrijheid niet aankonden. Ze kregen het benauwd van de vrijheid van afmetingen en er kwam maar geen geschikt ontwerp uit hun handen. Zij waren blijkbaar gewend aan het werken met onrendabele keukenmaten, creëerden asymetrische onrustige vaste ontwerpen met noodzakelijke opvulkastjes en- stukjes als oplossing want zelfs wij kregen zo'n ontwerp en daar moesten wij het mee doen. Ook hadden we bij deze bedrijven onze bedenkingen over duurzame kwaliteit, montage, service en voortbestaan van het bedrijf. Deze situaties hadden we helaas eerder meegemaakt. Bij Tieleman daarentegen dachten ze wel creatief en adviesgericht mee met onze wens van een woonkeuken met eyecatherverbinding naar de woonkamer. Wij wilden onze oude glazen – rvs design afzuigkap met een locatie tussen 2 nog te ontwerpen ramen een heel nieuw leven inblazen ipv een traditioneel raam boven de spoelbak. Van groot belang was dat ze bij Tieleman de uitdaging aangingen, met een mooi passend ontwerp kwamen maar ze ons wel geheel vrij lieten bij de beslissingen. Dus geen mening of idee werd ons opgedrongen door bijvoorbeeld steeds af te leiden met prijskortingen, kadobonnen en ultimatum ( zoals bij andere zaken wel gebeurde). Het installeren werd door vriendelijk, rustig en fatsoenlijk personeel verricht. Zowel onze oude apparatuur als de nieuwe keukenkastjes werden met zorg geplaatst. Ook al verliep niet alles vlekkeloos de problemen werden steeds snel en vriendelijk opgelost. Bij mijn familie en andere bekenden heb ik jullie jarenlange goede service al in de jaren 90 gezien. Ook dit is 1 van de redenen waarom wij nu gekozen hadden voor een Tieleman-keuken ( ook al is die duurder) en wij steeds in onze omgeving reclame voor jullie bedrijf maken. Het uitkiezen en kopen is een leuke uitdaging die slechts in een aantal dagen verricht is, maar de duurzaamheid van de producten en de naservice zijn belangrijk en beslaan hopelijk ook voor ons nog heel veel jaren. Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar uw creatieve ontwerp en de uitvoering van de keuken van familie VG, maar we moeten helaas nog lang nieuwsgierig blijven daar de eerste paal van hun huis nog niet geslagen is. Met vriendelijk groet, H & M uit Brielle
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 '16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Schitterende keuken”
Door fam. Huisman op zaterdag 1 okt 2016 '16
Het is even geleden (eind maart) dat we bij jullie geweest zijn om een keuken uit te zoeken. Vorige week is onze keuken geplaatst. Het is een schitterende keuken zie bijgaande foto's We zijn er heel blij mee. Ook de losse koelkast is keurig ingebouwd en staat er heel goed in. Het is geheel jou ontwerp. Wij vonden het fijn dat je ons zo goed hebt geholpen. Complimenten voor jou, maar ook voor de monteurs en de verdere begeleiding. Geheel volgens planning en nette mensen. Wil je de complimenten ook doorgeven aan de monteurs hun namen ben ik vergeten maar dat weten jullie wel. Met vriendelijke groeten, fam. Huisman
FOTO VAN FAM. HUISMAN
Met complimenten voor de monteurs
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 '16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Topklasse”
Door Peter Gevaert op zaterdag 3 sep 2016 '16
Vanaf de aankoop tot de oplevering een bedrijf van topklasse. Ruime keuze in keukens en apparatuur. Afspraken worden nagekomen. In de aankoopfase wordt er ruim de tijd genomen voor het maken van de juiste keuze. Plaatsing en levering door vaklieden.
FOTO VAN PETER GEVAERT
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Schuller keuken”
Door Van der Zwet op dinsdag 30 aug 2016 '16
We hebben een Schullerkeuken gekocht bij Tieleman: fantastisch geadviseerd door Robbert Deurloo. De plaatsing en montage verliep ook prima! Later kwam Corne nog eens alles nalopen.
We genieten nu volop van een prachtige Tieleman keuken!! En kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
FOTO VAN VAN DER ZWET
Prachtige Tieleman keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 '16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Fantastisch”
Door Tineke Brouwer op zondag 28 aug 2016 '16
Onze ervaring is uitstekend, hartelijk dank aan verkoper Jeroen voor zijn deskundig advies,en een groot compliment aan Martijn Remco en Ronald voor het plaatsen van de keuken,ondanks de hitte hebben ze keihard gewerkt,De keuken is fantastisch geworden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Fam van der Mast op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken bij Tieleman gekocht. Mooie showroom met uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop, prima verhouding prijs kwaliteit, nette plaatsing door eigen monteurs, goede nazorg en service!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aankooptraject”
Door Jan en Petra van Gils op woensdag 27 jul 2016 '16
We hebben verschillende keukenzaken bezocht en Tieleman Keukens sprong er bovenuit voor wat betreft kennis en klantvriendelijkheid. Het ontwerp werd gemaakt door Robbert Deurloo, die ons ook steeds te woord stond en ons op ons gemak stelde. Geduldig heeft hij naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een droomkeuken. Hij stond open voor onze vragen en gaf raad waar nodig. Eigenlijk precies zoals wij als klant geholpen willen worden.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Ervaring”
Door Fam. Buijs op maandag 18 jul 2016 '16
Vanwege de vele goede reviews op deze site en eerdere positieve ervaringen van bekenden hadden wij goede verwachtingen van Tieleman Keukens. Deze hebben ze helaas niet waar kunnen maken.

We hadden een prachtige keuken ontworpen, met alles erop en eraan. Vanwege (1) het matige advies, (2) de gebrekkige service en (3) het niet nakomen van afspraken is het eindresultaat helaas niet helemaal naar tevredenheid. We hebben echter we met name het proces als zeer vervelend ervaren. Dat zou naar onze mening niet moeten bij een keuken van de hoge prijs die wij betaalden (maanden vooruit betaald vanwege het toen nog grote vertrouwen). De punten waarop het bij ons mis ging:

- Er moest een koof geplaatst worden voor de buizen van de afzuigkap. Volgens Tieleman maakte het niet uit of zij het deden of onze aannemer, maar later bleken de kosten hiervoor wel op de rekening van Tieleman te staan. We hebben hier zelf iets over moeten zeggen en hebben maar een deel van de kosten terug gekregen.

- Tieleman is meerdere malen komen meten, omdat wij nog bezig waren met het verbouwen van de keukenruimte. Toen de muren nog gestukt moesten worden, is er voor het laatst iemand geweest voor de keuken definitief besteld werd. Na het stuken bleek dat het blad te lang was en wilde men de kosten voor het verkorten op onze rekening zetten, terwijl wij expliciet hadden aangegeven dat er nog gestukt moest worden.

- De afzuigkappen zouden op een bepaalde hoogte geplaatst worden, maar dit bleek vanuit de constructie van de kap ten tijde van de plaatsing niet mogelijk (ze hangen nu lager). Hierin zijn wij verkeerd geadviseerd en ondanks herhaaldelijk vragen hoe dit opgelost gaat worden, hebben wij hier geen antwoord op gekregen. Ze laten ons er dus gewoon mee zitten.

- Na het plaatsen van het blad bleef er een kier tussen het blad en de muur, waarvoor wij zelf om een oplossing hebben moeten vragen. In eerste instantie werd gezegd dat het normaal gesproken met tegelwerk of een achterplaat vanzelf verdwijnt en dat het onze eigen keuze is geweest dit niet te doen. Volgens de adviseur kon het prima zonder en ons is nooit iets over een mogelijke kier verteld. Verder was het stuitend dat de monteur na plaatsing meldde dat hij voor het plaatsen gezien had dat er niet geheel haaks gestukt was en dat er dus een kier zou ontstaan. Omdat hij echter "geen zin had in ruzie met de stukadoor" heeft hij dit niet gemeld en is de keuken gewoon geplaatst. Het is uiteindelijk dichtgekit met witte kit (met een te dikke laag, die wij vervolgens zelf weer moesten overschilderen omdat het er niet uit zag).

- Nog een verkeerd advies betreft de wasbak: deze hebben wij net als het blad van graniet laten maken. We konden kiezen om deze in verstek te laten maken, wat een paar honderd euro extra zou kosten. Ons is verteld dat het water daarin "iets makkelijker" wegloopt. We besloten in overleg met de adviseur dit niet te doen omdat het we in verstek ook niet mooier vonden. Nu blijkt het water in onze wasbak zo slecht weg te lopen dat er altijd een laagje water in blijft staan. Dat is dus niet wat ons verteld is in de winkel en het is in onze ogen onhygiënisch.

Gezien de vele positieve ervaringen van anderen willen we graag geloven dat Tieleman een heel goed bedrijf is. Helaas hebben wij een andere ervaring. Wat ons het meest gestoord heeft in het hele proces is dat verschillende medewerkers zich er herhaaldelijk makkelijk van af leken te willen maken. We moesten overal zelf achteraan, vaak meerdere keren bellen om iets op te lossen en kregen geen of slechte oplossingen aangeboden. We stuitten hierbij regelmatig op onbegrip en communicatie vanuit Tieleman die ronduit slecht of zelfs helemaal afwezig was. We hebben ook nooit excuses gekregen, waar deze in onze ogen op hun plek geweest zouden zijn. Het leek ons goed dit te delen zodat Tieleman bij anderen hopelijk de scherpte heeft om een betere ervaring te bieden.
