Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
70 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
317 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
496 ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
39 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
291 ervaringen
Nieuwegein (Utrecht)
26 ervaringen
Dodewaard (Gelderland)
41 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
279 ervaringen
6,7

Keuken Kampioen

Score uit 584 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
47 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Er zijn 584 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren151 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster123 ervaringen

Per vestiging:
“Geleverde keuken”
Door Joop op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Duiven
Wij zijn door dit bedrijf opgelicht bij aankoop van onze keuken. Het was die actie 40% korting en 1 euro montage, zijn we ingetrapt. Allemaal flauwekul, je wordt gewoon belazerd. We zijn voorgelogen (actie eindigde helemaal niet die dag enz enz). Weigering prijzen toe te lichten (jurist ingeschakeld!). Eindeloze discussies, we werden er doodziek van. Uiteindelijk een simpele keuken voor een schoftenprijs. Kortom: een echte afrader. Als u toch besluit uw keuken hier te halen wensen we u veel sterkte... Voor ons was het een afgrijselijke ervaring.

Aanvulling ontvangen 13 februari 2018: Apparatuur als volgt:
* Koelkast Siemens, prima. Levering Keukenkampioen, zelf geselecteerd en geplaatst. Was vlgs KK niet meer leverbaar, bleek onzin te zijn, na discussies alsnog geleverd door KK.
* Afzuigkap Bauknecht, levering KK, zelf geplaatst.
* Magnetron Siemens, prima. levering KK, zelf geselecteerd en geplaatst.
* Kookplaat SMEG, levering en plaatsing door KK. De stekker was gemonteerd door KK waarbij de losse draden uit de stekker kwamen, volkomen fout dus. Zelf maar gerepareerd, we hadden onderhand meer dan genoeg van KK en hun streken.

Wij hebben KK betaald voor levering en plaatsing van apparatuur. Plaatsing grotendeels zelf uitgevoerd door omstandigheden, was niet te voorzien door ons bij aankoop keuken. KK om verrekening gevraagd. Zij hebben niets daarvoor retour gegeven, ondanks ons aandringen. Ook daarmee zijn we dus belazerd door Keukenkampioen. Net als met de rest van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Montage erg netjes”
Door Hendrik op zondag 22 jan 2017 '17 | vestiging Tiel
Wij hebben een keuken besteld bij keuken Kampioen in Tiel, na een gesprek met de heer Harm van Kerkhof de offerte getekend en een inmeetafspraak gemaakt deze kwamen ze keurig na maar er moesten wel een hoop leidingen verlegt worden, wij hebben dit door de loodgieter laten doen en toen kwamen ze de keuken brengen en de dag er na kwamen installeren, alleen hadden wij een hogere onder plint besteld zodat de keuken wat hoger komt te staan, alleen deze plint zat er niet bij. de monteur begon met het neerzetten van de keuken en ik kan niet anders zeggen dat deze jongens erg netjes werken, de hele vloer in de keuken en woonkamer was afgedekt met karton zodat ze niks konden beschadigen. de monteur heeft ook gelijk gebeld met het kantoor dat de plint niet meegeleverd was. deze hebben ze twee weken later eronder gezet en zijn ze keurig de afspraken nagekomen, ik heb nog een bos bloemen gekregen omdat het niet goed gegaan was.
FOTO VAN HENDRIK
Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 496 ervaringen
9,7
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 39 ervaringen
“Ervaring”
Door G.Weber op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Den Bosch
Op een tweetal punten minder dan goed , De rest een goede voldoende
Betreft het niet juist specificeren van het stuckwerk.
En het niet noteren En attenderen van nummers apparatuur ivm garantie.
Verder heel goede ervaring met het meerwerkbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel geholpen”
Door Henk en Hanny Wapstra op zondag 19 apr 2015 '15 | vestiging Cruquius
Wij hebben een keuken uitgezocht bij de vestiging in de Cruquius en werden op alle punten heel goed geholpen door de verkoopster Michelle Winters!
Ze had meteen een prachtige oplossing voor de opstelling van de keuken, dat getuigt van vakmanschap. Ook heeft zij niet gepusht maar wel haar mening en inzicht gegeven, waardoor wij al snel besloten de keuken aan te schaffen. Na nog een aantal keren terug te zijn geweest en de apparatuur van Bosch 2015 te hebben bekeken bij het Inspiratiehuis in Hoofddorp is de koop helemaal rond en wordt de keuken 1 juli geplaatst. Wij kijken er naar uit en nogmaals, Michelle Winters krijgt van ons een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Juist positieve ervaring”
Door annemieke op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij hebben juist hele positieve ervaringen wt betreft de materialen en de garantie. De lijsten hadden na twee weken kleine verkleuringen en het werd tot volle tevredenheid op gelost . Zelfs na een jaar toen het weer optrad hebben we compleet nieuwe lijsten inclusief deurtjes gekregen .Super service
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Ieder jaar een Keukenkampioen-keuken!”
Door TW/MvT op vrijdag 27 sep 2013 '13 | vestiging Utrecht
Na vorig jaar voor het eerst een nieuwe keuken te hebben gekocht bij de Keukenkampioen in Utrecht, zijn we dit jaar wegens verhuizing weer terecht gekomen bij de Keukenkampioen in Utrecht. Vorig jaar was de ervaring uitstekend: verkoop, begeleiding, kwaliteit van de keuken en plaatsing waren zorgvuldig en goed verzorgd. Na een ronde langs diverse keukenzaken dit jaar toch weer uitgekomen bij de Keukenkampioen in Utrecht. Zeker niet alleen voor de prijs. De creativiteit van verkoper (en collega's) en vooral het enthousiasme waarmee verkoper Cedric Vos ons zeer veraste gaf daarbij de doorslag. Wat ons betreft zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
9,7
Evindie onderhouds- en montagebedrijf
Nieuwegein (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 26 ervaringen
“Goed geholpen”
Door T Bouwens-Laumann op woensdag 23 dec 2015 '15 | vestiging Heerlen
heel goed geholpen ,super goed van kwalliteit van de keuken is super
en een snelle service bij beschadiggingen (word meteen een nieuw onderdeel geleverd).Ze begrijpen prima wat iemand wil en leveren precies die opstelling ook al is het niet conventioneel.
Reactie of foto toevoegen
“niet klantvriendelijk”
Door Ashna op maandag 24 nov 2014 '14 | vestiging Amsterdam Arena
Augustus 2014: koopcontract getekend bij Keuken Kampioen
- 4 oktober: kopie contract ontvangen. Deze is met typex bewerkt.
- 9 oktober: Klacht gemaild over typex naar Arena. Geen reactie ontvangen.
- 14 oktober: gebeld naar Hoofdkantoor. Ze kunnen pas actie ondernemen als keuken geleverd is.
- 26 oktober: erachter gekomen dat er een fout zit in de meeting. Staat verkeerde merk apparatuur.
- 4 november: vanaf 9 oktober wacht ik op antwoord op mijn klacht. Dus klacht ingediend via klachten.nl. Binnen 24 uur ben ik gebeld
- 5 november: Rachid vraagt wat hij kan betekenen om de klacht te verwijderen van de site.
- 9 november: gemaild naar Rachid en onderhandeling gestart.
- 13 november: gebeld door hoofdkantoor hoe ik ga betalen. De vraag beantwoord met dat er nog een klacht loopt. Ik ben meteen doorverbonden met vestiging Arena.
- 14 november: Gesprek gehad met meneer Alexander van der Lee. Hij is het met mij eens dat in het koopcontract ‘gekliederd’ is en de wijze waarop het gegaan is, keurt hij niet goed. Ik krijg een week voor levering een visualisatie van de keuken met de juiste maten. (een deugdelijke tekening is nooit gemaakt.) Daarna in onderhandeling met meneer om de klacht terug te trekken. We kwamen er niet uit. Ik zou hierop terug komen.
- 17 november: mail ik meneer Alexander van der Lee met mijn onderhandelingspunten:
Kosten optie 1: € 919
Kosten optie 2: € 854
Ik heb in hun voordeel een goedkopere optie aangeboden. Tot op heden niks gehoord.
- 20 november: Gebeld door ‘Jimmy’ over de betaling. De vraag kwam bedreigend over, want als ik niet alles in één keer betaalde dan zouden ze juridische stappen ondernemen. Ik ben bereid om een gedeelte te betalen en de rest na afhandeling van de klacht. Ik heb hem verwezen naar de achterkant van hun koopcontract. Hij wist mij te vertellen dat deze regels alleen gelden voor BV’s. Ik ben een consument, ik heb rechten en plichten (zie wetboek). Ik heb gezegd dat ik op antwoord wacht van meneer Van der Lee. Meneer Van der Lee is in het buitenland en kan geen antwoord geven.
- 21 november: Ik heb alles betaald om geen problemen te krijgen.
- 22 november: keuken gemonteerd, maar niet de bestaande magnetron en wasmachine (wel mondeling toegezegd gekregen, wasmachine deur niet gemonteerd (wel mondeling toegezegd gekregen)
De volgende keer ga ik niet naar Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen
“slechte service”
Door ronald blom op donderdag 14 nov 2013 '13
op 8-10-12 een melding gemaakt van waterschade. op 5-11-12 offerte getekend en kleurmonster meegegeven(het kleurmonster van de Keukenkampioen was niet goed). 9 januari de monteur komt maar met de verkeerde kleur. Op 21 februari weer een monteur en weer is de kleur niet goed. En weer een kleurmonster meegegeven. Op 21 maart is er weer een monteur langs geweest. Weer niet goed en de afzuigkap wordt beschadigd. Op 17 juni laat men weten dat de originele kleur niet nagemaakt kan worden en zijn we akkoord gegaan met een afwijkende kleur. Ondertussen een andere lekkage gehad in de spoelkast en hebben wij de Keukenkampioen opdracht gegeven dit te herstellen(17 juli) Op 9 september kwam er een monteur. De planning was dat hij alles zou herstellen. Helaas had hij een aantal onderdelen niet bij zich. Dit hebben we aan Keukenkampioen gemeld. Men liet ons weten dat de volgende keer alles in order zou komen. Vandaag(14-11) is hij geweest. Natuurlijk had hij niet alles bij zich. Hoe is het mogelijk dat we nu meer dan 1 jaar verder zijn en het ze niet lukt een herstelopdracht af te handelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tip voor nieuwe kopers: niet doen”
Door Martijn Koolloos op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Delft
In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen... Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken ("te druk", "valt niet binnen zijn takenpakket"). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000 € is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marja van Vlijmen. op donderdag 3 sep 2015 '15 | vestiging Rotterdam Parkboulevard
Prima, alleen de plaatsing en afwerking had wat voeten in de aarde. De loodgieter kwam pas 1 dag later. De keuken is prachtig, nu alles klaar is. Ik ben door Emrah zeer goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Froukje Kardinaal op maandag 12 okt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Een prachtige keuken, deskundige en vriendelijke adviseurs, en een uitstekend plaatsingstraject. Alle problemen die je zoal tegenkomt zijn op een zeer plezierige manier opgelost. Zo is het gewoon leuk om een nieuwe keuken aan te schaffen. Echt een aanrader!
FOTO VAN FROUKJE KARDINAAL
Reactie of foto toevoegen
9,7
Roukens en van Gaalen Keukens
Dodewaard (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 279 ervaringen
“Super verlopen”
Door Springer op donderdag 11 jun 2015 '15 | vestiging Emmen
Wij hebben een complete keuken gekocht . De levering was stipt op tijd en ook de montage is super goed verlopen . Kleine beschadiging aan een afdekplaat maar de volgende dag al een telefoontje gehad om de plaat om te wisselen . De service zijn supergoed . En alles klopte precies
Reactie of foto toevoegen
“wie is er expert”
Door Robert op woensdag 29 mei 2013 '13
Nieuwe keuken besteld omdat het qua maat spannend was of de keuken zou passen hebben we tijdens de koop hier veel aandacht aan besteed. Na de koop kwam iemand de bestaande keuken opmeten. deze maten waren niet de maten van de nieuwe keuken omdat er 2 lagen tegels afgingen en alles netjes gestuct zou worden. Dit ook tegen de inmeter gezegd maar die zei ik meet de bestaande situatie.Vervolgens hebben we de definitieve tekeningen gekregen en hierop stonden de maten zoals besteld netjes haaks. bij montage bleek dat het granieten aanrechtblad onder een hoek gezaagd was omdat de bestaande muur niet haaks was. De monteur had ook een andere tekening dat die wij gekregen hadden. bij hem stond het omcirkeld dat het blad onder een hoek stond. Er was geen enkele opmerking dat het blad onder een hoek gemaakt zou worden aangezien wij ook gezegd hadden dat alles netjes nieuw en haaks gemaakt zou worden. Ik zit dus nu met een blad wat scheef tegen de muur staat met een grote spleet ertussen. De reactie van kk. u heeft getekend bij het inmeten en wij kunnen niets voor u betekenen. Ja ja de kreet alles komt goed is dus niet van toepassing hier, wat een waardeloze service.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Nel De Boer Gezondheidspraktijk op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Groningen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij keukenkampioen te Groningen! Wij wonen nogal landelijk, dus een keuken die speels en landelijk is verdiende onze voorkeur. Binnen de Gezondheidspraktijk hebben wij al vele complimenten mogen ontvangen. Het is een schitterende keuken, een ware blikvanger. Wij bevelen Keukenkampioen zeker aan!! De installateur en de mensen voor het afwerken van de keuken verdienen zéér zeker een pluimpje!!vader en zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne-Marie van Breukelen op woensdag 25 nov 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van de keukenkampioen. Het enige min puntje vonden wij dat al tijdens ons eerste bezoek om een handtekening werd gevraagd, dit hebben wij niet gedaan omdat dat gewoon tegen ons principe was. Daarna alles goed verlopen fijn advies in de winkel, afspraken zijn nagekomen en keuken is geheel naar onze zin geplaatst. Er waren een paar kleine dingen die vervangen moesten worden, klantenservice reageerde zeer adequaat. Alles naar onze zin en volgens duidelijke afspraken opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat tot nu toe alles zeer prettig is verlopen en hoop de komende jaren fijn te genieten van onze mooie keuken, en mocht er iets met de keuken zijn dan vertrouw ik erop dat ook dat op een goede manier zal worden opgelost.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Leerdam op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Tiel
Super goed geholpen bij keukenkampioen Tiel. Eerst even rondgekeken en een paar maanden later afspraak gemaakt! Verkoop is op detail geheel naar wens uitgevoerd! Kwaliteitskeuken voor een super gave prijs! Alle apparatuur van Siemens genomen. De keuken is nog mooier dan we dachten! Bedankt Tiel.
FOTO VAN LEERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Breda”
Door CEW op donderdag 3 okt 2013 '13 | vestiging Breda
Wij hebben de keuken nog niet geleverd gekregen maar zoals er wordt meegedacht door Said van de Keukenkampioen uit Breda vinden wij dat dit vermeld dient te worden. Er zijn zoveel slechte ervaringen dat wij best wel voorzichtig waren. Vooralsnog de klantvriendelijkheid en de service die vooraf wordt geleverd door Said uit Breda is waanzinnig. Wij hadden best veel eisen en wensen maar dit verdient zeker een positieve reactie en met name voor Said!
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1889 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 190 ervaringen
“Blij met service”
Door wilma van dijk op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Groningen
ik heb bijna twee jaar geleden mijn keuken gekocht en ben er heel erg blij mee ,nu zag ik in een keer een beschadiging op een kastje hoe hij erop komt ik heb geen flauw idee,vanmorgen keukenkampioen gebeld of er een nieuw frontje zou kunnen komen ,tot mijn verbazing ging dit gewoon onder garantie ,ik ben een blije zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in showroom”
Door Fam. Berende op zondag 27 sep 2015 '15 | vestiging Son
Zeer goed geholpen door de heer M. Keizer. Nogmaals bedankt voor het goede meedenken en aandragen van vernieuwende ideeen. We wisten niet dat dit allemaal mogelijk was. We verheugen ons nu al op de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukeninstallatie”
Door Adam Kindreich op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Very poor customer service that doesn't care once you've paid for the kitchen. They don't answer emails or return phone calls until you've made at least 5 attempts. They failed to measure up correctly, my kitchen installation was postponed for two weeks as a result, it was delivered without the lights (which KK undoubtedly deliberately dropped from the order to make more profit out of me), the extractor fan was delivered already damaged, and at the end, they left a huge pile of cardboard boxes which they refused to remove from my apartment. I had to then wait one month for the paper refuse collectors to pick it up, and had the boxes sitting in my apartment taking up all the space for a full month. Also, I had to pay more due to KK's incompetence for the old tiles to be removed, which they said in early July they'd reimburse me. I'm still waiting on my reimbursement, despite numerous emails sent to them. This company is just full of crooks intent on tricking their customers by altering the kitchen order by giving you less kitchen for the same price. They propose no solutions and attempt to wash their hands of bad consequences which are the result of their incompetence and lack of preparation. KK will definitely be getting no more business from me. I'm totally disgusted by the experience I've had with them.

Naschrift ontvangen op 26 augustus 2015: The kitchen was delivered in mid-June and installed on July 14th. I have an appointment for 10th September when Keuken Kampioen will come to install the kitchen lights and change the extractor fan which is damaged, at no extra charge. There is still outstanding the issue of the EUR 200 reimbursement for the additional cost of removing the tiles. I got an email from Keuken Kampioen today saying they're looking into the reimbursement.
FOTO VAN ADAM KINDREICH
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Dear sir Keindrich, I'm very sorry to hear about the situation in your kitchen. I discuss this situation and you will be called soon. Kind regards, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Inmeetafspraak tot 2 keer niet nagekomen”
Door Bert op dinsdag 6 sep 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Enkele weken geleden ben ik hier geweest met de bedoeling mijn keuken te vervangen. Ik had alle afmetingen en een plattegrond bij me en wist al enigszins wat ik wilde. De keuken moest eveneens geplaatst worden. Nadat de verkoper een tekening had gemaakt stelde hij voor de volgende dag iemand langs te sturen om de afmetingen te controleren en aan de hand daarvan te kijken wat mogelijk was. De inmeter zou eerst bellen en een tijd afspreken. De hele dag zit je dan thuis om deze man niet voor niets te laten komen, maar ik heb niets gehoord. De week daarop maar eens geinformeerd en natuurlijk volop excuses.
Mijn suggestie dat het misschien om een, voor hen te kleine keuken ging(2,5x2,5m), werd met verontwaardiging afgewezen: "iedere klant is voor ons even belangrijk!".

De volgende week zou er een inmeter langs komen, ik kon kiezen welke dag. Voor mij waren er twee dagen in die week zonder belemmering. De telefonist zou het met de manager bespreken(???) en ik zou horen wanneer. Reeds enkele weken geleden en niks gehoord.....
Reactie of foto toevoegen
“Willen graag offerte”
Door M. Bakhuis op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Almelo
Tijdens een dag dat ze open waren tot 00.00 uur zijn wij er geweest. Geen offerte meegekregen. Werden geholpen door een vrouw die de tijd nam, maar moest uiteindelijk met de chef? overleggen hoe en wat qua prijs. Hij was kort door de bocht. en hebben we dus ook de zaak verlaten. Een week of 2 a 3 later gingen wij er weer naar toe omdat we graag de offerte wilden. (lijkt mij vrij normaal, om goed te kunnen vergelijken) Maar de beste man was weer kort van stof, ze waren druk en hij ging volgende week op vakantie en dan zou de offerte volgen. Inmiddels weer een week of 2 a 3 verder en nog steeds niets ontvangen. Vreemde manier dus van zaken doen. Als je niet meteen toe hapt dan wordt het ze waarschijnlijk te moeilijk.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Bakhuis, dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat u nog geen offerte heeft mogen ontvangen. Ik ga ervoor zorgen dat u vandaag gebeld gaat worden. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
REACTIE VAN FRED VAN BENTUM
Bij Keukenconcurrent ,het zelfde ,al 3 keer is het me toegezegd dat ik de offerte krijg ,maar tot nu toe nog niks ontvangen ,Marja allebei onderdeel van Mandemakersgroep ,gewoon slechte zaken .
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Bakhuis,
Wij hebben u vorige week vrijdag op 8 mei de offerte met daarbij 3 tekeningen verstuurd. Wellicht is deze niet goed aangekomen. Indien dit het geval is vernemen wij dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Paul Feitsma op vrijdag 19 jun 2015 '15 | vestiging Cruquius
Toen we zijn gaan kijken voor een nieuwe keuken werd het al gauw duidelijk. Dit wordt niet makkelijk. Keuken zaak in keuken zaak uit.
Bij de Keuken Kampioen zagen we gelijk een keuken opstelling die ons beviel, na wat praten over veranderingen en stevig onderhandelen over de prijs waren we er snel uit. Dit wordt hem. Prima mensen om mee te praten, niet opdringerig. Afspraken gemaakt, en daarna gebeurde alles precies zoals afgesproken, geen gezeur geen misverstanden overal op tijd over gebeld of gemaild echt goed contact. Wij zijn zeer tevreden en hebben inmiddels een hele mooie keuken voor een hele goede prijs waar we heel blij mee zijn. Ik heb zelf een verhuisbedrijf en ga deze zaak zeker bij mijn klanten aanbevelen .
FOTO VAN PAUL FEITSMA
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 124 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Punten over montage”
Door Chandra op woensdag 7 okt 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Meestal was goed....alleen het montage niet echt goed. Lekkende gas, plastic folie was niet uitgehaald van de oven, klepkast deuren en stekkerdoos was slecht bevestigd! De tweede keer met keukenman monteur was een betere ervaring geweest!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Vervelend te lezen dat de montage niet goed is gegaan. Kunt u mij uw ordernummer mailen via webcare@keukenkampioen.nl? Ik help u graag verder. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Review over Keuken Kampioen”
Door T. Weerman op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Ede
Ik heb een complete exclusieve keuken gekocht die afgelopen maandag is gemonteerd. Waren nog wat probleempjes maar Achiel en Jos zullen dit doorgeven en zorgen dat het opgelost wordt. Prima service van de 2 heren. Ook de monteur Rienus uit Zwolle krijgt van mij de complimenten. Hij heeft een aantal problemen heel goed opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Pro actief”
Door J. Kaptein op woensdag 11 feb 2015 '15 | vestiging Purmerend
Een keuken kopen is geen klein klusje. Vanaf de eerste kennismaking staat iedereen voor u klaar. De verkoopster enthousiast en goed advies. Perfecte informatiestroom gedurende gehele traject. Zelfs pro-actief door tussentijds contact vanuit de fabriek. Tijdige alerts voor actiemomenten. Perfecte inzetting, bezorging en plaatsing. De bestelde koelkast was niet voorradig en er werd toen telefonisch een alternatief geboden voor een Miele koelkast die € 300,- duurder was. Om de plaatsing toch tijdig en compleet te kunnen uitvoeren. Top. In deze tijden een topbedrijf met service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. En door alle werknemers beheerst. Dank.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige diensteverlening”
Door Niels Wassink op donderdag 8 okt 2015 '15 | vestiging Almelo
We zijn zeer tevreden over de complete dienstverlening van de KeukenKampioen. We zijn zeer goed geholpen door Lita bij de vestiging in Almelo. Bij haar afwezigheid ook goed te woord gestaan door de andere aanwezigen. Bij elke vraag konden we bij hen terecht en kreeg we deskundig advies en/of antwoorden. Het eindresultaat is in 1 woord geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Productstickers verwijderd”
Door Felice K. op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Groningen
Eind december 2014 is er bij ons een keuken geplaatst door Keukenkampioen, met daarin een compacte bakoven van het merk BOSCH. Deze oven is sinds enkele maanden defect. Bij bezoek van een BOSCH monteur, blijkt dat de benodigde stickers niet op het apparaat aanwezig waren, waardoor reparatie simpelweg niet mogelijk blijkt te zijn. Het apparaat is ons door Keukenkampioen geleverd zonder stickers.

Contact opgenomen met Keukenkampioen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Kortaf nul op rekest en verwijzing naar BOSCH. BOSCH geeft in deze zaak aan dat het geld is betaald aan Keukenkampioen, Keukenkampioen het product zonder stickers heeft geleverd en het product zonder stickers simpelweg niet gerepareerd kan worden.

Wij zitten dus met een oven waar flink voor is betaald en die na twee jaren niet te repareren blijkt door de afwezigheid van twee stickers.

Kort gezegd meerdere telefoongesprekken met Keukenkampioen gevoerd, waarbij de consument in dit geval de dupe blijkt te zijn. Het enige aanbod dat Keukenkampioen na het derde telefoongesprek kan doen is een vergoeding van 150,- op een nieuw oven van 1599,-.

Dat is een bedrag van 1449,-. Logischerwijs zijn wij niet bereid om een dergelijk bedrag neer te leggen voor de fout van een ander.

BOSCH was op de hoogte van deze situatie en was in tegenstelling tot Keukenkampioen wel bereid om met ons mee te denken, ook al waren zij ons niets verschuldigd. BOSCH heeft kosteloos een monteur langs gestuurd om te bekijken wat ze konden doen. Door hem is aangegeven dat het ontbreken van de stickers EEN BEWUSTE ACTIE geweest moet zijn, zonder sticker verlaat het apparaat de fabriek namelijk niet. Door hem is eveneens aangegeven dat het best eens zou kunnen zijn dat ER EEN MINDER GOED PRODUCT IS AFGELEVERD DOOR KEUKENKAMPIOEN DAN WAAR VOOR BETAALD IS.

Dit laatste is telefonisch ontkend noch bevestigd. 'hier kan ik geen uitspraken over doen'.

BOSCH komt tegemoet door een oven aan te bieden voor een gereduceerd tarief. Na discussies van maanden lang hebben wij (moe van de situatie) besloten om dit aanbod aan te nemen. Echter, dat neemt de verantwoordelijkheid van Keukenkampioen niet weg. Bovendien moeten wij nu alsnog een flink bedrag neertellen waarvoor wij vinden dat wij (zeker als consument) niet de verantwoording dragen.

Typisch geval van de zwakke positie van de consument. Keukenkampioen is het gesprek niet aan gegaan en heeft van klantvriendelijkheid en service geen kaas gegeten.

Wij verwachten dat Keukenkampioen met een geldelijke tegemoetkoming komt voor de aankoop van een nieuwe oven, welke wij door toedoen van Keukenkampioen genoodzaakt zijn om aan te schaffen.

Ordernummer 20216058662.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige sfeer in winkel”
Door fam. de Bruin op zondag 24 jan 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
Goede adviezen, luisteren goed naar wensen van de klant en denken mee om een mooi eindproduct tot stand te brengen voor een goede prijs. Prettige sfeer in de winkel met vriendelijk personeel. Een aanrader om langs te gaan als u op zoek gaat naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 247 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 259 ervaringen
“Schot in de roos”
Door Pé Laverman op woensdag 4 dec 2013 '13 | vestiging Leeuwarden
We hebben een keuken gekocht bij de keukenkampioen in Leeuwarden. Zowel de begeleiding bij het samenstellen van de keuken als het plaatsen van de keuken waren meer dan goed. Er was tot op het laatste moment goed overleg mogelijk. Wij zijn dan ook erg tevreden over de keukenkampioen en heel erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Hanneke Jeronimus op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Hebben een prachtige keuken gekocht, goede kwaliteit... Super blij mee. Vond de verkoper heel correct maar iets te gehaast.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Schotanus op maandag 7 dec 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn zeer tevreden over advies, planning en aflevering,c.q.plaatsing van de keuken.Het voorgestelde ontwerp van de keuken door de adviseur sprak ons zeer aan.De keuken is door de stukadoor, welke is geadviseerd door de Keukenkampioen, vakkundig gestukadoord. De monteur van de keuken verdient alle complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door John op zaterdag 9 feb 2013 '13
Op maandag 4 februari 2013 is de door ons uitgekozen keuken geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden over de keukenkampioen zelf en de plaatsing van de keuken. Wij kunnen niet anders zeggen dan uitstekend. Ook zijn wij in Duitsland geweest naar de fabriek en in Tilburg voor ons keukenblad. Beiden waren eveneens een prima ervaring. Helemaal niets maar dan ook niets op aan te merken. Keuken is ook in prima staat geleverd. Daar bedoelen wij mee niets vergeten en alles was er zoals besteld. Kortom een prima opgeleverde keuken waarvan wij hopen er nog veel plezier van onze nieuwe keuken te mogen hebben. Slecht 1 klein minpuntje en dat was dat er bij de steunplaat helemaal onderin een stukje fineer is afgesprongen bij de plaatsing. Hierover is gebeld en men komt erop terug. Ook service is goed. Ook wij waren in eerste instantie erg sceptisch over keukenkampioen echter moeten wij eerlijkheidshalve bekennen dat dat onterecht is geweest. Wij raden Keukenkampioen aan als leverancier van uw keuken. Kan niet anders zeggen dan een uitstekende ervaring en wij raden u aan om de fabriek wel te bezoeken in Vlotho Duitsland. Echt een aanrader en u kijkt uw ogen uit. Gewoon erg goed. Doen Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Margreet Nooij op donderdag 23 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Ik ben uitermate tevreden met de keukenkampioen/ Purmerend. Werd zeer prettig geholpen door Rachid, en ook de receptioniste Katinka geef ik een hele dikke pluim. Wat een fantastische gastvrouw. de keuken is met goed nadenken, i.v.m. de financiële mogelijkheden van mij, door Rachid goed aangepast. Alles wat ik wilde hebben is er in gekomen. Afspraken met opmeten en afleveren zijn zonder een probleem voor elkaar gekomen. Zeer prettige monteurs die heel hard werkten. Ze zagen dat er een butsje op mijn nieuwe kraan zat en hebben meteen naar Waalwijk gebeld en binnen 2 uur werd hij met spoed bezorgd. Klasse. Voor mij is de keukenkampioen/Purmerend een 10 waard!!!
FOTO VAN MARGREET NOOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden wel tegenvaller gehad”
Door Christina Klijn op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Tiel
Na een gesprek met de verkoper werd er beloofd dat de kast in een kleine formaat leverbaar was zonder extra kosten dit bleek later niet het geval te zijn dus dat was een tegenvaller. We zijn zoals de keuken er nu bijstaat heel tevreden over dus we zouden het bedrijf zeker aanraden aan mensen die we kennen.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 22 ervaringen
9,5
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 67 ervaringen
“Uitstekend verlopen”
Door Seinen op woensdag 15 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Tot en met de aankoop en aflevering verliep werkelijk alles uitstekend! Ondanks pech met het blad, daar zat een barst in en ook al hadden we bij levering er voor getekend dat het in prima staat was ontvangen, werd dit zonder moeilijk te doen binnen een redelijk termijn opgelost. De service is werkelijk uitstekend! En de keuken zelf? Nu ruim jaar later, voldoet hij nog steeds aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Top van begin aankoop tot oplevering”
Door R.R op maandag 19 jan 2015 '15 | vestiging Alphen aan den Rijn
Dik tevreden. vanaf de aankoop tot de levering en de montage. Ik kan werkelijk niets negatiefs melden. alles keurig verzorgt en precies gedaan wat er is beloofd. Daar hou ik van. Mvg, Remko van Loon
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat”
Door Peter op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Son
Wij hebben nieuwe keuken gekocht ter vervanging van originele keuken. Manier waarop adviseur meegedacht heeft over nieuw design, set up heeft doorslag in koop beslissing gegeven. Installatie keuken zeer professioneel. Problemen worden snel en deskundig opgelost. We hadden hoge eisen aan verlichting (led, hue en oled) maar de installateur heeft dit professioneel opgepakt. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.Strakke, moderne, zeer mooie keuken.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken ,een kampioen!”
Door A.J.Timmermans op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Son
We kochten in juni een Steinhaus-Küche met 6-delige Bosch-apparatuur bij de Keukenkampioen in Son. De verkoper was enerzijds resoluut ( no nonsense), anderzijds klantvriendelijk. De behoefte om ons tot klant te maken resulteerde in een streven om ons een mooi product te verkopen en tot een tevreden klant te maken.Dit is zowel hem als zijn plaatsvervanger gelukt. Er komt heel wat bij kijken als men een eerdere keuken gaat vervangen door een heel nieuwe.We hebben bij alle info die we kregen en nodig hadden zelf wel heel goed de vinger aan de pols moeten houden. Maar die ruimte was er. Heel veel lof hebben we voor de monteurs ( JWF). Hun deskundigheid,creativiteit, redzaamheid en klantvriendelijkheid was bewonderenswaardig. Zij hebben een eindresultaat vorm gegeven waar we nu dagelijks van genieten, een juweel van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte gehad”
Door Yvonne op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Ruim 4 weken geleden hadden we een afspraak bij Keukenkampioen Alexandrium Rotterdam. Op zich een aardige verkoopster. We hebben daar een paar uur gezeten en waren heel tevreden met de tekening van onze nieuwe keuken. Eind van de week konden we de offerte verwachten. Dat werd wel erg lang wachten..... Na 4 weken nog geen offerte. Maar weer even langs gegaan bij de Keukenkampioen en de verkoopster opgezocht. " Oeps, ben jullie helemaal vergeten....., het plan ligt nog in m'n bakje, sorry". Nee voor ons dus geen Keukenkampioen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door AHK op dinsdag 10 mrt 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Vriendelijke beginnende verkoper. Goede service om het verkoopproces heen. Levering en montage ook kundig. Goede klantenservice. Het zijn wel verkopers als u begrijpt wat ik bedoel Hierdoor lijkt het enigszins of je een houten beeldje in een toeristisch oord koopt maar als je hier tegen kunt dan kun je hier een goede keuken krijgen voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
9,4
Keukencentrum de Vries
2 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Uitstekend” score uit 51 ervaringen
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 23 ervaringen
“Geen reactie bij kleine defecten”
Door peter Willemze op zondag 10 apr 2016 '16 | vestiging Utrecht
Tot en met plaatsing prima. Afhandeling kleine defecten verschrikkelijk. Geen enkele reactie meer gehad. Grootse stilte na er was toegezegd dat er een monteur zou langskomen. Mochten mensen vragen naar mijn ervaring zal ik dat ook aangeven.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Drees op dinsdag 14 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Nieuwe keuken gekocht in Almere. Goed geholpen door verkoper Arwin. Uitstekende bezorging en plaatsing. Mooie kwaliteit van apparatuur en afwerking. Goede ervaring ervaring mt de keuken kampioen en een mooie prijs voor een goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk goede ervaring”
Door John Warners op maandag 11 apr 2016 '16 | vestiging Groningen
goed geholpen, redelijk meegedacht. We hebben 2 keukens gekocht. 1e keuken was een onderschikte keuken maar daar hadden we toch graag wat meer aandacht voor willen hebben gehad. We hebben nooit geen goede terugkoppeling gehad over keuzes (handgrepen en kranen) Dit kwam wel weer ten goed voor de 2e keuken...al had hier ook wel wat zaken voorgesteld kunnen worden. Al met al wel een goed gevoel over deze vestiging
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J. Teubel op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
uitstekende begeleiding en service van de tekening tot het plaatsen. Het hele team verdiend een pluim Galil is mijn eerste contact geweest en die zat pas 3 weken in het vak, zijn enthousiasme was aanstekelijk en uiteindelijk heb ik hem persoonlijk de deal gegund.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door H.Reijns op zondag 31 mei 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Wij hebben een vriendelijke monteur gehad en net werk afgeleverd. Keuken ziet er netjes uit. Wat foutjes maar die worden opgelost en ligt niet aan de monteur. Wij raden keukenkampioen zeker aan bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet positief”
Door Edyta op vrijdag 29 mei 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Mijn ervaring is niet positief.
1e afspraak. Mijn eerste ervaring met de KeukenKampioen in oktober toen ik de offerte tekende was redelijk. Ook al was opmerking van onze verkoper (de vestigingsmanager) “dat vrouwenhandjes de beste vaatwasser zijn”, volkomen misplaatst.

2e afspraak. Na een tijdje wilde ik wijzigingen aanbrengen. Ik heb een telefonisch afspraak gemaakt met onze verkoper (de vestigingsmanager), die onze afspraak op het laatste moment heeft overgedragen aan een jongere collega. Deze jongere collega moest om de zoveel tijd naar de vestigingsmanager toe voor advies. Ik heb daar meer dan drie uur gezeten met mijn baby. Ik voelde mij afgewimpeld, was boos én vond het niet netjes. Ondanks dat heb ik met de jongere collega afgesproken, dat hij mij per mail een 3D tekening met alle wijzigingen zou doorsturen, plus een datum voor een vervolgafspraak. Helaas heb ik daar niets meer van gehoord.

3e afspraak. Uiteindelijk heb ik een afspraak met de vestigingsmanager gemaakt én toen ging het mis. Hij reageerde zeer klantonvriendelijk toen ik ter sprake bracht dat zijn ondergeschikte de gemaakte afspraken niet is nagekomen: “wat wilt je nu? ik zit hier toch?; rustig aan mevrouwtje! ; wilt u zijn verjaardag verpesten? wat u toen tijdens de 2e afspraak heeft afgesproken, dat weet ik niet”, etcetera. Zelf was de jongere verkoper afwezig, daar hij die dag jarig was. De tweede afspraak is dus voor niets geweest, want tijdens de derde afspraak moest ik alles weer opnieuw doornemen. Ik heb harde afspraken gemaakt met de vestigingsmanager dat ik de gemaakte wijzigingen doorberekend wilde hebben. Ik heb dit pas mogen ontvangen na een aantal e-mails van mijn kant. Ik had graag gezien dat de vestigingsmanager dit pro-actief had gedaan, dat was namelijk ook de afspraak.

