Feedback
6,6

Keuken Kampioen

Score uit 602 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
47 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Ervaringen
Er zijn 602 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren249 ervaringen
4 sterren151 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren24 ervaringen
1 ster136 ervaringen

Per vestiging:
“Annulering”
Door Klos op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Cruquius
Hmmm ik word wel erg verdrietig van de reacties, maar ervaar nu hetzelfde. Vandaag op afspraak geweest samen met mijn partner. We waren daar met de intentie om te kijken en ideeën op te doen. Nog niet om een beslissing te maken. We werden vriendelijk ontvangen. We hadden goed in beeld wat wij allemaal wilde. Uiteindelijk kregen wij een offerte. Deze was vele malen duurder dan wij voor ogen hadden. Maar er kon alleen nog vandaag 40% korting vanaf op het apparatuur en montage zou maar 1 euro kosten. Onder deze druk en het feit dat we haast hadden moesten we een beslissing maken. Fout van ons. We hebben een verkeerde beslissing gemaakt. Op hun website staat dat de actie geldig is tot 4 februari 2018. Dus ze hebben tegen ons gelogen. Ik voel me erg genaaid door hun als het nodig is ga ik een rechtszaak niet uit de weg.
REACTIE VAN KLOS
Inmiddels gister een reactie gekregen van het hoofdkantoor. Dit duurde erg lang omdat niemand mijn email had opgepakt. Daar heb ik echt drie keer voor moeten bellen. Nu toch uiteindelijk een reactie maar niet op de klacht en reden van annulering. Zij geven aan omdat we binnen twee dagen hebben geannuleerd kan dit gewoon kosteloos. Dus dat is goed afgelopen voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte gehad”
Door Yvonne op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Ruim 4 weken geleden hadden we een afspraak bij Keukenkampioen Alexandrium Rotterdam. Op zich een aardige verkoopster. We hebben daar een paar uur gezeten en waren heel tevreden met de tekening van onze nieuwe keuken. Eind van de week konden we de offerte verwachten. Dat werd wel erg lang wachten..... Na 4 weken nog geen offerte. Maar weer even langs gegaan bij de Keukenkampioen en de verkoopster opgezocht. " Oeps, ben jullie helemaal vergeten....., het plan ligt nog in m'n bakje, sorry". Nee voor ons dus geen Keukenkampioen!
Reactie of foto toevoegen
“Pro actief”
Door J. Kaptein op woensdag 11 feb 2015 '15 | vestiging Purmerend
Een keuken kopen is geen klein klusje. Vanaf de eerste kennismaking staat iedereen voor u klaar. De verkoopster enthousiast en goed advies. Perfecte informatiestroom gedurende gehele traject. Zelfs pro-actief door tussentijds contact vanuit de fabriek. Tijdige alerts voor actiemomenten. Perfecte inzetting, bezorging en plaatsing. De bestelde koelkast was niet voorradig en er werd toen telefonisch een alternatief geboden voor een Miele koelkast die € 300,- duurder was. Om de plaatsing toch tijdig en compleet te kunnen uitvoeren. Top. In deze tijden een topbedrijf met service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. En door alle werknemers beheerst. Dank.
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Tineke Borghart op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Woerden
Verkoopster Rita van de vestiging Woerden is een TOP verkoopster. Ze denkt mee en neemt alle tijd voor jou als klant. Is het lunch tijd dan komt er een heerlijke tosti, ook dat is service. Ze dringt je niets op. Ik ben bij een andere keukenaanbieder geweest maar werd daar zo lomp geholpen dat ik de keuken daar nog niet voor niets wilde hebben. Ook het leveren van de keuken was prima net als het plaatsen en aansluiten. Alles was er niets beschadigd dus gewoon TOP. Ik ben dan nu ook de eigenaresse van een prachtige keuken van Keukenkampioen die ik iedereen aan zou raden. Kwaliteit, service en zelfs de prijs zijn prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige levering van een fraaie keuken.”
Door David van Delft op woensdag 26 nov 2014 '14 | vestiging Son
Wij kochten een nieuwe keuken (kastjes, granieten aanrecht, afzuigkap, koelkast, inductieplaat, magnetron en oven). Vanaf het eerste contact met de verkoper tot en met de levering en montage is alles conform afspraak verlopen. De voorlichting was gewoon goed en tijdens het proces (en dat is bij een nieuwe keuken behoorlijk ingrijpend) werd iedere nieuwe stap en fase telefonisch aangekondigd en later schriftelijk bevestigd. Het inmeten, de aflevering, de montage: alles op tijd of zelfs al eerder dan aangekondigd. Na de montage werden we geholpen met de registratie van de apparatuur zodat de garantietermijn in orde kwam. Wij zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en de correcte bejegening. Wij kunnen de Keuken Kampioen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken ,een kampioen!”
Door A.J.Timmermans op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Son
We kochten in juni een Steinhaus-Küche met 6-delige Bosch-apparatuur bij de Keukenkampioen in Son. De verkoper was enerzijds resoluut ( no nonsense), anderzijds klantvriendelijk. De behoefte om ons tot klant te maken resulteerde in een streven om ons een mooi product te verkopen en tot een tevreden klant te maken.Dit is zowel hem als zijn plaatsvervanger gelukt. Er komt heel wat bij kijken als men een eerdere keuken gaat vervangen door een heel nieuwe.We hebben bij alle info die we kregen en nodig hadden zelf wel heel goed de vinger aan de pols moeten houden. Maar die ruimte was er. Heel veel lof hebben we voor de monteurs ( JWF). Hun deskundigheid,creativiteit, redzaamheid en klantvriendelijkheid was bewonderenswaardig. Zij hebben een eindresultaat vorm gegeven waar we nu dagelijks van genieten, een juweel van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“slechte service”
Door J. Hakvoort op zondag 15 jun 2014 '14 | vestiging Zwolle
Zeer slechte ervaringen Keuken gekocht 22.000,00 na een week braken de handgrepen al af, en heeft Keukenkampioen de deuren vervangen.
echter ook nu braken de handgrepen af. Ter compensatie kregen we een zak vol met handgrepen. Nu 7 jaar later zijn de handgrepen niet meer leverbaar. en zouden de deurtjes moeten vervangen moeten worden, oude handgrepen hebben namelijk 2 gaatjes in de deur. Tot overmaat van ramp laat de folie los van de deuren. En beginnen de ladegeleiders kuren te vertonen. KEUKEN KAMPIOEN reageert niet eens op een mail
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door W.Binkhorst op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Duiven
Deskundig, vriendelijk, nemen de tijd, aflevering en montage goed, denken mee. Kortom super. Ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen
“keuken”
Door op den Velde op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel vakkundig geholpen, maar ook heel ontspannen. Samen werken naar een heel goed eind resultaat.
Het kiezen werd heel overzichtelijk en er werd gewezen op de vele mogelijkheden. De prijs , wat ook heel belangrijk is werd voor ons ook mogelijk. Wij zijn dus ook heel tevreden met z'on mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Geertje op donderdag 31 dec 2015 '15 | vestiging Son
Wij zijn super blij met onze prachtige keuken. Deze is precies zoals we hadden gehoopt. De uitstraling van onze witte hoogglans keuken met eiland heeft een exclusieve uitstraling. Alleen jammer dat er een klein krasje op de kookplaat zit. Dit heb ik pas enkele dagen na de plaatsing gemeld. Dit moet binnen 24 uur worden gemeld en dus valt dit buiten de garantie. De service is prima bij de keukenkampioen alleen jammer dat zo'n krasje niet wordt opgelost. Ik kan iedereen de keukenkampioen aanraden maar wil wel adviseren om de keuken na plaatsing goed te controleren op kleine oneffenheden.
FOTO VAN GEERTJE
REACTIE VAN SAMIRA
Mg ik vragen hoe duur deze keuken uiteindelijk was?
Reactie of foto toevoegen
“Eigen gereide verkoper”
Door B.Altena op zaterdag 3 jan 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij boven genoemde vestiging .Hadden van te voren we alles geweten .waren we een deur verder gegaan [Keuken concurrent] De verkoper had maar 1 ding voor ogen, hoe snel kan ik deze mensen een keuken aansmeren. Gezien onze de tijdsdruk is hem dat ook gelukt. De verkoper kan niet luisteren naar de klant maar dramt zijn eigen ideeën door. Deze man moet ijs gaan verkopen. Vanuit Waalwijk zijn we prima begeleid, daar werd geluisterd, men komt afspraken na. Dit heeft veel goed gemaakt. Ons advies ga naar een andere vesting in de omgeving. Over Keuken Kampioen als geheel zijn we wel tevreden.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste B. Altena, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u tijdens de aankoop van uw keuken een slechte ervaring heeft opgedaan. Fijn om te horen dat alles toch netjes is verlopen.Veel plezier met uw nieuwe keuken. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“10”
Door Ron Uithoorn op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Cruquius
Lang en breed georiënteerd en uiteindelijk bij Keukenkampioen Cruquius uitgekomen. Daar trof ik namelijk een zeer ervaren verkoper, Robert König, die goed mee kon denken en adviezen en ideeën aandroeg die binnen mijn budget bleven. Toen ik na de verkoop nog dingen wilde veranderen en uitbreiden was dat geen probleem. En hij bleef mij steeds telefonisch of per mail op de hoogte houden van ontwikkelingen. Met als resultaat dat de keuken in 1x perfect afgeleverd en gemonteerd werd. Mijn complimenten moeten ook naar de bezorgers ; De lift van mijn appartement was te klein. Aanrechtblad en achterwand waren langer dan 3 meter en onhandelbaar zwaar (graniet), moeilijk om mee te manouvreren. Maar.. de bezorgers belden even en binnen een half uur kwam er een mobiele lift ! De monteur was ook geweldig. Lex (van Keukenman) zag voor alles een oplossing. En toen één van de ovens beschadigd uit de doos kwam, ging hij direct bellen met het magazijn in Waalwijk.Nadat hij klaar was met de montage en alles opgeruimd, heeft hij nog 3 kwartier gewacht op de man uit Waalwijk die een nieuwe stoomoven kwam brengen. Geweldige service en alles werd direct opgelost. Wat kan ik anders doen dan Keukenkampioen een dikke 10 geven ? Maar ik besef dat het natuurlijk vooral de fantastische mensen zijn die ik heb getroffen ! De 10 is voor hun.
Reactie of foto toevoegen
“Willen graag offerte”
Door M. Bakhuis op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Almelo
Tijdens een dag dat ze open waren tot 00.00 uur zijn wij er geweest. Geen offerte meegekregen. Werden geholpen door een vrouw die de tijd nam, maar moest uiteindelijk met de chef? overleggen hoe en wat qua prijs. Hij was kort door de bocht. en hebben we dus ook de zaak verlaten. Een week of 2 a 3 later gingen wij er weer naar toe omdat we graag de offerte wilden. (lijkt mij vrij normaal, om goed te kunnen vergelijken) Maar de beste man was weer kort van stof, ze waren druk en hij ging volgende week op vakantie en dan zou de offerte volgen. Inmiddels weer een week of 2 a 3 verder en nog steeds niets ontvangen. Vreemde manier dus van zaken doen. Als je niet meteen toe hapt dan wordt het ze waarschijnlijk te moeilijk.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Bakhuis, dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat u nog geen offerte heeft mogen ontvangen. Ik ga ervoor zorgen dat u vandaag gebeld gaat worden. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
REACTIE VAN FRED VAN BENTUM
Bij Keukenconcurrent ,het zelfde ,al 3 keer is het me toegezegd dat ik de offerte krijg ,maar tot nu toe nog niks ontvangen ,Marja allebei onderdeel van Mandemakersgroep ,gewoon slechte zaken .
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Bakhuis,
Wij hebben u vorige week vrijdag op 8 mei de offerte met daarbij 3 tekeningen verstuurd. Wellicht is deze niet goed aangekomen. Indien dit het geval is vernemen wij dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“snel en netjes”
Door rpj. meijer op woensdag 5 nov 2014 '14 | vestiging Almelo
Geholpen door 2 nette verkopers met ervaring luisteren naar de wensen van de koper, goede en nette bezorging, vlotte monteurs met goede kijk op de problemen die ze tegen komen. ben vol lof over de keuken goede kwaliteit en degelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Damien Tindemans op dinsdag 30 mei 2017 '17
Begonnen als een prachtige tekening van onze droomkeuken. In de winkel supervriendelijke mensen, ook de leveranciers waren aangename mensen! Echter, de mannen die de keuken kwamen plaatsen, dat was een heel ander verhaal. Respectloos naar onze materialen (nieuwe vloer), en nét niet onbeleefd tegen mijn man. Afvoer van de spoelbak niet aangesloten, afwasmachine doet het niet, en de dampkap is stuk! We namen contact op met de Keukenkampioen, er zou met spoed contact worden opgenomen met de mannen van de montage, niet dus! Pas 2 dagen later worden we terug gecontacteerd, en wordt ons doodleuk meegedeeld dat ze dit niet in orde gaan komen maken. Ook afspraken worden niet nagekomen: een kast heeft plots een andere maat, wat niet met ons is gecommuniceerd. Apparaten besteld, dit plots niet meer leverbaar zijn. Qua klantvriendelijkheid echt top, tot het geld betaald is. Vanaf dan is er nul komma nul klantvriendelijkheid en service. Een echte afrader!
Reactie of foto toevoegen
“Beschadiging werkblad”
Door Arbon op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Utrecht
Keuken na drie keer van tevoren opmeten nog niet goed geplaatst. Beschadiging werkblad en aantal dingen lelijk afgewerkt. Loodgieter,plaatsingsbedrijf en Keukenmpioen geven elkaar de schuld en lossen het niet op. Eindelijk na 5 maanden ia het dan geregeld. Dit heeft ons heeeel veel ergernis, tijd en belkosten gekost. Voor ons NOOIT meer keukenkampioen. Zo aan het lijntje gehouden en leugens gehoord. We zijn er gewoon ziek van. Een nieuwe keuken moet leuk zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Deurtjes”
Door Fam. Baas op zondag 3 mei 2015 '15 | vestiging Breda
Het kopen en plaatsen ging, niks bijzonders of uitzonderlijk. Echter Na 5 jaar begonnen de deurtjes blazen te vertonen, en bleek de folie los te laten. Dit is nu in zijn 6de jaar al bij 4 deurtjes. Volgens keuken kampioen valt dit buiten garantie deze is maar 5 jaar, moet dus alles zelf betalen. Echter nu blijkt ook dat de kleur van de panelen niet meer leverbaar is, alternatieven lijkt er op maar is het niet. Lijkt er op dat na 6 jaar alle deurtjes of vernieuwd of gereviseerd moeten worden. Keuken Kampioen wil dit graag doen. Beste mensen ga aan dit bedrijf voorbij, koop niets bij een bedrijf van de DMG groep, lijkt heel wat, maar is alleen maar gebakken lucht
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste fam. Baas, Bedankt voor uw review. Vervelend te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. We hebben u een aanbod gedaan en horen graag of u hiermee akkoord gaat. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat”
Door Jean Lenoire op zaterdag 13 feb 2016 '16 | vestiging Heerlen
Na aanleiding van de goede recensies, zijn wij zondag 24-1 bij Keukenkampioen Heerlen langs geweest. Wij werden geholpen door een jonge, vriendelijke verkoper. Wij gaven direct aan een idee te hebben over hoe onze keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur wij hierin willen. We gaven aan dan ook te komen om te kijken wat de Keukenkampioen ons te bieden heeft qua prijs en kwaliteit, daar wij al bij meerdere keukenzaken zijn geweest zodat wij het eea goed kunnen vergelijken. Het ontwerpen van de keuken verloopt voorspoedig en het ontwerp is ook naar onze smaak. Bij het uitzoeken van de inbouwapparatuur geven wij aan een 5-zone inductieplaat te willen. Dit is volgens de verkoper zeker mogelijk en we zoeken in de showroom dan ook een mooie inductieplaat uit. Echter valt ons gelijk op dat deze inductieplaat slechts 1 flexzone en 2 normale inductiezones heeft. Toen wij dit aangaven, gaf de verkoper aan dat het wel mogelijk is om hier met 5 pannen tegelijk op te koken (2 op de flex, 1 op de middelste zone en 2 op de rechter zone). Bij het maken van de offerte valt ons op dat in de prijslijst staat dat de inductieplaat slechts 4 zones heeft, ipv de door ons gewenste 5. Wederom geeft de verkoper aan dat het wel mogelijk is om op de inductieplaat met 5 pannen tegelijk te koken. Vertrouwend op de kennis van de verkoper geloven we dit dan ook.

De verkoper gaf aan dat we op een goede dag gekomen zijn want het was de laatste dag dat er een actie was waarmee hij zonder meer 40% korting mocht geven op de keuken, met daarbij de montage voor slechts 1€.
De keuken zou, zonder korting, uitkomen op een prijs van ongeveer €16.000,- maar na een tijdje onderhandelen kwamen we uit op een prijs van €6.900,-, echter moesten wij dan wel diezelfde dag nog tekenen voor de keuken (het was immers de laatste dag van de actie).

Uiteindelijk hebben we om de onderstaande redenen niet gekozen om bij de Keukenkampioen te kopen (en raden wij andere het ook zeker niet aan!).
- De inductieplaat (model FlexiCook inductiekookplaat 77 cm ACM 938/BA of NE) is een 4 zone inductieplaat, niet 5 zoals wij duidelijk wensten! Het is inderdaad wel mogelijk om op de rechterzone 2 (zeer kleine) pannen te zetten, echter zullen deze waarschijnlijk beide dan niet fatsoenlijk warm worden, het is volgens de fabrikant ook niet de bedoeling dat hierop twee pannen geplaatst worden! Wij gaven zeer duidelijk aan een 5 zone inductieplaat te willen, echter wordt geprobeerd ons een 4 zone als 5 te verkopen! Wij hebben de verkoper er zelfs 2 keer naar gevraagd omdat we onze twijfels in de zaak al hadden!
- Een startprijs van €16.000,- en een eindprijs van €6.900,-.... Dit geeft ons een beetje het 'mediamarkt'-gevoel. Prijzen kunstmatig hoog maken zodat het lijkt alsof de klant veel korting krijgt. Gelukkig waren wij al bij meerdere andere keukenzaken geweest en wisten wij dat de startprijs klinkklare lariekoek was!
Daarbij werd ons verteld dat het de laatste dag van de 40% kortingsactie was, echter op de dag dat wij onze keuken bij een andere zaak hebben gekocht (5-2, bijna 2 weken later!) werden wij op TV verrast door een mooie reclame van de Keukenkampioen (drie keer raden wat!).

Keukenkampioen? Kampioen voor de gek houden!
Reactie of foto toevoegen
“Planning van de montage”
Door J.M. Hoekveld op woensdag 6 mei 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. De keukenmonteur heeft zeer net werk afgeleverd en de keuken naar tevredenheid geplaatst en daarna ook de nodige uitleg gegeven. Ook tijdens het plaatsen ging hij zeer netjes te werk. Over het traject daar vooraf zijn wij minder te spreken. We hebben de keuken gekocht in Spijkenisse, waarna wij daarna een schrijven thuis kregen voor het opgeven van een voorkeursdatum voor het leveren en plaatsen. Dit hadden wij ook netjes binnen de gestelde tijd gedaan en in de brief stond ook dat hier meestal niet van af werd geweken. Echter kregen wij enkele weken voor de levering een brief met een datum die eerder was als die wij hadden opgegeven. Aangezien wij een complete verbouwing gingen doen thuis was dit voor ons geen optie. Ook vanwege het feit dat wij door de verbouwing met meerdere partijen afspraken hadden. Tijdens het telefonisch contact hierover met de planning werd ons verteld dat de door ons opgegeven datum niet kon, omdat het bedrijf een collectieve snipperdag had (4 mei). Dit was niet met ons gecommuniceerd. De planning en ook de verkoper konden geen enkele medewerking of begrip tonen voor onze situatie en gaven ons ook niet eens enige indruk dat ze met ons mee wilden meedenken en/of werken. Er werd doodleuk gezegd dat wij onze gehele eigen planning dan maar om moesten gooien. Dit is dan ook gebeurd, aangezien de verkoper en planning totaal niet wilden meewerken en zelfs bot reageerde aan de telefoon. Zeker van een verkoper mag je verwachten dat hij voor de belangen van z'n klanten opkomt. Dit heeft ons een zeer vervelend gevoel gegeven. Zeker omdat het ook geen kleine bedragen zijn die hiermee gemoeid zijn en je mag aannemen dat je toch wel enige zeggenschap mag hebben dan. Nogmaals, over het plaatsen van de keuken zijn wij wel zeer te spreken.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer/ mevrouw Hoekveld, Bedankt voor uw review. We willen graag met u in contact komen om de door u aangegeven verbeterpunten door te nemen. Kunt u uw gegevens mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Dan nemen we graag contact op. M.v.g.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Diny Eleveld op vrijdag 8 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Gewoon goed en vriendelijk. Misschien wel laten blijken dat de € 1,00 installatiekosten niet alleen toen geldig was; is bij Keukenkampioen bijna het hele jaar geldig en niet alleen toen. Dat geeft wel een beetje een vreemd gevoel. Uiteraard zit dit dan ook in de prijzen; ik snap ook wel dat dit verkooptechniek is.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Roel Storms op vrijdag 13 mrt 2015 '15
Nadat wij hadden besloten om een nieuwe keuken te gaan kopen, werden we bij de keukenkampioen in Geleen goed geholpen. Het duurde niet lang of we hadden een mooie keuken gekocht geheel naar onze wens. Na enkele weken belde men of de keuken eerder kon worden geleverd. Helaas ging dat ivm het voorbereidende werk niet, maar dat de mogelijkheid er was, heb ik als heel positief ervaren. Ook ben ik zeer te spreken over het uitstellen van de montage. Dat was ook geen probleem. Deze flexibiliteit maakt voor mij het zaken doen met De Keukenkampioen een ervaring die ik als zeer positief heb ervaren. Gisteren is de keuken gemonteerd en aangesloten door een monteur van De Keukenman. Willem-Jan was zijn naam meen ik, de monteur was heel aardig en zeer netjes in het werken, niets was hem te veel om te doen. Hij wist zelfs van het overgebleven keukenblad een vensterbank te realiseren wat er fantastisch uitziet nu. Ik kan alleen maar vol lof zijn over deze fijne afhandeling. Dankzij de keukenkampioen en de keukenman staat er nu een keuken waar wij heel gelukkig mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Catastrofe”
Door Saban Gumus op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Zwolle
vanaf dag 1 veel dingen belooft niets waar kunnen maken. Terugbel afspraken worden niet nagekomen. Verkeerde delen van de keuken geleverd. Keuken gekocht en de volgende dag actie 1 euro montage waarvan ik geen gebruik kon maken etc etc. Zou nog een geschenk krijgen voor aanschaf keuken ook niets meer vernomen... Kortom: CATASTROFE!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw, wat vervelend om te lezen! Kunt u uw ordergegevens doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl? Wellicht kan ik u nog van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Marc op maandag 2 apr 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Verkeerde keuken leveren qua afmetingen en daarna niet de verantwoordelijkheid nemen
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nakomen lukt niet”
Door RK op vrijdag 3 mei 2013 '13 | vestiging Utrecht
Onlangs waren wij bij de Keukenkampioen in Utrecht. De klantvriendelijkheid van de verkoper was minimaal en het nakomen van afspraken blijkt niet te lukken. Omdat de offerte 1 tot 1,5 uur zou kosten, heeft de verkoper ons toegezegd de offerte die dag te maken en aan ons te mailen. Die offerte is na vier dagen nog niet binnen! Bij een zaak die geen eens een afspraak over een offerte nakomt, gaan wij uiteraard geen keuken kopen. Verder was het vreemd, dat op de website een levertijd van drie weken staat terwijl de verkoper glashard volhield dat de levertijd 12 weken was.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Angela op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
Hallo prachtige keuken gekocht. Erg blij mee. Goed geholpen door Mehmet. Alles staat of valt met service.en dat is prima. Wilt u een mooie keuken en goede service...nou ga dan naar de keukenkampioen spijkenisse.

Aanvulling ontvangen 14 mei 2018: Keuken is geleverd. Prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering uiteindelijk geaccepteerd”
Door R. Jansen op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Weert
We zijn op zaterdag 8 december prima geholpen in de winkel in Weert. Totdat we na ruim 4 uur en tegen sluitingstijd nog niet helemaal overtuigd waren omdat we ons huis nog moesten verkopen en we dus onder het contract OVB aankoop nieuwe woning gezet hadden. Dit vond de verkoper maar niks en wilde dat wegstrepen. Maar wij wilde eigenlijk gewoon wat bedenktijd. We hadden nml nog geen twee jaar geleden voor ons huidige huis bij hen ook al een keuken gekocht naar alle tevredenheid. Na een vermoeide middag uiteindelijk die passage laten wegstrepen. Direct na thuiskomst voelde dat niet goed. Wat als het huis niet door zou gaan. Op zondag de order meteen binnen 48 uur geannuleerd. Dat werd op maandag echter niet geaccepteerd door de verkopers van Keukenkampioen Weert. Het zou 5% van de koopsom boete opleveren volgens hen. Nu na enkele weken in onzekerheid en een aangetekende brief naar het hoofdkantoor kregen we op woensdag 9 januari de verlossende brief van de juridische afdeling . Onze keukenorder is kosteloos geannuleerd. Uiteindelijk toch goed gekomen. Onze les is ...pas tekenen als je ECHT 100% overtuigd bent.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden wel tegenvaller gehad”
Door Christina Klijn op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Tiel
Na een gesprek met de verkoper werd er beloofd dat de kast in een kleine formaat leverbaar was zonder extra kosten dit bleek later niet het geval te zijn dus dat was een tegenvaller. We zijn zoals de keuken er nu bijstaat heel tevreden over dus we zouden het bedrijf zeker aanraden aan mensen die we kennen.
Reactie of foto toevoegen
“Montage erg netjes”
Door Hendrik op zondag 22 jan 2017 '17 | vestiging Tiel
Wij hebben een keuken besteld bij keuken Kampioen in Tiel, na een gesprek met de heer Harm van Kerkhof de offerte getekend en een inmeetafspraak gemaakt deze kwamen ze keurig na maar er moesten wel een hoop leidingen verlegt worden, wij hebben dit door de loodgieter laten doen en toen kwamen ze de keuken brengen en de dag er na kwamen installeren, alleen hadden wij een hogere onder plint besteld zodat de keuken wat hoger komt te staan, alleen deze plint zat er niet bij. de monteur begon met het neerzetten van de keuken en ik kan niet anders zeggen dat deze jongens erg netjes werken, de hele vloer in de keuken en woonkamer was afgedekt met karton zodat ze niks konden beschadigen. de monteur heeft ook gelijk gebeld met het kantoor dat de plint niet meegeleverd was. deze hebben ze twee weken later eronder gezet en zijn ze keurig de afspraken nagekomen, ik heb nog een bos bloemen gekregen omdat het niet goed gegaan was.
FOTO VAN HENDRIK
Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Als het niet op papier staat”
Door mahmadi op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenkampioen in Utrecht. Het was de keuken die we echt wilde en daar waren we blij mee we hadden daar ook voor getekend en aanbetaald tijdens ons eerste gesprek. De medewerker heeft ons verteld dat de keuken toen vast stond en na het inmeten zal de keuken definitief besteld worden. Na het inmeten zal er nog een afspraak gemaakt worden om alles met elkaar door te nemen. De medewerker zou mij de volgende dag alles mailen nadat hij alles in het systeem had ingevoerd. Dagen later heb ik telefonisch contact opgenomen dat ik nog niets had ontvangen en ik de leidingschema nodig had voor de aannemer. De medewerker was niet te bereiken omdat hij een training had een week later weer gebeld met de vraag of ik terug gebeld kon worden en weer is dit niet gebeurd. Ik had toen in de tussentijd een tekening ontvangen van een andere collega die dat even voor me had geregeld. Maar op de tekening ontdekte ik hele andere dingen zoals afgesproken. Toen ik weer belde heb ik een afspraak kunnen maken met dezelfde medewerker waar ik de eerste keer om de tafel zat. Hij vertelde mij dat ik me niet druk hoefte te maken en hij heel goed weet welke afspraken er gemaakt waren want hij had daar aantekeningen van gemaakt en ik had de papieren. Nou met een tevreden gevoel ben ik toen weg gegaan. Inmiddels was er ook ingemeten en toen dit zover was en ik een afspraak wilde maken met de vestiging in Utrecht kreeg ik te horen dat de medewerker daar niet meer werkte en ik met iemand anders om de tafel kon zitten. Geen probleem had toch alles op papier staan maar hoe zat het dan met aantekeningen die de medewerker had gemaakt die ik niet in mijn bezit had? Ik heb toen aangegeven tijdens het inplannen van een afspraak of de medewerker met wie ik een afspraak zou hebben even contact wilt opnemen met zijn collega die nu op een andere vestiging zit in verband met de gemaakte afspraken om miscommunicaties te voorkomen. Toen het zover was en wij op de afspraak aankwamen mochten we doorlopen naar de plek waar het gesprek zou plaats vinden, de medewerkers zaten nog lekker te eten/ kletsen en hierdoor kwam de medewerker met wie we dit keer een afspraak hadden ruim een kwartier later bij ons tafel aanschuiven. Ik ga hier geen probleem van maken maar als je gezellig aan het kletsen bent terwijl je klanten wachten vind ik dit niet netjes maar los hiervan het bleek dat we een afspraak hadden met de vestiging manager. Hij gaf meteen aan dat hij had doorgekregen dat wij wilde dat hij contact moest opnemen met zijn collega in verband met de gemaakte afspraken om misverstanden te voorkomen maar contact opnemen met collega's dat doet hij niet gaf jij aan. Die collega zit nu in Duiven en ik ben hier vestiging manager dus we komen er samen wel uit. Nou okey, dachten we.....maar al snel merkte we dat dingen niet konden omdat ze niet zwart op wit stonden en hier waren we al bang voor omdat de aantekeningen die de collega had gemaakt die hadden we nooit ontvangen en omdat hij ons zo gerust had gesteld dat het goed zou komen en we met hem het eind gesprek hadden zochten we er nooit wat achter. En als er dingen wel zwart op wit stonden dan kregen we te horen van de vestigingsmanager dat het niet op de juiste formulier stond en dat het niet leidend was. Dus met andere woorden ik had een keuken gekocht voor een heel groot bedrag zonder handgrepen, zonder verlichting, zonder aanrechtblad, zonder lades etc etc terwijl dit overigens wel op de tekening te zien is en genoteerd staat maar volgens hem niet op de juiste formulier? De vorige medewerker had dingen genoteerd op diverse formulieren en die hebben we ook meegekregen naar huis maar daar stonden ook gewoon de stempels op in verband met de aanbetaling dus hoezen niet leidend??? Wij zouden later alles van de medewerker hadden moeten krijgen waar we de eerste keer om de tafel zaten maar hij heeft het ons nooit toegemaild zelfs te tekening hebben we gekregen van zijn collega na veel aandringen omdat mijn aannemer anders vast liep. Tijdens het gesprek met de vestigingsmanager liepen we vast, ik had toen aangegeven dat het toch verstandig is dat hij toch even met zijn collega moest bellen en dat wilde meneer niet. Uiteindelijk heb ik in het gesprek zoveel dingen moeten inleveren en veranderen terwijl mijn bedrag hetzelfde bleef. Bijna alles wat we doornamen stond niet op papier of stond niet op de juiste formulier volgens meneer de vestigingsmanager. Wij hadden het gevoel dat we ons continue moesten bewijzen dat we de waarheid spraken. Achteraf hebben we het gesprek goed afgerond maar na een nachtje slapen voelen wij ons zo belazerd! Wij hebben daar een keuken gekocht voor een bepaalde prijs en achteraf hebben we dingen moeten inleveren of wijzigen omdat hun het werk niet goed hebben gedaan en dit ook nog eens voor hetzelfde bedrag? Ik heb toen met vestiging Duiven gebeld en heb de medewerker gesproken waar ik in het begin afspraken mee heb gemaakt die kon zich ons nog heel goed herinneren maar die moest zich nog even inlezen omdat hij het niet allemaal exact wist wat de afspraken waren. Toen ik hem vertelde hoe het was gegaan had hij gezegd dat ik daar nooit mee akkoord had moeten gaan want ik had het wel zwart op wit en dat was wel gewoon leidend en betreft de andere afspraken had ik hem daarover moeten bellen. Toen ik vroeg of hij met de vestiging in Utrecht wilde bellen was zijn antwoord ook nee. Ik ga hem niet bellen zei hij waarop ik antwoordde heel apart dat jullie elkaar niet bellen als de klant dit vraagt om misverstanden te voorkomen want de vestiging manager wilde de medewerker toen ook niet bellen. Hij gaf toen aan dat hij weg is gegaan uit Utrecht door de vestigingsmanager en hem niet gaat bellen dus met andere woorden er speelt iets tussen deze twee collega's en omdat ze hun trots niet opzij kunnen zetten door elkaar toch gewoon te bellen ben ik hier nu de dupe van! Na lang discusseren kwam het erop neer dat de medewerker niets meer voor me kon betekenen omdat de vestiging manager alles definitief had doorgevoerd. Tijdens het eindgesprek wat ik met de vestiging manager had kwam naar boven dat de medewerker waar ik eerst een gesprek mee had nog nieuw was en niet veel wist betreft bepaalde dingen die mij waren toegezegd. Dus het komt erop neer omdat een medewerker nieuw is en dingen niet op de juiste formulier heeft gezet of mij verkeerde advies heeft gegeven en een vestigingsmanager die koppig is om telefonisch contact op te nemen met zijn collega zijn wij hier nu de dupe van. Keukenkampioen is absoluut geen aanrader aangezien ze ons als klant niet serieus namen en wij nu met een keuken zitten waar wij totaal niet blij mee zijn terwijl wij in het begin zo enthousiast waren. Een hele grote teleurstelling vooral omdat het gaat om iets wat lang meegaat. Wij zullen ons dit altijd blijven herinneren hoe het is verlopen! Hopelijk zal de keukenkampioen iets doen aan communicatie zowel intern als extern! Denk goed na en kijk goed rond voordat je de keukenkampioen instapt!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, mevrouw Elhamadi, bedankt voor uw duidelijke en uitgebreide review. Spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent over de service en communicatie in onze winkel. Excuses hiervoor. Uw ordergegevens zijn bij ons bekend en ik heb de situatie voorgelegd bij het regiomanagement. U ontvangt spoedig een terugkoppeling vanuit hen. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN ALPASLAN
En is het allemaal nog goed gekomen ?
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door Irene op maandag 12 aug 2013 '13
Keuken Kampioen heeft vorige maand mijn nieuwe keuken geplaatst en ik ben hier tevreden over. Met name monteur Mike (Hesta?) heeft erg adequaat voorkomende problemen opgelost. Afspraken zijn keurig nagekomen en de keuken is prachtig geworden. Een minpuntje, mijn net geplaatste afvoer voor de gootsteen was voor het gemak afgezaagd, daar was de loodgieter niet blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Geen Keuken Kampioen meer”
Door Bert van de Veen op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar de slechte keuze gemaakt om onze keuken bij KeukenKampioen Amersfoort te kopen. Tot dat je je handtekening hebt gezet wordt je met alle egards behandeld....maar daarna schijnt dat niet meer nodig te zijn. Na het ondertekenen van het koopcontract word je als een kind behandeld en word je geacht blij te zijn dat je een waardeloos keukenschort krijgt voor de aankoop van een keuken van 12000 euro....en of je ze alvast even op 5 sterren wil ranken! Nou dacht het niet KeukenKampioen. Je moet voortdurend alert zijn of alles wel klopt op de offerte, bij ons was er ineens een ander (goedkoper) type vaatwasser opgevoerd, klopte de kleur van het aanrechtblad niet en de verkoper had ook op eigen initiatief even de maat van een van de kasten aangepast...vond hij mooier en beter voor de inloop van de keuken. Mag ik dat zelf bepalen KeukenKampioen? Bij aflevering is het ook al mis gegaan. De koelkast paste niet in de op maat gemaakte (!) kast dus moest er een deel uit de achterkant worden gezaagd. Van een van de kasten was de maat niet goed, de kleur niet goed en een lade was al kapot. Ook leveren ze een kraan mee met 3cm schroefdraad die in een aanrechtblad van 6cm dik moet passen...... Al met al......voor mij GEEN KeukenKampioen meer!
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Gerard Galesloot op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Duiven
23 maart een bauknecht inductie kookplaat besteld. Krijg na een week bericht dat deze 24 april wordt geleverd en geïnstalleerd. Bel 23 april op om te vragen of deze 's morgen of 's middags komt. Hoe bedoeld er komt helemaal geen kookplaat de 24ste. Ze nemen niet eens de moeite dat te melden met reden. Bel de verkoper. Ik bel u morgen op. Nee dus. Ook de service desk zou terug bellen. Nee dus. In hun systeem staat nog gewoon dat hij geleverd wordt. Gelukkig moeten ze nu binnen een maand leveren ander kan ik de opdracht zonder juridische tussenkomst eenzijdig opzeggen. De K.... Kampioen aanbevelen?
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer Galesloot, Bedankt voor uw review. Vervelend dat er een miscommunicatie is ontstaan betreft uw kookplaat. Uw gegevens en de situatie is bekend, we zullen u spoedig contacteren. Met vriendelijke groet, Thomas van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed geregeld”
Door H. van Velthoven op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Lelystad
Vanaf het begin in de showroom, waar we vriendelijk en met koffie werden ontvangen is alles goed uitgelegd. De prijsopgave, inmeting, levering en plaatsing is volgens afspraak verlopen. Wij waren tevreden over de monteur en hij zelf is tevreden naar huis gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met keuken”
Door G. Redert op zondag 12 jul 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Super geholpen ook na vele keren bellen en wijzigen. Ze bleven vriendelijk. Alleen jammer van de in meter die niet gezegd had meet alles even na, na het stuken. Dus we kwamen 8mm tekort voor kast. Moesten zelf iemand regelen, om stukje van muur af te hakken. Dus extra kosten. Maar super blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het aan”
Door J.T. op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Amsterdam Westpoort
Een keuken gekocht, zeer kundig geadviseerd en onlangs werd de keuken keurig op tijd en geplaatst. Problemen echter met plankjes met spotjes boven het aanrechtblad welke op een andere datum zouden worden opgelost. Uren heeft toen monteur Roelof Wagter er alles aan gedaan om ze naar tevredenheid van ons op te hangen. Hij nam zelfs geen tijd om te lunchen. Uiteindelijk, rond 18.00 uur, lukte het hem samen met monteur Richard Klijn. Hierna moest monteur Roelof Wagter nog door naar Amsterdam naar een andere klant.Diep respect voor deze twee kanjers . Hun werkgever mag blij zijn met deze klantvriendelijke kundige werknemers! Mede dank zij hen bevelen wij Keukenkampioen aan!

Eerdere reactie van 18 december 2016: Begin november 2016 ter oriëntatie/offerte voor een nieuwe keuken binnengelopen bij Keuken Kampioen, Sierenborch 8 te Amsterdam. Hier werden we geholpen door mevrouw Mükerrem Japici. Zeer vriendelijk en bovenal zèèr veel vakkennis. Ze nam bijna 6 uur de tijd voor ons (terwijl het best druk was in de winkel). Ze begreep onze specifieke wensen, gaf goede adviezen en legde geen druk op ons. Ook naderhand konden allerlei door ons gekozen wijzigingen worden toegevoegd en werd nogmaals een afspraak gemaakt om zaken aan te passen. Altijd kregen we antwoord op onze e-mails of werden we gebeld. In een woord: uitermate tevreden! Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Prima vakmensen”
Door jacoliena Burgmeijer op donderdag 7 mei 2015 '15 | vestiging Zwolle
Super,super netjes en vriendelijk. Prima vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van onze keuken. Klein min puntje, ik vind dat ze de lege verpakkingen mee zouden moeten nemen.Maar goed ook dit is goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden ermee”
Door Anja Leerintveld op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Den Bosch
Fijn geholpen door beide Stefan's, dachten goed mee en geen irritant 'gladde' verkooppraatjes. Ook achter de schermen telefonisch goed contact gehad, pro-actieve medewerkers. Bestelling goed geleverd en netjes gemonteerd, alles conform afspraak dus erg tevreden! Een aanrader dus ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jetty op zaterdag 9 mrt 2013 '13 | vestiging Cruquius
Prachtige keuken besteld in Cruquius. Uitstekende hulp hierbij gehad van een goede verkoper, die uitgebreid de tijd nam voor onze wensen op keukengebied. Wat een verademing na de klantonvriendelijkheid bij bruynzeel
Reactie of foto toevoegen
“Misleid en niettvoor rede vatbaar”
Door AvdH op vrijdag 7 nov 2014 '14 | vestiging Leeuwarden
Zaterdag op uitnodiging voor een speciale actie van ma tm zo een orienterend bezoek gebracht aan keukenkampioen. Heel vriendelijk behandeld, maar wel 'gedwongen' meteen te tekenen omdat de actie volgens verkoper alleen op vrijdag gold, maar bij wijze van uitzondering mocht ik daar op zaterdag nog gebruik van maken, mits ik meteen zou tekenen... Thuis lees ik de uitnodiging nog eens door en daar staat toch duidelijk dat de actie van ma t/m zo gold. Ik had dus helemaal niet onder tijdsdruk hoeven tekenen. De afspraak was dat alles nog aangepast kon worden. Maar toen ik de volgende dag meteen probeerde de aankoop te annuleren, bleek dit niet te kunnen omdat de bestelling al was geplaatst...??? Volgens mij spelen hier heel andere motieven ( targets/ prestatiebeloning/...?) dan klanttevredenheid. om reputatieschade maken ze zich blijkbaar niet druk... Jammer dat vertrouwen zo misbruikt wordt en dat men niet in staat is eigen ongelijk toe te geven...
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste AvdH, We hebben mevrouw ondertussen gesproken en een positief gesprek met haar gehad. Mochten we u nog verder kunnen helpen vragen we u contact op te nemen met het filiaal. Met vriendelijke groet, KeukenKampioen
REACTIE VAN AVDH
Er is nog niks aan de situatie veranderd en het probleem is ook nog niet opgelost. Keukenkampioen geeft eigen fout niet toe en laat klant voor de consequenties opdraaien. Misleiding is blijkbaar een geaccepteerde verkooptechniek bij de kk.
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad”
Door Ilija op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Amsterdam Arena
I am putting 1 star since I can not put 0 for this company. I agreed with them to have the simplest thing in a kitchen done-to just do the kitchen worktop and nothing more. In the contract the delivery date stated was 5 weeks. 7 weeks passed by and no sound of them at all. Than I decided to engage them and they have been inventing stories and excuses for the past 5 weeks (so far). For the past 3 month since I have hired them to do a simple work, I am without a functional kitchen, eating out every night, because they are incompetent in the work they are suppose to be "champions" in. I have tired everything to reason with them, calling them, sending emails, opening complaints on their official site, opening complaints on klach )nl ( btw they a the moment own 73% of the complaints in their category) reported them in the ACM and consuwijzer send complaint via registered mail, etc. So their response to this: SILENCE. Nobody gives 10cents to what you have to say. Sadly I am not allowed to add links to the complaints in the review (not sure if this is facebook limitation or their own), but in this part I wanted to put some links for the mentioned sites there everyone can complain for the bed service received. I strongly advise anyone that is even thinking to get anything from these people, to go to the next store. Even if you plan to get a small handle worth 20euros, just dont enter their shop. Just go to the next one. There is always a next one, just 2meters from them. And the other companies are smart. The open their shops just next to keukenkapioen, because they know that you will not go in keukenkapioen, but will go in their shop. Just do that and I promise you, you will feel appropriated and satisfied, you will be smiling, and everything will be done according to the agreement. I still can not understand how is it possible to agree that you will deliver something in 5 weeks (which is again a lot of time for such a simple thing) to and than take 12 weeks (so far) not to deliver. And probably there will be 3-4 more that I will need to wait. That is 250% more that the agreed time, and 250% more of money thrown out on dinners every night. I feel sorry for all of us that made the mistake to start something with these liars.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer Aleksov, bedankt voor uw bericht. Inmiddels bent u in contact met de regiomanager. Hij heeft meerdere afspraken met u gepland. Ik wil u verzoeken het contact via mijn collega te laten verlopen. Ik ga ervan uit dat alles netjes voor u wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Eva - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Jan van Unen op vrijdag 27 mrt 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Professioneel geholpen en een concurentiele prijs geboden met goede uitleg. Dezelfde dag kon de keuken nog worden ingemeten door de verkoper zelf zodat de keuken snel geleverd kon worden. Levering was binnen de afgesproken levertijd en de keuken is keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel stress”
Door Oksana Harmsen op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Heerhugowaard
Als je in de omgeving van Alkmaar woont en van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, ga dan niet naar Heerhugowaard. De vestiging van Keuken Kampioen Heerhugowaard is gewoon niet goed: er is geen service, als je eenmaal een handtekening op het contract hebt gezet. Communicatie is slecht, jouw email wordt niet beantwoord en als er al een antwoord komt dan is dat telefonisch zodat je geen schriftelijke bewijzen achteraf hebt. Als jij belt, kunnen ze je niet helpen, want "jouw" verkoper is er niet en alleen hij jou kan helpen. Wees voorzichtig: zo kregen we een order te ondertekenen, die niet op de offerte werd gebaseerd (kleinere kasten, ondiepe/lagere kasten enz.) De verkoper, die toevallig de vestiging manager is (Ja, goed in verkoop, maar niet in mensen helpen) was nalatig: ons was niet verteld, bijvoorbeeld, dat de plaatsing van de handgrepen op 3 manieren kan! Als op de order "Horizontaal" staat vermeld, ga jij ervanuit dat het goed is, maar het had "Midden" moeten zijn! (midden, horizontaal). Als gewone mens weet je toch het verschil niet?! De oplossing moet ons veel geld kosten, terwijl het fout van de verkoper is geweest. Kortom, ga ergens anders kijken. Scheelt je veel stress en nare gevoelens achteraf!
Reactie of foto toevoegen
“Verkooppraktijken”
Door V. Koper op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Helaas voor deze winkel een slechte beoordeling. Deze verkoper kon alleen maar over zichzelf praten. Ik zat er maar een beetje bij. Naar mijn wensen werd helemaal niet gevraagd. Het gesprek ging alleen maar over hoe goed hij is en de bonussen die hij kreeg voor het verkopen van keukens boven de 20.000 euro. Verder werden er met kortingen gesmeten alsof het niks was. De standaard prijzen zijn zo hoog dat er ook makkelijk korting gegeven kan worden. Als je het merk en modelnummer van de apparatuur op zoekt op internet zal je zien dat de prijzen behoorlijk lager zijn. Er wordt dus 40 of 50 procent korting gegeven op een prijs de 40% a 50% hoger ligt. Er werd op gepusht om ook direct te besluiten anders zou de aanbieding niet meer gelden. Als je een gladde verkoper zoekt met veel praatjes ben je bij het juiste adres, mijn advies zal dan wel zijn om pas na de gegeven korting te gaan onderhandelen. Wil je liever dat er eerlijk en netjes zaken wordt gedaan en waar ze luisteren naar jou wensen dan zou ik hier geen keuken kopen. ( ik vermoed zelfs dat ze de uitstekende recensies op deze website zelf hebben geschreven)
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door CP op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Helmond
We zijn heel klantvriendelijk ontvangen tijdens het uitzoeken van onze keuken. We kregen goede uitleg en tips. De offerte was duidelijk. Ook een aanpassing in de offerte was geen enkel probleem. Alles is volgens afspraken uitgevoerd. Levering precies volgens afspraak. De levering was op één extra deurtje na compleet. De nalevering van dat extra deurtje is ook prima afgehandeld tijdens een nacontrole van een monteur. Deze monteur hebben ze gestuurd omdat er een klein krasje op het aanrechtblad zat en hij kwam kijken of daar wat aan te doen was. Die klacht is goed opgelost. De montage is perfect uitgevoerd. De prijs kwaliteit verhouding vind ik prima. Ik zal de Keuken Kampioen in Helmond zeer zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige begeleiding met een geweldig eindresultaat”
Door CvdW op donderdag 11 dec 2014 '14 | vestiging Son
Vriendelijke, betrokken verkoper die info omzet naar een perfecte keuken/duidelijke offerte. De keuken netjes bezorgd, gemonteerd en aangesloten. Geen service nodig achteraf. zeker aanbevelen. Het is een spannend traject met een perfect eindresultaat! Minpuntje:veranderen van bezorgtijd graag communiceren met de klant.
FOTO VAN CVDW
Het geweldige eindresultaat!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw review. We nemen uw feedback mee in de verdere verbetering van onze werkwijze. Met vriendelijke groet, Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam”
Door Peter Dekker op zondag 3 mei 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn prettig en goed geholpen met goede adviezen van de ervaren verkoper. Het verloop van oriëntatie, advies, koop, levering en plaatsing was zonder hindernissen en volledig naar wens. De monteur was een vakman die ons nog nuttige tips gaf. Alles bij ellkaar een aangename ervaring. Hulde
Reactie of foto toevoegen
“Pas op voor onder aannemer”
Door J.H. op donderdag 20 feb 2014 '14 | vestiging Leeuwarden
Na een prima start met goede hulp van de verkoper bij de ontwikkeling van onze nieuwe keuken, ging het mis bij de uitvoering. Op vrijdag 13 september 2013 zou de keuken gemonteerd worden. Helaas liet één van de transporteurs een deel van het nieuwe composiet aanrechtblad uit zijn handen glippen, waardoor het dwars door midden ging. Hierdoor kon de keuken niet gemonteerd worden. Er werden ook geen noodvoorzieningen getroffen, dus twee weken in de caravan vertoeven. Bij de, door de KeukenKampioen ingeschakelde onderaannemer - de firma KTN uit Terwispel - ging van alles mis. Niet alleen vele afspraken werden niet nagekomen, ook werd er slecht werk geleverd. De maatvoering van de koof kwam niet overeen met de maten op de werktekening. Gevolg was dat er een stuk uitgezaagd moest worden voordat de hoge kasten konden worden geplaatst. Tevens moesten er andere bovenkasten worden gekozen. Dit werd netjes door de KeukenKampioen verrekend, maar de mooie klepkasten konden niet worden bevestigd. Ook het stukadoorswerk via de onderaannemer werd slecht uitgevoerd met vele beschadigingen. Terwijl wij in de veronderstelling waren een all inclusive afspraak te hebben gemaakt en dit bij de koopovereenkomst ook als zodanig hebben gemeld, werden we verrast met een torenhoge rekening van de onderaannemer voor het leveren en plaatsen van een nieuwe groepenkast. Terwijl door hem was aangegeven dat dit € 700 moest kosten, kregen we een rekening van € 1200 voor een kast van € 250. Dit is schrijven met een kam. Hierbij hield de KeukenKampioen zich afzijdig en vond dat dit iets was tussen de onderaannemer en ons. Dit terwijl de KeukenKampioen deze onderaannemer heeft ingeschakeld. Wij hadden een deal met de KeukenKampioen en vinden dat zij dan ook op zijn minst hierin kunnen bemiddelen. Toen ook nog de oude groepenkast stiekem wordt meegenomen en de inbouwschakelaar van de centrale afzuiging achteloos wordt weggegooid was voor ons de maat vol. Deze onderaannemer wilden we niet meer over de vloer hebben om de resterende werkzaamheden uit te laten voeren. Deze hebben we in eigen beheer door een andere aannemer naar volle tevredenheid laten uitvoeren. Al met al een vertraging van meer dan 4 maanden voordat de hele keuken klaar is. We hebben een mooie keuken nu, maar de nare nasmaak over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne-Marie van Breukelen op woensdag 25 nov 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van de keukenkampioen. Het enige min puntje vonden wij dat al tijdens ons eerste bezoek om een handtekening werd gevraagd, dit hebben wij niet gedaan omdat dat gewoon tegen ons principe was. Daarna alles goed verlopen fijn advies in de winkel, afspraken zijn nagekomen en keuken is geheel naar onze zin geplaatst. Er waren een paar kleine dingen die vervangen moesten worden, klantenservice reageerde zeer adequaat. Alles naar onze zin en volgens duidelijke afspraken opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat tot nu toe alles zeer prettig is verlopen en hoop de komende jaren fijn te genieten van onze mooie keuken, en mocht er iets met de keuken zijn dan vertrouw ik erop dat ook dat op een goede manier zal worden opgelost.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen
“Inmeetafspraak tot 2 keer niet nagekomen”
Door Bert op dinsdag 6 sep 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Enkele weken geleden ben ik hier geweest met de bedoeling mijn keuken te vervangen. Ik had alle afmetingen en een plattegrond bij me en wist al enigszins wat ik wilde. De keuken moest eveneens geplaatst worden. Nadat de verkoper een tekening had gemaakt stelde hij voor de volgende dag iemand langs te sturen om de afmetingen te controleren en aan de hand daarvan te kijken wat mogelijk was. De inmeter zou eerst bellen en een tijd afspreken. De hele dag zit je dan thuis om deze man niet voor niets te laten komen, maar ik heb niets gehoord. De week daarop maar eens geinformeerd en natuurlijk volop excuses.
Mijn suggestie dat het misschien om een, voor hen te kleine keuken ging(2,5x2,5m), werd met verontwaardiging afgewezen: "iedere klant is voor ons even belangrijk!".

De volgende week zou er een inmeter langs komen, ik kon kiezen welke dag. Voor mij waren er twee dagen in die week zonder belemmering. De telefonist zou het met de manager bespreken(???) en ik zou horen wanneer. Reeds enkele weken geleden en niks gehoord.....
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans van Horik op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Son
wij zijn erg tevreden over het verloop van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken. Alles volg plan verlopen.afspraken zijn netjes nagekomen. goed advies. Men neemt ruim de tijd om samen de keuken uit te zoeken en samen te stellen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Robert op woensdag 31 jul 2013 '13 | vestiging Utrecht
Bij KK in Utrecht geweest. Uitstekend geholpen door verkoper Tim. We zijn eerst naar een zaak in Kesteren geweest (die hier vrij hoog staat). We hebben de tekeningen aan Tim laten zien die ze daar gemaakt hebben en hij kwam met een aantal hele praktische tips om alles net even beter te maken. Let wel op de prijs, hier kan je echt nog wel wat vanaf halen. Ze begonnen bij ons op ongeveer 13.000 + gratis montage en na een uur babbelen kwamen we uiteindelijk op 7.600 incl montage. Houd voet bij stuk. Daarna mooie tekeningen gehad, we konden het blad van te voren bekijken in Tilburg en al met al een goede communicatie! De keuken is prachtig opgeleverd en in zeer goede staat. Alles is precies zoals we willen. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Van Leijsen op zondag 27 dec 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Goede ervaring, goed geluisterd naar de wensen en minimale eisen. Rustig, de tijd gekregen om de juiste beslissingen te nemen. Een geduldige adviseur, waardoor je je niet opgejaagd voelt. En zeker ook de onmogelijkheden op een juiste manier teruggekoppeld. Een persoonlijke benadering, een lekker kopje koffie en tegen sluitingstijd een heerlijk bittergarnituur.
FOTO VAN VAN LEIJSEN
Reactie of foto toevoegen
“Levering niet goed”
Door Claudia van Steensel op maandag 17 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam Parkboulevard
Wat een goedkope troep krijg je geleverd. Hoekkast met verkeerde maat. Verkeerde combi oven waar je achter komt als je hem wil gaan gebruiken. Niet netjes afgewerkt. Passtukken die niet passen. Stootplint moet je zelf op maat maken. Dingen die ze vooraf beloven worden niet na gekomen. Ik moet toegeven de verkoper heeft hele goede verkooppraatjes eaar wij helaas zijn ingetrapt. Echt ik raad aan hier NOOIT een keuken te gaan kopen echt zo spijt. Ik hoop dat ze onze problemen nog gaan oplossen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid in gehele traject”
Door Martijn & Marinka op maandag 24 aug 2015 '15 | vestiging Son
Ondertussen zijn wij ruim 1 maand de trotse bezitters van een nieuwe keuken. Niks dan lof over Keukenkampioen, wij zijn zeer tevreden klanten. Bij ons eerste bezoek zeer vriendelijk te woord gestaand door Bora. Hij heeft ons tijdens het hele traject goed begeleid en nam hier ruim de tijd voor.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Nel De Boer Gezondheidspraktijk op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Groningen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij keukenkampioen te Groningen! Wij wonen nogal landelijk, dus een keuken die speels en landelijk is verdiende onze voorkeur. Binnen de Gezondheidspraktijk hebben wij al vele complimenten mogen ontvangen. Het is een schitterende keuken, een ware blikvanger. Wij bevelen Keukenkampioen zeker aan!! De installateur en de mensen voor het afwerken van de keuken verdienen zéér zeker een pluimpje!!vader en zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door A.Nieuwland op maandag 20 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel goed geholpen door de verkoper , vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd, op zoek gegaan voor ons naar de website waar apparatuur het goedkoopst is aan geprijsd, alles is naar wens bij ons geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd inmeten”
Door Dennis Van Rouendal op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Ik heb zeer slechte ervaring helaas, moet erbij zeggen dat wij in de winkel in Purmerend heel goed zijn geholpen maar met probleempjes helaas steeds werden Door verwezen naar klantenservice. het verhaal gaat als volgt, de keuken is Door de inmeten verkeert ingemeten, de tegels op de muur erbij gerekend en niet eraf. Nee meneer meetapparatuur liegt niet, nee ik heb me muur 2 cm verzet antwoord ik, mijn granieten aanrecht (l keuken) is aan beiderzijds 2 cm te lang. maar meneer u heeft zelf uw handtekening gezet. . alsof ik alles ga nameten, dat is niet mijn beroep. ik heb 2 kleine kinderen rondlopen van 1 en bijna 4, ik kan niet zonder keuken. oké eind volgende maand kan er iemand komen kijken..... maar dat kan niet want het is niet mijn fout en me kinderen moeten gewoon eten en niet elke dag buiten de deur. word ik later terug gebeld over 2 weken dan, ben heter niet mee eens en ga 2 dagen later naar de winkel waar ik de keuken gekocht heb. . Zij komen meteen mee en zien ook dat het een inmeet fout is. maandag word u gebeld en wat ik al dacht ik word niet gebeld dus ik bel hun maar weer, blauw blauw blauw over 2 weken komt er iemand meneer, nee antwoord ik het is jullie fout en ik heb 2 kleintjes die moeten eten. Maar als jullie dat voor ons betalen het eten voor 2 weken... volgende dag , meneer goed nieuws zij komen er aan ( ik zit op me werk) oooooooooke.. mensen het blad opgemeten en me bovenkastje gemaakt want ging wel open maar niet dicht en het aanrechtblad gezaagd, volgende dag proberen en wat denk je het blad nog steeds 1 cm te lang nou boos natuurlijk maarja doorgaan en dus muur inhakken want keuken moet af voor ons en de Kids, bijna klaar nu het inductie kookplaat erin, g.v.d uitsparing 3 cm te klein... terug naar winkel, ooo meneer dit is het nummer van de klantenservice. .. Dus kan me keuken nog stands niet afmaken maar hoop na koning dag want dan kan ik klantenservice pas bereiken. . Dus zal mij benieuwen wat zij dan zeggen, word zeker vervolg. .....hou jullie op de hoogte.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer van Rouendal, Wat vervelend om te lezen dat er niet goed is ingemeten. Excuses hiervoor. Ik ben erg benieuwd naar de status. Zou u kunnen mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Alvast bedankt. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Sceptisch begonnen maar zeer tevreden”
Door J. Schellekens op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Son
De eerlijkheid dient mij te zeggen dat ik in eerste instantie zeer sceptisch was over de Keuken Kampioen. Echter in zowel de oriëntatie, her tweede bezoek waarin de keuken werd samengesteld, alsmede de montage en de after sales blijkt de Keuken Kampioen een ware Kampioen. Niets is te veel gevraagd, altijd wordt er alle tijd genomen een zeer duidelijke uitleg en zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding heeft er toe geresulteerd dat al 3 mensen in onze persoonlijke omgeving ook hier zijn geslaagd. Ook zij zijn allen zeer tevreden Keuken Kampioen Son bedankt voor de Service.
Reactie of foto toevoegen
“Tip voor nieuwe kopers: niet doen”
Door Martijn Koolloos op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Delft
In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen... Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken ("te druk", "valt niet binnen zijn takenpakket"). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000 € is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roel op maandag 7 apr 2014 '14 | vestiging Almere
Door positief verhaal van een collega die prima geslaagd was in Almere, werd ons voornemen de oude keuken eens een keer te vervangen, meer concreet. Bij bezoek aan de showroom in Almere vonden we al snel een model dat ons beiden kon bekoren. Naderhand nog enkele andere keukenzaken bezocht in Amersfoort, maar voorkeur bleef voor het model van de Keukenkampioen. Contactpersoon in Almere was Mirjam Hooft, die met veel geduld onze uitgebreide wensen verwerkte in een keukenplan en ook nagekomen wensen/aanpassingen van onze kant zonder problemen aanbracht. Uiteindelijke prijs lag boven ons beoogde budget en daarover onderhandeld; verschil gedeeld. Montage gedaan door Keukenmontage Belkheir, waarvan de 2 monteurs van 7 tot 4 onafgebroken gewerkt hebben en de keuken in prima staat - zonder gebreken of ontbrekende onderdelen - hebben opgeleverd. De ervaringen van klanten van de Keukenkampioen variëren van "Drama" tot "Geweldig" en tot dusver (1 week na ingebruikname) kunnen wij alleen maar positief zijn over Keukenkampioen Almere.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door R.Slot op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Almere
Super geholpen door een leuk een kundig team van medewerkers. Verstand van zaken en meedenken staan hoog in het vaandel. Problemen worden getackeld en opgelost en een telefoontje is snel gedaan en direct worden oplossingen aangedragen ook door toevalig aanwezige monteurs springen direct in bij vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbiedingen van het hoofdkantoor”
Door Hans op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Utrecht
Op dinsdagavond gebeld door het hoofdkantoor door ene heer Frank (Frans) Huusen, met de vraag of ik goed ben geholpen tijdens mijn bezoek bij de keukenkampioen in het verleden, ik heb hem verteld dat ik best wel goed ben geholpen maar nog geen apparatuur heb uitgekozen, nu zei hij ik heb een verrassing voor u , want in week 36 (moet het nog worden) hebben wij alle , let wel alle apparatuur voor 50% korting, dus ik zeg ook voor de Miele, jazeker ook voor de Miele, we hebben een afspraak ingepland voor de volgende dag en ik kon gelukkig vrij krijgen , ik naar de Zeelantlaan in Utrecht en gaf aan dat er een afspraak was en ik voor 7 apparaten van Miele kwam, de vestigingsmanager heeft mijn verzoek bekeken en na een telefoontje met het hoofdkantoor kwam er uit dat dit alleen voor wirlpool en Atag was en in combinatie met een complete keuken, hun erop gewezen dat de heer Huusen mij naar hun hadden toegestuurd met mijn verhaal. Er is dus geen korting op Miele en er is geen actie bla, bla , bla.Helaas het klopte niet enz. enz.. Ook ben ik gebeld met een verkoopster van het hoofdkantoor en die deed mij een aanbieding van de apparatuur voor internet prijzen, ja die had ik zelf ook al en nog goedkoper dan die 14.700 €.Wat schetst mijn verbazing wordt ik 2 dagen later opgebeld door het hoofdkantoor "of ik goede zaken had gedaan", ik heb ook de doeken gedaan dat het een grote grap was en er niets van klopte, de heer aan de andere kant begreep er niets van van want voor hem stond alles duidelijk op de mail en hij zou dit naar de betreffende hoofdverantwoordelijke sturen en vragen om uitleg en ze zullen mij zeer snel terugbellen. NU je snapt het al geen belletje mogen ontvangen. Jammer een gemiste kans voor positieve kritiek voor de kampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam Roks, Breda op zondag 7 jun 2015 '15 | vestiging Breda
Wij hebben bij de Keukenkampioen een keuken gekocht en deze ook door deze firma laten plaatsen, (Grenssteen Breda)
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en hebben ook een super mooie keuken, montage is door de keukenman gedaan (groep)
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door P.Paulusma op donderdag 8 okt 2015 '15 | vestiging Drachten
Wij hebben een keukenblok met vier kastjes gekocht met een werkblad gastoestel afwasbak en alle toebehoren, wat ons opviel is dat alle onderdelen zoals schroefjes enz. er niets ontbrak. Ervaring is aanbeveling.
Reactie of foto toevoegen
“Gelokt met een mooie korting”
Door Eelko op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Houten
Op een blackfriday ben ik in de keukenkampioen vestiging Houten geweest waar ik ben geholpen. Op die dag uitgebreid en netjes geholpen en we hadden aangegeven slechts te willen oriënteren. Aan het einde van de dag onder grote druk gezet om te tekenen voor een keuken met de afspraak dat we daarna nog allerlei dingen mochten wijzigen. Toen we enkele dagen later terug kwam om nog wat dingen aan te passen kwam er voor iedere aanpassing duizenden euro's bij. Ook de zogenaamde fantastische korting die we hadden gekregen bleek onzin te zijn. Ook bleek toen de voorlichting niet goed te zijn geweest om bepaalde zaken, zoals de hoogte van het aanrechtblad, niet met ons besproken waren. Om dit nog aan te passen wederom zeer hoge kosten. We zijn dus binnen gelokt met een mooie korting, maar nadat de handtekening is gezet ben je aan de beurt. Nachten wakker van gelegen en uiteindelijk fors moeten betalen om nog te kunnen annuleren. Samengevat: Slechte voorlichting, misleidende verkooptechnieken, hoge kosten bij annulering, nadat er getekend is verdwijnt alle klantvriendelijkheid. Ben oprecht als klant nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed op tijd”
Door WAJ Vestjens op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Son
Ze waren goed op tijd alleen voor oude mensen wel wat vroeg in de ochtend. Verder zeer netjes en vlot alles afgewerkt alleen met de nabestelling van een kast de houtenvloer beschadigd op twee plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed woord voor over”
Door Jan op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Almelo
Complete keuken incl. alle apparatuur gekocht en betaald. Bij installatie bleef ik achter met een enorme rotzooi. Afspraken worden niet nagekomen. Prijs viel hoger uit ondanks duidelijke overeenkomst. Werd gewoon gechanteerd en maaden aan het lijntje gehouden. Pas na dreigen met Kassa etc. Gedeeltelijke tegemoetkoming. Een en al leugens.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk advies”
Door Chris van Ingen Schenau op dinsdag 31 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben diverse zaken bezocht, komen niet eens echt uit de buurt. Uiteindelijk komen de meeste aanbiedingen op ongeveer de zelfde prijs uit. Door het persoonlijke advies en het laten zien van vele praktijk voorbeelden heeft Tim van de Matten ons over de streep getrokken. Ook de levering en montage verliep volledig naar verwachting. Alles was binnen een dag geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door ton nieuwenhuizen op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Utrecht
Heel fijne medewerkers die direct voor je klaar staan. Zij hebben ook geen agressieve verkoop methode. Een kopje koffie staat voor je klaar en ze denken met je mee. We hebben alle tijd gehad een keuken uit te zoeken die ons beviel. Was een showroomkeuken maar dat maakte voor hen niets uit. Ook dachten zij mee over de manier waarop de keuken uit elkaar moest. Kortom een heel prettige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Corvers op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij ons is 10 april een keuken geplaatst. Keuken heel mooi.ze zijn komen opmeten. Wij alles gemaakt zoals op tekening..komen ze keuken plaatsen blijkt dat alle stopkontacten,telaag zitten gas kraan te laag..hebben we gasslang gekocht paste de koppeling niet..waterleidingzat te laag..afwasmachine op blokjes gezet..paar keer terug geweest..U word gebeld.tot nu toe nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende adviseurs”
Door Anna en Jack Geraerts op woensdag 26 aug 2015 '15 | vestiging Heerlen
zeer goed tot uitstekende adviseurs ook zij hebben weer ervaring opgedaan i.v.b.m. onze bar. Al met al zijn wij zeer tevreden over de KEUKEN KAMPIOEN en wij zullen en hebben al diverse kenissen verteld over onze goede ervaringen met keuken kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J. Teubel op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
uitstekende begeleiding en service van de tekening tot het plaatsen. Het hele team verdiend een pluim Galil is mijn eerste contact geweest en die zat pas 3 weken in het vak, zijn enthousiasme was aanstekelijk en uiteindelijk heb ik hem persoonlijk de deal gegund.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door Johan v op zondag 17 apr 2016 '16 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Op zoek naar keuken een afspraak gemaakt (via achterlaten telefoonnnummer op site wordt je veelvuldig gebeld om een afspraak). Met verkoper op zich gekomen tot een prima ontwerp. En toen de prijs. ik had aangegeven een faire prijs te verwachten zonder spelletjes. Nou, 17k was de uitkomst. Elders dus al rond 10K uitgekomen (incl. Mandemaker zelf) en bij topzaken rond 12/13K. Manager werd erbij gehaald en 12/13K was ook wel mogelijk. Uiteindelijk vertrokken met toezegging van verkoper dat hij de offerte nog ging aanpassen door composiet om te zetten naar kunststof en 10K er dan mogelijk ook wel inzat. Nooit meer iets gehoord. Nog wel 2 keer gebeld door telefoonteam. Aan hun aangegeven dat ik in afwachting was van offerte. Ze zouden het regelen. Natuurlijk weer niets meer gehoord. Ook prima, dan kopen we toch iets buiten de Mandemakers groep.
Reactie of foto toevoegen
“Correct geholpen”
Door P. Rozema op donderdag 8 okt 2015 '15 | vestiging Groningen
Het personeel die mij hebben geholpen in de vestiging Groningen was vriendelijk en terzake kundig. Ze zijn correct en komen hun afspraken na. Ze checken telefonisch wanneer hun iets in de bestelling niet duidelijk is om fouten voor de klant en voor hunzelf te voorkomen. Bij vragen van mij omtrent de montage werd ik uitstekend geholpen, zowel telefonisch als bij een bezoek aan de vestiging. Alle vragen konden naar tevredenheid worden beantwoord.
FOTO VAN P. ROZEMA
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Bert Evers op donderdag 4 jun 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Advies was goed. Had niet veel advies nodig want ik wist precies wat ik wilde. Mijn aangegeven budget is met twee duizend euro overschreden maar ik had ook een te belachelijk laag buget. De keuken was daarna nog enorm goedkoop. Mijn eerste aangegeven budget was eerder een grapje dan serieus bedoelt. Advies over de apparatuur was geweldig. Ik heb top apparatuur tegen low budget prijzen. Een absolute aanrader dit bedrijf. En mijn keukenbouwer verdient een pluim met een griffel, een groot compliment. Het is inmiddels na diverse verhuizingen mijn derde keuken maar de eerste keer dat alle helemaal in orde is gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Anny Berkelmans op zondag 7 jun 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Van het begin tot het eind heel veel lof, ook de montage heel erg goed, monteur wist waar hij mee bezig was. Ook bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen. En van elke stap op de hoogte gehouden. Dus zullen zeker reclame voor jullie maken.
Reactie of foto toevoegen
“Bovenkasten met glazen klep”
Door Martin op zondag 18 jun 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Ontvangst in Heerhugowaard was zeer vriendelijk met slagroom soezen en koffie. Maar de offerte kwam nogal vreemd tot stand. Verkoopster had ons mee genomen om een rondje door de showroom te maken en vertelde iets over de keukens o.a. dat het carrousel in de hoekkast van een keuken wel € 3000,= kost. Naderhand tijdens de offerte bespreking kwam de filiaalmanager erbij zitten en kregen wij het carrousel gratis als wij nu besloten de keuken te nemen. Ook gaf hij ons nog een flinke korting van € 1300,= En aansluitkosten gas en water waren gratis. Toch wilde wij 3 offertes bij drie verschillende keukenleveranciers hebben en daarna pas een besluit nemen. Verder kregen wij de offerte niet mee en kregen wij de bedragen waaruit de offerte was opgebouwd niet te zien. Erg vreemd allemaal je kan nu alleen vergelijken met het eind bedrag. Later kwamen wij bij een andere leverancier er achter dan zo'n carrousel ongeveer € 600,= kost en geen € 3000,=. Ook kan de grootste keuken leverancier van Nederland zoals ze zichzelf zien niet alles leveren wat wij willen bv geen bovenkastjes met glazen klep, zit niet meer in assortiment. Wij voelen ons in de maling genomen met de carrousel prijs ook de apparatuur keuze was niet de onze. Wij hebben 2x aangeven aan de verkoopster dat Whirlpool niet onze eerste keus is in apparatuur en dat wij liever een ander merk willen hebben. Tegen dovemans oren, nou zegt de verkoopster ik schrijf deze Whirlpool toch even op want u moet weten als u 3 apparaten koopt van dit merk krijgt u 5 jaar ipv 2 jaar garantie. Wij hebben nu gekozen voor een completere keuken met betere apparatuur tegen minder geld. Nee Keuken kampioen gaat niet onze keuken leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen - gebruiksaanwijzingen minder”
Door F.J. Gijsbers op woensdag 12 aug 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Wij zijn goed geholpen maar ik heb toch de indruk dat wij niet echt de doelgroep zijn. Wij zijn n.l. allebei 70+ en zeker wat betreft de gebruiksaanwijzingen mankeerde nog al het een en ander. Jongere mensen zijn wat gemakkelijker hierin en dat hebben wij zekert wel gevoeld.
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z tevreden”
Door Natasja op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Purmerend
Zeer tevreden van A tot Z. De keuken is zo als we in onze gedachten hadden. Zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door AWJ Daanen Wilhelminalaan 44 Beuningen Gld op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Son
Fantastisch geholpen. Keuken netjes geplaatst. Vriendelijke verkopers. Alles netjes afgerond. Zouden dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Geen enkel probleem gehad met bezorgen en plaatsen. Ook telefonisch goed contact gehad over levering van de keuken en afspraken over het zetten. Helemaal super ....dank je wel Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door JGK vH op vrijdag 27 mrt 2015 '15 | vestiging Ede
Enige opmerking is dat de deur van de vaatwasser na enige dagen de plint raakte waardoor het leek dat het linkerscharnier van de vaatwasser een knak leek te vertonen. Hierop heb ik Siemens laten komen die constateerde dat het niet aan het scharnier lag maar dat de deur tegen de plint liep en heeft het probleem verholpen. Hij zei dat er eigenlijk een stukje van de plint afgefreesd had moeten worden.
Reactie of foto toevoegen
“Opgepompte prijzen”
Door Tycho op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Cruquius
Wij hebben ons georiënteerd op de boulevard in Cruquius. Wij zijn goed ontvangen en te woord gestaan door de mensen van Keuken Kampioen. Ook hebben wij genoten van de kopjes koffie, de gevulde koeken en de stukjes taart. De personeelsleden zijn enorm vriendelijk. Een glimlach kan echter veel verbergen. Helaas zorgt € 5,- aan etenswaren er bij ons niet voor om meer dan € 1000,- meer te betalen voor een keuken. De gepresenteerde prijzen waren opgepompt met stukken luchtige taart. In de showroom werd een mooie berekening gemaakt van de 'adviesprijzen' en een korting van 40% werd toegepast. Het kon niet gekker worden, want ook de montage was slechts € 1,-. Er werd heel goed meegedacht tijdens de oriëntatie en dat een keukenboer een deal wilt sluiten is ook niet onbegrijpelijk. Wat mij vooral heeft geïrriteerd is dat de prijzen enkel op een kladbriefje werden gepresenteerd en men niet bereid is om een offerte op te stellen. De actieprijs bij Keuken Kampioen bleek elders door het dak te schieten. Gelukkig hebben wij ons niet gek laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring met gekochte keuken”
Door aan den Boom op dinsdag 13 okt 2015 '15 | vestiging Weert
Keuken gekocht; Catalogus aangevraagd, toen werd ik na een tijdje gebeld voor een vrijblijvende offerte (tekening in 3D) te laten maken bij een filiaal van Keuken Kampioen. Op locatie werd echter gebruik gemaakt van potlood en papier, wat qua indeling niet uitmaakt, maar ik had geen idee hoe mijn toekomstige keuken uit zou zien. Afgezien van een staal die mij een idee van de structuur en kleur zou moeten geven. Nadat de verkoper klaar was met de tekening en andere informatie, was de prijs wel eventjes schrikken, terwijl ik had laten blijken dat mijn budget niet erg ruim was. (en dat ik een en ander ook nog heb bespaart door vaatwasser en waterkraan uit de offerte te laten). De latere montage was prima, jammer dat je het overgebleven afval zelf moet verwerken. Er bleek naderhand een deuk in de afzuigkap te zitten, na telefonisch contact werd er binnen 2 weken een nieuwe geplaatst. Ik hoop dat de service en materialen de komende 10 jaar top blijft, dan is de keuken het geld waard gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Front niet leverbaar”
Door Matthijs op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
3 jaar geleden een keuken gekocht met heel veel problemen. Nu er een front beschadigd is geraakt en een offerte traject van 2 maanden hebben doorlopen blijkt het geoffreerde onderdeel niet meer leverbaar. Hierover ontvang je dan een mail, niet leverbaar sorry. Geen alternatief geboden. Een keuken of onderdelen kopen gaat bij deze partij niet moeiteloos dus bereid je daar op voor!
Reactie of foto toevoegen
“Productstickers verwijderd”
Door Felice K. op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Groningen
Eind december 2014 is er bij ons een keuken geplaatst door Keukenkampioen, met daarin een compacte bakoven van het merk BOSCH. Deze oven is sinds enkele maanden defect. Bij bezoek van een BOSCH monteur, blijkt dat de benodigde stickers niet op het apparaat aanwezig waren, waardoor reparatie simpelweg niet mogelijk blijkt te zijn. Het apparaat is ons door Keukenkampioen geleverd zonder stickers.

Contact opgenomen met Keukenkampioen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Kortaf nul op rekest en verwijzing naar BOSCH. BOSCH geeft in deze zaak aan dat het geld is betaald aan Keukenkampioen, Keukenkampioen het product zonder stickers heeft geleverd en het product zonder stickers simpelweg niet gerepareerd kan worden.

Wij zitten dus met een oven waar flink voor is betaald en die na twee jaren niet te repareren blijkt door de afwezigheid van twee stickers.

Kort gezegd meerdere telefoongesprekken met Keukenkampioen gevoerd, waarbij de consument in dit geval de dupe blijkt te zijn. Het enige aanbod dat Keukenkampioen na het derde telefoongesprek kan doen is een vergoeding van 150,- op een nieuw oven van 1599,-.

Dat is een bedrag van 1449,-. Logischerwijs zijn wij niet bereid om een dergelijk bedrag neer te leggen voor de fout van een ander.

BOSCH was op de hoogte van deze situatie en was in tegenstelling tot Keukenkampioen wel bereid om met ons mee te denken, ook al waren zij ons niets verschuldigd. BOSCH heeft kosteloos een monteur langs gestuurd om te bekijken wat ze konden doen. Door hem is aangegeven dat het ontbreken van de stickers EEN BEWUSTE ACTIE geweest moet zijn, zonder sticker verlaat het apparaat de fabriek namelijk niet. Door hem is eveneens aangegeven dat het best eens zou kunnen zijn dat ER EEN MINDER GOED PRODUCT IS AFGELEVERD DOOR KEUKENKAMPIOEN DAN WAAR VOOR BETAALD IS.

Dit laatste is telefonisch ontkend noch bevestigd. 'hier kan ik geen uitspraken over doen'.

BOSCH komt tegemoet door een oven aan te bieden voor een gereduceerd tarief. Na discussies van maanden lang hebben wij (moe van de situatie) besloten om dit aanbod aan te nemen. Echter, dat neemt de verantwoordelijkheid van Keukenkampioen niet weg. Bovendien moeten wij nu alsnog een flink bedrag neertellen waarvoor wij vinden dat wij (zeker als consument) niet de verantwoording dragen.

Typisch geval van de zwakke positie van de consument. Keukenkampioen is het gesprek niet aan gegaan en heeft van klantvriendelijkheid en service geen kaas gegeten.

Wij verwachten dat Keukenkampioen met een geldelijke tegemoetkoming komt voor de aankoop van een nieuwe oven, welke wij door toedoen van Keukenkampioen genoodzaakt zijn om aan te schaffen.

