Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB Keukens. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Artic Keukens (Utrecht)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 312 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren273 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 '19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 '19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 '18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
FOTO VAN H.PLETTING
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 '16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Familie. Brandse op donderdag 7 jan 2016 '16
Vanaf de aankoop van de keuken tot aan de bezorging alles super geregeld. De bezorgers van keurkeukens hebben alles naar binnen gebracht in volgorde van inbouw. Zelf gemonteerd en alles was perfect op maat en er ontbrak geen een schroefje.keuken van hele mooie kwaliteit. Er was iets met het bakje van de koelkast en na telefonisch contact met keurkeukens zeer netjes geholpen. Kortom een top bedrijf die nakomen wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fam. Schoonebeek op maandag 9 nov 2015 '15
Wat een prachtige keuken, wat een kwaliteit van de materialen, wat een vakkundige montage (waarbij je mag meedenken en -wensen!) en wat een vriendelijk personeel. Iedereen van Keur Keukens Haarlem duizendmaal dank.
FOTO VAN FAM. SCHOONEBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing”
Door Ank en Koos Blokland op woensdag 29 jul 2015 '15
Vijfentwintig jaar nadat we onze eerste keuken hadden geïnstalleerd waren we toe aan een vervanging. Na te hebben rondgekeken in vele winkels en op nog veel meer webpagina’s kwamen we tenslotte bij Keur Keukens terecht. Een verademing, eindelijk geen “autoverkoper” die begint met te vertellen dat ze vaste prijzen hanteren en aan het einde van een eerste gesprek je toch probeert met schijncadeautjes over te halen om direct een handtekening te zetten onder een koopcontract. Nee, bij Keur Keukens werden we afhankelijk van het tijdstip op de dag ontvangen met koffie en koeken of broodjes. Door de heer van Dijkhuizen werd er uitvoerig geïnformeerd naar onze wensen. Die waren na de bezoeken aan diverse keukenverkopers behoorlijk duidelijk voor ons. In plaats van een saaie, maar altijd passende witte keuken, zou het nu een keuken met kleur moeten worden: vergrijsde eiken kasten met oker gele deuren in de bovenkasten en petrol kleur accenten op de muren. Toch wist hij ons nog aan nieuwe ideeën te helpen. Twee belangrijke punten voor ons waren dat we de keuken zelf zouden installeren en dat we een deel van de keukenapparatuur niet zouden vervangen, omdat we die nog niet al te lang geleden hadden aangeschaft. Zowel in het voortraject, als tijdens en na de installatie werden er gevraagd en ongevraagd adviezen gegeven. Wat ons naast de goede behandeling en advisering door Keur Keukens ook opviel was de kwaliteit van de toeleverbedrijven. Zo wilden we tenminste een deel van onze oude granieten aanrechtblad behouden. Daarom werd ons geadviseerd in Deurne bij JetStone te gaan kijken naar een bijpassend stuk steen waaruit ons nieuwe deel kon worden gezaagd. Daar bleek dat het vergroten van het gat voor de kookplaat (90 cm breed i.p.v. 60 cm) waarschijnlijk wel op locatie (dus bij ons thuis) zou kunnen gebeuren. Dat lukte ook en leverde alleen wat extra stof op. Er was dus geen nieuw blad nodig. Een ander probleempje dat bij installatie werd opgemerkt was een interne beschadiging van de koelkast. Na hierover gereclameerd te hebben, werd binnen een week een nieuwe koelkast geleverd en werd deze voor ons gelijk geïnstalleerd. (De oude was nog niet geïnstalleerd!). Door persoonlijke omstandigheden is de installatie en afwerking van de keuken wat uitgelopen, maar nu bijna klaar. Alleen nog enkele plankjes monteren en een paar kiertjes afkitten. Maar ook nu al genieten we elke dag weer van de nieuwe, kleurrijke keuken voorzien van vele praktische laden.
