Feedback
9,8

Velthuizen Keukens

Website: www.velthuizenkeukens.nl "Fantastisch" score uit 28 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.velthuizenkeukens.nl | tel: 033-7200072 | Stationsweg Oost 275, 3931 ER Woudenberg
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.velthuizenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Velthuizen Keukens
Persoonlijk advies
Een nieuwe keuken kopen is een flinke investering. Daarom is het belangrijk om een aantal dingen vooraf goed te bespreken. Wat is uw budget? Hoe groot is de ruimte? Welke stijl spreekt u aan? Wij nemen graag de tijd voor onze klanten. In het eerste gesprek gaat het vaak over de materiaalkeuze en de functionaliteit van de keuken. De gezinssamenstelling van de klant is daarbij van belang. Een keuken uitzoeken is persoonlijk, het moet op alle fronten kloppen.

Aanschaf
De aanschaf van een keuken is een belangrijk proces en dat kost tijd. Vaak is er een tweede gesprek nodig om de details verder te bespreken: het kiezen van de apparatuur en de afwerking van de keuken, zoals de handgrepen en de achterwand. In onze visie staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Ons doel is nooit om zo snel mogelijk een keuken te verkopen. Vaak adviseren we om eerst rustig na te denken. Vervolgens maken we een helder plan, zodat de klant altijd weet waar hij aan toe is.

Scherpe en eerlijke prijs
Velthuizen Keukens heeft prachtige keukens in verschillende prijsklassen. In onze werkwijze staan transparantie en eerlijkheid centraal. Onze prijzen zijn scherp en eerlijk. We zijn helder over alle kosten en werkzaamheden. Klanten kunnen rekenen op een goede prijs- kwaliteitsverhouding.
Ervaringen
Er zijn 28 ervaringen over Velthuizen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren25 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 28 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Vlot”
Door Ingrid op dinsdag 14 nov 2017 '17
Vlotte levering van keuken. Aanleveren; oude keuken verwijderen en nieuwe keuken plaatsen heeft tot onze volle tevredenheid plaatsgevonden. Lourens de monteur is zeer serieus en een top vakman in het plaatsen van een keuken. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Persoonlijke benadering”
Door Patricia op maandag 13 nov 2017 '17
In de zoektocht naar een nieuwe keuken wilden we niet weer dezelfde fouten maken als 10 jaar geleden. Zeer zorgvuldig hadden we een aantal keukenzaken uitgezocht waar we een kort impressiebezoek zouden brengen. Bij Velthuizen Keukens begrepen ze direct ons doel (oriënteren) en waren niet opdringerig. We werden wel zeer warm ontvangen. Een goede eerste indruk dus! Het was duidelijk dat we hier een afspraak zouden maken. Op onze afspraak werden we nog herkend. Die persoonlijke benadering zagen we door het hele traject door. Hoewel we dachten dat we zelf al hét ontwerp hadden verzonnen, kwam Evert-Jan toch nog met een aantal leuke oplossingen. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf suggesties waar wij zelf dan over konden beslissen. Hij voelde goed aan wat we belangrijk vonden en wat niet. De afspraak erna liet hij ons het 3D ontwerp zien. Leuk om zo op een groot scherm alvast je keuken te zien. We hadden nog een paar kleine aanpassingen die direct doorgevoerd werden. De prijs was niet laag, maar zeker concurrerend. Dan kijk ik ook wat we meer dan 10 jaar geleden hebben betaald mét flink onderhandelen. Dat was het fijne van hier: direct een eerlijke prijs. Dat was ook onze eis: geen onderhandelingen. We hadden nog een korte 3e afspraak omdat we er zeker wilde zijn dat alles van ons wensenlijstje was meegenomen. En toen kon onze handtekening gezet worden onder een zeer mooie keuken. Toen de klusjesmannen die we zelf ingeschakeld hadden voor het voorbereidend werk, op het laatste moment van zich af lieten weten, hielp Ilko ons uit de brand en regelde zelf klusjesmannen. Achteraf hadden we dat meteen moeten doen, ook gezien de kosten. Het aftersales traject was ook goed: we werden goed, pro-actief op de hoogte gehouden. Toen bleek dat de vriezer niet op tijd geleverd kon worden, belden ze telkens uit zichzelf en gaven een acceptabele oplossing. De keuken werd zeer netjes in 2 weken gemonteerd. Enkele kleine dingetjes die al tijdens de montage verteld werden, werden prima opgelost in 1 keer. Nu genieten we alweer even van onze keuken en hij is precies hoe we gedacht hadden: functioneel, veel ruimte en vooral ook mooi. We zijn nog geen nadelen tegengekomen, dankzij het team van Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Recht in de roos”
Door Kim Voordes op zondag 29 okt 2017 '17
Mijn kennismaking met Johan Velthuizen was meteen goed. Hij luisterde aandachtig naar mijn wensen, straalde uit enthousiast te zijn over zijn werk en wilde oprecht onze droomkeuken ontwerpen. En dat deed hij! Het was meteen ´recht in de roos´ en de gesprekken die daarna volgden waren plezierig; tot in de details dacht hij mee over hoe het plaatje ingevuld kon worden. De keuken is fantastisch geworden. Eigenlijk iedereen die bij ons over de vloer komt, wil ook zo'n keuken! Een groter compliment kun je niet krijgen natuurlijk. Hoewel in de uitvoering en plaatsing van de keuken nooit alles 100% goed kan gaan, bleef het team van Velthuizen keukens ook in dat proces goed communiceren. Afspraken werden snel en tijdig nagekomen. Ja, ik zou Velthuizen keukens bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alleen maar lof”
Door DdB op donderdag 5 okt 2017 '17
Alleen maar lof. Zowel advies als begeleiding als nazorg was prima
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alle complimenten voor Velthuizen Keukens”
Door Dorrestijn op dinsdag 5 sep 2017 '17
Op mijn zoektocht naar een betrouwbaar en goed adres voor een nieuwe keuken, kwam ik via deze website terecht bij Velthuizen Keukens. Verrassend was al de ontvangst - allervriendelijkst en klantgericht - en tevens de afspraak met een verkoopadviseur gemaakt. De verkoper heeft in alle gesprekken nimmer gevraagd naar het budget, dit in tegenstelling tot een aantal andere bedrijven die uiteindelijk naar dit (al dan niet fictief) bedrag toerekenen en je vervolgens verleiden om tot aanschaf ervan over te gaan. Velthuizen Keukens is gelegen boven de Multimate in Woudenberg; je rijdt er bijna voorbij als je niet uit Woudenberg komt en het niet kent; het heeft in ieder geval een down-to-earth uitstraling/geen fancy danwel dure locatie; waarbij de showroom zelf diverse mooie opstellingen en variatie in opzet kent om tot ideeën te komen. Uiteindelijk in nauw overleg met de verkoper tot een mooi ontwerp gekomen wat tot uitdrukking komt in een mooie 3-D impressie (spreekt direct al tot de verbeelding), en de opdracht verstrekt inclusief de gehele demontage van de oude keuken, verleggen van diverse leidingen en plaatsing. Een pluspunt vind ik zelf dat vervolgens de after-sales langs komt om alles persoonlijk in te meten, en de offerte van de verkoper geheel na te lopen of alles mogelijk is. Tijdens dit traject zijn er 2 kleinere puntjes naar voren gekomen die aangepast moesten worden. Mooi dat je dit vooraf kunt bespreken en oplossen, en niet tijdens de plaatsing van de keuken moet ondervinden. Vervolgens netjes de planning gekregen en doorgenomen. Deze planning is in zijn geheel nagekomen door alle partijen. Een van mijn voorwaarden bij het zoeken van een keukenbedrijf was het hebben van eigen monteurs en geen ingehuurde ZZP-ers. Eigen monteur Tonny heeft de keuken geplaatst met heel veel nauwkeurigheid. Je kunt echt aan het resultaat zien dat er een interieurbouwer/vakman heeft gewerkt, alles is zo netjes afgewerkt! Helaas was er enige schade ontstaan tijdens het verleggen van de leidingen in een van de muren, dat kan een keer gebeuren. Maar ook nu - zonder dat ik daar achteraan hoefde - werd dit gewoon netjes hersteld, zonder gedoe en in goed overleg. De keuken is uiteindelijk in 3 dagen geplaatst, en Tonny is nog in dezelfde week 1x terug geweest om een WCD en een extra legplank op mijn verzoek te plaatsen. Kortom, alle complimenten voor Velthuizen Keukens. Een keuken kopen is een hele investering, en dan wil je ook waar voor je geld en geen gedoe. Ik heb geen enkele opmerking over service, afwerking en/of materiaal/keuken. Als ik al een verbeterpuntje zou moeten noemen voor Velthuizen, zou ik de diversiteit in merken keukenapparatuur in de showroom uitbreiden. Mijn voorkeur ging uit naar Bosch apparatuur, doch deze hebben we vooral uit de boeken uitgezocht.