Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 271 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren213 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Fam J. de Korte op vrijdag 8 jan 2016 '16
Wij hebben hier voor de 2e keer een keuken gekocht, en dat is wederom enorm goed bevallen. Je wordt fijn geholpen, en er wordt ook echt meegedacht. We kregen ook alle tijd voor het uitzoeken, en werden zelfs nog bediend met verse aspergesoep. Ook de levering etc. is allemaal goed verlopen. En je krijgt een eerlijke prijs.TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door W. Soeteman op zondag 27 nov 2016 '16
Wij vinden het een mooie keuken en deze is aan ons verkocht door vriendelijk en bekwaam personeel. Perfecte monteurs met inzicht. We zijn zeer tevreden. Een goede ervaring met plaatsen van de keuken. En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Leo en ineke Boonman op maandag 7 nov 2016 '16
Onze ervaring met pelma keukens is super.het personeel neemt alle tijd zowel voor het kiezen van een keuken en tijdens het plaatsen van de keuken. Niets is hun overbodig of teveel.alles wordt na het plaatsen van de keuken keurig opgeruimd! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwam voor gasfornuis, maar ging met complete keuken naar huis”
Door Anita Miranda Molenaar op dinsdag 27 jan 2015 '15
Op zoek naar eenvoudige keuken wel voorzien van alle apparatuur. Ben naar Pelma gegaan, afgegaan op de aanbiedingsfolder en vernomen dat er vriendelijk en behulpzaam personeel werkzaam zou zijn.... Ben uitgegaan van een bepaald budget, verkoper volop 'meegekeken en meegedacht'! Keurige prijsopgave gekregen, alles geheel vrijblijvend, daarna 2e afspraak met verkoper gemaakt en rustig nog eens alles doorgenomen, er werd alle tijd genomen. Levering keuken, zoals gepland! Ook alle lof voor de monteur, keuken'alleen' gezet, maar in een woord perfect! Ook werkte hij netjes en ruimde hij alles direct op. Ik ben heel, heel tevreden en kan Pelma bij iedereen aanraden! Vond het ook zeer correct, dat men na een aantal weken nog eens contact opnam of alles naar wens was en was gegaan, kortom; wat ze beloven,doen ze!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door familie van den Bosse op donderdag 10 mrt 2016 '16
We hebben een mooie keuken staan, zijn fijn geholpen bij het uitzoeken ervan en hij werd keurig vlg afspraak geleverd. Ook de service is fijn, snelle reactie bij vragen en ook tijdens het zetten, wat we zelf gedaan hebben, werd er meegedacht als we daarom vroegen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Conny de Bruyn op dinsdag 28 jun 2016 '16
Beste Colin. We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken en zeker ook over de kwaliteit, jouw advies en het vakmanschap bij het plaatsen. Ik stuur je een foto van hoe het geworden is. De achterwand hebben we besteld bij Visualls, een prima bedrijf dat we ook aan kunnen bevelen.
FOTO VAN CEES EN CONNY DE BRUYN
Keuken met foto achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Fam. Hoveling, de Meern op woensdag 23 mrt 2016 '16
Tijdens de zomervakantie 2015 bij toeval bij Pelma Goes terecht gekomen. Ontzettend persoonlijke ontvangst. Keuken aangeschaft, in februari 2016 geleverd in Utrecht. Alles compleet en bij vragen werden we keurig geholpen. Een dikke 10 voor Pelma.
FOTO VAN FAM. HOVELING, DE MEERN
U-keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor project”
Door Bart Meijer op dinsdag 11 okt 2016 '16
Ik heb een aannemersbedrijf en heb bij Pelma voor een project een keuken gekocht,Pelma heeft bij mij al op meerdere projecten keukens geplaatst en dit altijd tot volle tevredenheid, ik ben door de verkoper goed geadviseerd, ook de monteurs zijn zeer kwaliteit en klantgericht, ik kan dit bedrijf dus ook zeker een ieder aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“De beste keukenzaak”
Door Frans C.M. Aarts op donderdag 30 jun 2016 '16
Hele goed begeleiding door vriendelijk en vakkundig personeel bij de opzetten van het keukenplan en persoonlijke wensen vormen een leidraad in het plan. Ook na aankoop kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Wat er eventueel mis gaat wordt zo snel mogelijk en adequaat verholpen. De montage werd prima en vakkundig door vakbekwame monteurs gedaan. Zonder twijfel voor ons de beste keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans Schinkel op donderdag 24 nov 2016 '16
Goed advies, meedenkende mensen, perfecte communicatie en (inderdaad) afspraak is afspraak. En als je al een verrassing tegenkomt, dan is het alleen maar een positieve. Een echte aanrader, die Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke voldoende”
Door Familie Everse op donderdag 2 jul 2015 '15
Bij verschillende keukenzaken geweestom ons te orienteren voor een nieuwe keuken. Gelijk de eerste keer toen we bij Pelma binnen kwamen een goed gevoel, vriendelijke ontvangst,mochten rustig rondkijken enz.
