Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1837 ervaringen (gisteren)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (1 maand geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
100 ervaringen (3 weken geleden)
5,0

Badkamer-Centrum

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2384007 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamer-Centrum
Bij Badkamer-Centrum vindt u uitsluitend topkwaliteit badkamers en de betere merken in sanitair
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Badkamer-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden met geleverd werk”
Door H. Bosman op donderdag 27 apr 2017 '17
We hebben hier een badkamer laten maken, en ook werkelijk alles wat fout kan gaan is ook fout gegaan. Het begon met de datum van levering en montage. De vloer van de douche was niet gemaakt volgens afspraak, en toilet hoogte niet goed. Ondertussen rechtsbijstand ingeschakeld. Na veel gezeur een nieuwe vloer en toilet gemaakt. Daarna erge lekkage douche. Weer hersteld na lang aandringen. Weer lekkage douche. Ook het kitten was zeer slecht. Ook de communicatie was niet mogelijk. Na inschakelen rechtsbijstand en geschillencommissie na 2 jaar eindelijk vergoeding gekregen. Hele slechte service en we raden aan hier nóóit iets te kopen.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 100 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1837 ervaringen
“Goede service”
Door Ozermis op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben een natuurstenen vloer laten plaatsen in onze keuken en de badkamer laten betegelen. De betegeling van de badkamer is zorgvuldig uitgevoerd naar grote tevredenheid. Er is zelfs een stekkerdoos verplaatst en bij de afrekening bewust niet in rekening gebracht. Bij aanschaf van de natuurstenen vloer was het advies nadrukkelijk direct na plaatsing de vloer te laten polijsten. Dit hebben we niet gedaan vanwege de kosten. In verhouding met het afnemen en plaatsing was polijsten van het vloer niet een kostenpost die daadwerkelijk een besparing opbracht. Na 1 jaar kregen we hier spijt van vanwege wat zichtbare vlekken die bij een zogenoemde gezoete natuurstenen vloer kunnen voorkomen. Hier waren we van te voren ook nadrukkelijk voor gewaarschuwd. Na telefonisch contact waarin wij onze spijt en zorg hebben gedeeld, werden we op een ongebruikelijke manier verrast. Vanuit tevredenheid en onze zorg heeft Badkamer Centrum voor minder dan de helft van de prijs deze dienst aangeboden en uitgevoerd. Deze gepaste wijze van aanpak noem ik "Service". Top!
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1837 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Ontevreden gevoel”
Door J. Meijer op maandag 20 feb 2017 '17
Heb hier tegels gekocht en laten plaatsen. Communicatie tussen montage bedrijf en badkamer centrum over de kosten verliep niet correct. Project op nacalculatie laten uitvoeren en bij afrekenen was uurtarief niet voor 2 monteurs zoals afgesproken maar per persoon. Hierdoor is montage een stuk duurder uitgevallen. Daarnaast moest ik nog extra bijbetalen omdat badkamer centrum anders niet genoeg winst zou maken. Al met al is het een erg dure klus geworden en heb er een ontevreden gevoel aan over gehouden
Reactie of foto toevoegen
“Douchekop bestelling”
Door Melvin op donderdag 24 mei 2018 '18
Ik heb een douchekop gekocht en bleek een verkeerde maat aangeschaft te hebben. Heb het binnen 7 dagen ongebruikt terug gebracht en het geld zou overgemaakt worden. Tot op heden is het geld niet overgemaakt en ik heb al meerdere malen contact opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Badkamer-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 238 40 07
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.