Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (2 weken geleden)
Opende (Groningen)
3 ervaringen (3 maanden geleden)
8,9

Huizenga Keukenstyle

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0511-447447 | Florijn 5, 9207 MA Drachten
Gebruikersfoto: Keuken van Häcker
1 / 6
6 foto's
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huizenga Keukenstyle
Één van de meest veelzijdige leveranciers van kwaliteitskeukens in Friesland maar ook ver daarbuiten
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Huizenga Keukenstyle. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Goede service”
Door Fam. van der Wal op dinsdag 21 nov 2017 '17
Vier jaar geleden hebben wij een keuken laten plaatsen door Huizenga Keukenstyle. Na een tijdje traden kleine gebreken op, maar door gemakzucht aan onze kant hebben we pas onlangs melding gemaakt van in totaal 8 aandachtspunten, waaronder led-spotjes die het niet deden. Huizenga is direct in actie gekomen en heeft er voor gezorgd dat een monteur van het bedrijf Airodesign uit Roden na een week op de stoep stond en alle led-verlichting kosteloos heeft vervangen. De overige gebreken zijn ook snel verholpen tegen slechts een geringe vergoeding. Top dat een bedrijf ook na vier jaar nog zo'n service verleent. Wij hebben het bedrijf daarom al een aantal malen aanbevolen in onze omgeving.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door Fam. G de Graaf op dinsdag 12 dec 2017 '17
Zeer vriendelijke geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Je krijgt gelijk een eerlijke prijs. Geen vage aanbiedingen of stunts. Je weet waar je aan toe bent en dat voelt goed. De werknemers komen hun afspraken na. De keuken is op tijd geleverd en netjes geplaatst door een vriendelijke monteur. De kwaliteit is ook zeer goed. Wij zijn erg blij met onze keuken en raden het bedrijf ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 174 ervaringen
8,0
Ijtsma Keukens
Opende (Groningen)
“Goed” score uit 3 ervaringen
“Zeer tevreden klant”
Door Grytje Bethlehem op donderdag 30 nov 2017 '17
Het moet niet gekker, na 30 jaar weer een keuken van het merk Häcker. Alles van A tot Z geregeld door de mannen van Huizenga Keukenstyle Drachten. Bedankt van een zeer tevreden klant!
FOTO VAN GRYTJE BETHLEHEM
Keuken van Häcker
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Speciale wensen”
Door Fam Visser op donderdag 30 nov 2017 '17
2 jaar terug een keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle. We zijn naar veel keukenzaken geweest maar konden niet vinden wat we precies wilden. Ik had speciale wensen qua kleur en structuur en maatvoering, alles kon! Er was geen nee, daarom hebben we voor dit bedrijf gekozen. Er werd goed geluisterd naar wat we wilden. Alle afspraken werden nagekomen, en probleempjes werden snel opgelost. De monteur was heel precies en nam alle tijd om de keuken tot in de puntjes perfect te maken. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je opzoek bent naar een degelijke mooie keuken.
FOTO VAN FAM VISSER
Keuken met veel wensen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van toegevoegde waarde”
Door Remko Haar op woensdag 6 dec 2017 '17
Hartstikke blij met onze nieuwe keuken, het geleverde advies en de begeleiding tijdens het proces. Huizenga Keukenstyle was van grote toegevoegde waarde!
FOTO VAN REMKO HAAR
Keuken met schiereiland
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne service”
Door Damaris de Jong op dinsdag 12 dec 2017 '17
Onlangs een prachtige nieuwe keuken uitgezocht bij Huizenga Keukenstyle. Prettige service, meedenkende houding, geen verkooppraatjes, gastvrij en er was alle tijd voor ons. Binnen 6 weken werd de keuken geleverd en gemonteerd door een bekwame en zeer vriendelijke monteur. Na beschadiging door eigenaar van de keuken zelf (keukenblad uitgebeten door Citroensap) kwam er iemand van Huizenga langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Ook toen kinderen een keukenkastje te hardhandig hadden dicht gedaan, kwam er dezelfde week een monteur langs om kastje opnieuw af te stellen. Super goede service!
FOTO VAN DAMARIS DE JONG
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Pieter&Betsie Stuivenvolt op zaterdag 29 jul 2017 '17
Keuken gekocht in januari 2017, geplaatst maart/april 2017. Geweldig geholpen door verkoper Gerrie van der Veer. Onze keuken is gemonteerd door Hilbert een geweldige vakman. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het bedieningsgemak. Wij kunnen dit bedrijf aan een ieder die voor kwaliteit gaat aanbevelen.
REACTIE VAN PIETER & BETSIE
Foto van onze Huizinga keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken zelf geplaatst”
Door A.Pijlman op donderdag 28 sep 2017 '17
Vanaf het meedenken in het ontwerp met daarin de mogelijkheden en de onmogelijkheden, tot de service achteraf. Een prima keukenbedrijf!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door sk op donderdag 26 mrt 2015 '15
Bij huizenga keukenstyle zijn we uitstekend geholpen. Hier krijg je direct een scherpe prijs en een duidelijke offerte. Het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken in de showroom. De verkoper laat je vrij in de keuze. de klant is hier koning!!
Reactie of foto toevoegen +54 bedankjes
“Let op”
Door P.Homsma op woensdag 8 feb 2017 '17
Aap uit de keukenkast. Helaas kan ik niet beamen dat Huizenga om hun cliënten geeft. Aftersales na ingebrekestelling! Na oriëntatie bij diverse keuken zaken terecht gekomen bij Huizenga Keukens. Hier prettig geholpen en na diverse bezoeken een prachtige keuken uitgezocht. Een contract getekend voor levering keuken inclusief montage. Na oplevering kwam de aap uit de keukenkast. Keurig gemeld dat er een aantal gebreken waren na oplevering. Dit via mail. Helaas geen reactie. Intussen factuur ontvangen voor keuken en montage en tot onze verbazing nog een factuur voor de montage van de monteur. Hierop weer een mail gezonden met daarin een verwijzing naar de gebreken en om opheldering gevraagd over de dubbele facturering van de montage. Helaas wederom geen reactie. Na een week maar een ingebrekestelling aangetekend laten bezorgen. Ja toen kwam Huizenga Keukens in beweging. Aftersales !? Let op weet waar u aan begint met Huizenga.
Reactie of foto toevoegen +58 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jorrit en Wendela op donderdag 19 okt 2017 '17
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht terecht gekomen bij Huizenga's keukenstyle in Drachten. Hier prima geholpen en goed advies gekregen over materiaalkeuze en apparatuur en ook direct prijsopgaaf. Keuken is geplaatst door een monteur van Huizenga die echt vakmanschap heeft geleverd! Kortom een prachtige keuken waar wij veel plezier van gaan hebben! Hierdoor kunnen wij Huizenga's keukenstyle dan ook echt een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Klaas Zwarts op dinsdag 14 nov 2017 '17
Een prachtige keuken gekocht bij Huizenga, zeer tevreden in het hele proces. Was voor ons best lastig in boerderij, niet te oudbollig maar toch sfeervol en smaak wat bij ons paste. Veel eerlijk advies van de verkopers gekregen en ons vaak en geduldig geholpen bij keuzes. Plaatsing en aftersales ook een 10. Zou altijd hier naar terug gaan voor keuken en raad ze ook een ieder aan!
FOTO VAN KLAAS ZWARTS
Keuken in boerderij
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Vestiging Huizenga Keukenstyle
Website: keukenstyle.nl
aDrachten, Florijn 5, 9207 MA Drachten, tel 0511 - 44 74 47
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland