Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 288 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren253 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
FOTO VAN MARCEL DOKTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 '17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
REACTIE VAN MIEKE
Ons kookpaleis!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 '16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 '16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Martijn van Aalst op maandag 16 mei 2016 '16
Eind december op zoektocht gegaan naar onze keuken voor plaatsing in februari. Hierbij diverse partijen bezocht maar hier voelden wij ons redelijk opgejaagd wild. Meteen offertes willen laten ondertekenen, zonder zogenaamde verplichtingen, etc. Toen viel ons oog dankzij Qasa gelukkig op Keur Keukens. Na een spontaan bezoek aan Keur bleek dat dit niet verstandig was. Door alle goede recensies is het hier altijd druk, een afspraak moet je echt van tevoren inplannen anders heeft het geen zin om te gaan. Gelukkig viel er een afspraak uit en konden wij toch nog snel met onze korte oriëntatie beginnen, waarbij de keuken voor ons volgende bezoek zou worden uitgetekend door Peter. Door de goede en snelle oriëntatie was de tekening al bijna meteen naar wens. Verder ingevuld tijdens een vervolg afpraak met apparatuur en een paar aanpassingen, binnen 1,5 bezoek was de keuken besteld tegen een voordelig prijs mede dankzij de decemberactie. Levering in de gewenste week bleek mogelijk en alles werd vakkundig binnen 2 dagen gemonteerd. Helaas was er een paneel beschadigd, een deurtje die niet helemaal waterpas was afgesteld en een deurtje in de verkeerde maat geleverd (levertijd van +/- 2 maanden), maar dit werd allemaal achteraf uitstekend opgelost. In april was de keuken helemaal af... Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door P Valent op donderdag 21 apr 2016 '16
Wij hebben een hoekkeuken + ombouw gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Cornelis heeft ons uitstekend geadviseerd en de keuken is werkelijk prachtig geworden. Wij hebben er expres voor gekozen om de koof (om de hoge kasten) ook door Keur te laten zetten en dat is een uitstekende keuze geweest. Ook nadat bleek dat de stuccers er een potje van hadden gemaakt, heeft Keur (Henk) de tijd genomen om de hoge kasten er naadloos in te maken en de keuken tiptop af te leveren. Na enkele minder goede ervaringen met concollega's van Keur die met het onderhandelspel de keuken aan de man proberen te brengen, is zaken doen met Keur een verademing. Prijs is prijs, afspraak is afspraak en service staat hoog in het vaandel. Ook gedurende de tijd tussen aankoop en plaatsing werden wij constant goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kregen wij het aansluitschema ruim op tijd doorgestuurd. Dikke 10 voor het het team van Keur / Arma.
REACTIE VAN JORIS
Wat hebben jullie voor de ombouw betaald? hoe groot is deze ombouw en is deze ook al afgewerkt?
REACTIE VAN PETER
Het was 800 via Keur of 750 via Werkspot. Ombouw is koof om 2 hoge kasten (220 x 120) + een koof voor de afzuigkap die de volle lengte van de L- keuken pakt: 300 bij 400 (en dan een koof van 30 bij 30). Stucklaar afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Wouter Tweehuijsen op dinsdag 9 feb 2016 '16
We hebben een duidelijk en overzichtelijk beeld gekregen van de keuken toen we deze besproken in de winkel en hebben. De prijs was ook netjes binnen budget, dus hebben de order met vertrouwen geplaatst.
De planning wat betreft levering en plaatsing verliep soepel en flexibel en ook de plaatsing zelf was netjes binnen het gestelde schema en alles ziet er tip top uit1
Reactie of foto toevoegen
“Volledig waargemaakt”
Door D. Amahorsija op zondag 25 okt 2015 '15
Via het internet kwamen wij op Keur Keukens. Een 9,8 beoordeling door de klanten. Als men dan zo positief is, laten we dan maar eens gaan kijken, dachten wij. En? Niets aan gelogen! Vanaf het moment dat wij in Haarlem naar binnen liepen tot en met de plaatsing van de keuken zijn wij zeer keurig en vakkundig geholpen. In de winkel niemand die achter je aanjaagt, maar je rustig de tijd gunt tot je er zelf klaar voor bent om iemand te spreken. Om tot een eventueel akkoord te komen, nemen zij alle tijd. Geen druk en zij zijn vooraf duidelijk; Geen onderhandeling over de prijs mogelijk. Keur Keukens vindt haar prijzen scherp en actieprijzen worden direct verwerkt. What you see is what you get. En ons motto is; Als je de prijs juist vindt bij de keuken die je hebt samengesteld en dat voelt goed, dan.... Na aanschaf van de keuken is er regelmatig contact met je contactpersoon om je goed voor te bereiden op de week van plaatsing. Ook de mannen die de keuken leveren, nemen de tijd voor je nog e.e.a. uit te leggen en vragen te beantwoorden. Paar dagen later de monteurs over de vloer en in 2 dagen de keuken erg netjes geïnstalleerd. Als je vragen hebt, stel ze vooral, was het devies. In de nazorg wederom contact met je contactpersoon of alles goed is verlopen. Nadat wij hadden aangegeven dat alles perfect was verlopen, kwamen wij een week later toch nog iets tegen en hebben met Keur Keukens gebeld. Geen probleem was het antwoord en er werd een monteur langs gestuurd en deze heeft een klein euvel verholpen. Kortom, die 9,8 bracht wat scepsis, maar Keur Keukens maakt het volledig waar.
FOTO VAN D. AMAHORSIJA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ellen en Teake op zaterdag 26 sep 2015 '15
Prettig gesprek met de verkoper en we hebben op maat advies gekregen. Het plaatsen van de keuken is uitstkend gedaan. Vakwerk!
Goede prijs/kwaliteitverhouding, vaste prijzen zonder eindeloos handjeklap.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Paul en Tania op zondag 2 aug 2015 '15
Na zes jaar waren de frontjes van onze keuken behoorlijk verkleurd; veel meer dan normaal zou zijn te verwachten. Na overleg met Keur Keukens, waar wij de keuken hadden gekocht, hebben wij tegen een gereduceerde prijs nieuwe frontjes en grepen mogen uitzoeken. De nieuwe frontjes zijn zeer netjes en vakkundig geïnstalleerd. Goede service en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat telt”
Door Eric Vonk op donderdag 11 jun 2015 '15
In 1 keer goed! Met in het hoofd allerlei horrorverhalen van vrienden en bekenden waarbij de keuken pas na maanden helemaal compleet en af was heb ik eerst even gegoogled naar een goede keukenzaak en kwam uit bij Keur. De bedoeling was om mij eerst bij verschillende zaken te informeren, maar ik ben niet verder dan Keur gekomen. De ontvangst was zeer vriendelijk door Wim van Dijkhuizen en zijn adviezen waardevol. Gewoon iemand die met je meedenkt zonder opdringerig te zijn of je iets aan wil praten. Er werd meteen gezegd dat er niet onderhandelt werd over de prijzen, dus als je dat wilt moet je hier niet zijn. Maar dat was ook helemaal niet nodig: de prijs was alleszins redelijk en ongeveer wat ik in gedachten had, daarbij hoefde ik geen concessies te doen door goedkopere versies te kiezen. De uitvoering en plaatsing zou gedaan worden door Keukenwerk. Er werd een draaiboek samengesteld dat vervolgens stipt werd uitgevoerd: sloop,elektricien, loodgieter, stukadoor, opbouw en schilder, alles liep als een trein. 's Morgens liet ik iemand binnen, ging naar mijn werk en 's avonds kon ik de resultaten bewonderen. Daarbij was alles weer keurig opgeruimd. Stuk voor stuk waren het vakmensen, en nog sympathiek ook. Zelfs verschillende buren kwamen informeren waar ik zulke mensen vandaan haalde. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt, en dat was gewoon perfect. Alles mooi afgewerkt en geplaatst en in 1 keer goed. Dus voor mij geen maandenlange naleveringen en reparaties. Advies: ga gewoon eerst bij Keur kijken, spaart je een hoop ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Verbeek op zaterdag 6 jun 2015 '15
Wij hebben bij Keur Keukens onze nieuwe keuken uitgezocht en we zijn zeer te spreken over de service. Niet opdringerig en ze denken met je mee. Over de prijs valt ook prima te praten. Wij kozen voor een excellentic keuken en de kwaliteit is heel goed. Er wordt ook nog bij je thuis nagemeten zodat het geheel klopt. We werden een week voor de plaatsing door de verkoper gebeld of ze nog ergens mee konden helpen en na het plaatsen nogmaals om te vragen hoe het was gegaan. De keukenmonteur heeft de dag voor het plaatsen ook nog gebeld om zijn komst aan te kondigen. Wat een service! Montage ging ook keurig en bij de check werden de kleine foutjes eerder door de monteur opgemerkt ipv. door ons. Daardoor wordt eea. aan platen in het zicht nog vervangen.
Wij hebben Keur Keukens ook bij vrienden aanbevolen want wij zijn er echt zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Fam. Molema op woensdag 6 mei 2015 '15
Geen opdringerige verkoper, geeft meteen duidelijkheid over de mogelijkheden en de prijs, goede begeleiding in de opstelling van de keuken en houdt ook rekening met het budget wat wij aangaven. Ook heel professionele monteurs, alles netjes afgewerkt, na het plaatsen alle rommel opgeruimd, zie je ook wel eens anders, echt een dikke pluim voor deze mensen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door V.F.H op woensdag 1 apr 2015 '15
Hartelijk ontvangen door de heer Dijkhuizen bij Keur keukens. Neemt rustig de tijd voor je om de wensen te bespreken. Wim heeft ons helder geadviseerd en met ons meegedacht. Gelukkig geen gepingel om de prijs. De offerte is meteen concurrerend.
Vorige week is de keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning. De mannen hebben keurig werk geleverd en ook aangegeven dat als er nazorg nodig is, we altijd kunnen bellen zodat ze langs komen. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 '14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
FOTO VAN H.R.HOEKSTRA
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima service”
Door MvdH op woensdag 24 sep 2014 '14
Het is moeilijk om een keuze te maken in het ruime aanbod van keukenspeciaalzaken. Wij vinden een goede prijs kwaliteit erg belangrijk bij de aanschaf van een keuken. Het moet plezierig zijn een keuken te kopen en we wilden kunnen genieten van het resultaat. Beide is gelukt: wij werden goed geadviseerd bij Keur Keukens over de materialen, tekening en offerte. De communicatie was helder, open en transparant. Afspraken werden nagekomen en wij kregen als service zelfs een vaatwasser in bruikleen, omdat de onze kapot was, top! Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos en het resultaat mag er zijn! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en hopen van heerlijke diners uit onze nieuwe keuken te kunnen gaan genieten.....
FOTO VAN MVDH
Strakke hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 '14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
FOTO VAN VAN ANH
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door BW op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij Keur terecht gekomen via oa qasa.nl en goede ervaringen met Keur van de aannemer Harmes Bouwbedrijf die onze keuken verbouwt heeft alvorens de keuken geplaatst kon worden. Bij ons eerste bezoek aan de showroom bleek dat het erg druk was en we een afspraak moesten maken om advies te krijgen. Opmerkelijk in deze crisistijd, waar je bij andere keukenaanbieders nauwelijks klanten in de zaak zag. Nog voor de afspraak een wensenlijst ingevuld en een kleine snelle schets van ons idee. Tijdens de afspraak had men al een mooie tekening gemaakt nav onze wensen en hadden zelf ook eea veranderd aan de indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. De eerste reactie was; "Dat gaat 'm worden"! Vervolgens prima van advies voorzien en ook de transparante prijsopbouw sprak ons erg aan. Inmiddels is de keuken door Keur geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat van onze geheel vernieuwde keuken, mede ook te danken aan het eveneens prima werk van Harmes Bouwbedrijf uit Haarlem! Minpunten waren dat het geleverde aanrechtblad niet de versie bleek te zijn die we in de offerte waren overeengekomen, waardoor de keuken een iets strakker/moderner uiterlijk heeft gekregen in plaats van wat klassieker. Echter was dit niet dermate storend dat we het alsnog op die wijze hersteld wilden hebben. Tevens heeft onze (slechts)3 jaar oude koelkast, die van onze oude keuken is overgeplaatst in de nieuwe keur-keuken, het daarna niet meer gedaan. Onduidelijk is of dit nu aan de koelkast zelf of aan het inbouwen gelegen heeft. Keur heeft ons hiervoor een prima compensatie aangeboden, wat getuigt van een prima service en men klanttevredenheid hoog in vaandel heeft staan. Kortom, wij zijn erg tevreden. Keur biedt een prima prijs-kwaliteit-verhouding en wij raden u een bezoek aan Keur zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam en servicegericht, goed!”
Door André van den Brink op woensdag 23 jul 2014 '14
Na een onderzoek op internet (reviews, fora etc) zijn wij na een aantal andere referentiebezoeken en ideeën opdoen bij Keur keukens terecht gekomen. Voor de hand liggend achteraf, aangezien we in Haarlem wonen. In eerste instantie ons idee van keuken ergens gezien, maar bij die zaak zijn we bizar slecht geholpen. Niet meer van deze tijd. Zo anders is dat bij Keur het geval geweest! Ik ben blij met de uiteindelijke keuze van zowel keuken als leverancier. Uiteraard zijn er wat restpunten met oplevering, maar deze zijn keurig opgelost. En het eindresultaat is er dan ook naar! Voor een volgende keuken zou ik ook zeker weer Keur in de overweging meenemen. Prijs kwaliteit verhouding blijft in keukenland een lastig begrip vind ik, maar nogmaals, blij met het resultaat, en niet voor de hoofd hoofdprijs.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door SH op dinsdag 8 jul 2014 '14
In december '13 keuken laten plaatsen door Keur. Vanaf binnenlopen showroom tot oplevering van laatste losse eindjes heel prettige ervaring. No-nonsense, echt adviseren ipv gladde verkoop en Keur maakt waar, waar ze prat op gaan: uitstekende montage door hun eigen monteurs. Stuk voor stuk nette, communicatieve en behulpzame mannen. Ook bij ons waren er een paar onvoorziene dingetjes (muur niet helemaal recht, krasje op deurtje, deurtje dat achteraf niet helemaal lekker druk-opent/sluit). Monteurs overleggen terplekke oplossingen of regelen dat er weer iemand terugkomt (voor nieuw deurtje). Geen gezeur, gedoe ... 'vanzelfsprekende service. TOP! Keur doet wat ze zeggen, ook qua prijs: Valt inderdaad weinig te onderhandelen, maar prijs is fair, dus zeker voor wie hier niet van houdt prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door M Block op woensdag 18 jun 2014 '14
Na heel veel goede ervaringen hier op Qasa naar keur keukens in Haarlem. We wisten precies hoe de keuken eruit zou komen te zien. Hele mooie 3 D tekening gekregen. Wij waren benieuwd wat de prijs van de keuken moest zijn. De adviseer kon nog geen exact bedrag zeggen maar een indicatie. Dat bedrag hadden wij ook verwacht. Het was zaterdag en we zouden dinsdag de offerte krijgen. Donderdag nog steeds niks ontvangen. Na een telefoontje bleek hij het vergeten te zijn door cursus etc. Nou oke prima hij zou het de volgende dag opsturen. Maar toen bleek de offerte ruim 10.000 euro duurder te zijn. Hij stuurde de offerte zo op zonder een berichtje erbij met uitleg waarom we zoveel meer kwijt waren. Bij navraag bleek de apparaten van AEG niet in hun assortiment te zitten waardoor ze niet scherp konden inkopen. Hij zou een nieuwe offerte maken met hun huismerk ipv siematic en de apparaten aanpassen naar een merk waar zij wel dealer van waren.....
Nu ruim 3 weken later nog niks gehoord! Waarschijnlijk als ze op je kunnen verdienen zijn ze een geweldig bedrijf maar als het even lastig wordt laten ze het afweten.
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ineke op maandag 17 mrt 2014 '14
Bij het uitzoeken van mijn keuken heeft verkoper Cornelis mij erg goed geholpen. Hij wist van mijn wensen en zijn ervaring een top-keuken te maken die helemaal tot zijn recht komt in mijn huis. De beschikbare ruimte was niet zo groot, maar door zijn kennis op het gebied van vormgeving en kleur lijkt alles veel groter en ruimer. Bij de levering en plaatsing is alles heel goed verlopen. De monteurs hebben zo gewerkt dat ik er weinig hinder van heb ondervonden. Keur, bij jullie komen kennis, kwaliteit, prijs en service samen! Ik kan jullie bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder Goede Ervaring”
Door S. Beelen op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Prachtige keukens tegen een erg scherpe prijs, maar boven al is de service zeer goed en zijn de personeelsleden zeer professioneel. De product kennis is perfect en niet onbelangrijk ze zijn altijd vriendelijk, en schenken een goede bak koffie met heerlijke verse uit eigen oven gebakken koeken! Wij hebben in het verleden al meerdere keukens gekocht en kunnen Keur keuken dan ook aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“TOP!”
Door Fam van Roon op zaterdag 22 feb 2014 '14
Nadat er ruim de tijd voor ons was genomen door de adviseur, hebben we een keuze gemaakt. De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend. De levering ging volgens afspraak en de monteur heeft perfect werk afgeleverd! Kortom, wij gaan genieten van onze droomkeuken, met dank aan Keur Keukens Haarlem!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door P.W.A Herber op zaterdag 11 jan 2014 '14
De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, geen vezelplaten maar MDF gespoten onderdelen. In de prijs zit altijd een kwaliteitsverhouding maar dat verdien je later terug door langere levensduur van deze keuken. Ik kan geen slechte ervaring bedenken aangaande de klantvriendelijkheid en de service, overigens hebben ze uitstekende servicewagens met alle materialen. Ook de levering verliep volgens afspraak en de puntjes die niet goed waren gegaan zijn later zonder discussie netjes opgelost. Mijn tip is geef zoveel als mogelijk informatie door aan Keur Keukens dan kunnen deze worden verwerkt op een werktekening. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden aangezien er goed meegedacht wordt met de klant. Ik kwam via Qasa op Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Topkwaliteit keuken en service”
Door Carlos op maandag 23 sep 2013 '13
Afgelopen juni hebben mijn vrouw en ik besloten ons 20 jaar oude keuken te vernieuwen. Gezien het een zeer kleine ruimte betreft hebben we bij Keur (Wim) advies gevraagd wat de mogelijkheden zijn om zowel een oven, vaatwasser als grotere koelkast te plaatsen. Er werd erg goed met ons meegedacht om deze opties in de beperkte ruimte dat we hebben te plaatsen zonder dat we hier de nodige ruimte voor moesten inleveren. Het design met alle functionaliteit is daarom prima bedacht. De prijs/kwaliteit verhouding ook uitstekend! De monteurs professioneel en accuraat. Voor de renovatie van de keuken (stucen, tegelen, gat voor wasemkap naar dak toe, etc) hebben we het meeste zelf goed moeten bedenken en door derden uit laten voeren. Hierdoor is er een klein onderdeel over het hoofd gezien, namelijk dat alle led lichten via 1 dimmer/transformator had moeten lopen. Dit is achteraf keurig door Keur opgelost door een 2de transformator en dimmer (kosteloos!) te leveren en plaatsen. Wij gaan dan ook absoluut mee met alle positiviteit van de andere mensen op deze website. Mochten we over een aantal jaren verhuizen en een nieuwe keuken gaan kopen dan wordt het absoluut weer een keuken van Keur!
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit!”
Door Marc op woensdag 4 sep 2013 '13
Via www.qasa.nl uitgekomen bij Keur keukens. In tegenstelling tot de meeste keukenzaken was het gesprek met Henri hartelijk, warm en oprecht. In het hele proces- we hebben 2 gesprekken gevoerd- heeft hij meegedacht en alternatieven aangedragen. Zo kwamen we uit op een prachtige keuken, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Montage door de eigen monteurs was uitstekend: vlot gewerkt, netjes achtergelaten. De bedrijfsfilosofie wordt echt uitgedragen en waargemaakt!!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Paulien op vrijdag 10 mei 2013 '13
Na een paar keukencentra bezocht te hebben,besloten wij met Keurkeukens in zee te gaan. Het bleek de juiste beslissing te zijn.Een heel eerlijk en professioneel team die je door elke beslissing heen helpt.De keuken die wij hebben uitgezocht is heel mooi en degelijk. De prijs is helemaal redelijk in verhouding tot de kwaliteit en service. De levering verliep volgens tijdsschema. De dag van de levering kwamen de montagemensen precies op het afgesproken tijdstip. Harde werkers en vriendelijke mensen. De nalevering van materialen verliep ook heel goed. Ik zou iedereen aanraden om bij dit bedrijf eens binnen te lopen!Ik kan geen enkel minpunt vinden...echt een door en door betrouwbaar bedrijf waar de puntjes op de "i" worden gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Aftersale service”
Door Hein op zondag 13 jan 2013 '13
In 2005 hebben wij tot volledige tevredenheid een nieuwe keuken door Keur Keukens in Haarlem gekocht en geplaatst in ons nieuwe appartement. In 2012 kregen wij problemen met de afvoer in de keuken. Ik heb een fortuin uitgegeven aan afvoerontstoppers en ook nog een loodgieter tot 2x toe laten komen, maar na een dag was de gootsteen weer verstopt. Erg frusterend. Keurkeukens heb ik toen gebeld en die kwamen binnen een week kijken wat er aan de hand was en beloofden zo spoedig mogelijk terug te komen om de verstopping op te lossen. Weer een week later kwam een serviceman van Keur om de zaak op te lossen. Zeker twee uur was de monteur bezig en heeft het afvoersysteem onder de gootsteen volledig vernieuwd.
Op de rekening die ik voor akkoord moest tekenen stond de prijs: NIHIL VOOR REKENING VAN KEUR.
De afvoer loopt nog steeds perfect en daarom wil ik bij deze de firma KEUR KEUKENS een dikke tien, geven voor hun fantastische en zeer gewaardeerde aftersaleservice. Maar ook bij aankoop was de service natuurlijk meer dan goed. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bnr 18 op maandag 5 mrt 2012 '12
Ons plan was ook om naar Duitsland te gaan maar uiteindelijk hebben wij de keuken gekocht bij Keur keukens in de Waarderpolder. Goed geholpen en denk dat de prijs ook aardig was. Wij zijn in ieder geval tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Natasja van Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Miriam Fritschy op vrijdag 6 jul 2018 '18
We hebben een grote, complete keuken gekocht. We zijn zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen alle keuzes te maken. Er was altijd voldoende tijd en aandacht voor ons. Toen onze planning door een lekkage veranderde reageerde het bedrijf flexibel met hun planning. De monteur die de keuken kwam plaatsen was zeer professioneel en deskundig. Ook de nazorg tot nu toe is zeer goed, we zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door Gusta Vlieger op dinsdag 3 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en daar 6 jaar later nog steeds enorm veel plezier van. Ondanks een fabricagefout, die jaren na aankoop zich manifesteerde, werd ons alle medewerking gegeven op de zo eigen wijze van het bedrijf. Tot in detail en perfectie met een ongekende klantvriendelijkheid. Een top bedrijf!
FOTO VAN GUSTA VLIEGER
Keukenaanblik
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hoedemakers op maandag 18 jun 2018 '18
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft bij Keur Keukens in Haarlem en zijn daarbij zeer goed en prettig geadviseerd door Ton Stolker en Cornelis van Dalfsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 '18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. van Lente op donderdag 17 mei 2018 '18
Onlangs hebben wij een mooie nieuwe keuken bij Keur keukens gekocht. Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, geen gedoe en "what you see is what you get". Ook de plaatsing is vlot en vakkundig gedaan. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Fam. Loupatty op donderdag 17 mei 2018 '18
Onze keuze voor Keur Keukens uit Haarlem was een juiste keuze. Vanaf de eerste kennismaking met Cornelis van Dalfsen tot eindaflevering door monteur Henk een aantal maanden later. Cornelis heeft ons goed geholpen met bruikbare tips en voorstellen waar wij zelf niet aan gedacht hadden bij ons ontwerp. Het resultaat is een prachtige keuken waar wij nu elke dag met veel plezier gebruik van maken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Breng eens een bezoekje aan Keur Keukens in Haarlem. Succes verzekerd!
FOTO VAN FAM. LOUPATTY
Prachtige keuken als resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron Johannes op maandag 14 mei 2018 '18
Prettige verkoopafspraak met Dennis / duidelijke prijsafspraken en afspraken betreft andere zaken / vakkundige installatie / er moest 1 deurtje vervangen worden, dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom : TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Erik Granaat op dinsdag 8 mei 2018 '18
Volledige keuken gekocht en laten plaatsen. Bij aanschaf al direct aangenaam getroffen door de manier waarop door de verkoper werd meegedacht. Daarbij valt op dat het belang van de klant het enige is dat telt. Door omstandigheden moesten in een later stadium wijzigingen in de bestelling worden aangebracht. Ook daarbij werd goed meegedacht en konden wijzigingen in de bestelling zonder bijkomende kosten worden aangebracht. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Hier moest ter plekke een enkele creatieve oplossing bedacht worden. Bracht wel enig extra werk met zich, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. KeurKeukens is misschien soms iets duurder dan andere, maar je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart Soellaart op vrijdag 27 apr 2018 '18
Wij hebben een prachtige keuken aangeschaft bij keur keukens. Goed geholpen in de showroom tot en met de plaatsing! betrouwbaar, modern en zeer vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 '18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 '18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 '18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Nico en Hennie Willemse op vrijdag 6 apr 2018 '18
Bij de aankoop van onze nieuwe keuken zijn wij op een hele goede, kundige en geduldige wijze geadviseerd door Cornelis van Dalfsen. Toen later echter bleek dat er sprake was een productiefout bij de aflak van de frontjes, is dit op een hele fijne eh adequate manier opgelost door Henri Mulder. Hulde Hiervoor! Wij hebben nu een keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Wat ons betreft maakt Keur Keukens het motto "afspraak is afspraak" meer dan waar. Het is een eerlijk bedrijf die wij iedereen kunnen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig goed geholpen”
Door Kevin van Gaalen op donderdag 5 apr 2018 '18
Eerlijk, geduldig, professioneel en creatief. Eigenlijk vanaf de eerste kop koffie met warme gevulde koek bij Cornelis tot aan Alwin de monteur die zorgvuldig in alle rust de kleur voeg met ons heeft bepaald.
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
FOTO VAN M. RODE
Reactie of foto toevoegen
“Mondelinge garantie wordt niet schriftelijk”
Door Corinne op dinsdag 27 mrt 2018 '18
We hadden een keuken besteld omdat de verkoper had ons verzekerd dat er een 20 jaar garantie was op de keukenmeubels. Na steeds schriftelijk bevestiging van de beloofde garantieregeling te vragen moesten we ontdekken dat het een verkooppraatje was. We hebben ons keuken bestelling moeten annuleren.
Reactie of foto toevoegen
“Veel oog voor detail”
Door Jack en Gré Spaansen op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij zijn bij Keur Keukens zeer professioneel geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen, vakkundig man die ook technisch goed op de hoogte is. Hij had zeer veel oog voor detail, alles werd gewikt en gewogen. Het resultaat is 'n prachtig mooie keuken. Wij zijn echt super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Ouderwetse service en fatsoen”
Door Doortje van Overbeek op donderdag 22 mrt 2018 '18
Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Via internet zagen we heel veel goede recensies over Keur Keukens. Of die allemaal eerlijk en waar zijn, weet je natuurlijk niet en dus gingen we op pad om te kijken bij Keur Keukens Haarlem. Vanaf het eerste moment werden wij keurig te woord gestaan en viel ons op dat hier geen 'keukenverkopers' rondliepen maar mensen met hart voor het bedrijf. We maakten een afspraak voor de week erop en werden op tijd, met veel aandacht en tot volle tevredenheid geholpen. Ook de daarop volgende afspraak verliep alles zonder problemen en Joanne was bijzonder geduldig terwijl wij onze keuzes tegen elkaar afwogen. Ook dacht zij steeds mee in oplossingen die binnen ons budget zouden passen. Wij hebben geen seconde het gevoel gehad iets duurders te moeten kopen dan wij wilden, ook werden wij nooit gehaast in het nemen van onze beslissingen. We kregen uitgebreide informatie mee naar huis en via de mail ontvingen we o.a. de tekeningen (voor de aannemer). Ook het maken van de afspraak voor het afleveren en plaatsen van de keuken verliep in overleg en werd meerdere keren gecheckt. Over het uiteindelijke leveren en plaatsen van de keuken kan ik oprecht niet anders dan 100 procent tevreden zijn. Ondanks dat de monteurs nog tegen een paar probleempjes in het huis op opliepen, wisten zij die ter plekke keurig op te lossen en maakten onze keuken in twee dagen tot een paleisje! Alle lof voor Peter en Michiel, die onze keuken er niet zomaar inzetten maar met respect voor de materialen. Dit alles gebeurde zonder een onvertogen woord of gemopper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Keur keukens inderdaad de prachtige recensies heeft verdiend: hun motto 'afspraak is afspraak' zijn ze zeker nagekomen, maar nog veel meer hebben wij een bedrijf leren kennen met ouderwetse service en fatsoen. Een bedrijf als dit is met een lantaarntje te zoeken maar wij hebben het gevonden! Nog een tip: bij vragen was Keur Keukens weliswaar goed te bereiken maar het duurde wel iets te lang voor wij terug werden gebeld. Dat is misschien nog voor verbetering vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 '18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Fam Paardenkooper op zondag 4 mrt 2018 '18
We hebben de helft van onze keuken grondig laten renoveren en zijn daarvoor bij Keur Keukens Haarlem geweest. We kwamen daar terecht vanwege de goede recensies op deze site. Je hoort zo veel gekke dingen over "keuken boeren". Cornelis van Dalfsen heeft ons grondig uitgehoord over de wensen en ons van vakkundig advies voorzien. De levering liep geheel volgens de planning en de monteurs (Peter en Henk; top gedaan mannen!) hebben de keuken tot in de puntjes verzorgd geplaatst. Er mankeerde op twee plekken wat aan (kleine dingen hou je toch) maar die hebben ze zelf geconstateerd en opgegeven ter vervanging. We zijn heel gelukkig met onze nieuwe keuken en gaan hier de komende jaren enorm van genieten! Keur Keukens is een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Twan op zondag 4 mrt 2018 '18
Via Qasa kwamen we bij Keur Keukens terecht. Op een donderdag gebeld voor een eerste afspraak liefst de eerstvolgende zaterdag. De telefoniste puzzelde wat maar ze kon nog wel een adviseur regelen. Anders dan bij andere bedrijven waar we zijn geweest duurde de eerste afspraak hier 3 uur. Allereerst werd er een beeld geschapen wat we mochten verwachten, en werd een eerste schets gemaakt van de keuken. De tweede afspraak, 2 weken later, werden pas de daadwerkelijke materialen en apparaten gekozen. Het concept waarbij alles in eigen hand is en Keur eigenlijk voor alles rondom de keuken contactpersoon blijft (dus geen kastje-naar-de-deur) sprak ons heel erg aan. Dat, de garantie van 10 jaar op de keuken en dat een vergelijkbare keuken bij de concurrent duurder was maakte dat wij de keuze voor Keur definitief maakten. Het inmeten van de keuken was heel prettig, de meter/monteur was heel alert op zaken waar we met de ontwerper nog niet over na hadden gedacht waardoor we toch nog tijd hadden om een paar wijzigingen aan te brengen. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat 1 lampje van de afzuigkap niet werkte. De monteurs hebben direct bepaald waar het probleem lag en, aangezien het om een fabrieksfout ging, werd er direct melding van gemaakt bij de leverancier. De volgende ochtend om 9.10 werd er al contact opgenomen door de leverancier om het op te lossen. Tijdens het hele proces, van eerste ontmoeting tot de keuken geïnstalleerd was, werden we begeleid door de ontwerper, die ook meteen contactpersoon is. Een hele prettige samenwerking, wij zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Richard Kuijt op vrijdag 23 feb 2018 '18
Samenvattend prima geholpen door Cornelis. Kwam met voor ons uitstekende ideeën wat betreft indeling van de keuken waar we zelf nooit op hadden gekomen. Ook qua producten goed meegedacht (zoals een extra stille vaatwasser i.v.m. de te realiseren open keuken, simpel detail maar we kochten voor de eerste keer een keuken en zouden hier nooit over nadenken). De adviseur verkoper was verder ook niet pusherig. Hoewel het vast vervelend was dat we in zijn lunchpauze kwamen zonder afspraak, was dit absoluut niet te merken, erg ontspannen en prettige sfeer en nam nog steeds rustig de tijd voor ons. Ook zijn we binnen ons budget gebleven. Kortom al met al prima geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RICHARD KUIJT
Keuken met bijzondere indeling
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door L. Kamphuis op donderdag 22 feb 2018 '18
Prima geholpen bij de indeling van de keuken. Goede adviezen van onze adviseuse, met praktische kanttekeningen. Niets dan lof voor de installateurs: vriendelijk en goede uitleg. Uitstekende vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Eljee op woensdag 21 feb 2018 '18
alles is vanaf het eerste moment prima verlopen, van budget en je daar aan houden tot de best haalbare opties en een fantastisch keuken, tot en met oplevering is iets waar menig bedrijf jaloers op kan zijn. Een enkele afwijking tijdens het proces werd subliem aangepakt en opgelost. Best value for money in goed Nederlands? Ja beslist! Aan te bevelen? Ja van harte en al een paar maal gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Martijn op woensdag 14 feb 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een nieuwe keuken nodig. Mede vanwege hoge waardering op Qasa uitgekomen bij Keur. Jochem Spier heeft ons goed geholpen, en ondanks diverse vertraging in de bouw, steeds weer de tijd voor ons genomen. Plaatsing keuken ging goed en prettig. Al met al heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 '18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door P. van Huit op donderdag 8 feb 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken gekocht in Haarlem. We zijn zeer te spreken over de verkoopster, die uitgebreid ons voorlichte over types, varianten in modellen. Met het intekenen bleek zij heel vaardig te reageren op onze wensen, die we soms ter plekke veranderde, soms op haar aanraden. Bijpassende kleuren kiezen voor de vloer en wanden gaf ze ons steeds een aantal varianten. Toen we in een veel latere fase toch nog twijfels hadden, kregen we een paneeltje mee om een keus te maken bij een stoffeerderij. We vertelden onze kinderen over onze nieuwe keuken, maar zij vroegen ons of we ook een vaatwasser hadden genomen. Dat hadden we niet, maar zij overtuigden ons om het alsnog te doen. Dat hebben we gedaan, maar alles moest opnieuw ingetekend worden. Dat was helemaal geen punt. Bij het nameten van onze oude keuken door een vakman, bleek er nog wat ruimte over, waardoor een smal kastje breder kon worden. Voor de derde keer, even vrolijk, een nieuwe gemaakte tekening. Bij de uitvoering was alles aanwezig, maar helaas bleek de composietplaat achter de kookplaat niet de juiste maat te zijn. Zonder problemen werd deze vervangen, wel was dat enkele weken later, mede veroorzaakt door de feesten rond de jaarwisseling. Afspraak is afspraak en het kwam dik in orde. Nu we de keuken al een paar maanden in gebruik hebben, bevalt ze ons buitengewoon. Ook de elektrische kookplaat en combi-oven is na een korte gewenningsperiode fantastisch. Hartelijk bedankt, verkoopster, technisch personeel en servicedienst.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 '18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 '18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 '17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Alles in het werk voor een tevreden klant”
Door C. Piets op maandag 20 nov 2017 '17
Voordat we binnen stapten bij dit keukenbedrijf in Haarlem hadden we op internet gezocht naar beoordelingen door klanten op vergelijkingssites. Omdat Keurkeukens er als beste bedrijf in Nederland uitkwam hebben we hier onze keuken gekocht. De medewerker die ons hielp met het ontwerp (Jochem) nam veel tijd voor ons en probeerde al onze wensen in te passen. In de afgesproken week werd de keuken geplaatst en was het resultaat schitterend. Er waren wel een paar kleine tekortkomingen, maar deze werden binnen afzienbare tijd verholpen. Na verloop van tijd kwamen er in het kunststof werkblad van het kookeiland een aantal vlekken te zitten. We konden de oorzaak niet achterhalen en wat we ook probeerden, we kregen de vlekken er niet meer uit. Toen ik via de mail Jochem op de hoogte bracht hiervan nam hij telefonisch met me op. Hij verzekerde me dat hij het hoe dan ook voor ons op ging lossen. Uiteindelijk bood hij aan het blad te vervangen en alle kosten die daarmee samen hingen kwamen voor rekening van Keurkeukens. Dat vonden wij een prachtige oplossing. We kozen nu voor een blad van graniet en wij hoefden slechts de meerprijs van het materiaal te betalen. Afgelopen week kwamen er twee monteurs het oude werkblad demonteren en het granieten blad monteren. Toen bleek zelfs nog dat er een nieuwe spoelbak in het blad werd gezet omdat de oude vermoedelijk niet onbeschadigd overgezet kon worden. In het werkblad zit een verhoogde houten balk (lessenaar) waar we aan kunnen eten. Deze raakte licht beschadigd bij het loshalen van het oude blad. Daar is onmiddellijk kosteloos een nieuwe voor besteld door de monteurs. Ik heb geen idee wat de winstmarge is op een keuken als de onze en eigenlijk wil ik dat ook liever niet weten. Maar als ik zie wat er nu allemaal aan kosten zijn gemaakt om ons helemaal tevreden te stellen dan denk ik dat er weinig winst overblijft voor Keurkeukens. Zonder getouwtrek wordt alles in het werk gesteld om ons tevreden te stellen. En dat vind ik toch wel heel bijzonder. Bij deze dus een groot compliment voor en veel dank aan alle medewerkers van dit vriendelijke bedrijf.
FOTO VAN C. PIETS
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed”
Door Arianne Menken op woensdag 15 nov 2017 '17
Wij zijn bijzonder goed geholpen. Uitstekende adviezen en het plaatsen van de keuken ging zeer deskundig. Ondanks de overlast die zoiets met zich meebrengt, zijn wij toch volledig ontzorgd. Precies wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.