Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 295 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren259 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
+ Toon extra foto van Ruben Spoor
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 '19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Natasja van Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door Gusta Vlieger op dinsdag 3 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en daar 6 jaar later nog steeds enorm veel plezier van. Ondanks een fabricagefout, die jaren na aankoop zich manifesteerde, werd ons alle medewerking gegeven op de zo eigen wijze van het bedrijf. Tot in detail en perfectie met een ongekende klantvriendelijkheid. Een top bedrijf!
FOTO VAN GUSTA VLIEGER
Keukenaanblik
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Fam. Loupatty op donderdag 17 mei 2018 '18
Onze keuze voor Keur Keukens uit Haarlem was een juiste keuze. Vanaf de eerste kennismaking met Cornelis van Dalfsen tot eindaflevering door monteur Henk een aantal maanden later. Cornelis heeft ons goed geholpen met bruikbare tips en voorstellen waar wij zelf niet aan gedacht hadden bij ons ontwerp. Het resultaat is een prachtige keuken waar wij nu elke dag met veel plezier gebruik van maken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Breng eens een bezoekje aan Keur Keukens in Haarlem. Succes verzekerd!
FOTO VAN FAM. LOUPATTY
Prachtige keuken als resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 '18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Richard Kuijt op vrijdag 23 feb 2018 '18
Samenvattend prima geholpen door Cornelis. Kwam met voor ons uitstekende ideeën wat betreft indeling van de keuken waar we zelf nooit op hadden gekomen. Ook qua producten goed meegedacht (zoals een extra stille vaatwasser i.v.m. de te realiseren open keuken, simpel detail maar we kochten voor de eerste keer een keuken en zouden hier nooit over nadenken). De adviseur verkoper was verder ook niet pusherig. Hoewel het vast vervelend was dat we in zijn lunchpauze kwamen zonder afspraak, was dit absoluut niet te merken, erg ontspannen en prettige sfeer en nam nog steeds rustig de tijd voor ons. Ook zijn we binnen ons budget gebleven. Kortom al met al prima geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RICHARD KUIJT
Keuken met bijzondere indeling
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 '17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Tjeerd op zaterdag 4 nov 2017 '17
Keur Keukens heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schitterende keuken. In de showroom nemen ze tijd voor je en ze demonstreren duidelijk in de showroom wat er beschikbaar is. Een keuken installeren is een groot project en als zodra je keuken hebt verwijderd komen er soms onvoorziene verrassingen. Maar ook hier werden we goed geholpen. Keur Keukens dacht tijdens het gehele proces proactief met ons mee in oplossingen, zodat we nu uiteindelijk een mooie keuken hebben staan.
FOTO VAN TJEERD
Voor en na
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 '17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Bertje en Rinus Doeser op woensdag 25 okt 2017 '17
Wat zijn we deskundig geholpen met de keuze voor onze keuken. We profiteren iedere dag van de inzichten en praktische adviezen van onze adviseur Joanne. De opstelling van de keuken is nogal veranderd. We kregen echter volop tijd aan de nieuwe ideeën te wennen. Stap voor stap kwamen tot een prachtig ontwerp dat paste in ons budget.
Ook over de werkvoorbereiding en uitvoering niets dan lof. Als er al eens een tegenslag was, dan werd samen met de klant naar een bevredigende oplossing gezocht. Bij de eindcontrole werden de laatste puntjes op de ingezet. De uitstekende nazorg heeft ons aangenaam verrast.
FOTO VAN BERTJE EN RINUS DOESER
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 '17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Monique en Freek D. op maandag 18 sep 2017 '17
We hebben een volledig nieuwe keuken laten installeren door KeurKeukens. Vanaf ons eerste bezoek vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en creatieve oplossingen bedacht voor inrichting, indeling en afwerking. Zelfs de kleurkeuze kon afwijken van het aanwezige assortiment. Ook de installatie verliep goed en kon ter plekke nog aangepast worden aan onze wens. Alle lof!
FOTO VAN MONIQUE EN FREEK D.
Keuken met bijzondere kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen
“In één woord fantastisch”
Door Fam. M. Guichard op dinsdag 18 jul 2017 '17
Hier onze review na aflevering van een Keur Keuken na een half jaar. In één woord fantastisch! Nadat we een huis hadden gekocht en wij graag o.a. een nieuwe keuken wilde, zijn we naar Haarlem gegaan na al die geweldige reviews hier op deze site. Zonder afspraak binnen een uur een keuken gekocht en nog meer belangrijk, op tijd en goed geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen, goed op de hoogte gehouden en toen ook nog bleek dat de installatie meer tijd zou gaan kosten, hebben ze meer installateurs ingeschakeld om toch op tijd af te leveren. Chapeau! Nadat wij zoveel slechte ervaringen hadden met andere bedrijven voor onze verbouwing in onze huis, is het een ware verademing om gewoon als mens te worden behandeld. Ook toen bleek dat we na een paar maanden een klein probleem hadden, heeft Keur Keukens meteen werk van gemaakt en opgelost, zonder van te voren te mekkeren of het uberhaupt hun probleem was. Woorden van dank voor de verkoper Peter en het hele team van Keur Keukens.
FOTO VAN FAM. M. GUICHARD
Chapeau voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
FOTO VAN MARCEL DOKTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 '17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
FOTO VAN M. OLIVEIRA
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
FOTO VAN JANNIE VERVOORN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Remco op zondag 26 feb 2017 '17
Een keuken uitzoeken is niet de meest makkelijke opdracht, je doet dit dan ook eens in de paar jaar. Je hebt hierbij iemand nodig die begrijpt hoe jij wilt hebben en je gedachten kan lezen. Joanne van Keur Keukens Haarlem heeft voor mij mogelijk gemaakt wat ik in gedachten had qua keuken. We hadden een paar uitdagingen met de beperkte ruimte. Het was puzzelen maar alles zit erin en past perfect. Super blij mee.
FOTO VAN REMCO
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk”
Door Maria van Veen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Ik ben onder de indruk van de zeer hoge klantgerichtheid zowel telefonisch, per mail als in de zaak. De verkoper denkt met je mee, is deskundig en zorgvuldig. Afspraken worden nagekomen. De monteurs leveren vakwerk af en werken netjes. Kritiek wordt serieus genomen en leidt tot verbetering van het werkproces. Ik ben zeer enthousiast over Keur Keukens en beveel dit bedrijf heel graag aan!
FOTO VAN MARIA VAN VEEN
Keur keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
FOTO VAN LILLY EN HANS STASSE
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen
“Hulp bij ontwerp”
Door M. Carbaat op vrijdag 23 dec 2016 '16
Keur Keukens heeft voor ons de keuken ontworpen, van welke we zelf niet wisten dat we die wilden hebben. Wij hadden geen idee wat we wilden toen we een aantal maanden geleden in de Haarlemse vestiging binnenliepen. Dankzij de enthousiaste eerste opvang door Joanne Grisnich en haar eerste tekeningen en het fantastische vervolg daarop verzorgd door Cornelis van Dalfsen hebben we nu een geweldige keuken. De installatie van de keuken werd prima gedaan door de monteurs Johan en Gert, de uiteindelijke voltooiing liet wat op zich wachten door een administratief foutje, maar uiteindelijk is onze keuken nu echt helemaal af en we zijn er erg blij mee. Dank, Cornelis en alle anderen.
FOTO VAN M. CARBAAT
Door Keur ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
FOTO VAN TON EN TREES SCHOUTEN
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 '16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
FOTO VAN NOORTJE EN THIJS THISSEN
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door C.P.Koopman op woensdag 19 okt 2016 '16
Inmiddels heb ik al heerlijk gekookt in mijn nieuwe keuken. De keuken is perfect geplaatst door zeer ervaren monteurs. Ze werkte heel rustig en relaxt,wat voor de koper erg fijn is. Model wat getekend is klopt exact. Alle apparatuur is van Neff. De vaatwasser is wel luidruchtig. De afzuigkap en combi oven plus koel/vrieskast zijn helemaal goed.tevreden klant Keur keukens Haarlem.
FOTO VAN C.P.KOOPMAN
Keuken met Neff apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 '16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
FOTO VAN FAMILIE VERVAAT IN SANTPOORT NOORD
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gouden keuze”
Door Syl van Zoen op vrijdag 19 aug 2016 '16
Een nieuwe keuken, daar hebben we eerst goed over nagedacht. Een lijst gemaakt met punten over wat een nieuwe keuken zou moeten hebben. De afspraak was dat we zo min mogelijk concessies gingen doen bij de aanschaf van de keuken.

De hoogte. Die moest rond de 1 meter worden, maar niet door een verhoogde plint, we wilden de ruimte echt benutten!

De diepte. Aan 1 kant wilden we i.p.v. 60 een 70 cm diep blad, en ook hierbij de nadruk op ruimte; de lades moesten doorlopen en niet stoppen bij de standaardmaat.

Lades. We wilden zo veel mogelijk lades, het liefste van Blum. En in de bovenste lade aan de 'ondiepe' kant wilde we 2 binnen- lades i.p.v. de standaard 1 omdat we veel bestek hebben.

De kleur. De oude keuken was Ral bordeauxrood en die beviel zo goed, geen andere kleur dus.

Greeploos. Geen obstakels, we gingen nu voor het makkelijk onderhouden van de keuken.
Verder een groot fornuis met afzuigkap, een hoge koelkast met Biofresh en een vriezer met 4 lades.

Met ons lijstje op zak hebben we een paar weekenden besteed met een nutteloos 'rondje keukencentra', veel verhalen en poeha maar uiteindelijk haakten ze allemaal af. Op het einde van een zaterdagmiddag bij Keur keukens terecht gekomen; we hadden geen afspraak gemaakt, maar zijn gewoon in de showroom gaan kijken. Een vriendelijke meneer vertelde ons – nadat we onze wensen hadden voorgelegd- dat in principe alles kon. Nieuwsgierig een afspraak gemaakt voor de week daarna, waar we aan tafel bij Cornelis beland zijn. Dit verhaal kan nu nog wel 10 pagina's langer worden dan het al is maar op deze plek is het resultaat hetgeen wat telt: Geen concessies (zelfs plaats voor een stoomoven), wat onmogelijk leek. Onze keuken, waarbij de ideeën van Cornelis onmisbaar bleken te zijn, is met recht onze droomkeuken geworden. De oplevering van de keuken bleek ook een verrassing: zowel de bezorgers als de keukenbouwers bleken vakmensen te zijn. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, een verademing. Er werd echt vakwerk geleverd. En na afloop was er geen rommel te zien, alles was netjes achter gelaten. Nu staat onze keuken er. Nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij kunnen echt iedereen aan bevelen om met Keur keukens in zee te gaan, wat ons betreft is dit een gouden keuze geweest! Langs deze onpersoonlijke weg willen we nog graag iedereen bedanken.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Bordeauxrode keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 '16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door lia Groeneveld op donderdag 23 jun 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. De advisering in de winkel was top. Wij hebben ons geen enkele keer opgejaagd gevoeld. Cornelis dacht met ons mee en kwam met precies de goede adviezen. Verder ging alles volgens afspraak. Het bezorgen de voorbereiding en de montage perfect geregeld. Lift stuk, geen probleem, de bezorging gaat gewoon door.
FOTO VAN LIA GROENEVELD
Keuk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Petra & Ron op woensdag 22 jun 2016 '16
We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen in de showroom in Haarlem van Keur Keukens. Geen probleem om de order nog te wijzigen bij ons tweede bezoek. Ook de levering en plaatsing verliep keurig! En dat ze voor alles is een snelle en flexibele oplossing hebben, bleek wel toen we er vlak voor levering achter kwamen dat de afzuigkap niet met een pijp naar buiten kon... Hup koolstoffilters erin en het probleem was opgelost zonder extra kosten. De keuken is helemaal af als de hoge plint geplaatst is onder het fornuis. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, die voorzien is van lades ipv kastjes (overzichtelijk wat er in staat), een vaatwasser, koelkast & vriezer, Berling Classic fornuis met 5 gaskookzones + 3 ovens en voor alle pannen een hoekkast met 2 uitzwenkplateaus.
Aan het eiland is de mogelijkheid gecreëerd om gezellig te zitten en voor de extra opbergruimte zijn er nog 2 halve kastjes toegevoegd. Voor ons een super functionele keuken die er ook nog eens heel mooi uitziet!
FOTO VAN PETRA & RON
Functionele keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
FOTO VAN H.PLETTING
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Frits en Carla Vermeij op donderdag 26 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Voor alles kwam een oplossing. Ook duidelijkheid over de kosten van de keuken. Aflevering van de keuken verliep prima. Ook voor de monteur alle lof over het plaatsen van de keuken. Bij vragen kan je altijd contact opnemen. Wij zijn erg tevreden en raden Keur keukens zeker aan bij vrienden en familie.
FOTO VAN FRITS EN CARLA VERMEIJ
Witte greeploze hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Nel Vd niet op zaterdag 12 mrt 2016 '16
Heel tevreden, de manier van de keuken kopen verliep heel ontspannen en prettig, ook het plaatsen van de keuken verliep kundig en correct,en het is een mooi eind resultaat geworden, we zijn erg blij met onze nieuwe keuken, dus keur keukens Haarlem krijgt van ons de complimenten.
FOTO VAN NEL VD NIET
Landelijke rechte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door Fam Mannet op zaterdag 6 feb 2016 '16
What you see is what you get...... je voelt je thuis in de winkel qua service ... dan de afspraken top.... dan de levering top..... dan het monteren vakmannen met liefde voor hun vak..... het het nabellen na elke afspraak of het naar wens is echt super ... het is het geld waard
FOTO VAN FAM MANNET
Keuken met landelijk uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Familie Voors-Kieft op woensdag 3 feb 2016 '16
Wij hebben onze keuken in 2014 gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Eindelijk dan hier onze ervaring, omdat we zo tevreden zijn, willen we die u niet onthouden. We hebben drie gesprekken gehad, in opeenvolgende weken. Stukje voor stukje werd er, samen met de keukenadviseur, gewerkt aan het ontwerp van wat uiteindelijk onze nieuwe keuken is geworden. Met veel geduld en kennis van zaken van zijn kant werden we begeleid in dit proces. We kozen voor Keur Keukens juist vanwege de goede klantwaarderingen. En we zijn nog steeds super tevreden met de mooie keuken. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Bij Keur Keukens is de klant koning!
