Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kampen (Overijssel)
80 ervaringen (3 dagen geleden)
Barneveld (Gelderland)
211 ervaringen (4 dagen geleden)
Putten (Gelderland)
49 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
166 ervaringen (vandaag)
Vriezenveen (Overijssel)
161 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
6,4

Motion Gietvloeren

Score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Holland, Limburg & Flevoland)
Gebruikersfoto
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Motion Gietvloeren
Motion Gietvloeren is reeds jarenlang de specialist in design gietvloeren voor nieuwbouwwoningen
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Motion Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Tevreden”
Door B den Otter op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Motionvloer heeft recent een gietvloer naar volle tevredenheid bij ons gelegd. Los van de kwaliteit en de scherpe prijs voor de gietvloer, was ook het advies vooraf en de communicatie tijdens de plaatsing vanuit Motionvloer uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Cees Lourens op zondag 16 jul 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Erg tevreden over de levering van mijn gietvloer. Alle aandacht gekregen in het voortraject, tijdens het gieten mee kunnen denken met met de mate van mengingen de medewerker werkten schoon en netjes. Dat kan ik niet zeggen van alle werklieden die geweest zijn. Samenvattend erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
9,7
Luxury Floors
Kampen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 80 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Kummel op dinsdag 18 jul 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Ik ben zeer tevreden over de levering van de pu-gietvloer van Motionvloer. Ook ervaar ik de service en nazorg als zeer prettig, professioneel en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen aanrader”
Door JRSG op zaterdag 26 mrt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Heel raar bedrijf, veel spijt dat we hier onze gietvloer hebben besteld. De man die e.e.a. kwam opmeten en beoordelen was erg onvriendelijk, ook de mannen die kwamen leggen (oostblokkers die geen woord engels spraken) onvriendelijk. Er zaten idd bij ons ook rare vlekken en verkleuringen in. Zijn in totaal 3x geweest om opnieuw te doen voordat het goed was. Wel werd daardoor onze vloer hoger waardoor er stukken van deuren, plinten/randen van keuken ed moesten worden aangepast en onze (verbouw- en verhuis-)plannin volledig mis liep. Geen excuus gehoord. Vloer had ook al na 1 dag krassen en werden er in de loop van de tijd steeds meer. Verschrikkelijk lelijk om te zien (en natuurlijk snap ik dat het kan krassen/ eigen schuld kan zijn, maar bij normaal gebruik zo'n verruineerde vloer?). Kortom: geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Super blij met het resultaat!”
Door Joel Knightley op woensdag 24 aug 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik heb een supermooie kunstof gietvloer in mijn woning liggen waar ik lang van ga genieten. Motion is zeker aan te raden! Het resultaat is top en de service net zo. In mijn oriëntatie fase ging ik bij Motion langs. Ze hebben een grote showroom die een goed beeld geeft van de gietvloeren. Daarnaast namen ze echt de tijd om met mij te gaan zitten en mij alle informatie te geven. Bij een nieuwe woning of een verbouwing zijn er zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. Dit beseft Motion goed en helpt hier ook goed bij! Top werk!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gietvloer”
Door Jeroen op zaterdag 16 mei 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Ik koop nooit meer een gietvloer bij Motion Giervloeren in Amsterdam. De vloer zelf ligt er netjes in, maar de randen zijn een drama. In tegenstelling tot wat afgesproken is hebben ze de randen niet afgeplakt maar geprobeerd met een kwast netjes langs de plint te verven (ik was niet thuis toen ze bezig waren). De lijn golft, soms hebben ze de plint geraakt, en nu heeft de vloer aan de randen strepen ipv een gladde afwerking zoals je ze met rollen krijgt. Ik heb uiteindelijk maar een klein deel van de factuur betaald maar ben er nog totaal niet blij mee, ik kijk elke dag naar die lelijke randen.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Andere kleur”
Door Francoise op vrijdag 29 mei 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Wij willen nooit meer iets met Motion Vloeren in Amsterdam te maken hebben! Beloven van alles en een paar weken voor de vloer geleverd zou worden blijkt het kleurmonster totaal niet te kloppen. Wij vragen een nieuw, correct kleurmonster, maar nee, dat kan Motion Vloeren niet voor elkaar krijgen: "het is zoals het is, beter kunnen we het niet" (en dan te bedenken dat het een grandioos verschil was tussen de gekozen kleurencode en de kleur waar zij mee aankwamen!). Ze weten er ineens geen raad meer mee en annuleren doodleuk de order, een twee/drie weken voor de levering! O ja, maar wel zes weken voor levering al 50% van de order factureren. Gelukkig hebben we daartegen geprotesteerd en was (nog niet) aanbetaald!. Onprofessioneel, onzakelijk, chaotisch! Nu, achteraf heeeeeel blij, dat wij een andere vloer hebben kunnen bestellen, en ook nog op tijd, maar zeker NIET en NOOIT MEER bij Motion Vloeren!!!
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Verkleurde gietvloer”
Door Danielle op vrijdag 14 aug 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Ze verstaan hun vak niet. De vloer heeft oneffenheden en tot overmaat van ramp, slaat mijn vloer geel uit. Gebeld, maar ze zeggen dat het buiten de garantie valt omdat het niet uv bestendig is. Lekker is dat. Nooit meer laat ik mijn vloer door hun leggen.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
8,9
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 161 ervaringen
7,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
“Gele verkleuring”
Door Ron op donderdag 27 aug 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Mijn klacht is gelijk aan de klacht van Danielle. Ze verstaan hun vak niet. De vloer heeft oneffenheden en tot overmaat van ramp, slaat mijn vloer geel uit. Gebeld, maar ze zeggen dat het buiten de garantie valt omdat het niet uv bestendig is. Lekker is dat. Nooit meer laat ik mijn vloer door hun leggen.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Geven niet thuis”
Door Helga slagter op vrijdag 16 okt 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Slecht slecht slecht.. Bobbels inde vloer, pas na half jaar nellen kwam er iemand langs met nul oplossingen.. Nu verkleuringen en vlekken... Ze doen niks en schuiven het af op de klant.. Echt echt waardeloos. Hoop dat mensen niet bij motionvloer gaan kopen.. Wij hebben 12.000 euro betaald voor een vlekkerige en lelijke vloer... Ze geven niet thuis als er problemen zijn ondanks talloze beloften . Niet te vertrouwen.. Ik wil ook nooit meer iets met motionvloer te maken hebben
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Gietvloer”
Door I. de Jong op maandag 16 nov 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Wij hebben medio 2011 ongeveer 200m2 Motion Gietvloer laten gieten, zelfs de badkamers. Op 1 verdieping een bruin/grijze mix en op 2 verdiepingen een lichtgrijze mix. Het is mooi gelegd, conform de kleurenmonsters die we mee hadden genomen, en ondanks dat we geen plinten hebben, ligt het er strak in. We hebben veel ramen op het zuidwesten en dus veel zon binnen, maar geen last van verkleuring oid. Het betrof een nieuwbouwhuis en onze ondervloer is wel gaan bewegen, maar gelukkig is de vloer elastich genoeg gebleken en dus heel gebleven. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze Motion gietvloer.
FOTO VAN I. DE JONG
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Super service gehad”
Door J. Groenevelt op woensdag 25 nov 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Een half jaar geleden hebben wij onze benedenverdieping laten voorzien door een gietvloer van Motion. De service van Motion is echt super. Zij hebben echt met ons meegedacht en geadviseerd qua mogelijkheden, kleur en alles wat erbij komt kijken. De vloer ligt er picobello bij, geen oneffenheden, geen verkleuringen etc. Wij nog elke dag enorm blij met onze vloer en zullen dat nog heel lang blijven... #topservice
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Weinig empathisch”
Door Henk op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Het product dat ze hebben verkocht konden ze toch niet maken. Het proces, toegezegd was 2 weken en heeft meer dan 6 weken gekost. 4x uithuilen en opnieuw beginnen. Uiteindelijk een productgeaccepteerd dat hooguit een 6- waard is. Prijs- kwaliteitverhouding slecht. Weinig begrip en empathie can medewerkers en bedrijf. Pas na dreigementen met een rechtszaak wordt je serieus genomen
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Top”
Door Jorik Beukers op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik ben uitstekend geholpen bij het kiezen van een vloer! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een kunststof gietvloer aan te laten brengen en daarnaast ook een gedeelte cement gietvloer. Ik kan niks anders zeggen dan: Top! De vloeren zien er geweldig uit en zijn ideaal om schoon te houden. Ik raad iedereen een Motionvloer aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende voorlichting”
Door Louis pullens op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Uitstekende voorlichting, zeer goede afspraken, stipte nakoming van de afspraken, bijzonder tevreden over het leggen: zeer vakkundig en betrokken personeel dat de werkzaamheden met veel zorg uitvoert, resultaat heel mooi !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verkleurde vloer”
Door Anna op donderdag 8 okt 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Mijn vloer (die nooit zon krijgt ) is helemaal geel geworden. Ze geven aan dat wij een speciale extra laag hadden moeten bestellen, tegen extra kosten, die bedoelde is om de vloer tegen licht te beschermen. Dit houdt blijkbaar in dat men deze vloer nooit tegen de normale tarief zou kunnen bestellen, tegen risico dat het binnen een paar jaar helemaal geel is. Ze vragen ons meer dan 2000,- voor een reparatie.
REACTIE VAN NATHALIE
Hoi Anna, mag ik vragen wat jullie hebben gedaan? Wij zitten met precies hetzelfde verhaal. Willen nog geen garantie geven als we een nieuwe vloer laten gieten.....Ik weet het even niet meer en ben bereid om een advocaat erop te zetten....
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
9,4
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 49 ervaringen
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 166 ervaringen
“Vakwerk”
Door Flora van Lieshout op dinsdag 3 nov 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Vakwerk! Wij hebben in 2013 gekozen voor de niet verkleurende gietvloer.
Deze ligt nog steeds naar alle tevredenheid. We konden zelfs een eigen kleur ontwikkelen en kregen daar een monsterbord van. Ze hebben een mooie, ruime showroom, zeker de moeite om langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door Jolanda Buur op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Vorige week is bij ons de cementgebonden gietvloer aangebracht. Wij kozen voor een lichtgrijze uitvoering. Het resultaat is super mooi! Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Motion heeft een mooie en ruime showroom. Wij zijn goed geadviseerd en er is goed meegedacht over uitvoering en kleur. De vloer is zeer makkelijk in onderhoud. Ook past een gietvloer in alle woonstijlen. Wij willen nooit meer iets anders en bevelen Motionvloer van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden”
Door Koos Eveleens op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Op zolder een gietvloer laten leggen door Motionvloer. Deze ziet er mooi en strak uit. Ben erg tevreden over het geheel. In de ruime showroom goede uitleg gehad. Ze hebben er erg veel kleuren. dus keuze zat. Na ontvangst van de offerte, akkoord gegeven en nu weer een mooie en frisse zolder. Zeker aan te raden om in Amsterdam eens te gaan kijken naar de vele mogelijkheden. Misschien laat ik de b.g. en 1e verdieping later ook nog doen.
FOTO VAN KOOS EVELEENS
Aanbrengen gietvloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestigingen Motion Gietvloeren
aAmsterdam (19 ervaringen), Hettenheuvelweg 8, 1101 BN, Amsterdam-Zuidoost, tel 020 - 342 04 00
bDronten (0 ervaringen), De Dieze 24, 8253 PS Dronten, tel 020 - 342 04 00
cGeleen (0 ervaringen), Hofdwarsweg 65, 6161 DE Geleen, tel 020 - 342 04 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren