Feedback
8,2

Keukencoach

Website: keukencoach.com
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keukencoach.com
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencoach
KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Bij ons werken geen keukenverkopers, maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. Hoe wij dat doen? Wij begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend onberispelijke service.
Meer informatie over Keukencoach
Winkel Amsterdam: keukencoach.com/winkels/amsterdam
Winkel Amersfoort: keukencoach.com/winkels/amersfoort
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Keukencoach. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“De keuken voldoet geheel aan onze verwachtingen”
Door Robert Bonke op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
De begeleiding van Mustapha tijdens het proces om te komen tot een afgewogen ontwerp voor onze nieuwe keuken hebben wij als zeer plezierig ervaren. De winkel is klein en er staan enkele keukens, maar alle materialen en voorbeelden zijn aanwezig, waardoor wij met de deskundige adviezen vlot tot een fraai ontwerp konden komen. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Wat wij ook heel prettig vonden was de begeleiding van de keukencoach tijdens het installatie gereedmaken van de keuken, de knelpuntjes werden deskundig opgelost. Kortom wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen de keuken coach Amersfoort van harte aan.
FOTO VAN ROBERT BONKE
+ Toon extra foto van Robert Bonke
Reactie of foto toevoegen
“Keukencoach”
Door Stefan van Laar op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een aantal maanden geleden bij Mustapha geweest van de Keukencoach Amersfoort. Na een warm ontvangst uitgebreid gezeten en echt een mooi ontwerp gemaakt zoals ik dat wilde. Niets van te gek en alle opties werden besproken, ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond. Ik had een extra keukenblad besteld voor een eetbar, daarin was een foutieve maar doorgegeven, heel makkelijk en simpel aangepast. Op een gegeven moment was de bestelde vaatwasser niet leverbaar, dankzij Mustapha is er een prima "beter" alternatief verzorgd. Keuken snel is zeer professioneel geplaatst, het resultaat is geweldig. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat er 1 aansluiting miste, in het moment direct opgelost en geschakeld. Mustapha kwam de volgende dag langs voor de oplevering en uitleg, heel fijn en in mijn ogen omschrijft dit precies wie Mustapha en de Keukencoach is/zijn. Snelle levering, denken in oplossingen ipv problemen tegen een eerlijke prijs.
FOTO VAN STEFAN VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen
“Job well done”
Door Leonie op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in 2020 een keuken gekocht bij KeukenCoach. Tot volle tevredenheid hebben wij gebruikgemaakt van de keuken. Helaas is er medio maart 2021 brand ontstaan in onze woning, wat resulteerde in het leeghalen van de complete woning, welke onbewoonbaar was voor ruim 2 maanden. Ook hierna konden wij weer 'aankloppen' bij KeukenCoach. Dennis heeft ook deze keer weer heel erg z'n best gedaan, om ons tegemoet te komen in onze wensen. En voorzag ons dan ook weer van een complete, prachtige keuken, volledig naar wens. Zelfs apparatuur werd nog nagebracht voor de montagedag.
De keuken is kwalitatief van zeer hoge kwaliteit, wat in ons geval - lees: 3 kids - een echte prioriteit is. Buiten dat ik KeukenCoach aanprijs, wil ik ze dan bij deze ook heel hartelijk bedanken voor de goede en vlotte service. Job Well Done.
FOTO VAN LEONIE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Fam. Kissami op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij keukencoach gekocht en zijn er Superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten. De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleefd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.
FOTO VAN FAM. KISSAMI
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukencoach
Website: keukencoach.com
aAmersfoort (3 ervaringen), Wiekenweg 40, 3815 KL Amersfoort, tel 033 - 303 30 70
bAmsterdam (1 ervaring), Johan Cruijff Boulevard 132 (2e etage), 1101 DJ Amsterdam, tel 020 – 303 21 10
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.