Feedback
9,7

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar de showroom van Ardi Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met 'n 9+
Ardi Keukens is al ruim 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keukenspecialist. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met ‘n 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met ‘n 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBselect keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog zes andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak. Doen zoals Beloofd.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zes andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Artic Keukens (Utrecht)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 346 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren289 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Keuken nog niet af, maar uiteindelijk 5 sterren”
Door Carlo Weijts op woensdag 19 okt 2016 16
Complete keuken gekocht bij ardi tholen.Laten plaatsen door hun,maar er is veel mis gegaan. keuken geplaatst in februari 2016 en nu eind oktober is hij nog niet af.kleine lijst: bovenkasten in verkeerde kleur geleverd kromme deur spoelkast verkeerd paneel tafelmontage verkeerde grepen op 2 deuren. er gaat daar veel mis met de communicatie tussen verkopers en de bestelafdeling en de fabrikant. we zijn nu 8 maanden verder en de keuken is nog steeds niet af! Wel een pluim voor de monteurs die de keuken netjes en vakkundig plaatsen.

Aanvulling ontvangen op 27 januari 2017: Ondertussen zijn wij benaderd door Marinus van der Maas verkoopmanager bij Ardi keukens. Ardi betreurd de gang van zaken en geeft aan dat dit zeker niet de normale werkwijze is. Men heeft ons een geweldig aanbod gedaan om onze keuken praktischer te maken en zo het leed te verzachten.
Ondertussen is deze aanpassing aan de keuken toegevoegd en hebben wij onze droomkeuken! Onze gedachtegang over Ardi is hierdoor wel helemaal omgeslagen en kunnen deze zaak weer bij iedereen aanbevelen! Dus onze beoordeling gaat naar het max aantal sterren namelijk 5.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. van de Velde op vrijdag 7 apr 2017 17
Wij zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben en over de goede service. Er werd ruim de tijd genomen bij het uitzoeken met goede adviezen en ook het plaatsen is netjes gedaan. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel!! Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Anjo van Burg op donderdag 10 sep 2015 15
Een zeer goede ervaring met een zeer goede service. De stop van de gootsteen moest vervangen worden en dat was een bijzondere maat omdat onze keuken inmiddels 12 jaar oud is. Na verschillende pogingen was het uiteindelijk gelukt om een passende stop te vinden. Maar de nota bleef uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Familie van Essen op woensdag 23 mei 2018 18
Veel geduld bij het uitkiezen van de keuken. Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Super service! In ons geval is de keuken niet door Ardi geplaatst. Bij het plaatsen door een ander zijn er dingen mis gegaan. Dit heeft Ardi allemaal op een goede manier voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Ardi St.- Annaland”
Door A.P.Hamelink op donderdag 5 jun 2014 14
Wij vonden het contact met Ardi heel plezierig omdat we niet hoefden te onderhandelen over de prijs van de keuken, alles was van het begin af aan duidelijk. Bovendien zijn we uitstekend geadviseerd zodat de keuken precies geworden is zoals we wensten. De sloop van onze oude keuken, het plaatsen van de nieuwe en alle werkzaamheden daaromheen zijn gedaan in prettige samenwerking met de Zeeuwse Afbouwgroep, fijne mensen met hart voor hun wer en onze keuken! We willen daarom hierbij verkoopadviseur Karel van Dijke, Jan-Kees, timmerman Wielco, Arthur en Arie, tegelzetter Pieter van Eck en de stukadoors hartelijk bedanken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Visser op vrijdag 31 mrt 2017 17
Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe keuken, en zeer tevreden op de manier waarop ik ben geholpen. Ik vind hem heel erg mooi en overzichtelijk en wilde dit graag even aan jullie doorgeven. Ook ben ik heel erg blij met de monteur, ik vond het ook zo gezellig dat hij een bakje koffie meedeed. Hij is volgens mij de meest schappelijke monteur. Ik geef jullie een 10, en ga lekker van mijn keuken genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door S Franken op vrijdag 13 dec 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij ardi in mei 2018 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en een ander blad) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes beschadigd en deze worden zonder discussie opnieuw besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN S FRANKEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Yvonne Heestermans op woensdag 26 okt 2016 16
Deze zomer hebben wij onze nieuwe Ardi keuken in gebruik mogen nemen. De keuze voor deze kwaliteitskeuken is tot stand gekomen met deskundig advies van Eliza en Henry. Talloze mogelijkheden kwamen voorbij en uiteindelijk werd het een keuken die zowel bij de nieuwe woning als bij ons past. Heel veel dank voor de goede service. Familie Heestermans
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Franken Halsteren op vrijdag 18 sep 2015 15
Onze keuken was aan een up date toe en kregen hierover prima advies bij Ardi door Peter Hout. Hij dacht mee en het resultaat mag er zijn. Levering ging zonder manco,s (je hoort wel eens andere geluiden) en ook de plaatsing is geheel volgens onze wensen gegaan.De monteur dacht hierin ook goed mee zodat er nog wat kleine veranderingen kwamen die keurig uitpakte. Ook werd er door de monteur keurig en precies gewerkt. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet en onbeschadidgd”
Door Boessenkool op zaterdag 5 apr 2014 14
Zeer tevreden over de levering en montage van onze keuken. Alles was compleet en onbeschadigd. Wij bevelen Ardi ten zeerste aan.

Onderstaand is geplaatst in december 2013:
Afgelopen zaterdag waren mijn man en ik bij Ardi om een keuken uit te zoeken. Op qasa.nl lazen we namelijk goede recensies over dit bedrijf. We hadden van tevoren een afspraak gemaakt en werden vriendelijk ontvangen. Peter, de verkoper die ons even later kwam helpen was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Hij nam alle tijd voor ons, de hele middag zijn we bezig geweest met als resultaat dat we de keuken hebben besteld. Gedurende de middag werden we verwend met allerlei lekkernijen. We hadden het prima naar onze zin. Ook de afspraken die gemaakt werden die zaterdagmiddag zoals het opsturen van diverse tekeningen, werden maandag erop nagekomen. Dit was fijn omdat de aannemer verder kon gaan met de werkzaamheden. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het leveren van de keuken goed zal komen. De levering zal in februari plaatsvinden. De recensies kloppen in ieder geval. Voorlopig alleen maar lof voor Ardi en het personeel!
FOTO VAN BOESSENKOOL
Bedankt, Ardi keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Annemiek Thijsebaard op zaterdag 18 nov 2017 17
Mooie keuken gekocht bij Ardi. Er wordt meegedacht hoe de opstelling het beste werkt. Over de monteurs niks dan lof, fijne mensen, keuken staat perfect en de verpakkingsmaterialen worden ook netjes opgeruimd. Ronald en Leon bedankt! Er staat een superkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door I.Lotterman op vrijdag 18 jul 2014 14
Wij kwamen aan bij de showroom om te oriënteren. Uiteindelijk liepen we met een offerte opzak naar buiten. We werden erg vriendelijk geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. Ondertussen werden we voorzien van een lekker broodje, er werd zelfs voor mij nog even naar de supermarkt gegaan omdat ik geen witbroodje mag. Het personeel wist waar ze het over hadden.

Toen de keuken gezet werd werd er erg netjes en schoon gewerkt. Ook weer heel klantvriendelijk en mee denkend.

We hebben een erg fijne ervaring met ardi keukens en zullen andere ook aanraden om hier mee in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Na 10 jaar alles als service gratis nageleverd”
Door Hans-Peter Resler op maandag 11 mei 2015 15
Ruim 10 jaar geleden een keukenblok gekocht bij Ardi, inclusief
elektrische apparatuur en granieten blad. Uitermate tevreden over kwaliteit en service / hulp bij eigen montage. Onlangs wilde ik zowel de plinten als de aansluitstukken vernieuwen. Bleek allemaal uit voorraad leverbaar. Alle onderdelen voor montage van de plinten werden gratis als after-sales / service geleverd. Vind ik een top prestatie. Kan een ieder deze leverancier aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte. Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail. Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Joanne Plugge op dinsdag 18 jun 2013 13
Wij hebben nu onze tweede keuken aangeschaft bij Ardi keukens. Verkoper denkt goed mee en is creatief. Onze eerste keuken is goed bevallen. Service is top! Bij verhuizing (na 8 jaar) moest er een deurtje vervangen worden, ook dat is geen probleem! Onze nieuwe keuken wordt echt fantastisch! Binnenkort wordt deze geplaats, we kijken er naar uit!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Service gehad”
Door W.W. Jumelet op woensdag 7 okt 2015 15
In 2008 een keuken gekocht waarvan helaas de lak los liet . fabrikant en Ardi hebben een prima voorstel gedaan waardoor de voorzien is van nieuwe fronten. Ook is de keuken weer gelijk netjes afgesteld. Een prima service van Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie balk op vrijdag 21 jun 2019 19
Een complete nieuwe keuken .de rust en het warme onthaal bij ardi keukens in sint annaland was voor ons een super ervaring. Het advies van het ontwerpen van onze keuken door de verkoper was zeer goed en meedenkend met de klant de planning gaf zeer op tijd waneer de keuken zal worden geleverd en ook de tekeningen voor leidingen was ook zeer duidelijk het plaatsen van de keuken wordt gedaan door een zeer ervaren vakman die zeer netjes te werk ging en ook nog advies gaf de tegelzetter was ook een ervaren vakman al bij al is ardi keukens een zaak die van logistiek verkopers services boekhouding en monteurs en andere die ik vergeten ben een super organisatie en verdienen een dikke pluim en een griffel al met al zijn wij super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Fam van Erve op dinsdag 2 aug 2016 16
Aanvulling augustus 2016: De keuken is inmiddels naar tevredenheid geleverd.