FOTO VAN ANK EN KOOS BLOKLAND
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Verbeek op zaterdag 6 jun 2015 '15
Wij hebben bij Keur Keukens onze nieuwe keuken uitgezocht en we zijn zeer te spreken over de service. Niet opdringerig en ze denken met je mee. Over de prijs valt ook prima te praten. Wij kozen voor een excellentic keuken en de kwaliteit is heel goed. Er wordt ook nog bij je thuis nagemeten zodat het geheel klopt. We werden een week voor de plaatsing door de verkoper gebeld of ze nog ergens mee konden helpen en na het plaatsen nogmaals om te vragen hoe het was gegaan. De keukenmonteur heeft de dag voor het plaatsen ook nog gebeld om zijn komst aan te kondigen. Wat een service! Montage ging ook keurig en bij de check werden de kleine foutjes eerder door de monteur opgemerkt ipv. door ons. Daardoor wordt eea. aan platen in het zicht nog vervangen.
Wij hebben Keur Keukens ook bij vrienden aanbevolen want wij zijn er echt zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Stolwijk op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Bij het zoeken van een nieuwe keuken zijn we eigenlijk uitgegaan van onze oude keuken en de ervaring die wij hadden met de leverancier hiervan. Dat was de firma keur dertig jaar geleden. Onze keuken heeft inmiddels dertig jaar gestaan naar volle tevredenheid. Hij ging slijtage vertonen maar werkte nog prima. We gingen naar het oude adres en troffen hier Keur Keukens aan. We gingen in gesprek en werden op een professionele manier geholpen door de heer D. van Dalfsen. Niks was hem te veel. We hebben hem twee nieuwe ervaringen meegegeven te weten "dubbele spoelbakken en geen vaatwasser". Dubbele spoelbakken omdat we veel groenten uit onze tuin verwerken en geen vaatwasser omdat we graag de dag ervaringen met onze kinderen doorpraten onder de afwas. Het is gebleken dat dit bij ons goed werkt. Uiteindelijk zijn we bij een keuken uitgekomen waarbij we uit zijn gegaan van kwaliteit. We hebben hierbij extra gelet op de afwerking. Tevens hebben we een plaatsingsdatum afgesproken waarop hun kwaliteitsteam de keuken heeft geplaatst. Omdat we uit het verleden slecht ervaringen hadden met leveranciers en service van artikelen hadden we met de heer D. van Dalfsen en zijn vestigingsmanager zeer nauw sluitende betalingsvoorwaarden afgesproken. Al de afspraken zijn op een correcte manier nagekomen naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 '14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
FOTO VAN H.R.HOEKSTRA
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit door meedenken met klant!”
Door Nynke S. op woensdag 15 okt 2014 '14
Onze ervaring met Keuk Keukens is enorm positief. Een verademing na ons eerste bezoek aan een andere keukenzaak.
Keur Keukens adviseert op prettige wijze en neemt alle tijd om te komen tot een goed keuken ontwerp. Als consument voel je je 'veilig', omdat Keur Keukens afspraken nakomt en betrouwbaar is. Er is voldoende keus voor ieder budget, er zijn inspirerende materialen en keukenopstellingen om uit te kunnen kiezen. Bij de montage bleek een muurtje iets langer te zijn dan was ingemeten. Binnen twee weken was er een nieuw natuurstenen blad met een extra kastje geïnstalleerd, van exact de juiste kwaliteit (zonder extra montagekosten). Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top Service”
Door Segaar op donderdag 2 okt 2014 '14
Top service en een top product. Na diverse keukenleveranciers bezocht te hebben en ons verder te oriënteren via internet kwamen we bij Keur Keukens in Haarlem terecht. Het bezoek in de showroom en het gesprek met de heer van Dijkhuizen gaven ons een goed gevoel. Geen verkoopdruk maar een helder advies rondom de wensen die wij hadden. Wij besloten een tweede keer terug te komen om tot een definitieve keuze over te gaan . Buiten de wensen die wij met betrekking tot de keuken hadden waren er ook nog wat bouwkundige uitdagingen en voor ons nog wat vraagtekens met betrekking tot de haalbare maatvoering van de keuken. Via bemiddeling van de heer Dijkhuizen zijn wij in contact gekomen met Fa. Keukenwerk die in samenwerking met Keurkeukens de plaatsing en verdere aanpassingen deskundig heeft uitgevoerd
Tijdens het proces vanaf bestelling tot levering werden we door Keurkeukens regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang. Nog een enkel keer tussendoor contact gehad met de heer van Dijkhuizen die ons deskundig kon adviseren.
Bij plaatsing en leverantie wat kleine tekortkomingen , op zich niet erg als deze maar snel worden opgelost en dat is naar tevredenheid gebeurd. Kortom een firma die goede kwaliteit levert en afspraken nakomt maar waar het deskundige en prettige personeel het verschil maakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima service”
Door MvdH op woensdag 24 sep 2014 '14
Het is moeilijk om een keuze te maken in het ruime aanbod van keukenspeciaalzaken. Wij vinden een goede prijs kwaliteit erg belangrijk bij de aanschaf van een keuken. Het moet plezierig zijn een keuken te kopen en we wilden kunnen genieten van het resultaat. Beide is gelukt: wij werden goed geadviseerd bij Keur Keukens over de materialen, tekening en offerte. De communicatie was helder, open en transparant. Afspraken werden nagekomen en wij kregen als service zelfs een vaatwasser in bruikleen, omdat de onze kapot was, top! Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos en het resultaat mag er zijn! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en hopen van heerlijke diners uit onze nieuwe keuken te kunnen gaan genieten.....
FOTO VAN MVDH
Strakke hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 '14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
FOTO VAN VAN ANH
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door BW op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij Keur terecht gekomen via oa qasa.nl en goede ervaringen met Keur van de aannemer Harmes Bouwbedrijf die onze keuken verbouwt heeft alvorens de keuken geplaatst kon worden. Bij ons eerste bezoek aan de showroom bleek dat het erg druk was en we een afspraak moesten maken om advies te krijgen. Opmerkelijk in deze crisistijd, waar je bij andere keukenaanbieders nauwelijks klanten in de zaak zag. Nog voor de afspraak een wensenlijst ingevuld en een kleine snelle schets van ons idee. Tijdens de afspraak had men al een mooie tekening gemaakt nav onze wensen en hadden zelf ook eea veranderd aan de indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. De eerste reactie was; "Dat gaat 'm worden"! Vervolgens prima van advies voorzien en ook de transparante prijsopbouw sprak ons erg aan. Inmiddels is de keuken door Keur geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat van onze geheel vernieuwde keuken, mede ook te danken aan het eveneens prima werk van Harmes Bouwbedrijf uit Haarlem! Minpunten waren dat het geleverde aanrechtblad niet de versie bleek te zijn die we in de offerte waren overeengekomen, waardoor de keuken een iets strakker/moderner uiterlijk heeft gekregen in plaats van wat klassieker. Echter was dit niet dermate storend dat we het alsnog op die wijze hersteld wilden hebben. Tevens heeft onze (slechts)3 jaar oude koelkast, die van onze oude keuken is overgeplaatst in de nieuwe keur-keuken, het daarna niet meer gedaan. Onduidelijk is of dit nu aan de koelkast zelf of aan het inbouwen gelegen heeft. Keur heeft ons hiervoor een prima compensatie aangeboden, wat getuigt van een prima service en men klanttevredenheid hoog in vaandel heeft staan. Kortom, wij zijn erg tevreden. Keur biedt een prima prijs-kwaliteit-verhouding en wij raden u een bezoek aan Keur zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam en servicegericht, goed!”
Door André van den Brink op woensdag 23 jul 2014 '14
Na een onderzoek op internet (reviews, fora etc) zijn wij na een aantal andere referentiebezoeken en ideeën opdoen bij Keur keukens terecht gekomen. Voor de hand liggend achteraf, aangezien we in Haarlem wonen. In eerste instantie ons idee van keuken ergens gezien, maar bij die zaak zijn we bizar slecht geholpen. Niet meer van deze tijd. Zo anders is dat bij Keur het geval geweest! Ik ben blij met de uiteindelijke keuze van zowel keuken als leverancier. Uiteraard zijn er wat restpunten met oplevering, maar deze zijn keurig opgelost. En het eindresultaat is er dan ook naar! Voor een volgende keuken zou ik ook zeker weer Keur in de overweging meenemen. Prijs kwaliteit verhouding blijft in keukenland een lastig begrip vind ik, maar nogmaals, blij met het resultaat, en niet voor de hoofd hoofdprijs.
