Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB Keukens. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Artic Keukens (Utrecht)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 312 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren273 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 '19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 '19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
FOTO VAN M. RODE
Reactie of foto toevoegen
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 '18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 '17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
FOTO VAN LILLY EN HANS STASSE
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
REACTIE VAN MIEKE
Ons kookpaleis!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Geen zorgen”
Door Long Huynh op dinsdag 15 nov 2016 '16
Geholpen door Cornelis Dalfsen, zeer tevreden over de informatie en transparantie. Geen verborgen kosten en zeer goede advies gekregen. DB Keukens gaan niet voor winst, maar willen het beste voor jou. Montage liep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en het waren twee vriendelijke mannen. Alles is netjes achtergelaten. bij DB Keukens heb je geen zorgen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op zaterdag 10 sep 2016 '16
Goede zaak, waar meegedacht wordt door de verkopers. We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Bij vragen naderhand konden we direct contact opnemen met 'onze' verkoper en zijn we steeds netjes en snel geholpen. De montage verliep ook prima. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 '16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 '16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door lia Groeneveld op donderdag 23 jun 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. De advisering in de winkel was top. Wij hebben ons geen enkele keer opgejaagd gevoeld. Cornelis dacht met ons mee en kwam met precies de goede adviezen. Verder ging alles volgens afspraak. Het bezorgen de voorbereiding en de montage perfect geregeld. Lift stuk, geen probleem, de bezorging gaat gewoon door.
FOTO VAN LIA GROENEVELD
Keuk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 '16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 '16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 '16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zorgvuldig”
Door R.Draaisma Almere op woensdag 3 feb 2016 '16
Dit is de 3e keuken welke we hier bij Keur keukens hebben gekocht.
De laatste keuken Ging bijna 20 jaar mee. De service apspraak is afspraak is perfect aflevering perfekt. En over de montage alleen maar goeds nette monteurs. Welke zeer zorg vuldig werkten alles in 1 keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Kritische consument beveelt aan”
Door Monique en Egbert Vos op dinsdag 19 jan 2016 '16
Onze ervaringen met Keurkeukens zijn in 1 woord Geweldig!! Na vele keukenleveranciers bezocht te hebben was het eerste contact met Cornelis van Keurkeukens een verademing! Zijn deskundig en nuchtere advies heeft ons erg geholpen bij de definieve keuze van onze keuken waar we ontzettend tevreden mee zijn. Ook in de follow up verdient Keurkeukens een dikke pluim!! Bij montage van onze keuken deed zich een onvoorzien probleem op dat door de monteurs direct voortvarend en zeer keurig is opgepakt. Geen enkel probleem! De monteurs constateerden zelf nog een kleine productiefout die ons in het geheel niet opgevallen was, maar binnen zeer korte termijn werd opgelost! Daags na levering van onze keuken ern montage werden we benaderd door Cornelis met de vraag of alles naar wens verlopen was. Het antwoord is JA! Wij, kritische consumenten, bevelen Keurkeukens aan iederaan aan!! Een dikje 10
FOTO VAN MONIQUE EN EGBERT VOS
Heel tevreden met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fam. Schoonebeek op maandag 9 nov 2015 '15
Wat een prachtige keuken, wat een kwaliteit van de materialen, wat een vakkundige montage (waarbij je mag meedenken en -wensen!) en wat een vriendelijk personeel. Iedereen van Keur Keukens Haarlem duizendmaal dank.
FOTO VAN FAM. SCHOONEBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Sjors Robroek op woensdag 10 jun 2015 '15
Keuken is binnen de afgesproken tijd geleverd, montage en aansluiting is professioneel gedaan, alles is netjes aangesloten en het afval van de oude keuken weer afgevoerd. Een klein minpunt was dat er in de bouwtekening een aansluiting voor een vonkontsteking stond, maar dat het gasstel hier geen aansluiting voor heeft, maar dit is een minimaal probleem op een verder erg goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Verbeek op zaterdag 6 jun 2015 '15
Wij hebben bij Keur Keukens onze nieuwe keuken uitgezocht en we zijn zeer te spreken over de service. Niet opdringerig en ze denken met je mee. Over de prijs valt ook prima te praten. Wij kozen voor een excellentic keuken en de kwaliteit is heel goed. Er wordt ook nog bij je thuis nagemeten zodat het geheel klopt. We werden een week voor de plaatsing door de verkoper gebeld of ze nog ergens mee konden helpen en na het plaatsen nogmaals om te vragen hoe het was gegaan. De keukenmonteur heeft de dag voor het plaatsen ook nog gebeld om zijn komst aan te kondigen. Wat een service! Montage ging ook keurig en bij de check werden de kleine foutjes eerder door de monteur opgemerkt ipv. door ons. Daardoor wordt eea. aan platen in het zicht nog vervangen.
Wij hebben Keur Keukens ook bij vrienden aanbevolen want wij zijn er echt zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord geweldig”
Door fam Wanders op dinsdag 23 dec 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over Keur keukens. Dat begon al bij binnenkomst. We werden vriendelijke ontvangen en professioneel met verstand van zaken te woord gestaan. We besloten al snel tot een vervolgafspraak waar we op deskundige wijze zijn begeleid door Cornelis van Dalfsen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Met geduld,zonder enige druk heeft hij ons geholpen bij de invulling van alle details.Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met oplossingen als dat nodig was. Alle lof ook voor de montage. Er werd netjes gewerkt, de mensen waren er op de afgesproken tijd, waren correct inde omgang en werkte hard. Keur keukens kunnen wij dan ook van harte aanbevelen! Cijfer 10.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 '14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
FOTO VAN S. POTH
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit door meedenken met klant!”
Door Nynke S. op woensdag 15 okt 2014 '14
Onze ervaring met Keuk Keukens is enorm positief. Een verademing na ons eerste bezoek aan een andere keukenzaak.
Keur Keukens adviseert op prettige wijze en neemt alle tijd om te komen tot een goed keuken ontwerp. Als consument voel je je 'veilig', omdat Keur Keukens afspraken nakomt en betrouwbaar is. Er is voldoende keus voor ieder budget, er zijn inspirerende materialen en keukenopstellingen om uit te kunnen kiezen. Bij de montage bleek een muurtje iets langer te zijn dan was ingemeten. Binnen twee weken was er een nieuw natuurstenen blad met een extra kastje geïnstalleerd, van exact de juiste kwaliteit (zonder extra montagekosten). Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 '14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
FOTO VAN VAN ANH
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader!”
Door Paul op maandag 18 aug 2014 '14
Via Qasa uiteindelijk terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem vanwege de goede recensies. En ik moet zeggen, ook ik heb zeer positieve ervaringen met deze keukenspeciaalzaak! Van tevoren had ik zelf al een vrij duidelijk beeld van wat ik wilde hebben en op basis hiervan heeft de verkoper mij deskundig geadviseerd. Hij respecteerde mijn ideeën, maar kwam met goede suggesties om het resultaat nog nét wat mooier uit te laten komen. De montage is perfect verlopen met veel oog voor detail. De monteurs waren professioneel en alle afspraken werden keurig nageleefd. Na het installeren bleek een kastje licht beschadigd (tijdens het vervoer), maar Keur heeft zonder moeilijk te doen en kosteloos een nieuw frontje geïnstalleerd. De monteur vertelde dat Keur soms jaren later terug komt als er toch nog onverhoopt een probleem is en dat lees ik ook in andere recensies. Ik ben zeer blij met m'n nieuwe keuken. Het resultaat ziet er strak en fris uit en past goed bij de rest van m'n huis. Als ik ooit weer een nieuwe keuken aanschaf, zal ik zeker weer langs Keur gaan!
FOTO VAN PAUL
Nieuwe keuken: Precies wat ik voor ogen had!
Reactie of foto toevoegen
“klasse!”
Door S. DE VRIES op vrijdag 25 jul 2014 '14
4 jaar geleden bij Keur Keukens in Haarlem een complete keuken gekocht. Nu ging de vaatwasser stuk, dit was zo'n dure reparatie dat het niet de moeite loonde. Keur vond ook dat dit niet binnen deze termijn mocht gebeuren, ondanks dat de garantie 2 jaar was en de fabrikant inmiddels faillietm heeft dit bedrijf ons een hele nieuwe vaatwasser geleverd en hoefden wij alleen maar de montage en voorrijkosten te betalen, super oplossing, echt klasse! Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door SH op dinsdag 8 jul 2014 '14
In december '13 keuken laten plaatsen door Keur. Vanaf binnenlopen showroom tot oplevering van laatste losse eindjes heel prettige ervaring. No-nonsense, echt adviseren ipv gladde verkoop en Keur maakt waar, waar ze prat op gaan: uitstekende montage door hun eigen monteurs. Stuk voor stuk nette, communicatieve en behulpzame mannen. Ook bij ons waren er een paar onvoorziene dingetjes (muur niet helemaal recht, krasje op deurtje, deurtje dat achteraf niet helemaal lekker druk-opent/sluit). Monteurs overleggen terplekke oplossingen of regelen dat er weer iemand terugkomt (voor nieuw deurtje). Geen gezeur, gedoe ... 'vanzelfsprekende service. TOP! Keur doet wat ze zeggen, ook qua prijs: Valt inderdaad weinig te onderhandelen, maar prijs is fair, dus zeker voor wie hier niet van houdt prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Niks op aan te merken!!!”
Door Karlas op woensdag 25 jun 2014 '14
Na een tijdje rondkijken op internet (Reviews, fora etc) zijn wij bij Keur keukens in haarlem terecht gekomen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat alle positieve reviews waar zijn. Geweldige service, en als er een euvel is wordt er gezocht naar een passende oplossing. Dit alles gaat in uitstekend overleg. Over de montage van de keuken niets dan lof. Alles tot in de puntjes geregeld met externe bedrijven. (Tegelzetters/Stukadoors noem maar op). Er wordt met je meegedacht en als er een keuze gemaakt moet worden is er altijd eerst overleg. Boven dat is iedereen erg vriendelijk en geduldig en er word niks overhaast. De prijzen zijn wellicht iets hoger dan gemiddeld maar daar krijg je dus wel wat voor terug. Bovendien kan je een keuken zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. Dus het is maar net wat je wensen zijn. Kortom een goede ervaring rijker. Het is toch altijd maar afwachten. In de toekomst staat Keur keukens bij ons op nummer 1!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Harry op zondag 8 jun 2014 '14
We hebben een hele mooie keuken gekocht bij Keur. Onze keuze voor Keur ontstond in het begin vooral door de goede reacties. Later in de gesprekken met Cornelis blijkt dat dat de service niet alleen bestaat uit een goede oplevering maar ook een heel goed traject daarvoor. Super! En toen de montage, nou de verhalen zijn juist hoor! Perfect geplaatst, aardige monteurs en alles compleet, in een keer! We zijn heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Allermooiste keuken? Van Keur Keukens Haarlem!”
Door Machteld Wiegmans op donderdag 23 jan 2014 '14
Begin december 2013 werd onze keuken - gekocht bij Keur Keukens in Haarlem - geplaatst. Een spannend moment, maar onze stoutste verwachtingen werden bewaarheid; de strakke, minimalistische vormgeving in combinatie met de prachtige Neff-apparatuur leverde een schitterend eindresultaat op! We zijn er superblij mee. Maar ook over het hele voortraject zijn we zeer te spreken. We waren eerst bij twee gerenommeerde zaken gaan kijken en hadden al snel een sterke voorkeur voor Keur Keukens Haarlem. In hun royale showroom was het namelijk makkelijk om keuzes af te wegen, het personeel was bijzonder kundig en vriendelijk, maar ook de bedrijfsfilosofie sprak ons direct aan. Een degelijk bedrijf, heel prettig. Een groot compliment willen we geven aan de nog jonge verkoper (voorzien van een eindeloos geduld) die steeds inhoudelijk geweldig met ons meedacht en adviseerde. De montage werd enige weken later met grote zorg en in alle rust gedaan en alle rommel werd keurig opgeruimd. De nageleverde smetplint is inmiddels ook aangebracht. Hulde dus voor Keur Keukens, voor hun kundige verkoper, goede adviezen, hoge kwaliteit van materialen en keurige nazorg! Een absolute aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit!”
Door Marc op woensdag 4 sep 2013 '13
Via www.qasa.nl uitgekomen bij Keur keukens. In tegenstelling tot de meeste keukenzaken was het gesprek met Henri hartelijk, warm en oprecht. In het hele proces- we hebben 2 gesprekken gevoerd- heeft hij meegedacht en alternatieven aangedragen. Zo kwamen we uit op een prachtige keuken, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Montage door de eigen monteurs was uitstekend: vlot gewerkt, netjes achtergelaten. De bedrijfsfilosofie wordt echt uitgedragen en waargemaakt!!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Wim op dinsdag 23 apr 2013 '13
Vanaf de parkeerplaats bij Gamma Warderpolder zagen wij steeds "KEURKEUKENS"en uit nieuwsgierigheid zijn wij binnengelopen en gebleven. Het personeel is vriendelijk, niet opdringerig en neemt alle tijd, zelfs tot s avonds laat (Cornelis). Toen de bestelde keuken gemonteerd moest worden sloeg de griep toe maar ze deden bij Keur hun uiterste best om iemand voor de montage te vinden. Op een paar dingen na ging alles prima en werd alles snel opgelost. We zijn dus heel tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. ( een 8 )
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Keur geeft het koken weer kleur”
Door Ed en Evelien van Merkenstein op donderdag 13 jun 2019 '19
Eind december 2018 zonder afspraak bij firma KEUR te Haarlem (onderdeel van DB-keukens) binnengelopen waar we vriendelijk werden ontvangen door Cornelis. Hij heeft ons rondgeleid waarna wij onze wensen voor een nieuwe keuken kenbaar hebben gemaakt, vervolgens heeft hij een en ander op papier gezet zodat wij globaal een financieel overzicht kregen. Volgens afspraak met Jordie de Gast hebben wij begin januari 2019 nogmaals een bezoek gebracht aan de firma KEUR voor een verdere uitwerking op de computer van onze wensen, ook nu werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen met koffie en vers gebakken koek, Tijdens dit bezoek heeft Jordie ons in een ongedwongen sfeer alle mogelijke opties laten zien zonder zich te laten beïnvloeden door de tijd (donderdagkoopavond na sluitingstijd doorgaan). Een lange zit met een prachtig eindresultaat en een hele mooie print van de nieuwe keuken naar onze wensen. Na enkele maanden is het moment aangebroken van bezorging van de keuken waarbij de mensen met zorg alles afleveren. De volgende 2 dagen is het ARMA keukens en sanitair uit Nunspeet (eveneens onderdeel van DB-keukens) in de personen van Freek en Geert die de keuken met uiterste zorg en precisie zijn gaan plaatsen, geen gehaast of stress. Na 2 dagen staat er een splinter nieuwe keuken zoals wij dat in gedachte hadden waar wij uiterst tevreden over zijn. Van begin tot eind is alles perfect gegaan, met dank aan Cornelis, Jordie, Freek en Geert. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een bezoek aan om de showroom van KEUR keukens in Haarlem te bezichtigen.
FOTO VAN ED EN EVELIEN VAN MERKENSTEIN
Perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien. Alles klopt. Bedankt voor alles.”
Door Henk en Gea Weijers op woensdag 5 jun 2019 '19
Nog nooit op zo'n leuke manier een nieuwe keuken gekocht. We werden hartelijk ontvangen door Jordy de Gast. Er werd ons meteen iets te drinken met wat lekkers aangeboden. Hij nam er rustig de tijd voor, dacht prima met ons mee, en was zeker niet opdringerig. Een van de eerste vragen was: wat wilt u niet meer in uw nieuwe keuken? Dat zette ons meteen aan het nadenken, zodat we dingen meteen uit konden sluiten. Voor onze kleine keuken had hij samen met Cornelis vrijblijvend een mooi ontwerp gemaakt. Zelf waren we niet op het idee gekomen. Wat wij erg fijn vonden was dat het netto bedragen waren. Je wist meteen waar je aan toe was. De monteurs Johan en Joost hebben fantastisch samengewerkt. We zijn dan ook erg tevreden over dit team. Ze deden zelfs nog wat extra's. Dikke pluim. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een kijkje te gaan nemen bij Keur keukens in Haarlem.
REACTIE VAN HENK EN GEA WEIJERS
De reactie is al vermeld. We moesten alleen nog een foto toevoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ariea de Vreugd op maandag 27 mei 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht bij Keur keukens. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen ben door verkoper Ton Stolker. Hij gaf goed advies en nam echt de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Ook degenen die de keuken kwamen plaatsen werkten netjes en waren vriendelijk. Ik zal Keur keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 '19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 '19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 '19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door jeannette waage-viskil op zaterdag 13 apr 2019 '19
Na op een uiterst vriendelijke en professionele manier te zijn geholpen door Dennis bij de aanschaf van een quooker combi+, werd deze geplaatst door Hugo.Dit ging niet zonder slag of stoot i.v.m. de laagte van het keukenkastje, maar Hugo deed er alles aan om het toch voor elkaar te krijgen.Helaas bleek er na 2 dagen wat water op de kastbodem te liggen en belde ik via Keur met Arma, en werd zelfs na 17 uur te woord gestaan door Colin (?) die onmiddellijk regelde dat er de volgende morgen een monteur langs zou komen. Dat werd Werner, die ALLES in die kleine kast uiteindelijk moest loskoppelen om er achter te komen waar de lekkage zat, en die verhielp. Werner had eigenlijk nog een afspraak en dreigde in tijdnood te komen, maar na telefonisch kontakt met de zaak werd hij in de gelegenheid gesteld om de klus bij mij af te maken. Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo zorgvuldig met zijn klanten omgaat en zulke fijne medewerkers heeft.De directie mag hier trots op zijn! Zelf merk ik dat ik eerder bij mijn vrienden vertel over de fantastische hulp na de lekkage dan dat ik intens blij ben en geniet van de quooker! Ik blijf voor altijd klant van Keur/Arma indien ik iets in de richting nodig heb. Chapeau, mensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Inge en Ronald Roosendaal te Spaarndam. op maandag 1 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keur keukens in Haarlem onze droomkeuken gekocht en zijn door Peter en Cornelis erg goed geholpen en is de keuken mooier dan de super mooie 3D tekeningen. Ze nemen alle tijd en aanpassing zover mogelijk is totaal geen probleem dus voorbond is het een Tien Plus! Peter en Cornelis jullie zijn toppers en een diepe kniebuiging voor Keurkeukens en al het personeel die allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn. Super professioneel bedrijf en het plaatsen daar nemen ze paar dagen tijd voor niks geen haast of afraffelen!
REACTIE VAN INGE EN RONALD ROOSENDAAL TE SPAARNDAM.
Toppers zijn het bij Keur
REACTIE VAN INGE EN RONALD ROOSENDAAL TE SPAARNDAM.
Keur keukens 10plus
REACTIE VAN RONALD ROOSENDAAL INGELAND 5
Meer dan tevreden klant
REACTIE VAN RONALD ROOSENDAAL INGELAND 5
Plaatsing ook een tien plus
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marcel Vermeulen op woensdag 27 mrt 2019 '19
Bij Keur Keukens een keuken uitgezocht en laten plaatsen. Heel tevreden over gehele proces vanaf keuken uitzoeken tot keuken plaatsing. Heel klantvriendelijk en goed met ons meegedacht. Verkoopproces was ook ongedwongen en met goed gevoel voor servicegerichtheid. Zouden zeker anderen aanraden bij Keur een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
+ Toon extra foto van Ruben Spoor
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Adam op maandag 18 feb 2019 '19
Keuken. De verkoper had veel aandacht voor onze wensen kon heel goed meedenken. Anders dan bij andere aanbieders gaf ze totaal niet het gevoel van haast. Ook na het tekenen van het contract bleef het contact heel goed. Het enige wat beter was geweest is als de verkoper ons meer van de apparaten had laten zien en ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Transparantie”
Door M. van Ochten op donderdag 7 feb 2019 '19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keur. De keuken is zeer vakkundig geplaatst en het eindresultaat is prachtig. Wat mij aanspreekt aan Keur is de transparantie. Ze werken met netto prijzen per onderdeel en doen niet aan afdingen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en krijg je niet het gevoel dat je teveel betaalt.
FOTO VAN M. VAN OCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 '19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Natasja van Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Miriam Fritschy op vrijdag 6 jul 2018 '18
We hebben een grote, complete keuken gekocht. We zijn zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen alle keuzes te maken. Er was altijd voldoende tijd en aandacht voor ons. Toen onze planning door een lekkage veranderde reageerde het bedrijf flexibel met hun planning. De monteur die de keuken kwam plaatsen was zeer professioneel en deskundig. Ook de nazorg tot nu toe is zeer goed, we zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door Gusta Vlieger op dinsdag 3 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en daar 6 jaar later nog steeds enorm veel plezier van. Ondanks een fabricagefout, die jaren na aankoop zich manifesteerde, werd ons alle medewerking gegeven op de zo eigen wijze van het bedrijf. Tot in detail en perfectie met een ongekende klantvriendelijkheid. Een top bedrijf!
FOTO VAN GUSTA VLIEGER
Keukenaanblik
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hoedemakers op maandag 18 jun 2018 '18
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft bij Keur Keukens in Haarlem en zijn daarbij zeer goed en prettig geadviseerd door Ton Stolker en Cornelis van Dalfsen.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 '18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. van Lente op donderdag 17 mei 2018 '18
Onlangs hebben wij een mooie nieuwe keuken bij Keur keukens gekocht. Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, geen gedoe en "what you see is what you get". Ook de plaatsing is vlot en vakkundig gedaan. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Fam. Loupatty op donderdag 17 mei 2018 '18
Onze keuze voor Keur Keukens uit Haarlem was een juiste keuze. Vanaf de eerste kennismaking met Cornelis van Dalfsen tot eindaflevering door monteur Henk een aantal maanden later. Cornelis heeft ons goed geholpen met bruikbare tips en voorstellen waar wij zelf niet aan gedacht hadden bij ons ontwerp. Het resultaat is een prachtige keuken waar wij nu elke dag met veel plezier gebruik van maken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Breng eens een bezoekje aan Keur Keukens in Haarlem. Succes verzekerd!
FOTO VAN FAM. LOUPATTY
Prachtige keuken als resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron Johannes op maandag 14 mei 2018 '18
Prettige verkoopafspraak met Dennis / duidelijke prijsafspraken en afspraken betreft andere zaken / vakkundige installatie / er moest 1 deurtje vervangen worden, dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom : TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Erik Granaat op dinsdag 8 mei 2018 '18
Volledige keuken gekocht en laten plaatsen. Bij aanschaf al direct aangenaam getroffen door de manier waarop door de verkoper werd meegedacht. Daarbij valt op dat het belang van de klant het enige is dat telt. Door omstandigheden moesten in een later stadium wijzigingen in de bestelling worden aangebracht. Ook daarbij werd goed meegedacht en konden wijzigingen in de bestelling zonder bijkomende kosten worden aangebracht. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Hier moest ter plekke een enkele creatieve oplossing bedacht worden. Bracht wel enig extra werk met zich, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. KeurKeukens is misschien soms iets duurder dan andere, maar je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart Soellaart op vrijdag 27 apr 2018 '18
Wij hebben een prachtige keuken aangeschaft bij keur keukens. Goed geholpen in de showroom tot en met de plaatsing! betrouwbaar, modern en zeer vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.