Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
34 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
59 ervaringen (2 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
241 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1747 ervaringen (vandaag)
Middelharnis (Zuid-Holland)
178 ervaringen (5 dagen geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
58 ervaringen (1 maand geleden)
Lelystad (Flevoland)
13 ervaringen (1 week geleden)
2 vestigingen (Noord-Holland)
32 ervaringen (1 week geleden)
7,0

Het KeukenHuys Hoorn

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-269091 | Nieuwstraat 15, 1621 EA Hoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het KeukenHuys Hoorn
Niet alleen bedenkt Het KeukenHuys Hoorn met veel passie een creatieve vertaalslag van uw idee├źn voor wat betreft het uiterlijk van uw keuken, maar ook zijn zij uitstekend in staat zich in te leven in uw toekomstig gebruiksgemak
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Het KeukenHuys Hoorn. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Combi oven”
Door Dave op dinsdag 21 nov 2017 '17
Complete dure keuken uitgekozen. En op basis van advies en uitgaand van de productkennis van het Keukenhuys gekozen voor een combi oven met draaiknop (ipv tiptoets, waar onze voorkeur naar uit ging) omdat deze anders niet in een zelfde stijl was als onze magnetron. (ook met tiptoets) Pas na tekenen koopovereenkomst en vlak voor bestellen van de keuken komen ze opeens met een aanbod dat de combi oven er wel is met tiptoets en of we even 170 euro meer willen betalen. Antwoord is natuurlijk NEE want dit houden we van meet af aan en was destijds niet mogelijk. Hoezo na prijs afspraken, opeens wel mogelijk tegen meer prijs? Na woorden wisseling krijgen we dood leuk te horen dat wij in gebreke blijven en ons niet aan de koop overeenkomst houden? De keuken zou geannuleerd worden? Volgens mij kan dit niet eenzijdig. Hele rare manier om nog eens 170 euro af te dwingen op een dure keuken. De klant (wij) willen hier alleen maar een strak design (dus beide tip toets) en een mooie keuken, daar staat het Keukenhuys toch voor? Wij kopen toch bij jullie, het keukenhuys, een iets duurdere keuken dan alle andere keuken 'stunt'concurrenten, omdat wij mogen verwachten dat we dan een strakke mooie keuken krijgen en juist geadviseerd worden om dit te realiseren? Zorg dan dat er juist geadviseerd wordt.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede indruk”
Door Ingmar & Duveken op maandag 20 jun 2016 '16
We zijn ook bij het Keukenhuys in Hoorn (west-friesland) geweest. Zij hadden een hele goede indruk achter gelaten. Dit is was echt een familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
Vestiging Het KeukenHuys Hoorn
aHoorn NH, Nieuwstraat 15, 1621 EA Hoorn, tel 0229 - 26 90 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.