Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
166 ervaringen (gisteren)
Vriezenveen (Overijssel)
161 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8,6

Verhaag Parket

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 077-4672244 | Horsterweg 38, 5975 NB Sevenum
Gebruikersfoto: Nieuwe vloer
1 / 2
2 foto's
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 7,5


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Verhaag Parket
Hofleverancier Verhaag is al meer dan 100 jaar leverancier van houten vloeren waaronder traditioneel parket en duoplanken, laminaat en PVC-vloeren , wanden om een ruimte te scheiden of kantoren te creëren, oplossingen voor akoestiek en brandwerendheid in plafonds en schuifwanden, kledingkasten en inloopkasten geheel op maat gemaakt.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Verhaag Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niets te veel”
Door Marianne en Rob Cremers op woensdag 27 sep 2017 '17
Zeer professioneel, kundig en zeer vriendelijk. Niets was te veel, mede hierdoor kunnen we iedereen aanraden , die een nieuwe vloer willen, contact op te nemen met Verhaag Parket. U zult niet teleurgesteld worden.
FOTO VAN MARIANNE EN ROB CREMERS
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dilegno vloer”
Door Peter en Agno van Neerven op donderdag 19 okt 2017 '17
Wij hebben bij de firma Verhaag een dilegno vloer gekocht. Al vanaf de eerste kennismaking tot aan het opleveren van onze werkelijk prachtige vloer hebben wij alleen maar vriendelijke, deskundige en zeer betrokken mensen aan het werk gezien. De vloer is vakkundig gelegd en afgewerkt. Iedereen vraagt waar wij onze vloer besteld hebben en dit geven wij graag door. Alle lof voor Udo, Carlijn, Bart en Carlos.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
8,9
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 161 ervaringen
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
“Aanrader”
Door Rob en Angelique Zanders op vrijdag 13 okt 2017 '17
Na een gesprek in de winkel, waar wij van een goed advies werden voorzien op al onze vragen en wensen, zijn wij akkoord gegaan met de offerte. Onze wensen waren, een ombouw om onze schoorsteen, een nieuwe houten vloer in de kamer en de bestaande houten vloer in de keuken schuren en op kleur brengen van de nieuwe kamer vloer. Omdat de vloer in de kamer nog gestort moest worden konden we niet aangeven wanneer de nieuwe vloer gelegd kon worden. Hier werd super over meegedacht en omheen gepland zodat, toen alles gereed was voor het leggen van de nieuwe vloer, men meteen aan de slag kon. De professionaliteit van het advies werd voortgezet bij het leggen, even als de nazorg en de adviezen voor het onderhoud van de vloer. Kortom, aanrader! Er zijn er misschien goedkoper, maar zeker niet net zo goed of beter.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Marja op donderdag 12 okt 2017 '17
De informatie en de behandeling vooraf waren optimaal; keuze maken thuis met verschillende mogelijkheden en grote demopakketten maakten de juiste beslissing gemakkelijk. De werknemers deden hun werk nauwkeurig en vakkundig. Vloerbedekking werd er uitgehaald en zelfs de grote meubels werden door hen verhuisd. De afspraken werden nagekomen en de prijs/kwaliteitverhouding was uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gelegd”
Door René de Klerk op woensdag 27 sep 2017 '17
Naast alleen een goed advies bij de aankoop van onze vloer werd deze ook vakkundig gelegd. De keuze van vloeren is zeer ruim en van kwalitatief hoge waarde. De reacties van vrienden en kennissen die onze vloer hebben gezien zijn eveneens enthousiast, Met plezier en met de garantie voor kwaliteit kan ik een ieder deze zaak aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede informatie”
Door E van den Boom op woensdag 11 okt 2017 '17
goede informatie en meedenken van het personeel. vloer nejes gelegd en afgewerkt! goed overleg. nakomen van afspraken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies”
Door Wenda Hendrikx op woensdag 11 okt 2017 '17
Goed advies. Prima kwaliteit. Flexibel in de planning en vakkundig gelegd. Afstemming met andere aannemers goed verlopen. We zijn er absoluut blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Eiken geoliede houten vloer”
Door Mussers op dinsdag 24 okt 2017 '17
Ruime keuze uit diverse soorten vloeren. Wij kozen een eiken geoliede houten vloer.
Prijs kwaliteit verhouding meer dan in orde. Er wordt goed meegedacht en alle afspraken worden netjes nagekomen. Leggen van de vloer vakkundig uitgevoerd. Voor aparte items zoals bijvoorbeeld een luik voor de kruipruimte is een onzichtbare praktische oplossing gevonden. Kortom super gedaan! Meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
7,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 166 ervaringen
“Een aanrader tegen een marktconforme prijs”
Door Dennis Schouwenberg op woensdag 11 okt 2017 '17
Verhaag was een van de drie bedrijven waar wij ons oriënteerden voor een houten vloer. Via een referentie waren al lovende verhalen bekend. De professionaliteit, het vertrouwen en de betrokkenheid bij het project hebben gezorgd voor de keuze voor Verhaag. Wat een flinke en lastige klus bleek, werd door de kundige monteurs van Verhaag keurig opgeleverd. Er werd meegedacht in de planning en waar mogelijk geschoven. De afterservice is goed en snel. Een aanrader tegen een marktconforme prijs!
FOTO VAN DENNIS SCHOUWENBERG
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Verhaag Parket
aSevenum, Horsterweg 38, 5975 NB Sevenum , tel 077 - 467 22 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Limburg