Feedback
8,8

Lauwers Keukens

Score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-532614 | Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lauwers Keukens
In onze showroom hebben we 200 verschillende fronten in 600 verschillende kleuren en uitvoeringen. Om uw keuken te renoveren en op te pimpen moet u bij Lauwers keukens zijn.
Alternatieven voor Lauwers Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 356 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,4 uit 380 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 188 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 148 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 363 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,0 uit 40 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,6 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over Lauwers Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren16 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 17 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Vol tevreden na oplevering keuken”
Door Manfred van de Griendt op vrijdag 6 dec 2019 '19
Super zaak waar persoonlijk contact en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het beste alternatief voor alle andere keukenzaken in Kaatsheuvel. Hier denkt men echt met je mee. En gewoon eerlijk en goed geprijsd. Jack, Jolanda en Remco laten de keuze bij de koper en denken mee in de richting van de klant zonder dingen op te dringen. Hier heb je een goed gevoel als je de showroom verlaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dreesen op zondag 24 nov 2019 '19
Bij Jack Lauwers Kaatsheuvel een Schmidt keuken gekocht met inbouwapparatuur. Sloop oude keuken, volledige voorbereiding en plaatsen nieuwe keuken in één hand gehouden bij Jack Lauwers. Een aanrader! Eigenaar Jack denkt proactief mee over een nieuwe keukenindeling. Kundige vaklieden, geselecteerd door Jack, worden ingezet op het project. Ook aan praktische zaken wordt gedacht. Zo is het mogelijk om tijdens het hele project gebruik te maken van een mobiel keukenblok met elektrische kookplaten. Bij afronding volgt een inspectieronde van Jack, alles moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. De service loopt na oplevering gewoon door. Een opgetreden defect aan de inbouwapparatuur wordt door Jack direct opgepakt en door de leverancier van de inbouwapparatuur verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Irma Kemmeren op donderdag 26 sep 2019 '19
Vorig jaar een keuken gekocht. We wilden en niet te dure keuken omdat we alles ook al aan het verbouwen waren. We zijn zo goed geïnformeerd. Eerlijke benadering. Geen verkoop praatjes. En niet nu tekenen anders verloopt je aanbieding verhalen. We hebben een erg mooie keuken. En de kwaliteit is zo goed. Ook de binnenkant van alles, ziet er zo degelijk uit. En toen we pas geleden een jaar later even binnenliepen om een vraag te stellen over het anders afstellen van een kastje. Stond de eigenaar al bijna eerder op de stoep dan wij om het aan te passen. Super service!
FOTO VAN IRMA KEMMEREN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Anne-Marie Elshout op zondag 21 jul 2019 '19
Wat een fijn bedrijf is Jack Lauwers Keukens. Het geeft je meteen een vertrouwd gevoel. En Jack had alle geduld met mij. Wij gingen voor een hoogglans witte, strakke keuken met Siemens apparaten. Het resultaat mag er zijn. Geweldig. Dankje Jolanda,Jack en Remco.
FOTO VAN ANNE-MARIE ELSHOUT
Compilatiefoto
Reactie of foto toevoegen
“Keuken volgens afspraak”
Door Margot en Joep van de Loo op vrijdag 28 jun 2019 '19
wij hebben in december bij Jack onze keuken gekocht en deze is in mei precies volgens afspraak geleverd en gezet. wat een fijn contact en eerlijk advies. Jack denkt mee en heeft zelfs de keuken mee gezet om voeling te blijven houden met het vak en zijn klanten . wat een verademing. Nadien is Jolanda nog langs geweest om foto ś te maken en werden we blij verrast met een mooie bos bloemen en presentje. Waar vindt de dit nog?? Nou, gewoon bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door André en Jenet van Weele op donderdag 24 mei 2018 '18
We hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Vakkundig advies, en een prettige samenwerking! Kortom: zeer tevreden! Dank je wel, Jack ( en natuurlijk jullie team) . Top!
FOTO VAN ANDRÉ EN JENET VAN WEELE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sandra van der Graaf op vrijdag 18 mei 2018 '18
Schmidt keuken met Atag inbouw apparatuur. Jack & Jolanda runnen met passie dit Practige bedrijf met Informele sfeer, supergoede ideeën en dito advies. Daarbij hoort een prima prijs-kwaliteits verhouding en topservice! Voor iedereen die niet van de massa houdt raad ik je Lauwers Keukens aan!
FOTO VAN SANDRA VAN DER GRAAF
Keuken collage
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Frans van Strien op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben een prachtige witte hoogglans keuken gekocht met een graniet blad. En niet te vergeten de Quooker Fusion. We zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en service van Lauwers Keuken. Helemaal geweldig.
FOTO VAN FRANS VAN STRIEN
Hoogglans keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Fam. Oerlemans op zaterdag 3 feb 2018 '18
Fantastische service! Als je (bijna) weet wat je wilt, ben je hier aan het goede adres voor je droomkeuken. De vele mogelijkheden, korte lijntjes en persoonlijke service maken dat je zeker geen spijt krijgt als je hier je keuken en/of verbouwing regelt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken van een top bedrijf”
Door Frank en Ingrid Leeraert op zondag 10 dec 2017 '17
Onze eerste ervaring met Lauwers Keukens was de aanschaf van een nieuwe afzuigkap, dit was goed bevallen dus toen de rest van de keuken vervangen moest worden was de keus wie de keuken zou gaan leveren snel gemaakt. Jack en Jolanda nemen de tijd voor hun klanten, luisteren naar hun wensen en komen met goede ideeën en oplossingen zodat we samen een geweldige keuken hebben samengesteld waarna Jack een zeer gedetailleerde offerte opmaakte. Wij hadden gekozen voor het ontzorg-pakket, alles werd van A tot Z geregeld het enige wat we zelf moesten doen was de keukenkastjes leeg halen de rest werd geregeld door Lauwers Keukens met een zeer strakke planning. Dan de service na de oplevering: door eigen toedoen was een plint losgeraakt en Jack heeft dit dezelfde avond nog hersteld, TOP-service! Kort samengevat Lauwers Keukens is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kleinschalig”
Door Familie Damen op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Op aanraden van kennissen zijn wij bij Lauwers gaan kijken en wij hadden er meteen een goed gevoel bij. De sfeer is gemoedelijk , we kregen een duidelijke uitleg en de tekening en offerte waren er snel. Na het plaatsen van de keuken waren er wat problemen met de kleur van de deuren,maar dit is snel en zonder gedoe goed opgelost. Een echte aanrader want door de kleinschaligheid van het bedrijf ben je geen nummer maar klant waar de tijd voor genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van den Hout op maandag 14 nov 2016 '16
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe/gerenoveerde keuken van Jack Lauwers. Een fijne zaak waar je uitstekend geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Jack is zeer deskundig en weet waar hij over praat. Geen verkooppraatjes maar deskundig advies. Daar het een klein bedrijf is zijn de lijntjes kort wat erg handig is. Bij het plaatsen van de nieuwe kasten en fronten is er zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Prima service. Afspraken worden nagekomen! Jack heeft ons ook uitstekend geholpen bij een verzekeringskwestie. Waar de verzekering in eerste instantie niet wilde uitkeren is door tussenkomst van Jack de kookplaat alsnog volledig vergoed. (Jack heeft tot twee keer toe een brief geschreven voor de verzekering). Lauwers keukens en projecten is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Nancy Coolen op woensdag 16 dec 2015 '15
Lauwers keukens, een mooi en goed bedrijf! De klant is daar echt koning. De samenwerking met Jack hebben wij als heel prettig ervaren. Hij denkt mee, werkt, helpt en volgt alles tot het laatste toe. De lijnen zijn kort. Ook daarna blijft de service bovenaan staan. Laatst een probleempje met de magnetron. Jack regelt het snel en het wordt opgelost! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Huub Voogd op zaterdag 20 jun 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Lauwers Keukens. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook het "ontzorgen" is ons uitstekend bevallen. Je hoeft nergens achteraan. Alles wordt geregeld en de afwerking is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf !”
Door Linda de Rooij op zondag 30 nov 2014 '14
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Lauwers. We hadden na het eerste bezoek aan de showroom al meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Jack heeft goed met ons meegedacht en had prima ideeën. De levering en plaatsing zijn prima verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. De lijntjes zijn kort en dat is erg prettig. Kortom, wij zijn zeer tevreden! Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN LINDA DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goede services”
Door Ria van der Velden op zondag 30 nov 2014 '14
Lauwers heeft voor ons in 2010 de keuken opgeknapt, waar we tot nu nog heel blij mee zijn. het was weer een hele nieuwe keuken. Had nu een beschadiging op mijn oude keukenblad, even langs Lauwers keukens gegaan om te vragen of hij even kon komen kijken, heb een afspraak gemaakt met een kopje koffie. Het is weer heel mooi gerepareerd,en hij heeft ook nog even alle kastdeurtjes goed sluitend gemaakt. Kosten,het hoorde bij de service volgens Lauwers.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken door Jack Lauwers geplaatst”
Door Fientje Uitterdijk op maandag 17 nov 2014 '14
Jack Lauwers heeft goed meegedacht over de keukenindeling. Goed en duidelijke offerte en mooie brochure van je keuken.
Alles geregeld volgens planning ook stucadoor, elektriciën, loodgieter, ontzorgen noemt hij dat en het klopt! Prijs/ kwaliteit:goed. Ik ben super blij met mijn mooie keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN FIENTJE UITTERDIJK
Super mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: U keuken
1 / 7
Vestiging Lauwers Keukens
aKaatsheuvel , Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel, tel 0416 - 53 26 14
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.