Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
35 ervaringen (2 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
64 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1815 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (1 maand geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
61 ervaringen (2 weken geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (1 maand geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
21 ervaringen (3 maanden geleden)
Genemuiden (Overijssel)
44 ervaringen (1 week geleden)
6,7

Keuken Kampioen

Score uit 579 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
46 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto
1 / 79
79 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Ervaringen
Er zijn 579 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren245 ervaringen
4 sterren151 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster121 ervaringen

Per vestiging:
“Plaatsing niet goed”
Door Corvers op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij ons is 10 april een keuken geplaatst. Keuken heel mooi.ze zijn komen opmeten. Wij alles gemaakt zoals op tekening..komen ze keuken plaatsen blijkt dat alle stopkontacten,telaag zitten gas kraan te laag..hebben we gasslang gekocht paste de koppeling niet..waterleidingzat te laag..afwasmachine op blokjes gezet..paar keer terug geweest..U word gebeld.tot nu toe nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 64 ervaringen
8,6
Ijtsma Keukens
Opende (Groningen)
“Prima” score uit 9 ervaringen
“Veel verkeerd gegaan”
Door ilja op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Utrecht
In de winkel leek het allemaal zo leuk, maar daarna was er fout na fout. Verkeerd ingemeten, verkeerde kastjes bezorgd, en ga zo maar door. Echt liefdeloos productiewerk, en uiteindelijk ben je nog duur uit ook (montage kosten worden in de winkel niet meegerekend maar komen er wel bij).

Aanvulling ontavngen op 6 april 2017: 5 redenen uit eigen ervaring om nooit iets te kopen bij de keukenkampioen: 1/ de keuken komt altijd duurder uit dan ze inschatten 2 ze geven geen juiste opgave van sloop en renovatiekosten 3 het inmeten gaat vaak verkeerd, je krijgt eindeloze discussies over kastjes die niet passen 4 er zijn nog maar weinig aannemers die willen werken met keukenkampioen, degene die zijn gebleven zijn niet happy en leveren dus ook geen goed werk 5 het is een grote massa verkoper, geen enkele service of klantvriendelijkheid
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 14 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
“Aggressieve verkoop- en afleverpraktijken”
Door Adriaan op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Ede
Tot zo ver heb ik Keukenkampioen leren kennen als een keukenleverancier die zich zonder enige wroeging bedient van intens aggressieve verkoop- en afleverpraktijken die op het misdadige af zijn. Zij dupeert haar klant met onder meer ernstige ontwerpfouten, belooft valselijk kwaliteit wat niet geleverd wordt, dwingt volledige betaling af bij bezorging voordat het de vrachtwagen wordt uitgeladen, etc.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Gaat op veel fronten mis”
Door kelly op zaterdag 2 apr 2016 '16 | vestiging Duiven
Waar moet ik beginnen? Het gaat op zoveel fronten mis bij deze keten. We hebben de koop van vorig jaar geannuleerd en boete betaald en ook hierbij was t een en al gezeik. Bij 1e bezoek meteen keuken gekocht, leek een mooie deal en was toen eenmalige actie. Nu bijna 1jr later nog steeds zelfde actie. Keuken zou tegen €23.000,- zijn en met de 40% korting en nog speciale korting €10.200,- zijn. Moesten direct tekenen maar alles was nog aan te passen. Als we maar keuken bij hem kochten. Na rondkijken kom je tot het inzicht dat voor 23.000 euro je een hele andere categorie keuken kunt aanschaffen ipv simpele L-vorm met kunstof blad (wel greeploos). Na klacht ingediend te hebben, en uitleg gevraagd te hebben over dat prijsverschil wordt je gebeld door ontzettend botte manager en dat is nog netjes verwoord. Je word behandeld alsof je dom bent en niks snapt, want je vergelijkt bruto en netto prijzen (en dan hebben ze het niet over 21% BTW). Dingen zijn er beloofd maar niet nagekomen. Ze spreken elkaar en zichzelf tegen. Je krijgt korting (om maar aan je budget te voldoen) door een keuken met granietenblad (want nu is dat ineens goedkoper) zelf te monteren en aansluiten!?? Terwijl met die mooie actie we dat voor 1 euro al hadden. We hebben het vertrouwen al snel verloren en hoe zij klachten en het annuleringsproces afhandelen is te schandalig voor woorden. Weken wachten tot je reactie krijgt en nog steeds geen bevestiging. Vervolgens moeten we een juridische inschakelen en krijgen we binnen 4u een bevestiging! Betere apparatuur, zelfde keuken, leman systeem en apothekerskast en niet zelf monteren ; dat hebben we nu bij een ander voor €8550,- en zijn we met de boete van 2250 nog steeds goedkoper uit. Tot slot misschien nog belangrijker: we worden netjes behandeld en hebben vertrouwen in ze. Shame on you KK. Allemaal mooie praatjes en slogans maar is niks van waar! Nooit zullen we nog een voet bij jullie in de showroom zetten of mensen adviseren bij jullie te gaan kijken. Grote boog om KK heen.
Reactie of foto toevoegen +48 bedankjes
“Geen reactie bij kleine defecten”
Door peter Willemze op zondag 10 apr 2016 '16 | vestiging Utrecht
Tot en met plaatsing prima. Afhandeling kleine defecten verschrikkelijk. Geen enkele reactie meer gehad. Grootse stilte na er was toegezegd dat er een monteur zou langskomen. Mochten mensen vragen naar mijn ervaring zal ik dat ook aangeven.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door J.S van Heijster op zondag 25 okt 2015 '15 | vestiging Son
Wij hebben bij de Keukenkampioen een keuken gekocht. Goed geholpen. Op tijd bezorgd. Vakkundig gewerkt. Goed geadviseerd. Hartelijk bedankt! Wij zij zeer tevreden!!! Problemen snel opgelost.ik zou dit bedrijf graag aanraden aan familie en vrienden.
FOTO VAN J.S VAN HEIJSTER
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,4
Keukencentrum de Vries
2 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Uitstekend” score uit 44 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1815 ervaringen
“Goed en vriendelijk”
Door Diny Eleveld op vrijdag 8 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Gewoon goed en vriendelijk. Misschien wel laten blijken dat de € 1,00 installatiekosten niet alleen toen geldig was; is bij Keukenkampioen bijna het hele jaar geldig en niet alleen toen. Dat geeft wel een beetje een vreemd gevoel. Uiteraard zit dit dan ook in de prijzen; ik snap ook wel dat dit verkooptechniek is.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vanaf het begin tot oplevering uitstekend.”
Door Martin op maandag 17 nov 2014 '14 | vestiging Beverwijk
Nadat wij best argwanend wat keukenzaken binnengestapt zijn en bij een aantal zeker niet minder argwanend zijn vertrokken hebben we bij Edmon Beverwijk een zeer plezierige en prettige ervaring gehad. Wij waren argwanend omdat over keukenzaken nogal wat verhalen te vinden zijn op internet. Wat je vaak terugleest zijn verhalen over afspraken niet nakomen, belachelijk hoge prijzen waar ineens de helft vanaf kan, slechte contacten na de verkoop, verkeerde bestelde en slecht of niet passende onderdelen etc. Wij hebben gelukkig niets van dit alles meegemaakt en zijn zeer tevreden met Edmon Beverwijk.

We werden Prettig en serieus te woord gestaan tijdens een eerste showroombezoek en hierna op de eerste afspraak met oriënterend gesprek. Bij een vervolgafspraak ging het er wederom prettig en ongedwongen aan toe, wij gaven van tevoren aan dat we als het gevoel en uiteindelijk de prijs goed zou zijn we geen zin hebben om met offertes te gaan shoppen en absoluut de intentie hadden om een deal te maken, in onze ogen werd dit goed begrepen door de verkoopster en om die reden zijn we ook maar bij 2 zaken geweest.

Na het eerste gesprek hebben we een offerte en een 3d tekening meegekregen, hierna via de mail nog wat andere 3d tekeningen van andere opstellingen ontvangen en de keuze viel uiteindelijk op een andere opstelling. De offerte was alleen niet gespecificeerd dus prijsonderzoek doen is wat lastiger. Aangezien de inbouwapparatuur overal online te verkrijgen is kan je wel een idee krijgen van de kostprijs. Bij de volgende afspraak werden we wederom prettig geholpen en hebben we de puntjes op de 'i' gezet. De hele opstelling was inmiddels veranderd en we wilden toch nog wat andere kleuren en apparaten zien, er werd weer veel tijd genomen en we hebben absoluut geen druk gevoeld om ons een keuken aan te smeren.

Hierna moest een berekening gemaakt worden en de eerste offerte was natuurlijk niet wat wij in ons hoofd hadden maar ook geen bizar hoog bedrag zoals je wel eens hoort. Uiteindelijk ging de verkoopster samen met vestigingsmanager met ons in onderhandeling, werd de prijs van de inbouwapparaten verlaagd aan de hand van de internetprijzen en kwamen we dichter bij elkaar en na wat verder onderhandelen uiteindelijk tot het bedrag wat wij wilden betalen en van tevoren in ons hoofd hadden. We hebben één concessie moeten doen om het laatste stukje van de prijs af te krijgen. We wilden een glasplaat tegen de achterwand boven de kookplaat, bij de keukenzaak konden ze die leveren voor ongeveer €500,- en die hebben we uiteindelijk niet bij hun afgenomen omdat die elders voor max. €150,- verkrijgbaar zijn. Uiteindelijk hebben we een prijs afgesproken die wat ons betreft absoluut een reële prijs is vergeleken met vrienden en kennissen die ongeveer dezelfde opstellingen hebben. Ik weet ook bijna zeker dat we, wanneer we wel waren gaan shoppen, hier niet heel veel onder zouden kunnen komen zonder toe te geven in materiaal, apparatuur en een goed gevoel!! Ook tijdens de onderhandelingen was er geen extreme druk voelbaar om een order te scoren en dat geeft een gevoel van vertrouwen en respect. Tijdens de bezoeken aan de showroom werden we voldoende voorzien van drinken en rond lunchtijd kregen we een kop soep met een broodje.

Vlak na de verkoop is onze order door een andere verkoopster overgenomen omdat de eerste niet meer werkzaam was voor dit bedrijf maar ook zij nam alles zeer serieus op. Het after-sales traject verliep dan ook soepel, zowel mail en telefonisch contact gehad wanneer er iets niet duidelijk was. Bijvoorbeeld toen na het inmeten bleek dat een stelmaat aangepast moest worden omdat anders de marges te klein zouden zijn en de keuken misschien niet zou passen en toen bleek dat er een onderdeel niet in de offerte meegenomen was dat wel noodzakelijk was. Dit werd kosteloos door Edmon aan de keuken toegevoegd en in orde gemaakt.

De montage verliep ook zeer netjes en uiteindelijk hebben we de keuken zoals wij die wilde hebben zonder problemen en op de afgesproken datum opgeleverd gekregen. De monteur moest nog wat aanpassen aan de muur omdat de muren na het stuken niet geheel haaks meer bleken te zijn en het blad dus niet goed ging passen, dit werd zonder problemen en netjes passend gemaakt.

Al met al hebben we een verkoopervaring zoals je die altijd zou willen ervaren maar die gezien de vele negatieve verhalen op internet, niet altijd zo blijken te zijn. Ik zou Edmon Beverwijk absoluut aanbevelen als iemand een keuken zou willen gaan kopen, vanwege de prijs/kwaliteit en vanwege het ongedwongen sfeertje wat wij daar ervaren hebben.

Naschrift Qasa: Edmon Keukens Beverwijk is opgegaan in Keuken Kampioen Beverwijk
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vestiging is aanrader”
Door H.E. Everts op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Groningen
Zou niet weten hoe het beter kon. In het filiaal Groningen werden we direct goed ontvangen en onze wensen voor een keuken waren direct duidelijk. Alles is snel verlopen en de keuken was in 1x compleet. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Zeker de monteurs hebben superwerk geleverd. Geen nawerk van gehad. Keukenkampioen Groningen is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Prettig verlopen traject”
Door J. Hoonhoud op woensdag 13 mei 2015 '15 | vestiging Lelystad
We hebben onverwacht een keuken gekocht bij Keukenkampioen in Lelystad en zijn daarbij uitermate prettig, goed en deskundig geadviseerd door Ulfert-Jan Luitjens (ook werkzaam in Almere). Het advies, ontwerp, indeling en maatvoering waren optimaal en het verloop tot installatie met maatvoering, leidingschema's en niet te vergeten de aflevering waren perfect. Vandaag nog een kleine en zeer correcte nalevering/bestelling ontvangen en zijn nu op en top blij met onze nieuwe Steinhaus keuken. We kijken terug op een prettig verlopen traject en kunnen Keukenkampioen en deze adviseur aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door Angela op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Hallo prachtige keuken gekocht. Erg blij mee. Goed geholpen door Mehmet. Alles staat of valt met service.en dat is prima. Wilt u een mooie keuken en goede service...nou ga dan naar de keukenkampioen spijkenisse.

Aanvulling ontvangen 14 mei 2018: Keuken is geleverd. Prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Onze grootste fout”
Door Bappi op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Almere
Biggest mistake we made buying the kitchen from KeukenKampioen. I will never go back to this shop and will recommend people not to go there. Specially Keuken Kampioen Almere. And the sales person Jeffery. He messed up with the whole design, Incorrect sizes of the plank. And many more.

First of all the design: The design we asked for was changed with out informing us. When we found out they started giving us various excuses and pushed us to go with the design he made. We felt like its not our kitchen.

Secondly we the installation. It took them 3 months to complete the installation. Supposed to be installed by 7/11/2015. But completed the installation on 27/01/2016. The mechanic they sent first time, made a complete mess of the kitchen. Damaged all the worktops. Oven and afzuger was not installed properly. When we open the door of the oven, the whole oven was coming out from the cabinet. Putting us is a dangerous situation. Thanks to Vincent (one of the very good mechanic of KeukenKampioen) who found 16 installation issue made by previous mechanic and corrected those.

One advise to all other people thinking of buying a kitchen from KeukenKampioen, if possible avoid going to KeukenKampioen Almere. If u have no other choice, atleast avoid Jeffry. Ask for Stacy or Omar. And for installation ask for Vincent. These three guys able to give the kitchen a better shape. And triple check what they have written in the paper. Every piece of it. Take the measurement tape with you to make sure the sizes are correct. Otherwise you will get 25 CM wide plank instead of 40 cm wide plank.
FOTO VAN BAPPI
Niet gekregen wat we wilden ...
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 21 ervaringen
“Hele mooie keuken, jammer van het restafval.”
Door Pekkeriet op zondag 22 feb 2015 '15 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht eind 2014 en deze is eind januari 2015 geplaatst.
De keukenadviseur in Zwolle heeft ons deskundig geholpen en dacht echt met ons mee. Het bezorgen gebeurde op de juiste tijd alleen bij de montage liep niet alles perfect.
Een doos ontbrak en daarin zaten de poten van de kastjes. Dus ze konden niet beginnen, de ontbrekende doos werd geregeld en montage verliep bijna goed. We hadden de pech dat één man van het vaste montage team tijdelijk vervangen werd door iemand die het aanrechtblad minder nauwkeurig,deskundig wou plaatsen. Gelukkig werd het uiteindelijk goed opgelost door de deskundigheid van het vaste team. Jammer dat we met het afval bleven zitten. De totale keuken bevalt prima en voldoet aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aankoop”
Door MMeije op maandag 1 aug 2016 '16 | vestiging Utrecht
stap 1:Wij hebben vorig maand een keuken gekocht bij Keuken kampioen in vestiging Houten maar nog opdracht gegeven(dat volgt nog). Wij zijn het algemeen tevreden met de prijs kwaliteit verhouding na een lange zit,is er beslist, waar we toch een 3 tal dingen over het hoofd hebben gezien en waar als verkoper beter kan worden op ingespeeld en alle kaarten op tafel te leggen. Als ik dat gedeelte over mocht doen, was het toch anders geweest; dat zijn namelijk de montagekosten waar niet werd aangeboden de aansluiting te doen, dat kast nl. 375 euro, als tweede, een standaardkraan wordt erbij geleverd , maar die hebben wij nog niet gezien, en als derde zitten er lampjes bij, maar Halogeen, en achteraf had ik led gewild, dus dat zou het bedrijf ook kunnen aanbieden, en nu er getekend is is dat moeilijk hard te maken,omdat alles wat je wilt extra wordt gerekend, dus laat uw klanten alles weten en wees gewoon eerlijk, en bespreek alle opties! Stap 2 volgt als de opdracht wordt verwerkt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed en duidelijk geinformeerd”
Door M.H.van Veldhoven Hersbach op zaterdag 25 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Wat byzonder vriendelijk en goed advies totaal niet opdringerig of wat dan ook is de Heer Daan Keulen en ook niet te vergeten zijn medewerkers. Mijn man en ik hebben alleen maar lof over vanaf binnenstappen keukenkampioen tot het plaatsen op ons adres. Je wordt goed en duidelijk geinformeerd . Alles verliep hoe het moest zijn. Ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een nieuwe keuken ga daar heen nogmaals je voelt je totaal op je gemak ze nemen zeer e tijd voor je heel erg vriendelijk en ga zo maar door. Voor mij is de keukenkampioen in Delft nr. 1. Ga zo door Daan en medewerkers jullie doen het super.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Bijzonder slechte ervaringen”
Door Harm op woensdag 14 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
Wij hebben inmiddels bijzondere slechte ervaringen met Keukenkampioen in Zwolle en wil een ieder waarschuwen en aanraden hier geen zaken te doen. Bij deze vestiging wordt u door de verkoop(ster) Petra allemaal mooie beloftes gedaan die verder uitgewerkt zullen worden op een definitief aankoopovereenkomst. Alvorens deze uitwerking word u verzocht een document te tekenen voor de verdere administratieve verwerking op en onderbouwing voor het nog te tekening overeenkomst. Echter wordt u in deze vestiging op ordinaire wijze bedrogen als u het niet eens bent met het ontbreken van afspraken op het definitieve overeenkomst. Hierbij krijgt u op een agressieve wijze te horen dat alleen datgene wat op het administratieve document bindend is en verder juridisch afgehandeld wordt. Inmiddels een rekening/claim van €1200,00 liggen van Mandemakers voor het niet nakomen van gemaakte afspraken. Jammer dat ik nu achteraf alle slechte en misleidende verkooptechnieken van de Mandemakersgroep lees en hoe mensen hier bedrogen worden. Conclusie, doe hier geen zaken en ga hier zeker niet naar binnen en ga naar een keukenboer waar de klant koning is en respect voor de klant is.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Veel stress”
Door Oksana Harmsen op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Heerhugowaard
Als je in de omgeving van Alkmaar woont en van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, ga dan niet naar Heerhugowaard. De vestiging van Keuken Kampioen Heerhugowaard is gewoon niet goed: er is geen service, als je eenmaal een handtekening op het contract hebt gezet. Communicatie is slecht, jouw email wordt niet beantwoord en als er al een antwoord komt dan is dat telefonisch zodat je geen schriftelijke bewijzen achteraf hebt. Als jij belt, kunnen ze je niet helpen, want "jouw" verkoper is er niet en alleen hij jou kan helpen. Wees voorzichtig: zo kregen we een order te ondertekenen, die niet op de offerte werd gebaseerd (kleinere kasten, ondiepe/lagere kasten enz.) De verkoper, die toevallig de vestiging manager is (Ja, goed in verkoop, maar niet in mensen helpen) was nalatig: ons was niet verteld, bijvoorbeeld, dat de plaatsing van de handgrepen op 3 manieren kan! Als op de order "Horizontaal" staat vermeld, ga jij ervanuit dat het goed is, maar het had "Midden" moeten zijn! (midden, horizontaal). Als gewone mens weet je toch het verschil niet?! De oplossing moet ons veel geld kosten, terwijl het fout van de verkoper is geweest. Kortom, ga ergens anders kijken. Scheelt je veel stress en nare gevoelens achteraf!
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Klachtafhandeling”
Door Lin_Her op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Verkopen doen ze prima, afhandeling klachten is echt ronduit slecht. We hebben in januari schade gevonden aan de keukenkastjes rondom de vaatwasser. De keuken is nog geen 4 jaar oud (binnen hun eigen garantietermijn dus van 5 jaar). Aan de zijkanten zijn nu scheuren zichtbaar (tussen folie en het plintje wat aan de zijkant zit). Uiteraard begrijpen wij dat dit komt door vocht wat in het samengeperste hout is getrokken (condens van de vaatwasser), maar wij hebben geen rare dingen met de vaatwasser gedaan. De Keuken Kampioen schuilt zich achter een gebruikersfout en biedt dan ook geen enkele oplossing (behalve het uitbrengen van een offerte). Er wordt niet meegedacht hoe de schade hersteld kan worden of hoe wij zoiets in de toekomst kunnen voorkomen. Wij worden enkel verweten dat wij de vaatwasser te snel openen nadat ie klaar is. Naast dat dit niet het geval is (voor dagelijks gebruik zetten wij de machine namelijk 's avonds voor het slapen aan en ruimen we die de volgende dag pas uit), hebben wij geconstateerd dat de condens al tijdens het draaien van de vaatwasser vrijkomt. Hier hebben we ook een filmpje van gemaakt en doorgestuurd naar de Keuken Kampioen. Ik ben het dan ook niet eens met de stelling van de Keuken Kampioen dat dit een gebruikersfout is. Overigens heeft onze vaatwasser "Zeoliet-droging" (wat men wel heel enthousiast wist te verkopen..), dit zou al het vocht omzetten in warme lucht. Na het programma zou er dus niet eens vocht vrij te horen komen... Daarnaast vind ik het eigenlijk gewoon niet kunnen dat een keuken van nog geen 4 jaar oud dit soort mankementen vertoont. Keuken Kampioen heeft tenslotte de keuken en de vaatwasser zelf geleverd, dan zouden zij toch ook kunnen weten dat het materiaal in aanraking zou kunnen komen met vocht.. De "oplossing" van Keuken Kampioen is nieuwe kastjes kopen zonder enkele garantie dat dit het probleem ook oplost (het komt tenslotte al vrij tijdens het draaien van de vaatwasser, wie zegt dat we over 4 jaar dan niet weer hetzelfde probleem hebben?), dat is geen oplossing voor iemand die pretendeert een "kampioen in keukens" te zijn...
FOTO VAN LIN_HER
Vochtafzetting op keukenfront
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,4
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Aanbiedingen van het hoofdkantoor”
Door Hans op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Utrecht
Op dinsdagavond gebeld door het hoofdkantoor door ene heer Frank (Frans) Huusen, met de vraag of ik goed ben geholpen tijdens mijn bezoek bij de keukenkampioen in het verleden, ik heb hem verteld dat ik best wel goed ben geholpen maar nog geen apparatuur heb uitgekozen, nu zei hij ik heb een verrassing voor u , want in week 36 (moet het nog worden) hebben wij alle , let wel alle apparatuur voor 50% korting, dus ik zeg ook voor de Miele, jazeker ook voor de Miele, we hebben een afspraak ingepland voor de volgende dag en ik kon gelukkig vrij krijgen , ik naar de Zeelantlaan in Utrecht en gaf aan dat er een afspraak was en ik voor 7 apparaten van Miele kwam, de vestigingsmanager heeft mijn verzoek bekeken en na een telefoontje met het hoofdkantoor kwam er uit dat dit alleen voor wirlpool en Atag was en in combinatie met een complete keuken, hun erop gewezen dat de heer Huusen mij naar hun hadden toegestuurd met mijn verhaal. Er is dus geen korting op Miele en er is geen actie bla, bla , bla.Helaas het klopte niet enz. enz.. Ook ben ik gebeld met een verkoopster van het hoofdkantoor en die deed mij een aanbieding van de apparatuur voor internet prijzen, ja die had ik zelf ook al en nog goedkoper dan die 14.700 €.Wat schetst mijn verbazing wordt ik 2 dagen later opgebeld door het hoofdkantoor "of ik goede zaken had gedaan", ik heb ook de doeken gedaan dat het een grote grap was en er niets van klopte, de heer aan de andere kant begreep er niets van van want voor hem stond alles duidelijk op de mail en hij zou dit naar de betreffende hoofdverantwoordelijke sturen en vragen om uitleg en ze zullen mij zeer snel terugbellen. NU je snapt het al geen belletje mogen ontvangen. Jammer een gemiste kans voor positieve kritiek voor de kampioen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfect !”
Door José heethaar op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Almelo
We zijn erg goed geholpen, nuttige adviezen erg meedenkend. We kunnen geen enkel tekortkoming bedenken. Alleen maar lof. Met het personeel hadden we echt een klik en ik denk dat dat erg belangrijk is. Je hebt dan het gevoel dat ze jouw een keuken gunnen waar we ons helemaal gelukkig meevoelen. En dat is ze zeker gelukt !
FOTO VAN JOSÉ HEETHAAR
Ons spoeleiland ,tevens bar,wat een lekker plekje.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend geholpen in Woerden + niet tevreden over centrale service”
Door Coos starreveld op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Woerden
Complete nieuwe keuken gekocht uitstekend geholpen en keurig afgeleverd en gemonteerd. Echter de inbouwdiepvriezer maakt veel te veel herrie. Gemeld aan KK maar die verschuilen zich en verwijzen mij door naar de leverancier van de diepvriezer. Pardon daar heb ik niets mee te maken. U bent mijn leverancier dus u los het het op!
De herrie is nog steeds niet opgelost! De hele dag hoor je de diepvriezer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer Starreveld, Fijn te horen dat u positief bent over onze showroom in Woerden. Echter spijtig te lezen dat het probleem met de vriezer niet is opgelost. Deze week zullen wij hierover contact met u opnemen. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door M. van Megroot op woensdag 9 dec 2015 '15 | vestiging Middelburg
Bij binnenkomst gewoon normaal welkom geheten door Suzanne Schillemans. Ze vertelde dat we gewoon konden rondkijken en bij vragen haar konden inschakelen. Eindelijk een keukenwinkel waar geen kwijlende verkopers achter je staan die, die week nog moeten scoren. Het is vriendelijk, ongedwongen en geen druk op je. Daarom hier gekocht. De keuken is vorige week woensdag opgeleverd. Levering is van A – Z geheel volgens afspraak gegaan. Top werk geleverd door de man die plaatste. Top werk door de verkoopster. Niks dan lof over de Keukenkampioen in Middelburg.
FOTO VAN M. VAN MEGROOT
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Slecht service”
Door DELL op vrijdag 12 jun 2015 '15 | vestiging Almere
geen jaar geleden heb ik een keuken bij hun gekocht ter waarde van 12000 euro.in de winkel zijn we heel netjes geholpen maar toen er probleem ontstond hebben ze ons in steek gelaten. bij de achterwand is bubbels ontstaan en monteur beweert dat het ons schuld is omdat er zogenaamd teveel water bij zou gekomen zijn. ik vind het verschrikkelijk dat zo'n groot bedrijf een schade van 1000 euro niet als service wil geven voor een keuken niet eens een jaar oud is. klantenservice heeft geprobeerd te helpen naar zijn zeggen maar na een week aan de lijn te zijn gehangen hebben ze toch niets voor me gedaan. natuurlijk ligt de zaak nu bij mijn rechtsbijstand maar heel spijtig dat het zo moet zijn.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er problemen zijn ontstaan betreft uw achterwand. Ik ontvang graag uw ordernummer via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik u verder kan helpen. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Nooit meer”
Door alberink op dinsdag 11 feb 2014 '14 | vestiging Almelo
Keukenapparatuur gekocht 5 stuks (Siemens) plus kraan. Na 3x bellen waar de apparatuur bleef zonder terug gebeld te worden de 4e keer wel en paar dagen later levering zonder kraan, na bellen zou deze met spoed per ptt post verzonden worden na 4 dgn geen kraan bellen duurt even maar dan blijkt deze niet te zijn verzonden Dame aan de telefoon aardig en behulpzaam maar moet de kraan ophalen als ik deze snel wil,dealer heeft geen tijd jammer maar dan maar geen kraan en nooit meer Keukenkampioen!!!!
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
8,5
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 254 ervaringen
“Geweldíg”
Door JB Boonman op zondag 17 nov 2013 '13 | vestiging Utrecht
Op zoek naar een nieuwe keuken, kwamen we, na een afspraak gemaakt te hebben, bij de Keukenkampioen in Utrecht terecht. De verkoper , wat tevens de manager van de zaak bleek te zijn, stond al op ons te wachten en het was geen probleem dat wij een half uur te laat kwamen. Deze verkoper, Leroy genaamd, heeft ons geweldig geholpen. Hij stelde voor om eerst zelf wat rond te kijken om daarna met hem onze wensen te bespreken. We gingen, na verschillende keukens te hebben bekeken zitten en wat schetste onze verbazing, na een poosje gepraat te hebben en onze voorkeuren voor een keuken kenbaar hadden gemaakt, pakte Leroy een vel papier en een tekenmal en een kwartier later stond in grote lijnen, de keuze van onze nieuwe keuken al vast. Maar dit was pas het begin van de samenstelling van de keuken, want Leroy had zoveel tijd en aandacht voor onze wensen, dat er een tweede afspraak moest komen, dan zou hij ook de tijd hebben om de prijs van twee voorkeurskeukens te kunnen berekenen. De volgende dag weer op pad, Leroy was nog even bezig en wij werden uitgenodigd om even plaats te nemen om te genieten van een consumptie . Toen de verkoper bij ons kwam zitten en de offertes liet zien, wilden wij toch nog íets anders bekijken. Geen probleem, ook nu weer alle aandacht voor onze wensen en samen hebben wij na een kleine drie uur zoeken en heel gezellig babbelen onder het genot van koffie en cola, een geweldig mooie keuken samengesteld. Na de koop gesloten te hebben en Leroy Steeouder met zijn team bedankt te hebben voor het zeer professionele advies en de heerlijke koffie en thee, gingen wij zeer voldaan naar huis. Als de plaatsing van de keuken net zo goed verloopt als de aankoop, zijn wij zeer tevreden. Wordt vervolgd (na plaatsing).
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Nieuwbouwwoning”
Door L en C op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Rotterdam Watermanweg
Voor onze nieuwbouw woning een keuken uitgezocht bij de Keukenkampioen. Ontvangst in de winkel was gezellig met een kopje koffie en roomsoezen. Na rondgekeken te hebben spraken we een verkoopadviseur. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en zeer veel mogelijkheden laten zien. We hadden onze bouwtekening bij ons en hebben meteen een offerte laten maken. Tussentijds voorzien van een hapje en een drankje. De uiteindelijke indeling is ons prima bevallen, geheel anders dan we oorspronkelijke in gedachten hadden. Na onderhandelen viel de prijs ook nog eens binnen ons budget en was de koop gesloten, ruim na sluitingstijd. In de periode erna nog enkele wijzigingen aangebracht mbt details en apparatuur. Dit was geen enkel probleem. De bouw van de woning zat een beetje tegen, waardoor de aflevering ca. vier maanden is verschoven. Ook dit was geen enkel probleem. Na het plaatsen waren er onvolkomenheden. Dit hebben de monteurs zelf doorgegeven aan hun klantenservice en alles is volgens afspraak opgelost. We zijn zeer tevreden en gaan er vanuit dat we nog jaren kunnen genieten van deze keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vallen geen afspraken te maken”
Door Hendrik op donderdag 26 okt 2017 '17 | vestiging Rotterdam Watermanweg
Wat een baggertent is dit, valt geen afspraak mee te maken, keuken is opzich prima maar met het inmeten grote fouten gemaakt, nu nog steeds aan het wachten op de onderdelen. Er valt geen enkele afspraak met hen te maken, verwachten dat jij na een paar keer langs geweest te zijn nog leuk even een halve dag thuis gaat zitten wachten op een keuken. Wat een enorme bagger is dit! Nooit doen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Denken mee”
Door W.Binkhorst op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Duiven
Deskundig, vriendelijk, nemen de tijd, aflevering en montage goed, denken mee. Kortom super. Ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Montage erg goed en netjes”
Door Ilse op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Breda
mijn advies is, neem rustig de tijd om alle materialen goed te bekijken. Als je tegen veel zijkanten aan kijkt van de keuken, ben je ervan bewust dat er een ander materiaal gebruikt wordt. Dat vind ik jammer. De montage was erg goed en netjes. Let op de leuke actie montage voor 1,- want daar zit geen loodgieterswerk bij!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nooit meer doen”
Door J&M op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Tiel
Zomer 2017 hebben wij een keuken (lage kasten, hoge kasten en een spoeleiland) gekocht bij de Keuken Kampioen te Tiel. Helaas hadden ze de keuken niet in de door ons gewenste kleur staan en daarom hebben we onze keuze gebaseerd op een enkel frontje wat ze daar hadden staan. Na een prijsonderhandeling (erg dwingende houding van de verkoper, maar goed de prijs werd voor ons acceptabel) en specifiek gevraagd te hebben of de keuken geleverd zou worden zoals het getoonde frontje, hebben we het koopcontract ondertekend.

Eind oktober werd de keuken geleverd en begin november heb ik de keuken uitgepakt om te gaan plaatsen (plaatsen in eigen beheer). Direct bij het uitpakken valt op dat: a) de panelen voor het eiland, de zichtzijde van een van de hoge kasten, de plinten en de passtroken mat zijn ipvhet door ons bestelde hoogglans b) alle frontjes/deurtjes in meer en mindere mate krom zijn, de plankdragers ontbreken. Direct, nog binnen de tijd om te reclameren, maken we hier melding van. Ons wordt verzocht om melding te doen bij het hoofdkantoor en dat doen we dan ook.

Een periode van bijna drie weken volgt waarin we meermaals foto's moeten toesturen en achter de KK aan moeten bellen (want toezeggingen dat zij ons gaan bellen worden niet nagekomen) voordat wordt toegegeven dat het geleverde inderdaad niet is zoals aan ons verkocht. Er wordt toegezegd dat er hoogglanspanelen en nieuwe fronten geleverd zullen gaan worden.
Ondanks de toezegging (alles telefonisch, niks via de mail) dat we gebeld gaan worden over een leverdatum horen we niks, dus eind december bellen we zelf maar weer eens en krijgen een leverdatum door 3e week januari. Echter worden we 4 dagen voor geplande datum gebeld dat de levering niet door zal gaan, nieuwe datum is nog niet bekend. Na meerdere telefoontjes van onze kant uit wordt er aangegeven dat de levering deels zal geschieden, panelen wel, deuren niet. Een paar dagen later mogen we de panelen dan ontvangen en constateren direct dat de kleur volledig afwijkend is van fronten en dat niet alle maatvoering juist is. Direct reclameren we weer en inschakeling van rechtsbijstand en een ingebreke stelling volgt.

Om een te lang verhaal te voorkomen en om geen gedetailleerde weergave te hoeven doen van de volledige non-communicatieve en arrogante houding van de klanten 'service', het vervolg samengevat.

Toegegeven wordt dat ze de panelen niet in de exacte zelfde hoogglans te kunnen leveren, we doen een concessie en accepteren de panelen/plinten/passtroken in mat. Deze ontvangen worden deels opnieuw geleverd ('oude' panelen waren deels gebruikt voor tijdelijke plaatsing van de keuken). Eind feb., de nieuwe fronten worden geleverd, de kleur wijkt af van de eerdere fronten en de afwerking lijkt wel een lachspiegel ipv strak hoogglans. weer reclameren we en moeten ze eerst in conclave met de leverancier voordat ze toegeven dat het fout is. Deze week (begin april) worden opnieuw fronten geleverd en wederom constateren we een kleurverschil en een brakke afwerking. Wederom reclameren we en wederom non-ractie/communicatie vanuit KK.

Ongeveer 6 maanden en 4 leveringen verder en we hebben dus nog steeds geen keuken geleverd gekregen zoals we overeengekomen met KK (zelfs ondaks dat we al concessies hebben gedaan). We hebben het vandaag uit handen gegeven aan de advocaat van de rechtsbijstand en zijn heel benieuwd hoe dit in vredesnaam ooit opgelost gaat worden. Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we NOOIT meer een aankoop doen bij de keuken Kampioen / Mandemakers Groep en zullen dat ook een ieder afraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 590 ervaringen
9,1
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 34 ervaringen
“Uiteindelijk positief”
Door M. de Wit op maandag 21 dec 2015 '15 | vestiging Utrecht
Na aanvankelijk geconfronteerd te zijn met problemen bij met name de plaatsing van een keuken, is de negatieve indruk door de bereidwilligheid en doortastendheid van de vestigingsmanager omgezet in een positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Peter Opheij op zaterdag 2 mei 2015 '15 | vestiging Son
Van begin tot de keuken geplaatst was is het super goed verlopen . We zijn netjes en goed geholpen . Het brengen plaatsen en zeker niet vergeten het aansluiten verliep snel . En alle mensen die er aan gewerkt hebben BEDANKT. Wij zijn zeer tevreden .
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gebrek aan service na de aankoop”
Door Dhr. van Lavieren op zaterdag 4 jun 2016 '16 | vestiging Amsterdam Arena
We zijn zeer tevreden over de keuken van keukenkampioen. We zijn goed geadviseerd, tevreden over de prijs en de installatie.

Helaas geeft het gebrek aan service ná de aankoop een wrange nasmaak. De verkoop gaat steeds vóór service aan bestaande klanten. Als je belt krijg je de verkoper niet te pakken, die is steeds 'even met een klant bezig'. Na vele mailtjes en telefoontjes wachten we nog altijd op de beloofde 150 euro aan cadeaubonnen voor woonaccessoires (destijds een tijdelijke actie). Ook hebben we maanden moeten wachten op ons garantiebewijs. Ik hoop dat we de waardebonnen alsnog snel ontvangen, zodat we de aankoop van de keuken positief kunnen afsluiten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super geregeld met minpuntje”
Door A.Koot op vrijdag 19 jun 2015 '15 | vestiging Utrecht
Alles echt super geregeld, 1 minpuntje vinden wij dat als je na de aankoop in de winkel nog eens terug komt, je het gevoel krijgt dat je een nummer bent, afspraak maken etc. al is het maar om een vraag of nog iets te bekijken, echt jammer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Koot, Bedankt voor uw compliment. Echter vervelend dat u het gevoel kreeg een nummertje te zijn. Dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Excuses hiervoor. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“De beste leedbesparing”
Door Floor op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Delft
Doe in deze winkel inspiratie op maar koop hier geen keuken. De KK heeft een waardeloze service na verkoop met zielige afloop. Wij hebben 6 maanden met een onafgewerkte keuken gezeten en 10 service afspraken gehad. Constant overal moeten achteraanzitten, van het kastje naar de muur gestuurd. Dit chronisch falen wil de KK na veel aandringen "goedmaken" met een dinercheque van 0,92% van het aankoopbedrag. Bespaar uzelf veel leed: koop hier geen keuken.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Levering niet goed”
Door Claudia van Steensel op maandag 17 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam Vierhavenstraat
Wat een goedkope troep krijg je geleverd. Hoekkast met verkeerde maat. Verkeerde combi oven waar je achter komt als je hem wil gaan gebruiken. Niet netjes afgewerkt. Passtukken die niet passen. Stootplint moet je zelf op maat maken. Dingen die ze vooraf beloven worden niet na gekomen. Ik moet toegeven de verkoper heeft hele goede verkooppraatjes eaar wij helaas zijn ingetrapt. Echt ik raad aan hier NOOIT een keuken te gaan kopen echt zo spijt. Ik hoop dat ze onze problemen nog gaan oplossen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 11 ervaringen
5,5
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 76 ervaringen
“Uitstekend”
Door J. Teubel op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
uitstekende begeleiding en service van de tekening tot het plaatsen. Het hele team verdiend een pluim Galil is mijn eerste contact geweest en die zat pas 3 weken in het vak, zijn enthousiasme was aanstekelijk en uiteindelijk heb ik hem persoonlijk de deal gegund.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geholpen”
Door Pierre en Lian op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Son
Na een tip gekomen bij Ad Pullens en zijn team. Ik kan niet meer zeggen super geholpen niks was teveel. En nu de plaatsing door monteur Marco super wat een klasse monteur. Puntje precies en nadat hij klaar was nog alles uitgelegd over de inbouwapparatuur. Wij zijn super tevreden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Frans van Horik op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Son
wij zijn erg tevreden over het verloop van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken. Alles volg plan verlopen.afspraken zijn netjes nagekomen. goed advies. Men neemt ruim de tijd om samen de keuken uit te zoeken en samen te stellen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door John op zaterdag 9 feb 2013 '13
Op maandag 4 februari 2013 is de door ons uitgekozen keuken geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden over de keukenkampioen zelf en de plaatsing van de keuken. Wij kunnen niet anders zeggen dan uitstekend. Ook zijn wij in Duitsland geweest naar de fabriek en in Tilburg voor ons keukenblad. Beiden waren eveneens een prima ervaring. Helemaal niets maar dan ook niets op aan te merken. Keuken is ook in prima staat geleverd. Daar bedoelen wij mee niets vergeten en alles was er zoals besteld. Kortom een prima opgeleverde keuken waarvan wij hopen er nog veel plezier van onze nieuwe keuken te mogen hebben. Slecht 1 klein minpuntje en dat was dat er bij de steunplaat helemaal onderin een stukje fineer is afgesprongen bij de plaatsing. Hierover is gebeld en men komt erop terug. Ook service is goed. Ook wij waren in eerste instantie erg sceptisch over keukenkampioen echter moeten wij eerlijkheidshalve bekennen dat dat onterecht is geweest. Wij raden Keukenkampioen aan als leverancier van uw keuken. Kan niet anders zeggen dan een uitstekende ervaring en wij raden u aan om de fabriek wel te bezoeken in Vlotho Duitsland. Echt een aanrader en u kijkt uw ogen uit. Gewoon erg goed. Doen Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Zeer blij mee”
Door Raymon op donderdag 26 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben een hele mooie keuken bij de keukenkampioen gekocht in purmerend. Een steinhaus keuken met eiland. Onze ervaring is uitstekend en we raden dan ook zeker deze vestiging aan. En we zijn top geholpen door verkoper Niels Van Eldijk.
Super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Superslechte service ofwel gluiperige klantvriendelijkheid”
Door Anna B. op dinsdag 15 apr 2014 '14 | vestiging Middelburg
Een inbouwapparaat bleek vanaf begin kapot en dan begint de ellende van kopen bij de Keukenkampioen, filiaal Middelburg. Overal zelf achteraan, en maar bellen en bellen, geen vervanging met ander nieuw apparaat, zoals het hoort. Europees consumentenrecht geldt niet voor Keukenkampioen Nederland. 'Bel even terug als het niet lukt bij Bauknecht', was de laatste handreiking. Die zeggen 'U moet toch echt bij de verkoper zijn". Als je dat daarna doet, terug bellen, krijg je in Middelburg continu 'alle lijnen zijn in bezet'. Nummerherkenning, want daarna met mobieltje zonder nummerherkenning gebeld en meteen wordt de telefoon opgenomen. Bah, bah, bah. Mijn advies: Geen risico nemen? Dan zeker geen Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
“Goede ervaring”
Door Drees op dinsdag 14 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Nieuwe keuken gekocht in Almere. Goed geholpen door verkoper Arwin. Uitstekende bezorging en plaatsing. Mooie kwaliteit van apparatuur en afwerking. Goede ervaring ervaring mt de keuken kampioen en een mooie prijs voor een goede keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect in orde”
Door Daniella op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Super vriendelijk personeel, deskundig geholpen en een super eindresultaat. Kortom we zijn dik tevreden! Wij kunnen iedereen aanraden om bij keuken kampioen Kaatsheuvel een keuken te bestellen! Ook de levering en de montage zijn perfect in orde gemaakt!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Visitekaartje”
Door Zieltjens op zondag 31 jan 2016 '16 | vestiging Cruquius
September 2015 hebben wij een huis gekocht en zijn op aanraden van fam. naarde Keuken Kampioen Cruqius gegaan. Wij hadden wel een idee maar daar was alles mee gezegd. Piet Kok was zeer enthousiast en heeft ons door de showroom geleid en had het over kleuren en materialen. Daarna de schets en invulling van apparatuur en kasten. Verbluffend. Een paar weken later hebben wij onze wijnkoeler samen met collega Robert nog ingetekend en wat kleine aanpassingen. 21 jan. 2016 is hij geplaatst. Fantastisch. Piet, Robert en de monteurs zijn een visitekaartje voor het bedrijf. Wij zullen zeker reclame maken. Met vriendelijke groet. Henk en Ria Zieltjens.
FOTO VAN ZIELTJENS
Contrast wit keukeneiland en zwarte wand
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed meegedacht bij bouw”
Door L Graumans op woensdag 17 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Ik heb een volledig nieuwe keuken aangeschaft voor in mijn nieuwbouw appartement. Dit heb ik gedaan voor aanvang van de bouw, waardoor het leidingwerk direct tijdens de bouw goed is gelegd. Door de Keuken Kampioen ben ik erg goed geholpen. ze hebben meegedacht, vragen gesteld, suggesties voor verbeteringen gedaan (zowel in kwaliteit als in praktische overwegingen) en goed geluisterd naar wat ik graag wil. Uiteindelijk heb ik daardoor nu een uitstekende keuken in m'n huis!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitgebreid geadviseerd”
Door Erwin en Mirna op donderdag 8 dec 2016 '16 | vestiging Groningen
Nemen de tijd voor een goed en uitgebreid advies met een praktisch resultaat! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Walter van de vestiging in Groningen. Toen we twijfels hadden, mochten we nogmaals op gesprek komen om onze plannen weer helemaal om te gooien. Er wordt naar je geluisterd en een passend advies gegeven. We zijn erg tevreden over de communicatie, de service en zeker over de geplaatste keuken. Resultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Deskundige begeleiding met een geweldig eindresultaat”
Door CvdW op donderdag 11 dec 2014 '14 | vestiging Son
Vriendelijke, betrokken verkoper die info omzet naar een perfecte keuken/duidelijke offerte. De keuken netjes bezorgd, gemonteerd en aangesloten. Geen service nodig achteraf. zeker aanbevelen. Het is een spannend traject met een perfect eindresultaat! Minpuntje:veranderen van bezorgtijd graag communiceren met de klant.
FOTO VAN CVDW
Het geweldige eindresultaat!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw review. We nemen uw feedback mee in de verdere verbetering van onze werkwijze. Met vriendelijke groet, Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 160 ervaringen
“Begon positief”
Door Tiny van de Pol op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Son
Onze ervaring met de keukenkampioen op zich begon positief. Nog voordat we samen binnenstapten zagen we een CBW sticker, een garantie voor koper en verkoper dat het dik in orde is en netjes geregeld bij deze winkel. Na binnenkomst werd er geluisterd, geadviseerd en bijgesteld. Op het eind van het gesprek begon het grote en zeer irritante aandringen om toch maar even de offerte te ondertekenen. We hebben herhaaldelijk aangegeven om e.e.a. te willen overdenken. Hier begon feitelijk al een ergernis. Uiteindelijk is de tekening aangepast, de offerte ondertekend, de keuken besteld en ingemeten. Wat vrij snel opviel was het aanbetalen van de keuken, hetgeen in de CBW voorwaarden duidelijk wordt uitgelegd. Men drong aan op een aanbetaling van 50%, niet conform de CBW voorwaarden die 15% aangeeft. Uitermate kwalijk is het gegeven dat ik als klant voor akkoord onderteken voor deze voorwaarden en vervolgens de Keukenkampioen dit compleet aan zijn laars lapt. Na over en weer gediscussieer is aanbetaald conform de voorwaarden. Voordat de keuken uiteindelijk geleverd werd was het de bedoeling dat het volledige bedrag betaald werd, weer totaal niet conform de CBW regels die 55% aangeeft. We hebben de keuze gemaakt te stoppen met deze discussie en het bedrag te betalen, helaas. Na aflevering bleek de maatvoering regelmatig af te wijken en heeft de monteur diverse malen e.e.a. pas moeten maken. De bovenlijst was door de inmeter gebombardeerd als zijnde een koof, hetgeen een foute bewoording bleek te zijn. Er was simpelweg geen koof maar een opstaande plank boven op de oude kastjes van de oorspronkelijke keuken, deze is meeverhuisd tijdens het afbreken van de oude keuken. De nieuwe bovenlijst is veel te smal ingemeten, daardoor niet geplaatst, waardoor we tegen lelijke afvoerbuizen aankijken. We zijn daarna in een discussie beland met de verkoper die iedere vorm van verantwoording bij ons blijft neerleggen en feitelijk niet voor de kosten op wil draaien. Vooropgesteld dat we niet de professionals zijn, niet hebben ingemeten en dus ook niet deze fout hebben gemaakt. Tijdens een van de eerste gesprekken hebben we samen heel duidelijk aangegeven dat de nieuwe bovenlijst van bovenkast tot aan plafond moet komen. Had een of andere koof er nog gezeten, dan nog had het aangeleverde materiaal niet gepast! Enkele malen zijn we inmiddels in de discussie terecht gekomen of we bij willen betalen voor het nieuw te bestellen materiaal! Wij hebben besloten om geen enkele Euro nog aan de Keukenkampioen te besteden op basis van ons vertrouwen dat inmiddels nihil is. De komende weken krijgen we diverse kennissen, vrienden, familie en collega's op bezoek. Er worden waarschijnlijk diverse foto's gemaakt en via de social media gedeeld. In deze mag de Keukenkampioen zich realiseren dat een positieve prestatie of wanprestatie heel snel landelijk is gedeeld en verspreid. Ook de discussie over het niet naleven van de CBW voorwaarde ga ik neerleggen bij de media. Al met al, hebben we ons de vraag gesteld of we iemand zouden adviseren om een keuken te kopen bij de Keukenkampioen? Wij hebben de keuze gemaakt om iedereen te adviseren om dit absoluut niet te doen.
FOTO VAN TINY VAN DE POL
Aanzicht boven de keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Verkooppraktijken”
Door V. Koper op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Helaas voor deze winkel een slechte beoordeling. Deze verkoper kon alleen maar over zichzelf praten. Ik zat er maar een beetje bij. Naar mijn wensen werd helemaal niet gevraagd. Het gesprek ging alleen maar over hoe goed hij is en de bonussen die hij kreeg voor het verkopen van keukens boven de 20.000 euro. Verder werden er met kortingen gesmeten alsof het niks was. De standaard prijzen zijn zo hoog dat er ook makkelijk korting gegeven kan worden. Als je het merk en modelnummer van de apparatuur op zoekt op internet zal je zien dat de prijzen behoorlijk lager zijn. Er wordt dus 40 of 50 procent korting gegeven op een prijs de 40% a 50% hoger ligt. Er werd op gepusht om ook direct te besluiten anders zou de aanbieding niet meer gelden. Als je een gladde verkoper zoekt met veel praatjes ben je bij het juiste adres, mijn advies zal dan wel zijn om pas na de gegeven korting te gaan onderhandelen. Wil je liever dat er eerlijk en netjes zaken wordt gedaan en waar ze luisteren naar jou wensen dan zou ik hier geen keuken kopen. ( ik vermoed zelfs dat ze de uitstekende recensies op deze website zelf hebben geschreven)
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Paulien Nieboer op dinsdag 12 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Ontzettend goed geholpen om binnen mijn budget toch alles in de keuken te krijgen wat binnen de wensen was. Keuken is prima geïnstalleerd. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Loos op maandag 11 aug 2014 '14 | vestiging Lelystad
Wij hebben een geheel nieuwe keuken gekocht, de service bij de vestiging in Lelystad was helemaal top. Je wordt er goed en vriendelijk op weg geholpen in de keuze van een prachtige keuken. Ook nemen ze hier de tijd om naar je wensen te luisteren en dit te verwerken in een passende aanbieding. De keuken is gemonteerd naar onze zin en wensen. Monteurs waren makkelijk in de omgang en hebben het netjes gedaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Filiaal is erg klantvriendelijk”
Door Sietse op maandag 14 sep 2015 '15 | vestiging Heerhugowaard
Keuken keurig geleverd en beschadigde deur wordt snel vervangen zegt Servicecenter toe. Keuken gekocht in Heerhugowaard bij een tijdelijk werkende Filiaal manager uit Zwaag. Deze komt chaotisch over en en wil graag zijn keuken verkopen en niet een keuken die wij in ons hoofd hebben. Uiteindelijk de keuken gekregen die wij wilden hebben. Telefonisch contact gehad na levering van onze keuken met filiaal manager. Helaas neemt deze geen contact meer op na belooft te hebben dit wel te doen. (Na 5 dagen nog niets gehoord). Het filiaal in Heerhugowaard is verder wel erg klantvriendelijk.

Naschrift Qasa: Edmon Keukens Heerhugowaard is opgegaan in Keuken Kampioen Heerhugowaard.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“keuken”
Door op den Velde op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel vakkundig geholpen, maar ook heel ontspannen. Samen werken naar een heel goed eind resultaat.
Het kiezen werd heel overzichtelijk en er werd gewezen op de vele mogelijkheden. De prijs , wat ook heel belangrijk is werd voor ons ook mogelijk. Wij zijn dus ook heel tevreden met z'on mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Geertje op donderdag 31 dec 2015 '15 | vestiging Son
Wij zijn super blij met onze prachtige keuken. Deze is precies zoals we hadden gehoopt. De uitstraling van onze witte hoogglans keuken met eiland heeft een exclusieve uitstraling. Alleen jammer dat er een klein krasje op de kookplaat zit. Dit heb ik pas enkele dagen na de plaatsing gemeld. Dit moet binnen 24 uur worden gemeld en dus valt dit buiten de garantie. De service is prima bij de keukenkampioen alleen jammer dat zo'n krasje niet wordt opgelost. Ik kan iedereen de keukenkampioen aanraden maar wil wel adviseren om de keuken na plaatsing goed te controleren op kleine oneffenheden.
FOTO VAN GEERTJE
REACTIE VAN SAMIRA
Mg ik vragen hoe duur deze keuken uiteindelijk was?
Reactie of foto toevoegen +132 bedankjes
“TOP”
Door J. Nieuwhof/ C. Duits op zondag 6 apr 2014 '14 | vestiging Almere
Wat een verademing na zeer slechte deal bij Brugman zijn wij voor de aanschaf van onze nieuwe keuken naar de Keukenkampioen gegaan, wij zijn daar zeer goed geadviseerd door Jeffrey Kortbeek we werden door hem eerlijk geadviseerd wat wel en wat we beter niet konden doen. Ook na de handtekening werd er nog met ons meegedacht en werden ook naderhand nog gebeld dat er een kleine wijziging moest plaatsvinden. De keuken is inmiddels naar tevredenheid geplaatst door een monteur van de Keukenkampioen (Kevin Looman). Kortom zeer tevreden over het geheel en NOOIT meer Brugman bij ons in huis
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen spijt van”
Door fam. Hermans op dinsdag 22 sep 2015 '15 | vestiging Son
Toevallig na een bezoekje aan ikea eens binnen gewandeld daar we toch aan het zoeken waren naar een nieuwe keuken. Verkoper kwam vragen of ie ons kon helpen (wat normaal is),helemaal niet opdringerig. Na even rond gekeken te hebben,zelf om wat informatie gevraagd en van het een kwam het ander. Afspraak gemaakt,keuken laten tekenen (niet simpel omdat we speciale wensen hadden) en uiteindelijk beslist om te kopen. Levering perfect op tijd,monteur de dag erna stipt,vriendelijk en bekwaam (en ik kan het weten). Al bij al nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing om bij keuken kampioen te kopen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Jeffrey op zaterdag 17 aug 2013 '13 | vestiging Heerlen
Bij Keuken Kampioen te Heerlen ben ik uitstekend geholpen. Het personeel is deskundig, klantgericht en vriendelijk. Tijdens het uitzoeken van mijn keuken werd er rekening gehouden met mijn specifieke wensen. Ook werd ik bij mijn keuzes goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en alternatieven. Zelfs na sluitingstijd kreeg ik nog steeds de volledige aandacht. Uiteindelijk heb ik de keuken tegen een scherpe prijs kunnen kopen en ben ik ook zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door René op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Van begin tot eind netjes geholpen. Mooie keuken gekregen. Even wat onduidlijkheden met betrekking tot het keukenblad maar die zijn netjes opgelost.
FOTO VAN RENÉ
REACTIE VAN RENÉ
Dit is het tweede deel van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet geloofwaardig”
Door An op donderdag 13 okt 2016 '16 | vestiging Nijmegen
In eerste opzicht wordt je goed geholpen. Ze denken met je mee, zijn behulpzaam. Dit is als prettig te ervaren. Maar dan komt het, de prijsonderhandeling! Vanuit de verkoper wordt het op dat moment dwingend. Hij maakt een mooi prijsje maar je moet wel meteen ja of nee zeggen. Als je dan vervolgens nee zegt, gaat hij op gegeven moment nog lager met de prijs, maar ook zo laag dat het niet meer geloofwaardig is. Ben benieuwd hoe vaak ik nog nee had moeten zeggen om de keuken gratis te krijgen. Kortom totaal niet geloofwaardig en dwingend. We hebben de keukenkampioen als zeer vervelend ervaren, daardoor niks gekocht. Wij gaan verder kijken en zeker niet kopen bij keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door Barbara Ponsteen op donderdag 13 aug 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel blij met het goede advies van de keukenadviseur! De apparatuur en de deurtjes etc zijn van goede kwaliteit. Goede service bij het monteren. Ook problemen worden adequaat opgelost. In ons geval met een tijdelijke kraan en tijdelijke kookplaat zodat je de keuken wel direct kunt gebruiken.
REACTIE VAN MONIQUE DE ZEEUW
U vind het positief dat dingen verkleuren en dan vervangen worden. Nieuwe keukens horen helemaal niet te verkleuren, ookniet na 10 jaar.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door R. Wijnstra op zaterdag 3 okt 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Goede begeleiding, duidelijke uitleg, goede planning en service, nette aflevering en plaatsing. Bij problemen een snelle reactie en service. De keuken is precies geworden zoals we met de verkoper uitgetekend hebben, wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Kemal op donderdag 19 nov 2015 '15 | vestiging Lelystad
Zeer goede service en afhandeling. Alles is tot op de puntjes goed geregeld. Bereikbaar voor vragen en er word ook gewoon tijd gemaakt voor de vragen en anders word je teruggebeld. Al met al top en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect.”
Door Frensch op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Son
Onze keuken na uitvoerig overleg met de adviseur gekocht. Aflevering was perfect op tijd en het afleveren ging geheel naar wens. Monteur was precies op tijd en begon direct aan het monteren van de keuken. Was een vriendelijk persoon en werkte flink door. Alle vragen werden beantwoord tijdens het monteren. Na montage uitleg gehad, wat eigenlijk niet nodig was na onze vragen. Onze ervaringen met de Keuken Kampioen waren zeer positief.
FOTO VAN FRENSCH
Keuken na eindmontage
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Froukje op donderdag 28 apr 2016 '16 | vestiging Groningen
We hebben een keuken gekocht waarbij we heel goed geadviseerd zijn, er goed en helder gecommuniceerd is, de (ingewikkelde) montage perfect uitgevoerd is en de kleine onvolkomenheden vlot en correct opgelost zijn.
FOTO VAN FROUKJE
Grote greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prijs”
Door Sonja van den Bogaard op zondag 22 nov 2015 '15 | vestiging Cruquius
Vorige week gebeld door de Keukenkampioen. Ik was de duizendste bezoeker en had een prijs gewonnen. Die moest ik ophalen in de showroom. Afspraak gemaakt voor vandaag 12.00 uur. Op tijd vertrokken voor de rit van 80 km. Bij aankomst vroeg men mij even te wachten met een kopje koffie. Toen er na een half uur nog niemand kwam heb ik gevraagd wat er zo moeilijk was om mij de prijs te overhandigen. Toen kwam de aap uit de mouw. De prijs bestond uit extra? Korting bij aankoop van een keuken. Maar er was niemand beschikbaar om mij te woord te staan. Hoe zo afspraak? Met Keukenkampioen valt geen afspraak te maken en ze maken je blij met een dooie mus!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw van den Bogaard, bedankt voor het delen van uw ervaring. We betreuren het dat u deze ervaring heeft opgedaan. Excuses hiervoor, dit is absoluut niet netjes gegaan. Nogmaals excuses voor deze ongemakken, mocht ik u toch nog ergens mee van dienst kunnen zijn verneem ik dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken Kampioen”
Door Familie P. op woensdag 1 apr 2015 '15 | vestiging Cruquius
Keuken aankoop ervaring had beter gekund. Indrukken van keuken elementen te kort geschoten, werd naar ons idee te snel afgehandeld en in een te korte tijd. Dit om de keuken toch naar ons idee te snel te verkopen. Daarna gelukkig een paar keer terug geweest om alles goed op een rijtje te zetten en helemaal naar ons zin te maken.