Eerdere ervaring van 5 maart 2016: Afgelopen donderdag een mooie strakke keuken gekocht bij Ardi. Perfect geholpen door Peter H. Afspraak gemaakt voor 09:30 uur en om 14:00 uur stonden we weer buiten (geen pauze). De koffie en de broodjes tussen de middag waren trouwens erg lekker. Geen moment het gevoel gehad dat er iets gekocht moest worden. Geen gepush of gedoe met onduidelijke prijzen. Eindelijk een verkoper die weet wat er mogelijk is en eerst eens naar onze wensen luisterde, alle mogelijkheden in de zaak liet zien en toen ging schetsen. Daarna ging hij pas met de computer aan de slag. Het viel ons ook op dat in de zaak een hoek was ingeruimd om de monteurs te presenteren. Wat duidelijk maakte dat men trots is op het eind resultaat bij de klant. Keuken moet nog worden ingemeten enz. en wordt in juli geplaatst....We zijn erg benieuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door M. Noorthoek op maandag 15 dec 2014 14
Van de zomer een mooie keuken uitgezocht bij ardi. Hierbij zijn we goed geholpen. Ze denken super met je mee en hadden een leuke aanbieding. 2weken terug is de keuken geplaatst. Netjes en vakkundig. Beschadigde fronten worden direct doorgegeven zodat er een vervangende voor besteld word. Helemaal tevreden.
FOTO VAN M. NOORTHOEK
bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Als eerste op de lijst”
Door S.Beerthuizen-Sibbald op woensdag 6 apr 2016 16
Het is 15 jaar geleden dat onze keuken door ARDI/St. Annaland geplaatst werd en wat wij nu opmerken dat de nazorg voortreffelijk goed is. De medewerkers zijn attent en hulpvaardig en komen meestal met een goede oplossing. Bij onze volgende aankoop voor een ''nieuwe'' keuken zal ARDI als eerste op onze lijst staan.
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door fam. uit geldermalsen op dinsdag 8 nov 2016 16
Henry en zijn tem hebben ons boven verwachting geholpen. Zowel in keuze, prijs en uitvoering hebben ons bijzonder verrast. Tevens de servicepunten hebben zij perfect opgelost. Subliem! Je snapt niet dat dit voor het gevraagde bedrag allemaal kan.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door J. Polak op donderdag 12 feb 2015 15
Ruim 4 jaar geleden hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Ardi Keukens in St. Annaland. Nu wilden we een stukje achterwand om naast de vaatwasser te plaatsen en gingen even kijken. De verkoper heeft net zo lang gezocht tot hij wat gevonden had en we konden het zonder verdere kosten meenemen. Wat een geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en sanitair”
Door Fam. Pikaart op zaterdag 24 mrt 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken en het sanitair gekocht bij Ardi. De ontvangst bij het bedrijf was perfect. Ook de advisering voor de aankoop werd als prettig ervaren. Als we vragen hadden werden ze op een correcte wijze beantwoord. En toen kwam de plaatsing. Alles werd vakkundig neergezet en tot in de details afgewerkt. En dat allemaal nog tegen een vriendelijke prijs. We zijn echt tevreden met het resultaat en kunnen met een gerust hart anderen aanbevelen het bedrijf te bezoeken.
FOTO VAN FAM. PIKAART
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Simone steehouwer op dinsdag 25 apr 2017 17
We hebben een keuken en badkamer bij ardi keuken gekocht we zijn vanaf het binnen komen in de zaak tot de laatste dingetjes in huis nog corrigeren super goed gehoord en geholpen. Netjes binnen ons buddet en alles wat we willen. Echt een aanrader voor iedereen
FOTO VAN SIMONE STEEHOUWER
Keuken via Ardi
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Liesbeth Luykx op donderdag 5 sep 2019 19
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi keukens gekocht. Wederom zeer goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Onze keuken is zeer vakkundig geplaatst door Meindert. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens planning”
Door Fam. van Pelt op dinsdag 14 apr 2015 15
Wij zijn nav advertentie bij Ardi Keukens gaan kijken. Heel prettig geadviseerd, niet opdringerig. De sfeer bij Ardi Keukens voelt direct vertrouwd aan. Offerte was zo netjes opgemaakt dat we nieuwe keuken gekocht hebben. Keuken is exact volgens planning naar volle tevredenheid geleverd. Een paar puntjes worden nog opgelost. Zou direct weer voor Ardi Keukens kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
FOTO VAN JELLE SCHEPERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Heleen Kempeneers op donderdag 13 feb 2020 20
Hierbij willen wij Ardi bedanken voor de goede service na ruim 11 jaar van onze keuken gebruik te hebben gemaakt. Van sommige deurtjes was het dempend effect afgenomen.(Soft closing) Op advies van Ardi scharnieren vervangen en afgesteld. We kunnen nu nog lang van onze keuken genieten. Goede service en behulpzame monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
FOTO VAN FAM.VAN ALPHEN
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door D. Aarden op donderdag 13 nov 2014 14
In 2001 hadden we zeer goede ervaring met Ardi keukens, reden om na onze verhuizing naar Vlissingen opnieuw eens bij Ardi te gaan kijken. Mede omdat we bij leveranciers in de buurt toch niet écht enthousiast raakten. Maar bij Ardi was het wederom SUPER, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot de eindoplevering! Goed luisteren naar onze wensen, goed meedenken en opties aandragen. Ook de monteurs waren vakbekwaam, dachten mee (deden suggesties die echt verbeteringen waren!) en waren niet te beroerd om een plankje extra te monteren. Een aanpassing die in het werk nodig bleek werd gewoon uitgevoerd zonder extra kosten. We vinden het ook een groot voordeel dat Ardi met eigen monteurs werkt en dit niet uitbesteedt!! Kortom: wij kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen! Aan de prijs valt niet echt veel te tornen, maar je betaalt voor echte ouderwetse degelijkheid en kwaliteit.
FOTO VAN D. AARDEN
Een deel van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“service na brandschade”
Door Dirk op woensdag 1 mei 2013 13
Al ruim 23 jaar genieten wij nog elke dag van onze door Ardi -keukens geleverde keuken. Nooit wat aan de hand...totdat wij brandschade kregen op het Corian werkblad. Natuurlijk wil de verzekering een factuur, jammer, die hadden wij niet meer. Echter...bij Ardi keukens bleek alles nog paraat te zijn, en konden ze ons alle gegevens aanleveren! Kwaliteit behoeft geen krans. maar dit mag niet onvermeld blijven!
Reactie of foto toevoegen
“Zo kan het ook!!”
Door Fam. Noordermeer op maandag 20 jan 2014 14
Wij hadden al van verschillende kanten gehoord over zeer goede ervaringen met Ardi Keukens uit St. Annaland, en ook bij ons hebben zij vakwerk afgeleverd! Goede communicatie, perfecte service en klantvriendelijkheid staan heel hoog in het vaandel, zelfs als de keuken al twee jaar in gebruik is: een telefoontje is genoeg om een losse handgreep weer netjes vast te zetten, natuurlijk zonder kosten. Hun motto is: "Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen" en dat maken ze ook waar, dat hebben we verschillende malen ondervonden. Wij zijn dik tevreden klanten, wat een verademing, zo kan het ook!!
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door fam. van es op zaterdag 20 dec 2014 14
We hadden 4 jaar geleden onze keuken bij ardi keukens gekocht. bij 1 van onze deurtjes gingen de naden wijken door de warmte van de oven. we belden en zonder vragen of wat kregen we te horen dat we en ander deurtje zouden krijgen. echter was deze niet meer voorradig, we kregen een mail dat we een een front wissel konden krijgen het profiel was iets anders van de deurtjes maar dat mag geen naam hebben. we waren zeer blij verrast over deze enorme goede service. geen discussie, stress, maar gewoon direct handelen en de situatie naar zeer grote tevredenheid oplossen. we zijn ardi keukens zeer dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap”
Door L. V. op vrijdag 27 nov 2015 15
De installateur kwam keurig op tijd, en was heel vriendelijk. Hij stelde zich netjes voor. Het installeren (van de afzuigkap) duurde een uurtje, alles nauwkeurig gemeten en geplaatst, en zorgvuldig uitgevoerd!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Marja Maris op maandag 19 okt 2015 15
Ik vond het tijdens de bouw een weldaad om voor de keuken terecht te komen bij Ardi en zijn medewerker. Stapje voor stapje hielp hij mij rustig en geduldig om de keuken op te bouwen. Er werd serieus geluisterd naar mijn wensen en eisen. Er werd duidelijk aangegeven wat mogelijk of niet mogelijk was. Ook de na service van DB keukens was super. Met veel zorg en aandacht werden de restpuntjes nagekeken. Een aanrader voor iedereen. Ook de prijs vond ik niet buitensporig.
Reactie of foto toevoegen
“Super zaak”
Door Willeke op dinsdag 8 okt 2013 13
Wij zijn super tevreden met onze prachtige keuken. Alles verliep perfect. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Kees Lodder op zondag 5 nov 2017 17
Harstikke leuke verkoper, goede en rustige dingen uit Uitgezocht. Prima bedrijf, je kan altijd bellen. Goede monteurs, rustig en voor alles een oplossing Zij maken reclame met 9 plus, dat zijn ze zeker waard. Als je een keuken wil, ga eens langs. De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie Landelijke keuken!”
Door A. Oostrum op dinsdag 25 mrt 2014 14
Keuken uitgezocht bij Ardi Keukens. Zeer goed en deskundig advies van de verkoper. Deze hielden goed rekening met onze wensen. Er werden laden geadviseerd, waar we heel blij mee zijn hoeveel ruimte er in zit. Lekker drinken en hapjes uit de friet pan gekregen. Dat troffen we wel op de zaterdag middag. We raden ardi aan iedereen aan omdat de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Familie Crince op woensdag 13 nov 2019 19
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht. Bijzonder prettig geholpen (goed naar onze wensen geluisterd) en vakkundig geadviseerd. Ook het plaatsen van de keuken is perfect verlopen. Op eventuele vragen en/of opmerkingen wordt snel en correct gereageerd. Echt een prima adres voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden klanten”
Door Hans van Ginneken op donderdag 18 dec 2014 14
In juli een keuken gekocht na veel aandacht door adviseur Bart. Hij nam alle tijd om goed te luisteren naar onze wensen. Hij heeft ook heel goed aangegeven wat handig en aan te raden zou zijn binnen ons wensenpakket om het naar een hoger plan te lichten. Ook werd het financiële plaatje niet uit het oog verloren, zodat we niet voor onverwachte verrassingen kwamen te staan. Wat ons ook erg aansprak was het feit dat de monteurs in dienst van Ardi zijn. Ze staan voor hun werk. Bijna alles is geheel naar wens geleverd en gemonteerd, en op de afgesproken data. Een passtuk wordt nog aangepast en voor de afzuigkap komt nog iemand omdat indicatielampje niet werkt. Voor de rest niets dan lof. We genieten iedere dag van onze nieuwe keuken en zullen Ardi ook aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Nu zelf nog de finishing touch zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf de eerste stap netjes en ervaren”
Door Peter van Tiggelen op vrijdag 10 jul 2015 15
Dit was onze 2e keuken die we gekocht hebben bij Ardi. Vanaf de eerste stap (de oriëntatie en aanschaf) wordt je zeer netjes en door ervaren mensen geholpen. Je krijgt een goede, duidelijke offerte / order mee en een zeer duidelijke detailtekening gemaild. Vanaf dat moment ontvang je tijdig en correct de leidingtekeningen e.d.. Je wordt netjes en tijdig gebeld om de levering en plaatsing in te plannen. De plaatsing is door zeer kundige, eerlijke en nette heren verricht die ook zelf meedenken en eventuele problemen netjes aangeven. Mochten we (hopelijk over een lange tijd) weer een keuken nodig hebben, gaan we zeker weer naar ARDI keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door Laurens Dorst op dinsdag 24 nov 2015 15
De monteur van Ardi keukens heeft vanmorgen bij ons gewerkt
een goede monteur ,beleefd ,vriendelijk en zijn werk met goede en zorg kwaliteiten voor ons gedaan Wij zijn er zeer over tevreden. Hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Do Schellevis op zaterdag 8 feb 2020 20
Een keuken, voorzien van apparatuur. Alles is keurig gemonteerd binnen 2 werkdagen door 1 rustige systematisch werkende monteur. Hij heeft zelfs nog iets extra gedaan wat ik anders zelf had moeten doen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geheel”
Door Rachel de Meijer op maandag 30 mei 2016 16
Prachtig en betaalbaar eindresultaat. Goede service en vriendelijk geholpen. Zeker toen we twijfelde over de juiste kleurstelling kwamen ze met een goed advies met als resultaat dat kastjes en werkblad een prachtig geheel zijn geworden.
FOTO VAN RACHEL DE MEIJER
Beige/grijs/wit kastjes met kunststofblad
Reactie of foto toevoegen
“moeders droomkeuken”
Door smit op zaterdag 11 jan 2014 14
Woorden schieten te kort. De kwaliteit van de keuken was formidabel. Wel was de prijs wat aan de hoge kant.
De monteurtjes waren reuze ventjes.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John knol op zaterdag 23 feb 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. ardi adverteerd met afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, het meedenken wat mogelijk is, ik kan iedereen aanbevelen om zeker bij ardi langs te gaan, voor ons telt zowel de verkoop ,leveren en plaatsen en telefonische contacten een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken geplaatst”
Door van der Jagt op maandag 12 mei 2014 14
Ardi keukens vinden wij een goed bedrijf om voor te kiezen als je een goede keuken van kwaliteit wil. We zijn tevreden over de manier waarop wensen werden omgezet in onze droomkeuken. Er wordt goed geluisterd en daarop doorgezet in de uitvoering van de keuken. Er werd ook geluisterd naar ons budget en er kwamen allerlei tips om binnen dit budget te blijven. De levering was prima. Wij hadden er voor gekozen om de keuken zelf te zetten en dat was geen enkel probleem. Er werd op een ontspannen manier, maar met motivatie samen naar onze keuken gezocht
FOTO VAN VAN DER JAGT
Onze prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service & klantvriendelijkheid”
Door Bjorn op dinsdag 19 nov 2013 13
Half jaar geleden als onderdeel van een grote verbouwing van ons huis een keuken uitgezocht bij Ardi in St. Annaland (op basis van goede recenties op Qasa). We zochten expliciet naar een klantvriendelijke partij nadat we extreem slechte ervaringen hadden opgedaan bij Brugman keukens in Capelle aan den IJssel. We werden bij Ardi keukens in St. Annaland uistekend geholpen en hebben een prima, niet te dure keuken uitgzocht. Tijdens de montage bleek dat een RVS onderdeel enigszins beschadigd was door transport en daar zijn ze per ommegaande speciaal voor teruggekomen om te vervangen, zonder te zeuren (en het is toch een hele trip van Zeeland naar ons!). Ook prettig dat ze onlangs nog even opbelden om te vragen of we toch wel 100% tevreden waren en of er nog dingen waren die ze voor ons konden doen. Toppie. Zo hoort het jongens!
Ik kan Ardi St. Annaland voor de volle 100% aan iedereen aanraden!!
Reactie of foto toevoegen
“Montageperikelen”
Door S Halters op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij hebben recent een keuken gekocht bij dit bedrijf, met name door de goede recensies. Onder het mom beter iets duurder dan gedoe er omheen. Helaas hebben wij hier nu enorme spijt van. De keuken (kleine omvang) duurde drie keer langer om te installeren dan gepland. Vervolgens past de inbouwapparatuur niet goed en is eea zonder overleg en niet volgens de tekening aangebracht. Met als resultaat dat bij een eerste herstelpoging een deel opnieuw is geleverd en gemonteerd; met als resultaat: 1 deels niet goed geleverd en 2 deels opnieuw fout geïnstalleerd waardoor de keuken niet kan worden gebruikt zonder dat meer schade wordt gedaan. Ongeveer alles wat fout kan gaan, gaat fout en hoewel eea wel opnieuw gepland wordt om te herstellen duurt dit lang en gefragmenteerd. Met als resultaat: nog langer wachten en dagen! verloren werktijd (opnemen verlof om weer thuis te zijn). Enige vorm van begrip (en herstel) hiervoor is er niet.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Cor Boogaard op donderdag 17 okt 2019 19
Een hele mooie keuken. Ik ben vanaf het moment dat ik de showroom inliep, heel goed geholpen echt super. Service is top echt een aanrader

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2019: De keuken is inmiddels al geplaatst. En is geweldig verlopen, ben er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door conny nieuwland op vrijdag 12 jul 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, hebben heel goed advies gehad en de installatie is vakkundig en goed gebeurd
FOTO VAN CONNY NIEUWLAND
Reactie of foto toevoegen
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN FAMILIE LINDERS
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Mieke Hornman op vrijdag 11 nov 2016 16
Keuken gekocht . Prettig geholpen. Zou anderen met een gerust hart Ardi aanbevelen. Ook een compliment voor de installateur, timmerman, stucadoor en schilder. Dit alles ook via Ardii geregeld, zodat je maar een aanspreekpunt had.
FOTO VAN MIEKE HORNMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijke service”
Door Louis Nooijen. op woensdag 23 mrt 2016 16
Omdat van een kast deurtje 2 scharnieren defect waren heb ik een bezoek gebracht bij Ardi in St Annaland. Het was op zaterdag. Bij mijn vraag of ik deze scharnieren kon kopen, ging een medewerkster van Ardi gelijk in het magazijn kijken, ondanks het feit dat het magazijn op zaterdag gesloten is. Omdat er zoveel verschillende scharnieren zijn , heb ik de oude bij Ardi gelaten. De medewerkster zou maandag aan de service dienst vragen om passende scharnieren te zoeken. Reeds op dinsdag kreeg ik een enveloppe met de nieuwe scharnieren thuisgestuurd. Er waren geen kosten aan verbonden. ook als dat wel zo was geweest vindt ik dat ik voortreffelijk en snel geholpen ben. Ook al is mijn keuken al 20 jaar oud, men wist bij Ardi toch de juiste onderdelen te kunnen leveren. Een terechte luim voor de manier waarop ik te woord ben gestaan en de zaak is afgehandeld. Louis.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door fam, Frijters op dinsdag 12 nov 2013 13
goede kwaliteit, normale prijs, klantvriendelijk ze nemen alle tijd voor je voor tekst en uitleg zelfs na sluitingstijd is dat geen probleem, klachten worden snel opgelost. voor de service en goede montage is het bedrijf wel aan teraden
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door J, Meijer op vrijdag 30 mei 2014 14
Zonder verwachtingen gingen we langs. We hadden wel een afspraak gemaakt, maar niet verwacht dat we een aantal uur later met aanschaf van een keuken de deur uit zouden gaan. We werden vriendelijk ontvangen en werden van een hapje en een drankje voorzien. Stap voor stap werden onze wensen doorgenomen en in beeld gebracht. Alle mogelijke opties werden besproken. De klantvriendelijkheid krijgt wat dit betreft zeker een 10. Uiteindelijk hebben we een keuken die 100% naar wens is en precies binnen ons budget valt. Ook werd duidelijk verteld dat soms de goedkopere merken zeker niet van mindere kwaliteit zijn. Deze keuken zal mooi tot z'n recht gaan komen in ons nieuwe huisje op het Oosterpark te Ouddorp!
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A.J.J.plompen op maandag 27 mrt 2017 17
3 jaar geleden een keuken gekocht waar we erg tevreden over zijn ,enkele weken geleden bij Dhr.Mol geweest voor uitbreiding door middel van een bovenkast wij stonden er van te kijken dat er net zoveel aandacht aan geschonken werd dan aan een gehele nieuwe keuken. Ook na de bestelling is alles naar wens verlopen.Top Ardi
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bouke Pieper op woensdag 23 nov 2016 16
Nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De oude indeling was onpraktisch. Bij onze Zweedse grootgrutter wilden wij zelf een ontwerp maken maar hier kwamen wij niet uit. Ardi heeft oplossingsgericht meegedacht en mede dankzij de goede tips en hun visie vanuit de jarenlange ervaring hebben wij een compleet andere opzet en indeling. Wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat! !
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Bram Stoutjesdijk op donderdag 26 nov 2015 15
We hadden al vele keukenzaken gehad in Rotterdam en omgeving, maar niet echt gevonden wat we zochten en ook niet het goede gevoel er bij gehad. Daarom op internet maar eens zoeken naar een keukenzaak met goede beoordelingen en zo zijn we afgelopen september via Qasa.nl bij Ardi terecht gekomen. Wij troffen niet de stereotype keukenverkoper met een te strak pak en cognac schoenen maar een adviseur (op zijn kaartje staat trouwens ten onrechte verkoper) die samen met de klant er alles voor doet om je wenskeuken te realiseren. Karel van Dijke is echt een hele fijne, rustige en weloverwogen adviseur en samen met hem hebben we onze droomkeuken inderdaad gerealiseerd. Vorige week donderdag is onze keuken bezorgd en de montage heeft afgelopen maandag en dinsdag (23 & 24 november) plaatsgevonden. Ook de montage is prima verlopen, op de eerste dag zelfs 3 monteurs, op de 2e dag heeft Johan Stelwagen de keuken verder afgemaakt en dinsdagmiddag om een uur of 5 stond onze keuken die ook helemaal is geworden zoals we die in gedachten hadden.
We zijn dus echt heel erg tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BRAM STOUTJESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Goed voorstel”
Door Dekker-Giljam op maandag 29 sep 2014 14
19 jaar geleden kochten wij bij Ardi een nieuwe keuken. Maar na zoveel jaar komt er onderhoud aan. We kregen een goed voorstel om te renoveren. een geheel nieuw voorfront, kookplaat, koelkast en dit alles voor een redelijke prijs en alles volgens afspraak geïnstalleerd. Wat wij een leuke bijkomstigheid vinden is dat ze alle gegevens nog bewaard hadden.want de tekening was nog met de hand getekend door Arjan en nu zijn we door zoon Pieter keurig behandeld. Dus niet allen voor nieuw, ook voor onderhoud kunnen wij u dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vervangen panelen keuken.”
Door Fam. van As op vrijdag 28 mrt 2014 14
Wij zijn 5 jaar geleden hier komen wonen en waren toen al erg onder de indruk van de keuken. Nu kwamen wij eind vorig jaar tot de ontdekking dat de folie van de keuken los ging laten, vervolgens contact gezocht met de leverancier van de keuken en dit bleek Ardi keuken te zijn. Afgesproken dat een monteur langs zou komen om polshoogte te nemen deze gaf als advies alle deuren en laden te voorzien van nieuwe panelen. Zoals afgesproken met monteur wilde wij graag eerst een offerte van deze werkzaamheden. Deze week kregen wij bericht dat alles kosteloos zou worden vervangen en dat is inmiddels gebeurd op 27 maart 2014. Monteur Johan heeft alles keurig netjes verzorgd en zelfs de keukendeuren en laden opnieuw afgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door meijer op woensdag 26 mrt 2014 14
wij zijn uitstekend geholpen bij ardi keukens perpecte info over de keukens en apparatuur ..wij zijn er erg over te spreken ..en bevelen het iedereen aan die van plan is om een nieuwe keuken aan te schaffen ...
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Klein maar fijn”
Door familie Schellinger op vrijdag 22 jul 2016 16
In ons nieuwe appartement bevond zich een piepkleine, maar mooie keuken. Dankzij creatief meedenkwerk van Arjanne van der Salm van Ardi en prima werk van monteurs is er een deel aangebouwd in dezelfde stijl. Alles op tijd, keurig afgewerkt en ook nog eens opgeruimd na de klus. De keuken ziet er tip-top uit. Wij zijn meer dan tevreden! Het waren bovendien heel gezellige dagen dankzij de vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“prima geholpen prima prijs”
Door TR bergen op zoom op zaterdag 12 apr 2014 14
Wij zochten een gedegen keuken met alles wat nodig is voor een hobby kok. We zijn bij Ardi keukens prima geholpen. Goede tips en vooral goede plaatsing, afwerking en services. Helemaal tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Capelle op donderdag 23 mei 2013 13
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en tekenen van onze nieuwe keuken. Is ook precies op de afgesproken dagen geleverd en netjes geplaatst. We zijn er heel blij mee. Ook toen er achteraf nog wat moest gebeuren, kwamen ze gewoon even langs. Gewoon een goede keukenboer!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door E.J. Smits op dinsdag 26 mrt 2019 19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht, die ze geplaatst hebben met enige aanpassingen zonder meerprijs, er zat een gewone mengkraan in die keuken maar eigenlijk hadden we liever een eenhendel keukenkraan, die ze gratis omgeruild hebben
Perfecte aflevering , niets dan lof , zijn heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door M.J. Van Dijke op vrijdag 24 nov 2017 17
Voor de tweede keer een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi. Van begin tot eind super geregeld! Het eind resultaat is helemaal naar ons zin! Wij zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Eerdere ervaring van 1 december 2015: De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
FOTO VAN M.J. VAN DIJKE
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“kennis van zaken”
Door Willem Coenen op donderdag 2 jan 2014 14
Zelf heb ik een aantal jaren keukens verkocht. Na bezoek aan een aantal keukenleveranciers en de reviews op Qasa.nl bekeken, is het een verademing om zaken te doen met ArdiKeukens in st. Annaland. Geholpen door Jeroen Melse merk je direct, die heeft kennis van zaken. Vragen voor welk budget, het eigen eisen pakket, zoals kwaliteit en welke apparatuur wordt in het ontwerp meegenomen. De klantvriendelijkheid en service is perfect. De levering en plaatsing was correct. Een beschadiging aan een apparaat werd tijdelijk verholpen door een gebruikte vervanging en binnen 10 dagen werd de nieuwe alweer geplaatst. Top!! Er wordt ook vergeleken met IKEA. Let wel, de kwaliteit en de aangeboden apparatuur is niet altijd gelijk aan elkaar. Bij een prijs vergelijk zonder installatiekosten is Ardikeukens beslist niet duurder. Ik zou dit bedrijf aan kennissen en familie direct aanraden, ook omdat de financiele voorwaarden zeer aantrekkelijk zijn. Nogmaals, het is het waard om contact op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door maria van den heuvel op donderdag 8 mei 2014 14
Fantastisch vakwerk. Prettige monteurs en alle lof voor met name siegfried. Hij verdient een grote pluim. Zeker aan te bevelen voor nieuwe klanten. We hebben keuken en bijkeuken helemaal opnieuw laten plaatsen. Het betreft Duitse keuken Excellentic met multiplex werkblad. Perfecte service door Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
FOTO VAN LION GOOSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over hele proces”
Door Familie Westhuis op donderdag 8 mrt 2018 18
Bij het binnentreden van de winkel werden wij vriendelijk en gastvrij begroet door Christine. We kregen uitleg over de route door de winkel. Hierna gingen we zelf rond kijken. Tijdens het rond kijken naar de keukens kregen we een heerlijke zeeuwse bolus aangeboden. We voelden ons direct welkom! Hierna maakten wij een afspraak om uitgebreid een offerte op te laten maken. Arjanne was onze grote steun en toeverlaat in dit proces. Ze bleef vriendelijk, geduldig en toonde veel empathie. We voelden ons zeer serieus genomen. Ondanks dat we na de offerte verschillende keren terug kwamen, omdat we bleven twijfelen over een aantal dingen.(zoals welke kleur, welke knopjes enz.) Op e-mails werd ook snel gereageerd. Ze regelden J.C. Schot voor alle leidingen te installeren. Dit is een zeer vriendelijke man. Werkt nauwkeurig en netjes. Staat open voor allerlei vragen.Hierna kwam Anton van Ardikeukens alles installeren. Hij werkte erg secuur en denkt goed na over alles hoe te plaatsen en koppelde dit terug naar ons. We zijn zeer tevreden over het hele proces en erg blij met de mooie keuken!Allemaal heel erg bedankt!
FOTO VAN FAMILIE WESTHUIS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Snel verlopen”
Door Philip Vermaas op maandag 13 apr 2015 15
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens in Sint-Annaland en zijn uitermate tevreden vanaf de aankopen tot en met het plaatsen wat heel gladjes en snel is verlopen. De inbouw apparaten die wij uit gekozen hebben is ook perfect. Top van Ardi keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Fam. Sonneveld op dinsdag 5 apr 2016 16
Wij hebben een keuken gekocht. Vanaf het begin was er duidelijkheid over de prijs en de offerte. Er wordt goed meegedacht met de klant. De plaatsing van de keuken was eveneens prima verlopen. Een hele rustige monteur die alles keurig netjes heeft achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door m.hage op zaterdag 5 okt 2013 13
Uitstekende service. Geweldige ervaring met uitleg en opstelling van onze keuken, vooral om dat we een beetje de kamer in gingen en dan meer ruimte in de keuken kregen met deze opstelling. Met de plaatsing geweldige monteurs netjes en goed humeur.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden klant”
Door Bert M. op zaterdag 23 aug 2014 14
Vijf jaar geleden hebben wij bij Ardi Keukens een aantal keukens gekocht voor onze vakantiebungalows op Schouwen-Duiveland. Op vrijdag is het altijd "wisseldag", de oude huurders vertrekken om 10.00 uur en de nieuwe huurders arriveren weer om 15.00 uur. 's Morgens werd er geconstateerd dat in 2 vakantiehuizen de vaatwassers niet meer werkten. Ze werden niet meer warm, en waarschijnlijk door onoordeelkundig gebruik, was het wasresultaat bedroevend. Alle vaat bleef vuil !
Daarop contact opgenomen met Henry Bogaaard, de bedrijfsleider van Ardi Keukens in St. Annaland. Door snel te schakelen heeft hij en zijn team het voor elkaar gekregen om dezelfde dag nog voor drie uur, voordat de nieuwe huurders kwamen, de oude machines te vervangen door 2 nieuwe vaatwassers! Geweldige service! Hartelijk dank, Bert.
Reactie of foto toevoegen
“helemaal top”
Door Gert B op dinsdag 1 okt 2013 13
Ik ben op zeer correcte wijze geholpen bij Ardi, in het eerste gesprek was er gelijk al een basis van vertrouwen. Op dit vertrouwen ben ik verder gegaan met Ardi en had ik geen enkele behoefte om elders te gaan kijken. Prijzen zijn scherp, de aflevering zeer netjes en behulpzaam en wat nog belangrijker is: de keuken was geheel compleet. Helemaal top daar bij Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie van gils op donderdag 31 mei 2018 18
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, en wij zijn bijzonder goed en professioneel geholpen door Pieter Vlot de keukenverkoper
FOTO VAN FAMILIE VAN GILS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door martine schot op maandag 18 dec 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden en hebben een leuke en een fijne samenwerking ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam van Gaans op dinsdag 26 apr 2016 16
Door goede voorbereiding en goede adviezen kwamen we tot een keuken die goed bij ons past en voldoet aan hetgeen wij voor ogen hadden. De levering, montage en afwerking waren zeer goed. Zodat we nu een keuken hebben waar we zeer tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J. van Dalen op maandag 18 dec 2017 17
Vooraf goede gesprekken gehad, alle afspraken per mail bevestigd. Na opdracht blijkt er een verschil van inzicht te zijn dit is echter zeer goed opgelost. Keukens keurig geplaatst de voortgang van openstaande restpunten wordt via mail netje geactualiseerd
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.