Feedback
9,5

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Ervaringen
Er zijn 259 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren203 ervaringen
4 sterren49 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Geen loze lijfspreuken”
Door Fam. Weststrate-Imanse Krabbendijke op donderdag 22 sep 2016 '16
Begin september een nieuwe keuken door Pelma laten plaatsen. Zeer goed advies gehad. Vanaf aankoop t/m plaatsing zeer goede communicatie, en "afspraak is afspraak" is zeker geen loze lijfspreuk. We kunnen Pelma dan ook iedereen aanbevelen! Zowel de verkopers als monteurs Klaas en Arie verdienen een dikke pluim.
FOTO VAN FAM. WESTSTRATE-IMANSE
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Volwerk op zaterdag 15 apr 2017 '17
Toen wij op zoek waren naar een nieuwe keuken, kwamen we, na al een tal van keukenzaken te hebben bezocht, uit bij Pelma Keukens in Goes. Het voelde eigenlijk direct als een warm bad. Vriendelijk geholpen en wat wij het voornaamste vonden, niet opdringerig! Overal werd je mee geholpen om dan zo uiteindelijk bij de juiste keuken uit te komen. Het plaatsen van de keuken hadden we voor ons uit geschoven, maar uiteindelijk is alles toch sneller geplaatst dan we dachten. Want als je hem dan eindelijk hebt, wil je hem toch ook wel zsm in je huis hebben staan.
Levering en plaatsing ging niet geheel zonder vlekkeloos, maar ook dat heeft Pelma naar alle tevredenheid opgelost. En ook als de keuken eenmaal geplaatst is, blijft de service TOP! Echt een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN FAM. VOLWERK
Nieuwe keuken via Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 '15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Pelma keukens”
Door Fam. J. de Jager op dinsdag 27 jan 2015 '15
Een goede en fijne ontvangst. Duidelijke en goede aandacht en uitleg bij het kopen van de keuken er werd met ons mee gedacht. De offerte was duidelijk en de keuken werd op tijd gebracht keurig ingepakt. De montage van de keuken werd keurig en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop, levering en montage van onze nieuwe keuken. Wij kunnen iedereen Pelma keukens aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique Ohmstede-Volaart op vrijdag 11 mei 2018 '18
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn blij met de deskundige adviezen. Ook tijdens het afleveren zijn we keurig geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima!!!”
Door Linda Geneugelijk op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Elke dag genieten we van de nieuwe keuken! Service is prima! Zelfs toen bleek dat de afzuigkap na een week stuk was, monteur kwam direct langs en loste het op!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 '16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.J. Overbeeke op donderdag 7 aug 2014 '14
We zijn erg goed en professioneel geholpen door verkoper Jos. We hebben een snelle en duidelijke offerte gehad en konden snel terecht voor afspraken. We werden goed en eerlijk voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren met de voor en nadelen. Ook over het leveren en plaatsen van de keuken zijn we tevreden. Het is allemaal binnen de gezette tijden gebeurd. Kortom een zeer deskundig bedrijf, we hebben hier met groot plezier en naar volle tevredenheid onze keuken gekocht! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN G.J. OVERBEEKE
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geplaatst”
Door J Boone op vrijdag 10 jan 2014 '14
Prijs kwaliteit is goed. Klant vriendelijkheid en service zijn top. Levering is goed verlopen,alles was compleet. Klachten hebben we niet. Duidelijk aangeven wat je wel en wat je niet wil. Ja.Ze denken geweldig met je mee.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Traas, Baarland op zondag 9 feb 2014 '14
Voor ons was en is Pelma keukens vanaf de eerste keer in de showroom tot de keukenmonteur bij ons de deur uitstapte een prima keuze! In de showroom werd alle tijd voor ons genomen en overal werd aan meegedacht. Vragen die door ons daarna gesteld werden (leidingschema) via de mail werden goed en snel beantwoordt. De levering van de keuken was zoals afgesproken in de vooraf afgesproken leverweek. Totaal, compleet en onbeschadigd! Voor de montage werden 4 dagen uitgetrokken. De monteurs hebben erg hun best gedaan. Kortom ; afspraak=afspraak bij Pelma en dat zijn ze dan ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door piet crince op zaterdag 6 sep 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over alles. Klantvriendelijk, goede vakmensen, je kunt ze alles vragen, dus over alles tevreden. Ik raad iedereen aan om daar eens te gaan kijken. Ik weet zeker dat je daar zaken kan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Richard Boeckhout op dinsdag 13 sep 2016 '16
Supertevreden met onze nieuwe keuken! Vanaf begin tot eind prima geholpen. Professioneel, netjes en beleefd. 'Afspraak is afspraak' is geen loze slogan maar wordt werkelijk nagekomen. Met dank aan verkoper Andries van Velzen. Uit de kunst!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ronald op maandag 21 sep 2015 '15
In april een nieuwe keuken uitgezocht bij Pelma. Verkoper nam ruim de tijd voor een goede voorlichting. Liet vele alternatieve de revue passeren. Prima sfeer in de showroom. Keuken is volgens afspraak in juli geleverd en gemonteerd. Wij hadden een zeer bekwame en vriendelijke monteur die heel goed wist wat hij deed en ook de nodige adviezen gaf. Niets was hem teveel. Alle afspaken met Pelma zijn prima nagekomen. Wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Monique en Ben op donderdag 16 apr 2015 '15
Wanneer je een bestaande woning betrekt, duurt het even voordat de woning “eigen” wordt. In ons geval ging dat wel vlot, maar de keuken en aangrenzende eetkamer bleven vreemd en onpraktisch voelen. Met een kleine verbouwing van de eetkamer en een nieuwe keuken van Pelma zijn we zielsgelukkig en nu voelt het helemaal “van ons”. De begeleiding door Pelma bij de keuze van materialen en inrichting was prima, de montage en alle logistiek eromheen vlekkeloos. Deskundig en servicegericht: niets op aan te merken!!
FOTO VAN MONIQUE EN BEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Thijs Berrevoets & Talitha Dek op dinsdag 6 okt 2015 '15
Dit jaar onze keuken gekocht bij Pelma. Wij zijn er zeer tevreden over! Van ontwerp tot plaatsen van de keuken zijn we erg goed geholpen en is er met ons meegedacht. Met name door Arjen en Pieter hebben wij nu een prachtige keuken waar we zeer veel plezier van gaan hebben. Wij zouden Pelma Keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Andre van de Vrie op dinsdag 12 dec 2017 '17
De verkoper voegde een paar handige tips toe aan het plan dat ik had. Er werd niet gestuurd naar duurdere opties waardoor ik dicht bij mijn budget uitkwam. De keuken werd een werkdag voor de montage met de nodige zorg afgeleverd. De montage is keurig uitgevoerd. Een klein onderdeel was iets beschadigd. De monteur meldde dit zelf en dit wordt nageleverd. Vriendelijke en ervaren medewerkers. Warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Openheid en transparantie”
Door Jessica & Christof op zondag 13 nov 2016 '16
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Vanaf het eerste gesprek was er veel openheid en transparantie over de organisatie en de werkwijze binnen het bedrijf. Daarnaast dacht de verkoper goed met ons mee en gebaseerd op zijn ervaring kon hij ons goed adviseren. Ook in het traject na de aankoop van de keuken kon je altijd terecht voor eventuele vragen bij de verschillende afdelingen. Doordat wij nog volop aan het verbouwen waren in ons huis kwamen wij er achter dat ons kookeiland iets moest verschuiven. Na slecht​s​ 1 telefoontje hierover hebben wij direct een nieuwe tekening ontvangen met daarop de maten​. De interne communicatie binnen ​Pelma​ verloopt zeer goed! Er werd dus gelijk duidelijk in kaart gebracht wat voor gevolgen dat zou hebben voor misschien al eerder aangebrachte voorzieningen van de keuken. Het plaatsen van de keuken was ook goed verzorgd, de vakkundige monteurs gingen voorzichtig en zorgvuldig te werk met als eindresultaat een super mooie keuken die meer dan voldoet aan onze wensen. De lijfspreuk van Pelma is "Afspraak is afspraak" dit is zeer zeker waar! Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ik zou dan ook iedereen een Pelma keuken aanraden!
FOTO VAN JESSICA & CHRISTOF
Keukeneiland met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fam Blaakman op donderdag 2 mrt 2017 '17
Keuken staat nu een jaar, ziet er prachtig uit. Door mijn eigen fout verkeerd falcon fornuis gekocht. Dit na plaatsen pas ontdekt. Heb het mogen omruilen voor hetgeen ik wel wilde ( een classic de luxe) alleen meerkosten van fornuis moeten betalen. Dat noem ik nog eens service!
