Feedback
9,5

Keukencoach

Website: keukencoach.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keukencoach.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencoach
KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Bij ons werken geen keukenverkopers, maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. Hoe wij dat doen? Wij begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend onberispelijke service.
Meer informatie over Keukencoach
Winkel Amsterdam: keukencoach.nl/winkels/amsterdam
Winkel Amersfoort: keukencoach.nl/winkels/amersfoort
Winkel Rotterdam: keukencoach.nl/winkels/rotterdam
Ervaringen
Er zijn 28 ervaringen over Keukencoach. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren23 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 27 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Niets anders dan lof”
Door Mevr. S.Y. Alkema en Dhr. H. Mink op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Amsterdam
Fijne ervaring met de verkoopcoach Romana Zwitser. Heel flexibel, meedenkend, vriendelijk, open, niets was haar teveel. Ook heeft de installatie naar tevredenheid plaatsgevonden. Niets anders dan lof. De keuken zit er strak in en we kunnen ervan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jesse op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij werden heel fijn geholpen door Mustapha. Hij nam de tijd en kwam met mooie oplossingen. Er werd totaal niet gepusht om snel te kopen. De keuken is nu geplaatst en ziet er prachtig uit. Het contact met Mustapha verliep heel soepel. Echt een aanrader!
FOTO VAN JESSE
Reactie of foto toevoegen
“Sublieme service en nazorg”
Door Sven op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Rotterdam
De keukens in de showroom geven goede inspiratie en tezamen met het werk van de coach kom je tot een geweldige keuken. De service en nazorg zijn ook subliem.
FOTO VAN SVEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijne ervaring”
Door Rick & Tessa op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Erg fijne ervaring met keukencoach Amersfoort door Mustapha. Zette ons als (potentiële) klant echt centraal en nam de tijd om ons te informeren over alle mogelijkheden. Wij kwamen voor een verkennend gesprek en verlieten de zaak een paar uur later met een keuken (in bestelling). De keuken zit er inmiddels in en wij zijn meer dan happy! Een aanrader!
FOTO VAN RICK & TESSA
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top verlopen”
Door Moniek R op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Mustapha via ons nichtje aanbevolen gekregen (zij werkt in dezelfde keukenbranche). En we zijn erg blij met zijn nuchtere en praktische adviezen. De uitvoering is ook helemaal top verlopen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vervaning van keukenapparatuur”
Door Willem op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij hebben onze keukenapparatuur vervangen. De advisering was realistisch, sympathiek en betrokken. Een uitstekende ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne persoonlijke begeleiding”
Door Marijn op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Amersfoort
Met tevredenheid kijken we terug op de aankoop van onze keuken bij Keukencoach Amersfoort. Na verschillende afspraken te hebben gehad bij andere keukenwinkels kwamen we terecht bij Mustapha (Keukencoach Amersfoort). Wat ons gelijk opviel is dat er totaal geen opdringerige verkoop sfeer hangt en er goed meegedacht wordt met het ontwerp van de keuken. Mustapha is persoonlijk betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot het inmeten van de keuken. Daarnaast is hij goed te bereiken voor vragen. Dit maakt het kopen van een keuken bij Keukencoach Amersfoort een stuk persoonlijker.
Reactie of foto toevoegen
“Goede persoonlijke begeleiding”
Door L. Jansen op zondag 25 sep 2022 22 | vestiging Amsterdam
Bij aanschaf van de keuken goede persoonlijke begeleiding. Naast de hulp ook actief meedenken om de klant wens en ervaring te optimaliseren. Plaatsen van de keuken gebeurde professioneel, en werd er na plaatsing de nodige aandacht gegeven hoe apparatuur functioneerde. Tijdens het gehele traject werd er goed contact onderhouden met ons, en zelfs na het plaatsen was de interesse er of we nog steeds content met onze keuze waren, en de gebruikservaring.
FOTO VAN L. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam van Lent op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Rotterdam
Na geruime tijd rondkijken bij andere keukenwinkels uiteindelijk bij keukencoach terecht gekomen. Dit was een verademing! Een heel prettige winkel met mensen die goed meedenken over de mogelijkheden voor de keuken zonder opdringerig te zijn. (voor ons mw Ekici in het bijzonder) We voelden ons van planning tot plaatsing ontzettend goed geholpen. Telkens weer goede en duidelijke communicatie en afspraken worden punctueel nagekomen. De service is fantastisch! Een voorbeeld: Onze kookplaat is nog niet leverbaar maar er werd direct geregeld dat er een leenkookplaat werd geleverd die persoonlijk langs werd gebracht zodat de monteur deze nog kon monteren tijdens het plaatsen van de keuken. En zo nog meer. Kortom een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken die bij ons past”
Door Carl Klein op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Amersfoort
Eind 2021 bij deze keukenzaak naar binnen gestapt voor nieuwe keuken. Naast de keuken waren er nog enkele andere zaken die tegelijk gedaan moesten worden (vloer, stucwerk ed). Het gesprek met de eigenaar Mustapha gaf veel vertrouwen en vooral ook duidelijkheid; Mustapha is erg goed in staat om goed te luisteren en zo duidelijk te krijgen wat de klant wil. Ook duidelijkheid over bv zaken die tegen zouden kunnen vallen (bv late levering van apparaten). Goede adviezen over indeling keuken, mogelijkheden en kleurkeuze. Keuken is in mei 2022 gemonteerd; groot compliment voor de monteur die voor deze keukenzaak de keuken plaatst; ook aftersales was erg goed. Zaken die beschadigd waren werden zonder enige discussie netjes vervangen. Enkele keukenapparaten werden later geleverd, maar in afwachting op bv de definitieve kookplaat werd er een tijdelijke kookplaat gemonteerd, zodat we in ieder geval weer konden koken. Ook tijdens het hele proces werd je goed op de hoogte gehouden. Resultaat is dat het een keuken is geworden die exact bij ons past.
FOTO VAN CARL KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de prachtige keuken”
Door Familie de Visser op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Rotterdam
We zijn erg blij met de prachtige keuken van Keuken Coach, die erg mooi staat in de uitbouw die we hebben gedaan aan onze woning. We liepen rond op de woonboulevard in Rotterdam en zijn verschillende keukenzaken binnengelopen voor een eerste indruk. Bij Keuken Coach liepen we gelijk tegen een keuken aan die qua kleur en vormgeving onze interesse had. Ook werden we op een prettige manier geholpen om onze wensen op een rij te krijgen en hebben we een afspraak gemaakt om alles uitgebreid te bespreken. Er werd de tijd voor ons genomen en alles werd netjes uitgewerkt. Ook toen alles later qua maten aangepast moest worden, werd er goed meegedacht! Zoals overal tegenwoordig kan de levering wel eens later worden. Zo was de keuken op tijd, maar de apparaten lieten nog een aantal weken op zich wachten. Keuken Coach kwam toen met alternatieven en we konden apparatuur lenen om toch te kunnen koken. Ook de montage is netjes verricht. Nadat alles klaar was, kwam de verkoper onze keuken thuis bewonderen en nam een mooie bos bloemen mee om ons te feliciteren.
We zijn erg tevreden en genieten van onze mooie keuken!
FOTO VAN FAMILIE DE VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Palmen op maandag 29 aug 2022 22 | vestiging Rotterdam
Ik heb bij Keukencoach Rotterdam een volledige keuken gekocht inclusief apparatuur. Ben zeer goed geholpen door Edwin Kollen, de verkoopadviseur. Ik voelde me geen moment ongemakkelijk of onder druk gezet, in tegenstelling tot de concurrenten. Edwin gaf nuttig advies en heeft meegedacht over het ontwerp. Er is ook duidelijk gecommuniceerd over het feit dat apparatuur (ivm chip tekort) misschien niet op tijd geleverd zou kunnen worden. Toen dit het geval bleek, heb ik zonder bijbetalen een duurdere vaatwasser gekregen en een tijdelijke kookplaat tot de mijne geleverd kon worden. Edwin was goed bereikbaar en altijd bereid vragen te beantwoorden. Montage was ook super goed en hele aardige monteurs. Kortom zeer tevreden en ik zou Keukencoach zeker aanbevelen!
