Feedback
6,0

Timberland Wooden Floors

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Gerrie Knetemannstraat 17, 1061 MC Amsterdam
Parketzaken beoordeeld
LAB21 6,7
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 6,7


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Timberland Wooden Floors
Timberland Wooden Floors verkoopt niets anders dan houten vloeren
10+ beste vloeren
Alle Top Vloerenwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste vloerenwinkels met ruim 2.000+ ervaringen over meer dan 600 beoordeelde vloerenzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een vloer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Timberland Wooden Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Waarschuwing”
Door Frits op vrijdag 13 sep 2013 13
Een waarschuwing aan potentiele klanten van Timberland Wooden Floors. Afspraken en overeenkomsten worden niet nagekomen. Ik heb een eiken vloer planken besteld voor aflevering in Canada. De schriftelijk overeengekomen prijs is niet nagekomen. Hij heeft mij gedwongen tegen woekerprijzen afwerkingsprodukten bij hem te bestellen die nooit zijn afgeleverd, ondanks volledige betaling. Hij heeft beloofd de helft terug te betalen maar ik heb het geld nooit van hem ontvangen. Mocht je in een dispuut belanden dan wordt je getrakteerd op leugens, scheldpartijen en profaniteiten. Hoedt u voor een onprettige ervaring met deze zaak.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Timberland Wooden Floors
aAmsterdam , Gerrie Knetemannstraat 17, 1061 MC Amsterdam, mob 06 - 54 30 07 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.