FOTO VAN FAMILIE VOORS-KIEFT
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Kritische consument beveelt aan”
Door Monique en Egbert Vos op dinsdag 19 jan 2016 '16
Onze ervaringen met Keurkeukens zijn in 1 woord Geweldig!! Na vele keukenleveranciers bezocht te hebben was het eerste contact met Cornelis van Keurkeukens een verademing! Zijn deskundig en nuchtere advies heeft ons erg geholpen bij de definieve keuze van onze keuken waar we ontzettend tevreden mee zijn. Ook in de follow up verdient Keurkeukens een dikke pluim!! Bij montage van onze keuken deed zich een onvoorzien probleem op dat door de monteurs direct voortvarend en zeer keurig is opgepakt. Geen enkel probleem! De monteurs constateerden zelf nog een kleine productiefout die ons in het geheel niet opgevallen was, maar binnen zeer korte termijn werd opgelost! Daags na levering van onze keuken ern montage werden we benaderd door Cornelis met de vraag of alles naar wens verlopen was. Het antwoord is JA! Wij, kritische consumenten, bevelen Keurkeukens aan iederaan aan!! Een dikje 10
FOTO VAN MONIQUE EN EGBERT VOS
Heel tevreden met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afsprak”
Door Herbert en Ellen Smorenburg- Klop op maandag 11 jan 2016 '16
Ik kan iedereen Keurkeukens aanraden! Afspraak is afspraak en daar houden ze zich aan. Het serviceniveau is zo hoog dat het bijzonder is, zeker in de keukenwereld. We hebben ons huis verbouwd en hadden steeds kleine vragen of wijzigingen. Geen probleem voor Dennis, die met veel geduld, passie en zorg al onze vragen beantwoordde. Problemen zijn vooral uitdagingen en hij denkt altijd in oplossingen. Niet gelijk een duurdere keuken aanraden, maar eerst kijken wat er wel mogelijk is. Hij deed niet alleen wat hij zou moeten doen, maar altijd een paar stappen extra. En als hij het niet wist of met een andere klant bezig was, kon hij altijd een collega vragen. Een goed team wat elkaar helpt om de klant de beste ervaring te geven. De kosten? We zijn binnen ons budget gebleven, mede dankzij Dennis die constant keek wat we belangrijk vonden. De montagekosten vallen mee als je ziet wat je er voor krijgt. Professionele monteurs die alle transportschade tot in de kleinste details zien, rapporteren en gratis vervangen. Alle deuren, laden en apparatuur zijn perfect gemonteerd en in overleg met ons als ze een vraag hadden. Met de belofte dat we nog jaren gebruik kunnen maken van hun service, die bevestigd is in voorgaande reviews. Het resultaat is een prachtige keuken zonder concessies, waar we graag koken en zitten. Dennis en het hele team van Keurkeukens, super bedankt en veel succes!
FOTO VAN HERBERT EN ELLEN SMORENBURG- KLOP
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Prettige manier van werken”
Door P. van Eijle op dinsdag 24 nov 2015 '15
We kwamen via de uitstekende beoordelingen op internet terecht bij Keur Keukens. En hoewel het bedrijf niet bij ons in de buurt is gevestigd zijn we gaan kijken. Een van de keukens sprak ons meteen aan. We werden uiterst gastvrij ontvangen en men nam alle tijd om onze wensen te bespreken. Omdat we zelf al een duidelijk beeld hadden hoe de keuken eruit zou moeten zien hoefden we alleen nog de puntjes op de i te zetten, en daarbij werden we uitstekend en heel vakkundig geadviseerd, zonder dat er druk werd uitgeoefend. Een zeer prettige manier van werken. Alle lof ook voor het Keukenwerk team dat de keuken kwam afleveren en plaatsen. Vriendelijke en ervaren mensen die vakwerk hebben afgeleverd. Keur Keukens is een bedrijf dat ik zeker aan anderen zal aanraden.
FOTO VAN P. VAN EIJLE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fam. Schoonebeek op maandag 9 nov 2015 '15
Wat een prachtige keuken, wat een kwaliteit van de materialen, wat een vakkundige montage (waarbij je mag meedenken en -wensen!) en wat een vriendelijk personeel. Iedereen van Keur Keukens Haarlem duizendmaal dank.
FOTO VAN FAM. SCHOONEBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Volledig waargemaakt”
Door D. Amahorsija op zondag 25 okt 2015 '15
Via het internet kwamen wij op Keur Keukens. Een 9,8 beoordeling door de klanten. Als men dan zo positief is, laten we dan maar eens gaan kijken, dachten wij. En? Niets aan gelogen! Vanaf het moment dat wij in Haarlem naar binnen liepen tot en met de plaatsing van de keuken zijn wij zeer keurig en vakkundig geholpen. In de winkel niemand die achter je aanjaagt, maar je rustig de tijd gunt tot je er zelf klaar voor bent om iemand te spreken. Om tot een eventueel akkoord te komen, nemen zij alle tijd. Geen druk en zij zijn vooraf duidelijk; Geen onderhandeling over de prijs mogelijk. Keur Keukens vindt haar prijzen scherp en actieprijzen worden direct verwerkt. What you see is what you get. En ons motto is; Als je de prijs juist vindt bij de keuken die je hebt samengesteld en dat voelt goed, dan.... Na aanschaf van de keuken is er regelmatig contact met je contactpersoon om je goed voor te bereiden op de week van plaatsing. Ook de mannen die de keuken leveren, nemen de tijd voor je nog e.e.a. uit te leggen en vragen te beantwoorden. Paar dagen later de monteurs over de vloer en in 2 dagen de keuken erg netjes geïnstalleerd. Als je vragen hebt, stel ze vooral, was het devies. In de nazorg wederom contact met je contactpersoon of alles goed is verlopen. Nadat wij hadden aangegeven dat alles perfect was verlopen, kwamen wij een week later toch nog iets tegen en hebben met Keur Keukens gebeld. Geen probleem was het antwoord en er werd een monteur langs gestuurd en deze heeft een klein euvel verholpen. Kortom, die 9,8 bracht wat scepsis, maar Keur Keukens maakt het volledig waar.