Ordernummer 20216058662.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere montageploegen”
Door C. van den Berg op maandag 2 nov 2015 '15 | vestiging Son
Zoals aangegeven zijn wij bij de aankoop van de keuken normal behandeld. Mijn klacht zit meer bij de montage van de keuken. Ik heb te maken gehad met twee montage"ploegen". De eerste die bij mij geweest zijn, daar zouden jullie mee moeten stoppen om die voor jullie te laten werken. Die zouden er bij mij niet meer inkomen. Daarentegen de tweede "ploeg" ben ik zeer over te spreken, die hebben netjes en goed werk afgeleverd.
REACTIE VAN WEBCARE KEUKENKAMPIOEN
Beste meneer / mevrouw van den Berg, dank u wel voor uw feedback! Wij nemen uw opmerking zeker mee in ons verbetertraject. Mocht ik u nog ergens mee kunnen helpen kunt u een email sturen naar webcare@keukenkampioen.nl. Ik wens u veel plezier met uw keuken! Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Montageproblemen”
Door j van der Vlugt op vrijdag 8 jul 2016 '16 | vestiging Kaatsheuvel
In de showroom rondgekeken en goed geholpen, goed kunnen onderhandelen maar dat is geloof ik wel gebruikelijk daar. Echter bij het plaatsen van de keuken ging het mis, door de hoge werkdruk werkt de monteur slordig en maakt fouten. we vinden zelfs dagen later nog beschermfolie op kastjes en afzuigkap. als een dag later bij gebruik van de cooker het kastjes vol stoom staat bel ik op, het antwoord dit is normaal kan een paar dagen duren.2 dagen later staat het kastje vol water en hebben we dus al schade aan onze nieuwe keuken.Weer gebeld en de monteur moet langs komen. na 2 dagen wachten belt hij s'avonds op dat het wel na 22.oou kan worden., maar heeft geen materiaal bij.de volgende dag gebeld komt er een andere monteur die zegt dat alles slordig is gemaakt maar kan helaas het probleem niet verhelpen dus moet er monteur komen van de firma die de cookers levert, deze stelt vast dat boiler onderste boven ligt ondanks grote waarschuwingssticker. dan moet er nogmaals een monteur van keukenkampioen langs komen om een metalen plaat onder in het kastje te leggen omdat dat makkelijker is dan de hele hoek-onderkast te vervangen, deze monteur is erg brutaal en maakt vervelende opmerkingen.we moeten telkens vrij nemen om deze problemen te laten verhelpen maar weten pas de dag ervoor welk dagdeel de monteur komt.Al met al zijn wij dus veel duurder uit met al die snipperdagen dan de 375 euro voor aansluitkosten, maar volgens keukenkampioen moeten we blij zijn dat alles verholpen word.Ja blij zijn dat de fouten die ze zelf maken worden hersteld.uiteindelijk is alles wel goed gekomen en zijn we wel blij met onze nieuwe keuken maar dat heeft wel lang geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“wie is er expert”
Door Robert op woensdag 29 mei 2013 '13
Nieuwe keuken besteld omdat het qua maat spannend was of de keuken zou passen hebben we tijdens de koop hier veel aandacht aan besteed. Na de koop kwam iemand de bestaande keuken opmeten. deze maten waren niet de maten van de nieuwe keuken omdat er 2 lagen tegels afgingen en alles netjes gestuct zou worden. Dit ook tegen de inmeter gezegd maar die zei ik meet de bestaande situatie.Vervolgens hebben we de definitieve tekeningen gekregen en hierop stonden de maten zoals besteld netjes haaks. bij montage bleek dat het granieten aanrechtblad onder een hoek gezaagd was omdat de bestaande muur niet haaks was. De monteur had ook een andere tekening dat die wij gekregen hadden. bij hem stond het omcirkeld dat het blad onder een hoek stond. Er was geen enkele opmerking dat het blad onder een hoek gemaakt zou worden aangezien wij ook gezegd hadden dat alles netjes nieuw en haaks gemaakt zou worden. Ik zit dus nu met een blad wat scheef tegen de muur staat met een grote spleet ertussen. De reactie van kk. u heeft getekend bij het inmeten en wij kunnen niets voor u betekenen. Ja ja de kreet alles komt goed is dus niet van toepassing hier, wat een waardeloze service.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Andries van de Ruit op maandag 6 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
Keuken is in Dordrecht gekocht. Maar een super service van het filiaal te heerlen. Door verhuizing van dordt naar heerlen kregen wij in heerlen alle service die wij nodig hadden. Incl steeds een kopje koffie met gebak. Ik wil hier met naam noemen John Cruijsberg vestigingsmanager hij verdient echt een 10. Super blij met onze keuken . Groetjes andries en liesbeth xx
Reactie of foto toevoegen
“mooie keuken”
Door EvG op maandag 1 sep 2014 '14 | vestiging Den Haag
vorige week woensdag is onze keuken geplaatst. Heel erg mooi, op een paar kleine beschadigingen na.Inmiddels contact gehad met de serviceafdeling en ga er dan ook vanuit dat dit snel zal worden opgelost. Bezorgen en plaatsen allemaal volgens afspraak.
FOTO VAN EVG
bijna klaar!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van”
Door fam. Hermans op dinsdag 22 sep 2015 '15 | vestiging Son
Toevallig na een bezoekje aan ikea eens binnen gewandeld daar we toch aan het zoeken waren naar een nieuwe keuken. Verkoper kwam vragen of ie ons kon helpen (wat normaal is),helemaal niet opdringerig. Na even rond gekeken te hebben,zelf om wat informatie gevraagd en van het een kwam het ander. Afspraak gemaakt,keuken laten tekenen (niet simpel omdat we speciale wensen hadden) en uiteindelijk beslist om te kopen. Levering perfect op tijd,monteur de dag erna stipt,vriendelijk en bekwaam (en ik kan het weten). Al bij al nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing om bij keuken kampioen te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden, maar niet over de service”
Door F. Dlh op woensdag 5 nov 2014 '14 | vestiging Heerlen
We hebben een prachtige keuken laten samenstellen en deze is ook keurig geleverd en geinstalleerd. Alle afspraken waren duidelijk en goed op papier gezet. In de weken voorafgaand aan de levering, hadden we al gemerkt dat het contact vaker moeilijk verliep als we naar de vestiging belden met vragen. Op mails werd niet of heel laat gereageerd, waardoor we zelf weer er achteraan moesten bellen. Jammer. Het enige dat er mis was bij de aflevering, was dat we de verkeerde opbouw stopcontacten erbij hadden. Niet heel erg en na een telefoontje mochten we deze ruilen, zeiden ze. Een week nadat we dit hadden afgesproken belde er iemand van keuken kampioen om te vragen wat de klacht precies was en dat zou gaan oplossen. Een maand later had ik nog niets gehoord en had nog geen stopcontacten in mijn keuken. Ik heb gebeld en kreeg toen een werknemer aan de lijn die van niets wist en niets kon opzoeken. Weer jammer. Dus ik blijf proberen. De afhandeling van vragen en mails moeten dus echt sneller en klantvriendelijker. Afgelopen week is het netjes opgelost.
REACTIE VAN KEUKENKAMPIOEN
Beste meneer/mevrouw Dlh, Fijn te horen dat u tevreden bent over de keuken. Echter vinden wij het erg vervelend dat u geen goede ervaring heeft met onze klantenservice. Goed om te horen dat het afgelopen week wel uiteindelijk is opgelost. Mvg, KK
Reactie of foto toevoegen
“De groeten”
Door JJ op zondag 8 mrt 2015 '15 | vestiging Cruquius
In de markt voor nieuwe moderne kwaliteitskeuken. Verkoper leek bij gesprek meer geïnteresseerd in binnenkomende mensen dan ons verhaal. Als hij naar ons keek bleef hij vertellen dat zij de grootste waren (deel Mandemakers groep)niemand aan hen kon tippen, hoe veel plezier hij in zijn werk had en hoe trots hij was als hij een kwaliteitskeuken kon plaatsen, veel praten weinig luisteren. Offerte zou binnen enkel dagen bij ons zijn. Weken later nog steeds niks ontvangen ondanks herhaaldelijke e-mails en vele pogingen tot bellen (niemand nam op). Wij vinden het wel goed zo! De groeten.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste JJ, Dank u wel voor uw bericht. We nemen uw feedback zeer serieus en willen graag met u in contact komen om deze vervelende situatie te bespreken. Kunt u uw gegevens doorsturen naar webcare@keukenkampioen.nl? Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door René op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Van begin tot eind netjes geholpen. Mooie keuken gekregen. Even wat onduidlijkheden met betrekking tot het keukenblad maar die zijn netjes opgelost.
FOTO VAN RENÉ
REACTIE VAN RENÉ
Dit is het tweede deel van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Gaan ervan genieten”
Door Anil Bandhoe op maandag 6 jul 2015 '15 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Goede adviseur en klantvriendelijke mensen in de zaak. Goed geholpen met vragen en ook van goed advies voorzien. Keuken ook geplaatst naar de afspraken en ook op tijd. We gaan nu genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaring”
Door M J Rosenquist op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Onze ervaring met uw bedrijf als zeer prettig ervaren. De monteur was goed en werkte netjes en snel. We hadden een kleine lekkage,maar deze werd direct verholpen. inmeten, plaatsen en naservice was gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Top van begin aankoop tot oplevering”
Door R.R op maandag 19 jan 2015 '15 | vestiging Alphen aan den Rijn
Dik tevreden. vanaf de aankoop tot de levering en de montage. Ik kan werkelijk niets negatiefs melden. alles keurig verzorgt en precies gedaan wat er is beloofd. Daar hou ik van. Mvg, Remko van Loon
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Versluis op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen heeft ons vanaf het begin tot einde perfect bij gestaan Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Advies was deskundig en eerlijk. Bezorging was perfect op tijd en alle materialen waren in orde. Montage super afgerond binnen 1 dag. Ik zag aanrader.
FOTO VAN VERSLUIS
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door A Bertrand op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Heel goed bedrijf komt belofte na alles perfect verlopen. Voor de rest geen op of aanmerkingen Top. Ben benieuwd hoe de garantie termijn verloopt. Zou iedereen die een keuken nodig heeft Keukenkampioen Dordrecht aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door E L Bal op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring is super, ben geholpen door Didi en dat was een heel leuke ervaring, Didi geeft je goed advies en denkt met je mee! De keuken is op tijd bezorgt en nog dezelfde dag gemonteerd, Ik zal zeker de Keuken Kampioen aanbevelen.
FOTO VAN E L BAL
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 85
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (9 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (29 ervaringen), Antennestraat 88, Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Rijnhavenkade 2, 2404 HB Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (15 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (16 ervaringen), Arena Boulevard 212, Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (6 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBergen op Zoom (1 ervaring), Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB in Bergen op Zoom, tel 0164 - 74 99 95
hBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
iBreda (30 ervaringen), Grenssteen 7, Breda, tel 076 - 542 29 20
jCruquius (31 ervaringen), Cruquiusplein 48, Cruquius, tel 023 - 547 61 10
kDelft (14 ervaringen), Leeuwenstein 31, Delft, tel 015 - 285 57 77
lDen Bosch (8 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
mDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, Den Haag, tel 070 - 381 75 21
nDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51F, Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
oDrachten (12 ervaringen), Dr. Martin Luther Kingsingel 48, Drachten, tel 0512 - 53 70 16
pDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
qEde (8 ervaringen), Galvanistraat 59, Ede, tel 0318 - 63 13 81
rEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, Emmen , tel 0591 - 63 51 55
sEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
tGoes (6 ervaringen), Marconistraat 28, Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (18 ervaringen), Sontweg 1-2, Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (20 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (7 ervaringen), Duwboot 61, Houten, tel 030 - 636 10 12
zKaatsheuvel (21 ervaringen), Amerikastraat 14, Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
a1Leeuwarden (20 ervaringen), Schenkenschans 1, Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
b1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
c1Middelburg (11 ervaringen), Mortiereboulevard 28, Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
d1Mijdrecht (4 ervaringen), Industrieweg 38, Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
e1Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
f1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
g1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
h1Roosendaal , Rucphensebaan 1a, 4706 PH in Roosendaal, tel 0165 - 74 90 06
i1Rotterdam Alexandrium (17 ervaringen), Watermanweg 227, Alexandrium, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
j1Rotterdam Parkboulevard (5 ervaringen), Vierhavenstraat 29, Parkboulevard, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
k1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 37a, Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
l1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10c, Sneek, tel 0515 - 41 25 44
m1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4139, Meubelplein Ekkersrijt, Son, tel 0499 - 76 70 13
n1Spijkenisse (20 ervaringen), Lucebertstraat 2, Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
o1Tiel (8 ervaringen), Buitenbulkweg 7, Tiel, tel 0344 - 62 74 10
p1Utrecht (31 ervaringen), Zeelantlaan 55, Utrecht, tel 030 - 267 00 06
q1Weert (8 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
r1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, Woerden, tel 0348 - 42 27 22
s1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
t1Zwaag (1 ervaring), De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
u1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37b, Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.