Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen. Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkoopadviseurs timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Al ruim 25 jaar een begrip
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.
Ervaringen
Er zijn 375 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren325 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
REACTIE VAN MERTS
Inmiddels heeft de teamleider mij gebeld om een afspraak te maken om alle restpunten op te lossen. Hierbij is de kookplaat vastgezet en zijn de overige restpunten netjes opgelost. De plinten blijken inderdaad niet leverbaar te zijn in een lengte langer dan 280cm, dus de naad tussen de plinten is helaas iets waar niets aan te doen is. Na het bezoek van de monteur zijn wij tevreden over de keuken en hopen wij er nog veel plezier van te mogen beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Eva Lith-Poppink op woensdag 30 dec 2020 20
Jordie de Gast was onze verkoper bij Keur keukens, waar we wederom onze keuken bestelden. Vorige keer beviel het ons al zo goed en nu voor ons nieuwe huis wisten we waar we wezen moesten. Wat een service, kennis en flexibiliteit. Er werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. We hebben weer een droomkeuken en ik kan oprecht iedereen Keur ( en Arma) van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roosmarijn Kuipers op donderdag 24 dec 2020 20
Allereerst waren wij erg tevreden over het meedenken van Jordie de Gast, hij heeft ons erg geholpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat de keuken was geplaatst voldeed het aan onze verwachtingen, wat een service. Ik zou keur keukens aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanine Mulders op woensdag 9 dec 2020 20
Zeer tevreden. Eerlijke en persoonlijke service. Betrokken verkoper. Keurige en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
REACTIE VAN DENISE
Uiteindelijk met de teamleider gesproken en is alles netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Van Dort op vrijdag 25 sep 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die geplaatst is door Arma / Keur. De monteurs zijn altijd stipt op tijd. Ze werken netjes en doen alles in overleg met de klant. De monteurs zijn echte vakmensen. Drie jaar geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma. Nu onze nieuwe keuken laten plaatsen door Keur / Arma. In beide gevallen zijn wij zeer tevreden. De keuken was nagenoeg klaar en toen kwamen de monteurs er achter dat er toch iets mis was met de afvoer. Het was rond 16.00 uur en toen besloten ze toch nog het probleem te gaan verhelpen. Echt grote klasse van deze mannen. Ze zijn nog twee uur bezig geweest maar nu is alles wel perfect. Echt top service. Onze complimenten aan Freek, Leander en Geert Rico. Grote klasse mannen. Petje af voor jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Patrick Siebeling op woensdag 6 mei 2020 20
Keur Keukens is de keukenzaak waar service nog hoog in het vaandel staat. Van de start tot het einde heeft de verkoper ons bijgestaan in de keuze, ontwerp, advies en meedenken en later bij het oplossen van kleine problemen. Geen vraag is ze te veel en het deskundige team komt het oplossen totdat alles naar zin is. Zonder extra kosten!! Voor mij geen andere keukenzaak meer... ik kan ze van harte aanbevelen !!!
FOTO VAN PATRICK SIEBELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sander Broekhuis op maandag 20 apr 2020 20
Goede service en de klantgerichtheid is geweldig.
FOTO VAN SANDER BROEKHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sanne op maandag 20 apr 2020 20
Jullie service is in één woord geweldig geweest. We zijn maar één keer langs geweest en toen is alles (door Dennis) meteen helemaal goed geregeld. We hadden een beperkt budget en daar is op creatieve wijze heel goed rekening mee gehouden waardoor we geen concessies hebben hoeven doen. Ook de installatie is perfect gedaan. Ik heb jullie daarom al meerdere keren aangeraden bij vrienden.
FOTO VAN SANNE
Keuken perfect geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Anouk Louise Pennings op donderdag 20 feb 2020 20
Nu wij eindelijk onze droomkeuken hebben, hebben wij dagelijks zo ontzettend veel plezier in onze keuken. Wij zijn geslaagd voor onze moderne keuken met schiereiland bij Keur Keukens. Vanaf het allerprilste contact in de showroom tot aan de monteur die een briefje achterlaat zijn wij geweldig te spreken over Keur Keukens. Op het briefje stond: "Op het werkblad zit een minuscuul krasje. Bel naar dit nummer en dan regelen we direct een nieuw blad." We zijn zo blij dat we Keur aan iedereen aanraden! Keur Keukens denkt tot in detail mee over de keuken met een geweldige service en dat allemaal als vanzelfsprekend!
FOTO VAN ANOUK LOUISE PENNINGS
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Familie van Es op vrijdag 31 jan 2020 20
De verkoopsters heeft ons erg goed geïnformeerd. Plaatsing van keuken door vaklui gedaan, erg zorgvuldig en super netjes gewerkt. Echt een aanrader. Service is top, wij willen extra lade erbij dat is meteen in orde gemaakt! Wij raden zeker Keur keukens aan bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Maartje Zeldenrust op maandag 23 dec 2019 19
Ik kocht hier een keuken, wat een fantastisch bedrijf! Er wordt zeer goed meegedacht. Ik heb geen enkele druk ervaren, er werd uitgebreid de tijd genomen. Alle afspraken zijn uitstekend nagekomen. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en ik voelde me er zeer welkom. De keuken is volledig naar tevredenheid geplaatst en kleine dingetjes zijn zorgvuldig opgelost. Ik vind dit echt een topbedrijf, zeer klantvriendelijk, veel service en ontzettend aardige mensen die er werken. Alle zorgen werden uit handen genomen, ik had er terecht veel vertrouwen in. Heb ik dan geen minpuntje kunnen ontdekken? Nee, echt niet! Heel veel dank, speciaal aan Ton Stolker, zonder de anderen tekort te willen doen. Als ik verhuis kom ik terug bij jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karyn op donderdag 19 dec 2019 19
Via een referentie kwamen wij bij Keur Keukens en zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die we hier gekocht hebben. Het hele proces is heel goed en soepel verlopen. Jordie heeft ons vakkundig en vriendelijk geholpen. Wij hadden zelf al een ontwerp, Jordie heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen ook uitgevoerd konden worden. Er is goed met ons meegedacht. Kwaliteit van het product en de service is heel belangrijk voor Keur Keukens en dat is te merken. De keuken is perfect afgeleverd, de planning is helemaal nagekomen zonder vertragingen en op alle vragen wordt direct gereageerd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Perbha en Johan Mulder op donderdag 10 okt 2019 19
wij hebben een keuken gekocht en zijn heel blij mee. Het bedrijf heeft ons heel goed geholpen van uitzoeken van een keuken( apparaten) tot de levering. Service was heel top. Zelf de monteur die wij hadden was een goed ervaren man die keurig zijn werk heeft gedaan en afgeleverd.Het is zeker een aanrader waard diegenen op zoek zijn naar een keuken. Kortom heel goed en super vriendelijk geholpen met alles.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Smit op zondag 18 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Keur. We zijn zeer tevreden met deze keuken. Ook toen er na een tijd een technisch mankement was ontstaan hebben ze dit naar alle tevredenheid opgelost. We kunnen zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent.
Reactie of foto toevoegen
“Zouden het weer zo doen”
Door Fam. Paarlberg op vrijdag 2 aug 2019 19
Als wij opnieuw voor de keuze zouden staan om een nieuwe keuken uit te zoeken dan wordt dat zonder meer Keur Keukens uit Haarlem. Van begin tot eind is het hele traject zó prettig verlopen. Jochem van Keur Keukens nam alle tijd voor ons, hij luisterde goed naar onze wensen en dacht mee. Zo heeft hij ons behoed voor onlogische keuzes. Het team wat de keuken kwam installeren was zeer kundig, zorgvuldig, netjes en precies (heel fijn!). Alle beloften en afspraken zijn nagekomen,en dat alles in goed en prettig overleg. Met als resultaat een prachtige afgewerkte keuken met super apparatuur (wij kozen voor Neff-apparatuur). Ook in het na-traject bleef Keur Keukens zeer betrokken en leverde zij top service. Keur Keukens, Jochem en team: ze zijn gewoon de beste!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Karin op zondag 14 jul 2019 19
Perfect meegedacht m.b.t. aanschaf van de nieuwe keuken. Qua indeling, kleurencombinaties e.d. Zeer vriendelijk personeel en enorm servicegericht. Dusdanige service komt nog maar weinig voor. Wel bij Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
+ Toon extra foto van Ruben Spoor
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
FOTO VAN M. RODE
Reactie of foto toevoegen
“Ouderwetse service en fatsoen”
Door Doortje van Overbeek op donderdag 22 mrt 2018 18
Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Via internet zagen we heel veel goede recensies over Keur Keukens. Of die allemaal eerlijk en waar zijn, weet je natuurlijk niet en dus gingen we op pad om te kijken bij Keur Keukens Haarlem. Vanaf het eerste moment werden wij keurig te woord gestaan en viel ons op dat hier geen 'keukenverkopers' rondliepen maar mensen met hart voor het bedrijf. We maakten een afspraak voor de week erop en werden op tijd, met veel aandacht en tot volle tevredenheid geholpen. Ook de daarop volgende afspraak verliep alles zonder problemen en Joanne was bijzonder geduldig terwijl wij onze keuzes tegen elkaar afwogen. Ook dacht zij steeds mee in oplossingen die binnen ons budget zouden passen. Wij hebben geen seconde het gevoel gehad iets duurders te moeten kopen dan wij wilden, ook werden wij nooit gehaast in het nemen van onze beslissingen. We kregen uitgebreide informatie mee naar huis en via de mail ontvingen we o.a. de tekeningen (voor de aannemer). Ook het maken van de afspraak voor het afleveren en plaatsen van de keuken verliep in overleg en werd meerdere keren gecheckt. Over het uiteindelijke leveren en plaatsen van de keuken kan ik oprecht niet anders dan 100 procent tevreden zijn. Ondanks dat de monteurs nog tegen een paar probleempjes in het huis op opliepen, wisten zij die ter plekke keurig op te lossen en maakten onze keuken in twee dagen tot een paleisje! Alle lof voor Peter en Michiel, die onze keuken er niet zomaar inzetten maar met respect voor de materialen. Dit alles gebeurde zonder een onvertogen woord of gemopper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Keur keukens inderdaad de prachtige recensies heeft verdiend: hun motto 'afspraak is afspraak' zijn ze zeker nagekomen, maar nog veel meer hebben wij een bedrijf leren kennen met ouderwetse service en fatsoen. Een bedrijf als dit is met een lantaarntje te zoeken maar wij hebben het gevonden! Nog een tip: bij vragen was Keur Keukens weliswaar goed te bereiken maar het duurde wel iets te lang voor wij terug werden gebeld. Dat is misschien nog voor verbetering vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Richard en Joyce op donderdag 26 okt 2017 17
Wij zijn erg blij met de service die Keur Keukens geboden heeft en natuurlijk met onze uiteindelijke keuken! Joanne heeft ons tijdens het proces van het kiezen van de keuken, erg goed geholpen en erg goed geadviseerd..zonder opdringerig te zijn! We kregen ook alle tijd om na te denken en de communicatie verliep ook erg vlot. Monteur Jos heeft onze keuken geplaatst en heeft dit super nauwkeurig gedaan, complimenten! Al met al zijn wij erg tevreden over Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door van Pagée op woensdag 25 okt 2017 17
Super service van alle medewerkers. Hangt een enorm goede sfeer, gastvrij en vriendelijk. Ook toen iets niet klopte , ze lossen alles zo keurig en netjes op. Ik heb al vaak reclame gemaakt omdat ik het in alle opzichten een topbedrijf vind.Soms koop je iets en zijn ze niet thuis wanneer je klachten hebt. Bij Keur willen ze dat je echt blij bent met de aankoop en doen ze er alles aan eventuele problemen te verhelpen. Iedereen die er werkt is zeer klantvriendelijk en gastvrij. Een tien krijgen ze van mij.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Petra Spaan op dinsdag 24 okt 2017 17
In eerste instantie zijn we naar Kuchenland Ekelhoff gegaan in Nordholm Duitsland. De heer Ginten van Ekelhoff was een verademing en we zijn later gewoon vanwege de voorpret nog twee keer bij hem langs geweest. Gewoon uitstekende adviezen zonder enig gedram. Onze verbouwing was helaas ietwat ingewikkeld en duurde erg veel langer dan verwacht. We zijn op advies van een relatie naar Keur Keukens gegaan in Haarlem, voor ons om de hoek. Het is een goede keus gebleken, de indeling van het huis is niet echt eenvoudig maar de keuken is uitstekend geplaatst. De service is grandioos gebleken. De heren die de keuken geplaatst hebben maar zeker ook de heer die later voor ons een aantal technische zaken heeft aangepast krijgt van ons een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door sandra op woensdag 12 apr 2017 17
via de site bij keurkeukens terecht gekomen. prima service, goed overleg, goede contacten voor tijdens en na de levering van de keuken. alles wat wij wilden werd besproken en goed uitgedacht. en de werkmannen waren helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Teun en Janine op woensdag 12 apr 2017 17
Ongekende service en vakmanschap! Wij hebben onze nieuwe keuken nu alweer twee maanden! Vanaf het moment van de aanschaf in de showroom in Haarlem tot de plaatsing is alles prima verlopen. Er is helemaal niets mis gegaan en wij zijn super tevreden. Dat horen we van andere keukenzaken wel anders van vrienden.Wij genieten volop van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
FOTO VAN ROZEMARIJN STOKKEL
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margot Niesthoven op woensdag 29 mrt 2017 17
Juli 2016 is de keuken bij me geplaatst. Zeer tevreden. Over het advies bij de aankoop, de installatie, de installateurs en over de service. Als er iets is; een la die niet goed sluit of een kraan waar iets mee is; de service is, ik kan niet anders zeggen; uitmuntend. Complimenten. Als ik ga verhuizen, dan weer een keuken van Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerarda Kruijver op donderdag 19 jan 2017 17
Geweldig fijn geholpen door Joanne Grisnich....gekozen voor een basiclijn maar alle service gekregen die je als klant graag wenst.De afspraken/beloften door keurkeukens zijn allemaal nagekomen. No nonsens en eerlijk zaken doen...ik kom hier zeker terug voor een keuken voor mijn dochter...bedankt nogmaals
Reactie of foto toevoegen
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
FOTO VAN TON EN TREES SCHOUTEN
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M. van der Voorn op vrijdag 28 okt 2016 16
Een jaar na plaatsing van de keuken werden de bovenkastjes en de afzuigkap er gratis afgehaald en weer gemonteerd als service, omdat het stucwerk erachter opnieuw moest worden aangebracht. Aan dat laatste had de firma Keur natuurlijk part noch deel. Hulde!

Eerdere ervaring van 2 oktober 2015: Goede service en communicatie voorafgaand aan de plaatsing van de keuken. Vragen worden soepel beantwoord. Rustige en beschaafde vakmensen doen de installatie. Enkele onverwachte dingen bij de installatie worden soepel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Lossen het meteen op”
Door Liz op maandag 3 okt 2016 16
Super goede service, denken goed mee en altijd bereikbaar (of snelle reactie) Helemaal tevreden! Keuken is helemaal naar wens en erg netjes afgewerkt.Ze gaan verder dan alleen een keuken plaatsen. Ook prettig dat je maar 1 iemand hoeft te bellen als er iets niet werkt, zij lossen het meteen voor je op.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
FOTO VAN H.PLETTING
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door J.C.M. Kleijn op donderdag 12 mei 2016 16
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte keuken. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht zijn wij bij Keur Keukens te Haarlem uitgekomen. Wat opviel was de vriendelijke, deskundige houding van de verkoper (Cornelis). Door het transparante verkoopproces en prijsstelling zijn wij perfect meegenomen in de zoektocht naar de geschikte keuken. Een verademing vergeleken met overige aanbieders. Het doorvoeren van verschillende aanpassingen aan het initiele ontwerp was geen probleem. De plaatsing is tevens positief verlopen. Ondanks de drukte was Keur flexibel in de planning zodat wij zo snel mogelijk onze woning hebben kunnen betrekken. Gert heeft gezorgd voor een vakkundige plaatsing. In het traject van onze nieuwbouwwoning hebben wij te maken gehad met verschillende aannemers en leveranciers. Keur Keukens was daarin een verademing: end-to-end service en super werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door P Valent op donderdag 21 apr 2016 16
Wij hebben een hoekkeuken + ombouw gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Cornelis heeft ons uitstekend geadviseerd en de keuken is werkelijk prachtig geworden. Wij hebben er expres voor gekozen om de koof (om de hoge kasten) ook door Keur te laten zetten en dat is een uitstekende keuze geweest. Ook nadat bleek dat de stuccers er een potje van hadden gemaakt, heeft Keur (Henk) de tijd genomen om de hoge kasten er naadloos in te maken en de keuken tiptop af te leveren. Na enkele minder goede ervaringen met concollega's van Keur die met het onderhandelspel de keuken aan de man proberen te brengen, is zaken doen met Keur een verademing. Prijs is prijs, afspraak is afspraak en service staat hoog in het vaandel. Ook gedurende de tijd tussen aankoop en plaatsing werden wij constant goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kregen wij het aansluitschema ruim op tijd doorgestuurd. Dikke 10 voor het het team van Keur / Arma.
REACTIE VAN JORIS
Wat hebben jullie voor de ombouw betaald? hoe groot is deze ombouw en is deze ook al afgewerkt?
REACTIE VAN PETER
Het was 800 via Keur of 750 via Werkspot. Ombouw is koof om 2 hoge kasten (220 x 120) + een koof voor de afzuigkap die de volle lengte van de L- keuken pakt: 300 bij 400 (en dan een koof van 30 bij 30). Stucklaar afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door Fam Mannet op zaterdag 6 feb 2016 16
What you see is what you get...... je voelt je thuis in de winkel qua service ... dan de afspraken top.... dan de levering top..... dan het monteren vakmannen met liefde voor hun vak..... het het nabellen na elke afspraak of het naar wens is echt super ... het is het geld waard
FOTO VAN FAM MANNET
Keuken met landelijk uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zorgvuldig”
Door R.Draaisma Almere op woensdag 3 feb 2016 16
Dit is de 3e keuken welke we hier bij Keur keukens hebben gekocht.
De laatste keuken Ging bijna 20 jaar mee. De service apspraak is afspraak is perfect aflevering perfekt. En over de montage alleen maar goeds nette monteurs. Welke zeer zorg vuldig werkten alles in 1 keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afsprak”
Door Herbert en Ellen Smorenburg- Klop op maandag 11 jan 2016 16
Ik kan iedereen Keurkeukens aanraden! Afspraak is afspraak en daar houden ze zich aan. Het serviceniveau is zo hoog dat het bijzonder is, zeker in de keukenwereld. We hebben ons huis verbouwd en hadden steeds kleine vragen of wijzigingen. Geen probleem voor Dennis, die met veel geduld, passie en zorg al onze vragen beantwoordde. Problemen zijn vooral uitdagingen en hij denkt altijd in oplossingen. Niet gelijk een duurdere keuken aanraden, maar eerst kijken wat er wel mogelijk is. Hij deed niet alleen wat hij zou moeten doen, maar altijd een paar stappen extra. En als hij het niet wist of met een andere klant bezig was, kon hij altijd een collega vragen. Een goed team wat elkaar helpt om de klant de beste ervaring te geven. De kosten? We zijn binnen ons budget gebleven, mede dankzij Dennis die constant keek wat we belangrijk vonden. De montagekosten vallen mee als je ziet wat je er voor krijgt. Professionele monteurs die alle transportschade tot in de kleinste details zien, rapporteren en gratis vervangen. Alle deuren, laden en apparatuur zijn perfect gemonteerd en in overleg met ons als ze een vraag hadden. Met de belofte dat we nog jaren gebruik kunnen maken van hun service, die bevestigd is in voorgaande reviews. Het resultaat is een prachtige keuken zonder concessies, waar we graag koken en zitten. Dennis en het hele team van Keurkeukens, super bedankt en veel succes!
FOTO VAN HERBERT EN ELLEN SMORENBURG- KLOP
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Irritatie”
Door Van Lingen op maandag 4 jan 2016 16
Na een tijdje blijkt de irritatie toch nog aanwezig, zeker omdat wij met anderen over onze ervaring spraken. Dus nu, na een jaar, toch een score en die is uiteindelijk "matig". Wij hebben een Siemens keuken gekocht. Het design leek OK, echter er zijn ons een paar zaken niet vermeld. Zo moest de aannemer de keuken passend maken, toch weer serieus geld bij een verbouwing. De houten panelen konden vervolgens niet in de kleur van de keuken geschilderd worden omdat de kleurcodering niet bestond! De service was lousy. Wij werden een paar keer "on hold" gezet mbt de planning, nadat de keuken eerst geplaatst zou worden toen de sloper nog in het pand was. De rekeningen werden wel al verstuurd. Dit gaf nog wat meer irritatie onzerzijds. Het bedrijf dat de keuken uiteindelijk plaatste deed dit naar eer en geweten. Jammer dat er een paneel niet bijgeleverd werd waardoor zij terug moesten komen. Herhaaldelijk hebben wij contact gehad met de mensen van Keur maar geen enkel excuus of sorry of geste vanuit Keur Keukens. Enfin, de keuken stond en eigenlijk wilden wij geen contact meer maar wilden toch nog een afval bakje a raison van ongeveer 50 euro bestellen. Dat kon! Wat zou het mooi geweest zijn als dit afvalbakje aan ons " geschonken" zou zijn ivm al het gedoe over zaken die niet goed waren gegaan. Maar nee: de rekening werd verstuurd. En door ons betaald. In het gebruik blijkt pas wat werkt en handig is en wat niet. Nu is de stoomoven boven de oven geplaatst. Super onhandig met schoonmaken. Voor zowel langere als kleine mensen. Gemaild met de vraag om een oplossing. Na nogmaals vragen om een antwoord krgen wij een oplossing die weer een paar honderd euro gaat kosten, eigenlijk werd ons een nieuwe kast geadviseerd, maar een opmerking van: goh wat vervelend, niet juist ingeschat van ons of hadden wij anders moeten adviseren, kon er niet af. De mail voor kennisgeving aangenomen en niet erg veel tijd gehad om hier iets mee te doen. Keur keukens ook niet. Zij zijn er niet op teruggekomen .......
En last but not least een andere irritatie. Wij hebben een Miele afwasautomaat geleverd gekregen (gekocht op advies) zonder signaal dat het programma klaar is. Geen rood lampje op de vloer of tijdsaanduiding van hoe lang het programma nog loopt. Al met al irritant, we weten niet hoe lang de vaat nog draait. Teruggaan naar Keur? Is van een koude kermis thuis komen. De irritatie willen wij niet meer, maar wel anderen laten weten wat er ook kan gebeuren. Het lijkt mooi en je gelooft er bijna in maar de praktijk wijst anders uit.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Yigal Horas op woensdag 9 dec 2015 15
Onze ervaring met Keur Keukens is vanaf binnenkomst in de showroom tot aan de plaatsing in een woord: Uitmuntend! Er werd samen met ons een plan opgesteld. En als ik zeg samen, dan bedoel ik echt samen. Alle wensen worden meegenomen. Zelfs een tweede middag met de verkoper (Cornelis) was geen enkele moeite. Een keuken is een grote uitgave waar je heel lang plezier van wil hebben en dat werd duidelijk gerespecteerd. Na oplevering van onze woning is de keuken door zeer nette en vriendelijke mensen gebracht en vervolgens geïnstalleerd. Ook hier weer uitmuntende service. Als ik weer een keuken nodig heb, of iemand iets moet aanraden, dan is het Keur!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Paul en Tania op zondag 2 aug 2015 15
Na zes jaar waren de frontjes van onze keuken behoorlijk verkleurd; veel meer dan normaal zou zijn te verwachten. Na overleg met Keur Keukens, waar wij de keuken hadden gekocht, hebben wij tegen een gereduceerde prijs nieuwe frontjes en grepen mogen uitzoeken. De nieuwe frontjes zijn zeer netjes en vakkundig geïnstalleerd. Goede service en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door Jane-Ellen Burgerhof op dinsdag 28 jul 2015 15
Bedankt voor de goede creatieve maar ook up-to-date oplossingen en adviezen voor gelimiteerde mogelijkheden. Ook de After Sales was perfect! Kortom: TOP service! Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee.....
FOTO VAN JANE-ELLEN BURGERHOF
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Mw. J.de Jong op zondag 7 jun 2015 15
De leverancier van onze 12 jaar oude keuken Is failliet. twee jaar geleden had onze keuken waterschade opgelopen en moesten kastjes worden vernieuwd. Bij diverse keukenzaken kregen we nul op rekest. Geen interesse om ons te helpen. Uiteindelijk kwamen we bij Keur terecht. Zij hebben voor ons achterhaald bij welke fabrikant de keuken vandaan kwam en hebben de kastjes besteld en geplaatst waarbij tevens alle deurtjes van de keuken, waar nodig,werden bijgesteld. Begin dit jaar progleem met de folie van het frontje van de afwasautomaat. De folie zat los en het frontje moest dus worden vervangen. Weer contact opgenomen met Keur. Deze hebben een nieuw frontje besteld en afgelopen vrijdag werd die geplaatst door een monteur van Arma uit Nunspeet waarmee Keur samenwerkt. Opnieuw werd gekeken naar de keuken en geleiders bijgesteld die wat los zaten. Een plekje op een deurtje bijgewerkt. Tot mijn grote verbazing was dit alles gratis!, Mijn complimenten en dank voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Verbeek op zaterdag 6 jun 2015 15
Wij hebben bij Keur Keukens onze nieuwe keuken uitgezocht en we zijn zeer te spreken over de service. Niet opdringerig en ze denken met je mee. Over de prijs valt ook prima te praten. Wij kozen voor een excellentic keuken en de kwaliteit is heel goed. Er wordt ook nog bij je thuis nagemeten zodat het geheel klopt. We werden een week voor de plaatsing door de verkoper gebeld of ze nog ergens mee konden helpen en na het plaatsen nogmaals om te vragen hoe het was gegaan. De keukenmonteur heeft de dag voor het plaatsen ook nog gebeld om zijn komst aan te kondigen. Wat een service! Montage ging ook keurig en bij de check werden de kleine foutjes eerder door de monteur opgemerkt ipv. door ons. Daardoor wordt eea. aan platen in het zicht nog vervangen.
Wij hebben Keur Keukens ook bij vrienden aanbevolen want wij zijn er echt zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Stolwijk op dinsdag 10 mrt 2015 15
Bij het zoeken van een nieuwe keuken zijn we eigenlijk uitgegaan van onze oude keuken en de ervaring die wij hadden met de leverancier hiervan. Dat was de firma keur dertig jaar geleden. Onze keuken heeft inmiddels dertig jaar gestaan naar volle tevredenheid. Hij ging slijtage vertonen maar werkte nog prima. We gingen naar het oude adres en troffen hier Keur Keukens aan. We gingen in gesprek en werden op een professionele manier geholpen door de heer D. van Dalfsen. Niks was hem te veel. We hebben hem twee nieuwe ervaringen meegegeven te weten "dubbele spoelbakken en geen vaatwasser". Dubbele spoelbakken omdat we veel groenten uit onze tuin verwerken en geen vaatwasser omdat we graag de dag ervaringen met onze kinderen doorpraten onder de afwas. Het is gebleken dat dit bij ons goed werkt. Uiteindelijk zijn we bij een keuken uitgekomen waarbij we uit zijn gegaan van kwaliteit. We hebben hierbij extra gelet op de afwerking. Tevens hebben we een plaatsingsdatum afgesproken waarop hun kwaliteitsteam de keuken heeft geplaatst. Omdat we uit het verleden slecht ervaringen hadden met leveranciers en service van artikelen hadden we met de heer D. van Dalfsen en zijn vestigingsmanager zeer nauw sluitende betalingsvoorwaarden afgesproken. Al de afspraken zijn op een correcte manier nagekomen naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaring met Keur Keukens Haarlem”
Door Christel op zaterdag 7 mrt 2015 15
Keukens kopen is niet iets wat we elke dag doen en daarom begon onze zoektocht naar inspiratie op internet. Daar kwamen we ook DB/Keur keukens tegen met goede referenties over werkwijze en service. Wat ons betreft hebben ze hun reputatie hoog gehouden. Goede begeleiding bij het uitzoeken van de keuken en als klant voel je je op de 1ste plaats staan met goede communicatie, heldere afspraken die goed nagekomen worden en vakmanschap bij plaatsen. Onze ervaring met Keur begon met foutje afspraak. We stonden in Haarlem waar we dachten een afspraak te hebben maar het bleek dat "onze" verkoper in Nunspeet werkte. Hoe goed Keur’s service en flexibiliteit was, konden we toen meteen in praktijk ervaren. De vestigingsmanager was zeer voorkomend en ging aan de slag voor een oplossing terwijl wij de showroom bekeken. Na een paar minuten was hij terug met het voorstel dat we bij een van zijn mensen terecht konden totdat hij zijn latere afspraak had. Later bleek dat deze verkoper zijn laatste dag voor zijn vakantie had en hij moest nog veel afwikkelen voor vertrek maar daar hebben wij verder niets van gemerkt. Hij nam rustig de tijd om met ons verschillende ideeën en mogelijkheden door te nemen. Als klant stonden we op nummer 1 en we werden goed op weg geholpen in dit eerste gesprek. Omdat we wel wisten dat we wat anders wilden dan de hoekkeuken die we hadden maar nog niet wat er in onze ruimte mogelijk was, werd het tekenen van de keuken en het visueel maken van de mogelijkheden het hoofddeel van ons gesprek. Het resultaat was dat we aan het einde wisten wat het mooiste in onze ruimte zou passen en daarmee konden we bij de tweede afspraak verder gaan. Met het idee in ons hoofd hebben we nog rustig de tijd in de winkel genomen om al te bedenken wat we mooi vinden aan deuren, bladen en grepen. Bij ons tweede gesprek wisten we wat we wilden en konden toen vrij efficiënt onze definitieve keuken opbouwen met de ideeën van het eerste bezoek. Hoe Keur het gesprek aanpakt en je stap voor stap mee door de keuzes neemt, hebben wij als super prettig ervaren. Er werd niet gepushed om je iets te laten kopen wat voor de verkoper het handigste was maar er werden keuzes voorgelegd en de voor en tegens van de opties doorgenomen. Hierdoor kan je als klant een goede beslissing nemen waar je later geen spijt van krijgt. Dat ze klanten niet naar de mond praten maar zich inspannen om de klant een fijne keuken te verkopen en niet verkopen om te verkopen, bleek voor ons uit het afraden van dubbelkastje onder de gootsteen. Deze keuze zou betekenen dat er weining ruimte tussen het fornuis en spoelbak zou komen wat werk en aflegruimte beperkte. Ruimte die je mist als je lekker wilt kunnen koken. Onze verkoper was niet te beroerd om de tekening aan te passen zodat we konden zien wat de consequentie was maar bleef aandringen dit vooral niet te doen omdat we daar spijt van zouden krijgen. In de hoekje waar we zaten hebben we toen een stukje van 30 cm opgezocht. Er werd een kopje neergezet om helder te maken hoe weinig ruimte er overblijft om je kookbenodigheden weg te leggen De bereidheid om je voor een slechte keus te behoeden maar op een manier die je vrij laat om toch eigenwijs te zijn als jij het wilt, illustreerde voor ons dat Keur hart heeft voor het maken van mooie fijne keukens en verstand van zaken. Na aankoop van de keuken was de informatie voorziening en de manier van communicatie prima. Heldere berichten, snelle antwoorden op vragen en goed timing van wanneer welke informatie verzonden werd. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos en de installateurs waren vriendelijk en ter zake kundig. Onze keuken had nog wat uitdagingen bij het plaatsen van de boiler en afvalsysteem maar alles werd goed uitgezaagd en afwerkt. Geen afraffelwerk en slordigheden maar een goed geplaatste keuken geheel naar onze zin. Na 4 maanden van onze geweldige keuken genoten te hebben bedachten we dat 1 extra laatje in onze keuken hem helemaal perfect zou maken. Als je dan voor een laatje terug komt en dit effient besteld wordt en voor service gemonteerd dan wordt weer bewezen dat de hoge cijfers voor Keur in de reviews ook echt verdiend zijn. Wij kunnen vanuit onze ervaring met Keur Keukens deze leverancier van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken !”
Door A.E. Dijkstra op woensdag 21 jan 2015 15
In oktober 2014 ben ik bij Keur Keukens terecht gekomen; ben uiterst vriendelijk geholpen door Wim van Dijkhuizen van Keur Keukens. Er moesten nogal een aantal aanpassingen in mijn keuken worden gedaan maar dit is allemaal prima opgelost. De keuken is geïnstalleerd door Keukenwerk; een heel klantvriendelijk bedrijf met uitstekende vakmensen !
Je hoeft maar te vragen en het wordt opgepakt. Via deze ervaring wil ik nogmaals Keur Keukens (in de persoon van Wim van Dijkhuizen) en Keukenwerk (Fred Buné) heel hartelijk bedanken voor de goeie service e.d. Top gewoon !!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader! (de enige van onze hele verbouwing)”
Door Familie Van der Eem op maandag 5 jan 2015 15
Een grootscheepse verbouwing van ons nieuwe jaren 30-huis, daar hoorde uiteraard ook een nieuwe keuken bij. Mijn vader raadde Keur Keukens uit Haarlem aan, dus maar eens op internet wat recencies gaan zoeken. Op deze site zagen we zeer lovende kritieken. Wellicht iets te lovend, dachten we bij het zien van het hoge cijfer. Maar Keur Keukens heeft alle verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Van alle bedrijven die we tijdens de verbouwing over de vloer hebben gekregen - van de loodgieter tot de vloerenboer - kunnen we maar één bedrijf zonder aarzelen aanraden. En dat is Keur Keukens. Zowel keuken als service: niets op af te dingen! Samen met Wim Dijkhuizen (een verademing in vergelijking met sommige ietwat opdringerige verkopers die we in andere keukenzaken tegenkwamen) hebben we de - voor ons - ideale keuken ontworpen. De volgende vraag is: wordt de keuken echt zo mooi als we in gedachten hebben? En ook niet onbelangrijk: past inderdaad alles en wordt de keuken netjes geplaatst? Als je op een verjaardag vertelt dat je op keukenjacht bent, hoor je al snel verhalen over te kleine of te grote aanrechtbladen, of een keukendeurtje dat pas na twee maanden en veel telefoontjes werd nageleverd. Bij Keur Keukens verliep alles vlot en volgens planning. De medewerker die de keuken plaatste (Freek) was zeer vakkundig en vriendelijk. Uiteindelijk bleek door een misverstand dat de indeling van twee deurtjes niet was zoals wij hadden verwacht (het was overigens wel conform tekening geleverd, maar dat hadden wij dus over het hoofd gezien). Dhr. Dijkhuizen zorgde dat het binnen korte tijd - kosteloos - werd opgelost; twee nieuwe deuren werden besteld en geplaatst. Onze open keuken is nu het hart van ons huis, met als gezellige eyecatcher een kookboekenrek in het barretje. In de keuken (afgemaakt met prachtige groene tegeltjes die het echt ‘onze’ keuken maken) is het heerlijk koken, borrelen en kletsen. Praktisch én mooi om te zien, met dank aan Keur Keukens. Zoals gezegd: aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER EEM
Een van de fijnste plekken van ons huis!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
FOTO VAN S. POTH
Reactie of foto toevoegen
“een warme douche”
Door P. van Huis op vrijdag 24 okt 2014 14
Twee jaar geleden een keuken gekocht bij Keur/Arma keukens in Haarlem. Vanaf het eerste gesprek voelden we dat we bij de goede zaak waren. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd met ons meegedacht. Het plaatsen van de keuken ging heel erg netjes. Na twee jaar moest de deur van de carrousel worden bijgesteld. Na een telefoontje kwam er binnen drie dagen iemand langs om de deur wat bij te stellen. Onze kraan had een kleine beschadiging opgelopen aan de uittrekbare slang. Daar kwam een nieuwe slang voor. Grohe wilde de slang gratis komen vervangen maar dan moesten we wel de voorrijkosten betalen. De service dienst van Arma besloot toen dat ze een eigen monteur zouden langs-sturen zonder voorrijkosten. De monteur die daarvoor langs kwam zag dat de onderplint was gebroken. Dit was onze eigen schuld, dus vroegen we wat de kosten waren voor een nieuwe plint. Vandaag kregen we een berichtje dat ook deze reparatie onder de service van Arma valt, dat de plint reeds besteld was en alles weer zonder kosten geplaatst zou worden. Nou daar word je toch helemaal blij van zeker? Arma heeft wat ons betreft een warme douche verdient. We bevelen Keur/Arma keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top Service”
Door Segaar op donderdag 2 okt 2014 14
Top service en een top product. Na diverse keukenleveranciers bezocht te hebben en ons verder te oriënteren via internet kwamen we bij Keur Keukens in Haarlem terecht. Het bezoek in de showroom en het gesprek met de heer van Dijkhuizen gaven ons een goed gevoel. Geen verkoopdruk maar een helder advies rondom de wensen die wij hadden. Wij besloten een tweede keer terug te komen om tot een definitieve keuze over te gaan . Buiten de wensen die wij met betrekking tot de keuken hadden waren er ook nog wat bouwkundige uitdagingen en voor ons nog wat vraagtekens met betrekking tot de haalbare maatvoering van de keuken. Via bemiddeling van de heer Dijkhuizen zijn wij in contact gekomen met Fa. Keukenwerk die in samenwerking met Keurkeukens de plaatsing en verdere aanpassingen deskundig heeft uitgevoerd
Tijdens het proces vanaf bestelling tot levering werden we door Keurkeukens regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang. Nog een enkel keer tussendoor contact gehad met de heer van Dijkhuizen die ons deskundig kon adviseren.
Bij plaatsing en leverantie wat kleine tekortkomingen , op zich niet erg als deze maar snel worden opgelost en dat is naar tevredenheid gebeurd. Kortom een firma die goede kwaliteit levert en afspraken nakomt maar waar het deskundige en prettige personeel het verschil maakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima service”
Door MvdH op woensdag 24 sep 2014 14
Het is moeilijk om een keuze te maken in het ruime aanbod van keukenspeciaalzaken. Wij vinden een goede prijs kwaliteit erg belangrijk bij de aanschaf van een keuken. Het moet plezierig zijn een keuken te kopen en we wilden kunnen genieten van het resultaat. Beide is gelukt: wij werden goed geadviseerd bij Keur Keukens over de materialen, tekening en offerte. De communicatie was helder, open en transparant. Afspraken werden nagekomen en wij kregen als service zelfs een vaatwasser in bruikleen, omdat de onze kapot was, top! Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos en het resultaat mag er zijn! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en hopen van heerlijke diners uit onze nieuwe keuken te kunnen gaan genieten.....
FOTO VAN MVDH
Strakke hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door BW op woensdag 6 aug 2014 14
Bij Keur terecht gekomen via oa qasa.nl en goede ervaringen met Keur van de aannemer Harmes Bouwbedrijf die onze keuken verbouwt heeft alvorens de keuken geplaatst kon worden. Bij ons eerste bezoek aan de showroom bleek dat het erg druk was en we een afspraak moesten maken om advies te krijgen. Opmerkelijk in deze crisistijd, waar je bij andere keukenaanbieders nauwelijks klanten in de zaak zag. Nog voor de afspraak een wensenlijst ingevuld en een kleine snelle schets van ons idee. Tijdens de afspraak had men al een mooie tekening gemaakt nav onze wensen en hadden zelf ook eea veranderd aan de indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. De eerste reactie was; "Dat gaat 'm worden"! Vervolgens prima van advies voorzien en ook de transparante prijsopbouw sprak ons erg aan. Inmiddels is de keuken door Keur geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat van onze geheel vernieuwde keuken, mede ook te danken aan het eveneens prima werk van Harmes Bouwbedrijf uit Haarlem! Minpunten waren dat het geleverde aanrechtblad niet de versie bleek te zijn die we in de offerte waren overeengekomen, waardoor de keuken een iets strakker/moderner uiterlijk heeft gekregen in plaats van wat klassieker. Echter was dit niet dermate storend dat we het alsnog op die wijze hersteld wilden hebben. Tevens heeft onze (slechts)3 jaar oude koelkast, die van onze oude keuken is overgeplaatst in de nieuwe keur-keuken, het daarna niet meer gedaan. Onduidelijk is of dit nu aan de koelkast zelf of aan het inbouwen gelegen heeft. Keur heeft ons hiervoor een prima compensatie aangeboden, wat getuigt van een prima service en men klanttevredenheid hoog in vaandel heeft staan. Kortom, wij zijn erg tevreden. Keur biedt een prima prijs-kwaliteit-verhouding en wij raden u een bezoek aan Keur zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.