FOTO VAN FAM BLAAKMAN
Keuken van Pelma met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cees Roubos op vrijdag 22 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Wij zijn vanaf de verkoop tot en met de plaatsing erg tevreden. Er wordt stap voor stap goed gecommuniceerd en afspraak is innderdaad afspraak. Een 9+ zoals die op de bus van de monteur staat is welverdiend! Een aanrader om hier uw keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle dingen maar zo gemakkelijk”
Door Ben Janssens op vrijdag 19 aug 2016 '16
Monteur Dhr Joose uit Aagtekerke heeft een keuken la prima gerepareerd voor mij en ook nog een diepvries kast bijgesteld, zodat de deur nu beter sluit. Ik ben zeer te spreken zowel over het feit dat de service op korte termijn kon worden georganiseerd (Janneke van Pelma Goes was hierin uiterst behulpzaam) en dat de service zelf van Dhr Joose echt prima was: vriendelijk, efficient en zeer behulpzaam. Waren alle dingen in het leven maar zo gemakkelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden winkel”
Door Joost en Jolanda op donderdag 24 sep 2015 '15
Hier nemen ze echt de tijd voor je om samen tot het ideale ontwerp te komen. Het resultaat is een prachtige keuken die mooi past in de beschikbare ruimte. Natuurlijk zijn er altijd een paar restpuntjes die na de installatie afgewerkt moeten worden. Hiervoor wordt keurig een afspraak gemaakt op een moment dat het iedereen schikt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“topklasse”
Door Rinus van der Does op vrijdag 10 okt 2014 '14
Bij aankoop in de showroom vriendelijk, deskundig en in alle rust geholpen. Goede voorlichting Hierdoor een goede keuze kunnen maken. Duidelijke afspraken en alle gemaakte afspraken kwam men tijdig na. Ook qua planning goed geregeld. Tussendoor werd er nog geïnformeerd of de afgesproken planning nog intact was. Een goede en duidelijke werktekening ontvangen om de het voorwerk te doen. Op de afgesproken dag werd de keuken geleverd en geplaatst. Zeer vakkundig en zeer netjes gewerkt. In principe stonden er twee werkdagen gepland, maar de monteur had aan een(1) dag genoeg. Tot nog toe geen klachten. Een prachtige keuken voor het geld. Ik raad een ieder aan bij Pelma probleemloos een keuken te kopen. Over 6 a8 weken komt de service monteur voor een nadere controle.
Reactie of foto toevoegen
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Levien en Elly Klaassen op donderdag 23 mrt 2017 '17
heel tevreden over de keuken, alles ziet er piekfijn uit. In de showroom helemaal naar wens geadviseerd en geholpen. geplaatst op de tijd die afgesproken was door zeer kundige, aangename medewerkers. dit is echt vakmanschap. het is een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Patrick en Sonny Rys-Lataire op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Toen we op zoek waren naar een keuken, zijn we bij Keukens Pelma beland. Van Oostende Belgie naar Goes Nederland, en hebben daar onze droomkeuken kunnen realiseren. Een super team met hun super service stonden ons bij om onze droom waar te maken. Een pracht van een keuken hebben we nu staan en zijn daar zeer trots op. Daarom verdient Pelma Keukens een SUPER score. Fam Rys-Lataire Oostende Belgie.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jac en Gaby Mathijssen op woensdag 15 jul 2015 '15
Wij zijn heel erg tevreden , zowel over de keuken als over alle personen met wie we hebben samengewerkt. De showroom in Goes ziet er mooi verzorgd uit en je wordt er goed ontvangen.
Wij hebben met Colin en Niels duidelijk en prettig overleg gehad. Goede adviezen gekregen. Als wij veranderingen wilden doorvoeren, speelden ze daar flexibel en heel klantvriendelijk op in. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd door Aart-Jan. Hij verdient een pluim voor zijn vakmanschap! Kortom: Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Colin, Niels, Izaak, Jojanneke, Aart-Jan, Jan-Jaap en Henk: bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken aanschaffen kan ook leuk zijn!”
Door Bert van Halderen/ Marjam te Roller op dinsdag 6 mei 2014 '14
We hadden ons voorgenomen om bij tenminste twee keukenbedrijven langs te gaan. De eerste leverde de bekende 'alleen-vandaag-stuntkorting', die bij thuiskomst per mail al weer met veertien dagen verlengd was. We hadden er geen goed gevoel bij en gingen op basis van de reacties van anderen op internet langs bij Pelma in Goes.Dat klikte meteen. De verkoper bleek een rustige en deskundige man, die ons allerlei al dan niet goedkopere en praktischer alternatieven liet zien. Na twee keer langs geweest te zijn hebben we het koopcontract getekend. En de prijs? Die was voor vrijwel hetzelfde ontwerp bij beide bedrijven hetzelfde.... Na de bestelling kwam de afdeling planning in beeld en die ademde dezelfde rustige 'afspraak is afspraak' sfeer. De plaatsing, een operatie waar we toch wel tegen op zagen (er was in de breedte precies 5 mm ruimte over) verliep vakkundig en probleemloos. De monteurs werkten zeer secuur en namen alle rommel weer mee. Er bleken twee dingen mis gegaan te zijn: de spoelbak zat niet bij de levering. Dat werd de tweede montagedag opgelost doordat de monteurs een duurder type bij zich hadden en die hebben geplaatst. Het tweede punt ging ook heel soepel: na de ondertekening van het contract hadden we nog een onderdeel bij besteld. Drie weken na de oplevering van de keuken kwam er alsnog een monteur om het onderdeel te plaatsen. Kortom: wij behoren tot de zeer tevreden klanten en raden iedere keukenzoeker aan om in ieder geval ook bij Pelma langs te gaan voordat de beslissing valt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door I. Kuijpers op donderdag 22 dec 2016 '16
Uitstekend geholpen! Prachtige keuken, helemaal naar wens voor een mooie prijs. Er werd uitstekend meegedacht om een zo goed mogelijk ontwerp te maken. Vlot gebruik van een 3D programma. Kon meekijken en mijn eigen inbreng kwijt.
Reactie of foto toevoegen
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door R.J. de Jel op vrijdag 20 feb 2015 '15
We hebben een U vormige keuken gekocht en zijn daar heel tevreden over. Offerte was duidelijk geen verborgen kosten.
Levering was keurig op tijd ook het monteren van de keuken gebeurde netjes en precies, de monteurs namen de nodige voorzorgen zodat er niets beschadigde,hielden rekening met je overige spullen. Een kastje kwam beschadigd uit de verpakking er werd direkt een nieuw kastje besteld, we hoefde daar zelf niets aan te doen. Er waren nog een paar kleinigheden deze werden direkt en goed opgelost.

Goed betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel. Wij zijn uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door De Wild op dinsdag 7 jul 2015 '15
Wij hebben in Maart2015 een keuken aangeschaft bij Pelma keukens, vriendelijk personeel en goed geholpen met het tekenen van de keuken, ook de montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. De service is goed, als je beld voor het een of ander wordt je keurig geholpen en de afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel!”
Door Angèlique de Kort-de Bakker op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht, verkoper Marnix legde ons alles prima uit, door direct de prijs te berekenen wisten we direct wat de nieuwe keuken ons zou kosten. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De monteurs, Henk en Leen waren twee top monteurs, ze waren heel precies in hun werk en maakten er voor ons een hele mooie keuken van, precies het plaatje wat we in gedachten hadden. Wij raden dan ook bij iedereen dit bedrijf aan, we kunnen niets bedenken waardoor dit bedrijf bij ons minder dan een tien zou krijgen, zelfs een tien met een griffel. Dank je wel, Pelma Keukens Goes!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Bennie van 't Leven op woensdag 27 aug 2014 '14
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens en wij zijn daar zeer tevreden over. We zijn bij Pelma terecht gekomen via een kennis. Toen we langs gingen bij Pelma werden we goed geholpen en waren er eigenlijk binnen een paar uur uit (dankzij de werknemer, die ons goed advies gaf en goed naar onze wensen luisterde). Qua prijs zaten we iets boven budget, maar zijn er toch voor gegaan. En we zijn er tot op de dag van vandaag nog zeer blij mee dat we het gedaan hebben. Ook de montage is goed verlopen en volgens planning. Dus als u op zoek ben naar een keuken .... zou ik u aanraden om naar Pelma te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Kwam voor gasfornuis, maar ging met complete keuken naar huis”
Door Anita Miranda Molenaar op dinsdag 27 jan 2015 '15
Op zoek naar eenvoudige keuken wel voorzien van alle apparatuur. Ben naar Pelma gegaan, afgegaan op de aanbiedingsfolder en vernomen dat er vriendelijk en behulpzaam personeel werkzaam zou zijn.... Ben uitgegaan van een bepaald budget, verkoper volop 'meegekeken en meegedacht'! Keurige prijsopgave gekregen, alles geheel vrijblijvend, daarna 2e afspraak met verkoper gemaakt en rustig nog eens alles doorgenomen, er werd alle tijd genomen. Levering keuken, zoals gepland! Ook alle lof voor de monteur, keuken'alleen' gezet, maar in een woord perfect! Ook werkte hij netjes en ruimde hij alles direct op. Ik ben heel, heel tevreden en kan Pelma bij iedereen aanraden! Vond het ook zeer correct, dat men na een aantal weken nog eens contact opnam of alles naar wens was en was gegaan, kortom; wat ze beloven,doen ze!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door José Blankenburgh op donderdag 6 mrt 2014 '14
Mooie keuken, klopt met het visuele plaatje in de winkel, juiste en plezierige advisering,alle tijd en ruimte ook voor aanbrengen van evt. wijzigingen. Goede service, prima logistiek, fijne samenwerking, vragen per mail direct beantwoord, vakkundige plaatsing, medewerkers correct en vriendelijk, prima bedrijf, een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden klant”
Door Ron en Rita van Hartingsveldt op maandag 5 jan 2015 '15
fantastische service van alle medewerkers (verkoop/logistiek/montage/directie). de afdeling montage is samen met de verkoopafdeling het gezicht van Pelma. Zeer vakbewaam personeel en uiterst klantgericht, een team om trots op te zijn. compliment.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Sjaak Wisse op vrijdag 25 apr 2014 '14
Wij hebben zaken gedaan met Pelma uit Goes. Prima ervaring. Ruime, schone showroom. Goede logistiek. Afspraken werden nagekomen en de keuken is netjes geplaatst, kortom: tevreden. We zien terug op een geslaagd project.
Reactie of foto toevoegen
“strakke planning nieuwe keuken”
Door peter op zaterdag 13 jul 2013 '13
Door de strakke planning en de goede persoonlijke service van Pelma hebben wij het maar 4 dagen zonder keuken moeten doen.Er is bijna niets misgegaan en het ene kleine foutje werd direct opgelost.al met al een prachtige keuken die het budget dubbel en dwars waard is.Ik kan Pelma keukens van harte aanraden ,ze doen echt wat ze beloven en voldoen aan alle verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk tevreden”
Door Arie op maandag 10 dec 2012 '12
Redelijk tevreden, enkele kleine puntjes zouden beter kunnen
Prijs aan de hoge kant
Klantvriendelijk optimaal
Levering niet helemaal inorde, kraan ontbrak, lastig
Goed gereageerd
Geen tips
Ja, we zijn goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. SCHOLTER
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door A. de Waard op donderdag 15 okt 2015 '15
Positieve ervaring met als resultaat een mooie keuken! Na een zeer hartelijk ontvangst werden we door Marnix vriendelijk te woord gestaan, hij luisterde naar onze wensen, nam de tijd, gaf eerlijk advies en dacht mee. Ons gevoel was meteen goed, dus de keuken tijdens onze 2e afspraak gekocht. We hebben de levering een paar keer moeten verzetten, maar dit was allemaal geen probleem. De keuken is netjes en zorgvuldig geplaats, helemaal top en hij is nog mooier geworden dan dat we hadden gehoopt! Kortom, Pelma keukens is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 '14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Raoul en Mariska op maandag 2 sep 2013 '13
Het ontwerp kwam tot stand in een ongedwongen sfeer. Bij het inmeten en het uiteindelijk plaatsen van de keuken hebben we ervaren dat het personeel van Pelma handelt in overleg met klant en oog heeft voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Stolte op donderdag 8 mei 2014 '14
Nadat na 6 jaar de glasplaat van onze kookplaat onverwachts barstte en totaal in gruzelementen lag, hebben we contact opgenomen met Pelma Keukens, die 6 jaar geleden onze nieuwe keuken installeerden waaronder de kookplaat. Op onze vraag of er misschien een demomodel of iets anders in de aanbieding voor handen was, bleek dat we exact dezelfde kookplaat voor een weggeefprijs konden krijgen. ronduit geweldig. Uit ervaring wisten we al dat de service van Pelma goed is, maar dit is echt een geweldige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 '15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“prachtige keuken”
Door Mart en Truida 1230552 op woensdag 23 jan 2013 '13
We zijn prettig geholpen, er werd ruim voldoende aandacht en tijd aan onze vragen besteedt. Ook over de vraag naar de kleur lichtblauw was de verkoper meteen opvallend enthousiast. Klachten zijn snel en goed opgelost. Het is een heel mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in polderhuisje”
Door Dirk op zaterdag 30 mrt 2013 '13
Begin december bezocht ik, samen met mijn 'hond' Belle, de showroom. Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst. Gedurende een eerste gesprek werd ruim te tijd genomen om mijn prille plannen wat vorm te geven. Eind december werd dit met mijn vrouw nog eens overgedaan (Katrien vond zelfs dat er toch wel veel tijd hiervoor genomen werd). Nadien werden via telefoons en e-mails de laatste details besproken. Er werd terdege rekening gehouden met mijn wens en het beschikbare budget, wat ik ten zeerste waardeer. Het verlaagde btw tarief voor montage werd later automatisch toegepast. Na de voorziene termijn werd de plaatsing gepland zoals aangegeven. Het aanpassen van de leidingen werd keurig uitgevoerd, de aflevering gebeurde op het voorziene tijdstip en de montage verliep vlekkeloos. Nu ja, vlekkeloos.... Bij het uitpakken van de meubels, bleek dat een kast was beschadigd. Gezien deze kast speciaal gefabriceerd moest worden zou het een aantal weken duren om de keuken af te werken... Echter, door het doeltreffend ingrijpen van de monteur, (contact met het bedrijf en het fabriceren van de kast ter plaatste) werd een aanvaardbare oplossing voorgesteld en toegepast. In de periode tussen de order en de montage sprak ik met buren en kennissen over Pelma keukens. Vreemd, ... niemand kende dit bedrijf,...had ik dan wel de juiste keuze gemaakt? In ieder geval alleen maar lof over de ganse lijn, van het begin tot het einde. De keuken is erg mooi en past bij ons polderhuisje. Ik kan iedereen Pelma aanbevelen, hiervoor kiezen is kiezen voor zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. "Afspraak is Afspraak" zijn zeker geen loze woorden.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Martin van Ieperen op maandag 28 nov 2016 '16
Heldere afspraken tijdens het gehele traject van offerte tot service na plaatsing. Montage goed afgestemd en keuken komt overeen met de vooraf aangegeven wensen. Aanrader dus om bij Pelma Keukens in Goes je keuken te kopen, waar ze recent de showroom hebben verbouwd en uitgebreid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Leo en ineke Boonman op maandag 7 nov 2016 '16
Onze ervaring met pelma keukens is super.het personeel neemt alle tijd zowel voor het kiezen van een keuken en tijdens het plaatsen van de keuken. Niets is hun overbodig of teveel.alles wordt na het plaatsen van de keuken keurig opgeruimd! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Familie van der Hart op donderdag 18 aug 2016 '16
We zijn door Izak en Niels goed geadviseerd. Beiden namen alle tijd voor ons. Erg professioneel. Veel kennis. Er werd goed geluisterd en daarmee hebben zij zich onderscheiden. Ook de 'catering' tijdens het verkoopproces hebben wij als zeer positief ervaren. Tijdens het eerste bezoek hebben we direct besloten om Pelma de opdracht te gunnen. De keuken werd op een kleinigheid na kompleet geleverd. Wij zijn erg tevreden over Pelma keukens en erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Christien v.H. op zaterdag 16 aug 2014 '14
Nieuwe keuken gekocht bij Pelma Goes. Erg klantvriendelijk, niks teveel goed voorgelicht. We hadden er een goed gevoel bij.Afspraken nagekomen en de levering op afgesproken dag alzo ook de plaatsing. In de koelkast bleef water staan, dit gemeld. Na contact met de servicedienst van Pelma wisten we al gelijk, dat dit kwam, doordat de koelkast niet precies goed stond. Inmiddels is dit probleem opgelost door Pelma, als ook de achterwand geplaatst. Het duurde even, maar dit was eerlijk verteld, vanwege de vakantie tijd, maar alles is naar onze tevredenheid. De prijs is reëel , een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Rein Brand op dinsdag 19 jul 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. In de winkel konden een goede keus maken tussen verschillende modellen van de apparatuur. Het plaatsen van de keuken gebeurde ook heel professioneel. We zijn blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN REIN BRAND
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door I. Schoon op maandag 10 apr 2017 '17
We zijn ontzettend tevreden met de mooie keuken die we bij jullie besteld hebben. De plaatsing van de keuken was in 1 dag voltooid en alles klopte, wat een plaatje is het om te zien. In de showroom zijn we heel vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht door de verkopers. Ook de installateurs deden kundig hun werk.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met aankoop en plaatsing”
Door fam. Steenbakker op donderdag 11 feb 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop, en plaatsen van de keuken
Over eventuele verdere afhandeling van klachten hebben we gelukkig nog geen ervaringen mee. Kunnen we dus niets over zeggen. Degene die in kwam meten deed ons nog een paar suggesties waar mee terug naar de zaak geweest zijn en ook hebben veranderd. Waar we heel tevreden over waren
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Tonny en Carolien Coppens op vrijdag 13 mei 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima!! Zeer netjes ontvangen in de toonzaal, uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld door Frans. Een pluspunt wat wij zeer gewaardeerd hebben: toen we aangaven ons keukenblad en kookplaat te willen behouden, was daar volledig begrip! Hierdoor werd ons budget niet overschreden. Het inmeten is perfect gedaan, het keukenblad past precies. De montage is zeer vakkundig, op een zeer rustige en nette wijze gebeurd. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken!!TOP!!
FOTO VAN TONNY EN CAROLIEN COPPENS
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor ons vakantiehuis”
Door JH Schweter op dinsdag 17 feb 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuis gekocht. Door medeeigenaren op ons vakantiepark hoorden wij, dat zij heel tevreden waren met Pelma keukens. Wij dus ook daar naartoe, en wij waren vanaf de eerste contact heel tevreden met alles. De voorlichting was helemaal prima, aflevering exact op tijd en vooral word de keuken door de monteur perfect afgewerkt. Wij zitten nog steeds in onze nieuwe keuken en bewonderen deze vakmanschap. Hartelijk dank aan de hele team van Pelma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Marion Traas op donderdag 20 nov 2014 '14
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. De verkopers waren erg vriendelijk en niet opdringerig. Wij hebben goede voorlichting gehad over de keuken die wij uitgekozen hadden. De offerte was duidelijk en er kwamen geen onverwachte, vage kosten bij. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn nagekomen. De levering was optijd en compleet en onbeschadigd. Wij zijn heel tevreden over de montage, ze namen hier ruim de tijd voor om alles netjes te monteren. Er was een klein stukje uit het aanrechtblad, dit is heel netjes opgelost. De prijs kwaliteit is, tot hoever wij daar nu over kunnen oordelen (hij staat nu 1,5 week), heel goed. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel, zowel in de winkel als de montage, zijn heel erg beleefd en netjes. Gaan met respect om met de spullen die er staan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Nagelkerke op donderdag 9 jun 2016 '16
De belangrijkste pijlers voor een fijn en succesvol proces en zeer geslaagd resultaat waren voor ons het goed luisteren naar onze wensen, het aanvoelen van Marnix wat bij ons past en alle rust en de tijd die ervoor genomen is! Het plaatje van hoe we het wilden qua sfeer zat aardig in ons hoofd, maar hoe dit te realiseren...dat vroeg de nodige tijd....maar dat was voor Marnix geen enkel probleem! Geen moeite was hem teveel en de snelheid van de reacties op mails, afspraken, belletjes etc was zeer snel. Stalen mochten we even meenemen om overige dingen voor onze woonkeuken op elkaar af te stemmen. Kortom een fijne ervaring en een mooi resultaat !!
FOTO VAN FAM NAGELKERKE
Mooi resultaat keuken van Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door L op zondag 18 jun 2017 '17
Onze ervaring met Pelma Keukens is uitstekend, zij maken de slogan "Afspraak is afspraak" helemaal waar! Deskundigheid, klantvriendelijkheid - maar zeker geen opdringerigheid- van het 1e gesprek tot en met het plaatsen van de keuken. De monteur werkte super netjes en liet alles spik en span achter. De showroom is prachtig, er staan veel keukens opgesteld in diverse stijlen, alleen al leuk om ideeën op te doen! Fijne bijkomstigheid: De cappucino is heerlijk en de WC's zijn schoon!
Reactie of foto toevoegen
“Top tevreden”
Door Esther koningswoud op dinsdag 3 feb 2015 '15
Januari 2013 heb ik hier mijn keuken gekocht. Ik was al bij verschillende keukenzaken wezen kijken en toen ik bij Pelma binnenstapte stond daar direct mijn droomkeuken! Toen met de verkoper om tafel gezeten en deze heeft een voorlopigheid tekening gemaakt met twee opties. Na hier een week over nagedacht te hebben teruggewenst om alles te bevestigen en te kopen. De levering en montage verliep allemaal volgens afspraak en vlotjes. Nu twee jaar later nog steeds helemaal top tevreden met mijn keuken! Het is de trots van mijn huis! Voorlopig heb ik het nog niet nodig, maar voor een volgende keuken zou ik zo weer bij Pelma kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elmar de Kok op vrijdag 26 jan 2018 '18
Dik tevreden, absolute aanrader! Netjes gewerkt en nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“zeer positief”
Door Stan op maandag 3 dec 2012 '12
wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe keuken bij de aanschaf gingen wij niet over een nacht ijs we zijn bij diverse keukenzaken geweest en bij Pelma klikte het eigenlijk meteen je kon daar vergeleken met andere zaken toch een zekere vorm van betrouwbaarheid en deskundigheid waarnemen. en achteraf hebben wij zeker geen spijt: kwaliteit\prijsverhouding 100%, zeer klantvriendelijk en een goede service, ik kan daarom iedereen Pelma keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Fam. de Jonge Maassluis op vrijdag 26 jun 2015 '15
Van begin tot eind zeer correct en vriendelijk geholpen. De kennis van de verkoper is groot en de hapjes van kok Johan erg lekker. De keuken is door een echte vakman geplaatst en de keuken nog mooier dan gedacht. Pelma keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Fam. Stevense op dinsdag 12 jan 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima. Netjes ontvangen in de toonzaal, goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor ons. De wijzigingen, door ons aangebracht in de apparatuur is keurig doorgegeven, geen foute afleveringen en een bedreven en rustige monteur heeft de keuken geplaatst. Ook kleine onvolkomenheden werden keurig opgelost. Wij zijn heel erg tevreden over Pelma keukens. De Neff apparaten, ind.kookplaat, oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser zijn van goede kwaliteit. Iedereen hartelijk dank!
FOTO VAN FAM. STEVENSE
Frontfoto van het aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans Schinkel op donderdag 24 nov 2016 '16
Goed advies, meedenkende mensen, perfecte communicatie en (inderdaad) afspraak is afspraak. En als je al een verrassing tegenkomt, dan is het alleen maar een positieve. Een echte aanrader, die Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door L.van Iwaarden op dinsdag 21 jan 2014 '14
Wij zijn meer dan tevreden over de voorlichting die we hebben gekregen. De levering en het plaatsen is naar alle tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Karin de Meulmeester op donderdag 4 feb 2016 '16
Goede begeleiding van aankoop tot plaatsing vd keuken. Goed meedenken van verkoopadviseurs en monteurs. Nette en zeer correcte benadering. 2x een keuken bij pelma gekocht tot grote tevredenheid.
Al met al zeer positief.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken voegt echt wat toe!”
Door Anita op zondag 18 aug 2013 '13
In december 2012 heb ik bij Pelma keukens in Goes een nieuwe keuken gekocht. Via een vriendin met goede ervaringen kwam ik bij hen terecht. Ik had van te voren een afspraak gemaakt en werd heel hartelijk ontvangen. Het gesprek verliep heel prettig en men dacht echt met mij mee. Ik had mijn wensen van te voren wel heel duidelijk, meer opbergruimte, de oven op ooghoogte, een "kokend waterkraan", veel lades in plaats van kastjes. De levering van de keuken en apparatuur was volgens afspraak en netjes op tijd. Plaatsing verliep zonder problemen en het resultaat is prachtig. De reacties van vrienden en familie zijn heel positief, mijn keuken lijkt veel ruimer. Het is echt een waardevolle verandering in mijn huis, waar ik iedere dag enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door W.H. Ströpke op donderdag 15 sep 2016 '16
In ons chalet is een nieuwe keuken geplaatst met 5 Etna apparaten. De monteurs moesten wel inproviseren, daar je in een chalet geen leidingen kunt infrezen. De keuken is een plaatje geworden. De monteurs verdienen een pluim, wat een vakmannen. Ook op het voorbereidend traject ( zelfs 2x) was niets aan te merken. Geheel rustig en tijd om te overdenken kwamen we tot een besluit. Alleen maar lof.
FOTO VAN W.H. STRÖPKE
Reactie of foto toevoegen
“uiteindelijk toch gelukt”
Door Jos Wondergem op zaterdag 8 feb 2014 '14
"Rommelig" Op 29-05-2013 is de keuken geïnstalleerd. Toen bleek al dat er onderdelen ontbraken en een niskast niet volgens afspraak was gemaakt. Op 10-07-2013 de serviceploeg over de vloer gehad. Diverse onderdelen ontbraken nog steeds. De niskast weer verkeerd geleverd! Vandaag 13-09-2013 weer de serviceploeg aan de deur gehad. Geen niskast bij zich! Heb ze dus de deur gewezen. Al met al geen goede ervaring met Pelma. Nu maar gevraagd aan de serviceafdeling om ter plaatse poolshoogte te nemen. Nu maar afwachten hoe lang dit weer gaat duren. Op vrijdag 20 december heeft de servicemonteur de laatste hand gelegd aan onze keuken. Het heeft al met al 29 weken geduurd voordat de keuken af was. Als pleister op de wonde heeft dhr. Wisse voorgesteld om een kook-demo thuis te laten verzorgen. Dit voorstel hebben wij aangenomen en binnenkort gaan wij dus de fijne kneepjes van onze apparatuur leren kennen. Het uiteindelijke resultaat is dat wij de keuken hebben die wij voor ogen hadden bij de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nagelkerke op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prachtige keuken precies zoals we voor ogen hadden. Heel goed geholpen in de showroom, goede uitleg en goede service. Het plaatsen gebeurde tot op de millimeter nauwkeurig echt vakwerk. Ontzettend blij met het resultaat. Een aanwinst voor onze woning.
Reactie of foto toevoegen
“Bovenmatig goed”
Door T van Sisseren op vrijdag 14 apr 2017 '17
Mijn ervaring is bovenmatig goed, zowel de begeleiding tijdens de verkoop als de plaatsing zelf. Zeer meedenkend, niet opdringerig en duidelijk voor ogen wat de klant wil.eerst was ik terechtgekomen bij een grote keuken verkoper en mijn gevoel was niet goed. Toen ik bij Pelma kwam via TMC voelde ik dat het helemaal goed zou komen. En dat gevoel is uitgekomen voor 100%.
FOTO VAN T VAN SISSEREN
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“wederom een topkeuken en service”
Door Monica op zondag 26 mei 2013 '13
*top kwaliteit
*zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
*service is top dat maak je nog zelden mee op deze manier, dus klantvriendelijkheid spreekt voor zich
*goede levering
*Zijn in behandeling maar worden altijd zeer snel opgelost,staan ze om bekend.
*Wilt u een goede keuken voor een mooie prijs ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Pelma keukens in Goes.
*Dit is onze 2e keuken bij Pelma Keukens en qua prijs,kwaliteit en service staan hun voor ons op nummer 1.Wij zouden zeker aanraden om hier een keuken te kopen en dat is inmiddels bij ons in de familie al gebleken.
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.