Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Haag (Zuid-Holland)
654 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
178 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
69 ervaringen
Naaldwijk (Zuid-Holland)
25 ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
48 ervaringen
Amsterdam (Noord-Holland)
8 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
41 ervaringen
8,5

Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-5112200 | Starrenburglaan 37, 2241 NA Wassenaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar
Sinds 1973 ontwerpt en realiseert Van Leeuwen Keukens individuele keukens en badkamers in iedere prijsklasse, die uw persoonlijke wensen in vervulling laten gaan
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Complete keuken”
Door T.HJM Borgemeester op dinsdag 4 sep 2018 '18
Complete keuken met alle inbouw apparatuur met inbouw in bestaande keuken met afvoer oude keuken Het gehele project is volledig geleverd conform de opdracht en binnen de overeengekomen levering tijd en installatie periode. Perfect!
FOTO VAN T.HJM BORGEMEESTER
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
9,0
Bemmel en Kroon
Den Haag (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 654 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 178 ervaringen
“Keuken gekocht”
Door Hooijmans op woensdag 29 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken bij Van Leeuwen Keukens gekocht waar we heel blij mee zijn. In aanloop bij twee andere keukenspeciaalzaken geweest met onze wensen. Van deze drie gaf enkel Van Leeuwen Keukens aan dit te kunnen realiseren. Resultaat is exact wat wij voor ogen hadden. De keuken is geleverd en geplaatst door eigen personeel wat de communicatie en de snelheid duidelijk ten goede kwam.
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
9,5
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 69 ervaringen
“Prachtige keuken”
Door Stephanie op woensdag 22 aug 2018 '18
Bij van Leeuwen keukens hebben wij een prachtige keuken gekocht. Wij zijn hier ontzettend blij en tevreden mee! De klantvriendelijkheid en de service dat ze bij dit bedrijf hebben is enorm. Ik zou van Leeuwen keukens dan ook zeker, en reeds al gedaan, aanbevelen. Het is een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
7,3
Keukenvision
Naaldwijk (Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 48 ervaringen
“Keuken voldoet nog steeds”
Door Teuwisse op maandag 13 aug 2018 '18
In de zomer van 2014 hebben wij bij van Leeuwen keukens een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij destijds zijn geadviseerd. De keuken is keurig geplaatst en voldoet nog steeds aan onze wensen. Wij hadden een keukendeur wat door intensief gebruik niet meer helemaal gelijk liep met de andere keukendeuren. Na één telefoontje kwam een monteur van van Leeuwen keukens dit kosteloos verhelpen.
Reactie of foto toevoegen
7,0
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Tevreden ook na aantal jaren”
Door Willem Tukker op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben 5 jaar geleden bij Van Leeuwen een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Ons budget was echter niet heel ruim. Van Leeuwen heeft alle tijd genomen om met ons mee te denken en uiteindelijk zijn we tot een keuken gekomen die voldeed aan al onze wensen en binnen ons budget was. De monteur die de keuken heeft gemonteerd was zeer professioneel en heeft alles heel netjes gemonteerd. Nu een aantal jaren verder zijn we nog altijd zeer tevreden met onze keuken. We hebben inmiddels ook een aantal vrienden Van Leeuwen aanbevolen en ook zij hebben een keuken gekocht bij Van Leeuwen. We hebben een defect aan onze koelkast gehad. Van Leeuwen heeft diezelfde dag een tijdelijke koelkast laten bezorgen en alles in het werk gesteld onze koelkast te laten repareren. Wat services betreft doet Van Leeuwen er ook alles aan om er voor te zorgen dat de klant tevreden is. Al met al zijn wij dus zeer tevreden en kunnen wij iedereen aanraden om bij Van Leeuwen een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
5,5
Eigenhuis Keukens
Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
“Matig” score uit 82 ervaringen
“Keukenrenovatie”
Door Petra op zondag 12 aug 2018 '18
Vorige maand heeft van Leeuwen Keukens mijn keuken voorzien van nieuwe deuren en afzuigkap. Na een aantal prettige gesprekken in de mooie showroom, zijn de maten van alle deuren ter plekke gecontroleerd en tevens is toen de definitieve kleur gekozen. Een kleine maand later zijn de deuren en afzuigkap vervangen. Op advies van de verkoper heb ik al mijn laden laten voorzien van nieuwe geleiders waardoor alles in de keuken nu direct is voorzien van het "softclose" systeem. Het geheel is perfect verlopen en ik ben zeer blij met het prachtige eindresultaat. De klantvriendelijkheid en het geduld van de medewerkers was bijzonder plezierig en ik zal het iedereen aanraden die op zoek naar een nieuwe keuken of, zoals in mijn geval, vernieuwing van keukenonderdelen.
Reactie of foto toevoegen
9,0
Bemmel en Kroon
Den Haag (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 654 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 178 ervaringen
“Tweede keuken”
Door Jet op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Onlangs hebben wij onze tweede (!) keuken bij Van Leeuwen Keukens aangeschaft en weer naar volle tevredenheid! In dit familiebedrijf wordt heel goed geluisterd naar je wensen en hun eigen monteurs werken zorgvuldig. De ontvangst in de showroom is altijd prettig en er wordt veel tijd genomen om alles door te spreken. De keuken is precies geworden zoals we voor ogen hadden, net als de vorige keuken. Ook binnen mijn familie zijn inmiddels diverse keukens bij Van Leeuwen aangeschaft. Echt een top bedrijf!

Aanvulling ontvangen 27 maar 2018: Onze aankoop is inderdaad meer dan naar wens geleverd. Vandaar mijn recensie: De keuken is wederom precies zo geworden, zoals wij voor ogen hadden.De monteurs hebben/nemen alle tijd om de keuken perfect af te leveren.
FOTO VAN JET
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer! Wat een drama”
Door Willem op maandag 26 feb 2018 '18
Veel problemen ondervonden bij dit familiebedrijfje, vaak verkeerde leveringen, of incomplete leveringen of veel te laat. Fout op fout bij de installatie die al nu al maanden duurt. Klachten worden niet serieus genomen bij dit bedrijf. Bovendien zijn ze bij geen enkele branche organisatie of garantiefonds aangesloten. Pas op voordat u met dit bedrijf in zee gaat. Een geschil voorleggen aan de geschillencommissie is niet mogelijk want het bedrijf is ook niet aangesloten bij het CBW (Centrale Branche Vereniging Wonen). De deskundigheid binnen dit familiebedrijfje is ver te zoeken en ze komen hun afspraken niet na. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, eindeloos e-mails te schrijven om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Lange keuken
1 / 2
Vestiging Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar
aWassenaar , Starrenburglaan 37, 2241 NA Wassenaar, tel 070 - 511 22 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.