Dat hadden we niet bij andere zaken. We zijn daarom zeker teruggegaan en wisten hier kopen we een keuke, want vinden het belangrijk dat je goed/netjes geholpen word. De keuken hebben ze geplaatst,keurig en netjes afgewerkt, we zijn er zeer tevreden over daarom krijgen ze van ons een dikke voldoende. Pelma keukens een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken aanschaffen kan ook leuk zijn!”
Door Bert van Halderen/ Marjam te Roller op dinsdag 6 mei 2014 '14
We hadden ons voorgenomen om bij tenminste twee keukenbedrijven langs te gaan. De eerste leverde de bekende 'alleen-vandaag-stuntkorting', die bij thuiskomst per mail al weer met veertien dagen verlengd was. We hadden er geen goed gevoel bij en gingen op basis van de reacties van anderen op internet langs bij Pelma in Goes.Dat klikte meteen. De verkoper bleek een rustige en deskundige man, die ons allerlei al dan niet goedkopere en praktischer alternatieven liet zien. Na twee keer langs geweest te zijn hebben we het koopcontract getekend. En de prijs? Die was voor vrijwel hetzelfde ontwerp bij beide bedrijven hetzelfde.... Na de bestelling kwam de afdeling planning in beeld en die ademde dezelfde rustige 'afspraak is afspraak' sfeer. De plaatsing, een operatie waar we toch wel tegen op zagen (er was in de breedte precies 5 mm ruimte over) verliep vakkundig en probleemloos. De monteurs werkten zeer secuur en namen alle rommel weer mee. Er bleken twee dingen mis gegaan te zijn: de spoelbak zat niet bij de levering. Dat werd de tweede montagedag opgelost doordat de monteurs een duurder type bij zich hadden en die hebben geplaatst. Het tweede punt ging ook heel soepel: na de ondertekening van het contract hadden we nog een onderdeel bij besteld. Drie weken na de oplevering van de keuken kwam er alsnog een monteur om het onderdeel te plaatsen. Kortom: wij behoren tot de zeer tevreden klanten en raden iedere keukenzoeker aan om in ieder geval ook bij Pelma langs te gaan voordat de beslissing valt.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. SCHOLTER
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Fam. A.J. de Hullu op donderdag 24 sep 2015 '15
Gastvrij ontvangen in de winkel. Goed geholpen door Niels Moens. Hij maakte een ontwerp waar we erg blij mee waren en goed bij ons paste. Het meten van de keuken door Henk is zeer accuraat gedaan en de keuken zeer vakkundig geïnstalleerd door Han de Vos. Puur vakmanschap.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van.
Heel veel dank allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor ons vakantiehuis”
Door JH Schweter op dinsdag 17 feb 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuis gekocht. Door medeeigenaren op ons vakantiepark hoorden wij, dat zij heel tevreden waren met Pelma keukens. Wij dus ook daar naartoe, en wij waren vanaf de eerste contact heel tevreden met alles. De voorlichting was helemaal prima, aflevering exact op tijd en vooral word de keuken door de monteur perfect afgewerkt. Wij zitten nog steeds in onze nieuwe keuken en bewonderen deze vakmanschap. Hartelijk dank aan de hele team van Pelma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door José Blankenburgh op donderdag 6 mrt 2014 '14
Mooie keuken, klopt met het visuele plaatje in de winkel, juiste en plezierige advisering,alle tijd en ruimte ook voor aanbrengen van evt. wijzigingen. Goede service, prima logistiek, fijne samenwerking, vragen per mail direct beantwoord, vakkundige plaatsing, medewerkers correct en vriendelijk, prima bedrijf, een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel!”
Door Angèlique de Kort-de Bakker op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht, verkoper Marnix legde ons alles prima uit, door direct de prijs te berekenen wisten we direct wat de nieuwe keuken ons zou kosten. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De monteurs, Henk en Leen waren twee top monteurs, ze waren heel precies in hun werk en maakten er voor ons een hele mooie keuken van, precies het plaatje wat we in gedachten hadden. Wij raden dan ook bij iedereen dit bedrijf aan, we kunnen niets bedenken waardoor dit bedrijf bij ons minder dan een tien zou krijgen, zelfs een tien met een griffel. Dank je wel, Pelma Keukens Goes!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken voegt echt wat toe!”
Door Anita op zondag 18 aug 2013 '13
In december 2012 heb ik bij Pelma keukens in Goes een nieuwe keuken gekocht. Via een vriendin met goede ervaringen kwam ik bij hen terecht. Ik had van te voren een afspraak gemaakt en werd heel hartelijk ontvangen. Het gesprek verliep heel prettig en men dacht echt met mij mee. Ik had mijn wensen van te voren wel heel duidelijk, meer opbergruimte, de oven op ooghoogte, een "kokend waterkraan", veel lades in plaats van kastjes. De levering van de keuken en apparatuur was volgens afspraak en netjes op tijd. Plaatsing verliep zonder problemen en het resultaat is prachtig. De reacties van vrienden en familie zijn heel positief, mijn keuken lijkt veel ruimer. Het is echt een waardevolle verandering in mijn huis, waar ik iedere dag enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Reparatieservice”
Door Hermieke Riemens op dinsdag 19 nov 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de keuken die we zes jaar geleden bij Pelma gekocht hebben. Elke dag kook er met veel plezier! Helaas ging van 1 kastje het hang en sluitwerk stuk. Binnen een week werd dit keurig opgelost door Pelma. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen en hoefden niets af te rekenen omdat Pelma nog reparatieservice gaf. Kortom weer een tevreden klant bij Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door PL de Jonge op dinsdag 20 jan 2015 '15
We zijn vriendelijk ontvangen en er is tijd voor ons genomen om een mooie en geschikte keuken voor ons te vinden.
offerte was duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen. ook de aflevering was op de afgesproken tijd. (al was er soms nog veel heen en weer gebel, over sommige dingen) Maar beter 1 telefoontje teveel dan 2 te weinig. de medewerker die de keuken heeft geplaatst was een vriendelijke en behulpzame man.
Reactie of foto toevoegen
“Top tevreden”
Door Esther koningswoud op dinsdag 3 feb 2015 '15
Januari 2013 heb ik hier mijn keuken gekocht. Ik was al bij verschillende keukenzaken wezen kijken en toen ik bij Pelma binnenstapte stond daar direct mijn droomkeuken! Toen met de verkoper om tafel gezeten en deze heeft een voorlopigheid tekening gemaakt met twee opties. Na hier een week over nagedacht te hebben teruggewenst om alles te bevestigen en te kopen. De levering en montage verliep allemaal volgens afspraak en vlotjes. Nu twee jaar later nog steeds helemaal top tevreden met mijn keuken! Het is de trots van mijn huis! Voorlopig heb ik het nog niet nodig, maar voor een volgende keuken zou ik zo weer bij Pelma kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar onze tevredenheid”
Door Nel op donderdag 21 jun 2012 '12
Wij hebben in februari een keuken bij pelma gekocht zeer naar onze tevredenheid we werden ontzettend goed geholpen,de levering precies op de tijd van afspraak de plaatsing van de keuken is prima,keurig gewerkt wij raden ook aan om naar pelma keukens in Goes te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet ruimschoots”
Door Vermeulen op woensdag 8 feb 2017 '17
Dit was onze eerste keuken die we kochten dus het was allemaal nieuw en spannend voor ons (afgaand op de vele spook verhalen die we hadden gehoord en gelezen).
Onze keuze ging uit naar Pelma Keukens in Goes mede door de vele goede recensies en ons eerste oriënterende gesprek. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De oplevering verliep vlotjes, ze werkten netjes en nauwkeurig. Wat ons ook opviel was dat ze na afloop alles netjes schoon achter lieten (zelfs de oven die we nog uit de oude keuken mee hadden genomen was weer blinkend schoon). Er was een klein probleempje maar dit werd prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Familie Berrevoets op vrijdag 17 feb 2017 '17
Wij hebben in december 2016 een keuken bij Pelma Keukens gekocht. De verkoopadviseur denkt heel goed mee en neemt ruimschoots de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. De monteurs zijn vriendelijk en beleefd, doen alles in goed overleg en hebben hun werk zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Pelma Keukens en bevelen hen dus ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken.”
Door jf molendijk op maandag 17 nov 2014 '14
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen, goed advies. Alles was op tijd geleverd en op tijd geplaatst. Er waren geen beschadigingen dus ook geen klachten. We zouden weer naar Pelma gaan als we het opnieuw moesten doen en hebben pelma bij diverse anderen aanbevolen! We zijn heel blij met deze keuken en voldoet zelfs boven onze verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door W.H. Ströpke op donderdag 15 sep 2016 '16
In ons chalet is een nieuwe keuken geplaatst met 5 Etna apparaten. De monteurs moesten wel inproviseren, daar je in een chalet geen leidingen kunt infrezen. De keuken is een plaatje geworden. De monteurs verdienen een pluim, wat een vakmannen. Ook op het voorbereidend traject ( zelfs 2x) was niets aan te merken. Geheel rustig en tijd om te overdenken kwamen we tot een besluit. Alleen maar lof.
FOTO VAN W.H. STRÖPKE
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat, topservice”
Door Carolien op maandag 31 dec 2012 '12
Ik ben terecht gekomen bij Pelma omdat zowel een vriendin als haar moeder hier ook een keuken hadden besteld en daar zeer tevreden over waren. Zulke ervaringen wegen voor mij zwaar mee. De eerste eigen ervaring bevestigde dit beeld: ze nemen de tijd voor je, denken echt met je mee, geven goede adviezen en dringen je niks op. Een hele verademing! En ook bij de tweede afspraak gingen we zelfs tot na sluitingstijd rustig door totdat we de perfecte keuken hadden samengesteld. Er wordt gezocht naar de meest optimale samenstelling binnen het budget. Er is voor elk budget een passende keuken. Na afloop heb ik nog veel vragen gesteld via mail, waar uitgebreid antwoord op kwam. Ik woon in Zuid-Holland, maar dat is geen probleem, gelukkig leveren ze door heel Nederland!

Pelma heeft haar eigen team van monteurs. Hierdoor laat de plaatsing wat op zich wachten, maar uiteindelijk ben ik erg blij, want de heren leveren wel topkwaliteit! Ze kunnen werkelijk alles en zelfs beter dat 'vakmannen' die bij mij het voorwerk hebben gedaan. Ze werken alles prachtig af en gaan door tot het perfect is. En de service na afloop is ook heel goed: helaas waren enkele onderdelen beschadigd, maar zonder discussie werden hier nieuwe onderdelen voor geleverd en gemonteerd. Ik ben nog elke keer blij verrast als ik mijn mooie keuken zie. En gasten ook! Voor iedereen die een keuken zoekt: gewoon bij Pelma Keukens bestellen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door K. Desmettre op vrijdag 23 dec 2016 '16
Waar ik met knikkende knieën voor de eerste maal een keuken ging kopen, werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een heel professionele uitleg. Stap voor stap werd alles uitgelegd en werden verschillende voorstellen gedaan, waarbij het plots een droom werd om deze aankoop te doen. De verdere stappen werden door de desbetreffende personen vakkundig uitgelegd, waarbij de communicatie heel vlot en duidelijk verliep.
De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip, waarna de monteur het werk kon aanvatten. Voor deze man ook alle lof: een vakkundig en geduldig man die precisiewerk heeft geleverd. Een dikke pluim voor Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ronald op maandag 21 sep 2015 '15
In april een nieuwe keuken uitgezocht bij Pelma. Verkoper nam ruim de tijd voor een goede voorlichting. Liet vele alternatieve de revue passeren. Prima sfeer in de showroom. Keuken is volgens afspraak in juli geleverd en gemonteerd. Wij hadden een zeer bekwame en vriendelijke monteur die heel goed wist wat hij deed en ook de nodige adviezen gaf. Niets was hem teveel. Alle afspaken met Pelma zijn prima nagekomen. Wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kees en Nel Ringelberg op zaterdag 12 mrt 2016 '16
In de winkel in Goes kregen we zeer deskundig advies van Marnix en het budget dat wij wilden besteden aan de keuken werd niet overschreden. Ook toen we later nog wat wilden veranderen was dat geen enkel probleem. De aflevering was op tijd en de montage werd keurig verzorgd. Al met al zijn wij erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KEES EN NEL RINGELBERG
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Een familie uit Nieuw en st. Joosland op dinsdag 17 jun 2014 '14
Wij zijn geslaagd voor onze keuken bij Pelma Keukens in Goes. De verkoper was zeer klantvriendelijk en had goed technisch inzicht (wist op alle vragen goed antwoord te geven). Ook de duidelijkheid van de prijs vonden we fijn. Het leidingplan kwam keurig, op tijd en was duidelijk. Bij aflevering van de keuken, werd alles vakkundig naar binnen gebracht. De keuken is geplaatst een vakman, die wist waar hij mee bezig was. Nette, correcte monteur. Een misverstand tijdens de verkoop is nog tijdens de montage van de keuken zeer netjes opgelost. Super!
