Feedback
8,2

Het KeukenHuys Hoorn

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-269091 | Nieuwstraat 15, 1621 EA Hoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het KeukenHuys Hoorn
Niet alleen bedenkt Het KeukenHuys Hoorn met veel passie een creatieve vertaalslag van uw idee├źn voor wat betreft het uiterlijk van uw keuken, maar ook zijn zij uitstekend in staat zich in te leven in uw toekomstig gebruiksgemak
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Het KeukenHuys Hoorn. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zou het iedereen aanbevelen”
Door Ron en Gabriella Kersten op zaterdag 8 sep 2018 '18
Vorig jaar een keuken gekocht bij het Keukenhuys. Op alle onderdelen 100% tevreden. Advies, installatie en service. Vooral de BORA zou ik iedereen aanbevelen. Prettige mensen en zou zeer zeker dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RON EN GABRIELLA KERSTEN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
9,2
Smits Keukens
Uitgeest (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 45 ervaringen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
“Klantvriendelijk”
Door fam. Zomer op dinsdag 19 jun 2018 '18
Op een heel klantvriendelijke manier een prachtige keuken ontworpen en geleverd.
FOTO VAN FAM. ZOMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 301 ervaringen
8,6
I-Kook
Den Helder (Noord-Holland)
“Prima” score uit 299 ervaringen
“Ideale keuken”
Door Rosa op zaterdag 2 jun 2018 '18
Afgelopen december hadden wij een afspraak bij het Keukenhuys voor een nieuwe keuken. De afspraak verliep soepel en de keuken kwam redelijk snel tot stand. Tijdens de afspraak werd er goed geluisterd naar onze wensen en er werden adviezen gegeven. Hierna hebben wij de keuze gemaakt voor de kleur en stijl van onze keuken. Wij zijn erg tevreden over de professionaliteit van de adviseur. 3 maanden later kon de keuken al geleverd worden! 's Ochtends werd de keuken afgeleverd en gemonteerd. Dit ging heel snel, rond een uur of 3/4 waren ze weer weg en was de keuken klaar. We maken nu 2 kleine maandjes gebruik van onze keuken; ideaal en compact. Aangezien we in een appartement wonen is het goed dat de keuken voldoende opbergruimte biedt en dat het compact is. Dat is onze keuken zeker; alles zit erin (oven, koelkast, kookplaat, wasbak, genoeg aanrechtruimte). Ik raad zeker aan om het Keukenhuys te bezoeken als je een nieuwe keuken wil aanschaffen.
FOTO VAN ROSA
Reactie of foto toevoegen
9,1
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 732 ervaringen
8,6
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 194 ervaringen
“Combi oven”
Door Dave op dinsdag 21 nov 2017 '17
Complete dure keuken uitgekozen. En op basis van advies en uitgaand van de productkennis van het Keukenhuys gekozen voor een combi oven met draaiknop (ipv tiptoets, waar onze voorkeur naar uit ging) omdat deze anders niet in een zelfde stijl was als onze magnetron. (ook met tiptoets) Pas na tekenen koopovereenkomst en vlak voor bestellen van de keuken komen ze opeens met een aanbod dat de combi oven er wel is met tiptoets en of we even 170 euro meer willen betalen. Antwoord is natuurlijk NEE want dit houden we van meet af aan en was destijds niet mogelijk. Hoezo na prijs afspraken, opeens wel mogelijk tegen meer prijs? Na woorden wisseling krijgen we dood leuk te horen dat wij in gebreke blijven en ons niet aan de koop overeenkomst houden? De keuken zou geannuleerd worden? Volgens mij kan dit niet eenzijdig. Hele rare manier om nog eens 170 euro af te dwingen op een dure keuken. De klant (wij) willen hier alleen maar een strak design (dus beide tip toets) en een mooie keuken, daar staat het Keukenhuys toch voor? Wij kopen toch bij jullie, het keukenhuys, een iets duurdere keuken dan alle andere keuken 'stunt'concurrenten, omdat wij mogen verwachten dat we dan een strakke mooie keuken krijgen en juist geadviseerd worden om dit te realiseren? Zorg dan dat er juist geadviseerd wordt.
Reactie of foto toevoegen
6,0
Eigenhuis Keukens
Alkmaar (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 106 ervaringen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 14 ervaringen
“Goede indruk”
Door Ingmar & Duveken op maandag 20 jun 2016 '16
We zijn ook bij het Keukenhuys in Hoorn (west-friesland) geweest. Zij hadden een hele goede indruk achter gelaten. Dit is was echt een familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Resultaat van de keuken
1 / 4
Vestiging Het KeukenHuys Hoorn
aHoorn NH , Nieuwstraat 15, 1621 EA Hoorn, tel 0229 - 26 90 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.