Feedback
6,0

Manders Keukens en Tegels

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0486-461200 | Hoekstraat 8, 5374 GB Schaijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Manders Keukens en Tegels
Een goed advies, een praktische indeling en service staan bij Manders Keukens en Tegels hoog in het vaandel
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Manders Keukens en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen aanbevling”
Door sonja op donderdag 4 feb 2016 '16
Goede adviseuse die het bedrijf na 8 jaar inmiddels helaas heeft verlaten. De Adviseur is tijdens het hele traject ook de contactpersoon, maar dit werd dus een collega. In ons geval [naam verwijderd]. Blijkbaar heeft de adviseuse een ' gat ' achtergelaten want het is te druk om op een normale en adequate wijze te blijven communiceren met de klant. Na installatie zijn wij persoonlijk maar een bezoek gaan brengen aan de showroom met een lijst ' opmerkingen en vragen' nalv de installatie. Na 1,5 uur wachten werden wij te woord gestaan. Helaas werden meteen de hakken in het zand gezet. Het gesprek verliep stroef. Om een lang verhaal kort te maken, de afhandeling van onze opmerkingen en vragen ( lees : klachten ) worden momenteel afgewerkt, wij vermoeden dat dit nog even gaat duren. Op mijn vraag of er een After- Sales plan was, gaf betr. aan " dat alle apparatuur geregistreerd word " ' en dat was het dan. Een keuken kopen is een kostbare zaak, het grootste deel van dit bedrag moet echter bij Manders wel voorafgaande aan de montage voldaan worden. Door het ontbreken van een gedegen after sales en het feit dat de klant niet serieus wordt genomen werkt absoluut in het nadeel van de klant en van Manders Keukens zelf uiteraard. De slogan " wij gaan verder waar de Keukenleverancier ophoudt " gaat in de praktijk niet op. Wij bevelen Manders keuken in Schaijk niet aan. ( understatement)
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Manders Keukens en Tegels
aSchaijk , Hoekstraat 8, 5374 GB Schaijk, tel 0486 - 46 12 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.