Ik ben zeer ontevreden over de werkwijze van de verkopers van deze Rotterdamse vestiging van de KeukenKampioen én heb mijn vertrouwen in desbetreffende verkoper verloren. En dan te bedenken dat onze droom keuken nog moet worden geplaatst. Op dit moment zou ik ook echt niemand deze bedrijf aanbevelen. Voor mij is service voor en na het aankoop net zo belangrijk. Wordt vervolgd.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Ik vind het erg spijtig te vernemen dat u een vervelend gevoel heeft overgehouden. Excuses hiervoor. Ik heb de situatie besproken met de regiomanager en hij zal u spoedig telefonisch benaderen, Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN EDYTA
Helaas ben ik tot op heden niet terug gebeld door de regiomanager van de Keukenkampioen. Ik vraag me werkelijk af wat ik als klant van de Keukenkampioen moet doen om te worden gehoord.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, inmiddels bent u telefonisch benaderd en staat de afspraak gepland. Vertrouwende op een goede afloop. Mvg Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
9,3
ASWA Keukens
4 vestigingen (o.a. Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 245 ervaringen
“Service gehad”
Door frans en leny crommentuijn op dinsdag 13 okt 2015 '15 | vestiging Helmond
Wij hebben een gloednieuwe keuken en na een week kwam er een waterlek en met de lade er uit halen heb ik de lade beschadigd en de klanten service gebeld en ze komen een nieuwe lade leveren en monteren tegen een vriendelijke prijs dat noem ik nog eens service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect.”
Door Frensch op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Son
Onze keuken na uitvoerig overleg met de adviseur gekocht. Aflevering was perfect op tijd en het afleveren ging geheel naar wens. Monteur was precies op tijd en begon direct aan het monteren van de keuken. Was een vriendelijk persoon en werkte flink door. Alle vragen werden beantwoord tijdens het monteren. Na montage uitleg gehad, wat eigenlijk niet nodig was na onze vragen. Onze ervaringen met de Keuken Kampioen waren zeer positief.
FOTO VAN FRENSCH
Keuken na eindmontage
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z tevreden”
Door Natasja op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Purmerend
Zeer tevreden van A tot Z. De keuken is zo als we in onze gedachten hadden. Zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Diny Eleveld op vrijdag 8 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Gewoon goed en vriendelijk. Misschien wel laten blijken dat de € 1,00 installatiekosten niet alleen toen geldig was; is bij Keukenkampioen bijna het hele jaar geldig en niet alleen toen. Dat geeft wel een beetje een vreemd gevoel. Uiteraard zit dit dan ook in de prijzen; ik snap ook wel dat dit verkooptechniek is.
Reactie of foto toevoegen
“Van Heel Goed naar Drama”
Door Remco op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
In augustus gingen wij ons oriënteren op de keuken van onze nieuwe woning. Als eerste bij de Keukenkampioen binnengestapt en door goed handelen van de bedrijfsleider zijn wij toen naar tevredenheid tot elkaar gekomen. We hadden niet verwacht zo snel een keuken te kopen, maar als het gevoel goed waarom niet. Na 1 week kregen wij de order bevestiging en toen begon wat we toen nog niet wisten een vervelende lange weg te gaan om alles op orde te krijgen. Het begon met een simpele fout nl. de verkeerde kleur van de kasten en het verkeerde type koelkast. De verkoper wist het gesprek nog goed te herinneren maar had geen idee hoe het fout heeft kunnen gaan. Koelkast was niet meer leverbaar, op internet overal nog te vinden, en uiteindelijk bleek via het hoofdkantoor toch mogelijk om te leveren. Bij navraag of de afwerking rondom de gaskookplaat hittebestendig was bleek dit niet zo te zijn. Op het leidingschema advies (waaraan geen rechten ontleent kunnen worden) stond een WCD aansluiting op een bepaalde hoogte geadviseerd. Ik vroeg daarop hoe breed of de koof van de afzuigkap was om te zien of dit eroverheen viel. Koof??? zat niet in de order. Na diverse gesprekken en inmiddels contact met de vestigingsmanager kregen wij de hitte beschermende afwerking en de koof. Goed opgelost. Op het advies stonden 2 WCD aansluitingen achter een kast geadviseerd op 1,90 hoog, ruimte van 3cm achter de kast. Ik heb een steker opgemeten en die was ruim 3,5cm. Ik heb dit nagevraagd en de reactie van de verkoper was dat als wij een gat in onze kasten willen wij hun advies moeten volgen anders moeten beide WCD op 5cm hoogte onder de plint komen te zitten. Wat een advies ???!!?!??!?!? Zonder navragen hadden wij 2 gaten in onze nieuwe keuken gehad. Wij hebben een grote oven met daarnaast een stoomoven die kleiner is. Volgens de verkoper kon dit niet mooier afgewerkt worden, wat zelfs bij de IKEA wel kan. Ik heb ook dit uitgezocht en via een folder zag ik een afbeelding waarop een mooie afwerking stond. Dit wederom met de vestigingsmanager opgenomen en dit bleek een warmte lade te zijn. Door alles wat er al gebeurt was kregen wij deze lade van de keukenkampioen. Eerlijk gezegd vonden wij dit heel netjes. In het kader fouten kunnen gemaakt worden gingen wij met volle moed naar de levering. Op de bevestiging en tekening was alles aangepast maar bij de levering bleek toch de verkeerde kast te zijn geleverd, de lade kon niet gemonteerd worden. Ook heeft de verkoper 2 verschillende programma's verkocht waardoor er kleur- en hoogteverschil zit tussen de 2 ovens. De juiste kast wordt netjes besteld en omgeruild. Een nieuwe afspraak gemaakt en tussen 10 en 14 uur zouden de monteurs de kast komen omruilen. Ik heb om 14.15 maar eens gebeld waar ze bleven. Antwoord: ze hadden 20 min. vertraging en komen eraan. Goed, om 14.35 waren ze er en 16.50 vertrokken. Probleem kleur- en hoogteverschil is er nog steeds en de lade gemonteerd steekt ver uit t.o.v. de andere apparaten. Ook weer melding van gemaakt. Er komt een Bauknecht monteur kijken naar de lade en die was na 5 min. weer vertrokken. Hij kon hier niks aan doen, was een gammel apparaat en gaf zelf aan dat hij zijn keuken bij de IKEA heeft gekocht omdat de kwaliteit daar beter is. Deze man werkt voor Bauknecht en zegt dit !!! Het gevoel over deze keuken wordt niet echt beter. Nieuw voorstel ontvangen van een over in hetzelfde programma als de stoomoven. Daar zou je blij mee zijn zou je denken, maar het front van deze oven is compleet anders, dus geen kleurverschil maar je ziet 2 compleet verschillende apparaten naast elkaar. Dat is juist niet de bedoeling bij een compleet nieuwe keuken. Wij hebben dit voorstel geaccepteerd op de voorwaarde dat de stoomoven ook gewijzigd wordt. Heb daarop nog geen reactie ontvangen. Wij hebben onszelf door alle problemen al een aantal keer uitgenodigd in de winkel, maar dat lijkt men niet te willen. We worden doorverwezen naar het hoofdkantoor in Waalwijk. Bauknecht heeft wederom gebeld dat ze nog een keer langs willen komen, maar wat ze komen doen is ook voor hun een raadsel. De keuken is 20 feb. geleverd en we leven nu 7 april en nog steeds is het niet goed. Voor ons gevoel moeten wij veel te veel vragen en kunnen wij niet uitgaan van hun deskundigheid. Ondanks dat bepaalde zaken goed zijn opgepakt is het gewoon te veel. Veel te veel zaken gaan mis. Wij zijn dan ook heel benieuwd waar dit eindigt en vertrouwen toch op een goede afloop.

Van een Kampioen is voor deze keuken zeker geen sprake. Had ik de monteur maar eerder gesproken, hadden wij zijn advies om bij de IKEA te kopen kunnen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door David en Charlotte op maandag 6 apr 2015 '15 | vestiging Son
Zojuist hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Helen de Groot van Keuken Kampioen. Helen heeft ons geweldig goed geholpen. Klantvriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. Er werd goed met ons meegedacht en Helen had allerlei handige tips voor de indeling van de keuken. Wij zijn super blij met het eindresultaat (ook prijstechnisch) en wij kunnen zowel Keuken Kampioen als Helen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door R. Pool op dinsdag 24 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben nu ongeveer 1 maand onze keuken in gebruik en hij bevalt prima. Alles werkt en sluit heerlijk. Wij zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij geholpen door Tim,hij gaf goede adviezen en dacht goed mee. Wij wilde namelijk de bovenkant van onze oude keuken in tact houden. Alles is ook prima op schrift en mondeling duidelijk meegegeven. Ook de inmeting en bezorgen van de onderdelen verliep vlekkeloos. Helaas is er 1 werkdag voor levering ons een andere koelkast toegezegd omdat degene die wij gekozen hadden er niet meer was. Dit alternatief heeft een vervelende en onhandige indeling.Wij hadden bewust juist een koelkast gelijk onze vorige gekozen. Ik heb daar over gebeld en kreeg een aantal dagen "wen-tijd" , dat was jammer want hij valt echt tegen, zeker het vriesgedeelte. Volgens mijn man bromt hij ook behoorlijk - als hij in de nacht thuis komt van zijn werk. Maar verders is ook de nazorg heel zorgvuldig geweest. Wij hadden een plint die los was gekomen en niet terug wilde. Daar kwam ook volgens afspraak een monteur en verhielp dit euvel. Al met al, prima keuken, prima geholpen, prima resultaat in gebruik!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door AWJ Daanen Wilhelminalaan 44 Beuningen Gld op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Son
Fantastisch geholpen. Keuken netjes geplaatst. Vriendelijke verkopers. Alles netjes afgerond. Zouden dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Geen enkel probleem gehad met bezorgen en plaatsen. Ook telefonisch goed contact gehad over levering van de keuken en afspraken over het zetten. Helemaal super ....dank je wel Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in Woerden + niet tevreden over centrale service”
Door Coos starreveld op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Woerden
Complete nieuwe keuken gekocht uitstekend geholpen en keurig afgeleverd en gemonteerd. Echter de inbouwdiepvriezer maakt veel te veel herrie. Gemeld aan KK maar die verschuilen zich en verwijzen mij door naar de leverancier van de diepvriezer. Pardon daar heb ik niets mee te maken. U bent mijn leverancier dus u los het het op!
De herrie is nog steeds niet opgelost! De hele dag hoor je de diepvriezer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer Starreveld, Fijn te horen dat u positief bent over onze showroom in Woerden. Echter spijtig te lezen dat het probleem met de vriezer niet is opgelost. Deze week zullen wij hierover contact met u opnemen. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door John Peters op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Heerlen
Prima zaak netjes en correct , lekkere koffie alleen geen koekjes. Kunt er goed zalen doen en zeker toen het ijs gebroken was. Kan iedereen aanbevelen. Echte vaklui en zeker de man die de keuken kwam monteren ( Roger Hendriks ) super vakman en vind je nog maar weinig.
FOTO VAN JOHN PETERS
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen erg tevreden”
Door A. Heijnen op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Weert
Over het algemeen erg tevreden met de koop en de afhandeling daarvan. Tot nu toe geen noemenswaardige klachten. Het gebruik van de nieuwe keuken is nog even wennen, maar dat zal in de loop van de tijd verbeteren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Serge Vermooten op maandag 7 sep 2015 '15 | vestiging Sneek
Goed geholpen, goed mee gedacht, flexibele instelling, aardige mensen. De keuken is fantastisch mooi geworden en een probleem met een defect aan de combimagnetron, is kordaat en snel opgelost. Ik zou keukenkampioen Sneek zeker aanraden aan vrienden of bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Wim Annink op donderdag 27 aug 2015 '15 | vestiging Duiven
Hoekkeuken besteld met eigen specifieke apparatuur keuze. Hierbij zat onze keuze van de afzuigkap niet in hun assortiment, toch is dit perfect geregeld door adviseur. Ook het meedenken en oplossen van "probleem issues" werd vakkundig en zonder poespas geregeld. Complimenten voor de adviseur Denny en zijn collega's !!
FOTO VAN WIM ANNINK
Reactie of foto toevoegen
“Super service vd keuken kampioen”
Door Bob op dinsdag 1 jul 2014 '14 | vestiging Breda
Onlangs een keuken aangeschaft bij de Keuken Kampioen te Breda: uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen, een scherpe prijs uitonderhandeld en in korte tijd uiterst netjes en zorgvuldig bij mij thuis geïnstalleerd. De Keuken Kampioen maakt wat mij betreft haar naam meer dan waard. 100 punten en een aanrader voor eenieder.
Reactie of foto toevoegen
“Super irritant”
Door renaat op dinsdag 15 okt 2013 '13
We hebben een keuken gekocht met 5 soorten apparaten van ignis na 2 jaar en 2 maanden waren er 3 apparaten stuk. Toen we het kochten werd er gezegd als u 5 apparaten koopt krijgt niet 2 jaar maar 5 jaar garantie nu het stuk is word dat niet beaamd. Na heel veel telefoontje en een hoop stress krijgen we eventueel wel een heel klein deel vergoed maar eerst word er gezegd dat we onbeschoft zijn en rustig moeten blijven. Hoe kan je rustig blijven als je een gasfornuis hebt en een halfuur bezig bent om 1 pitje aan te krijgen en verder niets en je gezin bestaat uit 2 kleine kinderen en 2 ouders die werken. dus koop nooit bij keukenkampioen en neem zeker geen apparatuur van Ignis.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door SK op woensdag 1 okt 2014 '14 | vestiging Purmerend
Prima keuken goede service. Keuken is slecht ingemeten tot drie keer toe bij plaatsen was het nog niet goed. Concessies gedaan. Afvoer slecht gemaakt dus hebben we zelf gedaan. Blijkt dat er boven het koelgedeelte een rooster in moet de monteur zei dat hoeft niet. Alles gestuukt blijkt voor de garantie dat er wel een rooster boven in moet dus weer ellende. Een deurtje was beschadigd vier keer de verkeerde gehad maar hoefde er niet. achteraan te bellen ben keurig steeds gebeld door de klantenservice en nu is het goed. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Patrick op woensdag 20 mei 2015 '15 | vestiging Groningen
Vriendelijk personeel, geen opdringerige verkooppraatjes. Keuken binnen een dag geïnstalleerd door vriendelijke monteur. Een aantal vragen die wij hadden werden snel beantwoord. Goede uitleg over de verschillende (on)mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Anny Berkelmans op zondag 7 jun 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Van het begin tot het eind heel veel lof, ook de montage heel erg goed, monteur wist waar hij mee bezig was. Ook bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen. En van elke stap op de hoogte gehouden. Dus zullen zeker reclame voor jullie maken.
Reactie of foto toevoegen
“Schenschans”
Door R Dompeling op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Leeuwarden
Bij de verkoop zijn wel heel goed en aardig geholpen en we konden altijd bellen. Met dit personeelslid heb ik na de verkoop verschrikkelijk slechte ervaring mee zeer ontevreden over deze man. Deze man beloogde van alles. Maar kwam zijn afspraken totaal niet na. Hoe vaak ik ook belde. Ik werd niet terug gebeld door deze man. Ondanks alle beloftes ik kreeg geen reactie. Keuken verder mooi en goed geplaatst.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer/ mevrouw Dompeling, We zouden graag uw ervaringen met de verkoper willen bespreken om hier onze verbeterpunten uit te halen. Wilt u zo vriendelijk zijn uw telefoonnummer te mailen naar: webcare@keukenkampioen.nl? Mvg,
Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door W.Binkhorst op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Duiven
Deskundig, vriendelijk, nemen de tijd, aflevering en montage goed, denken mee. Kortom super. Ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Dieter Mathon op woensdag 9 sep 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Ná plaatsing keuken 6 jaar geleden, hadden we na 'n jaar al gebeld
dat de steun van het gasfornuis was afgebroken. Hierop diverse malen gebeld en zou het opgelost worden. Nou, mooi niet, zitten er al 5 jaar op te wachten. Ook de verlichting bleek het ná 'n jaar al te begeven. Onze conclusie; Slechte service, 2-de keus aan inbouwapparatuur. Dus .... nóóit maar dan ook nóóit meer 'n keuken van Keuken Kampioen.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer Mathon, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te lezen dat we u niet de service hebben geboden die u had mogen verwachten. We zullen u spoedig telefonisch gaan benaderen. Mvg Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Filiaal is erg klantvriendelijk”
Door Sietse op maandag 14 sep 2015 '15 | vestiging Heerhugowaard
Keuken keurig geleverd en beschadigde deur wordt snel vervangen zegt Servicecenter toe. Keuken gekocht in Heerhugowaard bij een tijdelijk werkende Filiaal manager uit Zwaag. Deze komt chaotisch over en en wil graag zijn keuken verkopen en niet een keuken die wij in ons hoofd hebben. Uiteindelijk de keuken gekregen die wij wilden hebben. Telefonisch contact gehad na levering van onze keuken met filiaal manager. Helaas neemt deze geen contact meer op na belooft te hebben dit wel te doen. (Na 5 dagen nog niets gehoord). Het filiaal in Heerhugowaard is verder wel erg klantvriendelijk.

Naschrift Qasa: Edmon Keukens Heerhugowaard is opgegaan in Keuken Kampioen Heerhugowaard.
Reactie of foto toevoegen
“Als het niet op papier staat”
Door mahmadi op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenkampioen in Utrecht. Het was de keuken die we echt wilde en daar waren we blij mee we hadden daar ook voor getekend en aanbetaald tijdens ons eerste gesprek. De medewerker heeft ons verteld dat de keuken toen vast stond en na het inmeten zal de keuken definitief besteld worden. Na het inmeten zal er nog een afspraak gemaakt worden om alles met elkaar door te nemen. De medewerker zou mij de volgende dag alles mailen nadat hij alles in het systeem had ingevoerd. Dagen later heb ik telefonisch contact opgenomen dat ik nog niets had ontvangen en ik de leidingschema nodig had voor de aannemer. De medewerker was niet te bereiken omdat hij een training had een week later weer gebeld met de vraag of ik terug gebeld kon worden en weer is dit niet gebeurd. Ik had toen in de tussentijd een tekening ontvangen van een andere collega die dat even voor me had geregeld. Maar op de tekening ontdekte ik hele andere dingen zoals afgesproken. Toen ik weer belde heb ik een afspraak kunnen maken met dezelfde medewerker waar ik de eerste keer om de tafel zat. Hij vertelde mij dat ik me niet druk hoefte te maken en hij heel goed weet welke afspraken er gemaakt waren want hij had daar aantekeningen van gemaakt en ik had de papieren. Nou met een tevreden gevoel ben ik toen weg gegaan. Inmiddels was er ook ingemeten en toen dit zover was en ik een afspraak wilde maken met de vestiging in Utrecht kreeg ik te horen dat de medewerker daar niet meer werkte en ik met iemand anders om de tafel kon zitten. Geen probleem had toch alles op papier staan maar hoe zat het dan met aantekeningen die de medewerker had gemaakt die ik niet in mijn bezit had? Ik heb toen aangegeven tijdens het inplannen van een afspraak of de medewerker met wie ik een afspraak zou hebben even contact wilt opnemen met zijn collega die nu op een andere vestiging zit in verband met de gemaakte afspraken om miscommunicaties te voorkomen. Toen het zover was en wij op de afspraak aankwamen mochten we doorlopen naar de plek waar het gesprek zou plaats vinden, de medewerkers zaten nog lekker te eten/ kletsen en hierdoor kwam de medewerker met wie we dit keer een afspraak hadden ruim een kwartier later bij ons tafel aanschuiven. Ik ga hier geen probleem van maken maar als je gezellig aan het kletsen bent terwijl je klanten wachten vind ik dit niet netjes maar los hiervan het bleek dat we een afspraak hadden met de vestiging manager. Hij gaf meteen aan dat hij had doorgekregen dat wij wilde dat hij contact moest opnemen met zijn collega in verband met de gemaakte afspraken om misverstanden te voorkomen maar contact opnemen met collega's dat doet hij niet gaf jij aan. Die collega zit nu in Duiven en ik ben hier vestiging manager dus we komen er samen wel uit. Nou okey, dachten we.....maar al snel merkte we dat dingen niet konden omdat ze niet zwart op wit stonden en hier waren we al bang voor omdat de aantekeningen die de collega had gemaakt die hadden we nooit ontvangen en omdat hij ons zo gerust had gesteld dat het goed zou komen en we met hem het eind gesprek hadden zochten we er nooit wat achter. En als er dingen wel zwart op wit stonden dan kregen we te horen van de vestigingsmanager dat het niet op de juiste formulier stond en dat het niet leidend was. Dus met andere woorden ik had een keuken gekocht voor een heel groot bedrag zonder handgrepen, zonder verlichting, zonder aanrechtblad, zonder lades etc etc terwijl dit overigens wel op de tekening te zien is en genoteerd staat maar volgens hem niet op de juiste formulier? De vorige medewerker had dingen genoteerd op diverse formulieren en die hebben we ook meegekregen naar huis maar daar stonden ook gewoon de stempels op in verband met de aanbetaling dus hoezen niet leidend??? Wij zouden later alles van de medewerker hadden moeten krijgen waar we de eerste keer om de tafel zaten maar hij heeft het ons nooit toegemaild zelfs te tekening hebben we gekregen van zijn collega na veel aandringen omdat mijn aannemer anders vast liep. Tijdens het gesprek met de vestigingsmanager liepen we vast, ik had toen aangegeven dat het toch verstandig is dat hij toch even met zijn collega moest bellen en dat wilde meneer niet. Uiteindelijk heb ik in het gesprek zoveel dingen moeten inleveren en veranderen terwijl mijn bedrag hetzelfde bleef. Bijna alles wat we doornamen stond niet op papier of stond niet op de juiste formulier volgens meneer de vestigingsmanager. Wij hadden het gevoel dat we ons continue moesten bewijzen dat we de waarheid spraken. Achteraf hebben we het gesprek goed afgerond maar na een nachtje slapen voelen wij ons zo belazerd! Wij hebben daar een keuken gekocht voor een bepaalde prijs en achteraf hebben we dingen moeten inleveren of wijzigen omdat hun het werk niet goed hebben gedaan en dit ook nog eens voor hetzelfde bedrag? Ik heb toen met vestiging Duiven gebeld en heb de medewerker gesproken waar ik in het begin afspraken mee heb gemaakt die kon zich ons nog heel goed herinneren maar die moest zich nog even inlezen omdat hij het niet allemaal exact wist wat de afspraken waren. Toen ik hem vertelde hoe het was gegaan had hij gezegd dat ik daar nooit mee akkoord had moeten gaan want ik had het wel zwart op wit en dat was wel gewoon leidend en betreft de andere afspraken had ik hem daarover moeten bellen. Toen ik vroeg of hij met de vestiging in Utrecht wilde bellen was zijn antwoord ook nee. Ik ga hem niet bellen zei hij waarop ik antwoordde heel apart dat jullie elkaar niet bellen als de klant dit vraagt om misverstanden te voorkomen want de vestiging manager wilde de medewerker toen ook niet bellen. Hij gaf toen aan dat hij weg is gegaan uit Utrecht door de vestigingsmanager en hem niet gaat bellen dus met andere woorden er speelt iets tussen deze twee collega's en omdat ze hun trots niet opzij kunnen zetten door elkaar toch gewoon te bellen ben ik hier nu de dupe van! Na lang discusseren kwam het erop neer dat de medewerker niets meer voor me kon betekenen omdat de vestiging manager alles definitief had doorgevoerd. Tijdens het eindgesprek wat ik met de vestiging manager had kwam naar boven dat de medewerker waar ik eerst een gesprek mee had nog nieuw was en niet veel wist betreft bepaalde dingen die mij waren toegezegd. Dus het komt erop neer omdat een medewerker nieuw is en dingen niet op de juiste formulier heeft gezet of mij verkeerde advies heeft gegeven en een vestigingsmanager die koppig is om telefonisch contact op te nemen met zijn collega zijn wij hier nu de dupe van. Keukenkampioen is absoluut geen aanrader aangezien ze ons als klant niet serieus namen en wij nu met een keuken zitten waar wij totaal niet blij mee zijn terwijl wij in het begin zo enthousiast waren. Een hele grote teleurstelling vooral omdat het gaat om iets wat lang meegaat. Wij zullen ons dit altijd blijven herinneren hoe het is verlopen! Hopelijk zal de keukenkampioen iets doen aan communicatie zowel intern als extern! Denk goed na en kijk goed rond voordat je de keukenkampioen instapt!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, mevrouw Elhamadi, bedankt voor uw duidelijke en uitgebreide review. Spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent over de service en communicatie in onze winkel. Excuses hiervoor. Uw ordergegevens zijn bij ons bekend en ik heb de situatie voorgelegd bij het regiomanagement. U ontvangt spoedig een terugkoppeling vanuit hen. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN ALPASLAN
En is het allemaal nog goed gekomen ?
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Corvers op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij ons is 10 april een keuken geplaatst. Keuken heel mooi.ze zijn komen opmeten. Wij alles gemaakt zoals op tekening..komen ze keuken plaatsen blijkt dat alle stopkontacten,telaag zitten gas kraan te laag..hebben we gasslang gekocht paste de koppeling niet..waterleidingzat te laag..afwasmachine op blokjes gezet..paar keer terug geweest..U word gebeld.tot nu toe nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Feyo feijen op zondag 6 sep 2015 '15 | vestiging Groningen
Goed advies duidelijk en alle mogelijkheden duidelijk doorgenomen vlot een offerte klaar ook bij vragen duidelijke antwoorden aflevering op de afgesptoken tijd en plaats ook bij montage nog gebeld bij onduidelijk heden en vlot en duidelijk geholpen.
FOTO VAN FEYO FEIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk advies”
Door Chris van Ingen Schenau op dinsdag 31 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben diverse zaken bezocht, komen niet eens echt uit de buurt. Uiteindelijk komen de meeste aanbiedingen op ongeveer de zelfde prijs uit. Door het persoonlijke advies en het laten zien van vele praktijk voorbeelden heeft Tim van de Matten ons over de streep getrokken. Ook de levering en montage verliep volledig naar verwachting. Alles was binnen een dag geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Zoek het maar uit”
Door G.J. Van der VEER op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Son
de keuken die wij bij de Keukenkampioen kochten is keurig geplaatst maar bij nader inzien wilde wij nog twee kasten bij bestellen.Die werden geleverd maar niet naar de keuken gebracht maar in de tuin gezet de betaling ging per pin. Toen we het karton eraf haalde was de achterkant kapot na veel heen en weer gebel kregen we een nieuwe achterkant ! Volgens de klantenservice hebben we geen garantie op nalevering dus zoek het maar uit.ik heb dus iemand in moeten huren om de achterkant te vervangen wat extra geld kosten.Ook was er een plint bij die was gebroken op twee plaatsen.Fijne service hoor.Ik raad iedereen om niet alles vooruit te betalen dat mag ook niet volgens CBW hooguit 15 %
Reactie of foto toevoegen
“10”
Door Ron Uithoorn op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Cruquius
Lang en breed georiënteerd en uiteindelijk bij Keukenkampioen Cruquius uitgekomen. Daar trof ik namelijk een zeer ervaren verkoper, Robert König, die goed mee kon denken en adviezen en ideeën aandroeg die binnen mijn budget bleven. Toen ik na de verkoop nog dingen wilde veranderen en uitbreiden was dat geen probleem. En hij bleef mij steeds telefonisch of per mail op de hoogte houden van ontwikkelingen. Met als resultaat dat de keuken in 1x perfect afgeleverd en gemonteerd werd. Mijn complimenten moeten ook naar de bezorgers ; De lift van mijn appartement was te klein. Aanrechtblad en achterwand waren langer dan 3 meter en onhandelbaar zwaar (graniet), moeilijk om mee te manouvreren. Maar.. de bezorgers belden even en binnen een half uur kwam er een mobiele lift ! De monteur was ook geweldig. Lex (van Keukenman) zag voor alles een oplossing. En toen één van de ovens beschadigd uit de doos kwam, ging hij direct bellen met het magazijn in Waalwijk.Nadat hij klaar was met de montage en alles opgeruimd, heeft hij nog 3 kwartier gewacht op de man uit Waalwijk die een nieuwe stoomoven kwam brengen. Geweldige service en alles werd direct opgelost. Wat kan ik anders doen dan Keukenkampioen een dikke 10 geven ? Maar ik besef dat het natuurlijk vooral de fantastische mensen zijn die ik heb getroffen ! De 10 is voor hun.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een super ervaring”
Door E.Y. van Royen op dinsdag 18 nov 2014 '14 | vestiging Utrecht
Na 6 verhuizingen en 6 nieuwe keukens, hoop ik dat dit de laatste is. Wederom kwam deze keuken bij Keuken Kampioen vandaan. Uiteraard omdat vorige ervaringen zo goed waren. Ook deze keer zijn mijn verwachtingen overtroffen. Er werd meegedacht, oplossingen aangedragen, extra stappen gezet, door zowel de adviseur, als bij de plaatsing en afwerking. Tot 4x toe heb ik mijn initiële order herzien en dat was geen probleem. Elke verandering werd uitgebreid besproken of het nodig was en of er andere (goedkopere) mogelijkheden waren. Ik ben weer super tevreden! Nu nog leren koken :-).
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste E.Y. van Royen, Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen bij het maken van juiste keuzes. We hebben het volste vertrouwen dat u nog wel leert koken in de nieuwe keuken! MvG, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“TOP !!”
Door Rita Hollenberg op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Delft
Prima adviseurs, zeer goed luisterend naar onze wensen. Namen ook alle tijd om alles uit te leggen, kregen zelfs een kleine lunch aangeboden. Na een week toch nog een keer teruggegaan omdat we toch een iets andere kleur wilden....geen probleem en ook goed advies. Inmeten ook prima, daarna hebben we zelf de klantenservice gebeld i.v.m. leveringsdatum en werden daar ook zeer goed geholpen. De keuken werd keurig op tijd geleverd en de volgende dag gemonteerd door 2 vakkundige monteurs! Al met al zijn wij zeer tevreden!
FOTO VAN RITA HOLLENBERG
Heel blij met onze keuken!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Maxie Pavaillon op vrijdag 16 okt 2015 '15 | vestiging Goes
Erg prettige ervaring. Super goede asviseur erg prettige mensen die de keuken kwamen afleveren. Ik moet nog wat na bestellen en wij verwachten dat dat ook geweldig gaat verlopen en wij heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.T. Hoogland op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht en alles door Keukenkampioen laten doen: slopen, stucwerk, monteren en aansluiten. Ik ben zeer tevreden over hoe alles van begin tot eind is gelopen. Ik heb een mooie keuken, die helemaal aan mijn verwachtingen voldoet. Ik zal Keukenkampioen zeker aanraden bij anderen.
FOTO VAN M.T. HOOGLAND
Mijn keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte nazorg”
Door Nel op maandag 18 feb 2013 '13
Eerste week van januari werd de keuken geplaats. Helaas bleek de door ons bestelde schouw niet goed te zijn, veel te groot, verkeerde afwerklijst, kortom het leek er niet op. Via monteur direct doorgegeven, 4 weken later bleek de nieuwe schouw er nog steeds niet te zijn en na een telefoontje bleek deze net 1 dag ervoor te zijn besteld. Omdat de tegelzetter en de stucadoor hun werk pas kunnen afmaken als de schouw is geplaatst hebben we een probleem want die mensen hebben meer te doen. Vandaag kreeg ik eindelijk een telefoontje na behoorlijk aandringen dat de schouw over 3 weken pas gemonteerd kan worden. En als je gaat rondbellen zijn de sorry's en het spijt me's niet van de lucht maar niemand schijnt actie te ondernemen. 9 weken wachten op 3 spaanplaatjes een sierlijstje en een ophangbeugel, terwijl ze beweren een complete keuken in 4 weken te kunnen leveren. Helaas is de keuken al betaald en kunnen we niets doen dan afwachten maar ik adviseer iedereen goed na te denken alvorens een keuken te kopen bij de keukenkampioen, maar in ieder geval goede afspraken voor het geval dat.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Joos op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen, Niet doen. Zijn niet eens in staat een postadres te wijzigen. Op brieven met beschrijving van de klachten wordt niet gereageerd. Na twee maanden nog geen aktie. Zal ook niet komen. Dus.......keukenkampioen NIET doen!
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Fam. de Bakker op maandag 18 mei 2015 '15 | vestiging Breda
Super goede ontvangst en adviezen prettige manier van verkopen.
Zeker aan te raden als u een nieuwe keuken wilt kopen. Levering en plaatsing ook keurig volgens de afspraak. Snelle reactie bij probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Cadeau”
Door Cristian Koedood op woensdag 17 feb 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
Deskundig geholpen. Rustig en ontspannen keuze kunnen maken. Duidelijk uitleg over verschillen in apparatuur. Erg tevreden over montage van de keuken. Prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening prima. Onduidelijkheid over cadeau bij kopen van een keuken. Waarschijnlijk alleen bij voldoende marge voor Keukenkampioen, al word dit niet aangegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R S op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Erg prettige winkel, vriendelijk,deskundig personeel en alle tijd met ontwerpen en uitzoeken. Ook als je een dag later toch nog iets wilt veranderen hebben ze weer alle tijd voor je! Keuken geleverd op afgesproken tijd en keurig geplaatst! Keukenkampioen Emmen zou ik echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Vallen geen afspraken te maken”
Door Hendrik op donderdag 26 okt 2017 '17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Wat een baggertent is dit, valt geen afspraak mee te maken, keuken is opzich prima maar met het inmeten grote fouten gemaakt, nu nog steeds aan het wachten op de onderdelen. Er valt geen enkele afspraak met hen te maken, verwachten dat jij na een paar keer langs geweest te zijn nog leuk even een halve dag thuis gaat zitten wachten op een keuken. Wat een enorme bagger is dit! Nooit doen!
Reactie of foto toevoegen
“Ging goed”
Door Kamst op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Houten
We hebben voor het eerst een keuken gekocht. We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd en hebben uiteindeljk een mooie keuken!! We wisten niet wat we konden verwachten van levering en montage maar ook dat ging goed.
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos geholpen”
Door Frans Janssen op woensdag 17 sep 2014 '14 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Omdat ik in de buurt werkte en eigenlijk verder geen keukenzaken kende ben ik bij de Keukenkampioen naar binnen gelopen. Het viel me op dat men alle tijd nam voor een vakkundig advies, we werden er grandioos geholpen. Nadat we de keuken hadden besteld waren we het niet helemaal eens over de kleur, die werd zonder meer aangepast en ook de breedte van het aanrechtblad hebben we nog naderhand laten aanpassen, daar deden ze helemaal niet moeilijk over. De keuken werd geleverd in een vrachtwagen, ongeveer zo groot als de hele flat, vol met zorgvuldig verpakte dozen. Het was heel bijzonder om te zien dat bij het uitpakken en installeren alles klopte, er ontbrak niets. De keuken is precies geworden zoals ze in de showroom beloofd hadden en we zijn er heel tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“klantvriendelijk”
Door H.Broeders op woensdag 26 nov 2014 '14 | vestiging Breda
keuken gekocht op 29 mei 2014 en afgeleverd op 6 november en plaatst op 7 november. aangesloten op 10 november. van begin tot eind gewoon heel goed. contact met verkoper Said in Breda is geweldig, goede verkoper. denkt mee en zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Fam Dwars Harderwijk op zondag 13 dec 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenkampioen. We zijn super geadviseerd door Jolanda Smit van Keukenkampioen Purmerend. Ze heeft voor ons een droom keuken ontworpen. Goede adviezen gegeven en mee gedacht met onze situatie. Ook het afleveren en plaatsen is super gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Tiny van Logchem - Pels op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Tiel
Ik zag er tegenop een nieuwe keuken te kopen, maar de oude was 45 jaar oud. Bij Keukenkampioen Tiel werd ik zo fijn en professioneel geholpen dat het uiteindelijk een feestje werd. De verkoper dacht met alles goed mee en adviseerde mij dingen waar ik zelf nooit aan gedacht had. Uiteindelijk is mijn keuken prachtig geworden en ben ik er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Quincy op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Breda
Mooie en strakke keuken! Vriendelijk werknemers en we zijn goed geholpen door Sandro. Heeft ons goed advies gegeven Bedankt Sandro ;). Volgende keer komen we weer naar de Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen traject”
Door J. Hoonhoud op woensdag 13 mei 2015 '15 | vestiging Lelystad
We hebben onverwacht een keuken gekocht bij Keukenkampioen in Lelystad en zijn daarbij uitermate prettig, goed en deskundig geadviseerd door Ulfert-Jan Luitjens (ook werkzaam in Almere). Het advies, ontwerp, indeling en maatvoering waren optimaal en het verloop tot installatie met maatvoering, leidingschema's en niet te vergeten de aflevering waren perfect. Vandaag nog een kleine en zeer correcte nalevering/bestelling ontvangen en zijn nu op en top blij met onze nieuwe Steinhaus keuken. We kijken terug op een prettig verlopen traject en kunnen Keukenkampioen en deze adviseur aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door blok op donderdag 17 sep 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Zeer vriendelijk
Goed meedenkend
Goeie service
Goede aflevering
Duidelijkheid
Persoonlijke aandacht
Van winkel tot plaatsing super geregeld
Met vragen altijd direct antwoord
En zeeeer tevreden en blij met onze nieuw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H van DONGEN. op zondag 15 nov 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Geweldig goede uitleg fijn personeel klant vriendelijk . Alles wat je vraagt of wil zien lopen ze met je mee om advies te geven. Wij hadden de keuken uit gezocht kwamen we thuis en dachten daar moet nog een servies kast bij wij terug naar de winkel geen enkel probleem weer een andere tekening gemaakt en nu is het toppy.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Familie Wiegel op zondag 8 mei 2016 '16 | vestiging Almere
Na een aantal keukenboeren te hebben bezocht was het de beurt aan De Keuken Kampioen. Een hele fijne ontvangst door Marjolein. Zoals iedereen weet kost een keuken best wel veel geld en wij hadden een beperkt budget. Marjolein heeft haar uiterste best gedaan zodat onze wensen bijna allemaal mogelijk waren. Wij hebben dus ook nog die zelfde dag besloten de keuken te kopen. Dit was in week 7. In week 14 was onze keuken geleverd en nog dat zelfde weekend hebben wij zelf onze keuken geplaatst. Alles ging perfect. Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en elke keer als ik de keuken in loop wordt ik weer blij. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“slecht”
Door I. Hoefsloot op dinsdag 17 jun 2014 '14 | vestiging Cruquius
Klantvriendelijk zolang u nog geen keuken koopt. Dwingt u tot tekenen van de aankoop, na een stap over de drempel geldt de afgesproken prijs niet meer. Een prachtige grootbeeld 3D LED tv gratis bij aankoop op 6 september 2013 omdat wij VIP klant zijn (waren). Wel op die datum een keuken gekocht maar geen TV gekregen. Keuken niet volgens afspraak geplaatst/geleverd. Na 5 maanden nog niet volgens afspraak geplaatst. Erg veel spijt van aankoop. Keuken Kampioen, niet doen. Je wordt bedrogen.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent naar wens”
Door Robert van Asseldonk op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Son
we zijn zomaar binnengelopen ter oriëntatie. De bijzonder prettige manier van adviseren van de verkoper zorgde ervoor dat we terplekke een keuken kochten. Nog geen moment het gevoel gehad dat het te glad was oid. Goed gevoel over! De uiteindelijke keuken, levering en plaatsing zijn allemaal 100% naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C de Bie op woensdag 27 jan 2016 '16 | vestiging Houten
Kort samengevat wij zijn zeer tevreden van af het eerste tot het laatste kontakt,de levering in een keer alles goed en een zeer deskundige montage monteur.Wij kunnen anderen adviseren om bij de keuken kampioen Houten een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geadviseerd”
Door Erwin en Mirna op donderdag 8 dec 2016 '16 | vestiging Groningen
Nemen de tijd voor een goed en uitgebreid advies met een praktisch resultaat! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Walter van de vestiging in Groningen. Toen we twijfels hadden, mochten we nogmaals op gesprek komen om onze plannen weer helemaal om te gooien. Er wordt naar je geluisterd en een passend advies gegeven. We zijn erg tevreden over de communicatie, de service en zeker over de geplaatste keuken. Resultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
1 / 82
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (8 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (29 ervaringen), Antennestraat 88, Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Rijnhavenkade 2, 2404 HB Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (15 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (15 ervaringen), Arena Boulevard 212, Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (4 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBergen op Zoom , Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB in Bergen op Zoom, tel 0164 - 74 99 95
hBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
iBreda (30 ervaringen), Grenssteen 7, Breda, tel 076 - 542 29 20
jCruquius (30 ervaringen), Cruquiusplein 48, Cruquius, tel 023 - 547 61 10
kDelft (14 ervaringen), Leeuwenstein 31, Delft, tel 015 - 285 57 77
lDen Bosch (7 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
mDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, Den Haag, tel 070 - 381 75 21
nDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51F, Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
oDrachten (10 ervaringen), Dr. Martin Luther Kingsingel 48, Drachten, tel 0512 - 53 70 16
pDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
qEde (8 ervaringen), Galvanistraat 59, Ede, tel 0318 - 63 13 81
rEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, Emmen , tel 0591 - 63 51 55
sEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
tGoes (6 ervaringen), Marconistraat 28, Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (18 ervaringen), Sontweg 1-2, Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (19 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (6 ervaringen), Duwboot 61, Houten, tel 030 - 636 10 12
zKaatsheuvel (21 ervaringen), Amerikastraat 14, Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
a1Leeuwarden (20 ervaringen), Schenkenschans 1, Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
b1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
c1Middelburg (11 ervaringen), Mortiereboulevard 28, Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
d1Mijdrecht (3 ervaringen), Industrieweg 38, Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
e1Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
f1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
g1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
h1Roosendaal , Rucphensebaan 1a, 4706 PH in Roosendaal, tel 0165 - 74 90 06
i1Rotterdam Alexandrium (17 ervaringen), Watermanweg 227, Alexandrium, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
j1Rotterdam Parkboulevard (3 ervaringen), Vierhavenstraat 29, Parkboulevard, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
k1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 37a, Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
l1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10c, Sneek, tel 0515 - 41 25 44
m1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4139, Meubelplein Ekkersrijt, Son, tel 0499 - 76 70 13
n1Spijkenisse (19 ervaringen), Lucebertstraat 2, Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
o1Tiel (8 ervaringen), Buitenbulkweg 7, Tiel, tel 0344 - 62 74 10
p1Utrecht (30 ervaringen), Zeelantlaan 55, Utrecht, tel 030 - 267 00 06
q1Weert (7 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
r1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, Woerden, tel 0348 - 42 27 22
s1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
t1Zwaag , De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
u1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37b, Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.