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Stefan en Jannie op woensdag 30 aug 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken. Keurige showroom, geen opdringerige verkopers maar een eerlijk advies. Veel kennis van zaken en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook de planning (ivm oplevering van onze woning) verliep uitstekend. Tenslotte verliep de plaatsing van de keuken ook erg fijn. Oog voor detail met uiteindelijk een mooi eindresultaat. De monteur melde zelf nog een krasje op de afzuigkap wat keurig wordt vervangen. Kortom, een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie en functionele keuken”
Door Walkje en Nick te Eemnes op donderdag 17 aug 2017 '17
Voor een bestaande woning van 18 jaar hebben wij Velthuizen gevraagd een nieuwe keuken te ontwerpen. Om te voorkomen dat wij in herhalingen vervallen sluiten wij ons aan bij voorgaande reviews. Ook wij hebben een zeer prettige samenwerking ervaren met de mensen van Velthuizen. Evert-Jan als adviseur heeft samen met ons een erg mooie en functionele keuken ontworpen, die in de praktijk precies beantwoordt aan de ideeën die wij hadden. Ook de uitvoering is gegaan zoals was afgesproken en alles is gerealiseerd binnen de afgesproken planning. Toen bij oplevering bleek dat er kleurverschil zat in de diverse houten panelen, zijn deze zonder probleem vervangen. Wij zijn super tevreden over de (na)service en blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sterke aanbeveling voor Velthuizen keukens”
Door A.H. Kleinbloesem op zondag 30 jul 2017 '17
Bij de keuze voor onze nieuwe keuken is ruimschoots gelegenheid en tijd gegeven om meerdere ideeën te bespreken. Evert Jan heeft ons goed in dit proces begeleid met het verduidelijken van ontwerpen in schetsen, goede adviezen en doorrekenen van consequenties. Alles in goed vertrouwen en zonder verplichtingen, die kennelijk elders wel gangbaar zijn. Dit is de beste situatie om de klant in eigen tempo de voor hem juiste keuze te laten maken. De uitvoering is goed en volgens plan verlopen. In een teamverband met betrokken in- en externe vakmensen. Daar waar nodig werd adequaat bijgestuurd. Kortom: een tevreden klant die dit bedrijf graag aanbeveelt aan nieuwe kopers van keukens. Fam. Kleinbloesem, Den Dolder
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende nazorg”
Door De heer W. Van Esveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Van kijken, kopen, plaatsen, alles tot in de puntjes verzorgd. Het meedenken bij de aanschaf was top, snel een hele mooie 3D afbeelding ontvangen met offerte . Na de goede concurrende prijs de uiteindelijke bestelling geplaatst en geen moment spijt gehad . Super geadviseerd vervolgens alles op tijd ingemeten en toen het kon is de keuken weer door een vakman geplaatst .De "nazorg" met de uitleg van alle apparaten was ook weer uitstekend geregeld. Velthuizen Keukens kunnen we echt iedereen aanraden !!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Versteegt op woensdag 24 mei 2017 '17
Wij zijn heel blij met de goede en betrouwbare hulp en service van Velthuizen! We zijn zeer tevreden. We zijn zeer goed geholpen, er werd met ons meegedacht en ze zijn erg behulpzaam. Voor vragen kun je altijd bij ze terecht. Toen onze oude koelkast een paar weken voor de oplevering van ons nieuwe huis kapot ging, hebben ze heel fijn meegedacht voor een tussenoplossing. Velthuizen keukens is zeker een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nazorg”
Door Agnes en Gerard op zondag 14 mei 2017 '17
Of een leverancier van je nieuwe keuken goed is of niet merk je bij de verkoop, maar vooral bij de nazorg. Wij waren eerst bij een andere zaak geweest bij waar ons het onmogelijke beloofd werd en de tekening niet klopte. Johan Velthuizen was veel realistischer en gaf duidelijk aan wat mogelijk was en waar aanpassingen nodig waren. We hadden veel vragen waarop hij goed in ging zodat we uiteindelijk de keuken kregen die wij graag wilden. Dan is het ook fijn dat hij suggesties had die beter waren dan waar wij zelf aan gedacht hadden en goed wist hoe de maatvoering van een en ander gaat, zodat bijvoorbeeld onze laden voor kruiden precies op de juiste hoogte geplaatst kon worden naar onze wensen. De plaatsing ging volgens afspraak. De dagen duurden voor Martin wat langer dan normaal omdat hij alles van die dag af wilde maken en we de pech hadden dat de kastenleverancier een aantal fouten hadden gemaakt. Samen zochten en vonden we een oplossing. De ene keer door een kleine aanpassing te maken in het plan, de andere keer door het even te laten zoals het was en later de juiste spullen in te bouwen. Wij twijfelden aan de geschiktheid van geverfde muren, omdat we dat bij anderen hadden gezien hoe snel dat lelijk werd, maar Johan Velthuizen kon ons verzekeren dat hij werkte met goede schilders die met een juiste verfsoort zouden werken. Dat bleek ook zo te zijn. Dit tekent het bedrijf: je krijgt het gevoel dat alles in overleg goed geregeld gaat worden en dat is dan ook zo. Het vertrouwen was dusdanig dat wij de eindafrekening al overmaakten voordat de oplevering helemaal rond was, wat over het algemeen sterk afgeraden wordt. Was toen alles in orde? Nee, maar Johan Velthuizen bezoekt je na afloop voor de zogeheten oplevering en dat is heel prettig. Wij konden vertellen wat ons goed bevallen was, wat beter zou kunnen en wat nog niet in orde was. Die laatste punten werden meegenomen en helemaal naar onze zin verholpen. Kortom: geen grote zaak met enorme toonzalen, maar wel korte lijnen en vooral: je krijgt het gevoel dat het vertrouwd is en dat wordt helemaal waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Prima service”
Door fam. Bijl op donderdag 13 apr 2017 '17
Velthuizen Keukens heeft in ons nieuwe huis een hele mooie keuken met Neff apparatuur geplaatst voor een uitstekende prijs. Omdat zij constant met ons mee hebben gedacht paste de keuken die wij op het oog hadden met apparatuur uiteindelijk perfect in ons budget. Het plaatsen van de keuken is volledig volgens afspraak verlopen zonder verrassingen achteraf. Om de laatste puntjes op de i te zetten is er 2 maanden na installatie nog keurig een afspraak gemaakt en zijn de paar minpunten die wij in deze periode nog tegen kwamen opgelost.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Corine de Kruif op woensdag 11 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Velthuizen keukens. Goed advies, Goede service, goede prijs. Adviseren alleen apparatuur waar ze zelf achterstaan en goede ervaringen mee hebben. De afspraken die je maakt komen ze na. Betrouwbaar bedrijf. Wij hebben de keuken zelf geplaats. Alles was precies op maat en compleet. En voor vragen kun je altijd bij ze terecht.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Marcel op vrijdag 6 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Velthuizen Keukens, We hebben na een bezoek aan de showroom bij ons thuis afgesproken en gevraagd of Velthuizen Keukens een voorstel/ontwerp wil maken. Ik heb aangegeven dat we open staan voor een radicaal ander ontwerp dan de oude keuken. Na een 1,5 week hadden we een afspraak om het ontwerp en de ideeën door te spreken. We vonden het ontwerp in grote lijnen erg mooi en het zou voor ons een grote verandering worden (muren uitbreken, leidingen verplaatsen ,keuken ergens anders enz.). Maar we dachten direct het is wel mooi wat Velthuizen voorstelt maar dat kunnen we nooit betalen. Maar wat bleek de prijs paste toch in ons budget en zo hebben we nu een fantastische keuken in ons huis. De montage was zeer professioneel en precies in onze planning. Ook de nazorg (uitleg apparatuur en wat kleine aanvullende wensen) was goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Milou op zaterdag 31 dec 2016 '16
Wij hebben bij Johan en Bert onze keuken gekocht en hadden er meteen een goed gevoel over, al tijdens het eerste gesprek met Johan. Duidelijk, eerlijk en meedenkend. Hij nam alle tijd voor ons zonder fratsen en gladde praatjes. Heel prettig. Hij heeft verschillende tekeningen gemaakt en goede uitleg gegeven over de materialen en apparatuur. De keuken werd vervolgens heel snel geleverd. Samen met de monteur rond Bert het thuis af. Velthuizen keukens is zeker een aanrader!