FOTO VAN EEN FAMILIE UIT NIEUW EN ST. JOOSLAND
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nagelkerke op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prachtige keuken precies zoals we voor ogen hadden. Heel goed geholpen in de showroom, goede uitleg en goede service. Het plaatsen gebeurde tot op de millimeter nauwkeurig echt vakwerk. Ontzettend blij met het resultaat. Een aanwinst voor onze woning.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cees Roubos op vrijdag 22 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Wij zijn vanaf de verkoop tot en met de plaatsing erg tevreden. Er wordt stap voor stap goed gecommuniceerd en afspraak is innderdaad afspraak. Een 9+ zoals die op de bus van de monteur staat is welverdiend! Een aanrader om hier uw keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Geen loze lijfspreuken”
Door Fam. Weststrate-Imanse Krabbendijke op donderdag 22 sep 2016 '16
Begin september een nieuwe keuken door Pelma laten plaatsen. Zeer goed advies gehad. Vanaf aankoop t/m plaatsing zeer goede communicatie, en "afspraak is afspraak" is zeker geen loze lijfspreuk. We kunnen Pelma dan ook iedereen aanbevelen! Zowel de verkopers als monteurs Klaas en Arie verdienen een dikke pluim.
FOTO VAN FAM. WESTSTRATE-IMANSE
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Monique en Ben op donderdag 16 apr 2015 '15
Wanneer je een bestaande woning betrekt, duurt het even voordat de woning “eigen” wordt. In ons geval ging dat wel vlot, maar de keuken en aangrenzende eetkamer bleven vreemd en onpraktisch voelen. Met een kleine verbouwing van de eetkamer en een nieuwe keuken van Pelma zijn we zielsgelukkig en nu voelt het helemaal “van ons”. De begeleiding door Pelma bij de keuze van materialen en inrichting was prima, de montage en alle logistiek eromheen vlekkeloos. Deskundig en servicegericht: niets op aan te merken!!
FOTO VAN MONIQUE EN BEN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig, Kundig & Kwaliteit”
Door Suzette op maandag 31 mrt 2014 '14
Quooker kraan laten installeren. Er moest een aantal aanpassingen gemaakt worden om de boiler in de onderste keukenlade te laten passen. De monteur heeft keurig en kundig werk geleverd. Hij werkte hard door, was zeer beleefd en had alles tot in de puntjes opgeruimd. Een Quooker kraan is niet goedkoop, maar dan heb je echt wat. Gemak dient de mens! Voordat de kraan werd geplaatst geheel vrijblijvend kwam een monteur langs om de situatie op te nemen. Dat vind ik service. Ik kan Pelma Keukens bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier langs”
Door Fam. Koster op dinsdag 11 okt 2016 '16
Zeer tevreden over het advies, montage en service. 'Afspraak is afspraak' wordt op elk onderdeel nagekomen. Fijne contacten en zeer professioneel. Er wordt meegedacht met de klant om uiteindelijk tot een bevredigende oplossing te komen. Ik zou iedereen aanbevelen hier langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Tonny en Carolien Coppens op vrijdag 13 mei 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima!! Zeer netjes ontvangen in de toonzaal, uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld door Frans. Een pluspunt wat wij zeer gewaardeerd hebben: toen we aangaven ons keukenblad en kookplaat te willen behouden, was daar volledig begrip! Hierdoor werd ons budget niet overschreden. Het inmeten is perfect gedaan, het keukenblad past precies. De montage is zeer vakkundig, op een zeer rustige en nette wijze gebeurd. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken!!TOP!!
FOTO VAN TONNY EN CAROLIEN COPPENS
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk tevreden”
Door Arie op maandag 10 dec 2012 '12
Redelijk tevreden, enkele kleine puntjes zouden beter kunnen
Prijs aan de hoge kant
Klantvriendelijk optimaal
Levering niet helemaal inorde, kraan ontbrak, lastig
Goed gereageerd
Geen tips
Ja, we zijn goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Christien v.H. op zaterdag 16 aug 2014 '14
Nieuwe keuken gekocht bij Pelma Goes. Erg klantvriendelijk, niks teveel goed voorgelicht. We hadden er een goed gevoel bij.Afspraken nagekomen en de levering op afgesproken dag alzo ook de plaatsing. In de koelkast bleef water staan, dit gemeld. Na contact met de servicedienst van Pelma wisten we al gelijk, dat dit kwam, doordat de koelkast niet precies goed stond. Inmiddels is dit probleem opgelost door Pelma, als ook de achterwand geplaatst. Het duurde even, maar dit was eerlijk verteld, vanwege de vakantie tijd, maar alles is naar onze tevredenheid. De prijs is reëel , een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door R.J. de Jel op vrijdag 20 feb 2015 '15
We hebben een U vormige keuken gekocht en zijn daar heel tevreden over. Offerte was duidelijk geen verborgen kosten.
Levering was keurig op tijd ook het monteren van de keuken gebeurde netjes en precies, de monteurs namen de nodige voorzorgen zodat er niets beschadigde,hielden rekening met je overige spullen. Een kastje kwam beschadigd uit de verpakking er werd direkt een nieuw kastje besteld, we hoefde daar zelf niets aan te doen. Er waren nog een paar kleinigheden deze werden direkt en goed opgelost.

Goed betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel. Wij zijn uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door A. de Waard op donderdag 15 okt 2015 '15
Positieve ervaring met als resultaat een mooie keuken! Na een zeer hartelijk ontvangst werden we door Marnix vriendelijk te woord gestaan, hij luisterde naar onze wensen, nam de tijd, gaf eerlijk advies en dacht mee. Ons gevoel was meteen goed, dus de keuken tijdens onze 2e afspraak gekocht. We hebben de levering een paar keer moeten verzetten, maar dit was allemaal geen probleem. De keuken is netjes en zorgvuldig geplaats, helemaal top en hij is nog mooier geworden dan dat we hadden gehoopt! Kortom, Pelma keukens is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“goed gevoel”
Door Derk-Jan op dinsdag 22 jan 2013 '13
afgelopen jaar hebben wij bij Dhr. Jan van den Ende (Pelma) een keuken gekocht. Wij waren blij verrast door de rustige benadering en de deskundigheid waarmee de verkoper ons benaderde. Er werd goed meegedacht in het hele traject! Over de prijs / kwaliteit zijn wij tevreden. Na plaatsing is er nog een keer een monteur langsgeweest om een opleverpunt te verhelpen. Deze afspraak was ruim van gevoren bij ons aangekondigd! Ik zou deze keukenzaak bij iedereen aanraden. Kortom: Pelma en Dhr. van den Ende wij zijn erg tevreden over het kopen, leveren en plaatsen van onze keuken. Familie Vorstelman, 's-Gravenpolder.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken naar wens”
Door EvD op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma heeft voor de tweede maal in ruim een jaar een keuken geleverd en geplaatst in een van onze vakantiewoningen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. Van aanschaf tot plaatsing heb ik alleen maar positieve ervaringen! Er is prima meegedacht in de oplossingen die uiteindelijk gevonden zijn.Tot in detail wordt getracht kwaliteit te leveren die past bij jouw wensen. Alles liep volgens afspraak. Voor een volgende keer ga ik zéker weer bij Pelma langs.
FOTO VAN EVD
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mirjam van den Dries op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prima service en we worden als klant serieus genomen. Er wordt goed rekening gehouden met onze wensen en er wordt goed meegedacht door zowel de verkoper als de monteur. De communicatie verloopt ook prima zijn er vragen of opmerkingen dan wordt hier wat mee gedaan. Kortom we hebben een keuken gekregen geheel naar onze smaak en wensen waar we nog lang plezier aan zullen gaan beleven
FOTO VAN MIRJAM VAN DEN DRIES
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Andries op maandag 3 jun 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijsverhouding is goed. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering is prima verlopen. Wij hebben totaal geen klachten. Wij raden dit bedrijf zeker aan omdat alles prima is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“nog iedere dag blij met de keuken”
Door andré op maandag 10 dec 2012 '12
Goed geholpen. geen druk van zogenaamde aanbiedingen. Levering en plaatsing perfect.
Klacht over een niet goed lopende la goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arne op vrijdag 26 aug 2016 '16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Pelma waar we elke dag veel plezier van hebben. Dankzij een goed advies bij de verkoop door Marnix en goede nazorg van Pelma na de verkoop hebben wij een fijne ervaring met het bedrijf. Zeker een aanrader om je keuken bij Pelma te kopen.
FOTO VAN ARNE
Onze keuken van Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Met zorg”
Door J.W. Meijer-Smeekes op donderdag 9 apr 2015 '15
In okterber 2014 hebben wij onze keuken bij Pelma keukens in Goes gekocht. Nadat we bij meerdere keukenzaken zijn wezen kijken kregen wij van vrienden van ons als tip om eens bij Pelma keukens te kijken. Zij zouden keukens hebben die bij onze stijl zou passen. Wij zijn zonder afspraak naar Goes gegaan om ons eens te oriënteren op de diverse keukens die zei hadden. We werden vriendelijk aangesproken met de vraag wat wij zochten. Al snel wisten zij wat onze wensen waren en hebben zij voor ons een keuken getekend. Ze voelde haar fijn aan wat wij mooi vonden en ook kwamen ze met goede ideeën om onze droom keuken te maken. Wij bestelde onze keuken en onze verkoper begeleiden ons erna ook nog verder in het traject. Toen wij de keuken hadden besteld en bleek dat hij voor ons iets te vroeg was om al te leveren en te monteren hebben zij keurig een vervangende datum geregeld.Ook bleek dat er de verkeerde kroonlijsten waren besteld. Ook dit loste zij naar tevreden op! Geen eindeloze discussies. Toen onze keuken geplaatst werd hebben de monteurs met alle zorg onze keuken gezet. Alles werd netjes aangesloten en ook de afwerking was zeer goed! Je hoort vaak horror verhalen over keuken bedrijven. Deze zal je Pelma keukens in Goes niet aantreffen aangezien zij alles met zorg behandelen. Wij kunnen dit u echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“We kwamen er niet uit”
Door Jacques Schenk op maandag 29 dec 2014 '14
Keukenadvies gekregen wat op zich prima was, de prijs was echter te hoog met name door veel te hoge marges op de keukenapparatuur. Verkoper gaf eerst aan dat klanten ook zelf elders apparatuur konden kopen, was niet het beleid maar als de klant dat speciaal wil kon het. Aan het einde van het gesprek kon er op dat gebied niets meer. Een goede verklaring kon men niet geven, de klant wil het niet werd geroepen, nou deze klant wel, men was bang voor verkeerde montage waarop ik voorgesteld heb dat de monteur de apparatuur dan zelf mag installeren op de manier die hij goed vindt, uiteraard als meerwerk en tegen uurtje factuurtje, toen was het nog niet goed en men bleef met invalide argumenten komen. Koop maar afgebroken.
