Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 295 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren259 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Goede keuze geweest”
Door Bas van Leeuwen op dinsdag 3 mei 2016 '16
Na veel recensies gelezen te hebben zijn wij ook naar Keur gegaan. Het contact met de verkoper (Wim van Dijkhuizen) verliep prettig en er werd goed duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden binnen ons budget. Na verschillende opstellingen en stijlen bekeken te hebben, hebben we samen met de verkoper onze ideale keuken in elkaar "gezet". Onze keuken hebben we nu alweer een paar maanden in gebruik en het bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 '16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door BW op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij Keur terecht gekomen via oa qasa.nl en goede ervaringen met Keur van de aannemer Harmes Bouwbedrijf die onze keuken verbouwt heeft alvorens de keuken geplaatst kon worden. Bij ons eerste bezoek aan de showroom bleek dat het erg druk was en we een afspraak moesten maken om advies te krijgen. Opmerkelijk in deze crisistijd, waar je bij andere keukenaanbieders nauwelijks klanten in de zaak zag. Nog voor de afspraak een wensenlijst ingevuld en een kleine snelle schets van ons idee. Tijdens de afspraak had men al een mooie tekening gemaakt nav onze wensen en hadden zelf ook eea veranderd aan de indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. De eerste reactie was; "Dat gaat 'm worden"! Vervolgens prima van advies voorzien en ook de transparante prijsopbouw sprak ons erg aan. Inmiddels is de keuken door Keur geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat van onze geheel vernieuwde keuken, mede ook te danken aan het eveneens prima werk van Harmes Bouwbedrijf uit Haarlem! Minpunten waren dat het geleverde aanrechtblad niet de versie bleek te zijn die we in de offerte waren overeengekomen, waardoor de keuken een iets strakker/moderner uiterlijk heeft gekregen in plaats van wat klassieker. Echter was dit niet dermate storend dat we het alsnog op die wijze hersteld wilden hebben. Tevens heeft onze (slechts)3 jaar oude koelkast, die van onze oude keuken is overgeplaatst in de nieuwe keur-keuken, het daarna niet meer gedaan. Onduidelijk is of dit nu aan de koelkast zelf of aan het inbouwen gelegen heeft. Keur heeft ons hiervoor een prima compensatie aangeboden, wat getuigt van een prima service en men klanttevredenheid hoog in vaandel heeft staan. Kortom, wij zijn erg tevreden. Keur biedt een prima prijs-kwaliteit-verhouding en wij raden u een bezoek aan Keur zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken!”
Door Simone op woensdag 17 sep 2014 '14
Dit was de eerste keer dat ik een volledig nieuwe keuken ging aanschaffen. Ik ben via goede berichten bij Keur terecht gekomen. Bij Keur ben ik heel goed door Jeroen geholpen, hij heeft daar echt de tijd voor genomen, wat ik heel prettig vond want ik had zelf geen ervaring met keukens uitzoeken. Ik had wel een globaal idee wat ik wilde, maar door met Jeroen te praten vormde zich de ideeën. De prijzen liggen vast van alle producten, maar hij dacht wel goed mee waar evt. op bezuinigd kon worden. Het mailcontact verliep soepel, ik kreeg altijd zeer snel antwoord op vragen. Belangrijk is wel goed af te spreken wie de juiste maten vaststelt, want daar ging het bij mij bijna mis. Maar ook dat is goed opgepakt, na een aanwijzing van de aannemer, door Keur. De keuken werd op tijd en onbeschadigd geleverd. De aannemer Harry Zomer, heeft de keuken geplaatst en alle voorbereidende werkzaamheden gedaan. Hij heeft het heel netjes gedaan en ook meegedacht met wat ik wilde, maar hij heeft er wel héél lang over gedaan(zes weken zonder bruikbare keuken gezeten!). Uiteindelijk ben ik heel blij met mijn mooie nieuwe keuken en zal ik Keur ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Sjors Robroek op woensdag 10 jun 2015 '15
Keuken is binnen de afgesproken tijd geleverd, montage en aansluiting is professioneel gedaan, alles is netjes aangesloten en het afval van de oude keuken weer afgevoerd. Een klein minpunt was dat er in de bouwtekening een aansluiting voor een vonkontsteking stond, maar dat het gasstel hier geen aansluiting voor heeft, maar dit is een minimaal probleem op een verder erg goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 '18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 '18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing”
Door Ank en Koos Blokland op woensdag 29 jul 2015 '15
Vijfentwintig jaar nadat we onze eerste keuken hadden geïnstalleerd waren we toe aan een vervanging. Na te hebben rondgekeken in vele winkels en op nog veel meer webpagina’s kwamen we tenslotte bij Keur Keukens terecht. Een verademing, eindelijk geen “autoverkoper” die begint met te vertellen dat ze vaste prijzen hanteren en aan het einde van een eerste gesprek je toch probeert met schijncadeautjes over te halen om direct een handtekening te zetten onder een koopcontract. Nee, bij Keur Keukens werden we afhankelijk van het tijdstip op de dag ontvangen met koffie en koeken of broodjes. Door de heer van Dijkhuizen werd er uitvoerig geïnformeerd naar onze wensen. Die waren na de bezoeken aan diverse keukenverkopers behoorlijk duidelijk voor ons. In plaats van een saaie, maar altijd passende witte keuken, zou het nu een keuken met kleur moeten worden: vergrijsde eiken kasten met oker gele deuren in de bovenkasten en petrol kleur accenten op de muren. Toch wist hij ons nog aan nieuwe ideeën te helpen. Twee belangrijke punten voor ons waren dat we de keuken zelf zouden installeren en dat we een deel van de keukenapparatuur niet zouden vervangen, omdat we die nog niet al te lang geleden hadden aangeschaft. Zowel in het voortraject, als tijdens en na de installatie werden er gevraagd en ongevraagd adviezen gegeven. Wat ons naast de goede behandeling en advisering door Keur Keukens ook opviel was de kwaliteit van de toeleverbedrijven. Zo wilden we tenminste een deel van onze oude granieten aanrechtblad behouden. Daarom werd ons geadviseerd in Deurne bij JetStone te gaan kijken naar een bijpassend stuk steen waaruit ons nieuwe deel kon worden gezaagd. Daar bleek dat het vergroten van het gat voor de kookplaat (90 cm breed i.p.v. 60 cm) waarschijnlijk wel op locatie (dus bij ons thuis) zou kunnen gebeuren. Dat lukte ook en leverde alleen wat extra stof op. Er was dus geen nieuw blad nodig. Een ander probleempje dat bij installatie werd opgemerkt was een interne beschadiging van de koelkast. Na hierover gereclameerd te hebben, werd binnen een week een nieuwe koelkast geleverd en werd deze voor ons gelijk geïnstalleerd. (De oude was nog niet geïnstalleerd!). Door persoonlijke omstandigheden is de installatie en afwerking van de keuken wat uitgelopen, maar nu bijna klaar. Alleen nog enkele plankjes monteren en een paar kiertjes afkitten. Maar ook nu al genieten we elke dag weer van de nieuwe, kleurrijke keuken voorzien van vele praktische laden.
FOTO VAN ANK EN KOOS BLOKLAND
Reactie of foto toevoegen
“afspraak=afspraak”
Door W.G. van de Laar op maandag 16 jun 2014 '14
Een van de slogans...afspraak = afspraak! Pas dan kan je stelling:"100% tevreden klanten! Hoewel toch nog wel wat hobbeltjes genomen moesten worden, kwam alles toch op zijn pootjes terecht. We gingen voor deze twee slogans en de werden ook waar gemaakt! Een speciaal compliment van Cornelis van Dalfsen die een zeer serieuze indruk maakte en dat ook gelukkig bleek te zijn! Ik wens elke ondernemer zo'n medewerker!
FOTO VAN W.G. VAN DE LAAR
prachtig toch?!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door G.A.Huisman op zondag 22 dec 2013 '13
Voor de eerste keer een nieuwe keuken aangeschaft. Bij verschillende keukenzaken wezen kijken. Ook bij Keur keukens in Haarlem. Gespot via het internet en gaan kijken mede op basis van goede recensies. De keuze bij Keurkeukens is groot. Gelukkig geen opdringerige verkopers die direct een offerte willen maken.
Uitgebreid met verkoper gesproken over de keuze van een keuken en de mogelijkheden toepasbaar op onze ruimte. Kregen mooie 3D tekening mee en een overzicht van de kosten. Later terug geweest voor ondertekening van koopcontract. Voor plaatsing nog contact gehad met Keurkeukens of de voorbereidingen voor de plaatsing van de keuken goed verliepen. Monteurs namen keuken op plaatsingsdag mee. Monteurs werken netjes en adequaat. Spoelbak werd zelfs opnieuw geplaatst daar deze volgens hen niet 100% goed zat (zag er zelf niets van).Levering handvatten was misgegaan maar de reserve handvatten werden later keurig vervangen door nieuwe. Ook voor het plaatsen hoekkast kwam een monteur later nog eens terug omdat er eerst een nieuwe tegelvloer geplaatst moest worden. Keuken is verder netjes geplaatst. Al met al zijn wij blij/tevreden met onze nieuwe keuken en dat deze vakkundig is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C .Kruijsen op zondag 2 okt 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het maken voor een plan voor de nieuwe keuken. Afspraken worden nagekomen t.a.v. inmeten planning, plaatsen. Prettig personeel wat kwam inmeten voor de keuken en later het personeel wat de keuken kwam installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door edith op maandag 31 okt 2016 '16
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop ik ben geadviseerd met mijn nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor genomen en door de logische opbouw ontrolde zich de keuken die ik graag wilde. Nu de keuken is geplaatst, kan ik niet anders zeggen dan dat jullie echt vaklui zijn! Keurig gewerkt en helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Een geslaagde aankoop”
Door Familie Breeuwsma op woensdag 18 okt 2017 '17
Alweer enige tijd genieten wij van de nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen heeft Joanne Grisnich ons steeds deskundig en enthousiast geadviseerd. De monteurs waren ervaren in hun werk en heel attent op praktische aanpassingen bij het plaatsen van de keuken. Kortom: een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken van Keur”
Door Willem op vrijdag 1 mrt 2013 '13
Door flexibiliteit en vooral creativiteit van verkoop-adviseur Jeroen, hebben we uit een drietal keukenbedrijven voor Keur gekozen. Dat bleek ook achteraf een goede keuze. Door verschillende merken te combineren hebben we een niet alledaagse keuken gecreëerd, waarbij Jeroen met veel goede ideeën kwam en ook voortdurend ons vastgestelde budget in de gaten hield. Ook de oplevering door vakkundige en aardige eigen monteurs verliep compleet naar wens evenals de nazorg. Alle mensen die we bij Keur zijn tegengekomen: of het nu ging om de chauffeur die de keuken bezorgde of de receptionist(e), maken een professionele maar vooral ook vriendelijke en betrokken indruk. Goed en vooral mooi werk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Keuze waar we erg blij mee zijn”
Door susanne op dinsdag 4 okt 2016 '16
we hebben een nieuwe keuken gekocht, waren al een tijdje op zoek en verschillende keukenbedrijven bezocht. bij Keur keukens (cornelis) werden we snel geholpen op een manier die bij ons past. verschillende opties besproken, meteen een 3-D foto meegekregen van een mogelijke opstelling. werd goed meegedacht over onze wensen, uiteindelijke keuze waar we erg blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 '18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door P. van Huit op donderdag 8 feb 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken gekocht in Haarlem. We zijn zeer te spreken over de verkoopster, die uitgebreid ons voorlichte over types, varianten in modellen. Met het intekenen bleek zij heel vaardig te reageren op onze wensen, die we soms ter plekke veranderde, soms op haar aanraden. Bijpassende kleuren kiezen voor de vloer en wanden gaf ze ons steeds een aantal varianten. Toen we in een veel latere fase toch nog twijfels hadden, kregen we een paneeltje mee om een keus te maken bij een stoffeerderij. We vertelden onze kinderen over onze nieuwe keuken, maar zij vroegen ons of we ook een vaatwasser hadden genomen. Dat hadden we niet, maar zij overtuigden ons om het alsnog te doen. Dat hebben we gedaan, maar alles moest opnieuw ingetekend worden. Dat was helemaal geen punt. Bij het nameten van onze oude keuken door een vakman, bleek er nog wat ruimte over, waardoor een smal kastje breder kon worden. Voor de derde keer, even vrolijk, een nieuwe gemaakte tekening. Bij de uitvoering was alles aanwezig, maar helaas bleek de composietplaat achter de kookplaat niet de juiste maat te zijn. Zonder problemen werd deze vervangen, wel was dat enkele weken later, mede veroorzaakt door de feesten rond de jaarwisseling. Afspraak is afspraak en het kwam dik in orde. Nu we de keuken al een paar maanden in gebruik hebben, bevalt ze ons buitengewoon. Ook de elektrische kookplaat en combi-oven is na een korte gewenningsperiode fantastisch. Hartelijk bedankt, verkoopster, technisch personeel en servicedienst.
Reactie of foto toevoegen
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 '17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Mw. J.de Jong op zondag 7 jun 2015 '15
De leverancier van onze 12 jaar oude keuken Is failliet. twee jaar geleden had onze keuken waterschade opgelopen en moesten kastjes worden vernieuwd. Bij diverse keukenzaken kregen we nul op rekest. Geen interesse om ons te helpen. Uiteindelijk kwamen we bij Keur terecht. Zij hebben voor ons achterhaald bij welke fabrikant de keuken vandaan kwam en hebben de kastjes besteld en geplaatst waarbij tevens alle deurtjes van de keuken, waar nodig,werden bijgesteld. Begin dit jaar progleem met de folie van het frontje van de afwasautomaat. De folie zat los en het frontje moest dus worden vervangen. Weer contact opgenomen met Keur. Deze hebben een nieuw frontje besteld en afgelopen vrijdag werd die geplaatst door een monteur van Arma uit Nunspeet waarmee Keur samenwerkt. Opnieuw werd gekeken naar de keuken en geleiders bijgesteld die wat los zaten. Een plekje op een deurtje bijgewerkt. Tot mijn grote verbazing was dit alles gratis!, Mijn complimenten en dank voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 '16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 '19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Annet den herder op zondag 4 jan 2015 '15
In augustus 2014 complete keuken gekocht bij Keur keukens. Heel prettig vond ik dat ik niet alles in een keer hoefde te beslissen, maar dat we in een paar afspraken de beslissingen konden nemen over type keuken, de indeling en de apparatuur. De verkoper was zeer klantvriendelijk, gaf adviezen maar onze wensen stonden voorop. Op de afgesproken dag en tijd stonden de monteurs met de keuken voor de deur. De monteurs hebben de keuken naar onze wens geinstalleerd en binnen 2 werkdagen hadden we een werkende keuken. Ook het controlebezoek van Keur na ongeveer een week om te zien of alles naar wens was en het oplossen van kleine probleempjes vond ik heel prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 '16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Wouter Tweehuijsen op dinsdag 9 feb 2016 '16
We hebben een duidelijk en overzichtelijk beeld gekregen van de keuken toen we deze besproken in de winkel en hebben. De prijs was ook netjes binnen budget, dus hebben de order met vertrouwen geplaatst.
De planning wat betreft levering en plaatsing verliep soepel en flexibel en ook de plaatsing zelf was netjes binnen het gestelde schema en alles ziet er tip top uit1
Reactie of foto toevoegen
“ongekende service!”
Door Lia op dinsdag 21 mei 2013 '13
de service van Keur Keukens is werkelijk ongekend! Wat zou het plezierig zijn als andere bedrijven hier een voorbeeld aan zouden nemen. Op alle onderdelen scoren ze wat mij betreft een 10. Ook een probleem na levering, dat was ontstaan door een vergissing mijnerzijds, is bijzonder coulant opgelost. Mijn compliment geldt voor alle medewerkers, die ik gesproken heb maar m.n. Cornelis van Dalfsen van de verkoop en Henk van de installatie. Ik raad iedereen aan om voor een nieuwe keuken naar Keur te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door A. Bode op vrijdag 2 sep 2016 '16
We hebben een zeer positieve ervaring met Keur Keukens en de keuken zelf. De voorbereidende gesprekken waren intensief, maar daardoor verliep de hele plaatsing van de keuken erg goed. Voor het voorwerk waren er duidelijke tekeningen door de planning aan ons gestuurd, waardoor er geen verassingen waren tijdens het plaatsen van de keuken. De keuken is nu 3 maanden geleden geplaatst en is naar onze smaak fantastisch en ik verbaas me erover hoe recht alle kastdeuren hangen, echt kaarsrecht (is mij nog nooit gelukt met kasten in elkaar zetten zeg maar). Alle apparatuur is goed aangesloten en werkt 100%. De kastdeur van de vaatwasser kreeg 2 kleine haarscheurtjes naast de greep. Nadat ik dit melde aan de planning werd gelijk een bevestiging gestuurd met de vraag wat ik wilde; een nieuwe kastdeur of de kastdeur omdraaien. Wij kozen voor een nieuwe kastdeur en ik kreeg weer direct antwoord met bevestiging en leverweek. Echt super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Tjeerd op zaterdag 4 nov 2017 '17
Keur Keukens heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schitterende keuken. In de showroom nemen ze tijd voor je en ze demonstreren duidelijk in de showroom wat er beschikbaar is. Een keuken installeren is een groot project en als zodra je keuken hebt verwijderd komen er soms onvoorziene verrassingen. Maar ook hier werden we goed geholpen. Keur Keukens dacht tijdens het gehele proces proactief met ons mee in oplossingen, zodat we nu uiteindelijk een mooie keuken hebben staan.
FOTO VAN TJEERD
Voor en na
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 '16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
FOTO VAN FAMILIE VERVAAT IN SANTPOORT NOORD
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader! (de enige van onze hele verbouwing)”
Door Familie Van der Eem op maandag 5 jan 2015 '15
Een grootscheepse verbouwing van ons nieuwe jaren 30-huis, daar hoorde uiteraard ook een nieuwe keuken bij. Mijn vader raadde Keur Keukens uit Haarlem aan, dus maar eens op internet wat recencies gaan zoeken. Op deze site zagen we zeer lovende kritieken. Wellicht iets te lovend, dachten we bij het zien van het hoge cijfer. Maar Keur Keukens heeft alle verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Van alle bedrijven die we tijdens de verbouwing over de vloer hebben gekregen - van de loodgieter tot de vloerenboer - kunnen we maar één bedrijf zonder aarzelen aanraden. En dat is Keur Keukens. Zowel keuken als service: niets op af te dingen! Samen met Wim Dijkhuizen (een verademing in vergelijking met sommige ietwat opdringerige verkopers die we in andere keukenzaken tegenkwamen) hebben we de - voor ons - ideale keuken ontworpen. De volgende vraag is: wordt de keuken echt zo mooi als we in gedachten hebben? En ook niet onbelangrijk: past inderdaad alles en wordt de keuken netjes geplaatst? Als je op een verjaardag vertelt dat je op keukenjacht bent, hoor je al snel verhalen over te kleine of te grote aanrechtbladen, of een keukendeurtje dat pas na twee maanden en veel telefoontjes werd nageleverd. Bij Keur Keukens verliep alles vlot en volgens planning. De medewerker die de keuken plaatste (Freek) was zeer vakkundig en vriendelijk. Uiteindelijk bleek door een misverstand dat de indeling van twee deurtjes niet was zoals wij hadden verwacht (het was overigens wel conform tekening geleverd, maar dat hadden wij dus over het hoofd gezien). Dhr. Dijkhuizen zorgde dat het binnen korte tijd - kosteloos - werd opgelost; twee nieuwe deuren werden besteld en geplaatst. Onze open keuken is nu het hart van ons huis, met als gezellige eyecatcher een kookboekenrek in het barretje. In de keuken (afgemaakt met prachtige groene tegeltjes die het echt ‘onze’ keuken maken) is het heerlijk koken, borrelen en kletsen. Praktisch én mooi om te zien, met dank aan Keur Keukens. Zoals gezegd: aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER EEM
Een van de fijnste plekken van ons huis!
Reactie of foto toevoegen
“Serieus genomen”
Door Anita de Waart op zaterdag 11 apr 2015 '15
Ik heb bewust gekozen voor een keukenleverancier die niet alleen graag een keuken verkoopt, maar ook graag helpt als het anders loopt dan verwacht. Keur Keukens heeft dat voor mij waar gemaakt. Daarnaast wilde ik “alles in een hand houden”. Het slopen van mijn oude keuken, het voorbereidende werk voor mijn nieuwe keuken, het plaatsen en tegelen is allemaal door en via Keur keukens geregeld. Ik ben blij met het eindresultaat. Helaas ging het met het tegelen niet helemaal zoals ik had verwacht. De heer Van Dalfsen van Keur Keukens had bij het uitzoeken van de tegels gezegd dat deze in wildverband moesten worden getegeld, omdat de tegels niet helemaal recht zijn. Toen de tegelzetter de tegels ging plaatsen, vroeg hij mij hoe ik het getegeld wilde hebben. Het maakte voor het resultaat niet uit in welk verband. Ik heb dit een paar keer gevraagd, vanwege het gegeven advies. Hij verzekerde mij dat het geen punt was. Toen de afzuigkap was geplaatst, bleek echter dat het strijklicht van de afzuigkap over de tegels geen mooi resultaat gaf. De tegels veroorzaakten doordat ze niet “kaarsrecht” zijn minder fraaie schaduweffecten. Ik heb hier met dhr. Van Dalfsen en dhr. Buné van Keukenwerk over gesproken en foto’s van het resultaat gemaild. Er werd geen enkel probleem van gemaakt. Ik had gelijk. Zij stelden voor alle tegels eraf te halen en opnieuw in wildverband te tegelen. Dit is vervolgens gebeurd. Na het tegelen was het resultaat beter, hoewel toch nog schaduweffecten zichtbaar zijn. De tl-buis van de afzuigkap zit vrij dicht tegen de muur, in combinatie met de lange tegel is het niet mogelijk een beter resultaat te krijgen. De heer Van Dalfsen stelde voor (tegen een redelijke meerprijs) het aanrechtblad eventueel door te laten lopen of een andere afzuigkap, waarbij het licht niet strak langs de muur valt. Ik vond het doorlopen van het aanrechtblad niet mooi. Een andere afzuigkap bleek eigenlijk niet realiseerbaar, omdat ik dan weer een afzuigkap wil, die gelijk loopt met de onderkant van de bovenkastjes. Uiteindelijk heb ik vrede met de situatie. Het eindresultaat is beter, er is gezocht naar oplossingen, ik voelde mij serieus genomen.
FOTO VAN ANITA DE WAART
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
FOTO VAN TON EN TREES SCHOUTEN
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“vervanging bestaande keuken”
Door Koopman op zaterdag 1 mrt 2014 '14
Na jarenlang verhalen horen dat er altijd wel iets mis is met keukens en levering en inbouw durfde ik eigenlijk geen nieuwe keuken te kopen, Dit is bij Keur Keukens niet het geval, ik ben 100% tevreden. Keurig personeel, vlotte levering en inbouw, er werd gedaan wat beloofd werd. Was in 2 dagen klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed geholpen”
Door Liesbeth Groot en Rob Postema op woensdag 20 mei 2015 '15
Wij zijn door Wim van Dijkhuizen van Keur Keukens heel erg goed geholpen: hij maakte mooie 3d tekeningen, gaf advies over indeling, wij mochten stalen mee naar huis nemen etc. en liet ons ook in het keuzeproces telkens weer blijken dat hij over verstand van zaken bezit. Elke keer werden wij zeer gastvrij ontvangen met koffie en mochten zelfs een keer mee eten toen een bedrijfsfeest net afgelopen was toen wij aankwamen rond etenstijd. Wij raden anderen aan om zeker bij Keur Keukens langs te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat wij voor Keur gekozen hebben!”
Door P. Wennekes op maandag 9 dec 2013 '13
Onze ervaring bij Keur keukens willen wij zeker delen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Na wat rond gekeken te hebben o.a. op het internet en bij andere zaken hebben wij na een bezoek aan Keur keukens voor hen gekozen. En gelukkig was dat geen slechte keuze. We zijn erg blij met onze keuken zoals deze uiteindelijk geworden is en genieten er dagelijks van. Totaal anders dan we hiervoor hadden maar precies geworden zoals we het wilden hebben. En dit komt zeer zeker door het meedenken van Wim van Dijkhuizen, verkoper bij Keur. Zelfs voor de kleinste details konden we bij hem terecht. Wij hadden echt het gevoel dat er tijd voor ons gemaakt werd. Maar ook niet te vergeten de uitstekende kwaliteit van het op maat maken waarbij op ieder detail gelet is, de beschaafde monteurs die over de vloer kwamen, het nakomen van afspraken en het naar tevredenheid oplossen bij kleinigheden die in het proces anders liepen dan bedoeld was. Trefwoorden: service, kwaliteit, professionaliteit, nauwkeurigheid, vriendelijkheid en betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Fam. Triest op vrijdag 16 sep 2016 '16
Met een beperkt budget hebben we, met behulp van Jochem, toch onze droomkeuken kunnen realiseren. De mooie showroom had ons voldoende te bieden om een keuze te maken voor wat het beste bij ons past. Een klein probleem na de levering werd snel en adequaat en zonder enig gedoe opgelost. Erg netjes. Toen bleek dat we toch nog een aanvulling op onze keuken konden uitvoeren hebben we zonder enige twijfel opnieuw een afspraak gemaakt om dit te laten uitvoeren door Keur Keukens. Wij zouden iedereen aanraden om hier eens langs te gaan en/ of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 '17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 '14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
FOTO VAN S. POTH
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Edward Thomas op donderdag 11 feb 2016 '16
Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke installatie , zijn wij prima tevreden. Uitstekende begeleiding en prettig kontakt. Onze keuken is nu al weer een half jaar in bedrijf en bevalt prima. Wij raden dit bedrijf iedereen aan !
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door Jane-Ellen Burgerhof op dinsdag 28 jul 2015 '15
Bedankt voor de goede creatieve maar ook up-to-date oplossingen en adviezen voor gelimiteerde mogelijkheden. Ook de After Sales was perfect! Kortom: TOP service! Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee.....
FOTO VAN JANE-ELLEN BURGERHOF
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Harry op zondag 8 jun 2014 '14
We hebben een hele mooie keuken gekocht bij Keur. Onze keuze voor Keur ontstond in het begin vooral door de goede reacties. Later in de gesprekken met Cornelis blijkt dat dat de service niet alleen bestaat uit een goede oplevering maar ook een heel goed traject daarvoor. Super! En toen de montage, nou de verhalen zijn juist hoor! Perfect geplaatst, aardige monteurs en alles compleet, in een keer! We zijn heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door P. Zuijderduijn op maandag 13 apr 2015 '15
In oktober 2014 zijn wij langs geweest bij Keur Keukens om te zoeken naar een nieuwe keuken. Op basis van het gesprek met Cornelis, waarbij wij een goed gevoel kregen bij Keur Keukens, hebben wij besloten de keuken hier te kopen. Enkele wijzigingen in het ontwerp konden moeiteloos, en in goed overleg, worden gedaan. Afgelopen maart is de keuken geplaatst en wij zijn er ontzettend blij mee! Een pluim voor Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Twan op zondag 4 mrt 2018 '18
Via Qasa kwamen we bij Keur Keukens terecht. Op een donderdag gebeld voor een eerste afspraak liefst de eerstvolgende zaterdag. De telefoniste puzzelde wat maar ze kon nog wel een adviseur regelen. Anders dan bij andere bedrijven waar we zijn geweest duurde de eerste afspraak hier 3 uur. Allereerst werd er een beeld geschapen wat we mochten verwachten, en werd een eerste schets gemaakt van de keuken. De tweede afspraak, 2 weken later, werden pas de daadwerkelijke materialen en apparaten gekozen. Het concept waarbij alles in eigen hand is en Keur eigenlijk voor alles rondom de keuken contactpersoon blijft (dus geen kastje-naar-de-deur) sprak ons heel erg aan. Dat, de garantie van 10 jaar op de keuken en dat een vergelijkbare keuken bij de concurrent duurder was maakte dat wij de keuze voor Keur definitief maakten. Het inmeten van de keuken was heel prettig, de meter/monteur was heel alert op zaken waar we met de ontwerper nog niet over na hadden gedacht waardoor we toch nog tijd hadden om een paar wijzigingen aan te brengen. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat 1 lampje van de afzuigkap niet werkte. De monteurs hebben direct bepaald waar het probleem lag en, aangezien het om een fabrieksfout ging, werd er direct melding van gemaakt bij de leverancier. De volgende ochtend om 9.10 werd er al contact opgenomen door de leverancier om het op te lossen. Tijdens het hele proces, van eerste ontmoeting tot de keuken geïnstalleerd was, werden we begeleid door de ontwerper, die ook meteen contactpersoon is. Een hele prettige samenwerking, wij zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 '16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Fam Paardenkooper op zondag 4 mrt 2018 '18
We hebben de helft van onze keuken grondig laten renoveren en zijn daarvoor bij Keur Keukens Haarlem geweest. We kwamen daar terecht vanwege de goede recensies op deze site. Je hoort zo veel gekke dingen over "keuken boeren". Cornelis van Dalfsen heeft ons grondig uitgehoord over de wensen en ons van vakkundig advies voorzien. De levering liep geheel volgens de planning en de monteurs (Peter en Henk; top gedaan mannen!) hebben de keuken tot in de puntjes verzorgd geplaatst. Er mankeerde op twee plekken wat aan (kleine dingen hou je toch) maar die hebben ze zelf geconstateerd en opgegeven ter vervanging. We zijn heel gelukkig met onze nieuwe keuken en gaan hier de komende jaren enorm van genieten! Keur Keukens is een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron Johannes op maandag 14 mei 2018 '18
Prettige verkoopafspraak met Dennis / duidelijke prijsafspraken en afspraken betreft andere zaken / vakkundige installatie / er moest 1 deurtje vervangen worden, dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom : TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aftersale service”
Door Hein op zondag 13 jan 2013 '13
In 2005 hebben wij tot volledige tevredenheid een nieuwe keuken door Keur Keukens in Haarlem gekocht en geplaatst in ons nieuwe appartement. In 2012 kregen wij problemen met de afvoer in de keuken. Ik heb een fortuin uitgegeven aan afvoerontstoppers en ook nog een loodgieter tot 2x toe laten komen, maar na een dag was de gootsteen weer verstopt. Erg frusterend. Keurkeukens heb ik toen gebeld en die kwamen binnen een week kijken wat er aan de hand was en beloofden zo spoedig mogelijk terug te komen om de verstopping op te lossen. Weer een week later kwam een serviceman van Keur om de zaak op te lossen. Zeker twee uur was de monteur bezig en heeft het afvoersysteem onder de gootsteen volledig vernieuwd.
Op de rekening die ik voor akkoord moest tekenen stond de prijs: NIHIL VOOR REKENING VAN KEUR.
De afvoer loopt nog steeds perfect en daarom wil ik bij deze de firma KEUR KEUKENS een dikke tien, geven voor hun fantastische en zeer gewaardeerde aftersaleservice. Maar ook bij aankoop was de service natuurlijk meer dan goed. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 '16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Petra Spaan op dinsdag 24 okt 2017 '17
In eerste instantie zijn we naar Kuchenland Ekelhoff gegaan in Nordholm Duitsland. De heer Ginten van Ekelhoff was een verademing en we zijn later gewoon vanwege de voorpret nog twee keer bij hem langs geweest. Gewoon uitstekende adviezen zonder enig gedram. Onze verbouwing was helaas ietwat ingewikkeld en duurde erg veel langer dan verwacht. We zijn op advies van een relatie naar Keur Keukens gegaan in Haarlem, voor ons om de hoek. Het is een goede keus gebleken, de indeling van het huis is niet echt eenvoudig maar de keuken is uitstekend geplaatst. De service is grandioos gebleken. De heren die de keuken geplaatst hebben maar zeker ook de heer die later voor ons een aantal technische zaken heeft aangepast krijgt van ons een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 '16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
FOTO VAN JANNIE VERVOORN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ellen en Teake op zaterdag 26 sep 2015 '15
Prettig gesprek met de verkoper en we hebben op maat advies gekregen. Het plaatsen van de keuken is uitstkend gedaan. Vakwerk!
Goede prijs/kwaliteitverhouding, vaste prijzen zonder eindeloos handjeklap.
Reactie of foto toevoegen
“Veel oog voor detail”
Door Jack en Gré Spaansen op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij zijn bij Keur Keukens zeer professioneel geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen, vakkundig man die ook technisch goed op de hoogte is. Hij had zeer veel oog voor detail, alles werd gewikt en gewogen. Het resultaat is 'n prachtig mooie keuken. Wij zijn echt super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een superkeuken”
Door Wil op vrijdag 18 jan 2013 '13
We waren ons aan het orienteren betr. een nieuwe keuken. In die fase kwamen we Gert Jan, de keukenadviseur in Haarlem tegen. En hij was degene, die ons deed besluiten om bij Keur onze nieuwe keuken te kopen. Het was een leuk samenspel, het advies van Gert Jan, onze wensen en uiteraard het kostenplaatje.
Als met al krijgt Keur Keukens van ons een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Robert op donderdag 19 mei 2016 '16
De aanschaf van onze keuken verliep erg prettig. De adviseur lichtte ons goed voor en dacht met ons mee. De keuken werd zoals afgesproken op de verwachte tijd geleverd. De installateur werkte netjes, secuur en ongehaast, alsof de keuken van hemzelf was.
Met goede nazorg werden de puntjes op de i gezet en een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Keur keukens kan aanbeveelt worden.”
Door Jessica op zaterdag 19 jan 2013 '13
Afspraken nakomen. Goede services service. Monteurs werken netjes. Nazorg uitstekend. Ook als je na die tijd dingen ondervindt wordt het geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
FOTO VAN MARCEL DOKTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer Goed”
Door Els op zondag 20 jan 2013 '13
Goed werk afgeleverd en de service na installatie is ook perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door P Valent op donderdag 21 apr 2016 '16
Wij hebben een hoekkeuken + ombouw gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Cornelis heeft ons uitstekend geadviseerd en de keuken is werkelijk prachtig geworden. Wij hebben er expres voor gekozen om de koof (om de hoge kasten) ook door Keur te laten zetten en dat is een uitstekende keuze geweest. Ook nadat bleek dat de stuccers er een potje van hadden gemaakt, heeft Keur (Henk) de tijd genomen om de hoge kasten er naadloos in te maken en de keuken tiptop af te leveren. Na enkele minder goede ervaringen met concollega's van Keur die met het onderhandelspel de keuken aan de man proberen te brengen, is zaken doen met Keur een verademing. Prijs is prijs, afspraak is afspraak en service staat hoog in het vaandel. Ook gedurende de tijd tussen aankoop en plaatsing werden wij constant goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kregen wij het aansluitschema ruim op tijd doorgestuurd. Dikke 10 voor het het team van Keur / Arma.
REACTIE VAN JORIS
Wat hebben jullie voor de ombouw betaald? hoe groot is deze ombouw en is deze ook al afgewerkt?
REACTIE VAN PETER
Het was 800 via Keur of 750 via Werkspot. Ombouw is koof om 2 hoge kasten (220 x 120) + een koof voor de afzuigkap die de volle lengte van de L- keuken pakt: 300 bij 400 (en dan een koof van 30 bij 30). Stucklaar afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“mooie keuken, prima service”
Door Gerda op zondag 20 jan 2013 '13
Bij het uitzoeken van de keuken hebben we goede adviezen gekregen, ook toen we met onze wensen het budget overschreden, met nuttige tips over alternatieven bleven toch binnen de grenzen. De plaatsing ging uitermate goed, twee keer van tevoren inmeten, prettige mensen, actief meedenkend over probleempjes, en alle overtollige materialen werden netjes meegenomen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door Bert op woensdag 3 apr 2013 '13
Een keuken op maat: dat bij ons in meerdere opzichten waargemaakt. Dankzij het geduldige meedenken van verkoper Cornelis hebben we nu een keuken die perfect past in de beschikbare ruimte en qua uitstraling helemaal aansluit bij onze wensen. En ook de service was en is uitstekend. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“een warme douche”
Door P. van Huis op vrijdag 24 okt 2014 '14
Twee jaar geleden een keuken gekocht bij Keur/Arma keukens in Haarlem. Vanaf het eerste gesprek voelden we dat we bij de goede zaak waren. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd met ons meegedacht. Het plaatsen van de keuken ging heel erg netjes. Na twee jaar moest de deur van de carrousel worden bijgesteld. Na een telefoontje kwam er binnen drie dagen iemand langs om de deur wat bij te stellen. Onze kraan had een kleine beschadiging opgelopen aan de uittrekbare slang. Daar kwam een nieuwe slang voor. Grohe wilde de slang gratis komen vervangen maar dan moesten we wel de voorrijkosten betalen. De service dienst van Arma besloot toen dat ze een eigen monteur zouden langs-sturen zonder voorrijkosten. De monteur die daarvoor langs kwam zag dat de onderplint was gebroken. Dit was onze eigen schuld, dus vroegen we wat de kosten waren voor een nieuwe plint. Vandaag kregen we een berichtje dat ook deze reparatie onder de service van Arma valt, dat de plint reeds besteld was en alles weer zonder kosten geplaatst zou worden. Nou daar word je toch helemaal blij van zeker? Arma heeft wat ons betreft een warme douche verdient. We bevelen Keur/Arma keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken dankzij Keur Keukens Haarlem”
Door J. Zwaan op zondag 18 sep 2016 '16
Na bij verschillende keukenzaken te zijn geweest kwamen we terecht bij Keurkeukens in Haarlem. Daar werden we vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Samen met verkoper Wim van Dijkhuizen, die goed naar onze wensen luisterde maar zelf ook met praktische adviezen kwam, hebben we nu een prachtige keuken. De keuken is perfect geplaatst door de monteurs, alles klopt tot op de millimeter. Kortom: als u een keuken zoekt, Keurkeukens Haarlem is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Ingrid en Rien Rijling op maandag 24 okt 2016 '16
Na 28 jaar een nieuwe keuken. Via internet bij Keur Keukens terecht gekomen. Zonder afspraak werden we binnen vriendelijk en deskundig benaderd. De afspraken erna idem ditto. Ook het internetverkeer en telefonisch alles perfect. In combinatie met Keukenwerk hebben wij nu een droomkeuken. Een extra woord van dank voor Peter Thyssens.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 '17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Eljee op woensdag 21 feb 2018 '18
alles is vanaf het eerste moment prima verlopen, van budget en je daar aan houden tot de best haalbare opties en een fantastisch keuken, tot en met oplevering is iets waar menig bedrijf jaloers op kan zijn. Een enkele afwijking tijdens het proces werd subliem aangepakt en opgelost. Best value for money in goed Nederlands? Ja beslist! Aan te bevelen? Ja van harte en al een paar maal gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Fam. Molema op woensdag 6 mei 2015 '15
Geen opdringerige verkoper, geeft meteen duidelijkheid over de mogelijkheden en de prijs, goede begeleiding in de opstelling van de keuken en houdt ook rekening met het budget wat wij aangaven. Ook heel professionele monteurs, alles netjes afgewerkt, na het plaatsen alle rommel opgeruimd, zie je ook wel eens anders, echt een dikke pluim voor deze mensen
Reactie of foto toevoegen
“Top Keuken met Top Service”
Door Peter Kamphuis op zondag 26 okt 2014 '14
Na nare ervaringen bij andere keukenbedrijven uiteindelijk bij Keur Keukens gekomen. Een duidelijke offerte gekregen en die mee naar huis gekregen, zodat je alles rustig nog eens kan doorlezen en bijstellen. Dit was bij de vorige bezoeken aan andere keukenbedrijven niet mogelijk. De keuken is geplaatst volgens afspraak en ziet er fantastisch uit. Goede eigen monteurs en alles wordt netjes gedaan volgens afspraak. Ja, een kastje was niet goed, Maar keurig nageleverd en keuken verders afgewerkt. En wat voor ons belangrijk was is dat we binnen budget gebleven zijn, waarbij Keur Keukens ons geholpen heeft door andere keuzes in materialen te maken. Dit is een top keukenbedrijf waarbij de klant voorop staat en volstrekt betrouwbaar is.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder Goede Ervaring”
Door S. Beelen op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Prachtige keukens tegen een erg scherpe prijs, maar boven al is de service zeer goed en zijn de personeelsleden zeer professioneel. De product kennis is perfect en niet onbelangrijk ze zijn altijd vriendelijk, en schenken een goede bak koffie met heerlijke verse uit eigen oven gebakken koeken! Wij hebben in het verleden al meerdere keukens gekocht en kunnen Keur keuken dan ook aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Coen Vaessen op vrijdag 20 mei 2016 '16
De medewerkers van Keur namen uitgebreid en met veel geduld en creatief meedenken de tijd om met ons te komen tot een mooi ontwerp. Ook konden wij nog een keer terug komen om de laatste wijzigingen door te voeren, wederom in alle rust.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 '16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door L. Kamphuis op donderdag 22 feb 2018 '18
Prima geholpen bij de indeling van de keuken. Goede adviezen van onze adviseuse, met praktische kanttekeningen. Niets dan lof voor de installateurs: vriendelijk en goede uitleg. Uitstekende vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“absolute aanrader!”
Door Jacques R. op woensdag 18 dec 2013 '13
Wij stonden bijna op het punt om een keuken bij Brugman te kopen maar gelukkig kwamen we tijdig tot inkeer en kwame wij door de vele positieve ervaringen op deze site bij Keur Keukens. Wat een verademing vergeleken met Brugman! De vriendelijke en servicegerichte en bovenal ook deskundige heer Van Dijkhuizen zette ons niet onder druk om meteen een keuken te kopen maar dacht met ons mee en gaf ons de tijd. Als klant word je daar heel blij van. Daarnaast sprak ons de no-nonsense cultuur van het bedrijf - afspraak is afspraak - ook zeer aan. Dit bleken niet alleen maar loze woorden te zijn, want geheel volgens afspraak werd onze keuken op tijd en zonder gebreken geleverd. De keuken is vakkundig geïnstalleerd. En het resultaat is werkelijk prachtig. Door onze positieve ervaringen met Keur hebben wij bij Arma in Nunspeet(dat deelt uitmaakt van dezelfde firma) een badkamer gekocht. Een absolute aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat telt”
Door Eric Vonk op donderdag 11 jun 2015 '15
In 1 keer goed! Met in het hoofd allerlei horrorverhalen van vrienden en bekenden waarbij de keuken pas na maanden helemaal compleet en af was heb ik eerst even gegoogled naar een goede keukenzaak en kwam uit bij Keur. De bedoeling was om mij eerst bij verschillende zaken te informeren, maar ik ben niet verder dan Keur gekomen. De ontvangst was zeer vriendelijk door Wim van Dijkhuizen en zijn adviezen waardevol. Gewoon iemand die met je meedenkt zonder opdringerig te zijn of je iets aan wil praten. Er werd meteen gezegd dat er niet onderhandelt werd over de prijzen, dus als je dat wilt moet je hier niet zijn. Maar dat was ook helemaal niet nodig: de prijs was alleszins redelijk en ongeveer wat ik in gedachten had, daarbij hoefde ik geen concessies te doen door goedkopere versies te kiezen. De uitvoering en plaatsing zou gedaan worden door Keukenwerk. Er werd een draaiboek samengesteld dat vervolgens stipt werd uitgevoerd: sloop,elektricien, loodgieter, stukadoor, opbouw en schilder, alles liep als een trein. 's Morgens liet ik iemand binnen, ging naar mijn werk en 's avonds kon ik de resultaten bewonderen. Daarbij was alles weer keurig opgeruimd. Stuk voor stuk waren het vakmensen, en nog sympathiek ook. Zelfs verschillende buren kwamen informeren waar ik zulke mensen vandaan haalde. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt, en dat was gewoon perfect. Alles mooi afgewerkt en geplaatst en in 1 keer goed. Dus voor mij geen maandenlange naleveringen en reparaties. Advies: ga gewoon eerst bij Keur kijken, spaart je een hoop ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Allermooiste keuken? Van Keur Keukens Haarlem!”
Door Machteld Wiegmans op donderdag 23 jan 2014 '14
Begin december 2013 werd onze keuken - gekocht bij Keur Keukens in Haarlem - geplaatst. Een spannend moment, maar onze stoutste verwachtingen werden bewaarheid; de strakke, minimalistische vormgeving in combinatie met de prachtige Neff-apparatuur leverde een schitterend eindresultaat op! We zijn er superblij mee. Maar ook over het hele voortraject zijn we zeer te spreken. We waren eerst bij twee gerenommeerde zaken gaan kijken en hadden al snel een sterke voorkeur voor Keur Keukens Haarlem. In hun royale showroom was het namelijk makkelijk om keuzes af te wegen, het personeel was bijzonder kundig en vriendelijk, maar ook de bedrijfsfilosofie sprak ons direct aan. Een degelijk bedrijf, heel prettig. Een groot compliment willen we geven aan de nog jonge verkoper (voorzien van een eindeloos geduld) die steeds inhoudelijk geweldig met ons meedacht en adviseerde. De montage werd enige weken later met grote zorg en in alle rust gedaan en alle rommel werd keurig opgeruimd. De nageleverde smetplint is inmiddels ook aangebracht. Hulde dus voor Keur Keukens, voor hun kundige verkoper, goede adviezen, hoge kwaliteit van materialen en keurige nazorg! Een absolute aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door van Pagée op woensdag 25 okt 2017 '17
Super service van alle medewerkers. Hangt een enorm goede sfeer, gastvrij en vriendelijk. Ook toen iets niet klopte , ze lossen alles zo keurig en netjes op. Ik heb al vaak reclame gemaakt omdat ik het in alle opzichten een topbedrijf vind.Soms koop je iets en zijn ze niet thuis wanneer je klachten hebt. Bij Keur willen ze dat je echt blij bent met de aankoop en doen ze er alles aan eventuele problemen te verhelpen. Iedereen die er werkt is zeer klantvriendelijk en gastvrij. Een tien krijgen ze van mij.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.