Reactie of foto toevoegen +100 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door fam. Ponstein op zaterdag 18 jun 2016 '16
Op grond van de positieve reacties van anderen zijn ook wij terecht gekomen bij Tieleman Keukens. En wat is dat voortreffelijk uitgepakt. Zowel de voorlichting en advisering (Maarten), als de planning en opmeting (Leo) en de montage en installatie (Martijn en Jos) waren geweldig en getuigden stuk voor stuk van kwaliteit, vakmanschap, accuratesse en klantgerichtheid. Wij zijn heel blij met en zeer tevreden over onze nieuwe Schüller-keuken. Een aanwinst waar we erg trost op zijn mede dankzij de uitstekende en prettige wijze waarop alles is gegaan. Wij kunnen Tieleman Keukens bij iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Jordi Smit op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze keuken van Tieleman Keukens. Zelfs na de plaatsing bleef het contact erg goed voor enkele servicepuntjes. Nu genieten wij dagelijks nog meer van de allerlekkerste maaltijden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 '16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Absoluut geen spijt ervan”
Door Marc van Eekelen op donderdag 17 mrt 2016 '16
Bij het zoeken naar een keukenleverancier hebben wij gebruik gemaakt van de ervaringen die gedeeld worden op internet. Door de vele aanbevelingen hebben wij besloten om een afspraak te maken bij Tieleman Keukens. En daar hebben wij tot op heden absoluut geen spijt van. Tieleman heeft een enorm uitgebreide en mooi ingerichte showroom en de verkopers bleken heel goed in staat om onze ideeën om te zetten in een droomkeuken. Tot op heden dus super tevreden. We verheugen ons nu al op het toekomstig gebruik van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Heel erg goed”
Door edith op zondag 6 mrt 2016 '16
Na een vervelende ervaring elders bij Tieleman keukens terecht gekomen. Wat een verademing, wat een kennis en wat een service. Top! Een regelrechte aanrader voor iedereen die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service op keuken van Tieleman”
Door Janneke Wiegel van der Veer op woensdag 2 mrt 2016 '16
Na 8 jaar was mijn keuken aan een onderhoudsbeurt toe, je kent dat wel. De laden rollen niet meer zo soepel en de kraan gaat een beetje lekken. Een lampje van de oven gaat kapot,kleine dingen. Alles loopt nu weer op rolletjes.en weer licht in mijn oven. Bedankt voor de service, helemaal happy.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Veeleisende klant”
Door Diny en Pieter van der Meijden op zondag 10 jan 2016 '16
Nadat wij reeds in 2011 een super ervaring met het Tieleman team hadden gehad, hebben wij als veeleisende klant geen moment getwijfeld in onze nieuwe woning wederom met Tieleman in zee te gaan. Hetzelfde team, bestaande uit George Spuy (verkoop) en Cornee en Richard (plaatsing), hebben weer een uitstekende prestatie geleverd. De keuken is zowel functioneel als qua uitstraling geweldig. Ook André van after sales heeft tezamen met de andere Tieleman teamleden de geconstateerde probleempjes voortvarend en uitstekend opgelost. De door Tieleman ingezette onderaannemer Onno voor het plaatsen van het glas tegen de wanden (in plaats van tegelwerk) pastte binnen de kwaliteitsnormen van Tieleman. Wederom zijn wij blij dat er nog dergelijke kwaliteit in Nederland kan worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Snel gereageerd”
Door Eelco Versaevel op maandag 28 dec 2015 '15
Snelle reactie op afspraakverzoek. Voor het weekend de vaatwasser besteld, gelijk na het weekend geplaatst. Monteur werkte snel en netjes. En heeft zelfs even de kastdeurtjes nog rechtgezet. Kortom geheel tevreden over de gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Hulde”
Door M.Looijaard op vrijdag 11 dec 2015 '15
Wonend in Zoetermeer, heeft Tieleman keukens zelfs op sinterklaasdag binnen 2 uur na melding een vervangende vriezer en koelkast geleverd. was Atag apparatuur. gisteren nieuwe koelvriezer geleverd door Atag (ook heel snel en klantvriendelijk) vandaag heeft Tieleman de vervangende spullen (die verschrikkelijk in de weg staan) al weer opgehaald. Hulde aan zo'n klantvriendelijk bedrijf
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Arnoud op maandag 30 nov 2015 '15
Al vanaf het eerste dag werd ik geweldig geholpen door het team van Tielemans Keukens. Ze zijn vriendelijk, vakkundig en meedenkend. Mijn nieuwe keuken is prachtig geplaatst. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 '15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Fantastishe goede service”
Door Helmut en An van Roijen op woensdag 14 okt 2015 '15
Na veel gezoek naar een keuken in Asia besloten we een keuken inI Holland te kopen We waren in verscheidenen zaken geweest in Holland
Tot een vriend ons vertelde over Tielemans. Daar werden wij heel goed ontvangen en mijn voorwaarden waren dat het bedrijf alles zou behandelen included verschepen. Nou daar hadden zij bij Tielemans geen problem mee. De Keuken is naar Phuket in Thailand verscheept en een professional team heft de keuken geplaats. Ik heb nog nooit zulk fantastishe goede service gehad van kopen tot het plaatsen in Thailand
Iedereen bedankt voor de heel geode medewerking
FOTO VAN HELMUT EN AN VAN ROIJEN
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Beloofd is waargemaakt”
Door C.H. Wesselius op woensdag 14 okt 2015 '15
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken gekocht bij Tieleman!
Het ontwerp, de kwaliteit en vooral ook jullie service is prima! Jullie zijn vakkundig, vriendelijk en meedenkend en alles wat beloofd is hebben jullie gedaan, heel hartelijk bedankt daarvoor!
FOTO VAN C.H. WESSELIUS
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfecte keuze”
Door Jeroen op maandag 12 okt 2015 '15
Het gesprek zelf met de verkoopadviseur (Nico) was al uitermate prettig. Qua prijs ben je misschien elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Als ik een punt van kritiek zou moeten noemen dan is het dat een probleem met de kookplaat vrijwel direct na oplevering via de fabrikant wordt opgelost. Het is een keuze, maar dit hoort naar mijn mening bij nazorg en dan wil ik met Tieleman van doen hebben en niet met de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 '15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 '15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
FOTO VAN G VAN DER WOUDE
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes geregeld”
Door Marc Koppelman op maandag 6 jul 2015 '15
Mijn ouders hadden vroeger al eens een keuken bij Tieleman gekocht en toen ik op mezelf ging besloot ik ook bij hun een keuken aan te schaffen. En de afhandeling en service tijdens het ontwerpen en plaatsen van de keuken zijn prima, alles werd netjes geregeld en toen er naderhand de afzuigkap moest worden verplaatst ivm andere werkzaamheden kwam de monteur dit ook nog doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“2e keuken zegt genoeg”
Door Fam van Putten op maandag 8 jun 2015 '15
We hebben een gehele witte keuken gekocht met zwarte design combistoom oven,schuine afzuigkap,gasstel en inbouw vriezer koelkast en vaatwasser,en quooker.Dit is de 2e keuken die we bij Tieleman kopen,dus dat zegt genoeg.We zijn uitstekend geholpen en de monteurs waren ook uitstekend.Ik zou het iedereen aanraden om naar Tieleman te gaan, voor iedereen is er een keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 '15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
FOTO VAN JAN BEZUIJEN
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg deskundig”
Door Dimitri op maandag 4 mei 2015 '15
Deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze Tieleman keuken. Er wordt goed met je meegedacht over het ontwerp. Zeer tevreden met onze keuken. Prima service zeker ook na het plaatsen. De after sales service is zeer goed. Kleine probleempjes worden snel en zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede service”
Door Fam van Splunter op zondag 3 mei 2015 '15
Wij hebben 7 jaar geleden een keuken laten plaatsen naar volle tevredenheid Als er daarna iets aan de hand is betreffende de keuken[voeg/kraan die lekt/demper die eraf valt van de deurtjes] wordt er niet moeilijk gedaan en gewoon gerepareerd Pas nog en dat na 7 jaar Geweldig en relax als een firma er zo mee omgaat onze volgende keuken zullen we zeker weer bij de fam Tieleman aanschaffen Waar vind je dit nog!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door E.P. Beij op vrijdag 24 apr 2015 '15
Bij het ontwerpen van de keuken zijn we heel goed geholpen door Dhr. Paan. Het plaatsen gebeurde met een bijzonder grote zorgvuldigheid en inventiviteit waar oplossingen gevonden moesten worden bij onverwachte situaties. Kortom, onze keuken is een feest om in te vertoeven
FOTO VAN E.P. BEIJ
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door Familie Troost op donderdag 23 apr 2015 '15
Goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken gericht op onze wensen. Tevens tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. En tot slot is het plaatsen van de keuken zonder problemen verlopen. Wij zouden iedereen aanraden een nieuwe keuken te kopen bij Tieleman keukens!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Een aanrader”
Door RdB op maandag 16 mrt 2015 '15
In tegenstelling tot enkele concurrenten was er bij Tieleman geen sprake van "agressieve" verkoop. Er werd goed meegedacht. Voor mij zijn dit belangrijke punten. In deze branche is overigens een prijsvergelijk vrijwel niet mogelijk. Het is een complete keuken met alle inbouwapparatuur. Drie dagen monteurs in huis gehad om de keuken te plaatsen. Deze waren bijzonder vriendelijk en vakbekwaam. De keuken ziet er gelikt uit! De woning werd eerder opgeleverd dan gepland, maar bleek voor Tieleman geen probleem. Zij zijn bijzonder flexibel met afspraken. Kortom, een aanrader.
FOTO VAN RDB
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken voor nieuw kantoor”
Door Annemarie Egberts op vrijdag 27 feb 2015 '15
Ik had de moeilijke, maar enorm leuke opdracht om een keuken uit te zoeken voor ons nieuwe kantoor. Een moeilijke taak, want het moest een keuken worden die volledig zou matchen bij onze nieuwe moderne en creatieve werkomgeving en ook nog geschikt moest zijn voor gebruik door 80 man medewerkers. Met behulp van de zeer professionele en bekwame Dennis en dankzij de prachtige beleving van de showroom, was de keuze eigenlijk snel gemaakt en hebben wij als bedrijf inmiddels heel veel plezier van de prachtige keuken!
FOTO VAN ANNEMARIE EGBERTS
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complimenten”
Door Fam. op t Hof op dinsdag 24 feb 2015 '15
Na het plaatsen van onze geweldige keuken, door vakmensen die zeer netjes en professioneel te werk gaan.
Toen eenmaal de keuken geplaatst was, kwamen wij er achter dat een kastdeur niet efficiënt geopend kon worden.