Reactie of foto toevoegen
“Degelijk en betrouwbaar”
Door A.E.P. op woensdag 28 mei 2014 '14
Na enkele droeve ervaringen met keukenfirma's in Amsterdam, waren we via Qasa.nl aangeland bij Keur Keukens in Haarlem. Een heel gedegen zaak, met heldere prijsstelling, en service volgens de afspraken. Keur Keukens wist ook een uitstekende aannemer voor ons te vinden, om een ingrijpende verbouwing te realiseren. Een fout in het aanrechtblad werd op correcte wijze verholpen, zonder extra kosten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee grote pluspunten van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ineke op maandag 17 mrt 2014 '14
Bij het uitzoeken van mijn keuken heeft verkoper Cornelis mij erg goed geholpen. Hij wist van mijn wensen en zijn ervaring een top-keuken te maken die helemaal tot zijn recht komt in mijn huis. De beschikbare ruimte was niet zo groot, maar door zijn kennis op het gebied van vormgeving en kleur lijkt alles veel groter en ruimer. Bij de levering en plaatsing is alles heel goed verlopen. De monteurs hebben zo gewerkt dat ik er weinig hinder van heb ondervonden. Keur, bij jullie komen kennis, kwaliteit, prijs en service samen! Ik kan jullie bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“TOP!”
Door Fam van Roon op zaterdag 22 feb 2014 '14
Nadat er ruim de tijd voor ons was genomen door de adviseur, hebben we een keuze gemaakt. De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend. De levering ging volgens afspraak en de monteur heeft perfect werk afgeleverd! Kortom, wij gaan genieten van onze droomkeuken, met dank aan Keur Keukens Haarlem!
Reactie of foto toevoegen
“Topper! Januari 2014.”
Door Verhulst op donderdag 13 feb 2014 '14
Via Qasa, uiteindelijk terecht gekomen bij KEUR-keukens. Jeroen gaf ons weer vertrouwen in de keukenbranche. Hij kon zich goed inleven in onze situatie en kwam met leuke ideëen. Niet opdringerig maar meedenkend en beslist niet overhaast besluiten willen nemen.Duidelijk inzicht in de kostprijs, kwaliteit naar 't zin, beloftes zijn ook echt nagekomen.Ook de levering is uitstekend verlopen. Er werd echt voorzichtig mee omgesprongen. De firma van Deenen heeft alle leidingen verlegd/ koof getimmerd voor de wasemkap echt prima. Complimenten voor het team dat de keuken uiteindelijk geplaatst heeft. Karel, John o.l.v. Henk enorm bedankt. Echt heel netjes en precies gewerkt. Wij raden KEUR-keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Allermooiste keuken? Van Keur Keukens Haarlem!”
Door Machteld Wiegmans op donderdag 23 jan 2014 '14
Begin december 2013 werd onze keuken - gekocht bij Keur Keukens in Haarlem - geplaatst. Een spannend moment, maar onze stoutste verwachtingen werden bewaarheid; de strakke, minimalistische vormgeving in combinatie met de prachtige Neff-apparatuur leverde een schitterend eindresultaat op! We zijn er superblij mee. Maar ook over het hele voortraject zijn we zeer te spreken. We waren eerst bij twee gerenommeerde zaken gaan kijken en hadden al snel een sterke voorkeur voor Keur Keukens Haarlem. In hun royale showroom was het namelijk makkelijk om keuzes af te wegen, het personeel was bijzonder kundig en vriendelijk, maar ook de bedrijfsfilosofie sprak ons direct aan. Een degelijk bedrijf, heel prettig. Een groot compliment willen we geven aan de nog jonge verkoper (voorzien van een eindeloos geduld) die steeds inhoudelijk geweldig met ons meedacht en adviseerde. De montage werd enige weken later met grote zorg en in alle rust gedaan en alle rommel werd keurig opgeruimd. De nageleverde smetplint is inmiddels ook aangebracht. Hulde dus voor Keur Keukens, voor hun kundige verkoper, goede adviezen, hoge kwaliteit van materialen en keurige nazorg! Een absolute aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig betrouwbaar”
