Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen. Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkoopadviseurs timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Al ruim 25 jaar een begrip
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.
Ervaringen
Er zijn 375 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren325 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Duurt te lang”
Door Bouwe Tol op maandag 17 mei 2021 21
Keuken is na bijna een jaar nog steeds niet af! Ik kan iedereen aanraden hier heel duidelijk met Arma over te communiceren voordat je met ze in zee gaat. Inmiddels zijn we 5 servicebeurten verder en wachten wij nog steeds op de laatste onderdelen. Er wordt steeds gezegd dat ze het met spoed oppakken, maar ondertussen hoor ik niks en moet ik er zelf achteraan bellen. Na de laatste servicebeurt zijn we inmiddels alweer ruim twee weken verder en nog steeds geen bevestiging ontvangen wanneer het wordt afgerond. Mijn vertrouwen is inmiddels gedaald tot nul en ik vraag me af of ze ons überhaupt wel serieus nemen en of ze het echt menen als ze zeggen dat ze een spoed opdracht voor de levering van de laatste kastjes bij de leverancier hebben uitgezet. Vorig jaar juli hebben wij onze keuken aangeschaft en in oktober 2020 is er begonnen met de montage. Bij de eerste levering bleken direct al een aantal onderdelen te ontbreken. Daarnaast waren niet alle planken van de kastjes mee geschilderd waardoor de buitenkant van onze keuken deels de kleur van de binnenkant had. De ontbrekende delen zijn later in een volgende aparte servicebeurt gebracht en gemonteerd. Als oplossing voor de niet gespoten kastjes is een schilder langsgekomen. Hij heeft de kastjes overgeschilderd, wat natuurlijk voor een ontzettend kleurverschil zorgt. Daarnaast was het ook niet recht gedaan. Als we überhaupt de juiste kleur hadden gehad, had ik dat nog liever zelf gedaan. Het zag er namelijk erg slordig uit. Inmiddels zijn er al 3 servicebeurten overheen gegaan en wachten we nog steeds op de levering van de juiste kleur kastjes. Twee weken geleden zouden dan eindelijk de juiste kastjes geleverd worden, maar toen was de levering (je raadt het al) wederom niet compleet. Alle bovenkastjes (waarvan de wand ook al was betegeld) zijn er toen uitgesloopt en vervangen, behalve het meest linker kastje. De kroon (die ook al uit meerdere delen bestond ipv uit een geheel) kon niet mooi voor een derde keer geplaatst worden en wordt nu ook vervangen. We wachten daarom nog steeds op de bevestiging wanneer dit allemaal wordt afgerond. Nogmaals, we zijn begonnen met de montage in oktober, de eerste gesprekken waren vorig jaar juni en in juli is de keuken gekocht. Dit proces duurt nu al bijna een jaar...
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
REACTIE VAN MERTS
Inmiddels heeft de teamleider mij gebeld om een afspraak te maken om alle restpunten op te lossen. Hierbij is de kookplaat vastgezet en zijn de overige restpunten netjes opgelost. De plinten blijken inderdaad niet leverbaar te zijn in een lengte langer dan 280cm, dus de naad tussen de plinten is helaas iets waar niets aan te doen is. Na het bezoek van de monteur zijn wij tevreden over de keuken en hopen wij er nog veel plezier van te mogen beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Hans van der Werf op donderdag 3 dec 2020 20
Zowel sales, aftersales als montage prima. Kwalitatief en sociaal een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn echt verdiend”
Door Chantal Chevallerau op maandag 23 nov 2020 20
Ik had al offertes laten opmaken bij Keukenkampioen, Superkeukens en Bruynzeel. Die van Bruynzeel had ik in eerste instantie ook voor akkoord getekend maar dat werd dusdanig slecht opgevolgd dat ik na klachtgesprek er nog onderuit kon. Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn. Ik besloot het zelf te gaan onderzoeken en te ervaren. Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf. Het bedrijf dat van origine was opgericht door 2 keukenmonteurs is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 28 monteurs die door het hele land werken. Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel. Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard. Drie weken geleden is de keuken dan eindelijk geleverd en gemonteerd. Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn. Na de montage belde hij weer om te checken of alles goed was gegaan. De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs). Het blad is extra dun zonder dat deze op plekken extra verstevigd hoeft te worden (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen meerprijs). Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen.
FOTO VAN CHANTAL CHEVALLERAU
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marcel Kistemaker op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed geholpen, vanaf eerste bezoek, inmeten, controleren en montage. Resultaat is een keuken die helemaal naar wens is en zeer netjes is gemonteerd!
FOTO VAN MARCEL KISTEMAKER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat heel mooi”
Door C. van den Ende op donderdag 29 okt 2020 20
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen, duidelijk advies en montage soepel verlopen. Afspraken werden nagekomen. Eindresultaat is heel mooi.
FOTO VAN C. VAN DEN ENDE
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van der Voet op maandag 12 okt 2020 20
Na het maken van een offerte waarbij er heel erg meegedacht wordt met de wensen die wij hadden. Verliep alles heel goed. Levering, montage, afspraken nakomen. Alles klopte. Wij zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door M. Zewald op woensdag 29 apr 2020 20
Wat betreft de ervaring met Keur: we zijn heel tevreden. In de showroom zijn we heel goed geholpen, zeer correct en vriendelijk. Goede ideeën van de verkoper gekregen. En een fijne en eerlijke manier van werken. Geen gedwongen snelle ondertekening van contracten maar ons gewoon netjes de tijd gunnen om erover na te denken. En de kwaliteit van het eindproduct is goed. Montage verliep vlekkeloos. Een probleem met de vaatwasser is onder garantie verholpen door de leverancier van de vaatwasser. Dus ook dat ging prima. Al met al absoluut een aanrader.
FOTO VAN M. ZEWALD
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Gert op woensdag 12 feb 2020 20
Keuken gekocht. Goed advies, goed meegedacht met onze wensen, flexibel omgegaan met wijzigingen en montage netjes uitgevoerd door eigen monteurs van het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten tevreden”
Door Ton en Willeke Bouwmeester op zaterdag 16 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Hele goede adviezen gekregen bij het uitzoeken en de prijsafspraken waren duidelijk. Latere aanpassingen van onze kant waren geen enkel probleem. Afspraken zijn goed nagekomen en de montage was perfect. ook daarbij nog goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN TON EN WILLEKE BOUWMEESTER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuze voor Keur”
Door Peter & Sascha op dinsdag 29 okt 2019 19
In april een keuken samengesteld met Jordie van Keur Keukens. De manier van "verkopen" hebben wij als enorm prettig ervaren. Er werd met ons mee gedacht om de keuken het beste vorm te geven binnen de ruimte die wij beschikbaar hadden. Vooraf hadden wij een budget samengesteld, deze hebben we ook in het begin van het proces gedeeld. Het uiteindelijke bedrag wat de keuken (Inc montage etc) ging kosten bleef hier binnen, terwijl wij juist het idee hadden dat het er redelijk boven zou uitkomen. Dit viel ons dus enorm mee! Tijdens de periode na het samenstellen van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we regelmatig (prettig) contact gehad, waarin nog een aantal aanpassingen gedaan werden. Vervolgens was het twee weken geleden zo ver, het plaatsen van de keuken ging gebeuren! In een dag hebben de monteurs de keuken geplaatst, wat op een fijne manier ging. Wederom werd met ons mee gedacht, een aantal aanpassingen ten opzichte van de schets werden ter plaatse uitgevoerd, waardoor onze keuken nog beter op onze wensen afgestemd werd. Na het plaatsen van de keuken bleken we toch nog een extra plank te willen in een kastje en bleek de kitrand wat scheurtjes te vertonen. Ook dit pakt Jordie direct op en wordt snel (over 2 weken al) gefixed. Al met al zijn wij erg blij dat we voor Keur Keukens gekozen hebben, we kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden!
FOTO VAN PETER & SASCHA
Keuken in de hoek
Reactie of foto toevoegen
“Geen loze kreten”
Door Fam. Kievit op maandag 14 okt 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Wij zijn zeer tevreden over de verkoper, de materiaaladviezen, de keuze, de montage en de afwerking. Monteurs werken netjes, bijv. ze ruimen keurig hun zaagsel ed. op. Apparatuur van Pelgrim, (met 8 jaar garantie) bevalt tot nu toe goed. "Afspraak is afspraak" is geen loze kreet voor DB keukens. Het is een fijne keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Robert Appelman op maandag 7 okt 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Paar keer terug geweest ivm de kleuren en apparatuur, elke keer opnieuw zeer vriendelijk ontvangen. Er werd ook zeer goed meegedacht door de verkoper (Sander). Na het eerste gesprek moesten we alles even verwerken, immers je wordt op andere ideeën gebracht en alternatieven aangegeven ivm apparatuur en dus de prijzen, maar het zet je aan het denken. Uiteindelijk onze droomkeuken uitgezocht waarbij het advies toch wel heel erg fijn was. Je hebt geen moment het idee dat je iets beslist zonder daar eerst over te kunnen overleggen en de mening van de verkoper te krijgen. Daarna begint het wachten, zeer netjes worden alle planningen gevolgd, je krijgt een mail wanneer levering, betalen, montage en ga zo maar door, alles klopt en wordt opgevolgd. Er was een issue met de gaskookplaat, er werd nu meteen een tijdelijke neergezet tot de nieuwe er was, en deze werd ook weer conform de planning gemonteerd. Al met al een aanrader om je keuken bij Keur te kopen, ze doen wat ze beloven en alles is er! Geen naleveringen. (op de achterwand na, dat wordt gemeten na de installatie, dus logisch).
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Raymond Maasland op vrijdag 5 jul 2019 19
Twee jaar geleden bij Keur Keukens een keuken gekocht, en onlangs had ik een technisch probleem. Het aankoopproces beviel ons al bijzonder goed. Geen gedoe met nepkortingen, geen dwang tot tekenen overeenkomst, goed meedenken met ontwerp, kortom rust en een professionele begeleiding bij het hele proces. Gewoon een goede offerte en een duidelijke prijs. Nu zal het misschien best zo zijn dat je een apparaat bij een discounter wat voordeliger kan krijgen misschien, maar wij kiezen liever voor kwaliteit, een faire prijs en geen gezeur. Ook de hele logistiek rond montage, en aanpassingen aan muren en electra verliep perfect. De afspraak was dat Keur alles uit handen zou nemen en ons zou "ontzorgen" en dat hebben ze dan ook keurig gedaan. Onlangs hadden we een probleem met de geleider van een lade die los liet. Dit 2 jaar na dato. Keur stuurde keurig volgens afspraak een monteur (allemaal nette mensen trouwens) en die repareerde het. Om eventuele vergelijkbare problemen aan de andere laden te voorkomen paste hij die ook gelijk maar aan. Aanrader dus!
FOTO VAN RAYMOND MAASLAND
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
FOTO VAN M. RODE
Reactie of foto toevoegen
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
FOTO VAN LILLY EN HANS STASSE
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
REACTIE VAN MIEKE
Ons kookpaleis!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Geen zorgen”
Door Long Huynh op dinsdag 15 nov 2016 16
Geholpen door Cornelis Dalfsen, zeer tevreden over de informatie en transparantie. Geen verborgen kosten en zeer goede advies gekregen. DB Keukens gaan niet voor winst, maar willen het beste voor jou. Montage liep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en het waren twee vriendelijke mannen. Alles is netjes achtergelaten. bij DB Keukens heb je geen zorgen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op zaterdag 10 sep 2016 16
Goede zaak, waar meegedacht wordt door de verkopers. We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Bij vragen naderhand konden we direct contact opnemen met 'onze' verkoper en zijn we steeds netjes en snel geholpen. De montage verliep ook prima. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door lia Groeneveld op donderdag 23 jun 2016 16
Wij hebben een keuken gekocht. De advisering in de winkel was top. Wij hebben ons geen enkele keer opgejaagd gevoeld. Cornelis dacht met ons mee en kwam met precies de goede adviezen. Verder ging alles volgens afspraak. Het bezorgen de voorbereiding en de montage perfect geregeld. Lift stuk, geen probleem, de bezorging gaat gewoon door.
FOTO VAN LIA GROENEVELD
Keuk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zorgvuldig”
Door R.Draaisma Almere op woensdag 3 feb 2016 16
Dit is de 3e keuken welke we hier bij Keur keukens hebben gekocht.
De laatste keuken Ging bijna 20 jaar mee. De service apspraak is afspraak is perfect aflevering perfekt. En over de montage alleen maar goeds nette monteurs. Welke zeer zorg vuldig werkten alles in 1 keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Kritische consument beveelt aan”
Door Monique en Egbert Vos op dinsdag 19 jan 2016 16
Onze ervaringen met Keurkeukens zijn in 1 woord Geweldig!! Na vele keukenleveranciers bezocht te hebben was het eerste contact met Cornelis van Keurkeukens een verademing! Zijn deskundig en nuchtere advies heeft ons erg geholpen bij de definieve keuze van onze keuken waar we ontzettend tevreden mee zijn. Ook in de follow up verdient Keurkeukens een dikke pluim!! Bij montage van onze keuken deed zich een onvoorzien probleem op dat door de monteurs direct voortvarend en zeer keurig is opgepakt. Geen enkel probleem! De monteurs constateerden zelf nog een kleine productiefout die ons in het geheel niet opgevallen was, maar binnen zeer korte termijn werd opgelost! Daags na levering van onze keuken ern montage werden we benaderd door Cornelis met de vraag of alles naar wens verlopen was. Het antwoord is JA! Wij, kritische consumenten, bevelen Keurkeukens aan iederaan aan!! Een dikje 10
FOTO VAN MONIQUE EN EGBERT VOS
Heel tevreden met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fam. Schoonebeek op maandag 9 nov 2015 15
Wat een prachtige keuken, wat een kwaliteit van de materialen, wat een vakkundige montage (waarbij je mag meedenken en -wensen!) en wat een vriendelijk personeel. Iedereen van Keur Keukens Haarlem duizendmaal dank.
FOTO VAN FAM. SCHOONEBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Sjors Robroek op woensdag 10 jun 2015 15
Keuken is binnen de afgesproken tijd geleverd, montage en aansluiting is professioneel gedaan, alles is netjes aangesloten en het afval van de oude keuken weer afgevoerd. Een klein minpunt was dat er in de bouwtekening een aansluiting voor een vonkontsteking stond, maar dat het gasstel hier geen aansluiting voor heeft, maar dit is een minimaal probleem op een verder erg goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Verbeek op zaterdag 6 jun 2015 15
Wij hebben bij Keur Keukens onze nieuwe keuken uitgezocht en we zijn zeer te spreken over de service. Niet opdringerig en ze denken met je mee. Over de prijs valt ook prima te praten. Wij kozen voor een excellentic keuken en de kwaliteit is heel goed. Er wordt ook nog bij je thuis nagemeten zodat het geheel klopt. We werden een week voor de plaatsing door de verkoper gebeld of ze nog ergens mee konden helpen en na het plaatsen nogmaals om te vragen hoe het was gegaan. De keukenmonteur heeft de dag voor het plaatsen ook nog gebeld om zijn komst aan te kondigen. Wat een service! Montage ging ook keurig en bij de check werden de kleine foutjes eerder door de monteur opgemerkt ipv. door ons. Daardoor wordt eea. aan platen in het zicht nog vervangen.
Wij hebben Keur Keukens ook bij vrienden aanbevolen want wij zijn er echt zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord geweldig”
Door fam Wanders op dinsdag 23 dec 2014 14
Wij zijn zeer tevreden over Keur keukens. Dat begon al bij binnenkomst. We werden vriendelijke ontvangen en professioneel met verstand van zaken te woord gestaan. We besloten al snel tot een vervolgafspraak waar we op deskundige wijze zijn begeleid door Cornelis van Dalfsen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Met geduld,zonder enige druk heeft hij ons geholpen bij de invulling van alle details.Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met oplossingen als dat nodig was. Alle lof ook voor de montage. Er werd netjes gewerkt, de mensen waren er op de afgesproken tijd, waren correct inde omgang en werkte hard. Keur keukens kunnen wij dan ook van harte aanbevelen! Cijfer 10.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
FOTO VAN S. POTH
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit door meedenken met klant!”
Door Nynke S. op woensdag 15 okt 2014 14
Onze ervaring met Keuk Keukens is enorm positief. Een verademing na ons eerste bezoek aan een andere keukenzaak.
Keur Keukens adviseert op prettige wijze en neemt alle tijd om te komen tot een goed keuken ontwerp. Als consument voel je je 'veilig', omdat Keur Keukens afspraken nakomt en betrouwbaar is. Er is voldoende keus voor ieder budget, er zijn inspirerende materialen en keukenopstellingen om uit te kunnen kiezen. Bij de montage bleek een muurtje iets langer te zijn dan was ingemeten. Binnen twee weken was er een nieuw natuurstenen blad met een extra kastje geïnstalleerd, van exact de juiste kwaliteit (zonder extra montagekosten). Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
FOTO VAN VAN ANH
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader!”
Door Paul op maandag 18 aug 2014 14
Via Qasa uiteindelijk terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem vanwege de goede recensies. En ik moet zeggen, ook ik heb zeer positieve ervaringen met deze keukenspeciaalzaak! Van tevoren had ik zelf al een vrij duidelijk beeld van wat ik wilde hebben en op basis hiervan heeft de verkoper mij deskundig geadviseerd. Hij respecteerde mijn ideeën, maar kwam met goede suggesties om het resultaat nog nét wat mooier uit te laten komen. De montage is perfect verlopen met veel oog voor detail. De monteurs waren professioneel en alle afspraken werden keurig nageleefd. Na het installeren bleek een kastje licht beschadigd (tijdens het vervoer), maar Keur heeft zonder moeilijk te doen en kosteloos een nieuw frontje geïnstalleerd. De monteur vertelde dat Keur soms jaren later terug komt als er toch nog onverhoopt een probleem is en dat lees ik ook in andere recensies. Ik ben zeer blij met m'n nieuwe keuken. Het resultaat ziet er strak en fris uit en past goed bij de rest van m'n huis. Als ik ooit weer een nieuwe keuken aanschaf, zal ik zeker weer langs Keur gaan!
FOTO VAN PAUL
Nieuwe keuken: Precies wat ik voor ogen had!
Reactie of foto toevoegen
“klasse!”
Door S. DE VRIES op vrijdag 25 jul 2014 14
4 jaar geleden bij Keur Keukens in Haarlem een complete keuken gekocht. Nu ging de vaatwasser stuk, dit was zo'n dure reparatie dat het niet de moeite loonde. Keur vond ook dat dit niet binnen deze termijn mocht gebeuren, ondanks dat de garantie 2 jaar was en de fabrikant inmiddels faillietm heeft dit bedrijf ons een hele nieuwe vaatwasser geleverd en hoefden wij alleen maar de montage en voorrijkosten te betalen, super oplossing, echt klasse! Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door SH op dinsdag 8 jul 2014 14
In december '13 keuken laten plaatsen door Keur. Vanaf binnenlopen showroom tot oplevering van laatste losse eindjes heel prettige ervaring. No-nonsense, echt adviseren ipv gladde verkoop en Keur maakt waar, waar ze prat op gaan: uitstekende montage door hun eigen monteurs. Stuk voor stuk nette, communicatieve en behulpzame mannen. Ook bij ons waren er een paar onvoorziene dingetjes (muur niet helemaal recht, krasje op deurtje, deurtje dat achteraf niet helemaal lekker druk-opent/sluit). Monteurs overleggen terplekke oplossingen of regelen dat er weer iemand terugkomt (voor nieuw deurtje). Geen gezeur, gedoe ... 'vanzelfsprekende service. TOP! Keur doet wat ze zeggen, ook qua prijs: Valt inderdaad weinig te onderhandelen, maar prijs is fair, dus zeker voor wie hier niet van houdt prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Niks op aan te merken!!!”
Door Karlas op woensdag 25 jun 2014 14
Na een tijdje rondkijken op internet (Reviews, fora etc) zijn wij bij Keur keukens in haarlem terecht gekomen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat alle positieve reviews waar zijn. Geweldige service, en als er een euvel is wordt er gezocht naar een passende oplossing. Dit alles gaat in uitstekend overleg. Over de montage van de keuken niets dan lof. Alles tot in de puntjes geregeld met externe bedrijven. (Tegelzetters/Stukadoors noem maar op). Er wordt met je meegedacht en als er een keuze gemaakt moet worden is er altijd eerst overleg. Boven dat is iedereen erg vriendelijk en geduldig en er word niks overhaast. De prijzen zijn wellicht iets hoger dan gemiddeld maar daar krijg je dus wel wat voor terug. Bovendien kan je een keuken zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. Dus het is maar net wat je wensen zijn. Kortom een goede ervaring rijker. Het is toch altijd maar afwachten. In de toekomst staat Keur keukens bij ons op nummer 1!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Immanuelkerk, van Egmondstraat Haarlem op zaterdag 6 feb 2021 21
Voor ons beperkte budget zijn we uitstekend geadviseerd door Joanne Grisnich. Het was niet eenvoudig om zowel een mooie "kook keuken " als een dranken bar in te richten. Met elkaar zijn we er fantastisch uitgekomen. Ook de installateurs hebben hun werk zeer goed gedaan. We zijn héél blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Door Hendriksen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij dachten: zo veel goede reviews, dan moet er wel iets goed gaan bij Keur Keukens. En dat klopte. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Grote complimenten voor onze adviseur Jochem die met veel geduld met ons meedacht. Geen moment voelde we ons verplicht om de keuken te kopen en juist daarom hebben we het gedaan. Ook veel bewondering voor de monteurs Eef en Rene. Zij werkten zo netjes, dat hebben we in onze hele verbouwing niet bij andere werklui gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Bas Vos op maandag 18 jan 2021 21
Tweede keuken die we bij Keur hebben laten ontwerpen en plaatsen. Heel tevreden over het gehele proces, van ontwerpen en plaatsing tot na-zorg. Kwaliteit van de keuken is ook goed, niks op aan te merken! Tijdens het ontwerpen wordt goed meegedacht over het ontwerp. Communicatie over levermomenten is duidelijk. Monteurs zijn deskundig en werken heel netjes. Na-zorg is ook top. Kortom, niks op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Eva Lith-Poppink op woensdag 30 dec 2020 20
Jordie de Gast was onze verkoper bij Keur keukens, waar we wederom onze keuken bestelden. Vorige keer beviel het ons al zo goed en nu voor ons nieuwe huis wisten we waar we wezen moesten. Wat een service, kennis en flexibiliteit. Er werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. We hebben weer een droomkeuken en ik kan oprecht iedereen Keur ( en Arma) van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nico West op woensdag 30 dec 2020 20
Wat een verademing. Een keukenzaak waarbij je wanneer je de winkel verlaat niet het gevoel hebt dat je wordt opgelicht. Wij hebben de begeleiding tijdens het aankoopproces als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze verkoper Jordie de Gast heeft ruim de tijd genomen om onze wensen door te nemen en dit te vertalen naar een keuken die perfect aansluit bij onze wensen. Met de 3D tekening krijg je een zeer goede indruk. Ook vonden wij de transparante werkwijze erg prettig. De opbouw is logisch en je weet precies waar je voor betaalt. Niet alleen de verkoop, maar ook de plaatsing was een prettige ervaring. De bezorgers hebben respect voor je nieuwe spullen. Er werden doeken over ons parket gelegd om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens kwam het montageteam de keuken plaatsen. Overduidelijk vaklui die weten wat ze doen. Ze hebben ruim de tijd genomen, werken netjes en gaan pas weg als alles werkt. Wij kunnen iedereen Keur Keukens aanraden. Zij nemen alle vooroordelen over keukenzaken direct bij je weg.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roosmarijn Kuipers op donderdag 24 dec 2020 20
Allereerst waren wij erg tevreden over het meedenken van Jordie de Gast, hij heeft ons erg geholpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat de keuken was geplaatst voldeed het aan onze verwachtingen, wat een service. Ik zou keur keukens aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor het installatie team”
Door Els op maandag 21 dec 2020 20
Goede informatie en meedenken bij uitzoeken keuken! En een 10 voor het installatie team. Ze denken mee en gaan niet weg voor alles werkt en klant tevreden is! Onze volgende keuken zou ik weer bij Keur Keukens kopen. Ook de prijs is top!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische u-keuken”
Door Leo Schrama op zondag 20 dec 2020 20
Vanaf de bestelling deze zomer tot en met de plaatsing van de keuken afgelopen week (twee dagen) alles tiptop geregeld. Bijzonder correct en vriendelijk vanaf het aankoopadvies afgestemd op onze wensen tot en met de plaatsing van de keuken. Professionele monteurs met hart voor de klant en de zaak. Fantastische u-keuken. We zijn er blij mee. Keur Keukens doet wat het je toezegd.
FOTO VAN LEO SCHRAMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanine Mulders op woensdag 9 dec 2020 20
Zeer tevreden. Eerlijke en persoonlijke service. Betrokken verkoper. Keurige en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Wijker op maandag 7 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van de keuken. Jochem was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan door Klaas en zijn collega. Ik had het idee dat er geen tijdsdruk was, waardoor ze rustig konden werken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
REACTIE VAN DENISE
Uiteindelijk met de teamleider gesproken en is alles netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenblad”
Door Sarah op dinsdag 10 nov 2020 20
Hoewel de keuken er al even staat, over het blad en kraan/wasbak werden we het maar niet eens. Met veel tijd en geduld hebben de heren van Keur Keukens ons meegenomen in de voor en tegens van materialen en ontwerp. Ook de woning en gezinssamenstelling nemen ze hierin mee. Als het er dan in zit klopt alles. Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Willem de Beurs op zondag 8 nov 2020 20
Complete keuken gekocht. Ging met installeren met hobbels,maar achteraf top. Dinerbon voor overlast ontvangen. Na ontevredenheid over vaatwasser is vanuit Keur zelf voorgesteld deze om te ruilen naar ander type. Na omruilen volledig tevreden en groot compliment. Soms als er gewerkt wordt gaan zaken wel eens niet helemaal goed, maar dan gaat het om de uiteindelijk afhandeling en deze verdient een groot compliment. Kortom top bedrijf, betrouwbaar en servicegericht
FOTO VAN WILLEM DE BEURS
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Marianne en Gerard W op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij hebben na zoeken op het internet een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Ik had al een plan gemaakt voor de opstelling maar we zijn er met Chantal goed uitgekomen die er ook aardig kijk op had. We hebben geen grote keuken maar we konden net als de oude keuken met een aangepast model goed uit de weg. We hebben de spoelbakken en de kookplaat aan moeten passen. Na twee overleg sessies waren we er uit. De kleur van de keuken was ook een heikel punt om dat we die aan de bestaande vloer wilde aanpassen, en kregen het advies om in een verfwinkel de kleur uit te zoeken en dat lukte voor ons ook. Chantal legde uit dat het plaatsen van de keuken wel een paar maanden kon duren in verband met drukte, maar dat was voor ons geen probleem. Hebben voor het definitief inmeten daarna een tekening gehad voor het aanpassen van water, afvoer, en elektraleidingen dat dat vooraf het plaatsen van de keuken klaar was.
Ook hadden we nog een bijpassend vensterbankje als het aanrechtblad erbij besteld. Waar wij heel blij mee waren, dat ze heel vakkundige monteurs hebben en dat er ook geen problemen met de levering van de keuken was alles in een keer goed. Vol Lof hier over houden zo.
FOTO VAN MARIANNE EN GERARD W
Keuken met groene fronten met tegelachterwand
+ Toon extra foto van Marianne en Gerard W
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Vibeke Cohen op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben recentelijk een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem; afgelopen week is deze bij ons geplaatst. Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen en door het hele proces heen, zijn we bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen, vooral door Chantal maar ook door haar collega's. Al onze wensen qua kleuren, materiaal, stijl, indeling en zelfs budget zijn vervuld. Geen vraag, wens of eis was te lastig, en we hadden er best een heleboel. Ik was meerdere keren in de showroom om dingen aan te passen, nog een keer bekijken of om staaltjes te lenen voor het aankoop van tegels. Altijd ben ik met veel geduld en begrip geholpen, en altijd erg vriendelijk. Toen bleek dat de bestelde afwasmachine niet op tijd geleverd kon worden, zijn we opgebeld met de vraag of we wilde wachten, of liever een andere machine. De aangeboden machine was een duurder merk, deze hebben we voor dezelfde prijs gekregen en deze is gelijk met de keuken geïnstalleerd. Keur Keukens was de zoveelste keukenwinkel die we in ons zoektocht naar de perfecte keuken bezochten, en vanaf het begin hadden we een goed gevoel. Alles klopte gewoon! Ook de installateurs waren bijzonder professioneel en hebben erg netjes gewerkt. Een kast die aan de binnenkant beschadigd bleek te zijn, werd gelijk geregistreerd en een nieuwe kast besteld, zonder dat we daarom gevraagd hebben. Alle verpakkingsmateriaal en troep werd netjes meegenomen, dat hebben we bij andere bedrijven wel anders gezien. Ik sta nog ieder dag vol bewondering te kijken naar ons prachtige nieuwe keuken, bijna te mooi om te gebruiken! Dank, dank, dank!
FOTO VAN VIBEKE COHEN
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Van Dort op vrijdag 25 sep 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die geplaatst is door Arma / Keur. De monteurs zijn altijd stipt op tijd. Ze werken netjes en doen alles in overleg met de klant. De monteurs zijn echte vakmensen. Drie jaar geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma. Nu onze nieuwe keuken laten plaatsen door Keur / Arma. In beide gevallen zijn wij zeer tevreden. De keuken was nagenoeg klaar en toen kwamen de monteurs er achter dat er toch iets mis was met de afvoer. Het was rond 16.00 uur en toen besloten ze toch nog het probleem te gaan verhelpen. Echt grote klasse van deze mannen. Ze zijn nog twee uur bezig geweest maar nu is alles wel perfect. Echt top service. Onze complimenten aan Freek, Leander en Geert Rico. Grote klasse mannen. Petje af voor jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Rust”
Door M.J. De Munk op woensdag 23 sep 2020 20
Absoluut een aanrader Keur Keukens. Geen gepush. Gewoon eerlijk rustig en goed advies. Vragen geen probleem. "Problemen" worden gewoon opgelost. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN M.J. DE MUNK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed”
Door E. Duivenvoorde op donderdag 10 sep 2020 20
Bijzondere fijne ervaring gehad bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken bij Keur Keukens. Vanaf eerste bezoek aan de showroom (eerst kon ik ongestoord mijn gang gaan in de showroom en daarna zonder afspraak uitstekend geholpen) tot aan plaatsing van de keuken is alles keurig verlopen. Goede en volledige communicatie gedurende het proces. Alles keurig op tijd en volledig geleverd zonder gebreken. Keuken werd geplaatst door professionele en vriendelijke monteurs die zeer netjes werken (alle verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd nadat iets was uitgepakt bijvoorbeeld). Er werd meegedacht met ad-hoc oplossingen bij het plaatsen van de keuken en ontstaan meerwerk is niet in rekening gebracht. Keuken zelf ziet er ook zeer goed uit en past tot op de millimeter in de ruimte. Ik zocht een keukenzaak waarbij ik zorgeloos een keuken kon kopen en door laten plaatsen en Keur Keukens heeft dat waargemaakt. De slogan "afspraak is afspraak" is geen loze praat bij dit bedrijf. En daarvoor betaal je niet eens de hoofdprijs in keukenland. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Denise & Wilfred van der Kluft op vrijdag 28 aug 2020 20
Toen wij besloten, na lang twijfelen, dat we een nieuwe keuken zouden gaan kopen zijn we ons gaan oriënteren. We wisten goed wat we wilden en we hadden al een voorkeur voor Siematic maar stonden ook open voor andere merken. We gingen op pad en zijn langs verschillende keukenbedrijven gegaan bv in Vila Arena en andere in de omgeving. We werden niet goed van de vervelende schreeuwerige manier van verkopen en de praatjes van de verkopers alles erop gericht om maar zo snel mogelijk een keuze te maken en te tekenen bij het kruisje. We zagen mooie keukens maar het personeel zorgde er voor dat we zo snel mogelijk de winkel wilde verlaten. Als dat type mensen ook de keuken komt plaatsen we hadden er geen zin in dus dan nog maar een tijdje de oude keuken.... maar ja het bleef toch kriebelen. We zijn gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere mensen en kwamen bij Keur keukens in Haarlem die erg veelbelovend werd aangeprezen precies het bedrijf dat we zochten.

Het eerste bezoek van de showroom was een verademing we werden met rust gelaten en we konden rustig kijken en als we info wilde dan waren we welkom. Na een tijdje zijn "wij" een gesprek aangegaan en daar werd ons verteld hoe ze werken en dat gaf ons weer goede moed om toch aan de nieuwe keuken te beginnen. "We doen niet aan afdingen de prijzen staan vast" Je kunt stap voor stap zien wat het kost en vind je bepaalde onderdelen te duur dan kies je voor een goedkopere versie of je laat het weg als dat kan. Heerlijk op ons gemak de keuken samengesteld met iemand die wist waar ze het over had en ook meedacht bij bepaalde keuzes maar niets doordramde en de keuze helemaal aan ons over liet. Ze nam alle tijd en aan het eind was er een schitterende 3D tekening van de nieuwe keuken met het bedrag die het ons zou gaan kosten. We namen de voorlopige offerte mee naar huis en zouden contact opnemen als we verder wilden. Wat we ook belangrijk vonden is dat ze eigen monteurs hebben dus er komt geen aannemer in je huis die zo snel mogelijk de keuken wil plaatsen en bij "niet goed" altijd naar de nadere partij wijst. Na wat finetuning en toch wat andere keuzes zijn we de uiteindelijke keuken gaan bestellen ook dit ging weer in alle rust de sfeer in de showroom is heel prettig. Daarna is alles volgens afspraak verlopen twee monteurs hebben in twee dagen tijd op hun gemak, zonder schreeuwerige radio, alles in overleg en keurig netjes de keuken geplaatst. Er bleek door de leverancier wel een paar foutjes gemaakt te zijn waar Keurkeukens niets aan kon doen dus moesten er een aantal weken later nog wat aanpassingen gedaan worden. En ook hier weer geen discussie gewoon de keuken zo afleveren als afgesproken. We zijn super tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke eindresultaat. We raden iedereen aan om alle "Keuken Cowboys" te negeren en naar dit bedrijf te gaan wij vonden het een verademing. En wow wat is die keuken mooi geworden !!!
FOTO VAN DENISE & WILFRED VAN DER KLUFT
Witte keuken
+ Toon extra foto van Denise & Wilfred van der Kluft
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen goed de tijd”
Door Coen Timmer op donderdag 6 aug 2020 20
Zeer klantvriendelijk, veel tijd genomen om tot de juiste keuken te komen. Levering volgens afspraak met zeer netjes en secuur werkende monteur. De keuken bleek niet helemaal te passen als gevolg van verkeerde aannames bij het inmeten. Dit heeft tot vertraging geleid, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
+ Toon extra foto van Peter en Inge
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.