FOTO VAN M. PALMEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg vlot”
Door R. Roodhorst op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht bij Keukencoach Rotterdam. Na bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd voelde we ons vertrouwd bij Keukencoach te Rotterdam. Edwin (de verkoopadviseur) heeft ons duidelijk en rustig geadviseerd (geen typische "gladde" verkoop) bij de aanschaf van onze keuken. Ook de communicatie en uitvoering rondom transport en montage verloopt erg vlot. Keukencoach is zeker een aanrader! Groeten, R. Roodhorst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Guillermo Warner op dinsdag 19 jul 2022 22 | vestiging Amersfoort
Vanaf het begin van het traject werden we goed geholpen door Mustapha van keukencoach Amersfoort. Hij was duidelijk, gaf goede en praktische adviezen. Alle afspraken worden nagekomen. Ook was hij eerlijk dat niet bekend was of alle apparatuur er al zou zijn bij de installatie. Toen dat niet het geval bleek zorgde hij gelijk voor een tijdelijke kookplaat en oven. De keuken is heel mooi. Hij luistert goed naar je wensen en kijkt wat er mogelijk is. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Singh op donderdag 7 apr 2022 22 | vestiging Amsterdam
Hele fijne ervaring, onze keukenadviseur bij keukencoach Amsterdam heeft ons goed op weg geholpen. Ze wist veel van alles af, gaf ook haar eigen mening over wat mooi staat wat ik heel fijn vond. Aanpassingen maken ging flexibel, luisterde goed naar wat wij wilden en gaf daarop ook advies. Ook altijd goed te bereiken voor vragen. Over het algemeen blij met de service die wij hebben ontvangen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de aankoop”
Door Celine Schipper op zaterdag 19 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Super blij met de aankoop van onze nieuwe keuken! Wordt heel fijn mee gedacht en rekening gehouden met je wensen! Ik ben super blij dat we hier terecht gekomen zijn en ik zou zo opnieuw een aankoop doen bij keukencoach! Vriendelijke man die ons geholpen heeft!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel tevreden klant”
Door Yacmery Rodriguez op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Mohamed is een persoon die veel kennis heeft van koken en tegelijkertijd een goed gevoel voor humor heeft. Bij het kiezen van de keuken liet hij ons alle voor- en nadelen zien. Hij was altijd op de hoogte van onze bestelling, als we iets misten. Je kan hem altijd bereiken. Hij is ook paar keren langs geweest om de maten op te nemen, wanneer wij hem nodig hadden en op het moment van de levering. Guido, de monteur, is zeer efficiënt, profesioneel en zeer schoon in zijn werk. Bedankt voor al je werk. De enige kritiek die ik kan geven is dat een van de metingen van de kasten verkeerd was en dat ze ons een extra bedrag zouden vragen als we de juiste meting wilden hebben. Over het algemeen kregen we goede service en waren tevreden ermee. Als jullie kunnen zien heb ik een deel van de keuken gepost. Veel sucess van een heel tevreden klant uit Utrecht.
FOTO VAN YACMERY RODRIGUEZ
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Paul Janssen op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Amsterdam
Door Romana zijn we bij het eerste gesprek al uitstekend geadviseerd, we kregen prima offerte met tekeningen. Ook de vele aanpassingen die we later wilden werden met veel geduld doorgevoerd en er werden creatieve oplossingen gezocht voor problemen met beperkingen in de maten van de keukenkastjes. Er werd meegedacht met leveringsproblemen door Siemens, waar Keukencoach zelf niets aan kon doen. Kortom, super. De montage door René was daarna ook zonder meer uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Marloes Regeer op zondag 26 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Als je zoekt naar goede begeleiding, service en kwaliteit dan kunnen wij Keukencoach Amersfoort aanbevelen. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Tot op de millimeter precies gemonteerd, goede kwaliteit en prachtige apparatuur. Zeer fijn geholpen in de winkel, maar ook thuis bij het plaatsen. Vakwerk!
FOTO VAN MARLOES REGEER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Jessica Vonk & Toaufik Elfalah op zaterdag 25 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een service en begeleiding hebben wij gekregen van Mustapha. Dit was meer dan uitmuntend! Wij zijn in onze zoektocht naar een keuken bij meerdere keukendealers geweest. Hier hadden wij totaal geen goed gevoel bij. Bij Mustapha was dat van het begin anders. Hij nam ons mee in de keukenwereld door de mogelijkheden bij het kiezen van een keuken te benoemen, door voor- en nadelen uit te leggen en do's en dont's te vertellen bij het kiezen van de keuken.
Hij legde totaal geen druk bij ons. We hebben meerdere persoonlijke gesprekken met hem gehad. De wijze waarop hij dat deed was echt uniek te noemen. Nadat wij een keuze hadden gemaakt begon zijn service pas goed. Omdat wij in een grote verbouwing zaten kwam hij persoonlijk de opgegeven maten van de keuken checken. Bij de voorbereiding voor de keuken hadden de loodgieter en elektricien diverse vragen. Hij was altijd bereikbaar en de vragen werden beantwoord. Toen kwam de keuken die geplaatst ging worden. De keuken was compleet en de monteur Guido was een zeer beleefde professionele vakman. Hij was heel behulpzaam bij het beantwoorden van onze vragen en heeft uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst. Een keuken uit onze dromen. Prachtig. Mustapha heel, heel erg bedankt voor je service en begeleiding.
FOTO VAN JESSICA VONK & TOAUFIK ELFALAH
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de nieuwe keuken”
Door Afkir op woensdag 27 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken goede service en vakkundig advies van Mustapha.Goede kwaliteit prijsverhouding en ook de montage is snel en zeer vakkundig gedaan. Nogmaals bedankt voor de goede service.