FOTO VAN D. AMAHORSIJA
Reactie of foto toevoegen
“Keuringsdienst van Waarde”
Door Tiemen op dinsdag 13 okt 2015 '15
Voor mijn nieuwbouwhuis al in februari een keuken uitgezocht bij Keur, deze is afgelopen week naar volle tevredenheid geplaatst. Na het zien van de Keuringsdienst van Waarde over de tactieken van verschillende keukenhandelaren toch eens gaan zoeken naar een keukenzaak waar het er allemaal wat klantvriendelijker aan toe gaat. Zo kwam ik bij Keur keukens uit en vanaf het allereerste moment tot en met het plaatsen van de keuken ben ik zeer te spreken over Keur keukens en de DB keukengroep. Ik wist niet goed wat ik wilde, het is mijn eerste keuken, mijn eerste eigen huis en dus kwam er veel op mij af. Samen met verkoper Dennis een keuken uitgezocht en uitgebreid door de mogelijkheden gelopen. Daardoor liep het eerste gesprek ietsje uit en er een tweede gesprek ingepland moest worden. Dat is overigens helemaal geen straf, je wordt op je wenken bediend bij Keur. Na het krijgen van de eerste prijsindicatie wat zaken uit de offerte gehaald maar op de terugweg naar huis wist ik het eigenlijk al wel. De keuken moest worden zoals eerst getekend met slechts kleine wijzigingen. Zo gezegd zo gedaan. Hier dus duidelijk de rust en de ruimte gekregen om er goed over na te denken en alles op mij in te laten werken. Bij het inmeten kwam naar voren dat er wat kleine zaken aangepast moesten worden door mij in mijn huis. Keur heeft hier goed over gecommuniceerd waardoor alles tijdig aangepast werd en er daardoor tijdens de installatie geen problemen ontstonden. Mijn straat (daar het een nieuwbouwhuis is) was en is nog steeds niet helemaal klaar. Dat leverde een potentieel probleem op bij de levering van de keuken. Ook hier werd er door Keur en DB goed meegedacht en de chauffeurs kwamen voorbereid met extra rijplaten waardoor het leveren uiteindelijk geen enkel probleem was. Gisteren en vandaag twee monteurs over de vloer gehad, werken netjes, beheerst en nemen de tijd om de gehele keuken netjes en goed afgesteld te plaatsen. Goed is niet goed genoeg, het moet perfect en dat zie je. Kortom: Ik zou iedereen aanraden om bij Keur keukens een nieuwe keuken uit te zoeken. Als ik ooit weer een nieuwe keuken ga uitzoeken, weet ik waar ik als eerste heen ga.
FOTO VAN TIEMEN
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Marjan Rudolphi op zaterdag 29 aug 2015 '15
Een keuken van nog geen twee en een halve meter met in de achterwand ook nog een uitstekend deel en graag alle apparatuur, inclusief een kleine vaatwasser...... Dit was de puzzel waar Cornelis van Keurkeuken Haarlem mee te maken kreeg toen ik op aanraden van een collega naar de showroom ging. Drie uur later waren we eruit en het resultaat mag er zijn! Ik ben er echt supertevreden mee! Niet alleen met het resultaat maar met alles. De tijd die Cornelis gestoken heeft in de 'puzzel', het opmeten en het plaatsen. Het verliep allemaal volgens afspraak en het is ook heel fijn dat er een persoon is die aanspreekpunt is. Ik zou keurkeukens zeker aanbevelen als iemand op zoek is. Verder geniet ik elke dag van mijn kleine maar zeer comfortabele keuken, heel erg bedankt!
FOTO VAN MARJAN RUDOLPHI
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Stoevelaar op dinsdag 11 aug 2015 '15
Na 22 jaar vonden we dat onze 'oude' Keurkeuken aan vervanging toe was. Met ons wensenpakket gingen we de keukenboer op. Bij Keur voelden ze goed aan wat wij wilden. Na aantal gesprekken over mogelijk-en onmogelijkheden met Jeroen en veel tekeningen kwam onze droomkeuken in zicht. Weliswaar op computertekening. Nadat onze aannemer er voor gezorgd had dat het keuken gedeelte volgens tekening was verbouwd, kwamen er twee zeer netjes en nauwkeurig werkende wonderboy's uit Elburg de keuken plaatsen. Wat een vakmanschap! De keuken is precies geworden zoals we het ons hadden voorgesteld. Klasse!
FOTO VAN STOEVELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Echt een geweldige ervaring”
Door Rijk op donderdag 6 aug 2015 '15
Van binnen lopen bij Keur Keukens tot het gebruiken van de keuken nu, alles is fantastisch geregeld. Dennis heeft supergoed geholpen en was op geen moment opdringerig. Een hele relaxte ervaring, we wisten dat alles goed zat. Ook het plaatsen door Keur Keukens zelf werd door aardige en nette mensen gedaan, dat is belangrijk, want ook dan heb je geen zorgen. Er werd zelfs een fout hersteld die door mijzelf was ontstaan. Echt een geweldige ervaring. Geen onzin met afdingen en speciale prijsjes, gewoon heel duidelijk en nog goedkoper ook dan de Mandemakerswinkeltjes in deze branche. De keuken zelf is supermooi, perfect afgewerkt en mooi in elkaar gezet.