Door Kees op zondag 19 jan 2014 '14
Gelukkig zijn we bij Keur uitgekomen. Eerst bij vrienden nagevraagd welk bedrijf goed was. Helaas allen mindere ervaringen. Daarna zelf niet goed behandeld door Bommel en Kroon in Zoeterwoude. Uiteindelijk bij Keur in Haarlem uitgekomen en geen seconde spijt gehad. Erg goed advies van Cornelis, goede kwaliteit keuken en vlotte plaatsing. Een krasje was direct weg gewerkt en na 6 weken was dit frontje binnen om vervangen te worden. Het luchtrooster onder de koelkast werd ook vervangen op verzoek. Al wisten we precies hoe we de keuken wilden, hebben we ons toch door Cornelis laten overtuigen om wat aanpassingen te maken in het ontwerp. Goede adviezen die we in Zoeterwoude nog niet hadden meegekregen. Al met al hebben we nu al een paar maanden de ideale keuken met bij Keur alleen goede ervaringen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door P.W.A Herber op zaterdag 11 jan 2014 '14
De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, geen vezelplaten maar MDF gespoten onderdelen. In de prijs zit altijd een kwaliteitsverhouding maar dat verdien je later terug door langere levensduur van deze keuken. Ik kan geen slechte ervaring bedenken aangaande de klantvriendelijkheid en de service, overigens hebben ze uitstekende servicewagens met alle materialen. Ook de levering verliep volgens afspraak en de puntjes die niet goed waren gegaan zijn later zonder discussie netjes opgelost. Mijn tip is geef zoveel als mogelijk informatie door aan Keur Keukens dan kunnen deze worden verwerkt op een werktekening. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden aangezien er goed meegedacht wordt met de klant. Ik kwam via Qasa op Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat wij voor Keur gekozen hebben!”
Door P. Wennekes op maandag 9 dec 2013 '13
Onze ervaring bij Keur keukens willen wij zeker delen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Na wat rond gekeken te hebben o.a. op het internet en bij andere zaken hebben wij na een bezoek aan Keur keukens voor hen gekozen. En gelukkig was dat geen slechte keuze. We zijn erg blij met onze keuken zoals deze uiteindelijk geworden is en genieten er dagelijks van. Totaal anders dan we hiervoor hadden maar precies geworden zoals we het wilden hebben. En dit komt zeer zeker door het meedenken van Wim van Dijkhuizen, verkoper bij Keur. Zelfs voor de kleinste details konden we bij hem terecht. Wij hadden echt het gevoel dat er tijd voor ons gemaakt werd. Maar ook niet te vergeten de uitstekende kwaliteit van het op maat maken waarbij op ieder detail gelet is, de beschaafde monteurs die over de vloer kwamen, het nakomen van afspraken en het naar tevredenheid oplossen bij kleinigheden die in het proces anders liepen dan bedoeld was. Trefwoorden: service, kwaliteit, professionaliteit, nauwkeurigheid, vriendelijkheid en betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Topkwaliteit keuken en service”
Door Carlos op maandag 23 sep 2013 '13
Afgelopen juni hebben mijn vrouw en ik besloten ons 20 jaar oude keuken te vernieuwen. Gezien het een zeer kleine ruimte betreft hebben we bij Keur (Wim) advies gevraagd wat de mogelijkheden zijn om zowel een oven, vaatwasser als grotere koelkast te plaatsen. Er werd erg goed met ons meegedacht om deze opties in de beperkte ruimte dat we hebben te plaatsen zonder dat we hier de nodige ruimte voor moesten inleveren. Het design met alle functionaliteit is daarom prima bedacht. De prijs/kwaliteit verhouding ook uitstekend! De monteurs professioneel en accuraat. Voor de renovatie van de keuken (stucen, tegelen, gat voor wasemkap naar dak toe, etc) hebben we het meeste zelf goed moeten bedenken en door derden uit laten voeren. Hierdoor is er een klein onderdeel over het hoofd gezien, namelijk dat alle led lichten via 1 dimmer/transformator had moeten lopen. Dit is achteraf keurig door Keur opgelost door een 2de transformator en dimmer (kosteloos!) te leveren en plaatsen. Wij gaan dan ook absoluut mee met alle positiviteit van de andere mensen op deze website. Mochten we over een aantal jaren verhuizen en een nieuwe keuken gaan kopen dan wordt het absoluut weer een keuken van Keur!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Paulien op vrijdag 10 mei 2013 '13
