Feedback
8,5

Nolte Keukens Rotterdam

www.noltekeukensrotterdam.nl | tel: 010-4550511 | Satijnbloem 55, 3068 JP Rotterdam
1 / 21
21 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.noltekeukensrotterdam.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nolte Keukens Rotterdam
Nolte Keukens Rotterdam is uw leverancier voor Duitse keukens rechtstreeks uit de Nolte fabrieken in Duitsland, inbouwapparatuur en werkbladen. Uw Nolte keukenspecialist met ruim 20 jaar ervaring.

U hoeft niet naar Duitsland voor een echte Duitse keuken, in Rotterdam vind u Nolte keukens Rotterdam, wij leveren het gehele assortiment Nolte keukens rechtstreeks in geheel Nederland.

Onze keukenspecialisten vertellen u graag meer over de schitterende productlijn van Nolte keukens, zij ontvangen u graag in onze showroom in Rotterdam en stellen uw droomkeuken voor u samen.

Bezoek vrijblijvend onze Nolte keuken showroom, u vind ons in Rotterdam Ommoord aan de Satijnbloem 55. Graag tot ziens!
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Nolte Keukens Rotterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Absoluut een aanrader”
Door Lijdia van den Bos op zondag 25 jun 2017 '17
Via een familielid bij dit bedrijf terecht gekomen. Na alle berichten in de media over de verschillende keukenleveranciers blij met Nolte. Een hele mooie keuken uitgezocht, helemaal onze stijl. Goed advies, niet opdringerig. Uitstekende service, oplettend personeel vooral met de bestelling. Meerdere keren gebeld of dit echt onze keuze was en zo fouten voorkomen. Plaatsing goed uitgevoerd en constant terugkoppeling.
FOTO VAN LIJDIA VAN DEN BOS
Keuken in onze stijl
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima gegaan”
Door E. Zandboer op dinsdag 27 dec 2016 '16
Bestelproces ging prima, goed meegedacht en direct een goede offerte gekregen. Plaatsing ging goed, alleen de afzuigkap bleek niet te bedienen. Enkele weken later vervangen door een andere die wel goed te bedienen valt, zonder meerprijs.
Een misvatting over een factuur die wel door ons was voldaan, maar wat niet goed binnengekomen. Qua communicatie kan het misschien beter, maar over het geheel genomen: uitstekend. Plaatsing, prijs, afhandeling: allemaal naar tevredenheid en het afzuigkap-probleem is prima opgelost. Ik raad ze dus aan.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Je hoeft niet naar Duitsland”
Door Fam O.G op maandag 22 feb 2016 '16
In juni gaf ik hier aan dat ik mijn keuken heb gekocht bij Nolte Rotterdam en zou review doorgeven hier over de plaatsing en de levering van mijn keuken. In oktober is mijn keuken geplaatst. Wij waren naar verschillende keukenzaken in Duitsland en Nederland langs geweest maar heb uiteindelijk toch (gelukkig) gekocht bij Nolte Rotterdam. Zoals eerder aangegeven hoef je in ieder geval niet naar Duitsland te gaan voor de prijs en (Duitse) kwaliteit. Nadat mijn keuken was geplaatst hadden we vraag over de sparing gedeelte van de keukenblad die onder de kookplaat stond. Ze kwamen binnen paar dagen langs en er werd meteen naar gekeken en deze zou goed staan en geen problemen veroorzaken. Heb een hele mooie prachtige keuken. Kortom een prima prijs-kwaliteit keuken gekocht bij Nolte Keukens Rotterdam. Bedankt voor jullie service.

Eerdere ervaring van 2 juni 2015: Nadat we bij verschillende keukenzaken in Nederland en Duitsland al rond hadden gekeken hebben we eindelijk onze keuken gekocht. We hebben onze keuken bij Nolte Keukens Rotterdam gekocht. Hier werd al meteen goed mee gedacht, en werden goede adviezen gegeven. De deskundige verkoper heeft ons uitstekend begeleid en voor praktische ongemakken behoed en tegelijkertijd ook op veel nieuwe ideeën gebracht. Voor de kwaliteit en voor de prijs hoef je in ieder geval niet meer te zoeken in Nederland of in Duitsland. Kortom een prima prijs-kwaliteit keuken gekocht bij Nolte Keukens Rotterdam. Over paar maanden gaan wij verhuizen naar onze nieuwbouw huis en word onze keuken geplaatst. Zodra de keuken geplaatst word laat ik weten hoe dit gegaan is. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over de gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goede aankoop”
Door P. de Graaf op zaterdag 23 jan 2016 '16
Aankoopgesprek: Het aankoopgeprek verliep vlot, met goede informatie, tips etc en aandacht voor de klant. De verkoopster luisterde goed en hielp met keuzes maken zonder opdringerig te worden . Na wat onderhandelen kochten we de keuken.

Plaatsing: Vakkundige medewerker plaatste de keuken in 2 dagen. Helaas was de wasbak gedeukt uit de verpakking gekomen, en 1 spatplint had niet de juiste maat. Deze zouden nageleverd worden.

Aftersales: Wasbak werd 1 week later geplaatst, spatplint 4 weken later.

Conclusie: Goede aankoop waar we blij mee zijn. Keukenzaak zonder opdringerige verkopers (dat maak je niet veel mee) en vakkundige afhandeling.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Zeer tevreden over bereikte resultaat”
Door Meijer op vrijdag 23 okt 2015 '15
Recent (zomer 2015) keuken gekocht en geplaatst door Noltekeukens Rotterdam / Interset Keukens. Wij zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en vakmanschap bij de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zoals het moet”
Door À van der meer op donderdag 6 aug 2015 '15
Na 16 jaar mijn tweede noltekeuken hier gekocht wij zijn zeervriendelijk geholpen en op de afgesproken levering/plaatsingtijd waren ze op tijd de zeer vriendelijke monteur en uiterst precies werkend waren een verademing dit is zoals het moet een vakman die zijn werk verstaat wij zijn zeer tevreden over noltekeukens en het bedrijf interset rotterdam.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Prima”
Door simone canter op vrijdag 27 mrt 2015 '15
Prima keuken bedrijf! Ik heb vorige maand mijn keuken gekregen. Het is een hele mooie keuken geworden en hij was nog mooier dan ik dacht :-) De keuken is zeer netjes en vakkundig gemonteerd. Na het monteren heb ik in mijn nieuwe keuken de monteurs koffie aangeboden om de keuken in te wijden... haha PRIMA bedrijf met een goede en vriendelijke service.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Review”
Door Md op zaterdag 22 nov 2014 '14
Keuken daar gekocht. Keuken is prima en service in de winkel ook. Ze zijn afgelopen vrijdag langs geweest om mijn keuken te installeren. Hier was ik niet helemaal tevreden over dus heb ik er een klacht over ingediend. De volgende mail heb ik verzonden. Beste Nolte Kuchen. Vandaag is de installatie van mij keuken geweest. Ik ben hier niet tevreden over en wil dit graag met u bespreken. Allereerst werd ik gebeld vanochtend. Dat het geld niet binnen is. Ik de hypotheker gebeld dit achterhaald. Intussen werd ik alweer terug gebeld dat jullie een fout hebben gemaakt en het geld inderdaad binnen was. Er werd netjes excuus aangeboden. En goed dit kan gebeuren. Toen werd ik gebeld dat de installateur had aangegeven dat het keukenblad niet pasten doordat er een houten latje in de keuken zit. Sorry maar deze zat er ook al in met het inmeten. Dat hadden ze toen toch kunnen zien? Goed wij het latje verwijderd en de installateur heb het latje later netjes terug geplaatst. Kan ook gebeuren. Toen werd ik gebeld dat de installateur heeft aangegeven dat de verkeerde koelkast is besteld en de goede eind van de week word gebracht. Okay. Vervelend want we hebben ruim op tijd de keuken besteld. Maar ook dit kan gebeuren. Toen werd ik gebeld met de vraag van de installateur aan welke kant ik de vriezer en welke kant ik de koelkast wil. Dat heb ik toch doorgegeven met het kopen. Lijkt mij dat dit in de papieren staat? Vervolgens ben ik langs gegaan. En blijkt dat de muur beschadigd zijn aan de zijkant door het induwen van het keukenblad. Met de mededeling sorry dat moet je maar even repareren. We betaalde bewust bijna 1000 euro om een keuken netjes en vakkundig te laten installeren. En niet om onze net gestucten en geverfde muren te beschadigen. Ik verwacht toch wel enige netheid. Ik heb foto's toegevoegd waar de schade op te zien is. De muren moeten nu gerepareerd worden en opnieuw geverfd. Waar ik dus echt niet blij mee ben! Vervolgens word er ook nog gezegd. Dat het keukenblad nu zo strak tussen de muur zit dat de enige manier om het er ooit uit te krijgen is het keukenblad door midden te breken. En hij geeft ook aan dat hij het niet kan kitten doordat het blad zo strak tegen de muur aanzit. Als ik dan zegt dat de keuken toch waterdicht moet zijn. Geeft hij aan dat ik maar een extra lat voor erboven moet kopen of moet tegelen. Sorry hoor maar volgens mij hoort hij gewoon netjes de keuken te installeren. Ik heb bij het kopen duidelijk benoemd dat de achtermuur met speciale duren verf word behandeld zodat ik geen achterwand nodig heb. Ik heb afgesproken met u dat de keuken vrijdag en zaterdag geïnstalleerd word. Toen ik zei tot morgen gaf de installateur aan dat hij zaterdagen niet werkt en maandag komt. Nu lijkt mij dit dat jullie dit beter moeten communiceren want nu moeten we zorgen dat er maandag ook iemand in huis is om hem te ontvangen waar we niet op hebben gerekend en ook nog eind van de week omdat de koelkast nageleverd moet worden. Al met al vind ik al deze dingen bij elkaar wel heel slordig. Ik verwacht van u dat u contact met mij zal opnemen om bovenstaande te bespreken.

Ik werd de volgende dag gebeld door nolte kuchen. Deze mevrouw viel direct aan met het verhaal dat schade nu eenmaal is met montage en dat ze vakkundig genoeg zijn. Oh ja en hoe raar het is dat mijn muren al geverfd waren, uh in een bestaand huis hoor je toch ook een keuken te kunnen plaatsen? Waar ik mevr erop aansprak dat ze misschien eerst kan beginnen met een joh vervelend dat je 1000 euro voor de montage betaald en dit niet helemaal naar tevredenheid is en excuus daarvoor maar ik wil u even wat zaken uitleggen. Kreeg ik een grote mond en werd ik direct afgekapt. Erg jammer dit. Dat er wat dingen fout kunnen gaan okay maar het lijkt mij dat je als bedrijf altijd klantvriendelijk hoort te zijn en iets netjes bespreekbaar moet zijn zonder dat je gelijk een klant overstemd en het probleem weg drukt. Waar ik aan het eind aangaf mij zo niet veilig te voelen om op deze manier contact op te nemen als er iets mis is krijg ik het antwoord dat is jammer, veel plezier met u keuken.
Reactie of foto toevoegen +91 bedankjes
Adresgegevens Nolte Keukens Rotterdam
aRotterdam, Satijnbloem 55, 3068 JP Rotterdam, tel 010 - 455 05 11
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland