Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
38 ervaringen (1 week geleden)
Volendam (Noord-Holland)
35 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
64 ervaringen (vandaag)
6 vestigingen
1809 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (3 weken geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
61 ervaringen (1 week geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (3 weken geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
21 ervaringen (3 maanden geleden)
6,7

Keuken Kampioen

Score uit 578 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
46 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto: Schade aan inductie kookplaat van Whirlpool
1 / 79
79 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Ervaringen
Er zijn 578 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren244 ervaringen
4 sterren151 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster121 ervaringen

Per vestiging:
“Geen gedegen bedrijf”
Door R Stoel op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Amersfoort
In oktober 2016 bij Keukenkampioen (hoezo kampioen?) een keuken besteld, inclusief apparatuur, specifieke modellen qua oven, magnetron, gaskoopplaat, afwasmachine en koel-vries combinatie, waar wij op dat moment voor gekozen hebben. Naarmate de lever datum dichterbij kwam, krijgen wij het bericht dat de door ons bestelde oven niet meer geleverd kan worden. Wij moeten akkoord gaan met een ander (niet door ons gekozen) model, want dat model wat wij hebben besteld is niet meer op voorraad. In de ogen van Keukenkampioen is dit nieuwere model beter, maar er zitten minder opties op dan het door ons gekozen model. Echter wij hebben geen keus. Exact hetzelfde gebeurde met de door ons bestelde koel-vries combinatie. Wel vreemd, waarom is op het moment van bestellen het model er wel en op het moment van leveren niet meer. Slechte logistiek planning lijkt mij.

Een soort gelijk akkevietje met de gaskookplaat. Op het moment van bestellen is deze er gewoon, en tegen het moment van leveren krijgen wij te horen dat hij er niet meer is en dat we eerst een leen gaskookplaat krijgen. Het bestelde model wordt later geleverd en geplaatst.

Vervolgens is er een kast deurtje kapot. Hiervoor komt later iemand langs om de deur te vervangen. Na het plaatsen van de keuken komen ze de tegels aanbrengen. Om te janken, wat zit dit er slordig in. Het plaatsen van de tegels kon ok niet in één keer omdat de Keukenkampioen te weinig tegels had geleverd. Ze moesten er weer voor terugkomen op een andere dag.

Beste mensen, zoek een gedegen keukenbedrijf op. Misschien betaal je dan iets meer, maar je hebt er zoveel meer profijt van en veeeeeel minder gezeik.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
8,6
Ijtsma Keukens
Opende (Groningen)
“Prima” score uit 9 ervaringen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Zoveel mogelijk verkopen”
Door Resul Piyade op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Rotterdam Watermanweg
En ze noemen zich nog wel keukenadviseurs. Laat me toch niet lachen. Een adviseur, die geeft raad en daad en denkt mee wat de veranderingen die na de inmeetdag voor de keuken met zich meebrengen maar dat doen ze helemaal niet. Het enige waarop ze bij Keukenkampioen gefocust zijn is op zoveel mogelijk verkopen. Als dit ter sprake brengt zeggen ze: "Dat is de verantwoordelijkheid van de klant." Belachelijk!! En dan de inmeetdag. Als ze al niet opletten of de aansluitingen wel of niet goed zitten waarom komen ze dan hemelsnaam dan nog? Mensen! Blijft er vandaag weg, kom daar niet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1809 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 588 ervaringen
“Oppassen”
Door Ben Abdellah op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Naar aanleiding van een aantal ongedateerde brieven die ik van keukenkampioen heb mogen ontvangen, wil ik het volgende verhaal vertellen. Hiermee wil ik een waarschuwing geven aan diegenen die van plan zijn een keukenwinkel binnen te lopen om informatie in te winnen. Niets tekenen voordat je 200% zeker weet dat je een aankoop wilt doen. Vooral bij de winkelketen KEUKEN KAMPIOEN. Een goede raad is goud waard

Op 14 november 2015 ben ik met mijn vrouw naar winkelcentrum CRUQUIUS geweest om een kijkje te nemen in een aantal winkels. Zo zijn wij ook bij keukenkampioen terecht gekomen. Wij zijn door een vriendelijke mevrouw, met een blad vol koekjes in de hand ontvangen en naar een tafel begeleidt zonder te vragen of wij iets nodig hadden. Aan tafel komt een andere vriendelijke mevrouw ons koffie aanbieden en verwelkomt ons in de winkel die volgens haar vele aanbiedingen en voordelen heeft. Na 10 minuten komt de filiaalmanager, de heer D.W, die ons vraagt of wij opzoek zijn naar een keuken. Wij hebben geantwoord van: dat wij geen keuken willen kopen, wij hebben een hele mooie keuken, maar wij zijn wel opzoek naar een inbouw koelvriezer. De vriendelijke man (ze zijn daar allemaal vriendelijk) begon meteen van 'ja, wij hebben deze week meer dan 50% korting, omdat (volgens zijn zeggen) keukenkampioen jarig is' (maar volgens mij zijn ze daar ook altijd jarig). Nadat hij de tekening van onze keuken had gezien, begon hij ongevraagd handmatig tekeningen te maken en uitleg te geven over de beste kwaliteit die ze leveren en die niemand anders zou hebben. Na afloop van het gesprek hebben wij gezegd dat wij geen keuken gaan kopen, maar wel een koel/diepvriescombinatie voor ons huidige keuken.

De notitie die hij bij de uitleg heeft gemaakt, bleek een offerte te zijn waar hij een handtekening voor wilde hebben. Samen met zijn leidinggevende, die bij binnenkomst als een vriendelijke koffie mevrouw diende, hebben ze bij ons aangedrongen om te tekenen omdat ze in die week volgens hen zeggen spot goedkoop zouden zijn (keuken van zogenaamd 15.500 euro werd voor 7.000 euro aangeboden). Toen wij permanent weigerden te tekenen en weg wilden lopen, begonnen ze over de koel/diepvriescombinatie te praten. Zij boden ons een koelvriezer aan voor een bedrag van 520, - Euro. Na vele aarzelingen omdat wij geen vertrouwen meer hadden, heb ik toch voor de vriezer getekend, niet wetende, dat deze aardige mensen op een onverantwoorde wijze voor de zaak geld proberen te verdienen. Op 17 november 2015 heb ik een email gestuurd en gevraagd naar een kopie van de door mij getekende formulier, omdat mijn kopie onleesbaar was. De viltstift waar de heer D.W. mee schreef drukt niet door op de achterliggende kopieën!! De heer D.W. heeft niet gereageerd op mijn e-mail. Op 20 november 2015 heb ik nog een email gestuurd, dat ik zonder koelkast zit en dat ik graag de koelkast zo spoedig mogelijk wil vervangen. Hier kwam ook geen reactie op.

Keuken Kampioen is doof en stom geworden. Alle reacties op onze e-mailen en belletje blijven uit.

Na 4 weken te hebben gewacht op een reactie, hebben wij besloten de koelkast ergens anders te gaan kopen. Keuken Kampioen was daarvoor gewaarschuwd en omdat helmaal niet reageren, dachten wij dat keukenkampioen het niet de moeite waard vond om een koelkast voor het afgesproken bedrag in Amsterdam te komen leveren en te plaatsen (520, - euro). Achteraf zijn wij tot de conclusie gekomen dat de heer D.W. en de regio manager (koffie mevrouw) uit waren op het afdwingen van een compleet keuken en daarom hebben ze niet op de oproep van koelkast/diepvries gereageerd.

Na een aantal maanden kwam een ongedateerde brief van keuken kampioen waarin stond dat ik een keuken heb besteld en dat de levering gepland is voor week 50 - 2016. Sindsdien liep de zaak via juristen. De details laat ik achterwege voor het volgende stuk. Het probleem is opgelost met een bedrag van 156, - euro, die tegen mijn zin is betaald. Dat zijn de annuleringskosten (30%) voor de koelkast/diepvries, maar de werkelijkheid is anders. Dat waren kosten voor de koekjes en de koffie die door de regiomanager zijn geserveerd. Dure koffie! Maar ja, nu weet ik hoe de vork in de steel zit. Daarom deze waarschuwing.

Eerdere ervaring van 25 maart 2016: Je wordt zowat gedwongen een offerte te tekenen ongeacht je persoonlijke en financiële situatie omdat je naar iets informeert. De heer Wijker probeert nu ons een keuken te leveren die wij niet hebben besteld. Aparte meneer van verkopen.
Reactie of foto toevoegen +43 bedankjes
“Tip voor nieuwe kopers: niet doen”
Door Martijn Koolloos op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Delft
In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen... Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken ("te druk", "valt niet binnen zijn takenpakket"). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000 € is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“prima geholpen”
Door M. Kocken op woensdag 8 jan 2014 '14 | vestiging Tiel
Prima geholpen vanaf begin tot eind. Alle afspraken netjes nagekomen. Levering en plaatsing netjes verlopen. En belangrijk wij zijn tevreden met mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Je moet alles zelf regelen”
Door Quint op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Heerlen
In maart dit jaar een keuken uitgezocht n.a.v. een leuke spontane verkoper in Heerlen. Adverteren met montage voor 1 euro en dit ook in het verkooppraatje opnemen. Echter na het opmaken van de offerte rekenen ze opeens 375 euro voor de montage. De reden zou zijn de monteur moet ook betaald worden? Hier meteen op ingesprongen en dus voor 1 euro de montage erbij. Alles mooi en wel totdat mevrouw van het filiaal in Heerlen contact met mij op neemt met foute gegevens in de mail. Als ik mevrouw wijs op de fouten in de mail beledigd ze me meerdere malen en maakt me uit voor stalker! Telefonisch neemt mevrouw contact met me op en zonder enige reden begint ze tegen me uit te vallen en scheldt me letterlijk de huid vol. (Mijn collega 2 meter verderop kon het geschreeuw horen!). Na dit voorval met de filiaalleider besproken te hebben langs gegaan bij het filiaal.
Desbetreffende mevrouw had een slechte dag en bood uiteindelijk haar excuses aan. Helaas was de filiaalleider verhinderd die dag.. (dag ervoor wist hij niks van een begrafenis). De verkoper die me geholpen had in het begin nam het gesprek over. Met de filiaalleider heb ik na het voorval besproken dat er een tegemoetkoming zou komen voor het onprofessionele gedrag van mevrouw. De verkoper wist hier op de dag dat ik langs ging niets vanaf? En gaf zelf aan weinig communicatie te hebben binnen het bedrijf.... Prima kan gebeuren, dag erna wederom contact gezocht met de filiaalleider. Deze zou me laten weten wat de tegemoetkoming zou zijn echter was hij er nog niet uit. Dezelfde dag zou ik teruggebeld worden. Helaas tevergeefs! De dag erna maar weer zelf gebeld en ze waren het vergeten..... uiteindelijk zouden ze me tegemoet komen met 2 spotjes die volgens hun dan extra waren... Helaas voor hun dat mijn vriendin foto's heeft gemaakt van de keuken tijdens verkoop. Hierop is duidelijk te zijn inclusief 3 led spots. Wederom terug gebeld naar de filiaalleider. Echter geen succes meneer was er niet, de vervanger wist nergens vanaf en kon dus geen info geven. De filiaalleider zou bellen de volgende dag. Om 16uur was mijn geduld op en wederom gebeld. Filiaalleider was er niet zou morgen wel bellen. Ik stond erop dat er voor 18.00uur een antwoord was op mijn vraag. Ze proberen je af te schepen met een tegemoetkoming maar in principe proberen ze jezelf te belazeren. Uiteindelijk contact gezocht met het hoofdkantoor en de supervisor van de regio. Deze meneer stond me netjes te woord en vroeg zich af wat er mis was gegaan. Hij ging dit onderzoeken en kwam erop terug. Hier kwam uiteindelijk uit dat ik 3 led spots zou krijgen en een pedaal emmertje als extratje. Heel mooi opgelost dacht ik weer. Echter vandaag de levering en tot mijn verbazing geen 3 led spots maar 2 halogeen spots erbij. Keer op keer belazerd en afspraken niet nagekomen. De hele organisatie van keuken kampioen lijkt naast elkaar te werken en beloftes worden niet nagekomen. De klant moet alles zelf regelen en alles in de gaten houden. Minuten zelfs uren heb ik gespendeerd aan het werk dat keuken kampioen had moeten doen!
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
5,5
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 76 ervaringen
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Aanschaf Steinhaus keuken”
Door H.J.Steegers op dinsdag 10 mrt 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Alle afspraken zijn goed door keuken kampioen nagekomen. De installatie van de keuken is met grote nauwkeurigheid uitgevoerd. Alles is naar grote tevredenheid uitgevoerd. Géén klachten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door Alex D op dinsdag 1 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam Westpoort
Prima service. Prima levering. Prima installatie. Natuurlijk willen ze graag verkopen maar dat is ook goed. Het zijn verkopers. De installateur was een fijne en goede werker. Ik ben heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beetje gepusht”
Door rik poeth op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Helmond
Wij zijn goed geholpen, vriendelijk personeel. Alleen achteraf naar gevoel. Beetje gepusht voor aanschaf keuken ondanks het onze droom keuken was. Mooie praatjes. Super korting gekregen enzovoort enzovoort. Maar die korting en service krijgt dus iedereen. Over de service van leveranciers en plaatsen keuken alleen maar lof!! Supers
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken schildknaap”
Door Laming op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Delft
Keuken kampioen? Eerder keuken schildknaap! De service van keukenkampioen is echt om te huilen. Afgesproken met de verkoper dat mijn oude keukenblad ook gedemonteerd zou worden. Maar drie weken later krijg ik telefonisch te horen dat ik het toch zelf moet doen. Maar dat is nog niet het ergste. Vandaag, 30-11-2017, komt de monteur niet alleen te laat, maar ook zonder keukenblad. Want die zou al geleverd zijn. Na een uur heen en weer bellen komen we erachter dat keukenkampioen het blad is kwijtgeraakt. Nog een uur later komen we er achter dat dat komt omdat de bezorger deze over het hoofd heeft gezien (we hebben het over een werkblad van 3 meter). Het antwoord van de keukenkampioen woordvoerster, die overigens graag door je verhaal heen blijft praten om te zeggen dat het gewoon kan gebeuren dat er 'een dingetje' mis gaat: "Ik ga even kijken wanneer iemand het blad kan komen monteren, maar daar krijgt u sowieso vandaag geen antwoord meer op want ik werk maar tot 15.00 uur." en "Er komt niet zomaar een vergoeding tegenover te staan, want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal". Ik moet nu ten minste tot maandag wachten tot er een nieuw keukenblad komt maar waarschijnlijk wordt dat langer. In de tussentijd zit ik in een koud huis, zonder water. Update: vandaag drie keer gebeld met keukenkampioen. De eerste twee keer werd mij verteld dat ik vandaag toch echt meer te horen kreeg. De derde keer werd mij medegedeeld dat: "sorry, mijn collega is al naar huis." Hoe moeilijk is het om een nieuwe afspraak te plannen, nadat je al zulle enorme fouten hebt gemaakt? Dit is echt om te huilen. Ik zou willen dat ik 0 sterren kon geven, want de service is enorm ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“niet klantvriendelijk”
Door Ashna op maandag 24 nov 2014 '14 | vestiging Amsterdam Arena
Augustus 2014: koopcontract getekend bij Keuken Kampioen
- 4 oktober: kopie contract ontvangen. Deze is met typex bewerkt.
- 9 oktober: Klacht gemaild over typex naar Arena. Geen reactie ontvangen.
- 14 oktober: gebeld naar Hoofdkantoor. Ze kunnen pas actie ondernemen als keuken geleverd is.
- 26 oktober: erachter gekomen dat er een fout zit in de meeting. Staat verkeerde merk apparatuur.
- 4 november: vanaf 9 oktober wacht ik op antwoord op mijn klacht. Dus klacht ingediend via klachten.nl. Binnen 24 uur ben ik gebeld
- 5 november: Rachid vraagt wat hij kan betekenen om de klacht te verwijderen van de site.
- 9 november: gemaild naar Rachid en onderhandeling gestart.
- 13 november: gebeld door hoofdkantoor hoe ik ga betalen. De vraag beantwoord met dat er nog een klacht loopt. Ik ben meteen doorverbonden met vestiging Arena.
- 14 november: Gesprek gehad met meneer Alexander van der Lee. Hij is het met mij eens dat in het koopcontract ‘gekliederd’ is en de wijze waarop het gegaan is, keurt hij niet goed. Ik krijg een week voor levering een visualisatie van de keuken met de juiste maten. (een deugdelijke tekening is nooit gemaakt.) Daarna in onderhandeling met meneer om de klacht terug te trekken. We kwamen er niet uit. Ik zou hierop terug komen.
- 17 november: mail ik meneer Alexander van der Lee met mijn onderhandelingspunten:
Kosten optie 1: € 919
Kosten optie 2: € 854
Ik heb in hun voordeel een goedkopere optie aangeboden. Tot op heden niks gehoord.
- 20 november: Gebeld door ‘Jimmy’ over de betaling. De vraag kwam bedreigend over, want als ik niet alles in één keer betaalde dan zouden ze juridische stappen ondernemen. Ik ben bereid om een gedeelte te betalen en de rest na afhandeling van de klacht. Ik heb hem verwezen naar de achterkant van hun koopcontract. Hij wist mij te vertellen dat deze regels alleen gelden voor BV’s. Ik ben een consument, ik heb rechten en plichten (zie wetboek). Ik heb gezegd dat ik op antwoord wacht van meneer Van der Lee. Meneer Van der Lee is in het buitenland en kan geen antwoord geven.
- 21 november: Ik heb alles betaald om geen problemen te krijgen.
- 22 november: keuken gemonteerd, maar niet de bestaande magnetron en wasmachine (wel mondeling toegezegd gekregen, wasmachine deur niet gemonteerd (wel mondeling toegezegd gekregen)
De volgende keer ga ik niet naar Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Opdringerig”
Door Eric op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Nijmegen
Kreeg een opdringerig verkoper aan de telefoon. Heb alleen via hun website gekeken voor een nieuwe keuken. Wordt dag later gebeld Door een verkoper voor intresse in nieuwe keuken. heb alleen gezegd dat we aan het rond kijken zijn. krijgt volgende dag brief voor afspraak voor nieuwe keuken te komen kijken. heb die filiaal gebeld en klacht ingediend, hier hou ik niet van. of ik ooit daar een keuken koop weet ik nog niet. pas op via de telefoon wat je zegt. De afspraak is ingetrokken bij de filiaal.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 64 ervaringen
“Catastrofe”
Door Saban Gumus op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Zwolle
vanaf dag 1 veel dingen belooft niets waar kunnen maken. Terugbel afspraken worden niet nagekomen. Verkeerde delen van de keuken geleverd. Keuken gekocht en de volgende dag actie 1 euro montage waarvan ik geen gebruik kon maken etc etc. Zou nog een geschenk krijgen voor aanschaf keuken ook niets meer vernomen... Kortom: CATASTROFE!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw, wat vervelend om te lezen! Kunt u uw ordergegevens doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl? Wellicht kan ik u nog van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Plaatsing niet goed”
Door Corvers op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij ons is 10 april een keuken geplaatst. Keuken heel mooi.ze zijn komen opmeten. Wij alles gemaakt zoals op tekening..komen ze keuken plaatsen blijkt dat alle stopkontacten,telaag zitten gas kraan te laag..hebben we gasslang gekocht paste de koppeling niet..waterleidingzat te laag..afwasmachine op blokjes gezet..paar keer terug geweest..U word gebeld.tot nu toe nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door David en Charlotte op maandag 6 apr 2015 '15 | vestiging Son
Zojuist hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Helen de Groot van Keuken Kampioen. Helen heeft ons geweldig goed geholpen. Klantvriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. Er werd goed met ons meegedacht en Helen had allerlei handige tips voor de indeling van de keuken. Wij zijn super blij met het eindresultaat (ook prijstechnisch) en wij kunnen zowel Keuken Kampioen als Helen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Schade aan glasplaat”
Door John Koel Facilities op donderdag 7 apr 2016 '16 | vestiging Almere
Dure keuken gekocht bij Keukenkampioen Almere. Na 22 maanden (in de garantie) een schade aan mijn inductie kookplaat gemeld. Mijn oordeel is dat het geen gebruikers schade maar een ondeugdelijke glasplaat. Oordeel van Whirlpool, gebruikers schade geen vervanging. Ik ben met Keuken Kampioen Almere in overleg gegaan ( 4 maanden lang). Deze zegt zich achter het oordeel van Whirlpool te stellen. Ik werd heel boos in de showroom, en toen werd er een monteur van De Keukenman naar mij toe gestuurd voor een second opinion. Deze monteur zegt hetzelfde als Whirlpool. (gebruikers schade) Ik ben het niet met zijn oordeel eens en hij zegt dat het niet te bewijzen valt of ik gelijk heb of dat hij gelijk heeft. Nu mijn conclusie is: wel graag een keuken verkopen, maar afschuiven als er binnen de garantie iets niet goed is. Waardeloze after sale's. Arrogante houding van het hele bedrijf inclusief "klantenservice" en verkoopvestiging. Mijn advies koop nooit een keuken bij Keuken Kampioen.
FOTO VAN JOHN KOEL FACILITIES
Schade aan inductie kookplaat van Whirlpool
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Koop nooit een keuken hier”
Door M. Brons op zondag 17 jul 2016 '16 | vestiging Emmen
Jammer dat ik deze site niet eerder heb bekeken. Koop NOOIT een keuken bij de Keukenkampioen. De keuken die bij hebben besteld, met een granieten blad in 1 geheel, kan niet worden geleverd. Althans niet door de leveranciers waar Keukenkampioen zaken mee doet. Tsja, vergeten te vertellen dat een blad van iets meer dan 3 meter mogelijk een probleem zou kunnen zijn, aldus de verkoper in Emmen, Marcel van Diepen, en dus is dit een gegronde reden voor annulering. Dat doen we dan ook. Totdat maar liefst 3 maanden! nadien de juridische afdeling komt met het bericht dat wij 30 % annuleringskosten verschuldigd zijn. Uiteraard nemen wij contact op met de verkoper die zelf aangeeft zeer verbaasd te zijn en dat we maar contact moeten nemen met de juridische afdeling. 'Dat zal met een sisser aflopen' volgens dhr. Van Diepen. Hoe anders is het echter. Er wordt ons aangeboden een keuken zonder blad te kopen: daar mogen wij dan zelf voor zorgen. Dit willen we niet: we hadden een complete keuken besteld, geen halve. De verkoper verdraait zijn verhaal - kan zich niet meer herinneren gezegd te hebben dat het om een gegronde reden voor annulering ging - en wij worden gedwongen alsnog te betalen, weliswaar nu 15% ipv 30 %, zgn coulance korting. De verkoopmethode van de Keukenkampioen is misleidend en we zijn simpelweg belazerd. Inmiddels hebben wij tot volle tevredenheid een keuken gekocht in Duitsland, met een granieten blad in 1 stuk. Geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Vestiging is aanrader”
Door H.E. Everts op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Groningen
Zou niet weten hoe het beter kon. In het filiaal Groningen werden we direct goed ontvangen en onze wensen voor een keuken waren direct duidelijk. Alles is snel verlopen en de keuken was in 1x compleet. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Zeker de monteurs hebben superwerk geleverd. Geen nawerk van gehad. Keukenkampioen Groningen is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 160 ervaringen
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
“Persoonlijk advies”
Door Chris van Ingen Schenau op dinsdag 31 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben diverse zaken bezocht, komen niet eens echt uit de buurt. Uiteindelijk komen de meeste aanbiedingen op ongeveer de zelfde prijs uit. Door het persoonlijke advies en het laten zien van vele praktijk voorbeelden heeft Tim van de Matten ons over de streep getrokken. Ook de levering en montage verliep volledig naar verwachting. Alles was binnen een dag geregeld!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verkoopbenadering”
Door R.de B op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Nijmegen
Ik ben niet zo van het klagen, maar ik wil bij deze iedereen die ook maar overweegt bij de keukenkampioen naar binnen te gaan waarschuwen: niet doen! Keukenkampioen hanteert zeer agressieve verkooptechnieken met meer dan dubieuze prijzen. Wij zijn eind juli meerdere keukenzaken af gegaan op zoek naar een nieuwe keuken. De ontvangst was heel netjes, er werd ruim de tijd genomen en de verkopers waren aardig. Totdat er over de prijs van de offerte gesproken moest worden. Alle prijzen waren bruto prijzen ,dat heeft bij de keukenkampioen niks met BTW te maken, maar met het fenomeen korting. De hoogste korting krijg je als je dezelfde dag in het zelfde gesprek nog tekent. Wij hadden duidelijk aangegeven niet te willen tekenen, maar juist offertes van verschillende bedrijven te willen vergelijken. Hier was keukenkampioen niet van gediend. Toen we hierop wegliepen kwam de verkoper ineens met een 'bijzonder' en natuurlijk eenmalig aanbod: 50% van de hele keuken af incl montage. We hadden natuurlijk geluk, een ander stel had een lootje getrokken met 50% korting en hadden net voordat wij besloten weg te lopen opgebeld dat ze toch niet in zee wilden met keukenkampioen. Goed besluit van dit stel! Wij hebben het aanbod afgeslagen en zijn uiteindelijk tot volle tevredenheid in zee gegaan met een ander bedrijf. Maar toen begon het stalken. We hebben netjes per email laten weten dat we niet met keukenkampioen in zee wilden gaan. Echter, hier hebben we nooit atnwoord op gehad. We zijn in de weken hierna bijna dagelijks gebeld door keukenkampioen. Eerst door het hoofdkantoor, hier telefonisch aangegeven weer hetzelfde aangegeven. na een week begon Keukenkampioen Nijmegen te bellen en te mailen. Dat er nog een offerte open stond en dan er nog een geweldige aanbieding voor ons was. Inmiddels zijn we 5 weken verder en werd ik vandaag WEER gebeld. Deze verkooppraktijken tezamen met de reviews van andere gebruikers van qasa.nl doen me toch besluiten deze review te plaatsen en iedereen te waarschuwen om hun keuken elders te halen dan bij de keukenkampioen. Wij hebben er een bijzonder slecht gevoel aan over gehouden en zetten NOOIT meer een stap daar binnen.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Eindresultaat”
Door Peter op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Son
Wij hebben nieuwe keuken gekocht ter vervanging van originele keuken. Manier waarop adviseur meegedacht heeft over nieuw design, set up heeft doorslag in koop beslissing gegeven. Installatie keuken zeer professioneel. Problemen worden snel en deskundig opgelost. We hadden hoge eisen aan verlichting (led, hue en oled) maar de installateur heeft dit professioneel opgepakt. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.Strakke, moderne, zeer mooie keuken.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nooit meer”
Door alberink op dinsdag 11 feb 2014 '14 | vestiging Almelo
Keukenapparatuur gekocht 5 stuks (Siemens) plus kraan. Na 3x bellen waar de apparatuur bleef zonder terug gebeld te worden de 4e keer wel en paar dagen later levering zonder kraan, na bellen zou deze met spoed per ptt post verzonden worden na 4 dgn geen kraan bellen duurt even maar dan blijkt deze niet te zijn verzonden Dame aan de telefoon aardig en behulpzaam maar moet de kraan ophalen als ik deze snel wil,dealer heeft geen tijd jammer maar dan maar geen kraan en nooit meer Keukenkampioen!!!!
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“TOP !!”
Door Rita Hollenberg op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Delft
Prima adviseurs, zeer goed luisterend naar onze wensen. Namen ook alle tijd om alles uit te leggen, kregen zelfs een kleine lunch aangeboden. Na een week toch nog een keer teruggegaan omdat we toch een iets andere kleur wilden....geen probleem en ook goed advies. Inmeten ook prima, daarna hebben we zelf de klantenservice gebeld i.v.m. leveringsdatum en werden daar ook zeer goed geholpen. De keuken werd keurig op tijd geleverd en de volgende dag gemonteerd door 2 vakkundige monteurs! Al met al zijn wij zeer tevreden!
FOTO VAN RITA HOLLENBERG
Heel blij met onze keuken!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alom lof”
Door Victor Spaan op woensdag 12 aug 2015 '15 | vestiging Son
Op een uitermate goede en plezierige manier geholpen. Goede begeleiding en advisering alsmede correcte montage. Daarnaast uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortweg alom lof, voor zowel advisering, levering als montage met nazorg.

Eerdere ervaring ontvangen op 29 juni 2015: Na in verschillende keukenzaken te hebben rondgekeken kwamen we terecht bij de KeukenKampioen in Son. We werden daar vriendelijk ontvangen door Bora. Hij vroeg naar onze wensen en hielp ons om die te vinden in de showroom. Zo kregen wij precies de keuken die wij in gedachten hadden. De mannen die de keuken kwamen brengen waren heel attent en voorzichtig i.v.m. ons net gestukte en geschilderde huis. Door Daniel van de montage groep nederland werd de keuken heel netjes gemonteerd. Hij vertelde ons precies hoe we om moesten gaan met de laden en het keukenblad Het klinkt wat vreemd misschien maar bij het kopen,leveren en monteren voelde we ons als klant echt een beetje koning.
FOTO VAN VICTOR SPAAN
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,1
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 34 ervaringen
9,4
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
“Willen graag offerte”
Door M. Bakhuis op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Almelo
Tijdens een dag dat ze open waren tot 00.00 uur zijn wij er geweest. Geen offerte meegekregen. Werden geholpen door een vrouw die de tijd nam, maar moest uiteindelijk met de chef? overleggen hoe en wat qua prijs. Hij was kort door de bocht. en hebben we dus ook de zaak verlaten. Een week of 2 a 3 later gingen wij er weer naar toe omdat we graag de offerte wilden. (lijkt mij vrij normaal, om goed te kunnen vergelijken) Maar de beste man was weer kort van stof, ze waren druk en hij ging volgende week op vakantie en dan zou de offerte volgen. Inmiddels weer een week of 2 a 3 verder en nog steeds niets ontvangen. Vreemde manier dus van zaken doen. Als je niet meteen toe hapt dan wordt het ze waarschijnlijk te moeilijk.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Bakhuis, dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat u nog geen offerte heeft mogen ontvangen. Ik ga ervoor zorgen dat u vandaag gebeld gaat worden. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
REACTIE VAN FRED VAN BENTUM
Bij Keukenconcurrent ,het zelfde ,al 3 keer is het me toegezegd dat ik de offerte krijg ,maar tot nu toe nog niks ontvangen ,Marja allebei onderdeel van Mandemakersgroep ,gewoon slechte zaken .
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Bakhuis,
Wij hebben u vorige week vrijdag op 8 mei de offerte met daarbij 3 tekeningen verstuurd. Wellicht is deze niet goed aangekomen. Indien dit het geval is vernemen wij dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prettig”
Door Fam. Elshout op dinsdag 19 mei 2015 '15 | vestiging Purmerend
Het hele proces van uitzoeken en samenstellen van de keuken tot eindmontage was erg goed! Klantvriendelijkheid en service was super! Deze prettige manier van verkoop/overleg(communiceren) zijn we in andere keukenzaken niet tegengekomen! Keukenkampioen Purmerend en de monteurs, die de keuken plaatsten, sprongen er voor ons echt uit! Bedankt
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg goed”
Door Versluis op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen heeft ons vanaf het begin tot einde perfect bij gestaan Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Advies was deskundig en eerlijk. Bezorging was perfect op tijd en alle materialen waren in orde. Montage super afgerond binnen 1 dag. Ik zag aanrader.
FOTO VAN VERSLUIS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verkeerde keuken”
Door Marc op maandag 2 apr 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Verkeerde keuken leveren qua afmetingen en daarna niet de verantwoordelijkheid nemen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima keuze”
Door R.Heringa op dinsdag 17 nov 2015 '15 | vestiging Drachten
Prima keuze: uitstekende service, vriendelijke mensen, keurige installatie. Ik heb alles laten uitvoeren door/ via Keukenkampioen. Dus ook het sloopwerk en de opbouw (stucwerk enz.) Vakkundige lui. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door MD op vrijdag 27 mrt 2015 '15 | vestiging Cruquius
Prachtige keuken uitgezocht, alles is bijna mogelijk....met veel geduld en vakkennis geholpen door Michelle. Mooie 3d tekening erbij alle opties kunnen besproken worden. Wij zijn zeer tevreden! Veel keuze aan deurtjes en bladen. Mooie voorbeeld keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
9,4
Keukencentrum de Vries
2 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Uitstekend” score uit 44 ervaringen
“Review”
Door W E Viezee-Scheer op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Amersfoort
13 dagen zonder keuken gezeten wat ik wel erg lang vond heb ik nu een prachtige keuken,met nog wel een scheur in de muur maar dat heb ik gemeld en ik hoop dat dat nog goed komt. Verder ben ik prima geholpen Het waren ervaren mensen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“slecht”
Door I. Hoefsloot op dinsdag 17 jun 2014 '14 | vestiging Cruquius
Klantvriendelijk zolang u nog geen keuken koopt. Dwingt u tot tekenen van de aankoop, na een stap over de drempel geldt de afgesproken prijs niet meer. Een prachtige grootbeeld 3D LED tv gratis bij aankoop op 6 september 2013 omdat wij VIP klant zijn (waren). Wel op die datum een keuken gekocht maar geen TV gekregen. Keuken niet volgens afspraak geplaatst/geleverd. Na 5 maanden nog niet volgens afspraak geplaatst. Erg veel spijt van aankoop. Keuken Kampioen, niet doen. Je wordt bedrogen.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Pro actief”
Door J. Kaptein op woensdag 11 feb 2015 '15 | vestiging Purmerend
Een keuken kopen is geen klein klusje. Vanaf de eerste kennismaking staat iedereen voor u klaar. De verkoopster enthousiast en goed advies. Perfecte informatiestroom gedurende gehele traject. Zelfs pro-actief door tussentijds contact vanuit de fabriek. Tijdige alerts voor actiemomenten. Perfecte inzetting, bezorging en plaatsing. De bestelde koelkast was niet voorradig en er werd toen telefonisch een alternatief geboden voor een Miele koelkast die € 300,- duurder was. Om de plaatsing toch tijdig en compleet te kunnen uitvoeren. Top. In deze tijden een topbedrijf met service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. En door alle werknemers beheerst. Dank.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Slecht service”
Door DELL op vrijdag 12 jun 2015 '15 | vestiging Almere
geen jaar geleden heb ik een keuken bij hun gekocht ter waarde van 12000 euro.in de winkel zijn we heel netjes geholpen maar toen er probleem ontstond hebben ze ons in steek gelaten. bij de achterwand is bubbels ontstaan en monteur beweert dat het ons schuld is omdat er zogenaamd teveel water bij zou gekomen zijn. ik vind het verschrikkelijk dat zo'n groot bedrijf een schade van 1000 euro niet als service wil geven voor een keuken niet eens een jaar oud is. klantenservice heeft geprobeerd te helpen naar zijn zeggen maar na een week aan de lijn te zijn gehangen hebben ze toch niets voor me gedaan. natuurlijk ligt de zaak nu bij mijn rechtsbijstand maar heel spijtig dat het zo moet zijn.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er problemen zijn ontstaan betreft uw achterwand. Ik ontvang graag uw ordernummer via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik u verder kan helpen. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Prettig verlopen traject”
Door J. Hoonhoud op woensdag 13 mei 2015 '15 | vestiging Lelystad
We hebben onverwacht een keuken gekocht bij Keukenkampioen in Lelystad en zijn daarbij uitermate prettig, goed en deskundig geadviseerd door Ulfert-Jan Luitjens (ook werkzaam in Almere). Het advies, ontwerp, indeling en maatvoering waren optimaal en het verloop tot installatie met maatvoering, leidingschema's en niet te vergeten de aflevering waren perfect. Vandaag nog een kleine en zeer correcte nalevering/bestelling ontvangen en zijn nu op en top blij met onze nieuwe Steinhaus keuken. We kijken terug op een prettig verlopen traject en kunnen Keukenkampioen en deze adviseur aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Strakke keuken”
Door Quincy op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Breda
Mooie en strakke keuken! Vriendelijk werknemers en we zijn goed geholpen door Sandro. Heeft ons goed advies gegeven Bedankt Sandro ;). Volgende keer komen we weer naar de Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
9,0
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 13 ervaringen
“Annulering”
Door Klos op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Cruquius
Hmmm ik word wel erg verdrietig van de reacties, maar ervaar nu hetzelfde. Vandaag op afspraak geweest samen met mijn partner. We waren daar met de intentie om te kijken en ideeën op te doen. Nog niet om een beslissing te maken. We werden vriendelijk ontvangen. We hadden goed in beeld wat wij allemaal wilde. Uiteindelijk kregen wij een offerte. Deze was vele malen duurder dan wij voor ogen hadden. Maar er kon alleen nog vandaag 40% korting vanaf op het apparatuur en montage zou maar 1 euro kosten. Onder deze druk en het feit dat we haast hadden moesten we een beslissing maken. Fout van ons. We hebben een verkeerde beslissing gemaakt. Op hun website staat dat de actie geldig is tot 4 februari 2018. Dus ze hebben tegen ons gelogen. Ik voel me erg genaaid door hun als het nodig is ga ik een rechtszaak niet uit de weg.
REACTIE VAN KLOS
Inmiddels gister een reactie gekregen van het hoofdkantoor. Dit duurde erg lang omdat niemand mijn email had opgepakt. Daar heb ik echt drie keer voor moeten bellen. Nu toch uiteindelijk een reactie maar niet op de klacht en reden van annulering. Zij geven aan omdat we binnen twee dagen hebben geannuleerd kan dit gewoon kosteloos. Dus dat is goed afgelopen voor ons.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“10”
Door Ron Uithoorn op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Cruquius
Lang en breed georiënteerd en uiteindelijk bij Keukenkampioen Cruquius uitgekomen. Daar trof ik namelijk een zeer ervaren verkoper, Robert König, die goed mee kon denken en adviezen en ideeën aandroeg die binnen mijn budget bleven. Toen ik na de verkoop nog dingen wilde veranderen en uitbreiden was dat geen probleem. En hij bleef mij steeds telefonisch of per mail op de hoogte houden van ontwikkelingen. Met als resultaat dat de keuken in 1x perfect afgeleverd en gemonteerd werd. Mijn complimenten moeten ook naar de bezorgers ; De lift van mijn appartement was te klein. Aanrechtblad en achterwand waren langer dan 3 meter en onhandelbaar zwaar (graniet), moeilijk om mee te manouvreren. Maar.. de bezorgers belden even en binnen een half uur kwam er een mobiele lift ! De monteur was ook geweldig. Lex (van Keukenman) zag voor alles een oplossing. En toen één van de ovens beschadigd uit de doos kwam, ging hij direct bellen met het magazijn in Waalwijk.Nadat hij klaar was met de montage en alles opgeruimd, heeft hij nog 3 kwartier gewacht op de man uit Waalwijk die een nieuwe stoomoven kwam brengen. Geweldige service en alles werd direct opgelost. Wat kan ik anders doen dan Keukenkampioen een dikke 10 geven ? Maar ik besef dat het natuurlijk vooral de fantastische mensen zijn die ik heb getroffen ! De 10 is voor hun.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super irritant”
Door renaat op dinsdag 15 okt 2013 '13
We hebben een keuken gekocht met 5 soorten apparaten van ignis na 2 jaar en 2 maanden waren er 3 apparaten stuk. Toen we het kochten werd er gezegd als u 5 apparaten koopt krijgt niet 2 jaar maar 5 jaar garantie nu het stuk is word dat niet beaamd. Na heel veel telefoontje en een hoop stress krijgen we eventueel wel een heel klein deel vergoed maar eerst word er gezegd dat we onbeschoft zijn en rustig moeten blijven. Hoe kan je rustig blijven als je een gasfornuis hebt en een halfuur bezig bent om 1 pitje aan te krijgen en verder niets en je gezin bestaat uit 2 kleine kinderen en 2 ouders die werken
dus koop nooit bij keukenkampioen en neem zeker geen apparatuur van Ignis.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal tevreden”
Door Matthew van Erp op donderdag 7 mei 2015 '15 | vestiging Breda
In december 2014 onze nieuwe keuken gekocht. Vriendelijke verkoper en samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Vorige week vrijdag is de keuken geleverd en afgelopen maandag geplaatst. Met een naar ons zeggen prachtig eindresultaat. Wanneer er vragen van onze kant waren werden we vriendelijk en vrijwel direct geholpen. Ook de chauffeurs die kwamen leveren waren erg vriendelijk. Diegenen die hem geplaatst heeft werkte super netjes. Helemaal tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Mirjam Zotos op woensdag 1 jul 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Vriendelijke mensen, goed geholpen en een hele mooie keuken. Nette bezorgers en uiterst netjes geplaatst.zeer vriendlijk. Geen klachten. Top! Vriendelijke groet Mirjam Zotos.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Teleurstelling”
Door Annika op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Amsterdam Westpoort
Koop nooit een keuken bij Keuken Kampioen. Zo wel, dan staat dat garant voor vele extra kosten waar zij geen verantwoording voor zullen nemen. Wat overblijft is een teleurgestelde ontevreden klant! Een gewaarschuwd mens telt voor twee :)

De keuken is inmiddels (bijna helemaal) geplaatst. Wij zijn over de hele gang van zaken met Keuken Kampioen niet erg tevreden, zoals ook te lezen in de review. Voorheen was het Edmon waar we de keuken uit hebben gezocht, waar we terecht waren gekomen via onze architect. Dat verliep allemaal erg vriendelijke en zonder problemen. Zodra Edmon werd overgenomen door Keuken Kampioen, om welke reden dan ook, begonnen de problemen. Met Edmon waren we in overeenstemming gekomen tot een keuken naar onze wensen en precies binnen ons budget. Na de overname kwam Keuken Kampioen met de mededeling dat zij dat niet konden leveren en zeker niet voor die prijs. Super vervelend, maar afzien van de overeenkomst die we hadden kon ook niet want dat zou ons geld gaan kosten. Achteraf gezien waarschijnlijk goedkoper om er vanaf te zien en elders een keuken uit te kiezen dan te blijven bij Keuken Kampioen.

Allereerst moesten wij andere keuzes maken in ons keukenblad en kastfrontjes. Een week na onze keuze werden we gebeld dat het aanrechtblad dat wij hadden gekozen niet op die wijze leverbaar was maar alleen een dikkere variant, prima. Daarbij was de kleur voor onze frontjes toch ook niet leverbaar, anders dan eerder vermeld in de winkel. Balen. Meneer had een alternatief die er sprekend op zou lijken. Maar in het echt is dat helemaal niet zo! Voor beide onderdelen werd ook de factuur aangepast, want die waren natuurlijk duurder. Dus in de winkel werden onze keuzes al duurder, daar zij niet voor de prijsklasse konden leveren waar wij in zaten. Vervolgens kunnen zij niet leveren wat we in de winkel hebben uitgekozen en moesten we wederom bij betalen.

Redelijk ontevreden werd de keuken geleverd een dag voor plaatsing. Wij waren blij verrast met het geleverde aanrechtblad. We hadden het niet in het echt gezien, daar er in de winkel geen voorbeeld was van de matte variant van het 'motief' dat wij mooi vonden. Maar wonder boven wonder was dat eens een grote meevaller. Meteen verliefd op het blad. De heren hebben de keuken geplaatst in een dag. Tevreden over het tijdsbestek. Maar tijdens het plaatsen kwamen zij erachter dat er een frontje was beschadigd evenals beschadigingen op het blad en er niet goed is ingemeten voor de achterwand. De achterwand moet terug naar de fabriek om het te herstellen, maar daar moeten wij als klant wel even voor betalen! Hoe bizar is dat, zij meten verkeerd in en wij als klant draaien daar voor op?! We zijn de discussie nog kort aangegaan met de monteurs, maar zij waren alleen boodschapper van de regeltjes. Dat begrepen we ook wel. Dus eigenlijk hadden we geen andere keuze dan tekenen en naderhand met de klantenservice contact opnemen. Dat duurde ruim 3(!) weken tot we daarover eindelijk in contact hebben kunnen komen. Te laat, want de volgende dag zou de monteur al komen om de achterwand te plaatsen en het frontje te vervangen. Er was dus geen ontkomen aan de kosten voor het aanpassen van de achterwand. Hierover is het laatste woord dan ook nog niet gezegd. Zeker niet omdat de monteur niet eens genoeg onderdelen voor de achterwand bij zich had, dus moet er nog eens iemand langskomen om het af te maken. Ook komt er nog een keer iemand langs om de beschadigingen aan het blad te repareren. Al met al moeten wij dus 4(!) vrije dagen opnemen voor het plaatsen van de keuken. Om nog maar niet te spreken over de 6(!) keer dat wij langs moesten komen om de keuzes opnieuw te maken van dingen die zij niet konden leveren.

Volledig teleurgesteld hebben wij hier nu een keuken staan die niet is zoals wij dat ooit hebben uitgekozen en ook nog eens ruim €2000 duurder dan waar we overeenkomst hadden bij Edmon en dus ook boven ons budget.

Om deze reden hebben wij een review geplaatst op uw site, om andere klanten te voorzien van een negatief verhaal over Keuken Kampioen. En dit keer laten wij ons niet omkopen om de negatieve review te verwijderen....
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
9,6
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 61 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
“Nette keuken”
Door H.Reijns op zondag 31 mei 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Wij hebben een vriendelijke monteur gehad en net werk afgeleverd. Keuken ziet er netjes uit. Wat foutjes maar die worden opgelost en ligt niet aan de monteur. Wij raden keukenkampioen zeker aan bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Naar wens verlopen”
Door Fam. van der Vee n op zondag 20 dec 2015 '15 | vestiging Zwolle
Ik heb een Keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Zwolle, na alle negatieve berichten over de Keukenkampioen, kan ik meedelen dat alles naar wens is verlopen, alles op tijd en correct is geleverd. Prima!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echt super!”
Door M.M.V op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Cruquius
Bij Keuken Kampioen Cruquius heb ik een zwart/witte keuken met M-system apparatuur gekocht. Luc, de verkoper/adviseur, was duidelijk, gaf goed advies en dacht ook echt met ons mee. Alle afspraken zijn nagekomen, levering en montage top. Wel paar kleine dingetjes, maar werden door het hoofdkantoor meteen en op nette manier opgelost. Het enige nadeel is dat de monteur alleen mag timmeren en zagen. Verdere veranderingen aan leidingwerk is een externe partij nodig. Maar al met al zou ik dit bedrijf zeker aanraden om een mooie en degelijke keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“folie laat los”
Door I. Oranje op vrijdag 10 jan 2014 '14 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Folie van deuren laat vanzelf los door verkeerde persing. Keukenkampioen wil niet vervangen. Verder allerlei kleine gebreken en ondeugdelijk materiaal. Nooit mee in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Slechte nazorg”
Door Nel op maandag 18 feb 2013 '13
Eerste week van januari werd de keuken geplaats. Helaas bleek de door ons bestelde schouw niet goed te zijn, veel te groot, verkeerde afwerklijst, kortom het leek er niet op. Via monteur direct doorgegeven, 4 weken later bleek de nieuwe schouw er nog steeds niet te zijn en na een telefoontje bleek deze net 1 dag ervoor te zijn besteld. Omdat de tegelzetter en de stucadoor hun werk pas kunnen afmaken als de schouw is geplaatst hebben we een probleem want die mensen hebben meer te doen. Vandaag kreeg ik eindelijk een telefoontje na behoorlijk aandringen dat de schouw over 3 weken pas gemonteerd kan worden. En als je gaat rondbellen zijn de sorry's en het spijt me's niet van de lucht maar niemand schijnt actie te ondernemen. 9 weken wachten op 3 spaanplaatjes een sierlijstje en een ophangbeugel, terwijl ze beweren een complete keuken in 4 weken te kunnen leveren. Helaas is de keuken al betaald en kunnen we niets doen dan afwachten maar ik adviseer iedereen goed na te denken alvorens een keuken te kopen bij de keukenkampioen, maar in ieder geval goede afspraken voor het geval dat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Levering keuken”
Door breuking op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Heerlen
keuken door Keuenkampioen laten inmeten,keuken gisteren geleverd, problem begint, werkblad is te smal, bellen, bellen, bellen, oplossing Servies Monteur komt morgen kijken wat hij doen,monteur vandag 7:30 geweest kan keuken niet plaatsen werkblad te smal, bellen, bellen, bellen, nieuw vorstel van Keukenkampioen , minimaal 2 weken wachten op nieuw werkblad en dan nieuwe afspraak voor plaatsen,
woning vol met keuken, moet verhuizen maar heb geen keuken maar kan ook nu mijn eigen spullen niet kwijt in woning, 10 weken gewacht op deze keuken en alles voraf moeten betalen, inclusief montage en aansluiten, wat nu Keukenkampioen? wie gaat de kosten van verschuiven verhuizing betalen? wie betaald het nieuwe werkblad? nu zeggen ze dat ik ook 250€ moet bijdragen aan nieuw werkblad, lijkt me niet redelijk.
REACTIE VAN BREUKING
moet nu tot 8.07.2015 wachten tot plaatsen van keuken met hopelijk het juiste werkblad met juiste maatvoering,verhuizen moet ook 2 weken later,heb geen idee hoe dat nu verder moet,ben behoorlijk van slag excuses voor taalfouten of spelling,
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Breukink, bedankt voor uw feedback, vervelend dat deze situatie is voorgevallen. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik de status kan inzien. U kunt deze sturen via webcare@keukenkampioen.nl. Alvast bedankt! Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN BREUKING
De montage en levering gebeurt nu pas 16.07.2015 ,weer uitstel en smoesjes,wacht nu al weer uren op telefoontje van directie maar helaas lijkt er geen urgentie te zijn, moet de meubels nu maar opslaan en hopen dat 16.07.2015 en het juiste werkblad en monteurs aanwezig zijn,
REACTIE VAN QASA.NL
De reviewer heeft aangegeven nog geen juist afgewerkt werkblad te hebben ontvangen. Verdere discussie gesloten door Qasa.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
“Meerwerk”
Door Frank ten Horn op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Amsterdam Arena
Keuken gekocht van 12425€ en aangegeven dat mijn max budget 14000€ was. Geen probleem volgens de verkoper. Nog een 'ontzorgpakket' van 1200€ erbij.... MAAR nadat ik al getekend had, kwam het mannetje de toestand bekijken.... Tja 3750€ meerwerk.... Zwaar boven mijn budget dus. Gesprek met de 'manager' die een cursus 'het is niet mijn probleem' cum laude had afgelegd. Je hebt getekend dus je kan niet meer terug. Bij levering, ook zo goedkoop, geen siphon, geen aansluitslang voor de gasplaat. De keuken staat en is prachtig. Maar Keuken Kampioen, ik zeg niet doen.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Vriendelijk”
Door de Graaf, H. op donderdag 5 mrt 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
In de winkel ben ik heel vriendelijk te woord gestaan door de vestigigingsmanager Rachid. Ik kon alles vragen, we hebben veel keukens bekeken; hij heeft veel uitgelegd. Na 2 weken bedenktijd hebben we de beslissing over deze keuken kunnen nemen en zeer naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vertrouwen”
Door Th.Rehermann op woensdag 27 mei 2015 '15 | vestiging Reeuwijk
Voor 2e keer in 3 jaar een keuken besteld bij de KK te Reeuwijk, omdat wij toen ook goed geholpen zijn en omdat wij binnenkort gaan verhuizen. Deze keer werden we prima geholpen dor Rachid Benali bij de voorbereidingen en bij het verkrijgen van een goede offerte. Nu hopen wij - net als toen - dat de keuken perfect geïnstalleerd wordt binnen de overeengekomen tijd, maar daar hebben wij het volste vertrouwen in.

Eerdere ervaring van 11 oktober 2012: Wij hebben 2x een service monteur op bezoek gehad na plaatsing van onze KeukenKampioen-keuken van de vestiging Reeuwijk in maart 2012. 1x kwam de monteur van Bosch en vandaag (11.10.2012) de serviceman Robert van Ark van de KK zelf. Uiterrmate vriendelijke en bekwame mensen die ons probleem snel en heel netjes hebben opgelost. Hulde.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken voor oude woning”
Door Fam Mudde (Oostenrijk) op dinsdag 24 nov 2015 '15 | vestiging Rotterdam Watermanweg
Keuken voor oudn huis in NL samen geplanned en vervolgens op grote afstand (Oostenrijk) afgestemd en laten plaatsen. Een grove meetfout van onze kant werd door KK team gecorrigeerd en de keuken op zeer flexibele wijze meermaals aangepast en toch op tijd en perfekt geleverd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super goed geholpen”
Door joyce op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Den Bosch
in juli een keuken gekocht bij de vestiging in den-bosch. super goed geholpen door rosemarie. ze is iemand die weet waar ze over praat, die graag advies geeft en zoveel mogelijk je wensen wil invullen. een paar keer veranderingen doorgegeven en zelfs dat was geen probleem. bij vragen werd je altijd netjes te woord gestaan en iedereen was erg behulpzaam. al met al een hele mooie keuken en voor iedereen een aanrader om naar de keukenkampioen te gaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Slechste service ooit”
Door Berry op vrijdag 6 sep 2013 '13
Op het hoofdkantoor in Waalwijk zitten de slechtste service medewerkers van Nederland. Ik kreeg een monteur die mijn kraan moest vervangen. Hij beschadigde mijn kleed in de woonkamer door er gereedschap en andere spullen erop te leggen...vervolgens vertrok hij zonder de kraan te vervangen omdat ik een opmerking maakte over het feit dat mijn kleed daar niet voor dient. Daarna nam ik direct contact op met het hoofdkantoor dat mij niet meer wilde helpen. De monteur had al eerder gebeld dan ik met een ander verhaal. Dat terwijl mijn zoon van toen 8 jaar alles had gezien wat er op die bewuste dag had afgespeeld. De service afdeling is gewoon zielig ...echt waar.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geholpen - gebruiksaanwijzingen minder”
Door F.J. Gijsbers op woensdag 12 aug 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Wij zijn goed geholpen maar ik heb toch de indruk dat wij niet echt de doelgroep zijn. Wij zijn n.l. allebei 70+ en zeker wat betreft de gebruiksaanwijzingen mankeerde nog al het een en ander. Jongere mensen zijn wat gemakkelijker hierin en dat hebben wij zekert wel gevoeld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig geholpen”
Door A.Husken-Booy op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Zwolle
We hebben een keuken gekocht.Daarbij zeer prettig en goed geholpen. Ze hadden echt alle tijd voor ons. Alle informatie was ook steeds prima.
De keuken is keurig geplaatst door een ervaren en zeer prettig persoon.We hebben wat dat betreft alleen maar lof zoals alles verlopen is bij Keukenkampioen Zwolle. We kunnen deze zaak dan ook beslist aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend verlopen”
Door Seinen op woensdag 15 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Tot en met de aankoop en aflevering verliep werkelijk alles uitstekend! Ondanks pech met het blad, daar zat een barst in en ook al hadden we bij levering er voor getekend dat het in prima staat was ontvangen, werd dit zonder moeilijk te doen binnen een redelijk termijn opgelost. De service is werkelijk uitstekend! En de keuken zelf? Nu ruim jaar later, voldoet hij nog steeds aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“prima”
Door J. Smeets op zondag 26 okt 2014 '14 | vestiging Weert
we kunnen iedereen aanraden een keuken bij de keuken Kampioen te kopen, we zijn heel erg tevreden over de behulpzaamheid met uitzoeken, inmeten, leveren en plaatsen, en dat alles voor een hele goede prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Onze keuken ,een kampioen!”
Door A.J.Timmermans op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Son
We kochten in juni een Steinhaus-Küche met 6-delige Bosch-apparatuur bij de Keukenkampioen in Son. De verkoper was enerzijds resoluut ( no nonsense), anderzijds klantvriendelijk. De behoefte om ons tot klant te maken resulteerde in een streven om ons een mooi product te verkopen en tot een tevreden klant te maken.Dit is zowel hem als zijn plaatsvervanger gelukt. Er komt heel wat bij kijken als men een eerdere keuken gaat vervangen door een heel nieuwe.We hebben bij alle info die we kregen en nodig hadden zelf wel heel goed de vinger aan de pols moeten houden. Maar die ruimte was er. Heel veel lof hebben we voor de monteurs ( JWF). Hun deskundigheid,creativiteit, redzaamheid en klantvriendelijkheid was bewonderenswaardig. Zij hebben een eindresultaat vorm gegeven waar we nu dagelijks van genieten, een juweel van een keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen offerte”
Door De Vries op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Gesprek gehad over de keukenwensen en er zou binnen 5 dagen een offerte verstuurd worden. Na 3 weken gebeld waarin werd aangegeven dat degene op vakantie was en na vakantie de offerte zal versturen. Dit is inmiddels 4 weken geleden. Zeer slechte service en onbetrouwbaar.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste familie de Vries, We betreuren het dat u nog geen offerte van ons heeft ontvangen. Graag zou ik van u uw contactgegevens ontvangen zodat ik dit alsnog voor u kan verzorgen. U kunt ons mailen via webcare@keukenkampioen.nl. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verkeerde boiler”
Door Pierre Sneijders op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Den Bosch
Als ze een fout maken dan mag de klant opdraaien voor de kosten! Niet eens met hun eenzijdige beslissing dan moet je maar de rechtsbijstand inschakelen...zal wel veel vaker voorkomen! Erg slechte service en klantervaring. Ik hou mijn hart vast als er iets stuk gaat in garantie tijd!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Heer en Mevr. van Bolderen op maandag 10 aug 2015 '15 | vestiging Weert
Wij hebben op 12 december 2014 een keuken gekocht. Deze is op 15 april bij ons geplaatst. Hierbij zijn wij uitstekend geholpen door Karin en Rob? Zij hebben ons uitstekend geadviseerd en ons van waardevolle adviezen voorzien. Wij zijn uitermate tevreden over de gekochte keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede raad gehad”
Door Anneke Woelders op donderdag 21 jan 2016 '16 | vestiging Heerlen
Goede raad gehad er is meegedacht voor de keukenindeling. Inmeting was super op tijd en en echt een vakman. De aflevering en montage zijn super geweest; de levering was keurig op tijd en de monteurs waren vriendelijk en duidelijk vakmensen die in no time de keuken hebben geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ervaring”
Door Niels van Asseldonk op donderdag 31 dec 2015 '15 | vestiging Son
We zijn allereerst prima ontvangen en geholpen op de vestiging van KeukenKampioen in Son. We waren er tot op het inmeetmoment altijd welkom voor eventuele aanpassingen. Het advies in zaken als werkbladhoogte en andere kleine gemakken waar de klant in eerste instantie niet heel diep over heeft nagedacht was heel goed. Er worden duidelijke tekeningen gemaakt, weliswaar nog niet digitaal of in 3D, maar de afspraken staan goed op papier. Jammer dat de klant bij een duidelijke voorkeur voor een bepaald merk apparatuur daar continu voor moet pleiten, dat zou niet nodig moeten zijn. Verder complimenten voor de communicatie door de KlantenInfo en ook het aantal bevestigingen van zaken via mail of telefoon geeft een extra gevoel van zekerheid. De keuken is reeds gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Juist positieve ervaring”
Door annemieke op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij hebben juist hele positieve ervaringen wt betreft de materialen en de garantie. De lijsten hadden na twee weken kleine verkleuringen en het werd tot volle tevredenheid op gelost . Zelfs na een jaar toen het weer optrad hebben we compleet nieuwe lijsten inclusief deurtjes gekregen .Super service
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aardig personeel”
Door gerritsen op zaterdag 17 sep 2016 '16 | vestiging Nijmegen
Super bedrijf aardig personeel ,alles wordt goed uitgelegd. Mooie prijs en voldoet aan al onze wensen. Service is uitermate goed,op tijd geleverd en wordt er vanuit het hoofdkantoor ook nog gebeld dat er nog wat was blijven staan. De volgende dag op het tijdstip dat ons uitkomt wordt dit nagebracht.
FOTO VAN GERRITSEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“prima werk geleverd door Keukenkampioen”
Door Henk Krakers op donderdag 27 nov 2014 '14 | vestiging Ede
Wij hebben begin september een keuken gekocht bij de Keukenkampioen Ede, en genieten nu al volop van onze nieuwe keuken. Wij zijn geholpen door een goed en vakkundig keukenadviseur zonder "gladde verkooppraatjes". Vervolgens is het hele bestel- montage en soepel en snel verlopen, zonder problemen. Ook over de montage en aansluiting door de keukenman zijn wij zeer tevreden. Al met al een positieve ervaring met de keukenkampioen!
Fam. Krakers, Leusden
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door van Zitteren op dinsdag 24 mrt 2015 '15 | vestiging Cruquius
We zijn heel erg tevreden. De advisering bij de aanschaf, maar ook de levering, montage en installatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk genieten wij nu van een hele mooie keuken, die helemaal aan onze wensen voldoet. Super!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Slechte ervaring”
Door jt op woensdag 19 jul 2017 '17 | vestiging Utrecht
Totaal 10.000,- euro voor een kleine keuken van slechts 2.5 meter. Erg slechte ervaring met deze keukenleverancier.

> Krijg meerdere keer onverwachte dure kosten. (1400 euro)
Reactie van Keuken kampioen: dat zijn aparte kosten.

> Na montage: dikke kloof tussen de wand en de werkblad.
Reactie van Keuken kampioen: geen enkele reactie

> Vervangende gips wand komt niet overeen met de bestaande gipswand
Reactie van Keuken kampioen: uw oude wand is niet meer leverbaar

> Keukenkasten deuren zijn niet wat ik heb besteld.
Reactie van Keuken kampioen: uw kasten deuren zijn niet meer leverbaar.

> Email communicatie zijn erg slecht, traag en onduidelijk.
Reactie van Keuken kampioen: uw emails waren in verkeerde afdeling of misschien u de forward email zelf achteraf heeft getypt.

> Verzoek om oplossing van bovengenoemde problemen bij Keuken kampioen. -> na twee weken: geen enkele reactie.

Kortom: zaken met deze keukenleverancier betekent: frustratie, boosheid, teleurstellingen en slaaploze nachten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super tevreden klant”
Door Erik op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Groningen
Na rustig kijken in de showroom heb ik een keuken kunnen kiezen. De verkoper heeft met mij meegedacht en geholpen. Ik heb kunnen onderhandelingen. Service was goed. Ik als klant super tevreden. Dankjewel Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen offerte”
Door fam. K op woensdag 29 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Huis gekocht, nu op zoek naar een keuken. Bij verschillende winkels gekeken en bij de keukenconcurrent werden we vriendelijk ontvangen en ook vriendelijk geholpen! We hebben onze wensen doorgegeven en een vriendelijke verkoper heeft de keuken voor ons uitgetekend. Per mail zouden we een 3d tekening krijgen en een prijsopgave. Hier zitten we nog op te wachten.. erg jammer!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste fam. K, Bedankt voor uw review. Als ik het goed begrijp heeft u geen offerte van Keuken Kampioen ontvangen. Graag ontvang ik uw contactgegevens zodat ik dit alsnog voor u kan verzorgen. U kunt ons mailen via webcare@keukenkampioen.nl.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Slechte service”
Door Dieter Mathon op woensdag 9 sep 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Ná plaatsing keuken 6 jaar geleden, hadden we na 'n jaar al gebeld
dat de steun van het gasfornuis was afgebroken. Hierop diverse malen gebeld en zou het opgelost worden. Nou, mooi niet, zitten er al 5 jaar op te wachten. Ook de verlichting bleek het ná 'n jaar al te begeven. Onze conclusie; Slechte service, 2-de keus aan inbouwapparatuur. Dus .... nóóit maar dan ook nóóit meer 'n keuken van Keuken Kampioen.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer Mathon, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te lezen dat we u niet de service hebben geboden die u had mogen verwachten. We zullen u spoedig telefonisch gaan benaderen. Mvg Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ontwerp naar onze smaak”
Door Familie van der Graaf op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Zeer goed geholpen door de verkoper die goed naar onze wensen luisterde. Hij heeft de keuken precies naar onze smaak ontworpen en meegedacht over de praktische uitvoering in details. Nu alles er staat zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen Keuken Kampioen meer”
Door Bert van de Veen op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar de slechte keuze gemaakt om onze keuken bij KeukenKampioen Amersfoort te kopen. Tot dat je je handtekening hebt gezet wordt je met alle egards behandeld....maar daarna schijnt dat niet meer nodig te zijn. Na het ondertekenen van het koopcontract word je als een kind behandeld en word je geacht blij te zijn dat je een waardeloos keukenschort krijgt voor de aankoop van een keuken van 12000 euro....en of je ze alvast even op 5 sterren wil ranken! Nou dacht het niet KeukenKampioen. Je moet voortdurend alert zijn of alles wel klopt op de offerte, bij ons was er ineens een ander (goedkoper) type vaatwasser opgevoerd, klopte de kleur van het aanrechtblad niet en de verkoper had ook op eigen initiatief even de maat van een van de kasten aangepast...vond hij mooier en beter voor de inloop van de keuken. Mag ik dat zelf bepalen KeukenKampioen? Bij aflevering is het ook al mis gegaan. De koelkast paste niet in de op maat gemaakte (!) kast dus moest er een deel uit de achterkant worden gezaagd. Van een van de kasten was de maat niet goed, de kleur niet goed en een lade was al kapot. Ook leveren ze een kraan mee met 3cm schroefdraad die in een aanrechtblad van 6cm dik moet passen...... Al met al......voor mij GEEN KeukenKampioen meer!
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door C de Bie op woensdag 27 jan 2016 '16 | vestiging Houten
Kort samengevat wij zijn zeer tevreden van af het eerste tot het laatste kontakt,de levering in een keer alles goed en een zeer deskundige montage monteur.Wij kunnen anderen adviseren om bij de keuken kampioen Houten een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Flexibel”
Door van loon op woensdag 22 jul 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
hele mooie keuken gekocht voor een fijne prijs, kevin heeft super meegedacht over ons oude huis wat we aan het verbouwen waren. Hierdoor was het geen standaard keuken en meerdere opties zijn ingetekend. Enorme flexibiliteit tijdens onze verbouwing die vertraging opleverde. De keuken is heel strak gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee. Tijdens levering was er 1 item niet correct door een miscommunicatie maar dat was binnen enkele dagen geregeld. Goed om te weten dat als er dus iets mis gaat wat altijd kan gebeuren dit ook gelijk geregeld wordt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Review over Keuken Kampioen”
Door T. Weerman op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Ede
Ik heb een complete exclusieve keuken gekocht die afgelopen maandag is gemonteerd. Waren nog wat probleempjes maar Achiel en Jos zullen dit doorgeven en zorgen dat het opgelost wordt. Prima service van de 2 heren. Ook de monteur Rienus uit Zwolle krijgt van mij de complimenten. Hij heeft een aantal problemen heel goed opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door NJ Brakels op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij zijn zeer tevreden over de keuken kampioen, we zijn keurig geholpen, alles werd geregeld zo als wij het graag wilden. De plaatsing van de keuken werd snel en keurig gedaan ,een deurtje wat iets beschadigd was,werd direkt op nieuw besteld, en na volle tevredenheid weer geplaatst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Onze ervaring”
Door M J Rosenquist op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Onze ervaring met uw bedrijf als zeer prettig ervaren. De monteur was goed en werkte netjes en snel. We hadden een kleine lekkage,maar deze werd direct verholpen. inmeten, plaatsen en naservice was gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Leuk en goed geholpen”
Door A.van overbeek op woensdag 5 aug 2015 '15 | vestiging Son
We zijn goed en leuk geholpen in de vestiging in Son. Onze extra vragen zijn heel goed opgelost. De keuken straalt kwaliteit uit en ook de levering is zonder meer goed verlopen. Kortom , een geslaagd project!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Koken niet goed mogelijk”
Door Tietsje op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Mooie keuken, beslist. Beetje behoorlijk stevige verkoopmethode en kennelijk kan ik daar niet goed mee omgaan, dus ik voelde me na de bestelling een beetje 'genomen'. Toen, ongeveer anderhalve week voor de levering begon het ongeveer elke dag bellen om de betaling. Eén keer kan, maar elke dag..... En nu kan ik niet koken. Zie slecht en heb veel licht nodig. Dus boven de kookplaat en de kastjes ernaast zou ik led eichting krijgen. Onder de kastjes zit het. Maar in de afzuig zitten halgeenlampjes. Ik kan op de kookplaat de boel slecht zien. Ik heb dus al een paar avonden met een ledzaklamp in mijn handen staan koken. Gelijk gebeld naar Gerard Stoelwindet. Maar die zegt dat er niets aan te doen is. Hij heeft het mezelf beloofd! Een keuken van €11.000 en dan kun je niet koken! Nee, dat is niet de service die ik verwachtte! Vandaag bellen naar de klantenservice. Ik ben heel benieuwd. Maar wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden wel tegenvaller gehad”
Door Christina Klijn op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Tiel
Na een gesprek met de verkoper werd er beloofd dat de kast in een kleine formaat leverbaar was zonder extra kosten dit bleek later niet het geval te zijn dus dat was een tegenvaller. We zijn zoals de keuken er nu bijstaat heel tevreden over dus we zouden het bedrijf zeker aanraden aan mensen die we kennen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed service! Tot nu toe”
Door Z.Adda op donderdag 22 jan 2015 '15 | vestiging Helmond
Nou mensen, Eindelijk voor een nieuwe keuken gekozen. Over ongeveer 10 weken wordt de keuken geplaatst. Het was een hell of a job om uiteindelijk je droomkeuken te kunnen krijgen en dat ook nog eens voor een acceptabel bedrag. We zijn ongeveer 3 maanden bezig geweest om te oriënteren, een beeld te vormen. We hoorden wilde verhalen dat de keukenmarkt niet transparant is en dat je altijd teveel betaald voor je keuken. Ook nog de uitzending gezien van de rekenkamer. We hebben veel gelezen op internet en veel vergeleken. We hebben baat gehad bij het lezen van verschillende verhalen op verschillende forums. We willen onze ervaring ook delen zodat anderen er ook baat bij zullen hebben. We zijn maar gewoon begonnen met het bezoeken van verschillende zaken. Ook 2 keer in Duitsland geweest omdat het goedkoper blijkt te zijn. We zijn bij de volgende zaken geweest:
• Keukenconcurrent
• Reddy keukens
• Keukenkampioen
• Nuva keukens
• Aswa keukens
• Keukencentrum berkers
• Bruynzeels
• Keukenloods
Ik zal er ongetwijfeld een aantal vergeten zijn, het was ook teveel om te onthouden.
In Duitsland:
• Akzent kuchen in Nordhorn (vlak over de grens bij Enschede)
• Alno keukens in Tuddern (vlak over de grens bij Sittard)
Na velen bezoeken, een aantal zaken noemden meteen een prijs en bij 4 zaken zijn we echt aan tafel gaan zitten voor een offerte. We waren we nog verder van huis. Wat voor ons bevestigd werd is dat de keukenmarkt inderdaad niet transparant is. Duitsland hebben we heel snel een streep door gezet, bleek absoluut niet goedkoper te zijn. Verder lees je veel dat alle zaken onder de Mandemakers groep vallen en dat dit slechte zaken zijn. Dat hebben we op een gegeven moment maar los gelaten. We hebben ook de mogelijkheden bekeken om alle onderdelen voor de keuken los te kopen, apparatuur apart, keukenblad apart en de kasten en laden apart. Hier werd voor ons een aantal dingen duidelijk en zijn we alles vanuit een ander perspectief gaan bekijken. We hebben bekeken wat alles los zou kosten, dus apart een offerte opgevraagd bij keukenloods voor alle apparatuur en een offerte opgevraagd bij keukenbladen voor het blad. De kasten en laden hebben we afgeleid uit de offertes die we hadden. Uiteindelijk hadden we onze prijs bepaald voor onze keuken. Uiteindelijk moet je een goed gevoel hebben bij de zaak waar je een keuken koopt. Wij hadden een goed gevoel bij de Keukenkampioen in Helmond, deze zaak is maar een paar jaar open en ze werken hard op zichzelf op de kaart te zetten. De 2 Stefan ’s die er werken zijn ons de hele tijd bij gebleven, 2 jonge jongens die ons een goede service verleende. We zijn er in het begin 2 keer langs geweest en uiteindelijk besloten om er voor een derde keer terug te gaan. Ze hadden niet meer verwacht dat we nog eens terug zouden komen. We zijn uiteindelijk geholpen door Stefan van Kemenade, een toffe gozer die goed meedacht en waar je goed mee kon onderhandelen. Uiteindelijk is het gelukt, onze keuken voor onze prijs, precies wat we voor ogen hebben en we hadden er een goed gevoel bij. Stefan van Kemenade begeleidt ons goed en dat vinden we belangrijk. We zouden iedereen willen aanraden om voor jezelf te uit te zoeken WAT JE WIL HEBBEN en daarvoor JOUW PRIJS te bepalen en uiteindelijk met iemand in zee te gaan waar je een GOED GEVOEL bij hebt. Dit is ons gelukt bij Stefan van Kemenade bij de keukenkampioen in Helmond. Inmiddels is de inmeter geweest, hij kwam vroeg op de ochtend en we waren nog niet echt wakker. We hadden nog een aantal vragen dus maar even contact opgenomen met Stefan, het bleek dat hij zelf ook al een aantal dingen had opgemerkt in de meetrapport en dat inmiddels ook al had gecorrigeerd. Onze vragen werden beantwoord voordat we ze konden stellen. Echt top! We zeggen altijd ‘It ain’t over till the fat lady signs’, dus we kijken uit naar onze keuken. Het enige waar we nog enigszins een twijfel hebben is, dat al onze details uiteindelijk goed worden uitgevoerd. We shall see……
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed begeleid in gehele traject”
Door Martijn & Marinka op maandag 24 aug 2015 '15 | vestiging Son
Ondertussen zijn wij ruim 1 maand de trotse bezitters van een nieuwe keuken. Niks dan lof over Keukenkampioen, wij zijn zeer tevreden klanten. Bij ons eerste bezoek zeer vriendelijk te woord gestaand door Bora. Hij heeft ons tijdens het hele traject goed begeleid en nam hier ruim de tijd voor.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Breda”
Door CEW op donderdag 3 okt 2013 '13 | vestiging Breda
Wij hebben de keuken nog niet geleverd gekregen maar zoals er wordt meegedacht door Said van de Keukenkampioen uit Breda vinden wij dat dit vermeld dient te worden. Er zijn zoveel slechte ervaringen dat wij best wel voorzichtig waren. Vooralsnog de klantvriendelijkheid en de service die vooraf wordt geleverd door Said uit Breda is waanzinnig. Wij hadden best veel eisen en wensen maar dit verdient zeker een positieve reactie en met name voor Said!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Pluim”
Door Nel De Boer Gezondheidspraktijk op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Groningen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij keukenkampioen te Groningen! Wij wonen nogal landelijk, dus een keuken die speels en landelijk is verdiende onze voorkeur. Binnen de Gezondheidspraktijk hebben wij al vele complimenten mogen ontvangen. Het is een schitterende keuken, een ware blikvanger. Wij bevelen Keukenkampioen zeker aan!! De installateur en de mensen voor het afwerken van de keuken verdienen zéér zeker een pluimpje!!vader en zoon.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door René op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Van begin tot eind netjes geholpen. Mooie keuken gekregen. Even wat onduidlijkheden met betrekking tot het keukenblad maar die zijn netjes opgelost.
FOTO VAN RENÉ
REACTIE VAN RENÉ
Dit is het tweede deel van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Valse start goed vervolg”
Door Kees op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Goes
Na een valse start met de verkoper die overigens bijzonder vriendelijk was, maar er uiteindelijk alleen op uit was om EEN keuken te verkopen en niet DE keuken is alles goed gekomen. Thuis aangekomen ontdekten we dat de getekende keuken hier en daar niet ging passen. De manager heeft dat beaamd en de verkoop overgenomen zeer tot ons genoegen. De levering en plaatsing is verder goed gegaan op een kleinigheidje(niet geleverde vensterbank) na
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kortingsactie”
Door Rob Doomen op zondag 20 mrt 2016 '16 | vestiging Kaatsheuvel
Echt lachen: Wij zijn gebeld voor de actie 40% korting. De verkoper kijkt niet blij als we ons budget van 8000 euro opgeven. Hij rekent ons voor dat apparatuur 8000 euro kost: Smeg Fornuis 3000 euro (Smeg B9GMXNL kost € 1087)Een Combi magnetron kost €1200 (SIEMENS HB84H501 Combi magnetron kost € 474,89) een vaatwasser kost 1000 euro (SIEMENS SN66M030NL € 598,98) etc. Voor een eikenhouten werkblad rekent hij €465 per meter (bij enkele andere keukenzaken kost dit €335 per meter). Hij kan niet uitleggen waarom Keukenkampioen zulke hoge prijzen rekent. Maar we krijgen 40% korting. Alles uitgerekend zijn we qua werkblad en apparatuur nog 1450 euro duurder uit dan bij Keukenkampioen. Vandaag is wel inzichtelijk gemaakt hoe de korting in elkaar steekt. De verkoper zei dat hij ons dus geen hoekkeuken kon leveren voor de prijs waarmee zij adverteren omdat zij te hoge prijzen voor apparatuur rekenen.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“zeer content”
Door John But op vrijdag 19 apr 2013 '13
Erg tevreden zijn we met onze nieuwe keuken. Vanaf het begin zijn we door de filiaalmanager Dennis uitstekend,en vriendelijk geholpen. De levering is op de afgesproken tijd uitgevoerd. Bij de installatie van de keuken is ook alles prima verlopen en willen we onze waardering en complimenten uitspreken voor de monteur Johan. Wij zijn dan ook zeer content over de Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Veel verkeerd gegaan”
Door ilja op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Utrecht
In de winkel leek het allemaal zo leuk, maar daarna was er fout na fout. Verkeerd ingemeten, verkeerde kastjes bezorgd, en ga zo maar door. Echt liefdeloos productiewerk, en uiteindelijk ben je nog duur uit ook (montage kosten worden in de winkel niet meegerekend maar komen er wel bij).

Aanvulling ontavngen op 6 april 2017: 5 redenen uit eigen ervaring om nooit iets te kopen bij de keukenkampioen: 1/ de keuken komt altijd duurder uit dan ze inschatten 2 ze geven geen juiste opgave van sloop en renovatiekosten 3 het inmeten gaat vaak verkeerd, je krijgt eindeloze discussies over kastjes die niet passen 4 er zijn nog maar weinig aannemers die willen werken met keukenkampioen, degene die zijn gebleven zijn niet happy en leveren dus ook geen goed werk 5 het is een grote massa verkoper, geen enkele service of klantvriendelijkheid
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel ontevreden”
Door Simone op zaterdag 16 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Onderhand al meer dan 2 jaar geleden een keuken gekocht en nog steeds niet klaar!!! Nooit meer! Het ging direct mis nadat ik mijn handtekening had gezet. Nadat er nagemeten was moest er kastje veranderd worden en ik wilde een ander blad. Zoals, tijdens de verkoop aangegeven was, kon er nog wat veranderd worden. Helaas toen ik belde gaf de telefoniste aan dat dit niet de bedoeling was en dat ik pech had. Er viel niet mee te praten. Ik vroeg of ik de persoon, die mij de keuken verkocht had, aan de lijn mocht maar daar begon ze niet aan. Ik had pech en moest maar afwachten wat ik zou krijgen?!?!!??! Later kreeg ik de manager eraan en die was nog erger, nog nooit zo'n onbeschoft iemand gesproken. Ik had aangegeven om niet meer te bellen en dat ik met mijn vader en vriend die komende zaterdag langs zou komen om te praten. Waarop de manager zei: ''dit zullen wij nog wel eens zien''. en de verbinding werd verbroken. Ik belde om iets te veranderen en word dan zo behandeld. Die zaterdag met mijn vader en vriend langs gegaan en 3x raden, geen manager daar, andere telefoniste maar wel de vrouw die mij de keuken verkocht had. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en kon het gewoon veranderen (heel fijn gesprek). Zij gaf ook aan dat dit gedrag van de telefoniste wel vaker voorkwam en dat dit niet prettig was (waarom werkt zij er dan nog?!?). Over haar manager zei ze niets. Wel jammer dat de prijs hetzelfde bleef toen ik het blad veranderde van natuursteen naar spaanplaten, dit was normaal?!?!?!!

Ik zou nog een mail krijgen met een prijsspecificatie maar die natuurlijk tot op heden niet ontvangen. Ik had gevraagd of de achterwand wat hoger kon ivm met de stopcontacten, dit kon niet, waren alleen standaard maten, bij levering werd er wat anders verteld, zeer vervelend! Vanaf de levering ging er nog van alles fout;
- geen bevestigingsmaterialen om frontje op vaatwasser te zetten (na meerdere telefoontje en langs gaan nog steeds niet en nu maar op een andere manier bevestigd)
- 1 lade sluit niet goed, dit meteen aangegeven. (dit is nog steeds niet goed).
- De helft was voor geboord andere helft niet. (dit kon volgens hun niet en heeft mijn vader nog een deel moeten boren met natuurlijk kans op dat er iets scheef was maar gelukkig goed gegaan).
- de plint die op de grond staat is te laag dus ik kijk tegen de pootjes aan. (meerdere keren gebeld en langs gegaan en je raad het al, geen reactie).
- op muurblad zitten vlekken, niet eruit te krijgen. (dan krijg je telefonisch te horen ja dat zal u wel zelf gedaan hebben, ja natuurlijk als ik het uitpak en tref het zo aan maar ook weer niet mee te praten).

Ik ben nu meer dan 2 jaar verder en mijn keuken is nog niet af. Ik kijk tegen de pootjes aan omdat de plint te laag is, achterblad zitten vieze vlekken op wat er niet uit gaan, 1 lade sluit niet goed. Ik ben de tel kwijt zo vaak ik al gebeld heb, meerdere keren langs gegaan maar het filiaal zegt daar moet je de klantenservice voor bellen en als ik dat doe wordt ik door verbonden met het filiaal, of er wordt gezegd u wordt terug gebeld (al 11x) en natuurlijk wordt ik niet terug gebeld! Ik had mij zo verheugd op een mooie nieuwe keuken en het is een en al ellende! Nooit meer!

Aanvulling ontvangen op 24 september 2017: Na zo'n 2 jaar geen reactie te krijgen en toen maar een slechte recensie te schrijven kreeg ik ineens telefoon van.. de Keukenkampioen! Klantenservice kwam met allemaal antwoorden die niet klopte. Ik heb dit gesprek afgekapt en zij gaf aan dat filiaal Heerlen mij zelf zou bellen. Dit is ook gedaan geworden, helaas kon ik op dat moment niet telefoneren en vroeg voor een andere keer terug te bellen, dit was geen probleem. 2 dagen later werd ik gebeld toen ik in de auto zat, eenmaal thuis gekomen heb ik terug gebeld naar het nummer die in mijn lijst van gemiste oproepen stond. Helaas kon niemand mij daar helpen en niemand wist wie mij gebeld had.. vreemd! Ik hoop snel weer gebeld te worden want het is schijnbaar erg moeilijk om een onderste plank na te leveren aangezien ik nog steeds tegen de pootjes van de kasten aan kijk.

Aanvulling ontvangen 22 april 2018: Na 3 jaar nog niet af. Al die leugens wordt ik niet goed van. Nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Geertje op donderdag 31 dec 2015 '15 | vestiging Son
Wij zijn super blij met onze prachtige keuken. Deze is precies zoals we hadden gehoopt. De uitstraling van onze witte hoogglans keuken met eiland heeft een exclusieve uitstraling. Alleen jammer dat er een klein krasje op de kookplaat zit. Dit heb ik pas enkele dagen na de plaatsing gemeld. Dit moet binnen 24 uur worden gemeld en dus valt dit buiten de garantie. De service is prima bij de keukenkampioen alleen jammer dat zo'n krasje niet wordt opgelost. Ik kan iedereen de keukenkampioen aanraden maar wil wel adviseren om de keuken na plaatsing goed te controleren op kleine oneffenheden.
FOTO VAN GEERTJE
REACTIE VAN SAMIRA
Mg ik vragen hoe duur deze keuken uiteindelijk was?
Reactie of foto toevoegen +132 bedankjes
“Super geholpen”
Door Fam. Te Hoonte op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Amersfoort
We zijn vanaf het begin super geholpen om onze droomkeuken waar te maken. ontwerp, montage en service-afhandeling waren Top! Bij montage bleek er een fout te zitten in de uitvoering van het blad, maar dit is direct perfect opgepakt en afgehandeld. Resultaat is er uiteindelijk zelfs nog mooier door geworden.
FOTO VAN FAM. TE HOONTE
Keuken in de aanbouw met eiland
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Teleurgesteld”
Door j.duchateau op woensdag 26 okt 2016 '16 | vestiging Heerlen
Zelf ben ik zwaar teleurgesteld in de service van keukenkampioen. Ze zijn bij mij zwaar in gebreke gebleven en daarvoor is mij geen enkele tegemoetkoming geboden. Tevens is de service die zij aanbieden om leidingen te verleggen en te stucadoren zeer slecht.
FOTO VAN J.DUCHATEAU
Stopcontact op aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Sceptisch begonnen maar zeer tevreden”
Door J. Schellekens op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Son
De eerlijkheid dient mij te zeggen dat ik in eerste instantie zeer sceptisch was over de Keuken Kampioen. Echter in zowel de oriëntatie, her tweede bezoek waarin de keuken werd samengesteld, alsmede de montage en de after sales blijkt de Keuken Kampioen een ware Kampioen. Niets is te veel gevraagd, altijd wordt er alle tijd genomen een zeer duidelijke uitleg en zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding heeft er toe geresulteerd dat al 3 mensen in onze persoonlijke omgeving ook hier zijn geslaagd. Ook zij zijn allen zeer tevreden Keuken Kampioen Son bedankt voor de Service.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbevelen”
Door Mandy Goossens op vrijdag 26 jun 2015 '15 | vestiging Geleen
Nieuwe keuken gekocht, vanaf het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken,alleen maar lof voor dit bedrijf. Hele vriendelijke mensen en een geweldige service. Zou dit bedrijf iedereen aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel bedenktijd gehad”
Door R.Maas op donderdag 5 mei 2016 '16 | vestiging Middelburg
wij zijn vriendelijke en professioneel geholpen, wij zijn zeer blij dat we enige bedenktijd hadden voordat de keuken besteld zou worden, we hebben er thuis even rustig over na kunnen denken en toch uiteindelijk wat dingen aan de keuken kunnen veranderen. Het was geen probleem, wij zijn meerdere keren langs geweest, alle keren . zijn wij even vriendelijk geholpen. Klein puntje is dat wij niet wisten dat we een order hadden moeten plaatsen voor het installeren voor de keuken, uiteindelijk was dit binnen een dag geregeld maar toch was dit een kleine domper op de hele positieve gang van zaken.
FOTO VAN R.MAAS
Onze keuken
REACTIE VAN ILONKA BRUIJNS
Mag ik vragen wat voor kleur en materiaal het aanrechtblad is
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Klasse”
Door A.Nieuwland op maandag 20 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel goed geholpen door de verkoper , vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd, op zoek gegaan voor ons naar de website waar apparatuur het goedkoopst is aan geprijsd, alles is naar wens bij ons geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zoek het maar uit”
Door G.J. Van der VEER op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Son
de keuken die wij bij de Keukenkampioen kochten is keurig geplaatst maar bij nader inzien wilde wij nog twee kasten bij bestellen.Die werden geleverd maar niet naar de keuken gebracht maar in de tuin gezet de betaling ging per pin. Toen we het karton eraf haalde was de achterkant kapot na veel heen en weer gebel kregen we een nieuwe achterkant ! Volgens de klantenservice hebben we geen garantie op nalevering dus zoek het maar uit.ik heb dus iemand in moeten huren om de achterkant te vervangen wat extra geld kosten.Ook was er een plint bij die was gebroken op twee plaatsen.Fijne service hoor.Ik raad iedereen om niet alles vooruit te betalen dat mag ook niet volgens CBW hooguit 15 %
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (8 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (29 ervaringen), Antennestraat 88, Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Rijnhavenkade 2, 2404 HB Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (15 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (15 ervaringen), Arena Boulevard 212, Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (3 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
hBreda (30 ervaringen), Grenssteen 7, Breda, tel 076 - 542 29 20
iCruquius (30 ervaringen), Cruquiusplein 48, Cruquius, tel 023 - 547 61 10
jDelft (14 ervaringen), Leeuwenstein 31, Delft, tel 015 - 285 57 77
kDen Bosch (7 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
lDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, Den Haag, tel 070 - 381 75 21
mDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51F, Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
nDrachten (10 ervaringen), Dr. Martin Luther Kingsingel 48, Drachten, tel 0512 - 53 70 16
oDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
pEde (8 ervaringen), Galvanistraat 59, Ede, tel 0318 - 63 13 81
qEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, Emmen , tel 0591 - 63 51 55
rEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
sGeleen (4 ervaringen), Hofdwarsweg 71, 6161 DE Geleen, tel 046 - 423 30 49
tGoes (5 ervaringen), Marconistraat 28, Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (17 ervaringen), Sontweg 1-2, Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (19 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (6 ervaringen), Duwboot 61, Houten, tel 030 - 636 10 12
zKaatsheuvel (21 ervaringen), Amerikastraat 14, Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
a1Leeuwarden (19 ervaringen), Schenkenschans 1, Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
b1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
c1Middelburg (10 ervaringen), Mortiereboulevard 28, Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
d1Mijdrecht (3 ervaringen), Industrieweg 38, Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
e1Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
f1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
g1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
h1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 37a, Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
i1Rotterdam Vierhavenstraat (3 ervaringen), Vierhavenstraat 29, Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
j1Rotterdam Watermanweg (17 ervaringen), Watermanweg 227, Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
k1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10c, Sneek, tel 0515 - 41 25 44
l1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4139, Meubelplein Ekkersrijt, Son, tel 0499 - 76 70 13
m1Spijkenisse (18 ervaringen), Lucebertstraat 2, Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
n1Tiel (8 ervaringen), Buitenbulkweg 7, Tiel, tel 0344 - 62 74 10
o1Utrecht (30 ervaringen), Zeelantlaan 55, Utrecht, tel 030 - 267 00 06
p1Weert (7 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
q1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, Woerden, tel 0348 - 42 27 22
r1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
s1Zwaag , De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
t1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37b, Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.