Feedback
8,6

Keukencoach

Website: keukencoach.com
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keukencoach.com
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencoach
KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Bij ons werken geen keukenverkopers, maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. Hoe wij dat doen? Wij begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend onberispelijke service.
Meer informatie over Keukencoach
Winkel Amsterdam: keukencoach.com/winkels/amsterdam
Winkel Amersfoort: keukencoach.com/winkels/amersfoort
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Keukencoach. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 10 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Vakwerk”
Door Marloes Regeer op zondag 26 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Als je zoekt naar goede begeleiding, service en kwaliteit dan kunnen wij Keukencoach Amersfoort aanbevelen. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Tot op de millimeter precies gemonteerd, goede kwaliteit en prachtige apparatuur. Zeer fijn geholpen in de winkel, maar ook thuis bij het plaatsen. Vakwerk!
FOTO VAN MARLOES REGEER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Jessica Vonk & Toaufik Elfalah op zaterdag 25 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een service en begeleiding hebben wij gekregen van Mustapha. Dit was meer dan uitmuntend! Wij zijn in onze zoektocht naar een keuken bij meerdere keukendealers geweest. Hier hadden wij totaal geen goed gevoel bij. Bij Mustapha was dat van het begin anders. Hij nam ons mee in de keukenwereld door de mogelijkheden bij het kiezen van een keuken te benoemen, door voor- en nadelen uit te leggen en do's en dont's te vertellen bij het kiezen van de keuken.
Hij legde totaal geen druk bij ons. We hebben meerdere persoonlijke gesprekken met hem gehad. De wijze waarop hij dat deed was echt uniek te noemen. Nadat wij een keuze hadden gemaakt begon zijn service pas goed. Omdat wij in een grote verbouwing zaten kwam hij persoonlijk de opgegeven maten van de keuken checken. Bij de voorbereiding voor de keuken hadden de loodgieter en elektricien diverse vragen. Hij was altijd bereikbaar en de vragen werden beantwoord. Toen kwam de keuken die geplaatst ging worden. De keuken was compleet en de monteur Guido was een zeer beleefde professionele vakman. Hij was heel behulpzaam bij het beantwoorden van onze vragen en heeft uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst. Een keuken uit onze dromen. Prachtig. Mustapha heel, heel erg bedankt voor je service en begeleiding.
FOTO VAN JESSICA VONK & TOAUFIK ELFALAH
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de nieuwe keuken”
Door Afkir op woensdag 27 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken goede service en vakkundig advies van Mustapha.Goede kwaliteit prijsverhouding en ook de montage is snel en zeer vakkundig gedaan. Nogmaals bedankt voor de goede service.
FOTO VAN AFKIR
Reactie of foto toevoegen
“Alles werkt perfect”
Door Job Schimmer op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Heel erg blij met de nieuwe keuken! We zijn door Michiel erg goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken hoe de ideale keuken er uit kon zien. Het was geen probleem om een aantal keer terug te komen om het ontwerp aan te passen. Inmiddels is de keuken geplaatst en alles werkt perfect. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN JOB SCHIMMER
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door N de Geus op zaterdag 25 sep 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Keukencoach in Amersfoort. Vanaf het begin was ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Mustapha. De monteur die de keuken heeft geplaatst was ook zeer professioneel en heeft heel netjes gewerkt. Afspraken zijn goed na gekomen en ik ben zeer blij met het eind resultaat. Ook de nazorg was zeer goed.
FOTO VAN N DE GEUS
Reactie of foto toevoegen
“An amazing surprise”
Door Daniel Formolo & Debora Gastaldello op zaterdag 18 sep 2021 21 | vestiging Amsterdam
KeukenCoach was an amazing surprise. good and fine quality kitchen for an affordable price, which started from the design, choice of materials, montage, and post-delivery attendance. the support and flexibility in adapting to our requirements were great. An especial thanks to Michiel for all the attention and catch very well our ideas about the kitchen. we are glad about our choice.
FOTO VAN DANIEL FORMOLO & DEBORA GASTALDELLO
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet geheel aan onze verwachtingen”
Door Robert Bonke op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
De begeleiding van Mustapha tijdens het proces om te komen tot een afgewogen ontwerp voor onze nieuwe keuken hebben wij als zeer plezierig ervaren. De winkel is klein en er staan enkele keukens, maar alle materialen en voorbeelden zijn aanwezig, waardoor wij met de deskundige adviezen vlot tot een fraai ontwerp konden komen. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Wat wij ook heel prettig vonden was de begeleiding van de keukencoach tijdens het installatie gereedmaken van de keuken, de knelpuntjes werden deskundig opgelost. Kortom wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen de keuken coach Amersfoort van harte aan.
FOTO VAN ROBERT BONKE
+ Toon extra foto van Robert Bonke
Reactie of foto toevoegen
“Keukencoach”
Door Stefan van Laar op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een aantal maanden geleden bij Mustapha geweest van de Keukencoach Amersfoort. Na een warm ontvangst uitgebreid gezeten en echt een mooi ontwerp gemaakt zoals ik dat wilde. Niets van te gek en alle opties werden besproken, ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond. Ik had een extra keukenblad besteld voor een eetbar, daarin was een foutieve maar doorgegeven, heel makkelijk en simpel aangepast. Op een gegeven moment was de bestelde vaatwasser niet leverbaar, dankzij Mustapha is er een prima "beter" alternatief verzorgd. Keuken snel is zeer professioneel geplaatst, het resultaat is geweldig. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat er 1 aansluiting miste, in het moment direct opgelost en geschakeld. Mustapha kwam de volgende dag langs voor de oplevering en uitleg, heel fijn en in mijn ogen omschrijft dit precies wie Mustapha en de Keukencoach is/zijn. Snelle levering, denken in oplossingen ipv problemen tegen een eerlijke prijs.
FOTO VAN STEFAN VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen
“Job well done”
Door Leonie op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in 2020 een keuken gekocht bij KeukenCoach. Tot volle tevredenheid hebben wij gebruikgemaakt van de keuken. Helaas is er medio maart 2021 brand ontstaan in onze woning, wat resulteerde in het leeghalen van de complete woning, welke onbewoonbaar was voor ruim 2 maanden. Ook hierna konden wij weer 'aankloppen' bij KeukenCoach. Dennis heeft ook deze keer weer heel erg z'n best gedaan, om ons tegemoet te komen in onze wensen. En voorzag ons dan ook weer van een complete, prachtige keuken, volledig naar wens. Zelfs apparatuur werd nog nagebracht voor de montagedag.
De keuken is kwalitatief van zeer hoge kwaliteit, wat in ons geval - lees: 3 kids - een echte prioriteit is. Buiten dat ik KeukenCoach aanprijs, wil ik ze dan bij deze ook heel hartelijk bedanken voor de goede en vlotte service. Job Well Done.
FOTO VAN LEONIE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Fam. Kissami op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij keukencoach gekocht en zijn er Superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten. De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleefd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.
FOTO VAN FAM. KISSAMI
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukencoach
Website: keukencoach.com
aAmersfoort (7 ervaringen), Wiekenweg 40, 3815 KL Amersfoort, tel 033 - 303 30 70
bAmsterdam (3 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 132 (2e etage), 1101 DJ Amsterdam, tel 020 – 303 21 10
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.