Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
De Goorn (Noord-Holland)
23 ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
39 ervaringen
8,6
I-Kook
Den Helder (Noord-Holland)
269 ervaringen
Uitgeest (Noord-Holland)
39 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
279 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
15 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
630 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
175 ervaringen
6,2

KeukenHof Keukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0227-603002 | Schelphorst 62, 1771 SN Wieringerwerf
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over KeukenHof Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Herman Strubel op donderdag 22 mrt 2018 '18
Wij hebben in 2014 een nieuwe keuken uitgezocht en laten plaatsen door Keukenhofkeukens dit is tot onze zeer grote voldoening gebeurd. Bij het uitzoeken en indelen zijn we uitstekend geholpen het plaatsen en weghalen van de oude keuken is zeer goed gedaan. In de loop van de afgelopen jaren hebben wij een paar keer voor zeer kleine probleempjes een beroep gedaan op de service van het bedrijf, dit is aldoor zeer goed verlopen zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 23 ervaringen
9,7
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 39 ervaringen
“Veel mis gegaan”
Door A&L op maandag 11 sep 2017 '17
Wij hebben helaas onlangs een keuken via Keuken-hof besteld en geleverd gekregen. Onze bezoeken voordat wij definitief voor de keuken tekende verliepen op zich goed, vandaar dat wij ook voor Keuken-hof kozen, en door hun ruime keuze. Daarna is er keer op keer van alles mis gegaan. Keuken-hof heeft hierin heel slecht gehandeld en niet goed, soms helemaal niet, gecommuniceerd. Zelfs na twee keer een e-mail te hebben gestuurd waarin wij onze ongenoegen uitspraken hebben wij geen enkele reactie gehad, alleen aan het einde dat wij zelf maar contact moesten opnemen met de leveranciers van de kraan, het gasfornuis en de vaatwasser (aangezien die niet naar behoren functioneren). Buiten de ergernis, heel erg veel tijd en ons onbegrip naar Keuken-hof toe die het ons heeft gekost hebben we nu nog steeds niet de keuken die we ons voor ogen hadden, en dat terwijl we toch bijna € 20.000,- hebben uitgegeven aan de keuken bij hun. Fouten kunnen overal gemaakt worden, maar hoe Keuken-hof hier mee om is gegaan is verre van klantvriendelijk en onbegrijpelijk. Normaliter zouden wij dit soort recensies helemaal niet plaatsen maar wij zouden Keuken-hof absoluut niet bij mensen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenHof Keukens
Met liefde en enthousiasme voor het vak creƫert Keuken-Hof Keukens keukens die in deze tijd passen en tevens tijdloos zijn
Vestiging KeukenHof Keukens
aWieringerwerf , Schelphorst 62, 1771 SN Wieringerwerf, tel 0227 - 60 30 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.