Feedback
6,0

Keukendepot

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
10 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukendepot
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Bij ons vindt u alleen maar keukens onder de €4000,- inclusief apparatuur, werkblad en spoelbak.
Alternatieven voor Keukendepot
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 357 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 145 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 350 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 327 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 575 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2175 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 187 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 51 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Keukendepot. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, offerte, prijs, service

Per vestiging:
“Top keuken voor kleine prijs”
Door H.j v.d W op zondag 23 nov 2014 '14 | vestiging Wolvega
Massief eiken keuken met merk apparatuur en aanvullingen op het showroommodel. Met nam mevr. W. De Vries en Bert hebben mij uitstekend geholpen, alles volgens afspraak geleverd. Ik raad een ieder aan om eerst bij hun te kijken. Ik zou de volgende keer beslist daar weer heen gaan en heb inmiddels meerdere mensen op keukendepot attent gemaakt! Wilma en Bert nogmaals bedankt, dank zij jullie is het een prettige ervaring geworden en heb ik een zeer mooie keuken.
FOTO VAN H.J V.D W
Mijn keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Fam. Nielen op zaterdag 17 mrt 2018 '18 | vestiging Druten
November 2017 hebben we een keuken gekocht bij Keukendepot Druten. We zijn daar heel goed geholpen door Nienke. Klantvriendelijk en meedenkend. Superfijn. Zeer tevreden met de keuken. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie bij klachten”
Door A van der Tol op dinsdag 26 mei 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Januari 2015 keuken gekocht levering in februari. Wat blijk verkeerde kleur was mat ipv glans kan gebeuren dezelfde dag gebeld zouden terug bellen niet dus zelf gebeld kreeg de verkoper die de keuken aan ons verkocht had aan de tel kon alleen maar zeggen wat een problemen gingen een andere keuken bestellen deze werd naar 5 weken geleverd en wat blijk nog niet in orde sommige delen weer mat weer gebeld wij bellen u terug niet dus kwam ook tot de ontdekking als ik de oven gebruik de lade daaronder warm wordt dit ook gemeld bij keukendepot. Weer hetzelfde we gaan het oplossen mei de laatste onderdelen geleverd en ja in de goede kleur maar nog steeds niks gehoord over mijn oven ze laten niks van zich horen ga nu contact zoeken met hoofd kantoor van keukendepot mijn advies koop daar nooit geen keuken ze zijn misschien goedkoop maar kan beter wat meer geld uitgeven voor beter service Ik zit nu al 5 maanden in de ellende
Reactie of foto toevoegen
“Zelfmontage”
Door Maikel op maandag 1 aug 2016 '16 | vestiging Wolvega
Keukendepot Wolvega (homecenter). Wij hebben hier keurige service gehad! In eerste instantie met de keuze en het samenstellen van de keuken, perfect geholpen. Het was passen en meten voor een optimale invulling gezien het voor een chalet is bedoeld. Montage nvt geweest dit heb ik zelf gedaan. Na het verwijderen van de bescherm folie bleken er helaas wat vlekken in de lak te zitten. (kan gebeuren) Hiervan foto's gemaakt en toe gemaild en dit werd keurig beantwoord en goed opgelost door Keukendepot Wolvega. Super service zoals het hoort! Zeker aan te raden. Wij willen zelfs nu eind van het jaar thuis ons keukenblad gaan vervangen en zullen wederom bij Keukendepot Wolgeva om een offerte vragen.
FOTO VAN MAIKEL
Hoekkeuken gekocht bij Keukendepot
Reactie of foto toevoegen
“goede keuken, juiste prijs”
Door JK op vrijdag 6 dec 2013 '13 | vestiging Wolvega
Zeer tevreden over Keukendepot alles goed geregeld, alles op tijd geleverd en een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H kleiboer op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Huissen
sept 2016 keuken gekocht bij vestiging huissen. super goed geholpen door verkoopster de keuken is perfect afgeleverd. een aanrader voor iedereen keuken is van zeer goede kwaliteit en betaalbaar. super bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door NB op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Vorig jaar onze keuken hier gekocht, werden vriendelijk geholpen en verliep op een leuke manier.. Moeten nu helaas ruim een jaar later toch echt zeggen dat dit dan ook wel het enige positieve is wat wij over het bedrijf kunnen zeggen. Bij de levering van de keuken klopte er helemaal niks van, niet de juiste hoogte, allemaal verkeerde fronten, niet de juiste grepen, afzuigkap die niet recht boven kook gedeelde hing, aanrechtblad dat niet klopte, koelvriescombinatie die beschadigd was en ga zo nog maar even door. Na veel bellen er maar heen gegaan.. Daar kwam de aap uit de mouw, dat de fronten die wij wouden niet meer in de colletie waren.. Prima kan gebeuren maar los dat dan op de juiste manier op.. keuken was tenslotte bijna een jaar van te voren besteld.. alles werd opnieuw besteld.. Maar moesten wel 11 weken wachten op alles.. balen! Maja.. we deden het er maar mee.. Daarna zou alles tenslotte opgelost zijn, de weken gingen voorbij en daar was dan eindelijk de dag ze onze keuken zouden gaan afwerken.. maar Opnieuw ging het compleet de mist in, weer waren de fronten die ee nodig hadden er niet, sommige fronten waren weer verkeerd voorgeboord, de grepen waren er nog steeds niet enz.. weer wachten, Nee mevrouw we lossen het op.. nu zijn ze vandaag voor de 8ste keer hier geweest van het Montage Bedrijf Montec.. voor deze mannen trouwens niet meer dan goede woorden, ze hebben echt heel hard hun best gedaan ons te helpen en blij te maken met onze keuken!! Maar weer is het fout, weer zijn de handgrepen niet aanwezig en weer konden we de fronten niet verwisselen.. al vanaf mei.. kijken wij nu tegen een keuken aan die oncompleet is nu met verschillende handgrepen en al.. en weer moeten we wachten... Dus lieve mensen Koop aub geen keuken bij het Keukendepot.. prijzen zijn misschien leuk en zit er allemaal mooi uit.. maar schijn bedriegt het is een bedrijf van Lik me versje!! En dan druk ik het zachtjes uit..
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kim Kooiman op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken gekocht bij Keukendepot Capelle aan den IJssel. Super formule. Niet de mooie verkooppraatjes en 'kortingen' zoals bij andere keukenwinkels. Als je iets wilt, zit er gewoon een vaste prijs aan vast. En een zeer goede prijs! De service was ook prima. De verkoper dacht goed mee en heeft ons prima advies gegeven.Ook de levering liep perfect. De keuken werd, in overleg, zelfs eerder geleverd dan gepland. Het plaatsen gaan wij zelf doen, dus daar kan ik niets over zeggen. Ook nadat wij zelf een verkeerde afzuigkap hadden besteld (we hadden er één zonder motor nodig) kwam Keukendepot met een goede oplossing. We hebben de keuken nog niet helemaal af, maar tot nu toe een super service voor een super prijs. Wij raden Keukendepot zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Van dooren op donderdag 28 jul 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukendepot Soesterberg. Wij zijn heel goed geholpen door Sjoerd. Topservice! De keuken staat nu een week en het resultaat is prachtig. Van A tot Z is alles prima verlopen.
FOTO VAN VAN DOOREN
Geleverde keuken keukendepot
Reactie of foto toevoegen
“Volledig in de steek gelaten”
Door J. Lagas op woensdag 16 apr 2014 '14
Het verkoopproces bij Keukendepot verkoper Gidon verliep soepel en niet opdringerig. Hier krijg je een fijn gevoel bij wat helaas volledig te niet gedaan wordt in het verdere proces. Een paar weken voor levering stuurde het bedrijf een technische tekening van de keuken. Als leek lijkt het logisch dat de expert op basis van de aangeleverde bouwtekeningen met aansluitingen een correct ontwerp heeft gemaakt. Bij levering blijkt echter dat er totaal geen rekening is gehouden met de diverse aansluitingen. Gelukkig kon de monteur (niet via keukendepot) een creatieve oplossing bedenken, echter moest de afzuigkap wel vervangen worden. Keukendepot werkte aanvankelijk niet mee en ontkende fout te hebben gezeten. Na veel gedoe uiteindelijk de afzuigkap om kunnen wisselen. Vervolgens bleek de nieuwe afzuigkap een enorme herrie te maken, en zoog deze amper af. Na een paar maanden (!) kwam er eindelijk een monteur die enkel een beetje olie in de afzuigkap spoot. Van het feit dat de kap niet goed afzoog wilde de monteur niks weten. Dit opnieuw bij Gidon van Keukendepot aangegeven die doodleuk aangeeft dat dat met de prijs kwaliteit verhouding te maken heeft. Met andere woorden verkoopt hij rommel. De service afdeling reageert soms, telefonisch wordt je door medewerkster Patricia Jansen erg onbehoorlijk te woord gestaan. Feedback over de dienstverlening wordt niet gewaardeerd en fouten worden nooit toegegeven. Directeur Henny Jansen heeft blijkbaar een glazen bol. Toen ik aangaf dat na enkele maanden 1 scharnier al uit het hout was komen zetten wist hij zonder het te zien te vertellen dat dit door onzorgvuldig gebruik kwam. Ondertussen zit ik nog steeds met een kapot kastje, en een slecht afzuigende afzuigkap. Toezeggingen dat er contact opgenomen wordt worden niet nagekomen. Als klant voel ik me totaal in de steek gelaten en ik raad iedereen dan ook af geld uit te geven bij ofwel Keukendepot Tiel of wel Jansen Totaal Wonen waar deze onder valt.
Reactie of foto toevoegen
“Diep teleurgesteld”
Door Kruyt op zondag 23 sep 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keukendepot weet zich alleen positief te onderscheiden van sommige aanbieders op prijsgebied. Daar is al het positieve meteen mee gezegd, want helaas bleek goedkoop weer eens duurkoop. Keukendepot schiet (in willekeurige volgorde) ernstig tekort op het gebied van klantvriendelijkheid, deskundigheid, communicatie, servicegerichtheid, zorgvuldigheid, empathie, pro-activiteit enzovoorts. Zakendoen met Keukendepot was alsof we voortdurend een puber achter z'n broek aan moesten zitten. Wij zaten daar midden in onze verbouwing natuurlijk niet op te wachten. Je koopt in je leven niet vaak een nieuwe keuken, maar onze volgende keuken kopen we bij een volwassen bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Coco op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken aangekocht nu ruim een half jaar geleden. De keuken was verkeerd ingemeten. Oude keuken zou verwijderd worden, dit is niet gebeurd. Lever- en montagedatum werd tot op het laatste moment meermaals gewijzigd. Bedrijf geeft vaak geen thuis bij bellen en mailen. Tot op heden, oktober 2018, keuken niet af. En dan te denken dat hij in mei besteld is.. Dit bedrijf is zo onprofessioneel dat ik van geen aankoop meer spijt heb gehad dan van deze. Al maanden lang een halve keuken maar wel alles betaald. Echt een afrader, dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Mijn keuken
1 / 3
Vestigingen Keukendepot
aCapelle aan den IJssel (3 ervaringen), Lylantse Baan 3, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 307 34 82
bDruten (1 ervaring), Nijverheidsweg 1F, 6651 KS Druten, tel 088 - 021 65 55
cEindhoven , Kanaaldijk noord 13A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
dGorinchem , Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 50 37
eHuissen (1 ervaring), Karstraat 32, 6851 DJ Huissen, tel 088 - 021 65 00
fLeeuwarden , Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
gSoesterberg (3 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AK Soesterberg, tel 0346 - 87 00 34
hTerborg , Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
iTilburg , Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 203 20 93
jWolvega (3 ervaringen), Industrieweg 10A, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 15 03
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.