Contact opgenomen met Robert Deurloo, hij zou voor een oplossing zorgen. Na een paar telefoon contacten met Robert Deurloo gehad te hebben, door zijn inzet en Tieleman Keukens heeft Robert er toch voor gezorgd dat wij een nieuwe boven kastjes krijgen. Robert verdient een dikke pluim voor zijn goede service! Wij raden iedereen die een nieuwe keuken zoeken om eens bij Tieleman Keukens te gaan kijken, en ervaar het zelf!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Nadia op zondag 8 feb 2015 '15
We zijn geholpen door een enthoussiaste verkoper die alle tijd voor ons heeft genomen. Ook heeft hij zelf diverse ideeen aangedragen voor de indeling van onze keuken. Bij de vervolgsafspraken is ook alle tijd genomen om wijzigingen in de tekeningen aan te brengen, dit was geen enkel probleem. De plaatsing van onze keuken is erg netjes en professioneel gedaan. Ook het later plaatsen van de plinten is geen probleem geweest. Kortom, super blij met onze mooie nieuwe keuken en de service van Tieleman keukens.
FOTO VAN NADIA
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geweldige”
Door Roel Veldkamp op donderdag 5 feb 2015 '15
Wat een geweldige keukenzaak is dit. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen. Vakmensen die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken. Wij zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken. prachtig en keurig opgeleverd. Kortom Tieleman keukens heeft twee mensen blij gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Dikke 10”
Door Marielle Klink op dinsdag 3 feb 2015 '15
Wij hebben een hele goede ervaring met Keuken centrum Tieleman. Goed en vakkundig geholpen, door de verkoper die helemaal met ons mee dacht. En zo met ons de keuken realiseerde. Met alle inbouw apparatuur. En het plaatsen door ervaring monteurs maken het compleet. Wij zijn heel tevreden, ook het meedenken vd monteurs en samen tot een oplossing komen in goed overleg. Het waren ook gezellige dagen. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Een dikke 10 voor jullie!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“kan niet beter”
Door dhr. en mw. Schepers op dinsdag 6 jan 2015 '15
We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Tieleman. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft. De keuken is nog mooier dan we dachten. We hebben een volledige, nieuwe keuken aangeschaft voor de jaren 60 bungalow die we hadden gekocht en gingen renoveren. Bij het ontwerp zijn we geduldig en vakkundig geadviseerd door een ontwerper van Tieleman. De keuken werd optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte en op de stijl van de woning. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De montage is probleemloos en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Kwaliteit is veel belangrijk dan snelheid bij Tieleman. De prijs van de keuken is correct (gelukkig niet van die onzinkortingen van 50%). De service kan niet worden overtroffen. Wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande keuken, deskundig advies, professionele begeleiding, moet bij Tieleman zijn.
FOTO VAN DHR. EN MW. SCHEPERS
keuken Bergen op Zoom
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg mooie keuken”
Door Vishal Kallan op dinsdag 23 dec 2014 '14
Vanaf het moment dat we een keuken wilden kopen zijn we bij Tieleman Keukens goed geholpen. In de showroom was er een behulpzame verkoper die al onze vragen beantwoordde en goed naar onze wensen luisterde. Bij veel leveranciers wordt er een tekening voor je neus gemaakt, waardoor het op een geven moment een lange en saaie zit is. Bij Tieleman Keukens kregen we een gratis lunch, waarna de verkoper aan de slag ging met de tekening. Een goed moment voor de verkoper om zijn werk ongestoord te doen en voor ons als kopers om alles eens even te bespreken, zonder dat een derde persoon mee luistert. Na akkoord van de keuken is alles op tijd en netjes geplaatst in de keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, tot op heden zijn er nog geen klachten, wel hadden we na aankoop nog enkele vragen. Deze zijn allemaal snel beantwoord. Al met al zouden wij Tieleman Keukens zeker aanraden. De communicatie verliep goed en we zijn erg blij met de keuken die nu in onze woning staat.
FOTO VAN VISHAL KALLAN
Foto van geplaatste Keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Super fijn geholpen vanaf het eerste bezoek in de showroom”
Door Maikl Brendan Boers op maandag 8 dec 2014 '14
Super fijn, netjes en goed geholpen. Bij Tieleman staat de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel. Je word er keurig geholpen en op een juiste manier begeleid in het kopen van een keuken. Ik als starter vond het erg fijn dat de verkopers je ook juiste tips geven bij het uitkiezen van bepaalde producten. Bij Tieleman word je geholpen zoals het overal zou moeten gaan. Ook het plaatsen van de keuken gebeurd allemaal keurig volgens afspraak. De keukenmonteurs zijn gemotiveerd,kundig enthousiast en gaan op een relaxte manier te werk. Ik heb geen moment spijt van mijn aankoop gehad en ben erg blij met het resultaat. Ik wens alle medewerkers van Tieleman veel succes in de toekomst en ik zal er zeker nog eens terug komen!