Eerdere ervaring van 16 februari 2015: Keuken uitgezocht bij de keuken kampioen, prettig geholpen, soms iets geprest, maar toch ons eigen model en materiaal uitgezocht. Verschillende keren terug geweest voor wijzegingen aan te brengen, was geen probleem, altijd wel netjes geholpen. Keuken op tijd bezorgd en perfect geplaatst. Klantenservice altijd vriendelijk en op tijd. Na service ook goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voldoet aan onze verwachting”
Door B.van Duikeren op woensdag 27 jan 2016 '16 | vestiging Cruquius
De keuken die geplaatst is voldoet aan on ze verwachting, leuk geinformeerd door de adviseur. Werkzaamheden Voor en Van het plaatsen van de keuken goed uigevoerd een Klein minpuntje is het zelf opruimen van het verpakkingsmateriaal.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door R S op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Erg prettige winkel, vriendelijk,deskundig personeel en alle tijd met ontwerpen en uitzoeken. Ook als je een dag later toch nog iets wilt veranderen hebben ze weer alle tijd voor je! Keuken geleverd op afgesproken tijd en keurig geplaatst! Keukenkampioen Emmen zou ik echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Normaal verlopen”
Door Kinderdagverblijf Twinkle op maandag 27 apr 2015 '15 | vestiging Heerlen
Het maken van een keukenplan verliep normaal. We hadden zelf al een schets en hadden hier niet veel hulp bij nodig. Over het plaatsen van de keuken zijn wij heel erg tevreden. Een nette monteur die zijn vak verstaat. De draairichting van de deur van de ijskast was niet goed. De monteur werkte oplossingsgericht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij met service”
Door wilma van dijk op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Groningen
ik heb bijna twee jaar geleden mijn keuken gekocht en ben er heel erg blij mee ,nu zag ik in een keer een beschadiging op een kastje hoe hij erop komt ik heb geen flauw idee,vanmorgen keukenkampioen gebeld of er een nieuw frontje zou kunnen komen ,tot mijn verbazing ging dit gewoon onder garantie ,ik ben een blije zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen offerte gehad”
Door Yvonne op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Rotterdam Watermanweg
Ruim 4 weken geleden hadden we een afspraak bij Keukenkampioen Alexandrium Rotterdam. Op zich een aardige verkoopster. We hebben daar een paar uur gezeten en waren heel tevreden met de tekening van onze nieuwe keuken. Eind van de week konden we de offerte verwachten. Dat werd wel erg lang wachten..... Na 4 weken nog geen offerte. Maar weer even langs gegaan bij de Keukenkampioen en de verkoopster opgezocht. " Oeps, ben jullie helemaal vergeten....., het plan ligt nog in m'n bakje, sorry". Nee voor ons dus geen Keukenkampioen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aardig”
Door E. de Fijter op woensdag 16 dec 2015 '15 | vestiging Rotterdam Vierhavenstraat
Aardige verkoper. Wel af moeten dingen om tot een redelijke prijs te kopen. Wijzigingen werden goed en snel opgelost. Supergoede en secure monteur. Tijdens het plaatsen bleken er een paar onderdelen niet aanwezig/ verkeerd te zijn. Dit werd goed opgenomen en opgelost. Keuken is prima naar ons zin.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden ermee”
Door Anja Leerintveld op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Den Bosch
Fijn geholpen door beide Stefan's, dachten goed mee en geen irritant 'gladde' verkooppraatjes. Ook achter de schermen telefonisch goed contact gehad, pro-actieve medewerkers. Bestelling goed geleverd en netjes gemonteerd, alles conform afspraak dus erg tevreden! Een aanrader dus ;-)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door E L Bal op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring is super, ben geholpen door Didi en dat was een heel leuke ervaring, Didi geeft je goed advies en denkt met je mee! De keuken is op tijd bezorgt en nog dezelfde dag gemonteerd, Ik zal zeker de Keuken Kampioen aanbevelen.
FOTO VAN E L BAL
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Schade aan glasplaat”
Door John Koel Facilities op donderdag 7 apr 2016 '16 | vestiging Almere
Dure keuken gekocht bij Keukenkampioen Almere. Na 22 maanden (in de garantie) een schade aan mijn inductie kookplaat gemeld. Mijn oordeel is dat het geen gebruikers schade maar een ondeugdelijke glasplaat. Oordeel van Whirlpool, gebruikers schade geen vervanging. Ik ben met Keuken Kampioen Almere in overleg gegaan ( 4 maanden lang). Deze zegt zich achter het oordeel van Whirlpool te stellen. Ik werd heel boos in de showroom, en toen werd er een monteur van De Keukenman naar mij toe gestuurd voor een second opinion. Deze monteur zegt hetzelfde als Whirlpool. (gebruikers schade) Ik ben het niet met zijn oordeel eens en hij zegt dat het niet te bewijzen valt of ik gelijk heb of dat hij gelijk heeft. Nu mijn conclusie is: wel graag een keuken verkopen, maar afschuiven als er binnen de garantie iets niet goed is. Waardeloze after sale's. Arrogante houding van het hele bedrijf inclusief "klantenservice" en verkoopvestiging. Mijn advies koop nooit een keuken bij Keuken Kampioen.
FOTO VAN JOHN KOEL FACILITIES
Schade aan inductie kookplaat van Whirlpool
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Correct geholpen”
Door P. Rozema op donderdag 8 okt 2015 '15 | vestiging Groningen
Het personeel die mij hebben geholpen in de vestiging Groningen was vriendelijk en terzake kundig. Ze zijn correct en komen hun afspraken na. Ze checken telefonisch wanneer hun iets in de bestelling niet duidelijk is om fouten voor de klant en voor hunzelf te voorkomen. Bij vragen van mij omtrent de montage werd ik uitstekend geholpen, zowel telefonisch als bij een bezoek aan de vestiging. Alle vragen konden naar tevredenheid worden beantwoord.
FOTO VAN P. ROZEMA
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“men komt afspraken niet na”
Door Sylvia d'Hane op dinsdag 16 sep 2014 '14 | vestiging Purmerend
Wij kochten een keuken, normale prijs 7700,- met hoofd vestiging de deal gemaakt voor 5000,-. Wij wilden de vaatwasser niet en enkele kastjes.. Toen werd de keuken geleverd en gemonteerd.. en kwamen we erachter dat men de 4 grote lades vervangen had door gewone keukenkastjes en 2 kleine lades.. De verkoopster vond het maar normaal want dat was de deal voor dat bedrag.. Dat was de deal dus niet.. een goede leerschool, heel goed opletten wat je koopt, maak er foto's van en alles zwart op wit.. anders heb je achteraf een probleem want nu zijn ze niet meer thuis in Purmerend.
FOTO VAN SYLVIA D'HANE
de geleverde keuken 2 kleine lades
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Redelijk goede ervaring”
Door John Warners op maandag 11 apr 2016 '16 | vestiging Groningen
goed geholpen, redelijk meegedacht. We hebben 2 keukens gekocht. 1e keuken was een onderschikte keuken maar daar hadden we toch graag wat meer aandacht voor willen hebben gehad. We hebben nooit geen goede terugkoppeling gehad over keuzes (handgrepen en kranen) Dit kwam wel weer ten goed voor de 2e keuken...al had hier ook wel wat zaken voorgesteld kunnen worden. Al met al wel een goed gevoel over deze vestiging
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geholpen”
Door David en Charlotte op maandag 6 apr 2015 '15 | vestiging Son
Zojuist hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Helen de Groot van Keuken Kampioen. Helen heeft ons geweldig goed geholpen. Klantvriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. Er werd goed met ons meegedacht en Helen had allerlei handige tips voor de indeling van de keuken. Wij zijn super blij met het eindresultaat (ook prijstechnisch) en wij kunnen zowel Keuken Kampioen als Helen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfecte keuken, sterk gericht op verkoop”
Door H,Kuiper op vrijdag 21 okt 2016 '16 | vestiging Groningen
we zijn heel goed geholpen en heel vriendelijk ( als ze maar verkopen ) is ook geen probleem. keuken is perfect. we hebben een klus bedrijf ingehuurd om stroom en water leidingen te verleggen toen de montage monteurs kwamen zeiden ze dat de afvoer leiding te groot 50 mm ipv van 40 mm heeft mij € 100 gekost materiaal heb ik zelf gehaald, dat geld hebben de heren volgens zelf in de zak gestoken want wij hebben dat bedrijf nog gebeld en die wisten van niks. voor de rest keuken is mooi geworden service is super goed alleen wat ik heel jammer vind dat er geen een na bespreking is geweest , ik heb hun wel daar over gemaild maar helaas nooit weer wat gehoord.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“snel en netjes”
Door rpj. meijer op woensdag 5 nov 2014 '14 | vestiging Almelo
Geholpen door 2 nette verkopers met ervaring luisteren naar de wensen van de koper, goede en nette bezorging, vlotte monteurs met goede kijk op de problemen die ze tegen komen. ben vol lof over de keuken goede kwaliteit en degelijk.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afrader”
Door Fam van Marle op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Delft
Absoluut geen KK meer. De verkoper zou ook de " Kleine letters" met de Kant mee moeten lezen. Voor €1,- kan de keuken geplaatst worden. Blijkt dat bij het plaatsen vd keuken " niets " wordt aangesloten. Op de dag dat de keuken wordt geplaatst komen wij er achter dat voor het aansluiten van alle apparatuur er extra €375,00 betaalt moet worden. Voor het aansluiten vh gasfornuis is een afwijkende maat aangeleverd. Zeer teleurstellend. Dit bedrijf aanraden? Née afraden!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“TOP !!”
Door Rita Hollenberg op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Delft
Prima adviseurs, zeer goed luisterend naar onze wensen. Namen ook alle tijd om alles uit te leggen, kregen zelfs een kleine lunch aangeboden. Na een week toch nog een keer teruggegaan omdat we toch een iets andere kleur wilden....geen probleem en ook goed advies. Inmeten ook prima, daarna hebben we zelf de klantenservice gebeld i.v.m. leveringsdatum en werden daar ook zeer goed geholpen. De keuken werd keurig op tijd geleverd en de volgende dag gemonteerd door 2 vakkundige monteurs! Al met al zijn wij zeer tevreden!
FOTO VAN RITA HOLLENBERG
Heel blij met onze keuken!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zijn er blij mee”
Door W Rozeboom op donderdag 12 nov 2015 '15 | vestiging Duiven
Super goed geholpen in de winkel bij het maken van een nieuw ontwerp van onze keuken, met uiteindelijk een goede prijs en binnen ons budget. Bezorging en montage is erg soepel en netjes verlopen. We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door A.Husken-Booy op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Zwolle
We hebben een keuken gekocht.Daarbij zeer prettig en goed geholpen. Ze hadden echt alle tijd voor ons. Alle informatie was ook steeds prima.
De keuken is keurig geplaatst door een ervaren en zeer prettig persoon.We hebben wat dat betreft alleen maar lof zoals alles verlopen is bij Keukenkampioen Zwolle. We kunnen deze zaak dan ook beslist aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Alie louwsma op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Ik heb in keuken gekocht. Werd met mij meegedacht waardoor we kwamen tot in goed resultaat binnen het budget. Alles werd op tijd en op de afgesproken tijd geleverd. Ben goed geholpen en alles is naar tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Van Heel Goed naar Drama”
Door Remco op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
In augustus gingen wij ons oriënteren op de keuken van onze nieuwe woning. Als eerste bij de Keukenkampioen binnengestapt en door goed handelen van de bedrijfsleider zijn wij toen naar tevredenheid tot elkaar gekomen. We hadden niet verwacht zo snel een keuken te kopen, maar als het gevoel goed waarom niet. Na 1 week kregen wij de order bevestiging en toen begon wat we toen nog niet wisten een vervelende lange weg te gaan om alles op orde te krijgen. Het begon met een simpele fout nl. de verkeerde kleur van de kasten en het verkeerde type koelkast. De verkoper wist het gesprek nog goed te herinneren maar had geen idee hoe het fout heeft kunnen gaan. Koelkast was niet meer leverbaar, op internet overal nog te vinden, en uiteindelijk bleek via het hoofdkantoor toch mogelijk om te leveren. Bij navraag of de afwerking rondom de gaskookplaat hittebestendig was bleek dit niet zo te zijn. Op het leidingschema advies (waaraan geen rechten ontleent kunnen worden) stond een WCD aansluiting op een bepaalde hoogte geadviseerd. Ik vroeg daarop hoe breed of de koof van de afzuigkap was om te zien of dit eroverheen viel. Koof??? zat niet in de order. Na diverse gesprekken en inmiddels contact met de vestigingsmanager kregen wij de hitte beschermende afwerking en de koof. Goed opgelost. Op het advies stonden 2 WCD aansluitingen achter een kast geadviseerd op 1,90 hoog, ruimte van 3cm achter de kast. Ik heb een steker opgemeten en die was ruim 3,5cm. Ik heb dit nagevraagd en de reactie van de verkoper was dat als wij een gat in onze kasten willen wij hun advies moeten volgen anders moeten beide WCD op 5cm hoogte onder de plint komen te zitten. Wat een advies ???!!?!??!?!? Zonder navragen hadden wij 2 gaten in onze nieuwe keuken gehad. Wij hebben een grote oven met daarnaast een stoomoven die kleiner is. Volgens de verkoper kon dit niet mooier afgewerkt worden, wat zelfs bij de IKEA wel kan. Ik heb ook dit uitgezocht en via een folder zag ik een afbeelding waarop een mooie afwerking stond. Dit wederom met de vestigingsmanager opgenomen en dit bleek een warmte lade te zijn. Door alles wat er al gebeurt was kregen wij deze lade van de keukenkampioen. Eerlijk gezegd vonden wij dit heel netjes. In het kader fouten kunnen gemaakt worden gingen wij met volle moed naar de levering. Op de bevestiging en tekening was alles aangepast maar bij de levering bleek toch de verkeerde kast te zijn geleverd, de lade kon niet gemonteerd worden. Ook heeft de verkoper 2 verschillende programma's verkocht waardoor er kleur- en hoogteverschil zit tussen de 2 ovens. De juiste kast wordt netjes besteld en omgeruild. Een nieuwe afspraak gemaakt en tussen 10 en 14 uur zouden de monteurs de kast komen omruilen. Ik heb om 14.15 maar eens gebeld waar ze bleven. Antwoord: ze hadden 20 min. vertraging en komen eraan. Goed, om 14.35 waren ze er en 16.50 vertrokken. Probleem kleur- en hoogteverschil is er nog steeds en de lade gemonteerd steekt ver uit t.o.v. de andere apparaten. Ook weer melding van gemaakt. Er komt een Bauknecht monteur kijken naar de lade en die was na 5 min. weer vertrokken. Hij kon hier niks aan doen, was een gammel apparaat en gaf zelf aan dat hij zijn keuken bij de IKEA heeft gekocht omdat de kwaliteit daar beter is. Deze man werkt voor Bauknecht en zegt dit !!! Het gevoel over deze keuken wordt niet echt beter. Nieuw voorstel ontvangen van een over in hetzelfde programma als de stoomoven. Daar zou je blij mee zijn zou je denken, maar het front van deze oven is compleet anders, dus geen kleurverschil maar je ziet 2 compleet verschillende apparaten naast elkaar. Dat is juist niet de bedoeling bij een compleet nieuwe keuken. Wij hebben dit voorstel geaccepteerd op de voorwaarde dat de stoomoven ook gewijzigd wordt. Heb daarop nog geen reactie ontvangen. Wij hebben onszelf door alle problemen al een aantal keer uitgenodigd in de winkel, maar dat lijkt men niet te willen. We worden doorverwezen naar het hoofdkantoor in Waalwijk. Bauknecht heeft wederom gebeld dat ze nog een keer langs willen komen, maar wat ze komen doen is ook voor hun een raadsel. De keuken is 20 feb. geleverd en we leven nu 7 april en nog steeds is het niet goed. Voor ons gevoel moeten wij veel te veel vragen en kunnen wij niet uitgaan van hun deskundigheid. Ondanks dat bepaalde zaken goed zijn opgepakt is het gewoon te veel. Veel te veel zaken gaan mis. Wij zijn dan ook heel benieuwd waar dit eindigt en vertrouwen toch op een goede afloop.

Van een Kampioen is voor deze keuken zeker geen sprake. Had ik de monteur maar eerder gesproken, hadden wij zijn advies om bij de IKEA te kopen kunnen volgen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kunnen niet optimaal genieten”
Door Mengerink op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Zwolle
Wij kunnen nog steeds niet optimaal genieten! Stuk uit het aanrechtblad (graniet) verkeerde kleur kasten geleverd, deurtjes sluiten niet goed, gaatje verkeerd geboord in kast en dichtgemaakt met vloeibaar hout, plateau (graniet) voorzetwand verkeerd geleverd, kras op de afzuigkap. vaatwasser stuk. Echt niet leuk. Zou allemaal goedkomen, medewerker Zwolle zeer aardig, ongeveer een week of 3/4 duurde het. Nu net bericht gekregen dat het pas 28 oktober kan. Dat vanaf 9 september. We kunnen niet verven/tegels plakken, heel vervelend! Gehoopt dat dit toch anders had gekund. Je kijkt er zo naar uit. Echt heel vervelend!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Mengerink, bedankt voor uw bericht! Vervelend dat er een aantal zaken verkeerd zijn gegaan. Echter geeft u aan alleen op woensdag een afspraak in te kunnen plannen. Helaas kunnen wij niet eerder naar u toekomen dan woensdag 28/10, tenzij u een andere dag wel kunt. Mocht dit toch te realiseren zijn horen wij dit graag! Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN MENGERINK
Wij kunnen wel eerder echter uw medewerkster gaf aan dat de allereerste mogelijkheid was de 27e. Daarop gaven wij aan dat wij die dag niet kunnen. Eerder kon niet. Vandaar dat wij zeiden dan graag de 28e
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer, mevrouw, Inmiddels heeft mijn collega u telefonisch benaderd en staat de afspraak ingepland voor aanstaande zaterdag. Hopende u naar tevredenheid te hebben geholpen! Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door Rob en Yvonne op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Duiven
Goede service en afhandeling alleen de cadeau actie (Apple bon) liet te wensen over maar ook dit is na een beetje druk uitoefenen (dreigen met annuleren) goed opgepakt. Kortom wij zijn tevreden. De plaatsing is zeker professioneel uitgevoerd mensen met verstand van zaken
FOTO VAN ROB EN YVONNE
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed verlopen”
Door A.H. van Marwijk op maandag 2 nov 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Mooi en goed ingerichte en overzichtelijke showroom. Een zeer goede keukenadviseur, deskundig. De voorwerkzaamheden, zoals oriëntatie op verwijdering en planning op het aanbrengen van leidingen enz. en de werkwijze van het verwijderen van de vorige keuken waren absoluut goed te noemen. Het advies en de deskundigheid was gewoon heel goed. De stukadoor heeft zijn werk perfect gedaan en gaf tevens goed advies over de afwerking, zoals waterafstotende muurverf aanbrengen. Er werd netjes gewerkt en opgeruimd. Bij het afleveren van de nieuwe keuken werd alles gecontroleerd. Het aanbrengen van de nieuwe keuken is goed verlopen en op tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Gerrit en Marga van de Glind op dinsdag 29 dec 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden over Keukenkampioen Almere. Een heel aardige verkoper Omar met verstand van zaken. En aardig personeel, hebben op vrijdagavond meegegeten toen we er met zijn drietjes rond 18.00 uur nog zaten. Mijn grootste angst was of alles wel in orden zou komen met plaatsen. Omar verzekerde dat alles goed zou komen en inderdaad alles was in 1 x goed. Bij plaatsing bleek er een deukje in de afzuigkap te zitten. Er werd gebeld naar Waalwijk en in de middag kwam er een busje om de afzuigkap om te wisselen, goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden wel tegenvaller gehad”
Door Christina Klijn op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Tiel
Na een gesprek met de verkoper werd er beloofd dat de kast in een kleine formaat leverbaar was zonder extra kosten dit bleek later niet het geval te zijn dus dat was een tegenvaller. We zijn zoals de keuken er nu bijstaat heel tevreden over dus we zouden het bedrijf zeker aanraden aan mensen die we kennen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Juist positieve ervaring”
Door annemieke op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij hebben juist hele positieve ervaringen wt betreft de materialen en de garantie. De lijsten hadden na twee weken kleine verkleuringen en het werd tot volle tevredenheid op gelost . Zelfs na een jaar toen het weer optrad hebben we compleet nieuwe lijsten inclusief deurtjes gekregen .Super service
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Margreet Nooij op donderdag 23 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Ik ben uitermate tevreden met de keukenkampioen/ Purmerend. Werd zeer prettig geholpen door Rachid, en ook de receptioniste Katinka geef ik een hele dikke pluim. Wat een fantastische gastvrouw. de keuken is met goed nadenken, i.v.m. de financiële mogelijkheden van mij, door Rachid goed aangepast. Alles wat ik wilde hebben is er in gekomen. Afspraken met opmeten en afleveren zijn zonder een probleem voor elkaar gekomen. Zeer prettige monteurs die heel hard werkten. Ze zagen dat er een butsje op mijn nieuwe kraan zat en hebben meteen naar Waalwijk gebeld en binnen 2 uur werd hij met spoed bezorgd. Klasse. Voor mij is de keukenkampioen/Purmerend een 10 waard!!!
FOTO VAN MARGREET NOOIJ
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Levering keuken”
Door breuking op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Heerlen
keuken door Keuenkampioen laten inmeten,keuken gisteren geleverd, problem begint, werkblad is te smal, bellen, bellen, bellen, oplossing Servies Monteur komt morgen kijken wat hij doen,monteur vandag 7:30 geweest kan keuken niet plaatsen werkblad te smal, bellen, bellen, bellen, nieuw vorstel van Keukenkampioen , minimaal 2 weken wachten op nieuw werkblad en dan nieuwe afspraak voor plaatsen,
woning vol met keuken, moet verhuizen maar heb geen keuken maar kan ook nu mijn eigen spullen niet kwijt in woning, 10 weken gewacht op deze keuken en alles voraf moeten betalen, inclusief montage en aansluiten, wat nu Keukenkampioen? wie gaat de kosten van verschuiven verhuizing betalen? wie betaald het nieuwe werkblad? nu zeggen ze dat ik ook 250€ moet bijdragen aan nieuw werkblad, lijkt me niet redelijk.
REACTIE VAN BREUKING
moet nu tot 8.07.2015 wachten tot plaatsen van keuken met hopelijk het juiste werkblad met juiste maatvoering,verhuizen moet ook 2 weken later,heb geen idee hoe dat nu verder moet,ben behoorlijk van slag excuses voor taalfouten of spelling,
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Breukink, bedankt voor uw feedback, vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik de status kan inzien. U kunt deze sturen via webcare@keukenkampioen.nl. Alvast bedankt! Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN BREUKING
De montage en levering gebeurt nu pas 16.07.2015 ,weer uitstel en smoesjes,wacht nu al weer uren op telefoontje van directie maar helaas lijkt er geen urgentie te zijn, moet de meubels nu maar opslaan en hopen dat 16.07.2015 en het juiste werkblad en monteurs aanwezig zijn,
REACTIE VAN QASA.NL
De reviewer heeft aangegeven nog geen juist afgewerkt werkblad te hebben ontvangen. Verdere discussie gesloten door Qasa.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Laten het afweten”
Door S. Nijenhuis op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Zes jaar geleden een keuken gekocht bij keukenkampioen. Alleen maar ellende. Een afzuigkap die niet recht was en nog steeds niet is, ook niet na een aantal keren vervangen te zijn. We hebben uiteindelijk maar geaccepteerd dat we gewichten op de zijkant moeten zetten om geen afzuigkap in de vorm van een "smiley" te hebben hangen. Glazen deurtjes die losraken, 2 ovens naast elkaar die steeds van tijd raakten ("dan moet u ook geen 2 ovens naast elkaar hangen" was het antwoord van de monteur). En nu valt de folie van de deurtjes onder de ovens. Ik heb bij aanschaf van de keuken gevraagd of dit kon met de ovens boven kastdeuren en ja, "want ze plaatsen dit altijd zo". Ik snap waarom: na 6 jaar kun je een nieuwe keuken kopen .... maar voor ons geen Keukenkampioen meer .....
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Tip voor nieuwe kopers: niet doen”
Door Martijn Koolloos op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Delft
In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen... Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken ("te druk", "valt niet binnen zijn takenpakket"). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000 € is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Montage erg netjes”
Door Hendrik op zondag 22 jan 2017 '17 | vestiging Tiel
Wij hebben een keuken besteld bij keuken Kampioen in Tiel, na een gesprek met de heer Harm van Kerkhof de offerte getekend en een inmeetafspraak gemaakt deze kwamen ze keurig na maar er moesten wel een hoop leidingen verlegt worden, wij hebben dit door de loodgieter laten doen en toen kwamen ze de keuken brengen en de dag er na kwamen installeren, alleen hadden wij een hogere onder plint besteld zodat de keuken wat hoger komt te staan, alleen deze plint zat er niet bij. de monteur begon met het neerzetten van de keuken en ik kan niet anders zeggen dat deze jongens erg netjes werken, de hele vloer in de keuken en woonkamer was afgedekt met karton zodat ze niks konden beschadigen. de monteur heeft ook gelijk gebeld met het kantoor dat de plint niet meegeleverd was. deze hebben ze twee weken later eronder gezet en zijn ze keurig de afspraken nagekomen, ik heb nog een bos bloemen gekregen omdat het niet goed gegaan was.
FOTO VAN HENDRIK
Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“7 keukenbladen”
Door de Vries op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Ruim twee jaar bezig geweest met een keukenblad, totaal 7 keukenbladen gekregen. Zij kunnen hun eigen facturen niet meer raadslagen. Tot op heden nog steeds geen keurig aanrechtblad. Keukenkampioen kampioen in keukens maar NIET IN AANRECHTBLADEN.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (8 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (29 ervaringen), Antennestraat 88, Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Rijnhavenkade 2, 2404 HB Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (15 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (15 ervaringen), Arena Boulevard 212, Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (3 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
hBreda (30 ervaringen), Grenssteen 7, Breda, tel 076 - 542 29 20
iCruquius (30 ervaringen), Cruquiusplein 48, Cruquius, tel 023 - 547 61 10
jDelft (14 ervaringen), Leeuwenstein 31, Delft, tel 015 - 285 57 77
kDen Bosch (7 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
lDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, Den Haag, tel 070 - 381 75 21
mDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51F, Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
nDrachten (10 ervaringen), Dr. Martin Luther Kingsingel 48, Drachten, tel 0512 - 53 70 16
oDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
pEde (8 ervaringen), Galvanistraat 59, Ede, tel 0318 - 63 13 81
qEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, Emmen , tel 0591 - 63 51 55
rEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
sGeleen (4 ervaringen), Hofdwarsweg 71, 6161 DE Geleen, tel 046 - 423 30 49
tGoes (5 ervaringen), Marconistraat 28, Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (18 ervaringen), Sontweg 1-2, Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (19 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (6 ervaringen), Duwboot 61, Houten, tel 030 - 636 10 12
zKaatsheuvel (21 ervaringen), Amerikastraat 14, Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
a1Leeuwarden (19 ervaringen), Schenkenschans 1, Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
b1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
c1Middelburg (10 ervaringen), Mortiereboulevard 28, Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
d1Mijdrecht (3 ervaringen), Industrieweg 38, Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
e1Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
f1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
g1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
h1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 37a, Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
i1Rotterdam Vierhavenstraat (3 ervaringen), Vierhavenstraat 29, Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
j1Rotterdam Watermanweg (17 ervaringen), Watermanweg 227, Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
k1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10c, Sneek, tel 0515 - 41 25 44
l1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4139, Meubelplein Ekkersrijt, Son, tel 0499 - 76 70 13
m1Spijkenisse (18 ervaringen), Lucebertstraat 2, Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
n1Tiel (8 ervaringen), Buitenbulkweg 7, Tiel, tel 0344 - 62 74 10
o1Utrecht (30 ervaringen), Zeelantlaan 55, Utrecht, tel 030 - 267 00 06
p1Weert (7 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
q1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, Woerden, tel 0348 - 42 27 22
r1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
s1Zwaag , De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
t1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37b, Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.