Reactie of foto toevoegen
“Pro actief”
Door Dimitry Schillemans op dinsdag 16 feb 2016 '16
Pelma Keukens werkt snel en netjes. Het contact is pro-actief. Ze nemen ruim de tijd om een keuken naar keuze uit te zoeken. Tip: kom wel op zaterdag, dan wordt je tijdens het uitzoeken van je keuken flink verwend door de kok van Pelma. Kortom: de juiste hulp en een nette werkwijze, wat wil je nog meer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Richard Boeckhout op dinsdag 13 sep 2016 '16
Supertevreden met onze nieuwe keuken! Vanaf begin tot eind prima geholpen. Professioneel, netjes en beleefd. 'Afspraak is afspraak' is geen loze slogan maar wordt werkelijk nagekomen. Met dank aan verkoper Andries van Velzen. Uit de kunst!
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Onze Old Wood keuken”
Door een familie uit Driewegen Zeeland op dinsdag 10 jun 2014 '14
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We hebben goed advies gekregen, zowel over het ontwerp als over de apparatuur. Er werd ruim de tijd voor vrijgemaakt. De keuken is volgens afspraak geleverd en deskundig door de monteurs geplaatst. We staan iedere dag met veel plezier in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi maar jammer!!”
Door Harry op zondag 7 apr 2013 '13
Pelma Keukens, eerste ervaringen zeer positief. Prettige ontvangst in de showroom en goed geholpen door Jos, die zijn benen als junior verkoper onder zijn lijf wegloopt, zeer gedreven. Heel het proces tijdens de aankoop van de keuken is aan te bevelen.De door ons gemaakte keuze van de kastdeurtjes waren niet meer door de fabrikant te leveren maar Pelma heeft dit zeer correct opgepakt. Levering van de keuken was keurig op tijd. Eerste week van januari 2013. Monteurs zijn vakmensen, echter gaat er in de verdere organisatie toch het nodige fout. Nu begin april wachten we nog steeds op twee handgrepen met tussentijds de nodige aanpassingen, die overigens door de monteurs goed worden opgepakt, maar wellicht op het kantoor onvoldoende worden gecommuniceerd. Jammer dat ze zo het geheel naar beneden halen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.J. Overbeeke op donderdag 7 aug 2014 '14
We zijn erg goed en professioneel geholpen door verkoper Jos. We hebben een snelle en duidelijke offerte gehad en konden snel terecht voor afspraken. We werden goed en eerlijk voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren met de voor en nadelen. Ook over het leveren en plaatsen van de keuken zijn we tevreden. Het is allemaal binnen de gezette tijden gebeurd. Kortom een zeer deskundig bedrijf, we hebben hier met groot plezier en naar volle tevredenheid onze keuken gekocht! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN G.J. OVERBEEKE
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door karin de Nooijer op dinsdag 20 mrt 2018 '18
We hebben een nieuw aanrechtblad/ kraan en wasbak gekocht. De keuken was voor nu nog goed, maar aanrechtblad was aan vervanging toe. Zijn erg netjes geholpen, als de keuken aan vervanging toe is gaan we beslist naar Pelma terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig en kwalitatief super!”