FOTO VAN MAIKL BRENDAN BOERS
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“profesioneel”
Door R Grootenboer op donderdag 4 dec 2014 '14
wij hebben (nu inmiddels) 2 jaar geleden een mooie landelijke eggersman keuken gekocht bij tieleman. We kwamen daar terecht omdat je alleen maar goede dingen hoort over tieleman keukens. We werden zeer gastvrij ontvangen en begeleid door een vriendelijke verkoper die ons al snel een goede indruk gaf van hetgeen we in ons hoofd hadden. Dus na veel puzzelen, meten en apparatuur bekijken, hebben we een prachtige keuken samengesteld. De levering van de keuken was iets later dan gepland omdat wij nog niet helemaal gereed waren met onze verbouwing, maar dit was geen probleem voor tieleman, de keuken is gewoon even in opslag gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een andere datum en is alles goed gekomen. De zeer vakbekwame monteurs, kwamen keurig op tijd en hebben in een paar dagen tijd, een stuk vakwerk neergezet. Er was een kranslijst niet helemaal in de juiste kleur, maar er werd niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe besteld. Toen alles af was stond er als het ware een heel nieuw meubelstuk in ons huis, want zo mag je het wel noemen. Het is echt een eye catcher geworden. We zijn dan ook zeer tevreden over tieleman en ook wat de prijs betreft, vinden wij dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Als u een keuken wil kopen zal ik zeggen zoek niet verder en ga gewoon naar tieleman keukens in Middelharnis en daar krijgt u zeker geen spijt van. Van ons krijgt tieleman als cijfer een 10, want er is echt niets op deze prachtige keukenzaak aan te merken. Je ziet en voelt gewoon de warmte van een keukenbedrijf die echt alles voor zijn klanten over heeft en geen nepbeloftes doet zoals je bij veel andere keukenzaken wel vaak hoort. Tieleman bedankt!!!
FOTO VAN R GROOTENBOER
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Reparatie”
Door Arnold Cazander op donderdag 27 nov 2014 '14
2,5 jaar na het plaatsen van onze keuken 'liepen' de naden van het metalen keukenblok niet meer loodrecht. Eén e-mail naar Tieleman en een paar dagen later meldde de monteur zich om de reparatie tot volle tevredenheid uit te voeren. Kosteloos! Het beeld dat Tieleman Keukens in de markt neerzet klopt helemaal met de werkelijkheid.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“totaal ontzorgd”
Door fam. H. van der Poel op dinsdag 25 nov 2014 '14
Tieleman maakt zijn belofte van "totaal ontzorgd"een keuken te plaatsen helemaal waar.Vanaf het allereerste contact met verkoper Robbert Deurloo tot het plaatsen van de laatste radiator is alles uiterst prettig en efficient verlopen. De verkoper begreep goed wat wij wilden en droeg ook slimme oplossingen aan en alle mensen die betrokken waren bij het voorbereidende werk en bij het plaatsen van de keuken deden hun werk rustig en heel zorgvuldig.Het resultaat is een prachtige keuken. wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooi opgeknapt”
Door L Koornneef op zaterdag 22 nov 2014 '14
Onze keuken was aan een opknapbeurt toe, maar het aanrechtblad en de apparatuur wilden we behouden. Verkoper langs geweest om mogelijkheden door te nemen en was geen probleem. Offerte op laten maken en even langs geweest om wat keuzes te maken en de bestelling definitief te maken. De weken daarna hadden wij nog wat vragen en opmerkingen. Er kwam weer iemand langs om de punten door te nemen en werden zonder kostenverhoging opgelost. een paar weken voor de plaatsing kwam er nog iemand langs voor de definitieve controle op maten en volledigheid. Een toen werd de keuken vervangen. Uit de kunst ! Vriendelijke en meedenkende monteurs die duidelijk lieten merken kennis van zaken te hebben. De werkzaamheden verliepen volgens plan en duurden zoals vooraf aangegeven. Ziet er heel netjes uit en wij genieten er nog elke dag van. Een aanrader hoor 'Tieleman keukens' !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“in 1 woord geweldig”
Door Dennis en Petra op maandag 17 nov 2014 '14
Geweldige service en keurige montage van onze nieuwe keuken. Personeel erg klantvriendelijk en denken ook zeker met de klant mee. Dit zijn ook precies de redenen dat we voor Tieleman keukens hebben gekozen.
FOTO VAN DENNIS EN PETRA
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“feest”
Door peter wolff op zondag 9 nov 2014 '14
"het kopen van een keuken moet een feest zijn" Als je binnenkomt bij Tieleman weet je eigenlijk al…., dat je hier je keuken wilt gaan kopen. Echt een prachtige keukenshowroom waar alle stijlen zijn vertegenwoordigd. We zijn echt super ontvangen en hebben Tieleman de opdracht gegeven om er ook bij ons een feestje van te maken. Alles keurig volgens afspraak geplaatst. (De twee missende ladefronten zijn inmiddels ook geplaatst!) Eigenlijk weten we het nu al zeker: "Onze volgende keuken wordt weer een Tieleman".
FOTO VAN PETER WOLFF
feestkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Klasse!”
Door J.A.C. Hoogesteger op woensdag 5 nov 2014 '14
Het gehele traject is zeer goed verlopen. Goede voorlichting en zeer klantvriendelijke en begripvolle medewerkers gesproken. De montage is door zeer vakbekwame monteurs gedaan. Er kwam 1 kast met een kras uit de doos, kunnen de monteurs niets aan doen, maar deze wordt vervangen. Prima service dus. Ook de aannemers die sloop-, Electra- en stukadoorswerk hebben verricht waren zeer vakbekwaam. Wij bevelen Tieleman aan iedereen van ganser harte aan. Niet alleen om de kwaliteit, maar ook om de service. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Tot slot, ook de onderaannemers hanteerden juiste prijzen. ook zij hebben goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klantvriendelijk en vakwerk”
Door Jack op maandag 3 nov 2014 '14
Een duidelijke offerte, de aankoop, het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, alle aanpassingen voor water/elektriciteit, het nieuwe stucwerk, het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken, plus de perfecte afwerking, werkelijk alles is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook het probleem oplossend vermogen is zeer goed. Alle medewerkers hebben veel betrokkenheid en zijn gemotiveerd om er een perfecte keuken van te maken. De Tieleman slogan "Het kopen van een keuken moet een feest zijn", is tot in de perfectie uitgevoerd. En bij ons is het ook een feest gebleven. Als geen ander weten wij dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Daarom een dikke 10 voor Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“De slogan klopt!”
Door A. Bennaars op zondag 26 okt 2014 '14
Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij fantastisch geadviseerd door Katalin. Nadat Leo twee keer thuis langs is geweest om de boel in ogenschouw te nemen en alles na te meten, kwamen Martijn en Arjan de keuken plaatsen. Wij hebben alle medewerkers van Tieleman als vakkundige, nette, hard werkende mensen ervaren. Alles is volgens planning verlopen en het resultaat mag er zijn. De keuken is precies geworden zoals we hadden verwacht. Wij kunnen beamen dat een keuken kopen bij Tieleman inderdaad een feest is. Tieleman straalt klasse uit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een nieuwe keuken zonder zorgen”
Door Sjaak op zondag 19 okt 2014 '14
Een nieuwe keuken is een grote beslissing voor de meeste mensen. Wat wil ik precies en wat is er allemaal moet dan afgewogen worden. De ervaring die ik bij Tieleman heb, is dat de informatie en begeleiding die je krijgt juist hierbij zeer belangrijk is. Als je alles gezamenlijk heb afgewogen moet je van een offerte naar een opdracht. Ook hier heb ik het gevoel dat Tieleman de klant en service hoog heeft staan. Na een getekende opdracht ga je met een goed positief gevoel richting huis. Je oude keuken wordt ingemeten en zelfs dan wordt je meegenomen in andere mogelijkheden. Een hoekkast iets verder naar voren schuiven levert 5 cm extra aanrechtblad op. Op de afgesproken dag(en) komt Tieleman dan de keuken brengen. De monteurs werken zeer schoon en netjes. Als de keuken gereed is, moet je helaas nog even van de kit afblijven (want die is nog nat) maar kan je wel je keuken al reeds gaan gebruiken. Al met al, geef ik Tieleman van informatie tot het daadwerkelijk plaatsen van de keuken een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vaklui”
Door H.R. van der Paauw op maandag 22 sep 2014 '14
Door het programma Business Class van Harry Mens hadden wij van Tieleman gehoord en voor onze nieuwe keuken zijn we ook in Middelharnis wezen kijken. Wat ons bij Tieleman vooral opviel was het meedenken om onze wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken, en daarnaast de kundige adviezen om voor ons het best mogelijke resultaat te verwezenlijken. De bouw van ons appartement was vertraagd en daardoor moest de levering worden uitgesteld, maar dat was voor Tieleman geen enkel punt. We hebben nu nog een klein probleempje met een klepje van een keukenkastje, dat is niet helemaal goed afgesteld, maar dat wordt binnenkort opgelost. We willen Tieleman zeker aanbevelen met name voor de klantvriendelijkheid en het meedenken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede kwaliteit”
Door Mevr. de V. op woensdag 10 sep 2014 '14
Omdat we de wagens van Tieleman regelmatig zagen rijden zijn we voor onze nieuwe keuken ook bij hun geweest. In de showroom krijg je uitstekend advies en er wordt alle tijd voor je genomen, dat vond ik erg prettig. Alles is uitstekend verlopen, bij de plaatsing bleken er een paar kleine dingetjes, zoals een passtukje en een greepje, niet in orde te zijn, en dat werd gelijk opgelost. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Kwaliteit staat bij Tieleman hoog in het vaandel”
Door Marjolein op dinsdag 2 sep 2014 '14
We hebben bij Tieleman een compleet nieuwe keuken gekocht met vernieuwd plafond en vloer. Bij binnenkomst in de showroom wordt je vriendelijk ontvangen. Gedurende de 3 keer dat we de verkoper hebben gesproken zijn we heel plezierig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht om onze wensen te realiseren. De offerte was duidelijk en volledig. De levering van de keuken was compleet en onbeschadigd. Alle onderdelen werden in de verpakking geleverd en zijn ter plekke uitgepakt. De planning werd ons van tevoren toegestuurd en alle werkzaamheden (in ons geval sloop, stucwerk, vloer leggen, montage) zijn volgens planning uitgevoerd, d. w. z. voldoende tijd om een goede kwaliteit af te leveren. Na voltooiing van de verbouwing was er geen nalevering: de keuken kon direct in gebruik worden genomen. Er werd netjes gewerkt en de oude keuken en het bouwafval werden meegenomen. De samenwerking tussen Tieleman en de door hen aangedragen aannemer was goed geregeld. Je betaalt wat meer dan bij sommige andere keukenzaken, maar de kwaliteit is prima in orde en je kunt met een gerust hart alle werkzaamheden aan Tieleman overlaten.
FOTO VAN MARJOLEIN
Onze nieuwe trots
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service heel goed”
Door Chantal van 't Hof op dinsdag 5 aug 2014 '14
Omdat we via via alleen maar goede verhalen over Tieleman hadden gehoord en we niet zo van prijsvechters houden zijn wij niet eerst naar andere zaken gegaan maar direct naar Middelharnis. Uit eigen ervaring kan ik nu ook zeggen dat het een goed adres is, ze hebben ons uitstekend geadviseerd en alle afspraken zijn volgens plan nagekomen. Bij de montage bemerkten de monteurs dat er een deurtje beschadigd was, zij hebben ons dit direct gezegd en ervoor gezorgd dat er een ander deurtje kwam. Verder is alles probleemloos verlopen en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“100% tevreden”
Door Débora 't Mannetje op donderdag 31 jul 2014 '14
Vanaf het uitzoeken van een keuken tot het plaatsen van de keuken is alles goed gegaan. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk en behulpzaam. Na een paar weken kwamen we tot de ontdekking dat er wat ruimte zat aan de rechterkant van het gasstel, gelijk is iemand langs geweest en het gastel werd vervangen. Wanneer iets niet goed is aan de keuken wordt het gelijk opgepakt. Top service! De keuken hebben we nu een jaar en nog steeds heel erg tevreden.
FOTO VAN DÉBORA 'T MANNETJE
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Alles perfect verlopen, complimenten aan Tieleman Keukens”
Door Fam. Bakker op dinsdag 29 jul 2014 '14
Wij willen via dit bericht onze tevredenheid overbrengen. Van de aankoop tot en met de laatste opleverpunten, is alles perfect verlopen. De adviezen over hoe de keuken in te delen zijn goed uitgepakt. De keuken is prachtig geworden. De keuken is geplaatst door Jan en Leo en Andre heeft vandaag de laatste werkzaamheden afgehandeld. Stuk voor stuk aangenaam gezelschap, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Bakker Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen prijsvechter”
Door Pim van Keulen op dinsdag 22 jul 2014 '14
We hebben ons voor onze nieuwe keuken op Internet en via bezoeken aan allerlei showrooms heel goed georienteerd en voor Tieleman gekozen. Alhoewel we van onze eigen klanten, die daar in de buurt wonen, hoorden dat Tieleman nogal duur zou zijn is dat onze ervaring beslist niet. Het is geen zaak die met zogenaamde kortingen om je oren slaat, wij hebben Tieleman leren kennen als een solide en betrouwbaar bedrijf, en je weet gewoon dat het daar goed zit. We zijn uitermate tevreden over de adviezen, de levering en de plaatsing van de keuken en kunnen iedereen aanraden daar een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top service”
Door Familie Van der Linden op zondag 20 jul 2014 '14
10 jaar geleden hebben we onze Eggersmann keuken bij Tieleman gekocht. Mijn vrouw had een ontwerp gemaakt en in overleg met de verkoper, die ons uitstekend adviseerde, werd het ontwerp definitief gemaakt en de keuken besteld en geplaatst, dit alles tot onze volle tevredenheid. Omdat er in de loop der jaren een kleine verkleuring was ontstaan die we niet zo mooi vonden zijn we onlangs weer bij Tieleman langsgegaan om te kijken of daar iets aan gedaan kon worden. Onze vraag werd direct opgepakt, er werden andere frontjes geplaatst en onze keuken ziet er nu weer als nieuw uit. Wat wij nooit hadden verwacht is dat Tieleman dit kosteloos voor ons zou doen, deze service is echt ongekend.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg klantvriendelijk”
Door Karin Karman op donderdag 17 jul 2014 '14
Gelijk vanaf ons eerste bezoek werden we bij Tieleman zeer klantvriendelijk behandeld. I.v.m. de door ons gewenste kleur wilden we een paar keer van merk veranderen, maar dat was geen enkel probleem, alles werd opnieuw uitgerekend en daar werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Erg leuk was ook dat we duidelijke tekeningen kregen en zelfs een boekje met foto's van hoe de keuken zou gaan worden. De levering en de plaatsing zijn perfect en volgens de planning verlopen, we hebben daarover geen enkele klacht gehad. De keuken is inmiddels alweer een tijdje in gebruik en bevalt prima. We zitten nu alleen nog te wachten op een afspraak voor het nalopen van de keuken en ook moeten we nog een factuur krijgen. Gezien onze ervaringen kunnen we Tieleman zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alle tijd voor je”
Door Diana op woensdag 16 jul 2014 '14
Voor de nieuwe keuken heb ik me via Internet en bezoeken bij andere keukenzaken goed georiënteerd. Bij mijn bezoek aan Tieleman kreeg ik het gevoel geven dat het helemaal om mij draaide. Ze denken met je mee en geven in alles deskundig advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de levering is volgens de planning verlopen. Kleine mankementen werden adequaat en direct opgelost. De prijs/kwaliteit verhouding en de service zijn uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles is goed”
Door Mevr. R., Stellendam op woensdag 9 jul 2014 '14
Mijn dochter heeft een jaar geleden bij Tieleman een keuken gekocht en ik heb alleen maar goede verhalen van haar gehoord over hoe het allemaal is verlopen. Daarom ben ik voor mijn nieuwe keuken ook naar hun gegaan. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat Tieleman zonder meer aan te raden is, ook bij mij is alles van het begin tot de eindmontage prima gegaan, ik heb geen enkele klacht gehad en ben heel tevreden over mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis, Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland