Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen. Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkoopadviseurs timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Al ruim 25 jaar een begrip
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.
Ervaringen
Er zijn 375 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren325 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor het installatie team”
Door Els op maandag 21 dec 2020 20
Goede informatie en meedenken bij uitzoeken keuken! En een 10 voor het installatie team. Ze denken mee en gaan niet weg voor alles werkt en klant tevreden is! Onze volgende keuken zou ik weer bij Keur Keukens kopen. Ook de prijs is top!
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Vibeke Cohen op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben recentelijk een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem; afgelopen week is deze bij ons geplaatst. Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen en door het hele proces heen, zijn we bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen, vooral door Chantal maar ook door haar collega's. Al onze wensen qua kleuren, materiaal, stijl, indeling en zelfs budget zijn vervuld. Geen vraag, wens of eis was te lastig, en we hadden er best een heleboel. Ik was meerdere keren in de showroom om dingen aan te passen, nog een keer bekijken of om staaltjes te lenen voor het aankoop van tegels. Altijd ben ik met veel geduld en begrip geholpen, en altijd erg vriendelijk. Toen bleek dat de bestelde afwasmachine niet op tijd geleverd kon worden, zijn we opgebeld met de vraag of we wilde wachten, of liever een andere machine. De aangeboden machine was een duurder merk, deze hebben we voor dezelfde prijs gekregen en deze is gelijk met de keuken geïnstalleerd. Keur Keukens was de zoveelste keukenwinkel die we in ons zoektocht naar de perfecte keuken bezochten, en vanaf het begin hadden we een goed gevoel. Alles klopte gewoon! Ook de installateurs waren bijzonder professioneel en hebben erg netjes gewerkt. Een kast die aan de binnenkant beschadigd bleek te zijn, werd gelijk geregistreerd en een nieuwe kast besteld, zonder dat we daarom gevraagd hebben. Alle verpakkingsmateriaal en troep werd netjes meegenomen, dat hebben we bij andere bedrijven wel anders gezien. Ik sta nog ieder dag vol bewondering te kijken naar ons prachtige nieuwe keuken, bijna te mooi om te gebruiken! Dank, dank, dank!
FOTO VAN VIBEKE COHEN
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed”
Door E. Duivenvoorde op donderdag 10 sep 2020 20
Bijzondere fijne ervaring gehad bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken bij Keur Keukens. Vanaf eerste bezoek aan de showroom (eerst kon ik ongestoord mijn gang gaan in de showroom en daarna zonder afspraak uitstekend geholpen) tot aan plaatsing van de keuken is alles keurig verlopen. Goede en volledige communicatie gedurende het proces. Alles keurig op tijd en volledig geleverd zonder gebreken. Keuken werd geplaatst door professionele en vriendelijke monteurs die zeer netjes werken (alle verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd nadat iets was uitgepakt bijvoorbeeld). Er werd meegedacht met ad-hoc oplossingen bij het plaatsen van de keuken en ontstaan meerwerk is niet in rekening gebracht. Keuken zelf ziet er ook zeer goed uit en past tot op de millimeter in de ruimte. Ik zocht een keukenzaak waarbij ik zorgeloos een keuken kon kopen en door laten plaatsen en Keur Keukens heeft dat waargemaakt. De slogan "afspraak is afspraak" is geen loze praat bij dit bedrijf. En daarvoor betaal je niet eens de hoofdprijs in keukenland. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
FOTO VAN WILMA
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Eline Muskee op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn echt ontzettend blij met de keuken en zéker met Keur Keukens! De afspraken worden nagekomen, het personeel is vriendelijk en denkt met je mee! Prijs kwaliteit verhouding is top! Een dikke 10 voor Keur Keukens.
FOTO VAN ELINE MUSKEE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals gedacht”
Door Petra op donderdag 26 sep 2019 19
De reden dat wij naar Keur gingen was omdat wij geen zin hadden in opdringerige verkopers en ook niet het onderhandelingsspelletje wilden spelen. Dit bleek een goede zet, want we hebben vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat we serieus genomen werden en er rekening gehouden werd met onze wensen (zoals budget). Jochem heeft ons perfect geholpen en voelde goed aan wat wij wilden. De keuken staat inmiddels en het is helemaal zoals wij het in gedachten hadden en ook nog eens voor een zeer goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Raymond Maasland op vrijdag 5 jul 2019 19
Twee jaar geleden bij Keur Keukens een keuken gekocht, en onlangs had ik een technisch probleem. Het aankoopproces beviel ons al bijzonder goed. Geen gedoe met nepkortingen, geen dwang tot tekenen overeenkomst, goed meedenken met ontwerp, kortom rust en een professionele begeleiding bij het hele proces. Gewoon een goede offerte en een duidelijke prijs. Nu zal het misschien best zo zijn dat je een apparaat bij een discounter wat voordeliger kan krijgen misschien, maar wij kiezen liever voor kwaliteit, een faire prijs en geen gezeur. Ook de hele logistiek rond montage, en aanpassingen aan muren en electra verliep perfect. De afspraak was dat Keur alles uit handen zou nemen en ons zou "ontzorgen" en dat hebben ze dan ook keurig gedaan. Onlangs hadden we een probleem met de geleider van een lade die los liet. Dit 2 jaar na dato. Keur stuurde keurig volgens afspraak een monteur (allemaal nette mensen trouwens) en die repareerde het. Om eventuele vergelijkbare problemen aan de andere laden te voorkomen paste hij die ook gelijk maar aan. Aanrader dus!
FOTO VAN RAYMOND MAASLAND
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
REACTIE VAN PIM
Foto bij tekst
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
FOTO VAN MARCEL DOKTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
REACTIE VAN MIEKE
Ons kookpaleis!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Martijn van Aalst op maandag 16 mei 2016 16
Eind december op zoektocht gegaan naar onze keuken voor plaatsing in februari. Hierbij diverse partijen bezocht maar hier voelden wij ons redelijk opgejaagd wild. Meteen offertes willen laten ondertekenen, zonder zogenaamde verplichtingen, etc. Toen viel ons oog dankzij Qasa gelukkig op Keur Keukens. Na een spontaan bezoek aan Keur bleek dat dit niet verstandig was. Door alle goede recensies is het hier altijd druk, een afspraak moet je echt van tevoren inplannen anders heeft het geen zin om te gaan. Gelukkig viel er een afspraak uit en konden wij toch nog snel met onze korte oriëntatie beginnen, waarbij de keuken voor ons volgende bezoek zou worden uitgetekend door Peter. Door de goede en snelle oriëntatie was de tekening al bijna meteen naar wens. Verder ingevuld tijdens een vervolg afpraak met apparatuur en een paar aanpassingen, binnen 1,5 bezoek was de keuken besteld tegen een voordelig prijs mede dankzij de decemberactie. Levering in de gewenste week bleek mogelijk en alles werd vakkundig binnen 2 dagen gemonteerd. Helaas was er een paneel beschadigd, een deurtje die niet helemaal waterpas was afgesteld en een deurtje in de verkeerde maat geleverd (levertijd van +/- 2 maanden), maar dit werd allemaal achteraf uitstekend opgelost. In april was de keuken helemaal af... Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door P Valent op donderdag 21 apr 2016 16
Wij hebben een hoekkeuken + ombouw gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Cornelis heeft ons uitstekend geadviseerd en de keuken is werkelijk prachtig geworden. Wij hebben er expres voor gekozen om de koof (om de hoge kasten) ook door Keur te laten zetten en dat is een uitstekende keuze geweest. Ook nadat bleek dat de stuccers er een potje van hadden gemaakt, heeft Keur (Henk) de tijd genomen om de hoge kasten er naadloos in te maken en de keuken tiptop af te leveren. Na enkele minder goede ervaringen met concollega's van Keur die met het onderhandelspel de keuken aan de man proberen te brengen, is zaken doen met Keur een verademing. Prijs is prijs, afspraak is afspraak en service staat hoog in het vaandel. Ook gedurende de tijd tussen aankoop en plaatsing werden wij constant goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kregen wij het aansluitschema ruim op tijd doorgestuurd. Dikke 10 voor het het team van Keur / Arma.
REACTIE VAN JORIS
Wat hebben jullie voor de ombouw betaald? hoe groot is deze ombouw en is deze ook al afgewerkt?
REACTIE VAN PETER
Het was 800 via Keur of 750 via Werkspot. Ombouw is koof om 2 hoge kasten (220 x 120) + een koof voor de afzuigkap die de volle lengte van de L- keuken pakt: 300 bij 400 (en dan een koof van 30 bij 30). Stucklaar afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Wouter Tweehuijsen op dinsdag 9 feb 2016 16
We hebben een duidelijk en overzichtelijk beeld gekregen van de keuken toen we deze besproken in de winkel en hebben. De prijs was ook netjes binnen budget, dus hebben de order met vertrouwen geplaatst.
De planning wat betreft levering en plaatsing verliep soepel en flexibel en ook de plaatsing zelf was netjes binnen het gestelde schema en alles ziet er tip top uit1
Reactie of foto toevoegen
“Volledig waargemaakt”
Door D. Amahorsija op zondag 25 okt 2015 15
Via het internet kwamen wij op Keur Keukens. Een 9,8 beoordeling door de klanten. Als men dan zo positief is, laten we dan maar eens gaan kijken, dachten wij. En? Niets aan gelogen! Vanaf het moment dat wij in Haarlem naar binnen liepen tot en met de plaatsing van de keuken zijn wij zeer keurig en vakkundig geholpen. In de winkel niemand die achter je aanjaagt, maar je rustig de tijd gunt tot je er zelf klaar voor bent om iemand te spreken. Om tot een eventueel akkoord te komen, nemen zij alle tijd. Geen druk en zij zijn vooraf duidelijk; Geen onderhandeling over de prijs mogelijk. Keur Keukens vindt haar prijzen scherp en actieprijzen worden direct verwerkt. What you see is what you get. En ons motto is; Als je de prijs juist vindt bij de keuken die je hebt samengesteld en dat voelt goed, dan.... Na aanschaf van de keuken is er regelmatig contact met je contactpersoon om je goed voor te bereiden op de week van plaatsing. Ook de mannen die de keuken leveren, nemen de tijd voor je nog e.e.a. uit te leggen en vragen te beantwoorden. Paar dagen later de monteurs over de vloer en in 2 dagen de keuken erg netjes geïnstalleerd. Als je vragen hebt, stel ze vooral, was het devies. In de nazorg wederom contact met je contactpersoon of alles goed is verlopen. Nadat wij hadden aangegeven dat alles perfect was verlopen, kwamen wij een week later toch nog iets tegen en hebben met Keur Keukens gebeld. Geen probleem was het antwoord en er werd een monteur langs gestuurd en deze heeft een klein euvel verholpen. Kortom, die 9,8 bracht wat scepsis, maar Keur Keukens maakt het volledig waar.
FOTO VAN D. AMAHORSIJA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ellen en Teake op zaterdag 26 sep 2015 15
Prettig gesprek met de verkoper en we hebben op maat advies gekregen. Het plaatsen van de keuken is uitstkend gedaan. Vakwerk!
Goede prijs/kwaliteitverhouding, vaste prijzen zonder eindeloos handjeklap.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Paul en Tania op zondag 2 aug 2015 15
Na zes jaar waren de frontjes van onze keuken behoorlijk verkleurd; veel meer dan normaal zou zijn te verwachten. Na overleg met Keur Keukens, waar wij de keuken hadden gekocht, hebben wij tegen een gereduceerde prijs nieuwe frontjes en grepen mogen uitzoeken. De nieuwe frontjes zijn zeer netjes en vakkundig geïnstalleerd. Goede service en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat telt”
Door Eric Vonk op donderdag 11 jun 2015 15
In 1 keer goed! Met in het hoofd allerlei horrorverhalen van vrienden en bekenden waarbij de keuken pas na maanden helemaal compleet en af was heb ik eerst even gegoogled naar een goede keukenzaak en kwam uit bij Keur. De bedoeling was om mij eerst bij verschillende zaken te informeren, maar ik ben niet verder dan Keur gekomen. De ontvangst was zeer vriendelijk door Wim van Dijkhuizen en zijn adviezen waardevol. Gewoon iemand die met je meedenkt zonder opdringerig te zijn of je iets aan wil praten. Er werd meteen gezegd dat er niet onderhandelt werd over de prijzen, dus als je dat wilt moet je hier niet zijn. Maar dat was ook helemaal niet nodig: de prijs was alleszins redelijk en ongeveer wat ik in gedachten had, daarbij hoefde ik geen concessies te doen door goedkopere versies te kiezen. De uitvoering en plaatsing zou gedaan worden door Keukenwerk. Er werd een draaiboek samengesteld dat vervolgens stipt werd uitgevoerd: sloop,elektricien, loodgieter, stukadoor, opbouw en schilder, alles liep als een trein. 's Morgens liet ik iemand binnen, ging naar mijn werk en 's avonds kon ik de resultaten bewonderen. Daarbij was alles weer keurig opgeruimd. Stuk voor stuk waren het vakmensen, en nog sympathiek ook. Zelfs verschillende buren kwamen informeren waar ik zulke mensen vandaan haalde. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt, en dat was gewoon perfect. Alles mooi afgewerkt en geplaatst en in 1 keer goed. Dus voor mij geen maandenlange naleveringen en reparaties. Advies: ga gewoon eerst bij Keur kijken, spaart je een hoop ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Verbeek op zaterdag 6 jun 2015 15
Wij hebben bij Keur Keukens onze nieuwe keuken uitgezocht en we zijn zeer te spreken over de service. Niet opdringerig en ze denken met je mee. Over de prijs valt ook prima te praten. Wij kozen voor een excellentic keuken en de kwaliteit is heel goed. Er wordt ook nog bij je thuis nagemeten zodat het geheel klopt. We werden een week voor de plaatsing door de verkoper gebeld of ze nog ergens mee konden helpen en na het plaatsen nogmaals om te vragen hoe het was gegaan. De keukenmonteur heeft de dag voor het plaatsen ook nog gebeld om zijn komst aan te kondigen. Wat een service! Montage ging ook keurig en bij de check werden de kleine foutjes eerder door de monteur opgemerkt ipv. door ons. Daardoor wordt eea. aan platen in het zicht nog vervangen.
Wij hebben Keur Keukens ook bij vrienden aanbevolen want wij zijn er echt zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Fam. Molema op woensdag 6 mei 2015 15
Geen opdringerige verkoper, geeft meteen duidelijkheid over de mogelijkheden en de prijs, goede begeleiding in de opstelling van de keuken en houdt ook rekening met het budget wat wij aangaven. Ook heel professionele monteurs, alles netjes afgewerkt, na het plaatsen alle rommel opgeruimd, zie je ook wel eens anders, echt een dikke pluim voor deze mensen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door V.F.H op woensdag 1 apr 2015 15
Hartelijk ontvangen door de heer Dijkhuizen bij Keur keukens. Neemt rustig de tijd voor je om de wensen te bespreken. Wim heeft ons helder geadviseerd en met ons meegedacht. Gelukkig geen gepingel om de prijs. De offerte is meteen concurrerend.
Vorige week is de keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning. De mannen hebben keurig werk geleverd en ook aangegeven dat als er nazorg nodig is, we altijd kunnen bellen zodat ze langs komen. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
FOTO VAN H.R.HOEKSTRA
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima service”
Door MvdH op woensdag 24 sep 2014 14
Het is moeilijk om een keuze te maken in het ruime aanbod van keukenspeciaalzaken. Wij vinden een goede prijs kwaliteit erg belangrijk bij de aanschaf van een keuken. Het moet plezierig zijn een keuken te kopen en we wilden kunnen genieten van het resultaat. Beide is gelukt: wij werden goed geadviseerd bij Keur Keukens over de materialen, tekening en offerte. De communicatie was helder, open en transparant. Afspraken werden nagekomen en wij kregen als service zelfs een vaatwasser in bruikleen, omdat de onze kapot was, top! Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos en het resultaat mag er zijn! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en hopen van heerlijke diners uit onze nieuwe keuken te kunnen gaan genieten.....
FOTO VAN MVDH
Strakke hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
FOTO VAN VAN ANH
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door BW op woensdag 6 aug 2014 14
Bij Keur terecht gekomen via oa qasa.nl en goede ervaringen met Keur van de aannemer Harmes Bouwbedrijf die onze keuken verbouwt heeft alvorens de keuken geplaatst kon worden. Bij ons eerste bezoek aan de showroom bleek dat het erg druk was en we een afspraak moesten maken om advies te krijgen. Opmerkelijk in deze crisistijd, waar je bij andere keukenaanbieders nauwelijks klanten in de zaak zag. Nog voor de afspraak een wensenlijst ingevuld en een kleine snelle schets van ons idee. Tijdens de afspraak had men al een mooie tekening gemaakt nav onze wensen en hadden zelf ook eea veranderd aan de indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. De eerste reactie was; "Dat gaat 'm worden"! Vervolgens prima van advies voorzien en ook de transparante prijsopbouw sprak ons erg aan. Inmiddels is de keuken door Keur geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat van onze geheel vernieuwde keuken, mede ook te danken aan het eveneens prima werk van Harmes Bouwbedrijf uit Haarlem! Minpunten waren dat het geleverde aanrechtblad niet de versie bleek te zijn die we in de offerte waren overeengekomen, waardoor de keuken een iets strakker/moderner uiterlijk heeft gekregen in plaats van wat klassieker. Echter was dit niet dermate storend dat we het alsnog op die wijze hersteld wilden hebben. Tevens heeft onze (slechts)3 jaar oude koelkast, die van onze oude keuken is overgeplaatst in de nieuwe keur-keuken, het daarna niet meer gedaan. Onduidelijk is of dit nu aan de koelkast zelf of aan het inbouwen gelegen heeft. Keur heeft ons hiervoor een prima compensatie aangeboden, wat getuigt van een prima service en men klanttevredenheid hoog in vaandel heeft staan. Kortom, wij zijn erg tevreden. Keur biedt een prima prijs-kwaliteit-verhouding en wij raden u een bezoek aan Keur zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam en servicegericht, goed!”
Door André van den Brink op woensdag 23 jul 2014 14
Na een onderzoek op internet (reviews, fora etc) zijn wij na een aantal andere referentiebezoeken en ideeën opdoen bij Keur keukens terecht gekomen. Voor de hand liggend achteraf, aangezien we in Haarlem wonen. In eerste instantie ons idee van keuken ergens gezien, maar bij die zaak zijn we bizar slecht geholpen. Niet meer van deze tijd. Zo anders is dat bij Keur het geval geweest! Ik ben blij met de uiteindelijke keuze van zowel keuken als leverancier. Uiteraard zijn er wat restpunten met oplevering, maar deze zijn keurig opgelost. En het eindresultaat is er dan ook naar! Voor een volgende keuken zou ik ook zeker weer Keur in de overweging meenemen. Prijs kwaliteit verhouding blijft in keukenland een lastig begrip vind ik, maar nogmaals, blij met het resultaat, en niet voor de hoofd hoofdprijs.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door SH op dinsdag 8 jul 2014 14
In december '13 keuken laten plaatsen door Keur. Vanaf binnenlopen showroom tot oplevering van laatste losse eindjes heel prettige ervaring. No-nonsense, echt adviseren ipv gladde verkoop en Keur maakt waar, waar ze prat op gaan: uitstekende montage door hun eigen monteurs. Stuk voor stuk nette, communicatieve en behulpzame mannen. Ook bij ons waren er een paar onvoorziene dingetjes (muur niet helemaal recht, krasje op deurtje, deurtje dat achteraf niet helemaal lekker druk-opent/sluit). Monteurs overleggen terplekke oplossingen of regelen dat er weer iemand terugkomt (voor nieuw deurtje). Geen gezeur, gedoe ... 'vanzelfsprekende service. TOP! Keur doet wat ze zeggen, ook qua prijs: Valt inderdaad weinig te onderhandelen, maar prijs is fair, dus zeker voor wie hier niet van houdt prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door M Block op woensdag 18 jun 2014 14
Na heel veel goede ervaringen hier op Qasa naar keur keukens in Haarlem. We wisten precies hoe de keuken eruit zou komen te zien. Hele mooie 3 D tekening gekregen. Wij waren benieuwd wat de prijs van de keuken moest zijn. De adviseer kon nog geen exact bedrag zeggen maar een indicatie. Dat bedrag hadden wij ook verwacht. Het was zaterdag en we zouden dinsdag de offerte krijgen. Donderdag nog steeds niks ontvangen. Na een telefoontje bleek hij het vergeten te zijn door cursus etc. Nou oke prima hij zou het de volgende dag opsturen. Maar toen bleek de offerte ruim 10.000 euro duurder te zijn. Hij stuurde de offerte zo op zonder een berichtje erbij met uitleg waarom we zoveel meer kwijt waren. Bij navraag bleek de apparaten van AEG niet in hun assortiment te zitten waardoor ze niet scherp konden inkopen. Hij zou een nieuwe offerte maken met hun huismerk ipv siematic en de apparaten aanpassen naar een merk waar zij wel dealer van waren.....
Nu ruim 3 weken later nog niks gehoord! Waarschijnlijk als ze op je kunnen verdienen zijn ze een geweldig bedrijf maar als het even lastig wordt laten ze het afweten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Bouwe Tol op maandag 17 mei 2021 21
Keuken is na bijna een jaar nog steeds niet af! Ik kan iedereen aanraden hier heel duidelijk met Arma over te communiceren voordat je met ze in zee gaat. Inmiddels zijn we 5 servicebeurten verder en wachten wij nog steeds op de laatste onderdelen. Er wordt steeds gezegd dat ze het met spoed oppakken, maar ondertussen hoor ik niks en moet ik er zelf achteraan bellen. Na de laatste servicebeurt zijn we inmiddels alweer ruim twee weken verder en nog steeds geen bevestiging ontvangen wanneer het wordt afgerond. Mijn vertrouwen is inmiddels gedaald tot nul en ik vraag me af of ze ons überhaupt wel serieus nemen en of ze het echt menen als ze zeggen dat ze een spoed opdracht voor de levering van de laatste kastjes bij de leverancier hebben uitgezet. Vorig jaar juli hebben wij onze keuken aangeschaft en in oktober 2020 is er begonnen met de montage. Bij de eerste levering bleken direct al een aantal onderdelen te ontbreken. Daarnaast waren niet alle planken van de kastjes mee geschilderd waardoor de buitenkant van onze keuken deels de kleur van de binnenkant had. De ontbrekende delen zijn later in een volgende aparte servicebeurt gebracht en gemonteerd. Als oplossing voor de niet gespoten kastjes is een schilder langsgekomen. Hij heeft de kastjes overgeschilderd, wat natuurlijk voor een ontzettend kleurverschil zorgt. Daarnaast was het ook niet recht gedaan. Als we überhaupt de juiste kleur hadden gehad, had ik dat nog liever zelf gedaan. Het zag er namelijk erg slordig uit. Inmiddels zijn er al 3 servicebeurten overheen gegaan en wachten we nog steeds op de levering van de juiste kleur kastjes. Twee weken geleden zouden dan eindelijk de juiste kastjes geleverd worden, maar toen was de levering (je raadt het al) wederom niet compleet. Alle bovenkastjes (waarvan de wand ook al was betegeld) zijn er toen uitgesloopt en vervangen, behalve het meest linker kastje. De kroon (die ook al uit meerdere delen bestond ipv uit een geheel) kon niet mooi voor een derde keer geplaatst worden en wordt nu ook vervangen. We wachten daarom nog steeds op de bevestiging wanneer dit allemaal wordt afgerond. Nogmaals, we zijn begonnen met de montage in oktober, de eerste gesprekken waren vorig jaar juni en in juli is de keuken gekocht. Dit proces duurt nu al bijna een jaar...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Immanuelkerk, van Egmondstraat Haarlem op zaterdag 6 feb 2021 21
Voor ons beperkte budget zijn we uitstekend geadviseerd door Joanne Grisnich. Het was niet eenvoudig om zowel een mooie "kook keuken " als een dranken bar in te richten. Met elkaar zijn we er fantastisch uitgekomen. Ook de installateurs hebben hun werk zeer goed gedaan. We zijn héél blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Door Hendriksen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij dachten: zo veel goede reviews, dan moet er wel iets goed gaan bij Keur Keukens. En dat klopte. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Grote complimenten voor onze adviseur Jochem die met veel geduld met ons meedacht. Geen moment voelde we ons verplicht om de keuken te kopen en juist daarom hebben we het gedaan. Ook veel bewondering voor de monteurs Eef en Rene. Zij werkten zo netjes, dat hebben we in onze hele verbouwing niet bij andere werklui gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
REACTIE VAN MERTS
Inmiddels heeft de teamleider mij gebeld om een afspraak te maken om alle restpunten op te lossen. Hierbij is de kookplaat vastgezet en zijn de overige restpunten netjes opgelost. De plinten blijken inderdaad niet leverbaar te zijn in een lengte langer dan 280cm, dus de naad tussen de plinten is helaas iets waar niets aan te doen is. Na het bezoek van de monteur zijn wij tevreden over de keuken en hopen wij er nog veel plezier van te mogen beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Bas Vos op maandag 18 jan 2021 21
Tweede keuken die we bij Keur hebben laten ontwerpen en plaatsen. Heel tevreden over het gehele proces, van ontwerpen en plaatsing tot na-zorg. Kwaliteit van de keuken is ook goed, niks op aan te merken! Tijdens het ontwerpen wordt goed meegedacht over het ontwerp. Communicatie over levermomenten is duidelijk. Monteurs zijn deskundig en werken heel netjes. Na-zorg is ook top. Kortom, niks op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Eva Lith-Poppink op woensdag 30 dec 2020 20
Jordie de Gast was onze verkoper bij Keur keukens, waar we wederom onze keuken bestelden. Vorige keer beviel het ons al zo goed en nu voor ons nieuwe huis wisten we waar we wezen moesten. Wat een service, kennis en flexibiliteit. Er werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. We hebben weer een droomkeuken en ik kan oprecht iedereen Keur ( en Arma) van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nico West op woensdag 30 dec 2020 20
Wat een verademing. Een keukenzaak waarbij je wanneer je de winkel verlaat niet het gevoel hebt dat je wordt opgelicht. Wij hebben de begeleiding tijdens het aankoopproces als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze verkoper Jordie de Gast heeft ruim de tijd genomen om onze wensen door te nemen en dit te vertalen naar een keuken die perfect aansluit bij onze wensen. Met de 3D tekening krijg je een zeer goede indruk. Ook vonden wij de transparante werkwijze erg prettig. De opbouw is logisch en je weet precies waar je voor betaalt. Niet alleen de verkoop, maar ook de plaatsing was een prettige ervaring. De bezorgers hebben respect voor je nieuwe spullen. Er werden doeken over ons parket gelegd om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens kwam het montageteam de keuken plaatsen. Overduidelijk vaklui die weten wat ze doen. Ze hebben ruim de tijd genomen, werken netjes en gaan pas weg als alles werkt. Wij kunnen iedereen Keur Keukens aanraden. Zij nemen alle vooroordelen over keukenzaken direct bij je weg.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roosmarijn Kuipers op donderdag 24 dec 2020 20
Allereerst waren wij erg tevreden over het meedenken van Jordie de Gast, hij heeft ons erg geholpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat de keuken was geplaatst voldeed het aan onze verwachtingen, wat een service. Ik zou keur keukens aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische u-keuken”
Door Leo Schrama op zondag 20 dec 2020 20
Vanaf de bestelling deze zomer tot en met de plaatsing van de keuken afgelopen week (twee dagen) alles tiptop geregeld. Bijzonder correct en vriendelijk vanaf het aankoopadvies afgestemd op onze wensen tot en met de plaatsing van de keuken. Professionele monteurs met hart voor de klant en de zaak. Fantastische u-keuken. We zijn er blij mee. Keur Keukens doet wat het je toezegd.
FOTO VAN LEO SCHRAMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanine Mulders op woensdag 9 dec 2020 20
Zeer tevreden. Eerlijke en persoonlijke service. Betrokken verkoper. Keurige en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Wijker op maandag 7 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van de keuken. Jochem was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan door Klaas en zijn collega. Ik had het idee dat er geen tijdsdruk was, waardoor ze rustig konden werken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Hans van der Werf op donderdag 3 dec 2020 20
Zowel sales, aftersales als montage prima. Kwalitatief en sociaal een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn echt verdiend”
Door Chantal Chevallerau op maandag 23 nov 2020 20
Ik had al offertes laten opmaken bij Keukenkampioen, Superkeukens en Bruynzeel. Die van Bruynzeel had ik in eerste instantie ook voor akkoord getekend maar dat werd dusdanig slecht opgevolgd dat ik na klachtgesprek er nog onderuit kon. Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn. Ik besloot het zelf te gaan onderzoeken en te ervaren. Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf. Het bedrijf dat van origine was opgericht door 2 keukenmonteurs is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 28 monteurs die door het hele land werken. Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel. Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard. Drie weken geleden is de keuken dan eindelijk geleverd en gemonteerd. Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn. Na de montage belde hij weer om te checken of alles goed was gegaan. De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs). Het blad is extra dun zonder dat deze op plekken extra verstevigd hoeft te worden (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen meerprijs). Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen.
FOTO VAN CHANTAL CHEVALLERAU
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
REACTIE VAN DENISE
Uiteindelijk met de teamleider gesproken en is alles netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenblad”
Door Sarah op dinsdag 10 nov 2020 20
Hoewel de keuken er al even staat, over het blad en kraan/wasbak werden we het maar niet eens. Met veel tijd en geduld hebben de heren van Keur Keukens ons meegenomen in de voor en tegens van materialen en ontwerp. Ook de woning en gezinssamenstelling nemen ze hierin mee. Als het er dan in zit klopt alles. Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Willem de Beurs op zondag 8 nov 2020 20
Complete keuken gekocht. Ging met installeren met hobbels,maar achteraf top. Dinerbon voor overlast ontvangen. Na ontevredenheid over vaatwasser is vanuit Keur zelf voorgesteld deze om te ruilen naar ander type. Na omruilen volledig tevreden en groot compliment. Soms als er gewerkt wordt gaan zaken wel eens niet helemaal goed, maar dan gaat het om de uiteindelijk afhandeling en deze verdient een groot compliment. Kortom top bedrijf, betrouwbaar en servicegericht
FOTO VAN WILLEM DE BEURS
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marcel Kistemaker op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed geholpen, vanaf eerste bezoek, inmeten, controleren en montage. Resultaat is een keuken die helemaal naar wens is en zeer netjes is gemonteerd!
FOTO VAN MARCEL KISTEMAKER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat heel mooi”
Door C. van den Ende op donderdag 29 okt 2020 20
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen, duidelijk advies en montage soepel verlopen. Afspraken werden nagekomen. Eindresultaat is heel mooi.
FOTO VAN C. VAN DEN ENDE
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Marianne en Gerard W op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij hebben na zoeken op het internet een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Ik had al een plan gemaakt voor de opstelling maar we zijn er met Chantal goed uitgekomen die er ook aardig kijk op had. We hebben geen grote keuken maar we konden net als de oude keuken met een aangepast model goed uit de weg. We hebben de spoelbakken en de kookplaat aan moeten passen. Na twee overleg sessies waren we er uit. De kleur van de keuken was ook een heikel punt om dat we die aan de bestaande vloer wilde aanpassen, en kregen het advies om in een verfwinkel de kleur uit te zoeken en dat lukte voor ons ook. Chantal legde uit dat het plaatsen van de keuken wel een paar maanden kon duren in verband met drukte, maar dat was voor ons geen probleem. Hebben voor het definitief inmeten daarna een tekening gehad voor het aanpassen van water, afvoer, en elektraleidingen dat dat vooraf het plaatsen van de keuken klaar was.
Ook hadden we nog een bijpassend vensterbankje als het aanrechtblad erbij besteld. Waar wij heel blij mee waren, dat ze heel vakkundige monteurs hebben en dat er ook geen problemen met de levering van de keuken was alles in een keer goed. Vol Lof hier over houden zo.
FOTO VAN MARIANNE EN GERARD W
Keuken met groene fronten met tegelachterwand
+ Toon extra foto van Marianne en Gerard W
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van der Voet op maandag 12 okt 2020 20
Na het maken van een offerte waarbij er heel erg meegedacht wordt met de wensen die wij hadden. Verliep alles heel goed. Levering, montage, afspraken nakomen. Alles klopte. Wij zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Van Dort op vrijdag 25 sep 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die geplaatst is door Arma / Keur. De monteurs zijn altijd stipt op tijd. Ze werken netjes en doen alles in overleg met de klant. De monteurs zijn echte vakmensen. Drie jaar geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma. Nu onze nieuwe keuken laten plaatsen door Keur / Arma. In beide gevallen zijn wij zeer tevreden. De keuken was nagenoeg klaar en toen kwamen de monteurs er achter dat er toch iets mis was met de afvoer. Het was rond 16.00 uur en toen besloten ze toch nog het probleem te gaan verhelpen. Echt grote klasse van deze mannen. Ze zijn nog twee uur bezig geweest maar nu is alles wel perfect. Echt top service. Onze complimenten aan Freek, Leander en Geert Rico. Grote klasse mannen. Petje af voor jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Rust”
Door M.J. De Munk op woensdag 23 sep 2020 20
Absoluut een aanrader Keur Keukens. Geen gepush. Gewoon eerlijk rustig en goed advies. Vragen geen probleem. "Problemen" worden gewoon opgelost. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN M.J. DE MUNK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Denise & Wilfred van der Kluft op vrijdag 28 aug 2020 20
Toen wij besloten, na lang twijfelen, dat we een nieuwe keuken zouden gaan kopen zijn we ons gaan oriënteren. We wisten goed wat we wilden en we hadden al een voorkeur voor Siematic maar stonden ook open voor andere merken. We gingen op pad en zijn langs verschillende keukenbedrijven gegaan bv in Vila Arena en andere in de omgeving. We werden niet goed van de vervelende schreeuwerige manier van verkopen en de praatjes van de verkopers alles erop gericht om maar zo snel mogelijk een keuze te maken en te tekenen bij het kruisje. We zagen mooie keukens maar het personeel zorgde er voor dat we zo snel mogelijk de winkel wilde verlaten. Als dat type mensen ook de keuken komt plaatsen we hadden er geen zin in dus dan nog maar een tijdje de oude keuken.... maar ja het bleef toch kriebelen. We zijn gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere mensen en kwamen bij Keur keukens in Haarlem die erg veelbelovend werd aangeprezen precies het bedrijf dat we zochten.

Het eerste bezoek van de showroom was een verademing we werden met rust gelaten en we konden rustig kijken en als we info wilde dan waren we welkom. Na een tijdje zijn "wij" een gesprek aangegaan en daar werd ons verteld hoe ze werken en dat gaf ons weer goede moed om toch aan de nieuwe keuken te beginnen. "We doen niet aan afdingen de prijzen staan vast" Je kunt stap voor stap zien wat het kost en vind je bepaalde onderdelen te duur dan kies je voor een goedkopere versie of je laat het weg als dat kan. Heerlijk op ons gemak de keuken samengesteld met iemand die wist waar ze het over had en ook meedacht bij bepaalde keuzes maar niets doordramde en de keuze helemaal aan ons over liet. Ze nam alle tijd en aan het eind was er een schitterende 3D tekening van de nieuwe keuken met het bedrag die het ons zou gaan kosten. We namen de voorlopige offerte mee naar huis en zouden contact opnemen als we verder wilden. Wat we ook belangrijk vonden is dat ze eigen monteurs hebben dus er komt geen aannemer in je huis die zo snel mogelijk de keuken wil plaatsen en bij "niet goed" altijd naar de nadere partij wijst. Na wat finetuning en toch wat andere keuzes zijn we de uiteindelijke keuken gaan bestellen ook dit ging weer in alle rust de sfeer in de showroom is heel prettig. Daarna is alles volgens afspraak verlopen twee monteurs hebben in twee dagen tijd op hun gemak, zonder schreeuwerige radio, alles in overleg en keurig netjes de keuken geplaatst. Er bleek door de leverancier wel een paar foutjes gemaakt te zijn waar Keurkeukens niets aan kon doen dus moesten er een aantal weken later nog wat aanpassingen gedaan worden. En ook hier weer geen discussie gewoon de keuken zo afleveren als afgesproken. We zijn super tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke eindresultaat. We raden iedereen aan om alle "Keuken Cowboys" te negeren en naar dit bedrijf te gaan wij vonden het een verademing. En wow wat is die keuken mooi geworden !!!
FOTO VAN DENISE & WILFRED VAN DER KLUFT
Witte keuken
+ Toon extra foto van Denise & Wilfred van der Kluft
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen goed de tijd”
Door Coen Timmer op donderdag 6 aug 2020 20
Zeer klantvriendelijk, veel tijd genomen om tot de juiste keuken te komen. Levering volgens afspraak met zeer netjes en secuur werkende monteur. De keuken bleek niet helemaal te passen als gevolg van verkeerde aannames bij het inmeten. Dit heeft tot vertraging geleid, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
+ Toon extra foto van Peter en Inge
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Arno op maandag 8 jun 2020 20
Na in onze eigen regio niet te zijn geslaagd voor een nieuwe keuken zijn we terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Daar gevonden wat we zochten. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Jochem. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken en ons te helpen bij het maken van keuzes. We voelden ons daarin niet opgejaagd of in een bepaalde richting geduwd. Vorige week is de keuken geplaatst. Ook dat verliep super. Uitstekend werk van Hugo en Steven. Een onderdeel dat in eerste instantie ontbrak werd direct alsnog op de dag van plaatsing afgeleverd, zodat er geen vertraging was. En dus konden we het weekend meteen genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Wij geven een 10”
Door Piet en Ellie Hutzezon, Purmerend op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij zijn super tevreden wij hebben een keuken met een semi kookeiland gekocht.de monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd zijn gedreven en gemotiveerde vakmensen, die veel plezier in hun werk hebben, alles werd tot in detail gemonteerd met de meest mogelijke preciesheid. Wij kunnen Keurkeukens aan iedereen aanbevelen, wij geven een 10!
FOTO VAN PIET EN ELLIE HUTZEZON, PURMEREND
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Geworden zoals voor ogen”
Door Geevers op maandag 25 mei 2020 20
Mooie showroom, deskundige verkoopadviseur, ervaren en vriendelijke monteurs. Doen wat ze zeggen en beloven. Monteurs komen stipt op tijd. Van tekening naar de werkelijke keuken; is ook geworden zoals we deze voor ogen hadden. Na de plaatsing van de keuken waren nog een aantal zaken die bijgesteld en bijgewerkt moesten worden en dit is naar tevredenheid gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Coralie de Clercq op zaterdag 16 mei 2020 20
Deze week is bij mij een keuken geplaatst, die ik uitgezocht heb en gekocht heb bij Keur Keukens in Haarlem. Ik ben er ontzettend blij mee, want de keuken is echt heel erg mooi. Het is echt genieten nu om te koken. De komende week komt er nog een vaatwasmachine en een afzuigkap en worden er plinten gelegd. Ik vind de keuken echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niels en Evelyn op zondag 10 mei 2020 20
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. We zijn enorm tevreden! Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ook kritisch meegedacht. Er zijn verschillende prijsklassen waar je uit kan kiezen. Dat maakte het voor ons duidelijk en overzichtelijk. Door de showroom te bezoeken, krijg je een goed beeld van de verschillende keukens. De keuken was heel snel geplaatst en ook goed geplaatst. We zijn echt geweldig geholpen en genieten volop van onze keuken. Het is echt prachtig! Heel stevig en praktisch. Bedankt Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.