Feedback
9,5

Toplijn Keukens

Score uit 34 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-6415544 | Platinalaan 6, 5234 GH Den Bosch
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Toplijn Keukens
Toplijn Keukens maakt keukens op maat naar uw persoonlijke wensen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne-, klassieke- of grote leefkeuken; Toplijn Keukens maakt uw wensen waar
Alternatieven voor Toplijn Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 55 ervaringen
• I-Kook
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 8,6 uit 355 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 349 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 71 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 405 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,0 uit 41 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 191 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,7 uit 31 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 34 ervaringen over Toplijn Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren29 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Aanbeveling”
Door jan en marijke op donderdag 2 apr 2020 20
Na 28 jaar genoten te hebben van een Toplijn keuken, besloten we dat er in ons nieuwe huis ook een keuken van Toplijn moest komen. Vanaf het eerste gesprek met Luc tot en met de plaatsing was het weer super. Geweldig plan van Luc en de plaatsing door Mark was vakwerk. Deze keukenzaak is echt om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Eline op donderdag 26 mrt 2020 20
Zeer tevreden. Met veel geduld zijn onze ideeën uitgewerkt en alles is geheel volgens wens uitgevoerd. Hele nieuwe keuken inclusief apparatuur. Mark, degene die bij ons heeft geïnstalleerd, was een prettige man om over de vloer te hebben. Hij werkte zeer secuur en had het volledig onder controle. Niets dan lof !
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkast op maat”
Door Rob Laurens op donderdag 19 mrt 2020 20
Op maat gemaakte keukenkast, eerder al een koffiemeubel gekocht. Beide keren erg goed geholpen, meegedacht en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Afspraken keurig nagekomen, monterend personeel zeer kundig en vriendelijk! Kortom: TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door L. Visser op zondag 15 mrt 2020 20
Op aanraden van familie zijn we eind 2017 met Toplijn in gesprek gegaan over een keuken voor ons nieuwe appartement. Direct een goede klik: op basis van de bouwtekeningen en onze wensen en ideeën werd meegedacht en ter plekke een eerste tekening gemaakt. In een aantal vervolgbezoeken werden de details ingevuld, zoals kleur, grepen, etc. Ook daar werd meegedacht en werden we behoed voor ongelukkige keuzes. Alles zonder druk, er werd alle tijd voor ons genomen. Ook werd direct duidelijk gemaakt hoe de prijs in elkaar zat, geen gedoe met onnozele onderhandelingen of gegoochel met prijzen van apparatuur. We wisten precies waar we aan toe waren.

Helaas had de realisatie van onze woning met de nodige tegenslag te maken, waardoor het plaatsen van de keuken keer op keer uitgesteld moest worden, tot uiteindelijk maart 2020! Desondanks nooit een kwaad woord gehoord en ook toen een aantal dingen anders uitpakten (een werkblad dat niet meer leverbaar was, een close-in boiler die last-minute nog ingepast moest worden, etc.) werd er direct naar een oplossing gezocht en meegedacht. Toen het eindelijk tijd was om de keuken te plaatsen ging dat soepel. De keuken werd door een verhuisbedrijf bezorgd. De monteur kwam de volgende ochtend vroeg, werkte anderhalve dag in z'n eentje (!) rustig en nauwkeurig door, en ruimde alles netjes op. Er ging een hoop mis met onze nieuwe woning, maar over de keuken hebben we ons geen moment zorgen hoeven maken. We zijn bijzonder tevreden!
FOTO VAN L. VISSER
Groene keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door D. Gelderman op zaterdag 29 feb 2020 20
Na 25 jaar intensief gebruik was de keuken in ons vorige huis nog prima. Reden om voor de keuken in ons nieuwe appartement weer naar Toplijn te gaan. De eerste contacten verliepen ietwat stroef, maar daarna ging alles zeer vlot. Goede adviezen, de plaatsing en de nazorg: allemaal prima. Ondertussen genieten we al weer 3 maanden van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes werken”
Door vd Vaart op zaterdag 22 feb 2020 20
Voor ons nieuwe huis (zelfbouw) hebben we een op maat gemaakte, moderne keuken ontworpen samen met Luc van Toplijn keukens. Iets dat past in onze grote leefkeuken. Dit was een intensief traject waarin we stap voor stap een goede indeling hebben gemaakt, met een mooi ontwerp en prachtige materialen. Er was altijd voldoende tijd om mooie materialen te selecteren, dingen aan te passen en zelfs de mogelijkheid om bij leveranciers van Toplijn naar houtsoorten te gaan kijken. Zeer professioneel traject. Installatie is ook professioneel verlopen. Prettige mensen in huis. Eigen monteurs. Alles was al geschilderd en afgewerkt, dus super belangrijk dat ze dan netjes werken. En dat deden ze!
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Ad Vogels op vrijdag 24 jan 2020 20
Na diverse bezoeken aan de bekende zaken welke uiteindelijk allemaal onderdeel zijn van "die groep uit Waalwijk" kwamen wij na een tip bij Toplijn terecht. Wat een verademing! Na een eerste bezoek een afspraak gemaakt met Henk en het eerste concept uitgewerkt. Daarna nog diverse keren gesproken en aangepast zonder ook maar enige druk te voelen. Toplijn denkt goed mee. Uiteindelijk de keuken besteld tegen een in onze ogen zeer concurrerende prijs (waarover dan ook niet te onderhandelen valt). 6 januari is de keuken in twee dagen geplaatst. De monteur was zeer kundig, heel rustig en werkte heel precies. Na twee dagen stond onze mooie keuken in onze nieuwe woning. We hopen er nog vele jaren plezier van te hebben. We bevelen Toplijn aan aan eenieder die het ons vraagt en iedereen die deze review leest!
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door Boy Brantjes op dinsdag 14 jan 2020 20
Wij kochten onlangs een keuken bij Toplijn uit 's-Hertogenbosch. In ons appartement is niet heel veel ruimte dus was onze wens compact, kwalitatief hoogstaand en voldoende ruimte. Na een middag brainstormen waar ruimschoots de tijd voor was werd ons plan steeds beter en werden uiteindelijk alle wensen vervuld. De installatie van de keuken was een feest. Vakbekwame mensen met hart voor de zaak, in een keer goed. Kortom aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitskeuken”
Door Fam. Guit op maandag 23 dec 2019 19
Wij hebben bij Toplijn Keukens onze keuken gekocht voor in onze nieuwbouwwoning, we zijn hier erg goed bij geholpen. Na het maken van een afspraak werd er ruim de tijd genomen om alle mogelijkheden door te nemen en ons van een goed advies te voorzien. Nu de keuken een paar maanden in gebruik is kunnen wij zeggen dat we zeer tevreden zijn. Dit alles is te danken aan de medewerkers van Toplijn Keukens die in het voor- plaatsings en na-traject ontzettend goed hun best hebben gedaan. Ik kan Toplijn Keukens dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een mooie kwaliteits keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door fam. Rombouts op dinsdag 10 dec 2019 19
Een prachtige luxe keuken door vakmensen gemaakt, van begin tot eind heel toegankelijk en prettig contact!
Reactie of foto toevoegen
“Apparaten en keukenverbetering”
Door Henk op woensdag 4 dec 2019 19
Wij hebben Toplijn Keukens gevraagd om keukenapparatuur te vervangen, klein onderhoud uit te voeren en slordigheden van de eerste leverancier (een grote keukenzaak uit Waalwijk) te corrigeren. Vooral bij het laatste kwam het aan op creativiteit, maar alles is, mede dankzij hun deskundige medewerker Bas, goed gelukt. De contacten verliepen heel soepel, er werden de juiste vragen gesteld en alle werkzaamheden zijn uitstekend en op tijd uitgevoerd. Wat een verademing om met een kleinere maar bovenal klantgerichte zaak als Toplijn Keukens zaken te kunnen doen. Geen sufgetrainde keukenverkopers, maar vakmensen die perfect werk afleveren en hun afspraken in één keer nakomen. Wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat en kunnen Toplijn Keukens aan iedereen aanbevelen! Want waarom een hoop gedoe vooraf en achteraf voor een zogenaamde korting die grote keukenzaken je voorspiegelen? Nogmaals heel veel dank, vooral aan Luc en Bas.
FOTO VAN HENK
Nieuwe oven
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt”
Door Corien Sebregts op dinsdag 3 dec 2019 19
Prachtige keuken gekocht! Geen enkel minpuntje
FOTO VAN CORIEN SEBREGTS
Prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen
“Topkwaliteit”
Door Erik Brugman op dinsdag 3 dec 2019 19
Bij het kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen om eisen en wensen te inventariseren en te vertalen naar een maatwerk ontwerp. De eigen productie levert een topkwaliteit keuken af. De aflevering is netje en zorgvuldig evenals de installatie. Het zijn vakmensen met hart voor wat ze doen. Dit gecombineerd met klantvriendelijkheid, service en brabantse gemoedelijkheid, levert 5 verdiende sterren op....
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal super gedaan”
Door rachel nadav op vrijdag 25 okt 2019 19
Een zelf ontworpen keuken met bijzonder materiaal kon alleen toplijn voor ons maken en hoe, super blij mee!

Aanvulling 30 oktober 2019: Ja al geleverd en gemonteerd, allemaal super goed gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Marcel Willems op woensdag 23 okt 2019 19
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij 7 keukenleveranciers geweest. Toplijn stak er met kop en schouders boven uit. Wat een verademing ten opzichte van de andere partijen. Prettige communicatie en super advies. Geen toneelspelletjes mbt prijsstelling. Goede prijs / kwaliteitverhouding. Uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Allard op donderdag 3 okt 2019 19
Wij zijn uiterst tevreden! Goede communicatie, en nog enkele detail-aanpassingen nadat de order geplaatst was, geen probleem en geen meerprijs. Zeet goede kwaliteit. Ook service is goed. Enkele kleine beschadigingen aan het betonnen aanrechtblad zijn 100% opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Serieuze kennis aanwezig”
Door Maarten Huls / White Door Architects op dinsdag 1 okt 2019 19
Wat een fantastische samenwerking! Vanaf het eerste moment van samen zitten en onze ideeën delen, tot de laatste kleine aanpassing om het geheel na plaatsing helemaal perfect te krijgen. Als architect komen wij vaker in aanraking met keukenleveranciers en hebben wij ervaring met het volledige proces van idee tot realisatie en plaatsing. Zelden zijn wij een partij tegen gekomen waarbij alles zo naadloos in elkaar over loopt. Een serieuze kennis van de producten, materialen en mogelijkheden, in combinatie met een goede prijs kwaliteit verhouding hebben er voor gezorgd dat Toplijn Keukens een maakbare keuken heeft geleverd waarbij wij als specialisten ook veel hebben kunnen leren tijdens het proces. De keuze om een volledig zwarte keuken als los element te plaatsen in de ruimte, was niet voordehand liggend maar is door Toplijn Keukens op een professionele manier vorm gegeven. Afspraken zijn ten alle tijden nagekomen en de nazorg was perfect geregeld. Het resultaat is een prachtige keuken die volledig past bij ons als gebruiker en die een verrijking van ons leefruimte is. Wij kunnen Toplijn Keukens alleen maar aanraden en dat doen wij ook bij onze opdrachtgevers!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Cobi Klappe op woensdag 3 jul 2019 19
Toplijn Keukens heeft vorige week onze nieuwe keuken geplaatst. Wij zijn onder de indruk van hun vakmanschap, hun integere en zorgvuldige manier van werken en de rust en precisie die zij tijdens het werk uitstralen. De keuken is werkelijk een droom geworden. Echt fantastisch. Zeer bedankt voor de prettige begeleiding die tot dit resultaat geleid heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Yolanda op donderdag 20 jun 2019 19
Wij zijn erg blij met onze keuken, het was geen gemakkelijke keuken omdat de ruimte niet groot was en we wel veel wensen hadden. Het ontwerp is echt heel goed doordacht, er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte bv door een blad en dus ook lades van 75 cm diep, wat veel bergruimte geeft maar wat ook erg mooi staat. De keuken is veel exclusiever geworden dan bij een standaard keukenbedrijf maar voor een nagenoeg gelijk bedrag als daar. We hadden nl al een offerte van een ander bedrijf.
FOTO VAN YOLANDA
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Hoek op vrijdag 7 jun 2019 19
Bijzondere fijne vakmensen! Onze keuken samen met Henk en Luc tot in detail ontworpen en meer dan tevreden over eindresultaat en service, dit alles met een transparante afspraak over kosten en levering. Kortom meer dan de moeite waard om hier langs te gaan wanneer je op zoek bent naar een mooie keuken en goeie service. Toplijn = met recht top wat ons betreft!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Yvette van de Bunt op donderdag 18 apr 2019 19
Wij hebben bij Toplijn een mooie keuken op maat laten ontwerpen. In de showroom de juiste materialen gezocht en besproken en vervolgens is Henk een keer bij ons thuis geweest om alles nauwkeurig in te meten. Goede begeleiding gekregen met het kiezen van de juiste apparatuur, is goed geluisterd naar onze wensen! Het plaatsen, met 2 man verdeeld over 2 dagen uitgevoerd. Erg hard gewerkt met een mooi resultaat tot gevolg.
Goede Prijs kwaliteit bij Toplijn keukens maar ook een uitstekende service.
FOTO VAN YVETTE VAN DE BUNT
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Goede vakmensen”
Door Ric Hofmans op dinsdag 2 okt 2018 18
Keuken laten ontwerpen en in ons nieuwe huis laten monteren. Prima ontwerp, goede materialen en uitstekend volgens afspraak uitgevoerd. Fijn om met een bedrijf te werken dat niet alleen haar afspraken nakomt maar ook kwaliteit levert. Goede vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door K.G. Tan op donderdag 20 sep 2018 18
Toplijn Keukens in Den Bosch bezocht na het lezen van goede recensies op het internet en een afspraak gepland met Henk Heerkens. Als voorbereiding op die afspraak een plattegrond van de gewenste keuken en apparatuur met internetprijzen meegenomen. Henk heeft op zijn beurt een ontwerp voor ons gemaakt en deze beviel ons en hebben daarvoor gekozen. Het werd een wand met apparatuur en een kook (schier)eiland. De keuze was de keuken op maat door Toplijn laten maken of voor een Nolte keuken te gaan. De keuze viel op de Nolte keuken omdat de kastdeuren stoot vaster zouden zijn en de prijs beter in het te besteden budget paste. We kregen van Henk een goede tip m.b.t. de luchtafvoer van de wasemkap (Plasmafilter). Hierdoor hoefden we geen afvoer door het dak te laten maken.

We mochten beslissen of we zelf de apparatuur zouden aanschaffen of dat het via Toplijn zou lopen. Aan de hand van ons lijstje konden zij een paar apparaten goedkoper krijgen dus werden die via Toplijn aangeschaft en de rest hebben we zelf gekocht.

De werkwijze van Toplijn: je kiest met hen een keuken uit (met of zonder apparatuur) en zij geven een prijs die zij baseren op hun aanschaf/maak kosten plus hun marge. Er was verder geen ruimte voor onderhandeling. Mocht het te hoog uitvallen kun je dingen aanpassen om zo de prijs te drukken.

De verdere afhandeling werd door zoon Luc Heerkens overgenomen. De offerte van Luc was ongeveer 80% van de indicatie van eerder bezochte keukenzaken (waarbij steevast de opmerking kwam dat daar nog wel wat vanaf kon).

Vragen aan Luc via de mail werden altijd netjes beantwoord en hij dacht mee over de te plaatsen apparatuur. Zo bleek de type vriezer die wij gekozen hadden niet in de kast van Nolte te passen en kwam hij met een alternatief. Voor het plaatsen van de keuken kwam Luc nog even langs om te controleren of de verlegde water- en elektraleidingen klopten met de tekeningen die hij had gemaakt.

De plaatsing van de keuken werd door Marc Ruikes verzorgd, een monteur met 26 jaar ervaring in de keukenmontage. Hij deed alles in zijn eentje en werkte netjes en heel precies en was hulpvaardig bij extra verzoeken. Tijdens de installatie kwamen er enkele onvolkomenheden aan het licht: het gat van de zeeppomp was te klein, enkele wanden hadden de verkeerde kleur en de koelkast deur had een beschadiging. Inmiddels zijn die naar alle tevredenheid vervangen. Op de zijwand van het eiland zaten enkele kleine vlekjes, het leken net verfuitlopers. Luc heeft zijn best gedaan om deze door Nolte te laten vervangen, helaas zonder resultaat. Nolte deed het af als zijnde hun leverstandaard. Jammer, want dit maakt de keuken 99% i.p.v. 100%. De Plasmafilter doet zijn werk beter dan verwacht, de keukenluchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit was een goede tip van Henk! Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding, levering en installatie en genieten elke dag van onze mooie keuken.

Conclusie: Toplijn Keukens: prettig en correct in het contact met de adviseurs en keukenmonteur(s), duidelijke en schappelijke tarifering, stipt op tijd bij afspraken, goede service, vakkundige en correcte montage. We kunnen hen, wat ons betreft, zeker aanbevelen. Nolte Keukens: kon helaas ietsje beter.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door L.F. Kamoen op vrijdag 24 aug 2018 18
Na een zoektocht langs diverse keukenbedrijven kwam ik op advies van een vriendin bij Toplijn terecht. In het eerste telefonische contact om een afspraak te maken werd meteen al gevraagd om een tekening, zodat de verkoper zich kon oriënteren en voorbereiden en zijn creativiteit er op los kon laten voor hij naar ons ging luisteren. Dat was eigenlijk precies wat ik wilde horen, want we zaten al een tijdje vast en hadden behoefte aan een frisse blik. Prettig was ook dat niet naar ons budget werd geïnformeerd. We zijn op een hele sympathieke manier geholpen, met veel geduld voor alle vragen en twijfels die er waren m.b.t. het fenix blad. Het is een prachtige keuken geworden waar we ontzettend blij mee zijn. Er is van het begin af aan helderheid geboden over prijzen en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ook nadat er een lichte beschadiging op een van de lades bleek te zitten werd dit keurig opgelost. Dit bedrijf levert maatwerk en heeft vakbekwame en sympathieke mensen in dienst! Echt een aanrader.
FOTO VAN L.F. KAMOEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door JohnvanDijk op vrijdag 15 jun 2018 18
We zijn getipt door een collega, die enorm tevreden was over Toplijn. Eerder waren we gaan orienteren bij andere keukenzaken, maar werden we slecht geholpen. Wat een verademing om met Toplijn in contact te komen. We zijn fantastisch geholpen, er is door Toplijn heel goed meegedacht. Heel open en eerlijk. Totaal niet opdringerig en zet je zeker niet onder druk om te tekenen. Een duidelijk verhaal en later was het mogelijk om wijzigingen door te voeren en kleurstaal te ontvangen. De plaatsing van de keuken ging perfect, heel netjes en rustig geinstalleerd. Mooi vakwerk op maat gemaakt en geplaatst. We zijn heel erg tevreden over Toplijn en trots op onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door B. Vissers op dinsdag 13 mrt 2018 18
Absolute aanrader. Luc heeft ons enorm goed geholpen. Zeer vakkundig en heel flexibel. Ik denk niet dat we een gemiddelde klant zijn geweest met meerdere korte bezoekjes, veel contact over de mail, onze bijzondere wensen om maatwerk te combineren met een Nolte keuken en niet te vergeten een paar last minute aanpassingen. Allemaal geen probleem. Ook installateur Bas is een topper. Hij heeft echt uitgebreid de tijd genomen om alles rustig en heel vakkundig te installeren. Pas toen hij het goed vond, ging Bas weer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Pieternel an Heumen op dinsdag 20 feb 2018 18
4e Toplijn keuken voor ons! Weer een hele mooie robuuste, kwalitatief hoogstaande keuken. Betrokken en deskundige medewerkers. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi uitgepakt”
Door Kevin vt Sant op maandag 22 jan 2018 18
Wij droomden altijd al van een grote woonkeuken, en toen we eindelijk die droom konden realiseren gingen we op zoek naar een passend bedrijf. Al snel kwamen we in de wondere wereld van snelle verkopers en niet passende adviezen. We werden getipt om eens bij Toplijn te kijken. Vanaf het moment dat we daar binnen stapten tot aan oplevering en zelfs de nazorg, geen moment spijt van gehad;
- De advisering van de opstelling was perfect. Anders zoals wij hem in gedachten had en en anders dan wij voorheen werden geadviseerd. super.
- de begeleiding van de opties is goed. Niets is te veel moeite en je voelt je niet bezwaard als je weer eens voor de 100e keer aan de telefoon hangt.
- Kleuradvies was gedurfd maar heeft zo mooi uitgepakt
- de afwerking en plaatsing wordt duidelijk gedaan door professionals. De keuken zit er zo strak en netjes in dat dat elke dag genieten is als je een lade opentrekt of sluit.
- De nazorg is buitengewoon. Is er een foutje gemaakt? ze lossen het op.
- De prijs is fair en vaak concurrerend met (mindere) keukenleveranciers.
Tip is wel om zelf goed te bedenken wat voor type keukenapparatuur je wilt. Ze zijn goede keukenbouwers geen koks �. Ik hoop dat jullie iets aan deze recensie hebben, want wij hebben het internet en verschillende zaken afgestruind om goed advies te krijgen, en zijn hier uiteindelijk erg blij mee.
FOTO VAN KEVIN VT SANT
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Iris op maandag 7 aug 2017 17
Wij hebben onze mooie keuken via Toplijn keukens. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is het persoonlijk contact. Je kan makkelijk contact opnemen en voor vragen staan ze klaar. Zowel bij het uitzoeken van een keuken als bij het plaatsen van de keuken denkt iedereen goed mee. Het is van mooi materiaal en de keuken is goed op maat gemaakt. Wij zullen Toplijn keukens zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel verlopen”
Door albert Schuller op vrijdag 19 mei 2017 17
Op basis van een zeer positieve ervaring van mijn zoon een keuken op maat besteld bij Toplijn-keukens. Zowel de eerste contacten als het vervolg van het hele uitzoekproces was bijzonder professioneel en plezierig. De plaatsing van de keuken is top verlopen en we zijn uiterst tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ALBERT SCHULLER
Keuken op maat
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Nicole op woensdag 16 nov 2016 16
Wij hebben de keuken en bijkeuken voor onze nieuwbouw woning bij Toplijn keukens gekocht. Uitvoering was volledig maatwerk, waarin heel goed meegedacht door Toplijn met veel aandacht voor details en goed advies. Afspraken goed nagekomen, alles heel zorgvuldig geplaatst en echt kwaliteit geleverd. We vonden het ook fijn dat we in het offertestadium meteen een scherpe prijs kregen. Achteraf realiseerden we ons hoe fijn het traject is gelopen en hoe blij we zijn dat we voor hen hebben gekozen. Het ziet er super-strak uit en in gebruik bevalt het ons ook helemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Gerda op donderdag 4 aug 2016 16
20 jaar geleden in één dag perfect geïnstalleerd. Na 20 jaar onveranderd en nog steeds even mooi. Eén scharnier kapot na 20 jaar: direct worden gratis 2 nieuwe scharnieren toegezonden. Uitstekende service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne van Zandwijk op maandag 25 jul 2016 16
Wij hebben onze keuken bij Toplijn keukens gekocht in Den Bosch en zijn super tevreden. Ze pushen niet voor een order maar nemen alle tijd om de mogelijkheden te bespreken en denken heel goed mee. Ook de installatie van de keuken is perfect gelopen. Het is een echte TOP keuken geworden, helemaal op maat en kwalitatief zeer goed. Iedereen vindt het een WoW- keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Meer service verwacht”
Door Eric op vrijdag 15 jan 2016 16
Levering met kleurverschil. Dit kregen ze niet meer goed. Verder ingezaagd in keukenbalk en maar een paar cm ingekort. Het is maar voor de klant..... Je mag toch wel meer service verwachten voor dat geld wat je betaald..Ergen anders kijken lijkt me zeer de moeite waard.
REACTIE VAN HENK HEERKENS/TOPLIJN KEUKENS
Beste Eric, Het klinkt misschien raar, maar ik kijk voor het eerst naar reviews over Toplijn Keukens. Daar kom ik dus deze klacht van je tegen, en ik moet zeggen dat mij hier niks van bekend was/is. Ik zou graag hebben dat je contact met Toplijn Keukens/mij opneemt. Dan kom ik bij je kijken of dit op te lossen is (en daar ga ik wel van uit). Want wij willen uitsluitend tevreden klanten. Dat is ons bestaansrecht. Wij kunnen op de naam Eric niet de juiste gegevens vinden, dus graag contact opnemen. BVD. MVG. Henk Heerkens/Toplijn Keukens
REACTIE VAN ERIC
Toplijn keukens heeft n.a.v. mijn reactie contact opgenomen en hebben alle problemen naar tevredenheid opgelost. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Groene keuken
1 / 9
Vestiging Toplijn Keukens
aDen Bosch , Platinalaan 6, 5234 GH Den Bosch, tel 073 - 641 55 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.