Na een paar keukencentra bezocht te hebben,besloten wij met Keurkeukens in zee te gaan. Het bleek de juiste beslissing te zijn.Een heel eerlijk en professioneel team die je door elke beslissing heen helpt.De keuken die wij hebben uitgezocht is heel mooi en degelijk. De prijs is helemaal redelijk in verhouding tot de kwaliteit en service. De levering verliep volgens tijdsschema. De dag van de levering kwamen de montagemensen precies op het afgesproken tijdstip. Harde werkers en vriendelijke mensen. De nalevering van materialen verliep ook heel goed. Ik zou iedereen aanraden om bij dit bedrijf eens binnen te lopen!Ik kan geen enkel minpunt vinden...echt een door en door betrouwbaar bedrijf waar de puntjes op de "i" worden gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Afgeronde service”
Door Christiaan op woensdag 6 feb 2013 '13
Goed advies bij aankoop. Niet de goedkoopste, maar wel goed in verhouding tot de kwaliteit. Konden snel handelen toen dat nodig was. Prima installatie (zelfs op een woonark), daar wordt niet beknibbeld op tijd of materiaal. Bij vragen was steeds de oorspronkelijke verkoper nog bereikbaar. Kortom: aanrader.
Tip: Houd apparatuuracties in de gaten. Bij ons scheelde dat veel geld.
Tip2: Het Bosch center (ook Siemens en Neff) ligt niet ver weg in Hoofddorp. Handig om precies de juiste modellen uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 '19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Keur geeft het koken weer kleur”
Door Ed en Evelien van Merkenstein op donderdag 13 jun 2019 '19
Eind december 2018 zonder afspraak bij firma KEUR te Haarlem (onderdeel van DB-keukens) binnengelopen waar we vriendelijk werden ontvangen door Cornelis. Hij heeft ons rondgeleid waarna wij onze wensen voor een nieuwe keuken kenbaar hebben gemaakt, vervolgens heeft hij een en ander op papier gezet zodat wij globaal een financieel overzicht kregen. Volgens afspraak met Jordie de Gast hebben wij begin januari 2019 nogmaals een bezoek gebracht aan de firma KEUR voor een verdere uitwerking op de computer van onze wensen, ook nu werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen met koffie en vers gebakken koek, Tijdens dit bezoek heeft Jordie ons in een ongedwongen sfeer alle mogelijke opties laten zien zonder zich te laten beïnvloeden door de tijd (donderdagkoopavond na sluitingstijd doorgaan). Een lange zit met een prachtig eindresultaat en een hele mooie print van de nieuwe keuken naar onze wensen. Na enkele maanden is het moment aangebroken van bezorging van de keuken waarbij de mensen met zorg alles afleveren. De volgende 2 dagen is het ARMA keukens en sanitair uit Nunspeet (eveneens onderdeel van DB-keukens) in de personen van Freek en Geert die de keuken met uiterste zorg en precisie zijn gaan plaatsen, geen gehaast of stress. Na 2 dagen staat er een splinter nieuwe keuken zoals wij dat in gedachte hadden waar wij uiterst tevreden over zijn. Van begin tot eind is alles perfect gegaan, met dank aan Cornelis, Jordie, Freek en Geert. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een bezoek aan om de showroom van KEUR keukens in Haarlem te bezichtigen.
FOTO VAN ED EN EVELIEN VAN MERKENSTEIN
Perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien. Alles klopt. Bedankt voor alles.”
Door Henk en Gea Weijers op woensdag 5 jun 2019 '19
Nog nooit op zo'n leuke manier een nieuwe keuken gekocht. We werden hartelijk ontvangen door Jordy de Gast. Er werd ons meteen iets te drinken met wat lekkers aangeboden. Hij nam er rustig de tijd voor, dacht prima met ons mee, en was zeker niet opdringerig. Een van de eerste vragen was: wat wilt u niet meer in uw nieuwe keuken? Dat zette ons meteen aan het nadenken, zodat we dingen meteen uit konden sluiten. Voor onze kleine keuken had hij samen met Cornelis vrijblijvend een mooi ontwerp gemaakt. Zelf waren we niet op het idee gekomen. Wat wij erg fijn vonden was dat het netto bedragen waren. Je wist meteen waar je aan toe was. De monteurs Johan en Joost hebben fantastisch samengewerkt. We zijn dan ook erg tevreden over dit team. Ze deden zelfs nog wat extra's. Dikke pluim. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een kijkje te gaan nemen bij Keur keukens in Haarlem.
REACTIE VAN HENK EN GEA WEIJERS
De reactie is al vermeld. We moesten alleen nog een foto toevoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ariea de Vreugd op maandag 27 mei 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht bij Keur keukens. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen ben door verkoper Ton Stolker. Hij gaf goed advies en nam echt de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Ook degenen die de keuken kwamen plaatsen werkten netjes en waren vriendelijk. Ik zal Keur keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 '19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 '19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door jeannette waage-viskil op zaterdag 13 apr 2019 '19
Na op een uiterst vriendelijke en professionele manier te zijn geholpen door Dennis bij de aanschaf van een quooker combi+, werd deze geplaatst door Hugo.Dit ging niet zonder slag of stoot i.v.m. de laagte van het keukenkastje, maar Hugo deed er alles aan om het toch voor elkaar te krijgen.Helaas bleek er na 2 dagen wat water op de kastbodem te liggen en belde ik via Keur met Arma, en werd zelfs na 17 uur te woord gestaan door Colin (?) die onmiddellijk regelde dat er de volgende morgen een monteur langs zou komen. Dat werd Werner, die ALLES in die kleine kast uiteindelijk moest loskoppelen om er achter te komen waar de lekkage zat, en die verhielp. Werner had eigenlijk nog een afspraak en dreigde in tijdnood te komen, maar na telefonisch kontakt met de zaak werd hij in de gelegenheid gesteld om de klus bij mij af te maken. Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo zorgvuldig met zijn klanten omgaat en zulke fijne medewerkers heeft.De directie mag hier trots op zijn! Zelf merk ik dat ik eerder bij mijn vrienden vertel over de fantastische hulp na de lekkage dan dat ik intens blij ben en geniet van de quooker! Ik blijf voor altijd klant van Keur/Arma indien ik iets in de richting nodig heb. Chapeau, mensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Inge en Ronald Roosendaal te Spaarndam. op maandag 1 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keur keukens in Haarlem onze droomkeuken gekocht en zijn door Peter en Cornelis erg goed geholpen en is de keuken mooier dan de super mooie 3D tekeningen. Ze nemen alle tijd en aanpassing zover mogelijk is totaal geen probleem dus voorbond is het een Tien Plus! Peter en Cornelis jullie zijn toppers en een diepe kniebuiging voor Keurkeukens en al het personeel die allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn. Super professioneel bedrijf en het plaatsen daar nemen ze paar dagen tijd voor niks geen haast of afraffelen!
REACTIE VAN INGE EN RONALD ROOSENDAAL TE SPAARNDAM.
Toppers zijn het bij Keur
REACTIE VAN INGE EN RONALD ROOSENDAAL TE SPAARNDAM.
Keur keukens 10plus
REACTIE VAN RONALD ROOSENDAAL INGELAND 5
Meer dan tevreden klant
REACTIE VAN RONALD ROOSENDAAL INGELAND 5
Plaatsing ook een tien plus
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marcel Vermeulen op woensdag 27 mrt 2019 '19
Bij Keur Keukens een keuken uitgezocht en laten plaatsen. Heel tevreden over gehele proces vanaf keuken uitzoeken tot keuken plaatsing. Heel klantvriendelijk en goed met ons meegedacht. Verkoopproces was ook ongedwongen en met goed gevoel voor servicegerichtheid. Zouden zeker anderen aanraden bij Keur een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
+ Toon extra foto van Ruben Spoor
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Adam op maandag 18 feb 2019 '19
Keuken. De verkoper had veel aandacht voor onze wensen kon heel goed meedenken. Anders dan bij andere aanbieders gaf ze totaal niet het gevoel van haast. Ook na het tekenen van het contract bleef het contact heel goed. Het enige wat beter was geweest is als de verkoper ons meer van de apparaten had laten zien en ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Transparantie”
Door M. van Ochten op donderdag 7 feb 2019 '19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keur. De keuken is zeer vakkundig geplaatst en het eindresultaat is prachtig. Wat mij aanspreekt aan Keur is de transparantie. Ze werken met netto prijzen per onderdeel en doen niet aan afdingen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en krijg je niet het gevoel dat je teveel betaalt.
FOTO VAN M. VAN OCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 '19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Natasja van Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Miriam Fritschy op vrijdag 6 jul 2018 '18
We hebben een grote, complete keuken gekocht. We zijn zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen alle keuzes te maken. Er was altijd voldoende tijd en aandacht voor ons. Toen onze planning door een lekkage veranderde reageerde het bedrijf flexibel met hun planning. De monteur die de keuken kwam plaatsen was zeer professioneel en deskundig. Ook de nazorg tot nu toe is zeer goed, we zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door Gusta Vlieger op dinsdag 3 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en daar 6 jaar later nog steeds enorm veel plezier van. Ondanks een fabricagefout, die jaren na aankoop zich manifesteerde, werd ons alle medewerking gegeven op de zo eigen wijze van het bedrijf. Tot in detail en perfectie met een ongekende klantvriendelijkheid. Een top bedrijf!
FOTO VAN GUSTA VLIEGER
Keukenaanblik
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hoedemakers op maandag 18 jun 2018 '18
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft bij Keur Keukens in Haarlem en zijn daarbij zeer goed en prettig geadviseerd door Ton Stolker en Cornelis van Dalfsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 '18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. van Lente op donderdag 17 mei 2018 '18
Onlangs hebben wij een mooie nieuwe keuken bij Keur keukens gekocht. Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, geen gedoe en "what you see is what you get". Ook de plaatsing is vlot en vakkundig gedaan. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Fam. Loupatty op donderdag 17 mei 2018 '18
Onze keuze voor Keur Keukens uit Haarlem was een juiste keuze. Vanaf de eerste kennismaking met Cornelis van Dalfsen tot eindaflevering door monteur Henk een aantal maanden later. Cornelis heeft ons goed geholpen met bruikbare tips en voorstellen waar wij zelf niet aan gedacht hadden bij ons ontwerp. Het resultaat is een prachtige keuken waar wij nu elke dag met veel plezier gebruik van maken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Breng eens een bezoekje aan Keur Keukens in Haarlem. Succes verzekerd!
FOTO VAN FAM. LOUPATTY
Prachtige keuken als resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron Johannes op maandag 14 mei 2018 '18
Prettige verkoopafspraak met Dennis / duidelijke prijsafspraken en afspraken betreft andere zaken / vakkundige installatie / er moest 1 deurtje vervangen worden, dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom : TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Erik Granaat op dinsdag 8 mei 2018 '18
Volledige keuken gekocht en laten plaatsen. Bij aanschaf al direct aangenaam getroffen door de manier waarop door de verkoper werd meegedacht. Daarbij valt op dat het belang van de klant het enige is dat telt. Door omstandigheden moesten in een later stadium wijzigingen in de bestelling worden aangebracht. Ook daarbij werd goed meegedacht en konden wijzigingen in de bestelling zonder bijkomende kosten worden aangebracht. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Hier moest ter plekke een enkele creatieve oplossing bedacht worden. Bracht wel enig extra werk met zich, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. KeurKeukens is misschien soms iets duurder dan andere, maar je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart Soellaart op vrijdag 27 apr 2018 '18
Wij hebben een prachtige keuken aangeschaft bij keur keukens. Goed geholpen in de showroom tot en met de plaatsing! betrouwbaar, modern en zeer vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 '18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 '18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 '18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.