FOTO VAN AFKIR
Reactie of foto toevoegen
“Alles werkt perfect”
Door Job Schimmer op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Heel erg blij met de nieuwe keuken! We zijn door Michiel erg goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken hoe de ideale keuken er uit kon zien. Het was geen probleem om een aantal keer terug te komen om het ontwerp aan te passen. Inmiddels is de keuken geplaatst en alles werkt perfect. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN JOB SCHIMMER
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door N de Geus op zaterdag 25 sep 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Keukencoach in Amersfoort. Vanaf het begin was ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Mustapha. De monteur die de keuken heeft geplaatst was ook zeer professioneel en heeft heel netjes gewerkt. Afspraken zijn goed na gekomen en ik ben zeer blij met het eind resultaat. Ook de nazorg was zeer goed.
FOTO VAN N DE GEUS
Reactie of foto toevoegen
“An amazing surprise”
Door Daniel Formolo & Debora Gastaldello op zaterdag 18 sep 2021 21 | vestiging Amsterdam
KeukenCoach was an amazing surprise. good and fine quality kitchen for an affordable price, which started from the design, choice of materials, montage, and post-delivery attendance. the support and flexibility in adapting to our requirements were great. An especial thanks to Michiel for all the attention and catch very well our ideas about the kitchen. we are glad about our choice.
FOTO VAN DANIEL FORMOLO & DEBORA GASTALDELLO
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet geheel aan onze verwachtingen”
Door Robert Bonke op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
De begeleiding van Mustapha tijdens het proces om te komen tot een afgewogen ontwerp voor onze nieuwe keuken hebben wij als zeer plezierig ervaren. De winkel is klein en er staan enkele keukens, maar alle materialen en voorbeelden zijn aanwezig, waardoor wij met de deskundige adviezen vlot tot een fraai ontwerp konden komen. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Wat wij ook heel prettig vonden was de begeleiding van de keukencoach tijdens het installatie gereedmaken van de keuken, de knelpuntjes werden deskundig opgelost. Kortom wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen de keuken coach Amersfoort van harte aan.
FOTO VAN ROBERT BONKE
+ Toon extra foto van Robert Bonke
Reactie of foto toevoegen
“Keukencoach”
Door Stefan van Laar op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een aantal maanden geleden bij Mustapha geweest van de Keukencoach Amersfoort. Na een warm ontvangst uitgebreid gezeten en echt een mooi ontwerp gemaakt zoals ik dat wilde. Niets van te gek en alle opties werden besproken, ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond. Ik had een extra keukenblad besteld voor een eetbar, daarin was een foutieve maar doorgegeven, heel makkelijk en simpel aangepast. Op een gegeven moment was de bestelde vaatwasser niet leverbaar, dankzij Mustapha is er een prima "beter" alternatief verzorgd. Keuken snel is zeer professioneel geplaatst, het resultaat is geweldig. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat er 1 aansluiting miste, in het moment direct opgelost en geschakeld. Mustapha kwam de volgende dag langs voor de oplevering en uitleg, heel fijn en in mijn ogen omschrijft dit precies wie Mustapha en de Keukencoach is/zijn. Snelle levering, denken in oplossingen ipv problemen tegen een eerlijke prijs.
FOTO VAN STEFAN VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen
“Job well done”
Door Leonie op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in 2020 een keuken gekocht bij KeukenCoach. Tot volle tevredenheid hebben wij gebruikgemaakt van de keuken. Helaas is er medio maart 2021 brand ontstaan in onze woning, wat resulteerde in het leeghalen van de complete woning, welke onbewoonbaar was voor ruim 2 maanden. Ook hierna konden wij weer 'aankloppen' bij KeukenCoach. Dennis heeft ook deze keer weer heel erg z'n best gedaan, om ons tegemoet te komen in onze wensen. En voorzag ons dan ook weer van een complete, prachtige keuken, volledig naar wens. Zelfs apparatuur werd nog nagebracht voor de montagedag.
De keuken is kwalitatief van zeer hoge kwaliteit, wat in ons geval - lees: 3 kids - een echte prioriteit is. Buiten dat ik KeukenCoach aanprijs, wil ik ze dan bij deze ook heel hartelijk bedanken voor de goede en vlotte service. Job Well Done.
FOTO VAN LEONIE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Fam. Kissami op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij keukencoach gekocht en zijn er Superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten. De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleefd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.
FOTO VAN FAM. KISSAMI
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukencoach
Website: keukencoach.nl
aAmersfoort (15 ervaringen), Wiekenweg 40, 3815 KL Amersfoort, tel 033 - 303 30 70
bAmsterdam (7 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 132 (2e etage), 1101 DJ Amsterdam, tel 020 – 303 21 10
cRotterdam (6 ervaringen), Watermanweg 213, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 740 20 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.