FOTO VAN RIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing”
Door Ank en Koos Blokland op woensdag 29 jul 2015 '15
Vijfentwintig jaar nadat we onze eerste keuken hadden geïnstalleerd waren we toe aan een vervanging. Na te hebben rondgekeken in vele winkels en op nog veel meer webpagina’s kwamen we tenslotte bij Keur Keukens terecht. Een verademing, eindelijk geen “autoverkoper” die begint met te vertellen dat ze vaste prijzen hanteren en aan het einde van een eerste gesprek je toch probeert met schijncadeautjes over te halen om direct een handtekening te zetten onder een koopcontract. Nee, bij Keur Keukens werden we afhankelijk van het tijdstip op de dag ontvangen met koffie en koeken of broodjes. Door de heer van Dijkhuizen werd er uitvoerig geïnformeerd naar onze wensen. Die waren na de bezoeken aan diverse keukenverkopers behoorlijk duidelijk voor ons. In plaats van een saaie, maar altijd passende witte keuken, zou het nu een keuken met kleur moeten worden: vergrijsde eiken kasten met oker gele deuren in de bovenkasten en petrol kleur accenten op de muren. Toch wist hij ons nog aan nieuwe ideeën te helpen. Twee belangrijke punten voor ons waren dat we de keuken zelf zouden installeren en dat we een deel van de keukenapparatuur niet zouden vervangen, omdat we die nog niet al te lang geleden hadden aangeschaft. Zowel in het voortraject, als tijdens en na de installatie werden er gevraagd en ongevraagd adviezen gegeven. Wat ons naast de goede behandeling en advisering door Keur Keukens ook opviel was de kwaliteit van de toeleverbedrijven. Zo wilden we tenminste een deel van onze oude granieten aanrechtblad behouden. Daarom werd ons geadviseerd in Deurne bij JetStone te gaan kijken naar een bijpassend stuk steen waaruit ons nieuwe deel kon worden gezaagd. Daar bleek dat het vergroten van het gat voor de kookplaat (90 cm breed i.p.v. 60 cm) waarschijnlijk wel op locatie (dus bij ons thuis) zou kunnen gebeuren. Dat lukte ook en leverde alleen wat extra stof op. Er was dus geen nieuw blad nodig. Een ander probleempje dat bij installatie werd opgemerkt was een interne beschadiging van de koelkast. Na hierover gereclameerd te hebben, werd binnen een week een nieuwe koelkast geleverd en werd deze voor ons gelijk geïnstalleerd. (De oude was nog niet geïnstalleerd!). Door persoonlijke omstandigheden is de installatie en afwerking van de keuken wat uitgelopen, maar nu bijna klaar. Alleen nog enkele plankjes monteren en een paar kiertjes afkitten. Maar ook nu al genieten we elke dag weer van de nieuwe, kleurrijke keuken voorzien van vele praktische laden.
FOTO VAN ANK EN KOOS BLOKLAND
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door Jane-Ellen Burgerhof op dinsdag 28 jul 2015 '15
Bedankt voor de goede creatieve maar ook up-to-date oplossingen en adviezen voor gelimiteerde mogelijkheden. Ook de After Sales was perfect! Kortom: TOP service! Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee.....
FOTO VAN JANE-ELLEN BURGERHOF
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 '15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
FOTO VAN FRANK & MARGIE
Reactie of foto toevoegen
“Serieus genomen”
Door Anita de Waart op zaterdag 11 apr 2015 '15
Ik heb bewust gekozen voor een keukenleverancier die niet alleen graag een keuken verkoopt, maar ook graag helpt als het anders loopt dan verwacht. Keur Keukens heeft dat voor mij waar gemaakt. Daarnaast wilde ik “alles in een hand houden”. Het slopen van mijn oude keuken, het voorbereidende werk voor mijn nieuwe keuken, het plaatsen en tegelen is allemaal door en via Keur keukens geregeld. Ik ben blij met het eindresultaat. Helaas ging het met het tegelen niet helemaal zoals ik had verwacht. De heer Van Dalfsen van Keur Keukens had bij het uitzoeken van de tegels gezegd dat deze in wildverband moesten worden getegeld, omdat de tegels niet helemaal recht zijn. Toen de tegelzetter de tegels ging plaatsen, vroeg hij mij hoe ik het getegeld wilde hebben. Het maakte voor het resultaat niet uit in welk verband. Ik heb dit een paar keer gevraagd, vanwege het gegeven advies. Hij verzekerde mij dat het geen punt was. Toen de afzuigkap was geplaatst, bleek echter dat het strijklicht van de afzuigkap over de tegels geen mooi resultaat gaf. De tegels veroorzaakten doordat ze niet “kaarsrecht” zijn minder fraaie schaduweffecten. Ik heb hier met dhr. Van Dalfsen en dhr. Buné van Keukenwerk over gesproken en foto’s van het resultaat gemaild. Er werd geen enkel probleem van gemaakt. Ik had gelijk. Zij stelden voor alle tegels eraf te halen en opnieuw in wildverband te tegelen. Dit is vervolgens gebeurd. Na het tegelen was het resultaat beter, hoewel toch nog schaduweffecten zichtbaar zijn. De tl-buis van de afzuigkap zit vrij dicht tegen de muur, in combinatie met de lange tegel is het niet mogelijk een beter resultaat te krijgen. De heer Van Dalfsen stelde voor (tegen een redelijke meerprijs) het aanrechtblad eventueel door te laten lopen of een andere afzuigkap, waarbij het licht niet strak langs de muur valt. Ik vond het doorlopen van het aanrechtblad niet mooi. Een andere afzuigkap bleek eigenlijk niet realiseerbaar, omdat ik dan weer een afzuigkap wil, die gelijk loopt met de onderkant van de bovenkastjes. Uiteindelijk heb ik vrede met de situatie. Het eindresultaat is beter, er is gezocht naar oplossingen, ik voelde mij serieus genomen.
FOTO VAN ANITA DE WAART
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader! (de enige van onze hele verbouwing)”
Door Familie Van der Eem op maandag 5 jan 2015 '15
Een grootscheepse verbouwing van ons nieuwe jaren 30-huis, daar hoorde uiteraard ook een nieuwe keuken bij. Mijn vader raadde Keur Keukens uit Haarlem aan, dus maar eens op internet wat recencies gaan zoeken. Op deze site zagen we zeer lovende kritieken. Wellicht iets te lovend, dachten we bij het zien van het hoge cijfer. Maar Keur Keukens heeft alle verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Van alle bedrijven die we tijdens de verbouwing over de vloer hebben gekregen - van de loodgieter tot de vloerenboer - kunnen we maar één bedrijf zonder aarzelen aanraden. En dat is Keur Keukens. Zowel keuken als service: niets op af te dingen! Samen met Wim Dijkhuizen (een verademing in vergelijking met sommige ietwat opdringerige verkopers die we in andere keukenzaken tegenkwamen) hebben we de - voor ons - ideale keuken ontworpen. De volgende vraag is: wordt de keuken echt zo mooi als we in gedachten hebben? En ook niet onbelangrijk: past inderdaad alles en wordt de keuken netjes geplaatst? Als je op een verjaardag vertelt dat je op keukenjacht bent, hoor je al snel verhalen over te kleine of te grote aanrechtbladen, of een keukendeurtje dat pas na twee maanden en veel telefoontjes werd nageleverd. Bij Keur Keukens verliep alles vlot en volgens planning. De medewerker die de keuken plaatste (Freek) was zeer vakkundig en vriendelijk. Uiteindelijk bleek door een misverstand dat de indeling van twee deurtjes niet was zoals wij hadden verwacht (het was overigens wel conform tekening geleverd, maar dat hadden wij dus over het hoofd gezien). Dhr. Dijkhuizen zorgde dat het binnen korte tijd - kosteloos - werd opgelost; twee nieuwe deuren werden besteld en geplaatst. Onze open keuken is nu het hart van ons huis, met als gezellige eyecatcher een kookboekenrek in het barretje. In de keuken (afgemaakt met prachtige groene tegeltjes die het echt ‘onze’ keuken maken) is het heerlijk koken, borrelen en kletsen. Praktisch én mooi om te zien, met dank aan Keur Keukens. Zoals gezegd: aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER EEM
Een van de fijnste plekken van ons huis!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 '14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
FOTO VAN S. POTH
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 '14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
FOTO VAN H.R.HOEKSTRA
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima service”
Door MvdH op woensdag 24 sep 2014 '14
Het is moeilijk om een keuze te maken in het ruime aanbod van keukenspeciaalzaken. Wij vinden een goede prijs kwaliteit erg belangrijk bij de aanschaf van een keuken. Het moet plezierig zijn een keuken te kopen en we wilden kunnen genieten van het resultaat. Beide is gelukt: wij werden goed geadviseerd bij Keur Keukens over de materialen, tekening en offerte. De communicatie was helder, open en transparant. Afspraken werden nagekomen en wij kregen als service zelfs een vaatwasser in bruikleen, omdat de onze kapot was, top! Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos en het resultaat mag er zijn! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en hopen van heerlijke diners uit onze nieuwe keuken te kunnen gaan genieten.....
FOTO VAN MVDH
Strakke hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 '14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
FOTO VAN VAN ANH
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader!”
Door Paul op maandag 18 aug 2014 '14
Via Qasa uiteindelijk terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem vanwege de goede recensies. En ik moet zeggen, ook ik heb zeer positieve ervaringen met deze keukenspeciaalzaak! Van tevoren had ik zelf al een vrij duidelijk beeld van wat ik wilde hebben en op basis hiervan heeft de verkoper mij deskundig geadviseerd. Hij respecteerde mijn ideeën, maar kwam met goede suggesties om het resultaat nog nét wat mooier uit te laten komen. De montage is perfect verlopen met veel oog voor detail. De monteurs waren professioneel en alle afspraken werden keurig nageleefd. Na het installeren bleek een kastje licht beschadigd (tijdens het vervoer), maar Keur heeft zonder moeilijk te doen en kosteloos een nieuw frontje geïnstalleerd. De monteur vertelde dat Keur soms jaren later terug komt als er toch nog onverhoopt een probleem is en dat lees ik ook in andere recensies. Ik ben zeer blij met m'n nieuwe keuken. Het resultaat ziet er strak en fris uit en past goed bij de rest van m'n huis. Als ik ooit weer een nieuwe keuken aanschaf, zal ik zeker weer langs Keur gaan!
FOTO VAN PAUL
Nieuwe keuken: Precies wat ik voor ogen had!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken is gerealiseerd”
Door Ger en Petra Kuperus op zondag 27 jul 2014 '14
Na n zeer goede begeleiding in onze keuze van de nieuwe keuken door Jeroen Tillemans,EN de bijzondere aantekening dat de keuken al besteld kon worden nog voordat we zekerheid hadden omtrent de definitieve verkoop van ons huis,is alles dan geïnstalleerd afgelopen donderdag en vrijdag door Tjeerd en Barend uit resp.Nunspeet en Elburg. Wat n vaklui zijn dat zeg!
Rustig werken,niks afraffelen,vriendelijk en heel netjes gewerkt! Alles tot in de puntjes afgewerkt...kortom mede dankzij bovengenoemde monteurs is onze DROOMKEUKEN door Keur/Arma keukens gerealiseerd!!
FOTO VAN GER EN PETRA KUPERUS
De beide monteurs bij de eindoplevering!
Reactie of foto toevoegen
“afspraak=afspraak”
Door W.G. van de Laar op maandag 16 jun 2014 '14
Een van de slogans...afspraak = afspraak! Pas dan kan je stelling:"100% tevreden klanten! Hoewel toch nog wel wat hobbeltjes genomen moesten worden, kwam alles toch op zijn pootjes terecht. We gingen voor deze twee slogans en de werden ook waar gemaakt! Een speciaal compliment van Cornelis van Dalfsen die een zeer serieuze indruk maakte en dat ook gelukkig bleek te zijn! Ik wens elke ondernemer zo'n medewerker!
FOTO VAN W.G. VAN DE LAAR
prachtig toch?!
Reactie of foto toevoegen
“prachtig”
Door Nanna en Louis op woensdag 28 mei 2014 '14
Het is goed dat wij voor dat we een besluit namen over een nieuwe keuken, eerst op Qasa hebben gekeken. Toen bleek dat bij ons in de buurt een keukenspecialist zat die hoog scoorde, n.l. Keur. Zij hebben ons niet teleurgesteld. Wij zijn meer dan tevreden over de ontzettend mooie keuken die de firma Keur ons heeft geleverd. De adviezen van Cornelis (met veel aandacht voor de details) hebben een belangrijke bijdrage geleverd, waardoor we tot deze keuze zijn gekomen Een uitstekende keuken (Excellent)die voor ons goed binnen het budget bleef. Wat ons opviel is dat er veel contact is geweest (telefonisch/e-mail) over de levering zodat alles goed zou gaan, wat ook is gelukt. Tussentijdse veranderingen waren geen probleem. Wat ons betreft volgende keer weer firma Keur en een aanrader voor anderen!
FOTO VAN NANNA EN LOUIS
de keuken moet nog verder worden betegeld.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hans uit Haarlem op zondag 27 apr 2014 '14
Geweldig. Vanaf het eerste gesprek. Jeroen van Keur Keukens dacht mee, gaf goed advies en ik had nooit het gevoel dat hij mij een keuken aan wilde smeren. Na de koop, ook duidelijke tekeningen en goed contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf. Toen er met mijn aannemer iets fout ging, kon de keuken, zonder extra kosten bij hun in de opslag. Eindelijk kon de keuken geplaatst worden en Fred en Erik van de Firma Keuken Werk, hebben dit in een dag super gedaan. Na afloop heeft Jeroen mij gebeld om te vragen of alles goed was gegaan, dat bedoel ik nu met interesse. Nogmaals alle lof voor Jeroen, Fred, Erik en alle medewerkers van de Firma Keur Keukens.
FOTO VAN HANS UIT HAARLEM
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Adam op maandag 18 feb 2019 '19
Keuken. De verkoper had veel aandacht voor onze wensen kon heel goed meedenken. Anders dan bij andere aanbieders gaf ze totaal niet het gevoel van haast. Ook na het tekenen van het contract bleef het contact heel goed. Het enige wat beter was geweest is als de verkoper ons meer van de apparaten had laten zien en ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Transparantie”
Door M. van Ochten op donderdag 7 feb 2019 '19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keur. De keuken is zeer vakkundig geplaatst en het eindresultaat is prachtig. Wat mij aanspreekt aan Keur is de transparantie. Ze werken met netto prijzen per onderdeel en doen niet aan afdingen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en krijg je niet het gevoel dat je teveel betaalt.
FOTO VAN M. VAN OCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Miriam Fritschy op vrijdag 6 jul 2018 '18
We hebben een grote, complete keuken gekocht. We zijn zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen alle keuzes te maken. Er was altijd voldoende tijd en aandacht voor ons. Toen onze planning door een lekkage veranderde reageerde het bedrijf flexibel met hun planning. De monteur die de keuken kwam plaatsen was zeer professioneel en deskundig. Ook de nazorg tot nu toe is zeer goed, we zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hoedemakers op maandag 18 jun 2018 '18
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft bij Keur Keukens in Haarlem en zijn daarbij zeer goed en prettig geadviseerd door Ton Stolker en Cornelis van Dalfsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 '18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. van Lente op donderdag 17 mei 2018 '18
Onlangs hebben wij een mooie nieuwe keuken bij Keur keukens gekocht. Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, geen gedoe en "what you see is what you get". Ook de plaatsing is vlot en vakkundig gedaan. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.