Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
Vlaardingen (Zuid-Holland)
9,6 uit 120 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
9,7 uit 41 ervaringen
5,4

Badkamer-Centrum

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2384007 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamer-Centrum
Bij Badkamer-Centrum vindt u uitsluitend topkwaliteit badkamers en de betere merken in sanitair
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Badkamer-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Douchekop bestelling”
Door Melvin op donderdag 24 mei 2018 '18
Ik heb een douchekop gekocht en bleek een verkeerde maat aangeschaft te hebben. Heb het binnen 7 dagen ongebruikt terug gebracht en het geld zou overgemaakt worden. Tot op heden is het geld niet overgemaakt en ik heb al meerdere malen contact opgenomen.

Aanvulling ontvangen op 18 juli 2018: Ondanks een vervelende ervaring bij het retourneren van een douchekop bij een van de medewerkers. Heb ik een goed gesprek gehad met de eigenaar, die aangaf dat ik altijd even had langs kunnen komen of bellen. Hij heeft het goed opgelost, uitgelegd hoe ze met hun klanten & klachten omgaan en het gaf mij een goed gevoel om nog een keer te komen voor meer dan een douchekop.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 120 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Badkamer en wc”
Door J. de Wildt op woensdag 18 jul 2018 '18
Badkamer en twee WC's laten ontwerpen en installeren. Bij het ontwerp veel tijd beschikbaar van eigenaar. Goede offerte ontvangen en daarna installatie. Geweldige vaklui, zowel tegelzetter als de installatiemonteur voor de badkamer. Kleine onvolkomenheden direct opgepakt en verholpen. After Sales dik in orde. Aanbevelingswaardig.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 120 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Ontevreden gevoel”
Door J. Meijer op maandag 20 feb 2017 '17
Heb hier tegels gekocht en laten plaatsen. Communicatie tussen montage bedrijf en badkamer centrum over de kosten verliep niet correct. Project op nacalculatie laten uitvoeren en bij afrekenen was uurtarief niet voor 2 monteurs zoals afgesproken maar per persoon. Hierdoor is montage een stuk duurder uitgevallen. Daarnaast moest ik nog extra bijbetalen omdat badkamer centrum anders niet genoeg winst zou maken. Al met al is het een erg dure klus geworden en heb er een ontevreden gevoel aan over gehouden
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met geleverd werk”
Door H. Bosman op donderdag 27 apr 2017 '17
We hebben hier een badkamer laten maken, en ook werkelijk alles wat fout kan gaan is ook fout gegaan. Het begon met de datum van levering en montage. De vloer van de douche was niet gemaakt volgens afspraak, en toilet hoogte niet goed. Ondertussen rechtsbijstand ingeschakeld. Na veel gezeur een nieuwe vloer en toilet gemaakt. Daarna erge lekkage douche. Weer hersteld na lang aandringen. Weer lekkage douche. Ook het kitten was zeer slecht. Ook de communicatie was niet mogelijk. Na inschakelen rechtsbijstand en geschillencommissie na 2 jaar eindelijk vergoeding gekregen. Hele slechte service en we raden aan hier nóóit iets te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ozermis op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben een natuurstenen vloer laten plaatsen in onze keuken en de badkamer laten betegelen. De betegeling van de badkamer is zorgvuldig uitgevoerd naar grote tevredenheid. Er is zelfs een stekkerdoos verplaatst en bij de afrekening bewust niet in rekening gebracht. Bij aanschaf van de natuurstenen vloer was het advies nadrukkelijk direct na plaatsing de vloer te laten polijsten. Dit hebben we niet gedaan vanwege de kosten. In verhouding met het afnemen en plaatsing was polijsten van het vloer niet een kostenpost die daadwerkelijk een besparing opbracht. Na 1 jaar kregen we hier spijt van vanwege wat zichtbare vlekken die bij een zogenoemde gezoete natuurstenen vloer kunnen voorkomen. Hier waren we van te voren ook nadrukkelijk voor gewaarschuwd. Na telefonisch contact waarin wij onze spijt en zorg hebben gedeeld, werden we op een ongebruikelijke manier verrast. Vanuit tevredenheid en onze zorg heeft Badkamer Centrum voor minder dan de helft van de prijs deze dienst aangeboden en uitgevoerd. Deze gepaste wijze van aanpak noem ik "Service". Top!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Badkamer-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 238 40 07
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.