Door Sabine de Ridder op dinsdag 7 okt 2014 '14
We hebben een kookeiland gekocht bij Pelma. Heel goed geholpen in de showroom. Meegedacht over opstelling en ook aan de kosten gedacht. Ook bij ziekte van onze vaste verkoper werd er voor uitstekende vervanging gezorgd door een collega van hem waardoor de afspraak toch door kon gaan. Bij het afleveren en monteren van de keuken werd de vloer eerst netjes afgedekt met resten van dozen. Er werd zorgvuldig omgegaan met onze spullen en de mannen hebben heel hard gewerkt. Toen de montage klaar was attendeerden de monteurs ons zelf op een plakrand van een kastdeurtje die niet helemaal goed was. Van Zeeland naar het Westland, een heel eind voor Pelma, heel fijn dat we de keuken bij hen hebben gekocht. Zijn erg tevreden en super blij met onze aanschaf. Een aanrader!
FOTO VAN SABINE DE RIDDER
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Patrick en Sonny Rys-Lataire op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Toen we op zoek waren naar een keuken, zijn we bij Keukens Pelma beland. Van Oostende Belgie naar Goes Nederland, en hebben daar onze droomkeuken kunnen realiseren. Een super team met hun super service stonden ons bij om onze droom waar te maken. Een pracht van een keuken hebben we nu staan en zijn daar zeer trots op. Daarom verdient Pelma Keukens een SUPER score. Fam Rys-Lataire Oostende Belgie.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super garantie”
Door Miranda op maandag 28 jan 2013 '13
De geleiders van de keukenlade zijn stuk gegaan. Deze hebben ze netjes thuis afgeleverd. Gratis. Maar wij hebben deze keuken al ruim 10 jaar!! Als dat geen goede garantie is. Ook is er toen we de keuken 6 jaar hadden alle deuren van de keuken gratis vernieuwd. Dit was een fabrieksfout maar officiel was de garantie al verlopen. Als we weer aan een nieuwe keuken toe zijn ga ik hem zeker weer bij pelma keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Familie van der Hart op donderdag 18 aug 2016 '16
We zijn door Izak en Niels goed geadviseerd. Beiden namen alle tijd voor ons. Erg professioneel. Veel kennis. Er werd goed geluisterd en daarmee hebben zij zich onderscheiden. Ook de 'catering' tijdens het verkoopproces hebben wij als zeer positief ervaren. Tijdens het eerste bezoek hebben we direct besloten om Pelma de opdracht te gunnen. De keuken werd op een kleinigheid na kompleet geleverd. Wij zijn erg tevreden over Pelma keukens en erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Beeke op maandag 27 okt 2014 '14
Super tevreden over onze nieuwe keuken. Precies wat we in gedachten hadden. Werden erg vriendelijk ontvangen en geholpen en goede ideeën aangedragen. Alles volgens plan verlopen, levering op tijd en alles compleet. Kundige monteur die goed wist wat hij deed en de tijd nam om de keuken keurig af te leveren. Geen 9 tot 5 mentaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door I. Kuijpers op donderdag 22 dec 2016 '16
Uitstekend geholpen! Prachtige keuken, helemaal naar wens voor een mooie prijs. Er werd uitstekend meegedacht om een zo goed mogelijk ontwerp te maken. Vlot gebruik van een 3D programma. Kon meekijken en mijn eigen inbreng kwijt.
Reactie of foto toevoegen
“Fa. Geluk”
Door J.Geluk op maandag 15 dec 2014 '14
Keuken gekocht bij Pelma. Ons eerste keukenbedrijf was bij Pelma via mond op mond reclame. In de showroom vriendelijk ontvangen en kregen goede voorlichting door deskundig personeel. Duidelijke offerte. Alle afspraken nagekomen. Planning goed geregeld via e-mail en alles op de afgesproken tijd. Keuken op tijd geleverd en vakkundig geplaatst door de monteur. We zijn zeer tevreden en kunnen Pelma van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door A. Nieuwenhuijse op vrijdag 29 nov 2013 '13
Omdat veel van onze fam. bij Pelma hun keuken hebben gekocht zijn wij daar ook naar toe gegaan. En inderdaad, hun goede ervaringen klopten helemaal. We werden vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Ook de levering ging volgens plan. De montage liep ook soepel. Kortom we zijn zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Fam. de Jonge Maassluis op vrijdag 26 jun 2015 '15
Van begin tot eind zeer correct en vriendelijk geholpen. De kennis van de verkoper is groot en de hapjes van kok Johan erg lekker. De keuken is door een echte vakman geplaatst en de keuken nog mooier dan gedacht. Pelma keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Johnny en Ineke Harpe op donderdag 14 mei 2015 '15
Heel nette keuken, precies zoals we hem wilden hebben ook wat kleur en soort werkblad betreft, zeer goede/nette afwerking, vlotte service, personeel plezierig in de omgang en heldere afspraken. We vinden Pelma zeker een aanrader, zeker voor mensen die een keuken in een landelijke stijl willen hebben.
FOTO VAN JOHNNY EN INEKE HARPE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.