FOTO VAN MILOU
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Ab & Hanneke Gaasbeek op zaterdag 5 nov 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Velthuizen Keukens. De opdracht was keukenrenovatie. In de showroom nam Johan alle tijd voor ons en liet meerdere mogelijkheden zien. Ook de montage verliep zonder problemen. De afspraken werden prima nagekomen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Wij hebben de samenwerking als uitermate prettig ervaren. Top.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Veel keuze en vakkennis in huis”
Door Familie Overeem op dinsdag 13 sep 2016 '16
Toen wij via via bij Velthuizen keukens kwamen hadden wij Evert-Jan als adviseur. Onze wensen vertaalde hij op de pc in een 3D keuken, die wij helemaal mooi vonden.Daarna werd er ingemeten door Dhr Velthuizen en de planning kregen wij via e-mail. Martin heeft met veel inzet onze keuken geplaatst.Wat heel leuk was de Evert-Jan het resultaat thuis kwam bekijken Velthuizen heeft veel keus en vakkennis in huis en alles is mogelijk. Wij raden ieder die een keuken of keukenrenovatie wil Velthuizen aan
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Al met al zeer tevreden”
Door Erik & Jiske Moesbergen op vrijdag 9 sep 2016 '16
Keuken gekocht en alles kunnen uitzoeken op ons gemak ze laten je rustig rondkijken wat erg prettig is. Na een eerste gesprek een tekening gemaakt met ons idee en samen met Johan het laatste beetje fine tuning gedaan. Het plaatsen en alle daarbij komende dingen netjes volgens afspraak gedaan ( elektra / stucwerk evt water / gat afzuiging ) aan alles werd gedacht en netjes inzichtelijk gemaakt wat de eventuele kosten daarvan waren. Martin heeft in 2 dagen netjes en heel precies onze keuken gezet. Technisch werd er nog gekeken of sommige dingen makkelijker waren uit te voeren . Al met al zeer tevreden en zal ze zeker aanbevelen bij bekende om een nieuwe keuken bij velthuijzen keukens te kopen.
FOTO VAN ERIK & JISKE MOESBERGEN
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blij met de aankoop”
Door Robert en Jorin op vrijdag 12 aug 2016 '16
Velthuizen Keukens heeft ons zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Zeer enthousiast en vol goede ideeën. Is realistisch en eerlijk. Wij zijn heel blij met onze aankoop bij Velthuizen Keukens!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bedankt”
Door Niels & Nienke van den Berg op woensdag 3 aug 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis waren we opzoek naar een keuken, de keuze waar dat zou plaats vinden was snel gemaakt, we kenden namelijk de mannen van Veldhuizen keukens goed. Ontspannen met een kopje koffie werd er gekeken naar onze wensen en mogelijkheden. Hierbij werd passend advies gegeven en werkelijk op elk detail gelet. De 3D tekening maakte het plaatje compleet. Nu de keuken er werkelijk staat zijn we dan ook elke dag weer blij met het resultaat. Een prachtige antracite keuken met een licht stenen blad, het afzuigsyteem strak afgewerkt in het plafond. En ons o, zo gewenste kookeiland, hieraan is alle ruimte om heerlijk te kunnen kokkerellen of gewoon een gezellig kopje koffie aan te drinken. Veldhuizen keukens nogmaals bedankt voor de goede service, tijd en kwaliteit die jullie hebben geleverd! Wij zijn dan ook zeer tevreden!
FOTO VAN NIELS & NIENKE VAN DEN BERG
Bar in de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Familie Hardeman op zaterdag 16 apr 2016 '16
Onze ervaring met Velthuizen Keukens is zeer positief! Er werd fijn met ons meegedacht en er waren veel mogelijkheden. Kort na ons eerste bezoek ontvingen we per e-mail een 3D tekening zodat we die thuis konden bekijken en er rustig over nadenken. Kortom Velthuizen Keukens bevelen wij u aan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Klantvriendelijke benadering”
Door Karel-Jan van Huigenbosch op vrijdag 15 apr 2016 '16
Zeer klantvriendelijk. Dachten zeer goed mee om onze wensen in vervulling te laten gaan. Juiste prijs/kwaliteit-verhouding. Koof van de afzuiger was niet helemaal goed in verstek. Dit werd snel en goed opgelost! Goede uitleg van alle apparatuur (bij oplevering).
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Mond op mond reclame”
Door Yvonne en Hans Wullink op maandag 7 mrt 2016 '16
Via een achterneef bij Velthuizen Keukens gaan kijken. Ontvangst was zeer vriendelijk, we hadden gelijk een goede indruk van het bedrijf en zeker van Evert Jan. Hij begeleide ons kundig bij het uitzoeken van de keuken. De keuken is keurig en vakkundig op tijd geplaatst. Wij zullen zeker de mond op mond reclame toepassen. Leuk was ook, dat hij nog een keer bij ons geweest is om de keuken te bekijken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Rosemarie op zondag 28 feb 2016 '16
We zijn bij Velthuizen Keukens op een zeer prettige manier geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken: er wordt met je meegedacht, ze nemen de tijd voor je en leveren goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitermate goed”
Door De Wit op donderdag 18 feb 2016 '16
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij erg goed geadviseerd door Johan. Bert is vervolgens de keuken komen inmeten en Martin heeft de keuken keurig geplaatst. De service, professionaliteit en vriendelijkheid zijn uitermate goed bij dit bedrijf
FOTO VAN DE WIT
Keukenwand met dubbele apparatuur
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ervaring”
Door A.J. de Ridder op donderdag 21 jan 2016 '16
A. De nieuwe keuken uitzoeken werd als erg prettig ervaren. Wij hebben onze oude keuken laten renoveren, met nieuwe panelen en een nieuw aanrechtblad en de verlichting aangepast: als nieuw ziet de keuken eruit.
B. De werkzaamheden hebben wij als prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Top”
Door Arnout van de Vendel op zondag 20 dec 2015 '15
Velthuizen Keukens is een enthousiast team met veel kennis en klantgericht. Ze koppelen informatie op tijd terug en spelen kort op de bal. Wij zijn zeer goed geholpen en tijdens het ontwerp wordt er ook meegedacht om het tot een goed onderwerp te maken. De monteurs bevatten goede kennis en werken netjes. Kortom Top team
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Derksen op vrijdag 18 dec 2015 '15
Gekocht: keuken
Ontvangst: van orientatie tot uiteindelijk koop, goed en een warme en persoonlijke bgeleiding.
Plaatsing: vakkundig, snel en correct.
Levering apparatuur: enige vertraging. Na 2 weken was alle apparatuur pas geplaatst.
After sales: goed en ook weer persoonlijk
Algemeen: warme persoonlijke begeleiding en goed advies met meerdere mogelijke keuzes.
Eindconclusie: zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
Adresgegevens Velthuizen Keukens
aWoudenberg, Stationsweg Oost 275, 3931 ER Woudenberg, tel 033 - 720 00 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht